Lediga jobb Fortifikationsverket i Skövde

Se alla lediga jobb från Fortifikationsverket i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Projektledare, Skövde alternativt Kristinehamn

Fortifikationsverket söker byggprojektledare till Skövde alternativt Kristinehamn. Har du erfarenhet av planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med ny- och ombyggnation av ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd till en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag som växer? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss som du söker.  Var ska du ... Visa mer
Fortifikationsverket söker byggprojektledare till Skövde alternativt Kristinehamn. Har du erfarenhet av planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen? Vill du ha ett arbete där du får arbeta med ny- och ombyggnation av ett spännande och annorlunda fastighetsbestånd till en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag som växer? Då är det dig vi behöver! Läs vidare och se om det är oss som du söker. 

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Fortifikationsverkets uppdrag är att bygga, äga, förvalta och drifta fastigheter som framförallt Försvarsmakten använder i sin verksamhet. Huvudkontoret finns i Eskilstuna där ledningen för verket och Projektavdelningen i huvudsak är stationerade. Projektavdelningen ansvarar för Fortifikationsverkets brukarrelaterade bygginvesteringar. Våra kunders utökade behov av ändamålsenliga lokaler och befästningar medför ökade investeringsvolymer en lång tid framöver. 

Projektavdelningen har i dag ca. 90 anställda varav ca. 55 är projektledare som är stationerade på ett 15 tal orter över hela landet. Projektavdelningen är indelad i 7 operativa enheter och 2 stabs/stödenheter. 

Nu söker vi en Projektledare till vår växande enhet med placering i Skövde alternativt Kristinehamn.

Som Projektledare ansvarar du för genomförande av bygg- och anläggningsprojekt där du leder och samordnar arbetet. Arbetet som projektledare på Fortifikationsverket innebär att du medverkar i byggprocessen från tidigt skede till överlämnande till förvaltning och kund. Tjänsten medför en del resor.  

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning alternativt gymnasieingenjör med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, arkitektur, fastighetsförvaltning eller utbildning som vi bedömer likvärdig. För rollen krävs det en ledarkompetens som vi bedömer tillfredställande. Du har också flerårig erfarenhet av arbete med planering och genomförande av investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen, där du haft ansvar för tid, kostnad och funktion. Vidare krävs det också att du har goda kunskaper i Svenska och Körkort klass B.  

Det är meriterande om du har kunskap inom fastighets- och entreprenadjuridik samt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Vi ser gärna att du har erfarenhet avseende kostnadsbedömning/anbudskalkylering i projekt. Har du erfarenhet av Fortifikationsverkets verksamhet, främst inom bygg och förvaltning och Kunskap inom fastighets- och entreprenadjuridik är det en fördel.  

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och självgående med hög ansvarskänsla. Du är affärsmässig, trivs med att arbeta självständigt och har en god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är administrativt strukturerad.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner 

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Nicklas Berg, tfn 010-44 44 991 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, 010- 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster 

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 9 oktober 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Avtalshandläggare, Region Väst

Ansök    Maj 16    Fortifikationsverket    Fastighetsjurist
Fortifikationsverket söker en Avtalshandläggare till region Väst. Har du god kunskap inom fastighetsjuridiska frågor och trivs med en roll där du utgör ett specialiststöd till dina kollegor inom regionen? Söker du ett arbete som består av handläggning av ärenden som bland annat rör lokalhyresavtal, arrenden, korttidupplåtelser och att arbeta fram underlag? Fortifikationsverket har ett viktigt uppdrag och vi växer. Vill du vara med och bidra med din expertk... Visa mer
Fortifikationsverket söker en Avtalshandläggare till region Väst. Har du god kunskap inom fastighetsjuridiska frågor och trivs med en roll där du utgör ett specialiststöd till dina kollegor inom regionen? Söker du ett arbete som består av handläggning av ärenden som bland annat rör lokalhyresavtal, arrenden, korttidupplåtelser och att arbeta fram underlag? Fortifikationsverket har ett viktigt uppdrag och vi växer. Vill du vara med och bidra med din expertkunskap? Läs vidare och se om det är dig vi behöver och om det är oss du söker!

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Fortifikationsverkets uppdrag är att äga och förvalta fastigheter som framförallt Försvarsmakten använder i sin verksamhet vilket innebär att vårt fastighetsbestånd är brett och till viss del annorlunda. Vår förvaltningsavdelning består av sex olika geografiska regioner. Till Region väst, som består av orterna Karlsborg, Skövde och Såtenäs, söker vi nu en avtalshandläggare.

Som avtalshandläggare kommer du hantera ärenden och verka som specialiststöd till framförallt våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsrättsliga frågor i region Väst.I rollen ingår att på uppdrag arbeta med bland annat lokalhyresavtal, arrenden och korttidsupplåtelser. Det handlar både om införhyrningar och uthyrning av lokaler, mark, bostäder, fritidshus med mera. Du kommer även att utgöra ett stöd till förvaltarna vid fysisk planering och tidiga skeden samt ingå i projekt.

På Fortifikationsverket har vi en avtalshandläggare anställd per region, vilket innebär att du kommer ha regelbundna möten med övriga avtalshandläggare och ingå i nätverk inom sakområdet både inom Fortifikationsverket och med våra samarbetspartners. Resor ingår i tjänsten.

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning fastighetsjuridik, hyres- och arrendejuridik, samhällsbyggnad, lantmäteri eller motsvarande förvärvade kunskaper som vi bedömer likvärdigt. Rollen innebär mycket kontakt med vår största hyresgäst Försvarsmakten, andra hyresgäster, fastighetsägare, kommun och myndigheter vilket ställer krav på att du är duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Du behöver också vara duktig på att skriva avtal främst inom fastighetsområdet och hantera olika fastighetsjuridiska frågor.

Du har även goda kunskaper i svenska och en mycket god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande med verksamhetskunskap från försvarssektorn samt arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling mot fastighetsförvaltning. Det är även meriterande med erfarenhet av offentlig förvaltning och erfarenhet av avtals- och hyresadministration.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående i din yrkesroll samt noggrann och strukturerad. Du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Placeringsort kan vara på någon av våra verksamhetsorter Skövde, Såtenäs eller Karlsborg. 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010- 44 44 935 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn, 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 12 juni 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Drifttekniker El, Skövde

Fortifikationsverket söker en drifttekniker med inriktning el till Skövde. Söker du ett omväxlande jobb, hos en fastighetsägare med ett annorlunda och spännande fastighetsbestånd? Där du får jobba med problemlösning och olika typer av teknik? Där du får bidra till en säkrare värld? Läs vidare och se om det är Dig vi behöver. Var ska du jobba och vad ska du göra?  Som drifttekniker ingår du i arbetsgruppen för drift och delar av det avhjälpande underhålle... Visa mer
Fortifikationsverket söker en drifttekniker med inriktning el till Skövde. Söker du ett omväxlande jobb, hos en fastighetsägare med ett annorlunda och spännande fastighetsbestånd? Där du får jobba med problemlösning och olika typer av teknik? Där du får bidra till en säkrare värld? Läs vidare och se om det är Dig vi behöver.

Var ska du jobba och vad ska du göra? 

Som drifttekniker ingår du i arbetsgruppen för drift och delar av det avhjälpande underhållet av våra fastigheter inom Skövdes Garnison. Vi är ett gott gäng på sju personer som arbetar tillsammans för att tillgodose kundernas behov av ett driftsäkert och funktionellt fastighetsbestånd.

Som drifttekniker arbetar du med drift och avhjälpande underhåll av Fortifikationsverkets fastighetsbestånd. Det innebär att utföra tillsyn och skötsel och driftoptimering av byggnader, tekniska installationer, anläggningar och/eller tillhörande infrastruktur. I rollen arbetar du också med underhåll för att upprätthålla och återställa funktion. Det kan även ingå att utföra vissa tilläggstjänster som kunden beställer. Våra drifttekniker har dagliga kund- och leverantörskontakter. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra.

Tjänsten innebär också administrativt arbete som ärendehantering, fakturahantering och rapportering. Beredskap kommer att ingå i tjänsten. Resor utanför arbetsområdet kan förekomma, vid arbete, utbildning och/eller sammankomster.

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har teknisk inriktad utbildning, från gymnasie- eller yrkesskola inom teknik eller fastighetsdrift, eller annan motsvarande utbildning och kunskap inom område teknisk drift. Alternativt genom yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser som vi bedömer likvärdig för tjänsten som drifttekniker inom fastighet. Då vi bygger våra driftgrupper med olika kompetenser vill vi att du för den här tjänsten har erfarenhet av arbete som industrielektriker, elinstallationsarbete eller liknande. God datavana för nyttjande av förekommande stödsystem, främst office och fastighetssystem är en förutsättning. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och Körkort klass B är krav.

Det är meriterande om du har auktorisation inom elinstallation B och erfarenhet av högspänning. Andra tekniska och praktiska utbildningar är också fördelaktigt.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. För den här tjänsten krävs det att du är strukturerad, trivs i ett arbete som ställer krav på att du är lösningsorienterad och duktig på att samarbeta med andra. Du är också duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och hanterar stress på ett konstruktivt sätt. Det förekommer ensamarbete, därför krävs det att du har ett självgående arbetssätt och en hög ansvarskänsla.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacering.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Jakob Tengbert, tfn 010-44 44 875 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 29 maj 2022 . Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Projektledare bygg Skövde

Projektavdelningen ansvarar för Fortifikationsverkets brukarrelaterade bygginvesteringar och är idag ca 90 medarbetare, varav ca 60 stycken är projektledare. Under 2022 kommer projektavdelningen öka från tre operativa enheter till sju operativa enheter, en projektstödsenhet och en stabsenhet. Med anledning av vår tillväxt söker vi nu en projektledare med bygginriktning till Skövde, välkommen med din ansökan. Om tjänsten Du kommer som projektledare att sj... Visa mer
Projektavdelningen ansvarar för Fortifikationsverkets brukarrelaterade bygginvesteringar och är idag ca 90 medarbetare, varav ca 60 stycken är projektledare. Under 2022 kommer projektavdelningen öka från tre operativa enheter till sju operativa enheter, en projektstödsenhet och en stabsenhet. Med anledning av vår tillväxt söker vi nu en projektledare med bygginriktning till Skövde, välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Du kommer som projektledare att självständigt leda investeringsprojekt inom området bygg/anläggning. Du ansvarar för genomförandet av byggprojekt med tillhörande infrastruktur, från tidigt skede till färdig byggnad/anläggning. Arbetet innebär medverkan i upphandling av konsulter och entreprenörer. Du ansvarar för byggprojekt med kostnader och tid samt kund- och myndighetskontakter. I rollen ingår att vara beställaransvarig gentemot konsulter och entreprenörer. Arbetet innebär resor inom Sverige med anledning av att vi bedriver verksamhet i hela landet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, byggteknik, väg och vatten alternativt är du gymnasieingenjör (4-årig teknisk) med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt leda investeringsprojekt kopplat till bygg- och fastighetsbranschen med ansvar för tid, kostnad och funktion. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift, god vana vid administrativa IT-system samt goda ledaregenskaper. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Har du god kunskap och praktisk erfarenhet av fastighets- och entreprenadjuridik, offentlig upphandling (LOU), samt erfarenhet av bygg- och anläggningslogistik från större byggprojekt är det till din fördel. Det är även meriterande med erfarenhet avseende kostnadsbedömning/anbudskalkylering i projekt samt erfarenhet av arbete i offentlig sektor eller Fortifikationsverkets verksamhet främst inom bygg och förvaltning.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen vet vi att du behöver vara trygg, ha god samarbetsförmåga och ett kommunikativt arbetssätt. Du är dessutom drivande och initiativtagande. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är administrativt strukturerad.

Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med ca 850 trevliga och professionella kollegor runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Anställningsvillkor 
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Skövde. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Nicklas Berg, tfn 010-44 44 991 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO. Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2022-05-15. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Miljöhandläggare region Väst

Fortifikationsverket söker en Miljöhandläggare till Region väst. Har du kunskap och erfarenhet inom miljöområdet och vill fortsätta arbeta i en expansiv verksamhet med frågor som rör miljö och hållbarhet? Att stödja dina kollegor med expertkunskap, ta fram och följa upp mål, mätetal och åtgärder inom området? Läs vidare och se om det här är en tjänst för dig! Var ska du jobba och vad ska du göra? Inom Fortifikationsverket har vi Miljöhandläggare i var oc... Visa mer
Fortifikationsverket söker en Miljöhandläggare till Region väst. Har du kunskap och erfarenhet inom miljöområdet och vill fortsätta arbeta i en expansiv verksamhet med frågor som rör miljö och hållbarhet? Att stödja dina kollegor med expertkunskap, ta fram och följa upp mål, mätetal och åtgärder inom området? Läs vidare och se om det här är en tjänst för dig!

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Inom Fortifikationsverket har vi Miljöhandläggare i var och en av våra sex regioner. Som miljöhandläggare arbetar du med att stötta chefer och medarbetare med aktuella miljöfrågor och hållbarhetsfrågor. Du arbetar förebyggande med miljö och hållbarhetsfrågor och stödjer och genomför kontroller utifrån krav om egenkontroll. Du bistår och utför även arbete med att ta fram och följa upp regionala mål, mätetal, aktiviteter och åtgärder inom området. Vidare arbetar du även med att lämna stöd i internrevisioner, vidmakthåller miljöledningssystem samt ger stöd i externa miljörevisioner i regionen. Du kommer även säkerställa att miljödata är kvalitetssäkrat i interna IT-system. Du kommer som miljöhandläggare att praktiskt arbeta i region Väst, men resor i hela landet kan förekomma. Placeringsort är Skövde, Såtenäs eller Karlsborg.  

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå inom miljöområdet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom miljöområdet samt praktisk erfarenhet av miljöarbete. Vidare har du goda kunskaper i svenska och goda datakunskaper samt officeprogram. Du har en god administrativ förmåga och förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande om du har kunskap om miljölagstiftning samt erfarenhet av tillsyn enligt miljöbalken. Har du även kunskap och erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet särskilt inom försvarssektorns verksamheter är det en fördel. Vidare tror vi att erfarenhet och kunskap om tillsynsrollen är viktigt att ha med sig.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är prestigelös, engagerad och ansvarstagande i din roll. Du är resultatinriktad men det är även viktigt att du är strukturerad, ordningsam och duktig på planering och prioritering av ditt arbete. Du är serviceinriktad och för att trivas i rollen har du en socialkompetens och god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra internt och externt.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär att man blir krigsplacering.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Linda Strandberg tfn 010- 44 44 670 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 april 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Avtalshandläggare, Region Väst

Ansök    Mar 18    Fortifikationsverket    Fastighetsjurist
Fortifikationsverket söker en Avtalshandläggare till region Väst. Har du god kunskap inom fastighetsjuridiska frågor och trivs med en roll där du utgör ett specialiststöd till dina kollegor inom regionen? Söker du ett arbete som består av handläggning av ärenden som bland annat rör arrenden, ledningsrätter, korttidupplåtelser och att arbeta fram underlag? Fortifikationsverket har ett viktigt uppdrag och vi växer. Vill du vara med och bidra med din expertku... Visa mer
Fortifikationsverket söker en Avtalshandläggare till region Väst. Har du god kunskap inom fastighetsjuridiska frågor och trivs med en roll där du utgör ett specialiststöd till dina kollegor inom regionen? Söker du ett arbete som består av handläggning av ärenden som bland annat rör arrenden, ledningsrätter, korttidupplåtelser och att arbeta fram underlag? Fortifikationsverket har ett viktigt uppdrag och vi växer. Vill du vara med och bidra med din expertkunskap? Läs vidare och se om det är dig vi behöver och om det är oss du söker!

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Du kommer hantera ärenden och verka som specialiststöd till framförallt våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsrättsliga frågor i region Väst. I rollen ingår att på uppdrag arbeta med arrenden, ledningsrätter, korttidsupplåtelser och uthyrning av fritidshus. Andra uppgifter som ligger i ditt ansvarsområde handlar om att arbeta fram underlag vid införhyrningar av lokaler och att ingå i tillfälliga projekt och aktuella nätverk inom sakområdet. Du kommer även att utgöra ett stöd till förvaltarna vid fysisk planering och tidiga skeden. Resor ingår i tjänsten.

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har juristutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper som vi bedömer likvärdigt. Du har även goda kunskaper i svenska och en god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande med verksamhetskunskap från försvarssektorn samt arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling mot fastighetsförvaltning. Det är även meriterande med erfarenhet av offentlig förvaltning och erfarenhet av avtals- och hyresadministration.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående i din yrkesroll samt noggrann och strukturerad. Du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss. Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Placeringsort kan vara på någon av våra verksamhetsorter Skövde, Såtenäs eller Karlsborg. 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Linda Strandberg, tfn 010- 44 44 670 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn, 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 april 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Drifttekniker Skövde

Vill du vara med och stärka Sveriges totalförsvar? Fortifikationsverket har ett unikt uppdrag att äga och utveckla försvarets fastigheter. Vi är sedan 1600-talet experter på fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Att jobba hos oss betyder att du bidrar till ett tryggt och fritt Sverige. Nu söker vi två drifttekniker till Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle ... Visa mer
Vill du vara med och stärka Sveriges totalförsvar?

Fortifikationsverket har ett unikt uppdrag att äga och utveckla försvarets fastigheter. Vi är sedan 1600-talet experter på fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Att jobba hos oss betyder att du bidrar till ett tryggt och fritt Sverige.

Nu söker vi två drifttekniker till Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Var ska du jobba och vad ska du göra?

Som drifttekniker ingår du i arbetsgruppen för drift och delar av det avhjälpande underhållet av våra fastigheter inom Skövdes Garnison. Vi är ett gott gäng på sju personer som arbetar tillsammans för att tillgodose kundernas behov av ett driftsäkert och funktionellt fastighetsbestånd. 

Som drifttekniker jobbar du självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att medverka i tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av främst tekniska installationer i byggnader och tillhörande infrastruktur som värme, el, va- och luftbehandlingssystem, styr- och övervakningssystem. I rollen ingår dagliga kund- och leverantörskontakter och i tjänsten ingår också beredskap.

Vad erbjuder du oss?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom något av värme, kyla, el, vvs- och luftbehandlingssystem, styr- och övervakningssystem alternativt driftteknikerutbildning, exempelvis från yrkeshögskola. Alternativt har du annan motsvarande utbildning med yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då rollen innebär att dagligen följa upp och registrera i drift- och serviceordrar, beställa material och tidrapportera behöver du ha vana att använda dator och mobil i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift då du dagligen har kontakt med kund och leverantörer. Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom fastighetsskötsel. Vidare är det fördelaktigt med en erfarenhet inom av värme, kyla, el, vvs- och luftbehandlingssystem, styr- och övervakningssystem. Har du arbetslivserfarenhet av service och felanmälan, felsökning samt erfarenhet av förebyggande arbete med tillsyn och skötsel ses detta som positivt. Vi ser gärna att du är elutbildad i auktoriseringsnivå B.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. För den här tjänsten krävs det att du trivs med att samarbeta med andra och har ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot kollegor, kunder och andra samarbetspartners. Du trivs med att hitta nya arbetssätt, hitta lösningar på problem och hanterar stress på ett bra sätt.  

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 850 trevliga och professionella kollegor runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Jakob Tengbert, tfn 010-44 44 875 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand, 010- 44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 20 mars 2022. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Regional stabschef, Väst

Ansök    Okt 20    Fortifikationsverket    Fastighetschef
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Region Väst förvaltar fastigheter inom garnisonerna Karlsborg, Skövde och Såtenäs. Dessutom sköter regionen driften av Karlsborgs fästning på uppdrag av Statens Fastighetsverk. Inom regionen arbetar drygt 55 personer. Regionstaben är en sammanhållande funktion inom regionen där ansvaret bland annat är att samordna regionens ekonomi- och säkerhetsarbete. På staben arbetar förvaltningsassistenter, miljöhandläggare och avtalshandläggare.

Till region väst söker vi nu en regional stabschef!

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Du som stabschef ska självständigt leda den regionala staben. Det innebär att du kommer att ha det övergripande samordningsansvaret för att planera, leda och följa upp verksamheten mot uppsatta mål. Du har personalansvar för cirka tio medarbetare och du är tillika ställföreträdande chef för regionen. I ditt arbete ingår bland annan att samordna verksamhetsplanering, ekonomisk uppföljning, miljö- och kvalitetsarbete samt att ansvara för säkerhetsarbetet inom regionen. Att bygga, utveckla och bevara goda relationer med kunder, andra myndigheter och övriga aktörer ingår även i rollen. Vidare ingår du i regionens ledningsgrupp. Resor inom framför allt regionen förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer 

Vi söker dig med högskoleutbildning med inriktning inom fastighetsförvaltning, ekonomi eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av administrativa förvaltningsfrågor och av att arbeta i stödsystem inom områdena ekonomi, verksamhetsstyrning och/eller fastighetsförvaltning. Vidare vill vi att du har erfarenhet av driftverksamhet inom fastighetsbranschen samt att du har arbetat som chef med budget och personalansvar. Du behöver ha goda kunskaper i svenska samt B-körkort.         

Meriterande

För den här tjänsten är det meriterande med chefsutbildning och utbildning inom miljö och/eller säkerhet. Vi ser gärna att du har arbetat som chef med budget och personalansvar i bygg- och eller fastighetsbranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet av offentlig verksamhet samt kunskap om LOU och handläggning av miljö- och/eller säkerhetsfrågor.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande med hög arbetsmoral och tilltalas av att arbeta med ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Som ledare är du stabil, trygg och har en förmåga att se helheten. Att du är analytisk och har ett högt säkerhetsmedvetande är viktigt.

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. 
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Daniel Lindh tfn 010-44 45 161 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 14 november 2021. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Avtalshandläggare till region Väst

Ansök    Okt 14    Fortifikationsverket    Fastighetsjurist
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Till region Väst söker vi nu en Avtalshandläggare!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, hantera ärenden och verka som specialiststöd till framförallt våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsrättsliga frågor. I rollen ingår att på uppdrag arbeta med arrenden, ledningsrätter, korttidsupplåtelser och uthyrning av fritidshus. Andra uppgifter som ligger i ditt ansvarsområde handlar om att arbeta fram underlag vid införhyrningar av lokaler och att ingå i tillfälliga projekt och aktuella nätverk inom sakområdet. Du kommer även att utgöra ett stöd till förvaltarna vid fysisk planering och tidiga skeden. Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har juristutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper som vi bedömer likvärdigt. Du har även goda kunskaper i svenska och en god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med verksamhetskunskap från försvarssektorn samt arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling mot fastighetsförvaltning. Det är även meriterande med erfarenhet av offentlig förvaltning och erfarenhet av avtals- och hyresadministration.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående i din yrkesroll samt noggrann och strukturerad. Du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Placeringsort kan vara på någon av våra verksamhetsorter Skövde, Såtenäs eller Karlsborg. 

 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Linda Strandberg, tfn 010- 44 44 670 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn, 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 7 november 2021. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetstekniker Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vår enhet levererar drifttjänster till förvaltningen och det innebär ett stort ansvar för att tillgodose kundernas behov av driftsäkra och funktionella vägar och planer på övnings-och skjutfält.

Du kommer att arbeta med tillsyn och skötsel av vägar och planer inom övnings- och skjutfält samt Skövde garnison. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för drift och delar av det avhjälpande underhållet av våra väg-, mark- och parkområden. Arbetet innebär dagliga kund- och leverantörskontakter och du ingår i snöberedskapsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Alternativt har du motsvarande erfarenhet eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med underhåll av vägar och planer. Du har förarbevis för lastmaskin och erfarenhet av maskinkörning av lastmaskin. För att klara av arbetet behöver du ha god datorvana och vara bekväm med att använda stödsystem som till exempel Officepaketet, ekonomisystem och fastighetssystem. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Körkort klass BECE är ett krav, liksom svenskt medborgarskap.

Meriterande

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av maskinkörning för vägar så som hyvling, slagkraft och sladdning, liksom förarbevis YKB eller certifikat från TYA eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av att reparera underhållsmaskiner är det en stor fördel och det är även motorsågskörkort.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in i vår arbetsgrupp behöver du uppskatta att jobba tillsammans med andra och vara lyhörd för andras behov. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är lojal och trivs med ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner

Driftchef Jakob Tengbert, tfn 010-44 44 875 eller rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 juni. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetsingenjör till region väst

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår teknikenhet!

 Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fastighetsingenjör med inriktning bygg kommer du att, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, arbeta med underhållsåtgärder och reinvesteringar avseende byggnader och mark. Du genomför statusbesiktningar, fastighetsdokumentation och kostnadsanalyser inom ramen för vårt förvaltningsuppdrag. Du medverkar som kravställare vid upphandling av konsulter och entreprenörer. Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor inom enheten men också med förvaltare och driftorganisationen som finns i regionen.

I arbetet ingår resor inom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör alternativt har YH-utbildning eller gymnasieingenjörsexamen med kompletterande relevanta påbyggnadsutbildningar. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av bygg- och/eller projektledning. Dina kunskaper i svenska i både tal som skrift är goda och du är van att använda datorn som arbetsverktyg.

Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har lätt att ta till dig information och sortera och prioritera bland det som är relevant. Som person är du pålitlig och har hög integritet. Då arbetet ofta sker i samarbete med andra behöver du ha social kompetens och uppskatta teamarbete.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner

Teknikchef Andreas Johansson, tfn 010-44 44 566 eller rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 maj. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Projektledare Skövde eller Såtenäs

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som junior projektledare innebär att du stödjer en eller flera projektledare i den löpande projektverksamheten med en rad administrativa arbetsuppgifter så som planering, medverka vid upphandlingar och framtagande av förfrågningsunderlag, avrop från ramavtal, stödja med inpassering och säkerhetsfrågor, protokollföring, uppföljning och upprättande av tidsplaner, riskanalyser och prognoser. Det ingår även i rollen att stödja projektledaren med diarieföring, projektavslut och överlämning till förvaltning och kund. Att medverka i projektberedningar och förberedande av beslutsärenden är också en del av tjänsten. Arbetet sker i många fall i team tillsammans med projektledare, stabspersonal och specialister och innebär även resor inom Sverige med anledning av att vi bedriver verksamhet i hela landet.

Kvalifikationer

Du är förmodligen i början av din karriär och söker en tjänst där du får chans att lära av mer erfarna kollegor.

Din teoretiska grund är en universitets- eller högskoleexamen motsvarande minst 180 hp med inriktning väg och vatten, samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, arkitektur, fastighetsförvaltning eller annan inriktning vi bedömer likvärdig. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god vana vid administrativa IT-system.

Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Meriterande

Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från investeringsprojekt kopplat till bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen. Har du dessutom kunskap och erfarenhet inom fastighets- och entreprenadjuridik samt lagen om offentlig upphandling är det till din fördel.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande, kreativ, nyfiken och initiativtagande. Du har god organisationsförmåga samt samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är duktig på administration.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner

Senior rådgivare Agneta Arosenius, tfn 010-44 44 826 eller rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 23 maj. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Avtalshandläggare till region väst

Ansök    Mar 11    Fortifikationsverket    Fastighetsjurist
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, hantera ärenden och verka som specialiststöd till framförallt våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsrättsliga frågor. I rollen ingår att på uppdrag arbeta med arrenden, ledningsrätter, korttidsupplåtelser och uthyrning av fritidshus. Andra uppgifter som ligger i ditt ansvarsområde handlar om att arbeta fram underlag vid införhyrningar av lokaler och att ingå i tillfälliga projekt och aktuella nätverk inom sakområdet. Du kommer även att utgöra ett stöd till förvaltarna vid fysisk planering och tidiga skeden. Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har juristutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper som vi bedömer likvärdigt. Du har även goda kunskaper i svenska och en god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med verksamhetskunskap från försvarssektorn samt arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling mot fastighetsförvaltning. Det är även meriterande med erfarenhet av offentlig förvaltning och erfarenhet av avtals- och hyresadministration.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående i din yrkesroll samt noggrann och strukturerad. Du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Placeringsort kan vara på någon av våra verksamhetsorter i regionen.
 
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Linda Strandberg, tfn 010- 44 44 670 eller rekryteringsspecialist Maria Walde tfn, 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 5 april. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetschef? Hos oss heter det förvaltare och vi söker dig till Skövde

Ansök    Feb 17    Fortifikationsverket    Fastighetschef
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Till vårt distrikt Skövde söker vi nu en förvaltare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Fortifikationsverket är i en tillväxtfas som vi aldrig upplevt tidigare och vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa!

Som förvaltare Skövde får du det totala förvaltningsansvaret för ca 270 000 m² byggnadsyta och i rollen ingår att bevara, utveckla och förädla fastigheterna samt säkerställa att våra kunder är nöjda. Du ansvarar för underhållsplanering och reinvesteringar samt att besiktningar och kontroller blir genomförda enligt gällande lagar och föreskrifter för säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Du möter våra lokala kunder och i uppgifterna ingår att hantera hyresavtal och andra kundrelaterade avtal. En del av arbetet handlar om kontakter med kommuner, övriga instanser i samhället och externa hyresvärdar för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Arbetet sker i nära samarbete med vår driftorganisation och externa utförare. Det är ansvarsfullt, mycket omväxlande och du blir en viktig del i vårt team i regionen. Resor förekommer inom och utom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole-, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning bygg, fastighet eller teknik alternativt har du arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Det är viktigt att du har god datavana och hög administrativ förmåga, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer och samarbeten.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Fastighetsdirektör Magnus Palm 010-44 44 585 eller Rekryteringsspecialist Maria Walde tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 mars. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Regionchef väst med placering i Skövde

Ansök    Feb 24    Fortifikationsverket    Fastighetschef
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder

Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Fortifikationsverket är i en tillväxtfas som vi aldrig upplevt tidigare och vi hoppas att du vill vara med på vår fortsatta resa!

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår region väst med placeringsort Skövde. Du kommer att ha det övergripande verksamhetsansvaret för fastighetsbeståndet i Skövde, Karlsborg och Såtenäs. Det innebär ansvar för att både fastigheterna och medarbetarna utvecklas enligt verkets strategi och fastställda mål. Du har resultat- och budgetansvar för både intäkts- och kostnadssidan och du har totalt ca 60 underställda medarbetare och chefer. En annan del i uppdraget handlar om att utveckla och bevara goda relationer med våra kunder. Som regionchef är du direkt underställd chefen för förvaltningsavdelningen och du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Anställningen är förknippad med resor inom Sverige.

Kvalifikationer

Du har högskole-, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning mot bygg eller teknik. Alternativt har du förvärvad förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har flerårig erfarenhet av förvaltning, byggnation, hyresavtal och kundkontakter. Du behöver även ha arbetat med underhålls- och reinvesteringsplanering och entreprenadupphandlingar. Ekonomiuppföljning och annan administration är en stor del av arbetet och kräver god datavana och hög administrativ förmåga. Vi förväntar oss också att du har haft personalansvar i tidigare arbete.

Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Meriterande

Relevant ekonomiutbildning.

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, utvecklingsinriktad och ordningsam med förmåga att ha helhetsperspektiv. Som ledare och chef uppskattar vi att du är stabil, har god social kompetens, förmåga att kommunicera och entusiasmera samt utveckla din personal med respekt, professionalism, delaktighet och affärsmässighet som ledord.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner

Fastighetsdirektör Magnus Palm, tfn 010-44 44 585 eller Rekryteringsspecialist Maria Walde, tfn 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 mars. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Drifttekniker Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi två drifttekniker till Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att medverka i tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av främst tekniska installationer i byggnader och tillhörande infrastruktur. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Driftdistriktet levererar drift till förvaltningen vilket innebär stort ansvar för att tillgodose kundens behov av ett säkert och funktionellt fastighetsbestånd. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Resor utanför arbetsområdet förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller YH-utbildning med inriktning el- eller styrteknik, alternativt har du förvärvad teknisk kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har arbetslivserfarenhet av vvs eller el och från styr och regler. Du är van användare av stödsystem som officepaketet, ekonomi/och fastighetssystem. Du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift då du dagligen har kontakt med kund och leverantörer. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av högspänning.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Arbetet är självständigt och du ska trivas med detta, men även ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta i grupp. Du har ett affärsmässigt tänk samt förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Stefan Lagerqvist, tfn 010- 44 44 602 eller rekryteringsspecialist Therese Linde, 010- 44 44 169.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-10-11. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Förvaltare, Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Vi jobbar för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid, vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du upprättar förslag till hyresavtal och andra kundrelaterade avtal och har därför ansvar för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar. Du har också kontakten med kommuner och övriga instanser i samhället för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Du hanterar planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du utgör en beställarfunktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller YH-utbildning med inriktning bygg, fastighet eller teknik alternativt har du arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Det är viktigt att du har god datavana och hög administrativ förmåga, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Svenskt medborgarskap och körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade, det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad i sin ordinarie tjänst.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller rekryteringsspecialist Therese Linde, tfn 010-44 44 169.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-09-01. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Driftchef Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt.... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi driftchef till Region Väst i Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar som driftchef för distriktets samlade driftuppdrag, allt ifrån planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för egna medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning mot fastighetsautomation samt utbildning inom BVKF då tjänsten även innebär föreståndaransvar brandfarliga varor. Du har erfarenhet av förvaltning och driftverksamhet samt aktuell och dokumenterad chefsutbildning. Vidare har du även erfarenhet av att arbeta med ekonomi, budget och uppföljning. Goda datakunskaper och en hög administrativ förmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av driftplanering samt för tjänsten relevant säkerhetsutbildning.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och är kundfokuserad med ett intresse av förändringsarbete. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper samt en god samarbets- och kommunikationsförmåga. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Fastighetsdirektör Magnus Palm, tfn 010-44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-01-10. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Säkerhetssamordnare, Skövde

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att stödja och kontrollera säkerhetsskyddet inom Region väst och fullgöra de uppgifter myndigheten är ålagd enligt säkerhetsskyddslagen, säkerhetsskyddsförordningen, förskrifter mm. Du kommer även genomföra utbildning inom säkerhetsskyddsområdet och samverka med regionala och lokala säkerhetsorganisationer vid andra myndigheter inom regionen. Som säkerhetssamordnare ingår du i en grupp med sex säkerhetssamordnare där var och en arbetar inom respektive region. Samtliga säkerhetssamordnare arbetsleds av en enhetschef från huvudkontoret i Eskilstuna. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom säkerhetsskyddsområdet eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet som myndigheten bedömer likvärdigt. Du har flerårig erfarenhet från arbete med säkerhetsskyddsfrågor samt kunskap om säkerhetsskyddslagstiftningen. Vidare har du goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med kunskaper om Försvarsmaktens föreskrifter om säkerhetsskydd. Det är även meriterande med signalskyddsutbildning. Vidare är det meriterande med erfarenhet av arbete vid statlig myndighet samt erfarenhet av revisionsarbete.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du en god kommunikatör med pedagogisk förmåga att förklara och förankra både skriftligt och muntligt. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga och intresse att finna lösningar till förbättringar och utveckling inom arbetsområdet. Rollen ställer höga krav på personlig integritet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta säkerhetsskyddschef Kristina Malmström, tfn 010- 44 44 284 eller Rekryteringsspecialist Sonja Sand, tfn 010-44 44 983.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 7 september 2020. Intervjuer kommer att äga rum 22 september. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Drifttekniker, Skövde/Remmene

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi tre drifttekniker till Skövde/Remmene som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att medverka i tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av främst tekniska installationer i byggnader och tillhörande infrastruktur. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Driftdistriktet levererar drift till förvaltningen vilket innebär stort ansvar för att tillgodose kundens behov av ett säkert och funktionellt fastighetsbestånd och anläggningsbestånd. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Resor utanför arbetsområdet förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller YH-utbildning med inriktning el- eller styrteknik, alternativt har du förvärvad teknisk kompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har arbetslivserfarenhet av vvs eller el och från styr och regler. Du är van användare av stödsystem som officepaketet och fastighetssystem. Du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Arbetet är självständigt och du ska trivas med detta, men även ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta i grupp. Du har ett affärsmässigt tänk samt förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Stefan Lagerqvist, tfn 010- 44 44 602 eller rekryteringsspecialist Therese Gustavsson, 010- 44 44 169

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-04-26. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetsingenjör teknik

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi förstärker nu vår organisation och söker därför en fastighetsingenjör teknik för placering vid något av våra driftställen i regionen Karlsborg alternativt Skövde eller Såtenäs, som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsingenjör teknik kommer du, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, att arbeta med underhållsåtgärder och reinvesteringar avseende tekniska installationer och infrastruktur. Du arbetar med genomförande av statusbesiktningar, fastighetsdokumentation och kostnadsanalyser inom ramen för förvaltningsuppdraget. Du medverkar vid upphandling av konsulter och entreprenörer. I arbetet ingår resor inom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande YH-utbildning med inriktning styr och övervakning. Du har minst 3-års erfarenhet av projektering/projektledning och konstruktion av styr och reglersystem. Du har också erfarenhet av installation och energioptimering i aktuella system. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt lämplighet. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är strukturerad och drivande med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande och kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. Vi tror att du har den förmåga och vilja som krävs för att kunna utvecklas till en duktig projektledare inom verksamhetsområdet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010- 44 44 935 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010 44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-03-01. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Förvaltare

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Vi jobbar för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid, vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du upprättar förslag till hyresavtal och andra kundrelaterade avtal och har därför ansvar för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar. Du har också kontakten med kommuner och övriga instanser i samhället för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering. Du hanterar planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du utgör en beställarfunktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller YH-utbildning med inriktning bygg- eller fastighet. Du har erfarenhet av förvaltning och/eller byggnation samt av att arbeta med ekonomi och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från entreprenadupphandling och projektering. Du har god datavana och hög administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav. 

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade, det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-01-12. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetsingenjör teknik

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi förstärker nu vår organisation och söker därför en fastighetsingenjör teknik för placering vid något av våra driftställen i regionen Karlsborg alternativt Skövde eller Såtenäs, som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsingenjör teknik kommer du, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, att arbeta med underhållsåtgärder och reinvesteringar avseende tekniska installationer och infrastruktur. Du arbetar med genomförande av statusbesiktningar, fastighetsdokumentation och kostnadsanalyser inom ramen för förvaltningsuppdraget. Du medverkar vid upphandling av konsulter och entreprenörer. I arbetet ingår resor inom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande YH-utbildning med inriktning elkraft och/eller styr och övervakning. Du har minst 2-års erfarenhet av projektering och konstruktion av styr- och elanläggningar. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt lämplighet. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är strukturerad och drivande med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande och kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. Vi tror att du har den förmåga och vilja som krävs för att kunna utvecklas till en duktig projektledare inom verksamhetsområdet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010- 44 44 935 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010 44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-12-02. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Fastighetsingenjör bygg

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi förstärker nu vår organisation och söker därför en fastighetsingenjör bygg för placering i Karlsborg alternativt Skövde eller Såtenäs, som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fastighetsingenjör bygg kommer du, utifrån ett projektorienterat arbetssätt, att arbeta med underhållsåtgärder och reinvesteringar avseende byggnader och mark utifrån beslutade ekonomiska ramar och tidsplaner. Du arbetar med genomförande av statusbesiktningar, fastighetsdokumentation och kostnadsanalyser inom ramen för förvaltningsuppdraget. Du medverkar vid upphandling av konsulter och entreprenörer. I arbetet ingår resor inom regionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande YH-utbildning med inriktning byggteknik. Du har minst 3-års erfarenhet från byggbranschen i bygg- eller projektledande ställning. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt lämplighet. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är strukturerad och drivande med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande och kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. Vi tror att du har den förmåga och vilja som krävs för att kunna utvecklas till en duktig projektledare inom verksamhetsområdet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010- 44 44 935 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010 44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-12-02. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Förvaltningsassistent

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi förvaltningsassistent till Förvaltningsstödsenheten Väst i Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltningsassistent kommer du att hantera vår ekonomiadministration bland annat avseende leverantörsfakturor och kundfakturering. Du kommer att stödja regionen i enklare ekonomiska analyser och uppföljningar. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till regionens administrativa ansvar Du kommer även att vara kontorets säkerhetsperson. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller har eftergymnasial utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har 1-2 års erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du har mycket goda datakunskaper och datakunskaper inom exempelvis Microsoft Office. God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med yrkeserfarenhet inom ekonomiadministration samt ekonomiadministrativa system.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och initiativtagande med förmåga att arbeta självständigt. Du arbetar strukturerat och analytiskt och är en person med hög integritet. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare har du förmåga att ta ett stort eget ansvar i ditt arbete och har intresse för förändrings- och förbättringsarbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Sofia Glimmervik, tfn 010- eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010 44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-10-20. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Driftchef

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar som driftchef för distriktets samlade driftuppdrag, allt ifrån planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för egna medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- YH- eller gymnasieingenjörsutbildning med inriktning mot bygg eller teknik. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av förvaltning och/eller driftverksamhet. Vidare har du även erfarenhet av att arbeta med ekonomi, budget och uppföljning. Goda datakunskaper och en hög administrativ förmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av driftplanering samt dokumenterad erfarenhet av direkt personalledning.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och är kundfokuserad med ett intresse av förändringsarbete. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper samt en god samarbets- och kommunikationsförmåga. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.


Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Palm, tfn 010-44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-09-08. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Förvaltare

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltare ansvarar du för våra hyresavtal och är därför den som möter vår lokala kund. Du ansvarar för planering och genomförande av underhållsarbeten och reinvesteringar samt hanterar förvaltningsområdets merförsäljning avseende fastighetsnära tjänster. Till hjälp och stöd har du vår fastighetstödsenhet och aktuellt driftdistrikt till vilka du då utgör en beställarfunktion avseende utförande av valda underhålls- och drifttjänster. I rollen ansvarar du för egenkontroll och ekonomi inom ramen för tilldelat förvaltningsansvar, du upprättar förslag till hyresavtal eller andra kundrelaterade avtal och ansvarar för kontakter med kommuner och övriga instanser för att förebygga och bevaka utfall av bland annat fysisk planering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-, gymnasie- eller YH-utbildning med inriktning bygg eller teknik. Alternativt har du förvärvat förvaltningskompetens genom yrkeslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av förvaltning och byggnation samt erfarenhet av att arbeta med ekonomi, hyresavtal och kundkontakter. Vidare har du erfarenhet från underhållsplanering, entreprenadupphandling och projektering. Du har god datavana och hög administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och pålitlig med hög integritet. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa goda samarbeten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning vid myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Palm, tfn 010- 44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
 
Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-09-08. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre

Driftchef

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. H... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi driftchef till Region Väst i Skövde som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar som driftchef för distriktets samlade driftuppdrag, allt ifrån planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för egna medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- YH- eller gymnasieingenjörsutbildning med inriktning mot bygg eller teknik. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av förvaltning och/eller driftverksamhet. Vidare har du även erfarenhet av att arbeta med ekonomi, budget och uppföljning. Goda datakunskaper och en hög administrativ förmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av driftplanering samt dokumenterad erfarenhet av direkt personalledning.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och är kundfokuserad med ett intresse av förändringsarbete. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper samt en god samarbets- och kommunikationsförmåga. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Palm, tfn 010-44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-05-27. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Visa mindre