Lediga jobb som Fastighetsförvaltare i Skövde

Se lediga jobb som Fastighetsförvaltare i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Förvaltare

Vi är Balder.Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Vi är en koncern som har kommit dit vi är idag med driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga kollegor. Hos oss behöver man våga tänka nytt och prova sig fram. Det är avgörande i denna roll som förvaltare hos ... Visa mer
Vi är Balder.Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har.
Vi är en koncern som har kommit dit vi är idag med driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga kollegor. Hos oss behöver man våga tänka nytt och prova sig fram. Det är avgörande i denna roll som förvaltare hos oss. Ekvationen? Ekonomiskt sinne och social smidighet.
Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen? Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den ordningen. Därför letar vi efter en person som är genuint intresserad av fastighetsbranschen och som gillar att bygga relationer samt ta hand om och utveckla våra hyresrätter och kommersiella fastigheter i Skövde och Mariestad.
Varje affär räknas.Som kollega hos oss förväntas du gilla att göra affärer. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, våra hyresgäster och våra projekt. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären och ekonomin, vara kreativ och se affärsmöjligheter, och även att ha ett professionellt bemötande.
Om dig.Vi söker dig, en nyfiken och erfaren fastighetsförvaltare.Som gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt. Att älska siffror och kalkyler är i den här tjänsten ett måste. Men lika mycket behövs ett intresse för de människor du möter, då en stor del av jobbet handlar om kommunikation och service.
Du bör ha några års erfarenhet av fastighetsförvaltning varav det är meriterande om du har erfarenhet av både bostads- och kommersiell förvaltning.
Låter det som en tjänst för dig?Skicka då in din ansökan redan idag! Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning, placering vårt kontor i Skövde. Om du vill veta mer om rollen kontaktaaffärsområdeschef Toni Piri via [email protected] alternativt regionchef Marcus Hansson via [email protected].
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.
Hjärtligt välkommen till ett bolag fullt av möjligheter! Visa mindre

Förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sat... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen satsar och söker ytterligare en förvaltare till vår verksamhet i Marknadsområde Skaraborg-Jönköping. Marknadsområdet bedriver fastighetsförvaltning och har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning samt Fastighetsservice.

Hos oss gör du skillnad
Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation. Du har ansvar för den löpande dialogen med våra kunder, som är bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder belägna i Skaraborg.

Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen. Detta innebär att du har ett nära samarbete med andra förvaltare, ekonomer, kundansvariga, drifttekniker och fastighetsskötare.

Du är kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar och hyresgäster - i frågor som rör den tekniska förvaltningen.

Förvaltaren ansvarar för löpande förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. I detta ingår planering, upphandling och genomförande av underhållsprojekt samt ansvar för kontakter gentemot myndigheter och leverantörer. Andra ansvarsområden är revidering och upprättande av underhållsplaner, hantera försäkringsfrågor och störningsärenden, hantera myndighetskontroller, tillsyn och underhållsbesiktningar.

Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Du har akademisk utbildning från universitet/högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har kunskap kring de lagar och myndighetskrav som är aktuella inom området och att du har erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument.

Har du erfarenhet av styrelseuppdrag eller arbete i en bostadsrättsförening ser vi det som en fördel.

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och utveckla samt skapa bra boendemiljöer. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkoppling till kunden är mycket viktig. Du har stor problemlösnings-förmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten omkring dig.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Skövde men arbete även på andra orter i marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/, senast 28 april 2024, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta leveranschef Katarina Carlsten, telefon 0500-472601 eller email: [email protected]

 

 

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Förvaltningsassistent

Vi är Balder. Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Nu söker vi en förvaltningsassistent till Skövde!Om rollen. Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen?Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den or... Visa mer
Vi är Balder. Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Nu söker vi en förvaltningsassistent till Skövde!Om rollen. Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen?Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den ordningen. Därför letar vi efter en kollega som är genuint intresserade av fastighetsbranschen och som gillar att bygga relationer samt ta hand om och utveckla våra hus. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, hyresgästerna och projekten. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa. Generellt handlar arbetsdagen om att aktivt arbeta tillsammans med samtliga kollegor inom affärsområdet. Arbetsuppgifter innefattar bland annat uthyrning av våra hyresrätter, hantering av fakturor, reskontra och inkasso samt annan administration. Vi söker därför en person som är strukturerad, relationsbyggande och en riktig lagspelare. Du behöver ha ett intresse för de människor du möter då en stor del av jobbet handlar om kommunikation och relationsbyggande med befintliga såväl som potentiella hyresgäster, entreprenörer och teamet. Har du dessutom koll på hur en byggnad är uppbyggd och fungerar så prickar du nästan hela checklistan! Ansökan. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen eller rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Matina Khosravianvia [email protected]. När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor. Hjärtligt välkommen att bli en del av oss!#LI-MK1 Visa mindre

Samordnare på Boservice

Ansök    Feb 1    Ls Jobbet AB    Bostadsförvaltare
Är du en flexibel och serviceinriktad administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter och som vill vara en del i ett driftigt team? Då ska du söka vår tjänst som samordnare på Boservice. Boservice syfte är att säkerställa och utveckla en god kundrelation och kundnöjdhet. Arbetet är baserat på en kvalitetssäkrad och kundnära verksamhet och bedrivs med utgångspunkt från hållbarhetsaspekterna och med boinflytande. Som samordnare på Boservice arbetar d... Visa mer
Är du en flexibel och serviceinriktad administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter och som vill vara en del i ett driftigt team? Då ska du söka vår tjänst som samordnare på Boservice.
Boservice syfte är att säkerställa och utveckla en god kundrelation och kundnöjdhet. Arbetet är baserat på en kvalitetssäkrad och kundnära verksamhet och bedrivs med utgångspunkt från hållbarhetsaspekterna och med boinflytande.
Som samordnare på Boservice arbetar du på vår avdelning kund och internservice som arbetar med förvaltningsfrågor kopplade till hyresgästernas boendesituation och utgör ett internt administrativt stöd. Det administrativa teamet på kund och internservice består av sju medarbetare med både gemensamma och egna ansvarsområden.
Arbetsuppgifter
Din roll som samordnare på Boservice är bred och innebär ansvar för att:
Driva utemiljöprojekt.
Kvalitetssäkra processen när hyresgäster flyttar in och ut.
Skapa och uppdatera inflyttningsinformation i befintligt bestånd och nyproduktion.
Administrera standardhöjningar och hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll.
Samordna avdelningens arbete kring hållbarhetsfrågor, främst inom ekologisk hållbarhet.

I rollen ingår också att:
Assistera/bistå Boservice vid budgetarbete och verksamhetsplanering.
Stödja serviceorganisationen på distrikten.
Löpande göra kvalitetsuppföljning av verksamheten.
Delta i projekt eller inneha rollen som projektledare inom avdelningen eller bolagsövergripande.
Sakgranska och kontera fakturor.
Ingå i bolagets samordningsberedskap för snö och halkbekämpning.Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Du ska ha god administrativ förmåga och vara kreativ, ansvarstagande och engagerande. Vi lägger stor vikt på din samarbetsförmåga och sociala kompetens.
Du behöver ha ett strukturerat, systematiskt och lösningsorienterat arbetssätt samt trivas med att samarbeta med andra i en prestigelös miljö där vi hjälper och stödjer varandra.
Du behöver ha intresse och kunskap om växter och utemiljöer samt teknisk förståelse för fastigheter.
Tjänsten kräver att du har:
Utbildning och/eller erfarenhet av kommunikation för att säkerställa att du kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift.
Utbildning och/eller erfarenhet av administrativt arbete.
God datorvana och kunskaper inom MS Office.
Körkort B

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Vill du veta mer kontaktar du chef för Kund och internservice, Charlott Kroon på telefon 0500–47 743 1. Facklig företrädare för Vision är Ann-Kristin Essgren, hon nås på telefon 0500-47 74 99.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 23 februari 2024. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.
Krav
B-körkort
Lägst gymnasieutbildning med administrativ eller kommunikativ inriktning.

Meriterande
Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom skötsel och planering av grönytor.
Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom myndigskontakter och bygglovshandläggning.
Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom projektledning.Om arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 120 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 53 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Förvaltare, vikariat

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en vikarierande förvaltare till vår verksamhet i Marknadsområde Skaraborg-Jönköping. Marknadsområdet bedriver fastighetsförvaltning och har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning samt Fastighetsservice.

Hos oss gör du skillnad

Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation. Du har ansvar för den löpande dialogen med våra kunder, som i huvudsak är bostadsrättsföreningar belägna i Skaraborg.

Som teknisk förvaltare hos oss ansvarar du för löpande förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. Du ansvarar för kontakter gentemot myndigheter och leverantörer. Andra ansvarsområden är tillsyn i fastigheter och underhållsbesiktningar, revidering av underhållsplaner, handlägga försäkringsärenden och störningsärenden samt hantera myndighetskontroller. Rollen kan även innebära att du planerar, upphandlar och genomför underhålls- och investeringsprojekt. Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode. 

 

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Du har akademisk utbildning från universitet/högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen.

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och utveckla samt skapa bra relationer och boendemiljöer. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkoppling till kunden är mycket viktig. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten omkring dig.

Du har arbetat administrativt och har goda datakunskaper samt god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi ser positivt på ifall du har byggnadsteknisk utbildning och erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du har erfarenhet av styrelsearbete.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är ett vikariat i form av visstidsanställning till 2024-06-30. Placeringsort är Skövde, men du förväntas arbeta i kundernas närhet vilka finns i bl.a. Falköping och Tidaholm.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se/ Om oss/ Lediga jobb, senast 2024-02-04. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Katarina Carlsten på tel. 0500-47 26 01 mejl [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Hyresadministratör

Ansök    Jan 15    Ls Jobbet AB    Fastighetsassistent
Nu söker vi en hyresadministratör till vår avdelning för ekonomi och hr. Rollen vänder sig till dig som brinner för siffror samt ordning och reda. Du trivs med en bred roll som inkluderar allt inom hyresadministration inklusive kravverksamhet. Vår nuvarande hyresadministratör går i pension i sommar och därför söker vi nu en ny kollega. Som hyresadministratör har du en bred roll som bland annat inkluderar hyresavisering, kravhantering, uppdatering av hyresn... Visa mer
Nu söker vi en hyresadministratör till vår avdelning för ekonomi och hr. Rollen vänder sig till dig som brinner för siffror samt ordning och reda. Du trivs med en bred roll som inkluderar allt inom hyresadministration inklusive kravverksamhet.
Vår nuvarande hyresadministratör går i pension i sommar och därför söker vi nu en ny kollega. Som hyresadministratör har du en bred roll som bland annat inkluderar hyresavisering, kravhantering, uppdatering av hyresnivåer i fastighetssystemet och att hantera flödet av leverantörsfakturor. Du kommer till största delen att arbeta med löpande arbetsuppgifter med ansvar för att utveckla uppgifterna inom det egna ansvarsområdet – men du kan också komma att delta i gemensamma projekt. Du arbetar nära kollegorna inom avdelningen och vår styrka är att vi jobbar tillsammans för att lösa uppgifterna.
Arbetsuppgifter
Som hyresadministratör består dina arbetsuppgifter i huvudsak av att:
Genomföra månatliga hyresaviseringar
Genomföra övrig fakturering
Inläsning av hyresbetalningar och betalfiler samt avstämning av bankkonton
Utfärda påminnelser och krav samt administrera betalningsföreläggande inklusive kontakter med Kronofogdemyndigheten
Vara kundkontakt i frågor gällande hyresbetalningar
Administrera autogiromedgivanden
Bokföring mellan hyressystemet och ekonomisystemet
Registrera hyresförändringar i fastighetssystemet
Hjälpa och utbilda kollegor i fastighetssystemet i den del där du har systemansvar
Driva och samordna förändrings- och effektiviseringsprocesser inom ansvarsområdet
Omvärlds-, lag- och myndighetsbevaka inom ditt aktuella område
Stödja organisationen med kompetens inom området

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som i första hand har en relevant gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och från arbete med kundrelationer. Du har jobbat i olika system och gillar att förstå hur det hänger ihop. Erfarenhet från hyresjuridik samt system inom fastighetsförvaltning är meriterande.
Vi tror att du som söker tjänsten har en utpräglad servicekänsla. Du har integritet, är lösningsorienterad och kan arbeta strukturerat och noggrant. Samtidigt som du trivs i samarbete med andra och förmår skapa goda relationer, förväntas du också arbeta självständigt. Du har en positiv attityd och din sociala förmåga är väl utvecklad. För att passa för tjänsten behöver du ha en förmåga att kommunicera med kunder och kollegor i både tal och skrift.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse och den regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Lön enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontaktar du Anna Ström, Chef ekonomi och hr på telefon 0500-50 52 22. Facklig företrädare för Vision, Ann-Kristin Essgren, nås på telefon 0500-47 74 99.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2024. Urval kan komma att göras löpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med rekrytering.
Krav
B-körkortOm arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 120 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 53 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Snöskottare Vinter 2023-2024

Ansök    Okt 17    Veterankraft AB    Fastighetsförvaltare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig möjligheten att få njuta av naturen på din arbetstid. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skotta snö. Vi söker nu för kunds räkning snögubbar/snögummor som ska agera snöskottare. Är det mer än 5 cm snö, ska vi bege oss ut och skotta samt sanda hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är duktig på att skotta snö och har viss erfarenhet av snöröjning.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Älskar snön, men ogillar den på marken, och vill därmed fortast möjligt skotta bort den.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare Enhet SkaS Är du intresserad av att förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar för framtidens hälso- och sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Då har vi ett uppdrag till dig! Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning har kundansvar, är representant för fastighetsägaren i frågor som rör regionens fastighetsbestånd och försörjer regionens verksamheter med lokaler. Enheten SkaS ansvarar för fastigh... Visa mer
Fastighetsförvaltare Enhet SkaS
Är du intresserad av att förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar för framtidens hälso- och sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Då har vi ett uppdrag till dig!

Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning har kundansvar, är representant för fastighetsägaren i frågor som rör regionens fastighetsbestånd och försörjer regionens verksamheter med lokaler.

Enheten SkaS ansvarar för fastigheterna och kundrelationen gentemot hyresgästerna på sjukhusen i Skaraborg.

Vi på enhet SkaS utgår från Regionens hus i Skövde och består av ett tjugotal engagerade fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare och projektledare. Tillsammans förvaltar och utvecklar vi de fyra sjukhusfastigheterna i Skaraborg. 

Om rollen

Som fastighetsförvaltare kommer du tillsammans med övriga förvaltare att ansvara för det övergripande arbetet med förvaltning och utveckling av våra fyra sjukhusfastigheter. Din arbetsplats är på Regionens hus i Skövde, men du kommer även att arbeta ute på sjukhusfastigheterna. 

Med inriktning på hyresgästernas behov arbetar du med investeringsplaner, lokalförändringar och agerar som projektägare för olika former av projekt för fastigheterna. Våra sjukhusfastigheter har högt ställda krav på teknisk standard och robusthet för att möta hyresgästernas behov och du verkar i nära samarbete med dem och dina kollegor för att uppfylla dessa.

Som fastighetsförvaltare har du en central roll i organisationen med helhetsansvar för kundrelationen, fastigheten och dess utveckling utifrån ett hyresvärds- och ägarperspektiv. I fastigheterna pågår ständiga underhållsarbeten, fastighetsinvesteringar och hyresgästsanpassningar. Som fastighetsförvaltare agerar du projektägare i de projekt som beställs av hyresgästen. 

I rollen som fastighetsförvaltare ingår även att:

- tillsammans med hyresgästerna delta i arbetet med att skapa moderna och ändamålsenliga lokaler för framtidens hälso- och sjukvård
- föra dialog med kunderna om deras lång- och kortsiktiga lokalbehov
- ta fram och genomföra hyreskontrakt, hyresförhandlingar och hyresavtalsbevakningar
- ha budgetansvar, prognos-, intäkts- och resultatuppföljning för tilldelade byggnader eller fastigheter
- ansvara för att hyresgästritningar, avtal, ytor m.m. hålls uppdaterade i våra system
- ansvara för tilldelade fastigheters och byggnaders underhålls- och reinvesteringsplanering
- ta fram förvaltningsrapporter och beslutsunderlag för investeringar
- ingå i tilldelade fastigheternas fastighetsteam
- definiera ramar och innehåll vid lokalförändringsprojekt tillsammans med våra kunder och leda processen fram till ombyggd lokal.

Resor i tjänsten ingår. Där det är möjligt använder vi oss utav kollektivtrafik vid resor. 

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg, installation, samhällsbyggnad alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har gedigen erfarenhet av förvaltning och utveckling av fastigheter, samt vana att leda team i projekt eller förvaltning. Du har god förmåga att kommunicera, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Vi söker en person som är engagerad, kommunikativ och som har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är flexibel, och är van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del av och leda ett team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, och en stabilitet att bidra med.  

Det är meriterande med erfarenhet av arbete med installationsmässigt komplexa fastigheter såsom sjukhus, läkemedelsindustri, processindustri eller liknande. 

I rekryteringsprocessen används personlighets- och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8/1.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision "Det goda livet". Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Maj 12    Ls Jobbet AB    Fastighetsförvaltare
Vill du jobba som fastighetsförvaltare och vara med och utveckla vår tekniska förvaltning? Som förvaltare ingår du i Fastighetsutveckling som består av fastighetsförvaltare, byggprojektledare, tekniker och hantverkare med olika inriktningar. Det är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor, entreprenörer och hyresgäster. Arbetsuppgifter Initiera, utreda och skapa beslutsunderlag samt planera och genomföra underhållsakti... Visa mer
Vill du jobba som fastighetsförvaltare och vara med och utveckla vår tekniska förvaltning?
Som förvaltare ingår du i Fastighetsutveckling som består av fastighetsförvaltare, byggprojektledare, tekniker och hantverkare med olika inriktningar. Det är en självständig tjänst där du planerar dagen själv i samförstånd med kollegor, entreprenörer och hyresgäster.
Arbetsuppgifter
Initiera, utreda och skapa beslutsunderlag samt planera och genomföra underhållsaktiviteter och underhållsprojekt.
Följa upp och analysera underhållsarbeten.
Ekonomisk uppföljning.
Vara ett stöd till övrig personal inom bolaget när det gäller frågor kopplade till fastigheterna.
Hantera löpande myndighetskrav inom drift- och underhåll tillsammans med övriga förvaltare.
Informera och vara en del i kunddialogen med våra hyresgäster.
Hantera löpande kontakter med leverantörer, myndigheter, entreprenörer och andra externa aktörer.
Följa upp service- och ramavtal samt genomförda arbeten.
Delaktig i upphandlingsprocessen av underhållsarbeten.Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
Förvaltarrollen är en central funktion i en kundfokuserad verksamhet där mycket kontakter och kommunikation sker både internt och externt. Servicekänsla, social kompetens, flexibilitet och förmåga att vara lösningsorienterad är grundförutsättningar för tjänsten.
Du har en god administrativ förmåga och kan enkelt uttrycka dig i tal och skrift.
Ett genuint intresse för digital utveckling och teknik- och underhållsfrågor är ett måste i tjänsten. Du gillar struktur, är bra på att planera och organisera i en omväxlande, prestigelös miljö där vi hjälper och stödjer varandra.
Din tekniska förvaltarkompetens innefattar minst grundläggande kunskaper inom de olika områdena inom teknisk förvaltning. Vi söker dig som har en utbildning från högskola eller universitet eller på annat sätt förvärvat kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Meriterande är erfarenhet och kunskaper inom entreprenadjuridik och projektledning.
B-körkort är ett krav.
Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.
Vill du veta mer kontaktar du Tobias Nilsson, chef teknisk förvaltning, 0500-47 74 03. Facklig företrädare för fackförbundet Vision är Ann-Kristin Essgren, 0500-47 74 99.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 31 maj 2023. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.
Krav
B-körkort

Meriterande
Förvaltarutbildning
Erfarenhet/utbildning inom entreprenadjuridik och projektledning
Erfarenhet från bygg eller måleribranschenOm arbetsgivaren - AB Skövdebostäder
Vi är Skövdes ledande hyresvärd. Vi tar ansvar och vi går före - både när det gäller miljö, sociala frågor och trygga bostadsområden. Det handlar också om att skapa prisvärda hem med god service och standard. Skövdebostäder utvecklar Skövde - till en ny nivå.
Skövdebostäder bygger, förvaltar och erbjuder hållbara, prisvärda bostäder för alla som vill leva i Skövde. Vi bidrar också till att stärka och utveckla de stadsdelar där våra hyresgäster bor. Vi är ett bolag i ständig utveckling och har också höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.
Ett av bolagets viktigaste mål är att våra medarbetare är goda ambassadörer och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Vi har ett eNPS på 40 (employee Net Promotor Score) och det är vi stolta över. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor. Därför uppmuntrar vi nya initiativ och idéer som kan förbättra verksamheten. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och söker aktivt ny kunskap och nya idéer. Vi ger också stor frihet till våra medarbetare att ta ansvar för och utveckla sitt arbetsområde.
Vi hoppas du vill bli en av oss! Visa mindre

Förvaltningsassistent

Vi är Balder. Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Nu söker vi en förvaltningsassistent till Skövde! Om rollen. Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen??Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den... Visa mer
Vi är Balder.
Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Nu söker vi en förvaltningsassistent till Skövde!

Om rollen.
Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen??Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den ordningen. Därför letar vi efter en kollega som är genuint intresserade av fastighetsbranschen och som gillar att bygga relationer samt ta hand om och utveckla våra hus. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, hyresgästerna och projekten. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa.

Generellt handlar arbetsdagen om att aktivt arbeta tillsammans med samtliga kollegor inom affärsområdet. Arbetsuppgifter innefattar bland annat uthyrning av våra hyresrätter, hantering av fakturor, reskontra och inkasso samt annan administration. Vi söker därför en person som är strukturerad, relationsbyggande och en riktig lagspelare.

Du behöver ha ett intresse för de människor du möter då en stor del av jobbet handlar om kommunikation och relationsbyggande med befintliga såväl som potentiella hyresgäster, entreprenörer och teamet. Har du dessutom koll på hur en byggnad är uppbyggd och fungerar så prickar du nästan hela checklistan!

Ansökan.
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen eller rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Felicia Forsberg via [email protected].

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss!

LI-MK1 Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare Skövde  Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer. Beskrivning Enhet Samhällsfastigheter ansvarar för förvaltning... Visa mer
Fastighetsförvaltare Skövde 

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Beskrivning

Enhet Samhällsfastigheter ansvarar för förvaltningen av regionens kollektivtrafikfastigheter, skolor, kontor, kulturfastigheter, Botaniska trädgården samt Alingsås Tvätteri. I enhetens ansvar ligger även ett flertal större pågående och planerade nybyggnadsprojekt, bland annat Västlänkenstationerna Korsvägen och Haga, Spårvagnsdepå Ringön, Hästcentrum Axevalla samt nytt växthus Botaniska trädgården. I enheten arbetar fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare samt tekniska förvaltare, enheten leds av fastighetschef.

Enheten har ett regionalt ansvar där medarbetare och fastigheter är spridda i regionen. I denna roll kommer du ansvara för lokalerna för Västra Götalandsregionens folkhögskolor och naturbruk.

Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med dina kollegor som är fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare, tekniska förvaltare samt fastighetschef.

Om rollen

Som fastighetsförvaltare har du en central roll i organisationen med helhetsansvar för kundrelationen, fastigheten och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv. Då våra kunder i nuläget har flertalet utvecklingsprojekt under uppstart så behöver du även vara bekväm med att driva och ansvara för projekt i tidiga skeden.   

Nu söker vi en fastighetsförvaltare som kommer ingå i teamet som arbetar med regionens samhällsfastigheter. Du kommer utgå ifrån regionens hus i Skövde.

Med uppdraget och ansvaret för området tillkommer även matchande befogenheter för att du ska kunna ta välgrundade beslut.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar:

- Ansvara för kundens behov och utveckling av ändamålsenliga fastigheter på lång och kort sikt samt ingå i förvaltningsområdets fastighetsteam
- Ansvara för objektens underhålls- och investeringsplanering
- Definiera ramar och innehåll vid lokalförändringsprojekt tillsammans med våra kunder och leda processen fram till ombyggd lokal
- Vara projektägare i dina projekt vilket bland annat innebär att du är ansvarig för projektets ekonomi och håller i dialogen med kund
- Bevaka att hyresgästritningar, avtal, ytor mm i våra system hålls uppdaterade
- Upprätta budget och göra prognoser för hyresintäkter och kostnader för ditt ansvarsområde

Tjänsten kommer ge dig en utmanande och spännande roll i fastigheternas utveckling. Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi vill att du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom fastighetsekonomi, lantmäteri eller liknande.  Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har några års erfarenhet inom yrket, samt med fördel erfarenhet av projektledning av underhållsplanering, samt fastighetsutveckling. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom politiskt styrda organisationer.

Vi söker en person som har ett stort engagemang. Funktionen är en nyckelroll för säkerställande att våra fastigheter lever upp till våra kunders och ägares krav vad gäller ekonomi och kvalitet.

För att lyckas väl med uppdraget krävs att du har en god strategisk och analytisk förmåga samt kan  prioritera väl och fokusera på rätt saker. För att ditt arbete ska komma alla till nytta är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift och är bekväm och van vid muntlig framställan. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Du kommer även ha möjlighet att arbeta upp till 50% på distans.

Varmt välkommen med din ansökan 5 mars.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen for... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen fortsätter utvecklingen och är för närvarande inne i en expansiv fas. Därför söker vi en förvaltare med fokus på projektledning till vår verksamhet i Marknadsområde Skaraborg - Jönköping. Marknadsområdet bedriver fastighetsförvaltning och har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning och Fastighetsservice.

Vad ska du göra?
Som förvaltare med fokus på projektledning har du en stödjande roll i vår kundorienterade organisation. Du har ansvar för att stödja övriga leveransorganisationen med upphandling och ledning av olika underhålls- och investeringsprojekt hos våra förvaltade kunder, som är bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare belägna i Skaraborg.

I denna tjänst har du i grunden uppdrag som förvaltare (teknisk förvaltning) för några tilldelade kunder. Förvaltaren ansvarar för löpande förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. I detta ingår planering, upphandling och genomförande av underhållsprojekt samt ansvar för kontakter gentemot myndigheter och leverantörer. Andra ansvarsområden är revidering av underhållsplaner, hantera försäkringsfrågor och boendekontakter, hantera myndighetskontroller, tillsyn och underhållsbesiktningar.

I rollen som förvaltare förekommer även uppdrag som styrelseledamot i bostadsrättföreningar, vilket innefattar ett varierande antal kvällsmöten. I rollen som ledamot fångar du upp kundbehov, utvecklar kundrelationen och verkar tillsammans med styrelsen för ett långsiktigt och hållbart arbete i bostadsrättsföreningen. Du företräder Riksbyggen i ledamotsuppdraget och är även kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar och hyresgäster - i frågor som rör den tekniska förvaltningen.

Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas projekt genomförs och att rätt resurser från Riksbyggen är involverade. Detta innebär att du har ett nära samarbete med andra inom leveransorganisationen såsom andra förvaltare, ekonomer, kundansvariga, drifttekniker, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Vem är du?

Vi söker dig som är en kundorienterad lagspelare och som har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och utveckla samt skapa bra boendemiljöer. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkoppling till kunden och kollegor är mycket viktig.

Du har akademisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande erfarenhet med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik samt projektledning. Meriterande är om du har erfarenhet av styrelsearbete. Du har goda datakunskaper samt god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Skövde med arbete på alla övriga orter i marknadsområdet. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan senast tisdagen den 28 februari 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så dröj inte med din ansökan.

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Christer Gustavsson på telefon 0500-472608 alternativt emejl [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Bovärd

Är du eller vill du bli Skövdes bästa fastighetsskötare? Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt fastighetskontor i Skövde. Willhems fastigheter i Skövde består av drygt 800 lägenheter som finns utspridda i flera områden, bla. Storegården, Kilbacken och Eriksdal. Vi är ett gott team på 6 kollegor som utgår från fräscha lokaler på Storegård... Visa mer
Är du eller vill du bli Skövdes bästa fastighetsskötare?
Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt fastighetskontor i Skövde.
Willhems fastigheter i Skövde består av drygt 800 lägenheter som finns utspridda i flera områden, bla. Storegården, Kilbacken och Eriksdal. Vi är ett gott team på 6 kollegor som utgår från fräscha lokaler på Storegården. I Skövde blir du en av två bovärdar som har ett nära samarbete med varandra samt med det övriga teamet som består av förvaltningsassistenter, teknisk förvaltare och fastighetschef.
Din huvuduppgift som bovärd är att ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. Större delen av dagen kommer du att spendera ute i våra fastigheter men vi ser också till att ses regelbundet på kontoret och är måna om att skapa trivsel och delaktighet. Du kommer att få ett stort eget ansvar och vara en nyckelperson vad gäller att leverera högsta kvalité till våra hyresgäster.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och utveckla och förbättra för hyresgästen varje dag
- utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
- planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
- hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
- beställa och följa upp fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
- utföra tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av VVS, SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete eller el är det meriterande. Det är också ett stort plus om du har erfarenhet från att arbeta med kund inom servicebranschen. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Innan anställning kan erbjudas genomförs en bakgrundskontroll av en extern leverantör.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är mycket ansvarstagande, självständig och har en hög servicekänsla. Du är händig och gillar att arbeta praktiskt men har inget emot att ha datorn som arbetsredskap i vissa moment. Vidare trivs du i en social roll med många kundmöten och du motiveras av att leverera bra service.
På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Dessa värderingar ser vi gärna att du delar och inspireras av!
Willhems erbjudande
Hos Willhem välkomnas du till ett stabilt och långsiktigt bostadsbolag med en företagskultur som präglas av framåtanda, prestigelöshet och kollegor som månar om varandra. Vårt kunniga gäng i Skövde kommer att ge dig den bästa starten genom att dela med sig av sin kunskap och ge dig möjlighet att utvecklas. Willhem vill ge dig som anställd de bästa förutsättningarna för välmående och därför erbjuder vi förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via http://jobb.willhem.se/ senast den 12 februari. Urvalet kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetschef Jennifer During på telefon 0500-400303 eller via e-post [email protected]


Tillträde: I april eller enligt överenskommelse
Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid
Lön: Fast lön


?På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till ca 60 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se Visa mindre

Administratör på fastighetsavdelningen inom Sektor service

Ansök    Dec 20    Skövde kommun    Fastighetsassistent
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!ARBETSUPPGIFTER
Du blir del av en positiv och engagerad arbetsgrupp bestående av fyra Administratörer i ledning av en Kvalitetskontroller. Som medarbetare har du stor möjlighet att styra och utveckla ditt eget arbete och med detta följer ett stort personligt ansvar. Att avlasta varandra vid behov ses som en självklarhet, vilket leder till att rollerna blir bredare och verksamheten blir mindre sårbar. Dina huvudsakliga sysslor är de flesta förekommande arbetsuppgifterna inom fastighetsadministration, exempelvis in- och uthyrning samt besiktning av bostäder. I din roll ingår även att vara IT-beställare. Du utgår från kontorsplats i Stadshuset där du spenderar större delen av din arbetstid. Uppdrag som innebär kortare resor runt om i kommunen är förekommande. Förutom många interna kontakter i kommunens alla sektorer kommer du även ha regelbunden kontakt med privata hyresgäster och externa aktörer så som bostadsbolag, hantverkare och liknande. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för arbetsgruppen administration. Den redan påbörjade digitaliseringen kommer att innebära mer och mer teknik i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
Utöver en slutförd utbildning (på minst gymnasienivå) behöver du ha en flerårig arbetserfarenhet inom fastighetsadministration. Kunskap om hyreslagstiftning samt erfarenhet av arbete i fastighetssystemet Incit Xpand är meriterande. Då tjänsten innebär många personliga kontakter krävs mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Eftersom du i arbetet behöver ta dig till ett flertal olika platser runt om i kommunen fodras B-körkort.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt när vi bedömer din lämplighet för tjänsten. För att fungera väl i denna roll behöver du ha sinne för ordning och reda. Du behöver även vara engagerad och ansvarsfull samt ha en förmåga att arbeta med flera processer parallellt. Det är mycket viktigt att du har en naturlig känsla för god service och är duktig på att kommunicera i både skrift och tal. Vi vill även att du delar kollegornas utvecklingsmotivation och självklara laganda.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen for... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen fortsätter utvecklingen och är för närvarande inne i en expansiv fas. Därför söker vi en förvaltare med fokus på projektledning till vår verksamhet i Marknadsområde Skaraborg - Jönköping. Marknadsområdet bedriver fastighetsförvaltning och har idag ca. 170 anställda inom Ekonomisk- och Teknisk förvaltning och Fastighetsservice.

Vad ska du göra?
Som förvaltare med fokus på projektledning har du en stödjande roll i vår kundorienterade organisation. Du har ansvar för att stödja övriga leveransorganisationen med upphandling och ledning av olika underhålls- och investeringsprojekt hos våra förvaltade kunder, som är bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare belägna i Skaraborg.

I denna tjänst har du i grunden uppdrag som förvaltare (teknisk förvaltning) för några tilldelade kunder. Förvaltaren ansvarar för löpande förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. I detta ingår planering, upphandling och genomförande av underhållsprojekt samt ansvar för kontakter gentemot myndigheter och leverantörer. Andra ansvarsområden är revidering av underhållsplaner, hantera försäkringsfrågor och boendekontakter, hantera myndighetskontroller, tillsyn och underhållsbesiktningar.

I rollen som förvaltare förekommer även uppdrag som styrelseledamot i bostadsrättföreningar, vilket innefattar ett varierande antal kvällsmöten. I rollen som ledamot fångar du upp kundbehov, utvecklar kundrelationen och verkar tillsammans med styrelsen för ett långsiktigt och hållbart arbete i bostadsrättsföreningen. Du företräder Riksbyggen i ledamotsuppdraget och är även kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar och hyresgäster - i frågor som rör den tekniska förvaltningen.

Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas projekt genomförs och att rätt resurser från Riksbyggen är involverade. Detta innebär att du har ett nära samarbete med andra inom leveransorganisationen såsom andra förvaltare, ekonomer, kundansvariga, drifttekniker, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Vem är du?

Vi söker dig som är en kundorienterad lagspelare och som har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och utveckla samt skapa bra boendemiljöer. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkoppling till kunden och kollegor är mycket viktig.

Du har akademisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande erfarenhet med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik samt projektledning. Meriterande är om du har erfarenhet av styrelsearbete. Du har goda datakunskaper samt god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Skövde med arbete på alla övriga orter i marknadsområdet. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan senast tisdagen den 28 februari 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så dröj inte med din ansökan.

Kontakt
Vid frågor kontakta leveranschef Christer Gustavsson på telefon 0500-472608 alternativt emejl [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Brandskyddstekniker

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandskyddstekniker i en organisation med många trevliga kollegor och god stämning? Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag! Vårt erbj... Visa mer
Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandskyddstekniker i en organisation med många trevliga kollegor och god stämning?

Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Vårt erbjudande

Med visionen ingen och inget skall skadas av bränder och olyckor kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Vi tillbringar mycket tid på jobb och då är det ännu viktigare att kunna känna sig trygg och säker.

Lite om vad en Brandskyddstekniker gör

- Levererar och monterar/installerar brandutrustning.

- Genomför service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap.

- Stärker och bygger starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Vidare:

- Du kommer ansvara för att boka upp kunder inför utförande av uppdrag.
- Du kommer på daglig basis genomföra uppdrag hos våra kunder, ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete där du avslutar med att dokumentera. Allt uppdragshantering sker i vår digitala plattform mobigo.
- Tjänsten passar dig som tycker att ett fullgott brandskydd är viktigt och du trivs samtidigt med att arbeta ute på fält.
- Ditt arbetsområde kommer utgå från depån med omnejd men du bör vara beredd på att arbeta även på andra orter på Regionen.
- Presto tillhandahåller en servicebil som du har möjlighet att ta med hem för att lätt nästa dag kunna åka direkt till nästa inbokade uppdrag.


Vem är du?

Engagerad, driven och extremt serviceminded mot kunder och kollegor.

En lagspelare som vet att vi tillsammans är starka.

Skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

Du trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

Du är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Och det viktigaste; du bidrar med positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

Innan du ansöker förutsätter vi att du:

Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Har god datorvana i Officepaketet.
Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse, urval sker löpande.
Omfattning: Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och därefter erbjuds en tillsvidareanställning.
Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00. 40 timmar/vecka.

Förmåner: Friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Kollektivavtalad tjänstepension. Arbetstidsförkortning om 82 min/fullgjord arbetsvecka

Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter

Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. ... Visa mer
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter

Är du intresserad av att förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland?

Enheten Fastighetsförvaltning Öst ansvarar för fastigheter och kundrelationen gentemot samtliga hyresgäster där Skaraborgs sjukhus respektive Södra Älvsborgs sjukhus har sin huvudverksamhet.  Geografiskt område omfattar Skövde, Lidköping, Falköping, Mariestad respektive Borås och Skene.
Tjänsten kommer ha fokus mot Skaraborgs sjukhus med placeringsort Skövde på Regionens hus.

Vi söker nu dig som vill bli Fastighetsförvaltare hos oss på Västfastigheter

Här får du möjligheten att centralt delta i avdelningens förvaltning och arbeta i nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare. Med fokus på kundens behov och utveckling av fastigheter arbetar du med investerings-, detalj- och utvecklingsplaner, hyreskostnadsanalyser samt lokalförändringar. I uppdraget ingår även ett övergripande ansvar som teknisk förvaltare bygg inom enheten, med fokus på långsiktig planering inom byggområdet.

Som förvaltare ansvarar du för förvaltning och utveckling av våra sjukhusfastigheter. Du blir projektägare för hyresgästanpassningar och fastighetsrelaterade investeringar. Tillsammans med övriga fastighetsförvaltare på sjukhuseten samarbetar du med våra hyresgäster samt med övriga områden inom Västfastigheter. En viktig uppgift är balansen mellan hyresgästens behov med ägarnas krav. Du planerar och samordnar investeringar och beställer projekt av Västfastigheters organisation. Du agerar projektägare och ansvarar för att projekt är affärsmässiga och ekonomiskt hållbara, vidare ansvarar du för att bereda underlag inför regionens beslutprocess.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom området som vill utvecklas vidare i rollen som fastighetsförvaltare.

För att trivas i rollen

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom likvärdigt område, alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Sannolikt har du erfarenhet från fastighetsförvaltning med tekniskt innehåll inom större organisation. Kunskaper och erfarenhet program som AutoCAD, Tekla, Revit?är meriterande, samt bred erfarenhet av byggprocessen och kunskap inom entreprenad, kalkylering och projektledning.

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del av ett starkt team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med.

Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är ett krav då vissa resor kräver det.

Varmt välkommen med din ansökan senast 4 maj.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ta nästa steg i karriären som Fastighetsförvaltare hos Västerhuset!

Västerhuset i Skövde växer och vi söker därför en självgående och relationsskapande person till huvudkontoret. Är du intresserad av projektledning, förvaltning och administration och vill ha ett roligt jobb på ett modernt, expansivt och innovativt företag? Då kan tjänsten som Förvaltare hos oss på Västerhuset vara något för dig! Vad innebär rollen som Förvaltare? Det dagliga arbetet går först och främst ut på att förbättra driftnettot genom utveckling ... Visa mer
Västerhuset i Skövde växer och vi söker därför en självgående och relationsskapande person till huvudkontoret. Är du intresserad av projektledning, förvaltning och administration och vill ha ett roligt jobb på ett modernt, expansivt och innovativt företag? Då kan tjänsten som Förvaltare hos oss på Västerhuset vara något för dig!

Vad innebär rollen som Förvaltare?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att förbättra driftnettot genom utveckling och värdeskapande åtgärder i beståndet och ansvara för underhållsplanering och affärsplan tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ha ett helhetsansvar för aktuella fastigheter, bygglovsplanering, besiktningar, verka för en god och nära kundrelation, ha personalansvar och fungera som en central länk mellan oss och våra kunder. Som Förvaltare tillhör du huvudkontoret och rapporterar till företagets vd. Du kommer att arbeta i nyrenoverade, moderna och trivsamma lokaler i utkanten av Skövde.

Vem söker vi?

Till rollen som Förvaltare söker vi framförallt dig som är en social och prestigelös person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fastighetsförvaltning, fastighetsbranschen och/eller projektledning, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av ritningshantering och arbetsledning.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Västerhuset med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Västerhuset. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-05-25.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Fastighetstekniker sökes till Amasten i Skövde

Amasten äger och förvaltar 8 200 lägenheter runt om i Sverige, varav ca 140 lägenheter i Skövde och 70 lägenheter i Mariestad. Med värdeord som trygghet, innovation och affärsmannaskap är vår vision att skapa trygga hem och bostadsområden för våra hyresgäster. Vår strategi framåt är att växa, utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Vi ska vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet och... Visa mer
Amasten äger och förvaltar 8 200 lägenheter runt om i Sverige, varav ca 140 lägenheter i Skövde och 70 lägenheter i Mariestad. Med värdeord som trygghet, innovation och affärsmannaskap är vår vision att skapa trygga hem och bostadsområden för våra hyresgäster.
Vår strategi framåt är att växa, utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Vi ska vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet och ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner. Just nu söker vi en servicefokuserad fastighetstekniker till Amasten i Skövde, kanske är det du som blir en del av vår tillväxtresa?

Läs mer på www.amasten.seArbetsuppgifter
Beståndet består av ca 200 bostadslägenheter med tillhörande lokaler i Skövde och Mariestad. Som fastighetstekniker har du ett löpande ansvarar för drift och underhåll av tekniska system som värme-, kyla-, och ventilationssystem och ser till att systemen fungerar med hänsyn till myndighetskrav och energianvändning. Du tar löpande ansvar för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och attestering av fakturor. 

I dina arbetsuppgifter ingår även: Ta emot och åtgärda felanmälningar
Genomföra reparationer
Genomföra ronderingar och kontroller
Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
Utföra lägenhetsbesiktningar
Sköta inre och yttre miljö
Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll
Ansvara för energioptimering av tilldelade fastigheter
Ansvara för verktyg och redskap

För oss är det viktigt att du följer givna föreskrifter och använder de skyddsanordningar som krävs för att skapa en bra och säker arbetsmiljö.
Placeringen utgår från vårt kontor i Skövde. Du arbetar självständigt och rapporterar till ansvarig förvaltare.Kvalifikationer och erfarenheter
För att passa i rollen ser vi gärna att du har utbildning inom teknik, VVS eller el, som lägst på gymnasienivå. Har du kunskap inom el, styr och regler är det ett stort plus. Du har några års arbetserfarenhet inom fastighetsteknik eller motsvarande och ska ha jobbat inom bostäder. 

Du hanterar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt besitter goda datorkunskaper, har du tidigare arbetat i felavhjälpande-systemet Vitec är det ett plus. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna kandidater som bor i närområdet till Skövde. Profil
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som har ett stort tekniskt intresse och tycker om att ge service. Du sätter kundens behov i fokus, är mån om att skapa goda relationer och vill bidra till en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Då rollen innebär en del ensamarbete är det viktigt att du är initiativtagande till förbättringsarbeten och hanterar att självständigt arbeta med olika processer. Du har lätt för att kommunicera, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem.

För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar samt vara behjälplig på andra orter i Skaraborg för att stötta upp vid behov. 
Du får stort eget ansvar och frihet i rollen och möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt. Vi har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur med bra villkor.Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller [email protected]. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Teknisk förvaltare Skaraborg

Vi söker Teknisk förvaltare för våra fastigheter och verksamheter i Skaraborg Vill du bli vår kollega och ansvara för förvaltning och drift av våra fastigheter samt samordna kontakt med hyresvärdar och verksamheter i Skaraborg?   Du kommer att jobba självständigt men nära verksamheter inom fordonsförsäljning och servicemarknad. Du ansvarar för drift, underhåll, förvaltning samt vid behov mindre ombyggnadsprojekt samt för att uppfylla lagar och regler ... Visa mer
Vi söker Teknisk förvaltare för våra fastigheter och verksamheter i Skaraborg

Vill du bli vår kollega och ansvara för förvaltning och drift av våra fastigheter samt samordna kontakt med hyresvärdar och verksamheter i Skaraborg?  

Du kommer att jobba självständigt men nära verksamheter inom fordonsförsäljning och servicemarknad.

Du ansvarar för drift, underhåll, förvaltning samt vid behov mindre ombyggnadsprojekt samt för att uppfylla lagar och regler inom området.

Du utgår från en av våra anläggningar i Skövde men ansvaret kommer att sträcka sig över flera anläggningar i Skaraborgsregionen.

Företagsinformation
Bröderna Brandt Bil AB är en koncern med fyra verksamhetsbolag inom försäljning av tunga och lätta fordon, service, butik, drivmedel m.m. Företaget startades redan 1929 och drivs idag av fjärde generationen Brandt tillsammans med ca 550st medansvariga. I dotterbolagen är vi auktoriserade återförsäljare för VolvoCars, Renault, Dacia (Bröderna Brandt Personbilar AB), Ford, Mazdam MG (Brandt Fordon AB) samt Volvo Lastvagnar och Bussar (Bröderna Brandt Lastvagnar AB). Vi är ISO certifierade inom kvalitet (9001) och miljö (14001).

Våra ledord är trygghet, personligt och engagemang.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Teknisk förvaltning av fastigheter 
- Kontakt med och viss support till hyrestagande verksamheter inom koncernen
- Projektera, upphandla, projektleda samt följa upp mindre om- och nybyggnationer
- Hålla god kommunikation med hyresvärdar och agera beställare för hyrestagaren 
- Arbetsleda vaktmästare

Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat som Teknisk förvaltare tidigare eller har annan erfarenhet av förvaltning inom fastigheter. Du skall vara strukturerad och självständigt driven och ha god kommunikationsförmåga. Du skall minst ha grundläggande kunskap i juridik härrörande till bygg, miljö samt arbetsmiljö. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter

Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. ... Visa mer
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter
Är du intresserad av att förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland?

Enheten Fastighetsförvaltning Öst ansvarar för fastigheter och kundrelationen gentemot samtliga hyresgäster där Skaraborgs sjukhus respektive Södra Älvsborgs sjukhus har sin huvudverksamhet.  Geografiskt område omfattar Skövde, Lidköping, Falköping, Mariestad respektive Borås och Skene.
Tjänsten kommer ha fokus mot Skaraborgs sjukhus med placeringsort Skövde på Regionens hus.

Vi söker nu dig som vill bli Fastighetsförvaltare hos oss på Västfastigheter
Här får du möjligheten att centralt delta i avdelningens förvaltning och arbeta i nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare. Med fokus på kundens behov och utveckling av fastigheter arbetar du med investerings-, detalj- och utvecklingsplaner, hyreskostnadsanalyser samt lokalförändringar.

Som förvaltare ansvarar du för förvaltning och utveckling av våra sjukhusfastigheter. Du blir projektägare för hyresgästanpassningar och fastighetsrelaterade investeringar. Tillsammans med övriga fastighetsförvaltare på sjukhuseten samarbetar du med våra hyresgäster samt med övriga områden inom Västfastigheter. En viktig uppgift är balansen mellan hyresgästens behov med ägarnas krav. Du planerar och samordnar investeringar och beställer projekt av Västfastigheters organisation. Du agerar projektägare och ansvarar för att projekt är affärsmässiga och ekonomiskt hållbara, vidare ansvarar du för att bereda underlag inför regionens beslutprocess.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom området som vill utvecklas vidare i rollen som fastighetsförvaltare.

För att trivas i rollen
Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom likvärdigt område, alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Sannolikt har du erfarenhet från fastighetsförvaltning med tekniskt innehåll inom större organisation. Kunskaper och erfarenhet program som AutoCAD, Tekla, Revit?är meriterande

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del av ett starkt team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med.

Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är ett krav då vissa resor kräver det.

Varmt välkommen med din ansökan senast 19 april.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Property Manager

PROPERTY MANAGER – VOLVO GROUP REAL ESTATE, SKÖVDE Är du en kunnig, ansvarstagande och kreativ person som gillar att driva resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarhet och vill göra skillnad avseende en hållbar fastighetsförvaltning ?Vill du vara med och bidra till Volvos och Skövdes fortsatta utveckling? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team! OM OSS Volvokoncernen är en av världens... Visa mer
PROPERTY MANAGER – VOLVO GROUP REAL ESTATE, SKÖVDE


Är du en kunnig, ansvarstagande och kreativ person som gillar att driva resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarhet och vill göra skillnad avseende en hållbar fastighetsförvaltning ?Vill du vara med och bidra till Volvos och Skövdes fortsatta utveckling? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team!

OM OSS
Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus och Volvo Penta. Volvo Group Real Estate är Volvokoncernens fastighetsbolag med fokus på att optimera värdet på Volvokoncernens fastigheter och bidra till koncernens tillväxt. Vi förvaltar och utför fastighetsprojekt i Sverige och globalt och verksamheten inkluderar både fastighetsunderhåll och arbetsplatsservice.
Volvo Group Real Estate är en global organisation indelade i divisioner där Skövde är en del av region West i Europe Division. Divisionen driver, utvecklar och ansvarar för stora delar av Volvos fastighetsbestånd i både Sverige och Europa.


DETTA ÄR DINA NYA KOLLEGOR
Vi söker nu en Property Manager till vårt team av engagerade medarberbetare i Skövde och region West. Här arbetar vi som en sann business partner och vårt mål är att skapa arbetsmiljöer där människor trivs och utvecklas, varje dag.
Tjänsten är placerad i Skövde och du kommer att rapportera till Director Region West inom Europe Division. Du kommer att arbeta nära dina kollegor inom förvaltning och projektledning på Real Estate, men också nära våra kollegor på Volvo Group Truck Operations i Skövde.


DETTA KOMMER DU ATT FÅ JOBBA MED
Som Property Manager hos oss ansvarar du för ett fastighetsbestånd och har daglig kontakt med de verksamheter som verkar i lokalerna. Du har budgetansvar och ansvarar för att underhållsplaner tas fram och verkställs. Du är med som kravställare i byggprojekt och koordinerar i olika sammanhang. Du samarbetar med projektorganisation, driftorganisation samt supportfunktioner och tar ett helhetsansvar för ”ditt” fastighetsbestånd samtidigt som du håller löpande kontakt med våra kollegor för att förstå nuvarande samt framtida behov.
På VoIvo i Skövde pågår för närvarande stora satsningar för att möta framtiden och transformationen inom fordonsbranschen, en spännande resa som du i denna roll kommer att få vara en del av i stor utsträckning.


Utöver detta kommer du även att jobba med:
Aktivt arbeta med förbättring och utveckling av Real Estates leverans
Utföra beställningar av uppdrag i samarbete med både interna som externa kollegor
Säkerställa att tillämpliga direktiv, myndighetskrav och lagar följs
Finansiell uppföljning och utvärdering av ingångna avtal

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du inser vikten av god planering, men kan också agera snabbt när det behövs. Du gillar att ge god service, är noggrann, ansvarsfull, har en förmåga att samarbeta i olika team men också självständigt, och har ett gott humör.


Kvalifikationer:
Högskoleingenjörsutbildning (inriktning bygg/fastighet) eller motsvarande
Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från liknande roller. Erfarenhet från industri- och teknikintensiva byggnader är meriterande
Du har stor vana att leda bygg-/underhållsprojekt och/eller att vara kravställare i byggprojekt samt ansvara och hålla ihop alla frågor kring ditt fastighetsbestånd
Du är väl insatt i fastighetsägarens ansvar
Erfarenhet av att ta fram underhållsplaner, budget och uppföljning mot budget av fastighetsbestånd

För att vara riktigt framgångsrik i denna position ser vi även gärna att du:
är lösningsorienterad, strukturerad i ditt arbetssätt, gillar att planera och är van vid att dokumentera det du gör
är bra på att kommunicera, skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder
är van vid att driva frågor och leda möten eller team
har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift

VI ERBJUDER DIG
Du kommer att få möjlighet att arbeta med mycket erfarna, motiverade och kompetenta kollegor som strävar efter att erbjuda tjänster av hög kvalitet, möta verksamhetens behov i en innovativ bransch, samtidigt som vi söker kostnadseffektiva lösningar. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas och växa både professionellt och personligt i en serviceinriktad organisation där lagarbete och öppenhet värderas högt.


Placeringsort: Skövde, Sverige
Tjänsteresor: Begränsat


HAR VI VÄCKT DITT INTRESSE?
Slå oss gärna en signal så kan vi prata mer kring vad vi kan erbjuda dig som del av vårt team och vad rollen innebär. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande.

Anställande chef: Anders Nilsson, Director Region West, +46 790 624 031 Visa mindre

Förvaltare

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som förvaltare ingår att aktivt ge rådgivning i tekniska, ekonomiska och övriga förvaltningsfrågor gentemot kund. Din huvuduppgift är att på uppdrag av våra kunder, som utgörs av bostadsrättsföreningarnas styrelse, säkerställa att medlemmarna får kvalitet och trygghet i boendet. Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten. Eget budgetansvar ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter

- Teknisk förvaltning - leda arbetet på plats, följa upp och ha kontroll av byggnader i övrigt, installationer, utemiljö, energiförbrukning osv, ekonomisk uppföljning, kvalitetskontroller och uppföljning av upprättade förvaltaravtal
- Projektleda uppdrag för kunds räkning
- Tjänsten innehåller till viss del energiuppdrag i form av till exempel energioptimering, laddstolpar och solceller.
- Företrädare för HSB Nordvästra Götaland i kommunikation med styrelser och deras medlemmar genom att medverka och vara föredragande vid till exempel bostadsrättsföreningens styrelsemöten rörande förvaltningsfrågor mm
- Bostadrättsjuridik, stadgar och medlemsfrågor


Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkeshögskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap om förvaltning av bostäder samt har flerårig fastighetstekniks erfarenhet inom drift och underhåll. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom budget och bokslut samt erfarenhet av roller där kunden är i fokus.

Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätt dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan därför sälja in våra tjänster och att skapa mervärde för kunden. Vi ser gärna att du har kunskap inom energi- och fastighetsoptimering.

För att trivas hos oss tror vi du har förmågan att ta egna initiativ. Du måste vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig
HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare i vårt team. Vi tillämpar fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet. Vi erbjuder bland annat förmåner som friskvårdsbidrag, aktiviteter och gemenskap genom vår fritidsförening samt flexibel arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placeringsort kan diskuteras, med fördel Skövde. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontakt
Låter detta som något för dig? Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få in din ansökan snarast, ansökningen kommer ligga öppen under julhelgen och på grund av semestrar kan återkopplingen komma att dröja något.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Anders Håkansson, enhetschef Nyproduktion, Förvaltare, Teknik och ombyggnad, 010-442 44 09. För kontakt med vår representant för Unionen ring Annica Tigerberg på tel. 010-442 44 74.

Sista ansökningsdagen är 2021-12-31, anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk förvaltare

Tycker du det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig! Nu söker vi en teknisk förvaltare till kontoret i Skövde som vill vara med och utveckla fastighetsbeståndet. I Skövde förvaltar Willhem 821 bostäder i 15 fastigheter. Vid kontoret på Storegården arbetar en sammansvetsad arbetsgrupp för att leverera bästa kvalitet till våra hyresgäster! Som tekn... Visa mer
Tycker du det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig! Nu söker vi en teknisk förvaltare till kontoret i Skövde som vill vara med och utveckla fastighetsbeståndet.
I Skövde förvaltar Willhem 821 bostäder i 15 fastigheter. Vid kontoret på Storegården arbetar en sammansvetsad arbetsgrupp för att leverera bästa kvalitet till våra hyresgäster!
Som teknisk förvaltare på Willhem är ditt ansvar att uppnå eller överträffa fastställda mål enligt affärsplanen genom en värdeskapande fastighetsförvaltning. Du är ansvarig för att handla upp och driva ortens projekt, i många fall, från start till mål. Du ska utifrån ett värdeskapande perspektiv bidra till ortens fastighetsutveckling. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på kontoret och rapporterar till fastighetschefen.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
· Medverka i framtagning av ortens projektbudget och tidsplanering
· Handla upp och driva ortens underhålls-, bygg- och mediaprojekt
· Upprätta arbetsmiljöplaner utifrån beställarens BAS-P ansvar
· Byggledning, kontroller, ekonomisk uppföljning samt besiktningar av projekt
· Hantera ortens skador i enlighet med skadeprocessen
· Effektivisera och optimera områdets fastigheter avseende värme, vatten, el, avfallshantering
· Uppföljning och planering av ortens arbete med myndighetskrav
Din profil:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastighet eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning samt yrkeskunskap inom byggnads- och fastighetsteknik, projektledning, ekonomi. God datorvana är en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rollen behöver du vara driven, självgående och kunna arbeta metodisk. Du är bra på att samarbeta, är kommunikativ, prestigelös och har ett kundorienterat arbetssätt.
B-körkort är ett krav.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan via www.willhem.jobb.se senast den 6 februari. Vid frågor kring tjänsten kontakta fastighetschef Jennifer During via mejl: [email protected] eller via telefon: 0500-40 03 03.
Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se O... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling, för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Fastighetsförvaltare

Hos oss på Västfastigheter i området för Skaraborg, Södra Älvsborg och övriga Västra Götalandsregionen kommer du att förvalta, samordna och stödja utformning, placering och utrustning till hållplatser. Rollen som biträdande fastighetsförvaltare är ett vikariat med start hösten 2021 fram till december 2022.

Som biträdande fastighetsförvaltare har du en central roll i organisationen med helhetsansvar för kundrelationen, fastigheter inom området för hållplatser och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv. Du samverkar med kunder och leverantörer som kommun och Trafikverket. Till din hjälp och i vår organisation har du kollegor inom förvaltning, fastighetsutveckling, projektledning, teknisk förvaltning samt drift- och service.

Ett axplock av huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för en kontinuerlig dialog med kunderna/representanter för att fånga upp deras behov
- Definiera ramar och innehåll vid förändringsprojekt tillsammans med våra kunder och leda processen framåt
- Vara projektägare i dina projekt vilket bland annat innebär att du är ansvarig för ekonomi kopplat till fastighet och projekt.
- Säkerställa fastigheternas långsiktiga utveckling
- Upprätta budget och göra prognoser och kostnadskalkyl för ditt ansvarsområde

Tjänsten kommer garanterat ge dig en utmanande, intressant och spännande roll inom hållplatsservice.

Vidare kommer du få möjligheten att arbeta och ansvara för samordning av ny och ombyggnadsprojekt inom ditt ansvarsområde. Du arbetar efter regionens perspektiv och direktiv. I nära samverkan med kunder och leverantörer samt kommuner och Trafikverket arbetar du för att optimera våra projekt.

Vi tänker att du är:

Du är troligtvis högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, högskoleexamen inom fastighetsekonomi eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet.

Du är i början av din karriär eller har några års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen med kunskap kring fastighetsförvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser. Önskvärt att du har arbetat inom offentlig sektor med liknande uppdrag.

Vi söker dig som är drivande och självgående.  Du är bra på att bygga relationer och har lätt för att lyssna och kommunicera. Med din nyfikenhet, vilja att påverka och förmåga till att skapa struktur kommer du lyckas i din roll. Vi välkomnar dina idéer och att du har ett lösningsorienterat synsätt.

Du har god datorvana med mycket goda kunskaper i office 365.  

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för uppdraget.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du kommer att få ett brett nätverk inom vår förvaltning.

 Villkor:
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Placering i Skövde alternativt Borås.  Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 18 juli. 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsförvaltare Kollektivtrafikfastigheter

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se O... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

 

Beskrivning

Vi på enhet Samhällsfastigheter ansvarar för förvaltning av regionens kollektivtrafikfastigheter, skolor, kontor, kulturfastigheter samt Botaniska trädgården. I enhetens ansvar ligger även ett flertal större pågående och planerade nybyggnadsprojekt, bland annat stationer för Västlänken som  Korsvägen och Haga, Spårvagnsdepå Ringön, Hästcentrum Axevalla samt nytt växthus Botaniska trädgården.
Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med dina kollegor som är fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare, tekniska förvaltare samt fastighetschef.

Om rollen

Nu söker vi en fastighetsförvaltare som kommer ingå i teamet som arbetar med regionens kollektivtrafikfastigheter som består av resecentrum, bussdepåer, spårvagnsdepåer och tågdepåer.

De fastigheter som du kommer ansvara för omfattar det geografiska området för Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg.

Som fastighetsförvaltare har du en central roll i organisationen med helhetsansvar för kundrelationen, fastigheten och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv. Då våra kunder i nuläget har flertalet utvecklingsprojekt under uppstart så behöver du även vara bekväm med att driva och ansvara för projekt i tidiga skeden.   

Med uppdraget och ansvaret för området tillkommer även matchande befogenheter för att du ska kunna ta välgrundade beslut.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar:

- Ansvara för kundens behov och utveckling av ändamålsenliga fastigheter på lång och kort sikt.
- Ingå i förvaltningsområdets fastighetsteam
- Ansvara för objektens underhålls- och investeringsplanering
- Definiera ramar och innehåll vid lokalförändringsprojekt tillsammans med våra kunder och leda processen fram till ombyggd lokal
- Vara projektägare i dina projekt vilket bland annat innebär att du är ansvarig för projektets ekonomi och håller i dialogen med kund
- Arbeta aktivt med fastighetens eventuella vakanser
- Bevaka att hyresgästritningar, avtal, ytor mm i våra system hålls uppdaterade
- Upprätta budget och göra prognoser för hyresintäkter och kostnader för ditt ansvarsområde

Tjänsten kommer  ge dig en utmanande och spännande roll i fastigheternas utveckling.

Västfastigheter och enheten har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter vilket innebär att det kommer att ingå resor i tjänsten. Placering på något av våra områdeskontor i Skövde Uddevalla, eller Borås.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 


Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi vill att du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom fastighetsekonomi. Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet inom yrket.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom politiskt styrda organisationer.

Vi söker en person som har ett stort engagemang. Funktionen är en nyckelroll för säkerställande att våra fastigheter lever upp till våra kunders och ägares krav vad gäller ekonomi och kvalitet.

För att lyckas väl med uppdraget krävs att du har en god strategisk och analytisk förmåga samt kan  prioritera väl och fokusera på rätt saker. För att ditt arbete ska komma alla till nytta är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift och är bekväm och van vid muntlig framställan. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.


Varmt välkommen med din ansökan 15 augusti.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsförvaltare - Biträdande

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se O... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

 

Beskrivning

Vi på enhet Samhällsfastigheter ansvarar för förvaltning av regionens Kollektivtrafikfastigheter samt Samhällsfastigheter som inkluderar skolor, kontor, kulturfastigheter samt Botaniska trädgården I enhetens ansvar ligger även ett flertal större pågående och planerade nybyggnadsprojekt, bland annat stationer för Västlänken som  Korsvägen och Haga, Spårvagnsdepå Ringön, Hästcentrum Axevalla samt nytt växthus Botaniska trädgården.
Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med dina kollegor som är fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare, tekniska förvaltare samt fastighetschef.

Om rollen

Vi söker nu dig som vill bli vår nya biträdande fastighetsförvaltare på enhet Samhällsfastigheter. I rollen kommer du biträda fastighetsförvaltare med ansvar för Västfastigheters Samhällsfastigheter och Kollektivtrafikfastigheter. 

Som biträdande fastighetsförvaltare arbetar du självständigt under handledning av mer erfarna kollegor. Du biträder ansvariga fastighetsförvaltare bland annat genom att upprätta överenskommelser med kund, hyresgästritningar, avtal och kunddata i våra system.

Ditt arbete sker i mycket nära samverkan med övriga områden på Västfastigheter och du fungerar som kund- och ekonomiansvarig i projekt där du är projektägare. Du agerar byggherre fram till dess att det finns ett byggherreombud. Du leder hyresgästmöten, deltar i förvaltningsområdets fastighetsteam eller motsvarande mötesforum och följer utvecklingen inom såväl kundens som vår omvärld samt säkerställer att kundens behov av service tillgodoses. Du är väl förtrogen med uppsatta mål för respektive förvaltningsobjekt, vilka du aktivt stödjer i ditt arbete.Västfastigheter och enheten har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter vilket innebär att det kommer att ingå resor i tjänsten. Placering på något av våra områdeskontor i Skövde Uddevalla, eller Borås.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 


Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi vill att du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom motsvarande område. Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet inom yrket är önskvärt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom politiskt styrda organisationer.

För att lyckas väl med uppdraget krävs att du har en god strategisk och analytisk förmåga samt kan prioritera väl och fokusera på rätt saker. För att ditt arbete ska komma alla till nytta är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift och är bekväm och van vid muntlig framställan. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.


Varmt välkommen med din ansökan senast 7 november.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Förvaltare Skövde

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som förvaltare ingår att aktivt ge rådgivning i tekniska, ekonomiska och övriga förvaltningsfrågor gentemot kund. Din huvuduppgift är att på uppdrag av våra kunder, som utgörs av bostadsrättsföreningarnas styrelse, säkerställa att medlemmarna får kvalitet och trygghet i boendet. Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten. Eget budgetansvar ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter

- Teknisk förvaltning - leda arbetet på plats, följa upp och ha kontroll av byggnader i övrigt, installationer, utemiljö, energiförbrukning osv, ekonomisk uppföljning, kvalitetskontroller och uppföljning av upprättade förvaltaravtal
- Projektleda uppdrag för kunds räkning
- Företrädare för HSB Nordvästra Götaland i kommunikation med styrelser och deras medlemmar genom att medverka och vara föredragande vid till exempel bostadsrättsföreningens styrelsemöten rörande förvaltningsfrågor och medlemsfrågor
- Som en del i ditt första år kommer du också att arbeta med kundsupport avseende våra digitala lösningar.


Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkeshögskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap om förvaltning av bostäder samt har flerårig fastighetstekniks erfarenhet inom drift och underhåll. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom budget och bokslut samt erfarenhet av roller där kunden är i fokus.

Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätt dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan därför sälja in våra tjänster och att skapa mervärde för kunden. Vidare är erfarenhet från bygg- och projektledning meriterande.

För att trivas hos oss tror vi du har förmågan att ta egna initiativ. Du måste vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort.

Vi erbjuder dig

HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare i vårt team. Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utveckla. Vi tillämpar fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet. Vi erbjuder bland annat förmåner som friskvårdsbidrag, aktiviteter och gemenskap genom vår fritidsförening samt flexibel arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placeringsort Skövde. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontakt

Låter detta som något för dig? Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Anders Håkansson, Enhetschef Nyproduktion, Teknik och Ombyggnad på tel. 010 - 442 44 09.
Vid frågor om processen kontakta vår HR-Ansvarig Sofie Bäckman, 010-442 44 21. För kontakt med vår representant för Unionen ring Annica Tigerberg på tel. 010-442 44 74.
Sista ansökningsdagen är 31 januari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administration och kontorsansvarig till Västerhuset

Är du en lösningsorienterad, strukturerad och social person som trivs med att vara spindeln i nätet och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta stort eget ansvar? Då kan jobbet som Administration & Kontorsansvarig vara det du är ute efter. Sök jobbet idag och bli en del av teamet på Västerhuset inom kort! Din vardag Vi söker en administration/kontorsans... Visa mer
Är du en lösningsorienterad, strukturerad och social person som trivs med att vara spindeln i nätet och att få vara en del av ett framgångsrikt team? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta stort eget ansvar? Då kan jobbet som Administration & Kontorsansvarig vara det du är ute efter.

Sök jobbet idag och bli en del av teamet på Västerhuset inom kort!

Din vardag

Vi söker en administration/kontorsansvarig till vårt kontor i Skövde med ansvar för kontakter med hyresgäster, aviseringar, hyresavtal. Tjänsten innehåller även att svara på inkommande mailförfrågningar, serviceanmälningar samt inkommande telefonsamtal. Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och bemötande. Inriktningen på verksamheten är mot kommersiella lokaler men även samhällsfastigheter. Du rapporterar till Ekonomiansvarig.

Vem är du?

För att lyckas på Västerhuset är det viktigt att du är prestigelös och kommunikativ. Du har god känsla för kundvård, kundsupport och uppskattar utmaningar i arbetet. Du bör ha erfarenhet från att jobba i affärssystem då det förekommer arbetsuppgifter såsom tex fakturering. För att passa i rollen krävs det att du är bekväm med att ta egna initiativ och inte väntar på att någon ska säga åt dig vad du ska göra. Du är en driven individ som är tydlig och konstruktiv i din kommunikation. Vi ser att du är kunnig och intresserad av den digitala utvecklingen då vi arbetar i många branschspecifika programvaror och system.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Västerhuset med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Västerhuset. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-03-21.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se O... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling, för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Fastighetsförvaltare

Hos oss på Västfastigheter i området för Skaraborg, Södra Älvsborg och övriga Västra Götalandsregionen kommer du att förvalta, samordna och stödja utformning, placering och utrustning till hållplatser. Rollen som biträdande fastighetsförvaltare är ett vikariat med start hösten 2021 fram till december 2022.

Som biträdande fastighetsförvaltare har du en central roll i organisationen med helhetsansvar för kundrelationen, fastigheter inom området för hållplatser och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv. Du samverkar med kunder och leverantörer som kommun och Trafikverket. Till din hjälp och i vår organisation har du kollegor inom förvaltning, fastighetsutveckling, projektledning, teknisk förvaltning samt drift- och service.

Ett axplock av huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för en kontinuerlig dialog med kunderna/representanter för att fånga upp deras behov
- Definiera ramar och innehåll vid förändringsprojekt tillsammans med våra kunder och leda processen framåt
- Vara projektägare i dina projekt vilket bland annat innebär att du är ansvarig för ekonomi kopplat till fastighet och projekt.
- Säkerställa fastigheternas långsiktiga utveckling
- Upprätta budget och göra prognoser och kostnadskalkyl för ditt ansvarsområde

Tjänsten kommer garanterat ge dig en utmanande, intressant och spännande roll inom hållplatsservice.

Vidare kommer du få möjligheten att arbeta och ansvara för samordning av ny och ombyggnadsprojekt inom ditt ansvarsområde. Du arbetar efter regionens perspektiv och direktiv. I nära samverkan med kunder och leverantörer samt kommuner och Trafikverket arbetar du för att optimera våra projekt.

Vi tänker att du är:

Du är troligtvis högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, högskoleexamen inom fastighetsekonomi eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet.

Du är i början av din karriär eller har några års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen med kunskap kring fastighetsförvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser. Önskvärt att du har arbetat inom offentlig sektor med liknande uppdrag.

Vi söker dig som är drivande och självgående.  Du är bra på att bygga relationer och har lätt för att lyssna och kommunicera. Med din nyfikenhet, vilja att påverka och förmåga till att skapa struktur kommer du lyckas i din roll. Vi välkomnar dina idéer och att du har ett lösningsorienterat synsätt.

Du har god datorvana med mycket goda kunskaper i office 365.  

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för uppdraget.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du kommer att få ett brett nätverk inom vår förvaltning.

 Villkor:
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Placering i Skövde alternativt Borås.  Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 juni.

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Anläggningsförvaltare

Ansök    Dec 21    Försvarsmakten    Fastighetsförvaltare
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS söker civilanställd Regional Produktionsledare med placering vid Genomförandeenhet Väst och arbetsort Skövde. Genomförandeenhet Väst har utöver Göteborg verksamhet på orterna Halmstad, Skövde, Karlsborg och Såtenäs. Arbetsuppgifter Arbetet består huvudsakligen i att utgöra FMTIS resurs för att säkerställa drift och säkerhet i del av Försvarsmaktens anläggningar. • Genomföra verks... Visa mer
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS söker civilanställd Regional Produktionsledare med placering vid Genomförandeenhet Väst och arbetsort Skövde.

Genomförandeenhet Väst har utöver Göteborg verksamhet på orterna Halmstad, Skövde, Karlsborg och Såtenäs.

Arbetsuppgifter

Arbetet består huvudsakligen i att utgöra FMTIS resurs för att säkerställa drift och säkerhet i del av Försvarsmaktens anläggningar.


• Genomföra verksamhetsföreträdarens egenkontroller
• Delta och stödja vid kontroll och inventering
• Utgöra kontaktyta för del av Försvarsmaktens anläggningar, såväl internt Försvarsmakten som externt mot t.ex. Fortifikationsverket, Försvarets Materielverk och industri

Arbetet är omväxlande och utförs mestadels i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar. Du kommer att ingå i ett team med liknande arbetsuppgifter, men stor del av arbetet genomförs självständigt vilket ställer krav på dig som individ.

Om du vill jobba hos oss i Försvarsmakten så får du bl. a följande förmåner:


• Fortlöpande kompetensutveckling inom yrkesområdet
• Flextid
• Minst 28 betalda semesterdagar/år
• 3h friskvård/träning i veckan på arbetstid

Kvalifikationer


• Yrkeserfarenhet inom arbetsområde Tele/IT
• Körkort *B***
• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer


• Tidigare erfarenheter från arbete inom Försvarsmaktens underhållsorganisation
• Erfarenheter av arbete med fastigheter och/eller anläggningar inom totalförsvaret.
• Erfarenheter av verksamhetssäkerhetsskyddstjänst i miljöarbete, samt genomföra skyddsronder.
• Erfarenhet av säkerhetsskyddstjänst, säkerhetsskyddsplaner/säkerhetsanalyser
• Erfarenheter av att genomföra egenkontroller och tillsyner.
• Erfarenhet av att genomföra och utbilda personal.

Personliga egenskaper

Du är öppen, social och arbetar bra i grupp samtidigt som du kan agera självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad samt har ett högt säkerhetsmedvetande.

Utöver den formella kompetensen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Befattningen är civil.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Med anställningen följer skyldighet att krigsplaceras i Försvarsmaktens insatsorganisation, vilket också ställer krav på en god fysik.

Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som systemstödsresor utomlands.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Enhetschef Fredrik Persson, 035 – 266 23 16, 076 – 649 29 13

AvdC Anette Karlsson, 0510 – 47 72 53, 0708 – 87 00 90

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS

OFR/S                Martin Sparr   

SACO                  Pär Lohman    

SEKO                  Mats Felix

OFR/O               Anders Wallinder

Telefonnummer FM växel: 019-39 35 00

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-26. Din ansökan skall innehålla CV, samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt anger ditt löneanspråk.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Förvaltare

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Vi jobbar för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid, vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du upprättar förslag till hyresavtal och andra kundrelaterade avtal och har därför ansvar för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar. Du har också kontakten med kommuner och övriga instanser i samhället för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Du hanterar planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du utgör en beställarfunktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller YH-utbildning med inriktning bygg- eller fastighet. Du har erfarenhet av förvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Du har god datavana och hög administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav. 

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade, det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-01-12. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Förvaltare, Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Vi jobbar för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid, vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du upprättar förslag till hyresavtal och andra kundrelaterade avtal och har därför ansvar för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar. Du har också kontakten med kommuner och övriga instanser i samhället för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Du hanterar planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du utgör en beställarfunktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller YH-utbildning med inriktning bygg, fastighet eller teknik alternativt har du arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Det är viktigt att du har god datavana och hög administrativ förmåga, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade, det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad i sin ordinarie tjänst.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller rekryteringsspecialist Therese Linde, tfn 010-44 44 169.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-09-01. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Lokalförsörjare/hyresförhandlare - Fastighetsförvaltare

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se ... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde kund och fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning.

Området arbetar även med parkering och tillgänglighetsfrågor samt ansvarar för fastighetsbestånd av regionens resecentrum, buss och tågdepåer.

Beskrivning/arbetsuppgifter
Västfastigheter söker nu en fastighetsförvaltare som ska bli navet i processen med att hyra in och anpassa inhyrda lokaler. Den aktuella tjänsten kommer att vara placerad vid vårt kontor i Skövde och ansvara för inhyrning av lokaler inom tidigare Skaraborgs län.

I din roll kommer du att företräda Regionens olika verksamheter gentemot myndigheter samt privata och offentliga hyresvärdar. Vidare ingår ansvar för framtagande av upphandlingsunderlag, genomförande av hyresförhandlingar och ansvar för att erforderliga byggnadsanpassningar utförs enligt Regionens krav. Här får du möjligheten att arbeta med rådgivning i hyres-juridiska frågor, granska hyresavtal, bevaka uppsägningstider och verkställa uppsägningar av hyresavtal för Regionens verksamheter. Du agerar som Regionens ombud vid hyrestvister samt kan även komma att agera som hyresgästombud vid anpassning av lokaler.

Ansvaret omfattar inhyrda lokaler om c:a 120 000 m2, på 100 olika adresser. Dessa lokaler består i huvudsak av vårdcentraler, folktandvård och vissa specialistmottagningar.


Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, gärna civilingenjör, ekonom, jurist eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen där du bl.a. arbetat med hyresjuridiska frågor samt förhandlingar. Har du dess-utom erfarenhet av lokalförsörjning och kunskaper om vårdverksamhet bedöms det som ett extra plus. Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer, ha lätt för att kommunicera och uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Önskvärda egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är också viktigt att du är lyhörd och kundorienterad samt har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter.

Villkor/Erbjudande
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.Varmt Välkommen med din ansökan senast 14 november!

Körkort krävs för rollen.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Förvaltare

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt hanterar förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du då utgör en beställarfunktion avseende utförande av valda underhålls- och drifttjänster. I rollen ansvarar du för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar, du upprättar förslag till hyresavtal eller andra kundrelaterade avtal och ansvarar för kontakter med kommuner och övriga instanser för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning bygg eller teknik. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av förvaltning och byggnation samt erfarenhet av att arbeta med ekonomi, hyresavtal och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektering. Du har god datavana och hög administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-09-08. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Lokalförsörjare / hyresförhandlare - Fastighetsförvaltare

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se ... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde kund och fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning.

Området arbetar även med parkering och tillgänglighetsfrågor samt ansvarar för fastighetsbestånd av regionens resecentrum, buss och tågdepåer.

Beskrivning/arbetsuppgifter
Västfastigheter söker nu en fastighetsförvaltare som ska bli navet i processen med att hyra in och anpassa inhyrda lokaler. Den aktuella tjänsten kommer att vara placerad vid vårt kontor i Skövde och ansvara för inhyrning av lokaler inom tidigare Skaraborgs län.

I din roll kommer du att företräda Regionens olika verksamheter gentemot myndigheter samt privata och offentliga hyresvärdar. Vidare ingår ansvar för framtagande av upphandlingsunderlag, genomförande av hyresförhandlingar och ansvar för att erforderliga byggnadsanpassningar utförs enligt Regionens krav. Här får du möjligheten att arbeta med rådgivning i hyres-juridiska frågor, granska hyresavtal, bevaka uppsägningstider och verkställa uppsägningar av hyresavtal för Regionens verksamheter. Du agerar som Regionens ombud vid hyrestvister samt kan även komma att agera som hyresgästombud vid anpassning av lokaler.

Ansvaret omfattar inhyrda lokaler om c:a 120 000 m2, på 100 olika adresser. Dessa lokaler består i huvudsak av vårdcentraler, folktandvård och vissa specialistmottagningar.


Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, gärna civilingenjör, ekonom, jurist eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen där du bl.a. arbetat med hyresjuridiska frågor samt förhandlingar. Har du dess-utom erfarenhet av lokalförsörjning och kunskaper om vårdverksamhet bedöms det som ett extra plus. Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer, ha lätt för att kommunicera och uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Önskvärda egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är också viktigt att du är lyhörd och kundorienterad samt har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter.

Villkor/Erbjudande
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Med hänsyn till sommar och semester så har vi en längre ansökningstid till den 25 augusti och kommer att påbörja urval först då.

Välkommen med din ansökan!

Körkort krävs för rollen.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ombyggnadssamordnare hos Skövdebostäder

Nu kan du söka tjänsten som ombyggnadssamordnare på Skövdebostäder. Under 2019 och 2020 kommer Skövdebostäder att genomföra större underhållsprojekt i några av våra fastigheter. Hissar ska bytas, avloppssystem ska renoveras och ventilationssystemet ska byggas om i lägenheter. Gemensamt för dessa arbeten är att många hyresgäster blir berörda och behovet av information är stort. Arbetsuppgifter Du blir en del av våra viktiga team som arbetar för våra h... Visa mer
Nu kan du söka tjänsten som ombyggnadssamordnare på Skövdebostäder.

Under 2019 och 2020 kommer Skövdebostäder att genomföra större underhållsprojekt i några av våra fastigheter. Hissar ska bytas, avloppssystem ska renoveras och ventilationssystemet ska byggas om i lägenheter. Gemensamt för dessa arbeten är att många hyresgäster blir berörda och behovet av information är stort.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av våra viktiga team som arbetar för våra hyresgäster i de aktuella husen, främst med:

• Förmedla information till hyresgäster
• Att vara en länk mellan hyresgäst, projektledare och entreprenör
• Förberedelser såsom besiktningar/försyner, eventuella evakueringar med mera.

Som ombyggnadssamordnare ansvarar du för att skapa kontakt med de boende så de är välinformerade inför och under tiden som de blir berörda av våra arbeten.
Ytor där arbete ska utföras besiktigas av dig, före och ibland även efter åtgärder. Det kan vara i lägenheter såväl som i allmänna utrymmen.

Utbildning och erfarenhet
Det krävs att du har en utpräglad social kompetens, servicekänsla och förmåga att kunna förstå olika behov bland våra kunder. Du har också ett gott ordningssinne, arbetar strukturerat och självständigt samt trivs med administrativa uppgifter.

Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra viktig. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för människor såväl som praktiska lösningar är givna egenskaper för att passa till tjänsten.

Erfarenhet inom fastighetsförvaltning är meriterande.

Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under ett år med tillträde sommaren 2019.

Arbetstider är vardagar klockan 07:00 – 16:00. Arbete kan även förekomma på annan tid i mindre omfattning.

Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Charlott Kroon på telefon 0500-47 74 31. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson som nås på 0500-47 74 07.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning senast den 15 april. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering. Visa mindre