Lediga jobb Länsförsäkringar Skaraborg - Ömsesidigt i Skövde

Se alla lediga jobb från Länsförsäkringar Skaraborg - Ömsesidigt i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Rådgivare företagsförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker nu en engagerad Rådgivare som kommer att spela en viktig roll i att hjälpa företagare i Skaraborg med deras försäkringsbehov. Som Rådgivare kommer du att ha förtroendet att guida våra kunder till rätt försäkringslösning för deras specifika verksamhet. Om jobbet Vi erbjuder dig en för i branschen unik möjlighet att jobba i ett kundägt lokalt bolag med ett komplett kunderbjudande under samma tak. Vi har ett tydligt foku... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker nu en engagerad Rådgivare som kommer att spela en viktig roll i att hjälpa företagare i Skaraborg med deras försäkringsbehov. Som Rådgivare kommer du att ha förtroendet att guida våra kunder till rätt försäkringslösning för deras specifika verksamhet.
Om jobbet
Vi erbjuder dig en för i branschen unik möjlighet att jobba i ett kundägt lokalt bolag med ett komplett kunderbjudande under samma tak. Vi har ett tydligt fokus, att växa med nöjda och lojala helkunder.  Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att ta emot ärenden från våra företagskunder via telefon och digitala kanaler. Du kommer aktivt bearbeta både nya och befintliga kunder samt arbeta med våra fordons- och sakförsäkringar för företag, samt våra hälsoprodukter. Dessutom kommer du att boka in och genomföra personliga möten via telefon eller digitalt.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett eget driv och vill ta hand om våra företagskunder i Skaraborg. Du är bra på att lyssna och förstå kundernas behov för att kunna skapa goda relationer. Du motiveras av att prestera och arbeta mot uppsatta mål, och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Eftersom våra kunder kommer från olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av hur olika verksamheter fungerar. Din förmåga att samverka och skapa goda relationer med kunder såväl som kollegor är en viktig framgångsfaktor för att lyckas i rollen. Du är van vid att använda digitala verktyg och är noggrann och strukturerad för att kunna följa dagens regelverk.

Om du är redo att ta på dig denna spännande roll och hjälpa företagare i Skaraborg med deras försäkringsbehov, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan redan idag!  
Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.
Mer information
Rerkryterande chef: Rikard Bogren 0500-77 70 05
Personalrepresentant: Karin Sunnliden 0500-77 70 70 Visa mindre

Skadereglerare företags- och avbrottskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba som skadereglerare med fokus på företags- och avbrottskador. Om jobbet I rollen som Skadereglerare av företags- och avbrottskador är ditt huvudsakliga uppdrag att hjälpa våra kunder, utifrån försäkringsvillkor och när de behöver oss som mest. Du blir oftast första kontakten för de kunder som drabbas av skada och ansvarar sen för hela skaderegleringsprocessen till dess ärendet är... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba som skadereglerare med fokus på företags- och avbrottskador.

Om jobbet
I rollen som Skadereglerare av företags- och avbrottskador är ditt huvudsakliga uppdrag att hjälpa våra kunder, utifrån försäkringsvillkor och när de behöver oss som mest.
Du blir oftast första kontakten för de kunder som drabbas av skada och ansvarar sen för hela skaderegleringsprocessen till dess ärendet är avslutat. I den här rollen handlägger du ett brett område av skador som kan drabba företag, alltifrån inbrott och vattenskador till maskinskador på industrier med tillhörande avbrott. Främst kommer du hjälpa våra kunder att bedöma om de är ansvariga för skador eller inte inom en rad olika områden och om skadeståndsskyldighet föreligger.
Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du stöttar även våra övriga skadereglerare med.
Vi erbjuder dig att arbeta med spännande utvecklingsinitiativ som möter en omvärld i snabb förändring och med stora möjligheter att göra skillnad - internt inom vårt bolag och för våra kunder i Skaraborg.  

Vem är du?
Drivs du av att göra skillnad i en roll som innebär många kundkontakter, analyser och problemlösning så är det här en roll för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där egenskaper som engagemang, laganda, handlingskraft och utvecklingsvilja värdesätts. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkande industri eller motsvarande. Du behöver ha en god förhandlingsförmåga och kunna utrycka dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av arbete med produktionsplanering inom tillverkningsindustri är detta meriterande. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.
Mer information
Rerkryterande chef: Fredrik Lövgren 0500-77 71 49
Personalrepresentant: David Fogelberg 0500-77 70 13 Visa mindre

Skadereglerare byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Som skadereglerare byggskador är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenö... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Som skadereglerare byggskador är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete.
Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Tjänsten är ett vikariat till och med 31 augusti 2025.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du är flexibel och har inga problem med att arbetsdagen inte alltid ser likadan ut.
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. God datorvana med kunskaper i Word och Excel är en självklarhet i denna tjänst.
Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Du tycker om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett krav.    

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Rerkryterande chef: Fredrik Lövgren 0500-77 71 49
Personalrepresentant: David Fogelberg 0500-77 70 13 Visa mindre

Marknadsområdeschef privat Östra Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborg Länsförsäkringar Skaraborg är indelat i fyra marknadsområden nord, syd, öst och väst. Till marknadsområde Östra söker vi en ny Marknadsområdeschef privat. I östra marknadsområdet har vi kontor i Skövde, men vi servar även våra kunder i Tibro och Hjo från detta kontor. Som marknadsområdeschef är du direkt underställd Chef för Privatmarknad och ingår i ledningsgruppen för privatmarknad. Om jobbet Som Markandsområdeschef har du ... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborg är indelat i fyra marknadsområden nord, syd, öst och väst. Till marknadsområde Östra söker vi en ny Marknadsområdeschef privat. I östra marknadsområdet har vi kontor i Skövde, men vi servar även våra kunder i Tibro och Hjo från detta kontor.
Som marknadsområdeschef är du direkt underställd Chef för Privatmarknad och ingår i ledningsgruppen för privatmarknad.

Om jobbet
Som Markandsområdeschef har du resultatansvar för privatmarknad inom bank i marknadsområde östra. Du kommer arbeta med verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning inkl regelefterlevnad och verksamhetsutveckling, personalledning/coachning, personalplanering, kompetensutveckling och personalvård. I arbetet ingår även kontakter med myndigheter, näringsliv och övriga samhällsfunktioner samt vara kontorets ansikte utåt.

Placeringsort är Skövde och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet. För att lyckas i rollen krävs en flerårig arbetslivserfarenhet av bank och personalledning. Arbetet kräver SwedSec-licens.

Som marknadsområdeschef är du en resultatdriven person som stimuleras av utmaningar och förändringsarbete, i en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du leder utifrån bolagets värderingar och har en prestigelös framtoning. För att lyckas i din roll drivs du av att leda, inspirera och utveckla medarbetare. Du vet att coachning sker i vardagen och att det därför är viktigt att vara både synlig och tillgänglig för att utveckla medarbetarna och kundaffären. Dessutom är det viktigt med samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga både gentemot dina egna medarbetare, övriga i organisationen och ut mot marknaden. Visa mindre

Skadereglerare fordonsskador

Länsförsäkringar Skaraborg Vill du vara tryggheten när våra kunder behöver vår hjälp som mest? Nu söker vi en skadereglerare till vår avdelning för fordonsskador. Om jobbet Du ingår i ett team av nio skadereglerare och fyra tekniker som arbetar tillsammans för att säkerställa att våra kunder blir nöjda genom ett positivt bemötande och en smidig och ansvarsfull skadereglering. I rollen som skadereglerare tar du emot och registrerar skador som drabbar vå... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vill du vara tryggheten när våra kunder behöver vår hjälp som mest? Nu söker vi en skadereglerare till vår avdelning för fordonsskador.

Om jobbet
Du ingår i ett team av nio skadereglerare och fyra tekniker som arbetar tillsammans för att säkerställa att våra kunder blir nöjda genom ett positivt bemötande och en smidig och ansvarsfull skadereglering. I rollen som skadereglerare tar du emot och registrerar skador som drabbar våra kunder, tolkar försäkringsvillkor och ser till att kunden får rätt ersättning. Du arbetar självständigt med dina skador och är ansvarig för hela dialogen med kund. 
Du gör vållandebedömningar, träffar uppgörelser med försäkringstagare som drabbats av fordonsskador och du har kontakt med motpartsbolag, hyrbilsfirmor samt verkstäder.
Arbetet som skadereglerare är variationsrikt och innebär många kontakter med våra kunder, framför allt via telefon och i skrift.  

Tjänsten är ett vikariat tom  sista augusti 2025 med placering på kontoret i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt via telefon. För att prestera bra i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och bra på att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och har förståelse för service och goda relationer. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation värdesätter vi att du kan uttrycka dig på ett enkelt sätt i tal och skrift.
Då vi arbetar med ständiga förbättringar behöver du vara initiativrik och nyfiken på ny teknik och nya arbetssätt. Arbetsbelastningen är emellanåt hög och då behöver du vara lugn och stabil och fokusera på rätt saker. 

Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens.  Tidigare erfarenhet av skadereglering är meriterande. 
Körkort är ett krav och har du ett intresse och kunskap om bilar är det meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Kontaktperson: Marie Lundell 0500- 77 70 06
Personalrepresentant: Katarina Larsson 0500- 77 71 32 Visa mindre

Sommarjobb som fordonstekniker

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbete i bilverkstad och vill sommarjobba hos oss på LF Skaraborg. Om jobbet Som motortekniker på Motorskador hjälper du kunder som har drabbats av skada på sitt fordon. Du ansvarar för att serva kunderna genom att bedöma reparationsmetoder och ekonomiska värderingar av skadade fordon. Arbetet sker i nära samarbete med kunderna, skadereglerarna och verkstäderna. Du arbetar med be... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbete i bilverkstad och vill sommarjobba hos oss på LF Skaraborg.

Om jobbet
Som motortekniker på Motorskador hjälper du kunder som har drabbats av skada på sitt fordon. Du ansvarar för att serva kunderna genom att bedöma reparationsmetoder och ekonomiska värderingar av skadade fordon. Arbetet sker i nära samarbete med kunderna, skadereglerarna och verkstäderna. Du arbetar med bedömning av reparationskalkyler samt handläggning av brand- och maskinskador

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i bilbranschen, gärna på plåt- eller lackverkstad. Du trivs med att serva och hjälpa kunderna med att lösa deras problem. För att fungera i rollen behöver du ha goda datakunskaper, samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskap i Cabas kan vara meriterande. B-körkort är ett krav.
Som person är du serviceinriktad och positiv, samtidigt som du är en trygg och förtroendeingivande person med en god samarbetsförmåga. Då du kommer arbetar med flera ärenden parallellt är det även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt att du har lätt för att fatta snabba och genomtänkta beslut. Du trivs med att självständigt ansvara för och driva ditt arbete framåt, samtidigt som du även tar ansvar för gruppens arbete med fokus på kundernas och Länsförsäkringars bästa för ögonen.

Om oss
LF Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Rerkyterande chef: Marie Lundell 0500-77 70 06 Visa mindre

Chef IT och IT-säkerhet

LF Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak, då vi ägs av våra kunder. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. Du kommer att leda gruppen IT & IT-säkerhet och ... Visa mer
LF Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak, då vi ägs av våra kunder.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Du kommer att leda gruppen IT & IT-säkerhet och också jobba operativt i gruppen.
Gruppen består idag av fyra erfarna och självgående specialister. Uppdraget är att livscykelhantera och utveckla bolagets IT-miljö bestående av datorer, mobiler, servrar, nätverk, behörigheter, applikationer och smartphones samt användarsupport. I uppdraget ingår också att jobba med verksamhetsutveckling utifrån ett IT-perspektiv, i nära samarbete med verksamheten och med bolagets utvecklingsteam.
 I ditt ledaruppdrag ingår bland annat:
* Operativt ansvara för bolagets IT- & IT-säkerhetsarbete
* Planera, leda och fördela det dagliga arbetet
* Coacha och utveckla medarbetarna


IT-säkerhet är en annan viktig del i uppdraget. Inom bank och försäkring är det centralt att skydda bolagets informationstillgångar för att behålla kundernas förtroende. Ett nytt och omfattande EU-regelverk (DORA) inom IT-säkerhetsområdet träder i kraft 2025. LF har gjort stora satsningar på säkerhet de senaste åren och med den här rekryteringen vill vi förstärka vår lokala kompetens ytterligare. I ditt uppdrag ingår att driva arbetet med implementeringen av regelverkskraven.

Du har goda ledaregenskaper och tycker om att jobba med människor och deras utveckling. Både på individnivå och att leda och bygga laget. I jobbet ansvarar du för både kort- och långsiktig planering och behöver därför vara duktig på att prioritera och planera, där förutsättningarna dessutom är föränderliga. Du kan strukturerat hålla ihop och leverera utifrån de planer som läggs, genom eget arbete och genom att få med dig teamet och delegera uppgifter bland medarbetarna.
Du har ett brinnande intresse för och djup kunskap inom IT och motiveras av att ständigt lära dig nya saker som du gärna delar med dig av för en utvecklande och effektiv IT-miljö. Som person är du initiativtagande. Du tycker om att driva processer framåt och hålla i projekt samt att hela tiden sträva efter att göra verksamheten bättre.
Tjänsten ställer krav på flexibilitet, engagemang och god laganda för att tillsammans med övriga kollegor i teamet skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö. Du delar självklart våra grundvärderingar – att vara nära, engagerade och enkla.
Erfarenhets- och kompetenskrav
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba professionellt med IT. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Du är en erfaren ledare och van vid att leda och driva IT-projekt. Visa mindre

Försäkringssäljare Privat

Länsförsäkringar Skaraborg Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter. Om jobbet I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Ditt uppdrag är proaktiv försäljning via telefon, både inkommande och utgående samtal samt digitala kanaler gällande privata försäkringar. Målet är att hitta den bäs... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter.

Om jobbet
I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Ditt uppdrag är proaktiv försäljning via telefon, både inkommande och utgående samtal samt digitala kanaler gällande privata försäkringar. Målet är att hitta den bästa lösningen utifrån kundens behov samt se till att kunden är rätt försäkrad. Det är du som är ansvarig för kontakten med kunden och det innebär även att du behöver kontakta kunder och följa upp offerter.
Du har en egen försäljningsbudget som motiverar dig att prestera ditt allra bästa och du förväntas hålla hög tillgänglighet och kundnöjdhet. I rollen har vi flera lagar att efterleva, risker att ta ställning till samt dokumentation att skriva så viktigt att du är strukturerad och gör din försäljning med hög kvalitet. I ditt uppdrag ingår att se till helheten och du ansvarar för att hjälpa kunden till kollegor inom andra avdelningar så som bank, företag, liv- och pension eller fastighetsförmedling.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Skövde eller Mariestad efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av försäljning över telefon och/eller digitala kanaler samt tidigare erfarenhet av att arbeta mot en försäljningsbudget. Du kan uppvisa goda prestationer kopplat till mål, kommunikation och kvalitet. Om du har försäkringskompetens är det ett stort plus.?För att trivas i rollen behöver du som person få energi av tydliga mål, hög aktivitet?och kontinuerliga uppföljningar och triggas lite extra av att hitta lösningar. ? 
Du är en person som vill överträffa kundens förväntningar i varje samtal. Du är flexibel och lösningsinriktad för att hjälpa kunderna och är bra på relationer med kunder och kollegor. För dig är det viktigt att ta initiativ och ansvar för att nå både dina egna och gruppens försäljningsmål. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är en lagspelare som ser till möjligheter, ger energi och bidrar till en god stämning.? 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Chef: Mirela Brzac 0500-77 70 34
Personalreprentant: Fanny Andersson 0500-77 73 47 Visa mindre

Inköpsansvarig

LF Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo Du ansvarar för bolagets upphandlingar dvs att inköpen inom bolaget sker ko... Visa mer
LF Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo

Du ansvarar för bolagets upphandlingar dvs att inköpen inom bolaget sker kostnadseffektivt, med god kvalitét och långsiktig hållbart. Det innebär:
Ansvar för styrdokument rörande bolagets inköpsprocess. Det inkludera att säkerställa att bolaget följer inköpspolicyer, inköpsrutiner, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler
* Ansvar för styrdokument rörande bolagets inköpsprocess. Det inkludera att säkerställa att bolaget följer inköpspolicyer, inköpsrutiner, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler
* Arbeta fram och verkställa inköpsplaner och inköpsstrategier
* Genomföra upphandlingar
* Strukturera och förhandla långsiktiga ramavtal och övriga inköp
* Hållbarhetsarbete rörande inköp
* Hantera eventuella tvister inom ramen för gjorda inköp
* Regelbunden uppföljning av bolagets leverantörer såsom finansiella styrka, efterlevnad av personuppgiftsavtal m.m.
* Ansvara för bolagets avtalshanteringssystem
* Delta i inköpsprojekt inom LF-gruppen


Tjänsten är placerad i Skövde och du rapporterar till ekonomichefen.

Du har minst 3-5 års inköpserfarenhet. Du har goda kunskaper om avtal och juridik samt god förhandlingsvana. Som person är du driven med ett affärsmässigt tänk. Du har hög social kompetens och är lyhörd för verksamhetens behov. Visa mindre

Bilhandelsansvarig

Länsförsäkringar Skaraborg Är du målmedveten och ambitiös, med en förmåga att skapa goda relationer? Nu söker vi en Bilhandelsansvarig för att fortsätta utveckla vårt samarbete med våra anknutna bilhandlare.  Om jobbet I rollen som Bilhandelsansvarig arbetar du med att vårda och utveckla LF Skaraborgs affär via olika bilhandlare i Skaraborg. Rollen är operativ vilket innebär samordning internt såväl som externt. I dina arbetsuppgifter ingår att du är k... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du målmedveten och ambitiös, med en förmåga att skapa goda relationer?
Nu söker vi en Bilhandelsansvarig för att fortsätta utveckla vårt samarbete med våra anknutna bilhandlare. 

Om jobbet
I rollen som Bilhandelsansvarig arbetar du med att vårda och utveckla LF Skaraborgs affär via olika bilhandlare i Skaraborg. Rollen är operativ vilket innebär samordning internt såväl som externt. I dina arbetsuppgifter ingår att du är kontaktperson vid uppstart av nya samarbetspartners och utveckling av befintliga.
Du kommer ta fram data ur våra system och analysera tex utfall och produktmix samt sammanställer rapporter över hur affären utvecklas. Löpande föreslår du förbättringar och utveckling till affärspartners gällande tex optimering och erbjudanden. Du säkerställer att vi och våra samarbetspartners levererar enligt avtal, fattar beslut om åtgärder och förbättringar som ryms inom avtalet samt att vid behov av avtalsförändringar/förhandlingar föreslå förändringar. Du deltar i kundaktiviteter med affärspartners som kan inträffa på kvällar och helger. Du ansvarar för samarbetet och leveransen i denna affär.
I tjänsten ingår det även att du jobbar med egen försäljning inom försäkring för privatpersoner. Detta sker genom egen proaktiv försäljning via telefon till befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunder med deras frågor via inkommande samtal, mejl och digitala kanaler. Främst är det de försäkringar som våra bilhandlare säljer som du bearbetar men du kommer även arbeta med våra övriga kunder.

Vem är du?
Då bilhandeln är en viktig kanal för vår affär så är det viktigt att du är rätt person för denna tjänst. För att lyckas i rollen är du positiv och målmedveten samt har ett stort intresse för försäljning. Du har lätt för att jobba i team med den lyhördhet som krävs i en grupp. Du arbetar mot uppsatta mål med ihärdighet och effektivitet. Självklart  är du självgående, samarbetsvillig och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom fordonsbranschen, gärna i en ledande roll.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak, då vi ägs av våra kunder.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Ansvarig chef: Mirela Brzac 0500-77 70 34
Personalrepresentant: Fanny Andersson 0500-77 73 47 Visa mindre

Jurist, Ekonomisk familjerätt

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte riktigt är som alla andra. Länsförsäkringar Skaraborg ägs av Skaraborgarna själva och det är dessa kunder du kommer att hjälpa med deras behov inom familjerätt. Vi söker dig som brinner för familjejuridik, affärer, att vi... Visa mer
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte riktigt är som alla andra. Länsförsäkringar Skaraborg ägs av Skaraborgarna själva och det är dessa kunder du kommer att hjälpa med deras behov inom familjerätt.

Vi söker dig som brinner för familjejuridik, affärer, att vilja hjälpa människor, tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva vårt kundägda bolag framåt. Du kommer att få arbeta brett med olika typer av kunder. Du kommer löpande att jobba på Länsförsäkringar Skaraborgs samtliga åtta kontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Dagliga kundmöten med presentation av förslag kring juridiska dokument utifrån kundernas behov och situation.
* Arbete mot uppsatta mål avseende antal kundmöten och genomförda tjänster.
* Nära samarbete med övriga kollegor för att tillsammans hjälpa kunderna till de bästa lösningarna och ökad trygghet.
* Information och vidareutveckling av dels våra medarbetares kunskap inom juridik men även vårt arbetssätt och kommande behov av utveckling.

Du har svensk juristexamen eller motsvarande. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet av att självständigt arbeta med familjerättsliga ärenden, innefattande kundmöten, och då främst inom den ekonomiska familjerätten. 
Som person trivs du med att arbeta självständigt, med flera kundmöten om dagen. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt i såväl tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska resonemang på ett enkelt sätt. Du är initiativrik, har hög ansvarskänsla och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder. Vi ställer höga krav på din servicekänsla och professionalism gentemot kunderna. Du har en hög social kompetens och lätt för att umgås och samarbeta med andra människor. Visa mindre

CRM-specialist

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en CRM-specialist för att fortsätta vårt arebete mot en mer kundinsiktsdriven organisation där kundens perspektiv och upplevelse tas till vara. Om jobbet I rollen som CRM-specialist arbetar du med att ta fram kundresor, optimera kundflöden, ta fram planer för bearbetning av olika segment, arbeta med förflyttning till ett mer proaktivt arbetssätt och koordinerar insikter från mätningar inom NKI, NPS, varumärkestrac... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en CRM-specialist för att fortsätta vårt arebete mot en mer kundinsiktsdriven organisation där kundens perspektiv och upplevelse tas till vara.

Om jobbet
I rollen som CRM-specialist arbetar du med att ta fram kundresor, optimera kundflöden, ta fram planer för bearbetning av olika segment, arbeta med förflyttning till ett mer proaktivt arbetssätt och koordinerar insikter från mätningar inom NKI, NPS, varumärkestracking och kampanjuppföljning. 
Du kommer också säkerställa att vi har dialog med kund på rätt sätt i rätt kanal genom hela kundlivscykeln och kundens livsfas. 
Rollen kräver att du har ett gott samarbete med chefer och medarbetare som arbetar med kundmötet i vardagen samt de som arbetar med liknande uppdrag på andra länsförsäkringsbolag.
Tjänsten är ett vikariat tom 30 september 2024

Vem är du?
Du måste ha kunskap och erfarenhet av Marketing Automation-system, och allra helst Adobe Campaign Classic. Tjänsten verkar inom området för marknad, försäljning och affärsutveckling vilket gör att vi söker en person som har stor förståelse och engagemang för detta område. Har du erfarenhet från försäkringsbranschen eller liknande är detta meriterande.
I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper där framför allt nyfikenhet, en positiv attityd och stor vilja att vara med på en utvecklingsresa är avgörande. Då du kommer vara med och bidra till att utveckla arbetsområdet är det är viktigt att du är:
* framåt och nyfiken. Du tycker det kul att lära nytt och drar dig inte för att utforska någon idé eller nytt spår. Du får gärna inspirera kollegor till att tänka i nya banor
* logisk och analytisk. Du har lätt att se mönster och behärskar en del kodning. Du gillar data och förstår hur den hänger ihop i en databas. 
* självgående och ansvarstagande. Du kan själv planera och strukturera ditt arbete. Du kan hantera flera olika uppdrag parallellt och leverera till flera olika beställare. 
* en god kommunikatör. Insikterna från ditt arbete och din kompetens ska delas med kollegor som inte är lika insatta eller har din kompetens. 
* tekniskt skarp. Arbetet kommer ske i gränslandet för digitala plattformar, tech och IT. Du behöver därför ha god förståelse för hur Mar-tech, CRM och affärssystem hänger ihop, både för ditt eget arbete och för de uppdrag där du behöver kravställa andra för att du/vi ska lyckas


Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Oskar Larsson 0500-77 70 66 Visa mindre

Kundservice Bank

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi dig som vill arbeta som Kundservice Bank på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Vi söker en medarbetare som ska arbeta med service och administration för våra kunder inom bank. Detta sker via telefon, våra digitala kanaler och att kunderna kommer in på vårt kontor. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning inom privat bank men även daglig hantering av ärenden inom företag och lantbruk. I tjänsten ingår också... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi dig som vill arbeta som Kundservice Bank på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Vi söker en medarbetare som ska arbeta med service och administration för våra kunder inom bank. Detta sker via telefon, våra digitala kanaler och att kunderna kommer in på vårt kontor. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning inom privat bank men även daglig hantering av ärenden inom företag och lantbruk.
I tjänsten ingår också att vara ”back officestöd” för privatrådgivarna inom bank. I rollen ingår att arbeta med kundkännedomsfrågor och att motverka penningtvätt. Det innebär att du utreder och följer upp de avvikelser som eventuellt uppstår.
Tjänsten är ett vikariat tom 31 augusti 2024. 

Vem är du?
Du bör ha en ekonomisk grundutbildning på högskolenivå/eftergymnasial nivå. Vi vill att du har kompetens inom bank samt har erfarenhet av service och försäljning.
Som person är du utåtriktad, driftig och engagerad. Du ser affärsmöjligheter, har en stark säljförmåga och tycker om att ge kunderna ett personligt bemötande och hög service som får dem att känna sig välkomna och unika. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en tight grupp där samarbete och dialog är hörnstenarna. Det krävs också att du är flexibel och stresstålig och du måste ha förmågan att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500-77 70 11 Visa mindre

Skadeinspektör

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en Skadeinspektör som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Din huvuduppgift som Skadeinspektör kommer främst vara att besiktiga skador ute hos våra privatkunder, dokumentera och se till att skadorna drivs framåt. Detta innebär mycket kundkontakt samt kontakt med entreprenörer och byggare kring hur skadorna ska åtgärdas samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Även arbete med... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en Skadeinspektör som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Din huvuduppgift som Skadeinspektör kommer främst vara att besiktiga skador ute hos våra privatkunder, dokumentera och se till att skadorna drivs framåt. Detta innebär mycket kundkontakt samt kontakt med entreprenörer och byggare kring hur skadorna ska åtgärdas samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Även arbete med våra företag- och lantbrukskunder kan förekomma.
Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut. Tjänsten innebär även skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. 
Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Vem är du?
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. God datorvana med kunskaper i Word och Excel är en självklarhet i denna tjänst.
Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du måste tycka om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett måste.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. Visa mindre

Koordinator för ny affärsgren

Länsförsäkringar Skaraborg Vill du vara med när LF Skaraborg adderar en ny affärsgren? Att våra kunder ska vara trygga ligger i Länsförsäkringars dna. Nu tar vi hjälp av modern IoT-teknik för att stärka våra kunders trygghet och etablera ett nytt digitalt kundmöte. Genom uppkopplade sensorer i hemmet kommer vi kunna ge våra kunder helt nya möjligheter att få koll på sitt hem och undvika skador. I denna nya roll får du chansen att vara med och bygga upp ... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vill du vara med när LF Skaraborg adderar en ny affärsgren?
Att våra kunder ska vara trygga ligger i Länsförsäkringars dna. Nu tar vi hjälp av modern IoT-teknik för att stärka våra kunders trygghet och etablera ett nytt digitalt kundmöte. Genom uppkopplade sensorer i hemmet kommer vi kunna ge våra kunder helt nya möjligheter att få koll på sitt hem och undvika skador. I denna nya roll får du chansen att vara med och bygga upp denna nya affär lokalt i Skaraborg tillsammans med bolagets affärsutvecklingsteam. 
Vi söker en driftig, självgående och resultatinriktad koordinator för denna satsning.

Om jobbet
Försäljning – Du leder, genomför och följer upp försäljning, i samarbete med resten av LF Skaraborgs organisation.
Support – Du vägleder proaktivt kunder genom kundresan, till exempel genom att säkerställa att kunderna kommer igång med användandet av tjänsten (customer success).
Utbildning och ambassadörskap – Du är ambassadör för tjänsten i hela organisation och gör fler till ambassadörer. Du utbildar också i tjänsten och konceptet. 
Rollen innebär många kontakter både med kunder och med kollegor i LF Skaraborgs organisation och andra LF-bolag. 
Du rapporterar till vd för LF Skaraborgs dotterbolag där affären kommer att bedrivas. 

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med och bygga en strategiskt viktig ny affär. Som person är du engagerad, initiativtagande och skicklig på att bygga relationer. Du är försäljningsdriven och gillar kundkontakt, tycker om att driva processer framåt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Särskilt under uppstarten kommer arbetsuppgifterna kunna vara både högt och lågt och vi kommer att lära oss under tiden vi bygger verksamheten. 
Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god laganda för att tillsammans med övriga kollegor i bolaget göra denna satsning till en stor framgång.
Du delar självklart våra grundvärderingar – att vara nära, engagerade och enkla.

Erfarenhets- och kompetenskrav
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba säljnära med att få affärer/verksamheter att växa. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Det är inte nödvändigt med en teknisk bakgrund, men en förståelse och intresse för teknik är en fördel.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Oskar Larsson 0500-77 70 66 Visa mindre

Skadereglerare Lösöre

Länsförsäkringar Skaraborg Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Skadeavdelningen. Till skadeavdelningen i Skövde söker vi nu en skadereglerare för kombinerade skador med inriktning mot lösöre. Om jobbet Som skadereglerare har du ett utåtriktat arbete med uppgift att hjälpa våra kunder i Skaraborg med sina skador inom lösöre. I arbetsuppgifterna ingår främst att registrera skador och hjälpa våra kunder genom hela skadeprocessen. Tjänsten innebär m... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Skadeavdelningen. Till skadeavdelningen i Skövde söker vi nu en skadereglerare för kombinerade skador med inriktning mot lösöre.

Om jobbet
Som skadereglerare har du ett utåtriktat arbete med uppgift att hjälpa våra kunder i Skaraborg med sina skador inom lösöre.
I arbetsuppgifterna ingår främst att registrera skador och hjälpa våra kunder genom hela skadeprocessen. Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du kommer att ha kontakt med många kunder, de flesta via telefon och e-post, brev men även en del personliga möten på våra kontor.

Vem är du?
Du är en riktig lagspelare som trivs med högt tempo och många kundkontakter. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift, jobbar strukturerat och ansvarsfullt. Du är hjälpsam, har god analytisk förmåga och kan agera professionellt och strukturerat även i pressade situationer. Du har ett högt eget driv, är initiativtagande och gillar utmaningen i att jobba mot mål, både enskilt och tillsammans med ditt team.

Du ska ha lägst utbildning på gymnasienivå. Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande. Tjänsten kräver goda IT-kunskaper (Office).

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person tar eget ansvar för såväl arbetsresultat som för eget lärande och utveckling. Du är anpassningsbar och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Arbetsbelastningen varierar, men du är aldrig ensam. Vi jobbar och löser arbetet tillsammans.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. Visa mindre

Skadereglerare byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Som skadereglerare är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt ka... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Som skadereglerare är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete.
Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du är flexibel och har inga problem med att arbetsdagen inte alltid ser likadan ut.
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. God datorvana med kunskaper i Word och Excel är en självklarhet i denna tjänst.
Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Du tycker om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett krav.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Michael Broholm 0500- 77 71 62 Visa mindre

Kundansvarig Bank Lantbruk

Länsförsäkringar Skaraborg Om jobbet I rollen som lantbruksrådgivare kommer du arbeta med att vårda och utveckla vår befintliga lantbruksaffär, med nätverksbyggande och att etablera nya och långvariga relationer. Du identifierar kundernas behov av banktjänster och utifrån detta erbjuder kundanpassade lösningar inom betala, spara och låna. Ekonomisk analys och uppföljning av kundernas verksamheter samt kreditberedning är centrala delar i rollen. Du komme... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Om jobbet
I rollen som lantbruksrådgivare kommer du arbeta med att vårda och utveckla vår befintliga lantbruksaffär, med nätverksbyggande och att etablera nya och långvariga relationer. Du identifierar kundernas behov av banktjänster och utifrån detta erbjuder kundanpassade lösningar inom betala, spara och låna. Ekonomisk analys och uppföljning av kundernas verksamheter samt kreditberedning är centrala delar i rollen. Du kommer få en egen kundbas som inkluderar allt ifrån deltidslantbruk till stora produktionslantbruk med eget kundansvar.
Vi ser till kundens hela behov och arbetar tillsammans med liv- och sakförsäkring mot våra gemensamma mål, men du kommer också ha individuella mål och ansvar för just din kundbas. Tjänsten är på heltid och är ett vikariat med placering på vårt kontor i Skövde i första hand. Då det kan förekomma resor i tjänsten krävs det att du har körkort.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, engagerade medarbetare och branschens mest nöjda kunder. Länsförsäkring Skaraborg är en av de största aktörerna inom lantbruk, vi tror på lantbrukarnas framtid och vill vara deras självklara partner när det kommer till finansiell rådgivning. Hos oss får du chansen att utvecklas inom yrket samtidigt som du får utlopp för ditt genuina intresse för lantbruk och företagande. Givetvis erbjuder vi dig utveckling och utbildning anpassat utifrån dina och verksamhetens behov.

Vi söker dig som har ett stort intresse för lantbruk och är väl insatt i lantbrukets ekonomi och verksamhet. Erfarenhet från arbete inom bank liksom utbildning som lantmästare, agronom eller liknande är starkt meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du är genuint intresserad av människor och drivs av att utveckla befintliga samt skapa nya affärsrelationer. Som person har du en god social förmåga, du är målmedveten och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och omständigheter. Du är mån om att kunden förstår dina analyser och slutsatser från de komplexa frågeställningar du möter i arbetet. Du kan självständigt planera och organisera dina arbetsuppgifter, och har alltid kunden, ditt team och bolagets bästa för ögonen. Visa mindre

Kampanjansvarig

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en Kampanjansvarig som främst ska arbeta inom privatförsäkring på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Som Kampanjansvarig arbetar du med planering, genomförande och utvärdering av kampanjer och riktade insatser kring försäkringskunder på privatmarknaden i Skaraborg. Din huvuduppgift är att optimera kampanjer löpande för bästa möjliga resultat utifrån analys och uppföljning.  Du kommer tillsammans med Chef privatförsäkr... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en Kampanjansvarig som främst ska arbeta inom privatförsäkring på vårt kontor i Skövde.
Om jobbet
Som Kampanjansvarig arbetar du med planering, genomförande och utvärdering av kampanjer och riktade insatser kring försäkringskunder på privatmarknaden i Skaraborg. Din huvuduppgift är att optimera kampanjer löpande för bästa möjliga resultat utifrån analys och uppföljning. 
Du kommer tillsammans med Chef privatförsäkring utforma kampanjplaner och planera, samt förse marknadsavdelningen med det underlag som behövs för att kunna producera kampanjinnehåll. I rollen ansvarar du även för uppföljning och utvärdering av utförda kampanjer och riktade insatser, du analysera data för att stödja beslut inom försäljningsorganisationen för privat försäkring, samt implementerar förbättringsaktiviteter inom kampanjprocessen internt.
I rollen ansvar du även för att förse försäljningsorganisationen med underlag för att kunna genomföra beslutade kampanjer och arbeta med riktade insatser på marknaden. 
En del av arbetet är att analysera marknaden, samt utifrån försäljningsstatistik göra analys av genomfört arbete. Detta i syfte att kunna planera och optimera försäljningsorganisationens arbete framåt. 
Vem är du?
För att trivas i rollen som Kampanjansvarig arbetar du affärsinriktad och strukturerat för att säkerställa kvalitet i ditt arbete. Du har förmåga att dra slutsatser utifrån dataanalys, ge rekommendationer och ingripa om aktiviteter inte når uppsatta mål. Vidare är du van vid att arbeta proaktivt och strävar efter att hitta nya metoder för att förbättra ditt arbete utifrån marknadsanalys och utvärdering tallamans med verksamheten. Har du tidigare arbetat med försäkring är detta ett plus. Erfarenhet av marknads- och kampanjarbete samt arbete med dataanalys är meriterande.  
Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.
Mer information
Personalrepresentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500-77 70 11 Visa mindre

IT-Tekniker

Länsförsäkringar Skaraborg Vi behöver stärka upp vår IT-avdelning i Skövde under en föräldraledighet under 2023. Tjänsten är på 40 % eller efter överenskommelse fram till sommaren och vi ser gärna att du sommarjobbar heltid en period i sommar. Till hösten kan också finnas möjlighet att jobba deltid.  Vi söker en driftig, självgående och serviceinriktad IT-tekniker. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du kommer att ingå i bolagets IT-avdelning och delta i arbet... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi behöver stärka upp vår IT-avdelning i Skövde under en föräldraledighet under 2023. Tjänsten är på 40 % eller efter överenskommelse fram till sommaren och vi ser gärna att du sommarjobbar heltid en period i sommar. Till hösten kan också finnas möjlighet att jobba deltid.
 Vi söker en driftig, självgående och serviceinriktad IT-tekniker.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i bolagets IT-avdelning och delta i arbetet med att hantera bolagets IT-miljö med fokus på användarsupport, datorer och mobiler. Att hjälpa till i alla möjliga IT-frågor och projekt hör till dagliga arbetsuppgifter och innehållet i tjänsten varierar där du arbetar både högt, lågt och brett.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och som motiveras av att ständigt lära dig nya saker som du gärna delar med dig av för en utvecklande och effektiv IT-miljö. Som person är du initiativtagande och både kund- och lösningsfokuserad och du uppskattar att självständigt söka information för att lösa problem.
Tjänsten ställer krav på flexibilitet och god laganda för att tillsammans med övriga kollegor i teamet skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö.  Som IT-tekniker hos oss ger du alltid den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt.
Du delar självklart våra grundvärderingar – att vara nära, engagerade och enkla.
Erfarenhets- och kompetenskrav
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av IT. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Kanske studerar du något inom IT på Högskolan och vill jobba lite vid sidan av studierna?
Du ska ha kunskaper inom administration av Windowsmiljö. Erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning värderas högt. Visa mindre

Kapitalförvaltare

Länsförsäkringar Skaraborg Länsförsäkringar Skaraborg och Länsförsäkringar Värmland söker en kvalificerad kapitalförvaltare. Du kommer att vara anställd i Länsförsäkringar Skaraborg och din placeringsort är Skövde men du kommer även att arbeta åt Länsförsäkringar Värmland vilket innebär att du också kommer att arbeta i Karlstad. Om jobbet Som kapitalförvaltare har du det operativa ansvaret för bolagets förvaltning av dess placeringstillgångar. Du har o... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborg och Länsförsäkringar Värmland söker en kvalificerad kapitalförvaltare. Du kommer att vara anställd i Länsförsäkringar Skaraborg och din placeringsort är Skövde men du kommer även att arbeta åt Länsförsäkringar Värmland vilket innebär att du också kommer att arbeta i Karlstad.

Om jobbet
Som kapitalförvaltare har du det operativa ansvaret för bolagets förvaltning av dess placeringstillgångar. Du har också det operativa ansvaret för att förvaltningen drivs i enlighet med placeringsriktlinjen och uppsatta mål, samt säkerställer att gällande lagar och föreskrifter följs. Detta innebär bland annat att du: 

•    Driver arbetet i Länsförsäkringar Skaraborgs Risk- och Kapitalutskottet samt i Länsförsäkringar Värmlands Finansutskott och är sekreterare i utskotten.
•    Är föredragande i de båda bolagens styrelser och på fullmäktige kring kapitalförvaltningen.
•    Tar fram besluts-pm i alla köp och försäljningar av värdepapper
•    Analyserar och följer finansmarknaden
•    Analyserar och genomlyser placeringsinnehav
•    Är ansvarig för rapportering av hållbarhetsfrågor kopplade till finansförvaltningen
•    Träffar förvaltare
•    Arbetar med alla tillgångsslag såsom aktier, räntor, PE och fastigheter.
•    Ansvarar för styrdokument som ligger inom kapitalförvaltningen.
•    Ansvarar för att årligen utvärdera kapitalförvaltningen till styrelsen.

Om oss
Länsförsäkringar erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter och tjänster inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. På så vis vill vi erbjuda dig ekonomisk trygghet i alla lägen. För prylar du äger, livet du lever, verksamheten du driver och människorna som du älskar.
Vi ägs av våra kunder, tack vare det blir vårt uppdrag tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.

Vem är du?
Vi ser att du har civilekonomisk utbildning med finansiell inriktning och vi vill att du har tidigare erfarenhet inom kapitalförvaltning. Det är mycket önskvärt att du har kunskap om hållbarhetsfrågor inom kapitalförvaltning, såsom taxonomi.
Då du kommer att arbete åt två olika länsförsäkringsbolag krävs det att du är duktig på planering och samarbete. Affärsmässighet och resultatorientering är självklarheter då båda bolagen har stora portföljer som kräver en aktiv förvaltning. Detta innebär att du både behöver vara initiativtagande och problemlösare. Visa mindre

Försäkringssäljare Privat

Länsförsäkringar Skaraborg Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter. Om jobbet I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringsku... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter.

Om jobbet
I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunder via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. 
Tjänsten är dagtid på heltid med tillsvidareanställning och placering i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Att du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat är en självklarhet för att lyckas i tjänsten. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Vid frågor om tjänsten kontakta
Teamledare: Linda Malek Kjellberg 0500-77 70 49
Personalreprentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500-77 70 11 Visa mindre

Skadereglerare byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Som skadereglerare är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt ka... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Som skadereglerare är din huvuduppgift att ta emot skadeanmälningar via telefon eller någon av våra digitala kanaler. Din uppgift är att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete.
Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, prestigelös och ses av andra som en kommunikativ lagspelare. Du är flexibel och har inga problem med att arbetsdagen inte alltid ser likadan ut.
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. God datorvana med kunskaper i Word och Excel är en självklarhet i denna tjänst.
Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Du tycker om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett krav.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Michael Broholm 0500- 77 71 62
Sista ansökningsdag: 2022-11-16 Visa mindre

Skadereglerare sjuk- och olycksfallsskador

Länsförsäkringar Skaraborg Är du bra på att skapa förtroende och har en väl utvecklad affärsmässig förmåga, då är du kanske vår nya skadereglerare inom sjuk- och olycksfall till vår skadeavdelning i Skövde.  Om jobbet Du ingår i ett team av skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande och en smidig och ansvarsfull skadereglering. I rollen som skadereglerare tar du emot och registrerar skador som d... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du bra på att skapa förtroende och har en väl utvecklad affärsmässig förmåga, då är du kanske vår nya skadereglerare inom sjuk- och olycksfall till vår skadeavdelning i Skövde. 

