Lediga jobb som Ekonomiassistent i Skövde

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiassistent till kund i Skövde

Skulle du vilja ta chansen att arbeta som ekonomiassistent i sommar? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra samt är en framåt och driven person till en av våra kunder under sommaren 2024.   Om tjänsten Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för flödet av leverantörsreskontra, en del kundreskontra samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavd... Visa mer
Skulle du vilja ta chansen att arbeta som ekonomiassistent i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra samt är en framåt och driven person till en av våra kunder under sommaren 2024.
 
Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för flödet av leverantörsreskontra, en del kundreskontra samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning som fakturering, svara på mail och telefon. 

Tjänsten är ett sommarvikariat där vi ser att du är tillgänglig från mitten av juni fram till mitten av augusti. Du kommer få en anställning hos OnePartnerGroup och vara uthyrd till en av våra kunder. Arbetet är förlagt dagtid.
 
Vi ser gärna att du 
har tidigare erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra samt övriga ekonomiska arbetsuppgifter
har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift
är en framåt och driven person

 
Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå samt erfarenhet av likartade arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten.
Som person ser vi att du är framåt och serviceinriktad samt är en noggrann person. 

I övrigt har du goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 
När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.
 
Din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Jennifer Lindvall på [email protected] alt. via. 073-425 56 41. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling.

Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förbandsekonom till Västra Militärregionen

Ansök    Jun 13    Försvarsmakten    Ekonomiassistent
Förbandsekonom till Västra Militärregionen Förbandsekonom Västra Militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid i MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration. Huvudsakliga arbetsuppgifter Under ledning av ekonomichefen ingår du i stabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska... Visa mer
Förbandsekonom till Västra Militärregionen

Förbandsekonom

Västra Militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid i MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Under ledning av ekonomichefen ingår du i stabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med fakturahantering, hantering av investeringar, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem. Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer.

Kvalifikationer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller annan eftergymnasial utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• B-körkort
Personliga egenskaper

För att både trivas och passa i tjänsten behöver du vara kommunikativ, flexibel, initiativtagande och dedikerad att möta de behov som uppstår i vår verksamhet. Du är också analytisk, noggrann och ansvarsfull, samt självgående och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver närvaro inför och vid fastställda rapporteringstidpunkter, som ibland infaller vid övrig personals ledighetsperioder. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden, är strukturerad och lyhörd, samt har hög integritet

MERITERANDE

• Goda kunskaper avseende MS Office
• Erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem PRIO/SAP BO
• God kännedom kring Försvarsmakten och dess organisation
• Arbetslivserfarenhet från statlig myndighet eller offentlig sektor inom ekonomi
Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning om sex månader tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Skövde, tjänsteresor kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

För upplysningar om tjänsten

Kontakt vid frågor gällande tjänsten Josefine Thorstensson, ekonomichef, 072-1690750

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen HR chef Daniel Davidsson, 070-8867873

Fackliga representanter
OFR/O Göran Hjert
OFR/S Minde Passby
SACO Camilla Rosensköld
SEKO Lola Ahlgren

Samtliga nås via vxl 0500-465000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast  2024-07-12

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Jun 7    NearYou Sverige AB    Ekonomiassistent
Tjänstebeskrivning Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för leverantörsreskontra och kontering? Drivs du av att jobba med människor? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på NearYou en ekonomiassistent till vår kund i Skövde. Som ekonomiassistent har du en viktig roll som innebär att ansvara för leverantörsreskontra samt kontera men även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Du kommer arbeta dagtid. Start: omgående... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för leverantörsreskontra och kontering? Drivs du av att jobba med människor? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på NearYou en ekonomiassistent till vår kund i Skövde.

Som ekonomiassistent har du en viktig roll som innebär att ansvara för leverantörsreskontra samt kontera men även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Du kommer arbeta dagtid.
Start: omgående
Det är en vikariat som sträcker sig till september till att börja med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av kontering och leverantörsreskontra.

I det här uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har god förmåga att ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Därutöver är du serviceinriktad och sätter alltid kundens bästa i första hand.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Unilabs söker ekonomiassistent för sommarvikariat

Ansök    Mar 5    NearYou Sverige AB    Ekonomiassistent
Om företaget Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder specialisttjänster inom lab, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern. Unilabs AB har idag ca 1300 medarbetare i Sverige och vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara... Visa mer
Om företaget
Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder specialisttjänster inom lab, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern. Unilabs AB har idag ca 1300 medarbetare i Sverige och vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin.

Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Tjänstebeskrivning
Unilabs söker en erfaren ekonomiassistent med goda kunskaper inom leverantörsreskontra för ett sommarvikariat!

Som ekonomiassistent kommer du att hantera leverantörsfakturor i det elektroniska fakturaflödet, kontera och godkänna fakturor, genomföra betalningar, hantera påminnelser samt ha daglig mejlkontakt med leverantörer och medarbetare. Du kommer också att ansvara för posthantering.

Tjänsten är ett sommarvikariat med start runt v.25 och ca 6 veckor. Du utgår från kontoret i Skövde och arbetar dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och/eller en relevant utbildning inom ekonomi eller liknande område. Du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper inom leverantörsreskontra. Det är meriterande om du är van att arbeta i Agresso och har goda kunskaper i Excel. Du är kommunikativ, samarbetsvillig och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsulchef Jennifer Andersson på mail [email protected].

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Ekonomiassistent med god erfarenhet av SAP sökes!

Ansök    Mar 7    Experis AB    Ekonomiassistent
Vi söker en erfaren Ekonomiassistent med god erfarenhet av SAP. Du kommer arbeta med inriktning mot Inköpsordermodul och ekonomi, på plats hos kund i Skövde. Du kommer att vara en central del av vår kunds ekonomiteam och arbeta nära leverantörsreskontra och inköpsmodulen i SAP. Arbetsbeskrivning: Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara: * Skapa inköpsorder och delta i sammanställningsprocessen. * Administrera fakturor * Arbeta i SAP och hant... Visa mer
Vi söker en erfaren Ekonomiassistent med god erfarenhet av SAP. Du kommer arbeta med inriktning mot Inköpsordermodul och ekonomi, på plats hos kund i Skövde. Du kommer att vara en central del av vår kunds ekonomiteam och arbeta nära leverantörsreskontra och inköpsmodulen i SAP.

Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

* Skapa inköpsorder och delta i sammanställningsprocessen.
* Administrera fakturor
* Arbeta i SAP och hantera inköpsordermodulen.
* Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Projektstruktur
Du kommer att ingå i ett spännande projekt uppdelat i 10 arbetsområden, var och en ledd av en delprojektledare. Du kommer att ha olika kontaktytor, inklusive inköpare som ansvarar för upphandlingar. I första stadiet av inköpsprocessen, tar du emot fakturorna, genomför godsmottagning, ser till att betalningar sker i tid och skickar en veckorapport varje måndag.

Krav
Vi söker inte bara någon som tar nästa steg i karriären, utan någon som verkligen trivs med att driva administration och rutiner, och som vill komma närmare projektledarna. Du kommer att vara involverad i ca 75% administrativa uppgifter och 25% controlling, med fokus på att hitta förbättringar. Ekonomisk utbildning eller erfarenhet av liknande roll krävs.

Erfarenhet och övrig information:

* Erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och/eller kundreskontra.
* Kompetens inom SAP och inköpsordermodulen.
* Möjlighet att arbeta i Skövde, men visst distansarbete är ok.
* Flexibilitet för eventuella resor till Stockholm och Gotland för att hantera kontaktytor.
* Stor vikt läggs vid att du är en självgående person med förmåga att driva förändringar och förbättringar.Om Jefferson Wells
Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Jefferson Wells värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells och arbeta som konsult hos vår kund i Skövde. Uppdraget startar i maj, och kommer pågå ca 1år, med stor möjlighet till förlängning eller övertag hos kund. Arbetet är förlagt på vardagar, dagtid. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes under sommaren!

Ansök    Mar 7    Experis AB    Ekonomiassistent
Vi söker en engagerad och erfaren Ekonomiassistent under sommaren, till vår kund i Skövde. Som Ekonomiassistent kommer du att ha primärt ansvar för leverantörsfakturahanteringen i Agresso/Unit4. Arbetsuppgifter: * Hantering av ca 4000 fakturor per månad, främst e-fakturor men även PDF och manuella fakturor. * Kontering och godkännande av fakturor. * Genomförande av betalningar och hantering av påminnelser. * Post- och e-posthantering samt kommunikati... Visa mer
Vi söker en engagerad och erfaren Ekonomiassistent under sommaren, till vår kund i Skövde. Som Ekonomiassistent kommer du att ha primärt ansvar för leverantörsfakturahanteringen i Agresso/Unit4.

Arbetsuppgifter:

* Hantering av ca 4000 fakturor per månad, främst e-fakturor men även PDF och manuella fakturor.
* Kontering och godkännande av fakturor.
* Genomförande av betalningar och hantering av påminnelser.
* Post- och e-posthantering samt kommunikation med kunder och leverantörer.
* Upprätthållande av rutiner för effektiv och korrekt hantering av ekonomiska transaktioner.

Krav:

* Erfarenhet av leverantörsreskontraarbete i olika ekonomisystem, meriterande i Agresso/Unit4.
* Erfarenhet av att hantera en hög fakturavolym, med fokus på e-fakturor.
* Förmåga att kontera och godkänna fakturor samt genomföra betalningar.
* Stark social kompetens och förmåga att ta kontakt med både leverantörer och personer i verksamheten.
* Självgående och lättlärd med en positiv attityd.
* Önskvärt med senioritet eller erfarenhet som junior inom ekonomiområdet.Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har relevant ekonomiutbildning i minst 3 år. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst. Du är lättlärd, ansvarstagande, positiv och mycket serviceinriktad. Du trivs med att arbeta metodiskt och noggrant samt har ett gott sifferminne. Vidare har du ett stort driv och besitter förmågan att ta initiativ och få saker gjorda. Du är flexibel och öppen för att arbeta med varierade arbetsuppgifter och du ser fördelar med att vara del av en organisation där utveckling och förändring är en del av vardagen.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Du blir heltidsanställd av Jefferson Wells och uthyrd till kunden med placering i Skövde.

Uppdraget startar v 26 med 2 veckors upplärning. Sedan pågår uppdraget ca 5 veckor under semesterperioden. Viss möjlighet till extraarbete efter perioden finns vid behov.Kontakt och ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med ett registrerat och uppdaterat CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta Therese Johansson på [email protected] Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Ekonomiadministratör sökes

Ansök    Feb 2    Public People AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en erfaren och kvalificerad ekonomiassistent som kan gå in och stötta en av våra kunder under en tidsbegränsad period. Vi söker dig som har tidigare jobbat med ekonomi inom en kommun och kan rollen som ekonomiadministratör. Arbetet är i Västra Götaland Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiadministratör kommer du bland annat att arbeta med kundens leverantörsreskontra, stödja verksamheten, agera stöd till budgetansvariga vid prognosuppföl... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren och kvalificerad ekonomiassistent som kan gå in och stötta en av våra kunder under en tidsbegränsad period. Vi söker dig som har tidigare jobbat med ekonomi inom en kommun och kan rollen som ekonomiadministratör. Arbetet är i Västra Götaland

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiadministratör kommer du bland annat att arbeta med kundens leverantörsreskontra, stödja verksamheten, agera stöd till budgetansvariga vid prognosuppföljningar samt stödja verksamheten i olika redovisningsfrågor.
För att lyckas i rollen är du lyhörd till din omgivning och professionell i ditt bemötande. Du är öppen och flexibel för kundens behov och önskemål. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och ansvarar och driver ditt arbete framåt samt levererar resultat


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av kommunalt ekonomiarbete.
Utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
God ekonomisk förståelse
Goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.GDPR
Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information gör du det enklast genom att begära det via vår karriärsida "Connect".
Låter det intressant? Kontakta oss så får du veta mer! Visa mindre

Västra militärregion söker förbandsekonom

Ansök    Dec 27    Försvarsmakten    Ekonomiassistent
Förbandsekonom till Västra militärregionen Västra militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration. Huvudsakliga arbetsuppgifter Under ledning av ekonomichef ingår du i ekonomiavdelning där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja v... Visa mer
Förbandsekonom till Västra militärregionen
Västra militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Under ledning av ekonomichef ingår du i ekonomiavdelning där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med fakturahantering, hantering av investeringar, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem. Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer.


Kvalifikationer


• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• B-körkort

Personliga egenskaper
För att både trivas och passa i tjänsten behöver du vara kommunikativ, flexibel, initiativtagande och dedikerad att möta de behov som uppstår i vår verksamhet. Du är också analytisk, noggrann och ansvarsfull, samt självgående och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver närvaro inför och vid fastställda rapporteringstidpunkter, som ibland infaller vid övrig personals ledighetsperioder. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden, är strukturerad och lyhörd, samt har hög integritet.

Meriterande


• Goda kunskaper avseende MS Office
• Erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem PRIO/SAP BO
• God kännedom kring Försvarsmakten och dess organisation
• Tidigare arbete med prognos och budgetarbete inom myndighet eller offentlig sektor

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning om sex månader tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Skövde, tjänsteresor kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

För upplysningar om tjänsten

nås via vxl 0500-465000

Kontakt vid frågor gällande tjänsten Ekonomichef, Josefine Thorstensson

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen HR-chef Daniel Davidsson

Fackliga representanter
OFR/O Göran Hjert
OFR/S Minde Passby Wistedt
SACO Camilla Rosensköld
SEKO Lola Ahlgren

Samtliga nås via vxl 0500-465000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast  2024-01-10

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Västra militärregionens område omfattar de fyra länen Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro. Vi utbildar krigsförband samt leder och samordnar territoriell verksamhet över hela hotskalan. Stabens och hemvärnsförbandens höga tillgänglighet samt vår totalförsvarssamverkan med det civila försvaret skapar förutsättningar för insatser med övriga Försvarsmakten, hög funktionalitet och säkerhet i regionen.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/mrv

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ekonomiassistent med potential för tillväxt

Ansök    Nov 23    Cejn AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent med potential för tillväxt  Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du att hantera leverantörsfakturor, löpande redovisning, avstämningar samt moms, skatter och avgifter. Vi arbetar idag i affärssystemet Dynamics AX och i fakturahanteringssystemet ExFlow. Eftersom vi är en liten avdelning som också ansvarar för receptionen kommer du att behöva byta av i receptionen vid ordinarie personals frånvaro. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom... Visa mer
Ekonomiassistent med potential för tillväxt 
Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att hantera leverantörsfakturor, löpande redovisning, avstämningar samt moms, skatter och avgifter.

Vi arbetar idag i affärssystemet Dynamics AX och i fakturahanteringssystemet ExFlow. Eftersom vi är en liten avdelning som också ansvarar för receptionen kommer du att behöva byta av i receptionen vid ordinarie personals frånvaro.

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning inom redovisning eller liknande område är önskvärt, men även gymnasieekonom med relevant erfarenhet.

Vi ser positivt på erfarenhet från en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå och välkomnar även nyutexaminerade kandidater med en stark vilja att lära.

Profil:
- Noggrannhet, struktur samt god analytisk förmåga.
- Självständighet och initiativförmåga.

För rätt individ finns möjlighet till framtida avancemang inom företaget

Övrigt:
Tillträde enligt överenskommelse.

Ytterligare information:

För mer information om tjänsten kontakta Ekonomichef Anna Löfnertz Jonsson, tfn 0500-499652, mail [email protected]

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 20231208. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Ekonomiassistenter sökes till Skövde

Ansök    Sep 12    Experis AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassister sökes till Skövde! Vi på Jefferson Wells arbetar ständigt med att hitta rätt kompetens till rätt konsultuppdrag. Just nu försöker vi bredda vårt kandidatnätverk genom att proaktivt söka upp personer som antingen är arbetssökande eller som är sugna på att byta arbetsplats. Är du intresserad av nytt jobb? Skicka in din intresseanmälan redan nu! Vem söker vi? Vi vill nu utöka vårt konsultnätverk i Skövde med omnejd med fler duktiga Ekonomia... Visa mer
Ekonomiassister sökes till Skövde!

Vi på Jefferson Wells arbetar ständigt med att hitta rätt kompetens till rätt konsultuppdrag. Just nu försöker vi bredda vårt kandidatnätverk genom att proaktivt söka upp personer som antingen är arbetssökande eller som är sugna på att byta arbetsplats. Är du intresserad av nytt jobb? Skicka in din intresseanmälan redan nu!

Vem söker vi?
Vi vill nu utöka vårt konsultnätverk i Skövde med omnejd med fler duktiga Ekonomiassistenter och Ekonomiadministratörer. Vi tar även emot intresseanmälningar från personer som nyligen har avslutat sina studier inom detta område.

Varför ska du skicka in en intresseanmälan?
Vi får kontinuerligt förfrågningar från våra kunder som vill hyra in erfarna konsulter inom ekonomi, och vårt mål är givetvis att presentera de bästa möjliga kandidaterna. Som konsult hos oss får man möjlighet att bredda sina kunskaper inom olika branscher, och på så sätt bygga ett slagkraftigt CV. Ibland kan man få ta sig an kortare uppdrag, och andra gånger kan man få långsiktiga uppdrag med möjlighet till fastanställning hos kund.

Vi uppmuntrar nu Ekonomiassistenter och Ekonomiadministratörer som är arbetssökande, eller som är sugna på att byta arbetsplats, att lämna ert intresse genom att klicka på "ansök nu" längre ner på sidan. Ladda därefter upp CV och ett personligt brev. Tänk på att precisera i ert CV vilka olika system ni behärskar och har arbetat i. I det personliga brevet ser vi gärna att ni preciserar vilka typer av roller ni vill arbeta med framöver.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är en del av Manpower Group och vi är världsledande när det gäller att påskynda karriärer och driva affärstillväxt inom ekonomi, teknik, inköp, kommunikation, marknadsföring och andra intressanta områden. Som konsult på Jefferson Wells får du tillgång till ett karriärnätverk med kollegor inom ditt specifika kompetensområde, men även inom andra specialistområden. Vi bryr oss om människan och vill att våra konsulter ska trivas och växa i sina uppdrag och roller.

Hur du anmäler ditt intresse
Klicka på "ansök nu" längre ner på sidan, ladda upp CV och personligt brev. Tänk på att precisera i ditt CV vilka olika system du behärskar och har arbetat i, utöver vad du arbetat med tidigare och vilka utbildningar du har.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Intresseanmälningarna kommer att utvärderas löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Lilja via e-post [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Westerstrand Urfabrik

Om företaget Westerstrand är en ledande aktör inom utveckling, marknadsföring och tillverkning av moderna tid-, resultat- och displayprodukter av hög kvalitet. Våra produkter används i offentlig miljö, inklusive sjukhus, skolor, industrier, järnvägar och idrottsarenor. Med vår globala närvaro levererar vi våra produkter över hela världen och har etablerat oss som ett välkänt företag, både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter Vi på Premier ... Visa mer
Om företaget
Westerstrand är en ledande aktör inom utveckling, marknadsföring och tillverkning av moderna tid-, resultat- och displayprodukter av hög kvalitet. Våra produkter används i offentlig miljö, inklusive sjukhus, skolor, industrier, järnvägar och idrottsarenor. Med vår globala närvaro levererar vi våra produkter över hela världen och har etablerat oss som ett välkänt företag, både nationellt och internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Premier söker en noggrann och plikttrogen person som kan arbeta 1-2 dagar i veckan som ekonomiassistent under ca 3 månader. I denna roll kommer du att stödja Westerstrands team med faktureringsuppgifter i Prosmart.

För rätt person kan arbetsuppgifterna utvecklas och öka under perioden, beroende på prestation och kapacitet.
Arbetet utförs på Westerstrands kontor i Töreboda 1-2 dagar i veckan mellan 07.30 och 16.30. Westerstrands är flexibla och kan diskutera fördelningen av arbetsdagar och tider, så att det passar både dig och företaget.

Om du är en ambitiös och pålitlig person som är redo att ta dig an en spännande roll i ett framstående företag, så är detta din chans att vara en del av Westerstrands team och bidra till deras fortsatta framgång.

Din profil
Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med fakturering. Har du arbetat i Prosmart är det meriterande. Vi värdesätter god datavana och kräver att du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

Som person ska du vara noggrann och plikttrogen.

För denna anställning krävs att du har en annan sysselsättning eller studerar på minst 50%.

Om oss
Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Harryson via e-post: [email protected].

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Administratör till Räddningstjänsten Skaraborg

Ansök    Aug 23    Skövde kommun    Ekonomiassistent
Räddningstjänsten Skaraborg är ett kommunalförbund som består av kommunerna Skövde, Lidköping, Mariestad, Vara, Tibro, Töreboda, Hjo, Karlborg, Essunga, Grästorp och Gullspång. Området har ca 190 000 invånare och en yta av ca 5 700 Km². Som medarbetare hos oss är du en viktig del i att nå vårt mål som är att skapa säkerhet, trygghet och omtanke för de som bor och vistas i vårt område. ARBETSUPPGIFTER Aktuell rekrytering sker till Stabs- och admininist... Visa mer
Räddningstjänsten Skaraborg är ett kommunalförbund som består av kommunerna Skövde, Lidköping, Mariestad, Vara, Tibro, Töreboda, Hjo, Karlborg, Essunga, Grästorp och Gullspång. Området har ca 190 000 invånare och en yta av ca 5 700 Km². Som medarbetare hos oss är du en viktig del i att nå vårt mål som är att skapa säkerhet, trygghet och omtanke för de som bor och vistas i vårt område.


ARBETSUPPGIFTER

Aktuell rekrytering sker till Stabs- och admininistratörsgruppen som leds av förbundets stabschef och består av fem administratörer. Gruppen hanterar direktion, ekonomi, personal, viss lönehantering, diarieföring m.m. I den här tjänsten finns möjlighet till placering på stationen i såväl Skövde som Lidköping.

På grund av att en av våra administratörer som just nu sitter i Lidköping går i pension behöver vi en ny medarbetare. Räddningstjänsten Skaraborg befinner sig i en utvecklings- och tillväxtfas och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och bidra till att uppnå största möjliga samhällsnytta i vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter
Inom Stabs- och administrationsgruppen hjälper vi varandra och arbetar brett inom vårt gemensamma ansvarsområde. Du är således med och bidrar till de uppgifter som arbetsgruppen gemensamt ansvarar för. Arbetsuppgifterna består bland annat av fakturahantering, viss löneadministration, diarieföring och andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat utbildning för tjänsten. För att lyckas i tjänsten krävs också att du har tidigare erfarenhet från liknande administrativt arbete.

Personliga egenskaper
För att arbeta som administratör hos oss behöver du vara van att jobba självständigt, ta egna initiativ, vara lugn, trygg, empatisk, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan sätta dig in i andras perspektiv och är flexibel. Du har lätt för att samarbeta, är kommunikativ samt initiativrik.
För att uppnå största möjliga samhällsnytta i vårt uppdrag delar vi följande värderingar:

- vårt första och största fokus och engagemang är alltid hos tredje person
- vi arbetar hela tiden för att göra varandra bättre genom ett gott kamratskap och högt
engagemang
- alla vill och får vara med och ta ansvar, vi gör det tillsammans
- förtroende, professionalitet, ärlighet och glädje gör oss stolta i vårt arbete
- vi utbildar och övar oss för att klara en större uppgift
- utveckling och innovation är viktiga områden för oss

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och lämplighet.ÖVRIGT
Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Produktionsadministratör till Paroc i Skövde

Om företaget Paroc Sverige med sina 420 anställda är en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer över hela världen. PAROC står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer samt marin- och offshore-lösningar. Genom Parocs 80-åriga historia har de fått ett välförtjänt rykte för hög produktpres... Visa mer
Om företaget
Paroc Sverige med sina 420 anställda är en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer över hela världen. PAROC står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS-lösningar, industriapplikationer samt marin- och offshore-lösningar.

Genom Parocs 80-åriga historia har de fått ett välförtjänt rykte för hög produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Idag är Paroc marknadsledande, räknat i marknadsandel, på deras huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien och Norge.

Deras produkter, som säljs under produktnamnet PAROC och paketeras i deras lättigenkännliga röd och vitrandiga förpackningar, inkluderar byggnadsisolering för värme-, brand- och ljudisolering av ytterväggar, tak, golv, källare, bjälklag och mellanväggar, samt teknisk isolering för VVS-system, industriella processer, marin och offshore-industrin och industriell utrustning (OEM).

På Paroc råder en produktiv, positiv och affärsinriktad företagskultur och man uppger goda karriärmöjligheter, roliga arbetsuppgifter och härlig stämning mellan kollegor som de främsta skälen till att de anställda trivs och mår bra.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier dig som är på jakt efter ett roligt jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar till rollen som produktionsadministratör på Paroc i Skövde. Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som produktionsadministratör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att kontrollera och sköta fakturering av teknikverkstadens produkter samt vara involverad i inköpsrekvisitions- och inköpsorderprocessen. Dessutom ansvarar du för att stötta Plant Controller i framtagande, sammanställande samt rapportering av fabriksrelaterande uppgifter samt vara involverad i månadsbokslut och budgetarbete.

Du kommer dessutom fokusera på att
• Utföra SOX specifika kontroller tillsammans med Plant Controller
• Supporta fabriken vid lagerfrågor
• Hantera diverse administrativa uppgifter åt Teknikverkstaden

Din profil
Till uppdraget hos Paroc söker vi dig som har en utbildning inom ekonomi. Vidare har du erfarenhet av arbete inom redovisning och ekonomi samt av arbete i moderna affärssystem. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt förmåga att ta egna initiativ då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter. Du är tydlig i kommunikationen och har en god samarbetsförmåga samt är noggrann, analytiskt och strukturerad. Därutöver har du kunskap om begrepp som TPM, 5S och SOX är det meriterande.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du vill utvecklas och komma framåt. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Slutligen har du en förmåga att se både till detaljerna och helheten.

Om oss
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Sofia Öberg, [email protected].

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Ekonomiassistent till kund i Lidköping

Ansök    Apr 14    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent till kund i Lidköping med start omgående! Om tjänsten Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna kan innefatta hantering av fakturering, löpande bokföring och flöden av inkommande leverantörsfakturor samt andra administrativa ar... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent?
Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent till kund i Lidköping med start omgående!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna kan innefatta hantering av fakturering, löpande bokföring och flöden av inkommande leverantörsfakturor samt andra administrativa arbetsuppgifter kopplat till rollen.

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Löpande bokföring
- Kundreskontra / Leverantörsreskontra
- Hantering och ansvar för skattekonto
- Momsrapport, punktskatter och ROT-redovisning
- Kundtjänst, svara på frågor om kundfakturor mm

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med anställning hos Adecco och start senast i maj. Rekryteringsarbetet sker löpande!

Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi med erfarenhet av fakturering, löpande bokföring och hantering av flöden av inkommande leverantörsfakturor.

Vidare som person är du driven och ambitiös. Är initiativrik, flexibel och har förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Noggrannhet och struktur är andra viktiga egenskaper för denna tjänst.

Viktigt för tjänsten är:

- Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
- Minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi med erfarenhet av fakturering och löpande bokföring
- Goda kunskaper i Excel.
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacobsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 31    Lichron AB    Ekonomiassistent
Lichron är ett kunskapsföretag med maskinförsäljning, maskinservice, eftermarknad, teknikutbildningar och teknikgymnasium. Företaget, med maskinförsäljning och service, grundades 1994. Utbildningsavdelningen startade i Skövde 1996 i större skala med vuxenutbildning, verksamheten byggdes 2001 ut till att även omfatta Lichron Teknikgymnasium. Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, familjeföretag som ser helheten med maskine... Visa mer
Lichron är ett kunskapsföretag med maskinförsäljning, maskinservice, eftermarknad, teknikutbildningar och teknikgymnasium. Företaget, med maskinförsäljning och service, grundades 1994. Utbildningsavdelningen startade i Skövde 1996 i större skala med vuxenutbildning, verksamheten byggdes 2001 ut till att även omfatta Lichron Teknikgymnasium. Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, familjeföretag som ser helheten med maskiner, service och utbildning. Vårt team är engagerat, inspirerande och internationellt. Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi vill att du ska vara med och påverka och du har både ansvar och frihet att arbeta självständigt. Vi vill att du skall trivas och utvecklas tillsammans med oss.
Vi söker dig som har en relevant erfarenhet och utbildning inom ekonomi. Du ska vara en effektiv, ansvarsfull person som trivs att jobba med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete med noggrannhet och se vad som behöver prioriteras och göras. Du har mycket god kunskap i svenska i både tal och skrift.
Denna tjänst är på deltid, 50%
I Rollen som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
Arbete med kund- och leverantörsreskontra.
Registring av leverantörsfakturor
Löpande bokföring
Momsdeklaration
Intrastat-rapportering
Övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration

Din arbetsplats är på vårt kontor i Skövde
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vid frågor kring tjänsten, kontakta Elin Lindberg på telefon 0500-445068 eller via e-post: [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 7    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent till kund i Lidköping med start i maj! Om tjänsten Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna kan innefatta hantering av fakturering, löpande bokföring och flöden av inkommande leverantörsfakturor samt andra administrativa arbet... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent?
Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent till kund i Lidköping med start i maj!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna kan innefatta hantering av fakturering, löpande bokföring och flöden av inkommande leverantörsfakturor samt andra administrativa arbetsuppgifter kopplat till rollen. 

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Löpande bokföring
- Kundreskontra / Leverantörsreskontra
- Hantering och ansvar för skattekonto
- Momsrapport, punktskatter och ROT-redovisning
- Kundtjänst, svara på frågor om kundfakturor mm

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med anställning hos Adecco och start i maj. Rekryteringsarbetet sker löpande!

Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi med erfarenhet av fakturering, löpande bokföring och hantering av flöden av inkommande leverantörsfakturor.

Vidare som person är du driven och ambitiös. Är initiativrik, flexibel och har förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt. 
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Noggrannhet och struktur är andra viktiga egenskaper för denna tjänst.

Viktigt för tjänsten är:

- Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
- Minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi med erfarenhet av fakturering och löpande bokföring
- Goda kunskaper i Excel.
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacobsson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till XR Bolagen i Skövde

Om företaget Om XR Bolagen XR-koncernen är resultatet av ett antal skaraborgska aktörers vilja att skapa något stort tillsammans. När de lokala lastbilscentralerna krokade arm med varandra 2009 förvandlades 200 enskilda transportföretag till ett enda varumärke, XR. Genom att ena sina krafter under samma flagg fick aktörerna bredd och kapacitet att erbjuda helhetslösningar till sina kunder. Samtidigt höll de kvar de korta beslutsvägarna och närheten till k... Visa mer
Om företaget
Om XR Bolagen

XR-koncernen är resultatet av ett antal skaraborgska aktörers vilja att skapa något stort tillsammans. När de lokala lastbilscentralerna krokade arm med varandra 2009 förvandlades 200 enskilda transportföretag till ett enda varumärke, XR. Genom att ena sina krafter under samma flagg fick aktörerna bredd och kapacitet att erbjuda helhetslösningar till sina kunder. Samtidigt höll de kvar de korta beslutsvägarna och närheten till kunderna. Det visade sig vara ett smart drag. XR-koncernen är idag en av Skaraborgs största aktörer i sin bransch, och består av tre bolag: XR Logistik, XR Berg & Maskin och XR Miljöhantering samt våra dotterbolag Haggården Entreprenad och Olssons.

Besök gärna XR Bolagens konton på Facebook och Linkedin eller gå till https://xr.nu/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för leverantörsreskontra och kontering? Drivs du av att jobba med människor? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Premier en ekonomiassistent till ett uppdrag som varar 3 månader på XR Bolagen i Skövde. Vill du vara med på XR Bolagens resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som ekonomiassistent har du en viktig roll som innebär att ansvara för leverantörsreskontra samt kontera men även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Din profil
Vi på Premier söker dig som har erfarenhet av kontering och leverantörsreskontra.

I det här uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har god förmåga att ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Därutöver är du serviceinriktad och sätter alltid kundens bästa i första hand.

Om oss
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Sofia Öberg, [email protected]
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Förbandsekonom till Västra Militärregionen

Ansök    Jan 27    Försvarsmakten    Ekonomiassistent
Förbandsekonom till Västra Militärregionen Västra Militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration. Huvudsakliga arbetsuppgifter Under ledning av ekonomichef ingår du i stabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att... Visa mer
Förbandsekonom till Västra Militärregionen

Västra Militärregionen söker förbandsekonom till ekonomiavdelningen med placering vid MR V stab i Skövde. Avdelningen ansvarar för att samordna förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, intern styrning och kontroll, samt ekonomiadministration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Under ledning av ekonomichef ingår du i stabens ekonomisektion där du arbetar brett inom det ekonomiska området. Utöver att stödja verksamheten med löpande återrapportering, budgetarbete och framtagning av ekonomiska beslutsunderlag arbetar du även med fakturahantering, hantering av investeringar, intern kontroll samt att utbilda i Försvarsmaktens ekonomisystem. Huvuddelen av arbetet har fokus på budget och prognos, interna kontroller och fakturahantering. Övriga ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter tillkommer.


Kvalifikationer

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Aktuell och relevant erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter
• God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• B-körkort
Personliga egenskaper

För att både trivas och passa i tjänsten behöver du vara kommunikativ, flexibel, initiativtagande och dedikerad att möta de behov som uppstår i vår verksamhet. Du är också analytisk, noggrann och ansvarsfull, samt självgående och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver närvaro inför och vid fastställda rapporteringstidpunkter, som ibland infaller vid övrig personals ledighetsperioder. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt är att du levererar resultat med god precision även under tidspressade förhållanden, är strukturerad och lyhörd, samt har hög integritet.


MERITERANDE

• Goda kunskaper avseende MS Office
• Erfarenhet av Försvarsmaktens ledningssystem PRIO/SAP BO
• God kännedom kring Försvarsmakten och dess organisation
• Tidigare arbete med prognos och budgetarbete inom myndighet eller offentlig sektor
 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning om sex månader tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Skövde, tjänsteresor kan förekomma.
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Personal i Försvarsmakten har enligt avtal möjlighet till fysisk träning på arbetstid upp till tre timmar/vecka.

För upplysningar om tjänsten

nås via vxl 0500-465000

Kontakt vid frågor gällande tjänsten Ekonomichef, Josefine Thorstensson

Kontakt vid frågor om rekryteringsprocessen HR chef Daniel Davidsson

Fackliga representanter
OFR/O Göran Hjert
OFR/S Helena Astanius
SACO Charlotta Edman
SEKO Lola Ahlgren

Samtliga nås via vxl 0500-465000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast  2023-02-15

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Västra militärregionens område omfattar de fyra länen Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro. Vi utbildar krigsförband samt leder och samordnar territoriell verksamhet över hela hotskalan. Stabens och hemvärnsförbandens höga tillgänglighet samt vår totalförsvarssamverkan med det civila försvaret skapar förutsättningar för insatser med övriga Försvarsmakten, hög funktionalitet och säkerhet i regionen.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/mrv

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Projektadministratör till företag i Skövde

Ansök    Aug 31    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning en projektstöd till ett spännande uppdrag i Skövde. Är du lösningsfokuserad, har en god administrativ förmåga samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, fö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en projektstöd till ett spännande uppdrag i Skövde. Är du lösningsfokuserad, har en god administrativ förmåga samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete? Då har vi det perfekta uppdraget för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som projektstöd har du en central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta medarbetarna med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter.


I ansvaret ingår bland annat:
Dokumenthantering
Säkerställa att processer administreras korrekt
Fakturahantering

Tjänsten innebär även att upprätthålla rutiner och struktur och löpande ekonomisk hantering i såväl projekt som avtal samt gods- och internposthantering. 

Kvalifikationer


Gymnasieutbildning är ett krav.
Kunskaper i ekonomisystem (SAP) och ärendehanteringssystem generellt är meriterande.
God datorvana med erfarenhet av Office 365 är meriterande.

Vi ser också gärna att du har körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


Som person är du nyfiken, ordningsam och drivs av utveckling. Du är kvick i tanke och handling och trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo. Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Du ska tidigare ha arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete.

Ansökan
 Sista ansökningsdag är 2022-09-19. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ekonomiadministratör

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som ekonomiadministratör möjlighet att bidra med god service och kompetens i ärenden som rör regionens fordon. Arbetsbeskrivning Du ingår som ekonomiadministratör i ett team där ni tillsammans arbetar med inköp, avyttring samt försäkringshantering av Västra Götalandsregionens samtliga fordon. ... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som ekonomiadministratör möjlighet att bidra med god service och kompetens i ärenden som rör regionens fordon.Arbetsbeskrivning

Du ingår som ekonomiadministratör i ett team där ni tillsammans arbetar med inköp, avyttring samt försäkringshantering av Västra Götalandsregionens samtliga fordon.

Arbetet innebär bland annat att:

- handlägga regionens drivmedelskort
- granska leverantörsfakturor
- kontrollera och genomföra betalning av fakturor
- handlägga försäkringsärenden
- utföra registerkontroll
- arbeta med kundsupport via telefonFör att ge god service i rollen som ekonomiadministratör behöver du:

- ha ett professionellt kundbemötande
- vara noggrann och strukturerad
- kunna organisera och prioritera ditt arbete, både själv och tillsammans med andra
- ha inställningen att alltid se möjligheter till lösningar.


Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av fakturahantering. Du kommunicerar väl på svenska, och har god datorvana med tyngdpunkt i Excel och Word.

Erfarenhet av att ha arbetat med garanti- och servicefrågor inom fordonsbranschen är meriterande. Meriterande är även erfarenhet av olika ekonomisystem, exempelvis Raindance.

B-körkort och god körvana är ett krav.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till Nordlo i Skaraborg

Ansök    Nov 9    Nordlo Improve AB    Ekonomiassistent
Skövde/Falköping/Lidköping Vi befinner oss i en expansionsfas och söker därför en Ekonomiassistent till vårt kontor i Skaraborg. Din uppgift blir att jobba med administration i vår organisation där entreprenörskap och engagemang är viktiga hörnstenar i verksamheten.   Om Nordlo Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kr... Visa mer
Skövde/Falköping/LidköpingVi befinner oss i en expansionsfas och söker därför en Ekonomiassistent till vårt kontor i Skaraborg.

Din uppgift blir att jobba med administration i vår organisation där entreprenörskap och engagemang är viktiga hörnstenar i verksamheten.

 

Om Nordlo

Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

 

Dina kollegor

Vi är ett team på 14 personer i Skaraborg som består av systemtekniker, verksamhetskonsulter, administration och affärsutveckling. Utöver dessa har du även kollegor på övriga kontor i Sverige och Norge att ta hjälp av och samarbeta med. Vi är ett sammansvetsat gäng som tycker om att ha roligt tillsammans och jobbar i engagerade team med kompetenta medarbetare som alla brinner för att hitta rätt IT-lösning för vår kund. Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling, personalförmåner och friskvård.

 

Din roll

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Hantering av kundorder inklusive vår Webshop
- Inköp och godshantering
- Fakturahantering
- Hantering av kundavtal
- Att hjälpa till med månads- och årsbokslut
- Att ge administrativt stöd till övriga medarbetare
- Arbete med kund- och leverantörsreskontra
- Övriga administrativa kontorsgöromål

 

Du är

Du har en drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt och har en god analytisk förmåga. Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Du skriver och talar svenska flytande samt har bra kunskaper i engelska.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har:

- Relevant utbildning inom ekonomi, gymnasial eller högre
- Erfarenhet av liknande arbete
- Goda kunskaper inom IT

 

Naturligtvis Nordlo

För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan. Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt. Hos oss kan du förvänta dig följande:

- Hög delaktighet och möjlighet att påverka
- Stora utvecklingsmöjligheter
- Nära samarbete mellan team och kollegor
- Ett starkt och närvarande ledarskap
- En god balans mellan arbetstid och fritid

 

Är du nyfiken på att veta mer? På vår hemsida kan du komma närmare oss, vår kultur samt våra medarbetare Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skövde.

 

Kontaktpersoner på Nordlo Skaraborg är:

Ann-Sofi Andersson Ljung, 0500-44 46 35

Torbjörn Halldén, 0500-44 46 31

 

Vi vill ha svar senast 2022-12-02 men passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Visa mindre

Ekonomiassistent, med utvecklingsmöjligheter.

Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående! DINA ARBETSUPPGIFTER Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra... Visa mer
Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra av avancerad karaktär. Arbetet innehåller alltifrån fakturafrågor till nyckeltalsuppföljning. Rollen är ny i organisationen och kommer utvecklas allt eftersom.

Ett urval av arbetsuppgifterna:

•Fakturering, fakturafrågor, inbetalningar, kravhantering, samt övriga uppgifter förenliga med kundreskontrat.
•Lönsamhetsanalyser, statistik, uppföljning, mm.
•Dialog och samarbete med andra avdelningar inom organisationen.


OM FÖRETAGET

Företaget är marknadsledande inom elektronisk affärskommunikation och levererar transaktionslösningar som används världen över. Företaget har idag 100 anställda, tillsammans sitter de i ett fantastiskt kontor som tidigare fått utmärkelsen ”Topp 5 i Sveriges vackraste kontor”.
Företaget har i detta läge valt att inte gå ut med namn, mer information ges vid intervjutillfälle alternativ kontakta ansvarig rekryterare.

Du erbjuds:

•En spännande roll med utvecklingsmöjligheter.
•En hybrid arbetsplats
•Sammansvetsade kollegor
•Möjligheter till friskvård, såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, massage och tillgång till gym
•Sjukvårdsförsäkring

DIN PROFIL

Som person tror vi att du är en god kommunikatör med nätverkande förmåga såväl externt som internt. Du är modig, nyfiken och driven i ditt förhållningssätt och trivs med förändring.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent bör du ha:

•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•Några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har något av följande:

•Vana att arbeta i olika system
•Erfarenhet av kundreskontra

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: 8-17, flexbank
Omfattning: Heltid Visa mindre

Finance Assistant AR & AP till SNA Europe

Ansök    Jun 22    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och... Visa mer
Vår kund i Lidköping tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr.
Företaget ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Ekonomiavdelningen handhar åtta olika bolag; fem svenska bolag och tre nordiska bolag vars verksamhet utgörs av produktion, försäljning samt holdingverksamhet.

Ekonomiavdelningens ansvarsområden är:
Löpande bokföring, hantering av leverantörs- och kundreskontra, kassa/bank & likviditetsuppgifter, avstämningar avseende lager och anläggningstillgångar, moms & skattehantering, månads- och årsbokslut, prognoser, analyser/controlling samt diverse administrativa uppgifter.

Ekonomiavdelningen består av tre delar; redovisningsavdelning, controlling-avdelning samt intern kontroll. Befattningen som Finance Assistant AR & AP är en del av redovisningsavdelningen.

Arbetsuppgifter
• Hantering av kund- och leverantörsreskontraflöde inklusive tillhörande processer och avstämningar
• Redovisningsmässig hantering/avstämning av kassa/bank
• Kontroll/uppföljning/utredning av diverse förekommande förfrågningar avseende ovan nämnda huvuduppgifter
• Delaktig i arbetet kring månads-, kvartals- och årsbokslut

Kommunikation och samarbete
Ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen krävs för att avdelningen ska fungera optimalt. Varje enskild individ på vår avdelning ska verka för ständig förbättring och medverka till att ekonomiavdelningens gemensamma prestation ständigt levererar med så hög kvalitet som möjligt.
Tjänsten kräver även nära kontakt och samarbete med övriga kollegor inom koncernen samt i förekommande fall diverse externa kontakter, detta kontaktnät finns både i och utanför Sverige.

Om dig
• Eftergymnasial utbildning tillika någon form av ekonomi/redovisningsutbildning eller motsvarande kompetens.
• Mycket god kunskap i excel samt behärska övriga Office program
• Mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
• Strukturerat och noggrant arbetssätt
• Utvecklings- och förbättringsorienterad
• Ansvarskännande, kundorienterad och servicemedveten
• God kommunikationsförmåga

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i september-oktober enligt ök.
Du kommer att vara anställd av Adecco och bli uthyrd till vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacbobsson via [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent, med utvecklingsmöjligheter.

Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående! DINA ARBETSUPPGIFTER Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra... Visa mer
Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra av avancerad karaktär. Arbetet innehåller alltifrån fakturafrågor till nyckeltalsuppföljning. Rollen är ny i organisationen och kommer utvecklas allt eftersom.

Ett urval av arbetsuppgifterna:

•Fakturering, fakturafrågor, inbetalningar, kravhantering, samt övriga uppgifter förenliga med kundreskontrat.
•Lönsamhetsanalyser, statistik, uppföljning, mm.
•Dialog och samarbete med andra avdelningar inom organisationen.


OM FÖRETAGET

Företaget är marknadsledande inom elektronisk affärskommunikation och levererar transaktionslösningar som används världen över. Företaget har idag 100 anställda, tillsammans sitter de i ett fantastiskt kontor som tidigare fått utmärkelsen ”Topp 5 i Sveriges vackraste kontor”.
Företaget har i detta läge valt att inte gå ut med namn, mer information ges vid intervjutillfälle alternativ kontakta ansvarig rekryterare.

Du erbjuds:

•En spännande roll med utvecklingsmöjligheter.
•En hybrid arbetsplats
•Sammansvetsade kollegor
•Möjligheter till friskvård, såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, massage och tillgång till gym
•Sjukvårdsförsäkring

DIN PROFIL

Som person tror vi att du är en god kommunikatör med nätverkande förmåga såväl externt som internt. Du är modig, nyfiken och driven i ditt förhållningssätt och trivs med förändring.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent bör du ha:

•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•Några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har något av följande:

•Vana att arbeta i olika system
•Erfarenhet av kundreskontra

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: 8-17, flexbank
Omfattning: Heltid Visa mindre

Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra sökes

Ansök    Maj 5    Experis AB    Ekonomiassistent
Är du ekonomistuderande som söker ett arbete där du får chansen att lära dig brett praktiskt ekonomiarbete? Eller har du kanske tidigare erfarenheter från att ha jobbat som ekonomiassistent? Sök då detta sommaruppdrag som påbörjas omgående och varar till sista augusti! Arbetet I din roll som ekonomiassistent hos vår kund Skövde kan du komma att få jobba både med kundreskontra och leverantörsreskontra, samt med lättare administrativa uppgifter. Exempel p... Visa mer
Är du ekonomistuderande som söker ett arbete där du får chansen att lära dig brett praktiskt ekonomiarbete? Eller har du kanske tidigare erfarenheter från att ha jobbat som ekonomiassistent? Sök då detta sommaruppdrag som påbörjas omgående och varar till sista augusti!

Arbetet

I din roll som ekonomiassistent hos vår kund Skövde kan du komma att få jobba både med kundreskontra och leverantörsreskontra, samt med lättare administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Registrera ankommande fakturor
* Hantera utbetalningar
* Kontakt med leverantörer och kunder
* Fakturering
* Påminnelser
* Avstämningar
* Supportera kollegor

Din profil

Vi söker dig som har en fallenhet för ekonomi och som ser fram emot att få bidra med din kunskap och egna initiativ, samtidigt som du vill lära dig nya arbetsuppgifter och få chansen att samarbeta med nya kollegor!

För detta arbete är det bra om du tidigare har jobbat med redovisning och/eller som ekonomiassistent, men du kan även ha nytta av in påbörjade ekonomutbildning. Har du tidigare jobbat i något affärssystem är detta meriterande.
Du behöver vara intresserad av siffror och kunna förstå grunderna i redovisningsarbetet.

Egenskaper:

* Nyfiken på att lära
* Siffermänniska
* Noggrann men effektiv
* Positiv inställningAnsökan

Vi gör löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!
Vi frågor går det jättebra att kontakta konsultchef Emma Lilja, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningsekonom

Ansök    Apr 12    Skövde kommun    Ekonomiassistent
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med redovisning och uppföljning för VA-avdelningens investeringar och drift. I arbetet ingår att vara sammanhållande vid framtagande av budget och prognoser för avdelningen. Du får ett brett kontaktnät och samarbetar bland annat med projektledare, olika chefsnivåer samt specialister. Utanför avdelningen samarbetar du med sektorstab och andra delar av Skövde kommun som tex central ekonomi.
Vidare sköter du rapporteringen i de myndighetsfinansierade projekt som före-kommer samt hanterar fakturering till våra kunder och andra ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du är direkt underställd avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ditt kontor på stadshuset i Skövde men arbetar ofta ute på våra enheter som utöver i stadshuset finns på Skövde energi och Stadskvarns Avloppsreningsverk.
Då tjänsten är helt ny för VA-avdelningen ser du det som naturligt att själv ta en aktiv roll i dess utformning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst en ekonomisk gymnasieutbildning, vi ser det som meriterade med högskoleutbildning inom ekonomiområdet eller att du har motsvarande förvärvade kunskaper samt ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst.
Erfarenhet av arbete i politiskt styrda organisationer och/eller taxefinansierad verk-samhet är meriterande.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Som person har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Vidare är du strukturerad, analytisk och kvalitetsmedveten samt har förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du bör även ha en god pedagogisk förmåga samt god känsla för service. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv. Du ser dig själv i en expertroll och motiveras av att stödja andra i deras ar-bete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är i Säkerhetsklass II, prövning kommer att ske
Placering: Skövde VA, Skövde Stadshus


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vi söker ekonomiassistent på deltid för kunds räkning

Ansök    Mar 18    Experis AB    Ekonomiassistent
Jobba som Ekonomiassistent via Jeffersson Wells Något som utmärker oss på Jeffersson Wells är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag! Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Jeffersson Wells ... Visa mer
Jobba som Ekonomiassistent via Jeffersson Wells

Något som utmärker oss på Jeffersson Wells är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Jeffersson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vi ser gärna att du studerar ekonomi, eller har en annan sysselsättning då rollen är förlagd på deltid.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Skövde där du kommer att arbeta med ekonomi, administration och leverantörsreskontra. Mer specifikt innebär det att se till att fakturor attesteras av ansvariga och ankomstregistrera och boka leverantörsfakturor mot inköpsordrar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som vill jobba deltid som ekonomiassistent, tycker att det är spännande att arbeta med ekonomi, administration och leverantörsreskontra. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du studerar ekonomi, eller har en annan sysselsättning då rollen är förlagd på deltid.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jeffersson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Emma Lilja via e-post: [email protected]. Sök tjänsten senast den 31 mars 2022.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Manpower söker ekonomiassistent till Unilabs

Ansök    Feb 25    Manpower AB    Ekonomiassistent
Vi på Manpower söker för Unilabs räkning en ekonomiassistent. I denna roll kommer du att arbeta med leverantörsreskontra och du kommer ha mycket kontakt både med leverantörer och med personer inom den egna organisationen. Du kommer tillhöra Redovisningsavdelningen och ingå i en grupp med 10 härliga kollegor. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en ... Visa mer
Vi på Manpower söker för Unilabs räkning en ekonomiassistent. I denna roll kommer du att arbeta med leverantörsreskontra och du kommer ha mycket kontakt både med leverantörer och med personer inom den egna organisationen. Du kommer tillhöra Redovisningsavdelningen och ingå i en grupp med 10 härliga kollegor.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos Unilabs inom leverantörsreskontra. Bolaget hanterar stora flöden och du kommer bl a ankomstregistrera och skicka ut leverantörsfakturor för attest, du kommer även ha hand om påminnelser och diverse utredningar. Att arbeta med kontinuerliga förbättringar är en naturlig del av arbetet.

Är du rätt person för jobbet?

Du tycker om att arbeta i ett tight team där alla hjälps åt på ett prestigelöst och lösningsorienterat sätt. Som person är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du ser snarare möjligheter än problem.

I rollen har du många kontaktytor vilket passar dig som är duktig på att kommunicera och har en stark servicekänsla. Svenska är det primära arbetsspråket så du är flytande både i tal och skrift, det är även en fördel om du är bekväm med engelska.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Lilja via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Ekonomi- och verksamhetsassistent, föräldravikariat

Socialdemokraterna i Skaraborgs partidistrikt söker en Ekonomi- och verksamhetsassistent till vårt kontor i Skövde på ett föräldravikariat. Vi söker dig som är positiv, noggrann och serviceinriktad och det förutsätts att du delar Socialdemokraternas värderingar. Anställningen är hos Socialdemokraterna i Skaraborg men i tjänsten ingår också att utföra en del administrativt arbete åt Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen. Du som söker har: God dato... Visa mer
Socialdemokraterna i Skaraborgs partidistrikt söker en Ekonomi- och verksamhetsassistent till vårt kontor i Skövde på ett föräldravikariat. Vi söker dig som är positiv, noggrann och serviceinriktad och det förutsätts att du delar Socialdemokraternas värderingar. Anställningen är hos Socialdemokraterna i Skaraborg men i tjänsten ingår också att utföra en del administrativt arbete åt Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen.


Du som söker har:
God datorvana/administrativ förmåga, är väl förtrogen användare av Officepaketet. Kunskap i Visma administration, Visma lön och bokföringserfarenhet är meriterande.
God förmåga att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift.
Är självständigt att planera och organisera arbetet.
Körkort och tillgång till bil.Arbetsuppgifter:
Administrativa kontorsgöromål, bland annat lönehantering, bokföring, fakturering, hantering av medlemsregister, post-/telefonhantering.
Protokollskrivning och framtagande av övriga skriftliga handlingar.
Samarbeta med distriktets ombudsmän och förtroendevalda.
Övriga behövliga kontorsgöromål.Anställningsform:
Tjänsten är ett föräldravikariat från den 1 januari 2022, eller efter överenskommelse, till sista maj 2023. Sysselsättningsgraden är 100 % och lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan KFO – Handelsanställdas förbund. Reglerat avtal. Placeringsort Skövde.


Ansökan:
Du är välkommen med din ansökan, gärna med ett personligt brev och CV.
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 21 november 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan 21 november.
Via mail till: [email protected]


Frågor om tjänsten kan ställas till:
Moa Sandgren, Ekonomi- och verksamhetsassistent, 070-290 20 62
Stig-Olof Friberg, Försteombudsman, 070-641 17 81
Viktor Sundberg, Kassör, 070-603 35 95 Visa mindre

Revisorsassistent till Lots Revision

Ansök    Nov 24    Nexer Recruit AB    Ekonomiassistent
Lots Revision AB är ett företag som ingår i CFO koncernen. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, revision, fastighetsförvaltning och ekonomisk rådgivning. Vi är 70-talet engagerade medarbetare som finns i Borås, Bollebygd, Skövde, Skara, Mariestad, Tibro, Kungsängen och Nacka. Affärsidén bygger på kompetens, engagemang och en lokal närvaro där vi samtidigt nyttjar styrkan i att samordna kompetenser mellan våra kontor. Din vardag Vi på Lots arbetar i h... Visa mer
Lots Revision AB är ett företag som ingår i CFO koncernen. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, revision, fastighetsförvaltning och ekonomisk rådgivning. Vi är 70-talet engagerade medarbetare som finns i Borås, Bollebygd, Skövde, Skara, Mariestad, Tibro, Kungsängen och Nacka. Affärsidén bygger på kompetens, engagemang och en lokal närvaro där vi samtidigt nyttjar styrkan i att samordna kompetenser mellan våra kontor.

Din vardag

Vi på Lots arbetar i huvudsak med små och medelstora ägarledda bolag i olika branscher. Vi tycker om den revisionsnära rådgivningen och den personliga kontakten med våra kunder. Det är en fördel om du även är intresserad av redovisningsfrågor och har kunskaper inom bokslut och deklaration. Kundrelationen förutsätter att du är social, har ett starkt kundfokus och arbetar med en hög servicekänsla. Vi arbetar i team och i kombiuppdragen samverkar vi med våra redovisningskonsulter vilket ställer höga krav på struktur och deadlines.

Vem är du?

Till tjänsten söker vi dig som är revisorsassistent med flera års erfarenhet. Vi värdesätter nyfikenhet och egen initiativförmåga, att du är analytisk och utför ditt arbete med god kvalitet och effektivitet. Du har ett eget driv, är ansvarstagande och en vilja att utveckla din kompetens. Siktar du på auktorisation stöttar vi dig på den resan, vi kan också ge dig möjligheter att fördjupa dig inom andra områden.

Om du är intresserad av tjänsten, men idag redan är auktoriserad, så är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Du har B-körkort och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Lots Revision med Nexer och du kommer att bli anställd hos Lots Revision. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-12-15. Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Jan 26    Skövde kommun    Ekonomiassistent
Gillar du att jobba serviceinriktat med administration? Har du gymnasieutbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet? Ekonomienheten på sektor vård och omsorg söker en avgiftshandläggare är du vår nya kollega? Sektor vård och omsorg erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Med ett jobb inom Skö... Visa mer
Gillar du att jobba serviceinriktat med administration? Har du gymnasieutbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet? Ekonomienheten på sektor vård och omsorg söker en avgiftshandläggare är du vår nya kollega?

Sektor vård och omsorg erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Med utgångspunkt i socialtjänstlagen kommer du att handlägga, utreda, beräkna och ta beslut om avgifter inom vård- och omsorgsverksamheten samt sköta faktureringen. I dina arbetsuppgifter kan ingå att hantera beslut som överklagas. I arbetet ingår att dagligen svara på frågor om avgifter och fakturor från enskilda. Du har även mycket kontakter inom organisationen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice. Önskvärt är erfaren-het från myndighetsutövning. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Finska språkkunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifterna kräver att du tycker om siffror, har sinne för ordning och reda samt att du självständigt kan planera ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är engagerad, serviceinriktad och kan möta människor med värdighet. Du värnar om att ge god kvalitet trots högt tempo och krav på dokumentation. Erfarenhet från arbete med verksamhetssystemet Procapita är meriterande.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Uniflex söker en duktig Ekonomiassistent till Skövde

Ansök    Apr 26    Uniflex Sverige AB    Ekonomiassistent
Jobbeskrivning Vi söker nu dig som vill jobba 50% från augusti månad och ca 1 år framåt hos ett mycket trevligt och framgångsrikt företag i Skövde. Du kommer att arbeta med leverantörsfakturor, kundreskontra samt boka av kundinbetalningar. Har du dessutom erfarenhet av lönehantering är det ett extra plus. Personliga egenskaper En bra grund är att ha ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskap från arbetslivserfarenhet. Du är en duktig... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som vill jobba 50% från augusti månad och ca 1 år framåt hos ett mycket trevligt och framgångsrikt företag i Skövde. Du kommer att arbeta med leverantörsfakturor, kundreskontra samt boka av kundinbetalningar. Har du dessutom erfarenhet av lönehantering är det ett extra plus.


Personliga egenskaper
En bra grund är att ha ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskap från arbetslivserfarenhet. Du är en duktig och strukturerad administratör och en van datoranvändare med goda kunskaper i officepaketet. Du är ordningsam och har god känsla för service. Varmt Välkommen med din ansökan så snart du kan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Leveransadministratör

Ansök    Feb 25    Lindströms Bil AB    Ekonomiassistent
Välkommen att söka ett stimulerande arbete som leveransadministratör vid vårt huvudkontor i Skövde. Du ingår i ett team av flera leveransadministratörer som arbetar tätt tillsammans med säljare och ekonomiavdelningen, och hjälper till att få bilar levererade till slutkunden på ett professionellt sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att: - Säkerställa leveranskedjan i alla steg, från att säljare lämnar in en affär tills att kunden hämtar sin ... Visa mer
Välkommen att söka ett stimulerande arbete som leveransadministratör vid vårt huvudkontor i Skövde. Du ingår i ett team av flera leveransadministratörer som arbetar tätt tillsammans med säljare och ekonomiavdelningen, och hjälper till att få bilar levererade till slutkunden på ett professionellt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

- Säkerställa leveranskedjan i alla steg, från att säljare lämnar in en affär tills att kunden hämtar sin bil
- Registrera och ställa på bilar i Transportstyrelsens register
- Daglig kontakt med våra generalagenter Toyota och Lexus, säljare, myndigheter, finans- och försäkringsbolag


Tillsammans med dina kollegor kommer ni sköta företagets växeltelefoni och ansvarar för administration och dokumentation i samband med försäljning av bilar.

Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning, och har förmodligen arbetat några år i administrativa roller där du hanterat siffror, dokumentation och stora informationsflöden. Du kommer att arbeta mycket med dator och telefon vilket kräver att du är en van användare av dessa arbetsredskap.

Du behöver ha förmågan att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter, har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba i väldefinierade processer med höga krav på noggrannhet. Det är en självklarhet för dig att leverera hög servicegrad, både till kunder och kollegor, och tycker om att skapa resultat tillsammans med andra människor.

Vi använder oss av IT-systemen Kobra, Infotorg/Direktanmälan och Palette så har du jobbat med dessa tidigare är det ett stort plus.

B-körkort och mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Apr 2    Skövde kommun    Ekonomiassistent
Gillar du att jobba serviceinriktat med administration? Har du gymnasieutbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet? Nu går en av våra avgiftshandläggare i pension – är du vår nya kollega? I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldra. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Med ett jo... Visa mer
Gillar du att jobba serviceinriktat med administration? Har du gymnasieutbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet? Nu går en av våra avgiftshandläggare i pension – är du vår nya kollega?

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldra. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som avgiftshandläggare innebär myndighetsutövning, vilket medför att du på delegation utreder, beräknar och beslutar om avgifter inom vård- och omsorgsverksamhet. I uppgifterna ingår även fakturering och handläggning av överklagade beslut. Handläggningen sker utifrån Socialtjänstlagen. Arbetet omfattar mycket kundkontakter som bland annat innebär att svara på frågor från brukare och anhöriga om avgifter och fakturor.

Avgiftshandläggningen görs i systemet Procapita.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning alternativ annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är administrativ yrkeshögskoleutbildning.

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och kundservice. Önskvärt är erfarenhet från myndighetsutövning. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Meriterande är om du kan prata finska. En förutsättning för att lyckas i rollen är goda datorkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i Procapita.

För att trivas i rollen ser vi att du är engagerad, serviceinriktad och kan möta människor med värdighet. Du är en trygg person som har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. I rollen ingår mycket kontakter med såväl interna som externa kontakter därför krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du värnar om att ge god kvalitet trots högt tempo och krav på dokumentation. Som kollega är du positiv, flexibel och bidrar till en positiv arbetsmiljö.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Maj 18    Ferrocon AB    Ekonomiassistent
Ferrocon AB söker omgående ekonomiassistent med erfarenhet. Arbetsuppgifter Fakturering Internredovisning Projekt tid- och material redovisning Löner personal Telefon Reception Kvalifikationer Grundläggande ekonomikunskaper Erfarenhet av datoriserade ekonomi och affärssystem Strukturerad och ordningssam samt självständig Kunskaper och erfarenhet av excel och word Behärska svenska i tal och skrift är en förutsättning. Engelska i tal och skrift en bra mer... Visa mer
Ferrocon AB söker omgående ekonomiassistent med erfarenhet.
Arbetsuppgifter
Fakturering
Internredovisning
Projekt tid- och material redovisning
Löner personal
Telefon
Reception

Kvalifikationer
Grundläggande ekonomikunskaper
Erfarenhet av datoriserade ekonomi och affärssystem
Strukturerad och ordningssam samt självständig
Kunskaper och erfarenhet av excel och word
Behärska svenska i tal och skrift är en förutsättning. Engelska i tal och skrift en bra merit. Visa mindre

Ekonomiassistent Skövde

Som ekonomiassistent kommer du att självständigt hantera kund- och leverantörsreskontran. Du kommer även att arbeta med in- & utflöden från bank, löpande bokföring och avstämningar, samt redovisning av skatt, tull och moms. Du kommer även att vara behjälplig vid inventering, budgetarbete och årsbokslut. Arbetet omfattar även kundtjänst med kundkontakt via telefon och e-post. Har du utöver detta ett intresse och kunskap inom lön kommer även lönehanteringen ... Visa mer
Som ekonomiassistent kommer du att självständigt hantera kund- och leverantörsreskontran. Du kommer även att arbeta med in- & utflöden från bank, löpande bokföring och avstämningar, samt redovisning av skatt, tull och moms. Du kommer även att vara behjälplig vid inventering, budgetarbete och årsbokslut.
Arbetet omfattar även kundtjänst med kundkontakt via telefon och e-post.
Har du utöver detta ett intresse och kunskap inom lön kommer även lönehanteringen ingå i dina arbetsuppuppgifter.


Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader. Tjänsten startar 2020-09-01 eller så snart vi har hittat rätt kandidat.
Vi erbjuder dig att komma in till ett företag där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att få påverka processer och rutiner är stora. Vidare kan du själv påverka hur du vill arbeta i form av flexibla arbetstider. Visa mindre

Ekonomiassistent/Administrativ handläggare

Är du en noggrann, logiskt tänkande och ansvarstagande person med bred erfarenhet av ekonomiuppgifter såsom löner, bokföring samt bokslut? Då kan du vara den rätta för den här tjänsten! Till vårt Kansli/Centralförråd i Skövde söker vi nu en Ekonomisk- Administrativ handläggare Om tjänsten Tjänsten innebär främst att arbeta med vanligt förekommande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter såsom kund- och leverantörreskontra, in- och utbetalningar, bokfö... Visa mer
Är du en noggrann, logiskt tänkande och ansvarstagande person med bred erfarenhet av ekonomiuppgifter såsom löner, bokföring samt bokslut?


Då kan du vara den rätta för den här tjänsten!


Till vårt Kansli/Centralförråd i Skövde söker vi nu en Ekonomisk- Administrativ handläggare


Om tjänsten
Tjänsten innebär främst att arbeta med vanligt förekommande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter såsom kund- och leverantörreskontra, in- och utbetalningar, bokföring, avstämningar m m. Du kommer även att ansvara för utbetalning av löner samt arvoden. Du kommer att tillhöra ett mindre team som arbetar nära varandra så för att passa in och trivas in din roll behöver du vara du prestigelös och jordnära.


Personliga egenskaper
Du som söker har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Du ska vara nyfiken, analytisk och själv kunna hitta lösningar. I arbetet ingår regelbunden kontakt med medlemmar och vi ser därför att du ska vara lyhörd och serviceminded. Du har en bred erfarenhet av ekonomiuppgifter och bokföring. Du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som arbete i grupp.


Som person är du noggrann och strukturerad och du kan prioritera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rekryteringen kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 


Din profil
Lägst gymnasieutbildning inom ekonomi eller flerårig erfarenhet av redovisningsarbete.
Det är en fördel om du har arbetat med Visma Administration och Kontek Lön.
Krav: Flytande svenska


Meriterande
Erfarenhet av statlig redovisning är meriterande.
A körkort.


Platsbeskrivning
Frivilliga Motorcykelkårernas Riksförbund, FMCK, är den enda av totalförsvarets avtalsorganisationer som utbildar motorcykelordonnanser för att bl a bistå samhället vid oväntade påfrestningar. Det gemensamma för FMCKs medlemmar är naturligtvis motorintresset men också viljan att möta nya utmaningar, allt i samhällets intresse.
En av FMCKs huvuduppgifter är att rekrytera, utbilda och avtalsplacera motorcykelordonnanser i totalförsvarets organisation.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, med inledande provanställning om 6 mån.


Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Fast månadslön
Kontaktperson
Marie Wijkmark, Kanslichef, tfn: 076-000 25 21
Sista ansökningsdag
2020-02-09
Ansökan via
e-post
[email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Tjänstebeskrivning

Arbetet innebär uppgifter så som leverantörs- och kundreskontra, kontering och attestering. Även löpande bokföring och enklare avstämningar förekommer.

Arbetet utförs på dagtid. Start omgående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett sinne för ordning och reda och som trivs med att arbeta med siffror. Du fungerar väl i grupp, men har heller inget problem med att arbeta självständigt. Som person är du flexibel och prestigelös och har lätt att kommunicera via telefon då det även förekommer att besvara inkommande samtal.

Du bör ha läst ekonomi som lägst på gymnasienivå och har tidigare arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Vi ser det som meriterande om du har läst ekonomi på högskolenivå. Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av redovisning. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel och du talar och skriver god svenska och engelska.


Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 0727007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Assistent

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som ansvarig för inkommande samtal är du vårt ansikte utåt och vi söker ny medarbetare med känsla för service och gott bemötande. Arbetsbeskrivning Som assistent på Regionens Fordon arbetar du i ett team där vi tillsammans löser och servar regionen med fordon. Återkommande arbetsuppgifter är: - telefon... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som ansvarig för inkommande samtal är du vårt ansikte utåt och vi söker ny medarbetare med känsla för service och gott bemötande.

Arbetsbeskrivning

Som assistent på Regionens Fordon arbetar du i ett team där vi tillsammans löser och servar regionen med fordon. Återkommande arbetsuppgifter är:

- telefonsupport
- beställa fordon och lägga upp dem i våra system
- support för Regionens bilbokningssystem och därtill dess administration
- hantering av fakturor och ta fram statistik.
- posthantering av inkommande och utgående post

Arbetstempot är varierande vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera perioder av hög arbetsbelastning men också ha förmågan att ta egna initiativ under lugnare perioder.

I rollen som Assistent behöver du:

- ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra
- tycka om att arbeta tillsammans med andra, ha ett gott bemötande och vara bra på att skapa kontaktnät.
- ha god ordning och reda och ha intresse för administration
- driva och genomföra ständiga förbättringar
- vara flexibel och ha lätt för att hantera flera saker samtidigt
- vara lyhörd för att kunna anpassa dig till nya omständigheter
- vara lösningsorienterad och ha lätt för att se övergripande på verksamheten för att förenkla och effektivisera arbetssätt och rutiner. 

Du har för tjänsten relevant gymnasieutbildning. Du har datavana och erfarenhet av arbete i Officepaketet och Outlook. Krav på B-körkort är en förutsättning för tjänsten då mötet med kunder sker i hela VGR. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du vill aktivt bidra till lyckade möten och utöva ett gott värdskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Interim Lönespecialist till vårt kundföretag utanför Skövde sökes!

Är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt? Beskrivning av tjänst Då vårt kundföretag söker en tillfällig lösning, letar vi efter dig som vill arbeta som Lönespecialist i några månader framöver med omgående start! I rollen som Lönespecialist hanterar du flera olika löne- och tidrapporteringssystem. Du sköter bokföring, framställning av scheman, beräkning av ersättningar enligt aktuella kollektivavtal samt rapporterar vida... Visa mer
Är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt?Beskrivning av tjänst

Då vårt kundföretag söker en tillfällig lösning, letar vi efter dig som vill arbeta som Lönespecialist i några månader framöver med omgående start! I rollen som Lönespecialist hanterar du flera olika löne- och tidrapporteringssystem. Du sköter bokföring, framställning av scheman, beräkning av ersättningar enligt aktuella kollektivavtal samt rapporterar vidare till berörda myndigheter. Du besvarar dagligen frågor via inkommande telefonsamtal, mail och hanterar övrig personaladministration. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor på företagets HR- och ekonomiavdelning samt möter både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

Din bakgrund

Du som söker har minst 5 års erfarenhet av lönekörning baserat på cirka 500 anställda. Du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter rörande administrativt arbete såsom personaladministration, avtalstolkning och bokföring av löner. Du kan arbeta obehindrat i Hogia lön och Hogia personal. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Du som person är lyhörd och har inga problem att se helheten för att sätta dig in i verksamhetens behov och förutsättningar. Vidare är du en person som inger förtroende, har ett professionellt förhållningssätt och är serviceinriktad. Du har även god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa förtroendefulla relationer med såväl interna som externa samarbetspartners. Viktiga egenskaper för att passa i denna roll är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Tjänsten är en interim anställning, vilket innebär en viss tids inhyrning hos kundföretaget. Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad strax utanför Skövde.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta Marika Ikävalko via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Ekonomiassistent

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Tjänstebeskrivning

Arbetet innebär ansvar för företagets löner men även uppgifter så som leverantörs- och kundreskontra, kontering och attestering. Även löpande bokföring och enklare avstämningar förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett sinne för ordning och reda och som trivs med att arbeta med siffror. Du fungerar väl i grupp, men har heller inget problem med att arbeta självständigt. Som person är du flexibel och prestigelös och har lätt att kommunicera via telefon då det även förekommer att besvara inkommande samtal.


Kvalifikationer
Du bör ha läst ekonomi som lägst på gymnasienivå och har tidigare arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Vi ser det som meriterande om du har läst ekonomi på högskolenivå.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av löner och administration. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av AGDA eller liknande affärssystem.
Du har goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel och du talar och skriver god svenska och engelska.
Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 0727007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Junior ekonomiassistent till Unilabs i Skövde!

Ansök    Aug 20    Academic Work    Ekonomiassistent
Här är tjänsten för dig som är junior i karriären, som vill arbeta med ekonomi och diverse administration. Du erbjuds att arbeta på en ekonomiavdelning och därmed få en inblick hur dem jobbar. Som person är du prestigelös och nyfiken på att lära dig. Du är personen som vill hugga tag där det behövs. Vidare är du strukturerad och engagerad i ditt arbete. Tjänsten startar omgående! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Unilabs räkning en junior ekonomiassist... Visa mer
Här är tjänsten för dig som är junior i karriären, som vill arbeta med ekonomi och diverse administration. Du erbjuds att arbeta på en ekonomiavdelning och därmed få en inblick hur dem jobbar. Som person är du prestigelös och nyfiken på att lära dig. Du är personen som vill hugga tag där det behövs. Vidare är du strukturerad och engagerad i ditt arbete. Tjänsten startar omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Unilabs räkning en junior ekonomiassistent till sitt kontor i centrala Skövde. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unilabs. Uppdraget startar omgående och löper fram till siste februari 2020 som det ser ut nu. Det finns chans till förlängning om behov kvarstår, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
På Unilabs kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och främst samarbeta med kollegor som arbetar med leverantör- och kundreskontra. Det är en härlig arbetsgrupp där du kommer få mycket frihet under ansvar och där egna initiativ uppmuntras. Du kommer börja din anställning med en introduktion för att få en förståelse för företagets ekonomiprocesser. Under din anställning arbetar du nära dina kollegor som finns tillgängliga för stöttning.


* Skanning av leverantörsfakturor.
* Post- och påminnelsehantering.
* Kuvertering av fakturor.
* Arkivering, hantera register och datafiler.
* Import av kunder i kundregister.


VI SÖKER DIG SOM
* Gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom relevant område.
* God datavana och lätt för att lära dig nya saker.
* Goda kunskaper i Excel.
* Talar och skriver svenska obehindrat då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk.

Det är meriterande om du har:
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område.
* Arbetat med ekonomi, administration och/eller service sen tidigare.
* Talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du:
* Strukturerad och noggrann. Detta är av vikt då kommer hantera mycket data och siffror.
* Engagerad och prestigelös med en vilja att lära dig.
* Självständig då du är ansvarig och driver dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, fram till siste februari 2020 men chans till förlängning.
* Placering: Centrala Skövde.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unilabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus på utveckling till Reskontragruppen

Är du en självständig Ekonomiassistent som önskar ett arbete där gott samarbete och resultat värderas högt? Vi söker dig som vill utveckla tillsammans med oss! Din grupp ingår i Redovisningsenheten som är en del av kommunstyrelsens förvaltning och den centrala avdelningen för ekonomi och verksamhetsstöd. Enheten är ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt för flera av kommunens koncernbolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har också ett ... Visa mer
Är du en självständig Ekonomiassistent som önskar ett arbete där gott samarbete och resultat värderas högt? Vi söker dig som vill utveckla tillsammans med oss!

Din grupp ingår i Redovisningsenheten som är en del av kommunstyrelsens förvaltning och den centrala avdelningen för ekonomi och verksamhetsstöd. Enheten är ett stöd och en resurs för kommunens sektorer samt för flera av kommunens koncernbolag och kommunalförbund. Redovisningsenheten har också ett uppdrag att vara en styrande funktion i ekonomiska processer i kommunen.

I rollen blir du en del av sektor styrning och verksamhetsstöd. Vårt fokus är att göra det möjligt för våra andra verksamheter att fokusera på sina huvuduppdrag och vi skapar förutsättningar för att alla verksamheter ska utvecklas och uppnå sina mål.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Du är underställd vår redovisningschef men rapporterar till samordningsansvarig för reskontran som samordnar det team du ingår i och som kommer vara ditt stöd i din arbetsplanering. I din roll har du ett helhetsperspektiv och tillsammans med kollegor utvecklar du arbetet med fokus på digitaliseringens möjligheter. Det är viktigt att du har god förståelse och intresse för att arbeta med kvalificerade ekonomisystem.

Tillsammans med dina teammedlemmar arbetar ni i leverantörsreskontran och kundreskontran. I leverantörsreskontran arbetar du bland annat med flöden som styr fakturorna till rätt person, registervård, utbetalningar samt leverantörskontakter. I kundreskontran arbetar du med fakturering, registervård, kundinbetalningar samt kravhantering med mera.

Tjänsten innefattar mycket kontakt med interna och externa kunder och en del av ditt arbete kan också innefatta utbildning och support i system och processfrågor inom teamets ansvarsområde.

KVALIFIKATIONER
För att söka denna tjänst behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. En motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet kan också vara en lämplig bakgrund. Du har intresse för och erfarenhet av arbete i reskontraflöden i ett kvalificerat ekonomisystem.

Som person har du god logisk förmåga och en drivkraft att ständigt utveckla och förbättra arbetet. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att självständigt prioritera och planera dina arbetsuppgifter. Du behöver även ha ett konsultativt förhållningssätt med fokus på effektiva processer och nöjda kunder. En god samarbetsförmåga är också betydelsefullt och det är en fördel om du har fallenhet att förmedla kunskap om ekonomi både skriftligt och muntligt. Är du dessutom en flexibel person som är öppen för nya utmaningar och tänker lösningsfokuserat, då tror vi du har goda förutsättningar att passa i denna roll.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer planeras genomföras vecka 25.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

ÖVERLÅTELSE - OCH AVGIFTSADMINISTRATÖR

Ansök    Aug 14    HSB    Ekonomiassistent
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder.Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservic... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder.Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad ochteknik.

HSB Nordvästra Götaland söker nu en vikarierande administratör till vårt kontor i Skövde. Är du en driven och engagerad person som alltid vill hjälpa kunden på bästa sätt, då ska du söka dig till HSB.

Dina arbetsuppgifter
Som överlåtelse- och avgiftsadministratör kommer du vara delaktig i många olika arbetsuppgifter inom administrativ förvaltning för bostadsrättsföreningar. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av administration av lägenhetsöverlåtelser, avisering månadsavgift/hyror, påminnelse och krav, registrering av hyresavtal, hantering av pantförskrivning och andrahandsuthyrning. Du kommer vara delaktig i arbetet kring medlemsfrågor- och utveckling samt fungera som ett stöd till våra kunder och medlemmar. Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter inom ditt område och är en viktig länk i arbetet och kontakten med våra bostadsrättsföreningar och medlemmar inom HSB Nordvästra Götaland. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kollegor och kunder där du på ett professionellt och effektivt sätt utför dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Din profil
Vi söker dig som harförmågan att samordna, samarbetaoch ärduktig på att hantera olika arbetsuppgifter och frågeställningar parallellt. Du är strukturerad och flexibel, är bra på att uttrycka dig i både tal och skriftsamt kan hantera såväl snabba beställningar som återkommande arbetsuppgifter. Du har lätt för att se helheten och arbetar på ett affärsorienterat-och förbättringsinriktat sätt. Vidare ser vi att du är initiativrik och handlingskraftig med en god förmåga för service och kundbemötande.

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration och ekonomi. Har du praktisk erfarenhetliknande arbetsuppgifter och kunskaper inom fastighetsbranschen samt juridiska baskunskaper så är det meriterande. Du behöver ha god kunskap inom Office paketets olika delar samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift . Körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utveckla. Vi tillämpar fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet. Vi erbjuder bland annat förmåner som friskvårdsbidrag, aktiviteter och gemenskap genom vår fritidsförening samt flexibel arbetstid.

Tjänsten är på 100%, ett föräldravikariat under ca 18 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Skövde. Sista ansökningsdag är 4 september.

Kontakt
Låter detta som något för dig? Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontaktaJim Josefsson, Affärsområdeschef administration och ekonomi, tel. 010- 442 44 10. Vid frågor om processen kontakta vår HR-Specialist Sofie Bäckman, 010-442 44 21. För kontakt med vår representant för UnionenringAnnica Tigerberg på tel. 010-442 44 74.Sista ansökningsdag är 4 september.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi en Löneadministratör till sommaren!

Är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt?: Beskrivning av tjänst I rollen som Löneadministratör hanterar du flera olika löne- och tidrapporteringssystem. Du sköter framställning av scheman, beräkning av ersättningar enligt aktuella kollektivavtal samt rapporterar vidare till berörda myndigheter. Du besvarar dagligen frågor via inkommande telefonsamtal, mail och hanterar övrig personaladministration. Vidare har du ett nä... Visa mer
Är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt?:Beskrivning av tjänst

I rollen som Löneadministratör hanterar du flera olika löne- och tidrapporteringssystem. Du sköter framställning av scheman, beräkning av ersättningar enligt aktuella kollektivavtal samt rapporterar vidare till berörda myndigheter. Du besvarar dagligen frågor via inkommande telefonsamtal, mail och hanterar övrig personaladministration. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor på företagets HR- och ekonomiavdelning samt möter både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Tjänsten är en heltidsanställning med omgående start fram till 31/8 med chans till förlängning.

Din bakgrund

Du som söker har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi och/eller så har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare rörande administrativt arbete såsom personaladministration, avtalstolkning, bokföring och lönebearbetning. Har du erfarenhet av arbete i Hoogia lön & personal är detta meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Som person är du lyhörd och har inga problem att se helheten för att sätta dig in i verksamhetens behov och förutsättningar. Vidare är du en person som inger förtroende, har ett professionellt förhållningssätt och är serviceinriktad. Du har även god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa förtroendefulla relationer med såväl interna som externa samarbetspartners. Viktiga egenskaper för att passa i denna roll är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad i Tibro.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta Marika Ikävalko via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Ekonom

Ansök    Mar 12    Experis AB    Ekonomiassistent
Nu söker vi brett efter ekonomer. Ekonomiassistenter, Redovisningsassistenter, Controllers samt Ekonomer med skiftade erfarenhet. Våra kunder finns i Skövde, Tibro, Götene, Mariestad samt Lidköping. När jag fått in din ansökan - ringer jag dig, så pratar vi om vilket av mina uppdrag som passar just dig. Vi hörs! Visa mer
Nu söker vi brett efter ekonomer. Ekonomiassistenter, Redovisningsassistenter, Controllers samt Ekonomer med skiftade erfarenhet. Våra kunder finns i Skövde, Tibro, Götene, Mariestad samt Lidköping.

När jag fått in din ansökan - ringer jag dig, så pratar vi om vilket av mina uppdrag som passar just dig.

Vi hörs! Visa mindre