Lediga jobb som Naturbruk i Skövde

Se lediga jobb som Naturbruk i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsarbetare

Ansök    Jun 18    Veterankraft AB    Trädgårdsarbetare
Om tjänsten Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Plats skövde Dina arbetsuppgifter Gräsklippning Omfattning och start Deltid under sommaren Vem är du? Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Ansökan Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om v... Visa mer
Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Plats
skövde

Dina arbetsuppgifter
Gräsklippning

Omfattning och start
Deltid under sommaren

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Veterankraft
Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och den främsta leverantören av hushållsnära och företagstjänster. Vi fokuserar på trygghet, kvalitet och personlighet för att underlätta vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.
Vi är en jobbplattform för personer från 55 år och uppåt och är representerade på över 40 orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Veterankraft har stolt utsetts till Gasell och Mästargasell av Dagens Industri sju år i rad, mellan 2014 och 2020. Visa mindre

Miljövärd

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård. Arbetsuppgifter Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta e... Visa mer
Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård.
Arbetsuppgifter
Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.
Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.
Utbildning och erfarenhet
Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontaktar du Erik Pettersson på tel 0500-47 74 02 (vecka 27-28), Fredrik Ljunggren på tel 0500-47 74 23 (vecka 29-30) eller Mattias Johansson på 0500-47 74 51 (vecka 31).
Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Fackliga företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Mattias Flink som nås på telefon 0500-47 74 79 och Camilla Eklind som nås på 0500-47 74 70.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2024. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Krav
B-körkort

Meriterande
Arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor.Om arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 120 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 29 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Hundfrisör 52% till Skövde

Ansök    Apr 24    Granngården AB    Hundtrimmare
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se. Vårt huvudk... Visa mer
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 950 anställda. Omsättningen 2022 var ca 2,6 Mdkr. Granngården ägs sedan 2016 av norska Felleskjøpet.

Till vår butik i Skövde söker vi en serviceinriktad och relationsskapande hudfrisör till vår trimstudio. I rollen som hundfrisör tillkommer även arbete som butikssäljare. Låter detta som något för dig, välkommen att söka tjänsten!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du är utbildad hundfrisör eller har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom trimning av päls & kloklippning.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga, ordningssinne och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt jordnära produktsortiment inom djur och natur samt truckkort är det meriterande.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur: * Jordnära * Engagerade * Kundfokuserade * Vinnare *

 

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla din kompetens som hundfrisör och inom butiksförsäljning. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Granngården arbetar strategiskt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi uppmuntrar nya idéer, synsätt och arbetar för en dynamisk organisation. Vi vet att en bredare mångfald skapar grunden för en bättre utveckling, både individuellt och som organisation och strävar efter att stärka vår mångfald i alla våra nyrekryteringar.

 

Arbetsuppgifter

I ansvaret för vår trimstudio tillkommer följande kvalifikationer/arbetsuppgifter:
- Besitta kunskaper om hur man hanterar och utför våra tjänster så som kloklipp, klippning av tassar, trimning, bad och fön, tovutredning och pälsplockning.
- Bemöter djur och djurägare professionellt
- Ha ansvar för online bokning samt uppdaterar bokningsbara tider vid schemaändring på onlinebokningen
- Ha ansvar att rutiner och förordningar följs inom Husdjurshjälpen
- Ha ansvaret att det är rent och städad i Husdjurshjälpens lokal
- Delta i utbildningar gällande Husdjurshjälpen
- Vara delaktig i att Husdjurshjälpen når sina definierade mål
Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Djur & natur
Planering och uppföljning av kundaktiviteter
Tunga lyft förekommer
Övrigt butiksarbete kan förekomma
 

Tjänsten och ansökan:

Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse

Tjänsten:  Tillsvidareanställning på 52 %. Vi tillämpar alltid provanställning. Tjänsten innebär även arbete under kvällar och helger.

Information och ansökan:  Har du frågor kring tjänsten kontaktar du butikschef Jennie Wiik, jennie.wiik @granngarden.se . Inga ansökningar skickas direkt till e-post utan sker genom länken nedan.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att arbeta löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdagen är 15 05 2024.

För mer information om Granngården och hur det är att jobba hos oss:

https://granngarden.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Medarbetare mjölkproduktion

Böja Stommen Lantbruks AB är ett företag som är beläget strax norr om Timmersdala i hjärtat av Skaraborg. Vi har tre verksamhetsgrenar: Mjölkproduktion, 200 årskor som vi bedriver på Lillegården, Låstad. Nybyggt stall med fokus för bästa djurvälfärd. Mjölkning med 3st Delaval V300, djupsängar med fiberströ. Köttproduktion, bedrivs på Stommen, Böja där vi föder upp våra egna stutar och köttraskvigor. Växtodling, för eget behov och avsalu huvudsaklige... Visa mer
Böja Stommen Lantbruks AB är ett företag som är beläget strax norr om Timmersdala i hjärtat av Skaraborg.
Vi har tre verksamhetsgrenar:
Mjölkproduktion, 200 årskor som vi bedriver på Lillegården, Låstad. Nybyggt stall med fokus för bästa djurvälfärd. Mjölkning med 3st Delaval V300, djupsängar med fiberströ.


Köttproduktion, bedrivs på Stommen, Böja där vi föder upp våra egna stutar och köttraskvigor.


Växtodling, för eget behov och avsalu huvudsakligen med odling av vall, spannmål och oljeväxter.

Vi behöver förstärka vårt team!
Vi söker en medarbete med tonvikt på mjölkproduktion men tjänsten innefattar även maskinkörning både på gården och i fält. Tillträde efter överenskommelse. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, utbildning, seminvana är meriterande.
Du ska vara en positiv lagspelare som är ansvarstagande och självgående. Du har ett stort djurintresse och ett engagemang som driver dig att vilja utveckla både dig själv och verksamheten. Arbetsuppgifterna är rutinmässiga, varierande, du arbetar både självständigt och i team.
Tjänsten är 60-100%, arbetstiden är schemalagd och innefattar arbete var tredje helg.
Provanställning tillämpas
- Du ska kunna tala och förstå svenska
- B-körtkort är ett krav
- Helg och kvällsarbete ingår

Vid frågor kontakta Markus Lindström 0703-583344
Välkommen med dina ansökningshandlingar via mail: [email protected]
Instagram @bojastommen
Facebook @bojastommen
Ansök senast 30 april, urval sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gruppchef till Park/Fastighet utemiljö

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt, vi har plats för fler.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef hos oss på Serviceavdelningen ansvarar du för planering, administration och genomförande av den dagliga driften vad gäller skötsel av utemiljöer kring kommunens många fastigheter, samt ett delat ansvar för vår naturmark och parker.

Det pågår ett utvecklingsarbete i hela Service avdelningen kring bland annat ständiga förbättringar, mål och kvalitetsmätning där du som gruppchef kommer ha en viktig roll tillsammans med dina medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för ett tjugotal medarbetare, har ansvar för medarbetar- och lönesamtal, samt arbetsmiljön på arbetsplatsen.

Du rapporterar till Enhetschef Drift och har ett tätt samarbete med gruppchefen för Park, men också med gruppchefer inom våra andra arbetsområden. I din roll ingår även att ha en dialog med våra fastighetsförvaltare, som är de formella beställarna, leverantörer och entreprenörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gedigen dokumenterad erfarenhet av ledarskap, är självgående som chef och ledare och har god förmåga att planera. Du har en eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel. Du vågar fatta svåra beslut och är bekväm och tydlig i din kommunikation.

I vår verksamhet värdesätter vi kunskapsspridning. Därför är det viktigt att du genom ditt ledarskap har förmåga att leda och engagera din personal i ett ständigt lärande. Du delar med dig av din positiva energi och skapar ett gott arbetsklimat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering och vi söker dig som är en naturligt coachande ledare med ett självklart sinne för god service. Du har god samarbetsförmåga och ser värdet av ett nära samarbete med dina närmaste gruppchefskollegor. Du är stresstålig och strukturerad, så väl som flexibel, för att fungera väl i rollen. En ansvarsfull och lyhörd person har goda förutsättningar att trivas med denna tjänst.

B-körkort och mycket god datorvana är krav.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Är du vår nya trimmare på Dogman i Skövde?

Ansök    Apr 5    AB Dogman    Pälsdjursskötare
Dogman söker en Hundfrisör till vår butik i Skövde! Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och varje dag kunna bemöta kunderna med bästa tänkbara service. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan vardagsklippning och följa kundens önskemål. Kunskap om rasklippning är meriterande och du ska också ... Visa mer
Dogman söker en Hundfrisör till vår butik i Skövde!
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och varje dag kunna bemöta kunderna med bästa tänkbara service.
Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan vardagsklippning och följa kundens önskemål. Kunskap om rasklippning är meriterande och du ska också vara bekväm med kloklippning. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft. Att klippa och vårda djur i vår salong är din huvudsakliga uppgift men i tjänsten ingår även butiksskötsel, påfyllning av varor och försäljning i de dagliga arbetsuppgifterna.
Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

En mogen inställning till kundservice


En teamorienterad stil


Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt


En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa


Djurvårdsutbildning från gymnasium, djurpark eller Zoorf-utbildning är meriterande.


Vad erbjuder Dogman?
Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande bolag med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Vi firar våra framgångar mycket och gärna. Vi erbjuder ett roligt arbete med stor teamkänsla och en härlig Dogman anda med möjligheter till utveckling.
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

”Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
”Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.”
Anställningsform: Provanställning 20h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Skövde
Tillträde: snarast
Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2024-05-31. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Frågor om tjänsten besvaras av Regionschef [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Om Dogman
AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsätter 500 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.
I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 33 butiker i Sverige och Norge och under 2022 etablerar vi oss också i Finland. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke. Visa mindre

Billingens Golfklubb söker Golfbanearbetare

Om kundföretaget Billingens Golfklubb är belägen i Lerdala i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern. Banan är en park- och skogsbana som ligger inmejslad i fantastisk natur. Det är kort mellan hålen och långa rondtider är sällsynta. Vanligt omdöme från gäster är att man mycket gärna kommer tillbaka, inte minst för en revansch på banan. På området finns även en MultiParkBana där man spelar frisbeegolf, footgolf och parkgolf. Arbetsuppgifter Nu sö... Visa mer
Om kundföretaget
Billingens Golfklubb är belägen i Lerdala i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern. Banan är en park- och skogsbana som ligger inmejslad i fantastisk natur. Det är kort mellan hålen och långa rondtider är sällsynta. Vanligt omdöme från gäster är att man mycket gärna kommer tillbaka, inte minst för en revansch på banan. På området finns även en MultiParkBana där man spelar frisbeegolf, footgolf och parkgolf.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en Golfbanearbetare som vill bidra till att medlemmar och gäster får en positiv upplevelse när de besöker Billingens Golfklubb. Golfbanans skick är viktig och de som arbetar på den spelar en avgörande roll för hur medlemmar och gäster upplever sitt besök. Vi hoppas att du som söker vill vara med och leverera en perfekt bana och medverka till förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av gräsklippning, skötsel och underhåll av golfbanans grönområden, inklusive fairways, greener, bunkrar och övriga områden. Vidare ingår service och reparation av fordon och maskiner samt skötsel och underhåll av golfbanans byggnader.

Detta är en rekrytering vilket innebär en heltidsanställning hos Billingen Golfklubb, med inledande 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär varierande arbetstider under året. Visst helgarbete förekommer.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med utomhusarbete i alla väder! Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet av arbete inom grön sektor som exempelvis golfbana, lantbruk eller parkarbete. Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt. Meriterande är om du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av maskinreparationer och fastighetsskötsel. B-körkort är ett krav.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Djurskötsel

Söker dig som är intresserad av att jobba med mjölkkor. även andra sysslor inom lantbruket Lönen är avgörande eftersom det beror på kunskap inom lantbruket. Är du intresserad hör av dig till [email protected] Visa mer
Söker dig som är intresserad av att jobba med mjölkkor. även andra sysslor inom lantbruket
Lönen är avgörande eftersom det beror på kunskap inom lantbruket.
Är du intresserad hör av dig till
[email protected] Visa mindre

Billingens Golfklubb söker Banarbetare

Om kundföretaget Billingens Golfklubb är belägen i Lerdala i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern. Banan är en park- och skogsbana som ligger inmejslad i fantastisk natur. Det är kort mellan hålen och långa rondtider är sällsynta. Vanligt omdöme från gäster är att man mycket gärna kommer tillbaka, inte minst för en revansch på banan. På området finns även en MultiParkBana där man spelar frisbeegolf, footgolf och parkgolf. Arbetsuppgifter Nu sö... Visa mer
Om kundföretaget
Billingens Golfklubb är belägen i Lerdala i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern. Banan är en park- och skogsbana som ligger inmejslad i fantastisk natur. Det är kort mellan hålen och långa rondtider är sällsynta. Vanligt omdöme från gäster är att man mycket gärna kommer tillbaka, inte minst för en revansch på banan. På området finns även en MultiParkBana där man spelar frisbeegolf, footgolf och parkgolf.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en banarbetare som vill bidra till att medlemmar och gäster får en positiv upplevelse när de besöker Billingens Golfklubb. Golfbanans skick är viktig och de som arbetar på den spelar en avgörande roll för hur medlemmar och gäster upplever sitt besök. Vi hoppas att du som söker vill vara med och leverera en perfekt bana och medverka till förbättringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av gräsklippning, skötsel och underhåll av golfbanans grönområden, inklusive fairways, greener, bunkrar och övriga områden. Vidare ingår service och reparation av fordon och maskiner samt skötsel och underhåll av golfbanans byggnader.

Detta är en rekrytering vilket innebär en heltidsanställning hos Billingen Golfklubb, med inledande 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär varierande arbetstider under året. Visst helgarbete förekommer.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med utomhusarbete i alla väder! Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet av arbete inom grön sektor som exempelvis golfbana, lantbruk eller parkarbete. Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt. Meriterande är om du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av maskinreparationer och fastighetsskötsel. B-körkort är ett krav.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Djurvårdare till djurrumsskötsel

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många... Visa mer
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Realgymnasiet Skövde söker djurvårdare 
På Realgymnasiet vet vi  att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande.

Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genomaktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Lärare
Som djurvårdare sköter du om djuren i våra djurrum på helger. Vi söker dig som har en formell
utbildning som djurvårdare eller motsvarande. I djurrummen finns reptiler och däggdjur av olika slag.

Kvalifikationer
Du är utbildad djurvårdare eller har motsvarande kompetens. Vi söker dig som känner dig trygg i rollen som djurvårdare och tycker om att arbeta självständigt i din skötsel om djur.
Om du blir anställd erbjuder vi introduktion.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång. Visa mindre

Sommarjobbare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vill du ha som... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Skaraborg

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Vi söker nu sommarjobbare till följande orter: 

Mariestad, Skövde, Hjo, Tibro, Tidaholm, Falköping, Skara, Lidköping och Götene.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda. Anställningen är på heltid och varar under juni-augusti, du kommer arbeta på någon av våra orter i Skaraborg. Du anger i din ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2024-03-15. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! 

För frågor är du välkommen att kontakta leveranschef Frida Fredriksson, telefon: 0500-381672 eller email: [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Medarbetare mjölkproduktion

Böja Stommen Lantbruks AB är ett företag som är beläget strax norr om Timmersdala i hjärtat av Skaraborg. Vi har tre verksamhetsgrenar: Mjölkproduktion, 200 årskor som vi bedriver på Lillegården, Låstad. Nybyggt stall med fokus för bästa djurvälfärd. Mjölkning med 3st Delaval V300, djupsängar med fiberströ. Köttproduktion, bedrivs på Stommen, Böja där vi föder upp våra egna stutar och köttraskvigor. Växtodling, för eget behov och avsalu huvudsaklige... Visa mer
Böja Stommen Lantbruks AB är ett företag som är beläget strax norr om Timmersdala i hjärtat av Skaraborg.
Vi har tre verksamhetsgrenar:
Mjölkproduktion, 200 årskor som vi bedriver på Lillegården, Låstad. Nybyggt stall med fokus för bästa djurvälfärd. Mjölkning med 3st Delaval V300, djupsängar med fiberströ.


Köttproduktion, bedrivs på Stommen, Böja där vi föder upp våra egna stutar och köttraskvigor.


Växtodling, för eget behov och avsalu huvudsakligen med odling av vall, spannmål och oljeväxter.

Vi behöver förstärka vårt team!
Vi söker en medarbete med tonvikt på mjölkproduktion men tjänsten innefattar även maskinkörning både på gården och i fält. Tillträde efter överenskommelse. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, utbildning, seminvana är meriterande.
Du ska vara en positiv lagspelare som är ansvarstagande och självgående. Du har ett stort djurintresse och ett engagemang som driver dig att vilja utveckla både dig själv och verksamheten. Arbetsuppgifterna är rutinmässiga, varierande, du arbetar både självständigt och i team.
Tjänsten är 60-100%, arbetstiden är schemalagd och innefattar arbete var tredje helg.
Provanställning tillämpas
- Du ska kunna tala och förstå svenska
- B-körtkort är ett krav
- Helg och kvällsarbete ingår

Vid frågor kontakta Markus Lindström 0703-583344
Välkommen med dina ansökningshandlingar via mail: [email protected]
Instagram @bojastommen
Facebook @bojastommen
Ansök senast 24 november, urval sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Porslintekniker

Ansök    Okt 12    Nordentic AB    Tandtekniker
Skaraborg Dentallab – är ett fullservicelaboratorium som framställer i princip alla, på den tandtekniska marknaden förekommande konstruktioner, där fokus ligger på våra kunder och framtidens teknologi. Vi är en del av Nordentic som är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi tolv dentallabb i Skandinavien – och än så länge bara början av vår utveckling. Vår vision är att få hela Skandinavien att le. Vi söker nu efter en ny kollega ... Visa mer
Skaraborg Dentallab – är ett fullservicelaboratorium som framställer i princip alla, på den tandtekniska marknaden förekommande konstruktioner, där fokus ligger på våra kunder och framtidens teknologi. Vi är en del av Nordentic som är Skandinaviens största aktör inom tandteknik. Tillsammans är vi tolv dentallabb i Skandinavien – och än så länge bara början av vår utveckling. Vår vision är att få hela Skandinavien att le.

Vi söker nu efter en ny kollega till vår avdelning för porslin i Skaraborg med start direkt vid årsskiftet.
Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med porslin.
Vi består idag av 21 tandtekniker med kunskap från alla områden inom tandteknik och hjälper gärna varandra, därav kommer vi fästa stor betydelse vid personlig lämplighet.
Kravet är att du ska vara tandtekniker och kunna behärska svenska i både tal och skrift.
Sista ansökningsdag 2023-11-30, intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.
Skicka gärna in ditt CV och personligt brev till [email protected] .
Välkommen med din ansökan!

På Nordentic jobbar vi för våra anställdas välmående därför har vi flertal förmåner att erbjuda våra medarbetare.

Våra förmåner:
· Friskvård
· Tjänstepension
· Arbetsglasögon (vid behov)
· Ersättning arbetsskor
· Permission
· Flextid
· Personalrabatt Visa mindre

Utsädeskontrollant till Jordbruksverket i Skara

Om företaget Jordbruksverket är regeringens expertmyndighet på det jordbruks- och livsmedelspolitiska området och har ett samlat sektorsansvar för jordbruk och trädgård. På Jordbruksverket råder en produktiv och positiv företagskultur. Man uppger mycket frihet under ansvar och att man får vara med och påverka samhället till det bättre som de främsta skälen till att de anställda trivs och mår bra. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi på Premier AB en u... Visa mer
Om företaget
Jordbruksverket är regeringens expertmyndighet på det jordbruks- och livsmedelspolitiska området och har ett samlat sektorsansvar för jordbruk och trädgård.

På Jordbruksverket råder en produktiv och positiv företagskultur. Man uppger mycket frihet under ansvar och att man får vara med och påverka samhället till det bättre som de främsta skälen till att de anställda trivs och mår bra.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier AB en utsädeskontrollant till Jordbruksverket i Skara. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som utsädeskontrollant har du en viktig roll som innebär att utföra provtagningar av fröburna växter samt potatis på utsädesanläggningarna samt utföra inventeringar genom jordprover i fält. Du kommer utföra kvalitetsanalyser på främst potatisknölkvalitet samt så kan fältbesiktning och samordning av fältbesiktning förkomma i tjänsten. Det ingår även att packa och skicka prover samt administrativa uppgifter som dokumentation kring åtgärder, redovisa tider samt kundkontakt.

Din profil
Vi på Premier söker dig som har yrkeserfarenhet inom odling av lantbruksgrödor eller arbete som kontrollant. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt arbetat i någon form av affärssystem. Du har även odlingsinriktad utbildning, t.ex. naturbruksgymnasium eller utbildning inom lantbruk. Viktigt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du på ett lugnt, tydligt och pedagogiskt sätt kan förmedla beslut mot kund både i tal och skrift. Du arbetar målinriktat för att nå resultat och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Dessutom har du ett stort engagemang som smittar av sig på andra.

Vidare är det viktigt att du är driven, noggrann, strukturerad och är stresstålig.
Arbetstiderna är dagtid.

Om oss
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: [email protected].

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Gruppchef till Park/Fastighet utemiljö

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som efterfrågas. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om, levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av ... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som efterfrågas. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om, levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt, vi har plats för fler!

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef hos oss på Serviceavdelningen ansvarar du för planering, administration och genomförande av den dagliga driften vad gäller skötsel av utemiljöer kring kommunens många fastigheter, samt ett delat ansvar för vår naturmark och parker.

Det pågår ett utvecklingsarbete i hela Service avdelningen kring bland annat ständiga förbättringar, mål och kvalitetsmätning där du som gruppchef kommer ha en viktig roll tillsammans med dina medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för upp emot 20 medarbetare, har ansvar för medarbetar- och lönesamtal och arbetsmiljön på arbetsplatsen.

Du rapporterar till Enhetschef och har ett tätt samarbete med gruppchefen för Park, men också med gruppchefer inom våra andra arbetsområden. I din roll ingår även att ha en dialog med våra fastighetsförvaltare som är de formella beställarna, leverantörer och entreprenörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gedigen dokumenterad erfarenhet av ledarskap, är självgående som chef och ledare och har god förmåga att planera. Du vågar fatta svåra beslut och är bekväm och tydlig i din kommunikation.

I vår verksamhet värdesätter vi kunskapsspridning. Därför är det viktigt att du genom ditt ledarskap har förmåga att leda och engagera din personal i ett ständigt lärande. Du delar med dig av din positiva energi och skapar ett gott arbetsklimat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering och vi söker dig som är en naturligt coachande ledare med ett självklart sinne för god service. Du har god samarbetsförmåga och ser värdet av ett nära samarbete med din närmaste gruppchefskollegor. Du är stresstålig och strukturerad så väl som flexibel för att fungera väl i rollen. En ansvarsfull och lyhörd person har goda förutsättningar att trivas med denna tjänst.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

B-körkort och mycket god datorvana är krav.
Meriterande är vana att arbeta med CAD-program.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Planterare åt handelsträdgård

Mölltorps Utemiljö och Handelsträdgård är ett väletablerat företag med flera inriktningar så som exempelvis handelsträdgård, växthusodling och planteringar till offentliga kunder. Då högsäsongen närmar sig söker vi nu ytterligare medarbetare under de närmsta månaderna Arbetsuppgifterna kommer till stor del att vara plantering av växtmoduler/kuber till kommuner och fastighetsbolag i växthuset vi hyr på Rånna egendom i Skövde Flexibilitet, att ha lätt för at... Visa mer
Mölltorps Utemiljö och Handelsträdgård är ett väletablerat företag med flera inriktningar så som exempelvis handelsträdgård, växthusodling och planteringar till offentliga kunder. Då högsäsongen närmar sig söker vi nu ytterligare medarbetare under de närmsta månaderna
Arbetsuppgifterna kommer till stor del att vara plantering av växtmoduler/kuber till kommuner och fastighetsbolag i växthuset vi hyr på Rånna egendom i Skövde
Flexibilitet, att ha lätt för att ta i och hjälpa till där det behövs samt att du har ett växt- eller trädgårdsintresse är också delar vi värdesätter.
Tjänsten kommer att vara 50-100% under ca 2,5 månader.
Tillträde från vecka 14
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Ingenjör LED

Är du Ingenjör och har erfarenhet/är intresserad av att arbeta inom försvarssektor? Är du en person som arbetar bra med andra männiksor och tar ansvar för din uppgift? Kan du ta initiativ och sätta igång aktiviteter och uppnå resultat? Är du bra på att skapa struktur för andra och dig själv samt även ur administrativ synvinkel för att visa på en god planering och målstyrning? Detta blir också tydligt för den chef som har ett uppföljande ansvar. Vill du arb... Visa mer
Är du Ingenjör och har erfarenhet/är intresserad av att arbeta inom försvarssektor? Är du en person som arbetar bra med andra männiksor och tar ansvar för din uppgift? Kan du ta initiativ och sätta igång aktiviteter och uppnå resultat? Är du bra på att skapa struktur för andra och dig själv samt även ur administrativ synvinkel för att visa på en god planering och målstyrning? Detta blir också tydligt för den chef som har ett uppföljande ansvar. Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Dina ansvarsområden är att på uppdrag från T&E Projektledare ansvara för dokumentation av status på fordon, provbevakning hos leverantören, mötesprotokoll från FMV arbetsmöten osv. På uppdrag från T&E Projektledare ansvara för att vidmakthålla olika fordonstyper alternativt provområde. Utgöra kontaktyta mot T&E Projektledare/Provledare och ansvara för den löpande kommunikationen med dessa. Medverka i genomförande och rapportering av Verifierings och Valideringsverksamhet inom T&E uppdrag samt medverka vid/följa annan genomförares verifiering och validering.

Arbetsuppgifter
Som Ingenjör kommer du att medverka i det verifierings och valideringsarbete som FMV bedriver tillsammans med annan genomförare, samt dokumentera och avrapportera resultat. Du kommer även att genomföra Leveranskontroll av leveranser till FMV, i huvudsak ledningssystem i fordon samt förbereda FMV provobjekt, främst ledningssystem. I ditt arbete kommer du även att utföra löpande underhållsarbete på Ledningssystem, Fordon, Vapen och Provanläggningar samt arbeta med felsökning, reparation på stridsfordon, både band- och hjulgående, och dess system men även olika förekommande arbeten på egna T&E och försvarsmaktens fordon, materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag. Du utgör ett tekniskt kompetensstöd till övriga delar av FMV. Vidare medverkar du vid vidmakthållande och utveckling av provplatsens kompetenser, metoder och provsystem.

Tjänsten är placerad i Skövde.

Vi söker dig som
Du har högskoleingenjörsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande teknisk kompetens förvärvad på annat sätt alternativt teknisk officer med några års yrkeserfarenhet.

Du har god erfarenhet av att arbeta i projektform samt även god erfarenhet av radio- och antennteknik samt dator och nätverksteknik. Vidare har du erfarenhet av kravhantering och förmåga att sätta sig in i tekniska problemlösningar samt erfarenhet av av Försvarsmaktens ledningssystem från användning, underhåll eller provning. Dessutom har du erfarenhet av stabsarbete på Försvarsmaktens ledningsplats.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem. 

Du har god teknisk kunskap om tunga fordonssystem och förståelse för hur olika tekniker samverkar i ett systemperspektiv. Dessutom behöver du god kännedom om systemarbete (Systems Engineering) och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har även kunskap om Försvarsmaktens organisation och metod inom bataljon arméförband.

Du har körkort B och det är viktigt att du har god fysik, då arbetet kan innebära en del tunga lyft och arbete på och i tunga stridsfordon. Du har även möjlighet att göra tjänsteresor samt tjänstgöra på annan ort, såväl inrikes som utrikes. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om T&E
Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Mark
Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Arne Molander och och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

#LI-Hybrid

Vid frågor ber vi dig kontakta chef Roger Larsson på telefon 073-030 0723. 

Sista ansökningsdag är 2023-06-04. 

Välkommen med din ansökan. 

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Sommarjobb Trädgård

Om oss Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och med hälsa och säkerhet i fokus för at... Visa mer
Om oss

Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och med hälsa och säkerhet i fokus för att ligga före vår omvärld.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Vi söker nu 2 st sommarjobbare som kan ta hand om våra naturområden i sommar. Din roll som sommarjobbare innebär att du tillsammans med ytterligare en sommarjobbare kommer att stötta Miljöingenjören i Skövde med skötsel av vår yttre miljö. Exempel på uppgifter som kommer att förekomma:


• Bekämpning av invasiva växter såväl inom som utanför fabriksområdet
• Röjning samt skötsel av våra naturområden
• Tillsyn av betesfår 

Arbetet innebär att du kommer att röra dig på stora ytor. Transport sker såväl till fots samt med bil. Du kommer att arbeta utomhus större delen av tiden och bör därmed gilla att vara ute oavsett väder.

Tidsperiod: v.26 - 33 Vi kommer att prioritera sökanden som kan jobba hela perioden.

Arbetstider: Vardagar 7.00-15.30

Din profil

Krav:


• 18 år fyllda
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift 

Meriterande:


• Kunskap om invasiva arter
• Erfarenhet av trädgårdsarbete
• Erfarenhet av att hantera röjsåg

Ansökan

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Vill du veta mer är du välkommen att ringa Miljöchef, Maria Barrestig 0500-424706.

Välkommen att bygga framtiden tillsammans med oss!

 


Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter. Visa mindre

Nu söker vi parkarbetare till vår gröna utemiljö!

Som medarbetare i Sektor Service på Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och er... Visa mer
Som medarbetare i Sektor Service på Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Inom Park-Fastighet Utemiljögrupperna arbetar vi i varierande omgivningar i hela Skövde kommun med alla typer av trädgårdsarbete, bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, planering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, vissa snickerier och mycket mer. Som ett led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgrupperna består av ett härligt gäng i varierande åldrar som nu ser fram emot nya kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgård och/eller grönyteskötsel och även arbetslivserfarenhet inom området. Tjänsten fodrar B-körkort och vana av att köra med släp. Det är meriterande om du innehar BE-körkort samt även om du har kunskap om anläggning / snickeri. I arbetet behöver du kunna läsa och följa instruktioner, eftersom en del av uppdragen kommer in skriftligen. Detta kräver goda kunskaper i svenska. Har du genomgått kursen Arbete på väg är detta en fördel, så även om du innehar Motorsågskörkort.
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete ha god fysik samt rutin på att arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga, social kompetens och att du trivs med att arbeta i team.
Då du i rollen som parkarbetare blir ett ansikte utåt för kommunen, är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Miljövärd

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård. Arbetsuppgifter Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta e... Visa mer
Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård.
Arbetsuppgifter
Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.
Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.
Utbildning och erfarenhet
Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontaktar du Josefin Darebäck på telefon 0500-50 52 20 eller Mattias Johansson på 0500-47 74 51.
Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Fredrik Rosenberg som nås på telefon 0500-47 76 82.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 1 januari 2023. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Krav
B-körkort

Meriterande
Arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor.Om arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 44 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Sommarjobb Trädgård

Om oss Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och med hälsa och säkerhet i fokus för at... Visa mer
Om oss

Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och med hälsa och säkerhet i fokus för att ligga före vår omvärld.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Vi söker nu 2 st sommarjobbare som kan ta hand om våra naturområden i sommar. Din roll som sommarjobbare innebär att du tillsammans med ytterligare en sommarjobbare kommer att stötta Miljöingenjören på Cementa i Skövde med skötsel av vår yttre miljö. Exempel på uppgifter som kommer att förekomma:


• Bekämpning av invasiva växter såväl inom som utanför fabriksområdet
• Röjning samt skötsel av våra naturområden
• Tillsyn av betesfår 

Arbetet innebär att du kommer att röra dig på stora ytor. Transport sker såväl till fots samt med bil. Du kommer att arbeta utomhus större delen av tiden och bör därmed gilla att vara ute oavsett väder.

Tidsperiod: v.26 - 33 Vi kommer att prioritera sökanden som kan jobba hela perioden.

Arbetstider: Vardagar 7.00-15.30

Din profil

Krav:


• 18 år fyllda
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift 

Meriterande:


• Kunskap om invasiva arter
• Erfarenhet av trädgårdsarbete
• Erfarenhet av att hantera röjsåg

Ansökan

Sista ansökningsdag är 19 februari. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.  Vill du veta mer är du välkommen att ringa Miljöchef, Maria Barrestig 0500-424706.

Välkommen att bygga framtiden tillsammans med oss!

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i Heidelberg Materials, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 51 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår nya Salong i Skövde

Ansök    Aug 18    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är m... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik.
Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.
Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Anställningsform: Provanställning 10-30h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Stallsiken Skövde
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Roth, Butikschef, på mail [email protected] Visa mindre

Skogsinspektor

Dina framtida arbetsuppgifter En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk. I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose s... Visa mer
Dina framtida arbetsuppgifter
En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk.

I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose såväl befintliga som nya medlemmar med din expertis kopplat till skogsbruk och skogshållning. Du ansvarar för kontraktering gällande avverkningsuppdrag, leveransvirke, skoglig service och inköp av råvara. Dessutom ingår arbetsuppgifter som rådgivning, administration och planering för den stöttning och affärer du genomför med våra medlemmar. Du tillsammans med dina kollegor är en viktig nyckelspelare för den fortsätta utvecklingen av Skövdes verksamhetsområde.

Din erfarenhet
För att lyckas i rollen som Skogsinspektor ser vi att du har skoglig kompetens som du skaffat genom skoglig högskoleutbildning eller genom motsvarande erfarenhet. Du har ett genuint skogligt intresse som driver dig till att arbeta med dessa frågor dagligen. Du arbetar proaktivt och ser detaljer, samtidigt som du inte tappar helheten.

Som person är du social och trivs med att skapa och bibehålla goda relationer samt motiveras av att göra affärer. Du är strukturerad, driven och har en förmåga att arbeta självständigt. Då skogsbruket blir alltmer digitalt är det viktigt att du är bekväm och nyfiken på den nya tekniken och hur den digitala utvecklingen kan bistå dig i dialogen med medlemmen. Utöver detta ser vi att du har:

- Godkänd gymnasieutbildning
- God kommunikativ förmåga
- Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
- B-körkort

Om Södra
Ur idén om att man är starkare tillsammans, bildades Södra år 1938. Idag är Södra Sveriges största skogsägarförening med 52 000 familjeskogsbrukare där skogen brukats i generationer. I vår medlemsägda skogsindustri jobbar 3 100 medarbetare med att förädla skogsråvaran och skapa värde för människor och miljö genom förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Vi har hela världen som marknad och är stora nog att påverka klimatomställningen där skogen spelar en viktig roll. Tillsammans kan vi bidra till ett naturligare samhälle för kommande generationer.

Vi på Södra har såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra stugor och lägenheter. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner)

Tillträde
Tillträde sker så snart som möjligt eller någon gång under första halvåret 2023, vi välkomnar även ansökan från dig som tar examen i juni 2023.

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skövdes verksamhetsområde. Klicka här för en karta över vårt verksamhetsområde (https://www.sodra.com/sv/se/skog-medlem/kontakta-oss/kontaktkarta-verksamhetsomraden/).

Vill du veta mer?
Har du frågor kring tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Forsberg, tf Områdeschef, på 010-4716480. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Södras HR-avdelning på 0470-89 500. Fackliga frågor besvaras av Robert Andersson, Ledarna, på [email protected].

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till vår nya Salong i Skövde

Ansök    Jun 16    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik. Vem är du? Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är m... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående och kunna bemöta kunderna i butiken då vår salong ligger längst ner i vår butik.
Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har längre erfarenhet av att klippa hundar, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan rasklippningar och följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft.
Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad erfarenhet. Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Anställningsform: Provanställning 10-30h/veckan med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Stallsiken Skövde
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Roth, Butikschef, på mail [email protected] Visa mindre

Skogsinspektor Skövde

Dina framtida arbetsuppgifter En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk. I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose s... Visa mer
Dina framtida arbetsuppgifter
En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser samt erbjuda kompetent rådgivning och tjänster. Som Skogsinspektor är du medlemmens viktigaste kontakt. Med kunskap och engagemang verkar du tillsammans med medlemmen för att skapa ett lönsamt, långsiktigt och hållbart skogsbruk.

I rollen som Skogsinspektor arbetar du med uppsökande affärsverksamhet genom att tillgodose såväl befintliga som nya medlemmar med din expertis kopplat till skogsbruk och skogshållning. Du ansvarar för kontraktering gällande avverkningsuppdrag, leveransvirke, skoglig service och inköp av råvara. Dessutom ingår arbetsuppgifter som rådgivning, administration och planering för den stöttning och affärer du genomför med våra medlemmar. Du tillsammans med dina kollegor är en viktig nyckelspelare för den fortsätta utvecklingen av Skövdes verksamhetsområde.

Din erfarenhet
För att lyckas i rollen som Skogsinspektor ser vi att du har skoglig kompetens som du skaffat genom skoglig högskoleutbildning eller genom motsvarande erfarenhet. Du har ett genuint skogligt intresse som driver dig till att arbeta med dessa frågor dagligen. Du arbetar proaktivt och ser detaljer, samtidigt som du inte tappar helheten.

Som person är du social och trivs med att skapa och bibehålla goda relationer samt motiveras av att göra affärer. Du är strukturerad, driven och har en förmåga att arbeta självständigt. Då skogsbruket blir alltmer digitalt är det viktigt att du är bekväm och nyfiken på den nya tekniken och hur den digitala utvecklingen kan bistå dig i dialogen med medlemmen. Utöver detta ser vi att du har:

- Godkänd gymnasieutbildning

- God kommunikativ förmåga

- Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

- B-körkort

Din arbetsgivare Södra
Södra är en skogsindustrikoncern med 52 000 medlemmar och skogsägare, verksamheten baseras på förädling av medlemmarnas skogsråvara. Vår verksamhet sträcker sig från traditionella produkter som pappersmassa och trävaror, till nya spännande områden som till exempel förnybar energi, konstruktionsmaterial och textilmassa som används till kläder. Vi letar ständigt efter nya användningsområden för världens bästa råvara. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. Södra har såklart dessutom kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra stugor och lägenheter. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner?msclkid=b2034b4ab0e111ec985b6c99cdd74ed8)

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning i 6 månader, tillträde sker enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad i Skövdes verksamhetsområde.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Direkt på 0470-89 500. Har du frågor kring verksamheten, vänligen kontakta områdeschef Henrik Sandström, tel. 010-4716520, [email protected].

Fackliga frågor besvaras av Dan Andersson, Ledarna, [email protected] samt Fredrik Dacke, SACO, [email protected].

Ansök via länken nedan senast den 18:e april.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Praktisk naturvårdare i Skaraborg, sommaren 2022

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vad vi kan erbjuda dig:
Länsstyrelsen är en spännande arbetsplats med en mängd olika typer av uppdrag inom nästan alla samhällets områden. Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kompetenta chefer och medarbetare, en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor. Vi tror du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och även själv utvecklas här på Länsstyrelsen.

Kort om oss:
Naturavdelningen har i uppdrag att stärka den biologiska mångfalden och friluftslivet. Vi bildar naturreservat av representativa och värdefulla naturområden samt vårdar och förvaltar dessa områden. I Västra Götalands län finns runt 550 naturreservat varav ca 150 st förvaltas av länsstyrelsen. Merparten av dem ligger i den östra delen av länet, Skaraborg. För att bibehålla de naturvärden som reservaten är avsatta för att bevara behöver reservaten skötas om. Som naturvårdare ingår du i det arbetslag som sköter om reservat inom Skaraborg.

Arbetslaget är en del av Länsstyrelsens enhet för naturförvaltning och funktionen naturskötsel.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna följer säsongens växlingar och under sommaren är det slåtter som är den dominerande arbetsuppgiften. Vår slåtter innebär att du både ska kunna hantera motordrivna redskap och handredskap.

Du förväntas själv kunna ta dig med egen bil till arbetsplatsen, det vill säga till det reservat där arbetet genomförs den aktuella dagen.

Placeringsort: Hornborgasjön med arbete över hela Skaraborg, med tonvikt på Falköpings kommun och Kinnekulle


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Röjsågskörkort RA
• B Körkort
• God fysik
• Goda kunskaper i svenska

Meriterande:
Det är meriterande om du har utbildning i praktisk naturvård eller landskapsvård. Även praktisk erfarenhet av ängsskötsel och slåtter ses som meriterande, liksom om du har praktiskt handlag och är van att arbeta med praktiskt naturvårdsarbete.

Personliga egenskaper:
Den här tjänsten passar dig som är intresserad av naturvård och som gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder. För att trivas behöver du gilla att arbeta tillsammans med andra i ett mindre arbetslag med en arbetsledare. Du behöver också vara fysiskt uthållig och trivas med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter som en del i helheten.

För att lyckas i rollen så behöver du ha gott omdöme, du behöver vara uthållig och orka slutföra även tyngre och enahanda arbetsuppgifter. Du behöver i rollen vara flexibel och klara av att arbetsplaneringen ändras med kort varsel. Du är självgående och slutför de arbetsuppgifter du fått tilldelade.

Du har ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag och som person lägger du ditt fokus på möjligheter snarare än hinder.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Naturvårdare till Hornborgasjön

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Hornborgasjön räknas som ett av Sveriges finaste naturreservat och är också ett av de mest välbesökta, särskilt under transäsongen på våren då uppåt 150 000 besökare till Hornborgasjön för att titta på de ca 30 000 tranor som rastar här på väg till sina häckningslokaler.

Hornborgasjöns naturreservat är ca 4100 ha stort och kräver mycket skötsel av marker och friluftsanordningar. Som naturvårdare vid Hornborgasjön ingår du i det arbetslag som skapar och upprätthåller de naturvärden som reservatet är till för att gynna och bevara. Arbetsuppgifterna är varierande och följer säsongens växlingar med arbete utomhus under alla årstider. Större arbetsuppgifter är t.ex. slåtter, röjning och skötsel av leder i naturreservatet. Mycket av arbetet som utförs görs med maskinarbete såsom med traktor och olika redskap. En del snickeriarbeten förekommer, t.ex. med spänger och fågeltorn.

Det här arbetet passar dig som vill jobba praktiskt med naturvård i fält. Eftersom arbetet utförs både ensamt och i ett mindre arbetslag med en arbetsledare är det viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra samtidigt som du kan jobba självständigt med dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du är uthållig och flexibel, då arbetsuppgifterna kan ändras med kort varsel.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med att utveckla och sköta om de natur- och friluftsvärden vi har i reservatet.

Placeringsort: Hornborgasjön


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Erfarenhet av praktisk naturvård eller annan erfarenhet som Länsstyrelsen bedömer likvärdig.
• God förmåga att hantera och framföra traktor med olika redskap
• Körkort B
• Motorsågskörkort B
• Röjsågskörkort RA
• God fysik
• Praktiskt handlag

Personliga egenskaper:
• Du har god samarbetsförmåga och gillar att jobba i en mindre grupp
• Du kan självständigt utföra de arbetsuppgifter du fått tilldelade
• Du har gott omdöme, är säkerhetsmedveten och arbetar efter verksamhetens mål
• Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att göra ett gott arbete
• Du är kreativ och kan komma med idéer om nya arbetssätt

Meriterande:
• Utbildning i praktisk naturvård eller landskapsvård
• Kunskap om friluftsliv och tillgänglighet
• Kunskap om snickeriarbete
• Kunskap om maskinreparationer
• Körkort för terränghjuling

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Vi ser gärna att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Nu söker vi parkarbetare till vår gröna utemiljö!

Vill du vara med och klä Skövde kommuns parker och fastigheter i grönska? I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. På Serviceavdelningen arbetar ca 140 medarbetare med uppdrag inom drift/underhåll samt produktion gällande park och gata, fordonsver... Visa mer
Vill du vara med och klä Skövde kommuns parker och fastigheter i grönska?

I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.
På Serviceavdelningen arbetar ca 140 medarbetare med uppdrag inom drift/underhåll samt produktion gällande park och gata, fordonsverkstad, eldistribution och nyanläggning. Vi värnar om en god arbetsmiljö, därför är ständiga investeringar i arbetsmiljöarbetet en självklarhet för oss. Vi tror också på ett tillitsbaserat ledarskap som en bidragande faktor till ökad trivsel och trygghet i arbetet.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Inom Park- och Fastighet utemiljögrupperna arbetar vi i varierande omgivningar i hela Skövde kommun med alla typer av trädgårdsarbete, bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, planering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, snickerier och mycket mer. Som ett led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgrupperna består av ett härligt gäng i varierande åldrar som ser fram emot nya kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgård och/eller grönyteskötsel och även arbetslivserfarenhet inom området. Tjänsten fodrar B-körkort och vana av att köra med släp. Det är meriterande om du innehar BE-körkort samt även om du har kunskap om anläggning / snickeri. I arbetet behöver du kunna läsa och följa instruktioner eftersom en del av uppdragen kommer in skriftligen, detta kräver goda kunskaper i svenska. Har du genomgått kursen Arbete på väg är detta en fördel, så även om du innehar motorsågskörkort.
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete samt vara självgående och kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Då du i rollen som parkarbetare blir ett ansikte utåt för kommunen, är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Fastighetsskötare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker fastighetskötare till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter blir att sköta våra kunders fastigheter med stort ansvar och noggrant arbete.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att vara självständig och gillar att hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Lant- och skogsarbetare till Dareliebergs Egendom

Ansök    Feb 21    FUNDIA AB    Lantbrukare, växtodling
Vi söker en lant- och skogsarbetare till Dareliebergs Egendom, med utgångspunkt från Skövde. Dareliebergs Egendom omfattar 5 mindre gårdar placerade i Skaraborg, Jönköping och Kronobergs län, på totalt drygt 600 ha. Verksamheten har sin grund i skogsdrift och arrenden till andra jordbrukare. Nu återupptar vi igen egen växtodling, efterhand som jordbruksarrenden fasas ut på egna fastigheter, och vi söker därför en växtodlingsinriktad lantarbetare med sinne ... Visa mer
Vi söker en lant- och skogsarbetare till Dareliebergs Egendom, med utgångspunkt från Skövde.
Dareliebergs Egendom omfattar 5 mindre gårdar placerade i Skaraborg, Jönköping och Kronobergs län, på totalt drygt 600 ha. Verksamheten har sin grund i skogsdrift och arrenden till andra jordbrukare. Nu återupptar vi igen egen växtodling, efterhand som jordbruksarrenden fasas ut på egna fastigheter, och vi söker därför en växtodlingsinriktad lantarbetare med sinne för oljeväxter, spannmål och potatis. Vid sidan om växtodlingen sköter vi skogen med manuell avverkning och röjning i egen regi.
Erfarenhet av växtodling med planering av odlingsföljder m.m. samt maskinvana är ett krav. Vidare är vana av skogsarbete med motorsåg och röjsåg ett krav.
Ev. kan säsongsanställd personal också söka för kortare tid. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Nu söker vi parkarbetare till Skövde kommun!

ARBETSUPPGIFTER Inom Parkgruppen arbetar vi i varierande omgivningar i hela Skövde kommun med alla typer av trädgårdsarbete, bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, planering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, snickerier och mycket mer. Som en led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgruppen best... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Inom Parkgruppen arbetar vi i varierande omgivningar i hela Skövde kommun med alla typer av trädgårdsarbete, bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, planering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, snickerier och mycket mer. Som en led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgruppen består av ett härligt gäng i varierande åldrar som ser fram emot flera nya kollegor.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då antagningen kommer att ske löpande, med tillträde efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgård och/eller grönyteskötsel och även arbetslivserfarenhet inom området. Tjänsten fodrar B-körkort och vana av att köra med släp. Det är meriterande om du innehar BE-körkort samt även om du har kunskap om anläggning / snickeri. I arbetet behöver du kunna läsa och följa instruktioner eftersom en del av uppdragen kommer in skriftligen, detta kräver goda kunskaper i svenska. Har du genomgått kursen Arbete på väg är detta en fördel, så även om du innehar motorsågskörkort.
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete samt vara självgående och kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Då du i rollen som parkarbetare blir ett ansikte utåt för kommunen är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Produktionsingenjör Teknik Montering och Måleri

Är du intresserad av tillverkning, brinner för ny teknik, har ett stort intresse för process-utveckling och LEAN manufacturing? Är du en person som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra? I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla våra tillverkningsprocesser mot framtiden. Om oss Teknologiområde Montering består idag av ca 50 medarbetare fördelat på en projektchef, två ME-chefer och en prototypchef. Vårt uppdrag är att s... Visa mer
Är du intresserad av tillverkning, brinner för ny teknik, har ett stort intresse för process-utveckling och LEAN manufacturing? Är du en person som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra? I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla våra tillverkningsprocesser mot framtiden.


Om oss
Teknologiområde Montering består idag av ca 50 medarbetare fördelat på en projektchef, två ME-chefer och en prototypchef. Vårt uppdrag är att säkerställa grundskick och utveckla egen och befintliga produktionsavdelningar, implementera produkt och industriprojekt samt driva teknologiutveckling inom montering. Vi letar efter förstärkning av vårt ME-team som arbetar operativt med att anpassa våra befintliga flöden till framtidens krav, både genom löpande förbättringsarbete men också i produktprojekt där din roll kommer vara att på optimalt sätt få in nya/förändrade produkter i flödet.


Om dig
Vi söker dig som vill ta chansen att lära dig mera om våra produktionsprocesserna inom montering och målning. Är du nyfiken, kommunikativ, en teamspelare, har lätt att ta till dig nya kunskaper samt vill vara med på resan att lösa framtidens produktionstekniska utmaningar? Kontakta oss!


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett stort område, exempelvis:
Industrialisera produktförändringar och nya produkter i befintligt industrisystem
Optimering av processer med enkla eller avancerade verktyg (tex machine learning)
Säkerställa produktkvalitet i dagens produktionsprocess (monitoring via Ind. 4.0)
Utvecklingsarbete av dagens målningsprocessKvalifikationer och erfarenhet
Högskoleingenjörs- eller Civilingenjörsexamen eller av oss bedömd likvärdig erfarenhet
Gärna erfarenhet från annan industri och/eller produktionstekniker uppdrag
Kunskap om och erfarenhet av LEAN / TPS, industrialisering av nya produkter …
God förmåga i att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)Är du nyfiken? Har du frågor? Ring mig!
Martin Usener, Department Manager Engineering Assembly, 07286-23285


Ansökan: Din ansökan skickas senast 3:e oktober 2022 via volvogroup.com under lediga tjänster. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din an... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Nu söker vi parkarbetare till våra fastigheters utemiljö!

Vill du vara med och klä Skövde kommuns fastigheter i grönska? Vi söker nu medarbetare till vår nyinrättade utemiljögrupp på Serviceavdelningen. I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. På Serviceavdelningen arbetar ca 130 medarbetare med uppdrag... Visa mer
Vill du vara med och klä Skövde kommuns fastigheter i grönska? Vi söker nu medarbetare till vår nyinrättade utemiljögrupp på Serviceavdelningen.

I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.
På Serviceavdelningen arbetar ca 130 medarbetare med uppdrag inom drift/underhåll samt produktion gällande park och gata, fordonsverkstad, eldistribution och nyanläggning. Vi värnar om en god arbetsmiljö, därför är ständiga investeringar i arbetsmiljöarbetet en självklarhet för oss. Vi tror också på ett tillitsbaserat ledarskap som en bidragande faktor till ökad trivsel och trygghet i arbetet.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Inom gruppen arbetar vi med alla typer trädgårdsarbete såsom planering, skötsel, anläggning, snickerier och plantering.
Utemiljögruppen arbetar i varierande omgivningar kring våra fastigheter med bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning och mycket mer. Som en led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgruppen består av ett härligt gäng i varierande åldrar som ser fram emot flera nya kollegor.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då antagningen kommer att ske löpande, med tillträde efter överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgård och/eller grönyteskötsel och även arbetserfarenhet inom området. Tjänsten fodrar även B-körkort och vana av att köra med släp. Det är meriterande om du innehar BE-körkort samt även om du har kunskap om anläggning / snickeri. I arbetet behöver du kunna läsa och följa instruktioner eftersom en del av uppdragen kommer in skriftligen, detta kräver goda kunskaper i svenska. Har du genomgått kursen Arbete på väg är detta en fördel, så även om du innehar motorsågskörkort.
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete samt vara självgående och kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Då du i rollen som parkarbetare fastighet utemiljö blir ett ansikte utåt för kommunen är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säsongsarbete på lantbruk

Arbetare sökes till lantbruk i Värsås/Skövde. 50 hektar, 40 mjölkkor, 40 kalvar. Vi söker en arbetare mellan 15 maj - 30 juni samt en arbetare mellan 15 augusti och 15 september. Arbetet är på heltid och kan innebära obekväm arbetstid då det utförs på både vardagar och helger. Arbetsuppgifter Hjälpa till med ensilageskörden. Du får gärna vara van vid att köra hackvagn, kunna utfordra djur samt övriga förekommande arbetsuppgifter på ett lantbruk. Körkor... Visa mer
Arbetare sökes till lantbruk i Värsås/Skövde. 50 hektar, 40 mjölkkor, 40 kalvar.

Vi söker en arbetare mellan 15 maj - 30 juni samt en arbetare mellan 15 augusti och 15 september. Arbetet är på heltid och kan innebära obekväm arbetstid då det utförs på både vardagar och helger.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till med ensilageskörden. Du får gärna vara van vid att köra hackvagn, kunna utfordra djur samt övriga förekommande arbetsuppgifter på ett lantbruk.

Körkort och bil är ett måste.

För mer information kontakta Sigvard Hasselqvist, 0705813075. Visa mindre

Skaraborgs sjukhus söker en ansiktsprotetiker

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens ... Visa mer
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.Beskrivning


Vi söker ytterligare en ansiktsprotetiker till Käk- och ansiktsrehabiliteringen vid Käkkirurgisk mottagning i Skövde.

Käkkirurgen ingår i verksamhetsområdet K5 som även innefattar Ögon- och ÖNH-mottagning med en slutenvårdsavdelning, Ögonoperation samt Logopedi. K5 har ca 200 medarbetare som arbetar förebyggande med patienten i centrum och ansvarar för specialistvård av patienter i alla åldrar med akuta och kroniska sjukdomar. Verksamhetsområdet K5 finns vid de fyra sjukhusorterna Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde.

Vår käkkirurgiska mottagning består av ca 20 medarbetare. Integrerat finns en ansiktsprotetisk enhet med ett tandtekniskt laboratorium som idag bemannas av två ansiktsprotetiker. Upptagningsområdet är hela Västra Götalandsregionen och vi tar även emot utomlänsremisser.

Arbetsuppgifter

Vi utför olika typer av ansiktsprotetisk rehabilitering i form av individanpassade ögonproteser, näs- och öronepiteser. Men även framställning av septumknappar, keloidclips och planering inför ortognatkirurgisk behandling tillsammans med käkkirurg. Nära samverkan med käkkirurgi, ÖNH- samt Ögonmottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tandtekniker med erfarenhet av eller intresse för ansiktsprotetik.

Som ansiktsprotetiker är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till förändrade omständigheter. Du tar ansvar för och påverkar din egen och verksamhetens utveckling.

Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Praktisk naturvårdare i Skaraborg, sommaren 2021

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vad vi kan erbjuda dig:

Länsstyrelsen är en spännande arbetsplats med en mängd olika typer av uppdrag inom nästan alla samhällets områden. Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kompetenta chefer och medarbetare, en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor. Vi tror du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och även själv utvecklas här på Länsstyrelsen.


ARBETSUPPGIFTER
Kort om oss:

Naturavdelningen har i uppdrag att stärka den biologiska mångfalden och friluftslivet. Vi bildar naturreservat av representativa och värdefulla naturområden samt vårdar och förvaltar dessa områden. Länsstyrelsen i Västra Götaland förvaltar ca 500 naturreservat varav ca 150 ligger i Skaraborg. För att bibehålla de naturvärden som reservaten är avsatta för att bevara behöver reservaten skötas om. Som naturvårdare ingår du i det arbetslag som sköter om reservat inom Skaraborg. Arbetslaget är en del av Länsstyrelsens enhet för naturförvaltning och funktionen naturskötsel.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna följer säsongens växlingar och under den tid detta säsongsarbete gäller är det slåtter som är den dominerande arbetsuppgiften. Vår slåtter innebär att du både ska kunna hantera motordrivna redskap och handredskap.

Du förväntas själv kunna ta dig med egen bil till arbetsplatsen, det vill säga till det reservat där arbetet genomförs den aktuella dagen.

Placeringsort: Hornborgasjön med arbete över hela Skaraborg, med tonvikt på Falköpings kommun och Kinnekulle


KVALIFIKATIONER
Krav:

• Röjsågskörkort RA
• B Körkort
• God fysik
• Goda kunskaper i svenska

Meriterande:

Det är meriterande om du har utbildning i praktisk naturvård eller landskapsvård. Även praktisk erfarenhet av ängsskötsel och slåtter ses som meriterande, liksom om du har praktiskt handlag och är van att arbeta med praktiskt naturvårdsarbete.

Personliga egenskaper:

Den här tjänsten passar dig som är intresserad av naturvård och som gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder. För att trivas behöver du gilla att arbeta tillsammans med andra i ett mindre arbetslag med en arbetsledare. Du behöver också vara fysiskt uthållig och trivas med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter som en del i helheten.

För att lyckas i rollen så behöver du ha gott omdöme, du behöver vara uthållig och orka slutföra även tyngre och enahanda arbetsuppgifter. Du behöver i rollen vara flexibel och klara av att arbetsplaneringen ändras med kort varsel. Du är självgående och slutför de arbetsuppgifter du fått tilldelade.

Du har ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag och som person lägger du ditt fokus på möjligheter snarare än hinder.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Inmätare till Västra Götaland

Beskrivning Vi söker dig som vill jobba med att mäta in reservatsgränser främst i Västra Götaland med placering i Skövde. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du arbeta med inmätning och utstakning av områdesskyddsgränser med GNSS-teknik i hela Västra Götaland. Arbetet innebär såväl fältarbete som arbete på kontor i form av arkivutredning och administration. Arbetet med inmätning genomförs i samverkan med andra myndigheter och till viss del genom kontakt med ... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som vill jobba med att mäta in reservatsgränser främst i Västra Götaland med placering i Skövde.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du arbeta med inmätning och utstakning av områdesskyddsgränser med GNSS-teknik i hela Västra Götaland. Arbetet innebär såväl fältarbete som arbete på kontor i form av arkivutredning och administration. Arbetet med inmätning genomförs i samverkan med andra myndigheter och till viss del genom kontakt med berörda fastighetsägare. Andra på myndigheten förekommande arbetsuppgifter kan komma att bli aktuella.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller praktisk erfarenhet av inmätning med GNSS-teknik. Erfarenhet av arkivutredningar av fastighetsgränser är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara ansvarstagande, drivande och med förmåga att arbeta mot uppställda mål samt ha kompetens inom IT och GIS. Utöver detta bör du vara noggrann, ha integritet och god samarbetsförmåga.

Du bör trivas med att arbeta självständigt utomhus då arbetet till stor del innebär ensamarbete i fält. Resor kommer vara en del av arbetet, även resor utanför distriktet kan bli aktuellt. 

B-körkort är ett krav.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, på heltid. Tillträde snarast.
Skogsstyrelsen tillämpar 6 månaders provanställning samt individuell lönesättning.
Stationeringsort är Skövde.

Kontakt
Distriktschef Conny Kjell telefon 0500-381205 eller Stf distriktschef Johan Hagström telefon 0522-645726.
Fackliga företrädare är Anna-Stina Duerden 036-196210 (ST) eller Jenny Morgansson 033-48 25 08 (SACO-S).

Välkommen med din ansökan senast sista ansökningsdag den 31 mars 2021 via länken nedan.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Modern Bonde

Ansök    Feb 2    Ljusgårda AB (publ)    Grönsaksodlare
Har du sunt bondförnuft, en önskan om att jobba inom livsmedelsindustri, och brinner för personlig utveckling? Då är detta jobbet för dig! Jobbeskrivning: Hos Ljusgårda har du möjligheten att bli ett del av ett entreprenöriellt team där du har stor frihet till egna initiativ som för dig och företaget framåt. Arbetet som modern bonde ställer höga krav både mentalt och fysiskt i en vardag med många bollar i luften. Du behöver vara kvalitets- och hygienmed... Visa mer
Har du sunt bondförnuft, en önskan om att jobba inom livsmedelsindustri, och brinner för personlig utveckling? Då är detta jobbet för dig!

Jobbeskrivning:

Hos Ljusgårda har du möjligheten att bli ett del av ett entreprenöriellt team där du har stor frihet till egna initiativ som för dig och företaget framåt.

Arbetet som modern bonde ställer höga krav både mentalt och fysiskt i en vardag med många bollar i luften. Du behöver vara kvalitets- och hygienmedveten samtidigt som du utför dina uppgifter noggrant och effektivt.

Dina arbetsuppgifter kommer följa en planta från frö till skörd och inkluderar:

- Frösättning och plantering
- Växtvård
- Skörd och paketering
- Städ och underhåll


En majoritet av dessa arbetsuppgifter gör vi idag manuellt men vi kommer under året genomgå stora förändringar och röra oss mer och mer mot automatiserade processer.

Vi erbjuder:

På Ljusgårda hittar du ett starkt team som brinner för att få människor och mat att växa. Din egen tillväxtresa är lika viktig för dig som för de plantor du kommer sköta om. På Ljusgårda hjälper vi dig att göra dina styrkor starkare genom tillväxtplaner för din personliga utveckling.

Vi drivs av möjligheten att kunna påverka vår värld och oss själva till det bättre genom att vara bäst på det vi gör.

Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig! Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att vara: - Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor till skogsbruket, markägare eller till and... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland.

Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor till skogsbruket, markägare eller till andra myndigheter.
- Leda, medverka och arrangera träffar och möten för skogssektorns olika aktörer.
- Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för skogsvårdslagen och miljöbalken.
- Även andra arbetsuppgifter inom vår verksamhet kan bli aktuella.

Kvalifikationer
Du har antingen en skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor, alternativt en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, flexibel, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du behöver uppskatta och vara bekväm i att möta människor i olika situationer samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för projektledning, ledarskap och samordning är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Stationeringsort är Skövde men det praktiska arbetet förväntas kunna utföras inom hela distriktet. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell, telefon 0500-38 12 05 eller ställföreträdande distriktschef Johan Hagström, telefon 0522-64 57 26.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2021.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Veterinärer

Ansök    Dec 16    Skövde Veterinärstation    Djurvårdare
Hej djur älskade! min klinik i Skövde i Akut behöv till medhjälpare i olika slags operationer. -hel tid jobb. erfarenhet 1-2 år är krav. Trevligt och glad med kunderna och kamrater. Rent,frisk,ordning och reda i sitt jobb. endast skicka cv till mail, gärna ring inte. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej djur älskade!
min klinik i Skövde i Akut behöv till medhjälpare i olika slags operationer.
-hel tid jobb.
erfarenhet 1-2 år är krav.
Trevligt och glad med kunderna och kamrater.
Rent,frisk,ordning och reda i sitt jobb.
endast skicka cv till mail, gärna ring inte.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fältsäljare, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland. Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att vara: - Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor till skogsbruket, markägare eller till and... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på vårt distrikt som innefattar området Skaraborg, Bohuslän och Dalsland.

Du behövs för att förstärka vårt arbete för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring produktion- och miljöfrågor till skogsbruket, markägare eller till andra myndigheter.
- Leda, medverka och arrangera träffar och möten för skogssektorns olika aktörer.
- Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för skogsvårdslagen och miljöbalken.
- Även andra arbetsuppgifter inom vår verksamhet kan bli aktuella.

Kvalifikationer
Du har antingen en skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor, alternativt en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara serviceinriktad, flexibel, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Du behöver uppskatta och vara bekväm i att möta människor i olika situationer samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för projektledning, ledarskap och samordning är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Stationeringsort är Skövde men det praktiska arbetet förväntas kunna utföras inom hela distriktet. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell, telefon 0500-38 12 05 eller ställföreträdande distriktschef Johan Hagström, telefon 0522-64 57 26.

Välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2021.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Tandtekniker till Skövde

Ansök    Sep 21    Billinge Dental AB    Tandtekniker
Vi söker tandtekniker som vill jobba med bl.a. porslin, ortodonti och/eller protes. För tjänsten krävs tandteknisk utbildning och gärna erfarenhet inom något av de aktuella avdelningarna. Hos oss kommer du att jobba både självständigt och som en del av teamet. Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel. Övriga uppgifter på labbet kan komma att bli aktuellt. Vi vill att du är p... Visa mer
Vi söker tandtekniker som vill jobba med bl.a. porslin, ortodonti och/eller protes.
För tjänsten krävs tandteknisk utbildning och gärna erfarenhet inom något av de aktuella avdelningarna.
Hos oss kommer du att jobba både självständigt och som en del av teamet. Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel.
Övriga uppgifter på labbet kan komma att bli aktuellt. Vi vill att du är positiv, strävar efter högsta kvalitet och har driv till att vara med och utveckla företaget.
Vi håller just nu till på Skaraborgsgatan i Skövde vilket är 10 min promenad från buss- och tågstation.
Tanken är att vi ska expandera och därmed flytta till fina nyrenoverade, centralt belägna lokaler i januari.
Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande. Visa mindre

Lantbruksarbetare sökes

Medarbetare sökes till lantbruk med djur/växtodling. Arbetet omfattar enklare arbetsuppgifter inom lantbruk, underhålls- och legoarbete. Tillträde snarast. Visa mer
Medarbetare sökes till lantbruk med djur/växtodling. Arbetet omfattar enklare arbetsuppgifter inom lantbruk, underhålls- och legoarbete.
Tillträde snarast. Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med rådgivning/försäljning kommer det vara till din fördel i denna tjänst. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Skaraborg/Västergötland, Värmland eller Dalsland.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Leo, Regionchef Väst på 0720902289.
Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2020.


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Driftig arbetsledare till vårt Naturlag

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes f... Visa mer
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer bestå av att planera dagens arbete för våra två arbetslag, följa upp dessa jobb, samt administrera arbetstidsredovisning och fakturering.

Du kommer att vara med grupperna ute under arbete, som till största delen består av slyröjning samt städning och i förekommande fall snöskottning.

Du kommer ha ett nära samarbete med din gruppchef på parkenheten samt kontakt med övriga gruppchefer på arbetsavdelningen som efterfrågar Naturlagets resurser och en del entreprenörer.

Arbetstider under sommarperioden 1 april - 30 september:
må-to 06:45-16:00 (frukostrast 09:00-09:15, lunchrast 12:30-13:00)
fr 06:45-13:00 (frukostrast 09:00-09:30)
Dag före helgdag (som infaller må-lö) 06:45-13:00
Alla klämdagar är inarbetade.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig inom skog och/eller parkområdet, med erfarenhet av det praktiska arbetet.

Tidigare erfarenhet från ledarskap är ett krav, gärna för personer med speciella behov.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med människor, vi sätter stort värde på att du har förmågan att se varje enskild individ och dess behov i arbetet. En förutsättning för att klara jobbet är god social och pedagogisk kompetens, lyhördhet och coachande ledaregenskaper, likväl som mycket god administrativ förmåga.

Krav är Innehav av minst B-körkort, E-körkort är meriterande.

Vid tillsättningen av befattningen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Skogskonsulent till Skaraborg-Fyrbodals distrikt

Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på Skaraborg-Fyrbodals distrikt. Du behövs för att förstärka vårt arbete med att arbeta för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål. Arbetsuppgifter Möjliga arbetsuppgifter kommer att vara: - Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för Skogsvårdslagen och Miljöbalken. - Inventering, skötsel och skydd av skogar med höga naturvärden. -... Visa mer
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på Skaraborg-Fyrbodals distrikt.

Du behövs för att förstärka vårt arbete med att arbeta för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Möjliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för Skogsvårdslagen och Miljöbalken.
- Inventering, skötsel och skydd av skogar med höga naturvärden.
- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster kring miljö- och produktionsfrågor till skogsbruket, markägare eller andra myndigheterKvalifikationer
Vi söker dig som har skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor, alternativt en biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper. B-körkort är ett krav liksom att du kan röra dig obehindrat och självständigt i skog och natur.

Meriterande är erfarenhet av skogliga planeringar, inventeringar och miljöbedömningar kring skogens alla värden samt grundläggande kunskaper inom IT/GIS. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara flexibel, noggrann, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att bemöta och föra dialog med människor i olika situationer. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Intresse för ledarskapsfrågor är önskvärt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där vi önskar att du kan tillträda snarast. Stationeringsort är något av våra kontor i Bäckefors, Uddevalla eller i Skövde. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell, telefon 0500-38 12 05 eller ställföreträdande distriktschef Johan Hagström, telefon 0522-64 57 26.

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2020.

Om Skogsstyrelsen


Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Skogskonsulent till Skövde

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivite... Visa mer
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.
Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med både skogliga produktions- och naturvårdsfrågor på Skaraborg-Fyrbodals distrikt.

Du behövs för att förstärka vårt arbete med att arbeta för att nå riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Inventering, skötsel och skydd av skogar med höga naturvärden.
- Handläggning och tillsyn av ärenden inom ramen för Skogsvårdslagen och Miljöbalken.
- Rådgivning, information och skogliga konsulttjänster till skogsbruket, markägare eller andra myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har biologisk högskoleutbildning och goda skogliga kunskaper eller en skoglig högskoleutbildning och god kunskap om naturvårdsfrågor. B-körkort är ett krav liksom att du kan röra dig obehindrat och självständigt i skog och natur.

Meriterande är erfarenhet av tidigare arbeta med naturvårdsfrågor, inventeringar, vattenfrågor samt goda kunskaper inom IT/GIS.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara flexibel, noggrann, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att bemöta och föra dialog med människor i olika situationer. Du ska kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning där vi önskar att du kan tillträda snarast. Stationeringsort är Skövde. Skogsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt
För information kontakta distriktschef Conny Kjell, telefon 0500-38 12 05 eller ställföreträdande distriktschef Johan Hagström, telefon 0522-64 57 26.

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2020!

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Trädakuten Skaraborg söker fler Arborister/Trädvårdare

Trädakuten AB är arboristföretag med lång erfarenhet i branschen. Som arborister arbetar vi med det mesta kopplat till träd och trädvård. Vi beskär större träd, vi gör avancerade trädfällningar i bebyggd miljö, vi gör enkla fällningar för dem som behöver det och vi har även flera egna maskiner för flisning, bortforsling och stubbfräsning. Vi är ett gött gäng som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans på jobbet. Vi är övertygade om att det har bidragi... Visa mer
Trädakuten AB är arboristföretag med lång erfarenhet i branschen. Som arborister arbetar vi med det mesta kopplat till träd och trädvård. Vi beskär större träd, vi gör avancerade trädfällningar i bebyggd miljö, vi gör enkla fällningar för dem som behöver det och vi har även flera egna maskiner för flisning, bortforsling och stubbfräsning.
Vi är ett gött gäng som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans på jobbet. Vi är övertygade om att det har bidragit till vår framgång. Vi uppskattar de vackra miljöer vi arbetar i och alla fördelar med ett aktivt arbete utomhus. Vi uppskattar yrkets variation och ständiga problemlösningsmoment. Vi roterar arbetslag för att alla ska lära av varandra och trivas tillsammans. Vi prioriterar att ligga i framkant i branschen och tar kontinuerligt till oss av nya metoder, verktyg och utrustning.

Tack vare hög kompetens, professionalitet och fokus på nöjda kunder ökar ständigt efterfrågan på våra tjänster. Därför behöver vi nu fylla på vårt gäng med ännu fler lagspelare. Just nu söker vi klättrande arborister (eller ambitiösa arboristlärlingar) på västkusten med utgångpunkt i Göteborg, i Dalarna med utgångpunkt i Falun och i Skaraborg med utgångspunkt i Skövde.
Hoppas du finner dig själv i beskrivningen nedan och att vi får lära känna just dig och dina erfarenheter.
Vi önskar att följande punkter nedan passar in på dig
·        Du har ett intresse av träd och trädvård.
·        Du uppskattar att arbeta fysiskt och utomhus.
·        Du arbetar bra i grupp med hög effektivitet.
·        Du håller med om att det är lättare att påverka humöret än väderförhållandena.
·        Du är punktlig och kommer alltid till jobbet redo att leverera.
·        Du är positiv och lösningsorienterad i grunden.
Meriterande
·        Körkort B
·        Körkort BE
·        Motorsågskörkort ABCS
·        Arbetslivserfarenhet inom arboristbranschen
·        Utbildning - Hvilans arboristutbildning eller liknande.
·        ETW-certifikat
Trädakuten ger dig
·        En inspirerande arbetsplats med kollegor som tillhör branschens elit inom alla kategorier.
·        En arbetsplats som styrs av laganda.
·        En arbetsplats där alla lär av varandra.
·        Utbildning/upplärning efter dina tidigare erfarenheter och referenser.
Tycker du att detta låter som en spännande arbetsplats och något du kan tänka dig att arbeta med? Ja, då skall du omgående kontakta oss så tar vi det vidare. Personlighet och arbetsmoral väger tungt så var inte blyg, du kommer inte bli besviken. Vår ambition är att anställa så fort rätt person är identifierad. Vänta inte!
Vänligen Team Trädakuten Visa mindre

Trädbeskärare/Häckklippare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran (plus 55 år) inom Veterankraft AB har en ... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran (plus 55 år) inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar, beskära träd osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran (plus 55 år) som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädakuten Skaraborg söker Markarbetare/Trädfällare

Trädakuten Skaraborg- Skövde söker fler Markarbetare/Trädfällare Trädakuten AB är arboristföretag med lång erfarenhet i branschen. Som arborister arbetar vi med det mesta kopplat till träd och trädvård. Vi är ett gött gäng som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans på jobbet. Vi är övertygade om attdet har bidragit till vår framgång. Tack vare hög kompetens, professionalitet och fokus på nöjda kunder ökar ständigt efterfrågan på våra tjänster. Därför... Visa mer
Trädakuten Skaraborg- Skövde söker fler Markarbetare/Trädfällare
Trädakuten AB är arboristföretag med lång erfarenhet i branschen. Som arborister arbetar vi med det mesta kopplat till träd och trädvård.
Vi är ett gött gäng som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans på jobbet. Vi är övertygade om attdet har bidragit till vår framgång.
Tack vare hög kompetens, professionalitet och fokus på nöjda kunder ökar ständigt efterfrågan på våra tjänster. Därför behöver vi nu fylla på vårt gäng med ännu fler lagspelare. Just nu söker vi markarbetare/trädfällare i Skaraborg-Skövde..
Som markarbetare assisterar du klättrande arborister i deras arbete. Hanterar nedtaget material, flisning, bortforsling, stubbfräsning. Fälla och beskära träd från marken. Mm.
Hoppas du finner dig själv i beskrivningen nedan och att vi får lära känna just dig och dina erfarenheter.
Vi önskar att följande punkter nedan passar in på dig
       Körkort B
       Du uppskattar att arbeta fysiskt och utomhus.
       Du arbetar bra i grupp med hög effektivitet.
       Du håller med om att det är lättare att påverka humöret än väderförhållandena.
     Du är punktlig och kommer alltid till jobbet redo att leverera.

Meriterande
   Körkort BE
   Motorsågskörkort AB

Trädakuten ger dig
      En inspirerande arbetsplats.
      En arbetsplats som styrs av laganda.
      En arbetsplats där alla lär av varandra.
     Utbildning/upplärning efter dina tidigare erfarenheter och referenser.Tycker du att detta låter som en spännande arbetsplats och något du kan tänka dig att arbeta med? Ja, då skall du omgående kontakta oss så tar vi det vidare. Personlighet och arbetsmoral väger tungt så var inte blyg, du kommer inte bli besviken. Vår ambition är att anställa så fort rätt person är identifierad. Vänta inte!
Vänligen / Team Trädakuten Visa mindre

Miljövärd

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård. Arbetsuppgifter Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta e... Visa mer
Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård.
Arbetsuppgifter
Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.
Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.
Utbildning och erfarenhet
Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontaktar du Fredrik Ljunggren på telefon 0500-47 74 54 eller Charlott Kroon på 0500-47 74 31.
Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg som nås på telefon 0500-47 74 81.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Krav
B-körkort
Datorvana
En god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande
Arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor.

Om arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Visa mindre

Tandtekniker till Skövde, Ortodonti

Ansök    Dec 27    BILLINGE DENTAL AB    Tandtekniker
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med ortodonti, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde. Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel. Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande. Ansökningar eller frågor skickas till [email protected]... Visa mer
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med ortodonti, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde.
Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel.
Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande.
Ansökningar eller frågor skickas till [email protected] Visa mindre

Sommarpersonal

Skövdebostäder anställer varje sommar ett antal personer som feriearbetare och semestervikarier. Arbetsuppgifterna är att sköta våra hus både på in- och utsidan. Nu söker vi dig som är född 2004 eller tidigare och tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Vanliga inslag i en arbetsdag är: Trappstädning Gräsklippning Skötsel av rabatter och häckar Renhållning och sophantering Några av tjänsterna är inriktade på mindre reparationsarbeten i fastighe... Visa mer
Skövdebostäder anställer varje sommar ett antal personer som feriearbetare och semestervikarier. Arbetsuppgifterna är att sköta våra hus både på in- och utsidan.
Nu söker vi dig som är född 2004 eller tidigare och tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Vanliga inslag i en arbetsdag är:
Trappstädning
Gräsklippning
Skötsel av rabatter och häckar
Renhållning och sophantering

Några av tjänsterna är inriktade på mindre reparationsarbeten i fastigheterna och då behövs viss erfarenhet av tekniskt arbete.
Varaktighet och kontakt
Vi behöver sommarpersonal under juni till augusti. Anställningarna varierar både i längd och under vilken period. Det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johnsson på telefon 0500-477421 eller Helen Toftgren på telefon 0500-477420.
Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet.
Ansök här
Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.
Sista ansökningsdag är den 29 februari. Urval kan komma göras under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan! 
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering. 
Meriterande
B-körkort
Erfarenhet av tekniskt arbeteOm arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Visa mindre

Tandtekniker till Skövde, Protestekniker

Ansök    Nov 8    BILLINGE DENTAL AB    Tandtekniker
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med protes, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde. På vår protesavdelning jobbar vi med Hel-, part- och immediatproteser, KG-vingar, lagningar och rebaseringar m.m. Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel. Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse. Skicka in din ansö... Visa mer
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med protes, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde.
På vår protesavdelning jobbar vi med Hel-, part- och immediatproteser, KG-vingar, lagningar och rebaseringar m.m.
Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel.
Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande.
Ansökningar eller frågor skickas till [email protected] Visa mindre

Nu söker vi Parkarbetare till säsongen 2020!

Vill du vara med och sätta färg på Skövde? Vi söker nu medarbetare till vår mycket uppskattade parkgrupp på Arbetsavdelningen. I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. På Arbetsavdelningen arbetar ca 130 medarbetare med uppdrag inom drift/underhå... Visa mer
Vill du vara med och sätta färg på Skövde? Vi söker nu medarbetare till vår mycket uppskattade parkgrupp på Arbetsavdelningen.

I denna tjänst blir du en del av sektor Service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.
På Arbetsavdelningen arbetar ca 130 medarbetare med uppdrag inom drift/underhåll samt produktion gällande park och gata, fordonsverkstad, eldistribution och nyanläggning. Vi värnar om en god arbetsmiljö, därför är ständiga investeringar i arbetsmiljöarbetet en självklarhet för oss. Vi tror också på ett tillitsbaserat ledarskap som en bidragande faktor till ökad trivsel och trygghet i arbetet.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Inom enheten arbetar vi med alla typer av park- och trädgårdsarbete såsom planering, skötsel, anläggning, snickerier och plantering. Du har säkert sett utsmyckningarna i Skövdes rondeller, vandrat bland blomsterarrangemangen i Kyrkparken eller kanske legat och solat vid Boulognersjön? Dessa anläggningar är bara ett urval av det vi gör. Man skulle kunna beskriva det som att vi jobbar med att göra Skövde ännu vackrare.
Du arbetar i varierande omgivningar med bland annat skötsel och klippning av gräsmattor, plantering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, städning och mycket mer. Som en led i vårt miljöengagemang kör vi alla våra fordon på förnybart bränsle, vi ökar andelen eldrivna arbetsredskap och vi letar ständigt nya vägar för att bli ännu bättre. Arbetsgruppen består av ett härligt gäng i varierande åldrar som ser fram emot flera nya kollegor.

Arbetstider under sommarperioden 1 april - 30 september:
må-to 06:45-16:00 (frukostrast 09:00-09:15, lunchrast 12:30-13:00)
fr 06:45-13:00 (frukostrast 09:00-09:30)
Dag före helgdag (som infaller må-lö) 06:45-13:00
Alla klämdagar är inarbetade.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då antagningen kommer att ske löpande under våren, med tillträde efter överenskommelse.
Goda möjligheter till förlängning, alternativt fast tillsvidareanställning finns.

KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning inom trädgård och/eller grönyteskötsel och även arbetserfarenhet inom området. Tjänsten fodrar även B-körkort och vana av att köra med släp. Det är meriterande om du innehar BE-körkort samt även om du har kunskap om anläggning / snickeri. I arbetet behöver du kunna läsa och följa instruktioner eftersom en del av uppdragen kommer in skriftligen, detta kräver goda kunskaper i svenska. Har du genomgått kursen Arbete på väg är detta en fördel, så även om du innehar motorsågskörkort.
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete samt vara självgående och kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Då du i rollen som Parkarbetare blir ett ansikte utåt för kommunen är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Med anledning av ledighet i samband med jul och nyår kommer vi periodvis att ha begränsade möjligheter att svara på frågor under annonseringsperioden. Visa mindre

Ingenjör till globalt företag i Skövde!

Är du utbildad ingenjör och vill vara med och utveckla framtidens förpackningslösningar? Vi söker nu dig som vill utvecklas i en global och dynamisk miljö i rollen som Produktionsingenjör inom förbättringsteknik. Uppdraget förväntas starta i mitten av november för att pågå 1 år framåt, till november 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten... Visa mer
Är du utbildad ingenjör och vill vara med och utveckla framtidens förpackningslösningar? Vi söker nu dig som vill utvecklas i en global och dynamisk miljö i rollen som Produktionsingenjör inom förbättringsteknik. Uppdraget förväntas starta i mitten av november för att pågå 1 år framåt, till november 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta mestadels operativt med att anpassa förpackningar till dagens och framtidens krav. För detta uppdrag är det meriterande med kunskap kring/intresse för rotorsaksanalyser, enklare ritningslösning, Benefit/Cost beräkningar samt påvisad god samarbetsförmåga med olika personer. Rollen är en riktig spindel i nätet och du kommer att få jobba med att ha många saker på gång samtidigt där interaktionspunkterna är många med t.ex. olika områden inom vår verksamhet, inköpsorganisationen och våra leverantörer. Viktigt att du som person trivs med att ha den typen av miljö.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat innebära:

- Underhålla och utveckla förpackningslösningar för framtidens produktion
- Löpande förbättringsarbete
- Rotorsaksanalyser
- Bollplank till produktionen gällande att identifiera förbättringspotential


Vem är du?

För att det ska fungera optimalt ser vi att du har en positiv attityd, nyfikenhet och öppenhet för nya synsätt och tekniker samt en förståelse och lyhördhet för den gällande verkligheten. Det är av stor vikt att du har en ihärdighet och uthållighet i att få saker och ting genomförda samt ett mod att prova nytt där så är lämpligt och säga nej där så krävs. Du som söker är en självgående och kommunikativ person som trivs med teamarbete och är öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning.

Krav:

- Minst Högskoleingenjörsexamen
- God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)
- Mycket god analytisk förmåga och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna
- Mycket god problemlösningsförmåga
- Ett intresse/nyfikenhet förpackningstekniska frågor och/eller internlogistik

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter.


Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Projektledare inom Automotive

Till ett större välkänt företag i Skövde söker vi nu en projektledare inom Automotive. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår initialt till 2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan! Om tjänsten I rollen kommer du ingå i en projektledargrupp som är en del av organisationens teknikfunktion. Gruppens uppdrag är att tillsammans med produktutveckling, inköp och eftermarknad utveckla framgångsrika produkt... Visa mer
Till ett större välkänt företag i Skövde söker vi nu en projektledare inom Automotive. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår initialt till 2020-01-31. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen kommer du ingå i en projektledargrupp som är en del av organisationens teknikfunktion. Gruppens uppdrag är att tillsammans med produktutveckling, inköp och eftermarknad utveckla framgångsrika produktuppdateringar för nuvarande och framtida produkter. Du kommer också vara en del i ett eller flera produktutvecklingsprojekt samtidigt som du leder lokala eller globala industrialiseringsteam inom produktionen.

Arbetet sker främst dagtid och resor förekommer, inom Sverige och utomlands.

Vem är du?
Du som söker har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område och tidigare erfarenhet av projektledning, gärna inom automotive. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av produktionsteknik och produktutveckling och har goda kunskaper inom lean manufacturing. Har du tidigare ledarerfarenhet är det meriterande. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

För att passa i rollen är du självgående, drivande och relationskapande. Du trivs i ett socialt klimat och är lyhörd och öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning. Vidare är du innovativ, nytänkande och ser möjligheten i förändringar. Projektledning är ett område som du vill utvecklas inom och du drivs av utmaningar.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Tandtekniker till Skövde

Ansök    Okt 24    BILLINGE DENTAL AB    Tandtekniker
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med porslin, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde. På vår porslinsavdelning jobbar vi mycket med Zirkonium som är fräst på plats men även en del implantat, MK och e.max. Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel. Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse. Skicka in din... Visa mer
Vi söker en utbildad tandtekniker som vill jobba med porslin, är positiv, noggrann och som vill utvecklas tillsammans med oss på Billinge Dental i Skövde.
På vår porslinsavdelning jobbar vi mycket med Zirkonium som är fräst på plats men även en del implantat, MK och e.max.
Vi jobbar med mycket kundkontakt, vilket kräver kunskap i svenska genom både tal och skrift, andra språk är också en fördel.
Tillträdelsedag och lön enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande.
Ansökningar eller frågor skickas till [email protected] Visa mindre

Gruppchef till park

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes f... Visa mer
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

På hela arbetsavdelningen, som ligger inom sektor service, jobbar i dagsläget ca 140 personer med att leverera teknisk service till invånarna i Skövde kommun.
Vi är en bred organisation som arbetar med skötsel av Skövdes parker och gator, trafikövervakning, nyanläggning, VA-underhåll, transport, verkstad, el och fiber. Vi är en organisation som arbetar enligt beställare/utförarkonceptet där vi är dem som utför till störst del.

Här finns vi inom parkgruppen som består av 12 ordinarie medarbetare och därutöver har vi 15 säsongsanställda. Vi är gänget som ser till att Skövde är snyggt och rent, planterar sommarblommor och sköter grönyteskötseln i kommunens parker, torg samt fastigheter. Du kanske har sett våra uppskattade sommarblomsarrangemang och övrigt pynt?
Det är till gänget som gör detta vi nu söker en gruppchef!


ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef hos oss på arbetsavdelningen ansvarar du för planering och genomförande av den dagliga driften vad gäller skötsel av park, naturmark och utemiljöer kring kommunens fastigheter. Du leder och fördelar arbetet för upp emot 30 personer, beroende på säsong. Likt hela Arbetsavdelning pågår ett utvecklingsarbete med bland annat utökad kunddialog och mål och kvalitetsmätning.
Som gruppchef kommer du att ansvara för att leda och involvera medarbetarna i vår utvecklingsresa.
Du rapporterar till Enhetschef och har ett tätt samarbete med den andra gruppchefen på park, men också med gruppchefer inom våra andra områden.
Arbetet innebär en mix av att vara med medarbetarna, planera för kommande arbeten och administrera.
Som gruppchef ansvarar du för medarbetar- och lönesamtal samt för arbetsplatsens arbetsmiljö.
Du kommer också ha en tät dialog med våra beställare på sektor samhällsbyggnad och våra fastighetsförvaltare, leverantörer och entreprenörer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
Har eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Har erfarenhet och/eller utbildning inom ledarskap.
Är självgående som chef och ledare. För oss innebär det att du har god förmåga att planera din egen dag och dina medarbetares där så behövs. Du vågar fatta svåra beslut och har förmåga att leda och engagera din personal i ett ständigt lärande.
Har god samarbetsförmåga och ser värdet av ett nära samarbete med din närmsta gruppchefskollega. För oss innebär det att du ser värdet av aktiv kommunikation och återkoppling i syfte att förankra en gemensam helhetsbild. I vår verksamhet värdesätter vi kunskapsspridning.
Genom din kommunikation är du bekväm och tydlig i ditt beslutsfattande.
Är en god förebild för dina medarbetare. Vi vill att du genom ditt ledarskap delar med dig av din positiva energi till kollegor och medarbetare och skapar ett gott arbetsklimat.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Produktionsingenjör sökes till ett stort internationellt företag i Skövde

Till ett större välkänt företag i Skövde söker vi nu en produktionsingenjör inom förpackningsteknik. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start i maj och pågår till 30e april 2020. Urval sker löpande så sök redan idag! Om tjänsten I rollen om produktionsingenjör kommer du att vara med och underhålla samt utveckla förpackningslösningar för framtidens produktion. Arbetet sker mestadels operativt med att anpassa gällande förpackningar till dagens och fram... Visa mer
Till ett större välkänt företag i Skövde söker vi nu en produktionsingenjör inom förpackningsteknik. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start i maj och pågår till 30e april 2020. Urval sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten
I rollen om produktionsingenjör kommer du att vara med och underhålla samt utveckla förpackningslösningar för framtidens produktion. Arbetet sker mestadels operativt med att anpassa gällande förpackningar till dagens och framtidens krav genom löpande förbättringsarbete. I tjänsten ingår vidare att arbeta i och driva större uppdrag och utredningar. Din roll blir att på optimalt sätt få in förändrade koncept och förpackningslösningar i våra existerande logistikflöden.

Du blir spindeln i nätet med mycket på gång samtidigt. Interaktionspunkterna är många med olika områden inom företagets verksamhet, med inköpsorganisationen och leverantörer.


Vem är du?
Vi ser att du har minst en högskoleingenjörsexamen och erfarenhet från liknande arbete, gärna på tillverkande industri. Du har ett stort intresse för produktionsteknik och har du tidigare kunskap om ritningar, ekonomiska kalkyler, förpackningstekniska frågor och/eller internlogistik är det meriterande. Vidare har du ett analytiskt förhållningssätt och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna.

Som person är du strukturerad, systematisk och trivs i en rörlig och dynamisk miljö. Du har en positiv attityd, nyfikenhet och öppenhet för nya synsätt och tekniker samt en förståelse och lyhördhet för den gällande verkligheten. Det är av stor vikt att du har en ihärdighet och uthållighet i att få saker och ting genomförda samt ett mod att prova nytt där så är lämpligt. Du som söker är en självgående och kommunikativ person som trivs med teamarbete och är öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning.

Du talar och skriver flytande på Svenska och Engelska. Visa mindre

Dairy farmer with carpenter skills

Ansök    Maj 9    Skövde area    Djurskötare, mjölk
Do you want to work as a dairy farmer in agriculture? We are looking for an outgoing, happy and structured person who understands the importance of carrying out tasks in time. Working with animals is a major responsibility, the animals require daily care and supervision. You will firsthand assist the other dairy farmers with taking care of dairy cows and calves. The duties include feeding the cows at specific times of the day, milking them morning and even... Visa mer
Do you want to work as a dairy farmer in agriculture? We are looking for an outgoing, happy and structured person who understands the importance of carrying out tasks in time. Working with animals is a major responsibility, the animals require daily care and supervision. You will firsthand assist the other dairy farmers with taking care of dairy cows and calves. The duties include feeding the cows at specific times of the day, milking them morning and evening, cleaning and maintaining the milking parlor and other existing tasks on a farm. You will also assist in other areas, such as harvesting and carpentry work. The job suits you who have a great interest in animals and animal care, are careful, social, have carpentry skills and like to work in a team. Qualifications • Mediate communication in English • Great emphasis will be placed in personal qualities • Meritory if you have experience in agriculture and speak Swedish. This job offers hourly pay 40h/week, accommodation on the farm. Contact us if you have any questions, please email [email protected] Job starts as soon as possible. Apply by email with a short presentation of yourself and your working experience. Don’t forget to leave your contact information, both phone number and e-mail. Welcome with your application! Visa mindre

Sommarvikarier till produktion - stallet

Ta chansen att jobba hos oss i sommar!Vi söker nu semestervikarier till produktionen i Skövde och erbjuder arbetsuppgifter i stallet. I stallet består de huvudsakliga arbetsuppgifterna av att ta emot, stalla upp och driva in djur till slakt. Det förekommer även olika former av kringarbeten som tvättning av stallar.VI SÖKER DIGVi söker dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. För att trivas bra hos oss behöver du vara... Visa mer
Ta chansen att jobba hos oss i sommar!Vi söker nu semestervikarier till produktionen i Skövde och erbjuder arbetsuppgifter i stallet. I stallet består de huvudsakliga arbetsuppgifterna av att ta emot, stalla upp och driva in djur till slakt. Det förekommer även olika former av kringarbeten som tvättning av stallar.VI SÖKER DIGVi söker dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. För att trivas bra hos oss behöver du vara öppen för att arbeta i en arbetsmiljö med skiftande arbetsuppgifter och tempo, samt vara tålig för blod. Vi ser gärna att du har förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och planera ditt arbete.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, handlingskraftig, serviceinriktad och punktlig. Eftersom du kommer att arbeta med levande djur är det även viktigt att du är lugn, stresstålig och djurvan. Du behöver ha en positiv attityd, en vilja att lära dig nya uppgifter och vara snabblärd. Det är meriterande om du har certifikat för hantering av levande djur, då detta krävs för arbetet. Vi erbjuder dock dig som får jobbet distansutbildning för att erhålla denna certifiering om du inte har den sedan tidigare.DIN ERFARENHET- Gärna tidigare vana av att hantera stora djur- God kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.INTRESSERAD?Vill du bli en del av vårt härliga team? Sök jobbet!Mejla in ditt CV och ditt personliga brev till oss.Rekryteringen sker löpande, så tveka inte på att höra av dig snarast.MER OM OSSSkövde slakteri jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Kvalitetskraven styr vårt agerande i allt från djurhållningsfrågor och transporter till hygien och uppföljande kontroller i produktionen.Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns, Sohlbergs och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder. Visa mindre

Miljövärd hos Skövdebostäder

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård. Arbetsuppgifter Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta ... Visa mer
Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Dina arbetsuppgifter består främst av skötsel av våra utemiljöer och lokalvård.

Arbetsuppgifter
Som miljövärd krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.

Utbildning och erfarenhet
Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer kontaktar du tillförordnad distriktschef Fredrik Ljunggren på telefon 0500-47 74 54. Facklig företrädare Stefan Granberg nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 10 april. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Teknisk Projektledare sökes till stort internationellt företag i Skövde

Vi söker nu en teknisk projektledare till ett större internationellt företag i Skövde. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår fram till 20e december 2019. Urval sker löpande så sök redan idag! Om tjänsten Som projektledare kommer du arbeta i ett projektteam som är en del av teknikfunktionen på företaget. Ditt team arbetar tillsammans med produktutveckling, inköp och eftermarknad säkerställa konkurrenskraftiga produktuppdateringar... Visa mer
Vi söker nu en teknisk projektledare till ett större internationellt företag i Skövde. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår fram till 20e december 2019. Urval sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten
Som projektledare kommer du arbeta i ett projektteam som är en del av teknikfunktionen på företaget. Ditt team arbetar tillsammans med produktutveckling, inköp och eftermarknad säkerställa konkurrenskraftiga produktuppdateringar för nuvarande och framtida produkter. Du kommer vidare delta i produktutvecklingsprojekt och leda lokala och globala industraliseringsteam.

I tjänsten förekommer resor, inom Sverige och utomlands.

Vem är du?
Du har minst en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta med projektledning, produktionsutveckling och produktionsteknik. Har du tidigare arbetat med automotive ses det som meriterande. Du har vidare goda kunskaper inom Lean Manufactoring.

Vi ser att du är självgående och driven i ditt sätt att vara. Du drivs av att skapa förtroendefulla relationer och är lyhörd och öppen för olika perspektiv när det kommer till problemlösning. Vidare är du innovativ och ser förändringar som en möjlighet. Du trivs i rollen med att leda och coacha projektdeltagarna för att därigenom driva projektet mot uppsatta mål. Projektledning är ett område som du vill utvecklas inom och du tar dig an utmaningar med energi och stort engagemang.

Du talar och skriver flytande på Svenska och Engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik! Visa mindre