Lediga jobb Prowork Göteborg AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Prowork Göteborg AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Serviceelektriker på deltid sökes

Om dig Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, och innehar ECY-certifikat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, är samarbetsvillig, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer.  Dina arbetsuppgifter Som serviceelektriker hos vår kund i Borås kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Arbetet innebär enklare elinstal... Visa mer
Om dig
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, och innehar ECY-certifikat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, är samarbetsvillig, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. 
Dina arbetsuppgifter
Som serviceelektriker hos vår kund i Borås kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Arbetet innebär enklare elinstallationer, där du bland annat kommer utföra kabeldragningar, reparera och serva mobila elskåp. Arbetet är självständigt, omväxlande och innefattar även mycket kundkontakt. 

Detta är ett konsultuppdrag där du hoppar in och arbetar vid behov, 2 dagar i veckan. 
 
Krav 
El-behörighet (ECY-certifikat) 
Behärskar svenska i tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet 


Meriterande
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 
Erfarenhet av liknande arbete 

Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker sökes omgående!

Ansök    Maj 16    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och reda. Detta är en allt i allo roll, där du kommer få chansen att lära di... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 
För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och reda. Detta är en allt i allo roll, där du kommer få chansen att lära dig otroligt mycket inom området. Om du vill arbeta på en bra arbetsplats med goa kollegor är detta helt rätt jobb. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 


Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker sökes till kommande uppdrag!

Servicetekniker sökes till kommande uppdrag i Skövde! Vi söker servicetekniker till kommande uppdrag hos en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och red... Visa mer
Servicetekniker sökes till kommande uppdrag i Skövde!

Vi söker servicetekniker till kommande uppdrag hos en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och reda. Detta är en allt i allo roll, där du kommer få chansen att lära dig otroligt mycket inom området. Om du vill arbeta på en bra arbetsplats med goa kollegor är detta helt rätt jobb. Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande.
Krav:
Mekanisk bakgrund
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 

Meriterande:
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
 
Detta är ett framtida uppdrag som kan komma att bli aktuellt inom kort, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! Visa mindre

Behandlingsassistenter till Kulabodan Behandlingshem!

Vill du vara en del av ett team i en spännande fas?  Vi hjälper nu vår kund Kulabodan med att fylla upp sin personalgrupp med nya medarbetare.  Kulabodan erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i en vackert belägen lantlig miljö. Deras team skall nu utökas med 6 tjänster, ett härligt team med mycket energi och kreativitet. På Kulabodan vill de ge sina nya kollegor möjlighet att komma in i ett upparbetat team med mycket erfarenhet och arbetsglädje. D... Visa mer
Vill du vara en del av ett team i en spännande fas? 
Vi hjälper nu vår kund Kulabodan med att fylla upp sin personalgrupp med nya medarbetare. 

Kulabodan erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i en vackert belägen lantlig miljö. Deras team skall nu utökas med 6 tjänster, ett härligt team med mycket energi och kreativitet. På Kulabodan vill de ge sina nya kollegor möjlighet att komma in i ett upparbetat team med mycket erfarenhet och arbetsglädje.
De kommer att erbjuda intern utbildning och möjlighet till utveckling. De har extern handledning 1 dag/månad och utbildar sin personal kontinuerligt.

Vi söker Dig som är socialpedagog, behandlingspedagog, socionom eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med ungdomar i utsatta situationer. Lång erfarenhet av behandlingsarbete är önskvärt. 

Kulabodan är ett litet behandlingshem som tar emot ungdomar i åldern 10-18 år.
De har ett psykodynamiskt synsätt och utgår från att tidiga relationer påverkar vår möjlighet till mentalisering och förståelse för sig själv och andra.
Ungdomarna som kommer till Kulabodan har på grund av tidiga trauman och/eller psykiatrisk problematik ett omfattande behov av vård och vuxenstöd i sin vardag. En viktig del av behandlingen är att lära ungdomarna att skapa och bevara relationer. 
Att skapa positiva och gemensamma upplevelser och minne ihop med ungdomarna är viktigt. Hos dem är traditioner, musik, djur, natur och olika former av kreativa uttryck en viktig del av behandlingen, de ser därför gärna att du har något specialintresse som kan utvecklas tillsammans med barnen hos dem. Omsorgsperspektivet, förståelse för trauma och anknytningsproblematik är viktiga grundpelare i verksamheten.
Du behöver kunna jobba individuellt då mycket arbete är en mot en, men förmågan att kunna delta i processer och reflektera tillsammans teamet är en viktig del av arbetet.

Det finns möjlighet till arbete i olika omfattningsgrad och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan här eller via mail till [email protected]. Visa mindre

Verkstadsmekaniker sökes!

Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, ... Visa mer
Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 

Meriterande 
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
Erfarenhet från bilbranschen 
 
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Serviceelektriker på deltid sökes

Om dig Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, och innehar ECY-certifikat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, är samarbetsvillig, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer.  Dina arbetsuppgifter Som serviceelektriker hos vår kund i Skövde kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Arbetet innebär enklare elinsta... Visa mer
Om dig
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, och innehar ECY-certifikat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ, är samarbetsvillig, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. 
Dina arbetsuppgifter
Som serviceelektriker hos vår kund i Skövde kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Arbetet innebär enklare elinstallationer, där du bland annat kommer utföra kabeldragningar, reparera och serva mobila elskåp. Arbetet är självständigt, omväxlande och innefattar även mycket kundkontakt. 

Detta är ett konsultuppdrag där du hoppar in och arbetar vid behov, 2 dagar i veckan. 
 
Krav 
El-behörighet (ECY-certifikat) 
Behärskar svenska i tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet 


Meriterande
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 
Erfarenhet av liknande arbete 

Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker sökes!

Ansök    Jan 2    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möj... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 

Meriterande 
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
 
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Verkstadsmekaniker sökes!

Ansök    Jan 5    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, ... Visa mer
Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 

Meriterande 
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
Erfarenhet från bilbranschen 
 
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Behandlingsassistenter till Kulabodan Behandlingshem!

Vill du vara en del av ett team i en spännande fas?  Vi hjälper nu vår kund Kulabodan med att fylla upp sin personalgrupp med nya medarbetare.  Kulabodan erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i en vackert belägen lantlig miljö. Deras team skall nu utökas med 6 tjänster, ett härligt team med mycket energi och kreativitet. På Kulabodan vill de ge sina nya kollegor möjlighet att komma in i ett upparbetat team med mycket erfarenhet och arbetsglädje. D... Visa mer
Vill du vara en del av ett team i en spännande fas? 
Vi hjälper nu vår kund Kulabodan med att fylla upp sin personalgrupp med nya medarbetare. 

Kulabodan erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i en vackert belägen lantlig miljö. Deras team skall nu utökas med 6 tjänster, ett härligt team med mycket energi och kreativitet. På Kulabodan vill de ge sina nya kollegor möjlighet att komma in i ett upparbetat team med mycket erfarenhet och arbetsglädje.
De kommer att erbjuda intern utbildning och möjlighet till utveckling. De har extern handledning 1 dag/månad och utbildar sin personal kontinuerligt.

Vi söker Dig som är socialpedagog, behandlingspedagog, socionom eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med ungdomar i utsatta situationer. Lång erfarenhet av behandlingsarbete är önskvärt. 

Kulabodan är ett litet behandlingshem som tar emot ungdomar i åldern 10-18 år.
De har ett psykodynamiskt synsätt och utgår från att tidiga relationer påverkar vår möjlighet till mentalisering och förståelse för sig själv och andra.
Ungdomarna som kommer till Kulabodan har på grund av tidiga trauman och/eller psykiatrisk problematik ett omfattande behov av vård och vuxenstöd i sin vardag. En viktig del av behandlingen är att lära ungdomarna att skapa och bevara relationer. 
Att skapa positiva och gemensamma upplevelser och minne ihop med ungdomarna är viktigt. Hos dem är traditioner, musik, djur, natur och olika former av kreativa uttryck en viktig del av behandlingen, de ser därför gärna att du har något specialintresse som kan utvecklas tillsammans med barnen hos dem. Omsorgsperspektivet, förståelse för trauma och anknytningsproblematik är viktiga grundpelare i verksamheten.
Du behöver kunna jobba individuellt då mycket arbete är en mot en, men förmågan att kunna delta i processer och reflektera tillsammans teamet är en viktig del av arbetet.

Det finns möjlighet till arbete i olika omfattningsgrad och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan här eller via mail till [email protected]. Visa mindre

Extrajobb - Förflytta byggmaterial

Nu söker vi extrapersonal till en av våra kunder i Skövde. Detta är ett kort uppdrag där du kommer hjälpa företaget att byta lokaler.  Arbetet innebär att bära och flytta byggmaterial och maskiner under en veckas tid.  För detta uppdrag är dina personliga kvalitéer det absolut viktigaste. Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och samarbetsvillig. Varför inte ansöka tillsammans med dina vänner? Meriter för tjänsten:  Truckkort  Erfarenhet/ kunskap ino... Visa mer
Nu söker vi extrapersonal till en av våra kunder i Skövde. Detta är ett kort uppdrag där du kommer hjälpa företaget att byta lokaler. 

Arbetet innebär att bära och flytta byggmaterial och maskiner under en veckas tid. 

För detta uppdrag är dina personliga kvalitéer det absolut viktigaste. Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och samarbetsvillig. Varför inte ansöka tillsammans med dina vänner?

Meriter för tjänsten:  Truckkort 
Erfarenhet/ kunskap inom bygglogistik 
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via annonsen eller mail. Urvalet sker löpande Visa mindre

Behandlingsassistenter till Kulabodan Behandlingshem!

För vår kund Kulabodan Behandlingshem söker vi nu Dig som är socialpedagog, behandlingspedagog, socionom eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning.  Kulabodan Behandlingshem utanför Skövde är ett hem för vård eller boende med målgruppen ungdomar med djupgående psykiska störningar och/eller omfattande social problematik. Deras idé bygger på individuell utveckling med stöd av professionellt behandlingsarbete och pedagogik. Kulabodan är ett lit... Visa mer
För vår kund Kulabodan Behandlingshem söker vi nu Dig som är socialpedagog, behandlingspedagog, socionom eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning. 

Kulabodan Behandlingshem utanför Skövde är ett hem för vård eller boende med målgruppen ungdomar med djupgående psykiska störningar och/eller omfattande social problematik. Deras idé bygger på individuell utveckling med stöd av professionellt behandlingsarbete och pedagogik.
Kulabodan är ett litet behandlingshem som tar emot ungdomar i åldern 10-18 år. 
De har ett psykodynamiskt synsätt och utgår från att tidiga relationer påverkar vår möjlighet till mentalisering och förståelse för sig själv och andra.
Ungdomarna som kommer till Kulabodan har på grund av tidiga trauman och/eller psykiatrisk problematik ett omfattande behov av vård och vuxenstöd i sin vardag. En viktig del av behandlingen är att lära ungdomarna att skapa och bevara relationer.

Att leka och att skapa positiva och gemensamma upplevelser och minne ihop med ungdomarna är viktigt. Omsorgsperspektivet, förståelse för trauma och anknytningsproblematik är viktiga grundpelare i verksamheten.
Du behöver kunna jobba individuellt med en ungdom men det är även viktigt att personalgruppen jobbar gemensamt med att se och förstå ungdomarnas uttryck och agerande. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med ungdomar i utsatta situationer. Tidigare erfarenhet av behandlingsarbete är önskvärt.

Det finns möjlighet till arbete i olika omfattningsgrad och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan här eller via mail till [email protected]. Visa mindre

Innesäljare sökes!

Ansök    Sep 29    Prowork Göteborg AB    Innesäljare
Driven innesäljare sökes! Vi söker en säljare inom rental / byggbranschen till en av våra kunder i Skövde. Du är den första företagets kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i deras lag när det gäller service och kundupplevelse.  Om rollen Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till verksamhetens kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kun... Visa mer
Driven innesäljare sökes!

Vi söker en säljare inom rental / byggbranschen till en av våra kunder i Skövde. Du är den första företagets kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i deras lag när det gäller service och kundupplevelse. 
Om rollen
Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till verksamhetens kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på deras kundcenter och via telefon, men även genom kundbesök ute på arbetsplatserna. Du erbjuder företagets kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och finns där för kunderna under hela uthyrningsprocessen. 
Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. 

Krav:
B-körkort 
Svenska och engelska i tal och skrift 
Erfarenhet av försäljning 
Goda datakunskaper 
Meriterande:  Kunskap av maskiner byggutrustning 
Lokalt nätverk inom branschen

Tillträde sker enligt överenskommelse. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via annonsen eller via mail. Visa mindre

Kundcenterchef

Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde.  Om rollen Som kundcenterchef ska du tillsammans med dina medarbetare etablera företagets varumärke på den lokala marknaden och göra företaget till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster. Företaget bidar till att effektivisera byggbranschen och öka deras kunders effektivitet och lönsamhet. En nyckel till framgång är också att du bearbetar marknaden genom att du ha... Visa mer
Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde. 
Om rollen
Som kundcenterchef ska du tillsammans med dina medarbetare etablera företagets varumärke på den lokala marknaden och göra företaget till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster.

Företaget bidar till att effektivisera byggbranschen och öka deras kunders effektivitet och lönsamhet. En nyckel till framgång är också att du bearbetar marknaden genom att du har många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer. Som kundcenterchef har du det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Du ansvarar för att utifrån företagets mål utveckla såväl verksamheten som ditt team med fokus på lönsam tillväxt, en hög servicenivå, och en arbetsplats där medarbetarna utvecklas, motiveras och trivs.

Om dig
Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten och har ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet.

Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla företagets marknadserbjudande. Genom att involvera och engagera underställd personal är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål.

Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen är en stor fördel. Att leda personal och organisationer med bred verksamhet är ett krav, då vi till den här rollen söker en trygg och erfaren ledare. 
Krav 

God svenska och engelska i tal och skrift 


Tidigare erfarenhet av att leda personal och organisationer


B-körkort Meriterande

Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via annonsen eller mail! Visa mindre

Kundcenterchef

Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde.  Om rollen Som kundcenterchef ska du tillsammans med dina medarbetare etablera företagets varumärke på den lokala marknaden och göra företaget till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster. Företaget bidar till att effektivisera byggbranschen och öka deras kunders effektivitet och lönsamhet. En nyckel till framgång är också att du bearbetar marknaden genom att du ha... Visa mer
Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde. 
Om rollen
Som kundcenterchef ska du tillsammans med dina medarbetare etablera företagets varumärke på den lokala marknaden och göra företaget till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster.

Företaget bidar till att effektivisera byggbranschen och öka deras kunders effektivitet och lönsamhet. En nyckel till framgång är också att du bearbetar marknaden genom att du har många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer. Som kundcenterchef har du det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Du ansvarar för att utifrån företagets mål utveckla såväl verksamheten som ditt team med fokus på lönsam tillväxt, en hög servicenivå, och en arbetsplats där medarbetarna utvecklas, motiveras och trivs.

Om dig
Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten och har ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet.

Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla företagets marknadserbjudande. Genom att involvera och engagera underställd personal är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål.

Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen är en stor fördel. Att leda personal och organisationer med bred verksamhet är ett krav, då vi till den här rollen söker en trygg och erfaren ledare. 
Krav 

God svenska och engelska i tal och skrift 


Tidigare erfarenhet av att leda personal och organisationer


B-körkort Meriterande

Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via annonsen eller mail! Visa mindre

Kundcenterchef

Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde.  Arbetsuppgifter Som kundcenterchef kommer du ha det övergripande budget-, personal-, och resultatansvaret för kundcentret. Du kommer även bearbeta marknaden genom att ha många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer. Utöver det kommer du ansvara för att teamet och verksamheten har en lönsam tillväxt, hög servicenivå sam... Visa mer
Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Skövde. 

Arbetsuppgifter
Som kundcenterchef kommer du ha det övergripande budget-, personal-, och resultatansvaret för kundcentret. Du kommer även bearbeta marknaden genom att ha många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer. Utöver det kommer du ansvara för att teamet och verksamheten har en lönsam tillväxt, hög servicenivå samt att företaget är en arbetsplats där medarbetarna trivs, motiveras och utvecklas. 

Kvalifikationer
Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten och har ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet. Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla företagets marknadserbjudande.

Krav 

God svenska och engelska i tal och skrift 


Tidigare erfarenhet av att leda personal och organisationer med bred verksamhet 


B-körkort Meriterande

Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via annonsen eller mail! Visa mindre

Servicetekniker

Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Har du jobbat med reparationer av maskiner eller fordon... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Har du jobbat med reparationer av maskiner eller fordon är det intressant!
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Truckkort 

Meriterande
BE-körkort


Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt cv via annonsen eller maila ditt cv till: [email protected] eller [email protected]. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker

Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Har du jobbat med reparationer av maskiner eller vitvar... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Har du jobbat med reparationer av maskiner eller vitvaror är det intressant!
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 


Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Vi söker anläggare till ett långt uppdrag

Just nu letar vi efter anläggare till Skövde. I rollen som anläggare kommer du att arbeta brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta allt från stensättning och skyltuppsättning till att bygga olika områden kring lekplatser. I vissa fall krävs erfarenhet av att hantera grävmaskin. Krav: 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst Relevant utbildning inom anläggning B-körkort Svenska i tal och skrift Meriterande: Erfarenhet av grävmaskin... Visa mer
Just nu letar vi efter anläggare till Skövde.


I rollen som anläggare kommer du att arbeta brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det kan innefatta allt från stensättning och skyltuppsättning till att bygga olika områden kring lekplatser. I vissa fall krävs erfarenhet av att hantera grävmaskin.


Krav:
2-3 års erfarenhet av liknande tjänst
Relevant utbildning inom anläggning
B-körkort
Svenska i tal och skriftMeriterande:
Erfarenhet av grävmaskin

Om dig:
Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och anpassningsbar. Du är van vid att jobba utomhus i en fysiskt tung miljö samt är självgående och tar egna initiativ. För att vara aktuell till denna tjänst gillar du att både arbeta ensam samt fungerar bra i grupp.
Låter detta intressant? Sök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till oss. Visa mindre