Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Resande servicetekniker till Trekomp

Tycker DU om att arbeta med maskiner och automation och framför allt underhåll inom industriautomation? Har du arbetslivserfarenhet och/eller ett brinnande intresse för maskin och mek? Då är detta en roll som passar dig! Om tjänsten I rollen som resande servicetekniker så arbetar man med service, underhåll och felsökningar av kantpressar och gradsaxar. Man rycker in vid oplanerade produktionsstopp hos Trekomps kunder som befinner sig på olika platser i S... Visa mer
Tycker DU om att arbeta med maskiner och automation och framför allt underhåll inom industriautomation? Har du arbetslivserfarenhet och/eller ett brinnande intresse för maskin och mek? Då är detta en roll som passar dig!

Om tjänsten
I rollen som resande servicetekniker så arbetar man med service, underhåll och felsökningar av kantpressar och gradsaxar. Man rycker in vid oplanerade produktionsstopp hos Trekomps kunder som befinner sig på olika platser i Sverige. Proaktivt arbete för att effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö ingår i de vardagliga arbetsuppgifterna. Man kommer att utgå från hemmet i tjänsten med förmånsbil.

Vidare arbetsuppgifter kan vara:
• Felsökning inom el och hydraulik
• Installation och utbildning
• Eventuella uppgraderingar och ombyggnationer
• Säkerhetskontroller


Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs som resande servicetekniker och som gillar att t.ex. meka med bilar/maskiner på fritiden eller har arbetat med det. Är du en kreativ, lösningsorienterad person som tycker om att hjälpa kunder så är detta rätt roll för dig. Ett tekniskt intresse behöver ligga dig varmt om hjärtat och är du dessutom en idérik problemlösare så kommer du trivas i denna roll hos Trekomp. Vi ser det även som en självklarhet att du är självständig och en självgående person.

Kompetenskrav:
• Svenska & engelska i tal & skrift
• B-körkort
• Relevant teknisk gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet som servicetekniker

Om Trekomp
Trekomp Maskinservice AB grundades 1993, så vi är 30 år 2023. Vi är en märkesoberoende leverantör av service och underhåll för kantpressar och gradsaxar samt försäljning av tillhörande reservdelar och verktyg mm. Vi är servicepartner av styrsystem från Cybelec.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att få arbeta i ett företag som har gott renommé med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. På Trekomp ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång. Vi bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Valfritt
Befattning: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

.NET-utvecklare till fordonsindustrin

Stort programmeringsintresse och en önskan om att både fördjupa och bredda dina kunskaper på en och samma gång? I så fall har du kommit rätt. Nu kan du söka en spännande roll som .NET-utvecklare till fordonsindustrin. Här kommer du bli en viktig resurs för hela företagets vägnar! Om rollen I rollen som .NET-utvecklare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara flera olika applikationer som används av internt anställda i fabriker. Applikationerna ... Visa mer
Stort programmeringsintresse och en önskan om att både fördjupa och bredda dina kunskaper på en och samma gång? I så fall har du kommit rätt. Nu kan du söka en spännande roll som .NET-utvecklare till fordonsindustrin. Här kommer du bli en viktig resurs för hela företagets vägnar!

Om rollen
I rollen som .NET-utvecklare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara flera olika applikationer som används av internt anställda i fabriker. Applikationerna hjälper kollegorna att hålla koll på bl.a. ordrar, säljprognoser och materialhantering. Ditt arbetslag består av ca 10 medarbetare med gedigna kunskaper och erfarenheter. Du kommer få arbeta med fullstack-utveckling, både front-end och back-end. Du kommer arbeta i .NET-miljö, och C#. Inledningsvis kommer du tilldelas arbetsuppgifter av dina erfarna kollegor. På sikt kommer du kunna ta ett större helhetsansvar för dina arbetsuppgifter och arbetsprocesserna. Arbetsgruppen jobbar efter kanban och har varje morgon daily strandups.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Analyser
•Utveckling
•Testning
•Implementation
•Underhåll och support av applikation

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för programmering och mjukvaruutveckling. Du uppskattar att få arbeta brett med olika arbetsuppgifter och applikationer och vill kunna lära dig mycket nytt över tid. Du är en hänsynstagande och vänlig person som har respekt för kollegorna i arbetsgruppen. Du tar för dig och ber om hjälp när du behöver får att komma vida i arbetet.

Skallkrav för tjänsten:
•Eftergymnasial utbildning inom Systemutveckling/Datateknik/Datavetenskap/Motsvarande
•Relevant arbetslivserfarenhet
•Kunskaper i front-end och back-end
•Kunskaper i .NET, , C#
•Svenska och engelska i tal och skrift

Om företaget
Kunden är en svensk IT-gigant inom fordonsindustrin och hanterar koncernens övergripande IT-strategier och planer. De har även det totala ansvaret för all utveckling, leverans, support av IT-lösningar och tjänster för koncernbolagen. Hos denna kund blir du en del av en attraktiv och innovativ arbetsplats med global verksamhet, där du får vara med att utveckla framtidens lösningar.
Hur du ansöker

Hur du ansökerFör att söka tjänsten som .NET-utvecklare, vänligen ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Hannerz: [email protected] alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval, därför är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Framtiden AB
På Framtiden strävar vi efter att alla anställda skall känna magi på jobbet! Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag och vi drivs av att göra skillnad i människors liv. Som konsult är du viktig för oss och vi värdesätter din trygghet högt. Därför omfattas alla våra tjänster av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, försäkring, lön, pension, sjukfrånvaro m.m.

Under den inledande perioden kommer du att vara anställd som konsult via Framtiden. Därefter har du mycket goda möjligheter att anställas direkt hos kundföretaget.

Framtiden erbjuder
Som anställd via Framtiden får du friskvårdsbidrag, rabatter på gym och hotell och en konsultansvarig på Framtiden som stöttar dig under ditt konsultuppdrag. Vi bjuder också in till flera trevliga och uppskattade konsultaktiviteter som du är välkommen att delta i. Framtiden ger dig möjlighet att arbeta hos attraktiva kunder där du får värdefull erfarenhet och chansen att skapa magi på jobbet!

Villkor
Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde, hybrid
Arbetstider: Mån-fre
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2 Visa mindre

Projektledare inom logistik

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter? Rollen som projektledare inom logistik innebär att förbättra och utveckla befintliga och nya logistiklösningar tillsammans med ditt team. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som projektledare inom logistik kommer ingå i ett avdelningen Teknik Logistik och jobba med produktionstekniska up... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter? Rollen som projektledare inom logistik innebär att förbättra och utveckla befintliga och nya logistiklösningar tillsammans med ditt team. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektledare inom logistik kommer ingå i ett avdelningen Teknik Logistik och jobba med produktionstekniska uppgifter inom våra produkt- & verksamhetsprojekt. Du kommer arbeta operativt med att anpassa logistikflöden till framtidens krav i projektform, där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i produktionsflödet.
Tillsammans med 12 andra kollegor ansvarar du för logistik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer arbeta med allt från projektuppföljning, beredning av processer samt kommunikation med angränsande avdelningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Projektleda dagens och morgondagens logistikflöden
• Processutveckling och projektledning av utmanande projekt, allt ifrån robotceller, automatiska transporter till lagerlösningar
• Fullt fokus på flöde, korta ledtider och digitala lösningar för att maximera effektiviteten

Om Företaget
Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil
För att lyckas i uppdraget har du ett stort driv och förmågan att leda projekt framåt. Du kan arbeta strukturerat och utföra komplexa analyser samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga och kan säkerställa ett gott samarbete med angränsande avdelningar.

I rollen som projektledare inom logistik söker vi dig som har:
Civil/Högskoleexamen, eller erfarenhet som bedöms likvärdig
Engelska & svenska
Erfarenhet av produktionsteknik, projektledning och/eller materialflöden
Analytisk förmåga och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna

Meriterande i rollen som projektledare inom logistik:
Erfarenhet från materialhantering, logistik och flödesoptimering


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden
arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors
liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt
kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom
oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt
hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2024
Arbetstider: Kontorstid kl.7-16, flex
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Byggnadsingenjör med intresse för projektering!

Är du en Byggnadsingenjör som gillar konstruktion och gillar CAD? Som byggnadskonstruktör hos vår kund kommer det erbjudas varierande arbetsuppgifter där du kommer ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans har roligt på jobbet. Låter detta som något för dig? Tveka inta att söka, tjänsten tillsätts fortlöpande. DINA ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kop... Visa mer
Är du en Byggnadsingenjör som gillar konstruktion och gillar CAD? Som byggnadskonstruktör hos vår kund kommer det erbjudas varierande arbetsuppgifter där du kommer ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans har roligt på jobbet. Låter detta som något för dig? Tveka inta att söka, tjänsten tillsätts fortlöpande.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella verksamheter men privata fastigheter förekommer också.
I Skövde arbetar 13 personer inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i Värmland.

Hos vår kund kommer du att få möjlighet till kompetensutveckling och vara med på resan hos ett företag i tillväxt.
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och tryggt mentorskap.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du bor i eller omkring Skövde och är redo att ge dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.

Skallkrav:
•Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
•Svenska i tal- och skrift

Meriterande:
•Tidigare erfarenheter av projektering
•Erfarenhet av 3D CAD


Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, referenstagning och intervju på plats.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid


Rekryteringsprocessen

Din ansökan
1.Telefonintervju (Framtiden)
2.Intervju (Framtiden)
3.Intervju (Kundföretag – chef) Visa mindre

Software Engineer/ Software developer inom test!

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom gillar att testa nya teknologier? Vill du jobba som Software Engineer/ Software developer och har en förkärlek för test? Då kan vi ha rätt utmaning för just dig! Välkommen med din ansökan! Om rollen I rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbetsuppgifter du kan komma i kontakt med är utföra utforskan... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom gillar att testa nya teknologier? Vill du jobba som Software Engineer/ Software developer och har en förkärlek för test? Då kan vi ha rätt utmaning för just dig! Välkommen med din ansökan!

Om rollen

I rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbetsuppgifter du kan komma i kontakt med är utföra utforskande testning, skriva testfall, utföra automatiserade tester, verifiera tester och utveckla/leda testområdet.

I den här rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du vara med vid design, utveckling, underhåll, testning och utvärdering av kunds mjukvara. Du kommer ingå i Scrum teamet och tillsammans med dina kollegor designa produkten med fokus på utvecklingsrelaterade aktiviteter.
Ni kommer driva på ständiga förbättringar av produkter och utvecklingsmetodik för att utveckla IT lösningar som skapar värde för företaget.

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

Som person är du nyfiken och modig, och kan anpassa dig till föränderliga förhållanden/tekniker.
Du kanske inte har alla punkter på listorna nedan men ditt utforskande tankesätt gör att du tar har en vilja att lära dig och frågar såväl inom ditt team och utanför för att hitta information.

Vi tror att du har:

•Högskoleingenjör/Civilingenjör inom relevant område.
Exempelvis Datavetenskap, Informations teknologi, Elektroteknik, Teknisk fysik, Teknisk matematik, Mjukvaruutveckling, Elektronikdesign, Datateknik etc.
•Grundläggande kunskaper i C#/ Object Oriented Programming och

Det är meriterande med följande:

•Kunskap kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet.
•Kunskaper inom Javascript, Java, Python, .NET
•Svenska på konversationsnivå
•Vana att jobba agilt enligt Scrum, Kanban eller DevOps.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!
Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v23 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under denna tid!


Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Bearbetningsingenjör till globalt företag i Vara

Nu finns chansen för dig som vill jobba som bearbetningsingenjör på ett globalt företag! Här finns det möjlighet för dig som senior att ta nästa steg i yrkeslivet men även för dig som junior att kickstarta din karriär. Vår kund står inför en omställning vilket innebär att de dels jobbar i nuvarande teknik, dels arbetar med det allra senaste inom elteknik. Hos kund har du möjlighet att kunna bli bred i din kunskap men du kan också välja att nischa dig och ... Visa mer
Nu finns chansen för dig som vill jobba som bearbetningsingenjör på ett globalt företag!
Här finns det möjlighet för dig som senior att ta nästa steg i yrkeslivet men även för dig som junior att kickstarta din karriär. Vår kund står inför en omställning vilket innebär att de dels jobbar i nuvarande teknik, dels arbetar med det allra senaste inom elteknik. Hos kund har du möjlighet att kunna bli bred i din kunskap men du kan också välja att nischa dig och bli expert inom ett område som intresserar dig.
Skicka gärna in din ansökan så tar vi kontakt med dig och berättar mer! Vår kund befinner sig i hela Skaraborg, men denna annons riktar sig framför allt till deras stora globala aktör i Vara.

Arbetsuppgifter som Beredningsingenjör
Rollen har fokus på optimering av skärtider, verktygskostnad samt cykeltider. Du har ett tätt samarbete med andra funktioner som produktionsledare, tekniker, underhåll, operatörer och verktygsleverantörer.
Du kommer att jobba med både små och stora förbättringsprojekt samt med introduktion av nya produkter.
Vem är du?

Du som söker har ett stort intresse för teknik och är dessutom intresserad av att ständigt lära dig nytt. Du är inte främmande för att kommunicera på engelska och kan förklara tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt och ge ett trevligt bemötande. Vidare har du skaffat dig relevant kunskap och hållit dig uppdaterad på den senaste tekniken.

Skallkrav:
•Högskoleutbildning inom relevant område
•Engelska i tal & skrift
•Goda administrativa kunskaper
•Erfarenhet av maskinbearbetning, förbättringsarbeten och/eller produktionstekniskt arbete
Det är extra intressant om du har tidigare erfarenhet av bearbetning och skärverktyg!


Om vår kund

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor. Vår kund står inför en omställning vilket innebär att de dels jobbar i nuvarande teknik men också arbetar med den allra senaste. Hos kund har du möjlighet att dels kunna bli bred i din kunskap men om önskan finns kan du nischa dig och bli expert inom ett område.


Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Clara Albinsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0709-47 86 88.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden en inledande tid för att sedan finns möjligheten att bli anställd hos kundföretaget.


Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Ort: Vara
Omfattning: Heltid Visa mindre

Software Engineer/ Software developer inom test!

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom gillar att testa nya teknologier? Vill du jobba som Software Engineer/ Software developer och har en förkärlek för test? Då kan vi ha rätt utmaning för just dig! Välkommen med din ansökan! Om rollen I rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbetsuppgifter du kan komma i kontakt med är utföra utforskan... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom gillar att testa nya teknologier? Vill du jobba som Software Engineer/ Software developer och har en förkärlek för test? Då kan vi ha rätt utmaning för just dig! Välkommen med din ansökan!

Om rollen

I rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbetsuppgifter du kan komma i kontakt med är utföra utforskande testning, skriva testfall, utföra automatiserade tester, verifiera tester och utveckla/leda testområdet.

I den här rollen som Software Engineer/ Software developer kommer du vara med vid design, utveckling, underhåll, testning och utvärdering av kunds mjukvara. Du kommer ingå i Scrum teamet och tillsammans med dina kollegor designa produkten med fokus på utvecklingsrelaterade aktiviteter.
Ni kommer driva på ständiga förbättringar av produkter och utvecklingsmetodik för att utveckla IT lösningar som skapar värde för företaget.

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

Som person är du nyfiken och modig, och kan anpassa dig till föränderliga förhållanden/tekniker.
Du kanske inte har alla punkter på listorna nedan men ditt utforskande tankesätt gör att du tar har en vilja att lära dig och frågar såväl inom ditt team och utanför för att hitta information.

Vi tror att du har:

•Högskoleingenjör/Civilingenjör inom relevant område.
Exempelvis Datavetenskap, Informations teknologi, Elektroteknik, Teknisk fysik, Teknisk matematik, Mjukvaruutveckling, Elektronikdesign, Datateknik etc.
•Grundläggande kunskaper i C#/ Object Oriented Programming och

Det är meriterande med följande:

•Kunskap kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet.
•Kunskaper inom Javascript, Java, Python, .NET
•Svenska på konversationsnivå
•Vana att jobba agilt enligt Scrum, Kanban eller DevOps.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!
Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v23 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under denna tid!


Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v33 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din ansökning under denna tid! Visa mindre

Byggnadsingenjör med intresse för projektering!

Är du en Byggnadsingenjör som gillar konstruktion och gillar CAD? Som byggnadskonstruktör hos vår kund kommer det erbjudas varierande arbetsuppgifter där du kommer ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans har roligt på jobbet. Låter detta som något för dig? Tveka inta att söka, tjänsten tillsätts fortlöpande. DINA ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kop... Visa mer
Är du en Byggnadsingenjör som gillar konstruktion och gillar CAD? Som byggnadskonstruktör hos vår kund kommer det erbjudas varierande arbetsuppgifter där du kommer ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans har roligt på jobbet. Låter detta som något för dig? Tveka inta att söka, tjänsten tillsätts fortlöpande.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella verksamheter men privata fastigheter förekommer också.
I Skövde arbetar 13 personer inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i Värmland.

Hos vår kund kommer du att få möjlighet till kompetensutveckling och vara med på resan hos ett företag i tillväxt.
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och tryggt mentorskap.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du bor i eller omkring Skövde och är redo att ge dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.

Skallkrav:
•Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
•Svenska i tal- och skrift

Meriterande:
•Tidigare erfarenheter av projektering
•Erfarenhet av 3D CAD


Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, referenstagning och intervju på plats.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v29-v33 och återupptas under vecka 33.
Det går givetvis bra att skicka in din ansökning under denna tid!


Rekryteringsprocessen

Din ansökan
1.Telefonintervju (Framtiden)
2.Intervju (Framtiden)
3.Intervju (Kundföretag – chef) Visa mindre

Driftsättare/tekniker inom brand och utrymningslarm

Om rollen I rollen som driftsättare brand och utrymningslarm så kommer man att arbeta med driftsättning hos vår kunds anläggningar och managementsystem. Man kommer att bistå som tekniskt stöd vid projektering och konstruktion av brandtekniska lösningar. Övriga arbetsuppgifter kan vara programmering och nyinstallation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Där teamet är bestående av projektledare, säljare, projektörer och andra driftsättare. ... Visa mer
Om rollen
I rollen som driftsättare brand och utrymningslarm så kommer man att arbeta med driftsättning hos vår kunds anläggningar och managementsystem. Man kommer att bistå som tekniskt stöd vid projektering och konstruktion av brandtekniska lösningar. Övriga arbetsuppgifter kan vara programmering och nyinstallation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Där teamet är bestående av projektledare, säljare, projektörer och andra driftsättare.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och kvalitetsmedveten. För att lyckas i tjänsten som driftsättare brand och utrymningslarm hos vår kund så behöver man vara kommunikativ, lösningsorienterad och ansvarstagande. Vidare så bör man vara självständig i att arbeta individuellt men samtidigt vara flexibel i att jobba i team.

Checklista:
• Svenska och engelska i tal & skrift
• Gymnasie eller YH/KY utbildning inom El/tele eller IT/Teknik
• B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av installation service och/eller driftsättning av teletekniska system
• Erfarenhet av brandlarmsanläggningar/utrymningslarm

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos
hos vår kund.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Skövde
Befattning: Heltid (dagtid)
Lön: Enligt ö.k Visa mindre

Software Engineer at Volvo Group Digital and IT

Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group? YOUR WORK As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production. Together with your team, you wil... Visa mer
Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group?

YOUR WORK

As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production.
Together with your team, you will focus on innovation and software development. Your colleagues are located all over the world, which means that you will collaborate with different cultures and create a wide international network.

In addition to the Talent Program, you will receive a proper introduction with internal training and mentoring by senior colleagues in the team.

THE TALENT PROGRAM

The Talent Program with Volvo Group Digital & IT aims to give you, a recent graduate, a good start in your career. The program will last for one year, where you will have the opportunity to combine exciting projects with education so that you can grow as a person and develop your technical skills. You will attend the program together with people from other locations and thus be able to build a network internally. The program is therefore designed to give you both skill development and a community with others who are in the same phase.

You will be given the opportunity to develop both your hard skills (e.g., technical knowledge) and soft skills (e.g., self-leadership). The program will also include joint activities and digital coffee breaks with the other participants as well as an opportunity to exchange experiences with more senior colleagues within the company.

About Volvo Group Digital and IT

Digital solutions are becoming increasingly important in the industries where Volvo Group Digital & IT operates. Emerging technologies provided by Volvo Group enable our customers and their customers to do more with less, better for others and best for the future.

Within the Volvo Group, we are approximately 5,000 colleagues who work within digital & IT, located in more than 30 countries. If you want to join our postgraduate programs, you will get a sound foundation for your future career. You will work alongside some of the most innovative people in the IT field.

YOUR PROFILE

As a Software Engineer you have a genuine interest in programming and technology. You are inquisitive, curious and eager to learn. You take ownership of your work and are a collaborative and communicative person.

Requirements?

•Relevant bachelor's/master's degree in a relevant area.?
•Programming knowledge in .Net.
•Speaks and writes fluently in English

Meritorious?

•Previous work experience from manufacturing industries

ABOUT FRAMTIDEN AB

Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make that difference by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is in seven cities in Sweden and in Oslo.

For this position, you will initially be employed by Framtiden and work as a consultant at Volvo Group.

TERMS

Start date: 4th of September
City: Skövde?
Work hours: Full-time, flexible hours and flexible workplace

The recruitment process consists of the following steps: telephone interview, personality test, interview with the recruiter at Framtiden, reference check, and interview with the manager at Volvo Group.? If you have questions regarding the position, you are welcome to contact recruiter Ida Kindbom via email:[email protected]?or phone: +46 72?202 78 12
Interviews and candidate meetings will be conducted regularly.?

We are looking forward to your application! Visa mindre

Junior Logistik Produktionsingenjör till globalt företag!

Brinner du för logistik? Här erbjuds variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter! Rollen som produktionsingenjör med fokus på intern materialhantering innebär att förbättra nuvarande och utveckla nya logistiklösningar tillsammans med ditt team och av att lösa spännande utmaningar. Dina arbetsuppgifter I rollen som produktionsingenjör kommer ingå i ett avdelningen Teknik Logistik och jobba med... Visa mer
Brinner du för logistik? Här erbjuds variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter! Rollen som produktionsingenjör med fokus på intern materialhantering innebär att förbättra nuvarande och utveckla nya logistiklösningar tillsammans med ditt team och av att lösa spännande utmaningar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsingenjör kommer ingå i ett avdelningen Teknik Logistik och jobba med produktionstekniska uppgifter inom våra produkt- & verksamhetsprojekt. Du kommer arbeta operativt med att anpassa våra logistikflöden till framtidens krav i projektform, där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i våra flöden. Tillsammans med 20 andra kollegor ansvarar ni för logistik och materialhantering.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:

•Utveckla dagens och morgondagens logistikflöden
•Arbeta med tekniskt utmanande projekt, allt ifrån robotceller, automatiska transporter till lagerlösningar
•Fullt fokus på flöde och korta ledtider för att maximera effektiviteten
•Förbättra befintlig process för att öka produktivitet
Om Företaget

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget har du ett stort eget driv, nyfikenhet & genomförar-attityd. Du kan arbeta såväl självgående men också uppskattar att arbeta i team och är öppen för olika perspektiv.

För att lyckas i rollen som produktionsingenjör bör du inneha följande:

•Relevant Högskoleexamen, eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
•God kommunikativ förmåga i såväl engelska som svenska
•Analytisk förmåga och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna
Det är meriterande i rollen som produktionsingenjör har:

•Erfarenhet från annan industri och/eller produktionsteknik.
•Kunskap om och gärna erfarenhet av lean manufacturing

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Software Engineer at Volvo Group Digital and IT

Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group? YOUR WORK As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production. Together with your team, you wil... Visa mer
Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group?

YOUR WORK

As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production.
Together with your team, you will focus on innovation and software development. Your colleagues are located all over the world, which means that you will collaborate with different cultures and create a wide international network.

In addition to the Talent Program, you will receive a proper introduction with internal training and mentoring by senior colleagues in the team.

THE TALENT PROGRAM

The Talent Program with Volvo Group Digital & IT aims to give you, a recent graduate, a good start in your career. The program will last for one year, where you will have the opportunity to combine exciting projects with education so that you can grow as a person and develop your technical skills. You will attend the program together with people from other locations and thus be able to build a network internally. The program is therefore designed to give you both skill development and a community with others who are in the same phase.

You will be given the opportunity to develop both your hard skills (e.g., technical knowledge) and soft skills (e.g., self-leadership). The program will also include joint activities and digital coffee breaks with the other participants as well as an opportunity to exchange experiences with more senior colleagues within the company.

About Volvo Group Digital and IT

Digital solutions are becoming increasingly important in the industries where Volvo Group Digital & IT operates. Emerging technologies provided by Volvo Group enable our customers and their customers to do more with less, better for others and best for the future.

Within the Volvo Group, we are approximately 5,000 colleagues who work within digital & IT, located in more than 30 countries. If you want to join our postgraduate programs, you will get a sound foundation for your future career. You will work alongside some of the most innovative people in the IT field.

YOUR PROFILE

As a Software Engineer you have a genuine interest in programming and technology. You are inquisitive, curious and eager to learn. You take ownership of your work and are a collaborative and communicative person.

Requirements?

•Relevant bachelor's/master's degree in a relevant area.?
•Programming knowledge in .Net.
•Speaks and writes fluently in English

Meritorious?

•Previous work experience from manufacturing industries

ABOUT FRAMTIDEN AB

Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make that difference by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is in seven cities in Sweden and in Oslo.

For this position, you will initially be employed by Framtiden and work as a consultant at Volvo Group.

TERMS

Start date: 4th of September
City: Skövde?
Work hours: Full-time, flexible hours and flexible workplace

The recruitment process consists of the following steps: telephone interview, personality test, interview with the recruiter at Framtiden, reference check, and interview with the manager at Volvo Group.? If you have questions regarding the position, you are welcome to contact recruiter Ida Kindbom via email:[email protected]?or phone: +46 72?202 78 12
Interviews and candidate meetings will be conducted regularly.?

We are looking forward to your application! Visa mindre

Software Engineer at Volvo Group Digital and IT

Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group? YOUR WORK As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production. Together with your team, you wil... Visa mer
Are you about to graduate and love to .Net, and are interested in IT? Then the role as Software Engineer is perfect for you! Do you want to work in a challenging environment at a global company and kick-start your career with the Talent Program at Volvo Group?

YOUR WORK

As a software engineer, you will design, develop and maintain industrial applications, to contribute to and shape a future-proof and automated production.
Together with your team, you will focus on innovation and software development. Your colleagues are located all over the world, which means that you will collaborate with different cultures and create a wide international network.

In addition to the Talent Program, you will receive a proper introduction with internal training and mentoring by senior colleagues in the team.

THE TALENT PROGRAM

The Talent Program with Volvo Group Digital & IT aims to give you, a recent graduate, a good start in your career. The program will last for one year, where you will have the opportunity to combine exciting projects with education so that you can grow as a person and develop your technical skills. You will attend the program together with people from other locations and thus be able to build a network internally. The program is therefore designed to give you both skill development and a community with others who are in the same phase.

You will be given the opportunity to develop both your hard skills (e.g., technical knowledge) and soft skills (e.g., self-leadership). The program will also include joint activities and digital coffee breaks with the other participants as well as an opportunity to exchange experiences with more senior colleagues within the company.

About Volvo Group Digital and IT

Digital solutions are becoming increasingly important in the industries where Volvo Group Digital & IT operates. Emerging technologies provided by Volvo Group enable our customers and their customers to do more with less, better for others and best for the future.

Within the Volvo Group, we are approximately 5,000 colleagues who work within digital & IT, located in more than 30 countries. If you want to join our postgraduate programs, you will get a sound foundation for your future career. You will work alongside some of the most innovative people in the IT field.

YOUR PROFILE

As a Software Engineer you have a genuine interest in programming and technology. You are inquisitive, curious and eager to learn. You take ownership of your work and are a collaborative and communicative person.

Requirements?

•Relevant bachelor's/master's degree in a relevant area.?
•Programming knowledge in .Net.
•Speaks and writes fluently in English

Meritorious?

•Previous work experience from manufacturing industries

ABOUT FRAMTIDEN AB

Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make that difference by helping people find the right job and colleagues. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is in seven cities in Sweden and in Oslo.

For this position, you will initially be employed by Framtiden and work as a consultant at Volvo Group.

TERMS

Start date: 4th of September
City: Skövde?
Work hours: Full-time, flexible hours and flexible workplace

The recruitment process consists of the following steps: telephone interview, personality test, interview with the recruiter at Framtiden, reference check, and interview with the manager at Volvo Group.? If you have questions regarding the position, you are welcome to contact recruiter Ida Kindbom via email:[email protected]?or phone: +46 72?202 78 12
Interviews and candidate meetings will be conducted regularly.?

We are looking forward to your application! Visa mindre

Systemutvecklare/Software Engineer till globalt företag i Skövde!

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom .NET, och Azure till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och f... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom .NET, och Azure till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och förbättra befintlig kod samt arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team utveckla ny kod. Du känner dig stark i .NET och Javaskript. Företaget jobbar mot Cloudmiljöer och du kommer arbeta med PTC Thingworx, IIoT projects, test och så mycket mer roligt.


Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.
Du skall ha erfarenhet eller kunskaper inom .NET, och Azure. Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskaper i av JAVA, C++ eller andra programmeringsspråk och ett genuint intresse för programmering.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Nätverkstekniker till globalt företag i Skövde!

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår globala kund en Nätverkstekniker till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som nätverkstekniker att arbeta med allt från behovsanalys, krav, leveranser till IT-utrustningsstöd i produktionsmiljö, såväl som på kontor. Arbetet är må... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår globala kund en Nätverkstekniker till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker att arbeta med allt från behovsanalys, krav, leveranser till IT-utrustningsstöd i produktionsmiljö, såväl som på kontor. Arbetet är mångsidigt då du kommer att vara delaktig i felsökning, nätverksinstallationer, konfigurationer samt löpande dokumentation. Du har ett nära samarbete med olika intressegrupper både internt och externt och koordinera olika IT-funktioner/leverantörer relaterade till nätverket.

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

Vi tror att du har:

•Relevant utbildning för rollen eller flera års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande roll inom verksamhetsnära IT
•Kunskaper i Windows, klient och server samt O365
•Kunskaper gällande nätverk, brandväggar, LAN- och Wifi-lösningar
•Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
•B-körkort
Meriterande:

•Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
•Kunskaper i något utav följande scripting, WAN, Cloudlösningar, Cisco-lösningar, Linux-kompetens
Låter tjänsten intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Teknisk Projektledare inom logistik till globalt företag!

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, vill vara en del i en transformationsresa och leda de projekt som introducerar nya produkter och/eller bygger upp nya logistikflöden? Rollen som Projektledare inom Logistik innebär en spännande roll där du arbetar i en tvärfunktionell miljö, med utvecklande projekt för att möta framtidens logistikhantering. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som Teknisk Projektl... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, vill vara en del i en transformationsresa och leda de projekt som introducerar nya produkter och/eller bygger upp nya logistikflöden? Rollen som Projektledare inom Logistik innebär en spännande roll där du arbetar i en tvärfunktionell miljö, med utvecklande projekt för att möta framtidens logistikhantering. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Projektledare inom logistik kommer du ingå i en projektgrupp på 10 medarbetare, denna grupp har som ansvar att ställa om fabriken och implementera nya produkter med fokus på e-mobilitet. Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett stort område inom intern materialhantering.

•Leda utredningar, produkt- och processutvecklingsprojekt och beredning av nya logistiska lösningar.
•Driva ett tvärfunktionellt team med uppgift att säkerställa effektiva materialflöden.
•Anskaffning och implementering av materialhanteringsutrustning,
•Förstå påverkan på IT-system och utarbeta arbetsplatser och arbetssätt ingår i rollen. Inom eget teknikområde säkerställa teknikutveckling genom omvärldsbevakning.


Om Företaget

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget har du ett stort eget driv, nyfikenhet & utåtriktad person Du kan arbeta såväl självgående, samarbeta men också leda andra. Du har en god förmåga att strukturera komplexa arbetsuppgifter och kommunicera dessa till dina medarbetare.

För att lyckas i rollen som Teknisk Projektledare inom Logistik bör du inneha följande:

•Civil- eller Högskoleutbildning, eller av oss bedömd likvärdig kompetensnivå.
•Erfarenhet av produktionstekniskt arbete, gärna med erfarenhet från liknande verksamheter.
•God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska (tal och skrift).

Det är meriterande om du som Teknisk Projektledare inom Logistik har:

•Erfarenhet av materialhanteringssystem är meriterande
•Gedigen erfarenhet inom projektledning,
•Projektstyrningsmodell PSM är meriterande.


Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Produktionsingenjör Logistik till globalt företag i Skövde

Ansök    Jan 26    Framtiden i Sverige AB    Logistiker
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter? Rollen som produktionsingenjör/projekttekniker innebär att förbättra nuvarande och utveckla nya logistiklösningar tillsammans med ditt team och av att lösa spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som produktionsingenjör/projekttekniker kommer ingå i ett avdelningen Te... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar, spännande projekt och arbeta mot hållbar produktion och nollutsläppsprodukter? Rollen som produktionsingenjör/projekttekniker innebär att förbättra nuvarande och utveckla nya logistiklösningar tillsammans med ditt team och av att lösa spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsingenjör/projekttekniker kommer ingå i ett avdelningen Teknik Logistik och jobba med produktionstekniska uppgifter inom våra produkt- & verksamhetsprojekt. Du kommer arbeta operativt med att anpassa våra logistikflöden till framtidens krav i projektform, där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i våra flöden. Tillsammans med 20 andra kollegor ansvarar ni för logistik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer arbeta med allt från transportplanering, optimering, operationsbeskrivningar och så mycket annat.

Om Företaget

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget har du ett stort eget driv, nyfikenhet & genomförar-attityd. Du kan arbeta såväl självgående men också uppskattar att arbeta i team och är öppen för olika perspektiv.

För att lyckas i rollen som produktionsingenjör/projekttekniker bör du inneha följande:

•Relevant Högskoleexamen, eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
•God kommunikativ förmåga i såväl engelska som svenska
•Analytisk förmåga och kapacitet att se helheten såväl som detaljerna

Det är meriterande i rollen som produktionsingenjör/projekttekniker har:

•Erfarenhet från annan industri och/eller produktionsteknik.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Projektledare till globalt företag i Skövde

Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid. Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående. Om rollen Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som ber... Visa mer
Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid.
Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående.

Om rollen

Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som beredare, projektledare och specialister. Som projektledare kommer du att leda arbetet med utredningar och industrialiseringsprojekt inom monteringsområdet.

Nedan listas ett urval på arbetsuppgifter som tjänsten innehåller:

•Implementering och beredning av produktionsutrustning och produktionsprocesser
•Anskaffningar och riskbedömningar
•Koordinering och uppföljning resurser så som kalkyler och tidplaner.

Din profil

Som person är du engagerad, flexibel och teknikintresserad. Du har en vilja att ta dig an nya utmaningar och har ett stort eget driv. Du kan leda både dig själv men har även förmågan att leda personer runt dig mot gemensamma mål.


För att passa inom rollen som projektledare tror vi att du har:

•Civil- eller Högskoleingenjörsutbildning, eller av oss bedömd likvärdig erfarenhet
•Mycket goda kunskaper i svenska & engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande med något inom följande:

•Erfarenhet av projektledning
•Erfarenhet av produktionstekniskt arbete


Om Kund

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vår kund grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och hållbarhetsprioriteringar och företaget kommer snart bara att tillverka miljömässigt hållbara elfordon.


Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 8-17
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Projektledare till globalt företag i Skövde

Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid. Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående. Om rollen Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som ber... Visa mer
Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid.
Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående.

Om rollen

Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som beredare, projektledare och specialister. Som projektledare kommer du att leda arbetet med utredningar och industrialiseringsprojekt inom monteringsområdet.

Nedan listas ett urval på arbetsuppgifter som tjänsten innehåller:

•Implementering och beredning av produktionsutrustning och produktionsprocesser
•Anskaffningar och riskbedömningar
•Koordinering och uppföljning resurser så som kalkyler och tidplaner.

Din profil

Som person är du engagerad, flexibel och teknikintresserad. Du har en vilja att ta dig an nya utmaningar och har ett stort eget driv. Du kan leda både dig själv men har även förmågan att leda personer runt dig mot gemensamma mål.


För att passa inom rollen som projektledare tror vi att du har:

•Civil- eller Högskoleingenjörsutbildning, eller av oss bedömd likvärdig erfarenhet
•Mycket goda kunskaper i svenska & engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande med något inom följande:

•Erfarenhet av projektledning
•Erfarenhet av produktionstekniskt arbete


Om Kund

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vår kund grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och hållbarhetsprioriteringar och företaget kommer snart bara att tillverka miljömässigt hållbara elfordon.


Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 8-17
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Applikationsexpert till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en applikationsexpert som gillar databaser & till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som applikationsexpert kommer ingå i ett team... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en applikationsexpert som gillar databaser & till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som applikationsexpert kommer ingå i ett team som ansvarar för att hantera implementeringen av applikationerna för sex olika siter i världen. Dina arbetsuppgifter kommer innebära implementering, uppgraderingar, tester med mera. Beroende på din erfarenhetsgrad kommer du få stöttning i form av mentorskap och även av 19 andra erfarna kollegor. Uppdragen som du tilldelas har varierande omfattning och komplexitet vilket innebär en stimulerande arbetsmiljö.

Om Företaget

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan behålla lugnet i och med att ditt arbete berör produktionskritiska delar. Du är social och kan kommunicera både på svenska och engelska. Ditt genuina intresse för teknik gör att du hittar smarta lösningar och är nyfiken.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemteknik, datavetenskap eller liknande område. Alternativt motsvarande yrkeserfarenhet inom området.

Det är meriterande om du har erfarenhet av och Databaser och genuint intresse för teknik och applikationer.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Applikationsexpert till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en applikationsexpert som gillar databaser & till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som applikationsexpert kommer ingå i ett team... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en applikationsexpert som gillar databaser & till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som applikationsexpert kommer ingå i ett team som ansvarar för att hantera implementeringen av applikationerna för sex olika siter i världen. Dina arbetsuppgifter kommer innebära implementering, uppgraderingar, tester med mera. Beroende på din erfarenhetsgrad kommer du få stöttning i form av mentorskap och även av 19 andra erfarna kollegor. Uppdragen som du tilldelas har varierande omfattning och komplexitet vilket innebär en stimulerande arbetsmiljö.

Om Företaget

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan behålla lugnet i och med att ditt arbete berör produktionskritiska delar. Du är social och kan kommunicera både på svenska och engelska. Ditt genuina intresse för teknik gör att du hittar smarta lösningar och är nyfiken.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemteknik, datavetenskap eller liknande område. Alternativt motsvarande yrkeserfarenhet inom området.

Det är meriterande om du har erfarenhet av och Databaser och genuint intresse för teknik och applikationer.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Indutrielektriker till ledande aktör i Skövde

Brinner du för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Har du ett sinne för kvalitet och gillar frihet under ansvar? Sök rollen som industrielektriker till ett företag som kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Om rollen I rollen som industrielektriker erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer ha fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning... Visa mer
Brinner du för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Har du ett sinne för kvalitet och gillar frihet under ansvar? Sök rollen som industrielektriker till ett företag som kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

I rollen som industrielektriker erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer ha fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning och installation av kringliggande utrustning. Du arbetar både ensam och i grupp med industrielektriker, mekaniker, projektledare, drifttagare, m.fl.
Det dagliga arbetet utförs i kundens lokaler i Skövde. I arbetet ingår att vara en del av installation och drifttagning. Resor med övernattning förekommer ett par gånger om året både nationellt och internationellt. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Är du rätt för rollen som industrielektriker?

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi tror att du har följande:

•Erfarenhet som industrielektriker eller har erfarenhet som serviceelektriker eller liknande.

Det är också meriterande att inneha:

•Yrkeserfarenhet från industribranschen.
•Erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.

Om Kund

Vår kund är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR). Kunden arbetar med att ta fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Alla leveranser av AGV-system skräddarsys efter kundernas unika behov och levereras med en rad olika navigeringsmetoder.
Om Framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos vår kund.

Låter rollen som industrielektriker intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post:[email protected]?eller telefonnummer: 0722027812.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v51-v1 och
återupptas i slutet av vecka ett.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under
denna tid!

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Dagtid
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Projektledare till globalt företag i Skövde

Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid. Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående. Om rollen Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som ber... Visa mer
Brinner du för projektledning och teknologiutveckling inom industri? Då är denna tjänst för dig! Vår kund är nu i behov av ditt driv och nytänkande för rollen som projektledare. Du kommer ingå i en projektgrupp som är en viktig del när det kommer till omställningen mot en grönare framtid.
Missa inte denna chans, tjänsten tillsätts omgående.

Om rollen

Vår kund behöver nu förstärkning i sin projektgrupp som idag består av 16 ingenjörer som arbetar som beredare, projektledare och specialister. Som projektledare kommer du att leda arbetet med utredningar och industrialiseringsprojekt inom monteringsområdet.

Nedan listas ett urval på arbetsuppgifter som tjänsten innehåller:

•Implementering och beredning av produktionsutrustning och produktionsprocesser
•Anskaffningar och riskbedömningar
•Koordinering och uppföljning resurser så som kalkyler och tidplaner.

Din profil

Som person är du engagerad, flexibel och teknikintresserad. Du har en vilja att ta dig an nya utmaningar och har ett stort eget driv. Du kan leda både dig själv men har även förmågan att leda personer runt dig mot gemensamma mål.


För att passa inom rollen som projektledare tror vi att du har:

•Civil- eller Högskoleingenjörsutbildning, eller av oss bedömd likvärdig erfarenhet
•Mycket goda kunskaper i svenska & engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande med något inom följande:

•Erfarenhet av projektledning
•Erfarenhet av produktionstekniskt arbete


Om Kund

Företaget är en ledande aktör inom sitt område och är ett globalt erkänt varumärke. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vår kund grundades 1927 och har sedan dess fokuserat på innovation. De utför konsekventa ansträngningar och hållbarhetsprioriteringar och företaget kommer snart bara att tillverka miljömässigt hållbara elfordon.


Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 8-17
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Byggnadsingenjör/Konstruktör till företag i Skövde

Är du en Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden? VÅRT ERBJUDANDE Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter! Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete. Här kommer du att ... Visa mer
Är du en Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden?


VÅRT ERBJUDANDE

Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter!
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och tryggt mentorskap.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du bor i eller omkring Skövde och är redo att ge dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.


Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
- Svenska i tal- och skrift


Meriterande:
- Tidigare erfarenheter av projekteringsarbete
- Erfarenhet av 3D CADVÅR KUND

Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella verksamheter men privata fastigheter förekommer också.
I Skövde arbetar 13 personer inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i Värmland.


OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid med flex
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen kommer pausas under v51-v1 och
återupptas i slutet av vecka ett.
Det går givetvis bra att skicka in din jobbansökning under
denna tid! Visa mindre

Programmerare/Software Engineer globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som programmerare ansvarar du för att för... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och förbättra befintlig kod samt arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team utveckla ny kod. Du känner dig stark i .NET och Javaskript. Företaget jobbar mot Cloudmiljöer och du kommer arbeta med PTC Thingworx, IIoT
projects, test och så mycket mer roligt.


Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av .NET, JAVA, C++ och ett genuint intresse för programmering.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund

Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats

Ort: Skövde

Omfattning: Heltid Visa mindre

Programmerare/Software Engineer globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som programmerare ansvarar du för att för... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och förbättra befintlig kod samt arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team utveckla ny kod. Du känner dig stark i .NET och Javaskript. Företaget jobbar mot Cloudmiljöer och du kommer arbeta med PTC Thingworx, IIoT
projects, test och så mycket mer roligt.


Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av .NET, JAVA, C++ och ett genuint intresse för programmering.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund

Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats

Ort: Skövde

Omfattning: Heltid Visa mindre

Software Engineer till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta ... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom Javaskript, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och förbättra befintlig kod samt arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team utveckla ny kod. Du kommer arbeta med PTC Thingworx, IIoT projects, Cloudmiljöer, test och så mycket mer roligt.

Om Företaget
Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap/mjukvaruutveckling eller liknande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Javascript, .NET, JAVA, C++ och ett genuint intresse för programmering.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

AI-Utvecklare till Combitech

Nu utökar Combitech i Skövde sitt team som arbetar med AI och Machine Learning! Var med på resan med att hjälpa Combitechs kunder att låter AI bli en större del av deras vardag genom att söka tjänsten som AI-Utvecklare! Vi söker efter dig som har ett stort intresse för AI och Machine Learning och som vill förkovra dig ännu mer inom området. Du håller dig uppdaterad inom området AI och läser på när det kommer nyheter inom området. Tillsammans med dina koll... Visa mer
Nu utökar Combitech i Skövde sitt team som arbetar med AI och Machine Learning! Var med på resan med att hjälpa Combitechs kunder att låter AI bli en större del av deras vardag genom att söka tjänsten som AI-Utvecklare!

Vi söker efter dig som har ett stort intresse för AI och Machine Learning och som vill förkovra dig ännu mer inom området. Du håller dig uppdaterad inom området AI och läser på när det kommer nyheter inom området. Tillsammans med dina kollegor hjälps kommer ni att hjälpas åt för att hitta nya lösningar på komplexa problem, därför delar du gärna med dig av dina kunskaper. Du trivs i en miljö där du arbetar nära dina kollegor, då ni kommer sitta i gemensamt kontorsutrymme. Du tycket även att det ska bli en spännande att få arbeta mot olika slutkunder.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen inom Systemvetenskap/Datavetenskap ELLER YH-utbildning/Gymnasieexamen samt tillgodosett sig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenheter
•Brinnande intresse för AI
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete mot säkerhetsklassade uppdrag

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper i Azure
•B-körkort

Arbetsuppgifter
I rollen som AI-Utvecklare kommer du tillsammans med dina kollegor hjälpa kunder med olika utredningar samt hjälpa kunden att utveckla sitt AI-arbete. Ni kommer ha kunder inom både den offentliga och privata sektorn. Rollen kommer att variera utifrån dina förkunskaper för tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Annotera data
•Arbeta med någon form av applikationsutvecklare
•Proof of concept, kopplat till ett tillämpningsområde
•Lära sig att arbeta i Azure
•Arbeta med algoritmutveckling
•Utvärdera parametersättningar
•Komma med nya idéer på nästa steg och vidareutveckling av arbetet och gruppen
•Vara beredd att fronta gruppen samt vara affärsmässig

Combitech erbjuder
•Ett härligt och prestigelöst arbetsklimat.
•Friskvård, flextid, tillgång till semesteranläggningar och mycket mer.
•Möjligheten att fortbilda dig inom din yrkesroll och erbjuder ett generöst utbud av olika utbildningar som du kan ta del av.
•Stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, möjlighet till karriär inom företaget och koncernen.

Om Combitech
Combitech är ett att Sveriges ledande konsultbolag inom teknik men huvudfokus vid digitalisering och cybersäkerhet. Combitech har idag närmare 2000 medarbetare som är fördelade på 39 kontor i fyra olika länder. Combitechs kundbas är bred och stäcker sig från allt mellan bank och finans, fordons- och försvarsindustrin till industri, telekom och offentlig sektor.

För tjänsten som AI-Utvecklare kommer du arbeta från Combitech Skövde. Kontoret har i dagsläget ett 30-tal medarbetare som erbjuder en lättsam och trevlig stämning.

Hur du ansöker
För att söka tjänsten som AI-Utvecklare, ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-2027812.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan redan idag!


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som AI-Utvecklare till Combitech kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt av Combitech.

Villkor
Startdatum: omgående/enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: mån-fre, dagtid
Omfattning: heltid Visa mindre

Indutrielektriker till ledande aktör i Skövde

Brinner du för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Har du ett sinne för kvalitet och gillar frihet under ansvar? Sök rollen som industrielektriker till ett företag som kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Om rollen I rollen som industrielektriker erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer ha fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning... Visa mer
Brinner du för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Har du ett sinne för kvalitet och gillar frihet under ansvar? Sök rollen som industrielektriker till ett företag som kan erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

I rollen som industrielektriker erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer ha fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning och installation av kringliggande utrustning. Du arbetar både ensam och i grupp med industrielektriker, mekaniker, projektledare, drifttagare, m.fl.
Det dagliga arbetet utförs i kundens lokaler i Skövde. I arbetet ingår att vara en del av installation och drifttagning. Resor med övernattning förekommer ett par gånger om året både nationellt och internationellt. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Är du rätt för rollen som industrielektriker?

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi tror att du har följande:

•Erfarenhet som industrielektriker eller har erfarenhet som serviceelektriker eller liknande.

Det är också meriterande att inneha:

•Yrkeserfarenhet från industribranschen.
•Erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.

Om Kund

Vår kund är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR). Kunden arbetar med att ta fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Alla leveranser av AGV-system skräddarsys efter kundernas unika behov och levereras med en rad olika navigeringsmetoder.
Om Framtiden
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos vår kund.

Låter rollen som industrielektriker intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post:[email protected]?eller telefonnummer: 0722027812.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Dagtid
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Teknisk testare till globalt företag i Skövde

Ansök    Okt 25    Framtiden i Sverige AB    Testledare
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en teknisk testare till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Om rollen I rollen som teknisk testare kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbets... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en teknisk testare till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Om rollen

I rollen som teknisk testare kommer du arbeta i ett team hos en global aktör i Skövde. Arbetsuppgifter du kan komma i kontakt med är utföra utforskande testning, skriva testfall, utföra automatiserade tester, verifiera tester och utveckla/leda testområdet.
Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

Som person är du nyfiken och modig, och du har kvalitetskänsla i det du gör.
Du kanske inte har alla punkter på listorna nedan men ditt utforskande tankesätt gör att du tar har en vilja att lära dig och frågar såväl inom ditt team och utanför för att hitta information.

Vi tror att du har:

•Erfarenhet som teknisk testare eller i en liknande roll
•Kunskaper inom Exploratory Testing och Web API testing
•Grundläggande kunskaper i C#/ Object Oriented Programming och
Det är meriterande med följande:

•Kunskap kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet.
• Erfarenhet av att jobba med tester
•Utvecklarbakgrund inom Javascript, Java, Python, .NET eller C#.
•Svenska på konversationsnivå
•Vana att jobba agilt enligt Scrum, Kanban eller DevOps.
Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Programmerare inom .NET/JAVA/C++ till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och fö... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi vår kund en programmerare inom .NET, JAVA, C++ till sin verksamhet i Skövde. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare ansvarar du för att förvalta och förbättra befintlig kod samt arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team utveckla ny kod. Du knackar i .NET, JAVA, C++.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du har en professionell framtoning. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av .NET, JAVA, C++ och ett genuint intresse för programmering.

Låter detta intressant?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund

Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats

Ort: Skövde

Omfattning: Heltid Visa mindre

Programmerare inom .NET/JAVA/C++ till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en programmerare som uppskattar .NET/JAVA/C++ till vår kunds verksamhet i Skövde. Här får du chansen att jobba i ett kompetent team med kollegor som har roligt tillsammans. Urval sker löpan... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att lösa komplexa problem? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en programmerare som uppskattar .NET/JAVA/C++ till vår kunds verksamhet i Skövde. Här får du chansen att jobba i ett kompetent team med kollegor som har roligt tillsammans. Urval sker löpande, tveka inte att söka!

Om rollen

Rollen som programmerare är både rolig och stundtals utmanande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förvalta och förbättra befintlig kod, utveckla ny kod och arbeta tillsammans med ett team av kunniga programmerare.

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av föjlande: .NET, JAVA, C++.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du kan arbeta i team såväl som självständigt.

Om vår kund
Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Låter detta intressant?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:

Start: Överenskommelse med kundföretaget
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Kontorstid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Business analytiker/verksamhetsanalytiker till globalt företag i Skövde

Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att skapa förståelse genom att undersöka, verifiera och tolka data? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en business analytiker/BI analytiker till vår kunds verksamhet i Skövde. Här får du chansen att jobba i ett kompetent team med kollegor som har roligt tillsammans. Urval sker löpande, tveka inte at... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Motiveras du av att skapa förståelse genom att undersöka, verifiera och tolka data? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en business analytiker/BI analytiker till vår kunds verksamhet i Skövde. Här får du chansen att jobba i ett kompetent team med kollegor som har roligt tillsammans. Urval sker löpande, tveka inte att söka!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som BI analytiker/business analytiker ansvarar du för att analysera och upptäcka mönster och trender i data samt samla in, förstå och organisera data. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team bidra till verksamhetsanalyser genom att verifiera befintliga teorier och undersöka hur data hänger ihop. Detta gör du genom att på ett nyfiket sätt ställa rätt frågor, undersöka befintliga system, men även titta på nya möjligheter för företaget.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom sin område och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid. Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor.

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vidare fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område.
Det är meriterande om du har erfarenhet sen tidigare av liknande uppgifter eller erfarenhet som är relevant för rollen.

Låter detta intressant?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ida Kindbom via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722027812.
Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju, intervju på plats och slutligen referenstagning.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse med kund
Arbetstider: Kontorstid 7-16 med hybrid arbetsplats
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid Visa mindre

Verkstadselektriker / Servicetekniker / underhållselektriker

Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som serv... Visa mer
Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering. Du kommer att behöva kunskap inom elektronik för denna specifika roll. Du kommer att jobba mot en av Jernbros specifika kunder under en längre period till att börja med.

I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Beredskap/jour kan förekomma.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
•Relevant utbildning inom elektronik med inriktning mot industri/automation alt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort

Meriterande:
•Erfarenhet inom PLC-programmering eller robotprogrammering

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Jernbro.

Villkor
Ort: Skövde / Tidaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Skift (ej natt)
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut! Visa mindre

Byggnadsingenjör/Konstruktör till företag i Skövde

Är du en Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden? VÅRT ERBJUDANDE Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter! Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete. Här kommer du att ... Visa mer
Är du en Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden?


VÅRT ERBJUDANDE

Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter!
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och tryggt mentorskap.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du bor i eller omkring Skövde och är redo att ge dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.


Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
- Svenska i tal- och skrift


Meriterande:
- Tidigare erfarenheter av projekteringsarbete
- Erfarenhet av 3D CADVÅR KUND

Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella verksamheter men privata fastigheter förekommer också.
I Skövde arbetar 13 personer inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i Värmland.


OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid med flex
Omfattning: Heltid Visa mindre

Ekonomiassistent, med utvecklingsmöjligheter.

Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående! DINA ARBETSUPPGIFTER Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra... Visa mer
Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra av avancerad karaktär. Arbetet innehåller alltifrån fakturafrågor till nyckeltalsuppföljning. Rollen är ny i organisationen och kommer utvecklas allt eftersom.

Ett urval av arbetsuppgifterna:

•Fakturering, fakturafrågor, inbetalningar, kravhantering, samt övriga uppgifter förenliga med kundreskontrat.
•Lönsamhetsanalyser, statistik, uppföljning, mm.
•Dialog och samarbete med andra avdelningar inom organisationen.


OM FÖRETAGET

Företaget är marknadsledande inom elektronisk affärskommunikation och levererar transaktionslösningar som används världen över. Företaget har idag 100 anställda, tillsammans sitter de i ett fantastiskt kontor som tidigare fått utmärkelsen ”Topp 5 i Sveriges vackraste kontor”.
Företaget har i detta läge valt att inte gå ut med namn, mer information ges vid intervjutillfälle alternativ kontakta ansvarig rekryterare.

Du erbjuds:

•En spännande roll med utvecklingsmöjligheter.
•En hybrid arbetsplats
•Sammansvetsade kollegor
•Möjligheter till friskvård, såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, massage och tillgång till gym
•Sjukvårdsförsäkring

DIN PROFIL

Som person tror vi att du är en god kommunikatör med nätverkande förmåga såväl externt som internt. Du är modig, nyfiken och driven i ditt förhållningssätt och trivs med förändring.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent bör du ha:

•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•Några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har något av följande:

•Vana att arbeta i olika system
•Erfarenhet av kundreskontra

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: 8-17, flexbank
Omfattning: Heltid Visa mindre

Ekonomiassistent, med utvecklingsmöjligheter.

Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående! DINA ARBETSUPPGIFTER Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra... Visa mer
Vill du jobba med ekonomi och samtidigt utvecklas i din roll? Låter det intressant att kombinera ihop ekonomi med en roll mer riktat mot organisationen som stort. Här har du möjligheten att vara aktiv och delaktig i affärer, upphandlingar och att vara en stöttande funktion i organisationens processer. Låter detta som nästa utmaning för dig? Sök redan idag, vi tillsätter tjänsten omgående!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer fokus ligga på kundreskontra av avancerad karaktär. Arbetet innehåller alltifrån fakturafrågor till nyckeltalsuppföljning. Rollen är ny i organisationen och kommer utvecklas allt eftersom.

Ett urval av arbetsuppgifterna:

•Fakturering, fakturafrågor, inbetalningar, kravhantering, samt övriga uppgifter förenliga med kundreskontrat.
•Lönsamhetsanalyser, statistik, uppföljning, mm.
•Dialog och samarbete med andra avdelningar inom organisationen.


OM FÖRETAGET

Företaget är marknadsledande inom elektronisk affärskommunikation och levererar transaktionslösningar som används världen över. Företaget har idag 100 anställda, tillsammans sitter de i ett fantastiskt kontor som tidigare fått utmärkelsen ”Topp 5 i Sveriges vackraste kontor”.
Företaget har i detta läge valt att inte gå ut med namn, mer information ges vid intervjutillfälle alternativ kontakta ansvarig rekryterare.

Du erbjuds:

•En spännande roll med utvecklingsmöjligheter.
•En hybrid arbetsplats
•Sammansvetsade kollegor
•Möjligheter till friskvård, såsom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, massage och tillgång till gym
•Sjukvårdsförsäkring

DIN PROFIL

Som person tror vi att du är en god kommunikatör med nätverkande förmåga såväl externt som internt. Du är modig, nyfiken och driven i ditt förhållningssätt och trivs med förändring.

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent bör du ha:

•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
•Några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi.
•Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har något av följande:

•Vana att arbeta i olika system
•Erfarenhet av kundreskontra

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: 8-17, flexbank
Omfattning: Heltid Visa mindre

Systemutvecklare som vill ta nästa steg i utvecklingen!

Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. DINA ARBETSUPPGIFTER Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projek... Visa mer
Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projekt och resursprojekt ute med kunder.
Du kommer ingå i ett av Crepidos utvecklingsteam och arbeta agilt i form av bland annat Scrum.
På Crepido erbjuds du en spännande resa! Crepido är ett bolag som kontinuerligt utvecklar sin position på marknaden och tar stora kliv mot att bli en av världens bästa arbetsplatser.

OM FÖRETAGET

Hos oss på Crepido står individen i fokus. Vi är nyfikna, tror på samarbeten och är alltid öppna för nya idéer på hur just vi kan göra skillnad.
Häng med på vår resa och bli en del av vår organisation som formats av varmhjärtade människor som är specialiserade på olika tech stack. Du får friheten att välja konsultuppdrag bland en stor mängd av globala och lokala varumärken som vi arbetar med. Vårt mål är att stärka alla smarta mjukvaruutvecklare. Du kommer att få arbeta med projekt som är meningsfulla för just dig, och där du alltid blir sedd och uppskattad.
Tillsammans utvecklas vi på Crepidos spännande resa 2022!

DIN PROFIL

Vi tror att du har:

•Erfarenhet av systemutveckling i .Net platformen
•Relevant Yh utbildning eller högskoleutbildning
•Erfarenhet av Microsoft server
•Erfarenhet av agila metoder som Scrum och Kanban

Det är extra meriterande om du även har:

•Git eller liknande versionshanteringssystem
•JavaScript

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Systemutvecklare som vill ta nästa steg i utvecklingen!

Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. DINA ARBETSUPPGIFTER Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projek... Visa mer
Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projekt och resursprojekt ute med kunder.
Du kommer ingå i ett av Crepidos utvecklingsteam och arbeta agilt i form av bland annat Scrum.
På Crepido erbjuds du en spännande resa! Crepido är ett bolag som kontinuerligt utvecklar sin position på marknaden och tar stora kliv mot att bli en av världens bästa arbetsplatser.

OM FÖRETAGET

Hos oss på Crepido står individen i fokus. Vi är nyfikna, tror på samarbeten och är alltid öppna för nya idéer på hur just vi kan göra skillnad.
Häng med på vår resa och bli en del av vår organisation som formats av varmhjärtade människor som är specialiserade på olika tech stack. Du får friheten att välja konsultuppdrag bland en stor mängd av globala och lokala varumärken som vi arbetar med. Vårt mål är att stärka alla smarta mjukvaruutvecklare. Du kommer att få arbeta med projekt som är meningsfulla för just dig, och där du alltid blir sedd och uppskattad.
Tillsammans utvecklas vi på Crepidos spännande resa 2022!

DIN PROFIL

Vi tror att du har:

•Erfarenhet av systemutveckling i .Net platformen
•Relevant Yh utbildning eller högskoleutbildning
•Erfarenhet av Microsoft server
•Erfarenhet av agila metoder som Scrum och Kanban

Det är extra meriterande om du även har:

•Git eller liknande versionshanteringssystem
•JavaScript

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Verkstadselektriker / Servicetekniker / underhållselektriker

Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som serv... Visa mer
Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering. Du kommer att behöva kunskap inom elektronik för denna specifika roll. Du kommer att jobba mot en av Jernbros specifika kunder under en längre period till att börja med.

I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Beredskap/jour kan förekomma.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
•Relevant utbildning inom elektronik med inriktning mot industri/automation alt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort

Meriterande:
•Erfarenhet inom PLC-programmering eller robotprogrammering

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Jernbro.

Villkor
Ort: Skövde / Tidaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Skift (ej natt)
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut! Visa mindre

Systemutvecklare som vill ta nästa steg i utvecklingen!

Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. DINA ARBETSUPPGIFTER Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projek... Visa mer
Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projekt och resursprojekt ute med kunder.
Du kommer ingå i ett av Crepidos utvecklingsteam och arbeta agilt i form av bland annat Scrum.
På Crepido erbjuds du en spännande resa! Crepido är ett bolag som kontinuerligt utvecklar sin position på marknaden och tar stora kliv mot att bli en av världens bästa arbetsplatser.

OM FÖRETAGET

Hos oss på Crepido står individen i fokus. Vi är nyfikna, tror på samarbeten och är alltid öppna för nya idéer på hur just vi kan göra skillnad.
Häng med på vår resa och bli en del av vår organisation som formats av varmhjärtade människor som är specialiserade på olika tech stack. Du får friheten att välja konsultuppdrag bland en stor mängd av globala och lokala varumärken som vi arbetar med. Vårt mål är att stärka alla smarta mjukvaruutvecklare. Du kommer att få arbeta med projekt som är meningsfulla för just dig, och där du alltid blir sedd och uppskattad.
Tillsammans utvecklas vi på Crepidos spännande resa 2022!

DIN PROFIL

Vi tror att du har:

•Erfarenhet av systemutveckling i .Net platformen
•Relevant Yh utbildning eller högskoleutbildning
•Erfarenhet av Microsoft server
•Erfarenhet av agila metoder som Scrum och Kanban

Det är extra meriterande om du även har:

•Git eller liknande versionshanteringssystem
•JavaScript

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Systemutvecklare som vill ta nästa steg i utvecklingen! {!FALSE}

Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. DINA ARBETSUPPGIFTER Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projek... Visa mer
Crepido söker dig som vill bli nästa stjärnkonsult! Vi söker nu dig som älskar variation, nya utmaningar och kundfokus. Du är lösningsinriktad och en riktig team player som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos oss kommer du att ha en varierad arbetsmiljö där du har allt ifrån små till stora åtaganden mot olika kunder. Du kommer att få arbeta i hela systemutvecklingsprocessen, både med in house projekt och resursprojekt ute med kunder.
Du kommer ingå i ett av Crepidos utvecklingsteam och arbeta agilt i form av bland annat Scrum.
På Crepido erbjuds du en spännande resa! Crepido är ett bolag som kontinuerligt utvecklar sin position på marknaden och tar stora kliv mot att bli en av världens bästa arbetsplatser.

OM FÖRETAGET

Hos oss på Crepido står individen i fokus. Vi är nyfikna, tror på samarbeten och är alltid öppna för nya idéer på hur just vi kan göra skillnad.
Häng med på vår resa och bli en del av vår organisation som formats av varmhjärtade människor som är specialiserade på olika tech stack. Du får friheten att välja konsultuppdrag bland en stor mängd av globala och lokala varumärken som vi arbetar med. Vårt mål är att stärka alla smarta mjukvaruutvecklare. Du kommer att få arbeta med projekt som är meningsfulla för just dig, och där du alltid blir sedd och uppskattad.
Tillsammans utvecklas vi på Crepidos spännande resa 2022!

DIN PROFIL

Vi tror att du har:

•Erfarenhet av systemutveckling i .Net platformen
•Relevant Yh utbildning eller högskoleutbildning
•Erfarenhet av Microsoft server
•Erfarenhet av agila metoder som Scrum och Kanban

Det är extra meriterande om du även har:

•Git eller liknande versionshanteringssystem
•JavaScript

OM OSS

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo

VILLKOR

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Vi söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde!

Vi söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde! Är du en nyexaminerad Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden? VÅRT ERBJUDANDE Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter! Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär ... Visa mer
Vi söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde!

Är du en nyexaminerad Byggnadskonstruktör som vill få
möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta
på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden?

VÅRT ERBJUDANDE
Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter!
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att
trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna
verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om
sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och
tryggt mentorskap.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara
projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till
bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du bor i eller omkring Skövde och är redo att ge
dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och
att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och
samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.

Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
- Svenska i tal- och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenheter av projekteringsarbete
- Erfarenhet av 3D CAD
VÅR KUND
Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde
under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella
verksamheter men privata fastigheter förekommer också.
I Skövde arbetar 13
personer inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i
Värmland.

OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra
tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor
gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns
tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som
uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att
du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på
Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdagen är den 9 Januari 2022, välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Mekanikkonstruktör för konceptframtagning av autonoma lösningar

Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hel... Visa mer
Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hela vägen från konceptskapande vid försäljning, mekanikkonstruktion i tagna kundprojekt eller interna utvecklingsuppdrag kopplade till någon av våra moduler. Du arbetar i många fall nära företagets kunder och i team med dina interna kollegor inom olika funktioner.
Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer för att hitta nya tekniska lösningar/koncept och för teknisk support. Du har tät dialog med vårt interna montage-team både vid konceptframtagning/konstruktion för att få ett effektivt montage och även vid byggnation för att utveckla våra konstruktioner. I rollen får du möjlighet att bredda din kunskapsbank då dina arbetsuppgifter varierar över tid.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Delaktig i offertarbete, framtagning av mek-koncept, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
- Dagligen arbeta med koncept- och konstruktionsarbete i CAD-verktyget Inventor/Vault.
- Hållfasthetsberäkningar.
- Vara ett stöd till våra sälj- och inköpsfunktioner
- Granska mek-konstruktioner med återkoppling till berörda

DIN PROFIL
Som person är du driven, prestigelös och drivs av att sprida din kunskap för att ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse, gillar kreativ problemlösning och värdesätter engagemang och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är social, affärsmässig och kan föra en god dialog både externt och internt.

Skallkrav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
•Minst 3 års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, gärna inom automationsbranschen
•Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
•Körkort

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av konceptframtagning till konstruktionsunderlag, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
•Kunskap i Inventor/Vault

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).
EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

OM OSS
Framtiden arbetar med både rekrytering och bemanning, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. I denna roll blir du rekryterad och direktanställd på EAMR.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker / underhållselektriker / Elektriker - Se hit!

Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som serv... Visa mer
Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering. Du kommer att behöva kunskap inom elektronik för denna specifika roll. Du kommer att jobba mot en av Jernbros specifika kunder under en längre period till att börja med.

I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Beredskap/jour kan förekomma.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
•Relevant utbildning inom elektronik med inriktning mot industri/automation alt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort

Meriterande:
•Erfarenhet inom PLC-programmering eller robotprogrammering

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Jernbro.

Villkor
Ort: Skövde / Tidaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Skift (ej natt)
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut! Visa mindre

Projektledare till växande bolag i Skövde!

Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robitics en engagerad och driven projektledare till Skövde. DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt oc... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robitics en engagerad och driven projektledare till Skövde.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationellt. Från målsättning till planering, styrning samt uppföljning av utsatta mål kommer du att leda hela projekten. I rollen förekommer också förhandlingar med kunder och leverantörer.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
- Leda projektgrupper och motivera projektdeltagarna till att nå målsättningar.
- Ha löpande kontakt med kunder och leverantörer.

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig. Har en god samarbetsförmåga, du är också driven, har goda ledaregenskaper och är tekniskt intresserad. Social, självständig och har en förmåga att hantera olika personlighetstyper. I tjänsten kommer du ha kontakt med olika personer i projekten, detta ställer därför krav på att du har lätt för att kommunicera.

Skallkrav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort


Meriterande:
•Erfarenhet av en liknande roll
•Produktionsteknisk erfarenhet
•Vana av affärssystem

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Skövde
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående Visa mindre

Projektledare till växande bolag i Skövde!

Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robitics en engagerad och driven projektledare till Skövde. DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt oc... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker EA Mobile Robitics en engagerad och driven projektledare till Skövde.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationellt. Från målsättning till planering, styrning samt uppföljning av utsatta mål kommer du att leda hela projekten. I rollen förekommer också förhandlingar med kunder och leverantörer.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
- Leda projektgrupper och motivera projektdeltagarna till att nå målsättningar.
- Ha löpande kontakt med kunder och leverantörer.

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).

EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig. Har en god samarbetsförmåga, du är också driven, har goda ledaregenskaper och är tekniskt intresserad. Social, självständig och har en förmåga att hantera olika personlighetstyper. I tjänsten kommer du ha kontakt med olika personer i projekten, detta ställer därför krav på att du har lätt för att kommunicera.

Skallkrav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort


Meriterande:
•Erfarenhet av en liknande roll
•Produktionsteknisk erfarenhet
•Vana av affärssystem

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Skövde
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående Visa mindre

Servicetekniker/ Underhållselektriker till Jernbro

Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som serv... Visa mer
Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt och Jernbro kan vara något för dig! Du är välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker hos Jernbros kunder kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som servicetekniker innebära fördjupningar inom vissa områden som t.ex. PLC- och robotprogrammering. Du kommer att behöva kunskap inom elektronik för denna specifika roll. Du kommer att jobba mot en av Jernbros specifika kunder under en längre period till att börja med.

I rollen som servicetekniker är det övergripande målet att jobba proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Som servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Beredskap/jour kan förekomma.

Du förväntas i din roll som servicetekniker jobba med merförsäljning genom att agera rådgivande till dina kunder.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser.

Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
•Relevant utbildning inom elektronik med inriktning mot industri/automation alt erfarenhet som servicetekniker inom industri/produktion
•Svenska i tal och skrift
•B-körkort

Meriterande:
•Erfarenhet inom PLC-programmering eller robotprogrammering

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Jernbro.

Villkor
Ort: Skövde / Tidaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Skift (ej natt)
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut! Visa mindre

Vi söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde!

Vi söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde! Är du en nyexaminerad Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden? VÅRT ERBJUDANDE Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter! Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att trivas på vilket innebär... Visa mer
Vi
söker efter en junior Byggnadskonstruktör till Skövde!

Är du en nyexaminerad Byggnadskonstruktör som vill få möjligheten till att få
arbeta i ett ungt bolag med mycket kompetens? Vill du arbeta på en arbetsplats
där långsiktighet och utvecklingsmöjligheter är två av nyckelorden?

VÅRT ERBJUDANDE
Hos vår kund kommer du att få möjlighet till ordentliga utvecklingsmöjligheter!
Här blir du erbjuden en arbetsplats som du kommer att
trivas på vilket innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.
Här kommer du att få arbeta i mycket intressanta projekt och med moderna
verktyg.
Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett företag som verkligen bryr sig om
sina medarbetare och vill satsa på utveckling och långsiktighet!
Du kommer att få en gedigen introduktion samt att du kommer att få ett gott och
tryggt mentorskap.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara
projektering. Du kommer att bland annat få arbeta med projektering kopplat till
bostäder, skolor, kommersiella byggnader samt industrifastigheter.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du är en nyexaminerad Byggnadskonstruktör som är redo att ge
dig ut på nya uppdrag! Det krävs att du besitter en noggrannhet i ditt arbete och
att du är målmedveten.
Som person har du förmågan och glädjen i att arbeta och
samarbeta i team.
Du har ett driv i att utvecklas samt att du har goda kommunikationskunskaper.

Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik
- Svenska i tal- och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenheter av projekteringsarbete
- Erfarenhet av 3D CAD

VÅR KUND
Vår kund är ett bolag som arbetar inom byggnation av betongelementshus.
Bolaget startade i Göteborg för 1,5 år sedan och startade sedan upp i Skövde
under våren 2021. Dom arbetar till största del med offentliga och kommersiella
verksamheter men privata fastigheter förekommer också. I Skövde arbetar 13 personer
inom byggprojektering och elteknik.
Bolaget arbetar främst i projekt som är kopplade till Västra Götaland och i
Värmland.

OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra
tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor
gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns
tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som
uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att
du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på
Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
[email protected] Visa mindre

Mekanikkonstruktör som vill jobba med autonoma lösningar!

Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hel... Visa mer
Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hela vägen från konceptskapande vid försäljning, mekanikkonstruktion i tagna kundprojekt eller interna utvecklingsuppdrag kopplade till någon av våra moduler. Du arbetar i många fall nära företagets kunder och i team med dina interna kollegor inom olika funktioner.
Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer för att hitta nya tekniska lösningar/koncept och för teknisk support. Du har tät dialog med vårt interna montage-team både vid konceptframtagning/konstruktion för att få ett effektivt montage och även vid byggnation för att utveckla våra konstruktioner. I rollen får du möjlighet att bredda din kunskapsbank då dina arbetsuppgifter varierar över tid.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Delaktig i offertarbete, framtagning av mek-koncept, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
- Dagligen arbeta med koncept- och konstruktionsarbete i CAD-verktyget Inventor/Vault.
- Hållfasthetsberäkningar.
- Vara ett stöd till våra sälj- och inköpsfunktioner
- Granska mek-konstruktioner med återkoppling till berörda

DIN PROFIL
Som person är du driven, prestigelös och drivs av att sprida din kunskap för att ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse, gillar kreativ problemlösning och värdesätter engagemang och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är social, affärsmässig och kan föra en god dialog både externt och internt.

Skallkrav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
•Minst 3 års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, gärna inom automationsbranschen
•Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
•Körkort

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av konceptframtagning till konstruktionsunderlag, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
•Kunskap i Inventor/Vault

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).
EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

OM OSS
Framtiden arbetar med både rekrytering och bemanning, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. I denna roll blir du rekryterad och direktanställd på EAMR.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekanikkonstruktör som vill jobba med innovativa autonoma lösningar!

Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hel... Visa mer
Vill du vara med på EA Mobile Robotics resa, ett växande bolag som är i framkant med sin utveckling av autonoma truckar och robotar? Brinner du för att utvecklas och sprida din kunskap? Missa inte denna roll som mekanikkonstruktör. Välkommen in med din ansökan redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att delta i utmanande och spännande utvecklings- och kundprojekt. Det kan gälla framtagning av kundspecifika lösningar hela vägen från konceptskapande vid försäljning, mekanikkonstruktion i tagna kundprojekt eller interna utvecklingsuppdrag kopplade till någon av våra moduler. Du arbetar i många fall nära företagets kunder och i team med dina interna kollegor inom olika funktioner.
Du har kontinuerlig kontakt med leverantörer för att hitta nya tekniska lösningar/koncept och för teknisk support. Du har tät dialog med vårt interna montage-team både vid konceptframtagning/konstruktion för att få ett effektivt montage och även vid byggnation för att utveckla våra konstruktioner. I rollen får du möjlighet att bredda din kunskapsbank då dina arbetsuppgifter varierar över tid.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Delaktig i offertarbete, framtagning av mek-koncept, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
- Dagligen arbeta med koncept- och konstruktionsarbete i CAD-verktyget Inventor/Vault.
- Hållfasthetsberäkningar.
- Vara ett stöd till våra sälj- och inköpsfunktioner
- Granska mek-konstruktioner med återkoppling till berörda

DIN PROFIL
Som person är du driven, prestigelös och drivs av att sprida din kunskap för att ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse, gillar kreativ problemlösning och värdesätter engagemang och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är social, affärsmässig och kan föra en god dialog både externt och internt.

Skallkrav:
•Högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
•Minst 5 års erfarenhet inom mekanikkonstruktion, gärna inom automationsbranschen
•Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
•Körkort

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av konceptframtagning till konstruktionsunderlag, delkalkylering och tekniska kravspecifikationer.
•Kunskap i Inventor/Vault

OM FÖRETAGET
EA Mobile Robotics (EAMR) är ett dotterbolag till Elektroautomatik och är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).
EAMR tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

OM OSS
Framtiden arbetar med både rekrytering och bemanning, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. I denna roll blir du rekryterad och direktanställd på EAMR.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till växande bolag i Skövde

Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker vi en engagerad och driven projektledare till Skövde. DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationell... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens produkter? Vill du även får vara med och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder? Just nu söker vi en engagerad och driven projektledare till Skövde.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare kommer du arbeta med egna utrustnings- och utvecklingsprojekt, du kommer ansvara för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser både nationellt och internationellt. Från målsättning till planering, styrning samt uppföljning av utsatta mål kommer du att leda hela projekten. I rollen förekommer också förhandlingar med kunder och leverantörer.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar för planering, styrning och uppföljning för att nå utsatta mål inom tid och kostnad.
- Leda projektgrupper och motivera projektdeltagarna till att nå målsättningar.
- Ha löpande kontakt med kunder och leverantörer.

OM FÖRETAGET
Företager är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).
Företaget tar fram kompletta lösningar där de inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan ditt AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Du är social, självständig och har en förmåga att hantera olika personlighetstyper. I tjänsten kommer du ha kontakt med olika personer i projekten, detta ställer därför krav på att du har lätt för att kommunicera.

Skallkrav:
• Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande
•Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort

Meriterande:
•Erfarenhet av en liknande roll
• Produktionsteknisk erfarenhet
• Vana av affärssystem


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Skövde
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående Visa mindre

Systemutvecklare – Backend – för roll med stor utvecklingspotential

Nu har du chansen att söka dig till en global koncern med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Är du junior utvecklare inom backend, frontend eller fullstack så är detta en stor möjlighet för dig att växa in i en spännande roll för att sedan ta större kliv inom bolaget. Dina arbetsuppgifter Avdelningen som du kommer att arbeta på hanterar ordrar och skapar forecasts mot fabrikerna runt om i världen. CPO, Center Planning Office. Du kommer att s... Visa mer
Nu har du chansen att söka dig till en global koncern med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Är du junior utvecklare inom backend, frontend eller fullstack så är detta en stor möjlighet för dig att växa in i en spännande roll för att sedan ta större kliv inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen som du kommer att arbeta på hanterar ordrar och skapar forecasts mot fabrikerna runt om i världen. CPO, Center Planning Office. Du kommer att startar som mjukvaruutvecklare vilket fortsatt kommer att vara huvuddelen av din roll. Mer innehåller rollen analysering, implementering, utveckling och underhåll av system. Allt eftersom du växer in i rollen kommer större fokus även ligga mot analysering.

Om företaget
Med ett stort miljöfokus är vår kunds koncern en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. Utan den typ av produkter och tjänster som koncernen tillhandahåller skulle de samhällen där många av oss lever inte fungera. Precis som ett cirkulationssystem är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster inblandade i många av de funktioner som de flesta av oss litar på varje dag.

Koncernen har runt 100 000 medarbetare över hela världen och produktion i 18 länder. De finns på 190 marknader globalt. Detta gör dem till en av världens största tillverkare av kommersiella fordon.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleutbildad med erfarenhet inom framför allt backend-utveckling. Har du stor erfarenhet av frontend men vill ta kliv åt backend-hållet är det också intressant och välkommet. Du ska vara en driven person som inte tvekar att ta ditt eget arbete framåt och du ska våga att ta egna initiativ. Engagemanget i teamet är stort så för att passa in i gruppen bör du vara likasinnad och social. Du kommer att arbeta i en global miljö med interface världen över så att kunna hantera medarbetare och kunder av olika bakgrund är ett måste.

Skallkrav
•Högskoleingenjörsexamen inom Datateknik eller motsvarande
•Erfarenhet av programspråk som C#, .net samt -databaser
•Engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande
•Erfarenhet av JavaScript
•Erfarenhet av Cloudbaserade lösning
•Erfarenhet från microsoftmiljö

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Skövde
Befattning: Heltid Visa mindre

Software Developer med kunskaper inom AI / Machine Learning!

Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och tidigare erfarenhet av Machine Learning? Då har vi jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och u... Visa mer
Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och tidigare erfarenhet av Machine Learning? Då har vi jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara.

OM FÖRETAGET
Företaget är ett ledande tillverknings- och utvecklingsbolag inom automotive. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som Software Developer behöver du ha ett genuint intresse för programmering och morgondagens teknik. Du är en lagspelare som bidrar till den redan mycket goda stämningen i teamet. Du inspireras av utmaningar och är alltid öppen för att lära dig. Som person brinner du för nya teknologier, innovation och IT-lösningar.
Skallkrav:
•Utbildning inom automation, datavetenskap, systemutveckling, maskin eller liknande.
•Goda kunskaper inom .Net, -databaser och Python.
•Engelska, tal och skrift
•Erfarenhet av Machine Learning
Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av automotivebranchen
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Oktober
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Software Developer med kunskaper inom AI / Machine Learning!

Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och tidigare erfarenhet av Machine Learning? Då har vi jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och u... Visa mer
Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och tidigare erfarenhet av Machine Learning? Då har vi jobbet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara.

OM FÖRETAGET
Företaget är ett ledande tillverknings- och utvecklingsbolag inom automotive. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som Software Developer behöver du ha ett genuint intresse för programmering och morgondagens teknik. Du är en lagspelare som bidrar till den redan mycket goda stämningen i teamet. Du inspireras av utmaningar och är alltid öppen för att lära dig. Som person brinner du för nya teknologier, innovation och IT-lösningar.
Skallkrav:
•Utbildning inom automation, datavetenskap, systemutveckling, maskin eller liknande.
•Goda kunskaper inom .Net, -databaser och Python.
•Engelska, tal och skrift
•Erfarenhet av Machine Learning
Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av automotivebranchen
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Oktober
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior Software Developer till internationellt företag inom Automotive!

Är du nyexaminerad utvecklare med stort intresse för programmering och automation? ARBETSUPPGIFTER Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara. OM FÖRETAGET ... Visa mer
Är du nyexaminerad utvecklare med stort intresse för programmering och automation?

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara.

OM FÖRETAGET
Företaget är ett ledande tillverknings- och utvecklingsbolag inom automotive. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som Software Developer behöver du ha ett genuint intresse för programmering och morgondagens teknik. Du är en lagspelare som bidrar till den redan mycket goda stämningen i teamet. Du inspireras av utmaningar och är alltid öppen för att lära dig. Som person brinner du för nya teknologier, innovation och IT-lösningar.
Skallkrav:
•Utbildning inom automation, datavetenskap, systemutveckling, maskin eller liknande.
•Goda kunskaper inom .Net och -databaser
•Engelska, tal och skrift
Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av automotivebranchen
•Kunskaper inom något av följande; C#, MVC, JavaScript, Cloud, Machinelearning, Machinevision, Azure devops.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Oktober
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior Elkonstruktör till växande företag

Ansök    Aug 18    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen. OM FÖRETAGET PE är ett av Sveriges led... Visa mer
Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen.

OM FÖRETAGET
PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och industri. Här skapar ingenjörer, projektledare och specialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE grundades 2006, omsätter drygt 1,2 miljarder kronor och finns idag på 35 orter i Sverige. Läs mer på www.pe.se.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en utbildning inom elinstallation och vill få möjligheten att utvecklas inom elprojektering. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta och arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk. Du värderar att skapa bra kontakt med både kunder och kollegor.

Skallkrav:
•Gymnasieutbildning inriktning el eller YH-utbildning inriktning el & tele-projektering/konstrukton
•Svenska i tal och skrift
Meriterande
•Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller el & tele-projektering
•Kunskap inom Magicad, AutoCAD eller Revit
•B-körkort
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: 1 nov 2021 elr. enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Nu söker Jernbro Automation i Skövde en projektkoordinator!

Är du en lagspelare som vill arbeta operativt i en bred roll. Nu söker vi en utåtriktad projektkoordinator till Jernbro Automation! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som projektkoordinator kommer du ha varierande arbetsuppgifter med fokus på administration inom eftermarknadsförsäljning och projektuppföljning. Arbetet innebär mycket kontakter med både kunder och personer inom enhetens olika avdelningar. Exempel på arbetsuppgifter: - Orderhantering kopplat ti... Visa mer
Är du en lagspelare som vill arbeta operativt i en bred roll. Nu söker vi en utåtriktad projektkoordinator till Jernbro Automation!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektkoordinator kommer du ha varierande arbetsuppgifter med fokus på administration inom eftermarknadsförsäljning och projektuppföljning. Arbetet innebär mycket kontakter med både kunder och personer inom enhetens olika avdelningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Orderhantering kopplat till eftermarknad (orderregistrering i företagets affärssystem, orderuppföljning m m)
- Kundkontakter i samband med offertförfrågningar gällande eftermarknad
- Stöd till projektledare med både ekonomisk och planeringsmässig uppföljning
- Ha löpande kontakt med leverantörer

OM FÖRETAGET
Jernbro Automation är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på AGV-koncept. Vi tar fram kompletta lösningar med AGV, övergripande styrning, fixtureringar, robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som projektkoordinator ser vi att du är initiativtagande med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, hjälpsam, noggrann och kommunikativ. Tjänsten kommer sträcka sig över olika avdelningar, detta ställer krav på att du har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper både internt och externt. Rollen är varierande, du behöver därför trivas med att arbetsdagarna kommer växla mellan olika arbetsuppgifter.

Skallkrav:
Högskoleutbildning inom ekonomi alternativt en ingenjörsutbildning mot teknik.
Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
Erfarenhet av försäljning mot industri/produktion
Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
Vana av affärssystem

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Skövde
Arbetstider: 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Augusti Visa mindre

Junior Software Developer till internationellt företag inom Automotive!

Är du nyexaminerad utvecklare med stort intresse för programmering och automation? ARBETSUPPGIFTER Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara. OM FÖRETAGET ... Visa mer
Är du nyexaminerad utvecklare med stort intresse för programmering och automation?

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara.

OM FÖRETAGET
Företaget är ett ledande tillverknings- och utvecklingsbolag inom automotive. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som Software Developer behöver du ha ett genuint intresse för programmering och morgondagens teknik. Du är en lagspelare som bidrar till den redan mycket goda stämningen i teamet. Du inspireras av utmaningar och är alltid öppen för att lära dig. Som person brinner du för nya teknologier, innovation och IT-lösningar.
Skallkrav:
•Utbildning inom automation, datavetenskap, systemutveckling, maskin eller liknande.
•Goda kunskaper inom .Net och -databaser
•Engelska, tal och skrift
Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av automotivebranchen
•Kunskaper inom något av följande; C#, MVC, JavaScript, Cloud, Machinelearning, Machinevision, Azure devops.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Oktober
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Software Developer sökes till internationellt tillverkningsföretag!

Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och automation? ARBETSUPPGIFTER Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara. OM FÖRETAGET Företaget ... Visa mer
Är du en utvecklare med stort intresse för programmering och automation?

ARBETSUPPGIFTER
Du är en del av ett team som utvecklar företagets globala lösningar och applikationer till deras fabriker. Arbetsuppgifterna är varierande. Teamet har dagliga standups, arbetar med Scrum och i arbetet är det ofta inslag av utvecklande parprogrammering. Du kommer arbeta med design, utveckling, underhåll, test och utvärdering av deras mjukvara.

OM FÖRETAGET
Företaget är ett ledande tillverknings- och utvecklingsbolag inom automotive. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfälle.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som Software Developer behöver du ha ett genuint intresse för programmering och morgondagens teknik. Du är en lagspelare som bidrar till den redan mycket goda stämningen i teamet. Du inspireras av utmaningar och är alltid öppen för att lära dig. Som person brinner du för nya teknologier, innovation och IT-lösningar.
Skallkrav:
•Utbildning inom automation, datavetenskap, systemutveckling, maskin eller liknande.
•Goda kunskaper inom .Net och -databaser
•Engelska, tal och skrift
•1-2 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling
Meriterande:
•Tidigare erfarenhet av automotivebranchen
•Kunskaper inom något av följande; C#, MVC, JavaScript, Cloud, Machinelearning, Machinevision, Azure devops.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Oktober
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

IT-tekniker till spännande uppdrag!

Är du en glad person som gillar att arbeta med datorer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att packa upp och leverera datorer till kunden på plats och ta med gammal hårdvara tillbaka till kontoret. Det kan också förekomma att du behöver vara behjälplig för kunden för att visa hur datorn fungerar. Leveranserna av datorer kommer att ske till kontoret i Skövde så man kommer att utgå därifrån. Din profil För att trivas i tjän... Visa mer
Är du en glad person som gillar att arbeta med datorer? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att packa upp och leverera datorer till kunden på plats och ta med gammal hårdvara tillbaka till kontoret. Det kan också förekomma att du behöver vara behjälplig för kunden för att visa hur datorn fungerar.

Leveranserna av datorer kommer att ske till kontoret i Skövde så man kommer att utgå därifrån.

Din profil
För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är social, ansvarstagande och har ett intresse för teknik. Du behöver vara ordningssam, kunna kommunicera och tycka det är roligt att arbeta med datorer.

Skallkrav:
- Gymnasieutbildning
- Intresserad av IT
- Körkort och tillgång till bil
- God kunskap i tal och skrift på svenska

Meriterande
- Erfarenhet av tidigare liknande arbete
- Kunskap/utbildning inom nätverk

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Skara
Omfattning: Heltid, visstidsanställning på 3 månader med stor möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dataanalytiker till växande e-handelsbolag

Har du ett stort intresse för IT och teknik och framförallt mot business intelligence? Gillar du att finna smarta lösningar som bidrar till utveckling? Sök då denna tjänst redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Dataanalytiker erbjuds du ett intressant arbete med fokus på att säkerställa analyser i hög kvalité av olika data. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: Bygga ut och förfina befintliga datamodeller för att möjliggöra nya insi... Visa mer
Har du ett stort intresse för IT och teknik och framförallt mot business intelligence? Gillar du att finna smarta lösningar som bidrar till utveckling? Sök då denna tjänst redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som Dataanalytiker erbjuds du ett intressant arbete med fokus på att säkerställa analyser i hög kvalité av olika data. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


Bygga ut och förfina befintliga datamodeller för att möjliggöra nya insikter.

Bygga upp rutiner och dashboards för analys och rapportering

Analysera kunddata och skapa segment för olika målgrupper

Föreslå CRM-åtgärder som skall förebygga churn och öka customer lifetime value

Assistera i marknadsföring genom att ta fram rapporter, målgruppsmodeller och CPA-mål

Analysera prissättning och föreslå åtgärder för att höja omsättning och marginal

Om företaget:
Anslut till ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag. ECODI AB är ett svenskt företag vars affärsidé är att snabbt och billigt leverera svenska produkter till hela världen. Under de senaste 8 åren har vi byggt upp en lojal kundkrets som varje år växer sig allt större. Vi är idag ungefär 15 medarbetare fördelade på olika orter.Din profil:
För att passa in och trivas i rollen behöver du vara en ambitiös och initiativtagande person. Du har en mycket god analytisk förmåga med öga för affärer. Du är samarbetsvillig, strukturerad, har ett stort intresse för data och gillar att ta ett stort ansvar för ditt arbete. Du är noggrann i ditt arbete för att kunna presentera grundade insikter och för att bygga långsiktiga/skalbara lösningar.

Skallkrav:
- Relevant YH eller högskoleutbildning
- Engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av dataanalys
- Grundläggande programmeringskunskap
- Goda kunskaper inom databaser och

Meriterande:
- Arbetat som konsult eller projektledare – arbetslivserfarenhet
- Kunskap inom maskininlärning
- Kurser/utbildning inom företagsekonomi och marknadsföring
- Erfarenhet av e-handel
- Erfarenhet av BI-system (ex Qlik Sense, Power BI)
- Förståelse för CRM-systemOm oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Dataanalytiker till växande IT bolag

Har du ett stort intresse för IT och teknik och framförallt mot business intelligence? Gillar du att finna smarta lösningar som bidrar till utveckling? Sök då denna tjänst redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Dataanalytiker erbjuds du ett intressant arbete med fokus på att säkerställa analyser i hög kvalité av olika data. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: -Analysera webbtrender och arbeta kontinuerligt med förbättringar. -Mäta och u... Visa mer
Har du ett stort intresse för IT och teknik och framförallt mot business intelligence? Gillar du att finna smarta lösningar som bidrar till utveckling? Sök då denna tjänst redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som Dataanalytiker erbjuds du ett intressant arbete med fokus på att säkerställa analyser i hög kvalité av olika data. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

-Analysera webbtrender och arbeta kontinuerligt med förbättringar.
-Mäta och utvärdera datainsamlingar.
-Bygga och utveckla rapportfunktionaliteter.


Om företaget
Vår kund är ett svenskt företag vars affärsidé är att snabbt och billigt leverera svenska produkter till hela världen. Under de senaste 8 åren har vi byggt upp en lojal kundkrets som varje år växer sig allt större. Vi är idag ungefär 15 medarbetare fördelade på olika orter.
Anslut till ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag. För dig som är intresserad av att bygga långsiktiga kundrelationer.


Din profil
För att passa in och trivas i rollen behöver du vara en ambitiös och initiativtagande person. Du är samarbetsvillig, strukturerad, har ett stort intresse för data och gillar att ta ett stort ansvar för ditt arbete.

Skallkrav:
- Relevant Yh eller högskoleutbildning
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande programmeringskunskap

Meriterande:
- Arbetat som konsult eller projektledare – arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet inom Data/IT
- Erfarenhet av e-handel
- Ha kännedom av Qlik, Google analytics, Emarsys och Magento.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skövde
Lön: Enligt överenskommelse

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mark & Anläggnings Projektör som vill ta nästa steg i karriären!

Är du i början på din karriär som uppdragsledare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. ÅF Infrastructure söker just nu en uppdragsledare. Dina arbetsuppgifter Som uppdragsledare är du ytterst ansvarig för projekt av varierande storlek mellan 80-400 timmar, där du är närmsta kontaktperson ut mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med andra k... Visa mer
Är du i början på din karriär som uppdragsledare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. ÅF Infrastructure söker just nu en uppdragsledare.

Dina arbetsuppgifter
Som uppdragsledare är du ytterst ansvarig för projekt av varierande storlek mellan 80-400 timmar, där du är närmsta kontaktperson ut mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med andra kollegor på ÅF Infrastructure.

Arbetsuppgifter:

• Projektering och handledning av projektörer
• Styrning av projekt genom ett ledarskap grundat i god kommunikation både med kunden och den interna uppdragsorganisationen
• Skriva tekniska beskrivningar för upphandling av entreprenad
• Behjälplig när anbud ska skrivas
• Bygga goda kundrelationer och hämta hem nya uppdrag till gruppen
• Uppföljning av projekt och kundsamarbeten


Om företaget
Ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. ÅF Infrastructure skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förenas människor och teknik. Dem har sin bas i Europa för deras affärer och kunder finns över hela världen.

Din profil
Skallkrav:
- Relevant arbetslivserfarenhet inom projektering eller uppdragsledning
- Svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av program som exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint.
Meriterande:
- Relevant utbildning mot mark- och anläggning
- Körkort B

Du är en person som är trygg med dig själv och känner att du kan ta egna möten med kunder. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar att fråga.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och social.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: Januari 2020
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Skövde
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportledare till XR Miljöhantering

Dina arbetsuppgifter I rollen som transportledare kommer du att planera och ansvara för transportledningsprocessen. Din uppgift är att förbereda och fördela ut uppdrag till våra chaufförer på farligt gods och komprimatorbilar. Du kommer ingå i ett team om 6–7 kollegor och tillsammans skapa kundnytta och värde för XR:s kunder. Du har stor påverkan på ekonomi och kundnöjdhet och du får möjlighet att bidra och utveckla verksamheten. Du kommer ha ett nära sam... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som transportledare kommer du att planera och ansvara för transportledningsprocessen. Din uppgift är att förbereda och fördela ut uppdrag till våra chaufförer på farligt gods och komprimatorbilar. Du kommer ingå i ett team om 6–7 kollegor och tillsammans skapa kundnytta och värde för XR:s kunder.

Du har stor påverkan på ekonomi och kundnöjdhet och du får möjlighet att bidra och utveckla verksamheten. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor, chaufförer och kunder därför ser vi att du är en utåtriktad och kommunikativ person som trivs i den miljön.

Om företaget
XR koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla helhetslösningar inom transport, entreprenadtjänster och miljöhantering. Med kontor i Skövde, Tibro och Lidköping samt anläggningar och transportörer i hela Skaraborg har vi det som utgångspunkt och hela Norden som marknad.

Tjänsten är ett vikariat på 7 månader med eventuell möjlighet till förlängning med placering på kontoret i Skultorp.

Din profil

Skallkrav:
- Flytande svenska i tal och skrift
- Lägst gymnasienivå
- God datavana och goda kunskaper i Officepaketet
- Körkort

Meriterande:
- Utbildning inom logistik
- Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter
- Utbildning/erafenhet av transport av farligt gods

Vi söker dig som är en driven och ansvarstagande lagspelare. Du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete och du har lätt för att följa instruktioner och rutiner.
I den här rollen krävs det att du är självgående, kan ta egna initiativ samt ser möjligheter i stället för problem.

Vi ser att du är en prestigelös, social och utåtriktad person som vill bidra och utvecklas på din arbetsplats och som värdesätter kollegor och samarbete.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Februari/Mars
Omfattning: Heltid, Vikariat 7 mån med ev möjlighet till förlängning
Placering: Skultorp
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre