Lediga jobb som Personalansvarig i Skövde

Se lediga jobb som Personalansvarig i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Ledigt jobb som Konsultchef till Manpower i Skövde!

Ansök    Jan 3    Manpower AB    Personalansvarig
Brinner du för personalfrågor och att utveckla affärer? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, medarbetare och vill leverera service av högsta klass? Vi på Manpower i Skövde söker nu en engagerad och lösningsorienterad Konsultchef till vår uthyrningsverksamhet inom industri och logistik. Arbetsbeskrivning I rollen som Konsultchef på Manpower ansvarar du för vår uthyrningsverksamhet inom industri och logistik. Du har daglig kontakt med... Visa mer
Brinner du för personalfrågor och att utveckla affärer? Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, medarbetare och vill leverera service av högsta klass? Vi på Manpower i Skövde söker nu en engagerad och lösningsorienterad Konsultchef till vår uthyrningsverksamhet inom industri och logistik.

Arbetsbeskrivning


I rollen som Konsultchef på Manpower ansvarar du för vår uthyrningsverksamhet inom industri och logistik. Du har daglig kontakt med kunder och medarbetare via telefon, mail och fysiska möten vilket ställer höga krav på såväl tillgänglighet, service samt affärsmässighet. I din roll ingår även att sälja in och lösa bemanningen hos våra kunder i regionen.

En stor del av dina arbetsuppgifter blir att hitta rätt personal till dina kunder. Du har personalansvar för dina konsulter och ansvarar för att dom skall trivas och göra ett bra arbete ute hos våra kunder. Du arbetar löpande med att intervjua och matcha rätt kandidat till rätt uppdrag. Du kommer att vara högst delaktig i att skapa tillväxt inom vår uthyrningsverksamhet. I alla kundkontakter arbetar du aktivt med försäljning, merförsäljning, bygga långsiktiga relationer och utveckling av kunden.

Det är ett utmanande men fantastiskt roligt arbete tillsammans med kollegor som kommer göra allt för att du ska trivas.

Vi har två tjänster lediga, det ena är ett föräldravikariat på 6 månader med god chans till förlängning och vi ser gärna att du kan starta inom en månads tid. Det andra är en provanställning på 6 månader med chans till en tillsvidaretjänst, även på denna tjänst ser vi gärna att du kan starta inom en månad.Bakgrund


Vår nästa stjärna är en person som är utåtriktad och affärsmässig! Du trivs som bäst när du får vara ute hos dina kunder och medarbetare. Du kan med fördel ha arbetat som arbetsledare eller teamledare där du haft personalansvar. Har du erfarenhet från lager, logistik eller industrin är det meriterande. Då många av våra kunder verkar i en internationell miljö behärskar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Du har en förmåga att se helheten och ditt arbetssätt präglas av högt driv och engagemang. Du kan snabbt prioritera uppgifter och du arbetar som bäst när du har mycket att göra. Du har ett resultatinriktat synsätt med fokus på medarbetare och affärer. Att arbeta strukturerat med kvalitet är en nödvändighet likväl som förmågan att kommunicera obehindrat med olika individer.

Har du tidigare arbetat inom bemanningsbranschen är det meriterande.Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Affärsområdeschef Stina Claussen på [email protected]
Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

HR-chef, Naturbruksförvaltningen

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverks... Visa mer
Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.Beskrivning
Naturbruksförvaltningens verksamhet leds från Naturbrukskansliet som har lokaler i nya regionens hus i Skövde.

Skolorna är lokaliserade till Töreboda, Skara och Svenljunga. Alla tre skolorna erbjuder gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet (lantbruk, djurvård, hästhållning, naturturism, trädgård och skogsbruk) och har vuxenutbildning inom de gröna näringarna samt har ett uppdrag att driva testmiljöer och innovationsprojekt för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling.
Inom förvaltningen arbetar ca 300 medarbetare. Vi har många yrkesgrupper där den största gruppen är lärare. Vi har högt ställda mål och arbetar tillsammans för att utveckla framtidens kompetens för de gröna näringarna. Västra Götalandsregionen och Naturbruksförvaltningen strävar efter att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Vi vill erbjuda arbetsplatser som är attraktiva att söka sig till och där medarbetare trivs och vill stanna kvar. HR-avdelningen bemannas av HR-chef, HR-specialist och HR-administratör. Vi försöker att finnas ute på våra skolor så mycket som möjligt då vår närvaro på skolorna är mycket uppskattad av våra chefer och medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som HR-chef kommer du att arbeta brett, både med långsiktiga strategiska frågor och operativa frågor. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp, rapporterar direkt till förvaltningschef och har ett nära samarbete med verksamhetsansvariga samt fackliga företrädare. Du ingår också i flera nätverk och arbetsgrupper såsom HR-chefsgruppen i VGR, möjlighet finns också att ingå i kompetensgrupper både inom förvaltningen och inom regionen.

I ditt uppdrag ingår att driva förhandlingsarbetet vad gäller kollektivavtal och årliga löneförhandlingar. Utveckla personalstrategier, policys och riktlinjer inom hela HR-området. Planera och genomföra insatser avseende personal- och organisationsutveckling, personal- och ledarförsörjning, kompetens- och karriärutveckling. Rådgivning och stöd till chefer, samt uppföljning och analys.Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning inom personal- och arbetslivsfrågor( inkl arbetsrätt). Du har minst 5 års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete, flerårig HR erfarenhet från arbete i utbildnings-/ skolverksamhet samt erfarenhet från offentlig sektor. 

Du är självständig, har hög integritet och initiativförmåga. Din sociala kompetens kännetecknas av tolerans, respekt och tilltro till andra. Som person är det viktigt att Du är synlig och närvarande, tar initiativ, tycker om att föra dialog och har ett förtroendeskapande förhållningssätt. Du är tydlig och rak och ger feedback som syftar till utveckling och bidrar till ett bra samarbetsklimat. Du ser till helheten och är effektiv i problemlösning och är en analytisk och strukturerad person samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du måste ha B-körkort eftersom arbetsuppgifterna medför resor i tjänsten.

Villkor
Urval kan ske under ansökningstiden.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

HR Generalist

HeidelbergCement Sweden AB söker en erfaren HR Generalist till Cementas verksamhet i Skövde. Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan. Vi finns i Skövde, Slite, Degerhamn, Stockholm, Malmö och Jonsered. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger sto... Visa mer
HeidelbergCement Sweden AB söker en erfaren HR Generalist till Cementas verksamhet i Skövde.

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan. Vi finns i Skövde, Slite, Degerhamn, Stockholm, Malmö och Jonsered.

Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi värdesätter medarbetares hälsa och har förmåner som tillgång till fabrikens gym, generöst friskvårdsbidrag samt erbjuder hälsoundersökning. Vi har också förmånliga pensioner, bonus och ser kompetensutveckling som en självklarhet för att möta framtiden.

Om arbetsplatsen
Som HR Generalist kommer du att vara placerad i Skövde. Det är en bred HR-roll där du är med och utvecklar Skövdefabriken genom arbete i ledningsgruppen, coachning till fabrikens tio chefer samt får ta ansvar för vissa processer. Avdelningen HR består av tre medarbetare i Sverige, varav två är placerade i Slite och en i Skövde. HR-teamet jobbar nära tillsammans och har olika specialistområden. Du har daglig kontakt med din kollega på vår fabrik i Slite samt arbetar tillsammans med HR från koncernens andra bolag inom norra Europa.

Som HR Generalist i Skövde arbetar du nära cheferna på fabriken, och stöttar dem i alla medarbetar- och organisationsfrågor. Du får ett varierat arbete varje dag.

Våra medarbetare har ett stort engagemang för att skapa en säker arbetsmiljö, en hållbar och effektiv verksamhet och för att skapa ständiga förbättringar. Koncernens grundvärderingar är Hållbarhet, Kundfokus, Innovation och Samarbete – alla dessa passar oss som hand i handske i vardagen.  

Vi tillämpar flexibelt arbete med möjlighet att till viss del arbeta på distans. De flesta av våra medarbetare arbetar på plats eftersom fabriken är i gång dygnet runt, året runt.

Din roll


• Coacha Skövdefabrikens chefer i alla förekommande HR-frågor, samt att stötta övriga enheter på distans vid behov. Proaktivt arbete nära varje chef med People Plan.
• Delta i ledningsgruppen för fabriken.
• Planera och genomföra proaktiva rekryteringar och succession planning. Arbeta med utåtriktade aktiviteter och vårt arbetsgivarvarumärke.
• Driva vår hälsosatsning lokalt.
• Ansvara för HR-administration så som anställningsavtal, KPI, sjuktal, liksom hantering av tjänstebilar för hela Cementa AB.

Din profil
Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi värdesätter ditt engagemang, att du är ansvarsfull och att du har lätt för att samarbeta med andra. Du är en person som tycker om stor variation i arbetsuppgifter och är prestigelös.


• Du har tagit examen inom området eller har motsvarande erfarenhet
• Du har flerårig erfarenhet av liknande HR arbete.
• Du är mycket trygg i dig själv.
• Du känner till arbetsgången inom arbetsrätt, är vass på kompetensförsörjning och rehabilitering – eller så har du ett starkt driv och lär dig snabbt.
• Du gillar att arbeta strukturerat så att du håller deadlines för utvecklingsprojekt samtidigt som vardagens frågor hanteras. Du kan prioritera.
• Du är effektiv i administration, t.ex. Excel och olika system.
• Du har enkelt för att kommunicera.
• Vi arbetar tillsammans inom norra Europa och det är därför ett krav att du kan kommunicera även på engelska.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi har valt kanaler och undanber oss kontakt från säljare.

Ansökan
Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om rollen är du välkommen att ringa oss. Skicka in din ansökan senast 12/10, gärna tidigare då urval kan komma att ske löpande.

HeidelbergCement Sweden AB ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Visa mindre

Konsultchef internt till Manpower & Jefferson Wells i Skövde!

Ansök    Okt 25    Manpower AB    Personalansvarig
Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill göra stor skillnad för många människor och som trivs med att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Väcker detta din nyfikenhet? Varmt välkommen med din ansökan som Konsultchef till oss på Manpower & Jefferson Wells i Skövde! Vi söker dig som är en teamplayer och brinner för personalfrågor samt att utveckla affärer Arbetsbeskrivning Som Konsultchef på Manpower & Jefferson Wells kommer du att... Visa mer
Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill göra stor skillnad för många människor och som trivs med att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Väcker detta din nyfikenhet? Varmt välkommen med din ansökan som Konsultchef till oss på Manpower & Jefferson Wells i Skövde!

Vi söker dig som är en teamplayer och brinner för personalfrågor samt att utveckla affärer

Arbetsbeskrivning
Som Konsultchef på Manpower & Jefferson Wells kommer du att arbeta med kompetensförsörjning till våra kunder i Skövde med omnejd. I huvudsak kommer du arbeta med att hitta konsulter till uppdrag hos våra kunder, inneha fullständigt personalansvar över dina konsulter och samtidigt skapa och bevara kundrelationer. Du arbetar också med att ta fram offerter, resurshantering, orderläggning, schemaläggning, uppföljning, lönesamtal mm. I rollen ingår ett nära samarbeta med andra Konsultchefer, Account Managers och Rekryterare. Tjänsten innefattar uppdrag inom tjänstmannaområdet allt från generalister till specialister och du arbetar i hela Skaraborg.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Annonsera, attrahera och genomföra intervjuer samt kvalitetsgranska genom referenstagning
* Ansvara för dina konsulters utveckling samt formulera krav och mål för individen
* Personaladministration samt inhämtning och attestering av underlag för lön och faktura
* Ta emot order och kravspecifikation samt ansvara för orderuppföljning
* Prisdiskutera och offerera i samråd med affärsansvarig
* Hålla dig uppdaterad kring avtalsvillkor som berör de kunder och partners du arbetar med
* Hålla dig uppdaterad på arbetsmarknadsrelaterade frågor för att kunna agera konsultativt mot kunder och partners
* Utveckla befintliga kunder samt ansvara för att identifiera nya potentiella kunder och samarbetspartners

Ditt arbete kommer att innebära många kontakter med både kandidater och beslutsfattare i bolag på olika nivåer och vi söker dig som är duktig på att nätverka och bygga långsiktiga relationer. Du tillhör ett affärsområde som består av Skövde, Jönköping och Borås och rapporterar till Affärsområdeschef. Arbetstiden är förlagd på dagtid med möjlighet till flextid. Tjänsten är en tillsvidareanställning internt hos oss på Manpower & Jefferson Wells. Du utgår ifrån Skövdekontoret.

Om dig
Vi söker dig med Högskoleutbildning inom Personalvetenskap, Ekonomi, som Ingenjör eller likvärdigt alternativ arbetslivsfarenhet från rekrytering, HR-arbete, som personalansvarig eller liknande. För att axla rollen krävs en stark drivkraft, god prioriteringsförmåga och att du är lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och har en fallenhet för att prata med människor och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat, arbeta målinriktat samtidigt som du är prestigelös i ditt arbete. Vidare ser vi att du är affärsdriven, initiativrik och har en hög administrativ förmåga. Då vi är ett internationellt bolag ser vi att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav för tjänsten.

Om Manpower & Jefferson Wells
Hos oss på Manpower & Jefferson Wells får du arbeta i ett av Sveriges största kompetensbolag. Hos oss är du delaktig i verksamheten där du kommer att medverka i allt från affärsplanering, strategi och konsultutveckling. Hos oss finns det även stora möjligheter till karriärutveckling, vilket vi ser positivt på. Några av våra förmåner är bla. en timme fri friskvård en timma i vecka, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid, prestationsbonus mm.

ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 7 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning internt hos Manpower & Jefferson Wells.


För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringsprocessen, Pernilla Dahlbäck på 0500-38 14 33 alt. [email protected]


Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operativ Ledare till konfidentiellt mindre företag i Skaraborg

Ansök    Jul 21    Adecco Sweden AB    Personalansvarig
Adecco har fått i uppdrag att hjälpa en affärspartner med att hitta sin nya operativa ledare till sin redan befintliga verksamhet. För att bli framgångsrik här ser vi att du har erfarenhet av detaljhandeln och har ett gott analytiskt sinne både för det ekonomiska och att omsätta alla innovativa idéer som finns till verklighet. Vår affärspartner finns i Skaraborg och är en verksamhet med 6 anställda som behöver en ny ledare som vill vara med operativt i ver... Visa mer
Adecco har fått i uppdrag att hjälpa en affärspartner med att hitta sin nya operativa ledare till sin redan befintliga verksamhet.
För att bli framgångsrik här ser vi att du har erfarenhet av detaljhandeln och har ett gott analytiskt sinne både för det ekonomiska och att omsätta alla innovativa idéer som finns till verklighet.
Vår affärspartner finns i Skaraborg och är en verksamhet med 6 anställda som behöver en ny ledare som vill vara med operativt i verksamheten och coacha teamet till nästa steg i utvecklingen.

Varmt välkommen till oss och skapa ordning och reda i en redan befintlig verksamhet.

Denna rekrytering kommer att skötas konfidentiellt och frågor besvaras efter V 31.

Registrera dig på Adeccos hemsida och ansök för att visa ditt intresse, processen kommer att få ta så lång tid det behövs för att hitta rätt person till denna verksamhet.

Vänligen
Linda Josefsson
[email protected]
0736-847707

 

Sökord:
Nya utmaningar, Entreprenör, Detaljhandel, Butik, Ledare, innovatör, Visa mindre

Account specialist till Randstad Inhouse Services i Skövde

Ansök    Jul 13    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services. Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra inhousekunder  – med andra ord ett team som arbetar tillsammans med våra... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Älskar du mänskliga möten i alla dess former?
Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”?
Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar?

Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services. Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra inhousekunder  – med andra ord ett team som arbetar tillsammans med våra kandidater ute hos kunden i fråga och är behjälpliga med allt i vardagen som rör rekrytering och konsultvård hos kund. 
I rollen som Account specialist har du en viktig funktion som ansvarig för rekrytering och förvaltning av konsulter. Du är den som svarar för en nära dialog med kunden, för att förstå deras behov och önskemål, liksom du ansvarar för kandidaternas upplevelse av rekryteringen. Du jobbar tillsammans med en andra kollegor från Randstad och blir väl insatt i vår affär som helhet, och våra arbetsprocesser i synnerhet, och får dessutom inblick inte bara i den globala verksamhet som är Randstad, utan även i våra kunders vardag.

Ansvarsområden
Rekryteringsprocessen i sin helhet, från behovsanalys i dialog med kunden – till tillsättning av konsulter på uppdrag.
Personalärenden som rör våra medarbetare, för exempel; sjukskrivningar, föräldraledigheter, semesterfrågor e.t.c.
Annonsering, screening och urval.
Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och PuL liksomatt säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med Diskrimineringslagstiftningen med mera, kort sagt en mångfacetterad roll med både kund och medarbetare i fokus!


Arbetstider
Detta är en heltidstjänst som löper tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. 

Kvalifikationer
För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du har:
• Någon typ av erfarenhet av arbete med administration och service. 
  Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och/eller 
  personalarbete sedan tidigare.
• Sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer. 
• Samarbetsvilja. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill 
vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans. 
• Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av 
  ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig 
  själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du 
  tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-08-30. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att kontakta Inhouse Manager Wojtek Nowacki via: [email protected]
Observera att svarstiderna för frågor som kommer in via mail kan vara något längre än normalt på grund av rådande semestertider. Om företaget
https://youtu.be/3sulmF9R9OY 

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 
Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Är du den Konsultchef som vi söker till Skövdekontoret till hösten?

Brinner du för affärer och för att arbeta med personal? Se hit!: Om oss och vad vi kan erbjuda Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning på rekrytering och bemanning av kollektiv- och tjänstemän inom industrisektorn. Genom att etablera ett nära partnerskap med våra kunder och en nära kontakt med våra anställda har vi byggt ett starkt varumärke i västra Sverige. Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare stärka upp vårt team ... Visa mer
Brinner du för affärer och för att arbeta med personal? Se hit!:Om oss och vad vi kan erbjuda

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning på rekrytering och bemanning av kollektiv- och tjänstemän inom industrisektorn. Genom att etablera ett nära partnerskap med våra kunder och en nära kontakt med våra anställda har vi byggt ett starkt varumärke i västra Sverige. Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare stärka upp vårt team med en till kollega på Skövdekontoret. Vi erbjuder dig en fartfylld tjänst i ett expansivt företag inom bemanningsbranschen och du ges möjlighet att fritt utforma ditt arbete utefter givna mål!

Beskrivning av tjänst

Vi på First Personalpartner sätter kundens behov i fokus. När du arbetar som en del i vårt team arbetar du kundorienterat med ett helhetsansvar. Du ansvarar för hela processen från sälj till anställning och uppföljning mot kund. Du jobbar aktivt med att etablera nya affärskontakter, vilket gör att du främst kommer att arbeta med bearbetning av nya kunder, därmed kommer du också att bygga upp din kundbas från grunden. Vidare har du personalansvar gentemot dina konsulter - vår viktigaste tillgång! På kontoret har vi ett tydligt mål - att skapa värde för våra kunder! För att lyckas stöttar vi upp och hjälper varandra när det behövs.

Din bakgrund

Då vi anser att förståelse för våra kunders behov är grunden för ett lyckat samarbete ser vi gärna att du har en bakgrund från industrin. Vidare önskar vi att du tidigare haft någon form av personalansvar. Tjänsten innebär daglig kommunikation med människor i olika situationer och stor vikt läggs därmed vid din sociala kompetens och förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Körkort är ett krav då tjänsten innebär resor i vårt upptagningsområde.

Personliga egenskaper

Vi söker en prestigelös lagspelare med mycket driv. Du vill arbeta utan givna ramar och trivs i en fartfylld miljö där förutsättningarna snabbt förändras. Då du både kommer att arbeta ute på fältet, rekrytera och administrera egen personal trivs du med en varierande arbetsmiljö. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du är därför inte bara en god relationsskapare utan också duktig på att upprätthålla de relationer du skapar.

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Tjänsten innebär en visstidsanställning på heltid. Placeringsort är Skövde.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Claes Svensson via mail [email protected]
Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrins kollektiv- och tjänstemannasida. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt, vilket innebär att vi alltid strävar efter att anställa personal så nära kundföretaget som möjligt utifrån kompetens och andra krav enligt specifikation från kundföretaget.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Driven konsultchef till Experis i Skövde

Ansök    Maj 7    Experis AB    Personalansvarig
Vill du vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis? Vi är specialister inom IT-konsultlösningar och vi är en del av ManpowerGroup. Vi satsar stort på att vidareutveckla vår verksamhet och söker nu en nyfiken och riktigt driven konsultchef till vårt gäng i Skövde. Vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Genom att kombinera mjuka värden med kraften i tekniken skapar vi i... Visa mer
Vill du vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis? Vi är specialister inom IT-konsultlösningar och vi är en del av ManpowerGroup. Vi satsar stort på att vidareutveckla vår verksamhet och söker nu en nyfiken och riktigt driven konsultchef till vårt gäng i Skövde.

Vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Genom att kombinera mjuka värden med kraften i tekniken skapar vi innovativa lösningar till våra kunder. Vår verksamhet bygger på insikt och kunskap om effektiva och precisa rekryteringsprocesser, individens behov samt vikten av teknologisk kunskap och innovation.

Verksamheten i Skövde är beläget mitt i city där vi delar kontoret med resten av gänget som jobbar lokalt inom ManpowerGroup. Ett riktigt härligt gäng som tillsammans täcker en stor del av kompetensbehovet i närområdet. Tillsammans med resten av verksamheterna runt om i landet är vi en av de främsta aktörerna inom branschen. Bortsett från att göra fantastiska affärer varje dag, så har vi också väldigt roligt på jobbet tillsammans!

Om tjänsten
I denna roll som konsultchef på Experis kommer du tillsammans med dina närmaste kollegor driva och utveckla våra konsultaffärer. Du kommer att arbeta med tekniska specialisttjänster inom hela IT-området. Teamet har höga ambitioner och med stort engagemang driver ni affärer från start till avslut där du förväntas projektleda hela processen med dina kunder, konsulter och kandidater.

Rollen innehåller en stor del aktiv kundbearbetning, framtagande av offerter och prisförhandling med kunder samtidigt som du kommer att arbeta med allt från annonsering, search, kandidaturval, intervjuer, referenstagning och matchning till kvalitetsuppföljning. Hos oss finns stort spelrum för egna idéer, beslut och initiativtagande från dig som konsultchef.

Vem är du?
Experis erbjuder en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar och får ta stort eget ansvar för ditt arbete och din leverans. Det är viktigt att du trivs med att driva ditt eget arbete framåt. Vi vill att du känner dig bekväm i dialogen med både kunder och konsulter. Du stimuleras av möjligheten att få medverka till utveckling av såväl individer som affärer genom ditt konsultativa förhållningssätt.

Du är en person med ett starkt engagemang och driv, stor prestigelöshet och en positiv attityd till det mesta. Du tycker med fördel om att arbeta tillsammans i ett team i en affärsfokuserad och professionell miljö.

Erfarenhet och utbildning
Du har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom IT, personal eller försäljning. I denna kommunikativa roll är det också avgörande att du är duktig på att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från liknande roller inom konsult-, bemannings- eller rekryteringsbranschen och/eller teknisk erfarenhet inom IT.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Adam Larsson på 031 - 708 67 57 eller [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så fort du känner dig redo!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med start efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

HR BUSINESS PARTNER

Har du ett genuint intresse för människor? Är du duktig på kommunikation samt har ett tydligt affärsfokus? Då kan du vara den vi söker! Som HR Business Partner är din uppgift att bidra till att verksamheten uppnår affärsmålen. Du driver självständigt frågor inom HR och följer upp att policies, metoder och riktlinjer implementeras, utförs och efterlevs på ett effektivt sätt. Du arbetar i en generalistroll inom HR för en eller flera funktioner vilket inneb... Visa mer
Har du ett genuint intresse för människor? Är du duktig på kommunikation samt har ett tydligt affärsfokus?

Då kan du vara den vi söker!
Som HR Business Partner är din uppgift att bidra till att verksamheten uppnår affärsmålen.
Du driver självständigt frågor inom HR och följer upp att policies, metoder och riktlinjer implementeras, utförs och efterlevs på ett effektivt sätt. Du arbetar i en generalistroll inom HR för en eller flera funktioner vilket innebär att du ger stöd och coachar ledningsgrupper/chefer i HR-relaterade frågor såsom:
Strategisk kompetensförsörjning
Bemanningsplanering
Arbetsmiljöfrågor, t.ex. rehabilitering
Arbetsrättsliga frågor samt fackliga kontakter och förhandlingar
Verksamhetsutveckling och organisationsförändringar
Administration, analys och statistik


Kunskap och erfarenheter
Högskoleutbildning alternativt motsvarande erfarenhet samt minst 5 års yrkeserfarenhet
Du är självgående och drivande med förmåga att bygga förtroendefulla relationer
God förståelse och stort intresse kring beteendevetenskap
Kunskap kring Lean samt erfarenhet av att arbeta inom industri/produktion som innebär ett högt arbetstempo
Du är noggrann och tycker om administrativa arbetsuppgifter
Du kan prioritera och vara flexibel/jobba med en arbetsbelastning som kan variera
Erfarenhet av att leda förändringsarbete genom att tillämpa ett coachande, kommunikativt och involverande förhållningssätt
Erfarenhet av samarbete med personer av olika erfarenhet, bakgrund och kön som främjar mångfald och inkludering
Erfarenhet av att ändra ditt sätt att tänka, agera och formulera dig för att förbättra en grupprestation
Vana av att arbeta med din egen personliga utveckling.Vi strävar efter mångfald och inkludering och välkomnar sökande med olika erfarenheter, bakgrund och kön.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta HRBP Andrea Ekström på tel 0500-523512 alt [email protected]

Ansökan: Ansök via volvogroup.com under lediga tjänster så snart som möjligt men senast 14/5 2021. Visa mindre

Konsultansvarig till Randstad i Skövde

Ansök    Maj 14    Randstad AB    Personalansvarig
Konsultansvarig Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services? Arbetsbeskrivning: Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra inhousekunder – med andra ord ett team som arbetar tills... Visa mer
Konsultansvarig
Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services?

Arbetsbeskrivning:
Hos Inhouse services på Randstad jobbar man i ett Account team – ett team med Randstadmedarbetare som jobbar on site hos någon av våra inhousekunder – med andra ord ett team som arbetar tillsammans med våra kandidater ute hos kunden i fråga och är behjälpliga med allt i vardagen som rör rekrytering och konsultvård hos kund.I rollen som Konsultansvarig/Account specialist har du en viktig funktion som ansvarig för rekrytering och förvaltning av konsulter. Du är den som svarar för en nära dialog med kunden, för att förstå deras behov och önskemål, liksom du ansvarar för kandidaternas upplevelse av rekryteringen. Du jobbar tillsammans med en andra kollegor från Randstad och blir väl insatt i vår affär som helhet, och våra arbetsprocesser i synnerhet, och får dessutom inblick inte bara i den globala verksamhet som är Randstad, utan även i våra kunders vardag.

Som Account specialist kan du under en vanlig arbetsdag jobba med bland annat:
• Rekryteringsprocessen, från behovsanalys i dialog med kunden – till tillsättning av konsulter.
• Personalärenden som rör våra medarbetare, för exempel; sjukskrivningar, föräldraledigheter, semesterfrågor e.t.c.
• Annonsering, screening och urval.
• Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och PuL liksom att säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med Diskrimineringslagstiftningen med mera...

...kort sagt en mångfacetterad roll med kund och medarbetare i fokus!

Kvalifikationer:
För att trivas riktigt bra och blomstra i denna roll tror vi att du har:
• Någon typ av erfarenhet av arbete med administration och service.Det är dessutom starkt meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och/eller personalarbete sedan tidigare.
• Sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer.
• Samarbetsvilja. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill
vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans.
• Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-05-31 – Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information:
För information som rör rollen, vänligen kontakta
Wojtek Nowacki, Inhouse manager via: [email protected] [ mailto:[email protected]
För information som rör rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR Talent partner: [email protected] [ mailto:[email protected] ] eller via telefon: 070 403 91 75 Visa mindre

Personaladministratör / Administratör

Ansök    Apr 17    ICA Kvantum    Personalansvarig
ICA Kvantum i Skövde är ett familjeföretag med ca 75 anställda.Vi jobbar oavbrutet för att vara Skövdes bästa matbutik, för dig som vill leva lite godare. Vi söker dig som har erfarenhet av personalplanering, rekrytering, administration och tycker det är viktigt att man har roligt på jobbet.Arbetsuppgifter:Du som personaladministratör/administratör hos oss kommer ansvara över all schemaplanering i butiken, rekryteringar, introduktioner, avslut, intyg, löne... Visa mer
ICA Kvantum i Skövde är ett familjeföretag med ca 75 anställda.Vi jobbar oavbrutet för att vara Skövdes bästa matbutik, för dig som vill leva lite godare. Vi söker dig som har erfarenhet av personalplanering, rekrytering, administration och tycker det är viktigt att man har roligt på jobbet.Arbetsuppgifter:Du som personaladministratör/administratör hos oss kommer ansvara över all schemaplanering i butiken, rekryteringar, introduktioner, avslut, intyg, lönehantering, arbetsrätt, personalhantering, olika kontorsuppgifter m.m. Du ansvarar över att den dagliga driften fungerar gällande personaloptimering och har nära samarbete med butikens försäljningschefer, butikschefer kring personalfrågor. I ditt arbete ingår även att jobba i butiken till viss del för att få bästa kunskap hur man skall personalplanera.Din bakgrund:För att lyckas i arbetet som personaladministratör/administratör behöver du ha ett serviceinriktat arbetssätt och ha lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du behöver också vara en strukturerad person, som kan arbeta självständigt och noggrant, du tar egna initiativ och är problemlösare, kan prioritera bland dina arbetsuppgifter och tar stort ansvar för ditt arbete. Du bör också vara stresstålig. Du är analytisk, har goda ekonomiska kunskaper kopplat till verksamheten samt mycket bra datakunskap. För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Tjänsten är heltid och ett vikariat på ca 1½år. Tillträde till tjänsten är snarast.Lön enligt överenskommelse.Tycker du detta låter intressant och är beredd att satsa fullt ut tillsammans med oss. Du är välkommen med din ansökan till oss omgående då löpande intervjuer sker. Skicka in ansökan med CV, personligt brev och bild senast 6 maj 2019 till [email protected] Visa mindre