Om jobbet
Du ingår i ett team av skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande och en smidig och ansvarsfull skadereglering. I rollen som skadereglerare tar du emot och registrerar skador som drabbar våra kunder, insamlar material och gör bedömningar av rätten till ersättning utifrån gällande villkor.
Arbetet som skadereglerare är variationsrikt och innebär många kontakter med våra kunder framför allt via telefon och andra digitala kontaktvägar. Merparten av skadorna kan avslutas efter endast någon eller några kontakter med kunden, men en liten andel av skadorna hanterar du under mycket lång tid. 

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och drivs av att hjälpa kunderna. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet inom skadereglering eller att du har medicinska kunskaper som kan komma väl till pass i rollen. För att prestera bra i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och bra på att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att sätta dig in i kundens situation och har förståelse för service och goda relationer. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation värdesätter vi en god uttrycksförmåga i tal och skrift.
Du är en lagspelare som gillar att sprida energi till teamet. Eftersom vi erbjuder kunden allt under samma tak vill vi att du lyfter blicken och samspelar med dina kollegor. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Rekryterande chef: Stefan Gustafson 0500-777031
Personalrepresentant: Inger Arlestad 0500-777147 Visa mindre

Försäkringssäljare privat

Länsförsäkringar Skaraborg Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter. Om jobbet I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringsku... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du lösningsorienterad, tycker om högt tempo och trivs med mycket kundkontakt? Då är det kanske dig vi söker till vårt Kundcenter.

Om jobbet
I en omväxlande miljö, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du som Försäkringssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunder via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. 
Tjänsten är dagtid på heltid med tillsvidareanställning och placering i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Att du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat är en självklarhet för att lyckas i tjänsten. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Teamledare: Linda Malek Kjellberg 0500-77 70 49
Personalreprentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500-77 70 11
Sista ansökningsdag: 2022-09-11 Visa mindre

Kundservice Bank Privat

Länsförsäkringar SKaraborg Nu söker vi dig som vill arbeta som Kundservice Bank på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Vi söker en medarbetare som ska arbeta med service och administration för våra kunder inom bank. Detta sker via telefon, våra digitala kanaler och att kunderna kommer in på vårt kontor. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning inom privat men även daglig hantering av ärenden inom företag och lantbruk. I tjänsten ingår också att ... Visa mer
Länsförsäkringar SKaraborg

Nu söker vi dig som vill arbeta som Kundservice Bank på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Vi söker en medarbetare som ska arbeta med service och administration för våra kunder inom bank. Detta sker via telefon, våra digitala kanaler och att kunderna kommer in på vårt kontor. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning inom privat men även daglig hantering av ärenden inom företag och lantbruk.
I tjänsten ingår också att vara ”back officestöd” för privatrådgivarna inom bank. I rollen ingår att arbeta med kundkännedomsfrågor och att motverka penningtvätt. Det innebär att du utreder och följer upp de avvikelser som eventuellt uppstår.
Tjänsten är visstidsanställning tom december 2022 med eventuell möjlighet till förlängning.

Vem är du?
Du bör ha en ekonomisk grundutbildning på högskolenivå/eftergymnasial nivå. Vi vill att du har kompetens inom bank samt har erfarenhet av service och försäljning.
Som person är du utåtriktad, driftig och engagerad. Du ser affärsmöjligheter, har en stark säljförmåga och tycker om att ge kunderna ett personligt bemötande och hög service som får dem att känna sig välkomna och unika. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en tight grupp där samarbete och dialog är hörnstenarna. Det krävs också att du är flexibel och stresstålig och du måste ha förmågan att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500 77 70 11
Sista ansökningsdag: 2022-08-14 Visa mindre

Hållbarhetskoordinator

Länsförsäkringar Skaraborg På Länsförsäkringar Skaraborg menar vi att hela verksamheten behöver bedrivas på ett hållbart sätt snarare än delegeras till en enskild person. Ansvaret utgår från företagsledningen och följer sedan linjeorganisationen. Men det behövs en spindel i nätet och det är du som har den nyckelrollen. Om jobbet Som hållbarhetskoordinator kommer du att vara drivande i företagets interna och externa hållbarhetsarbete. Fokus ligger på at... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

På Länsförsäkringar Skaraborg menar vi att hela verksamheten behöver bedrivas på ett hållbart sätt snarare än delegeras till en enskild person. Ansvaret utgår från företagsledningen och följer sedan linjeorganisationen. Men det behövs en spindel i nätet och det är du som har den nyckelrollen.

Om jobbet
Som hållbarhetskoordinator kommer du att vara drivande i företagets interna och externa hållbarhetsarbete. Fokus ligger på att samordna det strategiska samt operativa hållbarhetsarbetet och arbeta proaktivt med att identifiera de möjligheter där en hållbar utveckling är som störst i bolaget. Du har också ett särskilt ansvar för bolagets sociala hållbarhetsarbete och för hållbarhetsrapporteringen. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•    Koordinera och utveckla bolagets hållbarhetsarbete 
•    Arbeta nära hela organisationen och stötta företagsledning samt avdelningschefer i hållbarhetsarbetet. Stötta, driva på och följa upp de aktiviteter som respektive ledningsgrupp prioriterar och sammanställa dessa på bolagsnivå 
•    Operativt arbeta med att driva, vidareutveckla samt förvalta det sociala hållbarhetsarbetet tillsammans med partners
•    Samordna hållbarhetsrådet 
•    Utbilda personal inom hållbarhetsfrågor
•    Ansvara för utförandet av hållbarhetsredovisning inklusive att stötta ekonomiavdelningen med den finansiella hållbarhetsrapporteringen
•    Omvärldsbevaka hållbarhetsområdet, inklusive lagar och regler
•    Bidra till intern-och extern hållbarhetskommunikation

Tjänsten är placerad i Skövde och ingår i gruppen Marknadskommunikation & Hållbarhet med Elin Antonius som chef. Förutom med kollegorna i det teamet arbetar du nära ekonomi- och riskfunktionerna.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av samt ett genuint intresse för hållbarhetsfrågor och som vill bidra till utvecklingen av Länsförsäkringar Skaraborgs hållbarhetsarbete. Som en av de ledande rollerna i hållbarhetsrådet kommer du även att ha en nyckelroll i verksamheten, då en stor del av arbetet handlar om att få med sig hela organisationen. Detta innebär att du måsta ha initativförmåga och drivkraft. Då du själv lägger upp arbetet och ska hitta de bästa lösningarna behöver du även har god planeringsförmåga och vara bra på problemlösning. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo.

Mer information
Rekrytarande chef Elina Antonius, telnr 0708-717097
Personalrepresentant Oskar Larsson, telnr 0708-717066

Sista ansökningsdag: 2022-09-02 Visa mindre

Fastighetsvärderare

Länsförsäkringar Skaraborg Länsförsäkringar Skaraborg söker en fastighetsvärderare. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Om jobbet Du kommer att arbeta med marknadsvärdering av lantbruksfastigheter, flerbostadshus och kommersiella fastigheter. I uppdraget ingår att i nära samarbete med bankens rådgivare kontakta kunder för platsbesök och värdering av fastig... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborg söker en fastighetsvärderare. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

Om jobbet
Du kommer att arbeta med marknadsvärdering av lantbruksfastigheter, flerbostadshus och kommersiella fastigheter. I uppdraget ingår att i nära samarbete med bankens rådgivare kontakta kunder för platsbesök och värdering av fastighet.
Arbetet är på 100% och placeringsort är Skövde, men du kommer att arbeta över hela Skaraborg.

Vem är du?
Du har en värderingsutbildning på högskolenivå alternativt utbildning inom fastighetsmäkleri eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
Du bör ha en god kännedom om marknadsvärden för jord- och skogsbruksfastigheter i länet och vara väl insatt i fastighetsmarknaden i Skaraborg. Vi ser gärna att du har arbetat med motsvarande arbetsuppgifter tidigare eller har bakgrund inom bank & försäkring med värderingsfrågor.
Du är en relationsbyggare med högt kundfokus, då en hög servicenivå gentemot våra kunder är viktigt. Arbetet kräver god planeringsförmåga då du kommer att arbeta över hela Skaraborg. Då du kommer att skriva omfattande beslutsunderlag kräver det att du kan uttrycka dig väl i skrift.
Du har B-körkort och egen bil.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo.

Mer information
Rekryterande chef Mikael Abrahmson: 0500-777012
Personalrepresentant Max Green 0500-777213

Sista ansökningsdag: 2022-04-27 Visa mindre

Kundansvarig Företagsförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg Är du en måldriven person med kunden i fokus? Då är det dig vi söker som Kundansvarig företagsförsäkring till oss i Skaraborg.   Om jobbet Som kundansvarig företagsförsäkring har du en varierande, rolig och utmanande roll där du får möjlighet att växa och utvecklas. Varje dag ger vi dig möjligheten att göra skillnad för våra företagskunder.  Ditt viktigaste uppdrag i rollen som kundansvarig är att hjälpa våra företagskunder m... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Är du en måldriven person med kunden i fokus? Då är det dig vi söker som Kundansvarig företagsförsäkring till oss i Skaraborg.  
Om jobbet
Som kundansvarig företagsförsäkring har du en varierande, rolig och utmanande roll där du får möjlighet att växa och utvecklas. Varje dag ger vi dig möjligheten att göra skillnad för våra företagskunder. 

Ditt viktigaste uppdrag i rollen som kundansvarig är att hjälpa våra företagskunder med rätt försäkringslösning. Det rör sig till stor del om att ta hand om befintliga kunder men även att locka nya kunder till Länsförsäkringar Skaraborg.

Du möter kunderna både i deras verksamheter runt om i länet och via digitala möten och telefon. I rollen blir du ansiktet utåt för hela Länsförsäkringar och du samarbetar dagligen med flertalet andra kollegor inom bolaget. Du kommer arbeta med rådgivning kring de försäkringar som företagskunden är i behov av samt vara en aktiv part i kundens skadeförebyggande arbete. Du hjälper kunden att välja rätt produkter ur Länsförsäkringars försäkringsutbud utifrån kundens unika situation. Förutom rådgivning och sälj innebär arbetet även en hel del administration både inför och efter kundbesök.
Placeringsort kan diskuteras vid eventuell anställning. 

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och är bra på att lyssna in kundernas behov och överträffa deras förväntningar. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta och bygga relationer, både internt och externt. Du har en positiv utstrålning och får andra att känna sig bekväma. 

I övrigt drivs du av att uppnå mål och planerar och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du har också lätt för att tydligt och enkelt förmedla information, både muntligt och skriftligt. 

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet som säljare inom företagsmarknad. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Du behöver ha B-körkort och kommer att få all övrig utbildning som krävs för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Rekryterande chef: Rikard Bogren 0500-777005
Personalrepresentant: Sandra Johansson, 0500-777081
Sista ansökningsdag: 2022-06-16 Visa mindre

Innesäljare Företagsförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg Som innesäljare ges du förtroendet att hjälpa våra företagskunder med rätt försäkringslösning för just dem. Du får nya kunder att se fördelarna med Länsförsäkringar och ger service och rådgivning till dem som redan gjort det.  Om jobbet Innesäljarrollen har som huvuduppgift att hjälpa både våra befintliga och nya kunder att hitta de produkter som passar för just dem. Du kommer att ingå i ett lösningsfokuserat team av medarbet... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Som innesäljare ges du förtroendet att hjälpa våra företagskunder med rätt försäkringslösning för just dem. Du får nya kunder att se fördelarna med Länsförsäkringar och ger service och rådgivning till dem som redan gjort det. 

Om jobbet
Innesäljarrollen har som huvuduppgift att hjälpa både våra befintliga och nya kunder att hitta de produkter som passar för just dem. Du kommer att ingå i ett lösningsfokuserat team av medarbetare. Fokus i denna tjänst kommer vara att hjälpa våra företagskunder men du är också med på samtalsslingor dit våra lantbrukskunder ringer.
I rollen blir du ansiktet utåt för hela Länsförsäkringar och du samarbetar dagligen med flertalet andra kollegor inom bolaget.

Arbetet innebär:
•    Ta emot inkommande ärenden från våra företagskunder via telefon samt digitala kanaler.
•    Arbeta aktivt med att bearbeta både nya och befintliga kunder. 
•    Arbeta med fordons- och sakförsäkringar på både företagsmarknad samt våra hälsa-produkter. 
•    Boka in och ha personliga möten per telefon/digitalt

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av att ta hand om våra företagskunder. Vi vill att du har gott om eget driv och är bra på att lyssna till och förstå kundernas behov och på så sätt skapa goda relationer. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta och bygga relationer, både internt och externt. Du har en positiv utstrålning och får andra att känna sig bekväma.
Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ. Då våra kunder finns i många olika branscher kommer du långt på att vara nyfiken och intresserad av hur saker fungerar i olika verksamheter. Du är van vid att använda digitala verktyg och är noggrann och strukturerad för att kunna leva upp till dagens regelverk. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Rekryterande chef: Rikard Bogren, 0500-777005
Personalrepresentant: Sandra Johansson, 0500-777081

Sista ansökningsdag: 2022-06-16 Visa mindre

Produktansvarig Företagsförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo. Länsförsäkringar Skaraborg söker en Produktansvarig Företag... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo.

Länsförsäkringar Skaraborg söker en Produktansvarig Företagsförsäkring.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. 

Om jobbet
Som Produktansvarig Företagsförsäkring arbetar du med handläggning av försäkring, internutbildning & support, lönsamhetsanalyser, riskhantering och premiesättning. Du arbetar med att förvalta och utveckla vår försäkringsaffär inom företagsmarknad med fokus på långsiktig lönsamhet.

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde. 
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial-, alternativt relevant akademisk utbildning. Arbetet som Produktansvarig kräver att du har en god ekonomisk förståelse, goda kunskaper i Excel samt att du formulerar dig väl i tal och skrift på svenska. Har du erfarenhet av arbete med försäkring eller IFU-diplom med inriktning sakförsäkring företag är det meriterande.   
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du är driven och strukturerad i ditt sätt att arbeta och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet som Produktansvarig kräver en god analytisk förmåga där du både ser detaljer och har ett helhetsperspektiv.  

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo.

Mer information
Rekryterande chef: Petra Albers 0708-717029
Personalrepresentant: Annika Isegren Lundin 0500-777045

Sista ansökningsdag: 2022-03-18 Visa mindre

Privatrådgivare Bank

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde.  Om jobbet Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framt... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. 

Om jobbet
Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framtid. Vi möter våra kunder i såväl fysiska som digitala möten och genomför kvalificerade rådgivningsmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för kunden inom spara, placera, låna, försäkra och betala.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du brinner för affärer med målet att skapa trygghet och förverkliga drömmar för dina kunder. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och innehar Swedseclicens för rådgivare och bolån samt har arbetat som rådgivare inom bank ett antal år. Har du erfarenhet av att tolka bolags resultat- och balansräkning är detta meriterande. 
Rollen ställer krav på att du är en noggrann och ansvarstagande person som tänker affärsmässigt och har såväl kundens som Länsförsäkringars bästa för ögonen.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt har förmågan att lätt sätta dig in i och använda olika affärssystem samt digitala kanaler.
Som rådgivare drivs du av att självständigt planera och strukturera ditt arbete, ta egna initiativ och kunna leverera en hög administrativ kvalité, goda resultat och skapa marknadens bästa kundmöte.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information

Personalrepresentant: Sofia Wremer 0500-77 71 93
Sista ansökningsdag: 2022-03-27 Visa mindre

Försäkringsadministratör Företag & Lantbruk

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo. Länsförsäkringar Skaraborg söker en säljstödsinriktad Försä... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder, till godo.

Länsförsäkringar Skaraborg söker en säljstödsinriktad Försäkringsadministratör.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Länsförsäkringar Skaraborg söker en säljstödsinriktad Försäkringsadministratör.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. 

Om jobbet
Som Försäkringsadministratör arbetar du med handläggning av försäkring, säljstöd, intern utbildning av ny och befintlig personal samt egenkontroller inom ansvarsområdet företag & lantbruk.
Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse.
Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial-, alternativt relevant akademisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet av försäkrings-, säljstöds- eller kundservicefunktioner är det meriterande.
Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du är noggrann och tycker att det är viktigt att göra dina arbetsuppgifter i rätt tid med hög kvalitet samtidigt som du är lugn och stabil i stressade situationer. Du är driven och strukturerad i ditt sätt att arbeta och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Mer information

Rekryterande chef: Petra Albers 0708-717029
Personalrepresentant: Annika Isegren Lundin 0500-777045

Sista ansökningsdag: 2022-03-07 Visa mindre

Skadereglerare/besiktningsman företag & lantbruk

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en ny kollega till en delad tjänst som Skadereglerare/besiktningsman inom företag och lantbruk.  Om jobbet Som skadereglerare kommer dina huvuduppgifter vara att ta emot skadeanmälningar via telefon eller webb. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete.  Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut.  Som besikt... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en ny kollega till en delad tjänst som Skadereglerare/besiktningsman inom företag och lantbruk. 
Om jobbet
Som skadereglerare kommer dina huvuduppgifter vara att ta emot skadeanmälningar via telefon eller webb. Detta innebär mycket kontakt med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. 
Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut. 
Som besiktningsman kommer dina huvuduppgifter vara att besiktiga skador ute hos kunder, dokumentera och se till att skadorna drivs framåt. Detta innebär mycket kundkontakt samt kontakt med entreprenörer och byggare kring hur skadorna ska åtgärdas. 
Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder.
Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen. 
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du goda kunskaper inom byggnation samt har en förståelse för hur ett lantbruk/företag drivs och är uppbyggt. Detta för att kunna fatta rätt beslut vid skador och ha en kunskap om vilka kritiska moment som behöver prioriteras för att exempelvis undvika längre avbrott i verksamheten.
Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och är inte rädd för att ta beslut. Du tycker om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är ett krav. Kunskaper i Word och Excel är en självklarhet för att lyckas i denna tjänst. 
Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är detta meriterande.
Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Michael Broholm 0500-777162
Sista ansökningsdag: 2022-02-22 Visa mindre

Kundvärd samordnare

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en samordnare till vår kundvärdsgrupp med ansvar för att skapa kundmöten i världsklass i företagets telefonväxel samt receptionen på vårt Skövdekontor.  Om jobbet Du är själv en del av gruppen och jobbar i vår telefonväxel där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring, samt i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och b... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en samordnare till vår kundvärdsgrupp med ansvar för att skapa kundmöten i världsklass i företagets telefonväxel samt receptionen på vårt Skövdekontor. 

Om jobbet
Du är själv en del av gruppen och jobbar i vår telefonväxel där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring, samt i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och bidrar till att vi ger ett kundmöte i världsklass. 
I din roll är du inte chef med personalansvar, men är ansvarig för att leda och fördela arbetet inom gruppen, som förutom dig består av tre personer. Du ansvarar för att det finns schemaläggning och för att vi alltid har fungerande bemanning och vikarier vid frånvaro.  
I uppdraget ingår även att leda kundvärdsfunktionens utvecklingsresa. Ett arbete pågår i hela företaget med att utveckla företagskulturen och ett av fokusområden är att skapa kundmöten i världsklass. Det arbetet påverkar även kundvärdsgruppen, där du driver dina kollegors och gruppens utveckling till att leverera allt bättre kundservice. I det utvecklingsarbete du leder ingår också att identifiera typer av kundärenden som kan lösas direkt utan att behöva skickas vidare till våra specialister och för att gruppen förvärvar kompetens för att kunna lösa dessa typer av ärenden.  
I kundvärdsgruppen har ni också i uppgift att avlasta övriga verksamheten med diverse administrativa uppgifter, ett arbete som du också deltar i.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att leda och utveckla grupper och kundmöten. Du trivs i det utvecklande samtalet och brinner för att bidra till att människor växer i sina förmågor och färdigheter. Du har också egen vana vid och trivs med att själv jobba i kundmötet.  
För att på bästa sätt kunna leda gruppens utveckling behöver du ta ansvar för att löpande lära dig nya saker. Speciellt kopplat till hur digitalisering påverkar våra kunders beteende och de konsekvenser det får för våra arbetssätt.  
Du är en person med glatt humör, ett serviceinriktat sätt och gillar att träffa människor. Du har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ, är strukturerad och har ett gott ledarskap. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. 
Mer information
Personalrepresentant: Monica Cedving 0500-777003

Sista ansökningsdag: 2022-02-13 Visa mindre

Medarbetare Kundcenter

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker dig som vill arbeta i vårt Kundcenter som består av sex försäkringssäljare. Dina uppgifter är att hjälpa våra försäkringskunder via utringande samtal, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.   Om jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunde... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker dig som vill arbeta i vårt Kundcenter som består av sex försäkringssäljare. Dina uppgifter är att hjälpa våra försäkringskunder via utringande samtal, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.  

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunder via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning och placering i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Att du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat är en självklarhet för att lyckas i tjänsten. Har du tidigare säljerfarenhet är det en merit.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Henrietta Holmqvist Ödeen 0500-777011

Sista ansökningsdag: 2022-03-24 Visa mindre

Kundvärd samordnare

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en samordnare till vår kundvärdsgrupp med ansvar för att skapa kundmöten i världsklass i företagets telefonväxel samt receptionen på vårt Skövdekontor.  Om jobbet Du är själv en del av gruppen och jobbar i vår telefonväxel där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring, samt i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och b... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en samordnare till vår kundvärdsgrupp med ansvar för att skapa kundmöten i världsklass i företagets telefonväxel samt receptionen på vårt Skövdekontor. 

Om jobbet
Du är själv en del av gruppen och jobbar i vår telefonväxel där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring, samt i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och bidrar till att vi ger ett kundmöte i världsklass. 
I din roll är du inte chef med personalansvar, men är ansvarig för att leda och fördela arbetet inom gruppen, som förutom dig består av tre personer. Du ansvarar för att det finns schemaläggning och för att vi alltid har fungerande bemanning och vikarier vid frånvaro.  
I uppdraget ingår även att leda kundvärdsfunktionens utvecklingsresa. Ett arbete pågår i hela företaget med att utveckla företagskulturen och ett av fokusområden är att skapa kundmöten i världsklass. Det arbetet påverkar även kundvärdsgruppen, där du driver dina kollegors och gruppens utveckling till att leverera allt bättre kundservice. I det utvecklingsarbete du leder ingår också att identifiera typer av kundärenden som kan lösas direkt utan att behöva skickas vidare till våra specialister och för att gruppen förvärvar kompetens för att kunna lösa dessa typer av ärenden.  
I kundvärdsgruppen har ni också i uppgift att avlasta övriga verksamheten med diverse administrativa uppgifter, ett arbete som du också deltar i.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att leda och utveckla grupper och kundmöten. Du trivs i det utvecklande samtalet och brinner för att bidra till att människor växer i sina förmågor och färdigheter. Du har också egen vana vid och trivs med att själv jobba i kundmötet.  
För att på bästa sätt kunna leda gruppens utveckling behöver du ta ansvar för att löpande lära dig nya saker. Speciellt kopplat till hur digitalisering påverkar våra kunders beteende och de konsekvenser det får för våra arbetssätt.  
Du är en person med glatt humör, ett serviceinriktat sätt och gillar att träffa människor. Du har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ, är strukturerad och har ett gott ledarskap. 

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. 
Mer information
Personalrepresentant: Monica Cedving 0500-777003

Sista ansökningsdag: 2022-02-13 Visa mindre

Placeringsrådgivare

Länsförsäkringar Skaraborg Vi utökar vår sparaffär och söker nu två relationsskapande och kundorienterade placeringsrådgivare med placeringsort i Skövde och i Mariestad.  Om jobbet Marknaden för personlig rådgivning kring placeringar och sparande står under förändring. I takt med att vår framgångsrika bank & livverksamhet växer ser vi att efterfrågan av personlig rådgivning kring sitt sparande ökar hos våra kunder. Som Placeringsrådgivare Privat hos os... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi utökar vår sparaffär och söker nu två relationsskapande och kundorienterade placeringsrådgivare med placeringsort i Skövde och i Mariestad. 

Om jobbet
Marknaden för personlig rådgivning kring placeringar och sparande står under förändring. I takt med att vår framgångsrika bank & livverksamhet växer ser vi att efterfrågan av personlig rådgivning kring sitt sparande ökar hos våra kunder. Som Placeringsrådgivare Privat hos oss arbetar du med placeringsrådgivning till kunder med större kapital. Tjänsten innebär ansvar för kundvård och en säljbudget. Du arbetar självständigt samtidigt som du samarbetar med våra bank- och livrådgivare. 
Det kan också bli aktuellt med kundmöten på våra övriga kontor eller hos kunder. Båda tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är starkt relationsskapande, förtroendeingivande och har alltid kundens bästa för ögonen. Du har ett eget driv och motiveras av att göra affärer. Eftersom placerings- och sparmarknaden ständigt utvecklas är det också viktigt att du är noggrann, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar i branschen. 
Grundläggande krav för tjänsten att du har relevant utbildning och erfarenhet från bank där arbetat med personlig rådgivning. Du har minst Swedsec rådgivarlicens och goda kunskaper om sparmarknad. Livdiplom eller motsvarande är meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Peter Gren 0501-64010
Sista ansökningsdag: 2022-01-19 Visa mindre

Innesäljare Företag- och Lantbruksförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en innesäljare som ska hjälpa Skaraborgs företagare och lantbrukare med deras försäkringsbehov.  Som innesäljare ges du förtroendet att hjälpa våra företag- och lantbrukskunder med rätt försäkringslösning för just dem. Du får nya kunder att se fördelarna med Länsförsäkringar och ger service och rådgivning till dem som redan gjort det.  Om jobbet Innesäljarrollen har som huvuduppgift att hjälpa både våra befintliga oc... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en innesäljare som ska hjälpa Skaraborgs företagare och lantbrukare med deras försäkringsbehov. 
Som innesäljare ges du förtroendet att hjälpa våra företag- och lantbrukskunder med rätt försäkringslösning för just dem. Du får nya kunder att se fördelarna med Länsförsäkringar och ger service och rådgivning till dem som redan gjort det. 

Om jobbet
Innesäljarrollen har som huvuduppgift att hjälpa både våra befintliga och nya kunder att hitta de produkter som passar för just dem. Du kommer att ingå i ett lösningsfokuserat team av medarbetare. Fokus i denna tjänst kommer vara att hjälpa våra lantbrukskunder men du är också med på samtalsslingor dit våra företagskunder ringer.

Arbetet innebär:
•    Ta emot inkommande ärenden från våra företags- och lantbrukskunder via tele samt digitala kanaler.
•    Arbeta aktivt med att bearbeta både nya och befintliga kunder. 
•    Arbeta med fordons- och sakförsäkringar på både företag och lantbruksmarknad samt våra hälsa-produkter. 
•    Boka in och ha personliga möten per telefon/digitalt 
Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av att ta hand om våra företags- och lantbrukskunder, kunskap inom de gröna näringarna är meriterande. Vi vill att du har gott om eget driv och är bra på att lyssna till och förstå kundernas behov och på så sätt skapa goda relationer. Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ. Då våra kunder finns i många olika branscher kommer du långt på att vara nyfiken och intresserad av hur saker fungerar i olika verksamheter. Du är van vid att använda digitala verktyg och är noggrann och strukturerad för att kunna leva upp till dagens regelverk. 
Vi erbjuder dig
• Heltidstjänst 
• Fast lön   
• Goda utvecklingsmöjligheter
• En möjlighet att vara delaktig i en spännande utvecklingsresa
• Balans mellan jobb och fritid
• En mängd attraktiva personalförmåner
• Ett gäng goa arbetskamrater med nära till skratt

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Albin Johansson 0500-777054
Sista ansökningsdag: 2022-01-28 Visa mindre

Marknadskoordinator & Hållbarhetssamordnare

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en ny kollega till vår Marknadsavdelning på kontoret i Skövde.  Om jobbet Som Marknadskoordinator & Hållbarhetssamordnare kommer du arbeta med bolagets kommunikation både i text samt den grafiska utformningen av trycksaker och digitala kampanjer. I tjänsten ingår projektledning och koordinering av marknadsaktiviteter, arbete med tidningen Hemmaplan samt bevaka och samordna bolagets hållbarhetsarbete. En del i tjän... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en ny kollega till vår Marknadsavdelning på kontoret i Skövde. 

Om jobbet
Som Marknadskoordinator & Hållbarhetssamordnare kommer du arbeta med bolagets kommunikation både i text samt den grafiska utformningen av trycksaker och digitala kampanjer. I tjänsten ingår projektledning och koordinering av marknadsaktiviteter, arbete med tidningen Hemmaplan samt bevaka och samordna bolagets hållbarhetsarbete. En del i tjänsten är också att skapa innehåll till nyhetsbrev och dialoger i våra befintliga mailutskick samt skriva artiklar till vår tidning.

Du kommer även ansvara för upphandling av profilprodukter, bistå vid planering av mässor och events samt ansvara för omskyltning av våra kontor och foliering av tjänstebilar.

I övrigt kommer du delta i marknadsavdelningens olika aktiviteter och medverka i utformning av vår marknadsplan.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha relevant kompetens och flerårig erfarenhet av att jobba professionellt med marknadskommunikation och/eller projektledning på byrå eller Inhouse. Du har goda kunskaper i Adobes program InDesign och Photoshop och kan leverera tryckfärdiga original. Ha ett stort intresse och gärna erfarenhet inom hållbarhetsområdet.

Du behöver vara strukturerad, ha god samarbetsförmåga och gilla att det i perioder är mycket på agendan. Att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift är ett krav.

I övrigt behövs en flexibilitet och anpassningsförmåga samt en vilja och ett driv att själv utvecklas och vidareutbilda sig i takt med att vår marknadsavdelning förändras. Rollen kan komma att förändras utifrån dina förmågor eller att teamet gör förflyttningar i takt med samtiden.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Mer information
Personalrepresentant: Christer Danielsson 0500 77 70 55

Sista ansökningsdag: 2021-12-12 Visa mindre

Medarbetare till kundcenter

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker dig som vill arbeta i vårt Kundcenter som består av sex försäkringssäljare. Dina uppgifter är att hjälpa våra försäkringskunder via utringande samtal, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.   Om jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunde... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker dig som vill arbeta i vårt Kundcenter som består av sex försäkringssäljare. Dina uppgifter är att hjälpa våra försäkringskunder via utringande samtal, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.  

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning via telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra försäkringskunder via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning och placering i Skövde.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Att du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat är en självklarhet för att lyckas i tjänsten. Har du tidigare säljerfarenhet är det en merit.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Linda Malek Kjellberg 0500- 77 70 49
Sista ansökningsdag: 2021-12-31 Visa mindre

Försäkringssäljare privat

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.   Om jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kon... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.  

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat. Har du tidigare säljerfarenhet är det en merit.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Linda Malek Kjellberg 0500- 77 70 49
Sista ansökningsdag: 2021-10-07 Visa mindre

Gruppchef Personskador

Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg. Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef. Om jobbet Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba för en enhetlig skadereglering oc... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg.
Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef.
Om jobbet
Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba för en enhetlig skadereglering och en kultur i gruppen som innebär att man stöttar varandra och ser till helheten snarare än till sig själv och sitt. Du ska bidra till förflyttning mot en allt mer digitaliserad hantering av våra skador. Likaså kommer du aktivt delta i skadeavdelningens ledningsgrupp och därmed delta i ansvaret för hela avdelningens utveckling. I rollen ingår också att skadereglera till ca 50 % av tiden.
Vem är du?
Vi söker en person som idag arbetar i någon form av ledarroll eller som har tidigare erfarenhet av att vara ledare. Du ska ha en förmåga att bygga teamkänsla och utveckla både arbetsgruppen och dess arbetsprocesser liksom samarbetet med andra avdelningar. Du behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Likaså behöver du ha förmågan att kunna kombinera resultatorientering med ett högt kundfokus.
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning, gärna med medicinsk inriktning, och har du kunskap inom skadeståndsrätten är det meriterande. Har du erfarenhet av administrativt arbete är detta en tillgång då arbetet till stora delar är av administrativ karaktär.
Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.
Personalrepresentant: Anna Johansson 0500-77 70 93 Visa mindre

Gruppchef Personskador

Länsförsäkringar Skaraborg Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg. Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef. Om jobbet Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba fö... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg.
Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef.

Om jobbet
Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba för en enhetlig skadereglering och en kultur i gruppen som innebär att man stöttar varandra och ser till helheten snarare än till sig själv och sitt. Du ska bidra till förflyttning mot en allt mer digitaliserad hantering av våra skador.  Likaså kommer du aktivt delta i skadeavdelningens ledningsgrupp och därmed delta i ansvaret för hela avdelningens utveckling. I rollen ingår också att skadereglera till ca 50 % av tiden.

Vem är du?
Vi söker en person som idag arbetar i någon form av ledarroll eller som har tidigare erfarenhet av att vara ledare. Du ska ha en förmåga att bygga teamkänsla och utveckla både arbetsgruppen och dess arbetsprocesser liksom samarbetet med andra avdelningar.  Du behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Likaså behöver du ha förmågan att kunna kombinera resultatorientering med ett högt kundfokus.
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning, gärna med medicinsk inriktning, och har du kunskap inom skadeståndsrätten är det meriterande. Har du erfarenhet av administrativt arbete är detta en tillgång då arbetet till stora delar är av administrativ karaktär.

Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Personalrepresentant: Anna Johansson 0500-77 70 93

Sista ansökningsdag: 2021-11-14 Visa mindre

Privatrådgivare bank

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde.  Om jobbet Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framt... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. 

Om jobbet
Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framtid. Vi möter våra kunder i såväl fysiska som digitala möten och genomför kvalificerade rådgivningsmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för kunden inom spara, placera, låna, försäkra och betala.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du brinner för affärer med målet att skapa trygghet och förverkliga drömmar för dina kunder. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och innehar Swedseclicens för rådgivare och bolån samt har arbetat som rådgivare inom bank ett antal år.
Har du erfarenhet av att tolka bolags resultat- och balansräkning är detta meriterande. 
Rollen ställer krav på att du är en noggrann och ansvarstagande person som tänker affärsmässigt och har såväl kundens som Länsförsäkringars bästa för ögonen.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt har förmågan att lätt sätta dig in i och använda olika affärssystem samt digitala kanaler.
Som rådgivare drivs du av att självständigt planera och strukturera ditt arbete, ta egna initiativ och kunna leverera en hög administrativ kvalité, goda resultat och skapa marknadens bästa kundmöte.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Sofia Wremer 0500-77 71 93

Sista ansökningsdag: 2021-10-14 Visa mindre

Säkerhetssamordnare/utredare

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en säkerhetssamordnare som också kommer att arbeta som utredare hos oss på Länsförsäkringar Skaraborg. Om jobbet I rollen som säkerhetssamordnare kommer du jobba med att utveckla och implementera bolagets säkerhetsriktlinjer. I detta ligger att ta fram och implementera arbetsrutiner, kontroller och uppföljning. Att samverka med bolagets säkerhetschef och planera säkerhetsarbetet med de olika avdelningarna inom bol... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en säkerhetssamordnare som också kommer att arbeta som utredare hos oss på Länsförsäkringar Skaraborg.

Om jobbet
I rollen som säkerhetssamordnare kommer du jobba med att utveckla och implementera bolagets säkerhetsriktlinjer. I detta ligger att ta fram och implementera arbetsrutiner, kontroller och uppföljning. Att samverka med bolagets säkerhetschef och planera säkerhetsarbetet med de olika avdelningarna inom bolaget. Att fungera som bollplank i säkerhetsfrågor vid tex ombyggnationer eller då nya rutiner skall implementeras.
I rollen som utredare så kommer man arbeta med datainsamling och utredningsarbete kopplat till både bank- och försäkringsaffären. Utredning av oklara försäkringsärenden är en viktig komponent i arbetet. 
Båda rollerna innebär att man har kontakt med bolagets samtliga avdelningar och man är organisatoriskt placerad i stab på skadeavdelningen.

Vem är du?
Tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete och/eller utredningsarbete, gärna med inriktning IT och information är meriterande. Lämplig eftergymnasial utbildning där insamling och processande av stora mängder information är meriterande. Viktigt att man har lätt för att skapa förtroende och fungerar att arbeta i grupp såväl som enskilt. Att vara självgående är ytterligare en egenskap som är avgörande i denna kombinerade roll. Viktigt att man är duktig i tal och skrift då arbetet innehåller mycket administrativt arbete, där man kommer jobba med arbetsinstruktioner och utbildning.

Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Personalrepresentant: Patrik Eriksson 0708-71 70 52
Sista ansökningsdag: 2021-10-07 Visa mindre

Gruppchef Personskador

Länsförsäkringar Skaraborg Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg. Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef. Om jobbet Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba för... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Länsförsäkringar Skaraborgs skadeavdelning består av ca 45 medarbetare som är indelade i fyra grupper; Personskador, Fordonsskador, Kombinerade skador samt Skadeförebygg.
Till personskadegruppen, som består av 6 medarbetare, söker vi nu en gruppchef.
Om jobbet
Ditt arbete blir att arbetsleda och utveckla bolagets personskaderegleringsgrupp. I detta arbete ligger att personalplanera och effektivisera vår leverans. Att jobba för en enhetlig skadereglering och en kultur i gruppen som innebär att man stöttar varandra och ser till helheten snarare än till sig själv och sitt. Du ska bidra till förflyttning mot en allt mer digitaliserad hantering av våra skador.  Likaså kommer du aktivt delta i skadeavdelningens ledningsgrupp och därmed delta i ansvaret för hela avdelningens utveckling. I rollen ingår också att skadereglera till ca 50 % av tiden.
Vem är du?
Vi söker en person som idag arbetar i någon form av ledarroll eller som har tidigare erfarenhet av att vara ledare. Du ska ha en förmåga att bygga teamkänsla och utveckla både arbetsgruppen och dess arbetsprocesser liksom samarbetet med andra avdelningar.  Du behöver kunna planera din arbetsdag och dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Likaså behöver du ha förmågan att kunna kombinera resultatorientering med ett högt kundfokus.
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning, gärna med medicinsk inriktning, och har du kunskap inom skadeståndsrätten är det meriterande. Har du erfarenhet av administrativt arbete är detta en tillgång då arbetet till stora delar är av administrativ karaktär.
Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Personalrepresentant: Anna Johansson 0500-77 70 93

Sista ansökningsdag: 2021-11-14 Visa mindre

Privatrådgivare bank

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde.  Om jobbet Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framt... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. Vi söker en medarbetare som ska arbeta med rådgivning och service för våra kunder vid kontoret i Skövde. 

Om jobbet
Privatrådgivarens uppdrag är att till befintliga och nya kunder erbjuda ekonomisk rådgivning. Som bankrådgivare analyserar du kundens behov, hittar lösningar, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framtid. Vi möter våra kunder i såväl fysiska som digitala möten och genomför kvalificerade rådgivningsmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för kunden inom spara, placera, låna, försäkra och betala.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du brinner för affärer med målet att skapa trygghet och förverkliga drömmar för dina kunder. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och innehar Swedseclicens för rådgivare och bolån samt har arbetat som rådgivare inom bank ett antal år.
Har du erfarenhet av att tolka bolags resultat- och balansräkning är detta meriterande. 
Rollen ställer krav på att du är en noggrann och ansvarstagande person som tänker affärsmässigt och har såväl kundens som Länsförsäkringars bästa för ögonen.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt har förmågan att lätt sätta dig in i och använda olika affärssystem samt digitala kanaler.
Som rådgivare drivs du av att självständigt planera och strukturera ditt arbete, ta egna initiativ och kunna leverera en hög administrativ kvalité, goda resultat och skapa marknadens bästa kundmöte.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Sofia Wremer 0500-77 71 93

Sista ansökningsdag: 2021-10-14 Visa mindre

Skadereglerare med inriktning mot byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. Om jobbet Huvuddelen av skaderegleringen sker inne på kontoret. Detta innebär mycket kontakt via telefon med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar oc... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet
Huvuddelen av skaderegleringen sker inne på kontoret. Detta innebär mycket kontakt via telefon med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Vem är du?
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du måste tycka om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Att driva och utveckla dina arbetsuppgifter ska kännas naturligt, liksom att bidra till gruppens övergripande mål och arbetsmiljö. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett måste, däremot behöver du vara van vid att använda dator.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Michael Broholm 0500- 77 71 62
Sista ansökningsdag: 2021-09-30 Visa mindre

Säkerhetssamordnare/utredare

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en säkerhetssamordnare som också kommer att arbeta som utredare hos oss på Länsförsäkringar Skaraborg. Om jobbet I rollen som säkerhetssamordnare kommer du jobba med att utveckla och implementera bolagets säkerhetsriktlinjer. I detta ligger att ta fram och implementera arbetsrutiner, kontroller och uppföljning. Att samverka med bolagets säkerhetschef och planera säkerhetsarbetet med de olika avdelningarna inom bol... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en säkerhetssamordnare som också kommer att arbeta som utredare hos oss på Länsförsäkringar Skaraborg.

Om jobbet
I rollen som säkerhetssamordnare kommer du jobba med att utveckla och implementera bolagets säkerhetsriktlinjer. I detta ligger att ta fram och implementera arbetsrutiner, kontroller och uppföljning. Att samverka med bolagets säkerhetschef och planera säkerhetsarbetet med de olika avdelningarna inom bolaget. Att fungera som bollplank i säkerhetsfrågor vid tex ombyggnationer eller då nya rutiner skall implementeras.
I rollen som utredare så kommer man arbeta med datainsamling och utredningsarbete kopplat till både bank- och försäkringsaffären. Utredning av oklara försäkringsärenden är en viktig komponent i arbetet. 
Båda rollerna innebär att man har kontakt med bolagets samtliga avdelningar och man är organisatoriskt placerad i stab på skadeavdelningen.

Vem är du?
Tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete och/eller utredningsarbete, gärna med inriktning IT och information är meriterande. Lämplig eftergymnasial utbildning där insamling och processande av stora mängder information är meriterande. Viktigt att man har lätt för att skapa förtroende och fungerar att arbeta i grupp såväl som enskilt. Att vara självgående är ytterligare en egenskap som är avgörande i denna kombinerade roll. Viktigt att man är duktig i tal och skrift då arbetet innehåller mycket administrativt arbete, där man kommer jobba med arbetsinstruktioner och utbildning.

Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Personalrepresentant: Patrik Eriksson 0708-71 70 52
Sista ansökningsdag: 2021-10-05 Visa mindre

Försäkringssäljare privat

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.   Om jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kon... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.  

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat. Har du tidigare säljerfarenhet är det en merit.

Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Linda Malek Kjellberg 0500- 77 70 49
Sista ansökningsdag: 2021-10-07 Visa mindre

Kvalificerad ekonom

Länsförsäkringar Skaraborg Har du erfarenhet av regelverk inom finansiell rapportering, redovisning, koncernredovisning, solvens, kapitaltäckning eller annan myndighetsrapportering? Är du dessutom analytisk och har en god samarbetsförmåga? Vi söker nu en kvalificerad ekonom till Länsförsäkringar Skaraborg. Om jobbet I rollen som kvalificerad ekonom är du en del av avdelningen Ekonomi & Fastighet. Du kommer att utreda stora och små frågor och deltar i ut... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Har du erfarenhet av regelverk inom finansiell rapportering, redovisning, koncernredovisning, solvens, kapitaltäckning eller annan myndighetsrapportering? Är du dessutom analytisk och har en god samarbetsförmåga? Vi söker nu en kvalificerad ekonom till Länsförsäkringar Skaraborg.
Om jobbet
I rollen som kvalificerad ekonom är du en del av avdelningen Ekonomi & Fastighet. Du kommer att utreda stora och små frågor och deltar i utvecklingsprojekt. Du kommer att jobba med redovisning såväl som med finansiell rapportering, deklarationer och myndighetsrapportering. I rollen kommer du att arbeta nära övriga 5 medarbetare på ekonomiavdelningen. Utöver det kommer du ha kontakt med medarbetare runt om i bolaget men även leverantörer, myndigheter och Finansinspektionen.
Du blir placerad på Länsförsäkringar Skaraborgs kontor i Skövde.  
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Du utvecklar och arbetar med bolagets redovisning och koncernredovisning.
* Du analyserar hur olika regelverk ska tillämpas och uppdaterar styrdokument.
* Du stödjer bolagets utveckling genom analys och kvalitetssäkring av regelverk i förhållande till nya processer, produkter och tjänster.
* Du arbetar med extern finansiell rapportering och myndighetsrapportering.
* Du arbetar med bokslut och framtagning av årsredovisning.
* Du är behjälplig i framtagning av Bolagets deklarationer.
* Du bidrar till kompetensutveckling genom att informera om regelverk internt.
* Du arbetar i projekt kopplat till redovisning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen och några års erfarenhet som kvalificerad ekonom inom finansiell rapportering, redovisning, koncernredovisning, solvens, kapitaltäckning eller annan myndighetsrapportering. Din arbetslivserfarenhet kommer från ett försäkringsföretag, bank eller motsvarande roll på en revisions- eller konsultbyrå.
Genom din arbetslivserfarenhet har du förmågan att hantera och analysera nya regelverk och verksamhetsförändringar ur ett regelverksperspektiv.
Som person är du analytisk som förstår och kan se igenom komplexa strukturer och frågeställningar. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig pedagogiskt i både tal och skrift.  Du har en hög samarbetsförmåga som kännetecknas av att du är prestigelös och lyhörd.
Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Rekryterande chef Marie Andersson, 0500-77 74 20
Facklig kontaktperson Oskar Larsson, 0500-77 70 66
Sista ansökningsdag: 2021-06-10 Visa mindre

Kundvärd

Länsförsäkringar Skaraborg Vi söker en person som ska arbeta med uppgifter i reception och telefonväxel. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från mitten av augusti och året ut. Om jobbet Som kundvärd jobbar du i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde och i vår telefonväxel, där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och bidrar till att vi har ... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Vi söker en person som ska arbeta med uppgifter i reception och telefonväxel. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från mitten av augusti och året ut.

Om jobbet
Som kundvärd jobbar du i receptionen på vårt huvudkontor i Skövde och i vår telefonväxel, där du möter kunder från hela Skaraborg som har ärenden inom bank och försäkring. Du är första kontakten med Länsförsäkringar för många kunder och bidrar till att vi har Sveriges mest nöjda kunder genom stort engagemang och ett positivt bemötande. Din huvudsakliga uppgift är att identifiera vad kunden behöver hjälp med och slussa vidare till rätt kompetens inom bolaget. 
Som kundvärd hjälper du och avlastar också övriga verksamheten med diverse administrativa uppgifter.

Vem är du?
Du är en person med glatt humör och ett serviceinriktat sätt. I rollen som kundvärd har du många kontakter med både kunder och kollegor och behöver därför gilla att träffa människor. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med kundservice.

Du delar självklart våra grundvärderingar – att vara nära, engagerade och enkla.

Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Facklig kontaktperson Oskar Larsson, 0500-77 70 66
Sista ansökningsdag: 2021-06-15 Visa mindre

Skadereglerare med inriktning mot byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.  Om jobbet Huvuddelen av skaderegleringen sker inne på kontoret. Detta innebär mycket kontakt via telefon med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar oc... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde. 
Om jobbet
Huvuddelen av skaderegleringen sker inne på kontoret. Detta innebär mycket kontakt via telefon med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen. 
Vem är du?
Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du måste tycka om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Att driva och utveckla dina arbetsuppgifter ska kännas naturligt, liksom att bidra till gruppens övergripande mål och arbetsmiljö. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett måste, däremot behöver du vara van vid att använda dator. 
Om oss
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo. 
Personalrepresentant: Michael Broholm 0500- 77 71 62
Sista ansökningsdag: 2021-09-30 Visa mindre

Kvalitetskoordinator

Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Kvalitetskoordinator. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Om jobbet Som Kvalitetskoordinator arbetar du som en stöttande och samordnande funktion vid uppföljning av bolagets processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara: Ansvarig för koordinering av intern styrning och kontroll Stöd för bolaget i kvalitets... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Kvalitetskoordinator.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.
Om jobbet
Som Kvalitetskoordinator arbetar du som en stöttande och samordnande funktion vid uppföljning av bolagets processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Ansvarig för koordinering av intern styrning och kontroll
Stöd för bolaget i kvalitetsfrågor och verksamhetsprocesser.
Säkerställa att kvalitetsbrister och rekommendationer från granskningsfunktioner genomförs i verksamheten.
Ansvara för att initiera handlingsplaner och tillsammans med verksamheten åtgärda kvalitetsbrister utifrån ett riskbaserat synsätt
Följa upp och stötta bolaget i arbetet med att upprätta och uppdatera styrdokument såsom policy, riktlinjer, arbetsinstruktioner och processbeskrivningar
Sammankallande och beredande till bolagets beslutande organ för försäkring där b.la. premiesättning, återförsäkring och styrdokument bereds
Driva och koordinera det interna kvalitetsarbetet gällande dataskydd/GDPR inklusive utförande av egenkontroller.
Samordningsansvar gällande vår produktgodkännandeprocess
Uppföljning av utlagd verksamhet

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde.
Vem är du?
Du brinner för frågor som rör kvalitet samt ordning och reda. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Viktigt är även att du har en god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att du kan leda utvecklingsarbete och driva frågor självständigt. Rollen kräver mycket god förmåga att uttrycka sig skriftligt och muntligt. Liksom pedagogisk förmåga, ansvarstagande, flexibilitet och handlingskraft.
Du har relevant högskoleexamen inom t ex juridik, ekonomi eller organisation, då du måste ha en förmåga att lära dig och tolka olika regelverk.
Önskvärd erfarenhet och kompetens
Erfarenhet från arbete med kvalitet, compliance, förbättringsarbete eller annan relevant erfarenhet från arbete inom ovan beskrivet ansvarsområde.
God kännedom om försäkringsbranschen och dess regelverk Visa mindre

Grafisk designer/kommunikatör

Vi söker en formstark kommunikatör som ska vara med och utveckla bolagets varumärke i alla kanaler och gentemot alla kundgrupper, för fortsatt framgång på marknaden. Om jobbet Du kommer att jobba med bolagets kommunikation både den grafiska utformningen av trycksaker samt skapa och följa upp digitala kampanjer med displayannonsering. Skapa innehåll till sociala medier främst Linkedin och Facebook samt se till att få engagemang och kontinuerlig närvaro på d... Visa mer
Vi söker en formstark kommunikatör som ska vara med och utveckla bolagets varumärke i alla kanaler och gentemot alla kundgrupper, för fortsatt framgång på marknaden.
Om jobbet
Du kommer att jobba med bolagets kommunikation både den grafiska utformningen av trycksaker samt skapa och följa upp digitala kampanjer med displayannonsering. Skapa innehåll till sociala medier främst Linkedin och Facebook samt se till att få engagemang och kontinuerlig närvaro på dessa plattformar. Skapa innehåll till nyhetsbrev och dialoger i våra befintliga mail-utskick. Du kommer även att skriva artiklar till vår tidning samt ansvara för PR och pressutskick.
I rollen ingår planering och genomförande av aktiviteter utifrån gemensamt framtagen marknadsplan och löpande beställningar samt att egenhändigt sätta samman kampanjplaner. Du har i din roll kontakt med många olika beställare inom företaget.
Som kommunikatör och designer är du en av medarbetarna på vår marknadsavdelning och stöttar även i övriga säljdrivande och relationsskapande marknadsaktiviteter.
Tjänsten är ett vikariat på heltid tom 2022-03-31.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant kompetens och flerårig erfarenhet av att jobba professionellt med design- och marknadskommunikation på byrå eller Inhouse. Du ska ha mycket goda kunskaper i Adobes program, specifikt InDesign och Photoshop och kan leverera tryckfärdiga original. Du är van vid att jobba i Facebook Ads Manager, har kunskap om webbadministration samt SEO- och SEM-optimering. Meriterande om du har arbetat i programmet Bannerflow. Du kan uppföljning och analys.
Marknadsföringsområdet är i ständig förändring och du behöver gilla och ta ansvar för att löpande lära dig nya saker. Du bidrar också till utvecklingen av bolagets marknadsföring.
Du är kreativ, flexibel och självgående. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och gillar att det i perioder är mycket på agendan. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
Du delar självklart våra kärnvärden – att vara nära, enkla och engagerade.
Om oss
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Försäkringssäljare

Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kontakta befintliga och nya ... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med i vår TM-grupp som består av sex försäkringssäljare och har sin arbetsplats i Skövde. Dina uppgifter är att hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande- och utringande samtal via telefon, mail och digitala kanaler var av två dagar i veckan med förskjuten arbetstid till kl 20.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med egen proaktiv försäljning med hjälp av telefon kontakta befintliga och nya privatkunder. Du kommer även hjälpa våra privata försäkringskunder både via inkommande samtal, mail och digitala kanaler. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.
Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av försäljning, är serviceinriktad och har egen drivkraft. Som person är du positiv, självständig, utåtriktad och du tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att sälja och vill arbeta med personliga telefonkontakter. Du har förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat. Har du tidigare säljerfarenhet är det en merit.


En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Kvalitetsansvarig

Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Kvalitetsansvarig. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Om jobbet Som Kvalitetsansvarig arbetar du som en stöttande och samordnande funktion vid uppföljning av bolagets processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara: Sammankallande och beredande till bolagets beslutande organ för försäkring där b.la. premies... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Kvalitetsansvarig.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.
Om jobbet
Som Kvalitetsansvarig arbetar du som en stöttande och samordnande funktion vid uppföljning av bolagets processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Sammankallande och beredande till bolagets beslutande organ för försäkring där b.la. premiesättning, återförsäkring och styrdokument bereds
Att följa upp och stötta bolaget i arbetet med att upprätta styrdokument såsom policy, riktlinjer, arbetsinstruktioner och processbeskrivningar.
Årligen och efter behov uppdatera styrande dokument
Hjälpa till att åtgärda de brister som eventuellt framkommer vid granskningar av t ex internrevision, compliance
Granska och upprätta avtal
GDPR-koordinator
Samordningsansvar gällande vår produktgodkännandeprocess

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde.
Vem är du?
Vi ser att du har alternativt relevant högskoleutbildning, samt gärna någon utbildning inom avtalsrätt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med granskning eller uppföljning av organisationer samt om du har vana av arbete i projekt.
Som person är du driven, leveransinriktad, strukturerad och kan arbeta självständigt. Då du kommer arbeta nära verksamheten är det viktigt att du är prestigelös, kommunikativ och kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på vem du pratar med. Du är flexibel och har en positiv inställning samt gillar att arbeta strukturerat.
En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Verksamhetscontroller

Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Verksamhetscontroller. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Om jobbet Som Verksamhetscontroller arbetar du nära bolagets chefer genom att stödja dem med analyser och förbättringsförslag för verksamheten. I arbetet ingår även verksamhetsplanering och medverkande i olika interna projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bla... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg söker just nu en Verksamhetscontroller.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.
Om jobbet
Som Verksamhetscontroller arbetar du nära bolagets chefer genom att stödja dem med analyser och förbättringsförslag för verksamheten. I arbetet ingår även verksamhetsplanering och medverkande i olika interna projekt.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Analys av trender och utveckling av bestånd och försäljning tillsammans med produkt- och affärsansvariga.
Framtag och utveckling av verksamhetsstödjande rapporter
Utbildning och support för medarbetare i våra försäljningsuppföljningsverktyg

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde.
Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller statistik. Du är riktigt vass i Excel och Power Pivot och vi ser gärna att du har arbetat i Power BI och Power Query. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom erfarenhet från försäkring. Som person har du integritet och är självgående samt har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du är ihärdig, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera.


En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Produktansvarig Personförsäkring

Länsförsäkringar Skaraborg söker en Produktansvarig Personförsäkring. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer. Om jobbet Som Produktansvarig Personförsäkring arbetar du med att förvalta och utveckla vår försäkringsaffär inom Personrisk med fokus på långsiktig lönsamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: Intern utbildning och support Viss handläggni... Visa mer
Länsförsäkringar Skaraborg söker en Produktansvarig Personförsäkring.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.
Om jobbet
Som Produktansvarig Personförsäkring arbetar du med att förvalta och utveckla vår försäkringsaffär inom Personrisk med fokus på långsiktig lönsamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
Intern utbildning och support
Viss handläggning av försäkring
Budgetering och försäljningsuppföljning
Kampanjhantering
Lönsamhetsanalyser och premiesättning

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Tänkt placering är på vårt kontor i Skövde.
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial-, alternativt relevant akademisk utbildning. Arbetet som Produktansvarig kräver att du har en god ekonomisk förståelse, goda kunskaper i Excel samt att du formulerar dig väl i tal och skrift på svenska. Har du erfarenhet av arbete med försäkring eller har IFU-diplom är det meriterande.
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du är driven och strukturerad i ditt sätt att arbeta och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet som Produktansvarig kräver en god analytisk förmåga där du både ser detaljer och har ett helhetsperspektiv.
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig!
En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Affärsutvecklare

Vi söker en driftig och initiativrik Affärsutvecklare till vår avdelning IT & Utveckling. Du är placerad i Skövde och kommer arbeta på avdelningen för Kommunikations- och Utveckling. Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter Fler och fler skaraborgare inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss. Som Affärsutvecklare kommer du att bidra till Länsförsäkringars Skaraborgs fortsatta framgång och... Visa mer
Vi söker en driftig och initiativrik Affärsutvecklare till vår avdelning IT & Utveckling. Du är placerad i Skövde och kommer arbeta på avdelningen för Kommunikations- och Utveckling.
Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter
Fler och fler skaraborgare inser värdet av lokal närhet i kombination med personlig service och samlar sina försäkringar och bankaffärer hos oss. Som Affärsutvecklare kommer du att bidra till Länsförsäkringars Skaraborgs fortsatta framgång och strategiska förflyttning framåt. I rollen ingår följande uppgifter:
Projektleda utvecklingsprojekt
Operativt jobba i lokala utvecklingsprojekt i Länsförsäkringar Skaraborg och/eller att bidra i gemensamma utvecklingsprojekt via Länsförsäkringar AB.
Bereda långsiktiga utvecklingsfrågor för prioritering i företagsledningen
Att tillsammans med verksamheten identifiera och prioritera potentiella utvecklingsområden och processer som behöver förbättras.
Sprida goda exempel mellan avdelningarna.
Omvärldsbevakning för att identifiera utvecklingsinitiativ från andra länsförsäkringsbolag och möjligheter utanför länsförsäkringsgruppen.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning som är relevant för uppdraget och dokumenterad erfarenhet av att jobba i liknande roller. kommer också att ha kontakt med kollegor på andra länsförsäkringsbolag och är därför en duktig nätverksbyggare.
Egenskaper
Vi söker dig som har vana vid att jobba projektbaserat och som har dokumenterad ledarerfarenhet. Du är en person som jobbar självständigt, nyfiket letar efter möjligheter till utveckling och bidrar till att dessa förverkligas. De flesta utvecklingsprojekt har en teknisk dimension och därför behöver du ha intresse och förståelse för IT, en teknisk bakgrund är inte nödvändig men kan vara en fördel.
Goda sociala förmågor är viktigt i din roll då du har kontaktytor i hela vår verksamhet. Du kommer också att ha kontakt med kollegor på andra länsförsäkringsbolag och är därför en duktig nätverksbyggare.
Du delar självklart våra grundvärderingar – att vara nära, engagerade och enkla.
En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Fordonstekniker

Vi söker en fordonstekniker med innetjänst, med placering på vår Motorskadeavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tllträde så snart som möjligt. Arbetsuppgifter Som motortekniker på Motorskador hjälper du kunder som har drabbats av skada på sitt fordon. Du ingår i ett team på fyra fordonstekniker och sju skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande samt en smidig och ansvarsfull skadereg... Visa mer
Vi söker en fordonstekniker med innetjänst, med placering på vår Motorskadeavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tllträde så snart som möjligt.
Arbetsuppgifter
Som motortekniker på Motorskador hjälper du kunder som har drabbats av skada på sitt fordon. Du ingår i ett team på fyra fordonstekniker och sju skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande samt en smidig och ansvarsfull skadereglering. I teamet handläggs samtliga typer av fordonsskador.
Du ansvarar för att serva kunderna genom att bedöma reparationsmetoder och ekonomiska värderingar av skadade fordon. Arbetet sker i nära samarbete med kunderna, skadereglerarna och verkstäderna. Du arbetar med bedömning av reparationskalkyler, inlösen av bilar, samt handläggning av brand- och maskinskador
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av högkvalitativ kundservice i en starkt kundfokuserad verksamhet. Du har erfarenhet från arbete i bilbranschen, gärna på plåt- eller lackverkstad. Du drivs av att serva och hjälpa kunderna med att lösa deras problem. Du motiveras även av att initiera och bidra till gruppens och företagets förbättringsarbete. För att fungera i rollen behöver du ha goda datakunskaper, samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskap i Cabas kan vara meriterande. B-körkort är ett krav.
Som person är du serviceinriktad och positiv, samtidigt som du är en trygg och förtroendeingivande person med en god samarbetsförmåga. Då du kommer arbetar med flera ärenden parallellt är det även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt att du har lätt för att fatta snabba och genomtänkta beslut. Du trivs med att självständigt ansvara för och driva ditt arbete framåt, samtidigt som du även tar ansvar för gruppens arbete med fokus på kundernas och Länsförsäkringars bästa för ögonen.


En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Kvalificerad redovisningsekonom

Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt. Arbetsuppgifter Löpande redovisning, avstämningar och periodiska sammanställningar Kvartals- och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning Årsredovisning och deklaration Myndighetsrapportering Utveckling av beslutsstödsystem Utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner Följa utvecklingen och säkerställa att b... Visa mer
Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt.


Arbetsuppgifter
Löpande redovisning, avstämningar och periodiska sammanställningar
Kvartals- och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning
Årsredovisning och deklaration
Myndighetsrapportering
Utveckling av beslutsstödsystem
Utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner
Följa utvecklingen och säkerställa att bolaget följer gällande regelverk
Utredningsarbete efter behov

Vem är du?
Vi söker du som är civilekonom eller har annan eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete.
Du har god kompetens inom rådande regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning, skatter och bokslutsarbete. Kunskaper inom Solvens 2 och IFRS är särskilt meriterade. Du har generellt goda Excel- och systemkunskaper, det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Navision och QlikView.
Som person tar du ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter med en uttalad ambition om att alltid leverera resultat som håller hög kvalitet och i tid. Du är prestigelös, noggrann och har en god förmåga att se helheten.
Du är stresstålig, kan hantera en varierande arbetsbelastning och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, är självgående och har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i ett team.
Det är även viktigt att du har ett driv och en vilja att vara med och utveckla ekonomifunktionen och gillar att ha kontakt med kollegor på olika funktioner inom bolaget.


En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Ansvarig för riskhanteringsfunktionen

Riskhanteringsfunktionen är en central funktion med uppgift att övervaka och analysera utvecklingen av bolagets risker samt ge stöd och råd till verksamheten, vår vd och styrelse i riskhanteringsfrågor. Riskhanteringsfunktionen är organisatorisk direkt underställd vd. Som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen arbetar du självständigt och utgöra ett stöd för VD, företagsledning och operativa funktioner att fullgöra sitt ansvar att bedriva verksamheten med g... Visa mer
Riskhanteringsfunktionen är en central funktion med uppgift att övervaka och analysera utvecklingen av bolagets risker samt ge stöd och råd till verksamheten, vår vd och styrelse i riskhanteringsfrågor. Riskhanteringsfunktionen är organisatorisk direkt underställd vd.
Som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen arbetar du självständigt och utgöra ett stöd för VD, företagsledning och operativa funktioner att fullgöra sitt ansvar att bedriva verksamheten med god riskhantering. Du koordinerar samtliga aktiviteter som är kopplade till riskhantering samt löpande bedömer, validerar och dokumenterar aktiviteternas effektivitet. Rollen innebär arbete inom en rad olika riskområden med så väl kvalitativa och kvantitativa uppgifter och omfattar övergripande:
Att identifiera, mäta, övervaka de risker som verksamheten är förknippad med.
Att implementera, övervaka och kontrollera internt fastställda regler avseende riskhantering och internkontroll.
Att tillsammans med verksamheten genomföra riskanalyser på processer eller i samband med verksamhetsförändringar
Att ge råd och stöd till affärsverksamheten i frågor rörande riskhantering.
Att löpande analysera och rapportera bolagets risker till VD och styrelse och dess utskott.
Att löpande analysera och övervaka bolagets kapitalkrav.
Att delta i bolagets interna risk och kapitalutvärderingsprocess.
Att delta aktivt i bolagets kvantitativa och kvalitativa rapporteringar till Finansinspektionen.
Att utbilda verksamheten, ledning och styrelse i riskrelaterade frågor och regelverk.

Rollen innebär ett nära samarbete med försäkringsverksamheten, kapitalförvaltningen och ekonomifunktionen samt även deltagande i olika projekt med syfte att stödja verksamheten i riskhanteringsfrågor. Samtidigt ska du fungera som en oberoende andra linjens funktion som är direkt underställd vd.
Kvalifikationer
Rollen som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen kräver goda kunskaper, riskbaserad styrning med utgångspunkt från Solvens 2-regelverket och dess risker som till exempel försäkringsrisk, marknadsrisk samt operativa risker. Vi söker därför dig som har relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet inom riskhantering från försäkring-, bank eller annan finansiell verksamhet. Skriftlig och muntlig rapportering samt presentationer och utbildningar ingår i rollen vilket gör att du behöver vara en duktig kommunikatör med pedagogisk ådra och god stilistisk förmåga.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, leveransinriktad, affärsorienterad och kan arbeta självständigt. Då du kommer arbeta nära verksamheten är det viktigt att du är prestigelös, kommunikativ och kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på vem du pratar med. Vi söker dig som har hög integritet och vågar utmana verksamhetens riskhantering. Du är flexibel och har en positiv inställning samt gillar att arbeta i ett högt tempo med ibland korta ledtider.
Villkor
Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tjänsten kan innebära att du får arbeta med andra bolag inom Länsförsäkringars federation. Om du inte vill arbeta heltid kan vi diskutera omfattningen.
Placering är på huvudkontoret i Skövde. Tillträde enligt överenskommelse.
En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Ansvarig för riskhanteringsfunktionen

Riskhanteringsfunktionen är en central funktion med uppgift att övervaka och analysera utvecklingen av bolagets risker samt ge stöd och råd till verksamheten, vår vd och styrelse i riskhanteringsfrågor. Riskhanteringsfunktionen är organisatorisk direkt underställd vd. Som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen arbetar du självständigt och utgöra ett stöd för VD, företagsledning och operativa funktioner att fullgöra sitt ansvar att bedriva verksamheten med g... Visa mer
Riskhanteringsfunktionen är en central funktion med uppgift att övervaka och analysera utvecklingen av bolagets risker samt ge stöd och råd till verksamheten, vår vd och styrelse i riskhanteringsfrågor. Riskhanteringsfunktionen är organisatorisk direkt underställd vd.
Som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen arbetar du självständigt och utgöra ett stöd för VD, företagsledning och operativa funktioner att fullgöra sitt ansvar att bedriva verksamheten med god riskhantering. Du koordinerar samtliga aktiviteter som är kopplade till riskhantering samt löpande bedömer, validerar och dokumenterar aktiviteternas effektivitet. Rollen innebär arbete inom en rad olika riskområden med så väl kvalitativa och kvantitativa uppgifter och omfattar övergripande:
Att identifiera, mäta, övervaka de risker som verksamheten är förknippad med.
Att implementera, övervaka och kontrollera internt fastställda regler avseende riskhantering och internkontroll.
Att tillsammans med verksamheten genomföra riskanalyser på processer eller i samband med verksamhetsförändringar
Att ge råd och stöd till affärsverksamheten i frågor rörande riskhantering.
Att löpande analysera och rapportera bolagets risker till VD och styrelse och dess utskott.
Att löpande analysera och övervaka bolagets kapitalkrav.
Att delta i bolagets interna risk och kapitalutvärderingsprocess.
Att delta aktivt i bolagets kvantitativa och kvalitativa rapporteringar till Finansinspektionen.
Att utbilda verksamheten, ledning och styrelse i riskrelaterade frågor och regelverk.

Rollen innebär ett nära samarbete med försäkringsverksamheten, kapitalförvaltningen och ekonomifunktionen samt även deltagande i olika projekt med syfte att stödja verksamheten i riskhanteringsfrågor. Samtidigt ska du fungera som en oberoende andra linjens funktion som är direkt underställd vd.
Kvalifikationer
Rollen som ansvarig för Riskhanteringsfunktionen kräver goda kunskaper, riskbaserad styrning med utgångspunkt från Solvens 2-regelverket och dess risker som till exempel försäkringsrisk, marknadsrisk samt operativa risker. Vi söker därför dig som har relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet inom riskhantering från försäkring-, bank eller annan finansiell verksamhet. Skriftlig och muntlig rapportering samt presentationer och utbildningar ingår i rollen vilket gör att du behöver vara en duktig kommunikatör med pedagogisk ådra och god stilistisk förmåga.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, leveransinriktad, affärsorienterad och kan arbeta självständigt. Då du kommer arbeta nära verksamheten är det viktigt att du är prestigelös, kommunikativ och kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på vem du pratar med. Vi söker dig som har hög integritet och vågar utmana verksamhetens riskhantering. Du är flexibel och har en positiv inställning samt gillar att arbeta i ett högt tempo med ibland korta ledtider.
Villkor
Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tjänsten kan innebära att du får arbeta med andra bolag inom Länsförsäkringars federation. Om du inte vill arbeta heltid kan vi diskutera omfattningen.
Placering är på huvudkontoret i Skövde. Tillträde enligt överenskommelse.
En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre