Lediga jobb som Elkonstruktör i Skövde

Se lediga jobb som Elkonstruktör i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Skövde Energi söker beredare inom elnät

Ansök    Sep 26    Skövde kommun    Elkonstruktör
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebä... Visa mer
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö?

På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi är ett kommunalt bolag och ägs av kommuninvånarna genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter.

Som beredare/planeringsingenjör ingår du i affärsområde Elnät. Inom affärsområdet finns planeringstekniker, driftansvarig och mättekniker. Beredare/planeringsingenjör rapporterar till affärsområdeschefen, men har nära samarbete med affärsområde Kraftvärme och affärsområde Energitjänster.

Skövde Energis värdeord är tillsammans, ansvar, nytänkade och hjärta. Värdeorden är en viktig del av vår fortsatta kulturresa.

Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som beredare/planeringsingenjör på Skövde Energi arbetar du brett inom ditt område och tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för underhåll och utveckling av elnätet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är beredning och projektering, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, tillståndsfrågor, materialbeställningar, kontakter med kunder och myndigheter, dokumentation och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har förmågan att skapa goda kundrelationer. Du är lyhörd, kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Som person är du duktig på att planera och prioritera arbetsuppgifter efter belastning och du trivs med att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du strukturerad, ordningsam, självständig och kostnadsmedveten i ditt arbete.

För tjänsten behöver du ha gymnasieutbildning inom el eller kompetens som bedöms likvärdig. Eftergymnasial utbildning inom elkraft är mycket meriterande, men inte ett krav. Tjänsten kräver att du har B-körkort. Du kan komma att ingå i vår beredskap och då innebär det att du under beredskapsveckan måste bo max 30 minuter körtid från arbetsplatsen.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten som beredare/planeringsingenjör är placerad i säkerhetsklass. Därför kommer en säkerhetsprövning och säkerhetsintervju att göras innan anställning. Visa mindre

Konstruktör/provare inom El/Kraft, Caverion - Skövde

Ansök    Nov 20    Caverion Sverige AB    Elkonstruktör
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker just nu en konstruktör/provare inom elkraft till vår filial i Skövde. Det här är en riktigt intressant roll för dig som vill vara med och utvecklas med oss. Konstruktionsavdelningarna inom Caverion Projekt är under uppbyggnadsfasen och bedrivs idag av en erfaren elkraftsingenjör. Dina arbetsuppgifter Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara inriktad mot konstruktion, provning och idrifttagning av elkra... Visa mer
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker just nu en konstruktör/provare inom elkraft till vår filial i Skövde. Det här är en riktigt intressant roll för dig som vill vara med och utvecklas med oss. Konstruktionsavdelningarna inom Caverion Projekt är under uppbyggnadsfasen och bedrivs idag av en erfaren elkraftsingenjör.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara inriktad mot konstruktion, provning och idrifttagning av elkraftsentreprenader mot industri och E-mobility. Till en början så kommer fokus att ligga på E-mobility området, med nätstationer för elbilsladdare som huvudfokus. Vi kommer även parallellt arbeta med entreprenader mot industrin med mellan- och lågspänningsställverk, transformatorer, reservkraft och kontrollsystem.

Erfarenhet som konstruktör/provare är inte ett krav, vi tar även gärna emot ansökningar från dig som har relevant utbildning och är nyexaminerad. Handledning kommer att finnas, så vi växer tillsammans.

I rollen ingår även

• Ansvara för elkraftkonstruktion inom industri och E-mobility och även att ta anläggningen i drift
• Presentera tekniska lösningar/konstruktioner för projektledarna som ligger till grund för att kunna driva och genomföra projekten på ett lönsamt och effektivt sätt.
• Ansvara för det regelverk som gäller för elkraftsinstallationer.
• Upprätta kvalitetsdokument och vara projektledaren behjälplig med relationshandlingar.
• Tjänsteresor inom hela Sverige kommer förekomma frekvent

Din bakgrund

• Utbildning med inriktning på elkraft alt. motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Kunskaper i Elprocad, AutoCAD och MagiCAD är meriterande
• Erfarenhet från konstruktion inom elkraft samt gärna även erfarenhet från arbete med totalentreprenader
• Reläskyddsprogrammering och reläskyddsprovning är meriterande
• Provning och idrifttagning av elkraftsanläggningar är meriterande
• Gärna praktisk erfarenhet från elmontage
• B-körkort.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail [email protected] alt. distriktschef Johan Stridh tel. 070-561 39 31, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 14 januari 2024!

OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Telefonist i Skövde/Lidköping

Ansök    Okt 17    Väner Taxi AB    Taxitelefonist
Taxi Lidköping är ett traditionellt taxibolag med fokus på persontransporter, vi har funnits sen år 1939. Vi kör dygnets alla timmar, 7 dagar i veckan. Våra kunder består av både privatpersoner och företagare. Skolskjuts, färdtjänst, sjukresor, budtransporter, flygtaxi, närtrafik och flextrafik är något vi kör dagligen. Vi har arbetsplatser i både Lidköping och Skövde. Vi söker Telefonist till vår växel i Lidköping/Skövde. Arbetstiden är förlagt lite olika... Visa mer
Taxi Lidköping är ett traditionellt taxibolag med fokus på persontransporter, vi har funnits sen år 1939. Vi kör dygnets alla timmar, 7 dagar i veckan. Våra kunder består av både privatpersoner och företagare. Skolskjuts, färdtjänst, sjukresor, budtransporter, flygtaxi, närtrafik och flextrafik är något vi kör dagligen.
Vi har arbetsplatser i både Lidköping och Skövde.
Vi söker Telefonist till vår växel i Lidköping/Skövde. Arbetstiden är förlagt lite olika då vi har öppet dygnet runt alla dagar på året.
Vi söker just nu en telefonist, på 50-75% varierad tid enligt överenskommet förmiddag/eftermiddag/natt.
Du kommer bland annat att arbeta med att supporta våra taxichaufförer, hantera beställningar via telefon och digitala kanaler, övervaka trafiken samt fördela köruppdrag. Du är spindeln i nätet för kund och för chaufför.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, det är bra om du har god geografisk kunskap över Skaraborg och datorvana är ett krav. Du bör även vara flexibel, noggrann, strukturerad, trevlig, stresstålig. Du skall ha en bra datavana. Visa mindre

Växeltelefonist

Ansök    Aug 30    Billinge Taxi AB    Växeltelefonist
Vi söker ytterligare 2 kollegor till vårt kontor i Skövde. Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande. Det här förväntar vi oss av dig: Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift God datorvana och förmåga att sätta sig in i olika sy... Visa mer
Vi söker ytterligare 2 kollegor till vårt kontor i Skövde.
Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande.
Det här förväntar vi oss av dig:
Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift
God datorvana och förmåga att sätta sig in i olika system
Behålla lugnet och fokusera på uppgiften även när det är mycket att göra
Ansvarstagande med hög arbetsnärvaro och samarbetsförmåga
Hög social kompetens Visa mindre

Beredare - Motala, Skövde, Trollhättan, Borås

Ansök    Jul 25    Vattenfall AB    Elkonstruktör
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Beredare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.? Vad gör en Beredare hos os... Visa mer
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Beredare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.?
Vad gör en Beredare hos oss? I rollen ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du ska även ta fram underlag för offerter och anbud. Här förväntas du aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten.
Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Tjänsten innebär att du ska designa eldistributionsnät, både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer.
Din bakgrund
För att trivas som Beredare krävs det att du är en driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta. Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i en resultatorienterad verksamhet, hög serviceanda är viktigt och du är en person som ser möjligheter istället för problem. Ditt arbetssätt präglas av struktur samt av ordning och reda.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
En el-teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete med frilednings-, jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller ledande distributionselektriker är meriterande
Det är även meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete
Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.

I din roll förväntas du aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services!
Mer information
Vi erbjuder ?
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Motala, Skövde, Trollhättan eller Borås. Vi söker nya medarbetare över stora delar av Sverige. Fler orter skulle kunna vara möjliga, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Rickard Andersson, [email protected] eller 070-657 17 32.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sperling, joha[email protected]. Inga ansökningar tas emot via mail.
Under semesterperioden kan svarstiden vara längre. Maila gärna dina frågor, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Urval sker efter sista ansökningsdag.
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 13 augusti 2023!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Om oss
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Besiktningsingenjör/Elkonstruktör

Ansök    Sep 7    Cowi AB    Elkonstruktör
Vill du vara med och bygga vidare på COWIs besiktningsgrupp i Väst? Vi satsar nu än mer på besiktning och söker dig som har dokumenterad erfarenhet av besiktningar inom el samt är kunnig inom elkonstruktion. Är du intresserad av att ta dig an den här rollen tillsammans med kollegor och besiktningssamordnare? Då ska du söka tjänsten så snart som möjligt! Besiktningsingenjör/Elkonstruktör Vi söker en Besiktningsingenjör/Elkonstruktör till vårt kontor och ... Visa mer
Vill du vara med och bygga vidare på COWIs besiktningsgrupp i Väst? Vi satsar nu än mer på besiktning och söker dig som har dokumenterad erfarenhet av besiktningar inom el samt är kunnig inom elkonstruktion. Är du intresserad av att ta dig an den här rollen tillsammans med kollegor och besiktningssamordnare? Då ska du söka tjänsten så snart som möjligt!

Besiktningsingenjör/Elkonstruktör
Vi söker en Besiktningsingenjör/Elkonstruktör till vårt kontor och team i Skövde som kan hjälpa oss att fortsatt göra en positiv skillnad för våra kunder.
Vi ingår i avdelningen Byggnad & Fastighet Väst där vi arbetar med hela värdekedjan inom byggnad och fastighet. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik och Projektledning. Tillsammans är vi ett team med målsättningen att leverera hållbara lösningar med kvalitet i alla våra projekt.

Din primära uppgift i teamet är att utföra och leda elrevisionsbesiktningar gärna i kombination med andra elkraftsrelaterade områden som exempelvis entreprenadbesiktningar, provningar eller mätningar. Vi arbetar i så väl små som stora projekt såsom skolor, kontor, sjukhus, bostäder och industrier.
Vi söker dig som är auktoriserad av Elektriska Nämnden alternativt ha planer på att auktorisera dig inom kort. Har du dokumenterad erfarenhet av entreprenadsbesiktningar (gärna från annat konsulterande ingenjörsföretag) är det meriterande, precis som en lokal förankring i Västra Götaland bland presumtiva kunder och samarbetspartners.
När du inte arbetar med besiktningar har du möjlighet att kombinera besiktningsarbetet med elkonstruktion. Dina arbetsuppgifter kommer då att vara att:
• projektera i nybyggnads- och ombyggnadsprojekt
• ta fram en passande teknisk lösning för aktuellt projekt
• ta fram rambeskrivningar enligt AMA EL
• ha kontinuerlig kontakt med kund/beställare
• upprätta och förvalta relationer med nya och gamla kunder till COWI
Kvalifikationer
Det första steget till framgång i den här rollen är att du gillar att samarbeta med de människor du har omkring dig, oavsett om de är kollegor, partners eller kunder. Du skapar band till andra genom att agera respektfullt och hålla dina löften. Och du fastnar inte i gamla mönster, utan fortsätter att utforska nya insikter och sätt att förbättras.
För att lyckas i rollen som Besiktningsingenjör/Elkonstruktör tror vi att du uppskattar att skapa relationer och affärsmöjligheter. Du är social, positiv, serviceinriktad, noggrann och engagerad som person och har lätt för att arbeta i grupp. För att passa för tjänsten behöver du också någon av utbildningarna:
· 4-årig tekniskt gymnasium med inriktning elkraft eller
· högskoleutbildning inom elkraft eller KY/YH-utbildning inom elkraft

och ha minst ett par års arbetslivserfarenhet inom elkraft, gärna som besiktningsingenjör, samt allmän behörighet.

En arbetsplats - och mycket mer
På COWI arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar och beboelig värld. Det gör vi genom att använda vår kunskap och nyfikenhet – och ibland även vårt mod – för att skapa de lösningar som världen behöver idag för att möjliggöra en bättre framtid. Därför säger vi nej till fossilbaserade projekt och strävar efter att 100 procent av våra intäkter ska komma från aktiviteter som för våra kunder i riktning mot hållbarhet.
På vårt kontor i Skövde arbetar ca 20 personer där vi har en fin gemenskap och trevliga sociala aktiviteter. Här jobbar vi inom divisionerna Byggnad & Fastighet och Samhällsbyggnad. Hos oss omges du av massor med grym kompetens och framför allt riktigt trevliga kollegor.
Vi värdesätter olikheter och utveckling och odlar en miljö där alla hör hemma och har roligt. För det är det som tar fram det bästa hos dig, både på jobbet och hemma.
Vi finns huvudsakligen i Skandinavien, Storbritannien, Nordamerika och Indien och har för närvarande 7 300 medarbetare med expertis inom teknik, arkitektur, energi och miljö.
Vårt erbjudande
Att vara en del av COWI-gemenskapen erbjuder mer än bara konkurrenskraftiga villkor. Vi tar hand om våra medarbetare.
Vi är ett stiftelse- och personalägt företag där du har möjlighet att bli delägare. Du erbjuds utvecklings­möjligheter genom vårt egenutvecklade utbildningsprogram COWI Academy med nätverkande över hela företaget, ett fördelaktigt förmånspaket och individuell utvecklingsplan genom vårt karriärsystem.
På COWI får du möta trevliga och ambitiösa kollegor. Tillsammans firar vi framgångar och umgås genom olika aktiviteter på arbetet.

Är du intresserad?
Det hoppas vi! Vi ser fram emot att ta del av din dokumentation så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 8 oktober, men annonsen kan stängas ner tidigare när vi har hittat vår nya Besiktningsingenjör/Elkonstruktör.
Om du har fler frågor om tjänsten eller vad vi har att erbjuda kontakta gärna Tommy Kensing, gruppchef Elteknik, [email protected] eller 0768 - 99 46 25. Gällande frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Sarah Wallentin, rekryteringspartner COWI Byggnad & Fastighet, [email protected] eller 0707 – 20 67 43.
Lär känna oss ännu bättre på vår webbplats, www.cowi.com, där du får veta mer om våra projekt, vår strategi, vad vi vill åstadkomma och hur livet på COWI ser ut.
Lika möjligheter för alla
På COWI månar vi om lika möjligheter för alla medarbetare och sökande utifrån individuella förutsättningar utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet, könsuttryck, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller ålder.


#LI-hybrid Visa mindre

Elkonstruktör, Södra Sverige

Ansök    Feb 7    Vattenfall AB    Elkonstruktör
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar elnätet och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare! Därför förstärker vi nu vår verksamhet med fler Elkonstruktörer, i hela Sverige! Exempel på placeringsorter: Borås, Karlstad, Göteborg, Säffle, Skövde,... Visa mer
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar elnätet och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare! Därför förstärker vi nu vår verksamhet med fler Elkonstruktörer, i hela Sverige! Exempel på placeringsorter: Borås, Karlstad, Göteborg, Säffle, Skövde, Trollhättan eller Stockholm.


Är det dig vi söker när vi nu rekryterar Elkonstruktör inom Elkraft?


Vad gör en Elkonstruktör inom Elkraft hos oss?
Våra kunder finns inom energi- och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Tjänsten innebär att du ska designa eldistributionsnät, både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer.
Vattenfall Services arbetar bland annat med service och underhåll av kommunikations- och kontrollansläggningsutrustning på distributions-, region- och stamnätet. Som Konstruktör hos oss kommer du arbeta med elkonstruktion i projekt av varierande storlek. Arbetet innefattar allt från renritning och uppdatering av dokumentation till nybyggnationer.
Här är exempel på arbetsuppgifter/ansvar som kan komma att ingå beroende på vilken teknisk erfarenhet du har idag:
Upprätta fullständiga elkonstruktioner
Konstruktionsanpassningar
Anläggningskonstruktion i CAD-miljö
Kontroll och renritning av befintliga ritningar
Vid behov anta roll som konstruktionsledare för projektDin bakgrund
Vi söker dig som är analytisk och som gillar att lösa komplexa problem, för dig är ingenting omöjligt! Du är väl insatt inom området och vill gärna dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Att ta dig an en uppgift och självständigt komma i mål är en självklarhet för dig samtidigt som du inte har några problem med att involvera andra eller be om hjälp för att klara uppgiften. Eftersom arbetet innehåller komplexa frågor vill vi även att du är strukturerad i ditt arbetssätt.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
Flera års arbetslivserfarenhet av elkraftsanläggningar, schemaläsning, konfigurering av reläskydd
En eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft
Mycket bra IT- och datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort är ett kravMeriterande är:
Erfarenhet av arbete med elkraftsanläggningar 20-400 kV
Kunskap om reläskyddsfilosofi, konfigurering samt erfarenhet av CAD-baserad miljö
Du har goda kunskaper i ElprocCAD och/eller Elmaster
Erfarenhet av att vara mentor till juniora elkonstruktörerMer information
Vi erbjuder
Vi ger dig möjligheten och friheten att styra din tid mot konkreta mål i en företagskultur som präglas av entreprenörsanda. Hos oss är självständighet samt resultatorientering nyckelbegrepp. Vi erbjuder även stora möjligheter till att bygga och bredda din kompetens tillsammans med hjälpsamma och branschkunniga medarbetare.


Placeringsort
Vi söker nya medarbetare över stora delar av Sverige. För Södra Sverige är följande orter exempel på stationering: Borås, Karlstad, Göteborg, Säffle, Skövde, Trollhättan eller Stockholm. Fler orter skulle kunna vara möjliga, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!


För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 10 april 2023! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservice


Om oss
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Byggnation och konsultation - Vattenfall Services
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Elkonstruktör till Sveriges största automationsintegratör

Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. ---------- DIN ARBETSROLL ---------- Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären hos Sveriges största automationsintegratör. På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som elkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera t... Visa mer
Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang.


---------- DIN ARBETSROLL ----------
Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären hos Sveriges största automationsintegratör.
På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som elkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera teknikområden. Vi arbetar med helhetsåtaganden och du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation och idrifttagning. Ofta bygger vi upp anläggningen inför FAT i vår egen montagehall där vi också testar och provkör utrustningen innan den levereras till kund.
I din roll tar du fram elunderlag till våra elektriker för montage och installation. Vid installation och idrifttaging är du med ute hos kund där du supportar elektriker och montörer. Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar.
Du utgår ifrån våra lokaler, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.


---------- VEM ÄR DU? ----------
Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion.
Du har erfarenhet av E-plan P8 och Elprocad IC.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Sistema och maskinsäkerhet.
Det är meriterande om du har kännedom om marknadens styrsystem.
Det är meriterande om du har erfarenhet av pneumatikkonstruktion.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.


---------- OM ELEKTROAUTOMATIK ----------
Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.
Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.


---------- VI ERBJUDER ----------
En personlig utvecklingsplan
Vart vill du i din karriär? När du börjar hos oss så kommer vi tillsammans skapa en personlig utvecklingsplan - oavsett din roll eller hur många års erfarenhet du har.
Utbildning och inspiration
Vad vill du lära dig? Genom vår alldeles egna utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi både våra kunder och vår personal utbildning inom robot och automation.
Hälsa och friskvård
Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är vi måna om att sätta människan i fokus.
Stark gemenskap
På Elektroautomatik tror vi på att en stark gemenskap leder till bra samarbeten och ett gott arbetsklimat. För att främja detta hittar vi flera gånger per år på aktiviteter tillsammans, både arbets- och fritidsrelaterade.


---------- HÅLL KONTAKTEN MED OSS ----------
Vi vill gärna ha med dig i vårt nätverk. Besök och följ oss gärna på LinkedIn och Facebook så missar du inte framtida jobbmöjligheter. Visa mindre

Elkonstruktör till EA Mobile Robotics (EAMR)

Ansök    Okt 7    EA Mobile Robotics AB    Elkonstruktör
Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! På EA Mobile Robotics kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar? Just nu söker vi en erfaren elkonstruktör till Skövde. ---------- DIN ARBETSROLL ---------- Hos oss erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. I ... Visa mer
Vi tror att du precis som oss brinner för ny teknik, mobila robotar och självkörande fordon! På EA Mobile Robotics kan vi erbjuda dig både utmanande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av ett växande bolag med stor efterfrågan på framtidens autonoma truckar och robotar? Just nu söker vi en erfaren elkonstruktör till Skövde.


---------- DIN ARBETSROLL ----------
Hos oss erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. I rollen som elkonstruktör jobbar du i projektform med team innehållande andra experter från olika teknikområden. Verktyget du använder är bl.a. Eplan och i din roll tar du fram elscheman till våra elektriker för montage och installation.
Arbetsuppgifter som ingår i din roll:
Du är med i konceptfas för att säkerställa rätt komponentval och sätta koncept på elsidan.
Du följer tillverkarens anvisningar i ditt dagliga arbete för att säkerställa rätt konstruktion.
Du stöttar inköp, men gör även vissa inköp på egen hand.
Under montage och idrifttagning är du med och supportar montörer och idrifttagare för bästa möjliga framdrift.Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, både nationellt och internationellt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor där du ingår i ett starkt team med hög lagkänsla och bred kompetens.


---------- VEM ÄR DU? ----------
Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion.
Du har förmåga att göra komponentval för nya AGV/AMR-koncept med både beprövad och ny teknik.
Du har erfarenhet av Eplan P8.
Det är meriterande om du har erfarenhet av beräkningar av säkerhetskretsar i exemplevis Sistema och maskinsäkerhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Om du dessutom har erfarenhet från AGV/AMR-lösningar så ser vi det som mycket meriterande.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi ser även gärna att du har ett positivt synsätt och har lätt för att samarbeta och kommunicera.


---------- VI ERBJUDER ----------
Med fokus på passion för automation kan vi erbjuda dig utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa med ett företag i framkant.
Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.


---------- OM EA MOBILE ROBOTICS ----------
EA Mobile Robotics är en ledande leverantör av kundspecifika automationslösningar baserade på självkörande truckar, dvs. automated guided vehicle (AGV) och autonomous mobile robots (AMR).
Vi tar fram kompletta lösningar där vi inkluderar styrning, fixturering samt robotiserad på- och avlastning för både monteringsapplikationer och produktionsnära logistikapplikationer. Vid behov kan kundens AGV-system skräddarsys och levereras med en rad olika navigeringsmetoder. EA Mobile Robotics är ett dotterbolag till Elektroautomatik.


---------- VI ERBJUDER ----------
Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och en spännande tillväxtresa i ett företag i framkant.
Utöver detta är vi måna om att sätta människan i fokus där hälsa, friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för att nå fortsatt framgång.


---------- HÅLL KONTAKTEN MED OSS ----------
Vi vill gärna ha med dig i vårt nätverk. Besök och följ oss gärna på LinkedIn så missar du inte framtida jobbmöjligheter. Visa mindre

Kund i Skövde söker kundtjänstmedarbetare

Ansök    Mar 2    Manpower AB    Växeltelefonist
Jobba som Kundtjänstmedarbetare via Manpower i Skövde Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arb... Visa mer
Jobba som Kundtjänstmedarbetare via Manpower i Skövde

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult
I den här rollen kommer du att arbeta med kundsamtal, administration och kundsupport. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ge kunder återkoppling, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl. Du kommer att arbeta på ett svenskt och innovativt företag i Skövde som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundsamtal, administration och kundsupport. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor, service och/eller kundvård.Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag, vi tillsätter den löpande!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Lilja via [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Elkonstruktör till Sveriges största automationsintegratör

Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. ---------- DIN ARBETSROLL ---------- Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären hos Sveriges största automationsintegratör. På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som elkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera t... Visa mer
Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang.


---------- DIN ARBETSROLL ----------
Är du en fena på elkonstruktion? Har du dessutom erfarenhet av E-plan? Då kan du vara vår nästa talang. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären hos Sveriges största automationsintegratör.
På Elektroautomatik arbetar vi i projektform där du som elkonstruktör ingår i ett team bestående av experter inom flera teknikområden. Vi arbetar med helhetsåtaganden och du har en viktig roll hela vägen från konceptframtagande till installation och idrifttagning. Ofta bygger vi upp anläggningen inför FAT i vår egen montagehall där vi också testar och provkör utrustningen innan den levereras till kund.
I din roll tar du fram elunderlag till våra elektriker för montage och installation. Vid installation och idrifttaging är du med ute hos kund där du supportar elektriker och montörer. Hos oss erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar.
Du utgår ifrån våra lokaler, men åker kontinuerligt ut på besök hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små företag inom flera olika branscher, där flera är världsledande inom sitt område.


---------- VEM ÄR DU? ----------
Du har teknisk utbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion.
Du har erfarenhet av E-plan P8 och Elprocad IC.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Sistema och maskinsäkerhet.
Det är meriterande om du har kännedom om marknadens styrsystem.
Det är meriterande om du har erfarenhet av pneumatikkonstruktion.

Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.


---------- OM ELEKTROAUTOMATIK ----------
Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.
Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.


---------- VI ERBJUDER ----------
En personlig utvecklingsplan
Vart vill du i din karriär? När du börjar hos oss så kommer vi tillsammans skapa en personlig utvecklingsplan - oavsett din roll eller hur många års erfarenhet du har.
Utbildning och inspiration
Vad vill du lära dig? Genom vår alldeles egna utbildningsenhet EA Academy erbjuder vi både våra kunder och vår personal utbildning inom robot och automation.
Hälsa och friskvård
Vår personal är vår viktigaste resurs och därför är vi måna om att sätta människan i fokus.
Stark gemenskap
På Elektroautomatik tror vi på att en stark gemenskap leder till bra samarbeten och ett gott arbetsklimat. För att främja detta hittar vi flera gånger per år på aktiviteter tillsammans, både arbets- och fritidsrelaterade.


---------- HÅLL KONTAKTEN MED OSS ----------
Vi vill gärna ha med dig i vårt nätverk. Besök och följ oss gärna på LinkedIn och Facebook så missar du inte framtida jobbmöjligheter. Visa mindre

Växeltelefonist

Ansök    Feb 22    Billinge Taxi AB    Växeltelefonist
Vi söker ytterligare 2 kollegor till vårt kontor i Skövde. Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande. Det här förväntar vi oss av dig: Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift God datorvana och förmåga att sätta sig in i olika sy... Visa mer
Vi söker ytterligare 2 kollegor till vårt kontor i Skövde.
Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande.
Det här förväntar vi oss av dig:
Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift
God datorvana och förmåga att sätta sig in i olika system
Behålla lugnet och fokusera på uppgiften även när det är mycket att göra
Ansvarstagande med hög arbetsnärvaro och samarbetsförmåga
Hög social kompetens Visa mindre

Taxitelefonist/Trafikledare

#jobbjustnu Vi söker 2st växeltelefonist/trafikledare Tjänsten/tjänsterna avser Vikariat på 85%, som längst till Mars 2022, tillträde enligt överenskommelse. Semestervikarie 75%, eventuellt kan det bli tal om mer tid. Perioden Juni till Augusti 2021. Månadslön enligt kollektivavtal. Det vi eftersöker är: Telefonvana Flytande svenska i tal och text Engelska i tal Flerspråkig är meriterande Lokalkännedom Skaraborg Stresstålighet Att kunna hantera flera ... Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker 2st växeltelefonist/trafikledare
Tjänsten/tjänsterna avser
Vikariat på 85%, som längst till Mars 2022, tillträde enligt överenskommelse.
Semestervikarie 75%, eventuellt kan det bli tal om mer tid. Perioden Juni till Augusti 2021.
Månadslön enligt kollektivavtal.
Det vi eftersöker är:
Telefonvana
Flytande svenska i tal och text
Engelska i tal
Flerspråkig är meriterande
Lokalkännedom Skaraborg
Stresstålighet
Att kunna hantera flera uppgifter samtidigt
Punktlig
Noggrann
Datavana då vi endast jobbar med tekniska hjälpmedel
Arbetet avser olika tider dygnet runt veckans alla dagar då centralen är öppen 24/7 så man behöver kunna vara flexibel och kunna jobba Förmiddag, eftermiddag, natt, helg, storhelg

Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Junior Elkonstruktör till växande företag

Ansök    Aug 18    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig! DINA ARBETSUPPGIFTER I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen. OM FÖRETAGET PE är ett av Sveriges led... Visa mer
Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen.

OM FÖRETAGET
PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och industri. Här skapar ingenjörer, projektledare och specialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE grundades 2006, omsätter drygt 1,2 miljarder kronor och finns idag på 35 orter i Sverige. Läs mer på www.pe.se.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en utbildning inom elinstallation och vill få möjligheten att utvecklas inom elprojektering. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta och arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk. Du värderar att skapa bra kontakt med både kunder och kollegor.

Skallkrav:
•Gymnasieutbildning inriktning el eller YH-utbildning inriktning el & tele-projektering/konstrukton
•Svenska i tal och skrift
Meriterande
•Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller el & tele-projektering
•Kunskap inom Magicad, AutoCAD eller Revit
•B-körkort
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: 1 nov 2021 elr. enligt överenskommelse
Placeringsort: Skövde
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre

Växeltelefonist Extra

Ansök    Feb 22    Billinge Taxi AB    Växeltelefonist
Vi söker extrapersonal som kan arbeta både vid schemalagd tid men även ringas in vid behov. Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande. Det här förväntar vi oss av dig: Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift God datorvana och fö... Visa mer
Vi söker extrapersonal som kan arbeta både vid schemalagd tid men även ringas in vid behov.
Arbetsuppgiften går ut på att att svara på inkommande samtal åt en mängd olika kunder. Du bemöter det inkommande samtalet utifrån varje kunds unika önskemål. Det kan vara genom att boka in resor, svara på frågor, koppla samtalet vidare eller registrera meddelande.
Det här förväntar vi oss av dig:
Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift
God datorvana och förmåga att sätta sig in i olika system
Behålla lugnet och fokusera på uppgiften även när det är mycket att göra
Ansvarstagande med hög arbetsnärvaro och samarbetsförmåga
Hög social kompetens Visa mindre

Junior el konstruktör till växande företag i Skövde

Ansök    Nov 21    Framtiden AB    Elkonstruktör
Har du utbildning inom el och vill arbeta med el konstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du arbeta med el konstruktion. Du kommer ingå i projekt där du kommer ta fram ritningar i CAD program för att konstruera el ritningar. Du kommer arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när vuxit in i rollen. Om företaget Projektengagemang Skövde (PE) en konsultkoncern inom samhällsbyggnad o... Visa mer
Har du utbildning inom el och vill arbeta med el konstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med el konstruktion. Du kommer ingå i projekt där du kommer ta fram ritningar i CAD program för att konstruera el ritningar. Du kommer arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när vuxit in i rollen.

Om företaget
Projektengagemang Skövde (PE) en konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri som grundades 2006. Sedan dess har PE vuxit till mer än 1 200 medarbetare på 37 orter i Sverige – och är ett snabbt växande företag.
Det som driver PE är engagerade medarbetare som skapar värde – inte bara för deras kunder, utan också för samhället i stort. Det innebär att vi levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, installation, bygg & anläggning och industri & energi. Allt det ger samhällsnytta i människors vardag.


Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom el och vill få möjligheten att utvecklas inom konstruktion. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta som arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk samt värderar att skapa bra kontakt med kunder och kollegor.

Skallkrav:
- Gymnasieutbildning inriktning el eller KY utbildning inriktning el konstruktion
- Svenska tal och skrift

Meriterande
- Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller konstruktion
- Kunskap inom Magicad, autocad eller Revit
- B-körkort


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid Visa mindre

Kommunikativa telefonister för arbete inom offentlig sektor

Ansök    Aug 22    Bemannia    Växeltelefonist
Trivs du ett kommunikativt arbete i en serviceinriktad miljö? Vill du arbeta i en viktig funktion på en spännande myndighet? Då du är varmt välkommen till oss med din ansökan! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet som har ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra aktörer och myndigheter inom Sverige men också internationellt.Din arbetsplats kommer vara belägen i Karlsborg och uppdraget förväntas pågå i sexmånader med chans til... Visa mer
Trivs du ett kommunikativt arbete i en serviceinriktad miljö? Vill du arbeta i en viktig funktion på en spännande myndighet? Då du är varmt välkommen till oss med din ansökan!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet som har ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra aktörer och myndigheter inom Sverige men också internationellt.Din arbetsplats kommer vara belägen i Karlsborg och uppdraget förväntas pågå i sexmånader med chans till förlängning. Förväntad uppdragsstart sker enligt överenskommelse under höstenoch du kommer att arbeta heltid. Vi kan eventuellt erbjuda fler platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som telefonist kommer du att ge upplysningar, service och information till myndighetens personal i stort men också till dem som ringer utifrån. Dukommer därmed svara på inkommande samtal och koppla vidare samtalen när det krävs. Därför ser vi att du är en person som gillar service och att arbeta med telefonen som redskap i ditt arbete. Utöver detta är du också ansvarig för att boka konferenser och anordna telefonkonferenser.För att trivas i rollen ser vi att du är noggranndå du ansvarar för att lägga in ny information i växelns minnesfunktion.Vidare ser vi att du kan arbeta självständigt men också trivs med att arbeta i grupp.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
- God datorvana
- Erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre