Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Skövde

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Inflyttarvägledare

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förm... Visa mer
Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Du kommer att ingå i ett team på två personer på det nystartade Welcome House Skövde som är en mötesplats för personer som vill flytta till Skövde, nyinflyttade, besökare och Skövdebor där man kan få information om platsen Skövde utifrån sina personliga behov. Inflyttarvägledaren är anställd av Skövde kommun på näringslivsenheten, men kommunen och destinationsbolaget Next Skövde ansvarar tillsammans för både verksamhetsplan och de löpande uppdrag som ges till rollen. Ditt arbete innebär därför att du kommer vara placerad på Welcome House hos Next Skövde största delen av tiden.

Näringslivsenheten är en del av sektor medborgare och samhällsutveckling. Vi arbetar för ett levande Skövde rikt på kultur, idrotts- och näringsliv. I det ingår också att arbeta för tillväxt, fler jobb och att stärka Skövdes attraktivitet.
Next Skövde är ett kommunalt bolag helägt av Skövde kommun. Vår affärsidé är att bolaget aktivt skall bidra till att Skövde mitt i Skaraborg är utvecklande och attraktivt att besöka, leva och verka i.

Vi erbjuder dig stor möjlighet att påverka innehållet i uppdraget, en arbetsplats med många samverkansytor, god stämning och samarbetskultur. Med ett jobb inom Skövde kommunkoncern får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt.
Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en inflyttarvägledare med hög känsla för värdskap, individuellt mottagande som stolt kan förmedla information om platsen Skövde.

Hos oss kommer du att arbeta med:
• lotsning av inflyttarärenden
•planering och genomförande av träffar såsom karriärprogram för internationella inflyttare, välkomstkvällar för nya Skövdebor eller språkluncher för en internationell målgrupp
•samordning av inflyttarfrågor inom Skövde kommun och i samverkan inom Skaraborg
•mottagning av besökare fysiskt och även via telefon och mejl
•andra förekommande arbetsuppgifter kopplade till turistbyråverksamheten såsom Skövdes evenemangskalender, administration och försäljning av evenemangsbiljetter, stöd och utbildning av Infopoints mmKVALIFIKATIONER
Du har en eftergymnasial utbildning från högskola eller YH inom samhällsvetenskap/humaniora/ekonomi eller beteendevetenskap och du brinner för ett personligt värdskap. Rollen kräver att du har en god kommunikationsförmåga, trivs i sociala sammanhang och är bekväm med att tala inför grupper. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift och du behöver ha använt engelska aktivt i tidigare anställning eller utbildning. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare språk.

Du har mycket god datorvana med erfarenhet från exempelvis digitala verktyg som bokningssystem, CRM, Teams och kassasystem.

Du är operativ med god problemlösningsförmåga och har även förmåga till strategiskt tänkande och utvecklingsarbete och det är meriterande om du har erfarenhet från att leda projekt. För att trivas i rollen är du flexibel och utvecklingsinriktad då du i arbetet ska vara med och utveckla en helt ny verksamhet. Det är en fördel om du har erfarenhet från offentlig verksamhet, erfarenhet från en coachande, arbetsförmedlande roll eller från turist- eller eventbyrå.
ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Kommunikatör till Realgymnasiet Skövde

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många... Visa mer
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som kommunikatör
Vi söker nu en kommunikatör som vill vara med i arbetet att fortsätta utveckla vår gymnasieskola.

Realgymnasiet Skövde växer till nästa läsår. Skolan kommer är belägen Skövde. 

Som kommunikatör på Realgymnasiet driver du skolornas utåtriktade elevrekrytering. Du har stöd av skolans elevrekryteringsråd, omfattande rektor och lärare, samt avdelningarna Elevrekrytering och Kommunikation på vårt huvudkontor. Du jobbar även tillsammans med och leder skolans elevambassadörer. Inom Lärande jobbar vi med relationsbaserad marknadsföring och har ett gemensamt koncept och strategi att utgå från.

Som vår kommunikatör ansvarar du för skolans marknadsföring både fysiskt och digitalt. Du skapar content och intresse för skolan på vår webb, i sociala medier och på fysiska aktiviteter, i de branscher vi verkar. Du jobbar med marknadsföringskampanjer för att nå ut med information om skolan och våra program till potentiella framtida elever. I tjänsten kommer du ha kontakt med studie- och yrkesvägledare från våra skolor i berört upptagningsområde och du kommer även få svara på frågor från intresserade elever och vårdnadshavare.

Omfattningen på tjänsten som kommunikatör är 40% men det finns möjlighet att kombinera tjänsten med annan tjänst på skolan beroende på din erfarenhet och bakgrund för ökad sysselsättningsgrad. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant utbildning inom digitalt skapande och marknadsföring. Du har även tidigare erfarenhet av att jobba med digitala verktyg, sociala media och skapa film och bilder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skola.

Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och kan förändra din inriktning när målen ändrar sig. Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver effektivt dina processer vidare. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Som person är du bra på att entusiasmera, motivera och kompetensutveckla elever och kollegor inom ditt område. Du tycker om att vara en del i ett team och arbetar bra med andra människor. Vi ser att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift då du kommer kommunicera med både interna och externa parter i din tjänst.

Är du en person som värdesätter att få vara med och driva utveckling och samtidigt drivs av att utvecklas som yrkesmänniska så kommer du trivas på Realgymnasiet. Om du blir anställd erbjuder vi en introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer https://www.greatplacetowork.se/.

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång. Visa mindre

Skaraborgs regemente söker erfaren kommunikatör

Erfaren kommunikatör, Skaraborgs regemente   Försvarsmaktens och regementets uppgifter   Nu söker vi dig som vill arbeta som kommunikatör på Skaraborgs regemente, P 4. I rollen som kommunikatör är du underställd kommunikationschefen och bidrar till att planera, genomföra och utvärdera regementets kommunikation.Kommunikationssektionen består av kommunikationschef och en operativ digital kommunikatör, och nu söker vi en erfaren kommunikatör med projektle... Visa mer
Erfaren kommunikatör, Skaraborgs regemente

 

Försvarsmaktens och regementets uppgifter

 

Nu söker vi dig som vill arbeta som kommunikatör på Skaraborgs regemente, P 4. I rollen som kommunikatör är du underställd kommunikationschefen och bidrar till att planera, genomföra och utvärdera regementets kommunikation.Kommunikationssektionen består av kommunikationschef och en operativ digital kommunikatör, och nu söker vi en erfaren kommunikatör med projektledningsförmåga.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kommunikationsinsatser, såväl internt som externt för att stödja regementets mål. Du kommer att arbeta både strategiskt och administrativt, exempelvis projektleda kommunikationen under övningar och operationersamt följa upp inkomna kommunikationsärenden, men också operativt, exempelvis med att formge annonser och skriva texter till intranät, sociala medier och andra kanaler.


Du ansvarar för att arbetet bedrivs i linje med regementets kommunikationsplan/-strategi. I uppdraget ingår också viss mediehantering och kommunikation vid krishantering.

 

Tjänsten innebär att du är krigsplacerad och måste uppfylla de fyskrav som det innebär. Du kommer att vara med förbandet på större övningar/operationer.

Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Resor, främst inrikes men eventuellt också utrikes, förekommer.

Arbetet kan tidvis innebära hög arbetsbelastning.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en förutsättning för att få tjänsten är godkänd säkerhetsprövning.

 

KRAV

• Du har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, eller utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
• Du har svenskt medborgarskap och innehar B-körkort.
• Du ska ha utmärkta kunskaper i svenska och god förmåga att målgruppsanpassa texter till olika målgrupper.
• Du ska ha minst 2 års erfarenhet som kommunikatör.
 

MERITERANDE

• Erfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör i Försvarsmakten.
• Erfarenhet av projektledning.
• Goda kunskaper i fotografering.
• Goda kunskaper i Photoshop och InDesign.
• Erfarenhet av kriskommunikation.
• Goda kunskaper i engelska.
 

PERSONLIGA EGENSKAPER

• Du som person är strukturerad och kan arbeta självständigt.
• Du är en god och lyhörd lagspelare med mycket god samarbetsförmåga.
• Du ska vara utåtriktad och van vid att samarbeta med nya människor samt skapa kontakter.
• Du måste kunna hantera tidvis hög arbetsbelastning.
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

 

Övrigt: Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Placeringsort är Skövde.

 

Ansökan och urvalsprocessen: Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev.

 

Upplysningar om befattningen lämnas avkommunikationschef Zsuzsanna Höjvall och chef för Understödsavdelningen mj Per Hurri.

 

Fackliga representanter

OFR/O?- Niclas Schöld

OFR/S?- Britt Dahlman ?

SEKO-F?- Crister Florin

SACO?- Victor Ore

 

Alla kontaktas via växeln på telefonnr 0505-45 10 00

 

Sista datum för ansökan är fredag 12 april.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du bidra till att utveckla vår kommunikation och kommunikativa förmåga

Avfall & Återvinning Skaraborg är ett kommunalförbund med Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Töreboda och Vara kommuner som medlemmar. Vår huvuduppgift är att ansvara för insamling och behandling av hushållsavfall för cirka 217 000 invånare. I detta ingår bland annat information, planering, myndighetsutövning och framtagande av avgifter och regelverk. Våra verksamhetsgrenar utgörs av återvinnin... Visa mer
Avfall & Återvinning Skaraborg är ett kommunalförbund med Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Töreboda och Vara kommuner som medlemmar. Vår huvuduppgift är att ansvara för insamling och behandling av hushållsavfall för cirka 217 000 invånare. I detta ingår bland annat information, planering, myndighetsutövning och framtagande av avgifter och regelverk. Våra verksamhetsgrenar utgörs av återvinningscentraler, sophämtning och tömning av enskilda avlopp. Arbetet utförs dels i egen regi och på entreprenad. Kommunalförbundet har även i uppdrag att vara stöd till kommunalförbundets medlemskommuner. Kommunalförbundet är en politiskt styrd organisation med kontor i Skövde.

Avfallshanteringen står inför flera förändringar kommande år för att bidra till en hållbar och cirkulär framtid. Genom samverkan med andra aktörer bidrar vi till att skapa förutsättningar för att öka återvinning, minska avfallsmängder samt effektivt samla in avfall. Kommunikation, med allmänhet, politiker, fastighetsägare och andra, är en av nycklarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför stärker vi nu vår organisation med en kommunikatör.

ARBETSUPPGIFTER
Du jobbar aktivt med att vi ska nå rätt målgrupp såväl analogt som digitalt och ansvarar för hela kedjan från planering, genomförande och utvärdering. Du kombinerar ett strategiskt tänkande med en operativ förmåga. Du samarbetar med kommunikatörerna i våra medlemskommuner för att på bästa sätt nå fram med strategisk information till kommuninvånarna. Du kommer även skriva pressreleaser, vara stöd för intern kommunikation samt bidra till högre kundnöjdhet. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och strukturera kommunikationsarbetet.

Tjänsten är placerad på verksamhetsstöd med vår kundtjänst, förbundssekreterare, administration och ekonomi. Du är placerad på vårt huvudkontor i Skövde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande med några års erfarenhet inom området.

Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift. Du har en hög digital kompetens och har lätt för att lära dig nya system och tekniska lösningar. Du har sannolikt erfarenhet av att planera, producera och publicera målgruppsanpassat innehåll.

Som person har du lätt för att skapa och bevara goda relationer. Du är nyfiken till din natur och initierar de kontakter du behöver för att få svar på det du eller andra behöver veta. Du tar ansvar för dina uppdrag och är bra på att leda dig själv och har lätt för att anpassa dig och ditt arbete till nya förutsättningar.

Du är van att snabbt prioritera och jobba mot såväl korta som långa deadlines. Självklart bemöter du andra med prestigelöshet, respekt och omtanke.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Intervjuer planeras genomföras 13-17 juli. Visa mindre

Anbudsskribent Civil South/East

Ansök    Dec 20    NCC AB    Informatör/Kommunikatör
Anbudsteamet i Civil South/East söker en skicklig anbudsskribent (Tender Designer) - en avgörande och affärskritisk roll i vår ambition och målsättning om att leverera konkurrenskraftiga anbud inför våra kommande affärer inom vår avdelning.  Om Civil South/East Avdelning Civil South/East bygger och renoverar infrastruktur till exempel vägar, broar, kajer och industribyggnader. Vi har ca 400 anställda och täcker Östergötlands, Småland, Skaraborg, Bleking... Visa mer
Anbudsteamet i Civil South/East söker en skicklig anbudsskribent (Tender Designer) - en avgörande och affärskritisk roll i vår ambition och målsättning om att leverera konkurrenskraftiga anbud inför våra kommande affärer inom vår avdelning. 

Om Civil South/East


Avdelning Civil South/East bygger och renoverar infrastruktur till exempel vägar, broar, kajer och industribyggnader. Vi har ca 400 anställda och täcker Östergötlands, Småland, Skaraborg, Blekinge och Gotlands län. Vi är uppdelade i fem produktionsgrupper och våra uppdrag täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion. Specialistenheten är ett kompetent stöd till affär och produktion för hela byggprocessen inom Avdelning Civil South/East, och anbudsgruppen som rollen ingår i, består av 12 personer.

Rollen som Anbudsskribent 
Ett anbud är ett skriftligt affärserbjudande som bemöter krav och önskemål från våra kunder, som ofta består av offentliga beställare och avser stora och samhällsviktiga projekt. En stor del av våra anbud handlas idag upp i Partnering/Samverkan vilket innebär att vi utöver ekonomiska parametrar utvärderas på arbetssätt och organisation.

Anbudsarbetet består därför till stor del av att beskriva våra arbetssätt och de nyckelpersoner som ska vara delaktiga i projektet I rollen som anbudsskribent deltar du tidigt i säljprocessen och i NCC:s affärsstrategiska arbete på avdelningen. Gemensamt analyserar vi kundens förfrågningsunderlag och behov, och som anbudsskribent bidrar du till att vi skriftligt och visuellt uppfyller alla krav och specifikationer på ett kreativt och nytänkande sätt i upphandlingen.

Samarbete och lyhördhet är viktigt för att tillsammans med Platschefer, Arbetsledare och specialister framhålla deras unika förmågor och kompetenser på ett attraktivt och säljande sätt som matchar kundens krav i förfrågan.  

Andra arbetsuppgifter i tjänsten, innebär att delta i förberedelser och stöttning till våra chefer och specialister i arbetet inför våra anbudspresentationer. Du är också en aktiv del i vårt i företagsövergripande nätverk tillsammans med andra anbudsskribenter/anbudsledare inom NCC.

Din profil som Anbudsskribent

Vi söker dig som har utbildning inom kommunikation, journalistik och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror du har minst tre års tidigare erfarenhet att jobba i liknande roll eller med närliggande arbetsuppgifter och att jobba i projektform inom ditt kompetensområde. Har du erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen är det meriterande. Du behärskar det svenska språket mycket bra i tal och skrift och har en gedigen kunskap inom Word, Powerpoint och InDesign.

Som person trivs du att arbeta i en självgående, koordinerande och kreativ roll, och att jobba mot deadlines. Som anbudsskribent hos oss kommer du få ett brett nätverk och möjligheten att driva och utveckla processen tillsammans med produktionsenheterna.

Du förstår att vikten av noggrann research och att ett nära samarbete med kollegor, är avgörande för att vi ska lyckas leverera attraktiva och kompletta underlag. Du har ett affärsperspektiv och kan tänka utanför ramarna för att möta kraven i intressanta och samhällsviktiga projekt i vår avdelning. 

Ytterligare information
Vi erbjuder möjlighet att arbeta från något av våra kontor i Skövde, Norrköping, Linköping, Jönsköping eller Växjö. Då dina kollegor är utspridda inom avdelningen kan rollen även innebära resor i tjänsten, så B-körkort är ett krav. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

NCC erbjuder 
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Läs mer om NCC:s förmåner: https://www.ncc.se/formaner

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten som anbudsskribent, vänligen kontakta närmsta chef, Specialistchef Fredrik Skiöld, på telefonnummer 070 535 23 25, har du frågor kring processen kontakta HR Specialist Matilda Jönsson på 070-088 78 52. Urval och tillsättning sker efter den 14 januari, så skicka in din ansökan innan dess. 

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Digital kommunikatör och webbutvecklare

Digital Kommunikatör och Webbutvecklare med förkärlek för WordPress För kunds räkning söker vi en digital kommunikatör och webbutvecklare med placering i Skövde. Om rollen Som digital kommunikatör och webbutvecklare kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av företagets digitala plattformar och kommunikationsstrategier. Ditt arbete kommer att omfatta allt från webbdesign i WordPress till ledning av digitala marknadsföringskampanjer. Fokus lig... Visa mer
Digital Kommunikatör och Webbutvecklare med förkärlek för WordPress

För kunds räkning söker vi en digital kommunikatör och webbutvecklare med placering i Skövde.

Om rollen

Som digital kommunikatör och webbutvecklare kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av företagets digitala plattformar och kommunikationsstrategier. Ditt arbete kommer att omfatta allt från webbdesign i WordPress till ledning av digitala marknadsföringskampanjer. Fokus ligger på användandet av sociala medier och annonsplattformar som Google Ads, LinkedIn och Facebook.

Ansvarsområden

Webbutveckling: Designa, utveckla och underhålla responsiva och användarvänliga WordPress-webbplatser.

Digital kommunikation: Skapa och implementera effektiva digitala kommunikationsstrategier över olika plattformar.

Sociala medier och annonsplattformar: Hantera och optimera närvaron på sociala medier och annonsplattformar, inklusive Google Ads, LinkedIn och Facebook.

Innehållsskapande: Utveckla engagerande och relevant innehåll för webb och sociala medier. Vara bekväm med film- och fotoredigering samt skapa kreativt innehåll som engagerar.

Trendspaning: Kontinuerligt utforska och testa nya digitala kommunikationstrender och teknologier.

Projektledning: Effektivt hantera både interna och externa projekt, säkerställa leverans i tid och med hög kvalitet.

Analys och utvärdering: Använda webbanalys och prestandamätningar för att utvärdera och förbättra digitala kampanjer och strategier.

Kvalifikationer

• Relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet inom webbutveckling, digital kommunikation eller liknande.
• Stark erfarenhet i WordPress och innehållshantering.
• Kunskap i sociala medier och digitala annonsplattformar som Google Ads, LinkedIn och Facebook.
• Förståelse för SEO, webbanalys och digital marknadsföring.
• Kreativitet och en passion för digital innovation.
• Starka kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team. Gärna flytande i engelska då många av våra uppdrag är internationellt utformade.

Den ideala kandidaten är en problemlösare i hjärtat, som trivs med att utforska nya idéer och lösningar. Du bör vara bekväm med att arbeta i en digitalt föränderlig miljö och kunna anpassa dig till aktuella trender och tekniker.

Vi önskar att du kan och har:

• B-körkort
• Flytande svenska
• Goda kunskaper i engelska

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månadslön

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Sök gärna tjänsten så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 31 januari 2024.

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Kommunikatör med inriktning grafisk formgivning/design, vikariat

Klappar ditt hjärta lite extra för grafisk form, är du strukturerad, har känsla för både detaljer och helhet samt vill jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar nio personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö att utvecklas i tillsamman... Visa mer
Klappar ditt hjärta lite extra för grafisk form, är du strukturerad, har känsla för både detaljer och helhet samt vill jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar nio personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö att utvecklas i tillsammans med ett nytänkande team.

Vi söker dig som har:


• Akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot grafisk design eller formgivning och/eller kommunikation
• Goda kunskaper inom Adobeprogrammen Indesign, Photoshop, Illustrator
• Förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter samtidigt och arbeta självständigt mot deadlines
• Kunskaper om GDPR och annan lagstiftning inom ramen för yrket
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Dokumenterad god samarbetsförmåga

Vi kommer också att värdera följande bedömningsgrunder vid anställningen:


• Portfolio med arbeten som grafisk formgivare
• Goda kunskaper inom foto (kamera och bildredigering)
• Goda kunskaper inom film och rörlig bild
• Goda kunskaper inom Word och Powerpoint.
• God förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid din förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Anställningen är ett vikariat om 100 % som löper till och med 31 maj 2024. Tillträde sker 1 september 2023 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 16 maj 2023

Diarienummer HS 2023/286

Kontaktuppgifter

Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras.


Högskolan i Skövde är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär, förstklassiga utbildningar och internationellt konkurrenskraftig forskning. En plats där vi gör framsteg, varje dag. Verksamheten bedrivs i en akademisk kultur som präglas av omtanke om studenter, medarbetare och samhälle. Vi har idag omkring 540 anställda, ca 10 800 studenter och vår arbetsplats formas av ett professionellt ledarskap och aktivt medarbetarskap. Visa mindre

Distriktsutvecklare

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund söker distriktsutvecklare Nordvästra Götalands bordtennisförbund är en organisation som består av ca 60 bordtennisföreningar från Västergötland, Bohuslän och Dalsland. Vi bedriver en stor verksamhet inom tävling, serie och andra aktiviteter. Nu söker vi en driven och självgående distriktsutvecklare som ska förstå, hjälpa och utveckla föreningarna samt styrelsen och därmed driva bordtennisen framåt i distriktet. Vår... Visa mer
Nordvästra Götalands Bordtennisförbund söker distriktsutvecklare
Nordvästra Götalands bordtennisförbund är en organisation som består av ca 60 bordtennisföreningar från Västergötland, Bohuslän och Dalsland. Vi bedriver en stor verksamhet inom tävling, serie och andra aktiviteter. Nu söker vi en driven och självgående distriktsutvecklare som ska förstå, hjälpa och utveckla föreningarna samt styrelsen och därmed driva bordtennisen framåt i distriktet.
Vårt kansli finns beläget i Skövde på Idrottens hus men resor kommer att förekomma inom hela distriktet genom exempelvis föreningsbesök. Som person behöver du vara disciplinerad och van vid ensamarbete då du kommer vara den enda som är anställd, men du behöver även kunna jobba i team tillsammans med styrelsen med fler. Det är av stor vikt att se utvecklingspotential och komma med nya idéer som kan främja bordtennisen.
För att trivas med tjänsten tror vi att du är socialt utåtriktad och har en god servicekänsla till våra föreningar, är en problemlösare och kan hålla många bollar i luften. Det kommer vara flera projekt igång samtidigt där du kommer vara spindeln i nätet för att driva projekten framåt. Du behöver också ha stor vana vid att arbeta med datorn som verktyg, både vad gäller Microsoft Office, Teams, hemsida och sociala medier. Du kommer ha huvudansvaret för att göra snygga inbjudningar, anmälningsblanketter och andra strategiska dokument och behöver därför ha ett sinne för design och användarvänlig struktur. Även ekonomiska arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer
Krav:
* God kunskap om idrottsrörelsen
* Mycket goda kunskaper i officepaketet
* Goda kunskaper i Teams
* Van att leda projekt
* Körkort och egen bil
* Flytande svenska i tal och skrift


Meriter:
* Stort intresse för bordtennis
* Hemsideutveckling
* Ekonomiska kunskaper
* Arbetat med Sociala medier
* Utbildningar inom ledarskap
* Specifika bordtennisutbildningar
* Erfarenheter från styrelsearbete
* Filmredigering

Tjänsten är upp till 75 %, där exakt upplägg och innehåll kan diskuteras. Viss tjänstgöring är belägen på kvällar och helger. Tjänstgöring på distans är i viss mån möjligt.
Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning till och med 2024-05-31 med chans att övergå i en tillsvidareanställning, dock kommer Svenska Bordtennisförbundet genomföra en distriktsutredning varpå vårt distrikts framtid är osäker.
Tillträde sker i slutet av augusti 2023.
Välkommen att ansöka genom att skicka CV och personligt brev till [email protected] senast 21/5 2023. Ange löneanspråk i din ansökan.
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Martin Kahnberg: 070-321 35 46

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du en blivande kommunikatör som älskar film, foto och sociala medier?

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Vill du ha ett meriterande extrajobb? Hos oss finns möjlighet att få arbeta extra inom ditt utbildningsområde samtidigt som du knyter kontakter och får viktig erfarenhet.

Vi söker dig som studerar medie-och kommunikationsvetenskap, kommunikatörsprogrammet eller motsvarande och har intresse av medieproduktion (film, foto och/eller sociala medier).

Hos oss får du omsätta dina kunskaper i praktiken och en stor del av din arbetstid får du spendera i vackra miljöer på våra naturbruksskolor. Till stöd och hjälp har du kommunikationsteamet och vår målsättning är att kunna ge dig intressanta case som du kan addera till din framtida portfolio.

Tjänsten innebär att du får en visstidsanställning hos oss under 2023. Arbetet omfattar mellan 5–15 timmar i veckan. Det är viktigt för oss att dina studier går före arbetet därför är det flexibla arbetstider där du själv får vara med att styra schemat. Du kan läsa mer om vad studentmedarbetartjänsten innebär här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Tjänsterna riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom VGR.

Vem kan bli studentmedarbetare hos oss?

- Du studerar medie-och kommunikationsvetenskap, kommunikatörsprogrammet eller motsvarande på högskola eller universitet
- Du studerar heltid (motsvarande 30 HP) under höstterminen 2023
- Du har studerat minst 60 högskolepoäng inom det angivna området

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Operativ digital kommunikatör

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förm... Visa mer
Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Näringslivsenheten är en del av sektor medborgare och samhällsutveckling. Vi arbetar för ett levande Skövde rikt på kultur, idrotts- och näringsliv. I det ingår också att arbeta för tillväxt, fler jobb och att stärka Skövdes attraktivitet. Vi erbjuder dig stor möjlighet att påverka innehållet i uppdraget, en arbetsplats med många samverkans-ytor, god stämning och samarbetskultur. Enheten driver spännande frågor och kommunikatören kommer ha en central roll i intressanta projekt. Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som operativ digital kommunikatör kommer du att utifrån befintliga strategier och planer stödja näringslivsenheten med att producera digitalt innehåll utifrån de olika uppdrag som åligger verksamheten, bland annat platsmarknadsföring, företagsetablering, talangattraktion och företagsklimat. I arbetet ingår att kommunicera med befintliga målgrupper i sociala medier samt att mäta, analysera och optimera det digitala innehållet.

Du håller dig uppdaterad gällande trender och utveckling samt ansvarar för att vid behov skapa nya digitala kanaler som ökar träffsäkerheten.
Rollen innebär samarbete med kommunikationsenheten, befintligt näringsliv och andra samarbetsparters.
Då detta är en ny tjänst kommer det finnas stor möjlighet att självständigt utveckla arbetet inom ramen för uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller digital kommunikation.

Du har erfarenhet av att arbeta med Content marketing, Social Media Marketing eller likvärdigt samt goda kunskaper om hur man anpassar budskap till olika målgrupper och kanaler. Rollen kräver att du har kunskaper i analys, mätning och uppföljning av digitala kommunikationsinsatser. Har du tidigare arbetat med att publicera i CMS, verktyg för nyhetsbrev samt grundläggande kunskaper i bildredigeringsverktyg såsom Adobe Illustrator och Photoshop så är det meriterande. Vi ser att du som söker har en mycket god förmåga att skriva på professionell engelska och svenska.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en analytisk förmåga, du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och samarbeta med andra. Du trivs i en händelserik vardag och har god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du har ett starkt eget driv och är resultat- och målinriktad. Att du har en god kommunikations-förmåga och trivs i sociala sammanhang är en förutsättning.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Ordningsvaktsutbildare med placering i Skövde

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu utbildare till Kompetensenheten för att säkerställa Polismyndighetens utbildningsverksamhet gällande ordningsvakts-, arrestantvakts-, Sjöfart- och hamnskyddkontrollants-utbildningar. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. HR-avdelningens främsta uppg... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu utbildare till Kompetensenheten för att säkerställa Polismyndighetens utbildningsverksamhet gällande ordningsvakts-, arrestantvakts-, Sjöfart- och hamnskyddkontrollants-utbildningar. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

HR-avdelningens främsta uppgift blir att tydliggöra, omsätta och utveckla en verksamhetsdriven arbetsgivarpolitik som stödjer Polismyndighetens kort- och långsiktiga mål. Ansvaret omfattar följande områden: arbetsgivarpolitik/avtal, chef- och medarbetarskap, kompetens inklusive Polismyndighetens utbildningsverksamhet, arbetsmiljö och kultur. Vidare ansvarar avdelningen för värdeskapande samarbete med arbetstagarorganisationerna och myndighetens personalansvarsnämnd.

Kompetensenheten består idag av de tre sektionerna grundutbildning, fort- och vidareutbildning samt utveckling och samordning och är den enhet vid HR-avdelningen som har ansvar för Polismyndighetens utbildningsverksamhet. Utbildningsverksamheten innefattar grundutbildning till polis samt kompetensutveckling av befintligt anställda likväl som myndighetens biblioteks- och kunskapstjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu utbildare inom teoretiska ämnen och inom praktisk undervisning i konflikthantering med kommunikation och självskydd, det kan även förekomma undervisning inom andra områden som exempelvis sjukvård och brand. Arbetsuppgifterna är bland annat att undervisa och aktivt delta i utvecklingen av ämnet ordningsvaktsarbete tillsammans med andra utbildare och handläggare inom ordningsvaktsgrupperna. Undervisningen integrerar teoretiska delar, framförallt inom juridik och praktiska moment som ofta innefattar att förevisa fysiska tekniker och metoder, sjukvård samt konflikthantering. Resor förekommer i tjänsten då utbildning bedrivs i hela landet.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasieexamen/annan eftergymnasial utbildning
• Pedagogisk bakgrund/erfarenhet (t ex utbildare inom kursverksamhet, instruktör)
• Körkort B
• Goda kunskaper i Office paketet, framförallt Powerpoint och Word

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Pedagogisk utbildning
• Vana av att utbilda inom praktiska och teoretiska ämnen
• Erfarenhet av att utbilda ordningsvakter
• Erfarenhet av att utbilda inom säkerhetsbranschen
• Erfarenhet av ordningsvaktsarbete
• God förmåga och erfarenhet av att förevisa i konflikthantering med kommunikation och självskydd (ex instruktör inom kampsport)
• Sjukvårdskompetens
• Erfarenhet av att bygga nätbaserade utbildningsplattformar

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll behöver du med ett flexibelt och strukturerat sätt vara med och leda och instruera i utbildningen av ordningsvakter. Vi ser gärna att du är trygg i att kunna prata inför olika grupper och trivs i den rollen. Arbetsuppgifterna ställer krav på en god pedagogisk och kommunikativ förmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper


ÖVRIGT
Placeringsort: Skövde

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 20 april 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

För att trivas som kommunikatör hos Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg gillar du att arbeta med kommunikation i ett brett perspektiv och har lätt för att anpassa budskap och kanalval till olika målgrupper. Du har god förståelse för användarbeteenden och håller dig ständigt uppdaterad om vilka digitala verktyg och plattformar som är lämpliga. Du är både analytisk, kreativ och förändringsbenägen, samt följer med i den digitala utvecklingen. Uppdrag I dit... Visa mer
För att trivas som kommunikatör hos Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg gillar du att arbeta med kommunikation i ett brett perspektiv och har lätt för att anpassa budskap och kanalval till olika målgrupper. Du har god förståelse för användarbeteenden och håller dig ständigt uppdaterad om vilka digitala verktyg och plattformar som är lämpliga. Du är både analytisk, kreativ och förändringsbenägen, samt följer med i den digitala utvecklingen.

Uppdrag
I ditt uppdrag som kommunikatör innebär det att du operativt och taktiskt arbetar med att marknadsföra vår verksamhet på webb, i sociala medier och i andra kanaler eller på plats i olika sammanhang. Det kan tex innebära att ta fram sökordsoptimering, kampanjer i sociala medier eller nyhetsbrev. Du följer också upp effekterna av insatserna och arbetar med ständiga förbättringar. Du samarbetar med olika kollegor och ledning om kommunikationslösningar och är sedan självgående i att producerar innehåll i text, bild, film och ljud, samt gör lämpliga kanalval. Du målgruppsanpassar språk, budskap, bildval och form. Du är bekväm med att fortbilda dina arbetskamrater för att de också ska ha förutsättningar att bidra till flöden i sociala medier eller hitta olika kommunikationslösningar vid behov.
Du kommer att vara placerad nära avdelningens ledning och arbeta med hela avdelningens kommunikation i såväl i webb och sociala medier som i print eller ut i på t ex mässor. Du bidra till utveckling och mervärde för vår verksamhet och är serviceinriktad. Det är viktig att du följer utveckling inom kommunikation och främst inom området sociala medier, AI och ständigt håller dig uppdaterad, vilket bidrar till vår verksamhetsutveckling. Du kommer också att kunna ingå i ett kommunikationsnätverk med andra kommunikatörer på Studieförbundet Vuxenskolan och även ha stöd i kommunikationsenheten på förbundskansliet som arbetar nationellt med kommunikation och strategi för varumärke, internkommunikation, digital kommunikation, kampanjer, press och pr samt opinionsbildning.

Kvalifikationer
- Du har relevant högskole- eller yh-utbildning inom kommunikation eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
- Dokumenterad erfarenhet att arbeta med kommunikation i sociala medier och i print.
- Behärskar webbpubliceringsverktyg
- Goda kunskaper i programvaror och tjänster för hantering av text, bild, film och ljud, samt Officepaketet.
- Dokumenterat mycket god stilistisk förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi ser gärna att du också har:
Du har arbetat några år som kommunikatör. Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Studieförbundet Vuxenskolans Skaraborgs kommunikation. Du får gärna ha erfarenheter av eller god förståelse för folkbildning eller idéburen sektor. Du har ett demokratiskt synsätt och delar vår värdegrund om allas lika värde och rätt till kultur, kunskap och bildning.
Som person är du kommunikativ, har lätt för att ta egna initiativ och sätta i gång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är lösningsfokuserad, flexibel och prestigelös. Du kan se frågor i ett större perspektiv och är bra på att skapa relationer och samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för uppdraget.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker demokratin. Visa mindre

Eventpersonal till parkering i Skövde 3-8 oktober

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan till en parkering i Skövde 3-4 och 7-8 oktober. Vi söker glad, social och trevlig personal till vår kund som nyligen tagit över en parkering i Skövde.På plats kommer du finnas som hjälp till besökarna och instruera hur deras nya system fungerar. Du komm... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan till en parkering i Skövde 3-4 och 7-8 oktober.


Vi söker glad, social och trevlig personal till vår kund som nyligen tagit över en parkering i Skövde.På plats kommer du finnas som hjälp till besökarna och instruera hur deras nya system fungerar. Du kommer självklart bli utbildad på plats för att på bästa sätt vara till hjälp på plats.


Dagar och tider:
Ons 3 okt: 9-17 & 10-18
Tor 4 okt: 10-17 & 11-18
Fre 7 okt: 10-17 & 11-18
Lör 8 okt: 11-16 & 11-17


Lön: 140kr/h (ink sem. ers och OB)
Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Skövde okt-22"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Motivera varför just du är rätt person för uppdraget
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto (så kunden känner igen dig)
Gå sen in på vår hemsida, Eventpersonal.se och registrerar en profil. Då kommer du med i vårt system och kommer på så sätt få jobbförfrågningar direkt på din mejl.
#jobbjustnu Visa mindre

Skaraborgs regemente söker Kommunikationschef

Det säkerhetspolitiska läget i vår omvärld är förändrad och Försvarsmakten har fått uppgiften att stärka Sveriges militära förmåga. I det arbetet har kommunikation en viktig roll. Vill du bidra med din kommunikativa förmåga i regementets arbete med att lösa de uppgifter vi har för att bidra till försvaret av Sverige är du välkommen att söka tjänsten som kommunikationschef hos oss. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som kommunikationschef ingår du i r... Visa mer
Det säkerhetspolitiska läget i vår omvärld är förändrad och Försvarsmakten har fått uppgiften att stärka Sveriges militära förmåga. I det arbetet har kommunikation en viktig roll. Vill du bidra med din kommunikativa förmåga i regementets arbete med att lösa de uppgifter vi har för att bidra till försvaret av Sverige är du välkommen att söka tjänsten som kommunikationschef hos oss.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som kommunikationschef ingår du i regementetsledningsgrupp och är en del i arbetet med militärstrategisk kommunikation. Du är ett stöd till regementschefen med att inrikta och följa upp regementets kommunikation med tyngdpunkt på de strategiska frågorna.

Som kommunikationschef leder du arbetet med att planera, utveckla och utvärdera regementets kommunikation så den följer vald strategisk inriktning. Du funktionsleder övriga kommunikatörer på regementet och deltar också i det operativa kommunikationsarbetet.

Du ska stödja chefer och både kunna planera och operativt arbeta med kris- och förändringskommunikation.

Kommunikationschefen är även presschef på regementet och det innebära att leda och planera arbetet med mediehanteringen, och praktiskt hantera det som uppstår.

Kommunikationschefen på P 4 ansvarar för att samordna garnisonens kommunikation och leder samverkan med övriga förbands kommunikatörer.

Du kommer att vara med på förbandets på större övningar och även lösa allmänt förekommande uppgifter vid en stab.

Arbetet sker på plats, kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

 
KRAV

• Du har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller utbildning som vi bedömer som likvärdig.
• Du är svensk medborgare
• Innehar B-körkort.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Några års erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
MERITERANDE

• Tidigare tjänstgöring inom Försvarsmakten eller i annan myndighet
• Kunskap om politiskt styrda organisationer
 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi tror att du som person är drivande, självständig och med flerårig erfarenhet inom kommunikationsarbete. Du har ett strategiskt tänkande, goda ledaregenskaper, god kommunikationsförmåga och är prestigelös i kontakten med andra.

Vi värderar din förmåga att samarbeta och skapa nätverk. Slutligen ser vi att du delar och lever i enlighet med Försvarsmaktens värdegrund. Du företräder Skaraborgs regemente, P 4, i ditt dagliga arbete, men även övriga delar av Armén samt Försvarsmakten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Övrigt: Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Placeringsort är Skövde.

Tjänsten innebär krigsplacering vid Skaraborgs regemente

Ansökan och urvalsprocessen: Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev.

Upplysningar om befattningen lämnas av kommunikationschef Anne-Lie Sjögren och chef för Understödsavdelningen mj Per Hurri.

Fackliga representanter

OFR/O - Niclas Sköld

OFR/S - Helena Astanius

SEKO - Lola Ahlgren

Alla kontaktas via växeln på telefonnummer 0505-45 10 00


Sista datum för ansökan är 2022-12-05 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Driven kommunikatör som vill bidra till att utveckla den gröna näringen

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning
Vi söker dig som är nyfiken på ny kunskap och som har förmåga att paketera den på ett lättbegripligt och intressant sätt.

Som kommunikatör kommer du att ha en viktig uppgift att kommunicera ny kunskap och nya innovationer som bidrar till att utveckla den gröna näringen och göra skillnad för hur vi skapar ett hållbart samhälle. Inom Naturbruksförvaltningen pågår projekt, uppdrag och testmiljöer där vi samarbetar med forskningsaktörer och andra organisationer inom den gröna näringen. I din roll som kommunikatör jobbar du i nära samarbete med både våra egna projektledare och med våra samarbetspartners som finns både i Sverige och andra länder i Europa. Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du i första hand att vara kopplad till arbetet med förvaltningens utvecklingsuppdrag med särskilt fokus på utvecklings- och innovationsprojekt. Vår främsta målgrupp är yrkesverksamma och andra aktörer inom den gröna näringen, men även media och intresserad allmänhet är centrala målgrupper. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt där din uppgift är att utifrån projektens mål identifiera målgrupper, ta fram budskap och planera kommunikationsinsatser. Du är ett stöd och ett bollplank till våra projektledare i frågor som rör kommunikation. Du arbetar mycket operativt med att skriva och bearbeta textmaterial, ta fram grafiskt material och på egen hand producera film - från idé till färdig produkt. Vi arbetar med att utveckla en hög närvaro i sociala medier och där kommer du att vara en viktig aktör. 
I din roll kommer du även att vara ansvarig för förvaltningens mediakommunikation och vårt pressrum. Du är skicklig på att skriva pressmeddelanden och du har erfarenhet av mediakontakter. Du ingår i ett team tillsammans med två andra kommunikatörer
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap och/eller journalistik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Du är en driven skribent och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har stor erfarenhet av att producera film.  Du är van vid att sätta dig in i komplexa ämnen och hitta intressanta vinklar och budskap att kommunicera. Du har erfarenhet av mediakommunikation och av att hantera presskontakter. Du behärskar webbpublicering och arbete med sociala medier. Du är självgående, kreativ och lätt att samarbeta med och har förmåga att se till såväl helhet som till detaljer.Villkor
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader tillämpas. Placeringsort Skövde. Urval- och intervjuarbete sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vi söker en strategisk kommunikatör till vår kommunikationsenhet!

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler. Skövde kom... Visa mer
Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Som kommunikatör på kommunikationsenheten spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom sektor styrning och verksamhetsstöd. Vårt fokus är att göra det möjligt för våra andra verksamheter att fokusera på sina huvuduppdrag och vi skapar förutsättningar för att alla verksamheter ska utvecklas och uppnå sina mål. Vi på kommunikationsenheten driver och utvecklar kommunens kommunikationsarbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vi utvecklar ständigt våra arbetssätt tillsammans och nu har en av våra kollegor valt att gå vidare till nya utmaningar, därför söker vi just dig som vill vara med och jobba tillsammans med oss!

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kommunikatör med strategisk inriktning har du ett omväxlande arbete och stödjer kommunens verksamheter i planering och genomförande av kommunikationsinsatser på olika nivåer. Du är viktig i arbetet med att utveckla kommunens kommunikativa förmåga.

Du fungerar som ett stöd och bollplank till chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. Med fokus på kvalitet och resultat arbetar du främst strategiskt och långsiktigt men utför också operativt kommunikationsarbete och hanterar snabba frågor.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i denna roll behöver du vara utåtriktad, lyhörd och ha lätt för att skapa förtroende. Det är viktigt att du trivs i en händelserik vardag, är drivande och har god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du arbetar självständigt och värdesätter samarbeten och goda relationer.

Du har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, gärna i en offentligt styrd organisation.

Du är van att arbeta med kommunikationsplanering och har erfarenhet av att leda projekt inom kommunikationsområdet. Du har ett helhetsperspektiv på kommunikation och förstår både verksamhetens och invånarnas olika behov och förutsättningar. Att omvärldsbevaka, ta del av trender inom kommunikation och våga testa nya vägar är en självklarhet för dig. Du hanterar olika typer av kommunikationskanaler och hänger med i den digitala utvecklingen. Du är också en duktig och kreativ skribent med förmåga att anpassa texter efter kanal och målgrupp.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör, medborgare och samhällsutveckling

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förm... Visa mer
Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

I sektor medborgare och samhällsutveckling samlas frågor som näringsliv, arbetsmarknad, vuxenutbildning, kultur, fritid och överförmyndare. Områden som handlar om livskvalitet, attraktivitet och sysselsättning. Sektorn har också ett övergripande ansvar för att stödja och följa upp kommunens folkhälsoarbete, barn- och ungdomspolitiska arbete, mångfalds och integrationsarbete, föreningsliv och samordning av kommunens internationella arbete.

Som kommunikatör hos oss kommer du att tillhöra staben för sektor medborgare och samhällsutveckling och i huvudsak arbeta med kultur Skövde och fritid Skövde i samverkan med Next Skövde AB.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde
ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör har du ett omväxlande arbete med både operativa och strategiska arbetsuppgifter samt är ett stöd och bollplank till chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. Du har en viktig roll i arbetet med att utveckla sektorns kommunikativa förmåga tillsammans med våra samarbetspartners. I uppdraget ingår att leda och ansvara för arbetsgrupper kopplade till olika kommunikationsprojekt. Du kommer även att arbeta med vissa administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kommunikationsarbete, gärna i en offentligt styrd organisation.

Du är van att arbeta med kommunikationsplanering och har erfarenhet av att leda projekt inom kommunikationsområdet. Du har ett helhetsperspektiv på kommunikation och förstår både verksamhetens och invånarnas olika behov och förutsättningar. Att omvärldsbevaka, ta del av trender inom kommunikation och våga testa nya vägar är en självklarhet för dig. Du hanterar olika typer av kommunikationskanaler och hänger med i den digitala utvecklingen. Du är en duktig och kreativ skribent med förmåga att anpassa texter efter kanal och målgrupp.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du drivande, flexibel, lyhörd och positiv. Du trivs i en händelserik vardag och har god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du är van att arbeta självständigt och värdesätter samarbeten och goda relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör med inriktning media/kommunikation

FMCK har i över 90 år stöttat samhället genom att utbilda mc ordonnanser till Hemvärnet. FMCK har lokala kårer över hela landet, från norr till söder. De lokala Kårerna har utöver grunduppgiften att rekrytera och utbilda mc ordonnanser ofta även anslutning till Svemo och har civil verksamhet i form av Motocross Enduro Trail mm. Flera av våra kårer anordnar både lokala och Nationella tävlingar för både elit och motionärer. Vår ungdomsverksamhet riktar sig t... Visa mer
FMCK har i över 90 år stöttat samhället genom att utbilda mc ordonnanser till Hemvärnet. FMCK har lokala kårer över hela landet, från norr till söder. De lokala Kårerna har utöver grunduppgiften att rekrytera och utbilda mc ordonnanser ofta även anslutning till Svemo och har civil verksamhet i form av Motocross Enduro Trail mm. Flera av våra kårer anordnar både lokala och Nationella tävlingar för både elit och motionärer. Vår ungdomsverksamhet riktar sig till både de som är intresserade av frivilligverksamhet och Motorsport i allmänhet.
Frivilliga Motorcykelkårernas Riksförbund söker nu en administratör med inriktning media/kommunikation.
Arbetsuppgifter:
Att hålla hemsida och sociala medier uppdaterade med information till kårer, medlemmar, kursdeltagare med flera
Handha vårt medlemsregister
Medlemstidning
Diverse administration, mejl, diarie mmUtbildning/Erfarenhet:
Gärna eftergymnasial utbildning inom kommunikation
Relevant erfarenhet som kommunikatör eller motsvarande
Praktisk erfarenhet av och förståelse kring arbete med webb, användbarhet, tillgänglighet, upphovsrätt och GDPR.
Kunskap inom klarspråk - myndighetstexter på vårdat, enkelt och begripligt språk.
Erfarenhet av att formulera sig i text samt kunskaper i Adobe Design-svitenKrav:
Goda kunskaper i svenska språket
Kunskaper i Office-paketet samt SharePoint
B-körkort, meriterande även A-körkort


Dina egenskaper:
Din förmåga att växla mellan arbetsuppgifter, prioritera och samtidigt hålla god ordning är starka egenskaper hos Dig. Du kan både ge instruktioner, verktyg och stöd som gör det lätt att göra rätt och som bidrar till att vår verksamhet utvecklas ytterligare.
Du är kreativ, självgående, driven och optimistisk, och har lätt att kommunicera både verbalt och skriftligt.
Du är samarbetsvillig och intresserad av att lösa problem tillsammans med Dina kollegor.
Vi ser också gärna att Du har ett Mc-intresse!


Vår arbetsplats:
Frivilliga Motorcykelkårernas Riksförbund är en frivillig försvarsorganisation med uppgift att utbilda mc-, snöskoter- och terränghjulingsförare för samhällets behov, både vad gäller försvaret och civilt.
Idag är vi fyra som arbetar på kansliet i Skövde vilket också innebär att vi kommer att lägga stor vikt på att Du som söker ”passar in” hos oss.


Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde snarast efter överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning.
Vi gör löpande urval på ansökningar och förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person, men vill ha Din ansökan senast 2022-09-01.


Välkommen med din ansökan via mejl till [email protected]
Frivilliga Motorcykelkårernas Riksförbund
Kvarnvägen 3
541 57 SKÖVDE Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Skövde

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Skövde för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Skövde för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Skövde" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Projektkommunikatör

Skaraborgs Kommunalförbund är en intresse- och samverkansorganisation för Skaraborgs femton kommuner. Förbundets uppdrag är att stärka Skaraborg genom att samordna och effektivisera det regionala utvecklingsarbetet samt att ta tillvara medlemskommunernas intressen och främja samverkan mellan dem i syfte att bidra till ett effektivt resursutnyttjande. Vi söker en nyfiken kommunikatör för uppdraget att producera innehåll och sprida goda exempel från olika ... Visa mer
Skaraborgs Kommunalförbund är en intresse- och samverkansorganisation för Skaraborgs femton kommuner. Förbundets uppdrag är att stärka Skaraborg genom att samordna och effektivisera det regionala utvecklingsarbetet samt att ta tillvara medlemskommunernas intressen och främja samverkan mellan dem i syfte att bidra till ett effektivt resursutnyttjande.

Vi söker en nyfiken kommunikatör för uppdraget att producera innehåll och sprida goda exempel från olika verksamheter och projekt som vi driver på Skaraborgs Kommunalförbund.


ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör på förbundet kommer du vara behjälplig både det interna och externa kommunikationsarbetet. Din huvudsakliga roll blir att arbeta i flera olika projekt, vilket innebär att du kommer hålla flera olika uppdrag och insatser igång samtidigt. Detta ställer krav på att du parallellt både kan planera, driva, genomföra och utvärdera olika kommunikationsinsatser.

Arbetsuppgifter
Exempelvis:
- Planera kommunikationsinsatser
- Hantera våra sociala medier
- Vara beställare av externa kommunikationstjänster
- Formgivning av marknadsmaterial
- Utveckling av webbplatsen
- Andra för kommunikatörer förenliga uppgifter/tjänster

Du skall ha förmåga att kunna komprimera och kommunicera budskap utifrån större rapporter eller liknande handlingar i text på både svenska och engelska.

Vi tycker att rörlig bild och grafisk produktion är viktiga delar i dagens kommunikation. Med hjälp av dig vill vi bli bättre på bland annat foto, film och grafisk produktion för att vässa både vår kommunikation och varumärke.


KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande och du har några års erfarenhet av kommunikatörsyrket. Meriterande är erfarenheter att arbeta med hemsidor och framför allt i Wordpress.
Vi ser även det som meriterande om du har erfarenheter från en politiskt styrd organisation och har inblick i Skaraborgs näringsliv.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper:
Du är en kommunikatör som är van att ta egna initiativ inom ramen för ditt uppdrag och leverera med kvalitet.
Du är serviceinriktad, prestigelös och lyhörd och kan konsten att navigera mot ett utsatt mål med respekt för olika åsikter.

Gemensamt för förbundet är att vi arbetar lösningsorienterat och nytänkande. Ofta kommer nya uppdrag med kort varsel och vi har ett ständigt samarbete för att lösa våra uppgifter och utveckla våra arbetssätt. För tjänsten krävs att du har en god förmåga att skapa rutiner i samverkan med andra, är en god kommunikatör, är flexibel, har lätt för att samarbeta och se delarnas betydelse i helheten.
Vi är en organisation med fokus på specialister vana att arbeta i nätverk. Kompetens och erfarenhet av att samverka och arbeta i grupp är därför lika viktigt som en god förmåga att arbeta självständigt.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Vår arbetsplats ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Utbildare

Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Under årens lopp har vi utvecklat en utbildningstjänst som heter Pensionsinformation. Vi söker nu en utbildare till den här tjänsten. Du kommer utbilda privatkunder och egenföretagare om det svenska pensionssystemet. Alla våra utbildningar sker online. Du jobbar primärt hemifrån. Den vi söker ska ha följande ... Visa mer
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare.
Under årens lopp har vi utvecklat en utbildningstjänst som heter Pensionsinformation.
Vi söker nu en utbildare till den här tjänsten.
Du kommer utbilda privatkunder och egenföretagare om det svenska pensionssystemet. Alla våra utbildningar sker online. Du jobbar primärt hemifrån.
Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:
- Du måste ha erfarenhet Liv/Pensionsfrågor endera som rådgivare, utbildare eller kundtjänst medarbetare.
- Du måste vara tekniskt kunnig inom office paketet word , powerpoint, excel, mail samt webbsändningsverktyg.
- Du ska vara självgående och driven.
- Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk. Visa mindre

Vikarierande kommunikatör

Ansök    Jan 19    Ls Jobbet AB    Informatör/Kommunikatör
Är du en självgående och lösningsfokuserad kommunikatör med samarbetsförmåga, som vill vara med och driva Skövdebostäders kommunikationsarbete framåt? Nu finns möjligheten till ett årslångt vikariat som kommunikatör hos oss. Som kommunikatör hos Skövdebostäder tar du plats i ett mindre team med tre kommunikatörer som ingår i en större avdelning och får en variationsrik och spännande arbetsvardag. Kommunikatörerna har det övergripande strategiska ansvaret ... Visa mer
Är du en självgående och lösningsfokuserad kommunikatör med samarbetsförmåga, som vill vara med och driva Skövdebostäders kommunikationsarbete framåt? Nu finns möjligheten till ett årslångt vikariat som kommunikatör hos oss.
Som kommunikatör hos Skövdebostäder tar du plats i ett mindre team med tre kommunikatörer som ingår i en större avdelning och får en variationsrik och spännande arbetsvardag. Kommunikatörerna har det övergripande strategiska ansvaret för kommunikationsfrågor och arbetar operativt med dagliga kommunikationsinsatser. Kommunikatörerna har en nyckelroll i att utveckla kommunikationen både internt och externt till såväl hyresgäster, ägare som Skövdebor i allmänhet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar från stort till smått och kan till exempel vara att:
Skapa och planera innehåll i organisationens sociala medier.
Planera, skapa, bearbeta, publicera och underhålla innehåll på intranät och externwebb.
Stötta organisationen i olika kommunikationsfrågor eller projekt.
Stötta kvalitetsutveckling av kundkommunikation.
Produktion av kommunikationsmaterial – film, podd, trycksaker, digitala nyhetsbrev, pressmeddelanden, hyresgästkommunikation, trapphusinformation, hyresgästtidning med mera.
Beställa arbeten och material från reklam- och mediebyråer.
Bevaka användningen av organisationens grafiska profil.
Utveckla organisationens kommunikationskanaler.
Omvärldsbevaka branschen och lokalsamhället.
Utbilda organisationen i kommunikation.
Hantering och administration av bolagets pressrum.


Utbildning och kompetens
Vi söker dig som har
Kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.
Kunskaper i Adobes programvaror inom Creative Cloud – Photoshop, Illustrator och InDesign, gärna också Premiere och Audition.
Goda kunskaper i Officepaketet.
Förmåga att uttrycka dig väl i skrift. Också i kombination med foto och film.
Kunskap i digitala system för webb och intranät - gärna Wordpress och Sharepoint.
Mycket goda kunskaper i svenska språket
Goda kunskaper i engelska

För att trivas hos oss tror vi att du är lyhörd, kommunikativ, kreativ, lösningsorienterad och flexibel. Du har en förmåga att göra rätt prioriteringar och har känsla för språk, färg och form. I rollen behöver du vara bra på att samarbeta och snabbt kunna sätta dig in i nya digitala verktyg och program.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig från 1 april 2022 till 31 maj 2023. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lina Eklund Svensson, chef för marknad och utveckling på telefon 0500-47 74 04 eller mejl [email protected] Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, 0500-47 74 07.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 13 februari 2022. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Krav
Kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.
B-körkortOm arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
För Skövdebostäder är kundnöjdhet, samhällsnytta, hållbarhet och engagerade medarbetare frågor som står högt på agendan. Vi är Skövdes allmännyttiga bostadsföretag med över 5000 lägenheter av alla tänkbara slag och storlekar.
Som allmännyttigt bolag kombinerar vi samhällsansvar och affärsmässighet. Det innebär att vi tillhandahåller trygga och trivsamma boende för alla i kombination med en stabil ekonomi. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Vi vill också att alla våra medarbetare ska vilja rekommendera oss som arbetsgivare och vara ambassadörer och vi har ett eNPS på 55 (employee Net Promotor Score). Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Kommunikatör med strategisk inriktning

En av våra medarbetare lämnar för nytt jobb och därför söker vi en ersättare. Kommunikationsenheten i Skövde kommun består av 11 personer som driver och utvecklar kommunens kommunikationsarbete utifrån ett helhetsperspektiv. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra i det arbetet. Är du intresserad av att arbeta med kommunikation i en expansiv kommun? Har du några års erfarenhet och arbetar på strategisk nivå, då är det kanske dig vi söker! Kommunikat... Visa mer
En av våra medarbetare lämnar för nytt jobb och därför söker vi en ersättare.

Kommunikationsenheten i Skövde kommun består av 11 personer som driver och utvecklar kommunens kommunikationsarbete utifrån ett helhetsperspektiv. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra i det arbetet. Är du intresserad av att arbeta med kommunikation i en expansiv kommun? Har du några års erfarenhet och arbetar på strategisk nivå, då är det kanske dig vi söker!

Kommunikationsenheten – en del av sektor styrning och verksamhetsstöd
Kommunikationsenheten ingår i sektor styrning och verksamhetsstöd (SSV). Vårt fokus är att göra det möjligt för våra andra verksamheter att fokusera på sina huvuduppdrag och vi skapar förutsättningar för att alla verksamheter ska utvecklas och uppnå sina mål.

Som medarbetare hos oss är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar
Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!


ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör med strategisk inriktning har du ett omväxlande arbete och stödjer kommunens verksamheter i planering och genomförande av kommunikationsinsatser på olika nivåer. Du har en viktig roll i arbetet med att utveckla kommunens kommunikativa förmåga. Du är ett stöd och bollplank till chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor. Med fokus på kvalitet och resultat arbetar du främst strategiskt och långsiktigt men utför också operativt kommunikationsarbete och hanterar snabba frågor.

På kommunikationsenheten utvecklar vi ständigt våra arbetssätt och tillsammans med kollegorna på enheten är du delaktig i att forma arbetet framåt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, gärna i en offentligt styrd organisation.

Du är van att arbeta med kommunikationsplanering och har erfarenhet av att leda projekt inom kommunikationsområdet. Du har ett helhetsperspektiv på kommunikation och förstår både verksamhetens och invånarnas olika behov och förutsättningar. Att omvärldsbevaka, ta del av trender inom kommunikation och våga testa nya vägar är en självklarhet för dig. Du hanterar olika typer av kommunikationskanaler och hänger med i den digitala utvecklingen. Du är en duktig och kreativ skribent med förmåga att anpassa texter efter kanal och målgrupp. Vi ser gärna att du har juridisk kompetens kopplad till kommunikationsområdet, såsom tillgänglighetsfrågor.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du drivande, flexibel, lyhörd och positiv. Du trivs i en händelserik vardag och har god förmåga att leverera med hög kvalitet. Du är van att ar-beta självständigt och värdesätter samarbeten och goda relationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Välkommen att vara med och spela med oss!
Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också! Visa mindre

Är du en blivande kommunikatör som älskar film, foto och sociala medier?

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning
Vill du ha ett meriterande extrajobb? Hos oss finns möjlighet att få arbeta extra inom ditt utbildningsområde samtidigt som du knyter kontakter och får viktig erfarenhet.

Vi söker dig som studerar medie-och kommunikationsvetenskap, kommunikatörsprogrammet eller motsvarande och har intresse av medieproduktion (film, foto och/eller sociala medier).

Hos oss får du omsätta dina kunskaper i praktiken och en stor del av din arbetstid får du spendera i vackra miljöer på våra naturbruksskolor. Till stöd och hjälp har du hela teamet på kommunikationsavdelningen. Vår målsättning är att kunna ge dig väl avgränsade case som du kan addera till din framtida portfolio.

Vem kan bli studentmedarbetare hos oss?

- Du studerar medie-och kommunikationsvetenskap, kommunikatörsprogrammet eller motsvarande på högskola eller universitet
- Du studerar heltid (motsvarande 30 HP) 

Du kan läsa mer om vad studentmedarbetartjänsten innebär här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Villkor
Tjänsten innebär att du får en visstidsanställning hos oss under 2022. Arbetet omfattar mellan 5–15 timmar i veckan. Det är viktigt för oss att dina studier går före arbetet därför är det flexibla arbetstider där du själv får vara med att styra schemat. 
Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom VGR.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Sep 23    A-Omsorg AB    Informatör/Kommunikatör
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag. Förutom Örebro så finns vi även i Göteborg, Mölndal, Skövde och norra Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att arbeta med intern och extern kommunikation, webbutveckling, samverkan med uppdragsgivare, grafisk form, mediefrågor, marknadsföri... Visa mer
A-omsorg är ett företag med huvudkontor i Örebro och erbjuder hemtjänst till kunder som bor i kommuner som tillämpar LOV, samt städning till företag och privatpersoner med RUT-avdrag.
Förutom Örebro så finns vi även i Göteborg, Mölndal, Skövde och norra Stockholm.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att arbeta med intern och extern kommunikation, webbutveckling, samverkan med uppdragsgivare, grafisk form, mediefrågor, marknadsföringskampanjer samt strategisk rådgivning och planering.
Verksamheten utvecklas ständigt, vilket gör att tjänstens innehåll kan förändras över tid. Arbetet sker både på strategisk och operativ nivå.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor och har en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan för tjänsten relevant utbildning.
Du är en god skribent och behärskar texter för såväl webben som andra sammanhang. Du behärskar film, sociala medier och har erfarenhet av webbpublicering.
Du är lyhörd, kommunikativ, bekväm med att ta egna initiativ och van vid att arbeta självständigt. Du behöver också vara en god pedagog, drivas av att fungera som en av flera nyckelspelare i organisationen, vara serviceinriktad och vara beredd att lösa problem och ta dig an nya uppgifter med kort varsel både inom och utanför ditt ansvarsområde. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts av huvudkontoret, men placering kan ske på något av våra kontor i Sverige. Resor i tjänsten kan förekomma.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya kommunikatör tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Då några av våra uppdragsgivare kräver ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister ber vi dig beställa ett sådant när vi kallar till intervju för att kunna visa upp inför anställning.


**Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna platsannons** Visa mindre

Eventpersonal till sampling 18 september

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal till ett event i Tidaholm, lördag 18 september. Det här blir ett glatt och familjevänligt event. Till det här söker vi glad och social personal som bland annat kommer att sampla (dela ut gratisprodukter) till förbipasserande åt vår kund som är ett välkänt va... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu personal till ett event i Tidaholm, lördag 18 september.
Det här blir ett glatt och familjevänligt event. Till det här söker vi glad och social personal som bland annat kommer att sampla (dela ut gratisprodukter) till förbipasserande åt vår kund som är ett välkänt varumärke inom mejeri.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utför detta projekt på ett smittsäkert sätt.
Ansök snarast då vi tillsätter detta inom kort.
Dag och tid:
18 september (lördag)
Kl: ca 09 - 17
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och ob)
OBS, du behöver kunna ta dig till Tidaholm på egen hand.
Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "TIDAHOLM" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Bifoga ett nytaget foto (vi vill känna igen er när ni kommer och jobbar)
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att vi snabbt kan nå dig
5. Skriv din t-shirtstorlek (Kunden har tröjor åt er)
Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "TIDAHOLM". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

eTrainer/eLearning Developer

Ansök    Jun 17    Cejn AB    Informatör/Kommunikatör
CEJN group, with its 17 sales companies and headquarter in Skövde, develops, produces, markets and sell quick connect couplings for compressed air, hydraulics and fluids. To our headquarter we are looking for a eTrainer/eLearning Developer who will focus on how to make learning engaging and memorable for different types of audience. Take on a new, inspiring job! The eTrainer/eLearning Developer’s role is to partner collaboratively across the CEJN Grou... Visa mer
CEJN group, with its 17 sales companies and headquarter in Skövde, develops, produces, markets and sell quick connect couplings for compressed air, hydraulics and fluids.

To our headquarter we are looking for a eTrainer/eLearning Developer who will focus on how to make learning engaging and memorable for different types of audience.

Take on a new, inspiring job!

The eTrainer/eLearning Developer’s role is to partner collaboratively across the CEJN Group to design and deliver training materials using our Learning Management System (LMS). To serve as a “Super user” and manage the distribution/assignment of learning material according plans closely coordinated with Product Divisions and Marketing Communication.

Your responsibilities include:

- Analyze learning needs to be able to effectively determine learning solutions that address knowledge and/or performance gaps in the target market
- Create instructionally sound, interactive, eLearning materials leveraging existing training documents, presentations and tools
- Promote collaboration, partnership and relationships among the participants and stakeholders in the eLearning project (Product Managers, Marketing Communication and Sales Companies employees) and beyond to other CAB functional departments.
- Maintain and update online training materials as required
- Overall eTraining management and create status reports of online training development progress

What do we expect from you?

- Bachelor’s degree, or equivalent with a focus on rhetoric and communications
- Pedagogical experience or deep interest in learning and development roles
- Ability to synthesize complex topics into easy-to-understand training materials
- Strong organizational, project and time management skills
- Excellent verbal and written communication skills (both Swedish and English) in an effective, global/multicultural manner
- Strong collaboration skills with ability to work both independently and within a team
- Strong troubleshooting and problem-solving skills
- Self-starter with solid self-management skills
- Creative thinker to conceptualize content, and then have the organizational mind to create a pragmatic plan of action
- Highly motivated, curious, concise and articulate with a strong attention to detail and ability to see and work towards a big picture
- Comfortable with a fast-paced, always-on, quickly changing environment and deadline driven
- Familiarity with Learning Management System operations and with Adobe Creative Suite software including Photoshop, Illustrator and InDesign or other viable rapid authoring tools is meritorious

Position is located at CEJN AB Head Office in Skövde.

Some travelling may occur.

The position is fulltime and you report to Head of Marketing

How to learn more and apply

Does this sound like your next challenge?

Apply in English and attach your application documents as soon as possible, but no later than 2021-07-04.

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact hiring manager Head of Marketing Miquel Pallares by email at [email protected].

 

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Skövde kommun söker Kommunikatör inom samhällsbyggnad

Skövde är en plats där livskvalitet och drivkraft får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Sektor Samhällsbyggnad har det samlade ansvaret för Skövdes samhällsbyggnadsfrågor. Med en helhetssyn utvecklar och förvaltar vi Skövde til... Visa mer
Skövde är en plats där livskvalitet och drivkraft får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Sektor Samhällsbyggnad har det samlade ansvaret för Skövdes samhällsbyggnadsfrågor. Med en helhetssyn utvecklar och förvaltar vi Skövde till ett attraktivt, jämställt och hållbart samhälle och bygger stad och landsbygd för nuvarande och kommande generationer. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad.

Vi växer och behöver bli fler medarbetare.

Idag jobbar ca 80 personer fördelat på sex enheter, mät/kart/lantmäteri, gata/natur, plan, bygglov, mark- och exploatering samt strategi- och verksamhetsstöd. Din placering kommer att vara på enheten för strategi och verksamhetsstöd. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande ar-bete med stort eget ansvar. Vi vill att du som medarbetare är delaktig och tar ansvar, inte enbart för din del av arbetet, utan också för helheten. Vi uppskattar att du tar initiativ och delar med dig av idéer och synpunkter.

Vi vill ha en bra dialog med medborgarna, stärka vårt varumärke och marknadsföra strategiska val som sätter Skövde på kartan! Samtidigt som vi stärker och utvecklar vår roll som samhällsbyggare vill vi bli tydligare med att kommunicera samhällsbyggnadsfrågorna, informera medborgarna om vad som händer och kommer att hända i Skövde kommun. Till detta behöver vi en kommunikatör inom samhällsbyggnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som samhällsplanerare kommer du att arbeta med stadsutveckling - från idé till genomförande implementering av våra planer och olika strategier/program. I rollen ingår att du ska driva och ansvara för att samhällsbyggnadsfrågorna kommuniceras proaktivt internt men framförallt externt. Du kommer att tillhöra sektorns stab och jobba nära och vara ett och kommunikativt stöd till sektorchef. I tjänsten ingår också att utveckla och ansvara för sektor samhällsbyggnads information.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill vara med och medverka till att skapa en attraktiv och hållbar stad genom att driva och ta ansvar för planering och utformning av olika stadsbyggnadsprojekt.

Vi tror att du är en målinriktad lagspelare med en bakgrund som passar rollen. Du ska ha erfarenhet av och särskilt intresse för kommunikation och dess betydelse. Du har ett starkt samhällsintresse och goda insikter i vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd verksamhet. Som vår kommunikatör inom samhällsbyggnad är du mer generalist än specialist. Arbetet är tvärfunktionellt och du kommer att ha många personliga kontakter såväl internt som externt. Tempot är tidvis högt och du tar dig an ditt arbete med fokus på att leverera resultat men förstår samtidigt att processen och förankringen är viktig därför är det viktigt att du är kommunikativ, samtidigt som du har en god analytisk och pedagogisk förmåga.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab

Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab. Om tjänsten Västra militärregionen är en egen organisationsenhet. Vi söker en vikarierande kommunikatör till Militärregionens stab. Du kommer huvudsakligen arbeta med stabens interna kommunikationsarbete, men även en del externa kommunikationsaktiviteter. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument , bland annat kommer arbeta med att producera talepunkter, texter, bilder och filmer som bidrar till ... Visa mer
Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab.

Om tjänsten

Västra militärregionen är en egen organisationsenhet. Vi söker en vikarierande kommunikatör till Militärregionens stab.

Du kommer huvudsakligen arbeta med stabens interna kommunikationsarbete, men även en del externa kommunikationsaktiviteter. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument , bland annat kommer arbeta med att producera talepunkter, texter, bilder och filmer som bidrar till kommunikationstjänsten inom MR V.

Arbetet utgår från Försvarsmaktens övergripande mål och uppdrag.

Resor främst inom landet kan förekomma. Som kommunikatör förväntas du även, efter förmåga, bidra i förbandets långsiktiga kommunikationsarbete. Tjänsten är placerad vid J78 Avdelningen i Staben.

 

Kvalifikationer

Akademisk examen inom kommunikation/media alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.

Arbetslivserfarenhet av kommunikativt arbete.

Mycket god förmåga att anpassa texter till olika kanaler och målgrupper.

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska.

Vana av digitala informationskanaler.

B-körkort.

 

Meriterande

Erfarenhet av kommunikationsarbete i Försvarsmakten eller annat arbete i Försvarsmakten som bedöms meriterande.

Tidigare tjänstgöring i annan myndighet.

Genomfört militär grundutbildning är meriterande.

Erfarenhet av fotografering och att göra filmer.

Vana från arbete med Episerver, Sharepoint, Photoshop, InDesign, Adobe Premiera Elements eller iMovie.

 

Personliga egenskaper

Vi tror att du har en vilja att lära och utvecklas som kommunikatör. Du har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av praktiskt kommunikationsarbete. Vi tror även att du har lätt för att identifiera kommunikationsbehov, och att du har förmågan att bygga förtroende till chefer och medarbetare i organisationen.

Du gillar att vistas ute i de miljöer där vi verkar, exempelvis i samband med militära övningar men även vid olika samverkansforum med civila organisationer där vi verkar.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

 

Övrigt

Befattningen är civil med placeringsort Skövde. Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Individuell lönesättning tillämpas.

Försvarsmakten strävar efter en mer jämställd organisation.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Sista ansökningsdag :20210507

Tillträdesdatum: 20210601 alternativt enligt överenskommelse.

 

Facklig representanter

Fackliga representanter nås via vxl: 0500-46 50 00.

OFR/O, Göran Hjert

OFR/S, Bengt Lindlöf,

SACO, Malin Lundh

SEKO-F, Lola Ahlgren,

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Digital Kommunikatör

Har du viljan att ständigt utvecklas och sträva mot effektivisering och förbättring? Lockas du av att arbeta på en arbetsplats där fokus ligger på att skapa värde och service för alla de som bor i och arbetar inom Skövde kommun? Är du en kreativ person med intresse för kombinationen av kommunikation och IT? Då är du kanske den vi söker! Hos oss blir du en del av kommunikationsenheten, som arbetar med att driva, utveckla och stödja kommunens kommunikation... Visa mer
Har du viljan att ständigt utvecklas och sträva mot effektivisering och förbättring? Lockas du av att arbeta på en arbetsplats där fokus ligger på att skapa värde och service för alla de som bor i och arbetar inom Skövde kommun? Är du en kreativ person med intresse för kombinationen av kommunikation och IT? Då är du kanske den vi söker!

Hos oss blir du en del av kommunikationsenheten, som arbetar med att driva, utveckla och stödja kommunens kommunikation och kanaler. Till vardags kommer du att ingå i den del av enheten som arbetar med utveckling av kommunens externa och interna webbsidor och tillhörande digitala tjänster. Detta innebär mycket dialog med hela organisationen och ett tätt samarbete med vår IT-avdelning.


ARBETSUPPGIFTER
Den digitala arbetsplatsen har haft en enorm utveckling de senaste åren och det är viktigt att intranätet utvecklas i samma takt för att sy ihop alla kommunikations- och samarbetsfunktioner. För att svara upp mot nya förutsättningar och förändrade interna behov har vi valt att bygga om vårt intranät från grunden.

Vid uppbyggnad och införande av vårt nya intranät kommer ett stort fokus ligga på att stödja våra sektorers övergång till den nya plattformen. Vi behöver därför ett tätt internt samarbete, där vi kontinuerligt fångar in behov, testar lösningar och ger varandra feedback. Detta så att vi kan bygga ett intranät som skapar värde för alla och når ut till hela kommunorganisationen.

Det är här du kommer in! Hos oss blir du en viktig spelare i de redaktionella delarna av införandeprojektet och formandet av intranätets användarupplevelse. Genom att fungera som länk mellan projektet och nyckelpersoner i våra sektorer, ser du till att de får det stöd de behöver i övergången och att den nya lösningen fyller sektorernas behov.

Framöver kommer du också vara involverad i arbetet med utveckling av den externa webbplatsen och dess e-tjänster.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Lyssna in och sammanställa behov
• Bygga upp sidor, sidstruktur och navigation
• Skapa och modifiera olika sidmallar
• Flytta delar från nuvarande intranät till vår nya lösning
• Granska, skriva och anpassa texter utifrån olika behov
• Vara kontaktperson och redaktionellt stöd till vår redaktörsorganisation
• Utbilda och ge support i våra webbverktyg
• Arbeta med enklare bildbehandling

Hos oss blir du del av ett kompetent team med härliga kollegor och du får förutsättningar att må bra på jobbet och livet i stort!

KVALIFIKATIONER
• Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, webb eller annan utbildning/erfarenhet från området som arbetsgivaren bedömer som relevant. Om du har erfarenhet från likande roller är det meriterande, men är inget krav.
• Grundläggande kunskaper i bildbehandling
• Kunskap om att arbeta med webbpublicering och CMS-verktyg
• Erfarenhet av att skriva och anpassa texter för olika målgrupper och kanaler


Du är bra på att:

• Vara lyhörd, lyssna in behov, coacha och stödja
• Sätta dig in i användarens perspektiv, tänka användarupplevelse och kundresa
• Uttrycka dig i skrift och målgruppsanpassa texter
• Skapa struktur och ordning


Meriterande är:

• Kunskap inom tillgänglighetslagstiftning och tillgänglighetsanpassning
• Grundkunskaper i HTML och CSS.
• Erfarenhet av att arbeta med e-tjänster
• B-körkort


Vi planerar att hålla intervjuer 28 och 29 juni och vi vill gärna att du anger ett löneanspråk i din ansökan.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Kommunikatör

Är du en fena på marknadsföring, digital såväl som analog, kan hålla god reda på många saker och jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 8 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team. Dina huvudsa... Visa mer
Är du en fena på marknadsföring, digital såväl som analog, kan hålla god reda på många saker och jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 8 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att planera, producera, genomföra, följa upp och analysera marknadsaktiviteter och digitala kampanjer utifrån Högskolans mål. Du kommer att arbeta med rekrytering av studenter, coacha organisationen i marknadsfrågor samt ingå i marknadsteamet på avdelningen. Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot marknadsföring och/eller kommunikation
• dokumenterad erfarenhet av operativt och strategiskt marknadsföringsarbete
• dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring, genomförande såväl som uppföljning och analys
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• dokumenterad god samarbetsförmåga

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid förmågan att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgiften och arbeta strukturerat. Det är dessutom viktigt att du, inom givna tidsramar, kan genomföra kampanjer, har god förmåga att presentera resultatet och nå uppsatta mål. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet från högskola eller universitet.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader som omfattar 100 % med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 9 mars 2021

Kontaktuppgifter
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan Visa mindre

Naturbruksförvaltningen söker kommunikatör, vikariat

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning

Vi söker dig som ser möjligheten och kraften i kommunikation! Vi har en spännande och intressant verksamhet som vi vet att många är intresserade av.

Du kommer kunna bidra till att fler får ta del av den genom bilder, filmer och texter. 

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår externa hemsida och förvaltningens delar i organisationens intranät, vilket innebär support, uppdateringar och förvaltning. Du har även ett redaktionellt ansvar för hemsidan och ansvarar för att innehållet upplevs aktuellt och relevant för våra målgrupper. Du kommer även arbeta med kommunikation och kampanjer för våra vuxenutbildningar. Vi jobbar mycket med rörlig bild vilket innebär att du känner dig bekväm med att självständigt planera, redigera, texta och publicera filmer i olika kanaler. Du kommer även arbeta att skapa layout, form och original av exempelvis annonser, banners och trycksaker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom media/webb/journalistik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Då rollen är både bred och operativ förväntar vi oss att du är vass inom Photoshop och InDesign och är trygg i att använda dem som dina främsta verktyg. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om sökoptimering, tillgänglighet och användbarhet och det är meriterande om du har erfarenhet av Episerver. Du har en god språkkänsla och kunskap om bildhantering i webbkommunikation. Sociala medier är viktigt för oss och du bör både vara insatt och känna stort intresse för att utveckla varumärken genom sociala medier. Kunskaper inom filmredigeringsprogam ser vi som ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och att du är både nyfiken och kreativ i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med nya människor och du har hög servicekänsla.

Villkor
Ett föräldravikariat som längst t.o.m. 220301 med start 1 juni 2021. 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Placeringsort Skövde, vissa resor ut till våra skolenheter ingår i tjänsten. 
Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 12 april. 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kommunikatör som vill bidra till att utveckla den gröna näringen

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Bakgrund
Vi söker dig som är nyfiken på ny kunskap och som har förmåga att paketera den på ett lättbegripligt och intressant sätt.

Som kommunikatör kommer du att ha en viktig uppgift att kommunicera ny kunskap och nya innovationer som bidrar till att utveckla den gröna näringen och göra skillnad för hur vi skapar ett hållbart samhälle. Inom Naturbruksförvaltningen pågår ungefär 20 projekt, uppdrag och testmiljöer där vi samarbetar med forskningsaktörer och andra organisationer inom den gröna näringen. I din roll som kommunikatör jobbar du i nära samverkan med både våra egna projektledare och med våra samarbetspartners som finns både i Sverige och andra länder i Europa.

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du i första hand att vara kopplad till arbetet med förvaltningens utvecklingsuppdrag med särskilt fokus på utvecklings- och innovationsprojekt. Vår främsta målgrupp är yrkesverksamma och andra aktörer inom den gröna näringen, men även media och intresserad allmänhet är centrala målgrupper. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt där din uppgift är att utifrån projektens mål identifiera målgrupper, ta fram budskap och planera kommunikationsinsatser. Du arbetar också operativt med att skriva och bearbeta textmaterial, producera innehåll till sociala medier, ta fram grafiskt material och på egen hand producera film - från idé till färdig produkt. Vi arbetar med att utveckla en hög närvaro i sociala medier och där kommer du att vara en viktig aktör.

I din roll kommer du även att vara ansvarig för förvaltningens mediakommunikation och vårt pressrum. Du är skicklig på att skriva pressmeddelanden och du har erfarenhet av mediakontakter. Du ingår i ett team tillsammans med två andra kommunikatörer.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap och/eller journalistik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Du är en driven skribent och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du är van vid att sätta dig in i komplexa ämnen och hitta intressanta vinklar och budskap att kommunicera. Du har erfarenhet av mediakommunikation och av att hantera presskontakter. Du behärskar webbpublicering och arbete med sociala medier. Du är självgående, lätt att samarbeta med och har förmåga att se till såväl helhet som till detaljer.

Villkor
Anställningen är ett ca 1 årigt vikariat med 100 % sysselsättningsgrad . Tillträde 15 maj eller vid överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsprocessen så sök redan idag och senast 14 mars. Placeringsort Skövde. 

Vi ser framemot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kommunikatör

Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 9 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ mil... Visa mer
Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 9 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att skriva målgruppsanpassade och tillgängliga, enligt webbdirektivet, texter till Högskolans nya webb, skriva pressmeddelanden, verksamhetstexter samt vara med och utveckla Högskolans mediabevakning och kontakter. Ytterligare arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation/journalistik eller motsvarande
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• erfarenhet av att snabbt producera kvalitativa texter
• erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
• dokumenterad god samarbetsförmåga

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid erfarenhet från liknande arbete på Högskola eller universitet. Det är också meriterande med god förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar samt erfarenhet från att ha arbetat med webbpublicering och sociala medier. 

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 9 månader som omfattar 100 %. Tillträde 1 april 2020 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 27 januari 2020

Diarienummer: Ref nr HS 2019/1074

Kontaktuppgifter

Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättnings-beslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras Visa mindre

Kommunikatör

Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 8 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ mil... Visa mer
Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 8 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att skriva målgruppsanpassade och tillgängliga, enligt webbdirektivet, texter till Högskolans olika webbsidor. Du kommer också att skriva pressmeddelanden, verksamhetstexter samt vara med och utveckla Högskolans mediebevakning och kontakter. Ytterligare arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation/journalistik eller motsvarande
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• erfarenhet av att snabbt producera kvalitativa texter
• erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
• dokumenterad god samarbetsförmåga.

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid erfarenhet från liknande arbete på Högskola eller universitet. Det är också meriterande med god förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar samt erfarenhet från att ha arbetat med webbpublicering och sociala medier.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar 100 %, med tillträde 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum: 27 november 2020
Diarienummer: HS 2020/939

Kontaktuppgifter
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan Visa mindre

Forskningskommunikatör

Brinner du för kommunikation och forskning, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt forskningskommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för stödet till Högskolans strategiska satsning på ökad forskning, forskningsfinansiering samt att bibehålla och öka Högskolans arbete med samverkan och innovation, där forskningskommunikation är ett av flera strategiska verktyg. Idag arbeta... Visa mer
Brinner du för kommunikation och forskning, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt forskningskommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för stödet till Högskolans strategiska satsning på ökad forskning, forskningsfinansiering samt att bibehålla och öka Högskolans arbete med samverkan och innovation, där forskningskommunikation är ett av flera strategiska verktyg. Idag arbetar 12 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att, utifrån våra forskares behov, strategiskt planera kommunikativa insatser och producera innehåll för att uppnå bästa effekt och uppsatta mål. En forskarens främsta målgrupper är finansiärer, forskningspartners och det omgivande samhället.

Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i anställningen.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation eller motsvarande
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• god erfarenhet av arbete med webbpublicering (EPI-server och wordpress) och sociala medier
• dokumenterad erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
• dokumenterad god samarbetsförmåga..

Vi kommer också att värdera följande bedömningsgrunder vid anställningen:


• Erfarenhet från att projektleda och kommunikationsplanera målgruppsinriktade event.
• God förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar.
• God servicekänsla, förmåga att arbeta lösningsfokuserat och självständigt med hög integritet.

Vid denna anställning kommer särskild vikt att fästas vid goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, god servicekänsla, förmåga att arbeta lösningsfokuserat och självständigt med hög integritet samt dokumenterad erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete

Anställningen är en tillsvidare anställning som omfattar 100 %, tillträde 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar 6 månaders provanställning.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Sista ansökningsdatum: 2 december 2020

Diarienummer: Ref nr HS 2020/976

Kontaktuppgifter

Upplysningar om anställningen lämnas av tf avdelningschef Tabea Dierker. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.


Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

 

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättnings-beslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras. Visa mindre

Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab

Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab. Om tjänsten Västra militärregionen blir från 2020-01-01 en egen organisationsenhet varvid kommunikationsaktiviteterna kommer öka och vi behöver därför förstärka denna funktion. Idag finns en kommunikatör vid staben och med denna rekrytering blir det två under en övergångsperiod. Du kommer huvudsakligen arbeta med stabens interna kommunikationsarbete, men även en del externa kommunikationsaktiviteter. Det ... Visa mer
Kommunikatör till Västra Militärregionens Stab.

Om tjänsten
Västra militärregionen blir från 2020-01-01 en egen organisationsenhet varvid kommunikationsaktiviteterna kommer öka och vi behöver därför förstärka denna funktion. Idag finns en kommunikatör vid staben och med denna rekrytering blir det två under en övergångsperiod.

Du kommer huvudsakligen arbeta med stabens interna kommunikationsarbete, men även en del externa kommunikationsaktiviteter. Det innebär att du, utifrån planer och styrdokument , bland annat kommer arbeta med att producera talepunkter, texter, bilder och filmer som bidrar till kommunikationstjänsten inom MR V.

Arbetet utgår från Försvarsmaktens övergripande mål och uppdrag.
Resor främst inom landet kan förekomma. Som kommunikatör förväntas du även, efter förmåga, bidra i förbandets långsiktiga kommunikationsarbete.

Tjänsten är placerad vid HR Avdelningen i Staben.

Kvalifikationer


• Akademisk examen inom kommunikation/media alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
• Arbetslivserfarenhet av kommunikativt arbete
• Mycket god förmåga att anpassa texter till olika kanaler och målgrupper
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska
• Vana av digitala informationskanaler
• B-körkort

 

Meriterande 

 


• Erfarenhet av kommunikationsarbete i Försvarsmakten eller annat arbete i Försvarsmakten som bedöms meriterande
• Tidigare tjänstgöring i annan myndighet
• Erfarenhet av fotografering och att göra filmer
• Vana från arbete med Episerver, Sharepoint, Photoshop, InDesign, Adobe Premiera Elements eller iMovie.


 

Personliga egenskaper 
Vi tror att du är i början av din kommunikatörskarriär och har en vilja att lära och utvecklas som kommunikatör. Du har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av praktiskt kommunikationsarbete. Vi tror även att du har lätt för att identifiera kommunikationsbehov, och att du har förmågan att bygga förtroende till chefer och medarbetare i organisationen.

Du gillar att vistas ute i de miljöer där vi verkar, exempelvis i samband med militära övningar men även vid olika samverkansforum med civila organisationer där vi verkar.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt 
Befattningen är civil med placeringsort Skövde. Tjänsten är en visstidsanställning på 24 månader. 
Individuell lönesättning tillämpas.

Försvarsmakten strävar efter en mer jämställd organisation, därför ser vi gärna kvinnliga sökanden. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Sista ansökningsdag :2019-12-31

 

Facklig representanter

Fackliga representanter nås via vxl: 0500-46 50 00.

OFR/O, Nicklas Schöld

OFR/S, Bengt Lindlöf,

SEKO-F, Lola Ahlgren,


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Kommunikatör till Skaraborgs regemente P4

Nu söker vi dig som vill arbeta som kommunikatör på Skaraborgs regemente, P 4, krigsförbandsenhet. I rollen som kommunikatör arbetar du med att utveckla organisationens kommunikativa förmåga samt analyserar, planerar, genomför, utvärderar och följer upp kommunikationsinsatser. Huvudsakliga arbetsuppgifter I din roll som kommunikatör på krigsförbandsenheten kommer du arbeta både strategisk och operativt med kommunikationsinsatser, såväl internt som externt... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta som kommunikatör på Skaraborgs regemente, P 4, krigsförbandsenhet. I rollen som kommunikatör arbetar du med att utveckla organisationens kommunikativa förmåga samt analyserar, planerar, genomför, utvärderar och följer upp kommunikationsinsatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som kommunikatör på krigsförbandsenheten kommer du arbeta både strategisk och operativt med kommunikationsinsatser, såväl internt som externt för att stödja regementets mål. Det operativa arbetet handlar främst om att fotografera, filma, skriva och publicera för webbplats och sociala medier. Det strategiska arbetet handlar om att stötta chefer i kommunikativa frågor och att bidra till utvecklingen av regementets sociala medier.

Du ansvarar för att kommunikationen bedrivs strategiskt och i linje med regementets kommunikationsplan/-strategi. Du kommer att vara placerad på krigsförbandsenhetens stab men ingår i kommunikationsfunktionen på regementet. Det innebär att du även kommer arbeta för andra enheter och på regementsnivå. I uppdraget ingår också mediehantering och kommunikation vid krishantering.

Tjänsten innebär att du är krigsplacerad på 42.pansarbataljonen och måste uppfylla de fysiska krav som krigsplaceringen innebär. Du kommer att vara med förbandet på större övningar, där din uppgift blir att utveckla press- och kommunikationstjänsten i fält.

Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Krav
• Du har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller utbildning som vi bedömer som likvärdig
• Du är svensk medborgare
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och av att bearbeta andras texter
• Du har kunskaper i bildhantering.

Meriterande
• Du är van användare av sociala medier och har erfarenhet av att producera målgruppsanpassat innehåll
• Du har erfarenhet från kommunikationsarbete i Försvarsmakten eller annan myndighet
• Du är van vid proaktivt mediaarbetet och har erfarenhet av att arbeta i nätverk med andra aktörer
• Erfarenhet av att producera och publicera film

Personliga egenskaper
• Du som person är initiativrik och kan arbeta självständigt
• Du ska vara utåtriktad och van vid att samarbeta med nya människor
• Du måste vara van vid tidvis hög arbetsbelastning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: Snarast

Övrigt: Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Placeringsort är Skövde. Individuell lönesättning.

Ansökan och urvalsprocessen: Till ansökan bifogas (i PDF-format) CV med referenser och personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Upplysningar om befattningen lämnas av kommunikationschef Anne-Lie Sjögren och stabschef vid krigsförbandsenheten Mj Daniel Lagrell.

Fackliga representanter
OFR/O David Lindblom
OFR/S Bengt Lindlöf
SEKO-F Lola Ahlgren

Alla kontaktas via växeln på telefonnr 0500-465000

Sista datum för ansökan: 2019-12-06.

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Vi rekryterar och utbildar också till tre hemvärnsbataljoner. Hos oss arbetar, bland annat, soldater, officerare, tekniker och förrådspersonal. Här finns också ledningen för Västra militärregionen som har till uppgift att samordna och leda militära insatser i västra Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

APL Samordnare

Ansök    Jan 7    Movant    Informatör/Kommunikatör
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens stör... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Movant i Skövde bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommun. Vi utbildar på plats inom bygg, fordon och vvs. Vi har ett gott samarbete och bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar hos oss. Vi är en skola med ett gott sammansvetsat team av lärare där det är självklart att hjälpa varandra.
Det här erbjuder vi dig
Arbetsuppgifterna innebär att vara  ute på företag och knyta upp lämpliga APL platser. Samverkan med lärare kring APL placering för eleven samt tillsammans med lärarna planera och följa upp arbetet under APL perioden. Tjänsten kan komma att varieras mellan olika program men inledningsvis är det fordonsprogrammets APL platser. När utrymme finns kunna arbeta med framförallt fordonseleverna (eller inom byggprogrammet) inne på skolan med moment som planeras tillsammans med kollegorna. Tjänsten innebär samverkan med näringslivet i regionen tillsammans med platschefen samt att initiera studiebesök och andra elevfrämjande insatser. Upptagningsområdet är främst Skaraborg men även Jönköping.
 
Det här söker vi

Du behöver vara social och gilla skapa relationer med företag och kunna ha många bollar i luften. Viktigt att du kan samarbeta med olika typer av människor och ser en positiv utmaning i att hjälpa våra elever till bra APL.
Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag:   Snarast efter överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med  platschef Patrik Ström tel. 0704-440867 [email protected]
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Kommunikatör

Högskolan i Skövde är en profilerad högskola, där högaktuella utbildningar och samhällsnyttig forskning samlas i utvalda och excellenta miljöer. Verksamheten bedrivs i en akademisk kultur som präglas av omtanke om studenter, medarbetare och samhälle. Vi har idag omkring 500 anställda, ca 8 000 studenter och vår arbetsplats formas av ett professionellt ledarskap och aktivt medarbetarskap. Avdelningen för forskningsstöd, samverkan och innovation söker en K... Visa mer
Högskolan i Skövde är en profilerad högskola, där högaktuella utbildningar och samhällsnyttig forskning samlas i utvalda och excellenta miljöer. Verksamheten bedrivs i en akademisk kultur som präglas av omtanke om studenter, medarbetare och samhälle. Vi har idag omkring 500 anställda, ca 8 000 studenter och vår arbetsplats formas av ett professionellt ledarskap och aktivt medarbetarskap.

Avdelningen för forskningsstöd, samverkan och innovation söker en

Kommunikatör

Brinner du för kommunikation och forskning, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt forskningskommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för stödet till Högskolans strategiska satsning på ökad forskning, forskningsfinansiering samt att bibehålla och öka Högskolans arbete med samverkan och innovation, där forskningskommunikation är ett av flera strategiska verktyg. Idag arbetar 11 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera kommunikationsinsatser tillsammans med forskare och till viss del producera innehåll. Målgrupperna du har att kommunicera med är finansiärer, media och omgivande samhälle.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation eller motsvarande
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• dokumenterad erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
• dokumenterad god samarbetsförmåga.

Vi kommer också att värdera följande bedömningsgrunder vid anställningen:


• Erfarenhet av forskningsrelaterad kommunikation
• Erfarenhet från att ha arbetat med webbpublicering och sociala medier.
• Erfarenheter från event riktat mot allmänheten kopplat till forskning.
• God förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar.
• God servicekänsla, förmåga att arbeta lösningsfokuserat och självständigt med hög integritet.

Vid denna anställning kommer särskild vikt att fästas vid goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt strategiskt och operativt kommunikationsarbete och dokumenterad god samarbetsförmåga.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö. 

Anställningen är en tidsbegränsad anställning från och med 1/1-20  fram till 30/6-20 som omfattar 100 %.

Sista ansökningsdatum: 21 november 2019

Diarienummer: Ref nr HS 2019/872 

Kontaktuppgifter

Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Mats Rydehäll. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan


Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättnings-beslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras. Visa mindre

Kommunikatör (vik)

Trängregementet söker en kommunikatör för ett föräldravikariat. Vi söker vi en engagerad, drivande och erfaren kommunikatör som kan jobba hos oss under ett år. Regementets kommunikationsfunktion arbetar med att utveckla organisationens kommunikativa förmåga samt analyserar, planerar och genomför kommunikationsinsatser. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som kommunikatör hos oss kommer du att arbeta brett inom kommunikationsområdet med intern- och externkommun... Visa mer
Trängregementet söker en kommunikatör för ett föräldravikariat. Vi söker vi en engagerad, drivande och erfaren kommunikatör som kan jobba hos oss under ett år.

Regementets kommunikationsfunktion arbetar med att utveckla organisationens kommunikativa förmåga samt analyserar, planerar och genomför kommunikationsinsatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos oss kommer du att arbeta brett inom kommunikationsområdet med intern- och externkommunikation, kris- och marknadskommunikation samt försvarsupplysning som är en nödvändig och viktig del i vår verksamhet.

Du kommer att arbeta med långsiktig och kortsiktig planering samt genomförande av olika informations- och kommunikationsinsatser. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är också att skapa och vidmakthålla goda relationer med övriga samhället och media. Utöver detta så är din uppgift att ge råd och stöd, utbilda och hjälpa chefer i frågor rörande kommunikation.

Kvalifikationer

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du innehar B-körkort.

Meriterande

För att trivas i rollen som kommunikatör på Trängregementet är du initiativrik, utåtriktad och drivande. Som person är du kreativ och har förmågan att tänka nytt inom ramen för information och kommunikation. Befattningen ställer krav på struktur och att du snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år. Individuell lönesättning tillämpas.

Befattningen är placerad i regementsstaben på Trängregementet Skövde.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Elin Swärd, tfn 072-387 9258.


Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer.

Fackliga representanter


OFR/S - Peter Danielsson

SACO TrängR - Ulf Granlöf

OFR/O - Jörgen Eliasson

Samtliga nås genom Försvarsmaktens växel, 0500-46 50 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-25. Till ansökan bifogas CV (i PDF-format) och personligt brev. 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Kommunikatör

Brinner du för kommunikation, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt marknadsförings- och kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 9 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans ... Visa mer
Brinner du för kommunikation, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt marknadsförings- och kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 9 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera kommunikationsinsatser tillsammans med medarbetare på Högskolan och till viss del producera innehåll. Målgrupperna du har att kommunicera med är finansiärer, media och omgivande samhälle. Ytterligare arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation eller motsvarande
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• dokumenterad erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
• dokumenterad god samarbetsförmåga

I denna rekrytering kommer vi att lägga särskild vikt vid att du har erfarenhet av forskningsrelaterad kommunikation, har god servicekänsla, liksom förmåga att arbeta lösningsfokuserat och självständigt med hög integritet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med webbpublicering och sociala medier samt har god förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning fram till 31/12-19 som omfattar 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 15 april 2019

Kontaktuppgifter
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan Visa mindre