Lediga jobb som Redovisningsekonom i Skövde

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Ekonom

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Marknadsområde... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Marknadsområdet Skaraborg-Jönköping bedriver fastighetsförvaltning och har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning, Kundgrupp och Fastighetsservice.Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra förvaltare, kundansvariga och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Hos oss gör du skillnad
Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder, där du bland annat företräder Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser, du ansvarar för den löpande ekonomiska förvaltningen, ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget, prognos och bokslut för styrelserna. Du kommer att ansvara för att utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden samt fungera som Riksbyggens representant i ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar och därmed även medverka vid styrelse- och årsmöten på kvällstid. Du kommer även vara kontaktperson mot leverantörer, myndigheter, bostadsrättsmedlemmar, styrelser med flera gällande ekonomiska frågeställningar.

Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budgetarbete/bokslutsarbete/redovisning och har du arbetat inom fastighetsbranschen är detta ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skövde, men arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår möten även på kvällstid och ledamotsuppdrag. 

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2024-06-16. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta leveranschef ekonomisk förvaltning, Susanne Andersson, [email protected], telefon: 0500-472641.


Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.
Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Interim Senior Redovisningsekonom till börsnoterat företag

Ansök    Jun 7    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim senior redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror o... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim senior redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.
Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.
För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Det är meriterande om du har erfarenhet från roll som team leader eller redovisningschef. Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 8 månader med möjlighet till förlängning.
Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

XR söker Redovisningsekonom

Ansök    Jun 7    XR Bolagen AB    Redovisningsekonom
Vill du vara en del av ett växande team och bidra till vår ekonomifunktion? Då kan rollen som Redovisningsekonom hos oss på XR passa dig perfekt! Om XR BolagenXR Bolagen är en ledande aktör inom transport- och logistikbranschen, med en stark lokal närvaro i Skaraborg och omgivande områden. Vårt fokus ligger på att leverera pålitliga och hållbara lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Dina arbetsuppgifter som Redovisningsekonom Upprätta månad... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande team och bidra till vår ekonomifunktion? Då kan rollen som Redovisningsekonom hos oss på XR passa dig perfekt!
Om XR BolagenXR Bolagen är en ledande aktör inom transport- och logistikbranschen, med en stark lokal närvaro i Skaraborg och omgivande områden. Vårt fokus ligger på att leverera pålitliga och hållbara lösningar som överträffar våra kunders förväntningar.
Dina arbetsuppgifter som Redovisningsekonom Upprätta månads- och årsbokslut
Analysera månadsbokslut och säkerställa ett rättvisande resultat
Rapportering och analyser
Moms och skatt
Anläggningsregister
Fakturering och hantering av leverantörsfakturor
Löpande redovisning och avstämningar
Upprätta årsredovisning
Deltagande i budget- och prognosprocesser
Kontinuerligt arbete med att utveckla processer och rutiner
Vem är du?
Du är en noggrann och strukturerad person som trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Du har god analytisk förmåga och ett stort intresse för ekonomiska processer. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav, likaså goda IT-kunskaper.
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, samt hunnit skaffa dig flerårig erfarenhet inom redovisningsområdet. Erfarenhet från arbete på revisionsbyrå är meriterande men inget krav.
B-körkort är ett krav då resor inom Skaraborg förekommer.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt lagspelare till att vara med och utveckla teamet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.
Vi erbjuder
En spännande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team som arbetar mot gemensamma mål. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor och ett stort fokus på trivsel och arbetsmiljö.
AnsökanTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor i Skövde. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2024-06-30
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR-chef Elin Swärd på telefon 010-474 10 55 eller [email protected]
Skicka din ansökan idag och bli en del av vårt team! Visa mindre

Redovisningsekonom på Lindströms Bil i Skövde

Ansök    Maj 8    Lindströms Bil AB    Redovisningsekonom
Redovisningsekonomhos en av Toyotas bästa återförsäljare, på Lindströms Bil i Skövde. Vi utökar nu verksamheten och sökerjust dig som vill bli en del i vårt Supportteam och ta dig an rollen som redovisningsekonom på vårt huvudkontori Skövde. Vi söker en senior redovisningsekonom som har kunskaper av att utföra löpande bokföring och säkerställa en korrekt redovisning i koncernens bolag.Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar: Att hanter... Visa mer
Redovisningsekonomhos en av Toyotas bästa återförsäljare, på Lindströms Bil i Skövde.
Vi utökar nu verksamheten och sökerjust dig som vill bli en del i vårt Supportteam och ta dig an rollen som redovisningsekonom på vårt huvudkontori Skövde.
Vi söker en senior redovisningsekonom som har kunskaper av att utföra löpande bokföring och säkerställa en korrekt redovisning i koncernens bolag.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
Att hantera och självständigt utföra bokföring ochmånadsbokslut för koncernens åtta fastighetsbolag och dotterbolaget Fordonsanpassarna Trollhättan AB.
AG- ochMomsrapportering
Leverantör- och kundreskontrahantering
Att rapportera statistik till berörda myndigheter
Att hantera kvittoredovisning av företagets alla First Card.
Avstämning av kassarapporter
Att leverera toppservice internt inom organisationen.
Proaktivt bidra till processförbättringar inom ekonomiområdet

Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom redovisning. Du har minst 5 årårs erfarenhet av självständigt arbetesom redovisningsekonom. Erfarenhet frånredovisningsbyrå eller revisionsbyrå är meriterande.
Om dig
Vi söker dig somfår energi av att leverera bokslut med hög kvalitet.Du är strukturerad och gillar ordning och reda, håller deadlines och är disciplinerad.Som person är du driven, lyhörd och prestigelös och trivs i en bred roll på ett genuint familjeföretag. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.Du har ett stort engagemang för ditt arbete och en vilja att utveckla dig själv och din arbetsplats genom ständiga förbättringar.
Övriga kvalifikationer:
Du kan Office-paketet
Kunskaper omK3-regelverket är meriterande
Du kan svenska och engelskabåde ital och skrift
I din ansökan vill vi att du skriver med vilka affärssystem du har erfarenhet av.

Vill du veta mer än tjänsten är du välkommen att kontaktavår Ekonomichef/Vice VDJohan Gustafsson
Vi önskar din ansökan senast 27 maj.
Vi erbjuder dig
En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande
Ett utvecklande arbete i ett spännande och expansivt företag
En tillvaro som är mer än bara en arbetsplats med en stark kultur som genomsyras av våra värdegrunder: Toyota Way och KAIZEN Visa mindre

FINANCE OFFICER TILL TMC SKÖVDE

TMC befinner sig i en stark tillväxtfas och för att fortsätta växa på marknaden söker vi nu en Finance Officer till vårt huvudkontor i Skövde. | VEM ÄR DU? Du har 1 till 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och är nu redo för nästa steg. Erfarenhet av redovisning Noggrann, effektiv och analytisk Lösningsorienterad och kan se saker från ett helhetsperspektiv God kommunikativ förmåga Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrif... Visa mer
TMC befinner sig i en stark tillväxtfas och för att fortsätta växa på marknaden söker vi nu en Finance Officer till vårt huvudkontor i Skövde.
| VEM ÄR DU?
Du har 1 till 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och är nu redo för nästa steg.
Erfarenhet av redovisning
Noggrann, effektiv och analytisk
Lösningsorienterad och kan se saker från ett helhetsperspektiv
God kommunikativ förmåga
Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
Universitetsutbildning i ekonomi eller motsvarande| DINA ANSVARSOMRÅDEN
Månadsrapportering
Analys och uppföljning av resultat
Delaktighet i bolagets budget och prognosarbete.
Vara en kontaktpunkt för våra tre svenska kontor samt vår internationella ekonomiavdelning
Arbeta tätt tillsammans med vår svenska VD samt vår internationella ekonomiavdelning| VARFÖR TMC?
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en ambitiös och snabbväxande internationell organisation där människan är i fokus.
Vi är en global koncern och finns representerade i ett flertal länder däribland Nederländerna, Belgien, Frankrike, Italien, Spanien, Portugal, Dubai, USA och Kanada. Vi etablerade oss i Sverige 2018 och har blivit ett bolag med över 200 anställda. Då vi har ambitiösa tillväxtmål framåt kommer du att vara med på en tillväxtresa utan motstycke. Visa mindre

Redovisningsekonom till internationell koncern

Ansök    Apr 29    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncerndär du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår:löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är pre... Visa mer
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncerndär du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet.
Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår:löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.
För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående med viss flexibilitet en månad framåtoch pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av Newr alternativt arbetar som underkonsult.
Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Interim Senior redovisningsekonom till länstrafikbolag

På Ekonomienheten är kunden 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Det finns möjlighet till distansarbete med 50%. Placering i Skövde. Meriterande med kunskap inom miljöområdet. Krav på konsultFör att vara kvalificerad för ovan ... Visa mer
På Ekonomienheten är kunden 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Det finns möjlighet till distansarbete med 50%. Placering i Skövde. Meriterande med kunskap inom miljöområdet.

Krav på konsultFör att vara kvalificerad för ovan beskrivna tjänst krävs nedan;

• Högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning.
• Minst tio års erfarenhet av löpande redovisning, bokslutsarbete samt framtagning av årsredovisning i större bolag.
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Mycket goda kunskapar i Excel
• Säkra transparens kring hållbarhet och dess påverkan i kommande årsredovisningar enligt nytt EU direktiv CSDR

 

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mer. 

Jessica Ivarsson - 0730-983806

. Visa mindre

Redovisningsekonom till internationell koncern

Ansök    Mar 14    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncern där du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår: löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är p... Visa mer
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncern där du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår: löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående med viss flexibilitet en månad framåt och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av Newr alternativt arbetar som underkonsult.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom till internationell koncern

Ansök    Mar 27    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncerndär du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår:löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är pre... Visa mer
Vi söker en redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm för ett konsultuppdrag. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning i en internationell koncerndär du förväntas kunna arbeta självständigt med hela ekonomiflödet.
Vi söker dig som självgående i hela ekonomiflödet och i arbetsuppgifterna ingår:löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.
För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående med viss flexibilitet en månad framåtoch pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning. Du blir anställd av Newr alternativt arbetar som underkonsult.
Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till Dialect i Skövde

Redovisningsekonom sökes till Dialect i Skövde Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, IT-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till ... Visa mer
Redovisningsekonom sökes till Dialect i Skövde
Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, IT-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till att allt kan fungera ihop - oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi drivs alla av att ha nöjda kunder och att utveckla vår arbetsplats framåt. Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke och är idag en franchisekedja med 250 anställda.

Arbetsuppgifter
Du som söker kommer att till största del utföra bolagets vardagliga ekonomiska arbete, som innehåller fakturering, löpande bokföring, lönehantering, moms- och skattehantering. I dina arbetsuppgifter ingår även månatliga avstämningar samt månadsbokslut, och du kommer att ansvara för enklare ekonomiuppgifter och rapportera avvikelser till ekonomiansvarig. Du behöver vara delaktig vid interna förändringar som rör ekonomi och du kommer ingå i ett team med ekonomiansvarig.

Profil
För att passa i rollen ser vi att du har

- erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, lönesystem och arbetsordersystem

- dokumenterad erfarenhet av att arbeta med redovisning, skatt, ekonomisk rådgivning samt ev lönehantering

- ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande, inriktning redovisning, företagsekonomi samt lön.

- goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel.

Det är också meriterande om du har

- hanterat ekonomifrågor på ett företag med 50-250 st anställda.

- kunskap i systemen Pyramid, Visma Lön, Mobigo samt Qbis

Vi tror att du

- tidigare ansvarat för löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattehantering samt löneadministration

- arbetat med lagerhantering, dvs hantera avvikelser, registrera artiklar samt importer av nya artiklar till affärssystem

Hos Dialect möter du ett gäng positiva och framåtsträvande kollegor. Vi är i en spännande tillväxtresa där kommande år blir spännande för samtliga på bolaget. Ekonomiavdelningen fyller i denna tillväxtresa en mycket viktig roll som ska stödja och underlätta för verksamheten att växa.

Intervjuer sker löpande som ansökningar kommer in och tillsättning kommer att ske när vi hittar den bästa kandidaten, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig om du vill veta mer! Visa mindre

Redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Feb 17    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Interim redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Feb 9    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Juniora ekonomer: registrera CV / spontanansökan

Ansök    Feb 1    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vi söker dig som har en junior roll inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Skövdeområdet. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag! Vi söker följande roller: - Ekonomiassistenter - Redovisningsekonomer - Löneadministratörer När får jag svar från Adecco? Denna annons riktar sig inte mot ett förutbestämt uppdrag eller en specifik tjänst och finns med andra ord inget slutdatum för annonsen. Därav kan vi inte garantera en sna... Visa mer
Vi söker dig som har en junior roll inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Skövdeområdet. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!
Vi söker följande roller:
- Ekonomiassistenter
- Redovisningsekonomer
- Löneadministratörer
När får jag svar från Adecco?
Denna annons riktar sig inte mot ett förutbestämt uppdrag eller en specifik tjänst och finns med andra ord inget slutdatum för annonsen. Därav kan vi inte garantera en snabb återkoppling men återkopplar givetvis om din profil skulle passa till nästa inkommande uppdrag!
Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning relevant inom ekonomi. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester och du med fördel kan färdigställa dessa under din kandidatansökan.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.
På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Seniora ekonomer: registrera CV / spontanansökan

Ansök    Feb 1    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vi söker dig som har en erfaren roll inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Skövdeområdet. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag! Detta är ett bra första steg för dig som bedriver eget företag och vill testa på en interimslösning på ett uppdrag eller ta nästa steg i din karriär! Vi söker följande roller: - Redovisningsekonomer - Lönespecialister - Business Controller - Financial Controller - Redovisningsansvarig - Redo... Visa mer
Vi söker dig som har en erfaren roll inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Skövdeområdet. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag! Detta är ett bra första steg för dig som bedriver eget företag och vill testa på en interimslösning på ett uppdrag eller ta nästa steg i din karriär!
Vi söker följande roller:
- Redovisningsekonomer
- Lönespecialister
- Business Controller
- Financial Controller
- Redovisningsansvarig
- Redovisningschef
- Koncernredovisare
När får jag svar från Adecco?
Denna annons riktar sig inte mot ett förutbestämt uppdrag eller en specifik tjänst och finns med andra ord inget slutdatum för annonsen. Därav kan vi inte garantera en snabb återkoppling men återkopplar givetvis om din profil skulle passa till nästa inkommande uppdrag!
Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning relevant inom ekonomi. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom något utav ovanstående områden. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester och du med fördel kan färdigställa dessa under din kandidatansökan.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.
På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Interim redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Feb 5    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Interim redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Jan 29    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till kund i Skövde!

Ansök    Jan 16    Experis AB    Redovisningsekonom
Vi på Jefferson Wells söker nu efter en Redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Skövde. Du arbetar i en väletablerad och framåtlutad organisation Söker du nya utmaningar? Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Senior Redovisningsekonom kommer du att ha en nyckelroll i vår kunds redovisningsteam och arbeta i nära samarbete med Redovisningschef, controllers och övrig verksamhet. Du arbetar med kvalificerat redovisnings... Visa mer
Vi på Jefferson Wells söker nu efter en Redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Skövde. Du arbetar i en väletablerad och framåtlutad organisation Söker du nya utmaningar? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som Senior Redovisningsekonom kommer du att ha en nyckelroll i vår kunds redovisningsteam
och arbeta i nära samarbete med Redovisningschef, controllers och övrig verksamhet. Du arbetar med kvalificerat redovisningsarbete i form av;

* Leder och övervakar redovisningsprocesser för att säkerställa att gällande regler och riktlinjer efterföljs.
* Arbeta fram finansiella rapporter och analyser för att stödja verksamhetsbeslut.
* Hantera månads- och årsbokslut samt skattefrågor.

Uppdraget startar i februari eller enligt överenskommelse och sträcker sig fram till juni 2025. Möjlighet till distansarbete på 50%.

Om dig
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av löpande redovisning- och bokslutsarbete inom ett större bolag. Du som söker har högskoleutbildning inom relevant område alternativt yrkesutbildning inom redovisning. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt besitter mycket goda kunskaper i Excel.

Vi söker dig med följande personliga egenskaper:

-Analytisk och noggrann.

- Förmåga att arbeta självständigt och i team.

- God Kommunikationsförmåga.

- Proaktiv och lösningsfokuserad.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus.

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär.

Kontaktuppgifter och ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig för tillsättning av uppdraget; Therese Johansson på [email protected].

Vi tar INTE emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Interim redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Jan 16    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Senior Redovisningsekonom till en kund i Skövde!

Ansök    Jan 11    Devotum AB    Redovisningsekonom
Till vår kund i Skövde söker vi efter en konsult för nedanstående uppdrag. Uppdragsbeskrivning På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Det finns möjlighet till distansarbete med 50%. Placering i Skövde. K... Visa mer
Till vår kund i Skövde söker vi efter en konsult för nedanstående uppdrag.

Uppdragsbeskrivning
På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Det finns möjlighet till distansarbete med 50%. Placering i Skövde.

Krav på konsult
För att vara kvalificerad för ovan beskrivna tjänst krävs nedan;

- Högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning.

- Minst fem till tio års erfarenhet av löpande redovisning samt bokslutsarbete från ett större bolag.

- Behärskar svenska i tal och skrift

- Mycket goda kunskapar i Excel

Omfattning:
Uppdragsperiod: 12-feb-2024 - 30-jun-2025 med möjligt till förlängning
Heltid 40h i veckan
Placering: Skövde
Möjlighet att arbeta på distans

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior redovisningsekonom till kund i Skövde (hybrid)

Dina arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom för att bli en del av Ekonomienheten som består av 30 personer. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta självständigt med kvalificerat redovisningsarbete och ha nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Placeringen är i Skövde och det finns möjlighet till distansarbete med 50%. Krav: • Högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom redovisning. • Fem t... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom för att bli en del av Ekonomienheten som består av 30 personer. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta självständigt med kvalificerat redovisningsarbete och ha nära samarbete med redovisningschef, controllers och verksamhet. Placeringen är i Skövde och det finns möjlighet till distansarbete med 50%.

Krav:
• Högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom redovisning.
• Fem till tio års erfarenhet av löpande redovisning samt bokslutsarbete från ett större bolag.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Väldigt goda kunskaper i Excel.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och möjligheten att vara en del av ett företag som strävar efter att erbjuda hållbara resor och smarta tjänster. Om du är en erfaren redovisningsekonom som vill vara en del av vårt team och bidra till det goda livet i Västra Götaland, ser vi fram emot att höra från dig.

Tillträde och ansökan
Start: 12 februari, 2024
Slut: 30 juni, 2024
Längd: 4 månader
Sista ansökningsdagen: ASAP
Ort: Skövde (hybrid)
Kontaktperson: +46 79 58 55 599

Urval och intervjuer sker löpande! Visa mindre

Redovisningsekonom

Coffee Stain Studios är ett kreativt bolag inom dataspelsutveckling som bildades 2010 och har gjort spel som Sanctum (2011), Goat Simulator (2014) och Satisfactory (2019). Bolaget har nått stora framgångar och består idag av 9 bolag i Coffee Stain koncernen. Vi både utvecklar spel genom våra 7 studios och publicerar spel genom vårt publicerande bolag Coffee Stain Publishing, med titlar som Deep Rock Galactic, Huntdown och Valheim. Moderbolaget är Coffee St... Visa mer
Coffee Stain Studios är ett kreativt bolag inom dataspelsutveckling som bildades 2010 och har gjort spel som Sanctum (2011), Goat Simulator (2014) och Satisfactory (2019). Bolaget har nått stora framgångar och består idag av 9 bolag i Coffee Stain koncernen. Vi både utvecklar spel genom våra 7 studios och publicerar spel genom vårt publicerande bolag Coffee Stain Publishing, med titlar som Deep Rock Galactic, Huntdown och Valheim. Moderbolaget är Coffee Stain Holding som ägs av börsnoterade Embracer Group AB med säte i Karlstad.
I Coffee Stain arbetar idag ca 150 anställda både i Skövde, Stockholm, Göteborg, Malmö och Trollhättan.
Vår ekonomifunktion, där 3 personer (5 inkl lön och HR) arbetar idag, finns på vårt Skövdekontor. Nu behöver vi förstärka ekonomifunktionen och söker därför en redovisare. Är du en person som har erfarenhet av redovisning och ekonomi, trivs med eget ansvar och vill arbeta på ett fantastiskt kontor mitt i centrum? Då är du personen vi söker!


Om anställningen
Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidareanställning som föregås av provanställning

Arbetsgivare
Coffee Stain Holding AB

Arbetsplats
Skövde

Start efter överenskommelse
Om rollen
Som redovisare får du arbeta i en modern och digitaliserad miljö och är delaktig i all administration i de flesta bolag. Stor frihet och mycket plats för egna idéer. Du har god erfarenhet av redovisning och ekonomi.
Vi erbjuder dig som självgående och engagerad person en bred tjänst där du ansvarar för löpande redovisning, månadsbokslut, årsbokslut och deklaration. Du kommer också vara delaktig i vårt arbete med GDPR och Sustainability.
Ett axplock av arbetsuppgifter som ingår i rollen
Hantering av leverantörsfakturor, kontering, betalning, avstämning reskontra
Utfärdande/hantering av kundfakturor, avstämning reskontra
Momsavstämning/upprättande av momsdeklaration
Rapportering periodisk sammanställning
Rapportering SCB
Periodbokslut
Avstämningar
Inrapportering i koncernprogram månadsvisOm dig som sökande
Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta eget ansvar. Du har god datorvana och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Då både koncernrapportering och stora delar av personalen är engelsktalande är goda kunskaper i engelska en merit. Du har också goda kunskaper i förekommande arbetsverktyg såsom Excel eller liknande. Vi arbetar idag i Fortnox och Capego. Du rapporterar till CFO på Coffee Stain. Vi redovisar enl K3 och moderkoncernen enl IFRS.
Om oss som arbetsgivare
Coffee Stain är väldigt mån om sin personal och följer regler och standarder inom tjänstepension, försäkringar, friskvårdsersättning samt friskvårdstimme varje vecka (vi har gym i källaren!). Dessutom anordnar vi regelbundet aktiviteter tillsammans med teamet i Skövde och hela gruppen – alla ska känna sig delaktiga i vår verksamhet!
För mer information om oss, se www.coffeestainstudios.com eller kika in på våra sociala medier!
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Västtrafik söker en kvalificerad redovisningsekonom

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vår redovisningsavdelning. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik... Visa mer
Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vår redovisningsavdelning.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

 

Rollen
På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med kvalificerat redovisningsarbete inom givna tidsramar med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär att koordinera bokslutsarbetet för hela bolaget men du ansvarar även för bokslutsverifikationer för delar av bolagets verksamheter. Arbetet innebär en dialog med controllers och verksamheten för att ta fram underlag och beräkningar för att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer vara delaktig i moms och skatteredovisning samt ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter. Du kommer att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpanderedovisningsarbetet samt anläggningsregistret. Rollen innebär ett nära samarbete med redovisningschef och är en viktig spelare i arbetet med exempelvis årsredovisning, deklaration och rapportering av bokslut till vår ägare.

 

Västtrafik som arbetsplats
Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

 

Vem är du?
Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi ser att du som söker är självgående och tar egna initiativ och är drivande för att få saker att hända. Vi söker dig som känner engagemang i arbetet och har en vilja att lära sig mer. Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll tror vi att du är duktig på att samarbeta och kommunicera.

 

Villkor och ansökan
Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi möjliggör ett flexibelt arbetsliv.

För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning. Du har minst fem års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom (eller likvärdig tjänst) med erfarenhet av bokslutsarbete samt att ta fram årsredovisningar och upprätta inkomstdeklaration, gärna inom större organisationer. Du har god teoretisk kunskap avseende årsredovisningslagen och redovisningsregelverk. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift, även mycket goda kunskapar i Excel.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad på huvudkontoret i Skövde. Enligt personliga önskemål kan arbetsplatsen vara i Göteborg men resor i tjänsten kommer då att förekomma frekvent. Du är välkommen med din ansökan senast 4 januari men skicka gärna in din ansökan idag eftersom vi kan komma att genomföra löpande intervjuer och söker efter passande kandidater kontinuerligt. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef, Lena Röxner, på 0707-847794 alternativt via mail [email protected] Visa mindre

Vi söker en ekonom med som brinner för ekonomi och har brett fokus!

Ansök    Okt 27    Skövde kommun    Redovisningsekonom
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker! Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet m... Visa mer
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker!

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Med det här jobbet spelar du en viktig roll i arbetet med att göra det möjligt för våra kärnverksamheter att fokusera på sina huvuduppdrag och skapa förutsättningar för att alla verksamheter ska utvecklas och uppnå sina mål. Ekonomiavdelningen är stöd för kommunens sektorer samt bolag och kommunalförbund. Vi har ett tydligt uppdrag att leda ekonomiska processer och vårt uppdrag innefattar bland annat redovisning, bokslut, ekonomistyrning, cash management samt kund- och leverantörsreskontra.

I ditt uppdrag som ekonom ingår att handlägga ärenden inom ekonomiområdet samt löpande uppgifter inom redovisningsområdet. I uppdraget ingår även att hantera ekonomisk planering och uppföljning.

Du arbetar med kommunen internt men även med våra kommunala bolag och kommunalförbund som har sin ekonomihantering hos oss. Vidare leder vi arbetet i övergripande processer och har ett nära samarbete med sektorernas ekonomer. I denna tjänst ingår att leda och driva utvecklingsaktiviteter samt ta ansvar för något av våra olika ansvarsområden.

I teamet finns mycket kunskap och erfarenhet och vi lär av varandra.

Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att påverka delar av arbetsinnehållet.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning, ekonomistyrning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och är van att analysera ekonomisk information. Du har även intresse för och erfarenhet av arbete i kvalificerat ekonomisystem.

Som person är du självständig, strukturerad, analytisk och har en god planering. Du är öppen för nya utmaningar och har förmågan att driva utveckling. Ditt förhållningssätt är konsultativt och professionellt och du har förmågan att skapa och vårda förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Redovisningsekonom med inriktning mot financial controlling

Ansök    Okt 3    Randstad AB    Redovisningsekonom
Arbetsbeskrivning Vi behöver utöka vårt team och söker nu en redovisningsekonom med inriktning mot financial controlling till vårt kontor i Skövde. Du kommer att ingå i ett team med två kollegor inom ekonomi och rapporterar till ekonomichef som sitter i Stockholm. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta i en bred roll där du får möjlighet att arbeta med många olika delar inom ekonomi. En del kommer att vara som financial controller och du komme... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi behöver utöka vårt team och söker nu en redovisningsekonom med inriktning mot financial controlling till vårt kontor i Skövde. Du kommer att ingå i ett team med två kollegor inom ekonomi och rapporterar till ekonomichef som sitter i Stockholm. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta i en bred roll där du får möjlighet att arbeta med många olika delar inom ekonomi. En del kommer att vara som financial controller och du kommer att arbeta tätt ihop med produktionen och vår platschef i Skövde. Du kommer att arbeta med resultatuppföljning på kundaffären. Vilken täckningsrad har vi på våra produkter, vilka förbättringar kan vi göra i produktionsprocessen för att minska produktionskostnaderna. I en annan del av rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning, bokslutsavstämningar, som t ex lagerredovisning samt vara delaktig i koncernrapportering. Du kommer även att arbeta med lön för både tjänstemän och kollektivanställda inom Unionen resp IF Metall. Har du inte tidigare erfarenhet från det kommer du att få möjlighet att lära dig det på plats. I rollen ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.

Ansvarsområden
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att arbeta i en bred roll där du får möjlighet att arbeta med många olika delar inom ekonomi. En del kommer att vara som financial controller och du kommer att arbeta tätt ihop med produktionen och vår platschef i Skövde. Du kommer att arbeta med resultatuppföljning på kundaffären. Vilken täckningsrad har vi på våra produkter, vilka förbättringar kan vi göra i produktionsprocessen för att minska produktionskostnaderna. I en annan del av rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning, bokslutsavstämningar, som t ex lagerredovisning samt vara delaktig i koncernrapportering. Du kommer även att arbeta med lön för både tjänstemän och kollektivanställda inom Unionen resp IF Metall. 

Kvalifikationer
Du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att ha arbetat självständigt med liknande uppgifter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i system. Vi arbetar i affärssystemet Monitor samt lönesystemet AGDA och har du tidigare erfarenhet från dessa system ser vi det som positivt. 

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull och vill vara med och växa i din roll tillsammans med bolaget. Du tar gärna egna initiativ, hittar nya lösningar och har en bra förmåga att anpassa dig till förändring. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor. Att vara en positiv och prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälpa till där det behövs är en självklarhet för dig. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.

Om företaget
WTB Control AB är ett av 150 bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och fick sitt DNA 2021 efter att de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB gick samman. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Med den spetskompetens som finns i organisationen erbjuder WTB allt ifrån miniaggregat, ventilblock, ventiler, ackumulatorer, radiostyrning, filter, pumpar, mätinstrument och motorer till hela systemlösningar. WTB Control är ett innovativt bolag som söker lösningar till kunder och inte kunder till lösningar. Visa mindre

Vi söker en ekonom med brett fokus för vikariat hos oss!

Ansök    Jun 13    Skövde kommun    Redovisningsekonom
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker! Skövde kommun har en och vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förb... Visa mer
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker!

Skövde kommun har en och vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättring och kvalitetssäkring av de grundläggande processerna.

Redovisningsenheten leds av redovisningschef och är en del av avdelningen ekonomi och verksamhetsstyrning. Tillsammans med enhet ekonomistab och inköpsenheten är vi ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt flera av våra bolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har ett tydligt uppdrag att leda ekonomiska processer i kommunen och vårt uppdrag innefattar bland annat redovisning, bokslut, cash management samt kund- och leverantörsreskontra. Enheten ansvarar även för förvaltningen av de ekonomisystem som används i kommunen.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som ekonom ingår att hantera kund- och leverantörsreskontra, kravhantering, löpande bokföring samt delta i bokslutsarbetet. I tjänsten ingår även att vara ett stöd till övriga användare i vårt ekonomisystem. Du arbetar med kommunen internt men även med våra kommunala bolag och kommunalförbund som har sin ekonomihantering hos oss. Vi leder arbetet i de övergripande processerna och har ett nära samarbete med sektorernas ekonomer.

I denna tjänst kommer det tillkomma uppgifter som inte är planerade, exempelvis att hålla utbildningar, delta i projekt kring digitalisering, utveckling och förbättring. Dessa arbetsuppgifter kommer du att utföra tillsammans med dina kollegor. I teamet finns mycket kunskap och erfarenhet och vi lär av varandra.

Du rapporterar till samordningsansvarig för redovisningsteamet som du ingår i. Det är också samordningsansvarig som är ditt stöd i din arbetsplanering. Tjänsten är underställd redovisningschef.

Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att påverka delar av arbetsinnehållet.

KVALIFIKATIONER
Du har en eftergymnasial ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning, ekonomistyrning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av ekonomiarbete och är van att analysera ekonomisk information. Du har även intresse för och erfarenhet av arbete i kvalificerat ekonomisystem.

Som person är du självständig, strukturerad och har en god planering. Du är öppen för nya arbetsuppgifter och deltar gärna i förändringsarbete. Ditt förhållningssätt är konsultativt och professionellt och du har förmågan att skapa och vårda förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Redovisningseknom till kund i Moholm

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår p... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren och engagerad redovisningsekonom till företag i Moholm. Som redovisningsekonom kommer du att vara ansvarig för att hantera olika redovisningsuppgifter och säkerställa noggrannheten i våra finansiella processer.

Arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring för att säkerställa korrekt och aktuell redovisning.
• Hantera kundreskontra och leverantörsreskontra för att upprätthålla en sund ekonomi och säkerställa betalningar.
• Ansvara för Rut-ansökningar och se till att de behandlas och rapporteras korrekt.
• Utföra avstämningar för att säkerställa att alla transaktioner och konton stämmer överens.
• Delta i månadsbokslutet och säkerställa att allt redovisningsmaterial är klart i tid.
• Hantera momsdeklarationer och se till att de lämnas in korrekt och i enlighet med gällande regler.

Din profil
Vi söker en person med följande egenskaper och kvalifikationer:

• Erfarenhet av liknande befattning inom redovisning.
• Kunskap och erfarenhet av löpande bokföring, kundreskontra och leverantörsreskontra.
• Förståelse för Rut-ansökningar och momsdeklarationer.
• Förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och behålla noggrannheten.
• Social och lätt att samarbeta med andra i teamet.
• God kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka dig klart och tydligt.

Om oss
Tjänsten är på plats i Moholm och är heltid, med start måndag v. 32. Arbetstiderna är 07,30-16.00.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Sofia Öberg, [email protected].

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsansvarig till Elos Medtech i Timmersdala

Ansök    Sep 1    Experis AB    Redovisningsekonom
Vi letar nu efter en självgående redovisningsansvarig som vill vara med på Elos Medtechs fortsatta tillväxtresa! Motiveras du av att verkligen göra skillnad i ditt arbete, att få bidra till människors hälsa och ökade livskvalité? Läs mer! Arbetsuppgifter I denna roll kommer du att ansvara över att löpande redovisning och avstämning utförs, så som skatt- och momsredovisning samt rapportering till moderbolag. Ditt ansvar innefattar också månads, kvartals- ... Visa mer
Vi letar nu efter en självgående redovisningsansvarig som vill vara med på Elos Medtechs fortsatta tillväxtresa! Motiveras du av att verkligen göra skillnad i ditt arbete, att få bidra till människors hälsa och ökade livskvalité? Läs mer!

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ansvara över att löpande redovisning och avstämning utförs, så som skatt- och momsredovisning samt rapportering till moderbolag. Ditt ansvar innefattar också månads, kvartals- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning och deklaration. Du kommer även att arbeta med analyser, budget, prognos samt förbättringsarbete kopplat till våra interna arbetsprocesser. Då din roll är central samverkar du med samtliga på kontoret där du har ett tjugotal kollegor. Till din främsta hjälp har du en kollega i rollen som redovisningsekonom och din närmsta chef i rollen som ekonomichef.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig arbetserfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering. Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Excel. Har du tidigare arbetat i en producerande verksamhet ser vi positivt på detta. Rollen kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi tror att du är initiativtagande och vågar driva igenom förbättringar efter behov. Som person bör du också vara prestigelös och ha god samarbetsförmåga samt trivas med att arbeta på en mindre arbetsplats där alla är beroende av varandras insatser och engagemang.

Arbetsplatsen
Elos Medtechs anläggning i Timmersdala är inriktad på medicinteknik och producerar implantat och instrument för dental, ortopedi och life science. Kraven på att producera medicintekniska produkter är höga och omfattas av ett flertal certifieringar. I år firar Elos Medtech 100 år och företagets imponerande historia kan du läsa mer om här.Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i en spännande och dynamisk verksamhet samt en trevlig arbetsmiljö med goda kollegor. Vidare kommer vi erbjuda dig en marknadsmässig grundlön samt ett förmånspaket som innehåller bonus, kompletterande sjukersättning och friskvårdsbidrag. I övrigt följer vi vårt kollektivavtal.

"Du kommer till ett företag i ett spännande bransch med mycket utvecklande uppgifter.
Jag har alltid ett gott samarbete med mina kollegor."
- Redovisningsekonom på Elos Medtech

Elos Medtech är en arbetsplats för engagerade och passionerade människor som vill växa professionellt. Våra medarbetare har ett stort engagemang och är stolta över den kunskap och expertis som har utvecklats inom bolaget genom åren. Vi erbjuder en arbetsplats som bygger på samarbete, solidaritet och pålitlighet. Vi tror på att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas inom sitt arbete och påverka sin framtid.

Anställning
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning belagd på dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Elos Medtech med Jefferson Wells / Experis. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvariga rekryteringskonsulter Stina Svensson ([email protected] alt. 0500-44 62 39) och Elin Frössling ([email protected] alt. 0500-38 14 37). Sista ansökningsdag är 26 september. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Elos Medtech
Elos Medtech är en ledande utvecklings- och strategisk produktionspartner inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden - Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Kunderna är medicinteknikföretag som är internationellt verksamma. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Kina och USA och huvudkontoret ligger i Göteborg, Sverige. Vi omsätter ca 700 MSEK och har fler än 600 medarbetare världen över. Elos Medtech är sedan 1989 noterat på NASDAQ OMX Stockholm AB. Läs mer på vår hemsida. Visa mindre

Ekonom till företag strax utanför Skövde sökes!

Ansök    Maj 29    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en ekonom med erfarenhet inom lön som vill arbeta hos ett etablerat företag i Skara! Om tjänsten Under din arbetsdag kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning kopplat till lön, redovisning, analysering och rapportering. Utöver det ingår du i ett team att utföra alla komponenter inom löneprocessen, månadsbokslut med till viss del efterföljande rapportering. Du kommer att ingå i ett kompetent ekonomiteam... Visa mer
Nu söker vi en ekonom med erfarenhet inom lön som vill arbeta hos ett etablerat företag i Skara!
Om tjänsten
Under din arbetsdag kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning kopplat till lön, redovisning, analysering och rapportering. Utöver det ingår du i ett team att utföra alla komponenter inom löneprocessen, månadsbokslut med till viss del efterföljande rapportering. Du kommer att ingå i ett kompetent ekonomiteam tillsammans med två andra kollegor.
Tjänsten som ekonom inleds som ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget inleds med en sex månaders provanställning men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet inom både lön- och redovisningsarbete i ett litet- till medelstort bolag och som kan hantera många bollar i luften samt öga för prioritering. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven samt prestigelös. Viktigt för tjänsten:
• Goda datorkunskaper
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Initiativrik person som har känsla att prioritera sina arbetsuppgifter
• Minst 2 års erfarenhet inom ekonomi och/eller lön
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:
• Kunskaper och förståelse inom byggmoms
• Projektredovisning
• Tidigare erfarenheter på ett bolag inom byggbranschen
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med ett logik- och en personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected] eller 0736 84 73 10
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]
Senaste ansökningsdatumet är 21 juni – Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

REDOVISNINGSEKONOM - SENIOR

Ansök    Maj 2    Jobbusters AB    Redovisningsekonom
Arbetsuppgifter På Ekonomienheten hos vår kund är de 30 medarbetare bestående av Controllers, Redovisningsekonomer och Informationscontrollers. I rollen som Redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal avdel... Visa mer
Arbetsuppgifter
På Ekonomienheten hos vår kund är de 30 medarbetare bestående av Controllers, Redovisningsekonomer och Informationscontrollers. I rollen som Redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal avdelningar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret. Du kommer även vara delaktig i moms- och skatteredovisning samt ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter. Rollen innebär ett nära samarbete med redovisningschef och är en viktig spelare i arbetet med exempelvis årsredovisning, deklaration och rapportering av bokslut till vår ägare.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund verkar i Västra Götaland för att underlätta för alla pendlare. Man arbetar kontinuerligt för att underlätta för invånarna i regionen genom att erbjuda smarta tjänster vid resande. Huvudkontoret finns i centrala Göteborg, men i detta uppdrag kommer man att vara placerad i Skövde.


Kvalifikationer
- Du har flera års erfarenhet i en roll som Redovisningsekonom.
- Du har dokumenterad erfarenhet av upprättande av bokslut enligt K3-regelverket.
- Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom så ser vi att du är positiv och drivande. Förutom att vara noggrann, strukturerad även har en ’kan-göra-attityd’ och ett lösningsorienterat, prestigelöst och dedikerat tankesätt. Bra om du värdesätter ansvar, bra teamarbete och enkel kommunikation också.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start senast 2023-05-29 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2023-11-29 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Skövde. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom till XR Bolagen i Skövde

Ansök    Jun 8    XR Bolagen AB    Redovisningsekonom
XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med ca 1,5 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande -oavsett verksamhetsområde. Tillväxten skapar möjligheter och nu söker vi en driven och erfaren Redovisningsekonom som vill vara med på vår tillväxtresa. Beskrivning: I takt med att XR ... Visa mer
XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med ca 1,5 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande -oavsett verksamhetsområde.

Tillväxten skapar möjligheter och nu söker vi en driven och erfaren Redovisningsekonom som vill vara med på vår tillväxtresa.

Beskrivning:
I takt med att XR Bolagen växer ökar, också behovet av våra stödfunktioner.

Som Redovisningsekonom hos XR ingår du i ett team ekonomer inom liknande arbetsområden. Vi samarbetar tätt inom gruppen och med våra respektive verksamheter. Teamet ingår även i vår stödfunktionsorganisation bestående av HR, Inköp, Controllers och Miljö/Hållbarhetsfunktioner.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

- Års- och månadsbokslut

- Upprätta årsredovisningar

- Löpande redovisning

- Kund- och leverantörsreskontra

- Skatt/momsdeklarationer

- Redovisning mot myndigheter

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, samt hunnit skaffa dig flerårig erfarenhet inom redovisningsområdet. Erfarenhet från arbete på revisionsbyrå är meriterande.

Du är van att arbeta självständigt och är trygg i rollen, samt i dig själv. Du strävar efter utveckling och ger idéer på hur vår verksamhet kan utvecklas framåt.

B-körkort är ett krav då kortare resor inom närområdet kan förekomma i särskilda fall.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och är van att jobba nära kärnverksamheten

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt lagspelare till att vara med och utveckla teamet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Tillsvidare, med möjlighet till 6 månaders provanställning.

Placeringsort:

Tjänsten utgår från vårt kontor i Skövde.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Malin Edman på 0104-741 013

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Redovisningsekonom till myndighets kund Skövde/ Göteborg

Ansök    Maj 2    Devotum AB    Redovisningsekonom
Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss. Just nu söker vi en senior redovisningsekonom till vår kund i Skövde eller Göteborg Uppdragsbeskrivning På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redov... Visa mer
Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Just nu söker vi en senior redovisningsekonom till vår kund i Skövde eller Göteborg

Uppdragsbeskrivning
På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal avdelningar/ansvar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret. Du kommer även vara delaktig i moms- och skatteredovisning samt ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter. Rollen innebär ett nära samarbete med redovisningschef och är en viktig spelare i arbetet med exempelvis årsredovisning, deklaration och rapportering av bokslut till vår ägare.

Obligatoriskt krav
Ha minst 5 års erfarenhet från redovisningsarbete, och erfarenhet av att utföra arbetsuppgifter som en senior redovisningsekonom normalt utför, inklusive upprättande av bokslut enligt K3-regelverket, och enskilt kunna ta och driva olika frågor och utredningsärrenden.

Omfattning:
Uppdraget är heltid, vi tillhandahåller dator och programvaror som krävs för tjänsten. Placeringsort är i första hand Skövde, men Göteborg är också ett alternativ men i så fall med resor till Skövde 1-3 dagar i veckan. Uppdraget skall utföras för kundens lokaler.

Uppdragsperiod: 29-maj-2023 - 29-nov-2023 med möjlighet till förlängning
Heltid
Placering: Skövde/Göteborg

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan genom snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11. Visa mindre

Senior Redovisningsekonom till Västtrafik

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en drivande redovisningsekonom till vår avdelning Redovisning. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtraf... Visa mer
Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en drivande redovisningsekonom till vår avdelning Redovisning.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

 

Rollen

På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och informationscontrollers. I rollen som redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning. Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal avdelningar/ansvar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret. Du kommer även vara delaktig i moms- och skatteredovisning samt ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter. Rollen innebär ett nära samarbete med redovisningschef och är en viktig spelare i arbetet med exempelvis årsredovisning, deklaration och rapportering av bokslut till vår ägare.

 

Västtrafik som arbetsplats

Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

 

Vem är du?

Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi ser att du som söker är självgående och tar egna initiativ och är drivande för att få saker att hända. Vi söker dig som känner engagemang i arbetet och har en vilja att lära sig mer. Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll tror vi att du är duktig på att samarbeta och kommunicera.

 

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du treårig högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning. Vi ser också att du har minst tre års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom och god teoretisk kunskap avseende årsredovisningslagen och redovisningsregelverk. Även yrkeserfarenhet som controller är relevant men då i kombination med god kunskap inom redovisning. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.

 

Villkor och ansökan

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi möjliggör ett flexibelt arbetsliv.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad på huvudkontoret i Skövde. Enligt personliga önskemål kan arbetsplatsen vara i Göteborg men resor i tjänsten kommer då att förekomma frekvent.

Du är välkommen med din ansökan senast 13 mars. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef Patrik Lavstrand, på 0725–607259 alternativt på mail [email protected]

Välkommen till en attraktiv arbetsgivare! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Apr 4    Ls Jobbet AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en redovisningsekonom med ansvar för företagets redovisning och rapportering. Tjänsten är en del av vår avdelning för ekonomi och hr och vänder sig till dig som brinner för redovisning. Du trivs med en bred redovisningsroll som inkluderar allt från löpande redovisning till årsredovisning. Rollen som redovisningsekonom är ny och arbetsuppgifterna görs idag av vår controller. Vi behöver nu bli fler för att ta nästa steg i utvecklingen av vårt stö... Visa mer
Nu söker vi en redovisningsekonom med ansvar för företagets redovisning och rapportering. Tjänsten är en del av vår avdelning för ekonomi och hr och vänder sig till dig som brinner för redovisning. Du trivs med en bred redovisningsroll som inkluderar allt från löpande redovisning till årsredovisning.
Rollen som redovisningsekonom är ny och arbetsuppgifterna görs idag av vår controller. Vi behöver nu bli fler för att ta nästa steg i utvecklingen av vårt stöd till verksamheten och att utveckla uppföljningen av vår verksamhet. Som redovisningsekonom har du en bred roll inom området och fokuserar på den legala redovisningen och rapporteringen. Du kommer till stor del arbeta med löpande arbetsuppgifter men också i olika utvecklingsprojekt inom området. Du arbetar nära kollegorna inom avdelningen och vår styrka är att vi jobbar tillsammans för att lösa uppgifterna.
Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom består dina arbetsuppgifter i huvudsak av att:
Upprätta och rapportera tertial- och årsbokslut
Upprätta balansavstämningar, periodiseringar och avskrivningar
Deklaration av inkomstskatt, moms, fastighets- och punktskatt
Upprätta årsredovisning i enlighet med K3
Likviditetsuppföljning
Utveckla funktioner i programvara som används och eftersträva optimalt utnyttjande
Driva och samordna förändrings- och effektiviseringsprocesser inom ansvarsområdet
Omvärlds-, lag- och myndighetsbevaka inom det aktuella området.
Ha kontakter med intressenter såsom leverantörer, myndigheter, revisorer och kommun
Stödja organisationen med kompetens inom området

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som i första hand har en relevant akademisk- eller likvärdig utbildning inom redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och gärna inom bygg- och fastighetsbranschen. Utbildning eller erfarenhet från momsfrågor inom fastighetsförvaltning är meriterande kompetenser.
Vi tror att du som söker tjänsten brinner för redovisning och kan arbeta strukturerat och noggrant. Du har en förmåga att motivera och engagera samt ett starkt driv att målinriktat vilja utveckla vårt ekonomiska arbete. Samtidigt som du trivs i samarbete med andra och förmår skapa goda relationer, kan du också arbeta självständigt. Du har en positiv attityd, är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse och den regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Lön enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontaktar du Anna Ström, interim chef för ekonomi och hr på telefon 0500-50 52 22. Facklig företrädare för Vision Ann-Kristin Essgren nås på telefon 0500-47 74 99.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 23 april 2023. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Krav
Akademisk eller likvärdig utbildning inom redovisning.
B-körkort

Meriterande
Arbetslivserfarenhet av liknande roll inom bygg- och fastighetsbranschen.
Utbildning och/eller erfarenhet från momsfrågor inom fastighetsförvaltning.Om arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 44 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Momskonsult till MomsPartner Sverige, Skövde

Redogörelse Har du erfarenhet av ekonomi eller är i början av din karriär som ekonom och vill specialisera dig inom mervärdesskatt? Ser du fram emot att vara med på en tillväxtresa och gillar internationella kontakter? Då ser vi fram emot att erhålla din ansökan som momskonsult. Om MomsPartner Sverige AB MomsPartner Sverige AB grundades 2019 och våra kontor finns i Oslo, Narvik, och Barcelona. Vi är den största leverantören av momsåterbetalningstjänster i ... Visa mer
Redogörelse
Har du erfarenhet av ekonomi eller är i början av din karriär som ekonom och vill specialisera dig inom mervärdesskatt? Ser du fram emot att vara med på en tillväxtresa och gillar internationella kontakter? Då ser vi fram emot att erhålla din ansökan som momskonsult.
Om MomsPartner Sverige AB
MomsPartner Sverige AB grundades 2019 och våra kontor finns i Oslo, Narvik, och Barcelona. Vi är den största leverantören av momsåterbetalningstjänster i Norge och har främst kunder från Norge, Sverige, Danmark och Storbritannien. Vi erbjuder hjälp med att registrera företag för moms i Europa och tar hand om de skyldigheter som följer av sådan registrering.
I dagsläget agerar vi ombud i Sverige för ca. 100 utländska företag där vi sköter momsrapporteringen. Vi jobbar med flexibla lösningar som syftar till en skapa en effektiv, trygg och komplett momshanteringsprocess. MomsPartner vill alltid erbjuda hög kvalitet och kundanpassad service där fokus ligger på hållbara samarbeten.
Vår kundbas ökar ständigt och det finns ett behov av att expandera Sverige Teamet.
Om tjänsten
I tjänsten som momskonsult hos MomsPartner Sverige arbetar du främst med skatterättsliga frågor inom momsområdet. Tjänsten kommer primärt innefatta följande ansvarsområden:
· Vägleda våra kunder i löpande ärenden gällande momsregistreringar, både internationellt och nationellt.
· Deklarera moms och skatt. Arbetet innefattar bland annat rapportering av periodiska sammanställningar, intrastat deklarationer samt redovisning av moms enligt de särskilda ordningarna. Ansvaret innebär att den lagstadgade rapporteringen sker i rätt tid.
· Rådgivning och assistans vid eventuella skatterevisioner
· Biträda övriga tjänster i företaget vid behov
Vi söker nu dig som vill medverka på vår tillväxt resa och tillsammans utveckla verksamheten. Du kommer arbeta nära våra kunder/partners men kan samtidigt känna dig trygg i att få samarbeta med kollegor som besitter en bred kompetens och erfarenhet.
Hos oss erbjuds du en bred tjänst med stort eget ansvar och med goda möjligheter till personlig utveckling.
Om dig
För att trivas och lyckas i rollen har du har ett intresse av ekonomi och fallenhet för siffror.
Du växer med ansvar och trivs att jobba såväl självständigt som i team. Du vill bidra till våra kunders framgång genom god service.
Du har en avslutad akademisk examen inom ekonomi, inriktning mot skatterätt är meriterande. Arbetslivserfarenhet inom redovisning kan kompensera vid avsaknad av relevant utbildning.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska då vi dagligen kommunicerar på dessa språk.
Vad vi erbjuder
En möjlighet att arbeta i en trivsam arbetsmiljö, inkluderande och familjär företagskultur med internationell organisationsstruktur. Vi inser att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Vi hoppas därmed att både du och vi som bolag kommer utvecklas.
Vill du bli en av oss?
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (Alternativt deltid), Tillsvidare anställning
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Skövde (Resor förekommer i viss utsträckning)
Om du vill ha mer information, vänligen hör av dig till Viktor Jörnevik, [email protected], tel +46 76 760 64 45.
Alternativt Gro Aspeslett, VD MomsPartner AS [email protected] , tlf +47 975 09 703.
Ansökan skickas via mail till [email protected]. Tidsfrist: 6 November 2022 Visa mindre

Konsulter inom ekonomi och/eller löneadministration

Ansök    Sep 16    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vi söker i dagsläget juniora och mer erfarna roller inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder över Skaraborgs län. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag! Vi söker följande roller: - Controllers - Redovisningsekonomer - Ekonomiassistenter - Lönegeneralister - Lönespecialister Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Skaraborg. Om dig Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom e... Visa mer
Vi söker i dagsläget juniora och mer erfarna roller inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder över Skaraborgs län. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!
Vi söker följande roller:
- Controllers
- Redovisningsekonomer
- Ekonomiassistenter
- Lönegeneralister
- Lönespecialister
Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Skaraborg.
Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom ekonomi och/eller löneadministration. Vi söker dig som har lite eller gedigen erfarenhet inom något utav ovanstående områden. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: William Maklin via Adeccos växel 010 – 173 73 00 alt. [email protected].
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Tillsättning sker löpande, välkommen med din ansökan!
Sökord
Redovisningsekonom, Ekonom, Controller, Ekonomiassistent, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönegeneralist, Adecco, Jönköping Visa mindre

Redovisningsekonom till KagNag Sweden AB

KagNag Sweden AB är en företags konsult och jobba med olika uppdrag från affärs utveckling , företags förmedlare och redovisnings byrå. Vi sitter i Stenstorp mitt i Skaraborg men skötar det lilla företagets ekonomi och ge ekonomisk rådgivning i hela landet. Vi har kunder från Umeå till Skåne. Vi är idag 4 i arbetslag. Företaget erbjuder de flesta administrativa tjänster ett litet företag kan komma i behov av, t ex redovisning, bokslut och deklaration. För... Visa mer
KagNag Sweden AB är en företags konsult och jobba med olika uppdrag från affärs utveckling , företags förmedlare och redovisnings byrå. Vi sitter i Stenstorp mitt i Skaraborg men skötar det lilla företagets ekonomi och ge ekonomisk rådgivning i hela landet. Vi har kunder från Umeå till Skåne. Vi är idag 4 i arbetslag.
Företaget erbjuder de flesta administrativa tjänster ett litet företag kan komma i behov av, t ex redovisning, bokslut och deklaration. Företaget arbetar med svensk standard för redovisningsuppdrag. Målet är nöjda kunder för att bygga ett långsiktigt samarbete.
Självklart uppträder du korrekt och affärsmässigt gentemot våra kunder och har hög social kompetens.
Arbetet kräver ordning och reda så noggrannhet är ett av ledorden. Löpande bokföring, avstämningar, skattedeklarationer. Bokslut och deklarationer för olika bolagsformer. Vi använder arbetsplattform fortnox.
Vi rekryterar löpande, sista ansäkningsdag 30/9. Visa mindre

EKONOMIANSVARIG TILL TMC

TMC befinner sig i en expansiv och i en stark scale up fas. Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Är du en självgående och engagerad Ekonomiansvarig som drivs av att bygga upp en affärsdriven ekonomifunktion? Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi/lön och har en vilja att dels arbeta operativt samt att leda ett mindre team, då kan rollen som Ekonomiansvarig på TMC vara något för dig! | VARFÖR TMC? TMC är en global koncern och vi finns represe... Visa mer
TMC befinner sig i en expansiv och i en stark scale up fas. Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Är du en självgående och engagerad Ekonomiansvarig som drivs av att bygga upp en affärsdriven ekonomifunktion? Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi/lön och har en vilja att dels arbeta operativt samt att leda ett mindre team, då kan rollen som Ekonomiansvarig på TMC vara något för dig!
| VARFÖR TMC?
TMC är en global koncern och vi finns representerade i ett flertal länder däribland Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Dubai, USA och Kanada. Vi etablerade oss i Sverige 2018 och har ambitiösa tillväxtmål framåt så du kommer att få vara med på en fortsatt tillväxtresa utan motstycke.
| DINA ANSVARSOMRÅDEN?
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att få en viktig roll i organisationen där du får det övergripande ansvaret att leda och utveckla ekonomiarbetet tillsammans med VD.
Du arbetar strategiskt samt operativt med redovisningen inom bolaget. Du kommer även att arbeta med rapportering och analyser samt är med och driver budget- och prognosprocesserna.
Du har personalansvar för två personer och rapporterar till VD. Placeringsort är Skövde.
| VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning och goda redovisningskunskaper. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande roll, helst från tillväxtbolag. Det är viktigt att du drivs av att aktivt ta ett stort ansvar i bolagets tillväxtresa där snabba beslut sker.
För att trivas i rollen som Ekonomiansvarig bör du vara en analytisk, strukturerad, kommunikativ och resultatorienterad person som trivs i en affärsnära roll. Du är en driven person som motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har förmåga att se helheten och prioriteringar. Ditt ledarskap präglas av ett stort engagemang och att leda enligt ledorden transparens, autonomi och ansvar.
Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till SNA Europe

Ansök    Aug 31    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och... Visa mer
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr.
Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Ekonomiavdelningen handhar åtta olika bolag; fem svenska bolag och tre nordiska bolag vars verksamhet utgörs av produktion, försäljning samt holdingverksamhet.

Ekonomiavdelningens ansvarsområden är:
Löpande bokföring, hantering av leverantörs- och kundreskontra, kassa/bank & likviditetsuppgifter, avstämningar avseende lager och anläggningstillgångar, moms & skattehantering, månads- och årsbokslut, prognoser, analyser/controlling samt diverse administrativa uppgifter.

Ekonomiavdelningen består av tre delar; redovisningsavdelning, controlling-avdelning samt intern kontroll. Befattningen som Redovisningsekonom är en del av redovisningsavdelningen.

Arbetsuppgifter
• Hantering av bankbetalningar
• Hantering och redovisning av anläggningstillgångar och investeringar
• Löpande kontoavstämningar inklusive analys och utredning
• Redovisningsmässig hantering av lön och sociala avgifter
• Kontroll/uppföljning/utredning av diverse förekommande förfrågningar avseende ovan nämnda uppgifter och/eller andra redovisningsflöden
• Delaktig i arbetet kring månads-, kvartals- och årsbokslut
• Framtagning/analys av diverse rapporter och statistik löpande och/eller på förekommen anledning
• Besvara förfrågningar som uppkommer vid externa och interna revisioner samt framtagande av efterfrågat material och rapporter i detta syfte
• Övriga diverse förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Kommunikation och samarbete
Ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen krävs för att avdelningen ska fungera optimalt. Varje enskild individ på vår avdelning ska verka för ständig förbättring och medverka till att ekonomiavdelningens gemensamma prestation ständigt levererar med så hög kvalitet som möjligt.
Tjänsten kräver även nära kontakt och samarbete med övriga kollegor inom koncernen samt i förekommande fall diverse externa kontakter, detta kontaktnät finns både i och utanför Sverige.

Om dig
• Eftergymnasial utbildning tillika någon form av ekonomi/redovisningsutbildning eller motsvarande kompetens.
• Några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• Mycket god kunskap i excel samt behärska övriga Office program
• Mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
• Strukturerat och noggrant arbetssätt
• Utvecklings- och förbättringsorienterad
• Ansvarskännande, kundorienterad och servicemedveten
• God kommunikationsförmåga

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti-september enligt ök.
Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacbobsson via [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya ekonom på redovisningsenheten?

Ansök    Sep 14    Skövde kommun    Redovisningsekonom
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker! Skövde kommun vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättring och... Visa mer
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker!

Skövde kommun vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättring och kvalitetssäkring av de grundläggande processerna. Redovisningsenheten leds av redovisningschef och är en del av avdelningen ekonomi och verksamhetsstyrning. Vi är ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt flera av våra bolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har ett tydligt uppdrag att leda ekonomiska processer i kommunen och vårt uppdrag innefattar bland annat redovisning, bokslut, ekonomistyrning, cash management samt kund- och leverantörsreskontra.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som ekonom ingår att handlägga ärenden inom ekonomiområdet samt löpande uppgifter inom redovisningsområdet. I uppdraget ingår även att hantera ekonomisk planering och uppföljning. Du arbetar med kommunen internt men även med våra kommunala bolag och kommunalförbund som har sin ekonomihantering hos oss. Vidare leder vi arbetet i övergripande processer och har ett nära samarbete med sektorernas ekonomer. I denna tjänst ingår att leda och driva utvecklingsaktiviteter samt ta ansvar för något av våra olika ansvarsområden.

Du rapporterar till samordningsansvarig för redovisningsteamet som du ingår i. Det är också samordningsansvarig som är ditt stöd i din arbetsplanering. I teamet finns mycket kunskap och erfarenhet och vi lär av varandra.

Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att påverka delar av arbetsinnehållet.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning, ekonomistyrning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och är van att analysera ekonomisk information. Du har även intresse för och erfarenhet av arbete i kvalificerat ekonomisystem.

Som person är du självständig, strukturerad, analytisk och har en god planering. Du är öppen för nya utmaningar och har förmågan att driva utveckling. Ditt förhållningssätt är konsultativt och professionellt och du har förmågan att skapa och vårda förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Junior redovisningsekonom sökes till kunds räkning

Ansök    Jul 1    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde! Om tjänsten Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående. Om dig Vi ... Visa mer
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående.
Om dig
Vi söker dig med viss erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven, nyfiken och prestigelös. Vi värdesätter en personlighet med positiv attityd och med ett lösningsorienterat arbetssätt med synsätt att ingenting är omöjligt.
Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:
• Kunskaper och förståelse inom byggmoms
• Projektredovisning
• Erfarenhet av Fortnox
Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet.
Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Adecco, Skara, redovisning, redovisningsekonom, ekonomi, administratör Visa mindre

Redovisningsekonom till SNA Europe

Ansök    Aug 9    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och... Visa mer
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr.
Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Ekonomiavdelningen handhar åtta olika bolag; fem svenska bolag och tre nordiska bolag vars verksamhet utgörs av produktion, försäljning samt holdingverksamhet.

Ekonomiavdelningens ansvarsområden är:
Löpande bokföring, hantering av leverantörs- och kundreskontra, kassa/bank & likviditetsuppgifter, avstämningar avseende lager och anläggningstillgångar, moms & skattehantering, månads- och årsbokslut, prognoser, analyser/controlling samt diverse administrativa uppgifter.

Ekonomiavdelningen består av tre delar; redovisningsavdelning, controlling-avdelning samt intern kontroll. Befattningen som Redovisningsekonom är en del av redovisningsavdelningen.

Arbetsuppgifter
• Hantering av bankbetalningar
• Hantering och redovisning av anläggningstillgångar och investeringar
• Löpande kontoavstämningar inklusive analys och utredning
• Redovisningsmässig hantering av lön och sociala avgifter
• Kontroll/uppföljning/utredning av diverse förekommande förfrågningar avseende ovan nämnda uppgifter och/eller andra redovisningsflöden
• Delaktig i arbetet kring månads-, kvartals- och årsbokslut
• Framtagning/analys av diverse rapporter och statistik löpande och/eller på förekommen anledning
• Besvara förfrågningar som uppkommer vid externa och interna revisioner samt framtagande av efterfrågat material och rapporter i detta syfte
• Övriga diverse förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Kommunikation och samarbete
Ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen krävs för att avdelningen ska fungera optimalt. Varje enskild individ på vår avdelning ska verka för ständig förbättring och medverka till att ekonomiavdelningens gemensamma prestation ständigt levererar med så hög kvalitet som möjligt.
Tjänsten kräver även nära kontakt och samarbete med övriga kollegor inom koncernen samt i förekommande fall diverse externa kontakter, detta kontaktnät finns både i och utanför Sverige.

Om dig
• Eftergymnasial utbildning tillika någon form av ekonomi/redovisningsutbildning eller motsvarande kompetens.
• Några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• Mycket god kunskap i excel samt behärska övriga Office program
• Mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
• Strukturerat och noggrant arbetssätt
• Utvecklings- och förbättringsorienterad
• Ansvarskännande, kundorienterad och servicemedveten
• God kommunikationsförmåga

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti-september enligt ök.
Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacbobsson via [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior redovisningsekonom sökes till Elos Medtech AB

Ansök    Aug 29    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
"Du kommer till ett företag i ett spännande bransch med mycket utvecklande uppgifter. Jag har alltid ett gott samarbete med mina kollegor. Under månadsbokslutet gäller ett lite högre tempo än vanligt" - Nuvarande redovisningsekonom på Elos Medtech Om tjänsten Tjänsten innebär att du bidrar med din kompetens i allt från leverantörsfakturakontering till att vara delaktig i månads- och kvartalsbokslut. Du kommer att vara en del av ekonomiteamet och rapportera... Visa mer
"Du kommer till ett företag i ett spännande bransch med mycket utvecklande uppgifter. Jag har alltid ett gott samarbete med mina kollegor. Under månadsbokslutet gäller ett lite högre tempo än vanligt"
- Nuvarande redovisningsekonom på Elos Medtech
Om tjänsten
Tjänsten innebär att du bidrar med din kompetens i allt från leverantörsfakturakontering till att vara delaktig i månads- och kvartalsbokslut. Du kommer att vara en del av ekonomiteamet och rapporterar till bolagets ekonomichef. Befattningen är ett vikariat på deltid om minst nio månader. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse och placeringsorten är Timmersdala ca 20 min norr om Skövde. Urval och intervjuer kommer ske på löpande basis.
Under vikariatet som redovisningsekonom kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, avstämningar och momsredovisning. Fokus kommer ligga på månadsslutsrapportering till huvudkontoret. Du kan även bli delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor.
Om dig
Detta är en roll för dig med relevant utbildning och minst 2–3 års erfarenhet av redovisning, analys och uppföljning. God excelkunskap är ett krav och erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i din roll som redovisningsekonom hos oss är det viktigt att du är van vid att självständigt planera och organisera ditt arbete. Utöver din kunskap tillför du en härlig energi och en positiv anda. Din svenska och engelska är god i tal och skrift.
Om Elos Medtech AB
Elos Medtech är en ledande utvecklings- och strategisk produktionspartner inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden – Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument.
Kunderna är medicinteknikföretag som är internationellt verksamma. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Kina och USA och huvudkontoret ligger i Göteborg, Sverige. Vi omsätter ca 700 MSEK och har fler än 600 medarbetare världen över. Elos Medtech är sedan 1989 noterat på NASDAQ OMX Stockholm AB.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
William Maklin via [email protected] alt via 073 684 73 10
Har du frågor kring registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till SNA Europe

Ansök    Jun 22    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och... Visa mer
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr.
Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Ekonomiavdelningen handhar åtta olika bolag; fem svenska bolag och tre nordiska bolag vars verksamhet utgörs av produktion, försäljning samt holdingverksamhet.

Ekonomiavdelningens ansvarsområden är:
Löpande bokföring, hantering av leverantörs- och kundreskontra, kassa/bank & likviditetsuppgifter, avstämningar avseende lager och anläggningstillgångar, moms & skattehantering, månads- och årsbokslut, prognoser, analyser/controlling samt diverse administrativa uppgifter.

Ekonomiavdelningen består av tre delar; redovisningsavdelning, controlling-avdelning samt intern kontroll. Befattningen som Redovisningsekonom är en del av redovisningsavdelningen.

Arbetsuppgifter
• Hantering av bankbetalningar
• Hantering och redovisning av anläggningstillgångar och investeringar
• Löpande kontoavstämningar inklusive analys och utredning
• Redovisningsmässig hantering av lön och sociala avgifter
• Kontroll/uppföljning/utredning av diverse förekommande förfrågningar avseende ovan nämnda uppgifter och/eller andra redovisningsflöden
• Delaktig i arbetet kring månads-, kvartals- och årsbokslut
• Framtagning/analys av diverse rapporter och statistik löpande och/eller på förekommen anledning
• Besvara förfrågningar som uppkommer vid externa och interna revisioner samt framtagande av efterfrågat material och rapporter i detta syfte
• Övriga diverse förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Kommunikation och samarbete
Ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen krävs för att avdelningen ska fungera optimalt. Varje enskild individ på vår avdelning ska verka för ständig förbättring och medverka till att ekonomiavdelningens gemensamma prestation ständigt levererar med så hög kvalitet som möjligt.
Tjänsten kräver även nära kontakt och samarbete med övriga kollegor inom koncernen samt i förekommande fall diverse externa kontakter, detta kontaktnät finns både i och utanför Sverige.

Om dig
• Eftergymnasial utbildning tillika någon form av ekonomi/redovisningsutbildning eller motsvarande kompetens.
• Några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• Mycket god kunskap i excel samt behärska övriga Office program
• Mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
• Strukturerat och noggrant arbetssätt
• Utvecklings- och förbättringsorienterad
• Ansvarskännande, kundorienterad och servicemedveten
• God kommunikationsförmåga

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti-september enligt ök.
Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacbobsson via [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior redovisningsekonom sökes till kunds räkning

Ansök    Jun 1    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde! Om tjänsten Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående. Om dig Vi ... Visa mer
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående.
Om dig
Vi söker dig med viss erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven, nyfiken och prestigelös. Vi värdesätter en personlighet med positiv attityd och med ett lösningsorienterat arbetssätt med synsätt att ingenting är omöjligt.
Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:
• Kunskaper och förståelse inom byggmoms
• Projektredovisning
• Erfarenhet av Fortnox
Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet.
Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningekonom till Västtrafik

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en drivande redovisningsekonom till vår avdelning Redovisning. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtraf... Visa mer
Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en drivande redovisningsekonom till vår avdelning Redovisning.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och har ca. 10 miljarder kr i omsättning. Vi är drygt 400 medarbetare.

På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och dokumentadministratörer.

 

Rollen

I rollen som redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning.

Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal ansvar/avdelningar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar.

Du kommer också att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret samt vara delaktig i moms- och skatteredovisning och ha kontakt med revisorer och relevanta myndigheter.

 

Västtrafik som arbetsplats

Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

 

Vem är du?

Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi ser att du som söker är självgående och tar egna initiativ och är drivande för att få saker att hända. Vi söker dig som känner engagemang i arbetet och har en vilja att lära sig mer. Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll så tror vi att du är duktig på att samarbeta och kommunicera.

 

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du treårig högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning. Vi ser också att du har minst tre års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom, och god teoretisk kunskap avseende årsredovisningslagen och redovisningsregelverk. Även yrkeserfarenhet som controller är relevant men då i kombination med god kunskap inom redovisning. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.

 

Villkor och ansökan

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi möjliggör ett flexibelt arbetsliv.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad på huvudkontoret i Skövde. Enligt personliga önskemål kan arbetsplatsen vara i Göteborg men resor i tjänsten kommer då att förekomma frekvent.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Du är välkommen med din ansökan senast 15 juni. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef Patrik Lavstrand, på 0725607259 alternativt på mail till [email protected]                    

Välkommen till en attraktiv arbetsgivare! Visa mindre

Junior Redovisningskonsult, Skaraborg

Ansök    Apr 11    Aspia AB    Redovisningsekonom
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Lidköping, Skövde och Falköping söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa! Ditt uppdrag I rollen som junior r... Visa mer
Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb efter examen? Till våra kontor i Lidköping, Skövde och Falköping söker vi nu dig som vill rivstarta din karriär som redovisningskonsult hos oss på Aspia. Aspia är marknadsledande inom redovisning och erbjuder en mängd företagsnära tjänster. Vårt breda utbud ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Häng med på vår resa!

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika uppdrag åt våra kunder. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input och feedback till varandra utifrån respektive roll. Arbetet sker normalt både på vårt eget kontor samt ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

- Löpande bokföring
- Upprättande av månadsbokslut
- Månatliga avstämningar
- Rapportering till kund

Hos oss på Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar/har studerat ekonomi på universitet, högskola eller yrkeshögskola och kommer ta din examen senast september 2022 alternativt januari 2023. Vi ser gärna att du vid examen uppfyller de teoretiska kunskapskraven för att bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas och utvecklas i rollen som junior redovisningskonsult hos oss tror vi att du är en driven person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du också trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta parallellt med flera uppgifter.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om balansen mellan privatliv och arbete. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med primärt tillträdesdatum i september 2022 eller i januari 2023, men det kan även finnas möjlighet till tillträde under våren 2022. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort: Skövde, Lidköping eller Falköping.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du söker enkelt med CV och genom att besvara urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. Vi genomför urval löpande.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester, vilka ligger till grund för det första urvalet tillsammans med din ansökan. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens och potential.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Rosenqvist Willner på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär! Visa mindre

Junior redovisningsekonom sökes till kunds räkning

Ansök    Maj 12    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde! Om tjänsten Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående. Om dig Vi ... Visa mer
Nu söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill arbeta i en koncern med flertalet dotterbolag beläget strax utanför Skövde!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning med tyngdpunkt till leverantörsreskontra. Utöver det ingår du i ett team att stötta kollegor i diverse arbetsuppgifter i inom redovisning. Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag och är förlagd dagtid med start omgående.
Om dig
Vi söker dig med viss erfarenhet inom ekonomirelaterat arbete. Som person är du kommunikativ och tycker om att jobba självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, driven, nyfiken och prestigelös. Vi värdesätter en personlighet med positiv attityd och med ett lösningsorienterat arbetssätt med synsätt att ingenting är omöjligt.
Meriterande tjänster, men inte krävande, för tjänsten:
• Kunskaper och förståelse inom byggmoms
• Projektredovisning
• Erfarenhet av Fortnox
Intervjuer kommer ske på löpande basis och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet.
Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skövde Energi söker redovisningsekonom

Ansök    Apr 12    Skövde kommun    Redovisningsekonom
På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett klimatsmartare Skövde med lägre koldioxidutsläpp! Genom att ... Visa mer
På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett klimatsmartare Skövde med lägre koldioxidutsläpp!

Genom att vara lyhörda, kunniga och trovärdiga skapar vi trygghet att utvecklas, för medarbetare, bolaget och kommunen. Vår vision är att vi ska vara motorn för den cirkulära samhällsutvecklingen i Skövde och skapa en grön framtid. Vår omtanke skapar kraft att växa. Vi är ett företag som växer och utvecklas och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Skövde Energi är en koncern och består idag av två bolag. I vår fortsatta utveckling behöver vi förstärka Ekonomienheten med en redovisningsekonom. Du kommer tillhöra Ekonomienheten på tre personer och rapportera till CFO.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som redovisningsekonom kommer du att, för koncernens bolag, hantera löpande bokföring och redovisning enligt K3, redovisning av moms och skatt, månads- och årsbokslut, projektredovisning, uppföljningar. Du kommer vara en viktig stödfunktion mot övriga i organisationen och kommer ha daglig kontakt med verksamheten samt besvara deras frågor. Effektiviseringar och förbättringar av rutiner och processer kommer vara en naturlig del av din vardag.

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, strukturerad har god analytisk förmåga. Vidare är du prestigelös och lösningsorienterad. Du trivs i en roll där du kan effektivisera, påverka. Du är affärsorienterad och lägger stor vikt vid att leverera kvalitet efter uppsatta deadlines. Du mår bra av att hjälpa andra och du har lätt för att skapa relationer. Du är nyfiken med ett positivt förhållningssätt och trivs med att leverera det där lilla extra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nyfiken, har stort driv och idéer som du genomför, relaterat till automatisering av våra processer - som stärker oss för framtiden. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och tar aktivt ansvar för dialogen med dina kollegor inom enheten och med hela företaget. Du ser vad som krävs och tar hela processerna från start till mål.

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom redovisning eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med hela ekonomiflödet och är van att arbeta brett med ekonomi och inom koncern. Visa mindre

Redovisningsekonom till Lots ekonomi i Skövde

Ansök    Jan 26    Nexer Recruit AB    Redovisningsekonom
Lots Ekonomi söker förstärkning till sitt kontor i Skövde och söker nu en erfaren redovisningsekonom i Skaraborg. Har du flerårig erfarenhet av liknande roll samt är en person som både är strukturerad och social? Läs vidare, detta kan vara rollen för dig! Din vardag Som redovisningskonsult hos Lots Ekonomi får du ett omväxlande arbete med kunder i flera branscher och företagsformer samt även samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Du arbetar med löpan... Visa mer
Lots Ekonomi söker förstärkning till sitt kontor i Skövde och söker nu en erfaren redovisningsekonom i Skaraborg. Har du flerårig erfarenhet av liknande roll samt är en person som både är strukturerad och social? Läs vidare, detta kan vara rollen för dig!

Din vardag
Som redovisningskonsult hos Lots Ekonomi får du ett omväxlande arbete med kunder i flera branscher och företagsformer samt även samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Du arbetar med löpande redovisning samt bokslut och årsredovisningar. Det ingår även att utföra deklarationsarbete för både fysiska och juridiska personer.

Vem är du?
För att kvalificera dig till denna tjänst krävs att du har med dig en ekonomiutbildning från högskola eller universitet eller likvärdig erfarenhet. Du behöver även ha minst fem års erfarenhet av liknande yrkesroll. Vi söker dig som har ett digitalt arbetssätt och ett intresse för affärsrådgivning. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du social och utåtriktad. Du har även en god samarbetsförmåga och en vilja att skapa långsiktiga relationer, såväl med kunder som kollegor. Det är också viktigt att du är strukturerad och engagerad samt att du är ansvarstagande och håller hög kvalitet i ditt arbete.

Om du i dagsläget driver eget är du också välkommen!

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på [email protected] alternativt 073-084 68 16.

Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2022-02-17. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Feb 1    Aptic AB    Redovisningsekonom
Betal- och e-handelsbranschen blomstrar och det gör även vi! Aptic är ett av de ledande och mest tekniskt avancerade bolagen i vår nisch inom fintech. Det är anledningen till att vår kundbas ökar stadigt. Aptic har sin bas i Skövde, men har även verksamhet i Stockholm, Oslo, Haag och är cirka 100 medarbetare. Är du redovisningsekonom och vill ha ett brett helhetsansvar? Vårt team som jobbar med ekonomi & lön söker nu en ny kollega då en av medarbetarna gå... Visa mer
Betal- och e-handelsbranschen blomstrar och det gör även vi! Aptic är ett av de ledande och mest tekniskt avancerade bolagen i vår nisch inom fintech. Det är anledningen till att vår kundbas ökar stadigt. Aptic har sin bas i Skövde, men har även verksamhet i Stockholm, Oslo, Haag och är cirka 100 medarbetare.
Är du redovisningsekonom och vill ha ett brett helhetsansvar? Vårt team som jobbar med ekonomi & lön söker nu en ny kollega då en av medarbetarna går vidare till nya utmaningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Löpande redovisning
Leverantörsfakturor & levreskontra
Kundfakturering & kundreskontra
Hantera lön i Sverige och koordination av de internationella lönerna
Rapportering kopplat till lön
Driva interna utvecklingsprojekt, både i vårt svenska och utländska bolag.
Ansvara för olika system som används på ekonomiavdelningen
Ta fram analysmaterial, uppföljning och analys
Administrera diverse löpande sysslor kopplat till dotterbolagen
Genomgång & analys av dotterbolagens redovisning
Hantera skatt
Momsdeklarationer
Likviditetsanalys
Månadsbokslut
Årsbokslut
MånadsrapporteringVem är du?
Du har en akademisk examen inom ekonomi och ca 5 års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning och har arbetat med lön. Kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du prestigelös och har ett positivt förhållningssätt till de utmaningar du ställs inför. Vidare trivs du med att ha många kontaktytor och uppskattar balansen mellan rutinarbete och arbetsuppgifter som är mer av ”ad hoc” karaktär. Vi söker dig som är trygg, självgående och i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du är noggrann och kan skapa en god struktur i ditt arbete.
Aptic
Aptic är ett ledande och snabbväxande fintechföretag som levererar lösningar inom bank, finans och e-handel. Bland våra kunder finns SG Finans, SEB, Komplett Bank, Jula och Collector Bank. Visa mindre

Förvaltningsekonom

Ansök    Nov 23    Riksbyggen Ek För    Redovisningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker Förvaltningsekonom till Marknadsområde Skaraborg

Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare, kundansvariga och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Vad ska du göra?
Du kommer ha ett nära samarbete med Teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder. Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder, där du bland annat företräder Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser, du ansvarar för den löpande ekonomiska förvaltningen, ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget, prognos och bokslut för styrelserna. Du kommer att ansvara för att utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden samt fungera som Riksbyggens representant i ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar, och därmed även medverka vid styrelse- och årsmöten på kvällstid. Du kommer även vara kontaktperson mot leverantörer, myndigheter, bostadsrättsmedlemmar, styrelser med flera gällande ekonomiska frågeställningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från budgetarbete/bokslutsarbete/redovisning och har du arbetat inom fastighetsbranschen är detta ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skövde men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår möten även på kvällstid och ledamotsuppdrag. 

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2021-12-14. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta leveranschef ekonomisk förvaltning, Susanne Andersson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Vi söker en ekonom till redovisningsenheten!

Ansök    Nov 22    Skövde kommun    Redovisningsekonom
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker! Skövde kommun är och vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättr... Visa mer
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker!

Skövde kommun är och vill vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättring och kvalitetssäkring av de grundläggande processerna.

Redovisningsenheten leds av redovisningschef och är en del av avdelningen ekonomi och verksamhetsstyrning. Tillsammans med enhet ekonomistab och inköpsenheten är vi ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt flera av våra bolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har ett tydligt uppdrag att leda ekonomiska processer i kommunen och vårt uppdrag innefattar bland annat redovisning, bokslut, cash management samt kund- och leverantörsreskontra. Enheten ansvarar även för förvaltningen av de ekonomisystem som används i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som ekonom ingår att hantera kund- och leverantörsreskontra, kravhantering, löpande bokföring samt delta i bokslutsarbetet. I tjänsten ingår även att vara ett stöd till övriga användare i vårt ekonomisystem. Du arbetar med kommunen internt men även med våra kommunala bolag och kommunalförbund som har sin ekonomihantering hos oss. Vi leder arbetet i de övergripande processerna och har ett nära samarbete med sektorernas ekonomer. I denna tjänst kommer det tillkomma uppgifter som inte är planerade, exempelvis att hålla utbildningar, delta i projekt kring digitalisering, utveckling och förbättring. Dessa arbetsuppgifter kommer du att utföra tillsammans med dina kollegor. I teamet finns mycket kunskap och erfarenhet och vi lär av varandra.

Du rapporterar till samordningsansvarig för redovisningsteamet som du ingår i. Det är också samordningsansvarig som är ditt stöd i din arbetsplanering. Tjänsten är underställd redovisningschef.

Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att påverka delar av arbetsinnehållet.

KVALIFIKATIONER
Du har en eftergymnasial ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning, ekonomistyrning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av ekonomiarbete och är van att analysera ekonomisk information. Du har även intresse för och erfarenhet av arbete i kvalificerat ekonomisystem.

Som person är du självständig, strukturerad och har en god planering. Du är öppen för nya arbetsuppgifter och deltar gärna i förändringsarbete. Ditt förhållningssätt är konsultativt och professionellt och du har förmågan att skapa och vårda förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Redovisningsekonom - XR Bolagen

Ansök    Nov 8    XR Bolagen AB    Redovisningsekonom
XR Bolagen söker Redovisningsekonom XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med ca 1,3 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande -oavsett verksamhetsområde. Tillväxten skapar möjligheter och nu söker vi en driven och erfaren Redovisningsekonom som vill vara med på vår tillväxtr... Visa mer
XR Bolagen söker Redovisningsekonom

XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med ca 1,3 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande -oavsett verksamhetsområde.

Tillväxten skapar möjligheter och nu söker vi en driven och erfaren Redovisningsekonom som vill vara med på vår tillväxtresa.

Beskrivning:

I takt med att XR Bolagen växer ökar, också behovet av våra stödfunktioner. Denna gången är det en utökning av antalet Redovisningsekonomer som står på tur.

Som Redovisningsekonom hos XR ingår du i ett team sex ekonomer inom liknande område. Vi samarbetar tätt tillsammans, men med olika ansvarsområden. Teamet ingår även i vår stödfunktionsorganisation bestående av HR, IT, Controllers och Miljö/Hållbarhetsfunktioner.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

- Års- och månadsbokslut
- Årsredovisning
- Löpande redovisning
- Anläggningsregister
- Kund- och leverantörsreskontra
- Skatt- och momsdeklarationer


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, samt hunnit skaffa dig flerårig erfarenhet inom redovisningsområdet. Erfarenhet från arbete på revisionsbyrå är meriterande men inget krav.

Du är van att arbeta självständigt och är trygg i rollen, samt i dig själv. Du strävar efter utveckling och ger idéer på hur vår verksamhet kan utvecklas framåt.

B-körkort är ett krav då resor inom Skaraborg förekommer.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och är van att jobba nära kärnverksamheten Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt lagspelare till att vara med och utveckla teamet. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Tillsvidare, med möjlighet till 6 månaders provanställning.

Placeringsort:

Tjänsten utgår från vårt kontor i Skultorp/Skövde.Övrigt:

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Malin Edman på 010-474 10 13

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Visa mindre

Ekonomikonsult sökes till Dialect i Skövde

Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, IT-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats ... Visa mer
Dialect är Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar och levererar samt marknadsför digitala lösningar till företag genom direktförsäljning. Hos oss i Skövde finns bred kunskap inom alla våra affärsområden så som egen utvecklingsavdelning, affärssystemskonsulter, IT-konsulter, elektriker, och en rikstäckande supportavdelning. Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag och ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Vi drivs alla av att ha nöjda kunder och att utveckla vår arbetsplats framåt.
Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke och är idag en franchisekedja med 250 anställda.

Arbetsuppgifter
Du som söker kommer att till största del utföra bolagets vardagliga ekonomiska arbete, som innehåller fakturering, löpande bokföring, lönehantering, moms- och skattehantering. I dina arbetsuppgifter ingår även månatliga avstämningar samt månadsbokslut, och du kommer att ansvara för enklare ekonomiuppgifter och rapportera avvikelser till ekonomiansvarig. Du behöver vara delaktig vid interna förändringar som rör ekonomi och du kommer ingå i ett team med ekonomiansvarig.
Du kommer även att vara en del av bolagets verksamhetsavdelning, där vi utför förstudier hos kunder som vill implementera affärssystem eller effektivisera befintliga affärsprocesser. Det är därför meriterande med arbete inom olika ekonomisystem och vi tror på ett varierat arbete med intern ekonomi samt agera konsult hos bolagets kunder.

Profil
För att passa i rollen ser vi att du har  erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem, lönesystem och arbetsordersystem
erfarenhet av konsult- eller interimuppdrag inom ekonomi på plats hos kund eller genom tidigare anställning
dokumenterad erfarenhet av att arbeta med redovisning, skatt, ekonomisk rådgivning samt lönehantering
ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande, inriktning redovisning, företagsekonomi samt lön.
goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel.

Det är också meriterande om du har hanterat ekonomifrågor på ett företag med 50-250 st anställda. 
mycket god kunskap i systemen Pyramid, Visma Lön, Fortnox, Visma Administration, Visma.net, Mobigo samt Qbis. 

Vi tror att du  tidigare ansvarat för löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattehantering samt löneadministration
arbetat med lagerhantering, dvs hantera avvikelser, registrera artiklar samt importer av nya artiklar till affärssystem
har bred kunskap kring redovisning för att kunna erbjuda ekonomistöd till bolagets kunder, implementera nya ekonomisystem, skanningssystem, lönesystem mm.
tidigare varit delaktig vid byte av affärssystem eller integrationer till affärssystem, för att kunna bistå bolagets verksamhetskonsulter i deras arbete.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected]. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 11    Experis AB    Redovisningsekonom
Elos Medtech är en av de större och ledande utvecklings- och produktionspartnerna inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden - Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Vi omsätter ca 550 MSEK och är ungefär 550 anställda med verksamhet i Sverige, Danmark, USA och Kina. Elos Medtech är sedan 1989 är noterat på... Visa mer
Elos Medtech är en av de större och ledande utvecklings- och produktionspartnerna inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden - Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Vi omsätter ca 550 MSEK och är ungefär 550 anställda med verksamhet i Sverige, Danmark, USA och Kina. Elos Medtech är sedan 1989 är noterat på Small Cap, NASDAQ OMX Stockholm AB.

Redovisningsekonom till Elos Medtech i Timmersdala

Tillsammans med Ekonomichef verkar du för att god redovisningssed upprätthålls och att arbetet inom avdelningen utvecklas och sker effektivt. Du ska verka för att arbetet inom ditt område sker i enighet med ställda krav. Du sätter en stolthet i att verka för god kvalitet på de produkter och tjänster som hanteras av avdelningen samt stödja och medverka i aktiviteter som syftar till att förbättra produktiviteten.Dina ansvarsområden

Upprätta månads- och kvartalsbokslut.

Delta i årsbokslut.

Delta i budget- och prognosarbete.

Utföra kostnads- och intäktsanalyser.

Ansvara för anläggningsregister.

Löpande bokföring och avstämningar.

Utveckla ekonomimodulen i Monitor.

Vara tillgänglig för och delaktig i projekt som uppkommer inom andra delar av organisationen.Din profil

Bred erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.

Ekonomisk utbildning på högskolenivå. Alternativt flera års erfarenhet av liknande tjänst.

Kunskaper i MPS/ERP system.

Ansvarsfull, samarbetsvillig och initiativtagande.

Goda kunskaper i engelska.

Goda kunskaper i Excel.

Erfarenhet från tillverkande verksamhet.Detta uppdrag är en konsultuppdrag, men för rätt person finns stor chans till anställning hos Elos.Vi intervjuar kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom

Vad du kommer att göra som ekonom Som ekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning för några olika enheter, order, lager, webbshop, avstämningar samt övriga arbetsuppgifter som vanligen förekommer vid en ekonomiavdelning. Du kommer också ha en aktiv roll i ekonomiavdelningens system- och processutveckling. Hur du kvalificerar dig för rollen Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete och dä... Visa mer
Vad du kommer att göra som ekonom
Som ekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning för några olika enheter, order, lager, webbshop, avstämningar samt övriga arbetsuppgifter som vanligen förekommer vid en ekonomiavdelning.
Du kommer också ha en aktiv roll i ekonomiavdelningens system- och processutveckling.
Hur du kvalificerar dig för rollen
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete och därmed förståelse för redovisning. Du har IT-vana i allmänhet och kunskaper i Excel i synnerhet då vi arbetar i det programmet. Erfarenhet av arbete med Visma är meriterande.
Vem du är
I ditt arbete som ekonom är du noggrann, positiv och analytisk. Du tycker om att driva frågor och gillar såväl repetitiva som utmanande arbetsuppgifter. Du har vana av att arbeta självständigt i en ansvarfull roll och gillar att arbeta både ensam och att vara en lagspelare som ser utmaningar i arbetet.
Nyfiken?
Skicka din ansökan (CV + brev) senast den 8 Oktober, men gärna tidigare då vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Har du frågor om tjänsten kontakta redovisnings-/ekonomichef Agne 0500-77 40 06. Det går även bra att ställa frågor till Kent Eriksson, VD på bolaget 0709-700303.
Tjänsten startar 1/1-22 och pågår till och med 30/12-22. Visa mindre

Västerhuset söker erfaren ekonom

Ansök    Aug 26    Nexer Recruit AB    Redovisningsekonom
Västerhuset i Skövde växer och vi söker därför en strukturerad och självgående person till ekonomiavdelningen. Är du intresserad av löpande bokföring, leverantörsreskontra, lön och löpande avstämingar och vill ha ett roligt jobb på ett innovativt, expansivt och framgångsrikt företag? Då kan tjänsten som Ekonom hos oss på Västerhuset vara något för dig! Din vardag I den här rollen kommer du framför allt att arbeta operativt med redovisning, avancerad le... Visa mer
Västerhuset i Skövde växer och vi söker därför en strukturerad och självgående person till ekonomiavdelningen. Är du intresserad av löpande bokföring, leverantörsreskontra, lön och löpande avstämingar och vill ha ett roligt jobb på ett innovativt, expansivt och framgångsrikt företag? Då kan tjänsten som Ekonom hos oss på Västerhuset vara något för dig!

Din vardag

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta operativt med redovisning, avancerad leverantörsreskontra, löner och ansvara för den löpande bokföringen och lönehanteringen tillsammans med ekonomichefen. I jobbet ingår även att hantera ett flertal dotterbolag. Du kommer att ingå i ett team kompetenta medarbetare och tillhöra ekonomiavdelningen. Lokalerna är nyrenoverade, moderna och fräscha och belägna i utkanten av centrala Skövde.

Vem är du?

Till rollen som Ekonom till Västerhuset söker vi framförallt dig som är en organiserad och prestigelös person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av redovisning. Det en stor fördel om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med motsvarade storlek eller större. Det är mycket meriterande om du har kunskap av fastighetsbranschen.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Nexer Recruit för Västerhusets räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Västerhuset. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nexer Recruits rekryteringskonsult Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: [email protected]. Vi jobbar med löpande tillsättning av denna tjänsten så sök redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren redovisningskonsult till Ludvig & Co

Ansök    Nov 17    Sigma Recruit AB    Redovisningsekonom
Vill du vara med och göra skillnad? Trivs du med att arbeta i en roll med stort ansvar där ditt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter. Vi söker nu en erfaren och självgående redovisningskonsult som vill vara med i utvecklingen av vårt kontor i Skövde. Din vardag I nära samarbete med våra kunder kommer du genom uppdrags- och kundansvar arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning, främst mot enskilda företag. ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Trivs du med att arbeta i en roll med stort ansvar där ditt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter.

Vi söker nu en erfaren och självgående redovisningskonsult som vill vara med i utvecklingen av vårt kontor i Skövde.

Din vardag
I nära samarbete med våra kunder kommer du genom uppdrags- och kundansvar arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning, främst mot enskilda företag. Förutom att ansvara för redovisning, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning till dina kunder ingår det också att:

- Ge löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
- Med din kompetens stötta och hjälpa dina kollegor i sina kunduppdrag
- Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning
- Bidra till kors- och merförsäljning

På kontoret i Skövde blir du en del av ett team på ca 8 medarbetare. Du kommer rapportera till kontorschefen, Ylva Hallström, som beskriver sin verksamhet så här:
” Vårt team drivs av ett starkt engagemang och vilja att leverera det bästa. Jag som ledare ser möjligheter och drivs av att lyfta vårt team tillsammans med våra kunders utveckling mot framgång. Vi vill ge våra kunder tid och energi med fokus på utveckling för en ljusare framtid. Nu växlar vi upp för att kunna hjälpas åt och möta framtiden.”

Vem söker vi?
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller redovisning samt minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningskonsult i en rådgivande roll. Det är ett plus om du är auktoriserad redovisningskonsult men inget krav. Erfarenhet av redovisningsarbete med enskilda firmor och av säsongsarbete är extra meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och hanterar engelska väl. B-körkort är ett krav.

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Som person är du noggrann, engagerad och serviceinriktad. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga goda relationer med andra. Du är bekväm i kundkontakter, är lösningsfokuserad och kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.

Sist men absolut inte minst; du måste ha VILJAN att vara med i förändring.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 13 december.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker en ekonom till redovisningsenheten!

Ansök    Apr 28    Skövde kommun    Redovisningsekonom
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad, erfaren och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker! Skövde kommun vill fortsätta vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden ... Visa mer
Brinner du för ekonomifrågor? Är du lösningsfokuserad, erfaren och ser det som en utmaning att arbeta brett inom ekonomiområdet? Vill du bli en del av ett kompetent team med ekonomer som tillsammans arbetar med utveckling och kvalitetssäkring av ekonomiska processer i Skövde kommun? Då är du kanske den vi söker!

Skövde kommun vill fortsätta vara en effektiv organisation vilket gör ekonomistyrning till ett strategiskt viktigt område. Vi arbetar hela tiden med förbättring och kvalitetssäkring av de grundläggande processerna.

Redovisningsenheten leds av redovisningschef och är en del av avdelningen ekonomi och verksamhetsstyrning. Tillsammans med enhet budget och analys är vi ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt flera av våra bolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har ett tydligt uppdrag att leda ekonomiska processer i kommunen och vårt uppdrag innefattar bland annat redovisning, bokslut, cash management samt kund- och leverantörsreskontra.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som ekonom ingår att handlägga ärenden inom ekonomiområdet samt löpande uppgifter inom redovisningsområdet. Du arbetar med kommunen internt men även med våra kommunala bolag och kommunalförbund som har sin ekonomihantering hos oss. Vi leder arbetet i de övergripande processerna och har ett nära samarbete med sektorernas ekonomer. I denna tjänst ingår att leda och driva utvecklingsaktiviteter samt ta ansvar för något av våra olika ansvarsområden.

Du rapporterar till samordningsansvarig för redovisningsteamet som du ingår i. Det är också samordningsansvarig som är ditt stöd i din arbetsplanering. I teamet finns mycket kunskap och erfarenhet och vi lär av varandra.

Arbetsuppgifterna kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att påverka arbetsinnehållet.

KVALIFIKATIONER
Du har en akademisk ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning, ekonomistyrning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och är van att analysera ekonomisk information. Du har även intresse för och erfarenhet av arbete i kvalificerat ekonomisystem.

Som person är du självständig, strukturerad, analytisk och har en god planering. Du är öppen för nya utmaningar och har förmågan att driva utveckling. Ditt förhållningssätt är konsultativt och professionellt och du har förmågan att skapa och vårda förtroendefulla relationer.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Redovisningsekonom till Paroc/Owens Corning, Skövde

Ansök    Aug 17    Paroc AB    Redovisningsekonom
Drivs du av att arbeta i en dynamisk organisation och vill vara med på vår resa framåt? Vi erbjuder en supporterande roll med stor variation i arbetsuppgifter inom finans och ekonomi där du får arbeta självständigt och samarbeta på lokal såväl som internationell nivå. Tjänsten är en del av vårt nordiska redovisning- och revisionsteam. Arbetet som redovisningsekonom innebär support till såväl interna som externa aktörer för att säkerställa att finansiella ... Visa mer
Drivs du av att arbeta i en dynamisk organisation och vill vara med på vår resa framåt? Vi erbjuder en supporterande roll med stor variation i arbetsuppgifter inom finans och ekonomi där du får arbeta självständigt och samarbeta på lokal såväl som internationell nivå.
Tjänsten är en del av vårt nordiska redovisning- och revisionsteam. Arbetet som redovisningsekonom innebär support till såväl interna som externa aktörer för att säkerställa att finansiella processer, bokföring och redovisningsrapporter är korrekta. Främst kommer du att arbeta mot våra fabriker och verksamheter i Sverige, Norge och Danmark. Tjänsten innebär att du säkerställer att vi levererar kvalitet, kostmedvetenhet och lämpliga kontroller som är i linje med OCs regelverk och rutiner.
Resor upp till maximalt 20% av arbetstiden ingår i tjänsten för möten i Finland och huvudkontoret i Europa.
Vi söker nu dig som:
Har en examen från universitet eller högskola inom Ekonomi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Besitter god datorvana och har hög administrativ kompetens
Känner dig säker inom bokföring
Talar och skriver flytande på såväl engelska som svenska
Har tidigare erfarenhet att arbeta inom affärssystem (SAP är meriterande)
Är flexibel, positiv, kommunikativ och initiativtagande


Som person har du förmågan att tillämpa ett helhetsperspektiv för att utreda och analysera ditt område. Du trivs med att ha många kontaktytor och drivs av att skapa resultat tillsammans med andra. Rollen är omväxlande och med stor frihet, därför sätter vi stort krav på att du är ansvarstagande, noggrann, självgående och optimerar din arbetstid på bästa sätt.
Vi erbjuder dig att ta klivet in i ett team med stort hjärta och engagemang. Paroc, som en del i det globala bolaget Owens Corning, förenar en stolt tradition och nära kollegiala relationer med storföretagets internationella möjligheter och ambitioner. För dig innebär detta fina möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt och bidra till vår resa framåt. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vårt team!
Övriga upplysningar
Tjänsten är en tjänstemannaposition med placering på vårt huvudkontor i Skövde.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering, och då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 17 september, så är du välkommen med din ansökan omgående!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Anne Korkiakoski, [email protected] eller våra HR Representanter Jennifer Halling på [email protected] eller Emeli Eskilsson på [email protected]. Visa mindre

Redovisningsekonom

Beskrivning                                             Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region. I nära samarbete med... Visa mer
Beskrivning                                            
Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige.

Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

I nära samarbete med våra partners formar Västtrafik en kollektivtrafik med kunden i fokus. Vi gör det möjligt för invånarna att resa tillsammans till jobb, skola och fritidsaktiviteter och driver utvecklingen mot hållbart resande. Vi är helt enkelt en del av vardagen och framtiden. Vår bransch står inför flera stora förändringar som innebär nya och spännande utmaningar. 

Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och har ca. 10 miljarder kr i omsättning. Vi är drygt 400 medarbetare.

Nu finns möjligheten att vara med och göra hållbart resande till norm!

 

Arbetsuppgifter
På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer och dokumentadministratörer.

I rollen som redovisningsekonom arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med tillämpning av gällande lagstiftning samt god redovisningssed för att tillmötesgå externa lagstadgade krav och interna krav på korrekt redovisning.

 

I arbetet ingår uppgifter såsom:

- Löpande arbete med redovisning och bokslut
- Löpande interna kontakter avseende arbetet med anläggningsregister och redovisning
- Externa kontakter med exempelvis myndigheter och revisorer
- Upprätta bokslutsspecifikationer och stämma av dessa mot huvudboken för att säkerställa fullständig, existerande och riktig redovisning
- Tillhandahålla aktuella och kvalitativa beslutsunderlag för uppföljning och beslutsfattande till verksamhetsansvariga.
- Säkerställa att lagstadgade och internt överenskomna tidplaner följs
- Delaktig i moms- och skatteredovisningen.
- Kontakt med revisorer och relevanta myndigheter
- Delaktig i arbetet med anläggningsregistret
- Utredningsärenden inom anläggningsredovisningen, momsavstämningen samt utredningar avseende redovisningsrutiner.

 

Rollen innebär också att vara ansvarig för bokslutsverifikationer för ett antal ansvar/avdelningar. Ansvaret innefattar en dialog med controllers och verksamheten samt att ta fram underlag och beräkningar för möjlighet att bokföra korrekta periodiseringar. Du kommer också att fungera rådgivande mot verksamheten gällande det löpande redovisningsarbetet samt i tillämpning av anläggningsregistret.

 

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du treårig högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom redovisning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet och behärskar svenska i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker har minst tre års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Även yrkeserfarenhet som controller är relevant men då i kombination med kunskap inom redovisning.

 

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är självgående och tar egna initiativ och är drivande för att få saker att hända. Vi söker dig som känner engagemang i arbetet och har en vilja att lära sig mer.

Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll så tror vi att du är duktig på att samarbeta och kommunicera.

 

Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

 

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad i Skövde. Enligt personliga önskemål kan arbetsplatsen vara i Göteborg men resor i tjänsten kommer då att förekomma frekvent.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Du är välkommen med din ansökan senast 29 november. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef Patrik Lavstrand, på +46 10 434 54 47 alternativt på mail till [email protected] Visa mindre

Kvalificerad redovisningsekonom

Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt. Arbetsuppgifter Löpande redovisning, avstämningar och periodiska sammanställningar Kvartals- och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning Årsredovisning och deklaration Myndighetsrapportering Utveckling av beslutsstödsystem Utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner Följa utvecklingen och säkerställa att b... Visa mer
Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt.


Arbetsuppgifter
Löpande redovisning, avstämningar och periodiska sammanställningar
Kvartals- och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning
Årsredovisning och deklaration
Myndighetsrapportering
Utveckling av beslutsstödsystem
Utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner
Följa utvecklingen och säkerställa att bolaget följer gällande regelverk
Utredningsarbete efter behov

Vem är du?
Vi söker du som är civilekonom eller har annan eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete.
Du har god kompetens inom rådande regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning, skatter och bokslutsarbete. Kunskaper inom Solvens 2 och IFRS är särskilt meriterade. Du har generellt goda Excel- och systemkunskaper, det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Navision och QlikView.
Som person tar du ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter med en uttalad ambition om att alltid leverera resultat som håller hög kvalitet och i tid. Du är prestigelös, noggrann och har en god förmåga att se helheten.
Du är stresstålig, kan hantera en varierande arbetsbelastning och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, är självgående och har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i ett team.
Det är även viktigt att du har ett driv och en vilja att vara med och utveckla ekonomifunktionen och gillar att ha kontakt med kollegor på olika funktioner inom bolaget.


En unik arbetsgivare!
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra. Visa mindre

Redovisningsekonom till Skövde

Till ett bolag i framkant söker vi nu en interim redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/EQonomy på heltid som initialt är 6 månader med start omgående och med chans till förlängning. Ditt uppdrag Vill du arbeta i en internationell organisation där du får möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du även att det lockar att få arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad för människor? Då tror vi att du s... Visa mer
Till ett bolag i framkant söker vi nu en interim redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/EQonomy på heltid som initialt är 6 månader med start omgående och med chans till förlängning.

Ditt uppdrag

Vill du arbeta i en internationell organisation där du får möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du även att det lockar att få arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad för människor? Då tror vi att du skulle passa bra!

Din roll

Som redovisningsekonom kommer du att vara en viktig del av ekonomiavdelningen och arbeta med bl.a. anläggningstillgångar, bokslutsarbete, lagerinventering, kontoavstämningar, och diverse andra uppgifter. Vidare kommer du att även att arbeta med indrivning av kundfordringar. Systemen som tillämpas är Agresso och Aaro. Här blir du del av ett härligt team med prestigelösa kollegor där man hjälper varandra.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Det är till din fördel om du har arbetat brett med redovisning och därmed snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna och arbeta självständigt. Som person är du prestigelös och van vid att prioritera och strukturera ditt arbete och självklart har du en positiv inställning till din omgivning.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer 

här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra Cederqvist ([email protected], 0735-216560).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Redovisningsansvarig till EY i Skövde/Lidköping

Ansök    Sep 10    Ernst & Young AB    Redovisningsekonom
Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Rollen som ansvarig för vår redovisningsavdelning är viktig, och där är vi i behov av någon som kan arbeta med marknadsarbete, styra våra redovisningsmedarbetare i deras arbete och rekrytera nya medarbetare, kvalitetssäkra leveranser, samt sträva efter god lönsamhet och effektivitet. Som redovisningsan... Visa mer
Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Rollen som ansvarig för vår redovisningsavdelning är viktig, och där är vi i behov av någon som kan arbeta med marknadsarbete, styra våra redovisningsmedarbetare i deras arbete och rekrytera nya medarbetare, kvalitetssäkra leveranser, samt sträva efter god lönsamhet och effektivitet. Som redovisningsansvarig blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Vi har redovisningsmedarbetare på både Skövde- och Lidköpingskontoret så arbete på båda kontoren kommer bli aktuellt. Vi är dock flexibla med vart man vill vara stationerad primärt.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ansvarig för vår redovisningsavdelning utgör du en del av den regionala ledningsgruppen för FRS (Financial Reporting Services som vår redovisningsdel inom byrån kallas), samt arbetar nära ansvarig kontorschef i kontorsövergripande frågor. Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Du kommer även arbeta med marknadsarbete för redovisningstjänster på den lokala marknaden, vidareutveckla kontorets samarbete med kundansvariga inom revision, samt med regionens affärsutvecklare. Du kommer driva centrala marknadskampanjer och försäljningsinitiativ mot uppsatta mål. Arbetet omfattar löpande redovisning, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i kvalificerade redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering.För att lyckas behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter
ha god analytisk förmåga
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig som arbetar som redovisningskonsult med minst 3 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt en bred redovisningskompetens. Vi ser det som meriterande om du arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt kan skriva provet för auktorisation inom snar framtid. Är du inte auktoriserad idag så är det viktigt att du som söker har de kvalifikationer som krävs för att kunna skriva provet för auktorisation.

Vi ser också gärna att du
har goda kunskaper inom Excel
du har även en god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd och har ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla arbetsuppgifter med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.

Sök senast den 15 oktober 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Skymgård på [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]. Visa mindre

Redovisningsekonom till Billinge Färg

Ansök    Aug 31    Sigma Recruit AB    Redovisningsekonom
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar? Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad. Din vardag Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för företag... Visa mer
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar?

Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad.

Din vardag
Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för företagets löpande ekonomi samt lönehantering där du självständigt ansvarar för den löpande löneprocessen från början till slut.

I rollen ingår:

- Löpande redovisning
- Avstämningar av balans- och resultatkonton
- Moms- och skatteredovisning
- Fakturering
- Hantering av dagskassor, presentkort och tillgodokvitton
- Kund- och leverantörsreskontra
- Månads- och kvartalsbokslut
- Förberedelser till årsbokslut
- Löner
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Tjänstens placering är i Skövde, du ansvarar för att hantera ekonomi och lönearbete för båda våra butiker och du rapporterar till VD.

Vem söker vi?
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av självständigt redovisnings- och ekonomiarbete. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av löneadministrativt arbete. Du har mycket god datorvana och kan med fördel hantera MS Office samt att du har vana att arbeta i något ekonomi- och lönesystem. Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta eget ansvar. Du är social, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer med andra. Du kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar, har en stor initiativförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.

Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna men kan samtidigt driva frågor på egen hand när så krävs.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 6 september.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Billinge Färg
Billinge Färg är en privatägd färgbutik som ingår i Nordens största färghandelskedja Colorama. Vi säljer till både konsumenter och proffskunder. Butiken har varit verksam sedan 1967 och är väl etablerad på den lokala marknaden. Vi är 20 anställda och har en omsättning på 48 miljoner SEK. Från 2016 har vi också en butik i Mariestad för proffskunder.

Vår affärsidé är att tillhandahålla ändamålsenliga produkter och tjänster till våra kunder som behöver förnyelse i och på husets alla ytor. Våra kunder ska möta oss och en butik som bidrar till skaparanda och som förverkligar drömmar. Vi har alltid ett positivt kundbemötande, stor tillgänglighet och en hög kunskapsnivå. Det gör att våra kunder ska bli det som är viktigast för oss – en lojal återkommande mycket nöjd kund - vår ambassadör.

Vår värdegrund bygger på KUNDFOKUS, INSPIRATION, KVALITET OCH ANSVAR.

Läs mer på www.colorama.se/billingefarg Visa mindre

Redovisningsekonom till Billinge Färg

Ansök    Aug 17    Sigma Recruit AB    Redovisningsekonom
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar?   Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad. Din vardag Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för föret... Visa mer
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar?  

Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad.

Din vardag
Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för företagets löpande ekonomi samt lönehantering där du självständigt ansvarar för den löpande löneprocessen från början till slut.

I rollen ingår:


• Löpande redovisning
• Avstämningar av balans- och resultatkonton
• Moms- och skatteredovisning
• Fakturering
• Hantering av dagskassor, presentkort och tillgodokvitton
• Kund- och leverantörsreskontra
• Månads- och kvartalsbokslut
• Förberedelser till årsbokslut
• Löner
• Övriga administrativa arbetsuppgifter


Tjänstens placering är i Skövde, du ansvarar för att hantera ekonomi och lönearbete för båda våra butiker och du rapporterar till VD.

Vem söker vi?
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av självständigt redovisnings- och ekonomiarbete. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av löneadministrativt arbete. Du har mycket god datorvana och kan med fördel hantera MS Office samt att du har vana att arbeta i något ekonomi- och lönesystem.  Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta eget ansvar. Du är social, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer med andra. Du kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar, har en stor initiativförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.

Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna men kan samtidigt driva frågor på egen hand när så krävs.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 6 september.  

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Billinge Färg
Billinge Färg är en privatägd färgbutik som ingår i Nordens största färghandelskedja Colorama. Vi säljer till både konsumenter och proffskunder. Butiken har varit verksam sedan 1967 och är väl etablerad på den lokala marknaden. Vi är 20 anställda och har en omsättning på 48 miljoner SEK.  Från 2016 har vi också en butik i Mariestad för proffskunder.

Vår affärsidé är att tillhandahålla ändamålsenliga produkter och tjänster till våra kunder som behöver förnyelse i och på husets alla ytor. Våra kunder ska möta oss och en butik som bidrar till skaparanda och som förverkligar drömmar. Vi har alltid ett positivt kundbemötande, stor tillgänglighet och en hög kunskapsnivå. Det gör att våra kunder ska bli det som är viktigast för oss – en lojal återkommande mycket nöjd kund - vår ambassadör.

Vår värdegrund bygger på KUNDFOKUS, INSPIRATION, KVALITET OCH ANSVAR.

Läs mer på www.colorama.se/billingefarg Visa mindre

Redovisningsekonom

Beskrivning                                             Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och en attraktiv och konkurrenskraftig region. Västtrafik AB omsätter ... Visa mer
Beskrivning                                            
Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige.

Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Västtrafik AB omsätter årligen cirka 10 miljarder och är helägt av Västra Götalandsregionen. Vi är cirka 400 medarbetare.

På Ekonomienheten är vi 30 medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonomer, redovisningsassistenter och dokumentadministratörer. Vi växer och söker därför en kvalificerad redovisningsekonom till vår enhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom arbetar du i nära samarbete med redovisningschef både när det gäller att utveckla arbetssätt, processer och rutiner men också för att driva utveckling och säkerställa kvalitet av redovisningsprocessen som helhet på Västtrafik.

Du kommer att fungera som en expertkompetens mot Ekonomienheten och verksamheten inom bokslut, moms och redovisning och i rollen ingår att ha ett funktionsansvar för bokslutsprocessen och utfall.

I arbetet ingår också uppgifter såsom löpande avstämning och övergripande kontroll av större poster i bokslut. Du kommer att fungera som ett stöd för medarbetarna på redovisningsavdelningen i löpande frågor samt stötta redovisningschef i kommunikation och information till medarbetarna.

Du är med och driver och deltar i projekt och upphandlingar övergripande inom Västtrafik samt är med att bidra till förbättrad intern kontroll. Detta innebär att du kommer att utarbeta ett brett kontaktnät och ha samarbeten internt inom hela Västtrafik gällande redovisningsfrågor.

Mycket av rollen handlar om att säkerställa kvalitet och effektivitet i det dagliga arbetet på uppdrag av redovisningschefen.

I arbetsuppgifterna ingår även löpande rapportering till bland annat ägare, styrelse och ledning men även till aktörer såsom tex. SCB.  

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna tjänst så har du kandidatexamen eller likvärdig utbildning i ekonomi och behärskar svenska i tal och skrift.

Då du kommer att vara en intern konsultativ expertfunktion gällande moms, redovisningsfrågor och inkomstskattefrågor så vill vi att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från större bolag alternativt från revisionsbranschen samt hög teoretisk kunskap inom redovisning o skatt.

Har du erfarenhet av stora transaktionsvolymer är detta meriterande. 

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll tror vi att du är noggrann och har ett genomgående kvalitetstänk då mycket av rollen handlar om säkerställande av riktighet. Du behöver vara pedagogisk och ha en vilja och förmåga att dela med dig av dina kunskaper.

Då du i denna roll skall kunna identifiera utvecklingspotential i rutiner och verksamhet och driva förändringar så tror vi att du som söker denna tjänst är självgående och drivande som person samt har ett engagemang och en vilja att lära dig.

Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten så för att trivas i denna roll så tror vi att du är duktig på att samarbeta, och kommunicera. Du kommer att ha löpande kontakt med controllers och revisorer och i förekommande fall externa konsulter. Kontakt med ägare och myndigheter förekommer också.

Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. 

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att tillhöra Redovisningsavdelningen som är placerad i Skövde. Resor i tjänsten kommer att förekomma.

 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Du är välkommen med din ansökan senast 29 maj. Har du frågor om tjänsten kontakta redovisningschef Patrik Lavstrand, på +46 10 434 54 47 alternativt på mail till [email protected] Visa mindre

Redovisningsansvarig till EY i Skövde/Lidköping

Ansök    Maj 28    Ernst & Young AB    Redovisningsekonom
Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Rollen som FRS-ansvarig är viktig för att vidareutveckla den lokala FRS- och Kombiaffären, där vi är i behov av att säkerställa ett aktivt marknadsarbete, en god styrning och rekrytering av medarbetare, kvalitetssäkrade leveranser, samt god lönsamhet och effektivitet. Som redovisningsansvarig blir du s... Visa mer
Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Rollen som FRS-ansvarig är viktig för att vidareutveckla den lokala FRS- och Kombiaffären, där vi är i behov av att säkerställa ett aktivt marknadsarbete, en god styrning och rekrytering av medarbetare, kvalitetssäkrade leveranser, samt god lönsamhet och effektivitet. Som redovisningsansvarig blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Du kommer att arbeta på både Skövde- och Lidköpingskontoret.
Möjligheten
Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Huvudsakliga ansvarsområden
FRS-ansvarig utgör del av den regionala ledningsgruppen för FRS, samt arbetar nära ansvarig kontorschef i kontorsövergripande frågor. Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Säkerställa ett fungerande marknadsarbete för FRS-tjänster på den lokala marknaden, vidareutveckla kontorets samarbete med kundansvariga inom revision, samt med regionens affärsutvecklare. Du kommer driva centrala marknadskampanjer och försäljningsinitiativ mot uppsatta mål. Arbetet omfattar löpande redovisning, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i kvalificerade redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering.

För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
ha god analytisk förmåga
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad

Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig som är auktoriserad redovisningskonsult med minst 3 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt kvalificerade ekonomitjänster. Du har en bred redovisningskompetens och har ett stort affärsintresse. Vi ser det som meriterande om du arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt har erfarenhet från shared service center/ekonomiavdelning eller innehar en revisionsbakgrund. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.
Vi ser även gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
har goda kunskaper inom Excel


Vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.
Vad kan EY erbjuda dig?
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.
Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev, betyg från din utbildning samt eventuella betyg från tidigare arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 3 juli 2020. Kontaktperson: Eva Skymgård, [email protected].
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom till Billinge Färg

Ansök    Aug 17    Sigma Recruit AB    Redovisningsekonom
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar? Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad. Din vardag Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för företag... Visa mer
Har du några års erfarenhet av redovisning, ekonomi och lönehantering? Trivs du med att arbeta i en bred roll med mycket frihet men också stort ansvar? Vill du arbeta i ett växande företag med platt organisation och korta beslutsvägar?

Vi söker nu en självgående och engagerad redovisningsekonom och löneadministratör till våra butiker i Skövde och Mariestad.

Din vardag
Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du en bred tjänst där du ansvarar för företagets löpande ekonomi samt lönehantering där du självständigt ansvarar för den löpande löneprocessen från början till slut.

I rollen ingår:

- Löpande redovisning
- Avstämningar av balans- och resultatkonton
- Moms- och skatteredovisning
- Fakturering
- Hantering av dagskassor, presentkort och tillgodokvitton
- Kund- och leverantörsreskontra
- Månads- och kvartalsbokslut
- Förberedelser till årsbokslut
- Löner
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Tjänstens placering är i Skövde, du ansvarar för att hantera ekonomi och lönearbete för båda våra butiker och du rapporterar till VD.

Vem söker vi?
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av självständigt redovisnings- och ekonomiarbete. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av löneadministrativt arbete. Du har mycket god datorvana och kan med fördel hantera MS Office samt att du har vana att arbeta i något ekonomi- och lönesystem. Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att ta eget ansvar. Du är social, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer med andra. Du kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar, har en stor initiativförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad och har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.

Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna men kan samtidigt driva frågor på egen hand när så krävs.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 6 september.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Billinge Färg
Billinge Färg är en privatägd färgbutik som ingår i Nordens största färghandelskedja Colorama. Vi säljer till både konsumenter och proffskunder. Butiken har varit verksam sedan 1967 och är väl etablerad på den lokala marknaden. Vi är 20 anställda och har en omsättning på 48 miljoner SEK. Från 2016 har vi också en butik i Mariestad för proffskunder.

Vår affärsidé är att tillhandahålla ändamålsenliga produkter och tjänster till våra kunder som behöver förnyelse i och på husets alla ytor. Våra kunder ska möta oss och en butik som bidrar till skaparanda och som förverkligar drömmar. Vi har alltid ett positivt kundbemötande, stor tillgänglighet och en hög kunskapsnivå. Det gör att våra kunder ska bli det som är viktigast för oss – en lojal återkommande mycket nöjd kund - vår ambassadör.

Vår värdegrund bygger på KUNDFOKUS, INSPIRATION, KVALITET OCH ANSVAR.

Läs mer på www.colorama.se/billingefarg Visa mindre

Poolia Skövde söker Redovisningekonom

Nu växer Poolia Skövde och vi söker en Redovisningsekonom med erfarenhet från koncernredovisning. Detta är ett uppdrag hos en av våra trevliga kunder i Skövde med start omgående och uppdraget kommer att vara i minst 6 månader. Om tjänsten Som redvisningsekonom kommer du att vara en nyckelperson i rapporteringen till koncernledningen i Schweiz och arbeta bl.a. med bokslutsarbete, kontoavstämningar och momsredovisning. Redovisningsekonomerna arbetar högt oc... Visa mer
Nu växer Poolia Skövde och vi söker en Redovisningsekonom med erfarenhet från koncernredovisning.
Detta är ett uppdrag hos en av våra trevliga kunder i Skövde med start omgående och uppdraget kommer att vara i minst 6 månader.

Om tjänsten
Som redvisningsekonom kommer du att vara en nyckelperson i rapporteringen till koncernledningen i Schweiz och arbeta bl.a. med bokslutsarbete, kontoavstämningar och momsredovisning. Redovisningsekonomerna arbetar högt och lågt med det vanliga redovisningsarbetet,och för denna tjänst är det fokus på att hjälpa redovisningschefen med arbetet av en 10 holdingbolag struktur som sköts från Sverige, i samarbete med externa revisorer och koncernekonomer sittandes i Geneve. Här finns en chans att bygga på sin erfarenhet inom koncernredovisning för ett växande företag, med högt tempo och i en bransch som gör skillnad.

Vem är du?
Vår kund har lika stort fokus på personlighet och attityd som på kompetens. Vi tror därför att du är affärsorienterad, självständig, driven och en energisk lagspelare.
Du trivs med att arbeta i en expansiv organisation, med högt tempo och har en förmåga att arbeta med stora datamängder och rapportering.
Som redovisningsekonom kan du snabbt kan komma in i rollen och arbeta självständigt.
Vi ser det som en fördel om du har arbetat i ett stort bolag eller koncern, då koncernrapportering är en stor del av arbetet. Vi ser även att du har kunskap i Agresso och Aaro som ett stort plus, men det är inget krav.
Engelska förekommer kontinuerligt i tjänsten.


Om verksamheten
Poolia tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Bokförare

Ansök    Feb 10    Gräddhyllan    Redovisningsekonom
Vi söker en erfaren bokförare som skall ha hand om löpande bokföring, faktureringarna, löner, informations utsändningar, avstämning etc. Tjänsten är en heltidstjänst. Vill gärna ha en bifogad bild på ansöknings deltagaren ihop med Cv och personligt brev. Visa mer
Vi söker en erfaren bokförare som skall ha hand om löpande bokföring, faktureringarna, löner, informations utsändningar, avstämning etc.
Tjänsten är en heltidstjänst.


Vill gärna ha en bifogad bild på ansöknings deltagaren ihop med Cv och personligt brev. Visa mindre

Redovisningsekonom till Unilabs i Skövde

Ansök    Dec 9    EQonomy    Redovisningsekonom
Till Unilabs i Skövde söker vi en interim redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/EQonomy på heltid som initialt är 6 månader med start omgående. Ditt uppdrag Vill du arbeta i en internationell organisation där du får möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du även att det lockar att få arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad för människor? Då tror vi att du skulle passa bra hos oss! Unilabs Uni... Visa mer
Till Unilabs i Skövde söker vi en interim redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/EQonomy på heltid som initialt är 6 månader med start omgående.

Ditt uppdrag

Vill du arbeta i en internationell organisation där du får möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du även att det lockar att få arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad för människor? Då tror vi att du skulle passa bra hos oss!

Unilabs

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 12 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,300 i Sverige. Vi har vårt Svenska huvudkontor i Stockholm och vårt Lön- och Redovisningskontor i Skövde. Koncern huvudkontoret ligger i Genevé i Schweiz och Sverige är en stor del av det globala bolaget. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Din roll

Som redvisningsekonom på Unilabs kommer du vara en nyckelperson i rapporteringen till koncernledningen i Schweiz och arbeta bl.a. med bokslutsarbete, kontoavstämningar och momsredovisning. Som redovisningsekonom arbetar du högt och lågt med det vanliga redovisningsarbetet, speciellt för denna tjänst är ett fokus på att hjälpa redovisningschefen med arbetet av en 10 holdingbolag struktur som sköts från Sverige, i samarbete med externa revisorer och koncernekonomer sittandes i Geneve. Här finns en chans att bygga på din erfarenhet inom koncernredovisning för ett växande företag, med högt tempo och i en bransch som gör skillnad.

Vem är du?

Vi på Unilabs har lika stort fokus på personlighet och attityd som på kompetens. Vi tror därför att du är affärsorienterad, självständig och driven och energisk lagspelare.

Du trivs med att arbeta i en expansiv organisation, med högt tempo och har en förmåga att arbeta med stora datamängder och rapportering. Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom som snabbt kan komma in i rollen och arbeta självständigt.

Vi ser det som fördel om du har arbetat i ett stort bolag eller koncern, då koncernrapportering är en stor del av arbetet. Vi ser även gärna att du har kunskap i Agresso och Aaro vilka är system som används inom Unilabs.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ och trygg i att rapportera och presentera på engelska då detta förekommer kontinuerligt i tjänsten.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Kayser ([email protected], 076-0001860) och konsultchef Alexandra Cederqvist ([email protected], 0735-216560).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

PLS i Skövde söker redovisningsekonom

Företagsinformation Har du några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom? Söker du nya utmaningar i en dynamisk och spännande organisation som ger dig möjlighet att växa och utvecklas i rollen? Ta då chansen och sök tjänsten som redovisningsekonom hos oss! 1973 startade Skövdeikonen John Erik “Putte” Larsson ett litet företag som gick under namnet PL´s, Putte Larsson´s. Han strävade mot att utveckla och producera de mest ekonomiska, miljövänliga ... Visa mer
Företagsinformation
Har du några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom? Söker du nya utmaningar i en dynamisk och spännande organisation som ger dig möjlighet att växa och utvecklas i rollen? Ta då chansen och sök tjänsten som redovisningsekonom hos oss!

1973 startade Skövdeikonen John Erik “Putte” Larsson ett litet företag som gick under namnet PL´s, Putte Larsson´s. Han strävade mot att utveckla och producera de mest ekonomiska, miljövänliga och effektiva städprodukterna på marknaden. I dag är PLS är en totalleverantör inom städ, hygien och rengöring med hela Norden som arbetsfält. Vi är en ISO-certifierad kemproducent med bas i Skövde.

Läs mer på www.pls.nu


Vi söker nu en självgående och driven redovisningsekonom till vår verksamhet i Skövde.


Tjänstebeskrivning
Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du ett arbete med både bredd och variation. Du kommer i första hand arbeta med löpande redovisning, deklaration av skatter och avgifter, göra månadsavstämningar samt upprätta månadsbokslut och rapporter för våra tre bolag. Du stöttar också i övriga administrativa uppgifter och kontorsgöromål.

Tjänsten är placerad i Skövde och du rapporterar till företagets VD.Kvalifikationer
Du har minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och 1-2 års erfarenhet av arbete i rollen som redovisningsekonom. Du har också erfarenhet av bokslut.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel, är ett krav, samt förståelse för affärssystem. PLS jobbar med affärssystemet Monitor.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är prestigelös och har hög serviceanda, lätt för att kommunicera och är en god lagspelare. Du arbetar självständigt och har förmåga att driva ditt arbete framåt. Ditt signum är att leverera kvalitet i allt du gör. Du har viljan att lära, är nyfiken och motiveras av att utvecklas.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar PLS med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos PLS.

Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected].

Då tjänsten behöver bli tillsatt omgående arbetar vi med löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Visa mindre

Ekonom

Högskolans ekonomiavdelning är det finansiella navet i en verksamhet som omsätter nästan en halv miljard kronor. Avdelningen består idag av sex personer som arbetar med såväl interna som externa uppgifter på området. Som ekonom vid Högskolan i Skövde kommer du att arbeta med löpande ekonomifrågor. Arbetet består av såväl kvalificerade som rutinmässiga arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Det innebär bl. a. att du ansvarar för löpande bokslut- och redovisn... Visa mer
Högskolans ekonomiavdelning är det finansiella navet i en verksamhet som omsätter nästan en halv miljard kronor. Avdelningen består idag av sex personer som arbetar med såväl interna som externa uppgifter på området.

Som ekonom vid Högskolan i Skövde kommer du att arbeta med löpande ekonomifrågor. Arbetet består av såväl kvalificerade som rutinmässiga arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Det innebär bl. a. att du ansvarar för löpande bokslut- och redovisningskontroller för en resultatenhet (institution), samt handlägger, avslutar och kontrollerar olika projekt och bevakar anslag och externa forskningsmedel. Du upprättar budget, bokslut och ansvarar för löpande uppföljning samt analys av resultat och redovisning till forskningsgruppsledare och olika finansiärer. Vidare ansvarar du för upprättande av projektbudgetar och ger support till forskare i olika ekonomifrågor. Arbetet innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med institutionens ledning. En viktig arbetsuppgift är att ansvara för högskolans ekonomisystem tillsammans med en kollega. En ytterligare uppgift är att i samarbete med dina kollegor på avdelningen ta fram högskoleövergripande policyer, riktlinjer och processer för ekonomiarbetet vid Högskolan samt ta fram och förbättra rutiner och rutinbeskrivningar. Hantering av anläggningar, betalfiler, kund- och leverantörsfakturor kommer även att ingå i tjänsten.

Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen.

 Vi söker dig som har:


• examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot ekonomi
• kurser på högskolenivå i redovisning, motsvarande 60 hp eller motsvarande kunskaper och erfarenheter som bedöms som likvärdiga av arbetsgivaren
• god samarbetsförmåga
• god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska respektive engelska.

Vi kommer också att värdera följande bedömningsgrunder vid anställningen:


• Dokumenterad erfarenhet av allmänt ekonomiarbete, företrädesvis inom offentlig verksamhet.
• Dokumenterade kunskaper i juridik, framför allt avtalsrätt.
• Dokumenterad erfarenhet av ekonomiskt utvecklingsarbete.
• Dokumenterad erfarenhet av arbete med revision.
• Erfarenhet av systemansvar för ekonomisystem.
• Dokumenterad erfarenhet av databaserade system samt goda IT-kunskaper.
• God förmåga att skapa relationer och nätverk.
• God analytisk förmåga, särskilt när det gäller numerisk information.
• God förmåga att självständigt organisera och driva det egna arbetet.

Vid denna anställning kommer stor vikt att fästas vid dokumenterad erfarenhet av allmänt ekonomiarbete, företrädesvis inom offentlig verksamhet, dokumenterad god samarbetsförmåga samt erfarenhet av systemansvar för ekonomisystem.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tillsvidare anställning som omfattar 100 %. Högskolan tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 2 april 2019
Diarienummer: Ref nr HS 2019/124

Kontaktuppgifter
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Stefan Axelsson. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
• Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till Swegon

Ansök    Jul 16    Framtiden AB    Redovisningsekonom
Har du precis tagit en högskolexamen inom ekonomi? Vill du börja jobba på ett stort börsnoterat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta rätt tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som redovisningsekonom på Swegon kommer dina arbetsuppgifter bestå av: - Löpande redovisning - Kontoavstämningar - Bokslut - Årsredovisningar - Moms och deklarationer - Ansvar för budgetprocesser - Rapportering av månadsbokslut till Swegons ägare I din roll som re... Visa mer
Har du precis tagit en högskolexamen inom ekonomi? Vill du börja jobba på ett stort börsnoterat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Swegon kommer dina arbetsuppgifter bestå av:

- Löpande redovisning
- Kontoavstämningar
- Bokslut
- Årsredovisningar
- Moms och deklarationer
- Ansvar för budgetprocesser
- Rapportering av månadsbokslut till Swegons ägare

I din roll som redovisningsekonom på Swegon kommer du att arbeta tätt tillsammans med controllers på företaget och ha mycket kontakt med verksamheten.

I början av din anställning kommer du att få en bra introduktion för att du på bästa sätt kommer in i din roll som redovisningsekonom.Om företaget
Swegon Group ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Swegon har 14 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 200 anställda och omsätter cirka 4,1 miljarder kronor.

Du kommer att ingå i ett team på 9 personer, som jobbar med bl.a. leverantörsreskontran, kundreskontran och redovisning.

Din profil
Skallkrav:
- Ekonomi på högskolenivå
- Svenska och engelska i tal och skrift
- God datavana
- Grundläggande kunskaper i Excel

Meriterande:
- Kunskaper i finska, eller annat nordiskt språk
- Intresse för system, tex. IRP

Som person är du driven och ambitös och vill utveckla dig själv och företaget du jobbar på. Du har lätt för att ta egna initivativ och kan jobba bra självständigt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Kvänum
Start: 1 septermber eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre