Lediga jobb Skövde Energi AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Skövde Energi AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Skövde Energi söker distributionselektriker

Om arbetsplatsen Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvåna... Visa mer
Om arbetsplatsen
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara en del i Sveriges omställning och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö?
På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med hållbar energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.
Vi är i en expansiv fas i vår utvecklingsresa och söker dig som vill vara med och bygga för framtiden. Nu utökar vi verksamheten genom att bygga upp en montörsverksamhet med distributionselektriker och ökar våra investeringar i elnätet för att säkra framtidens behov av el till våra kunder.
Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa. Hos oss får du chansen till ett varierat uppdrag med stort inflytande över ditt eget arbete. Skövde Energi lägger stor vikt vid personlig och professionell utveckling. Du är med och bidrar både till teamets mål och bolagets övergripande mål.
Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetsuppgifter
Inom elnät är vi 15 personer som tillsammans arbetar med:
Nyanläggning och ombyggnad av elnätet
Felavhjälpning
Förebyggande underhåll
Reparation av låg-och mellanspänningsanläggningar, kabelskåp och fördelningsstationer.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.
Beredskap ingår i tjänsten och inställelsetiden på beredskapen är 30 minuter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad distributionselektriker eller installationselektriker med lång yrkeserfarenhet.
B-körkort och flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.
Meriterande är om du har tidigare dokumenterade kunskaper inom: ESA, Heta arbeten och Arbete på väg.
Vi söker dig som är noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer. Du är positiv, ansvarstagande och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att variera självständigt arbete med att i samarbete med kollegor hitta lösningar som är till gagn för verksamheten och våra kunder. Du är nyfiken på att lära dig nytt, vill utvecklas i din roll och bidra till verksamhetens utveckling. Visa mindre

Skövde Energi söker kund- och marknadsutvecklare

Ansök    Jul 9    Skövde Energi AB    Key account manager
Om arbetsplatsen På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktig... Visa mer
Om arbetsplatsen
På Skövde Energi är vi stolta över att vara en pålitlig energileverantör och en drivande kraft för hållbar utveckling i Skövde och regionen. Vi levererar el, fjärrvärme och fjärrkyla med fokus på förnybar energi och energieffektiva lösningar. Vårt engagemang sträcker sig bortom energiproduktion; vi har en ledande position inom omställningen till ett fossilfritt samhälle i Skaraborg, där vi i nära samverkan med våra kunder skapar långsiktiga värden genom innovativa och hållbara energilösningar.
Våra värdeord Tillsammans, Ansvar, Nytänkande och Hjärta genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att arbeta tillsammans som ett team för att nå våra mål, att ta ansvar för människa, samhälle och miljö, att alltid vara öppna för nytänkande och innovativa lösningar, och att göra det med hjärtat.
Arbetsuppgifter
Som kund- och marknadsutvecklare arbetar du långsiktigt och strategiskt med företagets nyckelkunder. Du har det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder i nära samarbete med övriga organisationen. Du tar fram och sammanställer av marknadsanalyser och data från kunder och deras behov på marknaden.
Marknadsdelen innebär att koordinera och samordna olika marknadsinsatser från kampanjer och event till löpande produktion av innehåll till företagets kommunikation och marknadsföring. Som kund- och marknadsutvecklare har du en helhetsblick över alla aktuella kampanjer och aktiviteter som pågår och håller i trådarna för att se till att arbetet fungerar smidigt och enkelt för alla inblandade. Du ansvarar också för att utveckla och driva våra samarbeten med föreningar och andra organisationer framåt samt föra en proaktiv dialog med nyckelintressenter, såsom näringslivsföreningar, intresseorganisationer med flera. Du ansvarar också för att koordinera studiebesök hos oss.
Kvalifikationer
Den här tjänsten innebär mycket samarbete med många, både internt och externt. Du är en fena på att bygga och behålla relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du är en god organisatör som tycker om att ha mycket på gång, samtidigt som du är strukturerad och självgående och driver dina arbetsuppgifter framåt. För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott självledarskap och en prestigelös attityd, så att du kan prioritera rätt saker och hugga i där det behövs. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, komma med nya idéer och se till att förvekliga dem.
Du har bra koll på Skövdes näringsliv och har ett stort nätverk.
Det finns goda möjligheter för dig att vara med och bidra till tjänstens innehåll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
Erfarenhet av kvalificerad försäljning är meriterande.
Övrigt
Under semestertider kan vi vara svåra att nå på telefon, maila om du vill komma i kontakt med oss, så återkommer vi så snart vi kan. Visa mindre

Skövde Energi söker administratör inom elnät

Om arbetsplatsen Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? Att arbeta på Skövde Energi innebär möjligheten att vara med på en spännande resa mot ett klimatsmart samhälle och samtidigt få lära dig hur energibranschen fungerar. Här får du arbeta tillsammans med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ... Visa mer
Om arbetsplatsen
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? Att arbeta på Skövde Energi innebär möjligheten att vara med på en spännande resa mot ett klimatsmart samhälle och samtidigt få lära dig hur energibranschen fungerar.
Här får du arbeta tillsammans med engagerade och härliga kollegor i en bransch som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden. Skövde Energis värdeord är Tillsammans, Ansvar, Nytänkade och Hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.
Arbetsuppgifter
Som administratör/verksamhetsstöd inom elnät kommer du att vara ett stöd till verksamheten med arbetsuppgifter som ekonomisk administration, ansökan om olika typer av tillstånd, tidsskrivning samt generell dokumentation, administration och samordning riktat mot våra medarbetare och pågående projekt. I rollen som administratör kommer du vara en stödfunktion främst till elnät, men kan vid behov även vara behjälplig och stötta andra verksamheter inom Skövde Energi.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är strukturerad, driven och hjälpsam. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt en god datorvana. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Skövde Energi söker maskinförare

Ansök    Mar 14    Skövde Energi AB    Lastmaskinförare
Om arbetsplatsen På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Våra värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta, och det ä... Visa mer
Om arbetsplatsen
På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Våra värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta, och det är med dem i åtanke som vi styr vår verksamhet och fattar beslut.
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst hos oss på Skövde Energi.
Kraftvärme är ett affärsområde inom Skövde Energi där vi producerar fjärrvärme, el, ånga, kyla genom förbränning av hushållsavfall, verksamhetsavfall, och biobränsle. Våra största produktionsanläggningar finns på Energivägen samt på Lövängsverket. Vi har också mindre anläggningar inom och utanför tätorten Skövde.
Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som maskinförare hos oss.
Arbetsuppgifter
Du ingår i affärsområdet Kraftvärme och som maskinförare arbetar du i huvudsak med att ta emot, kontrollera, hantera och lasta in flis i våra anläggningar. Förutom maskinförararbetet utför du dagligt underhåll och service på anläggningens maskiner och utrustning.
Du blir en del av ett team som idag består av 4 personer. Ni arbetar tillsammans för att lösa enhetens uppdrag och det innebär att du vid behov kan få utföra andra arbetsuppgifter inom avdelningen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lastmaskinsförarbevis och det är meriterande om du även har C-kort. Du har också vana av och intresse för service och underhåll av maskiner då det är en viktig del av arbetet.
Det är viktigt att du som person trivs med att arbeta självständigt men också ser dig som en del av ett team där ni hjälper och stöttar varandra och övrig verksamhet. Du är ordningsam och tar ansvar för att upprätthålla en säker och trivsam arbetsmiljö, både för dig själv och dina kollegor. Visa mindre

Skövde Energi söker underhållschef

Ansök    Mar 14    Skövde Energi AB    Underhållschef
Om arbetsplatsen På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Våra värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta, och det ä... Visa mer
Om arbetsplatsen
På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Våra värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkande och hjärta, och det är med dem i åtanke som vi styr vår verksamhet och fattar beslut.
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? I så fall bör du titta närmare på denna tjänst som underhållschef hos oss på Skövde Energi.
Kraftvärme är ett affärsområde inom Skövde Energi där vi producerar fjärrvärme, el, ånga, kyla genom förbränning av hushållsavfall, verksamhetsavfall, och biobränsle. Våra största produktionsanläggningar finns på Energivägen samt på Lövängsverket. Vi har också mindre anläggningar inom och utanför tätorten Skövde.
Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor som brinner för sitt jobb och där våra värdeord är nyckeln i verksamheten. Vill du jobba i ett gäng med en stark vi känsla? Då ska du söka jobbet som underhållschef hos oss.
Arbetsuppgifter
I rollen som underhållschef har du det övergripande ansvaret och en central roll i att säkerställa våra anläggningars förebyggande och avhjälpande underhåll. Genom att planera och följa upp det förbyggande underhållet samt skapa tydliga rutiner kommer du att driva verksamheten framåt. Under våra revisionsperioder är du tillsammans med samordnare en nyckelperson på anläggningen. Du har ansvar för underhållsbudgeten inom Kraftvärme.
Du är den som driver samt utvecklar våra underhållsprocesser, tar fram tekniskt underlag för vår underhållsplan. Detta gör du på ett sätt som möter de behov som finns och som skapar effektivitet och lönsamhet. Du arbetar för att uppnå en lärande kultur och du förväntas göra detta i ett nära samarbete med produktionen.
Du leder ett team som idag består av samordnare, mekaniker samt elektriker. Underhållschefen ingår i ledningsgruppen för Kraftvärme och där du förväntas ta ett stort ansvar för vår gemensamma resa framåt. Tillsammans kommer vi ha stora möjligheter att påverka verksamheten och omställningen till en fossilfri energiproduktion.
Kvalifikationer
Du är en god ledare som har lätt för att samarbeta, är engagerad, transparent i ditt sätt att leda och förändringsbenägen. Du har både ett strategiskt och operativt perspektiv, och vill vara med att bidra till hela verksamhetens utveckling.
Vi söker dig som har en hög kommunikativ och social förmåga, då rollen kräver att du koordinerar kompetenserna inom ditt team såväl som med externa samarbetspartners. Struktur och en god administrativ förmåga är andra viktiga egenskaper. Du har en hög förmåga att förstå dina medarbetares behov och att skapa en god och säker arbetsmiljö där engagerade och motiverade medarbetare utvecklas och trivs
Vidare ser vi gärna att du har:
• Teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
• Erfarenhet av ledarskap inom tillverkning/processindustri
• Tidigare erfarenhet av att jobba inom energibranschen samt erfarenhet av underhåll är meriterande Visa mindre