Lediga jobb Academic Work Sweden AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Academic Work Sweden AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Elkonstruktör till Skaraborg

Är du en elingenjör som vill arbeta med elkonstruktion hos ett litet företag med mycket flexibilitet? Om du även är bra på att ta ansvar och ägandeskap i ditt arbete samt har förståelse för konsultverksamheten så är det dig vi söker här! OM TJÄNSTEN Nu söker vi en elingenjör åt vår kund EPC för att bygga upp deras team. Med över 25 års erfarenhet i branschen tar sig EPC an komplexa utmaningar inom industriell el. Dem är ca 8 medarbetare med omfattande ba... Visa mer
Är du en elingenjör som vill arbeta med elkonstruktion hos ett litet företag med mycket flexibilitet? Om du även är bra på att ta ansvar och ägandeskap i ditt arbete samt har förståelse för konsultverksamheten så är det dig vi söker här!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en elingenjör åt vår kund EPC för att bygga upp deras team. Med över 25 års erfarenhet i branschen tar sig EPC an komplexa utmaningar inom industriell el. Dem är ca 8 medarbetare med omfattande bakgrund från arbete med offshore-, läkemedels- och industrianläggningsteknik med god kunskap av komplex byggnadsdesign inom modulära produktionsanläggningar.

Ingenjörerna på EPC är specialiserade på design och konstruktion av modulära lösningar och EPC group har haft ledande projektroller i flera modulprojekt hos samarbetspartners. Vi söker nu en junior elingenjör som ska arbeta på projekten med elkonstruktion initialt. Vad för projekt man arbetar med kan skilja sig beroende på placering och behov. I dagsläget finns det tre kontor belägna i Lidköping, Skövde och Mariestad, där ambitionen är att finna nya medarbetaren nära ett av kontoren för att få rätt förutsättningar och onboarding vid start.

Det kan förekomma resor runt Sverige, beroende på vilket projekt man arbetar på. Vissa projekt kan kräva belastningsregister.

Du erbjuds
En arbetsplats med mycket kompetens och intressanta projekt.
En dedikerad konsultchef som ständigt följer din utveckling i karriären.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en teknisk utbildning inom el eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Bor nära ett av EPCs kontor för att få rätt förutsättningar vid introduktion
- Har stort tekniskt intresse och vill arbeta med elkonstruktion
- Obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta i något ECAD program
- B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Ambitiös
* Organiserad
* Ansvarstagande
* Förändringsbenägen


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Beredare till Vattenfall Services!

Bli en del av Sveriges ledande företag inom energi- och elanläggningar! Vattenfall Services söker beredare där du arbeta nära projektledare med administrativa uppgifter inom eldistributionsnät – från beredning till kundkontakter. Vi erbjuder flexibilitet med två dagar hemifrån, utvecklingsmöjligheter och en stabil karriärväg. Ta steget mot en spännande framtid inom energibranschen med Vattenfall! OM TJÄNSTEN Vattenfall Services är Sveriges ledande föret... Visa mer
Bli en del av Sveriges ledande företag inom energi- och elanläggningar! Vattenfall Services söker beredare där du arbeta nära projektledare med administrativa uppgifter inom eldistributionsnät – från beredning till kundkontakter. Vi erbjuder flexibilitet med två dagar hemifrån, utvecklingsmöjligheter och en stabil karriärväg. Ta steget mot en spännande framtid inom energibranschen med Vattenfall!

OM TJÄNSTEN
Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Deras kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. Vattenfall växer och behöver bli fler, därför söker vi nu tillsammans med Vattenfall beredare till Skövde eller Jönköping.

I rollen som beredare arbetar du nära projektledare, underhållsledare och andra beredare med administrativa uppgifter så som bereda och projektera all verksamhet inom eldistributionsnät, alltså både nybyggnations- och underhållsprojekt på friledningsnät, jordkabelnät samt i nätstationer. I beredningsarbetet ingår tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, offerter, kontakter med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i de olika projekten där du erbjuds en varierad roll både framför datorn och ute på fält.

Även om tjänsten för det mesta är administrativ kommer du ha mycket kontakt med både interna och externa parter, därav passar tjänsten dig som drivs av att skapa relationer.

Du erbjuds
- Goda möjligheter till work life balance där du kan arbeta hemifrån två dagar i veckan
- Ett kliv in i en roll hos en stor aktör med goda utvecklingsmöjligheter

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra nätberäkningar för effektivt eldistributionsnät
* Skapa ekonomiska kalkyler för kostnadseffektiva projekt
* Utveckla underlag för detaljerade offerter och anbud
* Hantera kommunikation med kunder och myndigheter för smidiga projektgenomföranden
* Granska och administrera olika typer av dokumentation för projektspårning och efterlevnad


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutat gymnasial utbildning men fördel inom el eller energi
- Har arbetslivserfarenhet från en likvärdig roll
- Har ett starkt intresse för teknik, redo att utvecklas inom elkraft
- Har god datorvana (Office-paketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem
- Goda kunskaper i svenska språket då arbetsuppgifterna sker på detta språk

Det är meriterande om du har
- Har en eftergymnasial utbildning inom elkraft

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Relationsskapande
* Samarbetsinriktad
* Strukturerad


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Tjänsten hos Vattenfall är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Projektingenjör till Skövde

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket i Skövde söker en driven projektingenjör som biträder projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Om du har ett intresse för teknik och samhällsutveckling kan det vara dig vi söker! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Du ko... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket i Skövde söker en driven projektingenjör som biträder projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Om du har ett intresse för teknik och samhällsutveckling kan det vara dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Du kommer att arbeta inom verksamhetsområdet Underhåll som ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Anledningen till behovet beror på att nuvarande projektingenjör i teamet ska sluta, det är således önskvärt att man kan börja omgående för att få bästa möjliga upplärning och introduktion av en erfaren kollega.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen. Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Initialt förväntas du vara på plats på kontoret men med tiden finns möjlighet att arbeta på distans upp till två dagar i veckan.

Du erbjuds
- För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap, Excel och entreprenadjuridik.
- En perfekt instegsroll där du får en god branschkunskap hos en rikstäckande organisation med goda utvecklingsmöjligheter.
- En dedikerad konsultchef som under hela din anställning kommer stötta dig i din utveckling med löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt YH-utbildning inom bygg- och anläggning samt erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (examensbevis behöver uppvisas i ansökan)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde

Vi söker dig med examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för projektledning. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system samt biträder projektledare i projekt. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde Underhåll i Skövde. Verksamhetsområdet Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utve... Visa mer
Vi söker dig med examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för projektledning. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system samt biträder projektledare i projekt. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde Underhåll i Skövde. Verksamhetsområdet Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt.

Som projektingenjör hos Trafikverket kommer du att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta projektledarna. Du kommer att medverka i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder projektledare i planering, genomförande och uppföljning för projekt. Det innebär att din roll består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser.

Du erbjuds
- Ett skräddarsytt utbildningsprogram som tagits fram i samråd med Trafikverket där du bland annat kommer ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende exempelvis tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen om minst 180 hp inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande (examensbevis behöver bifogas i din ansökan)
- Har ett genuint intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har b- körkort samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektingenjör till Skövde

Vi söker dig med examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för projektledning. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system samt biträder projektledare i projekt. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde Underhåll i Skövde. Verksamhetsområdet ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnv... Visa mer
Vi söker dig med examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för projektledning. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system samt biträder projektledare i projekt. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde Underhåll i Skövde. Verksamhetsområdet ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Som projektingenjör kommer du att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta projektledarna. Du kommer att medverka i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system samt biträda projektledare i planering, genomförande och uppföljning av projekt. Rollen består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser.

Du erbjuds
- Ett skräddarsytt utbildningsprogram som tagits fram i samråd med Trafikverket där du bland annat kommer ta del av projektledning, självledarskap, excel och entreprenadjuridik.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende tex. tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen om minst 180 hp inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande (examensbevis behöver bifogas i din ansökan)
- Har ett genuint intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har b- körkort samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trafikverket bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Här erbjuds en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektingenjör till Skövde

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Som projektingenjör biträder du projektledare i komplexa järnvägsprojekt. Om du har en examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för samhällsutveckling kan det vara dig vi söker! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa vägprojekt. Som Projektingenjör kommer du att ha en viktig ... Visa mer
Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Som projektingenjör biträder du projektledare i komplexa järnvägsprojekt. Om du har en examen inom samhällsbyggnad och ett intresse för samhällsutveckling kan det vara dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa vägprojekt. Som Projektingenjör kommer du att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att biträda projektledarna, i såväl ekonomihantering som hantering av administration. Här kommer du primärt att arbeta med projekt E20 förbi Mariestad men även med närliggande projekt Götene-Mariestad.

Rollen består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser. När byggfasen är igång kommer du att behöva vara på plats i Mariestad en eller flera dagar i veckan för olika arbetsuppgifter inklusive interaktion med entreprenören.

Du erbjuds
- Att arbeta med ett välmeriterat team där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din ingenjörsroll.
- Ett skräddarsytt utbildningsprogram som tagits fram i samråd med Trafikverket där du bland annat kommer ta del av projektledning, självledarskap, excel och entreprenadjuridik.
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende tex. tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleingenjörsexamen om minst 180 hp inom samhällsbyggnad alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för tjänsten (examensbevis behöver bifogas i din ansökan)
- Har ett genuint intresse för att arbeta med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är även önskvärt att du har b-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Trafikverket bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Här erbjuds en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Vi söker nu en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde underhåll. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder en eller flera projektledare i planering, genomförande och uppföljning för ett eller flera projekt. Vi söker dig med bakgrund inom samhällsbyggnadsteknik och ett intresse för projektledning samt teknik i stort. Selektering sker löpande så ansök redan idag! OM TJÄN... Visa mer
Vi söker nu en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde underhåll. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder en eller flera projektledare i planering, genomförande och uppföljning för ett eller flera projekt. Vi söker dig med bakgrund inom samhällsbyggnadsteknik och ett intresse för projektledning samt teknik i stort. Selektering sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till verksamhetsområdet Underhåll. Verksamhetsområdet Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett talangprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudandehär.


Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget är initialt på sex månader med chans till förlängning.

#

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör hos Trafikverket kommer du att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta projektledarna. Det innebär att din roll består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende exempelvis tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande
- Har ett genuint intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har b- körkort samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

#

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Februari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektadministratör till välkänt elbolag!

Är du en strukturerad person som är redo för en ny utmaning i karriären? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet att hantera många olika administrativa arbetsuppgifter samt agera stöd till dina kollegor, och vill ta steget in hos välkänt elbolag i Skövde. Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN # Nu söker vi för kunds räkning en projektadministratör till kontoret i Skövde. Du kommer att vara delaktig från projektsta... Visa mer
Är du en strukturerad person som är redo för en ny utmaning i karriären? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet att hantera många olika administrativa arbetsuppgifter samt agera stöd till dina kollegor, och vill ta steget in hos välkänt elbolag i Skövde. Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

#

Nu söker vi för kunds räkning en projektadministratör till kontoret i Skövde. Du kommer att vara delaktig från projektstart till slut där du stöttar projektledare i deras dagliga arbete. Du kommer att medverka som administrativt stöd under möten samt även hantera arbetsuppgifter som tillkommer så som fakturering och avtalshantering. Som projektadministratör kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team innehållande både projektledare och andra projekadministratörer med olika erfarenhetsnivåer. Det innebär att du kommer att få en god inblick i företaget och deras arbete.

#

#

Du erbjuds


* Att bli en del av ett av Sveriges största bolag, där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter
* En bred och administrativ roll där du kommer binda många kontaktytor inom bolaget
* En dedikerad konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för de administrativa arbetsuppgifterna genom hela projektet
- Upprätthålla administrativa rutiner och skapa struktur gällande dokumenthantering, avtal, fakturor samt leverantörshantering
- Delta på uppföljningsmöten tillsammans med projektledare för att analysera projekten
- Hantera rapportering, fakturor, avtal och allmän projektadministration
- Avlasta projektledare med administrativa arbetsuppgifter
- Kontroll och stöd i faktureringsfrågor

VI SÖKER DIG SOM

#


* Har slutförd gymnasial utbildning, fördelaktigen inom teknik/IT
* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsupggifter inom administration
* Har mycket goda erfarenheter att använda dator
* Har mycket goda erfarenheter av Excel och övriga Officepaketet
* Är obehindrad i svenska då det används i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av projektuppföljningssystem
* Har tidigare erfarenhet av IT-applikationer


Vi söker dig som är


* Noggrann
* Kvalitetsmedveten
* Kommunikativ


#

Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Vi söker nu en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde underhåll. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder en eller flera projektledare i planering, genomförande och uppföljning för ett eller flera projekt. Vi söker dig med bakgrund inom samhällsbyggnadsteknik och ett intresse för projektledning samt teknik i stort. Selektering sker löpande så ansök redan idag! OM TJÄN... Visa mer
Vi söker nu en projektingenjör till Trafikverkets verksamhetsområde underhåll. Som projektingenjör medverkar du i underhållsprojekt för befintliga anläggningar och tekniska system och biträder en eller flera projektledare i planering, genomförande och uppföljning för ett eller flera projekt. Vi söker dig med bakgrund inom samhällsbyggnadsteknik och ett intresse för projektledning samt teknik i stort. Selektering sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till verksamhetsområdet Underhåll. Verksamhetsområdet Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett talangprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och hur det är att arbeta på Trafikverket här.


ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör hos Trafikverket kommer du att ha en viktig och central roll där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta projektledarna. Det innebär att din roll består av varierande arbetsuppgifter där en naturlig del av din vardag är att stötta upp med dokumentation, administration, delta i möten och ute på arbetsplatser.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende exempelvis tid, kvalitet samt prognostisera kostnader
* Biträda projektledaren i förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras
* Medverka till att arbetet genomförs enligt lagar, regler, riktlinjer, förordningar samt interna arbetssätt och processer.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi eller liknande
- Har ett genuint intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har b- körkort samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Februari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Vi söker en Junior Solutions Engineer till ett globalt bolag i Skövde!

Ansök    Nov 2    Academic Work Sweden AB    Dataingenjör
Är du en nyfiken och kommunikativ person som brinner för att förstå kundens behov och få detaljerna att stämma? I rollen som Solutions Engineer kommer du att arbeta i nära samarbete med olika stakeholders för att förstå deras affärsbehov kopplat till IT-lösningar samt arbeta i team internt för att genomföra förändringarna. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Vår kund är ett välkänt globalt bolag... Visa mer
Är du en nyfiken och kommunikativ person som brinner för att förstå kundens behov och få detaljerna att stämma? I rollen som Solutions Engineer kommer du att arbeta i nära samarbete med olika stakeholders för att förstå deras affärsbehov kopplat till IT-lösningar samt arbeta i team internt för att genomföra förändringarna. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett välkänt globalt bolag som arbetar inom fordonsindustrin. I rollen som Solutions Engineer kommer du att ingå i ett mindre team om fem personer där ni tillsammans utför konfigurationer och implementering av olika IT-lösningar. Det är en agil organisation med ett produktfokuserat arbetssätt som har en öppen miljö för diskussioner och dialog där kulturen bygger på förtroende och passion. Teamwork är en stor del av det dagliga arbetet där leveransteamet arbetar nära varandra med starkt engagemang och med målet att leverera hög kvalitet.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett samansvetsat team som verkar i en global miljö
* En gedigen on-boarding som utgår från dig som individ och dina förutsättningar
* En hängiven konsultchef på Academic Work


Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med möjlighet till förlängning, förutsatt att samtliga parter är nöjda. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Applikationstestning, konfigurationer och deltagande i installationer
- Att översätta behov till krav för olika IT-lösningar
- Att tillsammans med leveransteamet till att IT-lösningar som är viktiga för tillverkningen fungerar enligt förväntningarna

VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen inom systemvetenskap, datavetenskap eller liknande
- Har erfarenhet av applikationstestning (ST, SIT, BV-support)
- Har erfarenhet av konfigurationer och installation
- Har erfarenheter av ett agilt arbetssätt
- Har mycket goda kunskaper i engelska, i så väl tal som skrift

Det är även meriterande om du har färdigheter inom:


* .Net
* Andra typer av testning
* / Server


Som person är du:


* Samarbetsinriktad
* Strukturerad
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Högskolan i Skövde söker en serviceinriktad IT-tekniker!

Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Högskolan i Skövde är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär. De erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett professionellt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. På denna arbetsplats får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och alla framsteg räknas.

I rollen som IT-tekniker i detta uppdrag kommer dina primära arbetsuppgifter vara relaterade till first- och second line. Du kommer bland annat att arbeta med felsökningar, installationer och utbildning i applikationer och system. Kontakten kommer främst att ske med användare inom skolan samt i samarbete med skolans systemadministratörer.

#

Du erbjuds


* Möjlighet att utveklas inom service och IT
* Möjligheter att växa professionellt som konsult hos Academic Work, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
* En hängiven konsultchefText


ARBETSUPPGIFTER
- Supporta användare över telefon och mejl
- Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
- Ta emot ärenden och vara en kontaktperson i helpdesk
- Vara behjälplig med tekniska ärenden inom arbetsplatsens lokaler

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Har erfarenhet från helpdeskarbete eller liknande arbete inom IT
* Har goda kunskaper om datorer, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift då båda språk används i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du


* Har utbildning inom IT


Som person ser vi gärna att du är


* Serviceinriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt
* Lösningsorienterad och tar dig an problem med noggrannhet och utan stress


Övrig information


* Senaste ansökningsdag: 6 januari
* Start: 1 mars
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Säkerhetstekniker till Tele & Säkerhetstjänst AB!

Värdesätter du att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Nu har du chans att bli del av det moderna och expansiva säkerhetsföretaget Tele & Säkerhetstjänst AB i Skara. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Tele & Säkerhetstjänst AB, dotterbolag till Prosero Security Group, startades 1994 och har sedan starten kontinuerligt haft en stark och mycket po... Visa mer
Värdesätter du att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt bidra till att dina kunder får en tryggare vardag? Nu har du chans att bli del av det moderna och expansiva säkerhetsföretaget Tele & Säkerhetstjänst AB i Skara. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Tele & Säkerhetstjänst AB, dotterbolag till Prosero Security Group, startades 1994 och har sedan starten kontinuerligt haft en stark och mycket positiv tillväxt. Företaget har i dagsläget 12 anställda med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning för projektering, installation och underhåll av tekniska system som inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm.

Som säkerhetstekniker på Tele & Säkerhetstjänst AB kommer du vara del av ett team på nio medarbetare. Du välkomnas till ett sammansvetsat gäng med god sammanhållning och stark teamkänsla. I rollen arbetar du med att installera, driftssätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem & CCTV. Du arbetar gentemot kunder inom flera områden av näringslivet och den offentliga sektorn, såväl små som stora företag och organisationer. I huvudsak arbetar du självständigt under dina uppdrag hos kund, med vid större projekt tillsammans med en kollega. Som ny i rollen kommer du initialt att gå bredvid en erfaren kollega för att introduceras till arbetet på bästa sätt.

Då du i denna roll kommer planera och utföra mycket av ditt arbete på egen hand ser vi att du som söker trivs med att ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du kommer att arbeta med kunder i hela Västergötland med utgångspunkt från kontoret i Skara.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tele & Säkerhetstjänst AB.

Du erbjuds


* Ett omväxlande och självständigt arbete
* Förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag och möjlighet till tjänstebil
* Ett gediget introduktionsprogram för att ge dig de allra bästa förutsättningar att lyckas i rollen


ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker hos Tele & Säkerhetstjänst AB arbetar du med att leverera högklassig service till dina kunder och trygga deras vardag i form av branschledande säkerhetslösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:


* Installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem & CCTV m.m
* Underhålla och serva befintliga system samt ta hand om inkommande beställningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- Har ett manuellt B-körkort, då resor inom ett stort upptagsområde förekommer regelbundet

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av säkerhetsbranschen i en roll likvärdig denna
* Har kunskap och/eller utbildning inom automation
* Tidigare arbetat som elektriker


För att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös person som stimuleras av att få ansvar och att självständigt driva ditt arbete framåt. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Samarbetsinriktad
* Serviceinriktad
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: Vardagar 7-16
* Placering: Skara med omnejd
* För denna tjänst kommer det att krävas ett utdrag ur belastningsregistret, vänligen beställa detta i samband med att du söker tjänsten här: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Tele & Säkerhetstjänst AB här Visa mindre

Engagerade studenter till 3-dagars sportevent!

Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan genom att jobba under några dagar i november på Skadevi handbollscup i Skövde? Vi söker personer som är engagerade & sociala, låter det som något för dig? Se då till att sök redan idag! Löpande urval tillämpas. OM TJÄNSTEN Uppdraget är mellan 4-6 november där du kommer att agera i en social roll på Skadevi handbollscup i Skövde. Ditt fokus under dagarna kommer vara att intervjua personer med fär... Visa mer
Är du student och känner att du vill dryga ut studentkassan genom att jobba under några dagar i november på Skadevi handbollscup i Skövde? Vi söker personer som är engagerade & sociala, låter det som något för dig? Se då till att sök redan idag! Löpande urval tillämpas.

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är mellan 4-6 november där du kommer att agera i en social roll på Skadevi handbollscup i Skövde. Ditt fokus under dagarna kommer vara att intervjua personer med färdigformulerade frågor på eventet och digitalt dokumentera svaren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Intervjua personer med färdigformulerade frågor & dokumentera svaren.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar eller har annan sysselsättning på minst 50 %
- Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna

Övrig information


* När: 4-6 november
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Servicetekniker till JMS Vattenrening i Skövde

Hos JMS Vattenrening erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll och arbeta för att kunderna ska få friskt vatten på ett smidigt och riktigt sätt. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en servicetekniker till JMS Vattenrening i Skövde. Verksamheten har funnits i 30 år och affärsidén är tyd... Visa mer
Hos JMS Vattenrening erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll och arbeta för att kunderna ska få friskt vatten på ett smidigt och riktigt sätt. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en servicetekniker till JMS Vattenrening i Skövde. Verksamheten har funnits i 30 år och affärsidén är tydlig – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Företagets goda relationer till sina kunder, leverantörer och samarbetspartners är den viktigaste faktorn för verksamhetens utveckling. Deras utbud är brett, bland annat så säljer JMS Vattenrening vattenreningsfilter, dricksvattenfilter, pumpar, tryckkärl, förbrukningsmaterial, filtermaterial, filterpatroner etc. Vill du arbeta på en arbetsplats som har kanske Skövdes renaste och godaste kranvatten så sök direkt!

Hos JMS i Skövde arbetar både tekniker, säljare och övrig personal som tillsammans bildar ett härligt team. Du kommer att bli en del av servicetekniker-teamet. Uppdraget kommer till en början att vara via Academic Work på heltid under 6 månader. Därefter finns det god chans till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds


* En tjänst där du har många kontaktytor och dagligen träffar olika personer
* Möjligheten till att planera och styra över dina egna dagar
* Att bli en del av ett rutinerat team med goda chanser till kompetensutbyte


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som servicetekniker arbetar du med installation av vattenreningsutrustning hos kunderna, främst i villor. Produkterna du arbetar med är pumpar, filter och tryckkärl. Du är tekniker på plats hos kund i allt arbete och ansvarar således för alla frågor kring rörmokeri och VVS.

Du kommer till exempel att:


* Utföra installation av vattenreningsutrustningar
* Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning
* Genomföra byte av exempelvis pumpar och tryckkärl
* Utföra service och felsökning av utrustning hos befintliga kunder
* Dina första veckor kommer att innehålla produktutbildning och introduktion av verksamheten, samtidigt som du går bredvid företagets erfarna servicetekniker i deras dagliga arbete.


VI SÖKER DIG SOM
- Har avklarad gymnasieutbildning
- Har ett tekniskt intresse
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språket förekommer i den dagliga kommunikationen internt likväl som externt
- Har B-körkort
- Har god kunskap i Microsoft Office då allt administrativt arbete i tjänsten sker digitalt via exempelvis outlook

Det är meriterande om du har en:


* Gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning inom VVS. Alternativt har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete inom VVS och installation, exempelvis inom värmepumpar, värme, kyla, vatten.


Som person är du:


* Självgående
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde, Skaraborg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektadministratör sökes till Vattenfall i Skövde!

Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en projektadministratör för Vattenfalls räkning där du kommer att stötta flera olika projektledare i diverse projekt på företaget. Vi ser att ... Visa mer
Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en projektadministratör för Vattenfalls räkning där du kommer att stötta flera olika projektledare i diverse projekt på företaget. Vi ser att du trivs i en roll med mycket eget ansvar där du får koordinera mellan flera olika parter och gillar att ha många bollar i luften. Arbetet är varierande och kommer främst att skötas i det interna planeringsverktyget, varför det är viktigt att effektivt kunna sätta sig in i nya system. För att lyckas i rollen kommer du erbjudas en introduktion av en mentor som arbetar som projektledare. Det är ett långsiktigt uppdrag.

Du erbjuds


* Möjligheten till en varierad vardag där du ständigt utvecklas
* En dedikerad konsultchef som finns som ett stöd under ditt uppdrag hos vår kund
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande .


ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med teknisk dokumentation
- Hantera olika ärenden som kommer in
- Stötta projektledare i diverse arbetsuppgifter såsom att planera aktiviteter och möten

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en färdig gymnasieexamen
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll
- Har god datorvana och systemvana
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde
* Övrigt: Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektadministratör sökes!

Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en projektadministratör för kunds räkning där du kommer att stötta flera olika projektledare i diverse projekt på företaget. Vi ser att du tri... Visa mer
Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en projektadministratör för kunds räkning där du kommer att stötta flera olika projektledare i diverse projekt på företaget. Vi ser att du trivs i en roll med mycket eget ansvar där du får koordinera mellan flera olika parter och gillar att ha många bollar i luften. Arbetet är varierande och kommer främst att skötas i det interna planeringsverktyget, varför det är viktigt att effektivt kunna sätta sig in i nya system. För att lyckas i rollen kommer du erbjudas en introduktion av en mentor som arbetar som projektledare. Det är ett långsiktigt uppdrag.

Du erbjuds


* Möjligheten till en varierad vardag där du ständigt utvecklas
* En dedikerad konsultchef som finns som ett stöd under ditt uppdrag hos vår kund
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande .


ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med teknisk dokumentation
- Hantera olika ärenden som kommer in
- Stötta projektledare i diverse arbetsuppgifter såsom att planera aktiviteter och möten

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en färdig gymnasieexamen
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll
- Har god datorvana och systemvana
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde kommun
* Övrigt: Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sommarjobba som kundtjänstmedarbetare hos Samres i sommar!

Till alla er som fortfarande letar efter ett sommarjobb. Look no further! Är du student eller har precis tagit studenten? Vi har det perfekta extraknäcket för just dig i sommar! Vi på Academic Work erbjuder nu ett visst antal studenter en chans att jobba på Samres - en beställningscentral för främst färdtjänst, sjukresor och annan anropsstyrd trafik! OM TJÄNSTEN Samres grundades i Lund 1993 och är idag ett internationellt företag med cirka 400 anställda.... Visa mer
Till alla er som fortfarande letar efter ett sommarjobb. Look no further! Är du student eller har precis tagit studenten? Vi har det perfekta extraknäcket för just dig i sommar! Vi på Academic Work erbjuder nu ett visst antal studenter en chans att jobba på Samres - en beställningscentral för främst färdtjänst, sjukresor och annan anropsstyrd trafik!

OM TJÄNSTEN
Samres grundades i Lund 1993 och är idag ett internationellt företag med cirka 400 anställda. Deras fokus är att hjälpa deras uppdragsgivares kunder med allt ifrån att boka en resa, få hjälp av kundservice eller erhålla stöd för att kunna utföra ett ärende. Samres besitter, tack vare lång erfarenhet, en hög kompetens i att möta deras uppdragsgivares kunder och användare med trygghet och service i centrum.

#

Samres arbetar i moderna system men deras viktigaste resurs är personalen - det är här just DU kommer in! Tack vare ett gediget personalarbete har de lyckats få medarbetare som är nöjda och stannar längre inom organisationen. detta gör att de kan bygga upp kompetens och erfarenhet över tid, och på så sätt uppnå den höga kvalitet de har.

Du erbjuds


* Ett sommarjobb på heltid under initialt 4 veckor - med stor chans till förlänging!
* Varierade arbetspass som kan förekomma på vardagar, kväller och helger.
* En bra introduktion till arbetsuppgifterna, för att du ska kunna göra det absolut bästa jobbet.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Kunder som är beviljade hjälpresor, ringer till Samres när de vill beställa samhällsbetalda resor, erhålla stöd för att utföra ett ärende eller få trafikinformation om hur kollektivtrafik går exempelvis. Ditt ansvar är att ta emot dessa samtal och förfrågningar.

VI SÖKER DIG SOM
- Fyllt 18 år
- Är aktivt studerande på en utbildning; gymnasial, eftergymnasial eller yrkeshögskola med examen senast december 2022.
- Kan kommunicera obehindrat på svenska
- Är ansvarstagande och serviceinriktad
- Är bekväm med att arbeta i system med dator och telefon som redskap

Övrig information


* Start: Omgående - upplärning sker från och med 8:e juni
* Omfattning: Deltid men möjlighet till 40 timmar per vecka
* Placering: Gamla Kungsvägen 54 i Skövde eller i Lund. För ett begränsat antal finns möjligheten att arbeta hemifrån.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Samres här! Visa mindre

Projektingenjör sökes till Trafikverket i Skövde!

Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som proje... Visa mer
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

Läs mer om vår samarbete med Trafikverket här!

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom sektor samhällsbyggnad (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Skövde.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del avTrafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Sommarjobba som tekniker hos Nomor!

Studerar du på en eftergymnasial utbildning och vill ha ett sommarjobb i sommar? Vill du dessutom lämna skrivbordet och arbeta ute i fält samtidigt som du träffar kunder? I rollen som skadedjurstekniker hos Nomor blir ditt huvudansvar att inspektera samt sanera utrymmen hos kunder runt om i Skaraborg. Om detta låter intressant, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker just nu två skadedjurstekniker till Nomor, ett av ... Visa mer
Studerar du på en eftergymnasial utbildning och vill ha ett sommarjobb i sommar? Vill du dessutom lämna skrivbordet och arbeta ute i fält samtidigt som du träffar kunder? I rollen som skadedjurstekniker hos Nomor blir ditt huvudansvar att inspektera samt sanera utrymmen hos kunder runt om i Skaraborg. Om detta låter intressant, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker just nu två skadedjurstekniker till Nomor, ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Du kommer att arbeta heltid (07:30-16:30) antingen mellan v.23-30, inför din start kommer du även att få en gedigen utbildning och samåka med en senior tekniker. Alltså passar den utmärkt för dig som vill jobba lite i sommar men samtidigt vill ha möjligheten att njuta av ditt härliga sommarlov.

Som skadedjurstekniker kommer du arbeta med skadeförebyggande inspektioner och saneringar mot skadedjur, t.ex. getingar eller myror. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Tjänsten passar dig som inte har fobier eller allergier mot skadedjur. Du kommer kunna utgå hemifrån och dem har poolbilar som du kommer låna under arbetstid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Utföra inspektioner hos kund
- Dokumentera inspektioner
- Sanera bostadsohyra, träskadeinsekter och andra skadedjur (exempelvis myror, getingar och gnagare)

VI SÖKER DIG SOM

Övrig information


* Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet
* Studerar på en eftergymnasial utbildning och har åtminstone 6 månader kvar på din utbildning.
* Har B-körkort för manuell bil
* Kan kommunicera på svenska i tal och skrift för att hantera kommunikation med kund samt administration


Det är meriterande om du har arbetat inom servicebranschen, eller är praktiskt lagd och har erfarenhet inom bygg/fastighet.

Som person är du


* Självgående
* Problemlösande
* Serviceminded
* Flexibel


Övrig information


* Start: v.23
* Omfattning: Heltid, v.23-30
* Placering: Falköping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Nomor finns representerat med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Till huvudkunderna hör exempelvis försäkringsbolag, livsmedelsföretag, industrier och lantbrukare. Visa mindre

Sommarjobb inom kundservice till Anticimex

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde under sommaren 2022. Som kundservice... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde under sommaren 2022. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen. Du kommer tillhöra Anticimex kundtjänstteam där du kommer hantera ärenden inom skadedjur. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis. Vi söker dig som vill arbeta heltid från början av juni fram till sista augusti 2022. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Svara på samtal från både företags- och privatkunder
- Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
- Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande vid en eftergymnasial utbildning och har minst 6 månader kvar av dina studier
- Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
- Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll


Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Juni, v. 22
* Omfattning: Heltid, mån-fre
* Placering: Skövde
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Visa mindre

Administratör till Frivilliga Motorcykelkåren

Har du ett motorcykelintresse och vill bli en del av en verksamhet som gör skillnad för samhället? Frivilliga Motorcykelkåren (FMCK) söker nu en Administratör som ska hjälpa till med administrering av deras kurser och utbildningar åt försvarsmakten och MSB. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker just nu en Administratör på heltid till FMCK i Skövde. FMCK är en frivillig försvarsorganisation med uppdrag a... Visa mer
Har du ett motorcykelintresse och vill bli en del av en verksamhet som gör skillnad för samhället? Frivilliga Motorcykelkåren (FMCK) söker nu en Administratör som ska hjälpa till med administrering av deras kurser och utbildningar åt försvarsmakten och MSB. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker just nu en Administratör på heltid till FMCK i Skövde. FMCK är en frivillig försvarsorganisation med uppdrag att utbilda mc-, terränghjulings- och snöskoterförare till hemvärnet. I dagsläget har FMCK cirka 4500 medlemmar i deras lokala kårer över hela Sverige, som alla har de gemensamma motorcykelintresset och vill göra en insats för samhället. De lokala Kårerna har utöver grunduppgiften att rekrytera och utbilda mc ordonnanser ofta även anslutning till Svemo och har civil verksamhet i form av Motocross Enduro Trail mm. Som Administratör kommer du att ha en betydande roll och ansvara för administrationen kopplat till FMCKs utbildningar. Titta på videon nedan för att få en inblick i en av FMCKs utbildningar till Civil mc-resurs (CMR).#

Detta är ett konsultupdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Academic Work och arbeta på uppdrag hos FMCK. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Administrering av inkommande mail
- Registrera anmälningar och genomföra bakgrundskontroller på kursmedlemmar
- Inmatning av personuppgifter i excelfil och/eller andra program
- Skicka bekräftelsemail till kursmedlemmar samt förbereda med material som behövs till kurserna
- Beställa material till utbildningsplatserna

VI SÖKER DIG SOM
- Innehar svenskt medborgarskap
- Har goda kunskaper i Outlook och Excel
- Har obehindrade kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
- Har B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har motorcykelkörkort och ett intresse för motorcyklar
* Har erfarenhet av administration av kurser/utbildningar


Som person är du:


* Självgående
* Noggrann
* Bra på att samarbeta


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 mån med chans till förlängning
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om FMCK och hur de beskriver sig på sin sida här. Visa mindre

Högskolan i Skövde söker en Systemadministratör!

Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom systemadministration? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urva... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom systemadministration? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Högskolan i Skövde är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär. De erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett professionellt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. På denna arbetsplats får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och alla framsteg räknas.

I rollen som Systemadministratör kommer du att förstärka med systemadministrativ kompetens inriktat mot applikationspaketering. Du kommer att arbeta i drift- och förvaltningsorganisationen tillsammans med andra systemadministratörer. Uppdraget kan inneböra att driva mindre projekt självständigt eller i lite större grupp. Initialt sträcker sig uppdraget under ett halvår men det finns möjlighet till förlängning på ytterligare 6 månader.

Du erbjuds


* Möjlighet att utveklas inom rollen
* Möjligheter att växa professionellt som konsult hos Academic Work, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
* En hängiven konsultchef


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbete med frågor gällande förvaltning, säkerhetsuppdateringar, användarkonton, mm
- Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
- Förbättra driftövervakningen
- Viss telefonsupport

VI SÖKER DIG SOM
- Har eftergymnasial utbildning inom IT
- Har minst ett års erfarenhet från liknande arbete
- Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Som person ser vi gärna att du är


* Serviceinriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt
* Lösningsorienterad och tar dig an problem med noggrannhet och utan stress


Övrig information


* Senaste ansökningsdag: 26 april
* Start: Enligt överenskommelser (senast 15 augusti)
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Skövde- sommaren 2022!

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde under sommaren 2022. Som kundservice... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde under sommaren 2022. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen. Du kommer tillhöra Anticimex kundtjänstteam där du kommer hantera ärenden inom skadedjur. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis. Vi söker dig som vill arbeta heltid från början av juni fram till sista augusti 2022. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Svara på samtal från både företags- och privatkunder
- Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
- Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande vid en eftergymnasial utbildning och har minst 6 månader kvar av dina studier
- Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
- Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll


Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Juni, v. 22
* Omfattning: Heltid, mån-fre
* Placering: Skövde
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Skövde - sommaren 2022!

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare på heltid som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundservicemedarbetar... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en driven kundservicemedarbetare på heltid som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en energifylld och engagerad kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen. Du kommer tillhöra Anticimex kundtjänstteam där du kommer hantera ärenden inom skadedjur. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis. Vi söker dig som vill arbeta heltid från början av juni fram till sista augusti 2022. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Svara på samtal från både företags- och privatkunder
- Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
- Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
- Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll


Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Juni, v. 22
* Omfattning: Heltid, mån-fre
* Placering: Skövde
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Visa mindre

Högskolan i Skövde söker en serviceinriktad IT-tekniker

Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med högskolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Högskolan i Skövde är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär. De erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett professionellt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. På denna arbetsplats får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och alla framsteg räknas.

I rollen som IT-tekniker i detta uppdrag kommer dina primära arbetsuppgifter vara relaterade till first- och second line. Du kommer bland annat att arbeta med felsökningar, installationer och utbildning i applikationer och system. Kontakten kommer främst att ske med användare inom skolan samt i samarbete med skolans systemadministratörer.

Du erbjuds


* Möjlighet att utveklas inom service och IT
* Möjligheter att växa professionellt som konsult hos Academic Work, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
* En hängiven konsultchef


ARBETSUPPGIFTER
- Supporta användare över telefon och mejl
- Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
- Ta emot ärenden och vara en kontaktperson i helpdesk
- Vara behjälplig med tekniska ärenden inom arbetsplatsens lokaler

VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från helpdeskarbete eller liknande arbete inom IT
- Har goda kunskaper om datorer, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
- Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du


* Har utbildning inom IT


Som person ser vi gärna att du är


* Serviceinriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt
* Lösningsorienterad och tar dig an problem med noggrannhet och utan stress


Övrig information


* Senaste ansökningsdag: 27 mars
* Start: 19 april
* Omfattning: Heltid
* Placering:


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektingenjör sökes till Trafikverket i Skövde!

Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som proje... Visa mer
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom sektor samhällsbyggnad (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del avTrafikverketsvardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället Visa mindre

Drivna kundservicemedarbetare till Skövde - sommaren 2022!

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu drivna kundservicemedarbetare på heltid och deltid som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu flera energifyllda och engagerade kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundserv... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu drivna kundservicemedarbetare på heltid och deltid som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu flera energifyllda och engagerade kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen. Du kommer tillhöra Anticimex kundtjänstteam där du kommer hantera ärenden inom skadedjur. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis.Vi söker antingen dig som vill arbeta heltid eller deltid från mitten på juni fram till sista augusti 2022. Du som arbetar deltid kommer att vara schemalagd mån-ons under sommarperioden. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Svara på samtal från både företags- och privatkunder
- Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
- Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
- Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll


Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Juni, v. 24
* Omfattning: Heltid eller deltid (mån-ons)
* Placering: Skövde
* Lön: Timbaserad månadslön


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Visa mindre

Projektingenjör sökes till Trafikverket i Skövde!

