Lediga jobb som Key account manager i Skövde

Se lediga jobb som Key account manager i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Kundansvarig (KUA)

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggens ku... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggens kundgrupp i marknadsområde Skaraborg-Jönköping söker en kundansvarig. Rollen som kundansvarig är central i vår kundorienterade organisation och har som uppdrag att ge våra kunder full tillgång till Riksbyggens breda kompetens inom fastighetsförvaltning. Marknadsområdet Skaraborg-Jönköping har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning, Kundgrupp och Fastighetsservice.

Hos oss gör du skillnad
Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. Riksbyggen lägger stor vikt vid utveckling av förvaltningstjänster och Du som kundansvarig brinner för att hjälpa kunden i resan mot framtidens moderna fastighetsförvaltning. Du ingår i Kundgruppen bestående av flera kundansvariga, som tillsammans arbetar för att nå marknadsområdets gemensamma mål. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet i uppdragen.

Tillsammans med övriga i organisationen planerar du kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. Arbetet är omväxlande, socialt och självständigt. Du jobbar mycket enligt principen frihet under ansvar och löser de utmaningar du ställs inför, hanterar de arbetsuppgifter som åligger dig, tar hjälp av och hjälper dina kollegor vid behov. Eventuellt arbete kvällstid kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Du har akademisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, exempelvis med inriktning fastighetsekonomi eller fastighetsmäklare. Du är bekväm i olika datasystem och har god administrativ kompetens. För att vara lämpad för rollen behövs erfarenhet och kompetens från försäljning, kundservice och ekonomiskt arbete i form av kalkylering, analys och uppföljning. Vi ser en klar fördel i om du har arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen. Då avtal och förhandling är centrala delar i uppdraget ser vi gärna att du har kompetens och erfarenhet i avtalsjuridik (helst ABFF) eller entreprenadjuridik (t.ex. ABK, AB & ABT).

Som person drivs du av att skapa goda kundrelationer och göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer. Du har god samarbetsförmåga och kommunicerar lätt och förtroendeingivande med olika personer, både externt och inom organisationen. Du är välstrukturerad i ditt arbete och har förmåga att koordinera många kontaktytor.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska samt kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Anställning och ansökan
Tjänsten är en anställning på heltid med placering i Skövde, men du kan även komma att arbeta på andra orter i marknadsområdet. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 12 maj, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Christer Gustavsson, telefon: 0500-472608 eller email: [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Key Account Manager B2B Fazer Kvarn Lidköping

Bli en del av vår tillväxt. Kom till oss som Senior Key Account Manager B2B på Fazer Kvarn i Lidköping del av Cereals BU och Fazer Lifestyle Foods   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för Fazer Kvarn´s B2B kunder. Din främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och eventuellt till andra marknadsområden. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykund... Visa mer
Bli en del av vår tillväxt. Kom till oss som Senior Key Account Manager B2B

på Fazer Kvarn i Lidköping del av Cereals BU och Fazer Lifestyle Foods

 

Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för Fazer Kvarn´s B2B kunder. Din främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och eventuellt till andra marknadsområden.

Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B. För att få detta att hända kommer du att ha ett nära samarbete med kommersiella, produktions-, kvalitets- och produktutvecklingsteam både i Sverige och i Finland, samt med andra B2B-team inom Fazer Lifestyle Foods.

 

Rollen ingår i Fazer Cereals Business Unit B2B sälj- och marknadsteam. Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Du rapporterar till Commercial Director på Cereals BU.

 

Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.

 

Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.


Vad bidrar du med till teamet?

För att lyckas i rollen ser vi att du har 5-7 + års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj och en relevant högskoleutbildning.

Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om B2Bs kundbehov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.

 

Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.

Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.

 

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!

Skicka in din ansökan på engelska, helst i pdf format.

 

Vid frågor om tjänsten kan du vända till Commercial Director Taija Felt, 358 45 667 8906  eller HR Manager Susanne Ekblom Renström, 0510-86009.

I samband med denna rekrytering samarbetar Fazer med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen.

 

Vi tar inga ansökningar via email. www.fazergroup.com

 
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till ytterligare ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till 1,1 miljarder euro.
Northern Magic. Made Real.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Skövde Energi söker kund- och marknadsutvecklare

Ansök    Jul 9    Skövde Energi AB    Key account manager
Om arbetsplatsen På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktig... Visa mer
Om arbetsplatsen
På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktiga värden genom innovativa och hållbara energilösningar.
Våra värdeord Tillsammans, Ansvar, Nytänkande och Hjärta genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team för att nå våra mål, att ta ansvar för människa, samhälle och miljö, att alltid vara öppna för nytänkande och innovativa lösningar, och att göra det med hjärtat.
Arbetsuppgifter
Som kund- och marknadsutvecklare arbetar du långsiktigt och strategiskt med företagets nyckelkunder. Du har det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder i nära samarbete med övriga organisationen. Du tar fram och sammanställer av marknadsanalyser och data från kunder och deras behov på marknaden.
Marknadsdelen innebär att koordinera och samordna olika marknadsinsatser från kampanjer och event till löpande produktion av innehåll till företagets kommunikation och marknadsföring. Som kund- och marknadsutvecklare har du en helhetsblick över alla aktuella kampanjer och aktiviteter som pågår och håller i trådarna för att se till att arbetet fungerar smidigt och enkelt för alla inblandade. Du ansvarar också för att utveckla och driva våra samarbeten med föreningar och andra organisationer framåt samt föra en proaktiv dialog med nyckelintressenter, såsom näringslivsföreningar, intresseorganisationer med flera. Du ansvarar också för att koordinera studiebesök hos oss.
Kvalifikationer
Den här tjänsten innebär mycket samarbete med många, både internt och externt. Du är en fena på att bygga och behålla relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du är en god organisatör som tycker om att ha mycket på gång, samtidigt som du är strukturerad och självgående och driver dina arbetsuppgifter framåt. För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott självledarskap och en prestigelös attityd, så att du kan prioritera rätt saker och hugga i där det behövs. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, komma med nya idéer och se till att förvekliga dem.
Du har bra koll på Skövdes näringsliv och har ett stort nätverk.
Det finns goda möjligheter för dig att vara med och bidra till tjänstens innehåll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Erfarenhet av kvalificerad försäljning är meriterande.
Övrigt
Under semestertider kan vi vara svåra att nå på telefon, maila om du vill komma i kontakt med oss, så återkommer vi så snart vi kan. Visa mindre

Terra Clean söker Key Account Manager till patenterat koncept

TerraClean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering. Terra Clean of Scandinavia AB har agenturen på TerraCleans sortiment i Skandinavien. Oavsett motor, så kan vi återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön med lägre skadliga utsläpp. TERRACLEAN SERVICE FÖR EN RENARE MOTOR TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar på både diesel och bensin motorer. De högt... Visa mer
TerraClean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering.
Terra Clean of Scandinavia AB har agenturen på TerraCleans sortiment i Skandinavien.
Oavsett motor, så kan vi återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön med lägre skadliga utsläpp.
TERRACLEAN SERVICE FÖR EN RENARE MOTOR
TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar på både diesel och bensin motorer.
De högteknologiska maskinerna kopplas in på motorns bränslesystem och därefter utför maskinen en förutbestämd service med olika högoktaniga kemiska bränslen.
Motorn lämnas att gå på tomgång ca 45 min och därefter är motorn rengjord från sot och kolavlagringar – hela vägen från insprutning till katalysator.
Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för fordon, motorer och försäljning.
Du kommer att få ett eget säljdistrikt som du ska vårda med nya uppsökande kontakter, bibehålla befintliga kontakter samt skapa långsiktiga relationer med kunder.
Våra kunder är verkstäder och motorrelaterade företag inom ex bilar, båtar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, mc, husbilar, entusiastbilar i stort sett alla fordon med en förbränningsmotor.
Stat och kommun samt Försvaret är också presumtiva kunder.
Då maskinerna är patenterade så har vi "ryggen fri", så att ingen konkurrent har ngt likvärdigt.
TerraClean tillverkas i Kanada och har varit ledande på marknaden i över 20 år och finns över hela världen.
Vad kräver vi av dig?
Att du är en god relationsbyggare
Att du är nogrann och ordningsam
Att du har en dokumenterad säljerfarenhet från B2B
Att du gillar att hålla ett högt tempo
Att du kan jobba i team och bygga ett starkt lag
Att du alltid ger max
Att du talar svenska flytande och även i skriftVad erbjuder vi dig?
Att få jobba med patenterade och skyddade produkter
Att ingå i ett växande team med möjlighet till avancemang
Att utvecklas som säljare med utbildningar och erfarenheter
Att tjäna bra med pengar
Att få marknadsföra seriösa produkter till nöjda kunderI England finns 700+ Terra Clean Service Centers nu ska vi göra samma resa i Skandinavien.
Känner du att detta är något du lockas av och att du matchar våra sökkriterier så tveka inte att skicka en ansökan till oss med CV och ett personligt brev.
Vänligen märk ansökan med det distrikt du söker till.
Säljerfarenhet och dokumenterad uppsökande försäljning är ett krav i kombination med flytande svenska i både tal och skrift.
Vi kan tyvärr inte ta telefonsamtal innan urvalsprocessen är genomförd, men du kan alltid besöka vår hemsida för mer information. Visa mindre

Skövde Energi söker kund- och marknadskoordinator med ansvar för samhällsko

Ansök    Aug 29    Skövde kommun    Key account manager
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det inneb... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

ARBETSUPPGIFTER
Som kund- och marknadskoordinator arbetar du långsiktigt och strategiskt med företagets nyckelkunder. Du har det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder i nära samarbete med övriga organisationen. Du tar fram och sammanställer av marknadsanalyser och data från kunder och deras behov på marknaden.

Marknadsdelen innebär att koordinera och samordna olika marknadsinsatser från kampanjer och event till löpande produktion av innehåll till företagets kommunikation och marknadsföring. Som kund- och marknadskoordinator har du en helhetsblick över alla aktuella kampanjer och aktiviteter som pågår och håller i trådarna för att se till att arbetet fungerar smidigt och enkelt för alla inblandade. Du ansvarar också för att utveckla och driva våra samarbeten med föreningar och andra organisationer framåt samt föra en proaktiv dialog med nyckelintressenter, såsom näringslivsföreningar, intresseorganisationer med flera. Du ansvarar också för att koordinera studiebesök hos oss.

KVALIFIKATIONER
Den här tjänsten innebär mycket samarbete med många, både internt och externt. Du är en fena på att bygga och behålla relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du är en god organisatör som tycker om att ha mycket på gång, samtidigt som du är strukturerad och självgående och driver dina arbetsuppgifter framåt. För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott självledarskap och en prestigelös attityd, så att du kan prioritera rätt saker och hugga i där det behövs. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, komma med nya idéer och se till att förvekliga dem.

Du har bra koll på Skövdes näringsliv och har ett stort nätverk.

Då tjänsten är ny kommer det finnas goda möjligheter för dig att vara med och bidra till tjänstens innehåll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Erfarenhet av kvalificerad försäljning är meriterande.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden Visa mindre

Key Account Manager B2B Fazer Kvarn Lidköping

Bli en del av vår tillväxt. Kom till oss som Senior Key Account Manager B2B på Fazer Kvarn i Lidköping del av Cereals BU och Fazer Lifestyle Foods   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för Fazer Kvarn´s B2B kunder. Din främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och eventuellt till andra marknadsområden. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykund... Visa mer
Bli en del av vår tillväxt. Kom till oss som Senior Key Account Manager B2B

på Fazer Kvarn i Lidköping del av Cereals BU och Fazer Lifestyle Foods

 

Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för Fazer Kvarn´s B2B kunder. Din främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och eventuellt till andra marknadsområden.

Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B. För att få detta att hända kommer du att ha ett nära samarbete med kommersiella, produktions-, kvalitets- och produktutvecklingsteam både i Sverige och i Finland, samt med andra B2B-team inom Fazer Lifestyle Foods.

 

Rollen ingår i Fazer Cereals Business Unit B2B sälj- och marknadsteam. Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Du rapporterar till Commercial Director på Cereals BU.

 

Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.

 

Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.


Vad bidrar du med till teamet?

För att lyckas i rollen ser vi att du har 5-7 + års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj och en relevant högskoleutbildning.

Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om B2Bs kundbehov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.

 

Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.

Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.

 

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!

Skicka in din ansökan på engelska, helst i pdf format.

 

Vid frågor om tjänsten kan du vända till Commercial Director Taija Felt, 358 45 667 8906  eller HR Manager Susanne Ekblom Renström, 0510-86009.

I samband med denna rekrytering samarbetar Fazer med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen.

 

Vi tar inga ansökningar via email. www.fazergroup.com

 
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till ytterligare ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2022 uppgick till 1,1 miljarder euro.
Northern Magic. Made Real.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Terra Clean söker Key Account Manager till patenterat koncept

Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering. Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien. Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön. TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. D... Visa mer
Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering.
Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien.
Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön.
TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER
TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. De högteknologiska maskinerna kopplas in på motorns bränslesystem och därefter utför maskinen en förutbestämd service med olika högoktaniga bränslen. Motorn lämnas att gå på tomgång ca 45 min och därefter är motorn rengjord från sot och kolavlagringar – hela vägen från insug till katalysatorn.
Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för fordon, motorer och försäljning.
Du kommer få ett eget säljdistrikt som du ska vårda med nya uppsökande kontakter, bibehålla befintliga kontakter samt skapa långsiktiga relationer med kunder.
Våra kunder är verkstäder inom ex bilar, båtar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, mc, husbilar, entusiastbilar i stort sett alla fordon med en förbränningsmotor.
Då maskinerna är patenterade så har vi ryggen fri att ingen konkurrent har ngt likvärdigt.
TerraClean tillverkas i Kanada och har varit ledande på marknaden i 20 år och finns över hela världen. Terra Clean of Scandinavia har distribution och ensamrätten för Skandinavien på sortimentet.
Vad kräver vi av dig?
Att du är en god relationsbyggare
Att du är nogrann och ordningsam
Att du har en dokumenterad erfarenhet från B2B
Att du gillar att hålla ett högt tempo
Att du kan jobba i team och bygga ett starkt lag
Att du alltid ger max
Att du talar svenska flytande och även i skriftVad erbjuder vi dig?
Att få jobba med patenterade och skyddade produkter
Att ingå i ett växande team med möjlighet till avancemang
Att utvecklas som säljare med utbildningar och erfarenheter
Att tjäna bra med pengar
Att få marknadsföra seriösa produkter till nöjda kunderKänner du att detta är något för dig och att du matchar våra sökkriterier så tveka inte att skicka en ansökan till oss med CV och ett personligt brev.
Vi kan tyvärr inte ta telefonsamtal innan urvalsprocessen är genomförd, men du kan besöka vår hemsida för mer information. Visa mindre

Key Account Manager

Ansök    Jan 11    Consid AB    Key account manager
Vi söker nu efter en säljare till vårt kontor i Skövde. I denna roll får du möjlighet att var med på en tillväxtresa i regionen Jönköping/Skövde och samtidigt utveckla dig själv och dina idéer! I rollen som Key Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut ... Visa mer
Vi söker nu efter en säljare till vårt kontor i Skövde. I denna roll får du möjlighet att var med på en tillväxtresa i regionen Jönköping/Skövde och samtidigt utveckla dig själv och dina idéer!
I rollen som Key Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut med fokus på Skövde men arbetar tätt tillsammans med övriga teammedlemmar i Jönköping, hela nationella säljkåren , regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Du kommer också aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.
Din kompetens:
Universitets- eller YH-utbildning inom ekonomi/sälj eller liknande
Minst 3 års erfarenhet av försäljning
God förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska samt engelska
B-körkort

Meriterande:
Affärs- och resultatdriv med god förmåga att skapa långsiktiga relationer
Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT och/eller bemanning
Erfarenhet av försäljning inom offentlig sektor

Är detta något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Terra Clean söker Key Account Manager till patenterat koncept

Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering. Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien. Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön. TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. D... Visa mer
Terra Clean™ är världens största kedja inom Carbon Cleaning motoroptimering.
Terra Clean of Scandinavia AB har agenturrättigheterna på TerraCleans sortiment i Skandinavien.
Oavsett motor, så hjälper vi dig att återställa motorns prestanda till nyskick och samtidigt sänka bränsleförbrukningen samt skona miljön.
TERRACLEAN SERVICE FÖR RENARE MOTORER
TerraCleans patenterade maskiner och motorrengöringar fungerar ypperligt på både diesel och bensin motorer. De högteknologiska maskinerna kopplas in på motorns bränslesystem och därefter utför maskinen en förutbestämd service med olika högoktaniga bränslen. Motorn lämnas att gå på tomgång ca 45 min och därefter är motorn rengjord från sot och kolavlagringar – hela vägen från insug till katalysatorn.
Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för fordon, motorer och försäljning.
Du kommer få ett eget säljdistrikt som du ska vårda med nya uppsökande kontakter, bibehålla befintliga kontakter samt skapa långsiktiga relationer med kunder.
Våra kunder är verkstäder inom ex bilar, båtar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, mc, husbilar, entusiastbilar i stort sett alla fordon med en förbränningsmotor.
Då maskinerna är patenterade så har vi ryggen fri att ingen konkurrent har ngt likvärdigt.
TerraClean tillverkas i Kanada och har varit ledande på marknaden i 20 år och finns över hela världen. Terra Clean of Scandinavia har distribution och ensamrätten för Skandinavien på sortimentet.
Vad kräver vi av dig?
Att du är en god relationsbyggare
Att du är nogrann och ordningsam
Att du har en dokumenterad erfarenhet från B2B
Att du gillar att hålla ett högt tempo
Att du kan jobba i team och bygga ett starkt lag
Att du alltid ger max
Att du talar svenska flytande och även i skriftVad erbjuder vi dig?
Att få jobba med patenterade och skyddade produkter
Att ingå i ett växande team med möjlighet till avancemang
Att utvecklas som säljare med utbildningar och erfarenheter
Att tjäna bra med pengar
Att få marknadsföra seriösa produkter till nöjda kunderKänner du att detta är något för dig och att du matchar våra sökkriterier så tveka inte att skicka en ansökan till oss med CV och ett personligt brev.
Vi kan tyvärr inte ta telefonsamtal innan urvalsprocessen är genomförd, men du kan besöka vår hemsida för mer information. Visa mindre

Key Account Manager B2B Export, Fazer Kvarn Lidköping

Your inspiration creates moments that matter. Join us as a Key Account Manager B2B Export,  Fazer Kvarn Lidköping Fazer Lifestyle Foods, Mills Sweden   As Key Account Manager, export you will be responsible for the sales of Milling products to your dedicated B2B customers and Private Label in mainly international markets. You will prepare sales plans and search for new leads and opportunities to increase sales. You will act as account manager to ensure clo... Visa mer
Your inspiration creates moments that matter. Join us as a Key Account Manager B2B Export,  Fazer Kvarn Lidköping
Fazer Lifestyle Foods, Mills Sweden
 
As Key Account Manager, export you will be responsible for the sales of Milling products to your dedicated B2B customers and Private Label in mainly international markets. You will prepare sales plans and search for new leads and opportunities to increase sales. You will act as account manager to ensure close partnership and active collaboration with your customers and acquire new customers, as well as monitor customer needs, products and trends in relevant markets. You will lead assigned customer negotiations (pricing, trade terms, assortment and etc.). You will maintain and admin product information in the systems and participate in other back-office and customer service tasks as needed. You will cooperate closely with the Milling organization in Sweden but also Finland, e.g. Export team, logistics, production, product development and controlling.
 
You will participate in external Business Sweden and Food from Finland events. The position requires frequent Travelling
The position will be located in Lidköping and you will report to Head of  sales Mills Sweden.
 
Why choose Fazer?
It starts with the people. You’ll be working in a supportive and welcoming environment, surrounded by colleagues who will inspire you to be your best. In this position you will have a unique opportunity to help build our export sales and develop our new growth strategy. On top of inspiring work and a supportive environment you will have the possibility to grow and develop your skills with us.
What you’ll bring to the team
 
In order to be successful in this role you have experience in Key Account Management and Sales, B2B, in an international environment and experience from export business.
 
It is an asset if you have a bachelor’s degree in Business Administration and/or marketing. You have good understanding in ability to manage business with various types of customers, have an ability to see and act on business opportunity.
You are fluent in English and Swedish are preferable.
 
You have a proven track record of past success. You have excellent sales and negotiation skills. Result achievement is your greatest motivator. You have an ability to lead and improve the business processes. As a person, you are determined, ambitious, responsible, energetic, open minded with a positive attitude with strong organizational and analytical skills. You are also a great communicator and team player.
 
Ready for a great tasting job? Apply now.
Please send your application in English no later than August 31, 2022.
 
Any questions? For more information contact: 
Head of Sales Mills Sweden Niclas Fredriksson [email protected]  0510-86003
HR Manager Susanne Ekblom Renström [email protected]  0510-86009
 
In this position Fazer works with Executive Recruitment.
Are you the right candidate? Due to GDPR, we cannot receive applications via mail, please apply via the link in the ad.
PLEASE SEND US YOUR APPLICATION (CV AND LETTER) IN ENGLISH.
 
Ready for a great tasting job? Apply now
 
 
 Fazer, The Food Experience Company, enables people to enjoy the best moments of their day. In 1891, the young Karl Fazer opened his first café with a mission to make food with a purpose – and a passion to create moments of joy for all the people around him. Shaping the next tastes, traditions and food experiences, Fazer is going Towards Perfect Days. Fazer wants people to experience the Northern Magic it creates and builds on its strong heritage, consumer first approach and innovations to create the sustainable food solutions of the future. The Group focuses on fast-moving consumer goods, operates in eight countries and exports to around 40 countries. In 2019, Fazer Group had net sales of 1.1 billion euros and almost 9,000 employees. Fazer’s operations comply with ethical principles that are based on the Group’s values and the UN Global Compact.
Northern Magic. Made Real.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Key Account Manager Southco Inc. till Aero Materiel AB

Motiveras du av att identifiera nya affärsmöjligheter och att bygga relationer en internationell miljö? Vill du driva och utveckla projektförsäljning inom spännande och dynamiska branscher med högt teknikinnehåll? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager - Southco Inc. till Aero Materiel AB. Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia... Visa mer
Motiveras du av att identifiera nya affärsmöjligheter och att bygga relationer en internationell miljö? Vill du driva och utveckla projektförsäljning inom spännande och dynamiska branscher med högt teknikinnehåll? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager - Southco Inc.

till Aero Materiel AB.

Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access hardware solutions aimed at enhancing the "touch points" of our customers' products. With unrivaled global supply and support, innovative products and dedicated people, Southco provides customers throughout the world with the broadest line of high quality Access Hardware Solutions on the market today for applications in the Networking, Telecommunications, Computer, Automotive, Aerospace, Mass Transit, Off-Highway/Construction, RV/Caravan, Industrial Machinery, Marine and HVAC industries.

Aero Materiel AB (AMA) is a creative and visionary family business based in Småland, with a global field of work. We want to be best in our industri and we are an authorized distributor for Southco with access to the world's broadest product ranges in our niche. AMA´s headquarter and logistic center is located i Jönköping Sweden, with subsidiaries in Finland and China. 

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager Southco på AMA är du Manufacturing Representative (REP) och arbetar med ett flertal större kunder såsom Volvo Cars, Volvo AB, Ericsson, Nokia, Valtra mfl. 
Du identifierar affärsmöjligheter, driver projektförsäljning och arbetar självständigt för att bibehålla samt utveckla kunder, relationer och kontaktnät. Du är aktiv med att föreslå nya marknader, kompletterande produkter samt affärsmöjligheter. Du arbetar med ett projektledningsperspektiv och du ingår eller leder ett flertal internationella, nationella samt lokala team och projekt inom Southco och AMA.

Med fokus på design och funktion erbjuder du kundspecifika lösningar och tillhörande logistiklösningar med ett globalt perspektiv. Du har eget budget- och resultatansvar och upprättar riskanalyser och bearbetningsplaner med ett strategiskt och affärsmässigt perspektiv. 

Arbetet sker i nära samarbete med kundens inköpare och/eller deras utvecklingsavdelning samt produktchefer, program managers, konstruktörer mfl samt under tech dagar och mässor. Du ingår i ett framåt och positivt team med gedigen samlad erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö, du rapporterar till VD AMA. Tjänsten är på heltid och innefattar resor såväl nationellt som internationellt motsvarande ca 2-3 dagar per vecka i genomsnitt

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att skapa affärer, långsiktiga relationer och nöjda kunder. Du trivs med ett arbete där du lägger en stor del av din tid på aktiv kundbearbetning samt att hitta nya affärsmöjligheter som utvecklar kundernas verksamhet. Som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Vidare har du en högt utvecklad samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att driva saker och ting i mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inriktning teknik, mekanik industriell ekonomi alternativt annan relevant erfarenhet med goda kunskaper inom konstruktion och mekanik.

Vi önskar att du har arbetat som Key account manager eller Affärsområdesansvarig under några år samt att du har relevant erfarenhet inom försäljning B2B med dokumenterat goda resultat eller erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. God förhandlingsvana och erfarenhet av arbete i en internationell miljö är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenheter från fordonsindustrin vilket är meriterande men inget krav. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha en god datavana.
Giltigt B-körkort är ett krav.

För rätt person innebär tjänsten en spännande och utvecklande tjänst i ett stabilt och kvalitetsmedvetet bolag med stora möjligheter till att självständigt strukturera, planera samt utveckla affärsområdet och rollen med frihet under ansvar.

Information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573 eller Petra Lindomborg som nås på 0727-164381. För mer information om företaget: www.aeromateriel.com 

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk:

https://rekryteringshuset.varbi.com/se/what:login/jobID:529882/type:job/apply:1/ Visa mindre

Key Account Manager B2B Export, Fazer Kvarn Lidköping

Your inspiration creates moments that matter. Join us as a Key Account Manager B2B Export,  Fazer Kvarn Lidköping Fazer Lifestyle Foods, Mills Sweden   As Key Account Manager, export you will be responsible for the sales of Milling products to your dedicated B2B customers and Private Label in mainly international markets. You will prepare sales plans and search for new leads and opportunities to increase sales. You will act as account manager to ensure clo... Visa mer
Your inspiration creates moments that matter. Join us as a Key Account Manager B2B Export,  Fazer Kvarn Lidköping
Fazer Lifestyle Foods, Mills Sweden
 
As Key Account Manager, export you will be responsible for the sales of Milling products to your dedicated B2B customers and Private Label in mainly international markets. You will prepare sales plans and search for new leads and opportunities to increase sales. You will act as account manager to ensure close partnership and active collaboration with your customers and acquire new customers, as well as monitor customer needs, products and trends in relevant markets. You will lead assigned customer negotiations (pricing, trade terms, assortment and etc.). You will maintain and admin product information in the systems and participate in other back-office and customer service tasks as needed. You will cooperate closely with the Milling organization in Sweden but also Finland, e.g. Export team, logistics, production, product development and controlling.
 
You will participate in external Business Sweden and Food from Finland events. The position requires frequent Travelling
The position will be located in Lidköping and you will report to Head of  sales Mills Sweden.
 
Why choose Fazer?
It starts with the people. You’ll be working in a supportive and welcoming environment, surrounded by colleagues who will inspire you to be your best. In this position you will have a unique opportunity to help build our export sales and develop our new growth strategy. On top of inspiring work and a supportive environment you will have the possibility to grow and develop your skills with us.
What you’ll bring to the team
 
In order to be successful in this role you have experience in Key Account Management and Sales, B2B, in an international environment and experience from export business.
 
It is an asset if you have a bachelor’s degree in Business Administration and/or marketing. You have good understanding in ability to manage business with various types of customers, have an ability to see and act on business opportunity.
You are fluent in English and Swedish are preferable.
 
You have a proven track record of past success. You have excellent sales and negotiation skills. Result achievement is your greatest motivator. You have an ability to lead and improve the business processes. As a person, you are determined, ambitious, responsible, energetic, open minded with a positive attitude with strong organizational and analytical skills. You are also a great communicator and team player.
 
Ready for a great tasting job? Apply now.
Please send your application in English no later than August 31, 2022.
 
Any questions? For more information contact: 
Head of Sales Mills Sweden Niclas Fredriksson [email protected]  0510-86003
HR Manager Susanne Ekblom Renström [email protected]  0510-86009
 
In this position Fazer works with Executive Recruitment.
Are you the right candidate? Due to GDPR, we cannot receive applications via mail, please apply via the link in the ad.
PLEASE SEND US YOUR APPLICATION (CV AND LETTER) IN ENGLISH.
 
Ready for a great tasting job? Apply now
 
 
 Fazer, The Food Experience Company, enables people to enjoy the best moments of their day. In 1891, the young Karl Fazer opened his first café with a mission to make food with a purpose – and a passion to create moments of joy for all the people around him. Shaping the next tastes, traditions and food experiences, Fazer is going Towards Perfect Days. Fazer wants people to experience the Northern Magic it creates and builds on its strong heritage, consumer first approach and innovations to create the sustainable food solutions of the future. The Group focuses on fast-moving consumer goods, operates in eight countries and exports to around 40 countries. In 2019, Fazer Group had net sales of 1.1 billion euros and almost 9,000 employees. Fazer’s operations comply with ethical principles that are based on the Group’s values and the UN Global Compact.
Northern Magic. Made Real.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Senior Key Account Manager B2B

Vi söker en säljdriven: Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping   Vi tar oss framåt – följer du med?   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning oc... Visa mer
Vi söker en säljdriven:
Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping
 
Vi tar oss framåt – följer du med?
 
Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B.
 
Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Rollen ingår i Fazer Kvarns ledningsgrupp. Du rapporterar till VP på Fazer Kvarn.
 
Varför ska du välja Fazer?
 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.
Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.

Vad bidrar du med till teamet?
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj mot Industri B2B och en relevant högskoleutbildning.
 
Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om konsumenternas behov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.
 
Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.
Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.
 
 
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
 


Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Teknisk säljare sökes till WTB Control i Skövde

WTB Control AB är ett bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och är en sammanslagning av de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB som fusionerades 1 december 2021. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Me... Visa mer
WTB Control AB är ett bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och är en sammanslagning av de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB som fusionerades 1 december 2021. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Med den spetskompetens som finns i organisationen erbjuder WTB allt ifrån miniaggregat, ventilblock, ventiler, ackumulatorer, radiostyrning, filter, pumpar, mätinstrument och motorer till hela system.

Vi söker nu en teknisk säljare med ansvar för södra Sverige! Din primära uppgift är att vara företagets representant hos kund och noggrant planera vilka kunder som ska besökas. Då företaget arbetar aktivt med att utöka sina marknadsandelar på såväl nationell som internationell nivå finns det spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för rätt person. - Är det dig vi söker?   

Läs mer om bolaget på www.wtbcontrol.se


Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare arbetar du med att upprätthålla och förvalta en god relation med utsatta målkunder samt att jobba in projekt som drivs tillsammans med kunderna. Med stöttning av andra funktioner i företaget ansvarar du över hela säljprocessen från order till leverans och samarbetar tätt med kollegor inom sälj, konstruktion och logistik. I dialog med dina kunder har du hand om införsäljning, prisberäkning och offertberedning i kombination med att du strategiskt och selektivt söker upp nya kunder.  Geografiskt ansvarar du för södra Sverige vilket innebär flertalet resor till kunder inom detta område. Kundkontakten sker både via telefon och mail men främst genom regelbundna, fysiska- och digitala möten. Tjänsten utgår från Skövde. 


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi tror att du som söker har minst gymnasieutbildning tillsammans med erfarenhet av försäljning, gärna inom mobil hydraulik. Har du tidigare arbetat mot storkunder är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet. 
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.


Profil
Som person är du målinriktad, kommunikativ och har ett gott affärsmannaskap. Du är drivande i din roll och har lätt för att skapa förtroende genom att vårda och utveckla relationer som leder till långsiktiga samarbeten. 
Vidare besitter du en god samarbetsförmåga samtidigt som du vågar ta egna initiativ och beslut. Du har ett tekniskt intresse, är lyhörd för din omgivning och ständigt nyfiken på fortsatta affärer. 


Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller [email protected]. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 22.06.19, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Key Account Manager Southco Inc. till Aero Materiel AB

Motiveras du av att identifiera nya affärsmöjligheter och att bygga relationer en internationell miljö? Vill du driva och utveckla projektförsäljning inom spännande och dynamiska branscher med högt teknikinnehåll? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager - Southco Inc. till Aero Materiel AB. Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia... Visa mer
Motiveras du av att identifiera nya affärsmöjligheter och att bygga relationer en internationell miljö? Vill du driva och utveckla projektförsäljning inom spännande och dynamiska branscher med högt teknikinnehåll? Då kan det vara dig vi söker som Key Account Manager - Southco Inc.

till Aero Materiel AB.

Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access hardware solutions aimed at enhancing the "touch points" of our customers' products. With unrivaled global supply and support, innovative products and dedicated people, Southco provides customers throughout the world with the broadest line of high quality Access Hardware Solutions on the market today for applications in the Networking, Telecommunications, Computer, Automotive, Aerospace, Mass Transit, Off-Highway/Construction, RV/Caravan, Industrial Machinery, Marine and HVAC industries.

Aero Materiel AB (AMA) is a creative and visionary family business based in Småland, with a global field of work. We want to be best in our industri and we are an authorized distributor for Southco with access to the world's broadest product ranges in our niche. AMA´s headquarter and logistic center is located i Jönköping Sweden, with subsidiaries in Finland and China. 

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager Southco på AMA är du Manufacturing Representative (REP) och arbetar med ett flertal större kunder såsom Volvo Cars, Volvo AB, Ericsson, Nokia, Valtra mfl. 
Du identifierar affärsmöjligheter, driver projektförsäljning och arbetar självständigt för att bibehålla samt utveckla kunder, relationer och kontaktnät. Du är aktiv med att föreslå nya marknader, kompletterande produkter samt affärsmöjligheter. Du arbetar med ett projektledningsperspektiv och du ingår eller leder ett flertal internationella, nationella samt lokala team och projekt inom Southco och AMA.

Med fokus på design och funktion erbjuder du kundspecifika lösningar och tillhörande logistiklösningar med ett globalt perspektiv. Du har eget budget- och resultatansvar och upprättar riskanalyser och bearbetningsplaner med ett strategiskt och affärsmässigt perspektiv. 

Arbetet sker i nära samarbete med kundens inköpare och/eller deras utvecklingsavdelning samt produktchefer, program managers, konstruktörer mfl samt under tech dagar och mässor. Du ingår i ett framåt och positivt team med gedigen samlad erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö, du rapporterar till VD AMA. Tjänsten är på heltid och innefattar resor såväl nationellt som internationellt motsvarande ca 2-3 dagar per vecka i genomsnitt

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att skapa affärer, långsiktiga relationer och nöjda kunder. Du trivs med ett arbete där du lägger en stor del av din tid på aktiv kundbearbetning samt att hitta nya affärsmöjligheter som utvecklar kundernas verksamhet. Som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Vidare har du en högt utvecklad samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att driva saker och ting i mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inriktning teknik, mekanik industriell ekonomi alternativt annan relevant erfarenhet med goda kunskaper inom konstruktion och mekanik.

Vi önskar att du har arbetat som Key account manager eller Affärsområdesansvarig under några år samt att du har relevant erfarenhet inom försäljning B2B med dokumenterat goda resultat eller erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. God förhandlingsvana och erfarenhet av arbete i en internationell miljö är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenheter från fordonsindustrin vilket är meriterande men inget krav. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha en god datavana.
Giltigt B-körkort är ett krav.

För rätt person innebär tjänsten en spännande och utvecklande tjänst i ett stabilt och kvalitetsmedvetet bolag med stora möjligheter till att självständigt strukturera, planera samt utveckla affärsområdet och rollen med frihet under ansvar.

Information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573 eller Petra Lindomborg som nås på 0727-164381. För mer information om företaget: www.aeromateriel.com.

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten här : https://rekryteringshuset.varbi.com/se/what:login/jobID:488500/type:job/apply:1/ Visa mindre

Key Account Manager Road

Ansök    Jan 17    Ls Jobbet AB    Key account manager
Gillar du att göra affärer, är teknisk och har erfarenhet av B2B-försäljning med långa säljcyklar? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora strategiska Road-kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker! Vår Key Account affär utvecklas inom ROAD och vårt mål är att fortsätta växa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i denna resa och arbeta med Volvo Construction Equipments produktsortiment av kompaktering och beläggningsmaskiner. Om... Visa mer
Gillar du att göra affärer, är teknisk och har erfarenhet av B2B-försäljning med långa säljcyklar? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora strategiska Road-kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker!
Vår Key Account affär utvecklas inom ROAD och vårt mål är att fortsätta växa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i denna resa och arbeta med Volvo Construction Equipments produktsortiment av kompaktering och beläggningsmaskiner.
Om tjänsten
I rollen som Key Account Manager ingår både strategiskt arbete med att ta fram och budgetera en försäljningsplan och även mer operativa arbetsuppgifter såsom kundbearbetning, anbud av teknisk karaktär och leveranser. Du kommer att ansvara för utvecklingen av affärer på förmarknaden till våra större kunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för försäljningsarbetet gällande Volvo CE´s asfaltsläggare och asfaltsvältar
Planera och koordinera möten med kunder, interna möten samt även med tillverkande fabriker
Leda och driva det dedikerade Road teamet i det dagliga/operativa
Hantera och svara på anbud och offerera maskiner

I denna kombinerande roll är du också spindeln i nätet för det dagliga kring för- och eftermarknadsfrågor inom Road. Till din hjälp finns ett dedikerat team med bland annat produktspecialister och tekniker.
Arbetet kräver resor i tjänsten.
Är du nyfiken på att veta mer om våra maskiner?
Se vår introduktionsfilm här: https://www.youtube.com/watch?v=0reSW_eHr1g
Eller läs mer på vår hemsida: https://www.swecon.se/om-swecon/evenemang-sponsring/evenemang-och-initiativ/volvo-customer-center/
Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med teknisk B2B försäljning och stora kunder. Vi tror att du har arbetat med maskinförsäljning, alternativt närliggande områden som kan passa för tjänsten (exempelvis väg, anläggning eller bygg). B-körkort och god datorvana är ett krav. Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.
För att lyckas i denna roll bör du ha förmågan att förstå kunderna och deras behov samt möjligheten att skapa förtroende för dina kunder. Självklart är du kommunikativ, social och har mycket god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som vill arbeta i ett företag som präglas av teknik, affärsmannaskap, laganda, respekt och glädje. Rollen som Key Account Manager hos oss på Swecon kommer kräva hårt arbete, samt stark egen initiativkraft och uthållighet för att nå uppsatta mål.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare.
Placeringsort för denna tjänst är flexibel men vi ser helst att du bor och verkar från någon av våra anläggningar i Mellansverige. Våra anläggningar: https://www.swecon.se/hitta/anlaggningar/
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 februari, urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten: Patrik Jismark Manager, Key Account 010-556 90 87.
Vid frågor om ansökningsprocessen: Lina Haglund, Rekryteringskonsult Jobbet.se 070-7772373.
Fackliga frågor besvaras av Monica Strömberg 010-556 34 66.
Krav
Dokumenterad erfarenhet av arbete med teknisk B2B försäljning
God svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
B-körkortOm arbetsgivaren - Swecon Anläggningsmaskiner AB
Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2020) i Sverige. Visa mindre

Key Account Manager Southco Inc. till Aero Materiel AB

Nu söker vi en Key Account Manager - Southco Inc. till Aero Materiel AB. Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access ... Visa mer
Nu söker vi en Key Account Manager - Southco Inc.

till Aero Materiel AB.

Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access hardware solutions aimed at enhancing the "touch points" of our customers' products. With unrivaled global supply and support, innovative products and dedicated people, Southco provides customers throughout the world with the broadest line of high quality Access Hardware Solutions on the market today for applications in the Networking, Telecommunications, Computer, Automotive, Aerospace, Mass Transit, Off-Highway/Construction, RV/Caravan, Industrial Machinery, Marine and HVAC industries.

Aero Materiel AB (AMA) is a creative and visionary family business based in Småland, with a global field of work. We want to be best in our industri and we are an authorized distributor for Southco with access to the world's broadest product ranges in our niche. AMA´s headquarter and logistic center is located i Jönköping Sweden, with subsidiaries in Finland and China. 

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager Southco på AMA är du Manufacturing Representative (REP) och arbetar med ett flertal större kunder såsom Volvo Cars, Volvo AB, Ericsson, Nokia, Valtra mfl. Du ansvarar för att bibehålla samt utveckla kunder, relationer och kontaktnät med att aktivt föreslå nya marknader, kompletterande produkter samt affärsmöjligheter. Du arbetar projektrelaterat och ingår i ett flertal internationella, nationella samt lokala team inom Southco och AMA.

Med fokus på design, logistik och ekonomi inom nischen komponenter för att öppna, stänga och låsa luckor eller paneler erbjuder du kundspecifika lösningar och tillhörande logistiklösningar med ett globalt perspektiv. Du har eget budget- och resultatansvar och upprättar riskanalyser och bearbetningsplaner med ett strategiskt och affärsmässigt perspektiv.

Arbetet sker i nära samarbete med kundens inköpare och/eller deras utvecklingsavdelning samt produktchefer, program managers, konstruktörer mfl. Du ingår i ett framåt och positivt team med gedigen samlad erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö, du rapporterar till VD AMA. Tjänsten är på heltid och innefattar resor såväl nationellt som internationellt motsvarande ca 3 dagar per vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att skapa affärer, långsiktiga relationer och nöjda kunder. Du trivs med ett arbete där du lägger en stor del av din tid på aktiv kundbearbetning samt att hitta nya affärsmöjligheter som utvecklar kundernas verksamhet. Som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Vidare har du en högt utvecklad samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att driva saker och ting i mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inriktning teknik, mekanik industriell ekonomi eller annan relevant erfarenhet med goda kunskaper inom konstruktion och mekanik.

Vi önskar att du har arbetat som Key account manager eller Affärsområdesansvarig under några år samt att du har relevant erfarenhet inom försäljning B2B med dokumenterat goda resultat eller erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. God förhandlingsvana och erfarenhet av arbete i en internationell miljö är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenheter från fordonsindustrin vilket är meriterande men inget krav. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha en god datavana.
Giltigt B-körkort är ett krav.

För rätt person innebär tjänsten en spännande och utvecklande tjänst i ett stabilt och kvalitetsmedvetet bolag med stora möjligheter till att självständigt strukturera, planera samt utveckla affärsområdet och rollen med frihet under ansvar.

Information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573 eller Petra Lindomborg som nås på 0727-164381. För mer information om företaget: www.aeromateriel.com.

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk:

https://rekryteringshuset.varbi.com/se/what:login/jobID:461251/type:job/apply:1/ Visa mindre

Senior Key Account Manager B2B

Vi söker en säljdriven: Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping   Vi tar oss framåt – följer du med?   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning oc... Visa mer
Vi söker en säljdriven:
Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping
 
Vi tar oss framåt – följer du med?
 
Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B.
 
Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Rollen ingår i Fazer Kvarns ledningsgrupp. Du rapporterar till VP på Fazer Kvarn.
 
Varför ska du välja Fazer?
 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.
Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.

Vad bidrar du med till teamet?
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj mot Industri B2B och en relevant högskoleutbildning.
 
Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om konsumenternas behov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.
 
Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.
Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.
 
 
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
 


Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Key Account Manager Southco Inc. till Aero Materiel AB

Nu söker vi en Key Account Manager - Southco Inc. till Aero Materiel AB. Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access ... Visa mer
Nu söker vi en Key Account Manager - Southco Inc.

till Aero Materiel AB.

Southco is the leading global manufacturer of Engineered Access Hardware with manufacturing and engineering facilities in the Americas, Europe and Asia Pacific regions. From quality and performance to aesthetics and ergonomics, we know every touch make a big difference. The people of Southco are passionate about connecting with our customers to create innovative engineered access hardware solutions aimed at enhancing the "touch points" of our customers' products. With unrivaled global supply and support, innovative products and dedicated people, Southco provides customers throughout the world with the broadest line of high quality Access Hardware Solutions on the market today for applications in the Networking, Telecommunications, Computer, Automotive, Aerospace, Mass Transit, Off-Highway/Construction, RV/Caravan, Industrial Machinery, Marine and HVAC industries.

Aero Materiel AB (AMA) is a creative and visionary family business based in Småland, with a global field of work. We want to be best in our industri and we are an authorized distributor for Southco with access to the world's broadest product ranges in our niche. AMA´s headquarter and logistic center is located i Jönköping Sweden, with subsidiaries in Finland and China. 

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager Southco på AMA är du Manufacturing Representative (REP) och arbetar med ett flertal större kunder såsom Volvo Cars, Volvo AB, Ericsson, Nokia, Valtra mfl. Du ansvarar för att bibehålla samt utveckla kunder, relationer och kontaktnät med att aktivt föreslå nya marknader, kompletterande produkter samt affärsmöjligheter. Du arbetar projektrelaterat och ingår i ett flertal internationella, nationella samt lokala team inom Southco och AMA.

Med fokus på design, logistik och ekonomi inom nischen komponenter för att öppna, stänga och låsa luckor eller paneler erbjuder du kundspecifika lösningar och tillhörande logistiklösningar med ett globalt perspektiv. Du har eget budget- och resultatansvar och upprättar riskanalyser och bearbetningsplaner med ett strategiskt och affärsmässigt perspektiv.

Arbetet sker i nära samarbete med kundens inköpare och/eller deras utvecklingsavdelning samt produktchefer, program managers, konstruktörer mfl. Du ingår i ett framåt och positivt team med gedigen samlad erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö, du rapporterar till VD AMA. Tjänsten är på heltid och innefattar resor såväl nationellt som internationellt motsvarande ca 3 dagar per vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att skapa affärer, långsiktiga relationer och nöjda kunder. Du trivs med ett arbete där du lägger en stor del av din tid på aktiv kundbearbetning samt att hitta nya affärsmöjligheter som utvecklar kundernas verksamhet. Som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Vidare har du en högt utvecklad samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att driva saker och ting i mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning inriktning teknik, mekanik industriell ekonomi eller annan relevant erfarenhet med goda kunskaper inom konstruktion och mekanik.

Vi önskar att du har arbetat som Key account manager eller Affärsområdesansvarig under några år samt att du har relevant erfarenhet inom försäljning B2B med dokumenterat goda resultat eller erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. God förhandlingsvana och erfarenhet av arbete i en internationell miljö är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenheter från fordonsindustrin vilket är meriterande men inget krav. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha en god datavana.
Giltigt B-körkort är ett krav.

För rätt person innebär tjänsten en spännande och utvecklande tjänst i ett stabilt och kvalitetsmedvetet bolag med stora möjligheter till att självständigt strukturera, planera samt utveckla affärsområdet och rollen med frihet under ansvar.

Information
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573 eller Petra Lindomborg som nås på 0727-164381. För mer information om företaget: www.aeromateriel.com.

Intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk:

https://rekryteringshuset.varbi.com/se/what:login/jobID:461251/type:job/apply:1/ Visa mindre

Senior Key Account Manager B2B

Vi söker en säljdriven: Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping   Vi tar oss framåt – följer du med?   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning oc... Visa mer
Vi söker en säljdriven:
Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping
 
Vi tar oss framåt – följer du med?
 
Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B.
 
Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Rollen ingår i Fazer Kvarns ledningsgrupp. Du rapporterar till VP på Fazer Kvarn.
 
Varför ska du välja Fazer?
 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.
Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.

Vad bidrar du med till teamet?
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj och en relevant högskoleutbildning.
 
Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om konsumenternas behov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.
 
Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.
Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.
 
 
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
 


Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Senior Key Account Manager B2B

Vi söker en säljdriven: Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping   Vi tar oss framåt – följer du med?   Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning oc... Visa mer
Vi söker en säljdriven:
Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping
 
Vi tar oss framåt – följer du med?
 
Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B.
 
Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Rollen ingår i Fazer Kvarns ledningsgrupp. Du rapporterar till VP på Fazer Kvarn.
 
Varför ska du välja Fazer?
 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.
Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.

Vad bidrar du med till teamet?
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj och en relevant högskoleutbildning.
 
Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om konsumenternas behov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.
 
Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.
Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.
 
 
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
 


Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Senior Key Account Manager B2B

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovati... Visa mer
Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden.

Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Vi söker en säljdriven:
Senior Key Account Manager B2B, Fazer Kvarn Lidköping
 
Vi tar oss framåt – följer du med?
 
Som Senior Key Account Manager B2B så kommer du ha kundansvar för våra B2B kunder i Sverige. Du kommer även ansvara för ett mindre säljteam vars främsta uppgift är att skapa tillväxt genom att sälja kvarnens industriprodukter till den svenska livsmedelsindustrin och på export. Rollen ansvarar för försäljning, lönsamhet, nykundsbearbetning och kundkontakter för samtliga kunder inom B2B.
 
Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på Fazer Kvarn i Lidköping. Rollen ingår i Fazer Kvarns ledningsgrupp. Du rapporterar till VP på Fazer Kvarn.
 
Varför ska du välja Fazer?
 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi på Fazer Lifestyle Foods vill ha en kultur av mångfald och inkludering där alla anställda kan uppleva en jämställd arbetsgemenskap med motiverande, respektfull och säker arbetsmiljö.
Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på lönsam tillväxt både på den svenska marknaden och exportmarknaden. Som Senior KAM får du en viktig roll att tillsammans med teamet driva denna tillväxt.

Vad bidrar du med till teamet?
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års arbetserfarenhet inom en liknande roll inom sälj och en relevant högskoleutbildning.
 
Du förstår vikten av vårt kundfokus och har kloka insikter om konsumenternas behov och hur marknaden utvecklas. Detta kombineras med en djup kunskap inom sälj och kundrelationer.
 
Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är driven och bra på att inspirera och motivera andra.
Du har erfarenhet av att driva projekt, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.
 
 
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Key Account Manager

Ansök    Maj 31    BILIA AB    Key account manager
Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och trivs med att söka upp nya kunder? Är du en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en Key account manager som vill skapa och utveckla relationer med företagskunder i hela region Skaraborg. Bilias värdegrund bygger på engagemang, kompetens, äkta och respekt. Vi vill att du som blivande medarb... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och trivs med att söka upp nya kunder? Är du en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en Key account manager som vill skapa och utveckla relationer med företagskunder i hela region Skaraborg. Bilias värdegrund bygger på engagemang, kompetens, äkta och respekt. Vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera dig med dessa värdeord.
Huvudsakliga arbetsuppgifter   
Som Key Account Manager skapar och utvecklar du relationer med våra företagskunder. Du ingår i ett team med andra KAM-säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål. I din roll kommer du att arbeta proaktivt med dina kunder, du bokar kundmöten och håller företagspresentationer. Genom din kunskap och ditt förtroendeingivande, positiva och trevliga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer.    
Kompetenskrav  
Vi vill att du som söker denna tjänst ska ha dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag, vana att jobba med uppsökande försäljning och förståelse för rollen som KAM-säljare. Det är till stor fördel om du sedan tidigare har kunskap om bilmarknaden, finansiering och försäkring. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.    
Personliga egenskaper    
För att trivas på Bilia och i rollen Key Account Manager måste du ha ett intresse för försäljning och service där du alltid sätter kunden i fokus. Det är viktigt att du är förtroendeingivande och att du alltid har ett professionellt och trevligt bemötande. Du är resultatorienterad och trivs med att söka upp nya kunder, samtidigt som du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.    
Anställningsform, omfattning, placeringsort    
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Skövde. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Simumatik söker Tekniker med säljförmåga till Skövde

Företagsinformation Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för ind... Visa mer
Företagsinformation
Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för industri och utbildning. Huvudkontoret ligger i Science Park i Skövde. Läs gärna mer om oss på www.simumatik.se

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Gillar du teknik och vill arbeta med kunder och distributörer över hela världen? Har du kanske erfarenhet av automation och ett intresse att arbeta med försäljning, så är du kanske vår nya kollega!

I rollen kommer du att arbeta med teknisk försäljning till såväl nya som befintliga kunder. Du levererar hela säljcykeln, från prospektering till signerade avtal och ansvarar för att skapa och bibehålla mycket goda kundrelationer. Rollen innebär även att arbeta nära våra distributörer och vara med och utveckla vårt distributörsnätverk, både i Sverige och utomlands. Du kommer även att planera och delta på olika mässor. Du kommer ibland besöka kunder och distributörer runt om i världen men mycket av försäljningen sker digitalt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att spela en nyckelroll i Simumatiks fortsatta framgång

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du arbetat som tekniker inom industrin några år och har ett intresse i att arbeta med försäljning. Du har god teknisk kunskap och förståelse och kan obehindrat sätta dig in i kundens vardag. Har du erfarenhet inom försäljning eller automation ser vi det som meriterande.

Som person är du drivande och har en hög egen motivation. Du är förtroendeingivande, engagerad och professionell. Du har förmåga att lyssna och är bra på att skapa och bevara relationer. Vi ser gärna att du är nyfiken och gillar nya utmaningar. Du ser fördelarna med att arbeta i ett mindre företag, där du har möjlighet att vara med och påverka och bygga upp en verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor, varför det krävs mycket god samarbetsförmåga. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta i ett företag med stort personligt engagemang, är detta rätt tjänst för dig!

Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska. Du har goda datakunskper och B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?
Simumatik är ett starkt entreprenörspräglat företag med korta beslutsvägar och lyhördhet för nya idéer. Du kommer att ingå i ett kompetent team med arbetsglädje och långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, [email protected]. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 15 november 2021.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Key Account Manager till Climator Sweden AB

Ansök    Maj 21    Experis    Key account manager
Till kontoret i Skövde söker vi nu en Key Account Manager, med fokus på försäljning, som vill vara med och utveckla Climators kraftigt växande verksamhet! Climator Sweden AB är pionjär inom området fasändringsmaterial. Under senare år har Climator satsat hårt på tillväxt genom intensivt F&U-arbete samt ökad marknadsnärvaro. Branschen är fortfarande i sin linda och det finns stor potential för framtiden. Climators fasändringsmaterial ClimSel™ är en nyckelk... Visa mer
Till kontoret i Skövde söker vi nu en Key Account Manager, med fokus på försäljning, som vill vara med och utveckla Climators kraftigt växande verksamhet!

Climator Sweden AB är pionjär inom området fasändringsmaterial. Under senare år har Climator satsat hårt på tillväxt genom intensivt F&U-arbete samt ökad marknadsnärvaro. Branschen är fortfarande i sin linda och det finns stor potential för framtiden. Climators fasändringsmaterial ClimSel™ är en nyckelkomponent för säkra lösningar vad avser t.ex. kontroll och säkring av rätt temperatur för värme- eller köldkänsliga produkter, energieffektivisering i byggnader m.m. Ledstjärnor för Climator är utveckling av egna produkter samt en löpande verksamhet som drivs konsekvent med fokus på kvalitetssäkring.

Climator finns med kontor och fabrik i Skövde, varifrån produkterna säljs i ökande utsträckning på export. Kunskap och hög kvalitet har medfört att Climator Sweden AB idag är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde.

Arbetsbeskrivning
I rollen som KAM hos Climator kommer du ha en drivande och ansvarsfull roll i något eller delar av företagets fyra affärsområden (Transport, Room, Body & Equipment). Kunderna som man fokuserar mot är i huvudsak inom "pharmasektorn" samt logistikföretag. Du kommer att ha ett flertal etablerade kunder i din portfölj, men förväntas också dra in nya affärer. Säljarbetet sker i projektteam där du leder försäljningsarbetet. En stor del av din roll innebär att skapa kundplaner för ökad merförsäljning och utveckla kundrelationer.
Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar till företagets VD.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en gedigen och dokumenterad framgångsrik försäljningserfarenhet, gärna inom teknisk försäljning. Har du även utbildning/erfarenhet av projektledning kommer du att ha en god grund att stå på. Vi ser även erfarenhet av dynamiken mellan produktion och marknad som en stor fördel i denna roll.

Som person är du inlyssnande, självgående, och initiativtagande med en affärsmässig känsla i allt du gör.
Du ser att en strukturerad handlingsplan per kund, och en frekvent kundnärvaro, skapar långsiktiga affärer.
För att bli framgångsrik i denna roll är ansvarskänsla för affären, goda ledaregenskaper och ett sinne för detaljer viktigt.

Då vi har en stor mängd utländska affärssamarbeten så är mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, ett krav. Har du även ytterligare språkkunskaper är detta meriterande. Tjänsten innebär ca. 50-tal resenätter per år.

Vad erbjuder vi?
Climator präglas av en varm och familjär miljö med starkt kundfokus. Trivs du med att jobba i team är detta en fantastisk plats att jobba på. I denna roll får man ett stort mandat och frihet att utveckla sin roll och sina affärer. Hos oss får du jobba med nya och unika produkter.

Kontakt och ansökan?
I den här rekryteringen samarbetar Climator med Experis. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 13 Juni. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg 079-076 37 49 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

KEY ACCOUNT MANAGER till UNILABS

Ansök    Okt 23    Unilabs AB    Key account manager
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har... Visa mer
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

VAD

Vi söker en framtida medarbetare som motiveras av att hitta nya vägar för att förbättra den medicinska service vi erbjuder kunder och patienter. Att arbeta som Key Account Manager hos oss innebär ett strategiskt och långsiktigt arbete med stort ansvar för processen med att skapa och utveckla lönsamma affärsrelationer. Rollen är utvecklande och spännande, du får arbeta med en stor del av våra nyckelkunder inom laboratoriemedicin och radiologi.

Uppdragsgivarna finns både inom öppen- och slutenvård såväl som i offentlig som privat sektor. Uppdraget är att lyssna till våra potentiella uppdragsgivares behov och att utveckla och upprätthålla ett starkt rykte och goda relationer gentemot partners, kunder och intressenter.

Du kommer självständigt att driva försäljning med en förmåga att planera på kort och lång sikt och sätta tydliga mål med syftet att skapa goda finansiella resultat. Du kommer att förbereda och genomföra offert, avtalsskrivning, offentliga upphandlingar, anordna kundträffar samt vara delaktig i att organisera möten, evenemang, etc. Västra Götaland blir ditt främsta arbetsområde men andra områden i Sverige där vi har kunder kommer du också ansvara för.

Du kommer rapportera till Unilabs Kund-och försäljningschef Marie Julin och ha ett nära samarbete med henne och dina kollegor. Du blir en viktig del och en knutpunkt för våra kunder och du förväntas att vara nära dessa, vilket innebär en del resande i tjänsten.

VEM

Vi söker dig som är social, kommunikativ och duktig på att lyssna in och förstå kundens behov då detta är avgörande för din framgång i rollen. Du är drivande och resultatinriktad och identifierar mål på egen hand. Vi tror att du är affärsmässig och kan göra prognoser, följa måltal, identifiera nya affärsmöjligheter liksom att utveckla befintliga. Du kommer till stor del arbeta självständigt och trivs med detta samtidigt som du har en god samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor i teamet. Vidare är du också relationsskapande med en förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet.

Du har även:

- Högskolekompetens eller motsvarande
- Sjukvårdsbakgrund
- Säljerfarenhet
- Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och engelska.
- B-Körkort

Vi ser det som meriterande med erfarenhet av försäljningsarbete och offentlig upphandling inom läkemedelsindustrin eller vårdsektorn, och/eller ett uppbyggt nätverk inom Västra Götaland.

Motivera gärna i din ansökan varför du som person skulle passa bra hos oss, detta är något vi kommer bedöma i urvalsprocessen.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Du kommer att utgå från Unilabs i Skövde. Där kommer du att sitta tillsammans med drygt 20 medarbetare på vår ekonomiavdelning. Du ingår i commercial-teamet där dina närmaste kollegor är säljchefer, KAM, affärsutveckling och marknad. Du kommer bli en del av ett öppet företag med stort engagemang och tydlig framåtanda. Vi har väldigt roligt tillsammans och ser fram emot en ny kollega som bidrar till detta.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för. Visa mindre

Key Account Manager B2B Export, Fazer Kvarn Lidköping

Fazer, The Food Experience Company, enables people to enjoy the best moments of their day. In 1891, the young Karl Fazer opened his first café with a mission to make food with a purpose – and a passion to create moments of joy for all the people around him. Shaping the next tastes, traditions and food experiences, Fazer is going Towards Perfect Days. Fazer wants people to experience the Northern Magic it creates and builds on its strong heritage, consumer ... Visa mer
Fazer, The Food Experience Company, enables people to enjoy the best moments of their day. In 1891, the young Karl Fazer opened his first café with a mission to make food with a purpose – and a passion to create moments of joy for all the people around him. Shaping the next tastes, traditions and food experiences, Fazer is going Towards Perfect Days. Fazer wants people to experience the Northern Magic it creates and builds on its strong heritage, consumer first approach and innovations to create the sustainable food solutions of the future. The Group focuses on fast-moving consumer goods, operates in eight countries and exports to around 40 countries. In 2019, Fazer Group had net sales of 1.1 billion euros and almost 9,000 employees. Fazer’s operations comply with ethical principles that are based on the Group’s values and the UN Global Compact.
Northern Magic. Made Real.

Key Account Manager B2B Export,  Fazer Kvarn Lidköping
Fazer Lifestyle Foods, Mills Sweden
 
Be part of the future of food

As Key Account Manager, export you will be responsible for the sales of Milling products to your dedicated B2B customers in mainly international markets. You will prepare sales plans and search for new leads and opportunities to increase sales. You will act as account manager to ensure close partnership and active collaboration with your customers and acquire new customers, as well as monitor customer needs, products and trends in relevant markets. You will lead assigned customer negotiations (pricing, trade terms, assortment and etc.). You will maintain and admin product information in the systems and participate in other back-office and customer service tasks as needed. You will cooperate closely with the Milling organization in Sweden but also Finland, e.g. Export team, logistics, production, product development and controlling.
 
You will participate in external Business Sweden and Finland events. The position requires frequent Travelling
The position will be located in Lidköping and you will report to Head of B2B sales Mills Sweden.
 
Why choose Fazer?

It starts with the people. You’ll be working in a supportive and welcoming environment, surrounded by colleagues who will inspire you to be your best. In this position you will have a unique opportunity to help build our export sales and develop our new growth strategy. On top of inspiring work and a supportive environment you will have the possibility to grow and develop your skills with us.
What you’ll bring to the team

In order to be successful in this role you have experience in Key Account Management and Sales, B2B, in an international environment and experience from export business.
It is an asset if you have a bachelor’s degree in Business Administration and/or marketing. You have good understanding in ability to manage business with various types of customers, have an ability to see and act on business opportunity.
You are fluent in English and Swedish are preferable.
 
You have a proven track record of past success. You have excellent sales and negotiation skills. Result achievement is your greatest motivator. You have an ability to lead and improve the business processes. As a person, you are determined, ambitious, responsible, energetic, open minded with a positive attitude with strong organizational and analytical skills. You are also a great communicator and team player.
 
Any questions? For more information contact 
Head of B2B Sales Mills Sweden Klas Johansson  [email protected]  0510-86003
HR Manager Susanne Ekblom Renström [email protected]  0510-86009
 
In this position Fazer works with Executive Recruitment.
Are you the right candidate? Due to GDPR, we cannot receive applications via mail, please apply via the link in the ad.
PLEASE SEND US YOUR APPLICATION (CV AND LETTER) IN ENGLISH.
 
Ready for a great tasting job? Apply now
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Regionansvarig Teknisk Säljare

Dina arbetsuppgifter Viverk förstärker sin säljorganisation och söker nu en drivande säljare med regionansvar. Viverk är ett innovativt och högteknologiskt bolag som erbjuder kundunika lösningar inom industritvätteknik. Vi stärker nu vår närvaro i regionen och söker därför en teknisk säljare. Du kommer ansvara för att utveckla våra många befintliga kundrelationer i regionen och samtidigt bearbeta din marknad för att finna nya kunder. Du har budgetansvar... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Viverk förstärker sin säljorganisation och söker nu en drivande säljare med regionansvar.

Viverk är ett innovativt och högteknologiskt bolag som erbjuder kundunika lösningar inom industritvätteknik. Vi stärker nu vår närvaro i regionen och söker därför en teknisk säljare. Du kommer ansvara för att utveckla våra många befintliga kundrelationer i regionen och samtidigt bearbeta din marknad för att finna nya kunder. Du har budgetansvar och rapporterar till VD/Marknadschef. Dina kunder finns inom ett geografiskt område som täcker delar av Värmland, Västergötland, Bohuslän, Dalsland och Dalarna, exakt område bestäms tillsammans med VD.

Du driver hela försäljningsprocessen från prospektering till uppföljning och avslut. Du bidrar med inputs och kreativa idéer i marknadsföring och kundbearbetning för ökat kundvärde. Målet är att öka försäljningen på befintliga kunder, men också att hitta och bearbeta nya kunder. Vår försäljningsprocess kan vara komplex och ta tid, där våra produkter ofta är en del i en större investering hos kunden. Samtidigt kan vissa försäljningsprocesser gå mycket snabbt och då behöver du agera smart och snabbt kunna guida kunden till rätt lösning. När du säljer in ett projekt har du internt stöd och support via tekniskt kompetenta innesäljare, tekniker och konstruktörer. Vid uppstart av ett projekt görs en överlämning till våra projektledare som tillsammans med dig övervakar projektet från konstruktionsfasen fram till leverans och driftsättning.


Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av projektförsäljning mot industri. Vi förväntar oss att du självständigt kan driva försäljningen framåt i din region. Du har troligen någon form av teknisk utbildning eller annan lämplig bakgrund. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet. Engelska och B-körkort är ett krav.

Som person är du förtroendeingivande. Du är företagsam, entusiastisk och ihärdig. Det krävs också uthållighet för att driva hela säljprocessen i hamn. Vi söker en person med ett starkt säljdriv och affärsmannaskap.

Viverk erbjuder dig ett fritt arbete i ett växande och värderingsstyrt företag med ett starkt varumärke. Bolaget är inne i ett bra momentum med stark tillväxt och man har uttalade planer och ambitioner på att fortsätta växa och utvecklas. När du kommer till oss får du ett introduktionsprogram för att komma in i vår kultur och lära dig vårt erbjudande. Till din hjälp kommer du ha ett engagerat gäng med många års erfarenhet av branschen. Som Regionansvarig Säljare arbetar du med en god grundlön och en rörlig del som baseras på ditt resultat. Vi ser fram emot att få in dig i vårt team!

Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Om företaget
Viverk befinner sig i stark tillväxt och ser en stor potential i framtiden då industrins renhetskrav på olika applikationer kontinuerligt ökar.

Viverk utvecklar, producerar och marknadsför industritvättmaskiner med tyngdpunkt på kundanpassade specialmaskiner men även i ett standardsortiment. Kunderna återfinns främst inom den tillverkande industrin och huvudsakligen Skandinavien.

Bolaget har huvudkontor och produktion i Vislanda med ca 30 anställda. Här finns även eget laboratorium för renhetsmätning och processutprovning. Bolaget strävar efter att hela tiden ligga i framkant vad gäller teknisk utveckling. Fokus är att ge kunden effektiva systemlösningar med hållbarhet i alla led, såväl ekonomiskt som miljömässigt. Samtliga produkter är väl anpassade för höga produktionskrav och håller hög kvalitet i konstruktion och funktion. Viverk startades 1947 och inriktningen på industritvättmaskiner började

Viverk har försäljningskontor i Åkersberga och ett dotterbolag i danska Randers.

Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre