Lediga jobb som Innesäljare i Skövde

Se lediga jobb som Innesäljare i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Byggsäljare Optimera Skövde

Ansök    Okt 11    Optimera Svenska AB    Innesäljare
Vill du arbeta i en relationsdriven bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Vår vision är att vara den ledande möjliggöraren av hållbart byggande i Sverige. Vi tar ansvar för våra medarbetare, kunder och vår planet, vill du vara med och göra skillnad?Vi på Optimera söker dig som är en driven säljare med några års erfarenhet, och det är en fördel om du redan idag har kännedom om byggbranschen i området. Det är viktigt att du trivs i... Visa mer
Vill du arbeta i en relationsdriven bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Vår vision är att vara den ledande möjliggöraren av hållbart byggande i Sverige. Vi tar ansvar för våra medarbetare, kunder och vår planet, vill du vara med och göra skillnad?Vi på Optimera söker dig som är en driven säljare med några års erfarenhet, och det är en fördel om du redan idag har kännedom om byggbranschen i området. Det är viktigt att du trivs i rollen med nykundsbearbetning och att göra arbetsplatsbesök. Hos oss på Optimera Skövde arbetar vi tillsammans och det är viktigt att du är en lagspelare. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra proffskunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Försäljning av byggmaterial
• Bearbetning och kontakt med nya och befintliga kunder
• Ordermottagning, offertskrivning samt uppföljning
• Supportera säljarna med kundansvar och förhandling gentemot kund

Varför arbeta hos oss? 
SGDS Gruppens bolag är ledande inom sina områden. Nu är målet att även bli Sveriges bästa arbetsgivare i branschen. Våra medarbetare som alltid gör det lilla extra för våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi är måna om att du skall trivas och motiveras av att gå till jobbet samt få möjlighet att få växa i din yrkesroll och inom vårt globala moderföretag Saint Gobain.  

Dina kvalifikationer:


• God produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet av offertskrivning
• Lokalkännedom och kontakter i branschen
• B-körkort
• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper:


• Målmedveten och handlingskraftig
• Har förmåga och talang inom sälj
• Uppskattar högt tempo och är en lagspelare
• Lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt

Avslutningsvis

Tjänsten är på heltid med placeringsort Skövde. 

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 10 november 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder med fokus på kvalitet, service och flexibilitet. Vi är alltid på tå för att vara det självklara valet för proffs inom bygg. Vi ingår i SGDS Gruppen som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS Gruppen omfattar förutom Optimera bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150?000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3?000 medarbetare.?Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://www.sgdsgruppen.se/, https://www.optimera.se/bygghandel/proffs Visa mindre

Innesäljare sökes!

Ansök    Sep 29    Prowork Göteborg AB    Innesäljare
Driven innesäljare sökes! Vi söker en säljare inom rental / byggbranschen till en av våra kunder i Skövde. Du är den första företagets kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i deras lag när det gäller service och kundupplevelse.  Om rollen Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till verksamhetens kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kun... Visa mer
Driven innesäljare sökes!

Vi söker en säljare inom rental / byggbranschen till en av våra kunder i Skövde. Du är den första företagets kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i deras lag när det gäller service och kundupplevelse. 
Om rollen
Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till verksamhetens kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på deras kundcenter och via telefon, men även genom kundbesök ute på arbetsplatserna. Du erbjuder företagets kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och finns där för kunderna under hela uthyrningsprocessen. 
Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. 

Krav:
B-körkort 
Svenska och engelska i tal och skrift 
Erfarenhet av försäljning 
Goda datakunskaper 
Meriterande:  Kunskap av maskiner byggutrustning 
Lokalt nätverk inom branschen

Tillträde sker enligt överenskommelse. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via annonsen eller via mail. Visa mindre

Innesäljare till Skövde

Ansök    Nov 20    Cramo AB    Innesäljare
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov. Tjänsten: Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bol... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov.

Tjänsten:

Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bollplank för kunden, ger bra service och introducerar kunden till hela vårt sortiment av produkter, tjänster och digitala hjälpmedel. Du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor, allt för att hitta den bästa lösningen. Du jobbar både med befintliga kunder och till viss del aktivt med att kontakta nya kunder.
Du har följande profil:

- B-körkort
- god datorvana
- kommunicerar väl på svenska och engelska

Du har erfarenhet av att jobba med försäljning och brinner för att ro affärer i hamn och överträffa kundernas förväntningar. Du skapar goda relationer och samarbetar gärna med andra. Du är öppen, ansvarsfull och strukturerad. Du är lösningsorienterad med kundens bästa för ögonen.

Du gillar att ta tag i situationen med kunden, där din målsättning är att skapa värde och möta ett behov eller lösa ett problem, även i situationer som kan bli lite mer stressiga. Du tar ansvar och agerar proaktivt, till exempel föreslår andra lösningar som är bättre för kunden, och förstår att det bidrar till kundens nöjdhet. Din goda struktur och detaljförståelse bidrar också till att kunden tycker att du har överträffat deras förväntningar.

Har du sedan tidigare erfarenhet av byggbranschen och från en roll med kundbemötande är det meriterande. Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och viljan att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Karlsjö, [email protected]

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen. Visa mindre

Är du vår kunds nya innesäljare?

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår per... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!


Dina arbetsuppgifter
Går du igång av tanken att få ha frihet under ansvar och ge service i världsklass? Då har vi på Premier ett jobb som skulle passa dig! Vi hjälper just nu vår kund i Tibro att hitta en innesäljare. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan till oss på Premier.

Arbetet som innesäljare innebär mycket nykundsbearbetning men även service gentemot befintliga kunder. Du hanterar nya ordrar och de ärenden som tillkommer. Det ingår mycket administration i tjänsten så vi förutsätter att du som söker har mycket goda datakunskaper och kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att den tillsätts snarast möjligt.Din profil
För att lyckas i detta uppdrag är det viktigt att du har erfarenhet av arbete inom försäljning och/eller kundsupport.

Du är serviceminded och duktig på att kommunicera, du har lätt för att få kontakt med kunder och underhåller kundrelationer på ett bra sätt. Vi värdesätter en god kollega som kan samarbeta med andra samtidigt som du är trygg i dig själv och är självgående i ditt arbete.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Innesäljare till Skövde

Ansök    Aug 21    Cramo AB    Innesäljare
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov. Tjänsten: Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bo... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov.

Tjänsten:

Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bollplank för kunden, ger bra service och introducerar kunden till hela vårt sortiment av produkter, tjänster och digitala hjälpmedel. Du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor, allt för att hitta den bästa lösningen. Du jobbar både med befintliga kunder och till viss del aktivt med att kontakta nya kunder.
Du har följande profil:

- B-körkort
- god datorvana
- kommunicerar väl på svenska och engelska

Du har erfarenhet av att jobba med försäljning och brinner för att ro affärer i hamn och överträffa kundernas förväntningar. Du skapar goda relationer och samarbetar gärna med andra. Du är öppen, ansvarsfull och strukturerad. Du är lösningsorienterad med kundens bästa för ögonen.

Du gillar att ta tag i situationen med kunden, där din målsättning är att skapa värde och möta ett behov eller lösa ett problem, även i situationer som kan bli lite mer stressiga. Du tar ansvar och agerar proaktivt, till exempel föreslår andra lösningar som är bättre för kunden, och förstår att det bidrar till kundens nöjdhet. Din goda struktur och detaljförståelse bidrar också till att kunden tycker att du har överträffat deras förväntningar.

Har du sedan tidigare erfarenhet av byggbranschen och från en roll med kundbemötande är det meriterande. Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och viljan att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Karlsjö, [email protected]

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Aug 15    Skövde Slakteri AB    Innesäljare
Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Vi vill nu förstärka vårt grymma säljteam med en Innesäljare Är ... Visa mer
Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Vi vill nu förstärka vårt grymma säljteam med en InnesäljareÄr du kundorienterad och gillar att ge bra service? Har du dessutom arbetat med försäljning? Då kan du vara den vi söker som innesäljare till Skövde Slakteri

Det här erbjuder vi
Fast månadslön
En trevlig arbetsmiljö med engagerade och hjälpsamma kollegor
Möjlighet att utvecklas inom försäljning
Friskvårdsbidrag
Personalrabatter
7,00-16,00 mån-fre

Vad vi önskar av dig
God kommunikationsförmåga och kundservice
Erfarenhet av försäljning över telefon eller liknande
Intresse och kunskap om produkterna du säljer
Förmåga att arbeta självständigt och i team
God datorvana och administrativ förmåga
Ha en positiv attityd och en god portion humor Visa mindre

Säljare

Ansök    Jun 12    NWT Media AB    Innesäljare
Vi söker Skövdes bästa säljare. Om oss NWT Direkt är inne i en spännande tillväxtresa på logistik- och postmarknaden och du kommer vara en nyckelspelare för att vi ska lyckas som vi vill. Vi har en intressant produktportfölj inom logistik och marknaden är till stora delar obearbetad.  NWT Direkt är ett dotterbolag inom NWT koncernen som ansvarar får utdelning av koncernens tidningar nattetid. I samma flöde kör vi också Early Bird, post och reklam. Om ... Visa mer
Vi söker Skövdes bästa säljare.

Om oss
NWT Direkt är inne i en spännande tillväxtresa på logistik- och postmarknaden och du kommer vara en nyckelspelare för att vi ska lyckas som vi vill. Vi har en intressant produktportfölj inom logistik och marknaden är till stora delar obearbetad. 

NWT Direkt är ett dotterbolag inom NWT koncernen som ansvarar får utdelning av koncernens tidningar nattetid. I samma flöde kör vi också Early Bird, post och reklam.

Om rollen
Du kommer initialt att jobba mycket mot mindre och medelstora företag som söker en bra och pålitlig leverantör av paketleveranser till marknadens bästa priser. Till allra största del handlar det om uppsökande försäljning. Du kommer att ha möjlighet att jobba självständigt och lägger upp ditt arbete själv.

Du kommer till ett ”gött gäng” där alla hjälps åt och hugger i där det behövs. Vi tror på att ha roligt på jobbet för att få mycket gjort.

Om dig
Vi söker dig med ett starkt driv och en tävlingsinstinkt utöver det vanliga. Du ger dig inte förrän du når avslut och dina uppsatta mål är till för att passeras. Kontaktskapande och affärer är det du brinner för vilket gör att du kan anpassa din sociala framtoning beroende på vem som sitter på andra sidan bordet.

Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och att jobba mot egen budget. Tjänsten kräver svenska i tal och skrift samt b-körkort.

Övrigt
Tjänsten är tidsbegränsad men med rätt resultat i ditt arbete finns alla möjligheter att tjänsten övergår till tillsvidare

Vid frågor kontakta: Malin Nordlund 010-480 99 23 , [email protected]

Placering: Skövde

Anställningsvillkor: Heltid tidsbegränsat 12 månader med möjlighet till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökan: 2023-08-14 Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 5    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Är du Ljusgårdas nya innesäljare?

Om företaget Precis som traktorn en gång revolutionerade jordbruket kommer nu nästa teknikskifte – inomhusodling. Med hjälp av utvecklingen kring inomhusodling kan Sverige bli ett självförsörjande land som inte är beroende av import för större delen av de frukter och grönsaker vi konsumerar. Ljusgårda vill vara med och driva den förändringen. Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och är idag en toppmodern i... Visa mer
Om företaget
Precis som traktorn en gång revolutionerade jordbruket kommer nu nästa teknikskifte – inomhusodling. Med hjälp av utvecklingen kring inomhusodling kan Sverige bli ett självförsörjande land som inte är beroende av import för större delen av de frukter och grönsaker vi konsumerar. Ljusgårda vill vara med och driva den förändringen.

Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och är idag en toppmodern inomhusodling. Det är en klimatcertifierad anläggning som kan styra luft, ljus och vatten för att skapa perfekta odlingsförhållanden för varje specifik planta. Nästan all sallad som säljs i butik idag är importerad.

Besök gärna Ljusgårda ABs hemsida https://ljusgarda.se/om-ljusgarda/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och vara en del av en växande och verksamhet? Vill du ha ett jobb där fokus ligger på att bygga och bibehålla kundrelationer? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på Ljusgårdas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som innesäljare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med uppsökande försäljning över telefon och mejl, samt etablera och utveckla kundrelationer. Det innebär bland annat merförsäljning hos befintliga kunder samt bearbetning av nya kunder. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du kommer ta hand om inkommande order och administration som hör till rollen.

Din profil
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du arbetar målinriktat. Vidare är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och vårda både nya som gamla kundrelationer. Som person är du en flexibel, strukturerad och en god människokännare som är öppen för snabba förändringar inom branschen. Du är en ansvarstagande lagspelare som drivs av gemensamt uppsatta mål. Dessutom har du goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana.

Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som säljare och har du erfarenhet av telefonförsäljning är det meriterande.

Har du kunskaper i Genero, Fortnox, Stockfiller och Office-paketet är det ett plus.

Om oss
Välkommen att söka detta konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund. Sök tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: [email protected].
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier AB

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Innesäljare till Skövde

Ansök    Mar 8    Cramo AB    Innesäljare
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov. Tjänsten: Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bo... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare! Du arbetar med maskinuthyrning på vår depå, över telefon samt även i vissa fall ute hos kund. I tjänsten ingår det att ta emot beställningar av nya hyror, följa upp pågående hyror och fånga upp våra kunders kommande behov.

Tjänsten:

Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster med fokus på den lokala marknaden. Du är ett naturligt bollplank för kunden, ger bra service och introducerar kunden till hela vårt sortiment av produkter, tjänster och digitala hjälpmedel. Du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor, allt för att hitta den bästa lösningen. Du jobbar både med befintliga kunder och till viss del aktivt med att kontakta nya kunder.
Du har följande profil:

- B-körkort
- god datorvana
- kommunicerar väl på svenska och engelska

Du har erfarenhet av att jobba med försäljning och brinner för att ro affärer i hamn och överträffa kundernas förväntningar. Vi ser gärna att du har ett intresse för butiksförsäljning. Du skapar goda relationer och samarbetar gärna med andra. Du är öppen, ansvarsfull och strukturerad. Du är lösningsorienterad med kundens bästa för ögonen.

Du gillar att ta tag i situationen med kunden, där din målsättning är att skapa värde och möta ett behov eller lösa ett problem, även i situationer som kan bli lite mer stressiga. Du tar ansvar och agerar proaktivt, till exempel föreslår andra lösningar som är bättre för kunden, och förstår att det bidrar till kundens nöjdhet. Din goda struktur och detaljförståelse bidrar också till att kunden tycker att du har överträffat deras förväntningar.

Har du sedan tidigare erfarenhet av byggbranschen och från en roll med kundbemötande är det meriterande. Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och viljan att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan:
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Henrik Karlsjö, [email protected]

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen. Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Feb 27    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Är du Ljusgårdas nya innesäljare?

Om företaget Precis som traktorn en gång revolutionerade jordbruket kommer nu nästa teknikskifte – inomhusodling. Med hjälp av utvecklingen kring inomhusodling kan Sverige bli ett självförsörjande land som inte är beroende av import för större delen av de frukter och grönsaker vi konsumerar. Ljusgårda vill vara med och driva den förändringen. Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och är idag en toppmodern i... Visa mer
Om företaget
Precis som traktorn en gång revolutionerade jordbruket kommer nu nästa teknikskifte – inomhusodling. Med hjälp av utvecklingen kring inomhusodling kan Sverige bli ett självförsörjande land som inte är beroende av import för större delen av de frukter och grönsaker vi konsumerar. Ljusgårda vill vara med och driva den förändringen.

Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och är idag en toppmodern inomhusodling. Det är en klimatcertifierad anläggning som kan styra luft, ljus och vatten för att skapa perfekta odlingsförhållanden för varje specifik planta. Nästan all sallad som säljs i butik idag är importerad.

Besök gärna Ljusgårda ABs hemsida https://ljusgarda.se/om-ljusgarda/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och vara en del av en växande och verksamhet? Vill du ha ett jobb där fokus ligger på att bygga och bibehålla kundrelationer? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vill du vara med på Ljusgårdas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som innesäljare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med uppsökande försäljning över telefon och mejl, samt etablera och utveckla kundrelationer. Det innebär bland annat merförsäljning hos befintliga kunder samt bearbetning av nya kunder. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt. Du kommer ta hand om inkommande order och administration som hör till rollen.

Din profil
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du arbetar målinriktat. Vidare är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och vårda både nya som gamla kundrelationer. Som person är du en flexibel, strukturerad och en god människokännare som är öppen för snabba förändringar inom branschen. Du är en ansvarstagande lagspelare som drivs av gemensamt uppsatta mål. Dessutom har du goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god datorvana.

Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som säljare och har du erfarenhet av telefonförsäljning är det meriterande.

Har du kunskaper i Genero, Fortnox, Stockfiller och Office-paketet är det ett plus.

Om oss
Välkommen att söka detta konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund. Sök tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: [email protected].
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier AB

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Feb 23    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet ? Driven & resultatorien... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Junior Säljare till Climator Sweden

Ansök    Feb 7    Experis AB    Innesäljare
Till kontoret i Skövde söker vi en Junior säljare med en fantastiskt möjlighet att få växa in i rollen som säljare på Climators marknadsavdelning. Läs mer och ansök nedan. Climator Sweden AB är pionjär inom området fasändringsmaterial. Under senare år har Climator satsat hårt på tillväxt genom intensivt F&U-arbete samt ökad marknadsnärvaro. Branschen är fortfarande i sin linda och det finns stor potential för framtiden. Climators fasändringsmaterial ClimS... Visa mer
Till kontoret i Skövde söker vi en Junior säljare med en fantastiskt möjlighet att få växa in i rollen som säljare på Climators marknadsavdelning. Läs mer och ansök nedan.

Climator Sweden AB är pionjär inom området fasändringsmaterial. Under senare år har Climator satsat hårt på tillväxt genom intensivt F&U-arbete samt ökad marknadsnärvaro. Branschen är fortfarande i sin linda och det finns stor potential för framtiden. Climators fasändringsmaterial ClimSel™ är en nyckelkomponent för säkra lösningar vad avser t.ex. kontroll och säkring av rätt temperatur för värme- eller köldkänsliga produkter, energieffektivisering i byggnader m.m. Ledstjärnor för Climator är utveckling av egna produkter samt en löpande verksamhet som drivs konsekvent med fokus på kvalitetssäkring.

Climator finns med kontor och fabrik i Skövde, varifrån produkterna säljs i ökande utsträckning på export. Kunskap och hög kvalitet har medfört att Climator Sweden AB idag är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde.

Om rollen

I rollen som junior säljare erbjuder vi dig en gedigen och lång praktiskt och teoretisk utbildningsperiod med fokus på hela verksamheten från "ax till limpa". Du kommer att få vara med och jobba med frågor rörande produktutveckling, försäljning, tillverkning och FoU. Du deltar på flertalet kundmöten, produktutvecklingsmöten etc. där du för noteringar och upprättar "game plans" när tiden är mogen. All försäljning sker i projektteam och god samarbetsförmåga är därför av stor vikt. Du kommer även att delta i både interna och externa säljmöten och vara delaktig i planering och strategier av olika slag. I rollen kommer du få stöttning av en mentor inom den olika fokusområdena produktutveckling, sälj/marknad och FoU. Här får du en unik möjlighet till långsiktig och grundlig utbildning inom en växande bransch (pharma och farligt gods (Li-Ion batterier).

Som junior säljare hos Climator kommer du ansvara för omvärldsbevakning generellt och branschspecifikt och även få arbeta med marknadsföringsfrågor såsom launcher/lanseringar, produkter och mässor. Rollen kommer även innefatta CRM utveckling och generell kundvård. På sikt och när tiden är mogen kommer du bygga din egen kundlista och generera "egna" affärer med god baskunskap att stå på. Du kommer få medverka i allt som rör Climators verksamhet och få uppleva många spännande möten både i Norden och Europa.

Du utgår från Climators kontor i Skövde och rapporterar till företagets VD.

Vem söker vi?

I denna roll kommer vi lägga mycket fokus på personliga egenskaper. Egenskaper vi värderar extra högt är långsiktighet, nyfikenhet, driv, prestigelöshet och en stark vilja att utvecklas. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och ett genuint intresse för affärsmannaskap. Du trivs i en familjär arbetsmiljö där man jobbar tillsammans som ett starkt team. Denna tjänst kräver mycket eget driv men även en stor dos av samarbetsförmåga.
Vi ser gärna att du har provat på en säljande roll i någon form tidigare men detta är inget krav.

Då vi har en stor mängd utländska affärssamarbeten så är mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift ett krav. Har du även ytterligare språkkunskaper är detta meriterande. Du har god datavana och jobbar obehindrat i MS Office.

Då mycket av ditt arbete är förlagt utanför kontoret är körkort ett krav.

Vad kan Climator erbjuda dig?

I denna roll erbjuder vi dig en fantastiskt möjlighet att få utvecklas och växa in i en säljroll hos Climator. Här får du möjlighet att stegvis utan budgetkrav få lära dig affärsmässighet. Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor i en liten, stark utvecklingsorienterad organisation med stora personliga utvecklings- och påverkansmöjligheter. Miljön är familjär och prestigelös med ett stort fokus på samverkan och samarbete. Vi tror starkt på personalvårdsaktiviteter av olika slag för att stärka och bygga teamandan.

Ansökan

I denna tjänst samarbetar Climator med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan. Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Om du är intresserad sök tjänsten omgående, vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 7/3. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg på 079-0763749 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 18    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 23    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 25    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 16    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Innesäljare till AH Sport & Business i Skövde

Ansök    Dec 5    Performiq AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det! AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näs... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det!

AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näsa för mål. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och skapa nya kundrelationer. Centralt i arbetet är just bearbetning av nya kunder där telefonen kommer vara ditt främsta verktyg. Du trivs i ett högt arbetstempo där du kommer bygga din egen kundportfölj från grunden och ansvara för hela säljprocessen. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

Tjänsten innebär alltså:
• Bearbeta nya kunder, främst genom kalla samtal
• Bygga upp din egen kundportfölj
• Få möjlighet att närvara på kundevenemang

Personprofil
Vi söker dig som verkligen brinner för idrott och nu vill testa dina vingar inom säljbranschen. Det är meriterande om du som söker har relevant erfarenhet som innefattar service eller försäljning, men det är inget krav. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven, framåt och orädd. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.
Du trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare med stor motor som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Skövde
Lön: Fast + provision

Företagspresentation
AH Sport & Business har i 18 år jobbat som en extern säljorganisation för Svensk Elitidrott - i synnerhet för SHL och Hockeyallsvenskan på ishockeysidan samt Allsvenskan och Superettan i fotboll. Det här är ett företag som är specialiserade på att skapa kontakter mellan det lokala näringslivet och de föreningar som de representerar. De jobbar aktivt med att erbjuda bra lösningar för sina kunder och för att skapa långa och positiva relationer mellan sina partners. Sedan starten 2003 har AH Sport & Business ihop med sina kunder generat 100-tals miljoner åt föreningslivet i Sverige och sett till hela koncernen så närmar de sig idag miljardbelopp till idrotten. De har kontor på flera orter i Sverige med huvudkontoret beläget i Skövde. www.ahsportandbusiness.se

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till den ansvarige rekryteraren Alfred Domberg på 073-353 75 07 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

ISS söker kundfokuserad säljare/kundvärd till Västtrafiks butik i Skövde (t

Ansök    Sep 23    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserad säljare/kundvärd till Västtrafiks butik i Skövde . Vi söker nu en deltidsanställd för en tillsvidareanställning på ca 70 %, anställningen inleds med 6 månaders provanställning och startar enligt överenskommelse.

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

Vi söker dig som är flexibel och har möjlighet att arbeta deltid på minst 70 % men gärna mer under vissa perioder.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är tillsvidareanställning på deltid om ca 70 % och inleds med 6 månaders prövotid.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, serviceorienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Innesäljare XR Miljöhantering

Ansök    Nov 3    XR Bolagen AB    Innesäljare
XR Miljöhantering söker Innesäljare XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med drygt 1,5 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande - oavsett verksamhetsområde. XR Miljöhantering bedriver idag mycket framgångsrikt en omfattande verksamhet inom återvinning, insamling och transpo... Visa mer
XR Miljöhantering söker Innesäljare

XR koncernen befinner sig på en spännande tillväxtresa och är med drygt 1,5 miljarder i omsättning på årsbasis en av de största aktörerna i Skaraborg. Inom koncernen finns en stor bredd av verksamheter som kompletterar varandra och ger våra kunder ett slagkraftigt erbjudande - oavsett verksamhetsområde.

XR Miljöhantering bedriver idag mycket framgångsrikt en omfattande verksamhet inom återvinning, insamling och transporter av nästan alla typer av restprodukter och avfall. Vi har egna anläggningar för sortering och bearbetning av avfall. Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Skövde.

Arbetsuppgifter.

I rollen som innesäljare kommer du ha produktiv kontakt och effektiv kommunikation med kunder för att nå merförsäljning. Det handlar om att förstå helheten, arbeta snabbt men ändå ha ordning och reda samt kunna upptäcka avvikelser. Du kommer att jobba tätt ihop med säljkåren och driva projekt genom tex. telefonförsäljning och andra typer av kampanjer. I denna roll kommer innebära mycket kundkontakter och olika typer av avtal.

Din profil.

Vi söker dig som har ett utpräglat lösningsfokus och använder ditt logiska sinnelag för att hitta bästa möjliga lösning, oavsett uppdrag du tar dig an. Du har en förmåga att förstå dig på och läsa av kundernas problem.

Möjligen har du tidigare erfarenheter från återvinningsbranschen, men för rätt person är detta inte ett krav.

Vi ser att du är en hungrig säljare som har tidigare kunskaper och erfarenhet från säljuppdrag. Du brinner för kundservice och försäljning.

Du letar kontinuerligt efter hur du kan förbättra ditt arbete och söker löpande utveckling på egen hand och att du har en god administrativ förmåga. Du är noggrann och ansvarstagande.

Datorvana är självklart och du är van att arbeta i flera olika IT-system önskvärt om du har kunskaper i InDesign eller liknande system. Positivt om du har tidigare erfarenheter av CRM-system tex. Upsales.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i din lämplighet för rollen. Som person är du trygg i dig själv, engagerad, kommunikativ och har ett stort driv som du även sprider till dina kollegor.

Placeringsort.

Tjänsten är organisationsmässigt placerad under verksamheten Försäljning och är placerad på vårt kontor i Skultorp, Skövde.

Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med XR:s värderingar, FRESH: Flexibilitet, Respekt, Eget engagemang, Samarbete och Helhetssyn.

Sysselsättningsgrad.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Tills vidare, med 6 månaders provanställning.

Ansökan.

Skicka din ansökan redan idag, vi gör löpande urval.

Vid frågor kring tjänsten som kontakta Joakim Ebbesson, 070-660 18 17

Sista ansökningsdagen är 20 november 2022 Visa mindre

# Säljare Sökes Fast Lön!

Ansök    Sep 8    Samtele AB    Innesäljare
. Vilka är vi? Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag... Visa mer
.

Vilka är vi?


Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 
- Hög ersättning

Intervjuer sker löpande via telefon Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Aug 16    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Innesäljare till AH Sport & Business i Skövde

Ansök    Aug 22    Performiq AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det! AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näs... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det!

AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näsa för mål. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och skapa nya kundrelationer. Centralt i arbetet är just bearbetning av nya kunder där telefonen kommer vara ditt främsta verktyg. Du trivs i ett högt arbetstempo där du kommer bygga din egen kundportfölj från grunden och ansvara för hela säljprocessen. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

Tjänsten innebär alltså:
• Bearbeta nya kunder, främst genom kalla samtal
• Bygga upp din egen kundportfölj
• Få möjlighet att närvara på kundevenemang

Personprofil
Vi söker dig som verkligen brinner för idrott och nu vill testa dina vingar inom säljbranschen. Det är meriterande om du som söker har relevant erfarenhet som innefattar service eller försäljning, men det är inget krav. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven, framåt och orädd. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.
Du trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare med stor motor som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Skövde
Lön: Fast + provision

Företagspresentation
AH Sport & Business har i 18 år jobbat som en extern säljorganisation för Svensk Elitidrott - i synnerhet för SHL och Hockeyallsvenskan på ishockeysidan samt Allsvenskan och Superettan i fotboll. Det här är ett företag som är specialiserade på att skapa kontakter mellan det lokala näringslivet och de föreningar som de representerar. De jobbar aktivt med att erbjuda bra lösningar för sina kunder och för att skapa långa och positiva relationer mellan sina partners. Sedan starten 2003 har AH Sport & Business ihop med sina kunder generat 100-tals miljoner åt föreningslivet i Sverige och sett till hela koncernen så närmar de sig idag miljardbelopp till idrotten. De har kontor på flera orter i Sverige med huvudkontoret beläget i Skövde. www.ahsportandbusiness.se

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till den ansvarige rekryteraren Alfred Domberg på 073-353 75 07 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Aug 20    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Aug 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Aug 13    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Ahlsell söker innesäljare inriktning verktyg

Ansök    Aug 8    Tng Group AB    Innesäljare
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde! Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i västra Sverige redan idag!Urval sker löpande. Ditt anställningserbjudande Ahlsell sö... Visa mer
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde!

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i västra Sverige redan idag!Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Du samarbetar tillsammans med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.

Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:

• Rådgivning
• Produktval
• Beställningar
• Upphandlingar
• Offertförfrågningar
• Orderhantering
• Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Värt att veta

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i Göteborg med omnejd. 

Placering: Skövde.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Våra förväntningar

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet. Vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Jul 11    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde . Vi söker nu deltidsanställda för tillsvidareanställning på ca 70 %, anställningen inleds med 6 månaders provanställning och startar enligt överenskommelse.

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

Vi söker dig som är flexibel och har möjlighet att arbeta deltid på minst 70 % men gärna mer under vissa perioder.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är tillsvidareanställning på deltid om ca 70 % och inleds med 6 månaders prövotid.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, serviceorienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Aug 8    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Jul 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Innesäljare Verktyg & Förnödenheter

Ansök    Jul 7    Ahlsell Sverige AB    Innesäljare
Försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är ... Visa mer
Försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar.

På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Välkommen till Ahlsell!Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde!

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i redan idag!

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Du samarbetar tillsammans med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning. Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i västra Sverige. 

Placering: Skövde.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.

Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:


• Rådgivning
• Produktval
• Beställningar
• Upphandlingar
• Offertförfrågningar
• Orderhantering
• Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Våra förväntningar

 

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet. Vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Välkommen med din ansökan!

https://www.tng.se/lediga-jobb/ahlsell-soker-innesaljare-inriktning-verktyg/?src=direct#ansok

Frågor om jobbet? Hör av dig till

Ida Nordin på TNG Group AB

[email protected]

0790-792473 Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Jul 9    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Innesäljare Verktyg & Förnödenheter

Ansök    Jul 7    Prevex AB    Innesäljare
Försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar. På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är ... Visa mer
Försäljning, kundvård, service och teknisk rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Som innesäljare på Ahlsell arbetar du med Sveriges största säljkår och ett enormt utbud av produkter och lösningar.

På Ahlsell kommer du till en varm kultur där våra värdeord ansvar, enkelhet och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

Välkommen till Ahlsell!

Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde!

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i redan idag!

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Du samarbetar tillsammans med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning. Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i västra Sverige. 

Placering: Skövde.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.

Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:


• Rådgivning
• Produktval
• Beställningar
• Upphandlingar
• Offertförfrågningar
• Orderhantering
• Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Våra förväntningar

 

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet. Vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Välkommen med din ansökan!

https://www.tng.se/lediga-jobb/ahlsell-soker-innesaljare-inriktning-verktyg/?src=direct#ansok

Frågor om jobbet? Hör av dig till

Ida Nordin på TNG Group AB

[email protected]

0790-792473 Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Jun 22    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Jul 2    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Ahlsell söker innesäljare inriktning verktyg

Ansök    Jul 7    Tng Group AB    Innesäljare
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde! Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i västra Sverige redan idag!Urval sker löpande. Ditt anställningserbjudande Ahlsell sö... Visa mer
Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning? Sök rollen som innesäljare redan idag på Ahlsell i Skövde!

Vill du utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Bra! Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare (verktyg och förnödenheter) till Ahlsell i västra Sverige redan idag!Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag.

Du samarbetar tillsammans med dina kollegor under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.

Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:

• Rådgivning
• Produktval
• Beställningar
• Upphandlingar
• Offertförfrågningar
• Orderhantering
• Leverantörskontakter

Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Värt att veta

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i Göteborg med omnejd. 

Placering: Skövde.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Våra förväntningar

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Din bakgrund kan variera men vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet. Vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.

För oss är det viktigt att du som söker gillar att samarbeta. Med vårt enorma utbud av både produkter och lösningar gynnar det vår kund om vi arbetar som ett team. Vi kallar det One Ahlsell.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Maj 18    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

# Säljare Sökes Fast Lön!

Ansök    Maj 17    Bara Telecom Sverige AB    Innesäljare
. Vilka är vi? Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag... Visa mer
.

Vilka är vi?


Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 
- Hög ersättning

Intervjuer sker löpande via telefon Visa mindre

ISS Söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Jun 14    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

ISS söker kundfokuserad säljare/kundvärdar till Västtrafiks butiker i Skövde. Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta mycket nu under sommaren men även framåt. I perioder behöver vi att du är tillgänglig för arbete i genomsnitt minst 4 dagar/vecka.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är en timanställning och vi söker dig som är flexibel och kan arbeta vid behov.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, service orienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

# Säljare Sökes Fast Lön!

Ansök    Maj 14    Bara Telecom Sverige AB    Innesäljare
. Vilka är vi? Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag... Visa mer
.

Vilka är vi?


Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 
- Hög ersättning

Intervjuer sker löpande via telefon Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Maj 16    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

# Säljare Sökes Fast Lön!

Ansök    Maj 13    Bara Telecom Sverige AB    Innesäljare
. Vilka är vi? Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag... Visa mer
.

Vilka är vi?


Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 
- Hög ersättning

Intervjuer sker löpande via telefon Visa mindre

Reservdelsinnesäljare till Swecon i Skövde

Ansök    Apr 28    Performiq AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Nu söker Swecon i Skövde en ny reservdelssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner och till viss del proaktiv försäljning mot kunder. Till arbetsuppgifterna hör även pack och plock. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning och ansvara för en del administrativa uppgifter. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig. ARBETSUPPGIFTER -... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker Swecon i Skövde en ny reservdelssäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner och till viss del proaktiv försäljning mot kunder. Till arbetsuppgifterna hör även pack och plock. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning och ansvara för en del administrativa uppgifter. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot kunder i butiken
- Hantera orderplock för serviceärenden
- Ta emot samtal från kunder med behov av reservdelar
- Hantera in/utleverans av produkter till lagret

För att lyckas och trivas i rollen har du:
- Erfarenhet från entreprenadmaskinbranschen
- Ett fordons- och teknikintresse
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- God datorvana
- Lätt för att samarbeta

Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel, strukturerad och noggrann samt trygg i försäljningssituationer. Det är meriterande med truckkort och tidigare erfarenheter av arbete med Volvos anläggningsmaskiner.

Personprofil
Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig och flexibel, strukturerad och noggrann samt trygg i försäljningssituationer. Det är meriterande med truckkort och tidigare erfarenheter av arbete med Volvos anläggningsmaskiner.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning
Plats: Skövde

Företagspresentation
Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med ca 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2021).

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

# Säljare Sökes Fast Lön!

Ansök    Maj 12    Bara Telecom Sverige AB    Innesäljare
. Vilka är vi? Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag... Visa mer
.

Vilka är vi?


Mobiloperatören Bara Telecom AB är en uppstickare på den svenska telekommarknaden och vi växer i rasande fart. Därav söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Allt arbete sker antingen på kontor om de finns plats alternativt hemifrån-distans med i samma systemet och på samma sätt som de på kontoret. Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra telefonabonnemang till konkurrenskraftiga priser. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 9.00-17.00 Mån-Fre 
- Hög ersättning

Intervjuer sker löpande via telefon Visa mindre

Få Säljjobb Omgående

Ansök    Maj 12    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående. Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? På våra kontor ? Säljutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Motiverad inför försäljning Arbetet kan startas... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att få säljjobb omgående.
Pratar du ren svenska & vill få säljjobb omgående? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Adept Group dig dagen efter för att boka en snabb telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få säljjobb omgående. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? På våra kontor
? Säljutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Motiverad inför försäljning
Arbetet kan startas omgående! Visa mindre

Simumatik söker Junior Säljare med tekniskt intresse

Om företaget Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för industri o... Visa mer
Om företaget
Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för industri och utbildning. Huvudkontoret ligger i Science Park i Skövde. Läs gärna mer om oss på www.simumatik.se

Vill du vara med på vår häftiga utvecklingsresa? Gillar du teknik och vill arbeta med kunder och distributörer över hela världen? Då är du kanske vår nya kollega!


Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta med försäljning till såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att få en teknisk introduktion och därefter bearbeta presumtiva kunder. Rollen innebär även att arbeta nära våra distributörer, både i Sverige och utomlands. Du kommer även att planera och delta på olika mässor, ihop med dina kollegor. Möjlighet finns att besöka kunder och distributörer runt om i världen men mycket av försäljningen sker digitalt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att spela en nyckelroll i Simumatiks fortsatta framgång!

Din profil
För att lyckas i rollen så har du erfarenhet av försäljning och ett tekniskt intresse. Som person är du drivande och har en hög egen motivation. Du har förmåga att lyssna och är bra på att skapa och bevara relationer. Vi ser gärna att du är nyfiken och gillar nya utmaningar.

Du ser fördelarna med att arbeta i ett mindre företag, där du har möjlighet att vara med och påverka och bygga upp en verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor, varför det krävs mycket god samarbetsförmåga. Är du dessutom en prestigelös person som trivs att arbeta i ett företag med stort personligt engagemang, är detta rätt tjänst för dig!

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har goda datakunskper och B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?
Simumatik är ett starkt entreprenörspräglat företag med korta beslutsvägar och lyhördhet för nya idéer. Du kommer att ingå i ett kompetent team med arbetsglädje och långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Jimmy Harryson, tel. 072-402 46 10 eller skicka ett mail, [email protected]. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 28 maj 2022.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Innesäljare TOOLS - Region Väst

Ansök    Apr 5    The We Select Company AB    Innesäljare
Alligo (Tidigare Momentum Group) är börsnoterade på Nasdaq Stockholmsbörsen och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar hög... Visa mer
Alligo (Tidigare Momentum Group) är börsnoterade på Nasdaq Stockholmsbörsen och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.
Vi vill förstärka med en Innesäljare till Region Väst
Om tjänsten
Som kundansvarig innesäljare jobbar du med kundsupport åt i huvudsak en befintligt kund men det kan även tillkomma nya kunder.
I det dagliga arbetet ingår att svara på frågor via telefon om produkter, avtal, leveranser och fakturor. Hantera reklamationer. Ta emot och registrera order och guida kunden vid beställningar. För våra nyckelkunder arbetar du med viss anskaffning av produkter vilket innebär att du ombesörjer hela kedjan från att hitta produkt, till kontakt med leverantörer, och den administration som följer. Du är ett viktigt stöd för kundansvarig utesäljare i arbetet med att säkerställa kunden. Du hjälper till med allt från säljplanering, offerera, teckna avtal, proaktivt bearbeta kunder via telefon till säljfrämjande aktiviteter såsom utskick och kundevenemang


Tillsammans med övriga innesäljare i försäljningsområdet, säkerställer du att våra kunder får ett professionellt bemötande i sin kontakt.
Då du har en nära kontakt och en tät dialog, kommer du att vara en viktig länk i att upprätthålla en god relation till kunden. I ditt arbete ingår det att underhålla och kvalitetssäkra kunduppgifter i våra system.
Placeringsort för tjänsten är Skövde
Vi erbjuder
· En varm, positiv företagskultur med ett utpräglat kundfokus.
· Chansen att utveckla och skapa en framgångsrik och proaktiv försäljningskultur.
· Möjligheten att representera högkvalitativa produkter och välkända varumärken.
· Möjligheten att vara med och skapa nästa kapitel i vår utvecklingsresa.
Dig som person
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll, du har tidigare arbetat med administration, försäljning och säljprocessen. Du har ett kund fokuserat arbetssätt och drivs av att utveckla affären. Du är kommunikativ, och gillar kontakten med andra. Du trivs i dialogen med kunden och ser värdet i att bygga och stärka relationer med andra för att uppnå resultat. Du är strukturerad och planerar ditt eget arbete på ett självständigt sätt. Du är ödmjuk och kommunikativ, du delar gärna med dig av din expertis, och stöttar teamet för att ni tillsammans skall prestera på bästa sätt. Du har en proaktiv inställning till affärer och jobbar aktivt för att hitta affärsmöjligheter.
Dina erfarenheter
För att klara rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har god datorvana, och har lätt för att lära dig nya system. Du har en allmänt god kunskap av Officepaketet, men i synnerhet goda kunskaper inom Excel. För rollen krävs att du har en avslutad gymnasieutbildning.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-10
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa personlighetstest, bakgrundskontroll, kreditupplysning samt utdrag från belastningsregistret.
Har du frågor eller funderingar, kontakta Daniel Rydingsvärd 010-4545133
[email protected] Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Apr 26    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

ISS söker kundfokuserad säljare/kundvärdar till Västtrafiks butiker i Skövde. Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta mycket nu under våren och framförallt sommaren. I perioder behöver vi att du är tillgänglig för arbete i genomsnitt minst 4 dagar/ vecka.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är en timanställning och vi söker dig som är flexibel och kan arbeta vid behov.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, service orienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Simumatik söker Junior Säljare med tekniskt intresse till Skövde

Företagsinformation Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för ind... Visa mer
Företagsinformation
Simumatik AB föddes 2018 och har sedan dess utvecklat innovativa mjukvarulösningar som frigör molnets fulla potential. Hittills har företaget vuxit till över 10 anställda, bestående av programmerare, produktutvecklare, ingenjörer och marknadsförare. Teamet har djup kunskap och erfarenhet av kärnteknologier för robotar och robottillämpningar. Simumatik har över 20 års erfarenhet av att utveckla virtuella verktyg för driftsättning för industri och utbildning. Huvudkontoret ligger i Science Park i Skövde. Läs gärna mer om oss på www.simumatik.se

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med på vår häftiga utvecklingsresa? Gillar du teknik och vill arbeta med kunder och distributörer över hela världen? Då är du kanske vår nya kollega!

I rollen kommer du att arbeta med försäljning till såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att få en teknisk introduktion och därefter bearbeta presumtiva kunder. Rollen innebär även att arbeta nära våra distributörer, både i Sverige och utomlands. Du kommer även att planera och delta på olika mässor, ihop med dina kollegor. Möjlighet finns att besöka kunder och distributörer runt om i världen men mycket av försäljningen sker digitalt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att spela en nyckelroll i Simumatiks fortsatta framgång!

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du tekniskt intresse och gillar att arbeta med försäljning. Som person är du drivande och har en hög egen motivation. Du har förmåga att lyssna och är bra på att skapa och bevara relationer. Vi ser gärna att du är nyfiken och gillar nya utmaningar.

Du ser fördelarna med att arbeta i ett mindre företag, där du har möjlighet att vara med och påverka och bygga upp en verksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor, varför det krävs mycket god samarbetsförmåga. Är du dessutom en prestigelös person som trivs att arbeta i ett företag med stort personligt engagemang, är detta rätt tjänst för dig!
Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har goda datakunskper och B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?
Simumatik är ett starkt entreprenörspräglat företag med korta beslutsvägar och lyhördhet för nya idéer. Du kommer att ingå i ett kompetent team med arbetsglädje och långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryterare Jimmy Harryson, tel. 072-402 46 10 eller skicka ett mail, [email protected]. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 april 2022.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Reservdelsinnesäljare till kund i Skövde

Ansök    Mar 11    Performiq AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vår kund i Skövde söker nu en ny reservdelssäljare. Du ansvarar för att kundservice, ordermottagning och försäljningen till våra kunder sköts affärsmässigt och med hög service. Du kommer att arbeta mot både befintliga och nya kunder. Rollen som rådgivare i frågor kring produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med kunder och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl du kommer... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vår kund i Skövde söker nu en ny reservdelssäljare. Du ansvarar för att kundservice, ordermottagning och försäljningen till våra kunder sköts affärsmässigt och med hög service. Du kommer att arbeta mot både befintliga och nya kunder. Rollen som rådgivare i frågor kring produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med kunder och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl du kommer att lyckas i din roll. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

Arbetsuppgifter kan tänkas vara:
- Ta emot kunder i butiken
- Hantera orderplock för serviceärenden
- Ta emot samtal från kunder med behov av reservdelar
- Hantera in/utleverans av produkter till lagret

Personprofil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du letar efter ett varierat arbete, där vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har ett naturligt intresse för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett bra bemötande.

Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Som säljare är du en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Vikariat 6 månader med god möjlighet till förlängning
Plats: Skövde

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

ISS söker kundfokuserad säljare/kundvärd till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Mar 14    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserad säljare & kundvärd till Västtrafiks butik i Skövde

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

ISS söker kundfokuserad säljare & kundvärd till Västtrafiks butik i Skövde. Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta mycket nu under våren och sommaren. I perioder behöver vi att du är tillgänglig för arbete i genomsnitt minst 4 dagar/ vecka.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är en timanställning och vi söker dig som är flexibel och kan arbeta vid behov.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, service orienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Feb 7    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Drivs du av att möta och ge service till många olika människor? Vill du bidra till samhällsnytta genom en väl fungerande kollektivtrafik? Som medarbetare hos oss är du med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass.

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde. Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta mycket nu under våren och sommaren. I perioder behöver vi att du är tillgänglig för arbete i genomsnitt minst 4 dagar/ vecka.

Om rollen

Hos oss jobbar du med service, information och försäljning. Våra säljare informerar om och säljer biljetter, både Västtrafiks egna och för samarbetspartners. Det är därför viktigt att läsa av och uppmärksamma kundens behov för att matcha det med våra säljkanaler, produkter och tjänster och därigenom säkerställa största möjliga service i alla lägen.

I rollen ingår också att informera om Västtrafiks linjenät, trafik, resvägar och störningar. Vi möter och hjälper kunderna både i och utanför butikerna, till exempel vid event och i vår biljettbil.

Vår verksamhet är öppen alla dagar året runt. Rollen innebär därför både kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är en timanställning och vi söker dig som är flexibel och kan arbeta vid behov.

Vi erbjuder

Som säljare i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att alla medarbetare mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag via Epassi och återkommande hälsofrämjande aktiviteter.

Vem söker vi?

Arbetet som säljare passar dig som är empatisk, nyfiken, service orienterad, kommunikativ och flexibel samt ekonomiskt ansvarstagande.

Du ska ha gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av kundservice, försäljning eller kassaarbete. Du behöver ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, tycka om nya utmaningar och mötet med människor. Du har erfarenhet av Office-paketet och god IT-vana.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper, till exempel i arabiska, somaliska, kurdiska, hindi, är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Din ansökan

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så kom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om jobbet kontakta butikschef Nathalie Strunje, telefon 0734 360076 eller mail [email protected].

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljare

Ansök    Feb 9    Perfectum Europé AB    Innesäljare
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige. Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjlig... Visa mer
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.
Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.
Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex Bgs, Condor Alpen, Cat
Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.
Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en postiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.
Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.
Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.
Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17:00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.
Du söker jobbet via Ansök Nu. Vi ser över urvalet löpande, välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Kundservice Distrikt Skövde

Ansök    Feb 11    Momentum Industrial AB    Innesäljare
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri? Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och ... Visa mer
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.
Arbetsuppgifter
Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs.
Du kommer att sköta kundservice per telefon, i butik samt via mail till både befintliga och nya kunder. Tjänsten innebär dessutom teknisk support och rådgivning till kund. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Du kommer även att ansvara för en egen kundportfölj med planering, bokning, genomförande och uppföljning av ringbesök. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från branschen är en merit men inget krav. Du kommer att få utbildning inom de produkt- och tjänsteområden vi är verksamma i såväl som nödvändig utbildning i våra affärssystem.
Personliga egenskaper
Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.
Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.
Vi erbjuder
En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande. Visa mindre

Kundservice Distrikt Skövde

Ansök    Jan 25    Momentum Industrial AB    Innesäljare
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri? Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och ... Visa mer
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.
Arbetsuppgifter
Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs.
Du kommer att sköta kundservice per telefon, i butik samt via mail till både befintliga och nya kunder. Tjänsten innebär dessutom teknisk support och rådgivning till kund. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Du kommer även att ansvara för en egen kundportfölj med planering, bokning, genomförande och uppföljning av ringbesök. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från branschen är en merit men inget krav. Du kommer att få utbildning inom de produkt- och tjänsteområden vi är verksamma i såväl som nödvändig utbildning i våra affärssystem.
Personliga egenskaper
Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.
Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.
Vi erbjuder
En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande. Visa mindre

Säljare

Ansök    Dec 20    Perfectum Europé AB    Innesäljare
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige. Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjlig... Visa mer
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.
Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.
Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex Bgs, Condor Alpen, Cat
Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.
Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en postiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.
Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.
Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.
Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17:00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.
Du söker jobbet via Ansök Nu. Vi ser över urvalet löpande, välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Innesäljare - Skövde

Ansök    Feb 2    Cramo AB    Innesäljare
Om tjänsten Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare. Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster. Du kommer att hantera bokningar av uthyrningsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken där försäljning av förbrukningsmaterial och järnvaror är en viktig del av vår affär. För att ge våra kunder den bästa servicen och stärka Cram... Visa mer
Om tjänsten
Vi behöver förstärka vårt team i Skövde med en innesäljare. Som innesäljare är ditt huvuduppdrag att stärka Cramos försäljning och uthyrning av produkter och tjänster. Du kommer att hantera bokningar av uthyrningsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken där försäljning av förbrukningsmaterial och järnvaror är en viktig del av vår affär.

För att ge våra kunder den bästa servicen och stärka Cramo på den lokala marknaden så förekommer även besök på våra kunders arbetsplatser och merförsäljning av Cramos produkter och tjänster. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter och hitta den bästa lösningen för varje situation och kund.

Tjänsten som Innesäljare innebär en variation av uppgifter och ansvar. Som innesäljare hos oss har du fokus på den lokala marknaden och tillsammans med depåchef kommer du sätta en plan för hur vi kan ge våra kunder den bästa servicen.
Om dig
För att trivas i rollen som Innesäljare är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och en trygg person som ser samarbete som en självklarhet i vardagen. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla, inte rädd för att prova nytt och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Tidigare erfarenhet inom byggbranschen krävs ej. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sälj eller servicerelaterade yrken samt om du har truckkort.

• Du har god datorvana
• Kommunicerar väl på svenska och engelska
• Du har B-körkort

Vad vi erbjuder dig
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Gustaf Widmark tel: 0500 46 97 99.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Visa mindre

Rekryteringskonsult till Nexer Recruit Skaraborg

Ansök    Nov 16    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Vill du bli en del av Skaraborgs ledande rekryteringsbolag? Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en affärsdriven rekryteringskonsult, en tjänst för dig som vill jobba nära vår kund och driva kvalitativa rekryteringsprocesser. Låter det lockande? Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag som i Skaraborg tillsätter ett brett spektra med tjänster inom ledande befattningar, specialister, IT/Tech och är en del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsproces... Visa mer
Vill du bli en del av Skaraborgs ledande rekryteringsbolag? Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en affärsdriven rekryteringskonsult, en tjänst för dig som vill jobba nära vår kund och driva kvalitativa rekryteringsprocesser. Låter det lockande?

Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag som i Skaraborg tillsätter ett brett spektra med tjänster inom ledande befattningar, specialister, IT/Tech och är en del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsprocess i världsklass är vårt fokus att erbjuda både kunder och kandidater personlig service, marknadskompetens och vårt omfattande nätverk i regionen. Vi expanderar för att tillgodose våra nya och befintliga kunders behov och söker en rekryteringskonsult som i likhet med oss, älskar det vi gör och får saker att hända.

Din vardag

Som rekryteringskonsult ansvarar du för hela processen, från försäljning hos kund till leverans av slutkandidat. Uppgifterna är mycket varierande och stimulerande, du driver projekt och affärer, utmanar och coachar kunder samt kandidater. Visst låter det spännande?

Du får stor frihet och ingår i ett team som håller till i nyrenoverade lokaler i centrala Skövde, men du kommer ha hela Skaraborg som ditt arbetsfält. Centralt i rollen är att matcha rätt kandidat mot kundens krav, att förstå marknaden och att vara en duktig relationsbyggare. Vi har lyxen att få verka i en dynamisk värld, tillsammans med bolag som påskyndar den tekniska utvecklingen. Ingen dag är den andra lik!

Vem är du

Vi söker dig som har hög energinivå, är nyfiken på omvärlden och har ett starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, är duktig på att koordinera och kommunicera men framför allt att göra våra kunder till de nöjdaste i världen. För att lyckas i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person.

Vi söker dig som har lämplig akademisk bakgrund och kommer från IT, Tech, rekrytering eller försäljning/projektledning. Gemensamt för alla på Nexer Recruit är att vi bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.

Vill du veta mer

Är du intresserad?! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. För mer information, kontakta Business Unit Manager: Magnus Fagerberg: 0730-429034 eller maila: [email protected]

Nexer Recruit som arbetsgivare

Nexer Recruit finns på fyra orter i Sverige, Skövde, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ingår i Nexer Group som är ett entreprenöriellt Techbolag som leder den digitala revolutionen med en inspirerande vision om en Promising Future för våra kunder, anställda och världen i stort. Nexer Group har 1500 experter i 9 länder och är en del av Danir Group. Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Nov 22    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde. Vi söker dig som vill och kan arbeta mycket och som är flexibel. Vi vill att du ska vara tillgänglig för arbete minst 4 dagar/ vecka.

Våra medarbetare är med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass. Arbetet som kundnära personal passar dig som är empatisk, nyfiken, serviceorienterad, kommunikativ samt ekonomiskt ansvarstagande och vill ge bästa möjliga service i alla lägen.

I rollen som kundnära personal behöver du ha en mycket god känsla för service och kundkontakt samt tycka om kontakten med andra människor.

Önskad profil

Vi söker dig som har en förmåga att läsa av och uppmärksamma kundens behov samt säkerställa största möjliga service i alla lägen. Kundnära personal med mycket goda kunskaper i kundbemötande samt förmågan att anpassa och tolka information för att möta kundens behov samt uppnå Västtrafiks mål.

Arbetet som säljare och kundvärd kräver stor samarbetsvilja och du bör vara lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad för att kunna bemöta alla olika kunders behov. Då arbetet stundtals utförs i högt tempo är det väldigt viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper så som arabiska, somaliska, kurdiska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Vi söker dig som har stor social kompetens och som tycker om nya utmaningar samt mötet med människor. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet och du behöver ha gymnasiekompetens eller motsvarande som lägst. Tidigare erfarenheter av kundservice, kassaarbete samt försäljning är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Att aktivt verka och arbeta för ett ökat resande med kollektivtrafiken i varje möte med kund
• Sälja biljetter (Västtrafiks egna samt deras samarbetspartners), kort samt andra av Västtrafiks framtagna produkter
• Det är viktigt att kunna förstå och identifiera våra kunders behov och matcha dessa med våra säljkanaler, produkter och tjänster.
• Informera om priser, biljetter och kort
• Aktivt hjälpa till vid bemanning av samtliga försäljningsuppdrag (Västtrafikbutiker, biljettbil samt event). Informera om Västtrafiks linjenät och trafik; resmöjligheter, resvägar och störningar
• Att möta och hjälpa kund i och utanför butik

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av Office-paketet samt datorvana
• Mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper som arabiska, somaliska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker
• Tidigare kassa- och säljerfarenhet är meriterande

Arbetstider

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året. Arbetet inkluderar såväl kvälls- som helgarbete samt högtider.

Just nu söker vi dig som vill och kan arbeta mycket och som är flexibel. Vi vill att du ska vara tillgänglig för arbete i genomsnitt minst 4 dagar/vecka men gärna mer, framförallt i högsäsong som jul & nyår.

Vi erbjuder

Utbildningar, bra förmåner samt utvecklingsmöjligheter. Som säljare och kundvärd i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

Vi ger dig grundutbildning

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas i förtid.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen.

Kontakt

Nathalie Strunje, Butikschef

Tfn: 0734 36 00 76, [email protected]

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Visa mindre

Innesäljare till AH Sport & Business i Skövde

Ansök    Okt 26    Performiq AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det! AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näs... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för idrott i alla dess former? Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? AH Sport & Business vill förstärka sitt lag i Skövde och nu har DU möjlighet att bli en viktig del av det!

AH Sport & Business söker en driven innesäljare som älskar att gå på avslut och har en näsa för mål. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och skapa nya kundrelationer. Centralt i arbetet är just bearbetning av nya kunder där telefonen kommer vara ditt främsta verktyg. Du trivs i ett högt arbetstempo där du kommer bygga din egen kundportfölj från grunden och ansvara för hela säljprocessen. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

Tjänsten innebär alltså:
• Bearbeta nya kunder, främst genom kalla samtal
• Bygga upp din egen kundportfölj
• Få möjlighet att närvara på kundevenemang

Personprofil
Vi söker dig som verkligen brinner för idrott och nu vill testa dina vingar inom säljbranschen. Det är meriterande om du som söker har relevant erfarenhet som innefattar service eller försäljning, men det är inget krav. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven, framåt och orädd. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.
Du trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare med stor motor som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Skövde
Lön: Fast + provision

Företagspresentation
AH Sport & Business har i 18 år jobbat som en extern säljorganisation för Svensk Elitidrott - i synnerhet för SHL och Hockeyallsvenskan på ishockeysidan samt Allsvenskan och Superettan i fotboll. Det här är ett företag som är specialiserade på att skapa kontakter mellan det lokala näringslivet och de föreningar som de representerar. De jobbar aktivt med att erbjuda bra lösningar för sina kunder och för att skapa långa och positiva relationer mellan sina partners. Sedan starten 2003 har AH Sport & Business ihop med sina kunder generat 100-tals miljoner åt föreningslivet i Sverige och sett till hela koncernen så närmar de sig idag miljardbelopp till idrotten. De har kontor på flera orter i Sverige med huvudkontoret beläget i Skövde. www.ahsportandbusiness.se

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till den ansvarige rekryteraren Alfred Domberg på 073-353 75 07 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare till Colorama Billinge Färg

Ansök    Okt 25    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Vi är i behov av förstärkning och söker därför nya butikssäljare till vårt engagerade och kompetenta team. Är du duktig på service? Du kanske även är kunnig inom färg, tapet och kakel, eller har ett stort intresse att lära dig? Då kan det vara möjligt att du är vår blivande nya kollega! Din vardag Din arbetsdag är omväxlande och social. Du arbetar med försäljning och rådgivning samt varuhantering. Ditt främsta fokus är kunden och att tillgodose alla de ... Visa mer
Vi är i behov av förstärkning och söker därför nya butikssäljare till vårt engagerade och kompetenta team. Är du duktig på service? Du kanske även är kunnig inom färg, tapet och kakel, eller har ett stort intresse att lära dig? Då kan det vara möjligt att du är vår blivande nya kollega!

Din vardag
Din arbetsdag är omväxlande och social. Du arbetar med försäljning och rådgivning samt varuhantering. Ditt främsta fokus är kunden och att tillgodose alla de behov kunden har. Saknar du svaret på en fråga söker du upp det, antingen via kollegor eller kontakt med leverantörer. Vi har en stark laganda och du kommer att ha förmånen att arbeta med kollegor som besitter mycket kunskap inom vårt branschområde. Som en av oss får du också möjlighet till interna och externa utbildningar som ger dig ökad kompetens inom våra produktområden.

Vi söker nu en butikssäljare som kan arbete heltid på vardagar och var tredje helg samt ytterligare en butikssäljare som kan arbeta deltid och fler helger. Ange vad du är intresserad av i din ansökan.

Vem är du?
För att passa denna roll finns det mer än en version av lämplig bakgrund. Du kan ha erfarenhet från butiksarbete, exempelvis från färghandeln eller dagligvaruhandel. Det kan också vara så att du har god kännedom om våra produkter genom nuvarande eller tidigare yrkesroll. Denna kompetens i kombination med en talang inom kundvård gör dig också kvalificerad att ansöka. Oavsett typ av bakgrund är det meriterande om du har kunskaper inom golv och kakel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet och söker dig som serviceinriktad och har en god social kompetens. Det är även viktigt att du är ansvarsfull och handlingskraftig. Arbetet kan innebära högt tempo och du behöver också vara stresstålig så väl som flexibel när situationen kräver det.

Då du har mycket kontakt med kunder, kollegor och leverantörer krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska samt även goda kunskaper i engelska. Du behöver också ha en god fysik då jobbet kräver tunga lyft. B-körkort är meriterande.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Elin Frössling på [email protected] alternativt 070-302 02 73.

Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Colorama
Colorama är 170 lokala färgfackhandlare runt om i Sverige. Våra butiker arbetar med inspiration, service och experttjänster. Vi vill väcka lusten att förnya hemmet och vi erbjuder hjälp med allt från planering till tips på kloka val och hållbara produkter. Det som kan kännas lite komplext hemma vid köksbordet ska kännas tryggt, klokt och kul efter ett besök hos oss. Läs mer på www.colorama.se Visa mindre

Kundservice Distrikt Skövde

Ansök    Okt 20    Momentum Industrial AB    Innesäljare
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri? Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och ... Visa mer
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller igång svensk industri?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.
Arbetsuppgifter
Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs.
Du kommer att sköta kundservice per telefon, i butik samt via mail till både befintliga och nya kunder. Tjänsten innebär dessutom teknisk support och rådgivning till kund. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Du kommer även att ansvara för en egen kundportfölj med planering, bokning, genomförande och uppföljning av ringbesök. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från branschen är en merit men inget krav. Du kommer att få utbildning inom de produkt- och tjänsteområden vi är verksamma i såväl som nödvändig utbildning i våra affärssystem.
Personliga egenskaper
Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om Du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.
Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.
Vi erbjuder
En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.
Tillträde: Snarast
Urval sker löpande.
Välkommen med Din ansökan.
Om företaget
Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. Visa mindre

Vi gör skillnad för våra kunder- Nyfiken att veta hur?

Ansök    Okt 25    Go Sales Gothenburg AB    Innesäljare
Vi söker en vass säljkollega som brinner för att göra Det Lilla Extra i varje kundsamtal för vår kommande kunds räkning. Go!Sales. är ett annorlunda bolag, som på riktigt sätter sin personal i främsta rummet på riktigt till skillnad ifrån andra bolag inom samma bransch. DU FÅR: Anders och Patrik utbildar på Sälj Marknadshögskola Högskolan i Göteborg och tillsammans har vi skapat Sveriges bästa Go Academy med utbildning inom: Personlig Coach, One2One samtal... Visa mer
Vi söker en vass säljkollega som brinner för att göra Det Lilla Extra i varje kundsamtal för vår kommande kunds räkning.
Go!Sales. är ett annorlunda bolag, som på riktigt sätter sin personal i främsta rummet på riktigt till skillnad ifrån andra bolag inom samma bransch.
DU FÅR:
Anders och Patrik utbildar på Sälj Marknadshögskola Högskolan i Göteborg och tillsammans har vi skapat Sveriges bästa Go Academy med utbildning inom:
Personlig Coach, One2One samtal, Daglig feedback,Coachande förhållningssätt
Utbildning 3 ggr / vecka: Affärsmannaskap,Mötesbokning,självledarskap
Frihet under ansvar +Flexibel arbetsplats med distansarbete
Fast månadslön+rörlig prestationslön
En Go kultur med Goa kollegor som har kul tillsammans

DU GER:
Rätt attityd+Rätt inställning - RMI
Gör DLE-Det Lilla Extra i varje kommunikation
En vinnarskalle och ett driv att se varje samtal som en möjlighet att göra skillnad för kundens vardag
Tidigare erfarenhet av support / kundtjänst är klart meriterande
Det är även av största vikt att du pratar flytande svenska.

VI GÖR SKILLNAD TILLSAMMANS:
Om du har läst såhär långt i annonsen och dels kan identifiera dig med oss på Go!Sales. samt att leva upp till det vi förväntar oss så skulle vi bli glada om du sökte tjänsten samt att få möjligheten att växa tillsammans med oss då vi är på väg uppåt/framåt.
Välkommen med din ansökan redan NU! Visa mindre

Säljare

Ansök    Sep 1    Perfectum Europé AB    Innesäljare
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige. Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjlig... Visa mer
Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.
Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.
Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex Bgs, Condor Alpen, Cat
Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.
Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en postiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.
Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.
Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.
Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17,00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.
Du söker jobbet via Ansök Nu. Vi ser över urvalet löpande, välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Kommunikationsansvarig till IDC

Ansök    Jul 13    Nexer Recruit AB    Innesäljare
Stimuleras du av ständig utveckling och har erfarenhet av att jobba i eller nära tillverkande industri? Är du en driven och erfaren kommunikatör som har jobbat med projektverksamhet och som stimuleras av ständig utveckling? Då kan du vara den som tar över när vår nuvarande Kommunikationsansvarig går vidare mot nya utmaningar efter sommaren. Din vardag I rollen som Kommunikationsansvarig hos oss kommer du i samverkan med ledning, medarbetare och vår ope... Visa mer
Stimuleras du av ständig utveckling och har erfarenhet av att jobba i eller nära tillverkande industri? Är du en driven och erfaren kommunikatör som har jobbat med projektverksamhet och som stimuleras av ständig utveckling? Då kan du vara den som tar över när vår nuvarande Kommunikationsansvarig går vidare mot nya utmaningar efter sommaren.

Din vardag

I rollen som Kommunikationsansvarig hos oss kommer du i samverkan med ledning, medarbetare och vår operativa kommunikatör utveckla vår kommunikation med ett särskilt fokus på paketering av vårt värdeerbjudande, utveckling och analys av vår närvaro i sociala medier, PR och pressbearbetning, samt en stabil intern kommunikation. Hos oss jobbar du nära tillverkningsindustrin i Skaraborg, inom ramen för de olika projekt vi driver och i stor samverkan med andra organisationer i vår närhet. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag Vi driver utvecklingsprojekt för tillverkningsindustrin inom olika områden och det är meriterande om du har erfarenhet att jobba med kommunikation kopplat till offentligt finansierade projekt och ett stort intresse för industrins utveckling och framtida möjligheter.

Som Kommunikationsansvarig arbetar du både strategiskt och operativt med all vår kommunikation och marknadsföring. Du ansvarar för funktionen Kommunikation och Marknad och arbetsleder vår operativa kommunikatör i det dagliga arbetet. Du är flexibel och lösningsorienterad och ingår i IDCs ledningsgrupp. Denna befattning rapporterar direkt till VD. Som medarbetare på IDC är du en del av en grupp människor med kompletterande personligheter och olika kompetenser. På IDC värdesätts att alla ska känna sig som en del i en gemenskap, här utvecklas vi tillsammans!

Exempel på dina ansvarsområden

- Aktivt bidra i ledningsteamets strategiska och operativa arbete som en del i att driva IDC mot utsatta mål.
- Att leda det dagliga arbetet inom funktionen kommunikation och marknad inom områdena: Planerad kommunikation Digital extern kommunikation Eventkommunikation Internkommunikation Marknadsföring & samverkan
- Planerad kommunikation
- Digital extern kommunikation
- Eventkommunikation
- Internkommunikation
- Marknadsföring & samverkan
- Leda utvecklingen av funktionens arbetssätt och metoder.
- Genomföra/leda avstämnings/informationsmöten inom ansvarsområdena kopplat till funktionen.
- Är del i en kommunikationsansvarig grupp för IUC Sverige. Utvecklar och driver IUC Sveriges kommunikationsarbete tillsammans med andra kommunikationsansvariga för IUC-bolag i det.

Vem är du

- Akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring eller annan utbildning som anses likvärdig.
- Utbildning i och/eller dokumenterad erfarenhet av projektledning.
- Utbildning i medieproduktion alt. beställarkompetens.
- Kompetens inom förändringskommunikation och verksamhetsutveckling
- Flerårig erfarenhet av att planera/genomföra/följa upp kommunikationsinsatser.
- Flerårig erfarenhet av projektkommunikation.
- Kompetens att jobba med strategiskt varumärkesbyggande.
- Förmåga att organisera, prioritera och leverera inom givna tidsramar.
- Kunskaper i Adobesviten, Office 365, Wordpress, Sharepoint
- Mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift, på svenska och engelska.
- Förmåga att vara flexibel och att ställa om utifrån företagets behov.
- Dokumenterat god samarbetsförmåga. Lätt att ha att göra med.
- Grundläggande kännedom om och förståelse för de tre hållbarhetsdimensionerna; social, ekonomisk och ekologisk.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg:
Mobil: 0730-429034 E-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 15/8.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Jul 27    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Våra medarbetare är med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass. Arbetet som kundnära personal passar dig som är empatisk, nyfiken, serviceorienterad, kommunikativ samt ekonomiskt ansvarstagande och vill ge bästa möjliga service i alla lägen.

I rollen som kundnära personal behöver du ha en mycket god känsla för service och kundkontakt samt tycka om kontakten med andra människor.

Önskad profil

Vi söker dig som har en förmåga att läsa av och uppmärksamma kundens behov samt säkerställa största möjliga service i alla lägen. Kundnära personal med mycket goda kunskaper i kundbemötande samt förmågan att anpassa och tolka information för att möta kundens behov samt uppnå Västtrafiks mål.

Arbetet som säljare och kundvärd kräver stor samarbetsvilja och du bör vara lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad för att kunna bemöta alla olika kunders behov. Då arbetet stundtals utförs i högt tempo är det väldigt viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper så som arabiska, somaliska, kurdiska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Vi söker dig som har stor social kompetens och som tycker om nya utmaningar samt mötet med människor. Vi lägger stor viktigt vi rätt personlighet och du behöver ha gymnasiekompetens eller motsvarande som lägst. Tidigare erfarenheter av kundservice, kassaarbete samt försäljning är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Att aktivt verka och arbeta för ett ökat resande med kollektivtrafiken i varje möte med kund
• Sälja biljetter (Västtrafiks egna samt deras samarbetspartners), kort samt andra av Västtrafiks framtagna produkter
• Det är viktigt att kunna förstå och identifiera våra kunders behov och matcha dessa med våra säljkanaler, produkter och tjänster.
• Informera om priser, biljetter och kort
• Aktivt hjälpa till vid bemanning av samtliga försäljningsuppdrag (Västtrafikbutiker, biljettbil samt event). Informera om Västtrafiks linjenät och trafik; resmöjligheter, resvägar och störningar
• Att möta och hjälpa kund i och utanför butik

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av Office-paketet samt datorvana
• Mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper som arabiska, somaliska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker
• Tidigare kassa- och säljerfarenhet är meriterande

Arbetstider

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året. Arbetet inkluderar såväl kvälls- som helgarbete.

Just nu söker vi timanställda samt deltidsanställda, vi söker dig som är flexibel och kan arbeta mycket.

Vi erbjuder

Utbildningar, bra förmåner samt utvecklingsmöjligheter. Som säljare och kundvärd i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

Vi ger dig grundutbildning

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas i förtid.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen.

Kontakt

Martina Björk, Butikschef

Tfn: 0734 36 60 10, [email protected]

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Visa mindre

Vill du utvecklas i rollen som affärsrådgivare hos Blipp?

Företagsinformation blipp är ett välfinansierat fintechbolag som förändrar sättet hur man köper och säljer sin bil. Digitaliseringen ruskar om hela vårt samhälle och många etablerade branscher har på bara några år fått konkurrenter de aldrig kunde föreställa sig. Konkurrenter som kapar mellanhänder och skapar fantastiskt värde för konsumenten – blipp är den aktören i bilbranschen. blipp har byggt en unik digital helhetsplattform som erbjuder lån med säkerh... Visa mer
Företagsinformation
blipp är ett välfinansierat fintechbolag som förändrar sättet hur man köper och säljer sin bil. Digitaliseringen ruskar om hela vårt samhälle och många etablerade branscher har på bara några år fått konkurrenter de aldrig kunde föreställa sig. Konkurrenter som kapar mellanhänder och skapar fantastiskt värde för konsumenten – blipp är den aktören i bilbranschen. blipp har byggt en unik digital helhetsplattform som erbjuder lån med säkerhet, kontroller, ägarbyten, garantier, försäkringar och verifieringar av parter. Vid genomförandet av din privata bilaffär på garageuppfarten så är blipps expert medverkande genom ett videosamtal och genomför transaktionen, helt kostnadsfritt.

Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta i ett nytt, innovativt och spännande företag? Nu söker blipp affärsrådgivare!

Rollen som affärsrådgivare är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Arbetet innebär att du hjälper våra kunder, både nya och befintliga, hitta den bästa lösningen för just dem. Vi tror på långsiktiga relationer och här får du arbeta med en mix av kundservice, support och försäljning.

Du kommer arbeta i nya moderna lokaler mitt i Skövde city på Bahnhof Cowork.
Du blir initialt anställd som konsult hos Premier med stora möjligheter att gå över i anställning hos blipp. Vi ser långsiktigt på din anställning och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!


Kvalifikationer
Hos blipp värdesätter vi teamet och utveckling, både personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där vi har ett tätt samarbete och lär av varandra.

Vi söker dig som brinner för kundservice och som sätter kunden i fokus. Som person är du driven, positiv och har god social kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon och mail samt har god datavana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Ansök    Jun 21    Iss Facility Services AB    Innesäljare
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker kundfokuserade säljare/kundvärdar till Västtrafiks butik i Skövde

Våra medarbetare är med och bygger framtidens butiker med målet att leverera kundservice i världsklass. Arbetet som kundnära personal passar dig som är empatisk, nyfiken, serviceorienterad, kommunikativ samt ekonomiskt ansvarstagande och vill ge bästa möjliga service i alla lägen.

I rollen som kundnära personal behöver du ha en mycket god känsla för service och kundkontakt samt tycka om kontakten med andra människor.

Önskad profil

Vi söker dig som har en förmåga att läsa av och uppmärksamma kundens behov samt säkerställa största möjliga service i alla lägen. Kundnära personal med mycket goda kunskaper i kundbemötande samt förmågan att anpassa och tolka information för att möta kundens behov samt uppnå Västtrafiks mål.

Arbetet som säljare och kundvärd kräver stor samarbetsvilja och du bör vara lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad för att kunna bemöta alla olika kunders behov. Då arbetet stundtals utförs i högt tempo är det väldigt viktigt att du är flexibel och stresstålig. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper så som arabiska, somaliska, kurdiska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker.

Vi söker dig som har stor social kompetens och som tycker om nya utmaningar samt mötet med människor. Vi lägger stor viktigt vi rätt personlighet och du behöver ha gymnasiekompetens eller motsvarande som lägst. Tidigare erfarenheter av kundservice, kassaarbete samt försäljning är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Att aktivt verka och arbeta för ett ökat resande med kollektivtrafiken i varje möte med kund
• Sälja biljetter (Västtrafiks egna samt deras samarbetspartners), kort samt andra av Västtrafiks framtagna produkter
• Det är viktigt att kunna förstå och identifiera våra kunders behov och matcha dessa med våra säljkanaler, produkter och tjänster.
• Informera om priser, biljetter och kort
• Aktivt hjälpa till vid bemanning av samtliga försäljningsuppdrag (Västtrafikbutiker, biljettbil samt event). Informera om Västtrafiks linjenät och trafik; resmöjligheter, resvägar och störningar
• Att möta och hjälpa kund i och utanför butik

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av Office-paketet samt datorvana
• Mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper som arabiska, somaliska, hindi m.m. är meriterande då vi strävar efter mångfald i våra butiker
• Tidigare kassa- och säljerfarenhet är meriterande

Arbetstider

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året. Arbetet inkluderar såväl kvälls- som helgarbete.

Just nu söker vi sommarpersonal samt tim och deltidsanställda för fortsatt arbete i höst och framåt. Vi söker dig som är flexibel och som kan och vill arbeta mycket då vi ofta har lediga pass att tillsätta.

Vi erbjuder

Utbildningar, bra förmåner samt utvecklingsmöjligheter. Som säljare och kundvärd i Västtrafiks butiker blir du del av en rolig och trivsam arbetsplats med fantastiska kollegor och möjligheten att träffa nya människor varje dag.

Vi ger dig grundutbildning

När du börjar din anställning hos oss får du grundläggande utbildning och introduktion för att klara av arbetet. Vi investerar också kontinuerligt i utbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas i förtid.

Vi begär utdrag ur Polisens belastningsregister samt tar en kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen.

Kontakt

Nathalie Strunje, Butikschef

Tfn: 0734 36 00 76, [email protected]

Spara gärna kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Visa mindre

Är du vår nya Innesäljare i Skövde?

Ansök    Maj 26    Renta AB    Innesäljare
Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vä... Visa mer
Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig
Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?


Vad kommer du som innesäljare/uthyrare att göra?
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer. Du möter kunder, ger råd om lämplig utrustning, träffar avtal, skriver order och levererar; för avhämtning eller leverans. Du är också leendet kunden möter vid återlämning då du bedömer maskinernas kondition och kundens framtida behov. På tal om behov är du alltid redo att rycka in och hjälpa till med enklare reparationer och utkörning av utrustning. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.


Vi söker dig som...
… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett -entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?


För att skapa en jämnare könsfödelning ser vi gärna tjejer som sökande!


Våra tre önskemål till dig:
· Erfarenhet från bygg- och anläggningsmaskiner är meriterande
· Datorvana då all offert -, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system
· Du är problemlösare med god initiativförmåga: snabb på fötterna


·
Varför Renta?
Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård 3000kr/år, semester 5 veckor, arbetstidsförkortning och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Varaktighet & Lön
Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

Kontaktperson & ansökan
Ytterligare information ringer du Platschef Mikael Thorvald 070 959 44 41
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Innesäljare Skövde
Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-06-09


Välkommen med din ansökan snarast!


Om Renta
Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft. Visa mindre

Säljare inom Klimat - region Skaraborg

Ansök    Jan 18    Salesonly Sverige AB    Innesäljare
Tekniska säljare i Skaraborg med placering i Skövde eller Lidköping! Ahlsell - Sveriges största teknikgrossist söker en säljare inom området Klimat - ventilation, plåt och teknisk isolering. Detta är en fantastisk chans att få representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant. OM TJÄNSTEN Tjänsten som innesäljare / projektkoordinator innebär att du har ett nära samarbete med utesäljare. Du är involverad i kundmöten och ni sätter ge... Visa mer
Tekniska säljare i Skaraborg med placering i Skövde eller Lidköping! Ahlsell - Sveriges största teknikgrossist söker en säljare inom området Klimat - ventilation, plåt och teknisk isolering. Detta är en fantastisk chans att få representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som innesäljare / projektkoordinator innebär att du har ett nära samarbete med utesäljare. Du är involverad i kundmöten och ni sätter gemensamma planer och mål för regionen. Med gemensamt kundansvar är du delaktig under hela säljprocessen och genom samtliga faser i kundens projekt. Du agerar spindeln i nätet och har daglig kontakt med både kunder, utesäljare och leverantörer. Detta innebär att du verkar för ett starkt samarbete internt och externt gentemot kund. Du kommer att vara en nyckelperson som ansvarar för en serviceupplevelse i världsklass!

Som teknisk innesäljare och projektsamordnare inom Ahlsells segment KLIMAT, utvecklar och arbetar du med kunder inom ventilation, plåt och teknisk isolering.

Som säljkoordinator och innesäljare håller du ihop affären i regionen, samt hanterar hela order- och offertflödet. Du är behjälplig för kunderna som kommer in i butiken och tar alla inkommande kundsamtal. Vidare ansvarar du för att erbjuda rätt lösningar och produkter, samt följer upp och återkopplar till kund vid minsta förändring i säljprocessen. För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse ­­­­är 100%.

Du kommer ingå i ett team som består av dig plus utesäljare som arbetar med kunder i hela Skaraborg; Skövde, Falköping, Lidköping, Mariestad med omnejd och rapporterar till Martin Eliasson, regional Försäljningschef. Placering blir Ahlsells säljkontor i Skövde eller Lidköping.

VI ERBJUDER DIG

Våra värdeord är ÖPPENHET, ENKELHET och ANSVAR, vilka genomsyrar Ahlsells ledarskap och förhållningssätt, från koncernledning och genom hela verksamheten. Vi värnar om oss som team, vi bryr oss och utvecklas tillsammans. Som medarbetare och ledare, verkar vi alla för ”One Ahlsell”, genom att ge och få stöd internt. Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen. Vidare erbjuder vi:

ett attraktivt anställningspaketen gedigen introduktionvarierande och stimulerande arbetsuppgifteren kompetenspräglad, öppen och förbättringsdriven arbetsmiljöen nyckelroll i vår säljorganisation – en del av Sveriges största säljorganisation

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik, projektledning och kundkontakt, där ditt servicetänk, engagemang och strukturerade arbetssätt varit avgörande för din framgång. Av erfarenhet vet du att ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet. Digitala arbetsverktyg behärskar du obehindrat och visst är CRM din bästa vän för att kunna vara sådär proffsig gentemot dina kunder och ditt team internt? Övriga kvalifikationer:

erfarenhet av arbete inom ventilation, plåt, teknisk isolering, HVAC, el, eller styr- och reglergärna erfarenhet projektledning och säljadministrationett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätten naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar att ha flera bollar i luftensjälvständig, med förmåga och vilja att samarbeta – laget före jaget!

Kände du precis att den här rollen passar dig? Då ser vi fram emot din ansökan, bestående av CV samt personligt brev så snart som möjligt. Det går bra att söka tjänsten så länge annonsen är publicerad! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara frågorna i ansökningsformuläret.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vi frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: [email protected]. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 5–6. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!

OM AHLSELL

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag. Visa mindre

Säljare för Svensk Elitidrott

Vi söker dig som har ett aktivt intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av försäljning, men de viktigaste vi söker hos vår nya kollega är ett starkt driv, viljan att ta eget ansvar och att du är målinriktad. Som säljare hos oss representerar du topplagen inom Svensk elitidrott där din uppgift är att rekrytera in nya företag, men även värna om dom och skapa nya affärsmöjligheter. Naturligtvis ett intresse för sport och då ... Visa mer
Vi söker dig som har ett aktivt intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av försäljning, men de viktigaste vi söker hos vår nya kollega är ett starkt driv, viljan att ta eget ansvar och att du är målinriktad.
Som säljare hos oss representerar du topplagen inom Svensk elitidrott där din uppgift är att rekrytera in nya företag, men även värna om dom och skapa nya affärsmöjligheter.
Naturligtvis ett intresse för sport och då framför allt hockey och fotboll är av stor fördel. Vi kommer naturligtvis tillhandahålla utbildning inom försäljning.
Vår säljgrupp sitter idag på över 100 års erfarenhet ihop, så kunskapen finns för att du ska lyckas!
Vi erbjuder även möjlighet till gymkort och träning på arbetstid, privatvårdsförsäkring och en riktigt trevlig arbetsplats. Bra möjligheter till en stark löneutveckling givetvis, och inga "lönetak".


Vi är även i covid-19 tider, men har nu märkt hur marknaden har ett enormt intresse att se på fotboll/handboll/hockey igen. Så stora möjligheter att lyckas. Visa mindre

Vill du utvecklas i rollen som affärsrådgivare hos Blipp?

Företagsinformation blipp är ett välfinansierat fintechbolag som förändrar sättet hur man köper och säljer sin bil. Digitaliseringen ruskar om hela vårt samhälle och många etablerade branscher har på bara några år fått konkurrenter de aldrig kunde föreställa sig. Konkurrenter som kapar mellanhänder och skapar fantastiskt värde för konsumenten – blipp är den aktören i bilbranschen. blipp har byggt en unik digital helhetsplattform som erbjuder lån med säkerh... Visa mer
Företagsinformation
blipp är ett välfinansierat fintechbolag som förändrar sättet hur man köper och säljer sin bil. Digitaliseringen ruskar om hela vårt samhälle och många etablerade branscher har på bara några år fått konkurrenter de aldrig kunde föreställa sig. Konkurrenter som kapar mellanhänder och skapar fantastiskt värde för konsumenten – blipp är den aktören i bilbranschen. blipp har byggt en unik digital helhetsplattform som erbjuder lån med säkerhet, kontroller, ägarbyten, garantier, försäkringar och verifieringar av parter. Vid genomförandet av din privata bilaffär på garageuppfarten så är blipps expert medverkande genom ett videosamtal och genomför transaktionen, helt kostnadsfritt.

Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta i ett nytt, innovativt och spännande företag? Nu söker blipp affärsrådgivare!

Rollen som affärsrådgivare är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Arbetet innebär att du hjälper våra kunder, både nya och befintliga, hitta den bästa lösningen för just dem. Vi tror på långsiktiga relationer och här får du arbeta med en mix av kundservice, support och försäljning.

Du kommer arbeta i nya moderna lokaler mitt i Skövde city på Bahnhof Cowork.
Du blir initialt anställd som konsult hos Premier med stora möjligheter att gå över i anställning hos blipp. Vi ser långsiktigt på din anställning och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!


Kvalifikationer
Hos blipp värdesätter vi teamet och utveckling, både personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där vi har ett tätt samarbete och lär av varandra.

Vi söker dig som brinner för kundservice och som sätter kunden i fokus. Som person är du driven, positiv och har god social kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon och mail samt har god datavana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Medarbetare till Billinge Färg

Ansök    Nov 23    Sigma Recruit AB    Innesäljare
Medarbetare till Billinge Färg AB Har du drivet att med förstklassig service vara delaktigt i att förverkliga våra kunders drömmar och visioner? Vill du bli ett proffs på våra produkter och genom din kunskap bidra till en utomstående kundupplevelse för våra kunder? Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till vår verksamhet i Skövde. Vi erbjuder dig utmaningen att vara med i företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli Skövdes ... Visa mer
Medarbetare till Billinge Färg AB

Har du drivet att med förstklassig service vara delaktigt i att förverkliga våra kunders drömmar och visioner? Vill du bli ett proffs på våra produkter och genom din kunskap bidra till en utomstående kundupplevelse för våra kunder?

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till vår verksamhet i Skövde.

Vi erbjuder dig utmaningen att vara med i företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli Skövdes bästa färghandel. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för kundmötet och är oerhört stolta över vår butik.

Din vardag
Som medarbetare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att se, förstå och lösa kundens behov. Inledningsvis kommer du hantera varor och stötta försäljningen i butik mot både privat- och yrkeskunder. Genom hög service, ett lyhört kundbemötande och stor flexibilitet hjälper du både kunder och kollegor i våra två butiker Skövde och Mariestad.

I rollen ingår också att:

- Ta emot och packa upp varor i både butik och lager
- Lämna ut beställda varor för upphämtning samt skicka beställda varor till kund
- Hantera administrativa uppgifter såsom registrera inleveranser i system, skapa ordrar, svara i telefon och på e-post med mera
- Hantera kassan
- Bidra till att det är ordning och reda i butiken

Tjänstens placering är i Skövde men du kommer även stötta upp i vår butik i Mariestad. Kundleveranser sker över hela Skaraborg med omnejd. Det är en heltidstjänst och schemalagt kvälls- och helgarbete ingår. Du rapporterar till vår butikschef.

Vem söker vi?
Du som söker har gärna några års erfarenhet av att arbeta i butik med integrerat butiklager. Du har med fördel erfarenhet från handel inom färg och inredning eller dagligvaruhandeln och har du erfarenhet från e-handel är detta ett stort plus. God fysik krävs då arbetet innehåller dagliga tunga lyft.

Du har mycket god datorvana och kan hantera både beställningssystem och kassasystem. Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift och kan även hantera engelska på en god nivå. B-körkort är ett krav och erfarenhet av truckkörning är ett plus.

Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och har hög servicekänsla. I mötet med kund är du kommunikativ, lyhörd och skapar förtroende. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med andra. Du trivs med att ta stort eget ansvar, din initiativförmåga är hög och du kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning och du har en vilja att ständigt lära dig mer.

Vi värderar de personliga egenskaperna högt.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 16 december.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kund och marknadsansvarig till Västerhuset AB

Ansök    Okt 2    Sigma Recruit AB    Innesäljare
Är du en självgående, relationsskapande och lösningsfokuserad person som drivs av att göra riktigt bra affärer och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta stort eget ansvar? Då kan jobbet som Kund och Marknadsansvarig vara det du är ute efter. Sök jobbet idag och bli en del av teamet på Västerhuset inom kort! Om tjänsten Vi söker en kund/marknadsansvari... Visa mer
Är du en självgående, relationsskapande och lösningsfokuserad person som drivs av att göra riktigt bra affärer och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta stort eget ansvar? Då kan jobbet som Kund och Marknadsansvarig vara det du är ute efter.

Sök jobbet idag och bli en del av teamet på Västerhuset inom kort!

Om tjänsten

Vi söker en kund/marknadsansvarig till vårt kontor i Skövde med ansvar för marknadsföring och uthyrning av våra vakanta ytor. Tjänsten innehåller även ansvar för framtagande av säljmaterial, prospektering och uppsökande av nya och befintliga hyresgäster. Inriktningen på verksamheten är mot kommersiella lokaler men även samhällsfastigheter. Du är direkt underställd VD.

Vem är du?

För att lyckas på Västerhuset är det viktigt att du är prestigelös och kommunikativ. Du har god känsla för försäljning, kundvård och kundsupport och uppskattar utmaningar i arbetet. För att passa i rollen krävs det att du är bekväm med att ta egna initiativ och inte väntar på att någon ska säga åt dig vad du ska göra. Du är en driven entreprenör som lever för att skapa nya innovativa affärer och lösningar till kund.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Västerhuset med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Västerhuset. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-10-18.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget

Västerhuset äger och förvaltar fastigheter i Jönköping och Skövde. Västerhuset är en mycket stabil förvaltare med stark finansiell grund och långsiktigt ägande. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Västerhuset agerar för en långsiktig och hållbar utveckling – hållbara fastigheter, ansvarsfulla affärer och engagemang för världen vi lever i. Vi är med och skapar förutsättningar för näringslivet i regionen. Visa mindre

Medarbetare till Billinge Färg

Ansök    Nov 25    Sigma Recruit AB    Innesäljare
Har du drivet att med förstklassig service vara delaktigt i att förverkliga våra kunders drömmar och visioner? Vill du bli ett proffs på våra produkter och genom din kunskap bidra till en utomstående kundupplevelse för våra kunder? Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till vår verksamhet i Skövde. Vi erbjuder dig utmaningen att vara med i företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli Skövdes bästa färghandel. Den gemensamma mot... Visa mer
Har du drivet att med förstklassig service vara delaktigt i att förverkliga våra kunders drömmar och visioner? Vill du bli ett proffs på våra produkter och genom din kunskap bidra till en utomstående kundupplevelse för våra kunder?

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till vår verksamhet i Skövde.

Vi erbjuder dig utmaningen att vara med i företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli Skövdes bästa färghandel. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för kundmötet och är oerhört stolta över vår butik.

Din vardag
Som medarbetare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att se, förstå och lösa kundens behov. Inledningsvis kommer du hantera varor och stötta försäljningen i butik mot både privat- och yrkeskunder. Genom hög service, ett lyhört kundbemötande och stor flexibilitet hjälper du både kunder och kollegor i våra två butiker Skövde och Mariestad.

I rollen ingår också att:

- Ta emot och packa upp varor i både butik och lager
- Lämna ut beställda varor för upphämtning samt skicka beställda varor till kund
- Hantera administrativa uppgifter såsom registrera inleveranser i system, skapa ordrar, svara i telefon och på e-post med mera
- Hantera kassan
- Bidra till att det är ordning och reda i butiken

Tjänstens placering är i Skövde men du kommer även stötta upp i vår butik i Mariestad. Kundleveranser sker över hela Skaraborg med omnejd. Det är en heltidstjänst och schemalagt kvälls- och helgarbete ingår. Du rapporterar till vår butikschef.

Vem söker vi?
Du som söker har gärna några års erfarenhet av att arbeta i butik med integrerat butiklager. Du har med fördel erfarenhet från handel inom färg och inredning eller dagligvaruhandeln och har du erfarenhet från e-handel är detta ett stort plus. God fysik krävs då arbetet innehåller dagliga tunga lyft.

Du har mycket god datorvana och kan hantera både beställningssystem och kassasystem. Du uttrycker dig flytande på svenska i både tal och skrift och kan även hantera engelska på en god nivå. B-körkort är ett krav och erfarenhet av truckkörning är ett plus.

Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och har hög servicekänsla. I mötet med kund är du kommunikativ, lyhörd och skapar förtroende. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med andra. Du trivs med att ta stort eget ansvar, din initiativförmåga är hög och du kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning och du har en vilja att ständigt lära dig mer.

Vi värderar de personliga egenskaperna högt.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på e-post, [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 16 december.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Säljare till Eklunds bildelslager

Ansök    Feb 7    Sigma Recruit    Innesäljare
Bolagsbeskrivning...  Säljare till Eklunds Bildelslager Har du en gedigen säljerfarenhet och gillar att arbeta i en bra arbetsgrupp med produkter som är till för att skapa ett hållbart samhälle med miljön i fokus. Har du sedan ett gott ordningssinne och gillar att ha roligt på jobbet! Då kan rollen som säljare på Eklunds Bildelar vara något för dig.  Din vardag Som Säljare på Eklunds Bildelslager kommer du vara den självklara kontakten ut mot våra kund... Visa mer
Bolagsbeskrivning...

 Säljare till Eklunds Bildelslager

Har du en gedigen säljerfarenhet och gillar att arbeta i en bra arbetsgrupp med produkter som är till för att skapa ett hållbart samhälle med miljön i fokus. Har du sedan ett gott ordningssinne och gillar att ha roligt på jobbet! Då kan rollen som säljare på Eklunds Bildelar vara något för dig. 

Din vardag

Som Säljare på Eklunds Bildelslager kommer du vara den självklara kontakten ut mot våra kunder. Dina arbetsverktyg kommer vara mail, telefon och fysiska möten i butiken. Du kommer vara behjälplig med alla uppkomna frågeställningar från kunder. Du arbetar tillsammans med 6 kollegor som har ett gemensamt arbetssätt för att hitta olika flexibla lösningar under arbetsdagen för att på bästa sätt hjälpa kunderna.

Tjänsten är placerad på Eklunds bildelslager i Våmb.

Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning gärna med erfarenhet av fordonsteknisk utbildning. Du är social och gillar att arbeta mot gemensamma mål. Det är meriterande om du har truckkort och tidigare arbetat i Systemet Cabas. Du hanterar svenska språket både i tal och skrift, det även viktigt att du hanterar engelska.

Som person är du ordningsam, flexibel, stresstålig och affärsmässig. Viktiga egenskaper är att vara öppen och kommunikativ tillsammans i arbetsgruppen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på [email protected] alternativt på mobil 0730–846816

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snarast dock senast 2020-02-19

 

Om Eklunds bildelslager.

Företaget startade 1948 av Simon Eklund, sönerna Dag och Örjan tog senare över företaget. Eklunds Bildelslager har ca 35 anställda och 4000 Demonteringsobjekt per år. Företaget är ISO certifierade enligt 9000 och 14 000. Man har flertalet olika avtal med försäkringsbranschen och flera kommuner. Eklunds bildelslager är även med i flera forskningsprojekt avseende återvinning och hållbarhet Visa mindre

Säljare Lidköping Skövde

Ansök    Feb 13    Stena Metall AB    Innesäljare
Stena Recycling AB gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.www.stenarecycling.se Delar du vår passion för hållbara affärer? IT STAR... Visa mer
Stena Recycling AB gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.www.stenarecycling.se

Delar du vår passion för hållbara affärer? IT STARTS HERE.

Stena Recycling Skaraborg satsar nu och söker två säljare med placering i Lidköping respektive Skövde.

Att vara Säljare på Stena Recycling handlar om att alltid vara nära kunden och förstå kundens behov. Som Säljare vill du ständigt utveckla samarbetet med och skapa värde för kunderna. Stena Recycling ska vara den självklara samarbetspartner inom återvinning och tillsammans med kunderna sätter vi höga mål för att skapa långsiktiga relationer.

Din nya roll
Som Säljare inom Stena Recycling verkar du i en bransch med stora möjligheter. Du har en fantastisk möjlighet att påverka förändringar som gör skillnad för våra kunder, samhället och miljön i stort. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och analysera hur Stena Recycling kan bidra till värdeskapande materialhantering, med anpassade återvinningslösningar. Du tycker om att ta nya kontakter för att hitta affärsmöjligheter och bygga din kundkrets.

Vi söker dig som vill arbeta på ett modernt företag med högt uppsatta mål. För att du skall lyckas krävs ett strukturerat arbetssätt, drivkraft och vinnarskalle.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:


• utveckla och bibehålla goda kundrelationer
• genomföra kundbesök
• ansvara för upphandlingar, avtal etc.
• säkerställa god lönsamhet långsiktigt
• analysera kundens processer för att ge ökande kundvärden och samtidigt utveckla affären

Du har placeringsort Skövde eller Lidköping och du rapporterar till Säljchef.
Tjänsten är tillsvidare med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är bra på att bygga förtroende hos kunderna och gillar att göra affärer.
Som person bidrar du med energi och engagemang samt har:


• brinnande intresse för produktion och vilja att bidra till en bättre miljö
• stort intresse för försäljning och kundrelationer
• analytisk förmåga att ta fram olika verksamhetsanpassade lösningar
• goda kunskaper i Excel, Word och Power Point
• arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller försäljning
• kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du resultatinriktad och tar initiativ för att hitta nya kontaktvägar. Du driver självständigt dina affärer framåt och har förmågan att se helheten och prioritera ditt arbete effektivt. Du tycker om att arbeta strukturerat och ser det som självklart att planera ditt säljarbete samt dokumentera ditt samarbete med kund i CRM system.

För att passa in i vår verksamhet krävs att du tänker långsiktigt, tar ansvar och fullföljer affärer. Du drivs av att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer och bidrar till en positiv kultur på arbetet.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Stena Recyclings decentraliserade organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Som Säljare har du därför en regelbunden dialog med din närmaste chef, där ni följer upp resultat, utvärderar prestationer och projekt, samt blickar framåt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål.

Ansökan
Skicka in din ansökan tillsammans med en motivering till varför just du passar för tjänsten. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan i dag dock senast 29 februari. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Säljchef Oscar Hederström på 010 -445 2169.

Välkommen med din ansökan!


På Stena Recycling börjar det med dig
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett långsiktigt perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv. För vi tror på? att varje lösning, varje individuell insats, bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säljare för Svensk Elitidrott

Ansök    Dec 20    AH Sport & Business AB    Innesäljare
Vi söker dig som har ett aktivt intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av försäljning, men de viktigaste vi söker hos vår nya kollega är ett starkt driv, viljan att ta eget ansvar och att du är målinriktad. Som säljare hos oss representerar du topplagen inom Svensk elitidrott där din uppgift är att rekrytera in nya företag, men även värna om dom och skapa nya affärsmöjligheter. Naturligtvis ett intresse för sport och då... Visa mer
Vi söker dig som har ett aktivt intresse för försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av försäljning, men de viktigaste vi söker hos vår nya kollega är ett starkt driv, viljan att ta eget ansvar och att du är målinriktad.
Som säljare hos oss representerar du topplagen inom Svensk elitidrott där din uppgift är att rekrytera in nya företag, men även värna om dom och skapa nya affärsmöjligheter.
Naturligtvis ett intresse för sport och då framför allt hockey och fotboll är av stor fördel. Vi kommer naturligtvis tillhandahålla utbildning inom försäljning. 
Vår säljgrupp sitter idag på över 100 års erfarenhet ihop, så kunskapen finns för att du ska lyckas! 
Vi erbjuder även möjlighet till gymkort och träning på arbetstid, privatvårdsförsäkring och en riktigt trevlig arbetsplats. Bra möjligheter till en stark löneutveckling givetvis. Visa mindre

Mötesbokning- säljkonsult och mentorskap /arbeta hemifrån

Ansök    Sep 30    Elite Salesforce AB    Innesäljare
Denna tjänst söker dig som känner att du har mer att tillföra med dina kunskaper inom försäljning, styrning och metodik.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.Då arbetet sker hemifrån måste du ha tillgång till dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Vi riktar os... Visa mer
Denna tjänst söker dig som känner att du har mer att tillföra med dina kunskaper inom försäljning, styrning och metodik.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.Då arbetet sker hemifrån måste du ha tillgång till dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Vi riktar oss till ER som har några års erfarenhet av att boka säljmöten över telefon, de vill säga ni som kan boka in kundmöten där Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden och har drivet samt vet om vikten att ta hand om kundens varumärke men som tack vare den erfarenheten kan arbeta var som helst och ser detta som ett privilegium.Du tycker om att lära dig nya branscher och är en positiv person med ett inre driv som tar dig framåt till de mål som företagets kunder har gett dig direktiv att leverera. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Dina egenskaper:-Ansvarsfull-Tålamod-Ha en teamkänsla -Lyhördhet -Resultatorienterad-IT-vana, vi ser gärna att du har god IT kunskapVill du kunna ha möjlighet att arbeta hemifrån och slippa långa restider till och från arbetet? Vill du arbeta på ett innovativt och drivande företag? Vill du ha eget ansvar och arbeta med olika projekt?Bor du utomlands och är svensk och vill arbeta jämte mot svenska kunder? Tidigare erfarenhet av mötesbokning/försäljning över telefon är ett måste då de som varit med länge vet att de är ett hårt klimat ute i säljvärlden, men visar DU goda resultat blir också uppskattad genom olika förmåner samt utvecklingsmöjligheter. Elite Salesforce arbetar med att boka in kvalitativa säljmöten till våra kunder.För de krävs de gedigen arbetslivserfarenhet o driv samt tålamod, du bör även kunna axla rollen som mentor o starta upp o driva projekten vidare. Du blir inte en i mängden som konsult o mentor, utan du skall ha en teamkänsla och vi pushar varandra framåt då resultat är a och o.Ditt ansvar ligger i att prestera efter uppsatta mål samt de görs enligt kundens önskemål. Du får utbildning inför varje uppdrag och inom företaget och dess vision samt en mentorskaps utbildning. Visa mindre

Innesäljare till Momentum

Ansök    Nov 18    PerformIQ Work AB    Innesäljare
Tjänstebeskrivning Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Momentum saknar en viktig spelare i laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Momentum söker en driven innesäljare till deras framgångsrika team i Skövde. Rollen är bred och därför söker vi efter just dig som trivs med en fl... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Momentum saknar en viktig spelare i laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Momentum söker en driven innesäljare till deras framgångsrika team i Skövde. Rollen är bred och därför söker vi efter just dig som trivs med en flexibel och varierande arbetsvardag. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Detta kommer bland annat innebära att du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering, kundsupport och inköpsfrågor. Du kommer ha ansvar för egna kunder och samarbeta med dina kollegor gällande alla uppgifter. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

I rollen kommer du till exempel också att:

• Ta in offert och order
• Hjälpa kunder via telefon och mejl med olika ärenden och frågor
• Hantera reklamationer och leveransuppföljning

PERSONPROFIL

Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete, där vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen har du:

• Generella it-kunskaper
• Tidigare branscherfarenhet och/eller utbildning inom administration/inköp
• Behärskar svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Vi ser gärna att du har en bakgrund från industri eller lager/logistik och ett tekniskt intresse. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik.

ÖVRIGT

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Skövde

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/

Sökord: innesälj, säljare, kundsupport, administration, ordermottagning, säljsupport, inköp, koordinator, inköpskoordinator Visa mindre

Mötesbokning- säljkonsult och mentorskap /arbeta hemifrån

Ansök    Sep 30    Elite Salesforce AB    Innesäljare
Denna tjänst söker dig som känner att du har mer att tillföra med dina kunskaper inom försäljning, styrning och metodik.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.Då arbetet sker hemifrån måste du ha tillgång till dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Vi riktar os... Visa mer
Denna tjänst söker dig som känner att du har mer att tillföra med dina kunskaper inom försäljning, styrning och metodik.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.Då arbetet sker hemifrån måste du ha tillgång till dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Vi riktar oss till ER som har några års erfarenhet av att boka säljmöten över telefon, de vill säga ni som kan boka in kundmöten där Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden och har drivet samt vet om vikten att ta hand om kundens varumärke men som tack vare den erfarenheten kan arbeta var som helst och ser detta som ett privilegium.Du tycker om att lära dig nya branscher och är en positiv person med ett inre driv som tar dig framåt till de mål som företagets kunder har gett dig direktiv att leverera. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har dator och telefon, eftersom de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning. Dina egenskaper:-Ansvarsfull-Tålamod-Ha en teamkänsla -Lyhördhet -Resultatorienterad-IT-vana, vi ser gärna att du har god IT kunskapVill du kunna ha möjlighet att arbeta hemifrån och slippa långa restider till och från arbetet? Vill du arbeta på ett innovativt och drivande företag? Vill du ha eget ansvar och arbeta med olika projekt?Bor du utomlands och är svensk och vill arbeta jämte mot svenska kunder? Tidigare erfarenhet av mötesbokning/försäljning över telefon är ett måste då de som varit med länge vet att de är ett hårt klimat ute i säljvärlden, men visar DU goda resultat blir också uppskattad genom olika förmåner samt utvecklingsmöjligheter. Elite Salesforce arbetar med att boka in kvalitativa säljmöten till våra kunder.För de krävs de gedigen arbetslivserfarenhet o driv samt tålamod, du bör även kunna axla rollen som mentor o starta upp o driva projekten vidare. Du blir inte en i mängden som konsult o mentor, utan du skall ha en teamkänsla och vi pushar varandra framåt då resultat är a och o.Ditt ansvar ligger i att prestera efter uppsatta mål samt de görs enligt kundens önskemål. Du får utbildning inför varje uppdrag och inom företaget och dess vision samt en mentorskaps utbildning. Visa mindre

Säljare

Ansök    Aug 15    Perfectum Europé AB    Innesäljare
Vi söker nu fyra drivna innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige. Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde på 360kvm. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så b... Visa mer
Vi söker nu fyra drivna innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde på 360kvm. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex Bgs, Condor Alpen, Cat

Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.

Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en postiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.

Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.

Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.

Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17,00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.


Det går även bra att maila in sin ansökan på följande mailadress.
[email protected]. Vi ser över urvalet löpande. Visa mindre

Account Manager till Skola24

Ansök    Aug 30    Adecco Sweden AB    Innesäljare
Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema. Skola24 är ett familjärt företag med ca.65 personer anställda. Vi sitt... Visa mer
Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.

Skola24 är ett familjärt företag med ca.65 personer anställda. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler centralt i Falköping. Läs mer på www.skola24.com

Nu söker vi en initiativrik och affärsfokuserad Account Manager för Sveriges mellersta region med placering på vårt kontor i Falköping.

 

Om tjänsten

Som Account Manager har du ansvar för Skola24s befintliga kunder i Sveriges mellersta region. Du ska tillsammans med dina kunder utveckla och arbeta proaktivt för att stärka affären så att kunderna upplever högt värde genom alla delar i leveransen. Du ansvarar också för att ha uppdaterade kundplaner med god planering och framförhållning för att bidra till en nöjd kundupplevelse och måluppfyllnad. I rollen ingår även att hantera avtalsfrågor. Tjänsten innefattar några besök hos kund varje månad och flertalet möten digitalt och via telefon.

Tjänsten är på heltid med placering i Falköping.

 

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av relationsbyggande försäljning och nära kundsamarbete. Din styrka är att skapa ett mervärde för dina kunder. Du har god förmåga att genomföra en välplanerad, genomtänkt, metodisk bearbetning av kunder och arbetar långsiktigt.

På Skola24 värdesätter vi teamwork och har stor tilltro till varje medarbetares kompetens. Kunskap är en viktig del för företagets utveckling och framgång. På vår arbetsplats arbetar vi agilt och försöker i alla processer att maximera kundnyttan. Vi har tydliga värderingar och våra anställda har stor delaktighet i arbetet som utförs. Därför är det viktigt för oss att du är en utåtriktad, öppen och framåtsträvande person med tydligt affärsfokus och god teamkänsla.

Du har god IT-vana och är van att arbeta i affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort. Har du erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor är det meriterande men vi fäster störst vikt vid din personlighet.

Låter detta spännande så ska du ansöka så snart som möjligt via länken nedan. Ansökan stänger 22 september och vi tar inte emot några ansökningar via mail.

I den här rekryteringen samarbetar Skola24 med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Johanna Grek via mail [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skola24, Säljare, Account Manager, Falköping, Adecco Skövde, offentlig sektor Visa mindre

Säljare till Turistmål.se - Business 2 Business.

Ansök    Aug 6    Turistmål i Sverige AB    Innesäljare
Turistmål.se är idag Sveriges ledande samlingssida för privatpersoner som söker efter boenden, restauranger och andra aktiviteter. Vi leder i dagsläget besökare till ca 19.000 olika företag och verksamheter runt om i landet.Här kontaktar vi via telefon och e-mail olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi han... Visa mer
Turistmål.se är idag Sveriges ledande samlingssida för privatpersoner som söker efter boenden, restauranger och andra aktiviteter. Vi leder i dagsläget besökare till ca 19.000 olika företag och verksamheter runt om i landet.Här kontaktar vi via telefon och e-mail olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Arbetsplatsen är bara någon minut från Sandtorget där flertalet bussar stannar om dagen. Vi är ett kontor med översikt över Sandtorget. Denna arbetsplatsen är verkligen något utöver det vanliga.Hos oss jobbar man mycket med meningen "Frihet under ansvar" Finns även möjlighet att klättra på karriärstegen. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav. Det är framför allt dina personliga egenskaper som kommer att avgöra dina resultat som säljare.Därför letar vi efter dig som:• Är positiv och målmedveten.• Har ett driv och fokus i det du gör.• Tycker om att anta nya utmaningar.• Är tävlingsinriktad.• Har hög social kompetens och pratar flytande svenska. Via telefon och e-mejl så kontaktar vi olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Man säljer medverkandeplatser för 159:-/månaden som vi fakturerar årsvis.Du kommer att jobba mycket med telefon och mail via vår egna säljpanel.Vi jobbar Måndag till Fredag mellan 8-16 Upplärning på plats Det kommer att vara tävlingar med vinster som exempel:Utomlandsresor.Veckans säljare.Dagliga tävlingar med bonusar.Den rätte som visar framfötter finns även stor chans att klättra till säljchef och ansvarig för personal mm. Visa mindre

Säljare till Turistmål.se - Business 2 Business.

Ansök    Maj 22    Turistmål i Sverige AB    Innesäljare
Via telefon och e-mejl så kontaktar vi olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Man säljer medverkandeplatser för 159:-/månaden som vi fakturerar årsvis. Du kommer att jobba mycket med telefon och mail... Visa mer
Via telefon och e-mejl så kontaktar vi olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Man säljer medverkandeplatser för 159:-/månaden som vi fakturerar årsvis.

Du kommer att jobba mycket med telefon och mail via vår egna säljpanel.

Vi jobbar Måndag till Fredag mellan 8-16
Upplärning på plats
Det kommer att vara tävlingar med vinster som exempel:
Utomlandsresor.
Veckans säljare.
Dagliga tävlingar med bonusar.

Den rätte som visar framfötter finns även stor chans att klättra till säljchef och ansvarig för personal mm.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav. Det är framför allt dina personliga egenskaper som kommer att avgöra dina resultat som säljare.

Därför letar vi efter dig som:

• Är positiv och målmedveten.
• Har ett driv och fokus i det du gör.
• Tycker om att anta nya utmaningar.
• Är tävlingsinriktad.
• Har hög social kompetens och pratar flytande svenska.

Turistmål.se är idag Sveriges ledande samlingssida för privatpersoner som söker efter boenden, restauranger och andra aktiviteter. Vi leder i dagsläget besökare till ca 19.000 olika företag och verksamheter runt om i landet.

Här kontaktar vi via telefon och e-mail olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd.

Arbetsplatsen är bara någon minut från Sandtorget där flertalet bussar stannar om dagen.
Vi är ett kontor med översikt över Sandtorget.
Denna arbetsplatsen är verkligen något utöver det vanliga.

Hos oss jobbar man mycket med meningen "Frihet under ansvar" Finns även möjlighet att klättra på karriärstegen. Visa mindre

Säljare till Turistmål.se - Business 2 Business

Ansök    Mar 12    Turistmål i Sverige AB    Innesäljare
Via telefon och e-mejl så kontaktar vi olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Man säljer medverkandeplatser för 159:-/månaden som vi fakturerar årsvis. Du kommer att jobba mycket med telefon och mail... Visa mer
Via telefon och e-mejl så kontaktar vi olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd. Man säljer medverkandeplatser för 159:-/månaden som vi fakturerar årsvis.

Du kommer att jobba mycket med telefon och mail via vår egna säljpanel.

Vi jobbar Måndag till Fredag mellan 8-16
Upplärning på plats
Det kommer att vara tävlingar med vinster som exempel:
Utomlandsresor.
Veckans säljare.
Dagliga tävlingar med bonusar.

Den rätte som visar framfötter finns även stor chans att klättra till säljchef och ansvarig för personal mm.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav. Det är framför allt dina personliga egenskaper som kommer att avgöra dina resultat som säljare.

Därför letar vi efter dig som:

• Är positiv och målmedveten.
• Har ett driv och fokus i det du gör.
• Tycker om att anta nya utmaningar.
• Är tävlingsinriktad.
• Har hög social kompetens och pratar flytande svenska.

Turistmål.se är idag Sveriges ledande samlingssida för privatpersoner som söker efter boenden, restauranger och andra aktiviteter. Vi leder i dagsläget besökare till ca 19.000 olika företag och verksamheter runt om i landet.

Här kontaktar vi via telefon och e-mail olika företag och verksamheter runt om i Sverige för att erbjuda dom att medverka på vår samlingssida för boende, aktiviteter och upplevelser och få chans att synas för nya besökare/kunder. Vi handhåller företagsuppgifter till dom man kontaktar och en medverkandeplats hos oss är otroligt prisvärd.

Arbetsplatsen är bara någon minut från Sandtorget där flertalet bussar stannar om dagen.
Vi är ett kontor med översikt över Sandtorget.
Denna arbetsplatsen är verkligen något utöver det vanliga.

Hos oss jobbar man mycket med meningen "Frihet under ansvar" Finns även möjlighet att klättra på karriärstegen. Visa mindre

Mötesbokare och mentor sökes / Arbeta hemifrån

Ansök    Apr 9    Elite Salesforce AB    Innesäljare
Du har ansvar över dina uppdrag och i slutändan även ha möjlighet att vara bollplank på dessa. Som en del i detta arbete blir du en mentor åt en annan konsult. Ditt ansvar ligger i att prestera efter uppsatta mål samt de görs enligt kundens önskemål. Du får utbildning inför varje uppdrag och inom företaget och dess vision samt en mentorskaps utbildning.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa. Vi rikta... Visa mer
Du har ansvar över dina uppdrag och i slutändan även ha möjlighet att vara bollplank på dessa. Som en del i detta arbete blir du en mentor åt en annan konsult. Ditt ansvar ligger i att prestera efter uppsatta mål samt de görs enligt kundens önskemål. Du får utbildning inför varje uppdrag och inom företaget och dess vision samt en mentorskaps utbildning.Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.
Vi riktar oss till ER som har några års erfarenhet av att boka säljmöten över telefon, de vill säga ni som kan boka in kundmöten där Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden och har drivet samt vet om vikten att ta hand om kundens varumärke men som tack vare den erfarenheten kan arbeta var som helst och ser detta som ett privilegium.
Du tycker om att lära dig nya branscher och är en positiv person med ett inre driv som tar dig framåt till de mål som företagets kunder har gett dig direktiv att leverera.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har dator och telefon, eftersom att de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning.
-Ansvarsfull
-Uthållig
-Driven
-Säljmöten över telefon
-Vet att grunden till att bli en riktigt bra säljare är först och främst är att behärska att boka in säljmöten via telefon
-Resultatinriktad
-Lojal, samt sätter kunden i första hand
-IT-vana, vi ser gärna att du har god IT kunskap
-Vi söker även dig som har en bakgrund inom ekonomi
Vill du kunna ha möjlighet att arbeta hemifrån och slippa långa restider till och från arbetet?
Vill du arbeta på ett innovativt och drivande företag?
Vill du ha eget ansvar och arbeta med olika projekt?
Bor du utomlands och är svensk och vill arbeta jämte mot svenska kunder?
Sök då till Elite Salesforce AB.Tidigare erfarenhet av mötesbokning/försäljning över telefon är ett måste då de som varit med länge vet att de är ett hårt klimat ute i säljvärlden, men visar DU goda resultat blir också uppskattad genom olika förmåner samt utvecklingsmöjligheter.

Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa.
Ansvar:
Du har ansvar över dina uppdrag och i slutändan även ha möjlighet att vara bollplank på dessa. Ditt ansvar ligger i att prestera efter uppsatta mål samt de görs enligt kundens önskemål. Du får utbildning inför varje uppdrag och inom företaget och dess vision samt en mentorskaps utbildning. Visa mindre