Lediga jobb som Arbetsledare, lager i Skövde

Se lediga jobb som Arbetsledare, lager i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsansvarig lager/Distribution

Svensk Direktreklam i Skaraborg söker en driven Produktionsansvarig till vårt lager och produktion/distribution. Vi sätter stort värde på dina personliga erfarenheter såsom intresse och vilja att både utvecklas och utveckla. Truckkort är meriterande. Visa mer
Svensk Direktreklam i Skaraborg söker en driven Produktionsansvarig till vårt lager och produktion/distribution. Vi sätter stort värde på dina personliga erfarenheter såsom intresse och vilja att både utvecklas och utveckla. Truckkort är meriterande. Visa mindre

Detaljchef Markverkstad Skövde

Ansök    Mar 14    Försvarsmakten    Arbetsledare, lager
Är du en driven ledare? Har du erfarenhet av arbete med personalansvar i en producerande verksamhet? Då kan du vara den chef vi söker till vår detalj för Prov, komponentrenovering, fält och sömnad! Vad kan vi erbjuda? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en verksamhet under förändring som bidrar till att göra Sverige och världen lite säkrare! Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både möjlighet att ta ege... Visa mer
Är du en driven ledare? Har du erfarenhet av arbete med personalansvar i en producerande verksamhet? Då kan du vara den chef vi söker till vår detalj för Prov, komponentrenovering, fält och sömnad!

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en verksamhet under förändring som bidrar till att göra Sverige och världen lite säkrare! Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både möjlighet att ta eget ansvar och goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra medarbetare är viktiga för oss och här får du goda möjligheter till en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi ger dig möjlighet att träna på arbetstid, generösa avtal gällande arbetstid och föräldralön samt upp till sju veckor semester per år.

Om enheten

Markverkstad Skövde är en avdelning inom förbandet FMTS och vi har cirka 175 medarbetare. Vi utför främst underhåll på Försvarsmaktens markmateriel men även till flyget och flottan, samt bidrar med tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, renovering reparation, tillverkning, demontering, modifiering samt reparationstekniska analyser.

För mer information om vad Markverkstaden gör kolla in denna länk: Film Markverkstaden

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som detaljchef för Prov/komponentrenovering ska du leda en grupp på 25 medarbetare som arbetar med renovering/översyn samt provning av transmissioner, dieselpumpar, hydraulaggregat mm till Stridsvagn och Stridsfordon. I detaljen ingår även en avdelning med fält och sömnad som arbetar med reparation/tillverkning och underhåll av tält- och fältmateriel. Du kommer vara en del av markverkstad Skövdes ledningsgrupp och ha nära samarbete med övriga chefer, produktionsledning samt ledningsstöd. Rollen innebär personalansvar och din huvuduppgift är att leda och fördela arbetet inom gruppen med stöd av två lagsamordnare.

Du ansvarar bland annat för:


• Att produktionsmål uppfylls
• Att medarbetarna utvecklas mot gemensamt uppsatta mål
• Kvalité
• Ekonomi
• Arbetsmiljö och säkerhet
• Rekrytering, rehabilitering och kompetensutveckling

KRAV

Kvalifikationer


• Lägst treårigt gymnasium med teknisk eller verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Aktuell och relevant erfarenhet av ledande befattning med personalansvar, gärna från en producerande verksamhet
• God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska
• God kommunikativ förmåga
• Gud datorvana
• B-Körkort

Personliga egenskaper
Du är öppen, prestigelös, har coachande ledarstil och jobbar kontinuerligt mot att förbättra verksamheten. Självklart bidrar du till ett positivt arbetsklimat samt tar plats och ansvar för helheten i ledningsgruppen. Du har en god kommunikativ förmåga och det är viktigt för dig att skapa och ge förutsättningar för ett bra teamarbete. Vi står under stor tillväxt så förändringsarbete kommer vara en stor del av din vardag. Du behöver vara tydlig med förväntningar och mål samt duktig på att skapa engagemang och drivkraft hos medarbetarna vid förändrings- och målstyrningsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Erfarenhet av förändringsarbete
• Grundläggande kunskaper i svensk arbetsrätt med tillhörande arbetsmiljölagstiftning
• Ledarskapsutbildning med inriktning coachande ledarskap

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Skövde
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Upplysningar om befattningen
Avdelningschef Leif Rehnberg 0723 – 84 48 54

Information om rekryteringsprocessen
HR Johanna Jansson 073-334 24 00

Fackliga företrädare
SACO: Håkan Eliasson OFR-S: Tony Svensson SEKO: Jörgen Jansson

, Irene Ström
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-04-07. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
---------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Rockwool AB söker skiftledare lager och logistik till Parafon Skövde

Ansök    Aug 30    Rockwool AB    Arbetsledare, lager
Vill du ha ett varierande arbete och har du lätt att motivera andra? Då kan du vara den vi söker! Vår tidigare kollega har slutat och vi söker därför skiftledare till vårt lager- och logistikteam i vår nya fabrik på Norra Ryds industriområde. Som skiftledare för lager- och logistikavdelningen rapporterar du till vår Supply Chain Manager. TJÄNSTEN I rollen som skiftledare för lager- och logistikavdelningen kommer du ha det övergripande ansvaret för logistik... Visa mer
Vill du ha ett varierande arbete och har du lätt att motivera andra? Då kan du vara den vi söker! Vår tidigare kollega har slutat och vi söker därför skiftledare till vårt lager- och logistikteam i vår nya fabrik på Norra Ryds industriområde. Som skiftledare för lager- och logistikavdelningen rapporterar du till vår Supply Chain Manager.
TJÄNSTEN
I rollen som skiftledare för lager- och logistikavdelningen kommer du ha det övergripande ansvaret för logistik och lager. Du kommer arbeta med den dagliga driften på avdelningen, leda och utveckla den och dess medarbetare samt inneha övergripande ansvar för lagerstruktur, processer och rutiner. I tjänsten ingår personalansvar för i dagsläget fyra lagermedarbetare. Du kommer arbeta nära Supply Chain Manager för att säkerställa vår leveransprecision.

ARBETSUPPGIFTER
Som skiftledare lager logistik kommer du:
· Vara personalansvarig och genomföra medarbetar- och lönesamtal, rehabsamtal och bemanningsplanering.
· Inneha ett arbetsmiljöansvar på avdelningen med ansvar för säkerhet och regler samt utredning och uppföljning av riskobservationer, tillbud och olyckor.
· Ha övergripande ansvar för översyn och optimering av vårt lager
· Ansvara för att material lastas och lossas enligt ö.k.
· Ansvara för att inventering av lagerfört material utförs
· Leda eller medverka i projekt inom avdelningen
· Arbeta med ständiga förbättringar
· Vara ansvarig för att ersättare för rollen hålls uppdaterad på arbetsuppgifter
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som trivs med att leda och motivera andra människor och skapa starka team. Du känner dig bekväm med att lösa konflikter. Du är serviceinriktad och sätter kunden i fokus utan att tumma på säkerheten.

Vi söker dig som:
· Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
· Har erfarenhet av att leda andra, meriterande är om du har erfarenhet från en logistikmiljö eller liknande
· Har en god datorvana
· Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
· Har truckkort samt B-körkort
Det är meriterande om du har:
· Erfarenhet av SAP och Warehouse management-system
· Eftergymnasial utbildning inom lager och logistik
· Ledarskapsutbildning


ARBETSVILLKOR
Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är dagtid.
Tjänsten lyder under kollektivavtalet Industriarbetsgivarena / IF Metall
Du kommer blir anställd hos Rockwool AB med arbetsställe Parafon Skövde.ANSÖKAN OCH KONTAKTUPPGIFTER
Ansök senast 2022-09-30 med CV och personligt brev på vår hemsida
Tjänsten behöver tillsättas omgående därför sker urval löpande.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Supply Chain Manager på telefonnummer: 0723-480 304 eller via e-post: [email protected] eller HR Business Support Anki Madsen på telefonnummer: 0723-480 301 eller via e-post: [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig!


Om företaget
ROCKWOOL är världsledande tillverkare av stenullsisolering. Vi erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin.
Våra isoleringsprodukter är baserade på väl utvecklad stenullsteknik för avancerade system och produkter. I ROCKWOOL ingår även flera systerbolag som levererar speciallösningar för trädgårds, marin- och offshoresektorn.

Hos Parafon hjälper vi kunder att skapa interiörer som har fantastisk akustik, som skapar trivsel för människor och som enkelt kan förverkligas i många olika typer av projekt.
Det gör vi med våra akustikundertak och väggabsorbenter i stenull. Vi är stolta över att vara nordiska och värdesätter lokalt producerade varor och material högt. Visa mindre

Arbetsledare Packeri till Cementa Skövde

Ansök    Dec 11    Cementa AB    Arbetsledare, lager
Introduktion Vi söker dig som vill fortsätta leda och utveckla vår packeriverksamhet. Om oss Cementa utvecklar, producerar och säljer material som utgör stommen i det moderna samhället, med ett stort fokus på hållbarhet. Företagets fortsatta framgång bygger på våra engagerade och kompetenta medarbetare, som bidrar med kunskap och kreativitet. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och vi lägger stort fokus på att både våra produkter och arbetsme... Visa mer
Introduktion

Vi söker dig som vill fortsätta leda och utveckla vår packeriverksamhet.

Om oss

Cementa utvecklar, producerar och säljer material som utgör stommen i det moderna samhället, med ett stort fokus på hållbarhet. Företagets fortsatta framgång bygger på våra engagerade och kompetenta medarbetare, som bidrar med kunskap och kreativitet.

Vi månar om klimat, människor och naturvärden och vi lägger stort fokus på att både våra produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. På vår fabrik i Skövde arbetar knappt hundra medarbetare och vi producerar årligen drygt 600 000 ton cement.

Din roll

Som Arbetsledare packeri leder du ett team på 6-7 medarbetare. Arbetet är flexibelt och omväxlande med många kontaktytor såväl inom fabriken och koncernen som externt med leverantörer och experter. Du ansvarar för paketeringen och utlastning av Cementas produkter sker på ett säkert och effektivt sätt. I rollen ingår att ge förslag på nya produktionstekniker, metoder och processer för att förbättra kvalitet, miljöprestanda och effektivitet.


• Leda och koordinera alla aktiviteter på avdelningen.
• Stödja medarbetarna för att nå de mål som är uppsatta för verksamheten.
• Ansvarig att driva utvecklingsprojekt som kan öka driftssäkerheten och leveranssäkerheten på avdelningen.
• Aktivt arbeta med att leveranssäkerhet mot kund erhålls.

Din profil

Du är en tydlig ledare och har ett stort engagemang för ledarskapsfrågor. Du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande kvalifikationer och har ett brett teknikintresse. Du har erfarenhet av cement- eller annan industri. Rollen kräver självständighet och noggrannhet likväl som god samarbets- och kommunikationsförmåga. Goda kunskaper i engelska krävs eftersom det är vårt koncernspråk.

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillträde sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vill du veta mer är du välkommen att ringa Produktionschef Daniel Erlandsson eller HR-generalist Erik Wallström.

Välkommen med din ansökan senast 6 januari.

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Visa mindre

P 4 Försörjningsavdelning söker ställföreträdande Sektionschef

Ansök    Jul 14    Försvarsmakten    Arbetsledare, lager
OM TJÄNSTEN Vill du arbeta med logistik i en dynamisk miljö? Är du en driven ledare, positiv och självgående lagspelare? Vi behöver dig i arbetet med att bygga ett starkare försvar. Vi söker en ställföreträdande sektionschef där huvuduppgiften är att arbetsleda ett arbetslag om ca 10 personer samt stödja Sektionschefen med planering och vid behov ersätta chefen vid frånvaro. Sektionens uppgift är att hantera, förrådshålla och tillhandahålla fordon och fo... Visa mer
OM TJÄNSTEN

Vill du arbeta med logistik i en dynamisk miljö? Är du en driven ledare, positiv och självgående lagspelare? Vi behöver dig i arbetet med att bygga ett starkare försvar. Vi söker en ställföreträdande sektionschef där huvuduppgiften är att arbetsleda ett arbetslag om ca 10 personer samt stödja Sektionschefen med planering och vid behov ersätta chefen vid frånvaro. Sektionens uppgift är att hantera, förrådshålla och tillhandahålla fordon och fordonsmateriel till förbanden i Skövde Garnison.

Om enheten

P 4 Försörjningsavdelning är en del av Logistikenheten i Skövde Garnison. En Logistikenhet har till uppgift att förse förbanden med de förnödenheter och tjänster som behövs för grundutbildning, förbandsutbildning och officersutbildning. Därutöver samordna den tekniska tjänsten i garnisonen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att arbeta som Stf sektionschef på P 4 Försörjningsavdelning innebär varierande arbetsuppgifter där arbetsledning och planering är i fokus. Därutöver jobbar du med övriga teammedlemmar i praktiska arbetsuppgifter inomhus eller utomhus samt planering. Viktig del i arbetet är redovisning av förnödenheter i våra datasystem. Arbetet är av sådan karaktär att du behöver ha goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Nätverk.


• Stödja Sektionschefen i att leda sektionens arbete.
• Ingå i avdelnings chefsgrupp och delta i produktionsplanering.
• Delta i utbildning för att kunna hantera förekommande materielsystem både praktiskt och administrativt.
• Redovisa materiel i redovisningssystemen LIFT och PRIO (SAP).

Kvalifikationer


• Erfarenhet av att leda arbete inom logistikverksamhet
• Gymnasieutbildning eller kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.
• Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Nätverk (Windowsmiljö).
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
• Körkort *BE*CE
• God fysisk förmåga eftersom tunga lyft förekommer. Arbete genomförs till del i utomhusmiljö oavsett väder.

Meriterande


• Utbildning i utvecklande ledarskap
• Behörighet för stödbens- och motviktstruck samt hjullastare.
• Uppfylla Försvarsmaktens baskrav i fysisk förmåga.
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem som LIFT och PRIO (SAP)

Personliga egenskaper
Som person vill du ta ansvar, har ledaregenskaper och är drivande i att utveckla verksamheten. Du vill på ett engagerat och självständigt sätt stödja processen med Försvarsmaktens tillväxt. I Försvarsmakten arbetar vi i lag varför du måste ha god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt Försvarsmaktens värdegrund som slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet samt främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på ww.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är normalt kl 07.00-16.00, kvälls- eller helgarbete förekommer någon gång i månaden. Resor i tjänsten förekommer för såväl arbete som utbildning. Du blir krigsplacerad i P 4 logistikorganisation vilket betyder att du får utbildning i vad som förväntas av dig vid höjd beredskap. Arbetsort: Skövde och i vissa perioder Villingsberg- och Älvdalens skjutfält

Tillträdesdatum: 2022-11-01 eller enligt överenskommelse.

För upplysningar om befattningen kontakta:


• Magnus Pantzar, 0500-46 47 71

Fackliga representanter:


• SEKO-F Lola Ahlgren och Försvarsförbundet (OFR-S), Helena Astanius. Samtliga nås via växeln på tel 0500-46 50 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-07. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4 har verksamhet från Älvdalen i norr till Remmene i söder. Ledningen sitter i Skövde där huvuddelen av värnpliktsutbildningen sker. Regementets uppgift är att rekrytera och utbilda värnpliktiga och personal till två pansarbataljoner, ett tungtransportkompani och ett brigadspaningskompani. P 4 ansvarar också för en brigadstab som vid kris och krig ska leda stora delar av arméns förband.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Serviceledare till Linde Material Handling i Skövde

Ansök    Maj 7    PerformIQ Work AB    Arbetsledare, lager
Tjänstebeskrivning Är du en tydlig och trygg ledare med hög kommunikativ förmåga? Vill du arbeta i en tjänst där du får jobba nära verksamheten, driva genom dina egna projekt och vara delaktig i många beslut? Då kan rollen som serviceledare hos Linde Material Handling vara tjänsten för dig. I rollen som serviceledare hos oss ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste ... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en tydlig och trygg ledare med hög kommunikativ förmåga? Vill du arbeta i en tjänst där du får jobba nära verksamheten, driva genom dina egna projekt och vara delaktig i många beslut? Då kan rollen som serviceledare hos Linde Material Handling vara tjänsten för dig.

I rollen som serviceledare hos oss ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Arbetsuppgifter
Som serviceledare får du möjlighet att ha det övergripandet ansvaret över två verkstäder där vi har 9 servicetekniker. Arbetet i verkstäderna sker på plats hos våra kunder och en del i ditt uppdrag är att ha en kontinuerlig dialog med både kunder och medarbetare. Målet är att skapa så tydliga kommunikationsvägar som möjligt. Du planerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Du bedriver givetvis personalarbetet för serviceteknikerna samt administrationen kring våra uppdrag. Du rapporterar till den regionala servicechefen. Vidare har du följande arbetsuppgifter:

- Kundmöten
- Ta fram offerter/kalkyler på arbeten
- Personalarbete som att genomföra personalmöten, utvecklings- och lönesamtal, bemanningsplanering, bevilja ledigheter och kontrollera veckorapportering
- Godkänna beställningar, verktyg och förbrukningsmaterial samt kontera fakturorKrav på person
Det är ett krav att du har tidigare dokumenterade ledarmeriter genom exempelvis arbetsledning eller en tidigare ledarposition. Vidare krävs följande:
- Goda erfarenheter i Officepaketet
- Körkort B

Vi ser även att du har ett tekniskt kunnande och det är meriterande om du har du tjänstgjort som exempelvis montör eller servicetekniker innan. På så sätt har du med dig en förståelse för både teknikernas och kundernas arbete som är till stor fördel.

Som ledare är du handlingskraftig, tydlig, har lätt för att hitta lösningar och ta beslut. Du är tillmötesgående men har samtidigt en touch av pondus där du är mån om att verksamheterna ska fungera på bästa sätt.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som serviceledare


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre 07-16,
Plats: Skövde

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering.

I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,7 miljarder kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group.

Våra gemensamma värdeord ”Integritet, samarbete, mod och enastående” definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar.

För mer information besök www.linde-mh.se Visa mindre