Ansök    Mar 2    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som proje... Visa mer
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnads sektorn (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget) med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en högskoleutbildning om 180 hp inom sektor samhällsbyggnad (alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget)
- Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
- Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
- Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
- Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

#

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Långsiktigt. Vi börjar med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas om samtliga parter trivs i samarbetet.
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del avTrafikverketsvardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället Visa mindre

Studenter till kort uppdrag för marknadsundersökning

Är du en servicepersonlighet ut i fingerspetsarna som har förmåga att locka och skapa intresse? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig. Vi söker studenter som ska arbeta med en marknadsundersökning gällande pendling på Västra stambanan mellan Göteborg och Skövde. Tjänsten är ett kort uppdrag där du under en vecka kommer att prata med många nya människor och förhoppningsvis ha riktigt kul! Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNS... Visa mer
Är du en servicepersonlighet ut i fingerspetsarna som har förmåga att locka och skapa intresse? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig. Vi söker studenter som ska arbeta med en marknadsundersökning gällande pendling på Västra stambanan mellan Göteborg och Skövde. Tjänsten är ett kort uppdrag där du under en vecka kommer att prata med många nya människor och förhoppningsvis ha riktigt kul! Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTENVår kund söker nu efter flertal drivna och sociala studenter som vill hjälpa företaget med en marknadsundersökning som riktar sig till pendlare. Frågan som ska besvaras är hur människor påverkas av stopp i tågtrafiken och det ska ni ta reda på genom att fånga upp pendlare och få dem att svara på en digital enkät. Uppdraget sträcker sig över fem arbetsdagar och arbetspassen är cirka 3 timmar per dag. Det finns möjlighet att arbeta både morgon och eftermiddag. Ni kommer att bjudas in till en introduktion till uppdraget ungefär en vecka innan start och kommer även att tillgodoses med snygga jackor som ni ska ha under veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds


* Ett meriterande extrajobb där du får värdefull erfarenhet
* Möjligheter för dig att bygga ditt närverk och skapa kontakter för framtiden som konsult för Academic Work
* Arbete ute i friska luften


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stå på tågperrongen i Skövde för att fånga upp pendlare och dela ut energibars. Barsen kommer att ha en QR-kod och ditt jobb är att få pendlare att, via QR-koden, svara på frågor kopplade till pendling mellan Göteborg och Skövde.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Kan tala och läsa väl på svenska
- Har ett flexibelt schema där du kan arbeta 7 & 11 mars

Som person ser vi gärna att du är


* Social
* Serviceinriktad
* Orädd


Övrig information


* Start: 7 mars 2022
* Omfattning: Deltid under v. 10
* Placering: Tågperrong i Skövde


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Driven kundservicemedarbetare till Skövde - sommaren 2022!

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu drivna kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu flera energifyllda och engagerade kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundservicemedarbetare på Ant... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu drivna kundservicemedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam under sommaren 2022. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu flera energifyllda och engagerade kundservicemedarbetare till Anticimex i Skövde. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen. Du kommer tillhöra Anticimex kundtjänstteam där du kommer hantera ärenden inom skadedjur. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis.

Uppdraget startar i mitten på juni och löper fram till sista augusti 2022. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Svara på samtal från både företags- och privatkunder
- Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
- Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
- Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll


Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Juni, v. 24
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Visa mindre

Weber söker dig som vill ta första klivet ut i arbetslivet!

Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärke... Visa mer
Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärken.

OM TJÄNSTEN
Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärken.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att åka ut till olika butiker i Sverige beroende på var du bor och montera och exponera Webers grillar och tillbehör.


* Ditt arbete inleds med en utbildningsdag tillsammans med Weber
* Montera olika grillmodeller
* Exponering och skyltning av Webers sortiment
* Utforma och bygga i butik
* Placera tillbehör utifrån planogram


VI SÖKER DIG SOM
* Har ett genuint öga och känsla för vad som är estetiskt tilltalande
* Intresse av montering och gärna grillar

Som person är du:


* Kreativ
* Intiativtagande
* God detaljförmåga


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt intresse och motivation för tjänsten. Utbildningsdagen kommer bestå av en introduktion och en trevlig lunch.

Övrig information

Start: Februari

Omfattning: Deltid - 1,5 månad

Placering: Skövde

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Weber här Visa mindre

Production Planner till Semper i Götene!

Ansök    Feb 11    Academic Work Sweden AB    Planeringschef
Vill du arbeta med att överblicka produktionskedjan, optimera leveransservicen och har relevant erfarenhet inom området samt är ödmjuk och analytisk? Då är rollen som Production Planner på Semper tjänsten för dig! Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande. OM TJÄNSTEN Nu söker vi för Sempers räkning en Production Planner till deras produktionsanläggning i Götene. Förutom en utmanande och omväxlande roll med olika kontaktytor utlovas stort eget ... Visa mer
Vill du arbeta med att överblicka produktionskedjan, optimera leveransservicen och har relevant erfarenhet inom området samt är ödmjuk och analytisk? Då är rollen som Production Planner på Semper tjänsten för dig! Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi för Sempers räkning en Production Planner till deras produktionsanläggning i Götene. Förutom en utmanande och omväxlande roll med olika kontaktytor utlovas stort eget ansvar. Du kommer också få ta del av företagets varma och öppna klimat där man trots sin ledande position på marknaden lyckats bevara korta beslutsvägar, en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas. I rollen arbetar du med operativ produktionsplanering för en av deras viktigaste kategorier, modersmjölksersättning. I arbetet ingår att skapa optimala körplaner utifrån ett etablerat regelverk, köra rapporter och förbereda presentationer, delta i olika möten och när det behövs ta fram analysunderlag. Därav är det viktigt att du besitter en analytisk förmåga. Du kommer att samarbeta med bland annat kollegor inom planering, lager, produktion, processteknik, ekonomi, kvalitetsstyrning och produktionsledning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Academic Work och arbeta ute hos Semper.

Du erbjuds


* Skräddarsytt introduktionsprogram
* En utmanande och varierande arbetsvardag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
- Skapa optimala körplaner utifrån ett etablerat regelverk
- Planera skift så att fabrikens volym räcker till
- Köra rapporter och förbereda presentationer
- Delta i olika möten - inom sälj- och verksamhetsledning
- Produktionsplanera på lång sikt
- Ta fram analysunderlag

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högre utbildning med inriktning mot supply chain, logistik, industrial management eller liknande
- Har arbetat i en liknande roll tidigare
- Har arbetat i affärssystem tidigare - här kommer du arbeta i SAP
- Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift, krävs för det dagliga arbetet

Meriterande är om du:


* Har arbetat i SAP tidigare


Som person är du:


* Ansvarstagande
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Götene
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sempers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ordet ”Semper” betyder alltid och deras filosofi är att alltid bli lite bättre. De strävar alltid efter att förbättra och driva utvecklingen framåt utifrån den senaste forskningen. Det har gjort att de är en ledande aktör inom barnmat och glutenfritt i Norden. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är deras primära områden – och det är näringsrik, trygg och god mat som utgör deras kärna. Sempers produkter produceras av ett stort antal leverantörer/legoproducenter i in- och utland, samt i två egna fabriker i Sverige varav en ligger i Götene. Produkterna säljs på alla nordiska marknader, samt export och inter company inom Herogruppen som är verksamma inom stora delar av den europeiska marknaden. Läs mer om Semper… Visa mindre

Högskolan i Skövde söker en serviceinriktad IT-tekniker

Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med skolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i all förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med service inom IT och vill fortsätta utvecklas inom helpdesk? Hos Högskolan i Skövde får du möjlighet att använda och fördjupa dina kunskaper inom IT med ärenden av varierande karaktär. Genom att arbeta stöttande i kontakt med skolans anställda och studerande blir du en nyckelspelare och ansiktet utåt i all förekommande problemlösning. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Högskolan i Skövde är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär. De erbjuder en kreativ arbetsmiljö med ett professionellt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. På denna arbetsplats får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor och alla framsteg räknas.

I rollen som IT-tekniker i detta uppdrag kommer dina primära arbetsuppgifter vara relaterade till first- och second line. Du kommer bland annat att arbeta med felsökningar, installationer och utbildning i applikationer och system. Kontakten kommer främst att ske med användare inom skolan samt i samarbete med skolans systemadministratörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Högskolan i Skövde. Initialt är uppdraget på heltid sex månader med goda chanser till förlängning förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet och att det finns behov.

Du erbjuds


* En möjlighet att utvecklas inom service och IT
* Möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden som konsult för Academic Work. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
* Supporta användare över telefon och mejl
* Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
* Ta emot ärenden och vara en kontaktperson i helpdesk
* Vara behjälplig med tekniska ärenden inom arbetsplatsens lokaler

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet från helpdeskarbete eller liknande arbete inom IT


* Har goda kunskaper om datorer, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift


Det är meriterande om du


* Har utbildning inom IT


Som person ser vi gärna att du är


* Serviceinriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt
* Lösningsorienterad och tar dig an problem med noggrannhet och utan stress


Övrig information


* Senaste ansökningsdag: 9 februari 2022
* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde Visa mindre

Apputvecklare för IoT produkter

Är du redo för en ny utmaning i karriären? Där du får rätt förutsättningar för att bli en skicklig apputvecklare. Vi söker nu dig som vill sätta dina kunskaper inom JavaScript och HTML på prov och samtidigt utvecklas i en spännande roll. Smoofit är för tillfället i startskedet i utvecklingen av en helt ny app och behöver en ny medarbetare som kan driva detta projekt framåt, vill du vara med den på resan? Ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Smoofit är ett Tech-... Visa mer
Är du redo för en ny utmaning i karriären? Där du får rätt förutsättningar för att bli en skicklig apputvecklare. Vi söker nu dig som vill sätta dina kunskaper inom JavaScript och HTML på prov och samtidigt utvecklas i en spännande roll. Smoofit är för tillfället i startskedet i utvecklingen av en helt ny app och behöver en ny medarbetare som kan driva detta projekt framåt, vill du vara med den på resan? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Smoofit är ett Tech-företag som utvecklar uppkopplade produkter och tjänster i teknikens framkant. Företaget expanderar och står just nu inför en rad spännande projekt och söker därför efter en medarbetare med kompetens inom apputveckling.
Tjänsten innebär att du är med och utvecklar Smoofits produkt inom smartahem - Locus-Home™, men rollen innebär dessutom att du är involverad i andra intressanta projekt inom området IoT. Smoofit är i dagsläget ett litet företag, sett till anställda, men med hög kompetens och stor ambition framåt.

Du erbjuds


* Stor flexibilitet, sett till möjligheten att arbeta på distans några dagar i veckan
* Samarbete med en mentor för löpande coaching och stöttning. Allt för att ge dig möjlighet att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.
* Möjlighet att utveckla dina kunskaper i ett snabbt växade bolag
* Att tillhöra ett team med bred kompetens och högt engagemang


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Rollen innebär främst att du kommer vara med från start när det gäller att utveckla en hybridapp, till både Android och iOS, för interaktion en IoT produkt. Arbetet kommer innebära hårdvarunära programmering, men stort fokus kommer även ligga på design i frontend.

VI SÖKER DIG SOM
* Relevant eftergymnasial utbildning
* Erfarenhet från arbete inom apputveckling
* Ha kunskap inom JavaScript och HTML
* Har god kännedom eller erfarenhet av arbete inom Android och/eller iOS-utveckling
* Kunskap inom Angular, då appen kommer att utformas i detta ramverk
* Är obehindrad i engelska, både i tal och skrift

Meriterande
* Tidigare erfarenhet från arbete i Python
* Har goda kunskaper i svenska

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Noggrann
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Långsiktigt uppdrag
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Smoofit utvecklar system med mål att underlätta allt från människors vardagliga liv till mer specifika behov från våra kunder. Företaget erbjuder mjukvaruutveckling och systemutveckling med specialkompetens inom signalbehandling och inbyggda system.
Smoofit har även tagit fram den egna produkten Locus-Home som är en helhetslösning för smarta hem. Locus-Home låter användaren få full kontroll över sitt eget hem och kan styra allt från belysning till värmesystem direkt i deras app. Visa mindre

Spelutvecklare till vårt bingoteam på Paf! - Remote!

Ansök    Okt 16    Academic Work Sweden AB    Speldesigner
Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Vi grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr oss om våra anställda, kunder och samhället i stort. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål och ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i vår verksamhet. OM TJÄNSTEN Vi söker en spelutvecklare som är tekniskt nyfik... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Vi grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr oss om våra anställda, kunder och samhället i stort. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål och ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i vår verksamhet.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en spelutvecklare som är tekniskt nyfiken och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det finns goda möjligheter att arbeta på distans om du bor på annan ort.Vi bryr oss om våra anställda:


* Vi har flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid.
* Vi har generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc.
* Vi undviker övertid till det yttersta. Att du är kvar hos oss om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål.
* Vi anpassar oss till dig vart du vill arbeta:
* 100% från kontoret.
* 100% på distans.
* Mix där du är på plats några dagar i veckan.


Väljer du 100% remote får du skrivbord, stol, skärmar, dockningsstation etc hemskickat till dig. Väljer du mix så kommer du få dubbla uppsättningar så du har samma förutsättningar hemma och på kontoret.

3 månader per år kan du jobba utomlands. Enda kravet är att du jobbar ungefär samma arbetstider som dina övriga kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Paf utvecklar både bingo, skraplotter och slots. Teamet som utvecklar produkterna består av:


* Backend: tre stycken databasutvecklare som tar hand om Google cloud, Terraform, slumptalsgenerator (RNG), spelutfallet och backoffice
* Frontend: ett tight team med programmerare och grafiker som utvecklar spel genom alla dess faser från idé till release. Vi använder oss av Java, HTML och CSS, samt GWT för att konvertera Java till Javascript. Även spelsimulering på serversidan utvecklas av frontend-teamet med hjälp av databas-API från backend


Du är en del av teamet som tar fram vad som ska utvecklas, hur det ska se ut och fungera, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som utvecklare i frontend förväntas du ha omfattande kunskap om plattformen till den nivå att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser och seniora utvecklare som jobbat ihop i de flesta fall i över 10 år.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom medieteknik eller motsvarande
* Har goda programmeringskunskaper inom Java eller annat objektorienterat, typsäkert språk
* Har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska
* Har god samarbetsförmåga
* Är självgående och ansvarstagande

Det är en fördel om du har erfarenhet av:


* Spelutveckling
* Klient-server-arkitektur
* Javascript, HTML, CSS, Git, Maven
* UX-design


ÖVRIG INFORMATION


* I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, med flexibla arbetstider
* Placering: Norrköping, men är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så ordnar vi det också.
* Det finns goda möjligheter att arbeta utomlands 3 månader per år i tjänsten.
* Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Paf. Vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samha?llsnyttiga a?ndama?l. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa? fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på O?stersjo?n och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping, Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com. Visa mindre

Kort uppdrag i Skövde och Vara under v. 43

Är du tillgänglig under vecka 43 och vill ta dig an ett kort uppdrag i Sköve och Vara? Vi söker nu dig som är ansvarstagande och vill testa på att jobba som marknadsundersökare i en livsmedelsbutik! Ansök redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för vår kunds räkning dig som vill samla in information i livsmedelsbutiker i marknadsundersökningssyfte! Du kommer få all nödvändig utrustning hemskickad samt en introduktion över telef... Visa mer
Är du tillgänglig under vecka 43 och vill ta dig an ett kort uppdrag i Sköve och Vara? Vi söker nu dig som är ansvarstagande och vill testa på att jobba som marknadsundersökare i en livsmedelsbutik! Ansök redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning dig som vill samla in information i livsmedelsbutiker i marknadsundersökningssyfte!

Du kommer få all nödvändig utrustning hemskickad samt en introduktion över telefon. Efter genomfört arbete kommer du sammanställa informationen och skicka in till vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
* Är tillgänglig under v.43 för arbete, flexibelt vilken vardag du väljer.
* Har goda kunskaper i svenska, detta då instruktionerna kommer vara på svenska.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Omfattning: v.43
* Placering: Skövde och Vara


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Spelutvecklare med goda kunskaper i C++ till DoubleMoose

Ansök    Okt 9    Academic Work Sweden AB    Speldesigner
Är du en utvecklare med stor passion för spel och kodande? Kom och jobba hos DoubleMoose och skräddarsy din roll. Du är välkommen vare sig du vill jobba mer maskinnära med fysikmatematik eller mer högnivå med spelkänsla. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN DoubleMoose växer och söker efter nya talanger inom utveckling. Det viktigaste är ditt stora intresse för spel och programmering. På DoubleMoose blir du en del av ett... Visa mer
Är du en utvecklare med stor passion för spel och kodande? Kom och jobba hos DoubleMoose och skräddarsy din roll. Du är välkommen vare sig du vill jobba mer maskinnära med fysikmatematik eller mer högnivå med spelkänsla. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
DoubleMoose växer och söker efter nya talanger inom utveckling. Det viktigaste är ditt stora intresse för spel och programmering. På DoubleMoose blir du en del av ett ambitiöst team som jobbar i nära samarbete med varandra. Frihetsgraderna är många och du är med och påverkar din arbetssituation och utveckling.

Vi ser gärna att du skickar med länkar till dina projekt som du känner dig extra stolt över. Din passion för programmering, din nyfikenhet och ditt driv är centralt i denna rekrytering!

Du erbjuds


* Ett kreativt och utmanande jobb där du kan utvecklas och växa
* Bli en del av ett ambitiöst och engagerat team i ett litet och dynamiskt bolag
* Marknadsmässig lön, flextid, friskvård och sjukförsäkring


ARBETSUPPGIFTER
* Programmering och spelutveckling

VI SÖKER DIG SOM
* Goda kunskaper i C++ programmering från studier eller arbetsliv
* Minst ett års arbetslivserfarenhet eller dokumenterad erfarenhet från egna projekt
* Stort intresse för spelutveckling och programmering

Vi ser mycket positivt på ansökningar från kandidater med en utbildning från The Game Assembly eller Playground Squad. Det är vidare starkt meriterande om du har erfarenhet av Unreal Engine.

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Ansvarsfull
* Noggrann


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid med möjlighet till flex
* Placering: DoubleMoose är beläget i Skövde, arbetet sker till största del på plats på kontoret även om arbetet till viss dels kan ske på distans för rätt kandidat.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DoubleMooses önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om DoubleMoose! Visa mindre

Riksbyggen söker studenter för extrajobb

Ansök    Sep 9    Academic Work Sweden AB    Demonstratör
Är du student och på jakt efter ett extrajobb för att kunna dryga ut studentkassan under hösten? Har du möjlighet att arbeta helger och gillar att vara social i ditt jobb? OM TJÄNSTEN Riksbyggen är för tillfället i behov av förstärkning i form av värdar/värdinnor vid ett flertal hyresvisningar under hösten. Vi söker dig som har möjlighet att jobba och ta dig mellan olika orter såsom Skövde, Nässjö, Alvesta och Skara. Rollen kommer innebära att finnas til... Visa mer
Är du student och på jakt efter ett extrajobb för att kunna dryga ut studentkassan under hösten? Har du möjlighet att arbeta helger och gillar att vara social i ditt jobb?

OM TJÄNSTEN
Riksbyggen är för tillfället i behov av förstärkning i form av värdar/värdinnor vid ett flertal hyresvisningar under hösten. Vi söker dig som har möjlighet att jobba och ta dig mellan olika orter såsom Skövde, Nässjö, Alvesta och Skara. Rollen kommer innebära att finnas tillgänglig under visningarna och därav ser vi att du är en person som trivs i en roll där du får vara social och behjälplig.

ARBETSUPPGIFTER
* Ta emot besökare under visningarna
* Finnas tillgänglig för att besvara frågor
* Hjälpa till med intresseanmälan

VI SÖKER DIG SOM
* Finnas tillgänglig för helgjobb under hösten
* Kunna kommunicera både svenska och engelska
* B-körkort eller möjlighet att ta dig mellan olika orter på annat sätt

Meriterande:
* Har ett intresse av bostadsbranschen och mäkleri
Som person är du:


* Serviceinriktad
* Personligt mogen


Övrig information

Restidsersättning och eventuella resekonstnader utbetalas.


* Start: 18 september
* Omfattning: Deltid, några helger under hösten
* Placering: Ett antal orter i Smålands/Västra Götalands regionen
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Visa mindre

Second-line support till meningsfullt uppdrag i helpdesk!

Nu söker vi dig som brinner för service och har en god vana av att felsöka i olika datamiljöer. Här får du möjligheten till att tillhandahålla servicestöd och agerar lösningsfokuserat, där du tar emot frågor och ständigt vill överträffa kundens förväntningar. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Nu söker Academic Work för kunds räkning flera medarbetare till deras helpdesk! Här kommer du arbeta med mer avancerade in... Visa mer
Nu söker vi dig som brinner för service och har en god vana av att felsöka i olika datamiljöer. Här får du möjligheten till att tillhandahålla servicestöd och agerar lösningsfokuserat, där du tar emot frågor och ständigt vill överträffa kundens förväntningar. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work för kunds räkning flera medarbetare till deras helpdesk! Här kommer du arbeta med mer avancerade inkommande samtal från vår kunds medarbetare om deras datorer, telefoner och annan kringutrustning. Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning inom IT med ett stort intresse för service och felsökning. Vår kund har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos dem arbetar man med att få samhällen, människor, djur, miljö och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men dem arbetar med det varje dag.

Du erbjuds


* En långsiktig tjänst och social arbetsroll med många kontaktytor
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma?
* Se till att IT-utrustning fungerar
* Tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara
* Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
* Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad högskoleutbildning inom IT eller likvärdigt, alternativt några års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
* Har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation
* Har goda kunskaper om informationssäkerhet
* Har grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Har kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
* Är obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift
* Har ett svenskt medborgarskap

Som person är du:
* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Problemlösande

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Placering: Mariestad
* Omfattning: Heltid, Kontorstider
* Kontaktuppgifter: Academic Work.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Skövde!

Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Skövde. Uppdraget startar i april och löper fram till sista augusti 2021. Du kommer tillhöra deras kundtjänstteam där du komm... Visa mer
Trivs du i en roll där telefonen är din bästa vän och kunderna ditt största fokus? Är du även en problemlösande person som drivs av att hjälpa andra? Anticimex i Skövde söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av deras härliga kundtjänstteam!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Skövde. Uppdraget startar i april och löper fram till sista augusti 2021. Du kommer tillhöra deras kundtjänstteam där du kommer att hantera ärenden inom deras skadedjursservice. Du och ditt team kommer tillsammans fungera som Anticimex ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon. Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänstmedarbetare på deras kontor i Skövde kommer du att arbeta med ärenden avseende Anticimex skadedjursservice. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i rollen. Vidare kommer du till exempel att:


* Svara på samtal från både företags- och privatkunder
* Ge information och rådgivning gällande bland annat skadedjur och husbesiktning
* Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service


VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasial utbildning
* Har tidigare arbetat i en servicerelaterad roll
* Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk.

Det är meriterande om du:
* Har arbetat i affärssystemet IFS
* Har erfarenhet av en liknande roll

Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: April
* Omfattning: Heltid, april-augusti
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET Visa mindre

Projektadministratör till företag i Skövde!

Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en projektadministratör till vår kund i Skövde där du kommer att stötta flera olika projektledare på etableringen. Då detta är en ny roll så s... Visa mer
Vill du arbeta i en stöttande och administrativ roll med erfarna kollegor? Nu har du chansen att bli en del av ett stort företag där du får möjligheten att ta ansvar i din roll. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som arbetar strukturerat och metodiskt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en projektadministratör till vår kund i Skövde där du kommer att stötta flera olika projektledare på etableringen. Då detta är en ny roll så ser vi att du trivs i en roll med mycket eget ansvar där du får koordinera mellan flera olika parter. Arbetet är varierande och kommer främst att skötas i det interna planeringsverktyget, varför det är viktigt att effektivt kunna sätta sig in i nya system. För att lyckas i rollen kommer du erbjudas en introduktion av en mentor som arbetar som projektledare. Det är ett långsiktigt konsultuppdrag med önskat startdatum 1/9.

Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds


* Möjligheten att vara med och utforma en helt ny roll på företaget
* En dedikerad konsultchef som finns som ett stöd under ditt uppdrag hos vår kund
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med teknisk dokumentation
* Hantera olika ärenden som kommer in
* Stötta projektledare i diverse arbetsuppgifter såsom att planera aktiviteter och möten

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en färdig gymnasieexamen
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av en roll som administratör
* Har god datorvana och systemvana
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det

Som person är du:


* Strukturerad
* Noggrann
* Självgående


Övrig information


* Start: 1/9
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

First-line support till meningsfullt uppdrag i helpdesk!

Nu söker vi dig som brinner för service och har en god vana av att felsöka i olika datamiljöer. Här får du möjligheten till att tillhandahålla servicestöd och agera lösningsfokuserat, där du tar emot frågor och ständigt vill överträffa kundens förväntningar. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Nu söker Academic Work för kunds räkning flera medarbetare till deras helpdesk! Här kommer du arbeta med inkommande samtal ... Visa mer
Nu söker vi dig som brinner för service och har en god vana av att felsöka i olika datamiljöer. Här får du möjligheten till att tillhandahålla servicestöd och agera lösningsfokuserat, där du tar emot frågor och ständigt vill överträffa kundens förväntningar. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work för kunds räkning flera medarbetare till deras helpdesk! Här kommer du arbeta med inkommande samtal från vår kunds medarbetare om deras datorer, telefoner och annan kringutrustning. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning med ett stort intresse för service och felsökning. Vår kund har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos dem arbetar man med att få samhällen, människor, djur, miljö och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vår arbetar med det varje dag!

Du erbjuds


* En långsiktig tjänst och social arbetsroll med många kontaktytor
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma?
* Se till att IT-utrustning fungerar
* Tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chatt mot användare avseende hård- och mjukvara
* Administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
* Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet i en liknande roll där du använt ärendehanteringssystem
* Har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation
* Har grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
* Är obehindrad i svenska, såväl i tal som skrift
* Har svenskt medborgarskap

Som person är du:
* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Problemlösande

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Placering: Mariestad
* Omfattning: Heltid, Kontorstider
* Kontaktuppgifter: Academic Work.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Ansök    Jan 20    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du en eftergymnasial examen inom samhällsbyggnad, ekonomi eller liknande samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i ... Visa mer
Har du en eftergymnasial examen inom samhällsbyggnad, ekonomi eller liknande samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa vägprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under ett antal projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Det är av vikt att du tycker om att vara spindeln i nätet och arbeta brett. Dina uppgifter kommer främst vara av administrativ, samordnande och ekonomisk karaktär. Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, fakturering, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad, exempelvis ingenjör eller industriell ekonomi (examensbevis ska visas). Utbildningen ska ha inkluderat någon form av ekonomi- och juridikkurs.
* Du har kortare arbetslivserfarenhet, gärna av administrativt arbete.
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har:
* Erfarenhet från projektledning, teknik eller från bygg- och anläggningsbranschen,
* Innehar B-körkort.

Som person är du:
* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs
* Du har en förmåga att anpassa dig och tycker om förändringar
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor
* Strukturerad och noggrann.

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Det är ett vikariat fram 2021-12-31, med goda chanser till förlängning.
* Placering: Skövde, Trädgårdsgatan. Just nu arbetar samtliga hemifrån pga av rådanade omständigheter.
* Lön: Timbaserad månadslön.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till välkänt bolag i Skövde!

Ser du dig själv som serviceminded och trivs i en administrativ roll? Har du även god datorvana? Just nu söker vi en serviceinriktad och kommunikativ person till vår kund i Skövde. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund i Skövde. Uppdraget startar omgående och för rätt person är det en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att tillhöra deras kundtjänsttea... Visa mer
Ser du dig själv som serviceminded och trivs i en administrativ roll? Har du även god datorvana? Just nu söker vi en serviceinriktad och kommunikativ person till vår kund i Skövde. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en kundtjänstmedarbetare till vår kund i Skövde. Uppdraget startar omgående och för rätt person är det en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att tillhöra deras kundtjänstteam där du initialt kommer att arbeta med administrativa uppgifter. På vår kunds kontor i Skövde arbetar det i dagsläget 25 personer och gruppen du kommer att tillhöra består av 5 personer, där goda samarbeten står i fokus.

Du och ditt team kommer tillsammans fungera som ansikte utåt mot kunder via såväl mail som telefon, där din funktion blir att stötta dina kollegor med administrativa uppgifter. Du kommer också ha kontakt med kontorets tekniker på daglig basis.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Administrera så att rätt information finns att tillgå i affärssystemet
* Besvara inkommande mail, främst från bolagets tekniker
* Boka och omboka kundbesök till tekniker med kvalitativ service

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasial utbildning
* Har någon form av arbetslivserfarenhet
* Har möjlighet att starta omgående
* Talar och skriver det svenska språket obehindrat

Som person är du:


* Serviceinriktad och kommunikativ
* Problemlösande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Ansök    Nov 17    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnad samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa väg... Visa mer
Har du minst en högskoleutbildning om 180hp inom samhällsbyggnad samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under ett antal projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt månadsprognostisering av projektbudget men även slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.
* Arbeta med underrättelsehanteringen.


Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en högskoleexamen om 180 hp inom samhällsbyggnad, exempelvis ingenjör eller industriell ekonomi (examensbevis ska visas).
* Har ett stort intresse för att jobba med samhällsutveckling.
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
* Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har:
* Erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav. Gärna inom väg- och/eller järnväg.

Som person är du:
* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs
* Du har en förmåga att anpassa dig och tycker om förändringar
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor
* Strukturerad och noggrann.

Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Vi kommer börja med att skriva kontrakt om 6 månader och det är mycket goda chanser till förlängning på uppdraget om samtliga parter trivs med varandra.
* Placering: Skövde, Trädgårdsgatan.
* Lön: Timbaserad månadslön.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället. Visa mindre

Redovisningsekonom i Skövde för omgående start!

Ansök    Okt 29    Academic Work Sweden AB    Controller
Här är tjänsten för dig som har erfarenhet av redovisning och som vill vara del i ett företag som gör skillnad i samhället. Sök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Vår kund har en viktig funktion i samhället och erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Tjänsterna kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Som redovisningsekonom kommer du att ha ett ansvar för anläggn... Visa mer
Här är tjänsten för dig som har erfarenhet av redovisning och som vill vara del i ett företag som gör skillnad i samhället. Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund har en viktig funktion i samhället och erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Tjänsterna kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service.

Som redovisningsekonom kommer du att ha ett ansvar för anläggningsregistret där tillgångar aktiveras, skrivs av och inventeras. Kontoavstämningar och viss rapportering till koncernen ingår. Ett annat område är uppföljning av kundfordringar där påminnelser samt räntefakturor skickas ut med jämna intervall och vid behov drivs in via inkassobyrå. Uppgifterna är inte helt fastslagna och kan komma att ändras med tiden.

Här kommer du att vara en värdefull del av redovisningsavdelningen. Avdelningen har ansvar för allt från leverantörs- och kundreskontra till färdiga årsredovisningar och löner. Du kommer både samarbeta med kollegor inom den egna avdelningen och med övrig personal i organisationen där inköpen sker.

Det är en härlig arbetsgrupp där du kommer få mycket frihet under ansvar och där egna initiativ uppmuntras. Under din anställning kommer du arbeta nära dina kollegor som sitter både i Skövde och i Stockholm.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Hantering av bolagets anläggningsregister inkl inventering
* Samordning av bolagets lagerinventering
* Uppföljning av obetalda kundfordringar
* Redovisning och löpande bokföring
* Diverse andra förekommande arbetsuppgifter

VI SÖKER DIG SOM
* Gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom relevant område.
* Goda kunskaper inom Excel
* Tidigare erfarenhet av liknande tjänst
* Talar och skriver svenska obehindrat då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk.

Det är meriterande om du även har:
* Erfarenhet av Agresso
* Erfarenhet av IFRS16

Som person är du:
* Strukturerad och noggrann och van att hantera mycket data och siffror
* Engagerad och prestigelös med en vilja att lära dig.
* Självständig då du är ansvarig och driver dina arbetsuppgifter framåt.
* Tycker om att samarbeta och arbeta i grupp.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid minst 6 månader för att täcka för en föräldraledighet
* Placering: Centrala Skövde Visa mindre

Skadedjurstekniker för omgående start sökes till Skövde!

Som Skadedjurstekniker är du en viktig del i att ge service och arbeta förebyggande och hjälpa kunder inom skadedjursområdet. Är du en person som gillar att ta ansvar och lösa problem? Kan du dessutom starta omgående? Då är det dig vi söker! OM TJÄNSTEN Som skadedjurstekniker hos vår uppdragsgivare är ditt huvudsakliga ansvar att hjälpa, ge service och bemöta deras kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du fungerar lite som en detektiv... Visa mer
Som Skadedjurstekniker är du en viktig del i att ge service och arbeta förebyggande och hjälpa kunder inom skadedjursområdet. Är du en person som gillar att ta ansvar och lösa problem? Kan du dessutom starta omgående? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Som skadedjurstekniker hos vår uppdragsgivare är ditt huvudsakliga ansvar att hjälpa, ge service och bemöta deras kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem. Du fungerar lite som en detektiv. Genom inspektioner hos privat- och företagskunder, söker du efter eventuella risker som kan ge upphov till skadedjursproblem. Du analyserar typ av skadedjur samt finner lämpliga lösningar för att förebygga dessa.

Du kommer utgå från deras kontor i Skövde men röra dig i hela regionen för att hantera skadedjurs ärenden hos kunderna

Du erbjuds


* En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
* Frihet att ta eget ansvar och möjlighet att påverka


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Åka runt till kunderna för att hjälpa med olika ärenden inom skadedjurshantering
* Hantera skadedjurssanering, ex. råttor

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1 års arbetslivserfarenhet, gärna i en liknande roll.
* Har körkort B.
* Flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift.
* Har god data- och applikationsvana, då du dagligen kommer arbeta med ärenden i mobilen.

Som person är du:
* Serviceminded och brinner för att skapa relationer
* Ansvarstagande
* Kommunikativ, och bra på att uttrycka dig pedagogiskt

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd.

Vidare är vår kund stolta med att leva sina värderingar, Trust, Innovation och Passion. Dessa genomsyrar hela företaget. Här finns en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vår kunds dagliga arbete både internt och i mötet med sina kunder. Visa mindre

Kort uppdrag i Skövde till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11:e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butiker i Skövde. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare u... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11:e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butiker i Skövde.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig 11:e november mellan kl 06:00 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11:e november 06:00 - 10:00
* Var? Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Studerande kontorsassistent sökes till VBK i Skövde!

Studerar du en eftergymnasial utbildning och har möjlighet att arbeta cirka 10 timmar i veckan? Ser du dig själv som en serviceminded och positiv person? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för VBKs räkning en Kontorsassistent på deltid till kontoret i Skövde. VBK är ett konsulterande ingenjörsföretag inom byggbranschen med verksamhet inom framförallt byggprojektering, projekt... Visa mer
Studerar du en eftergymnasial utbildning och har möjlighet att arbeta cirka 10 timmar i veckan? Ser du dig själv som en serviceminded och positiv person? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för VBKs räkning en Kontorsassistent på deltid till kontoret i Skövde. VBK är ett konsulterande ingenjörsföretag inom byggbranschen med verksamhet inom framförallt byggprojektering, projektadministration och underhåll. Företaget har haft förmånen att få arbeta med projekt som väcker uppmärksamhet, såväl i Västsverige som i landet i övrigt. Företaget kännetecknas av korta beslutsvägar och hög grad av decentralisering där det ställs stora krav på individens eget ansvarstagande.

VBK har totalt cirka 100 medarbetare, och som Kontorsassistent ansluter du dig till det engagerade och trivsamma kontoret i Skövde där det i dagsläget är 14 medarbetare. Du kommer att arbeta 2 timmar per dag 5 gånger i veckan, det är således en stor fördel om du är bosatt i Skövde.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VBK. Uppdraget kommer att vara på deltid med start omgående.

ARBETSUPPGIFTER
Som kontorsassistent kommer du att ha en bred roll med fokus på internservice. Det blir således viktigt att du är prestigelös i din framtoning och kan stötta med diverse arbetsuppgifter för att skapa en bra trivsel på kontoret. Du kommer till exempel att:
* Ansvara för inventering och beställning av kontorsmaterial
* Posthantering
* Löpande skötsel av kontoret

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en eftergymnasial utbildning


* Kan vara tillgänglig för att arbeta 2 timmar om dagen, 5 dagar i veckan
* Innehar B-körkort och egen bil
* Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet
* Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du…


* Har arbetslivserfarenhet av en serviceroll


Som person är du


* Flexibel
* Serviceinriktad
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Skövde
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Projektingenjör till Trafikverket i Skövde!

Ansök    Jun 16    Academic Work Sweden AB    Vägingenjör
Har du nyligen tagit ut en teknisk examen från en ingenjörsutbildning och har ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som vill börja din karriär som projektingenjör. Du är nyfiken på anläggningsbranschen som framtida karriär, har talang för koordinering, vilja att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i... Visa mer
Har du nyligen tagit ut en teknisk examen från en ingenjörsutbildning och har ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som vill börja din karriär som projektingenjör. Du är nyfiken på anläggningsbranschen som framtida karriär, har talang för koordinering, vilja att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar erfarna projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om infrastruktursektorn och anläggningsbranschen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten och som ny i rollen som projektingenjör. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Ett meriterande vikariat på 1 år, med chans att växa vidare inom Trafikverket och/eller Academic Work.
* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta nära och direkt under ett antal projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.
Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.


Utvecklingsmöjligheter:
Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en uttagen ingenjörsexamen, gärna med inriktning väg och vatten eller bygg och anläggning (examensbevis behöver uppvisas, bifoga det i din ansökan).
* Högst 24 månaders meriterande arbetslivserfarenhet efter examen.
* Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling.
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.

Det är meriterande om du har max 6 månaders arbetslivserfarenhet inom relevant område, exempelvis arbetat i projekt eller haft relevant extrajobb under dina studier.

Som person är du:
* Självgående, driven och är inte rädd för att ta egna initiativ samt hugga i där det behövs.
* Du har en förmåga att anpassa dig och tycker om förändringar.
* En engagerad och ödmjuk lagspelare som skapar förtroende och har lätt för att samarbeta med olika människor.
* Strukturerad och noggrann.

Övrig information


* Start: Runt 17 augusti.
* Omfattning: Vikariat på 1 år.
* Placering: Skövde.
* Lön: Timbaserad månadslön.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Junior ekonomiassistent i Skövde med start i augusti!

Ansök    Jun 4    Academic Work Sweden AB    Controller
Här är tjänsten för dig som är junior i karriären, som vill arbeta med ekonomi, administration och framförallt vill vara del i ett företag som gör skillnad i samhället. Sök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Tjänsten som Junior ekonomiassistent passar dig som är i början av din karriär, och vill lära mer inom ekonomi och administration. Företaget har en viktig funktion i samhället där du kommer att vara en värdefull pusselbit i organisationen... Visa mer
Här är tjänsten för dig som är junior i karriären, som vill arbeta med ekonomi, administration och framförallt vill vara del i ett företag som gör skillnad i samhället.
Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Junior ekonomiassistent passar dig som är i början av din karriär, och vill lära mer inom ekonomi och administration. Företaget har en viktig funktion i samhället där du kommer att vara en värdefull pusselbit i organisationen.

Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och främst samarbeta med kollegor som arbetar med leverantör- och kundreskontra. Det är en härlig arbetsgrupp där du kommer få mycket frihet under ansvar och där egna initiativ uppmuntras. Under din anställning arbetar du nära dina kollegor som finns tillgängliga för stöttning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Skanning av leverantörsfakturor.
* Post- och påminnelsehantering.
* Konvertering av fakturor.
* Arkivering, hantera register och datafiler.
* Import av kunder i kundregister.

VI SÖKER DIG SOM
* Gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom relevant område.
* Goda kunskaper inom Excel och datavana
* Tidigare erfarenhet av liknande tjänst
* Talar och skriver svenska obehindrat då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk.

Som person är du:
* Strukturerad och noggrann. Detta är av vikt då kommer hantera mycket data och siffror.
* Engagerad och prestigelös med en vilja att lära dig.
* Självständig då du är ansvarig och driver dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid minst 4 månader, med chans till förlängning
* Placering: Centrala Skövde


INFORMATION OM FÖRETAGET
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre