Lediga jobb som Bilförsäljare i Skövde

Se lediga jobb som Bilförsäljare i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Personbilssäljare

Ansök    Jan 23    Toveks Personbilar AB    Bilförsäljare
Vi söker nu en säljare till Toveks Bil i Skövde. Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksamhet inom tre ... Visa mer
Vi söker nu en säljare till Toveks Bil i Skövde.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Vi söker nu efter en driven och energisk säljare till vår anläggning i Skövde. Tjänsten innebär att självständigt driva hela säljprocessen, från första kontakten med kund, till provkörning, offert, leverans och kundvård. Dina kunder är både privatpersoner och företag i olika storlekar. Du kommer att arbeta proaktivt med prospektering och aktiviteter både i och utanför bilhallen. I rollen som säljare ansvarar du själv för din egen utveckling, tillsammans och med stöd av vår organisation. Vi har gedigna säljprocesser, utbildningar och bra IT-system som alla är hjälpmedel för att du ska lyckas i din roll som säljare hos oss.
I Skövde är vi ett gäng glada och positiva säljare och vi letar efter dig som vill vara en del av det och bidra till vår goa stämning. Det är meriterande om du idag jobbar med försäljning, kanske inom detaljhandel eller uppsökande försäljning och vill nu ta nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, då de bilar du kommer att sälja är moderna, elektrifierade och uppkopplade. Har du dessutom ett allmänt bilintresse så är det ett plus.

Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi tror att du passar in på beskrivningen: driven, engagerad och med en vilja att göra goda affärer. Tillsammans med våra varumärken kommer vi att tillhandahålla introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Du kommer att bli del av ett team bestående av erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. På Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:

- En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken.
- Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.
- Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön samt provision
Arbetsort: Skövde
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Säljare

Ansök    Maj 30    Holmgrens Bil AB    Bilförsäljare
Bli en av oss på Holmgrens Bil i Skövde! Om oss Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på... Visa mer
Bli en av oss på Holmgrens Bil i Skövde!
Om oss
Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

Har du etablerad säljerfarenhet eller är du en naturlig säljare och vill ta steget fullt ut och inta rollen?

Om jobbet
Som säljare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du får möjlighet att sikta mot toppen genom att skapa dina affärsmöjligheter. Du hanterar tillsammans med ditt team allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via digitala medel, så som telefon och mail. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 26 juni 2022. För mer information om tjänsten kontakta säljchef Albert Hasanaj på 0500 -10 30 04. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportbilssäljare till Brandt Bil (Renault)

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, MG, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 27 anläggningar på 21 orter och omsätter ca 3,5 miljarder med drygt 600 anställda. Koncernens ledstjärna är "Vi finns i din närhet" och på Brandt Bil arbetar vi utifrån värdeorden Personligt, Engagemang och Trygghet.   Tjänstebeskrivning Bröderna Brandt... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, MG, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 27 anläggningar på 21 orter och omsätter ca 3,5 miljarder med drygt 600 anställda.

Koncernens ledstjärna är "Vi finns i din närhet" och på Brandt Bil arbetar vi utifrån värdeorden Personligt, Engagemang och Trygghet.

 

Tjänstebeskrivning

Bröderna Brandt Personbilar AB söker försäljare inom segmentet LCV (Lätta Transportbilar) med placering i Skövde.
Tjänsten innefattar fokus på försäljning av nya och begagnade transportbilar.
I rollen som säljare kommer du att jobba med proaktiv försäljning mot i huvudsak företag men även privatpersoner samt befintliga kunder.

Du har hand om hela affären från första möte med kund till leverans av bilen. Relation och samarbete med våra leverantörer och partners kommer att vara en framgångsfaktor för ditt arbete.
Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer och skapa de bästa kundrelationerna.
Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver.Kvalifikationer

- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare säljerfarenhet.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter. Visa mindre

Hallvärd/Försäljningsadministratör

Ansök    Feb 14    Lindströms Bil AB    Bilförsäljare
I den här rollen är du en viktig spelare i vårt säljteam och du skapar förutsättningar för våra säljare att lyckas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: - ta emot kunder i bilhallen - annonsera begagnade bilar till försäljning, vilket innebär fotografering, varudeklarering och publicering av annonser - säkerställa ett effektivt internt flöde av begagnade bilar - bevaka kommande leveranser av nya bilar - upprätthålla en väl fungerande demobilsflotta - s... Visa mer
I den här rollen är du en viktig spelare i vårt säljteam och du skapar förutsättningar för våra säljare att lyckas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- ta emot kunder i bilhallen
- annonsera begagnade bilar till försäljning, vilket innebär fotografering, varudeklarering och publicering av annonser
- säkerställa ett effektivt internt flöde av begagnade bilar
- bevaka kommande leveranser av nya bilar
- upprätthålla en väl fungerande demobilsflotta
- säkerställa en gästvänlig bilutställning


Vi tror att du är en person som trivs med ett varierat arbete, som brinner för att skapa resultat tillsammans med andra människor och är en servicegivare ut i fingerspetsarna. Du behöver tycka om att arbeta i en affärsdriven miljö och får energi i möten med andra människor.

Du behöver inte ha jobbat med bilar sedan tidigare men för att lyckas behöver du ha ett intresse av att lära dig nya saker, vara bekväm i mötet med kunder och ha ett strukturerat arbetssätt.

Vi drivs av det som i Toyotavärlden heter Kaizen - ständiga förbättringar - och vill att du gör desamma.

Avslutad gymnasieutbildning, b-körkort och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Vi förutsätter att du har god datavana.

I den här rollen förekommer arbete på helger. Visa mindre

Bilsäljare

Ansök    Apr 25    Lindströms Bil AB    Bilförsäljare
Lindströms bil i Skövde är vinnare av ICHIBAN, vilket betyder att Sveriges bästa Toyota-återförsäljare finns i Skövde...och nu finns en möjlighet att bli en del av den gemenskapen! I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Med hög grad av gästvänlighet guidar du våra kun... Visa mer
Lindströms bil i Skövde är vinnare av ICHIBAN, vilket betyder att Sveriges bästa Toyota-återförsäljare finns i Skövde...och nu finns en möjlighet att bli en del av den gemenskapen!

I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans.

Med hög grad av gästvänlighet guidar du våra kunder genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring - vi hjälper våra gäster till ett så behagligt bilägande som möjligt.

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och bidrar till att Lindströms bil i Skövde är det självklara valet för både bil- och verkstadskunden.

Du behöver inte ha jobbat med försäljning av bilar sedan tidigare men du behöver tycka om att göra affärer och är trygg med kunden, både i det personliga mötet och via telefon. Har du dessutom en inneboende drivkraft att vilja uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några av de kvalitéer som vi söker.

Om du skulle bli en del av vårt säljteam skulle du, förutom att få jobba med fantastiska produkter och kollegor, få Patrik som chef - bilnörden som slutade rita ventilationskanaler och började sälja bilar. Patrik brinner för att skapa ett tight team där alla jobbar åt samma håll och sätter kundens bästa i fokus.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha en utåtriktad personlighet. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning runt fikabordet.

B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, båda muntligt och skriftligt är ett krav.

Vårt erbjudande till dig

- Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete
- Du kommer dagligen att jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridtekniker - det ger oss trygghet och stabilitet
- Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension
- Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss
- Ett förmånligt bilägande
- Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner
- Förmånsbil


Vill du bli ett del av vårt team? Skicka in din ansökan direkt! Har du frågor kontaktar du platschef Patrik Ottoson. Visa mindre

Bilsäljare till Skövde

Bröderna Brandt Personbilar AB  Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Renault, Volvo Ford, Mazda samt MG. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 25 anläggningar på 21 orter och omsätter ca 3,5 miljarder med ca 640 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov ti... Visa mer
Bröderna Brandt Personbilar AB
 Företagsinformation
Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Renault, Volvo Ford, Mazda samt MG.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 25 anläggningar på 21 orter och omsätter ca 3,5 miljarder med ca 640 anställda.

Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

 

Tjänstebeskrivning
Bröderna Brandt Personbilar rekryterar i Skövde och söker bilsäljare.
Tjänsten innefattar försäljning av nya Renault/Dacia samt begagnade bilar.

I rollen som säljare kommer du att jobba med proaktiv försäljning mot främst privatpersoner och du har hand om hela affären från första möte med kund till leverans av bilen.

Relation och samarbete med våra leverantörer och partners kommer att vara en framgångsfaktor för ditt arbete.
Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer och skapa de bästa kundrelationerna.

Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa tillsammans.

Kvalifikationer

- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare säljerfarenhet är ett plus.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, vi ser gärna kvinnliga sökande. Visa mindre

Personbilssäljare till Skövde

Ansök    Feb 1    Toveks Personbilar AB    Bilförsäljare
Vi söker nu en säljare till Toveks Bils anläggning i Skövde. Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksamhe... Visa mer
Vi söker nu en säljare till Toveks Bils anläggning i Skövde.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Din arbetsdag kantas av olika arbetsuppgifter som alla leder mot samma mål – fler nöjda kunder och fler sålda bilar. Du kommer att träffa våra kunder i bilhallen, ha kontakt med de via telefon och aktivt arbeta med att hjälpa de till deras nästa bilaffär. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att följa upp offerter, arbeta proaktivt med varma och kalla leads, hantera provkörningar samt sköta leverans av sålda bilar. Du kommer också att vara delaktig i olika säljaktiviteter och kampanjer.
För att lyckas i rollen som säljare hos oss tror vi framförallt att du har ett inre driv och högt fokus på din uppgift. Du har tidigare jobbat med försäljning i några år eller har på annat sätt jobbat mot högt uppsatta mål, kanske inom idrott eller utbildning. Som person har du högt engagemang, får folk att trivas i din omgivning och känner glädje inför det du jobbar med.

Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:

-
En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken.

-
Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.

-
Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag.


Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Skövde

Omfattning: heltid

Var gärna snabb in med din ansökan, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Säljare

Ansök    Jun 22    Lindströms Bil AB    Bilförsäljare
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Med hög grad av gästvänlighet guidar du kunder genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring. Tillsammans med dina kollegor inom... Visa mer
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans.

Med hög grad av gästvänlighet guidar du kunder genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring.

Tillsammans med dina kollegor inom försäljning och verkstad säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms bil i Skövde till det självklara valet för både bil- och verkstadskunden.

Du behöver inte ha jobbat med försäljning av bilar sedan tidigare men du behöver tycka om att göra affärer och är trygg med kunden, både i det personliga mötet och via telefon. Har du dessutom en inneboende drivkraft att vilja uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några av de kvalitéer som vi söker.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha en hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning runt fikabordet.

B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, båda muntligt och skriftligt är ett krav. Visa mindre

Vi söker en bilsäljare!

Ansök    Okt 7    H Lindströms Bil AB    Bilförsäljare
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Med hög grad av gästvänlighet guidar du kunden genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring. Tillsammans med dina kollegor inom f... Visa mer
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Med hög grad av gästvänlighet guidar du kunden genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring.
Tillsammans med dina kollegor inom försäljning och verkstad säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms Bil i Skövde till det självklara valet för både bil- och verkstadskunden.


Om dig
Du behöver inte ha jobbat med försäljning av bilar sedan tidigare men du behöver tycka om att göra affärer och är trygg med kunden, både i det personliga mötet och via telefon. Har du dessutom en inneboende drivkraft att vilja uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några utav de kvalitéer som vi söker.
För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning på jobbet.
B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.


Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Skövde. Arbete på helger förekommer. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.


Ansökan
Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar innehållande både CV och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan: Säljare Skövde. Urval kommer att ske löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta platschef Patrik Ottoson, 0500–100 105.


Om oss
Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex orter i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.
Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.
Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan! Visa mindre

Brandt Bil söker bilförsäljare till Lidköping

Företagsinformation Brandt är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättning är cirka 2,5 miljarder samt har cirka 495 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförs... Visa mer
Företagsinformation
Brandt är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättning är cirka 2,5 miljarder samt har cirka 495 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförsäkringar. Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt att miljön skadas minimalt och att anställda skall känna en stolthet över koncernen.

Läs mer på www.brandtbil.se


Tjänstebeskrivning
Brandt Bil söker nu en säljare för varumärket Ford till Lidköping. Vill du arbeta i en bransch som är i ständig utveckling? Brinner du för att skapa en bra kundupplevelse och få kunden att känna sig trygg i sin bilaffär? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som säljare hos oss ansvarar du för både privatkunder och företagskunder. Kundkontakten sker både i butik, över telefon och genom olika event. I din roll ingår det också att planera och närvara på olika kund- och företagsevent men även en del mässor. Du planerar ditt arbete själv och tar ansvar för att nå dina uppsatta mål.


Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för affären. Du är affärsmässig, serviceinriktad och ansvarstagande. För dig är det självklart att ta hand om kunden och vara lyhörd för deras behov samtidigt som du (är avslutningsorienterad) för affären mot avslut. Du är inkännande, skapar förtroende och vårdar dina kundrelationer. Vidare är du social, framåt och har lätt för att få kontakt.

Du har några års erfarenhet inom försäljning och är van att möta människor. Du har en mycket god datorvana och är van att hantera olika system. Du talar och skriver svenska flytande. Körkort B är ett krav.

Du är bor i närområdet och är med fördel väl etablerad i Lidköping.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en säljarroll under frihet med alla möjligheter att utvecklas i en ständigt utvecklande bransch. Som medansvarig på Brandt Bil är du en i teamet i en trygg organisation som är djupt engagerade att vara det självklara valet för både personal och kunder.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Brandt Fordon med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Brandt Fordon.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 9 maj. Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du bli en del av vår familj? Vi söker en driven säljare!

Om oss Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex orter i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken. Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt biläga... Visa mer
Om oss
Lindströms Bil är ett familjeföretag med körglädje i generna! Vi är ca 150 medarbetare på totalt sex orter i Västra Sverige. På samtliga orter erbjuds våra kunder bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Vi är en auktoriserad återförsäljare för Toyota och Lexus där våra kunniga medarbetare är specialister på dessa märken.
Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunden ett tryggt, säkert och enkelt bilägande.
Vi vill att du ska få lika mycket energi som du ger energi till ditt arbete. Vi vill att du ska känna stolthet över att du är en del av Lindströms Bil och en lojalitet och gemenskap med dina arbetskamrater och våra gäster. Förutom ett intressant arbete erbjuder vi dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!
Om tjänsten
I rollen som bilsäljare kommer du att skapa och förvalta affärer med både nya och befintliga kunder. Du jobbar med försäljning av såväl nya som begagnade bilar, genom hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Gästvänligt guidar du kunden genom Toyotas välkända modellprogram. Under säljprocessen hjälper du kunden med tillbehör till sin nya bil, finansieringslösning och bilförsäkring.
Tillsammans med övriga medarbetare säkerställer du högsta möjliga kundnöjdhet och utvecklar Lindströms Bil i Skövde till det självklara valet för både bil- och verkstadskunden.
Om dig
Du behöver inte ha jobbat med försäljning utav bilar sedan tidigare men du behöver tycka om att göra affärer och vara trygg med kunden, både i det personliga mötet och via telefon. Har du dessutom en inneboende drivkraft att uppnå resultat och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer besitter du några utav de kvalitéer som vi söker.
För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och ha hög social kompetens. Vi ser också att du är en prestigelös kollega som vill bidra till en fantastisk stämning på jobbet.
B-körkort, avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Skövde. Arbete på helger förekommer. Vi har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer genom Motorbranschens arbetsgivareförbunds tjänstemannaavtal.
Ansökan
Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar innehållande både CV och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan: Säljare Skövde. Urval kommer att ske löpande. Vid frågor och för mer information är du välkommen att kontakta platschef Patrik Ottoson, 0500–100 105. Visa mindre

Personbilssäljare till Skövde

Ansök    Okt 6    Toveks Personbilar AB    Bilförsäljare
Vi söker nu en försäljare till Toveks Bils anläggning i Skövde. Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Skövde och gemensamt på Toveks Bil. Vi kan erbjuda dig att få jobba med några av marknadens största och bästa bilmärken- Audi, Volkswagen, SEAT och Skoda. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen – och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du u... Visa mer
Vi söker nu en försäljare till Toveks Bils anläggning i Skövde.

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Skövde och gemensamt på Toveks Bil. Vi kan erbjuda dig att få jobba med några av marknadens största och bästa bilmärken- Audi, Volkswagen, SEAT och Skoda. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen – och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

Din arbetsdag kantas av olika arbetsuppgifter som alla leder mot samma mål – fler nöjda kunder och fler sålda bilar. Du kommer att träffa våra kunder i bilhallen, ha kontakt med de via telefon och aktivt arbeta med att hjälpa de till deras nästa bilaffär. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att följa upp offerter, arbeta proaktivt med varma och kalla leads, hantera provkörningar samt sköta leverans av sålda bilar. Du kommer också att vara delaktig i olika säljaktiviteter och kampanjer.

För att lyckas i rollen som nybilssäljare hos oss tror vi framförallt att du har ett inre driv och högt fokus på din uppgift. Du har tidigare jobbat med försäljning i några år eller har på annat sätt jobbat mot högt uppsatta mål, kanske inom idrott eller utbildning. Som person har du högt engagemang, får folk att trivas i din omgivning och känner glädje inför det du jobbar med.

Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:

-
En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken.

-
Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.

-
Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag.


Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Skövde

Omfattning: heltid

Var gärna snabb in med din ansökan, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Brandt Bil söker bilförsäljare till Lidköping

Företagsinformation Brandt är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättning är cirka 2,5 miljarder samt har cirka 495 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförs... Visa mer
Företagsinformation
Brandt är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättning är cirka 2,5 miljarder samt har cirka 495 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförsäkringar. Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt att miljön skadas minimalt och att anställda skall känna en stolthet över koncernen.

Läs mer på www.brandtbil.se


Tjänstebeskrivning
Brandt Bil söker nu en säljare för varumärket Ford till Lidköping. Vill du arbeta i en bransch som är i ständig utveckling? Brinner du för att skapa en bra kundupplevelse och få kunden att känna sig trygg i sin bilaffär? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som säljare hos oss ansvarar du för både privatkunder och företagskunder. Kundkontakten sker både i butik, över telefon och genom olika event. I din roll ingår det också att planera och närvara på olika kund- och företagsevent men även en del mässor. Du planerar ditt arbete själv och tar ansvar för att nå dina uppsatta mål.


Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för affären. Du är affärsmässig, serviceinriktad och ansvarstagande. För dig är det självklart att ta hand om kunden och vara lyhörd för deras behov samtidigt som du (är avslutningsorienterad) för affären mot avslut. Du är inkännande, skapar förtroende och vårdar dina kundrelationer. Vidare är du social, framåt och har lätt för att få kontakt.

Du har några års erfarenhet inom försäljning och är van att möta människor. Du har en mycket god datorvana och är van att hantera olika system. Du talar och skriver svenska flytande. Körkort B är ett krav.

Du är bor i närområdet och är med fördel väl etablerad i Lidköping.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en säljarroll under frihet med alla möjligheter att utvecklas i en ständigt utvecklande bransch. Som medansvarig på Brandt Bil är du en i teamet i en trygg organisation som är djupt engagerade att vara det självklara valet för både personal och kunder.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Brandt Fordon med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Brandt Fordon.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 9 maj. Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre