Lediga jobb som Affärsområdeschef i Skövde

Se lediga jobb som Affärsområdeschef i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Engagerad Områdeschef Skaraborg/Fyrbodal

Ansök    Nov 20    Enrival AB    Affärsområdeschef
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör ti... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 140 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning genom tjänsten Rusta och Matcha.

EnRival är en av Sveriges största leverantörer av Arbetsförmedlingens tjänst Kundval Rusta och Matcha. Vi har stort fokus på resultat och kvalitet och att arbeta tillsammans. Vi vill nu förstärka vårt fantastiska team i Skaraborg/Fyrbodal med en trygg och entusiasmerande ledare i rollen som:

Engagerad Områdeschef i Skaraborg/Fyrbodal

Vi på EnRival brinner för att hjälpa människor att växa, finna sysselsättning i form av arbete eller studier som leder till arbete. Kärnverksamheten är utan tvekan matchning av arbetssökande, men vi jobbar också med flera andra projekt inom rekrytering och omställning.

EnRival fortsätter växa i hög fart och vi behöver nu förstärka med en driven ledare som skall ansvara för Skaraborg/Fyrbodal.

I rollen som Områdeschef kommer du ansvara fullt ut för såväl ekonomi, etablering, kvalitet, resultat, personal och övrig operativ verksamhet i ditt område. Du har budgetansvar för hela området och leder den operativa verksamheten tillsammans med dina handledare. Du har ett tätt samarbete med övriga Områdeschefer och våra operativa ledare.

För att lyckas i denna spännande befattning bör du vara trygg i rollen som ledare och van att driva verksamhet tillsammans med dina kollegor och du rapporterar direkt till vår operativa chef.

Vi ser positivt på sökande som har eller är:

• Erfarenheter och förståelse av ekonomiskt arbete och ekonomisk uppföljning.
• Utåtriktad och nätverkande i syfte att skapa möjligheter för att ditt område ska växa.
• Lätt för teamwork, är strukturerad, initiativtagande och har en säljande personlighet.
• Erfarenhet av praktiskt ledarskap
• En väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
• Ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.
• God digital kompetens avseende videomöten samt hanterar Excel bra.
• Erfarenhet av arbete med Arbetsmarknadspolitiska projekt är meriterande men ej krav.

Vi söker dig som har en stark vilja och drivkraft att göra ditt team framgångsrikt, samtidigt som ni bidrar till företagets totala mål.

Du behöver även vara beredd på att kavla upp ärmarna och ta i när det väl gäller, då denna roll innebär ett stort ansvar och ibland innebär mycket arbete och långa dagar.

Tjänsten är på heltid och lön enligt kollektivavtal. Dessutom finns rörliga ersättningsdelar kopplat till områdets budget.

Intresserad?

Du söker genom att gå in på www.enrival.se och klicka på ”Lediga Jobb”.
Vi emotser din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2023-12-10.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande.

Mer information och ansökan
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta operativ chef Menaida Hasanovic via epost: [email protected] Visa mindre

Skövde Energi söker affärsområdeschef Energitjänster

Ansök    Feb 9    Skövde kommun    Affärsområdeschef
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum och samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle? På Skövde Energi kan du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö. Nu söker vi en engagerad och prestigelös ledare som har hållbarhet högt upp på sin agenda och vill utvecklas i rollen som affärsområdeschef Energitjänster. Det här jobbet är perfekt för... Visa mer
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum och samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle? På Skövde Energi kan du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö.

Nu söker vi en engagerad och prestigelös ledare som har hållbarhet högt upp på sin agenda och vill utvecklas i rollen som affärsområdeschef Energitjänster. Det här jobbet är perfekt för dig som vill göra skillnad och bidra till Skövdes och Skaraborgs utveckling. Låter det som ett jobb för dig?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för eldistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Affärsområde Energitjänster arbetar med att utveckla nya tjänster inom energibranschen. Det är ett nystartat affärsområde med stor utvecklingspotential och driv framåt.

Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Skövde Energi har i dagsläget 65 medarbetare och våra värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

ARBETSUPPGIFTER
Som affärsområdeschef Energitjänster på Skövde Energi har du en ledande roll i utvecklingen av framtidens energisystem. Du kommer att planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål. Du tar initiativ för att leda och driva förändringar, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet utifrån vår värdegrund. Du har resultatansvar för affärsområdet och personalansvar för fyra medarbetare.

Du rapporterar till vd och har en plats i ledningsgrupp, där du förväntas representera ditt affärsområde och bidra till utvecklingsarbetet för hela Skövde Energi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill leda ett starkt team i utveckling. Du har erfarenhet från energibranschen samt förmåga och drivkraft att kunna utveckla verksamheten på affärsmässiga grunder. Som yrkesperson är du såväl lösningsfokuserad som en prestigelös lagspelare. Du har erfarenhet som ledare, gillar att föra dialog med dina medarbetare och inser vikten av att såväl lyssna som att ge riktning.

Du stimuleras av att få sätta dig in i nya och komplexa områden, du är nyfiken och drivande. Du är bekväm med att vägen framåt oftast är okänd och trygg i din förmåga att omvandla diffusa mål till konkreta handlingsplaner. Du tar saker i mål men är samtidigt öppen för förändrade förutsättningar under resans gång. Du är en förtroendeingivande relationsbyggare som får med dig andra på vägen mot målet.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom ett flertal av följande områden:
• Affärsutveckling och/eller produktledning
• Att ha jobbat i team mot gemensamma mål
• Att ha haft ansvar/roller som innebär intern och extern stakeholder-kommunikation

Vi ser även att du har:
• God förståelse för energibranschens strategiska utmaningar
• Stort nätverk inom såväl energibranschen som dess intressenter
• Affärskunskap
• Erfarenheter att leda projekt och komplexa organisationer
• Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift

Vi är ett litet, engagerat och prestigelöst team med stark vilja att göra skillnad. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Därför kommer en säkerhetsprövning och säkerhetsintervju att göras innan anställning. Visa mindre

Specialist inom skärande bearbetning

GTO Powertrain Production i Skövde söker en ingenjör för kompetensomådet skärande bearbetning för placering i gruppen Materialtekniska Processer och Specialister, inom Teknik Bearbetning. Arbetsuppgifter: Din uppgift är att vara och sprida kompetens inom det materialtekniska området skärande bearbetning för att : Säkerställa specialistkunskap inom området. Utveckla och underhålla metod/process/arbetssätt mot dagens/framtidens behov. Omvärldsbevaka fo... Visa mer
GTO Powertrain Production i Skövde söker en ingenjör för kompetensomådet skärande bearbetning för placering i gruppen Materialtekniska Processer och Specialister, inom Teknik Bearbetning.


Arbetsuppgifter:


Din uppgift är att vara och sprida kompetens inom det materialtekniska området skärande bearbetning för att :
Säkerställa specialistkunskap inom området.
Utveckla och underhålla metod/process/arbetssätt mot dagens/framtidens behov.
Omvärldsbevaka forskning och utvecklingsverksamhet inom kompetensområdet.
Koordinera/sprida harmoniseringen inom kompetensområdet samt ansvara för att stödja/utbilda andra berörda personer och verksamheter.
Stödja verksamheten med specialistkompetens inom berörda områden.
Arbeta med ständiga förbättringar inom kompetensområdet.
Initiera, planera och genomföra förbättringar i befintliga metoder/processer med avseende på kapacitet, tillgänglighet, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.Kvalifikationer:
Universitets-/Högskoleexamen inom materialområdet, helst med erfarenhet från skärande bearbetning inom tillverkande industri.
Väl utvecklad kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift (Engelska och Svenska).
Arbetet ställer stora krav på förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp, samt att driva och utveckla området mot uppsatta mål.Produktionsanläggningen i Skövde är den största drivline-siten i Volvokoncernen med totalt 3800 anställda. Inom teknikorganisationen arbetar ca 270 ingenjörer. En del inom teknikorganisationen är teknologiområde bearbetning, bestående av ca 80 medarbetare. Vårt uppdrag innebär bland annat att säkerställa grundskick, implementera produkt och industriprojekt samt driva teknologiutveckling. Vi behöver nu förstärkning i gruppen Materialtekniska Processer och Specialister som idag består idag av 11 medarbetare fördelade på olika kompetensområden (processvätskor, värmebehandling, oförstörande provning, material, slipning etc.).


För ytterligare information, kontakta
Lena Magnusson Åberg, Chef MTP&S, [email protected]


Ansökan: Din ansökan skickas senast 2023-04-21 via Volvogroup.com/Careers, urval och intervju sker löpande.


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Skövde Energi söker Affärsområdeschef Elnät

Ansök    Dec 21    Skövde kommun    Affärsområdeschef
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum och samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle? På Skövde Energi kan du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö. Nu söker vi en engagerad och prestigelös ledare som har hållbarhet högt upp på sin agenda och vill utvecklas i rollen som Affärsområdeschef Elnät. Det här jobbet är perfekt för dig som ... Visa mer
Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum och samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle? På Skövde Energi kan du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö.

Nu söker vi en engagerad och prestigelös ledare som har hållbarhet högt upp på sin agenda och vill utvecklas i rollen som Affärsområdeschef Elnät. Det här jobbet är perfekt för dig som vill göra skillnad och bidra till Skövdes och Skaraborgs utveckling bland annat i form av elektrifiering och digitalisering. Låter det som ett jobb för dig? Sök redan idag!

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för eldistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Affärsområde Elnät ser till att våra ca. 22 000 elnätskunder har en fungerande vardag med trygga elleveranser och utvecklar samtidigt elnätet för morgondagens behov. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Skövde Energi har i dagsläget 65 medarbetare, där alla är anställda i moderbolaget Skövde Energi AB. Elnätsverksamheten bedrivs i dotterbolaget Skövde Energi AB. Vi samarbetar med Skövde kommuns utförarorganisation samt med andra externa entreprenörer. Tillsammans skapar vi ett klimatsmartare Skövde med lägre koldioxidutsläpp!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som affärsområdeschef Elnät ansvarar du för elnätsverksamheten och ingår i Skövde Energis ledningsgrupp med rapporteringsansvar till företagets VD. Du kommer att planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål, ta initiativ för att leda och driva förändringar och skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet utifrån arbetsplatsens värdegrund. Du har resultatansvar för affärsområdet och personalansvar för 5 medarbetare. Därutöver har du ett omfattande beställningsansvar för utförande resurser inom hela elnätsverksamheten.

Skövde Energi sitter i nybyggda, ljusa och moderna lokaler i utkanten av Skövde och vi ser gärna att du som ska leda elnätsverksamheten bor i kommunen alternativt bor på en ort inom en timmes pendlingsavstånd.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för och erfarenheter av modern elkraftsteknik och/eller av elnätsverksamhet samt förmåga och drivkraft att kunna utveckla verksamheten på affärsmässiga grunder. Som yrkesperson är du såväl lösningsfokuserad som en prestigelös lagspelare. Du har erfarenhet som ledare, gillar att föra dialog med dina medarbetare och inser vikten av att såväl lyssna som att ge riktning.

Du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Du är intresserad av teknik samt har välutvecklad kompetens inom det ekonomiska området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elnätsbranschen.

ÖVRIGT
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Därför kommer en säkerhetsprövning och säkerhetsintervju att göras innan anställning. Visa mindre

Avdelningschef Engineering till Jernbro Industrial Services AB

Ansök    Dec 16    Manpower AB    Affärsområdeschef
Jernbro Industrial Services i Skövde söker dig som vill ha en central roll inom Jernbro Industrial Services - en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice med en omsättning på över 1, 4 miljarder, 950 anställda och verksamhet på över 26 orter i Sverige. Har vi din uppmärksamhet? Läs vidare och sök jobbet som avdelningschef engineering hos Jernbro Industrial Services redan i dag! Vad innebär jobbet som Avdelningschef Engineering? Jernbro Industrial... Visa mer
Jernbro Industrial Services i Skövde söker dig som vill ha en central roll inom Jernbro Industrial Services - en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice med en omsättning på över 1, 4 miljarder, 950 anställda och verksamhet på över 26 orter i Sverige. Har vi din uppmärksamhet? Läs vidare och sök jobbet som avdelningschef engineering hos Jernbro Industrial Services redan i dag!

Vad innebär jobbet som Avdelningschef Engineering?
Jernbro Industrial Services AB är inne i en tillväxtfas där vi växer hos befintliga och nya kunder vilket innebär många spännande utmaningar.Då nuvarande chef för Engineering i Skövde går vidare inom Jernbro söker vi dig som vill vara med och utveckla vår avdelning Engineering i Skövde.

Avdelningen består idag av ca 10 ingenjörer som driver uppdrag inom Underhållsteknik, Produktionsteknik, Projektledning och Programmering.

I rollen som Avdelningschef har du personalansvar, resultatansvar och kommer ingå i lokal ledningsgrupp.

Som avdelningschef hos oss har du ansvar för

* försäljningsarbete inom din verksamhet.
* ledning och samordning av personal och verksamhet.
* en professionell och tillfredsställande leverans gentemot våra slutkunder.
* att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt enligt fastställda rutiner.
* att samverka med andra enheter inom organisationen för att identifiera och nyttja synergier.
* att utveckla, driva och genomföra förbättringar.
* att medarbetarna på avdelningen har den kompetens, motivation och engagemang som krävs för att utvecklas så vi kan uppfylla och möta de krav företaget, kunderna och marknaden efterfrågar.

Är du den vi söker?
För att lyckas som ledare hos oss tror vi att du har en teknisk universitets eller högskoleutbildning och minst fyra års erfarenhet från liknande befattning inom tillverkande eller tjänstelevererande konsultföretag. Du ska ha god kompetens inom underhållsteknik, automationsteknik, projektledning och/eller förbättringsarbete samt dokumenterad erfarenhet av ledarskap.

Vi söker dig som vill utveckla och driva avdelning Engineering Skövde framåt. Det här jobbet passar dig som är kreativ, strukturerad, målmedveten och planerar långsiktigt. Du ska även vara affärsorienterad, en god kommunikatör och relationsbyggare. Ytterligare en förutsättning är att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Vidare ser vi att du har ett genuint intresse och förståelse för verksamheten och viljan att driva avdelningen framåt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultleveranser inom industrin och har verkat i kund- och leverantörsförhållanden.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Jernbro Industrial Services med Jefferson Wells AB och du kommer att bli anställd hos Jernbro. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Sahlberg på telefonnummer: 0500-381437 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 13 januari 2022.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad kan Jernbro Industrial Services erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta i en spännande och varierande vardag. Det finns stora karriärmöjligheter inom organisationen. I rollen som Avdelningschef Engineering får du ett stort mandat, utrymme och ansvar att påverka i en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Hos oss får du en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du träffar många människor och har stora möjligheter att utvecklas. Visa mindre

Affärschef till Almi Företagspartner i Skövde

Ansök    Mar 8    Maquire Group AB    Affärsområdeschef
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har ... Visa mer
Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 50 personer på Almi Väst.

Vill du jobba nära entreprenörer och hjälpa dem att skapa framtida tillväxt? Brinner du för att utveckla människor, kunder såväl som medarbetare? Då är det här rollen för dig.

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se ännu fler djärva idéer och fler företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Vi söker nu en affärschef som vill vara med och bidra till Skövdes fortsatta tillväxt!

Almi i Västra Götaland har haft en fin utveckling med ökande kundbas och vidareutveckling av sina tjänster. I rollen som affärschef ansvarar du för Almi i Skövdes lån- och rådgivningsverksamhet där du leder gruppen mot högt uppsatta mål med fullt resultatansvar. Du har personalansvar för upp till 7 rådgivare som arbetar aktivt med kunderna, du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Du är aktiv i flertalet nätverk och forum bl a i sociala medier och ansvarar för säljledning där du, baserat på motivation och uppföljning, inspirerar rådgivarna till hög aktivitet och närvaro för marknaden och kunderna.

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet från ledande och/eller affärsutvecklande roller inom tillväxt-, entreprenörs- eller start up-bolag och helst en akademisk examen eller motsvarande som bas. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av ledarskap och stor vana och intresse för att leda, coacha och stötta både seniora och juniora medarbetare. Du är resultatorienterad, drivande, ansvarstagande och trivs i en självständig roll utan detaljstyrning. På samma sätt är du organiserad och strukturerad, analytisk och har god ekonomisk förståelse.

Vad kan Almi erbjuda dig?

Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se senast 21 mars, men gärna tidigare. Vid frågor kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath på 076-338 87 97. Visa mindre

Lots Ekonomi AB söker en regionchef i Skaraborg

Företagsinformation Drivs du av att utvecklas i din yrkesroll och att i en ledarroll få ta ett större resultatansvar? Tycker du att jobbet är som roligast när utmaningen är som störst? Lots Ekonomi är ett företag som erbjuder tjänster inom redovisning, revision och ekonomisk rådgivning. Fram till årsskiftet har vår samlade kompetens och långa erfarenhet bedrivits genom våra bolag i Väst-Sverige; Företagsrevision i Skaraborg AB, Helgusgruppen Revisionsb... Visa mer
Företagsinformation
Drivs du av att utvecklas i din yrkesroll och att i en ledarroll få ta ett större resultatansvar? Tycker du att jobbet är som roligast när utmaningen är som störst?

Lots Ekonomi är ett företag som erbjuder tjänster inom redovisning, revision och ekonomisk rådgivning.

Fram till årsskiftet har vår samlade kompetens och långa erfarenhet bedrivits genom våra bolag i Väst-Sverige; Företagsrevision i Skaraborg AB, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB, Revisionsbyrån Venemyr AB samt våra verksamheter i Stockholm; Skatt & Ekonomikonsult Sverige AB, Bergmyntan AB och DRB Revision AB.

Från 1 januari 2019 slog vi samman våra verksamheter och bildade Lots Ekonomi AB. Tillsammans blir vi ännu starkare med totalt drygt åttio engagerade medarbetare. Vi har kontor i Skövde, Skara, Mariestad och Tibro i regionen. Vidare finns vi i Borås, Bollebygd, Kungsängen samt Stockholm.

Affärsidén bygger på ett lokalt perspektiv vilket innebär att ha personal med närvaro, kompetens och engagemang för den lokala orten. Samtidigt nyttjar vi styrkan i att kunna samordna kompetenser mellan kontoren.

Lots Ekonomi i Skaraborg söker nu en regionchef som kan hjälpa företaget att nå sina högt uppsatta mål och ta nästa steg i digitaliseringen. Här får du chansen att bli del av en perfekt lagom stor redovisnings- och revisionsbyrå som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.
Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du arbeta på en såväl strategisk som operativ nivå där du i kombination med att ta egna konsultuppdrag också ansvarar för ledning, planering och utveckling av verksamheten. Du arbetar för att stärka företagets position på marknaden genom att optimera arbetssättet och ge medarbetarna rätt verktyg för att lyckas i sina roller.

Du har ett helhetsansvar över personal-, budget- och arbetsmiljöfrågor, du ansvarar för att hitta nya affärsmöjligheter hos företagets kunder, arbeta med utveckling av företagets erbjudande, identifiera nya kunder och marknader men också driva verksamhetens digitala omställning.

Du kommer ansvara för ca 30 medarbetare på kontoren i Skaraborg. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Skövde, du kommer rapportera till styrelsen och du är medlem i företagets ledningsgrupp.


Kvalifikationer
Du som söker har minst högskoleutbildning inom ekonomi och troligen minst 5 års erfarenhet från revisions- och redovisningsbranschen där du arbetat som redovisningskonsult eller revisor under en längre tid. Vi ser gärna att du även har några års erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap. Du har också intresse och kunskap av digitalisering där det är meriterande om du har erfarenhet att leda ett företag genom en digitaliseringsprocess.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt har en god datorvana att hantera flera olika system och Office-paketet, främst Excel. Du är naturligtvis väl förtrogen med ett antal olika redovisningssystem, bokslutsprogram, skatteprogram mm. Vi ser gärna att du har en koppling till närområdet Skövde och att du bor och verkar inom Skaraborg.

Som person är du prestigelös, social, lyhörd och drivs av att utvecklas i din yrkesroll där du i en ledarroll får ta ett större resultatansvar. Du har lätt för att sätta dig in i en ny arbetskultur och du skaffar dig snabbt en förståelse för helheten och vad som behöver göras för att utveckla verksamheten.

Vad kan Lots Ekonomi erbjuda dig?
Hos oss får du jobba i en platt organisation nära den lokala marknaden där vi strävar efter att bygga genuint personliga kontakter med våra kunder. Vi är en perfekt lagom stor byrå med gott arbetsklimat som tycker alla kunder är lika viktiga. Hos oss är det högt i tak och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och en stor möjlighet att påverka framtiden både för individen och för företaget.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Lots Ekonomi med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Lots Ekonomi.

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida, www.premier.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected].

Sista ansökningsdag är den 9 juni men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Visa mindre