Lediga jobb Cejn AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Cejn AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Verkstadschef CMS Skövde

Ansök    Dec 28    Cejn AB    Verkstadschef
Verkstadschef CMS Skövde CEJN är inne i en expansiv period och vi söker en nyfiken och engagerad ledare som vill vara med och driva och utveckla vår produktionsenhet för svarvning i Skövde. CEJN Manufacturing Skövde (CMS) är en produktionsenhet inom CEJN AB som har sitt huvudfokus på svarvning och efterbearbetning. Inom organisationen, som består av ett 40-tal svarvar och cirka 15 efterbearbetningsutrustningar, arbetar cirka 85 medarbetare varav tio är ... Visa mer
Verkstadschef CMS Skövde
CEJN är inne i en expansiv period och vi söker en nyfiken och engagerad ledare som vill vara med och driva och utveckla vår produktionsenhet för svarvning i Skövde.

CEJN Manufacturing Skövde (CMS) är en produktionsenhet inom CEJN AB som har sitt huvudfokus på svarvning och efterbearbetning. Inom organisationen, som består av ett 40-tal svarvar och cirka 15 efterbearbetningsutrustningar, arbetar cirka 85 medarbetare varav tio är tjänstemän.

Arbetsuppgifter:
I denna roll är du huvudansvarig för den dagliga produktionen och den strategiska utvecklingen av CMS Skövde. Som verkstadschef är du även ansvarig för säkerhet och arbetsmiljö inom CMS samt mätrum och mätteknikutveckling inom CEJN. Du kommer också medverka i den övergripande strategiska utvecklingen av CEJNs Produktion. I det dagliga arbetet har du stöttning av en ledning bestående av Teknik, Kvalitet, Planering samt Produktionsledare. 

Rollen innebär också att du ska säkerställa stabila och förutsägbara leveranser med en hög kvalitet från CMS Skövde, ansvara för införandet av nya produkter och processer och en hög produktivitet. Du och ditt team arbetar strategiskt med att utveckla CMS samt har ett mycket nära samarbete med vår produktionsenhet i Lönsboda, produktutveckling och monteringsorganisationen.

Tjänsten innefattar personalansvar.

Profil:
Vi letar efter dig som har goda ledarskapsförmågor och drivkraften att leda och utveckla människor. Du har lätt för att samarbeta, samverka och värderar ”teamwork” högt. Du är analytisk och har en god förståelse för produktion där det är önskvärt med kunskaper inom svarvning eller fräsning. Du är beslutskraftig och van att hantera flera olika problem och frågeställningar samtidigt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsledning, gärna som ansvarig för en produktverkstad, teknikavdelning, kvalitetsavdelning eller liknande. Du behöver ha en mycket god förmåga att kunna uttrycka dig korrekt och lättförståeligt samt behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande utbildning är ett önskemål.

Övrigt:
Du rapporterar till Produktionschef CEJN AB och tillträder tjänsten våren 2023.

Som Verkstadschef ingår du i ledningsgrupp för CEJN Produktion. Resor förekommer till viss del i tjänsten.

Placeringsort Skövde.

Ytterligare information:
För mer information lämnas av Produktionschef Gunnar Hellichius, tel: 0500-499672.
Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast 2023-01-16. 

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Sommarjobb produktion

Ansök    Jan 23    Cejn AB    Montör, metallprodukter
Sommarjobb produktion Nu söker vi sommarjobbare till vår produktion för sommaren 2023! Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden. Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning.  Om du har en pågående eller avslutad utbildning inom CNC kan du även söka till vår bearbetning.  Kvalifikationer För tjänsterna ä... Visa mer
Sommarjobb produktion
Nu söker vi sommarjobbare till vår produktion för sommaren 2023!

Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning. 

Om du har en pågående eller avslutad utbildning inom CNC kan du även söka till vår bearbetning. 

Kvalifikationer
För tjänsterna är det lämpligt att du har en pågående eller avslutad utbildning med teknisk eller logistikinriktning. För att arbeta som materialhanterare krävs det att du har körkort för bil (B-körkort). Truckkort är meriterande. 

För att få sommarjobb på CEJN måste du vara 18 år fyllda innan anställningen påbörjas. 

För arbete i monteringen krävs det att du är tillgänglig under veckorna 25-28 samt 31-32.
För materialhantering krävs det att du är tillgänglig samtliga veckor 24-33.
För arbete i vår bearbetning krävs det att du är tillgänglig under veckorna 25-27 samt 32-33.

Arbetstiden är 2-skift, d.v.s. varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll. 

Egenskaper
Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. 

Övrigt
För frågor kontakta Åsa Grehn på tfn 0500-499 685.
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Strategisk inköpare

Ansök    Jan 16    Cejn AB    Inköpare
Strategisk inköpare Är du redo för nya utmaningar inom inköp och vill vara med på vår fantastiska resa? Sök då till oss för att bli vår kommande medarbetare! Vi på CEJN fortsätter utvecklas och behöver nu rekrytera en strategisk inköpare till vår centrala inköpsavdelning. Vi står inför många spännande utmaningar där både inköp och hela försörjningskedjan spelar en betydande roll i vår fortsatta utveckling. Du kommer som strategisk inköpare ligga i fram... Visa mer
Strategisk inköpare
Är du redo för nya utmaningar inom inköp och vill vara med på vår fantastiska resa? Sök då till oss för att bli vår kommande medarbetare!

Vi på CEJN fortsätter utvecklas och behöver nu rekrytera en strategisk inköpare till vår centrala inköpsavdelning.

Vi står inför många spännande utmaningar där både inköp och hela försörjningskedjan spelar en betydande roll i vår fortsatta utveckling. Du kommer som strategisk inköpare ligga i framkant tillsammans med vår produktutveckling och med vår övriga organisation.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om:

- scouting av nya eller alternativa leverantörer inom utvalda teknikområden
- förfrågningar och offerthantering
- utveckling och uppföljning av befintliga leverantörer
- tecknande av olika typer av avtal och kontraktsgenomgångar
- uppdateringar och underhåll av inköps- och leverantörsdata inom ditt ansvarsområde

Du har direkt stöttning av dina kollegor inom SQA-området, som arbetar med våra leverantörers kvalitetsutveckling och där du är med i processen runt leverantörsbedömningar och utvärderingar. Du kommer dessutom att arbeta mycket nära vår produktutveckling och med våra produktchefer samt med vår planering och anskaffning. 

Profil:
För att du ska lyckas i din roll behöver du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad med mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, nyfiken och ser möjligheter att bygga goda affärsrelationer med en strävan efter lönsamma och hållbara affärer. Du ska kunna uttrycka dig på ett obehindrat sätt och du ska tycka om att arbeta i en internationell miljö där du ser skillnader i kulturer som en positiv stimulans och utmaning.                

Kvalifikationer:
Vi på CEJN är i grunden ett teknik-, utvecklings- och affärsorienterat företag där vi ser din bakgrund inom något eller några av dessa områden men också med erfarenhet av inköp. Du kanske arbetar med anskaffning eller operativt inköp med industriell inriktning idag  och har skaffat dig både erfarenhet och viss branschkännedom, men där du nu känner dig redo att ta steget vidare?

Vi arbetar med en global leverantörsbas med primärt fokus på Europa och till viss del Asien. Du behöver därför kunna kommunicera helt obehindrat på engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper förutom svenska och engelska kan också vara meriterande.  

Övrigt:
Du kommer att arbeta ihop med fyra inköpskollegor och ingå i vår Supply Chainorganisation. Du kommer att rapportera direkt till Supply Chain Manager.

Resor ingår i tjänsten.

Ytterligare information:
Låter det här intressant? I så fall, skicka in din ansökan direkt eller om du först vill veta lite mer om tjänsten, kontakta Stefan Larsson, Supply Chain Manager, tfn 0705–499 628 eller [email protected]   

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast 2023-02-05

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Kvalitetstekniker Montering

Kvalitetstekniker Montering CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att integreras med våra monteringsfabriker. Under våren 2023 bygger vi även upp en ny monteringsfabrik intill det nya lagret. Vi är ett internationellt familjeägt företag med utveckling, produktion och försäljning av världsledande produkter. Vi erbjuder dig en tjänst som kvalitetstekniker inom vårt ... Visa mer
Kvalitetstekniker Montering
CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att integreras med våra monteringsfabriker.

Under våren 2023 bygger vi även upp en ny monteringsfabrik intill det nya lagret.

Vi är ett internationellt familjeägt företag med utveckling, produktion och försäljning av världsledande produkter. Vi erbjuder dig en tjänst som kvalitetstekniker inom vårt monteringsavsnitt där du kommer jobba med fokus på både dagliga frågor såsom bland annat avvikelsehantering samt strategiska frågor gällande utveckling av arbetssätt och metoder inom kvalitetsområdet.

Vi söker dig som vill medverka i, och bidra till, CEJN produktions utvecklingsresa inför framtiden och har ett stort intresse för kvalitetsteknik.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter inom kvalitetsteknikområdet:
- Utfärda och utreda avvikelserapporter och reklamationer.
- Driva och utveckla kvalitetsarbetet samt följa upp och redovisa ansvarsområdets måluppfyllelse inom kvalitet.
- Kvalitetssäkra produktionsupplägg av komponenter och produkter från både interna och externa leverantörer i samarbete med interna försörjande enheter och inköp.
- Driva och redovisa ansvarsområdets prioriterade avvikelser och reklamationer vid QMB, vårt företagsövergripande forum för prioriterade kvalitetsärenden.
- Delta i produktutvecklingsprojekt som monteringens representant inom kvalitet, med framtagning av P-FMEA samt delar av ev PPAP.
- Tillsammans med produktutvecklingsavdelningen aktivt bidra till ett effektivt produktvårdsarbete.
- Säkerställa kvalitetsutfallet genom förebyggande kvalitetsarbete i nära samråd med avdelningens övriga funktioner.
- Medverka i förbättringsarbetet inom avdelningen samt vara behjälplig för produktionens förbättringsgrupper.
- Aktivt förespråka och agera i linje med CPS, CEJN Production System.

Profil:
Det är en förutsättning att du har lätt för att samarbeta och värderar ”teamwork” högt. Du uppskattar att ha en mix av dagligt arbete med avvikelser och mer strategiskt utvecklingsarbete. Det är viktigt att du har en god förmåga att hålla ingång flera olika, både mindre och större arbetsuppgifter/projekt under samma period.

Som person är du positiv och tar egna initiativ på ett lösningsorienterat sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand dig med en högskoleutbildning/KY-utbildning inom produktion, kvalitet eller motsvarande erfarenhet. Du har god förmåga att uttrycka dig korrekt och lättförståeligt samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt:
Tjänsten tillsätts med start enligt överenskommelse. Vi välkomnar både yrkeserfarna och nyutexaminerade sökanden. Resor förekommer till viss del i tjänsten som kvalitetstekniker.

Ytterligare information:
För mer information kontakta gärna Johan Magnusson, Gruppchef Teknik Montering, tfn 0500-477538 .

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-12-04. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

PIM-koordinator CEJN Group

Ansök    Sep 23    Cejn AB    Marknadskoordinator
PIM-koordinator CEJN Group Brinner du för modern marknadsföring har du nu möjlighet att söka till en global framgångsfabrik med stora ambitioner och spännande utmaningar! Med placering på huvudkontoret i Skövde kommer du få 600 nya kollegor från mer än 17 länder. CEJN kommer att införa ett nytt PIM-system (Inriver) och behöver nu hjälp av en erfaren produktmarknadsförare som vill utveckla vår online-närvaro tillsammans med vårt globala marknads... Visa mer
PIM-koordinator CEJN Group
Brinner du för modern marknadsföring har du nu möjlighet att söka till en global framgångsfabrik med stora ambitioner och spännande utmaningar!

Med placering på huvudkontoret i Skövde kommer du få 600 nya kollegor från mer än 17 länder.

CEJN kommer att införa ett nytt PIM-system (Inriver) och behöver nu hjälp av en erfaren produktmarknadsförare som vill utveckla vår online-närvaro tillsammans med vårt globala marknadsteam. Ett nytt PIM ser vi som kärnan i vår fortsatta digital marknadsföringsresa. Vi vill säkerställa att våra produkter presenteras och uppfattas på rätt sätt, i våra egna samt våra distributörers kanaler och plattformar.

Som CEJNs PIM-koordinator säkerställer du att vi har relevant produktdata i vårt PIM. Du driver, utvecklar, inspirerar och supportar användandet av Inriversystemet i vår globala organisation. I implementeringsfasen påverkar du och bidrar med dina erfarenheter i hur vi bland annat strukturerar vår data.

Arbetsuppgifter:
Som CEJNs PIM-koordinator säkerställer du att vi har relevant produktdata i vårt PIM. Du driver, utvecklar, inspirerar och supportar användandet av Inriver systemet i vår globala organisation. I implementeringsfasen påverkar du och bidrar med dina erfarenheter i hur vi bland annat strukturerar vår data.

Profil:
Vi söker dig som har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att få saker gjorda och leverera med hög kvalitet. Du är strukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du är självgående, ambitiös, har stort intresse och vilja att utvecklas inom modern marknadsföring och kan koppla det till försäljning och affärsutveckling. Givetvis är det också viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är en delaktiv lagspelare.

Kvalifikationer:
Som framgångsrik PIM-koordinator på CEJN önskar vi att du har följande kompetenser:

- Kunna skriva säljande, informativa produkttexter som är SEO anpassade.
- Goda kunskaper i engelska och svenska.
- Erfarenhet från produktinformation och PIM-system, gärna Inriver.
- Jobbat med modern e-handel och drivit konvertering.
- Administrativ förmåga.
- Intresse av tekniska produkter.

Övrigt:
Utgångspunkten är att tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Du rapporterar till Chef Marknadskommunikation.

Ytterligare information:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Åslund, Chef Marknadskommunikation via mail [email protected] så hör vi av oss till dig.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 16 oktober 2022.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Laboratorieingenjör

Ansök    Nov 4    Cejn AB    Laboratorieingenjör, fysik
Laboratorieingenjör Vill du vara med och utveckla smarta produkter och lösningar med stor kundnytta? Vi erbjuder dig ett arbete i ett familjeägt företag som uppmuntrar till nyfikenhet och utveckling. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att - genomföra förekommande provningar och analyser på nya och befintliga produkter - göra tekniska utredningar och dokumentera testresultat - kontinuerligt underhålla avdelningens utrustning - ka... Visa mer
Laboratorieingenjör
Vill du vara med och utveckla smarta produkter och lösningar med stor kundnytta? Vi erbjuder dig ett arbete i ett familjeägt företag som uppmuntrar till nyfikenhet och utveckling.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

- genomföra förekommande provningar och analyser på nya och befintliga produkter
- göra tekniska utredningar och dokumentera testresultat
- kontinuerligt underhålla avdelningens utrustning
- kalibrera mätinstrument och provningsutrustning
- ta fram provplaner och genomföra dess aktiviteter i utvecklingsprojekt
- vid behov utveckla och ta fram ny provutrustning

Du ingår i ett produktteam tillsammans med produktchefer, produktutvecklare samt laboratorieingenjörer inom vårt sortimentet för Hydraulik, Vätskor och Multikopplingslösningar. Teamet arbetar i nära samarbete med andra avdelningar inom företaget. Du kommer stötta organisationen i såväl löpande arbete som projektuppdrag.

Profil:
För att du ska lyckas i tjänsten behöver du vara innovativ, kreativ och använda fantasin på ett konstruktivt sätt och se problem som en utmaning och lösa dessa på bästa sätt. Du ska kunna arbeta effektivt både på egen hand och i projektgrupp. Du värderar struktur, noggrannhet samt ordning och reda och du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Ditt engagemang, kompetens och energi bidrar till att skapa bra tekniska lösningar och produkter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning maskinteknik på gymnasie- eller högskolenivå.

Då tjänsten innebär en del praktiskt arbete bör du ha tidigare erfarenhet inom pneumatik och hydraulik samt från styr- och reglerteknik. Erfarenhet av insamling av mätdata med hjälp av givare och datorer är meriterande. Du behöver ha god förmåga att förstå och uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska kunna arbeta effektivt både på egen hand och i projektgrupp.

Övrigt:
Som Laboratorieingenjör kommer du att rapportera till en av våra Teamledare inom Engineering.
Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Ytterligare information:
För mer information kontakta Jonas Eriksson på mail [email protected] eller telefon +46(0)500-477560.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 27 november 2022.
Rekryteringen sker dock löpnade så vänta inte med att skicka in din ansökan!



CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

CNC-operatörer till CEJN AB

Ansök    Jun 17    Cejn AB    CNC-operatör/FMS-operatör
CNC-operatörer till CEJN AB Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten. Arbetsuppgifter: Tjänsten innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna korta krävs det att många saker kan h... Visa mer
CNC-operatörer till CEJN AB
Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna korta krävs det att många saker kan hanteras samtidigt och förmågan att planera sin dag är av yttersta vikt. Detta för att säkerställa en god kvalitet och hög output.

Profil:
Söker du nya utmaningar och har verkstadstekniskutbildning eller några år inom branschen? Arbetet som CNC-operatör är varierande och kräver hög kvalitetsmedvetenhet samt noggrannhet. Detta eftersom produkter i världsklass kräver en produktion i världsklass.

Kvalifikationer:
Kunskaper i NC-programmering och statistisk processtyrning (SPS) är meriterande. Även erfarenhet av förbättringsarbete är önskvärt. Mycket av arbetet sker i team men det är viktigt att man även klarar av att arbeta självständigt.

Övrigt:
Arbetet utförs på tvåskift alternativt natt, så du som söker måste kunna jobba dessa arbetstider.

Tillträde enligt överenskommelse

Ytterligare information:
För ytterligare information kontakta Filip Palmkvist, tfn 0500-477554.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-08-07. Intervjuer och rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Produktutvecklare

Ansök    Aug 18    Cejn AB    Produktutvecklare
Produktutvecklare Vill du vara med och utveckla smarta produkter och lösningar med stor kundnytta? Vi erbjuder dig ett arbete i ett familjeägt företag som uppmuntrar till nyfikenhet och utveckling. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktutvecklare blir underhåll och anpassning av befintliga produkter samt nyutveckling av produkter inom vårt sortimentet för Hydraulik, Vätskor och Multikopplingslösningar. Du ingår i ett produkttea... Visa mer
Produktutvecklare
Vill du vara med och utveckla smarta produkter och lösningar med stor kundnytta? Vi erbjuder dig ett arbete i ett familjeägt företag som uppmuntrar till nyfikenhet och utveckling.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktutvecklare blir underhåll och anpassning av befintliga produkter samt nyutveckling av produkter inom vårt sortimentet för Hydraulik, Vätskor och Multikopplingslösningar.

Du ingår i ett produktteam tillsammans med produktchefer, produktutvecklare samt laboratorieingenjörer. Vår inställning präglas av nyfikenhet och öppenhet för nya lösningar och idéer. Teamet arbetar i nära samarbete med såväl andra avdelningar inom företaget som vår globala säljorganisation. Du kommer stötta organisationen i såväl löpande arbete som projektuppdrag.

Profil:
För att du ska lyckas i tjänsten behöver du vara innovativ, kreativ och använda fantasin på ett konstruktivt sätt och se problem som en utmaning och lösa dessa på bästa sätt. Du är självständigt lagd och bra på att leda dig själv samtidigt som du har förmågan att samarbeta i grupp. Du värderar struktur, noggrannhet samt ordning och reda och du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Ditt engagemang, kompetens och energi bidrar till att skapa bra tekniska lösningar och produkter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har teknisk högskola eller motsvarande utbildning inom mekatronik /mekanik.

I arbetet använder vi Inventor som CAD och beräkningsprogram (FEM, CFD) samt tillhörande PDM-system (Vault), erfarenhet av dessa är meriterande.

Du behöver ha god förmåga att förstå och uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:
Som Produktutvecklare kommer du att rapportera till en av våra Teamledare inom Engineering.

Ytterligare information:
För mer information kontakta Jonas Eriksson, [email protected]

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 11 september 2022.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Underhållstekniker till CEJN

Ansök    Aug 10    Cejn AB    Underhållsmekaniker
Underhållstekniker till CEJN CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde. Koncernen omsätter 1 miljard och har ca 600 medarbetare varav 350 i Skövde. Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en svarvavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett nyinstallerat helautomatiserat lager för komponenter och färdiga produkter som best... Visa mer
Underhållstekniker till CEJN
CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde.

Koncernen omsätter 1 miljard och har ca 600 medarbetare varav 350 i Skövde.

Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en svarvavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett nyinstallerat helautomatiserat lager för komponenter och färdiga produkter som består av fyra kranar och 80 000 st lagerplatser, lagret är integrerat med monteringen. 

För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu ytterligare underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och automatlager.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som jobbar med att säkerställa en hög driftsäkerhet i CEJNs maskinpark. Detta för att upprätthålla stabila och förutsägbara leveranser till våra kunder. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringar, ombyggnationer och nybyggnationer av utrustning.

Profil:
Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att ta dig an uppgifter själv och gå till botten med problemet. Gott sinne för ordning och reda samt förmåga att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på CEJN och externt. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Kvalifikationer:
- Teknisk gymnasieutbildning gärna med automationsinriktning eller motsvarande erfarenhet.
- Strukturerad och arbetar systematiskt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Generell datorvana.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av underhållstekniskt arbete.
- Tidigare erfarenhet av mekaniskt och elektriskt arbete i monteringsutrustningar.
- Tidigare erfarenhet av arbete med automatlager och robotar.

Övrigt:
Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Ytterligare information:
Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik, tfn 0500-499618 så får du mer information om tjänsten.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-08-31.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Systemspecialister – affärssystem

Ansök    Maj 6    Cejn AB    Systemansvarig
Systemspecialister – affärssystem Är du redo för nya utmaningar? Vill du vara med och driva förändringsarbete och utveckla vårt affärssystem? Vi befinner oss i en intensiv digital utvecklingsfas och behöver förstärkning av verksamhetsnära systemspecialister som vill arbeta med att förbättra vår globala affärssystemslösning. Vi erbjuder dig en operativ roll där du kommer vara med att leda och driva utveckling och förvaltning av vårt affärssystem, Dynami... Visa mer
Systemspecialister – affärssystem
Är du redo för nya utmaningar?
Vill du vara med och driva förändringsarbete och utveckla vårt affärssystem?

Vi befinner oss i en intensiv digital utvecklingsfas och behöver förstärkning av verksamhetsnära systemspecialister som vill arbeta med att förbättra vår globala affärssystemslösning.

Vi erbjuder dig en operativ roll där du kommer vara med att leda och driva utveckling och förvaltning av vårt affärssystem, Dynamics AX. Som en del av vår IT-organisation får du tillsammans med kompetenta medarbetare i en stimulerande arbetsmiljö stora möjligheter att påverka din roll, samt bli en nyckelperson för vår fortsatta utveckling. Du kommer vara den naturliga länken mellan IT och övriga verksamheter inom företaget.

Profil
Vi är öppna för vilken bakgrund och erfarenhet du har, men tror att du har någon av följande eller liknande profiler:

- Du arbetar idag på ett företag som systemförvaltare, nyckelanvändare eller motsvarande med Dynamics AX som affärssystem.
- Du arbetar idag på ett företag som systemförvaltare, nyckelanvändare eller motsvarande med något annat affärssystem, exempelvis Jeeves, M3 eller SAP.
- Du arbetar idag som applikationskonsult med något affärssystem, men känner att det skulle vara intressant att arbeta på ”kundsidan”.

Oavsett vilken av dessa bakgrunder du har så har du erfarenhet av att utforma och implementera systemlösningar baserat på systemets möjligheter, verksamhetens krav, processer och informationsbehov, där testning och dokumentation är viktiga delar.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av systemintegration och CRM-system.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som har en analytisk förmåga, gillar problemlösning och är bra på att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra. Då rollen även innebär en del självständigt arbete krävs också att du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ i arbetet.

Arbetsmiljön är internationell så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Övrigt
Du kommer vara en del av vår IT-organisation och rapportera till IT-chef.

Placeringsort: Skövde.

Körkort och möjlighet att resa är en förutsättning.

Ytterligare information
Om du känner att detta är tjänsten för dig, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök senast den 29 maj 2022.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrick Johansson, IT-chef, via mail till [email protected] så hör vi av oss till dig.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Montörer

Ansök    Apr 8    Cejn AB    Montör, metallprodukter
Nu är det dags för dig att komma och jobba hos oss! Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi nu behöver fler medarbetare hoppas vi att det är du som kommer stärka upp vårt team! Om tjänsten Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden. Din profil Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs de... Visa mer
Nu är det dags för dig att komma och jobba hos oss!
Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi nu behöver fler medarbetare hoppas vi att det är du som kommer stärka upp vårt team!

Om tjänsten

Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Din profil

Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. Du bör även ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Övrigt

Det krävs att du kan arbeta både nattskift och 2-skift. För 2-skift gäller varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll.

Anställningen är till att börja med på visstid men med goda chanser till förlängning.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Tekniker Specialprodukter

Tekniker Specialprodukter För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu tekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs montering av specialprodukter. Företaget har ett uttalat mål att i större utsträckning kunna leverera kompletta kundanpassade lösningar och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en tekniker. CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att... Visa mer
Tekniker Specialprodukter
För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu tekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs montering av specialprodukter.

Företaget har ett uttalat mål att i större utsträckning kunna leverera kompletta kundanpassade lösningar och vi behöver därför utöka vårt team med ytterligare en tekniker. CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att integreras med våra monteringsfabriker. Under hösten kommer vi även att bygga en ny monteringsfabrik i anslutning till vårt nya lager.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill medverka i, och bidra till, vår fortsatta resa med att utveckla CEJNs specialverkstad mot att leverera nya spännande lösningar anpassade till kundens krav och förväntningar. Detta kräver stort intresse för våra produkter, produktionsteknik och beredning. Det dagliga arbetet i vår specialverkstad kännetecknas av arbete med löpande produktionstekniska uppgifter, inköp av verktyg/utrustningar samt produktkalkylering och offerering av speciallösningar till våra säljbolag.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter inom produktionsteknikområdet:

- Framtagning och ombyggnad av utrustning för montering av specialprodukter.
- Aktivt deltagande i produktprojekt.
- Upprätta och underhålla riskanalyser, monteringsinstruktioner och operationsupplägg.
- Upprätta verktygsritningar och layouter.
- Tidsättning av monteringsoperationer för produktkalkyler.
- Kalkylering och offerering av specialprodukter till säljbolag.
- Aktivt förespråka och agera i linje med CPS, CEJN Production System.

Profil:
Du ska ha lätt för att samarbeta och värdera ”teamwork” högt. Du har god teknisk förståelse, är driven och initiativrik samt uppskattar utmaningar i vardagen. Viktigt är att du har en god förmåga att hantera flera olika, både mindre och större, arbetsuppgifter/projekt under samma period. Arbetet ställer även krav på att du kan och vill agera som problemlösare.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lämplig teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kunskap/erfarenhet inom produktionsteknikområdet. Du bör ha god datavana samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Övrigt:
Tjänsten skall tillsättas omgående. Resor kan förekomma i tjänsten.

Ytterligare information:
Ytterligare information lämnas av Produktverkstadschef PSE, Mattias Johansson, tel: 0500-477549.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 12 juni 2022. 

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Produktionstekniker

Produktionstekniker Bearbetning För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu en produktionstekniker till vår bearbetningsverksamhet i Skövde. CEJN erbjuder en innovativ, snabbfotad och nyfiken miljö i ett expansivt företag med goda värderingar och stora ambitioner. De senaste åren har stora investeringar genomförts och ambitionen framåt är att fortsätta utvecklas och växa som bolag. Vi söker dig som vill medverka i, och bidra till, vår resa med ... Visa mer
Produktionstekniker Bearbetning

För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu en produktionstekniker till vår bearbetningsverksamhet i Skövde.

CEJN erbjuder en innovativ, snabbfotad och nyfiken miljö i ett expansivt företag med goda värderingar och stora ambitioner. De senaste åren har stora investeringar genomförts och ambitionen framåt är att fortsätta utvecklas och växa som bolag.

Vi söker dig som vill medverka i, och bidra till, vår resa med att utveckla CEJNs produktion inför framtiden och har ett stort intresse för produktionsteknik och bearbetning. I rollen som produktionstekniker inom bearbetningen kommer du ges möjligheten till att arbeta både brett och på djupet med både maskininvesteringar och verksamhetsutvecklande projekt. Rollen innebär stora möjligheter till utveckling både professionellt och på ett personligt plan.

Arbetsuppgifter:

- Beredning av nya komponenter in i verksamheten.
- Deltagande i produktutvecklingsprojekt.
- Leda projekt och maskininvesteringar inom avdelningen.
- Produktkalkyler och tidssättning av bearbetningsoperationer.
- Säkerställa att processdata finns och är uppdaterad.
- Delta och stötta i avdelningens förbättringsarbete.
- Upprätta ritningar och layouter.
- Aktivt förespråka och agera i linje med CPS, CEJN Production System.

Profil:

Vi ser att du som söker denna tjänst har ett stort intresse för teknik samt brinner för att utveckla och förbättra verksamheter. Förmåga att arbeta i grupp är också något som värdesätts men förmåga att själv kunna ansvara för och utföra uppgifter är minst lika viktigt. Att kunna prioritera mellan både mindre och större uppgifter är ett måste då rollen kommer innebär ansvar för både små till de största projekten inom avdelningen. Vidare behöver du också ha god datavana samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.  

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktionsteknikerområdet. Tidigare erfarenheter av skärande bearbetning eller produktionstekniskt arbete är meriterande.

Övrigt:

Tjänstens placering är Skövde och tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Resande förekommer till viss del i tjänsten.  

Ytterligare information:

Ytterligare information lämnas av Gruppchef Teknik CMS, Magnus Berglund, tel: 0500-477501.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-04-18.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Strategisk inköpare

Ansök    Mar 18    Cejn AB    Inköpare
Strategisk inköpare Är du redo för nya utmaningar inom inköp och vill vara med på en häftig resa? Sök då till oss för att bli vår kommande medarbetare! Vi på CEJN fortsätter på vår fantastiska tillväxtresa och behöver nu ytterligare förstärka vår centrala inköpsavdelning med en strategisk inköpare. Vi står inför mycket häftiga utmaningar där både inköp och hela försörjningskedjan spelar en betydande roll i vår fortsatta utveckling. Där kommer du som st... Visa mer
Strategisk inköpare
Är du redo för nya utmaningar inom inköp och vill vara med på en häftig resa? Sök då till oss för att bli vår kommande medarbetare!

Vi på CEJN fortsätter på vår fantastiska tillväxtresa och behöver nu ytterligare förstärka vår centrala inköpsavdelning med en strategisk inköpare.

Vi står inför mycket häftiga utmaningar där både inköp och hela försörjningskedjan spelar en betydande roll i vår fortsatta utveckling. Där kommer du som strategisk inköpare ligga i framkant tillsammans med vår produktutveckling.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om:

- scouting av nya eller alternativa leverantörer inom utvalda teknikområden
- förfrågningar och offerthantering
- utveckling och uppföljning av befintliga leverantörer
- tecknande av olika typer av avtal och kontraktsgenomgångar
- uppdateringar och underhåll av inköps- och leverantörsdata inom ditt ansvarsområde

Du har direkt stöttning av dina kollegor inom SQA-området, som arbetar med våra leverantörers kvalitetsutveckling och där du är med i processen runt leverantörsbedömningar och -utvärderingar. Du kommer dessutom att arbeta mycket nära vår produktutveckling samt med vår planering och anskaffning. 

Profil:

För att du ska lyckas i din roll behöver du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad med en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, nyfiken och ser möjligheter att bygga goda affärsrelationer med en strävan efter lönsamma och hållbara affärer. Du ska kunna uttrycka dig på ett obehindrat sätt och du ska tycka om att arbeta in en internationell miljö där du ser skillnader i kulturer och synsätt som en positiv stimulans och utmaning.               

Kvalifikationer:

Vi på CEJN är i grunden ett teknik-, utvecklings- och affärsorienterat företag där vi ser din bakgrund inom något eller några av dessa områden men också med erfarenhet av inköp. Du kanske arbetar med anskaffning eller operativt inköp med industriell inriktning idag och har skaffat dig både erfarenhet och viss branschkännedom, men där du nu känner dig redo att ta steget vidare?

Vi arbetar med en global leverantörsbas men med primärt fokus på Europa och till viss del Asien. Du behöver därför kunna kommunicera helt obehindrat på engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper förutom svenska och engelska kan också vara meriterande.  

Övrigt:

Du kommer att arbeta ihop med fyra inköpskollegor och ingå i vår Supply Chainorganisation. Du kommer att rapportera direkt till Supply Chain Manager.

Resor ingår i tjänsten.

Ytterligare information:

Låter det här intressant? I så fall, skicka in din ansökan direkt eller om du först vill veta lite mer om tjänsten, kontakta Stefan Larsson, Supply Chain Manager, tfn 0705–499 628 eller [email protected]   

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 15 april 2022.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Underhållstekniker till CEJN

Ansök    Mar 10    Cejn AB    Underhållsmekaniker
Underhållstekniker till CEJN CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde. Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en svarvavdelning med ett 30-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett nyinstallerat helautomatiserat lager med fyra kranar och 80 000 lagerplatser med en integration mot monteringen. För att möta de senaste årens tillväxt söker ... Visa mer
Underhållstekniker till CEJN
CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde.

Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en svarvavdelning med ett 30-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett nyinstallerat helautomatiserat lager med fyra kranar och 80 000 lagerplatser med en integration mot monteringen.

För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu ytterligare underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och automatlager.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som jobbar med att säkerställa en hög driftsäkerhet i CEJN ABs maskinpark. Detta för att upprätthålla stabila och förutsägbara leveranser till våra kunder. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringar, ombyggnationer och nybyggnationer av utrustning.

Profil:

Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att ta dig an uppgifter själv och gå till botten med problemet. Gott sinne för ordning och reda samt har förmågan att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad och du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på CEJN och externt. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Kvalifikationer:

- Automationsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Är strukturerad och arbetar systematiskt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Har generell datorvana.

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av underhållstekniskt arbete.
- Tidigare erfarenhet av mekaniskt och elektriskt arbete i monteringsutrustningar.
- Tidigare erfarenhet av arbete med automatlager och robotar.

Övrigt:

Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Ytterligare information:

Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik, tfn 0500-499618 eller Daniel Kåberg, Chef Teknik Produktion tfn 0500-477511 så får du mer information om tjänsten.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast 2022-04-03.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

CEJN AB söker nya medarbetare till vår montering

Ansök    Feb 1    Cejn AB    Montör, metallprodukter
Medarbetare till vår montering Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi nu till våren ser ytterligare behov av personal inom montering vill vi att du som är intresserad skickar in din ansökan till oss på CEJN AB. Vi hoppas det är du som kommer stärka upp vårt team! Om tjänsten Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden. Din profil Du som söker mås... Visa mer
Medarbetare till vår montering
Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi nu till våren ser ytterligare behov av personal inom montering vill vi att du som är intresserad skickar in din ansökan till oss på CEJN AB.

Vi hoppas det är du som kommer stärka upp vårt team!

Om tjänsten

Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Din profil

Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. Du bör även ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Övrigt

Det krävs att du kan arbeta både nattskift och 2-skift, d.v.s. varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll.

Anställningen är till att börja med på visstid med start tidigast i februari.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Sommarjobb produktion/lager

Ansök    Jan 18    Cejn AB    Montör, metallprodukter
Sommarjobb produktion/lager Nu söker vi sommarjobbare till vår montering och materialhantering för sommaren 2022! Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden. Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning.  Kvalifikationer För tjänsterna är det lämpligt att du har en pågående eller avslutad utbildning med tek... Visa mer
Sommarjobb produktion/lager
Nu söker vi sommarjobbare till vår montering och materialhantering för sommaren 2022!

Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning. 

Kvalifikationer
För tjänsterna är det lämpligt att du har en pågående eller avslutad utbildning med teknisk eller logistikinriktning. För att arbeta som materialhanterare krävs det att du har körkort för bil (B-körkort). Truckkort är meriterande. 

För att få sommarjobb på CEJN måste du vara 18 år fyllda innan anställningen påbörjas. 

För arbete i monteringen krävs det att du är tillgänglig under veckorna 25-28 samt 31-33, för materialhantering krävs det att du är tillgänglig samtliga veckor 24-33.

Arbetstiden är 2-skift, d.v.s. varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll. 

Egenskaper
Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. 

 

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

PLC/Robot Programmerare/Elektriker

Ansök    Jan 27    Cejn AB    Maskinelektriker
PLC/Robot Programmerare/Elektriker till CEJN AB För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu PLC/Robot programmerare/Elektriker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs Produktionsutrustningar och Automationslager. Vi söker dig som vill vara en del av ett team som konstant jobbar med att optimera och säkerställa driften av CEJN ABs maskinpark. Detta för att utveckla CEJNs möjligheter till fortsätt kraftig expansion på snabbkopplingsmarknaden. Hos oss ... Visa mer
PLC/Robot Programmerare/Elektriker till CEJN AB
För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu PLC/Robot programmerare/Elektriker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs Produktionsutrustningar och Automationslager.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som konstant jobbar med att optimera och säkerställa driften av CEJN ABs maskinpark. Detta för att utveckla CEJNs möjligheter till fortsätt kraftig expansion på snabbkopplingsmarknaden. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett stabilt familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att säkerställa en hög driftsäkerhet av våra Produktionsutrustningar samt Automationslager tillsammans med våra medarbetare. Tillgänglighetsförbättrande aktiviteter samt nybyggnationer av utrustningar och avhjälpande underhåll är viktiga uppgifter.

Profil

Du är en engagerad och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att ta dig an uppgifter på egen hand och gå till grundorsaken för problemet. Struktur och systematiskt arbetssätt tillsammans med gott sinne för ordning och reda är ett måste samt att du har förmågan att med en hög nivå av säkerhetstänk fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du har många olika kontaktytor internt på CEJN samt externa leverantörer. Vi lägger stor vikt vid kvalitetsmedvetenhet och viljan att kontinuerligt utvecklas.

Kvalifikationer

- El-teknisk gymnasieutbildning med inriktning Automationsteknik eller motsvarande erfarenhet.
- Gedigen erfarenhet av Siemens PLC-programmering och arbete med ABB-robotar.
- Goda kunskaper i Maskinsäkerhet.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

- Erfarenhet av elkonstruktion.
- Erfarenhet från mekaniskt och elektriskt arbete i automationsutrustningar och CNC-styrda bearbetningsmaskiner.

Övrigt

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Ytterligare information:

Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik på tel. 0500-499618 så får du mer information om tjänsten.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 13 februari.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Produktionstekniker montering

Produktionstekniker Montering För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu ytterligare Produktionstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs montering. CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att integreras med våra monteringsfabriker. Under våren 2022 kommer vi även att bygga en ny monteringsfabrik intill det nya lagret. Vi söker dig som vill medverka i, o... Visa mer
Produktionstekniker Montering
För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu ytterligare Produktionstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs montering.

CEJN är ett spännande och teknikintensivt bolag där den senaste stora investeringen är ett fullt automatiserat lager som kommer att integreras med våra monteringsfabriker. Under våren 2022 kommer vi även att bygga en ny monteringsfabrik intill det nya lagret.

Vi söker dig som vill medverka i, och bidra till, vår resa med att utveckla CEJNs produktion inför framtiden och har ett stort intresse för produktionsteknik och beredning. Det dagliga arbetet i våra produktverkstäder kännetecknas av kontinuerligt jobb med automation, löpande förbättringsarbeten och ett stort fokus inom produktutveckling.

Arbetsuppgifter:

- Framtagning och ombyggnad av utrustning för montering och materialhantering, effektivisering och kvalitetssäkring.
- Aktivt deltagande i produktutvecklingsprojekt.
- Tidsättning av monteringsoperationer för produktkalkyer.
- Upprätta och underhålla riskanalyser, monteringsinstruktioner och operationsupplägg.
- Stödja förbättringsgruppernas arbete.
- Upprätta verktygsritningar och layouter.
- Aktivt förespråka och agera i linje med CPS, CEJN Production System.

Profil:

Du som söker bör ha lätt att samarbeta och värdera ”teamwork” högt. Du bör ha god teknisk förståelse, vara driven och initiativrik samt verkligen uppskatta utmaningar i vardagen. Viktigt är att du har en god förmåga att hålla igång flera olika, både mindre- och större, arbetsupgifter/projekt under samma period. Arbetet ställer även krav på att du kan och vill agera som ”problemlösare”. Du bör vidare ha god datavana samt att du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktionsteknikområdet. Tidigare erfarenheter av automatiseringsprojekt är meriterande.

Övrigt:

Tjänsten tillsätts med start enligt överenskommelse. Vi välkomnar både yrkeserfarna och nyutexaminerade sökanden. Vår ambition är att anställa fler än en person i denna rekrytering. Resor förekommer till viss del i tjänsten som produktionstekniker.

Ytterligare information:

Ytterligare information lämnas av Gruppchef Teknik Montering, Johan Magnusson, tel: 0500-477538.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-02-06, dock kommer intervjuer ske löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

CNC-operatör

Ansök    Jan 17    Cejn AB    CNC-operatör/FMS-operatör
CNC-operatör till CEJN AB Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten. Arbetsuppgifter: Tjänsten innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna korta krävs det att många saker kan ha... Visa mer
CNC-operatör till CEJN AB
Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna korta krävs det att många saker kan hanteras samtidigt och förmågan att planera sin dag är av yttersta vikt. Detta för att säkerställa en god kvalitet och hög output.

Profil:

Söker du nya utmaningar och har verkstadstekniskutbildning eller några år inom branschen? Arbetet som CNC-operatör är varierande och kräver hög kvalitetsmedvetenhet samt noggrannhet. Detta eftersom produkter i världsklass kräver en produktion i världsklass.

Kvalifikationer:

Kunskaper i NC-programmering och statistisk processtyrning (SPS) är meriterande. Även erfarenhet av förbättringsarbete är önskvärt. Mycket av arbetet sker i team men det är viktigt att man även klarar av att arbeta självständigt.

Övrigt:

Arbetet utförs på tvåskift alternativt natt, så du som söker måste kunna jobba dessa arbetstider.

Tillträde enligt överenskommelse

Ytterligare information:

För ytterligare information kontakta Filip Palmkvist, tfn 0500-477554.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev vill vi ha senast den 2022-02-06. Visa mindre

IT-tekniker

Ansök    Okt 25    Cejn AB    IT-tekniker/Datatekniker
IT-tekniker Letar du efter nästa steg inom IT-området? Är du en lagspelare som gillar att samarbeta och har ett brinnande intresse för IT? Är du samtidigt en klippa på nätverk, servrar och övrig infrastruktur? Då har vi tjänsten för dig! Vi på CEJN AB befinner oss i en spännande digital resa där vi behöver förstärkning av dig som vill arbeta som it-tekniker och vill bidra till vår fortsatta utveckling. Vad kan vi erbjuda dig Vi erbjuder dig en operativ... Visa mer
IT-tekniker
Letar du efter nästa steg inom IT-området? Är du en lagspelare som gillar att samarbeta och har ett brinnande intresse för IT? Är du samtidigt en klippa på nätverk, servrar och övrig infrastruktur? Då har vi tjänsten för dig! Vi på CEJN AB befinner oss i en spännande digital resa där vi behöver förstärkning av dig som vill arbeta som it-tekniker och vill bidra till vår fortsatta utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en operativ roll i ett internationellt familjeägt företag där du kommer vara med och driva utveckling och förvaltning av vår infrastruktur där vi ställer höga krav på tillgänglighet och IT-säkerhet.

I denna roll erbjuds du ett brett och omväxlande arbete, där du tillsammans med kompetenta medarbetare i en stimulerande arbetsmiljö ges möjlighet att utvecklas och även forma din roll framåt.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:

- Installation, administration och teknisk förvaltning av system, infrastruktur och nätverk
- Säkerställa IT-säkerhet genom hela infrastrukturen
- Regelbundet arbeta med vår ServiceDesk
- Identifiera förbättringsområden
- Delta i och utföra projekt

Profil

Vi ser gärna att du har studerat IT på gymnasienivå och har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande.

Vi vill att du har kunskaper inom Windows Server, nätverksadministration, virtualisering och IT-säkerhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är bra på att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra. Då rollen även innebär en del självständigt arbete krävs att du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ i arbetet.
Rollen förutsätter att du vill jobba med service och har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Du har ett genuint tekniskt intresse och en vilja att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du ser det naturligt att vara länken mellan IT och övriga verksamheter inom företaget.

Arbetsmiljön är internationell så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska bra både i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten rapporterar till IT-chef.

Placeringsort: Skövde.

Körkort och möjlighet att resa är en förutsättning.

Ytterligare information

Om du känner att detta är tjänsten för dig, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är den 21 november 2021.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrick Johansson, IT-chef, via mail till [email protected]  så hör vi av oss till dig. Visa mindre

eTrainer/eLearning Developer

Ansök    Jun 17    Cejn AB    Informatör/Kommunikatör
CEJN group, with its 17 sales companies and headquarter in Skövde, develops, produces, markets and sell quick connect couplings for compressed air, hydraulics and fluids. To our headquarter we are looking for a eTrainer/eLearning Developer who will focus on how to make learning engaging and memorable for different types of audience. Take on a new, inspiring job! The eTrainer/eLearning Developer’s role is to partner collaboratively across the CEJN Grou... Visa mer
CEJN group, with its 17 sales companies and headquarter in Skövde, develops, produces, markets and sell quick connect couplings for compressed air, hydraulics and fluids.

To our headquarter we are looking for a eTrainer/eLearning Developer who will focus on how to make learning engaging and memorable for different types of audience.

Take on a new, inspiring job!

The eTrainer/eLearning Developer’s role is to partner collaboratively across the CEJN Group to design and deliver training materials using our Learning Management System (LMS). To serve as a “Super user” and manage the distribution/assignment of learning material according plans closely coordinated with Product Divisions and Marketing Communication.

Your responsibilities include:

- Analyze learning needs to be able to effectively determine learning solutions that address knowledge and/or performance gaps in the target market
- Create instructionally sound, interactive, eLearning materials leveraging existing training documents, presentations and tools
- Promote collaboration, partnership and relationships among the participants and stakeholders in the eLearning project (Product Managers, Marketing Communication and Sales Companies employees) and beyond to other CAB functional departments.
- Maintain and update online training materials as required
- Overall eTraining management and create status reports of online training development progress

What do we expect from you?

- Bachelor’s degree, or equivalent with a focus on rhetoric and communications
- Pedagogical experience or deep interest in learning and development roles
- Ability to synthesize complex topics into easy-to-understand training materials
- Strong organizational, project and time management skills
- Excellent verbal and written communication skills (both Swedish and English) in an effective, global/multicultural manner
- Strong collaboration skills with ability to work both independently and within a team
- Strong troubleshooting and problem-solving skills
- Self-starter with solid self-management skills
- Creative thinker to conceptualize content, and then have the organizational mind to create a pragmatic plan of action
- Highly motivated, curious, concise and articulate with a strong attention to detail and ability to see and work towards a big picture
- Comfortable with a fast-paced, always-on, quickly changing environment and deadline driven
- Familiarity with Learning Management System operations and with Adobe Creative Suite software including Photoshop, Illustrator and InDesign or other viable rapid authoring tools is meritorious

Position is located at CEJN AB Head Office in Skövde.

Some travelling may occur.

The position is fulltime and you report to Head of Marketing

How to learn more and apply

Does this sound like your next challenge?

Apply in English and attach your application documents as soon as possible, but no later than 2021-07-04.

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact hiring manager Head of Marketing Miquel Pallares by email at miquel.pallar[email protected]

 

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Strategisk Inköpare

Ansök    Jun 7    Cejn AB    Inköpare
Strategisk Inköpare Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Vi erbjuder dig en global spelplan i ett familjeägt företag som uppmuntrar till personlig utveckling och där just du är en central och direkt påverkande del inom vår Supply Chain. Rollen innebär ansvar för vår leverantörsbas inom främst vårt Hydraulik- och Engineering-område. Arbetsuppgifter: Du ingår i ett inköpsteam inom det direkta material-området där du bl.a. ansvarar för scouti... Visa mer
Strategisk Inköpare
Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Vi erbjuder dig en global spelplan i ett familjeägt företag som uppmuntrar till personlig utveckling och där just du är en central och direkt påverkande del inom vår Supply Chain.

Rollen innebär ansvar för vår leverantörsbas inom främst vårt Hydraulik- och Engineering-område.

Arbetsuppgifter:

Du ingår i ett inköpsteam inom det direkta material-området där du bl.a. ansvarar för scouting av nya leverantörer till värderingar, offertförfrågningar, kontraktsgenomgångar, avtal, uppföljningar av fastlagda KPI: er. Du arbetar mycket nära berörda produktdivisioner, produktchefer och produktutvecklare, främst i projektform, samt även med anskaffare/planerare inom produktions-organisationen. Strategiskt Inköp är en del i vår centrala Supply-Chain organisation där dina närmaste kollegor finns inom områden som SQA-, logistik-, transport-, prognos- och kundservice. Du ingår även i produktledningsgrupper under ledning av berörda divisionschefer och du rapporterar direkt till chef för Supply Chain.  

Profil:

För att du ska lyckas i din roll behöver du vara strukturerad, mål- och resultatinriktad med en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, nyfiken och ser möjligheter att bygga goda affärsrelationer med en strävan efter lönsamma och hållbara affärer. Du ska kunna kommunicera och uttrycka dig på ett obehindrat sätt och du ska tycka om att arbeta in en internationell miljö där du ser skillnader i kulturer och synsätt som en positiv stimulans och utmaning.                

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en teknisk högskola eller motsvarande utbildning i grunden och du får gärna ha några års erfarenhet av inköp, antingen inom anskaffning eller mer operativt inköpsarbete. Dokumenterade utbildningar inom inköpsområdet  är meriterande.  

Du måste kunna kommunicera helt obehindrat på både svenska och engelska där ytterligare språk är meriterande.

Vi arbetar i Microsoft Dynamics AX så har du vana inom detta system är det också en fördel. I övrigt ska du kunna arbeta helt obehindrat i de vanligt förekommande Officeprogrammen.    

Anställningen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Resor ingår i tjänsten.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Stefan Larsson.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

CEJN AB söker nya medarbetare till hösten 2021

Ansök    Jul 6    Cejn AB    Montör, metallprodukter
CEJN AB söker nya medarbetare till hösten 2021 Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi efter sommaren ser ytterligare behov av personal inom både montering och materialhantering vill vi att du som är intresserad skickar in din ansökan till oss på CEJN AB. Vi hoppas det är du som kommer stärka upp vårt team i höst! Om tjänsterna Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automat... Visa mer
CEJN AB söker nya medarbetare till hösten 2021

Vill du arbeta inom ett internationellt familjeägt företag med hjärtat i Skövde? Då vi efter sommaren ser ytterligare behov av personal inom både montering och materialhantering vill vi att du som är intresserad skickar in din ansökan till oss på CEJN AB.

Vi hoppas det är du som kommer stärka upp vårt team i höst!

Om tjänsterna

Att arbeta som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning. 

Din profil

Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. Du bör även ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att arbeta som materialhanterare krävs det att du har körkort för bil (B-körkort). Truckkort är meriterande. 

Övrigt

Det krävs att du kan arbeta 2-skift, d.v.s. varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll. 

Anställningen är på visstid med start tidigast mitten av augusti.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.  

Vi ser fram emot din ansökan!

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Sommarjobb produktion/lager

Ansök    Jan 12    Cejn AB    Montör, metallprodukter
Sommarjobb produktion/lager Vi söker sommarjobbare till vår montering och materialhantering. Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden. Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning.  Kvalifikationer För tjänsterna är det lämpligt att du har en pågående eller avslutad utbildning med teknisk eller logistikin... Visa mer
Sommarjobb produktion/lager
Vi söker sommarjobbare till vår montering och materialhantering.

Arbetet som montör innebär både manuell montering samt arbete vid automatiserade monteringsflöden.

Som materialhanterare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom godsmottagning, plock och packning av olika slag samt truckkörning. 

Kvalifikationer
För tjänsterna är det lämpligt att du har en pågående eller avslutad utbildning med teknisk eller logistikinrikting. För att arbeta som materialhanterare krävs det att du har körkort för bil (B-körkort). Truckkort är meriterande. 

För att få sommarjobb på CEJN måste du vara 18 år fyllda innan anställningen påbörjas. 

För arbete i monteringen krävs det att du är tillgänglig under veckorna 26-28 + 31-32, för materialhantering krävs det att du är tillgänglig under veckorna 24-33.

Arbetstiden är 2-skift, d.v.s. varannan vecka förmiddag/dag och varannan vecka eftermiddag/kväll. 

Egenskaper
Du som söker måste vara ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Då arbetet präglas av teamarbete krävs det att du har lätt för att samarbeta och kommunicera, är flexibel, lyhörd samt initiativrik. 

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

CNC-operatör till CEJN AB

Ansök    Mar 18    Cejn AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten. Söker du nya utmaningar och har verkstadstekniskutbildning eller några år inom branschen? Arbetet som CNC-operatör är varierande och kräver hög kvalitetsmedvetenhet samt noggrannhet. Detta eftersom produkter i världsklass kräver e... Visa mer
Vill du vara en del av och utvecklas inom ett expansivt och modernt industriföretag som är i konstant utveckling? CEJN AB fortsätter att satsa vidare på både nya produkter men också med nya maskiner i bearbetningsverksamheten.

Söker du nya utmaningar och har verkstadstekniskutbildning eller några år inom branschen? Arbetet som CNC-operatör är varierande och kräver hög kvalitetsmedvetenhet samt noggrannhet. Detta eftersom produkter i världsklass kräver en produktion i världsklass.

Tjänsten innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. Då variantfloran är stor och serierna korta krävs det att många saker kan hanteras samtidigt och förmågan att planera sin dag är av yttersta vikt. Detta för att säkerställa en god kvalitet och hög output.

Kunskaper i NC-programmering och statistisk processtyrning (SPS) är meriterande. Även erfarenhet av förbättringsarbete är önskvärt. Mycket av arbetet sker i team men det är viktigt att man även klarar av att arbeta självständigt.

Arbetet utförs på tvåskift alternativt natt, så du som söker måste kunna jobba dessa arbetstider.

Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Produktionsplanerare PHY

Produktionsplanerare PHY Du kommer som produktionsplanerare att ingå i ledningen för vår produktverkstad för Hydraulics & Engineering, PHY. Du har i ditt dagliga jobb ett nära samarbete med funktioner för logistik, inköp och produktutveckling/marknad samt även externa kontakter med underleverantörer och kunder i både Sverige och utomlands. Profil Vi söker i första hand dig med en högskoleutbildning inom logistik eller likvärdig utbildning. Erfarenhet ... Visa mer
Produktionsplanerare PHY
Du kommer som produktionsplanerare att ingå i ledningen för vår produktverkstad för Hydraulics & Engineering, PHY.

Du har i ditt dagliga jobb ett nära samarbete med funktioner för logistik, inköp och produktutveckling/marknad samt även externa kontakter med underleverantörer och kunder i både Sverige och utomlands.

Profil

Vi söker i första hand dig med en högskoleutbildning inom logistik eller likvärdig utbildning. Erfarenhet av, eller kännedom om, material- och produktionsplanering är meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig korrekt och lättförståeligt samt behärskar engelska i både tal och skrift.

Det krävs vidare att du kan arbeta självständigt och fungera väl i grupp, arbeta engagerat och strukturerat samt är ansvarsfull och noggrann. Som produktionsplanerare blir du lite av ”spindeln i nätet” i produktverkstaden, vilket gör att du måste ha förmåga att hantera flera olika uppgifter och frågeställningar samtidigt.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Att tillsammans med övriga produktionsplanerare i produktverkstaden planera och bevaka vår löpande materialanskaffning och montering.
- Att delta i, och bidra till, produktverkstadens arbete med kostnadsrationaliseringar.
- Planering i samband med produktutvecklingsprojekt och ändringar av befintliga produkter i serieproduktion, innefattar även viss beredning.
- Att bidra till utveckling av befintliga arbetssätt för material- och produktionsplanering samt anskaffning.

Vi arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamix AX.

Övrigt

Tjänsten skall tillsättas omgående.

Resor förekommer i tjänsten.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

IT-tekniker

Ansök    Aug 13    Cejn AB    IT-tekniker/Datatekniker
IT-tekniker Drivs du av effektivisering och har en vilja att ständigt ta dina processer framåt? Är du samtidigt en klippa på nätverk, servrar och övrig infrastruktur? Då har du hittat rätt tjänst! Vi på CEJN AB befinner oss i en spännande digital resa där vi behöver förstärkning av dig som vill arbeta som IT-tekniker och vill bidra till vår fortsatta utveckling. Vad kan vi erbjuda dig Vi erbjuder dig en operativ roll i ett internationellt familjeägt fö... Visa mer
IT-tekniker
Drivs du av effektivisering och har en vilja att ständigt ta dina processer framåt? Är du samtidigt en klippa på nätverk, servrar och övrig infrastruktur? Då har du hittat rätt tjänst!

Vi på CEJN AB befinner oss i en spännande digital resa där vi behöver förstärkning av dig som vill arbeta som IT-tekniker och vill bidra till vår fortsatta utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig en operativ roll i ett internationellt familjeägt företag där du kommer vara med och driva utveckling och förvaltning av vår infrastruktur där vi ställer höga krav på tillgänglighet och IT-säkerhet. Du kommer även hjälpa och stötta vår ServiceDesk.

I denna roll erbjuds du ett brett och omväxlande arbete, där du tillsammans med kompetenta medarbetare i en spännande och stimulerande arbetsmiljö får möjligheter att påverka din roll samt bli en nyckelperson i vår utveckling.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:

- Installation, administration och teknisk förvaltning av system, infrastruktur och nätverk
- Säkerställa IT-säkerhet genom hela infrastrukturen
- Hjälpa och stötta ServiceDesk
- Identifiera förbättringsområden
- Delta i, utföra och leda projekt

Profil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är bra på att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra. Då rollen även innebär en hel del självständigt arbete krävs att du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ i arbetet. Rollen förutsätter att du vill jobba med service och har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du ser det naturligt att vara länken mellan IT och övriga inom företaget.

Kvalifikationer
- Goda kunskaper inom Windows Server och dess olika roller och funktioner
- Goda kunskaper inom nätverksadministration
- Goda kunskaper inom virtualisering
- Goda kunskaper inom IT-säkerhet
- Arbetsmiljön är internationell så det är viktigt att du behärskar engelska bra både i tal och skrift

Övrigt
Tjänsten rapporterar till IT-chef.

Placeringsort: Skövde.

Körkort och möjlighet att resa är en förutsättning.

Ytterligare information
Om du känner att detta är tjänsten för dig, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är den 6 september 2020.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrick Johansson, IT-chef, via mail till [email protected] så hör vi av oss till dig.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Underhållstekniker till CEJN AB

Ansök    Dec 15    Cejn AB    Underhållsmekaniker
För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu en underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och kommande automatlager. CEJN är ett företag som har gjort stora investeringar i maskinparken de senaste åren och ligger långt framme inom automatisering av montering, speciellt inom området kollaborativa robotar.  Till våren kommer ett automatiserat centrallager börja installeras. Vi söker dig som vill vara en del av e... Visa mer
För att möta de senaste årens tillväxt söker vi nu en underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och kommande automatlager.

CEJN är ett företag som har gjort stora investeringar i maskinparken de senaste åren och ligger långt framme inom automatisering av montering, speciellt inom området kollaborativa robotar.  Till våren kommer ett automatiserat centrallager börja installeras.

Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team som konstant arbetar med att optimera och säkerställa driften av CEJNs maskinpark. På detta sätt säkerställer vi CEJNs möjligheter att fortsätta sin expansion på snabbkopplingsmarknaden. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att tillsammans med våra operatörer säkerställa en hög driftsäkerhet av vår maskinpark. Förutom förebyggande och avhjälpande underhåll så är även förbättringar samt om- och nybyggnationer viktiga uppgifter. Vi sätter ett stort värde på medarbetare som medverkar till ordning och reda på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

- Automationsteknisk gymnasialutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Goda kunskaper/erfarenhet i PLC
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Generell datorvana

Meriterande är tidigare erfarenhet av

- underhållstekniskt arbete
- mekaniskt eller elektriskt arbete i monteringsutrustningar
- arbete med PLC-programmering
- arbete med ABB-robotar
- arbete med automatlager

Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att ta dig an uppgifter själv och gå till botten med problemet. Du har förmågan att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter och arbetar strukturerat och systematiskt. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på CEJN samt även en del externt.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Vill du veta mer

För att få mer information om tjänsten kontakta Roland Ringhede, Chef Teknik Produktion eller Jörgen Johansson, Teamledare Driftsäkerhet och Maskinteknik.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre