Lediga jobb Clustera Sverige AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Clustera Sverige AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Digital kommunikatör och webbutvecklare

Digital Kommunikatör och Webbutvecklare med förkärlek för WordPress För kunds räkning söker vi en digital kommunikatör och webbutvecklare med placering i Skövde. Om rollen Som digital kommunikatör och webbutvecklare kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av företagets digitala plattformar och kommunikationsstrategier. Ditt arbete kommer att omfatta allt från webbdesign i WordPress till ledning av digitala marknadsföringskampanjer. Fokus lig... Visa mer
Digital Kommunikatör och Webbutvecklare med förkärlek för WordPress

För kunds räkning söker vi en digital kommunikatör och webbutvecklare med placering i Skövde.

Om rollen

Som digital kommunikatör och webbutvecklare kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av företagets digitala plattformar och kommunikationsstrategier. Ditt arbete kommer att omfatta allt från webbdesign i WordPress till ledning av digitala marknadsföringskampanjer. Fokus ligger på användandet av sociala medier och annonsplattformar som Google Ads, LinkedIn och Facebook.

Ansvarsområden

Webbutveckling: Designa, utveckla och underhålla responsiva och användarvänliga WordPress-webbplatser.

Digital kommunikation: Skapa och implementera effektiva digitala kommunikationsstrategier över olika plattformar.

Sociala medier och annonsplattformar: Hantera och optimera närvaron på sociala medier och annonsplattformar, inklusive Google Ads, LinkedIn och Facebook.

Innehållsskapande: Utveckla engagerande och relevant innehåll för webb och sociala medier. Vara bekväm med film- och fotoredigering samt skapa kreativt innehåll som engagerar.

Trendspaning: Kontinuerligt utforska och testa nya digitala kommunikationstrender och teknologier.

Projektledning: Effektivt hantera både interna och externa projekt, säkerställa leverans i tid och med hög kvalitet.

Analys och utvärdering: Använda webbanalys och prestandamätningar för att utvärdera och förbättra digitala kampanjer och strategier.

Kvalifikationer

• Relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet inom webbutveckling, digital kommunikation eller liknande.
• Stark erfarenhet i WordPress och innehållshantering.
• Kunskap i sociala medier och digitala annonsplattformar som Google Ads, LinkedIn och Facebook.
• Förståelse för SEO, webbanalys och digital marknadsföring.
• Kreativitet och en passion för digital innovation.
• Starka kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team. Gärna flytande i engelska då många av våra uppdrag är internationellt utformade.

Den ideala kandidaten är en problemlösare i hjärtat, som trivs med att utforska nya idéer och lösningar. Du bör vara bekväm med att arbeta i en digitalt föränderlig miljö och kunna anpassa dig till aktuella trender och tekniker.

Vi önskar att du kan och har:

• B-körkort
• Flytande svenska
• Goda kunskaper i engelska

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månadslön

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Sök gärna tjänsten så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 31 januari 2024.

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Handledare / jobbcoach sommarvikariat i Skövde

Handledare sommarvikariat och vid behov i Skövde Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett ... Visa mer
Handledare sommarvikariat och vid behov i Skövde

Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och kreativitet och nytänkande välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchningstjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners, men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare/jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att börja studera.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt hjälper deltagarna att söka arbete. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Tjänsten är ett sommarvikariat, det vill säga en timanställning, och det finns även möjlighet att arbeta vid andra tillfällen då vi har behov. Placering på vårt kontor i Skövde. Vi ser gärna att du har erfarenhet som handledare/jobbcoach inom Rusta och Matcha sedan tidigare.

Du behöver uppfylla följande krav enligt alternativ 1 eller 2.

Alternativ 1

Du har minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska i tal och skrift.

Som sökande behöver du ha minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år. Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och talar och skriver flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fler språk utöver svenska och engelska är meriterande.

Sista ansökningsdag: 2 juni 2024.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i Clusteras framgång! Clusteras personal är organisationens viktigaste resurs och därför är det självklart att erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, och därmed vill vi skapa möjlighet för dig att arbeta med det du har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär, för att du ska kunna fortsättas att utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

IT-projektledare till Skövde

Ansök    Nov 28    Clustera Sverige AB    Projektledare, IT
Vi söker en erfaren och driven IT-projektledare i Skövde. Om kunden: Kunden är ett innovativt och framåtblickande företag som specialiserar sig på att leverera banbrytande IT-lösningar. Dom värdesätter kreativitet, teknologisk excellens och ett teambaserat tillvägagångssätt för att möta våra kunders behov. Din arbetsroll Som IT-projektledare hos kunden kommer du att spela en nyckelroll i att leda och samordna tekniska projekt från koncept till implement... Visa mer
Vi söker en erfaren och driven IT-projektledare i Skövde.

Om kunden: Kunden är ett innovativt och framåtblickande företag som specialiserar sig på att leverera banbrytande IT-lösningar. Dom värdesätter kreativitet, teknologisk excellens och ett teambaserat tillvägagångssätt för att möta våra kunders behov.

Din arbetsroll

Som IT-projektledare hos kunden kommer du att spela en nyckelroll i att leda och samordna tekniska projekt från koncept till implementering. Du kommer att arbeta nära med både teknik- och affärsteam för att säkerställa att projekt levereras effektivt, inom budget och tidsramar.

Dina ansvarsområden

Projektplanering och -ledning: Utveckla detaljerade projektplaner som omfattar alla nödvändiga aktiviteter. Övervaka och justera projektets framsteg löpande.

Teamledning: Led och motivera projektteamet. Skapa en samarbetsvänlig miljö som uppmuntrar innovation och hög prestation.

Kommunikation: Upprätthålla regelbunden kommunikation med alla intressenter, inklusive teammedlemmar, ledning och kunder.

Riskhantering: Identifiera potentiella risker och utveckla strategier för att hantera dem effektivt.

Budgethantering: Övervaka och kontrollera projektbudgeten för att säkerställa kostnadseffektivitet.

Kvalitetssäkring: Säkerställa att alla leveranser uppfyller fördefinierade kvalitetsstandarder och kundförväntningar.

Teknisk expertis: Ha en stark förståelse för de tekniska aspekterna av projektet för att kunna fatta välgrundade beslut och ge råd.

Vem är du?

• Relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet inom IT, projektledning eller relaterade fält.

• Beprövad erfarenhet som IT-projektledare.

• Starka ledarskapsförmågor och förmåga att motivera team.

• Utmärkta kommunikations- och presentationsförmågor.

• Erfarenhet av risk- och budgethantering.

• Kunskap om projektledningsverktyg och -metodiker, såsom Agile och Scrum.

Vi erbjuder:

• En stödjande arbetsmiljö.

• Möjligheter till professionell tillväxt och utveckling.

• Konkurrenskraftig lön och förmåner.

• Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

Du erbjuds

Utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant. Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Start omgående

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Flyttstädare/Städare/Lokalvårdare

Flyttstädare Städare/Lokalvårdare Kommun: Falköping, Skövde, Lidköping Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 3 Kvalifikationer Språk Meriterande • Svenska Körkort Krav • B Om jobbet Ett ledande familjebolag inom städbranschen. Vi söker en engagerad och positiv städare för att stärka vårt familj. Vi är kända för vår fokus på kvalit... Visa mer
Flyttstädare

Städare/Lokalvårdare


Kommun: Falköping, Skövde, LidköpingKorta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 3

Kvalifikationer

Språk

Meriterande

• Svenska

Körkort

Krav

• B

Om jobbet

Ett ledande familjebolag inom städbranschen. Vi söker en engagerad och positiv städare för att stärka vårt familj. Vi är kända för vår fokus på kvalitet och högklassig service, och nu har du chansen att bli en del av vår växande verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Utföra städning med hög precision och noggrannhet både hos privatkunder och företag.

Anpassa städningen och servicen efter våra kunders individuella önskemål och behov.

Vi söker dig som:

Har en positiv energi och en proaktiv inställning till arbete

Är inriktad på att ge enastående service till våra kunder

Har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt

Är redo att vara med på en spännande och utvecklande resa tillsammans med oss

Vi erbjuder:

En trygg tillsvidareanställning med goda arbetsvillkor och kollektivavtal

Möjligheten att vara en del av en välrenommerad organisation som värdesätter sina medarbetare

Kontinuerlig utbildning och möjligheter till personlig utveckling

Ett arbetsklimat där vi stöttar varandra och strävar efter gemensamma mål

Om du tror att du är den person vi söker och vill vara med och bidra till vår familj, ser vi fram emot att höra från dig!

Ansökan: Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Industrielektriker

Vi söker dig som brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en industrielektriker för placering i Skövde. Din arbetsroll I din arbetsroll ligger fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning och installation av kringliggande utrustning. Du arbetar både ensam och i grupp med industrielektriker, mekaniker, projektledare... Visa mer
Vi söker dig som brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon.

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en industrielektriker för placering i Skövde.

Din arbetsroll

I din arbetsroll ligger fokus på byggnation och installation av AGV och AMR, men även på felsökning och installation av kringliggande utrustning. Du arbetar både ensam och i grupp med industrielektriker, mekaniker, projektledare, drifttagare med flera. Det är en varierande roll med mycket frihet under ansvar.

Det dagliga arbetet är i företagets lokaler i Skövde. I arbetet ingår att vara en del av installation och drifttagning. Resor med övernattning förekommer ett par gånger om året, både nationellt och internationellt. Kunderna är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.

Vem är du?

• Du är industrielektriker.
• Du har erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer från industriverksamheter.
• Du har gärna några års yrkeserfarenhet från industribranschen.
• Du är van att jobba både ensam och i grupp.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Du erbjuds

Du erbjuds utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa med ett företag i framkant.

Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Handledare / Jobbcoach till Rusta och matcha Skövde

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där krea... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som är i behov av att söka nytt arbete eller behöver stöd med att komma i gång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också har goda kunskaper/nätverk inom arbetsmarknaden.

Behörigshetskrav:

Arbetslivserfaranhet

• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltidstjänst.
• Under de senaste 5 åren skall du ha arbetat 3 år motsvarande heltid som handledare alternativt coach med uppsagda eller arbetssökande.

Utbildningsbakgrund
Relevant akademisk utbildning alternativt relevant utbildning från yrkeshögskola inom områden

• Arbetsliv
• Organisation
• Personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Arbetslivspsykologi
• Beteendevetenskap
• Arbetsterapeut
• Socionomutbildning

Behärskar svenska språket i tal och skrift

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren.

Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet

Vad vi kan erbjuda dig
Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Servicetekniker / Idrifttagare av AGV:er och AMR:er

Vi söker en servicetekniker kombinerat med idrifttagning. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en servicetekniker / idrifttagare för placering i Skövde. Har du redan idag en roll inom en underhållsverksamhet eller liknande? Gillar du kundrelationer och vill ta nästa steg i din utveckling? Då har vi jobbet för dig! Här finns möjlighet att resa till spännande kunder både inom Sverige och utomlands. Din arb... Visa mer
Vi söker en servicetekniker kombinerat med idrifttagning.

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en servicetekniker / idrifttagare för placering i Skövde. Har du redan idag en roll inom en underhållsverksamhet eller liknande? Gillar du kundrelationer och vill ta nästa steg i din utveckling? Då har vi jobbet för dig! Här finns möjlighet att resa till spännande kunder både inom Sverige och utomlands.

Din arbetsroll

Som servicetekniker reser du till företagets kunder för att utföra funktionsservice, akut- och garantiärenden och/eller produktionssupport för AGV:er / AMR:er. Du återkopplar utfallet av kundbesöken både till kunden och till den egna organisationen för att kontinuerligt ta lärdom och utveckla våra AGV- och AMR-leveranser. I de flesta serviceärenden agerar du själv ute hos kunden. Du har alltid ett nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla, bred kompetens och viljan att hjälpa / stötta varandra.

När du inte har uppdrag ute hos kund är du delaktig i projekt vid idrifttagning/igångkörning av våra AGV:er / AMR:er i vår verkstad. I slutskedet av projekten är du också delaktig i att driva funktionsmässiga punkter till avslut.

Resor och övernattningar är en stor del av tjänsten.

Vem är du?

• Du har erfarenhet från underhålls- och/eller automationsverksamhet.
• Du är affärsmässig i din dialog med kunden.
• Du har ett logiskt tänkande, god felsökningsförmåga och gillar problemlösning ute hos kund.
• Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.
• Du har kunskaper inom Siemens TIA Portal både mjukvaru- och hårdvarumässigt.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Du har B-körkort.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer.

Meriterande

• Teknisk utbildning.
• Erfarenhet av mekaniskt- och/eller elektriskt underhåll.
• Erfarenhet från Siemens S7 Classic-programmering.
• Erfarenhet från arbete med AGV:er / AMR:er.

Du erbjuds

Du erbjuds utmanande arbetsuppgifter med ny teknik, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett växande företag. Exempel på utvecklingsvägar är mot programmering, projektledning etc. Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, glädje och stolthet med en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Automationsingenjör PLC

Vi behöver förstärka produktionsanläggningen i Skövde med en automationsingenjör inom området PLC. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en automationsingenjör PLC för placering i Skövde. Vi söker dig som önskar en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med programmering och driftsättning av automationsutrustningar inom industriell verksamhet såsom robotceller,... Visa mer
Vi behöver förstärka produktionsanläggningen i Skövde med en automationsingenjör inom området PLC.

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en automationsingenjör PLC för placering i Skövde. Vi söker dig som önskar en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med programmering och driftsättning av automationsutrustningar inom industriell verksamhet såsom robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner etc

Din arbetsroll

I projekten som automationsingenjör medverkar du från försäljningsskedet till det att anläggningen är driftsatt och överlämnad till kunden. Du utgår från företagets lokaler i Skövde där utrustningar driftsätts och testkörs, men åker då och då ut på besök hos kunder. Kunderna är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och ingår i ett starkt team med hög lagkänsla. I verksamheten finns stora möjligheter till kompetensutbyte med många duktiga tekniker.

Vem är du?

• Du har teknisk utbildning och flera års yrkeserfarenhet från PLC-programmering inom industrin. Om du dessutom har erfarenhet från automationsbranschen så ser vi det som meriterande.
• Erfarenhet från programmering av HMI-system, drivteknik, robot, materialhantering och elkonstruktion ser vi som meriterande.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Du erbjuds

Med passion för automation erbjuds du både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom den interna utbildningsenheten finns det dessutom möjligheter att utbildas av de främsta experterna inom varje område.

Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

PLC-programmerare / koncept

Är du PLC-programmerare som behärskar konceptuell programmering? Då är du rätt person för den här tjänsten. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en PLC-programmerare i Skövde. Som PLC-programmerare kommer du att vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar. Din arbetsroll I rollen som PLC-programmerare kommer du jobba med konceptframtagning, programmer... Visa mer
Är du PLC-programmerare som behärskar konceptuell programmering?

Då är du rätt person för den här tjänsten. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en PLC-programmerare i Skövde. Som PLC-programmerare kommer du att vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar.

Din arbetsroll

I rollen som PLC-programmerare kommer du jobba med konceptframtagning, programmering och driftsättning av mobila robotar inom tillverkningsindustrin. Det är en roll med mycket frihet under ansvar. Du utgår ifrån företagets lokaler i Skövde där AGV:er och AMR:er programmeras, driftsätts och testkörs. Efter leverans åker du med ut till kund och säkerställer att rätt funktionalitet uppnås. Kunderna är både stora och små företag inom flera olika branscher, både nationellt och internationellt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla och bred kompetens.

Vem är du?

• Du har minst 5 års yrkeserfarenhet från PLC-programmering inom industrin. Om du dessutom har erfarenhet från AGV/AMR-lösningar så ser vi det som mycket meriterande.
• Du har förmåga att se helheten i hur olika system fungerar och hänger ihop för att ta dig an konceptuell programmering från grunden där så behövs.
• Du har ett logiskt tänkande och har förmåga att programmera komplexa kommunikationsgränssnitt mot både intern och extern utrustning.
• Du har djup kunskap inom Siemens TIA Portal både mjukvaru- och hårdvarumässigt.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Meriterande

• Erfarenhet från programmering av HMI-system, driv-/reglerteknik och materialhantering.
• Högskoleingenjörsutbildning inom automation eller liknande.

Du erbjuds

Du erbjuds utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant.

Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Automationstekniker service

Vi erbjuder dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en automationstekniker inom service för placering i Skövde. Vi söker dig som önskar en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med befintliga produktionsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom robotceller, monteringsutrustningar, special... Visa mer
Vi erbjuder dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en automationstekniker inom service för placering i Skövde. Vi söker dig som önskar en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din arbetsroll kommer du att jobba med befintliga produktionsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner etc.

Din arbetsroll

Du utgår från företagets lokaler i Skövde, men åker ofta ut på uppdrag hos kunder. Dessa är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla.

Vem är du?

• Du har teknisk utbildning och kompetens inom automation.
• Du förstår vikten av en god kundrelation.
• Har du erfarenhet från industrin så ser vi det som meriterande.
• Har du erfarenhet från programmering av HMI-system, drivteknik, robot, materialhantering, elinstallation och elkonstruktion är det meriterande.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Du erbjuds

Med passion för automation erbjuds du både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Genom den interna utbildningsenheten finns det dessutom möjligheter att utbildas av de främsta experterna inom varje område.

Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Projektledare

Ansök    Jul 4    Clustera Sverige AB    Projektledare, IT
Vi söker en erfaren och driven projektledare i Skövde. För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en projektledare för placering i Skövde. Vi söker dig som brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar? Din arbetsroll Du erbjuds en roll med mycket frihet under ansvar. I rollen som projektl... Visa mer
Vi söker en erfaren och driven projektledare i Skövde.

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en projektledare för placering i Skövde. Vi söker dig som brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar?

Din arbetsroll

Du erbjuds en roll med mycket frihet under ansvar. I rollen som projektledare kommer du att självständigt driva kund- och utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att leda projektgrupper med tvärfunktionella resurser mot kunder som är både nationella och internationella. En viktig uppgift är att ansvara för dina projekts ekonomi och hantering av avvikelser/risker för att kunna ta rätt beslut. Vissa resor ingår i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Du hanterar flera projekt parallellt och motiverar dina projektdeltagare.
• Du har det övergripande ansvaret för dina projekt och genom att förstå de nästkommande stegen ger du organisationen rätt förutsättningar att nå uppsatta mål.
• Du ansvarar för planering, styrning och uppföljning för att nå uppsatta mål inom teknik, tid och kostnad.
• Du har löpande kontakt med kunder och leverantörer, där det förekommer förhandlingar ibland.

Vem är du?

• Högskoleingenjörsutbildning inom maskin, automation eller liknande.
• Minst 5 års erfarenhet av en liknande roll.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver det har du en förmåga att planera och prioritera för att ta rätt beslut beroende på de situationer som uppstår.

Meriterande

• Produktionsteknisk erfarenhet.
• Vana av affärssystem.

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är affärsmässig i ditt sätt att arbeta. Du har en förmåga att förstå eventuella risker och jobbar för att minimera dess inverkan.

Vidare har du ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.

Du erbjuds

Utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant. Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Projektledare

Ansök    Jul 4    Clustera Sverige AB    Projektledare, IT
Vill du driva projekt mot framtidens automation tillsammans med innovativa projektmedlemmar? Då kan du vara rätt person! För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en projektledare för placering i Skövde. Din arbetsroll Som projektledare har du stor möjlighet att påverka leveranser av automationsutrustningar till våra kunder. Varje projekt är kundanpassat och variationen mellan olika företag, branscher samt t... Visa mer
Vill du driva projekt mot framtidens automation tillsammans med innovativa projektmedlemmar? Då kan du vara rätt person!

För kunds räkning, ett teknikföretag som är helhetsleverantör inom automation, söker vi en projektledare för placering i Skövde.

Din arbetsroll

Som projektledare har du stor möjlighet att påverka leveranser av automationsutrustningar till våra kunder. Varje projekt är kundanpassat och variationen mellan olika företag, branscher samt tekniklösningar är stor.

Din uppgift är att leda, samarbeta och förhandla med alla ingående parter i syfte att nå uppsatta projektmål. Du ansvarar för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på säkerhet, teknik, tid, ekonomi och naturligtvis en nöjd kund.

Du utgår från företagets lokaler i Skövde och besöker kunder vid behov i projekten.

Vem är du?

• Vi värderar att du i första hand är rätt person och ser erfarenheter som bonus.
• Drivs av att jobba i projektform och känner att egenskaper som strukturerad, kommunikativ, lyhörd och prestigelös stämmer in på dig – då kan du vara rätt person för oss!
• Har intresse kring hur ditt ledarskap påverkar människor, löser konflikter och skapar bra arbetsklimat i projektgruppen.

Meriterande:

• Erfarenhet av projektledning.
• Erfarenhet av maskinsäkerhet.
• Kunskap inom automation, såsom tidigare erfarenheter av programmering, konstruktion eller montage.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi hanterar ansökningarna löpande.

Du erbjuds

Du erbjuds både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Utöver detta är företaget måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar.

Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 13 augusti

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Erfaren frontendutvecklare

Erfaren frontendutvecklare För kunds räkning, ett teknik- och systemutvecklingsföretag, söker vi en erfaren frontendutvecklare för placering på deras IT-avdelning i Skövde eller Alingsås. Vi söker dig som har erfarenhet inom design och det visuella, men som också har bra insyn i hur saker fungerar i backend. Du har stor erfarenhet av css-styling, jobbat med UX/design och som givetvis kan realisera det du ser i kod. Rollen som frontendutvecklare I din ro... Visa mer
Erfaren frontendutvecklare

För kunds räkning, ett teknik- och systemutvecklingsföretag, söker vi en erfaren frontendutvecklare för placering på deras IT-avdelning i Skövde eller Alingsås. Vi söker dig som har erfarenhet inom design och det visuella, men som också har bra insyn i hur saker fungerar i backend. Du har stor erfarenhet av css-styling, jobbat med UX/design och som givetvis kan realisera det du ser i kod.

Rollen som frontendutvecklare

I din roll som utvecklare kommer du ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i ett utvecklingsteam. Du kommer vara med och påverka framsidan av olika system och applikationer, realisera framtagna designer och samtidigt hantera kopplingen till backend tillsammans med övriga utvecklare. Arbetet innebär även att stötta kollegor när det kommer till frontend samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt driv och fokus.

Exempel på uppdrag: Realisering i kod av framtagna designs, workshops med och utan kund och ockulära genomgångar/tester av gränssnitt.

Vad vi söker hos dig

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper som värdesätts högt. Då vardagen består av att arbeta i olika typer av projekt samt träffa olika slags människor, är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa projektet framåt på bästa sätt. Du har även förmåga att tänka utanför lådan när det behövs.

Du kan detta: React, HTML5, CSS, Javascript, WordPress och Versionshantering.

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta: Node, , design/dokumentationsverktyg (exempelvis Figma) och erfarenheter av tidigare projektarbete.

Som IT-konsult blir du en del av ett härligt internationellt konsultteam där konsulterna besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av företagets världsledande kunder.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsvillkor: Provanställning med anställningstid enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse, fast månadslön

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdag: 30 maj

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Erfaren backendutvecklare

Erfaren backendutvecklare För kunds räkning, ett teknik- och systemutvecklingsföretag, söker vi en erfaren backendutvecklare för placering på deras IT-avdelning i Skövde eller Alingsås. Vi söker dig som kan bygga ett system från grunden, har mycket bra databaskompetens samt har en förmåga att tänka utanför lådan när det behövs. Du kan framför allt backend, men har också en okej insyn i hur saker fungerar i frontend. Du har stor praktisk erfarenhet av . Du... Visa mer
Erfaren backendutvecklare

För kunds räkning, ett teknik- och systemutvecklingsföretag, söker vi en erfaren backendutvecklare för placering på deras IT-avdelning i Skövde eller Alingsås. Vi söker dig som kan bygga ett system från grunden, har mycket bra databaskompetens samt har en förmåga att tänka utanför lådan när det behövs. Du kan framför allt backend, men har också en okej insyn i hur saker fungerar i frontend. Du har stor praktisk erfarenhet av . Du tar också gärna på dig rollen att koordinera andra mindre erfarna utvecklare

Rollen som backendutvecklare

I din roll som utvecklare kommer du att ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i utvecklingsteamet. Arbetet kommer innebära allt från nyutveckling till förvaltning, från enklare till mer komplexa lösningar. Då problem och uppdrag skiljer sig är det viktigt att du också anpassar valet av verktyg, språk, tekniker, produkter och hjälpmedel därefter. Du behöver ha stor förståelse för backend och databas, men även god insikt i vad som pågår i frontend. Arbetet innebär även att stötta kollegor när det framför allt kommer till backend/databas samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt driv och fokus.

Exempel på uppdrag: Planering och realisering i kod av kundspecifika anpassningar, integrationslösningar över olika kommunikationsprotokoll med säkerhetskrav, workshops med eller utan kund och code reviews av skriven kod.

Vad vi söker hos dig

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper som värdesätts högt. Då vardagen består av att träffa många olika kunder med olika kunskaper om fastigheternas IT-miljö, är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa kunden framåt på bästa sätt.

Du kan detta: Objektorienterad programmering (ex Node, Typescript, C#), och Versionshantering.

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta: Automatiska tester, systemarkitektur, projektledning, Delphi-programmering, erfarenheter av och projektarbete och Linuxadministration.

Som IT-konsult blir du en del av ett härligt internationellt konsultteam där konsulterna besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsvillkor: Provanställning med anställningstid enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse, fast månadslön.

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdag: 30 maj

Om rekryteringen

Detta är ett rekryteringsuppdrag som handhas av Clustera Sverige AB.

Har du frågor eller funderingar, kontakta Slejman Karadag på telefon 073-566 37 37 eller e-post: [email protected] Visa mindre

Handledare / jobbcoach till Rusta och Matcha på deltid i Skövde

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och kreativi... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och kreativitet och nytänkande välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchningstjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att komma igång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt hjälper deltagarna att söka arbete genom att rekrytera arbetsgivare till vår interna arbetsgivardatabas. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Tjänsten är på 50% med möjlighet att utöka den till 100% framöver. Placering på vårt kontor i Skövde.

Du behöver uppfylla följande krav enligt alternativ 1 eller 2.

Alternativ 1

Du har minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska i tal och skrift.

Du har utbildning inom något av följande områden:

• Arbetsliv
• Organisation och personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Företagsekonomi
• Psykologi
• Beteendevetenskap
• Samhällsvetenskap
• Pedagogik
• Arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Som sökande behöver du ha minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år. Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och talar och skriver flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fler språk utöver svenska och engelska är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i Clusteras framgång! Clusteras personal är organisationens viktigaste resurs och därför är det självklart att erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, och därmed vill vi skapa möjlighet för dig att arbeta med det du har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär, för att du ska kunna fortsättas att utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Handledare / Jobbcoach till Rusta och matcha Skövde 50%

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där krea... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att komma igång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt ska söka arbete för kunderna genom att rekrytera arbetsgivare till vår interna arbetsgivardatabas. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Vad vi ser framför oss

Alternativ 1

Du har minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska.

Du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år

Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och pratar flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Handledare / Jobbcoach till Rusta och matcha Skövde Sommarvikarie

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där krea... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att komma igång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt ska söka arbete för kunderna genom att rekrytera arbetsgivare till vår interna arbetsgivardatabas. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Vad vi ser framför oss

Alternativ 1

Du har minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska.

Du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år

Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och pratar flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Handledare / jobbcoach till Rusta och Matcha på deltid i Skövde

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och kreativi... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper varje år över en miljon människor att leva ett bättre liv.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och kreativitet och nytänkande välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchningstjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som söker arbete eller behöver stöd med att komma igång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också aktivt hjälper deltagarna att söka arbete genom att rekrytera arbetsgivare till vår interna arbetsgivardatabas. Nätverkande är en stor och viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå målet.

Tjänsten är på 50% med möjlighet att utöka den till 100% framöver. Placering på vårt kontor i Skövde.

Du behöver uppfylla följande krav enligt alternativ 1 eller 2.

Alternativ 1

Du har minst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Flytande svenska i tal och skrift.

Du har utbildning inom något av följande områden:

• Arbetsliv
• Organisation och personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Företagsekonomi
• Psykologi
• Beteendevetenskap
• Samhällsvetenskap
• Pedagogik
• Arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Som sökande behöver du ha minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två år. Studier och arbetslivserfarenheten måste intygas.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och talar och skriver flytande svenska.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Fler språk utöver svenska och engelska är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig

Varje medarbetare är lika viktig i Clusteras framgång! Clusteras personal är organisationens viktigaste resurs och därför är det självklart att erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, och därmed vill vi skapa möjlighet för dig att arbeta med det du har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär, för att du ska kunna fortsättas att utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Handledare / Coach till Clustera Sverige AB

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där krea... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som är i behov av att söka nytt arbete eller behöver stöd med att komma i gång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också har goda kunskaper/nätverk inom arbetsmarknaden.

Behörigshetskrav:

Arbetslivserfaranhet

• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltidstjänst.
• Under de senaste 5 åren skall du ha arbetat 3 år motsvarande heltid som handledare alternativt coach med uppsagda eller arbetssökande.

Utbildningsbakgrund
Relevant akademisk utbildning alternativt relevant utbildning från yrkeshögskola inom områden

• Arbetsliv
• Organisation
• Personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Arbetslivspsykologi
• Beteendevetenskap
• Arbetsterapeut
• Socionomutbildning

Behärskar svenska språket i tal och skrift

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren.

Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vad vi kan erbjuda dig
Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre

Handledare / Coach till Clustera Skövde

Om oss Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år. Vad innebär det att vara en del av Clusteras team? Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där krea... Visa mer
Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor att leva ett bättre liv varje år.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativiteten och nytänkandet välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchnings tjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat till motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Som handledare / jobbcoach kommer du ansvara för planering, dokumentation samt coachning av våra deltagare som är i behov av att söka nytt arbete eller behöver stöd med att komma i gång med studier.

Det är viktigt att du är driven, självgående, resultatinriktad, målmedveten och har erfarenhet av att handleda samtidigt som du också har goda kunskaper/nätverk inom arbetsmarknaden.

Behörigshetskrav:

Arbetslivserfaranhet

• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltidstjänst.
• Under de senaste 5 åren skall du ha arbetat 3 år motsvarande heltid som handledare alternativt coach med uppsagda eller arbetssökande.

Utbildningsbakgrund
Relevant akademisk utbildning alternativt relevant utbildning från yrkeshögskola inom områden

• Arbetsliv
• Organisation
• Personalarbete
• Studie- och yrkesvägledning
• Arbetslivspsykologi
• Beteendevetenskap
• Arbetsterapeut
• Socionomutbildning

Behärskar svenska språket i tal och skrift

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren.

Arbetslivserfarenheten måste intygas.

Vad vi kan erbjuda dig
Varje medarbetare är lika viktig i CLUSTERAs framgång! Personal på CLUSTERA är organisationens viktigaste resurs och därför blir det självklart att erbjuda utveckling- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsättas utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Visa mindre