Lediga jobb som Maskinreparatör i Skövde

Se lediga jobb som Maskinreparatör i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Underhållstekniker till CEJN Driftsäkerhet och Maskinteknik

Ansök    Maj 15    Cejn AB    Maskinreparatör
Underhållstekniker till CEJN Driftsäkerhet och Maskinteknik Inriktning mekaniker/elektriker CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde. Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning och en bearbetningsavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och kringutrustningar samt ett automatiskt stånglager. Vi har även ett automatiserat logistiklager med fyra kranar med en direkt integratio... Visa mer
Underhållstekniker till CEJN Driftsäkerhet och Maskinteknik
Inriktning mekaniker/elektriker
CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde.

Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning och en bearbetningsavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och kringutrustningar samt ett automatiskt stånglager. Vi har även ett automatiserat logistiklager med fyra kranar med en direkt integration mot vår montering.

För att möta de senaste årens och framtida tillväxt söker vi nu ytterligare underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs bearbetningsavdelning i Skövde.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som jobbar med att säkerställa en hög driftsäkerhet i CEJNs maskinpark. Detta för att upprätthålla stabila och förutsägbara leveranser till våra kunder. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett utvecklande familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter:
De operativa arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt hantering av förbättringsarbete, ombyggnationer och nybyggnationer av produktionsutrustning. Du kommer också deltaga i tvärfunktionella Driftsäkerhetsteam.

Profil:
Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att hantera uppgifter själv och gå till rot i situationen. Du behöver ha ett gott sinne för ordning och reda samt förmåga att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med flera olika avdelningar internt på CEJN och externt. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Kvalifikationer:
- Automationsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Strukturerad och arbetar systematiskt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- God datorvana.
- B-körkort.

Meriterande - Tidigare erfarenhet av programmering i CNC-maskiner.
- Tidigare erfarenhet av mekaniskt/elektriskt/ plc arbete i CNC-maskiner.
- Tidigare erfarenhet av arbete med geometrikontroll av CNC-maskiner.

Övrigt:
Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Ytterligare information:
Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik, tfn 0500-499618 så får du mer information om tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 16 juni. Rekrytering sker dock löpande så vänta inte med din ansökan.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Servicetekniker sökes omgående!

Ansök    Maj 16    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och reda. Detta är en allt i allo roll, där du kommer få chansen att lära di... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 
För att vara passande för rollen ser vi att du är en lättsam person som gillar ordning och reda. Detta är en allt i allo roll, där du kommer få chansen att lära dig otroligt mycket inom området. Om du vill arbeta på en bra arbetsplats med goa kollegor är detta helt rätt jobb. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 


Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Serviceman

Vi behöver förstärka vår depå i Skövde med en verkstad/fältmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella lättare skador, plocka och lasta maskiner/artiklar enligt säljorder. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för dig! Om rol... Visa mer
Vi behöver förstärka vår depå i Skövde med en verkstad/fältmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella lättare skador, plocka och lasta maskiner/artiklar enligt säljorder. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för dig!

Om rollen
Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar service och underhåll samt returhantering. Du kommer att vara ansvarig för att hantera returer och säkerställa en smidig och effektiv returprocess för våra kunder. Vidare kommer du att utföra service och underhåll genom att genomföra kvalitetskontroller, tvätt, funktionstester och reparationer för att se till att våra produkter hålls i bästa möjliga skick och fungerar optimalt. Vidare kan man även få hjälpa till med lättare arbetsuppgifter ute på fält. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07.00-16.00.
 
Om dig
Till den här rollen söker vi en händig och serviceinriktad person. Du kommer arbeta i en tight grupp där samarbete är viktigt, så att trivas med lagtänket och att arbeta tillsammans med kollegor är en viktig egenskap. Samtidigt bör du vara strukturerad nog att arbeta självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Har du kunskaper inom el så är det meriterande men inget krav.
 
Vilka är vi?
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
 
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta depåchef Sebastian Sörqvist på 0733-373085.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Är du vår nya Servicetekniker i Skövde?

Ansök    Apr 26    Renta AB    Maskinreparatör
Renta – maskinuthyrarna som bryr sig Bygga är en lagsport och här är varje spelare superviktig. Med stor frihet skapas engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med depå... Visa mer
Renta – maskinuthyrarna som bryr sig
Bygga är en lagsport och här är varje spelare superviktig. Med stor frihet skapas engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Du med?
Vad kommer du som Servicetekniker att göra?Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Ibland kommer de tillbaka hela, ibland inte. Vad de däremot alltid behöver är lite omsorg och kärlek. Du tar emot, bedömer maskinernas kondition samt tvättar, servaroch lättare reparation, ibland till och med akut ute på fält. Du hjälper också till vid etableringar och stöttar övriga depån, från uthyrare till distributör. Vi hjälps åt, för bygga är en lagsport.

Vi söker dig som…… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

Våra fyra önskemål till dig: Du har ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse. Meriterande medverkstadsbakgrund inom bygg- och anläggningsmaskiner.
B-körkort är ett krav, BE eller B96 samt truckbehörighet är meriterande.
Viss datorvana då all offert-, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system.
Du är problemlösare med god initiativförmåga, bra på felsökning med viss instrumentvana.


Varför Renta?Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, fem veckors semester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Varaktighet & LönProvanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

Kontaktperson & ansökanYtterligare information ringer du Karl-Johan Lindqvist, 0703-150 700
Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.
Välkommen med din ansökan snarast!
Renta arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag och/eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering till lediga tjänster.

Om RentaVi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 700 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport. Visa mindre

Underhållstekniker till montering och logistik

Ansök    Maj 15    Cejn AB    Maskinreparatör
CEJN AB söker Underhållstekniker till montering och logistik CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde. Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en bearbetningsavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett automatiserat logistiklager med fyra kranar med en direkt integration mot vår montering. För att möta de senaste årens o... Visa mer
CEJN AB söker
Underhållstekniker till montering och logistik
CEJN AB är ett multinationellt företag med huvudkontor i Skövde.

Produktionen i Skövde består bland annat av en montering med helautomatisk och semiautomatisk utrustning samt en bearbetningsavdelning med ett 40-tal CNC-svarvar och ett automatiskt stånglager. Vi har även ett automatiserat logistiklager med fyra kranar med en direkt integration mot vår montering.

För att möta de senaste årens och framtida tillväxt söker vi nu ytterligare underhållstekniker med huvudsaklig inriktning mot CEJNs monteringsutrustningar och automatlager.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team som jobbar med att säkerställa en hög driftsäkerhet i CEJNs maskinpark. Detta för att upprätthålla stabila och förutsägbara leveranser till våra kunder. Hos oss kommer du erbjudas möjligheter till personlig utveckling samt ett spännande och varierande arbete i ett utvecklande familjeägt bolag.

Arbetsuppgifter:
De operativa arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll samt hantering av förbättringar, ombyggnationer och nybyggnationer av produktionsutrustning.

Profil:
Du är i grunden en driven och resultatorienterad person som har förmåga att tänka självständigt och ser utmaningar i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp men gillar också att hantera uppgifter själv och gå till rot i situationen. De behöver ha ett gott sinne för ordning och reda samt har förmågan att säkerhetsmedvetet fullfölja och lösa olika uppgifter. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med alla olika avdelningar internt på CEJN och externt. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid driv och viljan att lära sig nya saker.

Kvalifikationer:
- Automations-teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- Strukturerad och arbetar systematiskt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- God datorvana.
- B-körkort.

Meriterande - Tidigare erfarenhet av underhållstekniskt arbete.
- Tidigare erfarenhet av mekaniskt/elektriskt/vision/plc arbete i monteringsutrustningar.
- Tidigare erfarenhet av arbete med automatlager och läcktestutrustningar.

Övrigt:
Arbetstiden är förlagd till två-skift.

Ytterligare information:
Kontakta Jörgen Johansson, Produktionsledare Driftsäkerhet och Maskinteknik, tfn 0500-499618 så får du mer information om tjänsten. 
Sista ansökningsdag är den 16 juni. Rekrytering sker dock löpande så vänta inte med din ansökan.

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 350 i Skövde. Visa mindre

Verkstadsmekaniker sökes!

Ansök    Jan 5    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, ... Visa mer
Just nu söker vi en duktig verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 

Meriterande 
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
Erfarenhet från bilbranschen 
 
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande. Visa mindre

SERVICETEKNIKER

Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har bra sammanhållning och stöttar och supportar varandra. I vårt företag står individen i centrum. Varje enskild anställd vidareutbildas, och företaget följer upp varje framsteg som individen gör. Engagerade och kvalificerade anställda har inte bara en trygg arbetsplats hos oss, utan också goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerligt intern utbil... Visa mer
Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har bra sammanhållning och stöttar och supportar varandra. I vårt företag står individen i centrum. Varje enskild anställd vidareutbildas, och företaget följer upp varje framsteg som individen gör. Engagerade och kvalificerade anställda har inte bara en trygg arbetsplats hos oss, utan också goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerligt intern utbildning på fabriken i Tyskland för att utveckla våra medarbetare inom olika områden. Det kommer även att finnas möjlighet att nischa sin kompetens på speciella produkter. Att var en del av en internationell koncern öppnar även upp för internationella möjligheter i karriären.
Om tjänsten
Just nu söker vi en driven och engagerad servicetekniker. Vi söker dig som tidigare arbetat som Servicetekniker och nu vill ta steget att utveckla ditt arbete i en spännande miljö hos en internationell koncern. Som servicetekniker hos KAESER ansvarar du för service och installationer av tryckluftsutrustning ute hos våra kunder. Tjänsten innebär därför en hel del resande inom servicedistriktet. Förutom detta innebär tjänsten även att underhålla, felsöka, reparera, installera och driftsätta kompressorer samt skapa rapporter och andra administrativa uppgifter.
Dina kunskaper och erfarenheter
Du är tekniskt gymnasieutbildad och har B-körkort.
Du ska vidare kunna ta emot och förstå skriftliga och muntliga instruktioner på svenska och engelska.
Dina personliga egenskaper
Som person trivs du med att arbeta som servicetekniker, både självständigt och i team. Du är, precis som dina kollegor, hjälpsam och stöttande samt trivs med att ta eget ansvar. Du är noggrann, ordningsam och tycker om att ha kundkontakter och bygga relationer. Vidare har du förmåga att hantera snabba situationer och vara flexibel när det behövs. Visa mindre

Säsongsanställd verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde & Lidköping

Ansök    Apr 4    Granngården AB    Maskinreparatör
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se. Vårt huvudk... Visa mer
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 950 anställda. Omsättningen 2022 var ca 2,6 Mdkr. Granngården ägs sedan 2016 av norska Felleskjøpet.

Granngården söker nu efter en verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde och Lidköping (delad placeringsort) på 100% under perioden Maj- Augusti 2023

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av trädgårdsmaskiner.

Nu söker vi efter en teknisk, engagerad och relationskapande verkstadstekniker till våra verkstäder! Är du jordnära och har kunskap om trädgårdsmaskiner? Då är du välkommen att skicka in din ansökan snarast!

 

Arbetsuppgifter:

 I den här självständiga rollen kommer du jobba med reparation och service på trädgårdsmaskiner så som robotgräsklippare, motorsågar och gräsklippare.

Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av trädgårdsmaskiner.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då administrativa uppgifter förekommer.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på tvåtaktsmaskiner, erfarenhet av trädgårdsmaskiner är meriterande.

Är du certifierad verkstadstekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

 

Tjänsten och ansökan:

Start : 8 Maj eller enligt överenskommelse

Omfattning:  Visstidstjänst med slutdatum 4 augusti 2023

Placeringsort:  På Granngården AB i Skövde och Lidköping, detta är en delad tjänst så du kommer befinna dig vissa dagar i vår verkstad i Skövde och vissa dagar i vår verkstad i Lidköping

För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via:  [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet). Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är 2023-04-19 Visa mindre

Servicetekniker sökes!

Ansök    Jan 2    Prowork Göteborg AB    Maskinreparatör
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad.  Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möj... Visa mer
Just nu söker vi servicetekniker till en av våra kunder i Skövde. Det är ett fritt och varierande arbete som bland annat innefattar: service, reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du tar självständigt ansvar för dina ansvarsområden, är ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. 

Vi söker dig som har erfarenhet av el och mekanik, det krävs inga behörigheter även om det är meriterande. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos oss på Prowork eller direkt hos kunden. 
Krav 
Behärskar svenska i tal och skrift 
B-körkort 
Mekanisk bakgrund 

Meriterande 
Erfarenhet från rental- eller byggbranschen 
 
Låter detta intressant?
Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller via mail. Urvalet sker löpande. Visa mindre

SERVICETEKNIKER

Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har bra sammanhållning och stöttar och supportar varandra. I vårt företag står individen i centrum. Varje enskild anställd vidareutbildas, och företaget följer upp varje framsteg som individen gör. Engagerade och kvalificerade anställda har inte bara en trygg arbetsplats hos oss, utan också goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerligt intern utbil... Visa mer
Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete inom KAESER Kompressorer i ett rikstäckande team där vi har bra sammanhållning och stöttar och supportar varandra. I vårt företag står individen i centrum. Varje enskild anställd vidareutbildas, och företaget följer upp varje framsteg som individen gör. Engagerade och kvalificerade anställda har inte bara en trygg arbetsplats hos oss, utan också goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerligt intern utbildning på fabriken i Tyskland för att utveckla våra medarbetare inom olika områden. Det kommer även att finnas möjlighet att nischa sin kompetens på speciella produkter. Att var en del av en internationell koncern öppnar även upp för internationella möjligheter i karriären.
Om tjänsten
Just nu söker vi en driven och engagerad servicetekniker. Vi söker dig som tidigare arbetat som Servicetekniker och nu vill ta steget att utveckla ditt arbete i en spännande miljö hos en internationell koncern. Som servicetekniker hos KAESER ansvarar du för service och installationer av tryckluftsutrustning ute hos våra kunder. Tjänsten innebär därför en hel del resande inom servicedistriktet. Förutom detta innebär tjänsten även att underhålla, felsöka, reparera, installera och driftsätta kompressorer samt skapa rapporter och andra administrativa uppgifter.
Dina kunskaper och erfarenheter
Du är tekniskt gymnasieutbildad och har B-körkort.
Du ska vidare kunna ta emot och förstå skriftliga och muntliga instruktioner på svenska och engelska. Tyska är meriterande. Det är även viktigt att du kan skriva och tala svenska väl.
Dina personliga egenskaper
Som person trivs du med att arbeta som servicetekniker, både självständigt och i team. Du är, precis som dina kollegor, hjälpsam och stöttande samt trivs med att ta eget ansvar. Du är noggrann, ordningsam och tycker om att ha kundkontakter och bygga relationer. Vidare har du förmåga att hantera snabba situationer och vara flexibel när det behövs. Visa mindre

Verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde

Ansök    Jul 5    Granngården AB    Maskinreparatör
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se. Vårt huvudk... Visa mer
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 850 anställda. Omsättningen är cirka 2,1 miljarder kronor per år. Granngården ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.

Granngården söker nu efter en verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde på 100% i perioden Juli -30 Sep 2022.

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av trädgårdsmaskiner.

Nu söker vi efter en teknisk, engagerad och relationskapande verkstadstekniker till vår verkstad i Skövde! Är du jordnära och har kunskap om trädgårdsmaskiner? Då är du välkommen att skicka in din ansökan snarast!

Arbetsuppgifter:

Din arbetsdag startar med att ge service till ett antal robotgräsklippare, du byter knivar, uppdatera programvara och rengör maskinerna, sedan fortsätter dagen med att du ger basservice på en motorsåg, felsöker en åkgräsklippare, hittar felet och kontaktar kunden och lämnar en offert. 

Reparationer, detektivarbete, problemlösning. Tempot är högt.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner, framför allt på trädgårdsmaskiner.

Är du certifierad verkstadstekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Tjänsten och ansökan:

Start : Juli enligt överenskommelse 2022

Omfattning:  Visstidsanställning med slutdatum 30 Sep 2022

Placeringsort: Skövde

För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via:  [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet). Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är 2022-07-13 Visa mindre

HLL Hyreslandslaget söker Servicemekaniker till Skövde

Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med oss? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till HLL! Arbetsbeskrivning: Som servicemekaniker är en av dina främsta uppgifter att se till att våra depåer har väl fungerande maskiner och verktyg inför uthyrning. Du kommer att ansvara för felsökning, rekonditionering och reparation av allt ifrån småmaskiner till grävare och liftar. Det är mycket viktigt at... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation som satsar på människan och laget? Vill du växa med oss? Här arbetar vi högt och lågt, stort och smått. Välkommen till HLL!

Arbetsbeskrivning:
Som servicemekaniker är en av dina främsta uppgifter att se till att våra depåer har väl fungerande maskiner och verktyg inför uthyrning. Du kommer att ansvara för felsökning, rekonditionering och reparation av allt ifrån småmaskiner till grävare och liftar. Det är mycket viktigt att du är noggrann och ser värdet av att hålla en hög kvalitetsnivå. Arbetet som servicemedarbetare på HLL Hyreslandslaget innebär att vi jobbar som ett lag som ställer upp för varandra och under vissa tider kan belastningen på våra depåer vara hög vilket kräver att så stresstålighet är ett måste i detta yrke.

Personliga egenskaper/ Kompetenskrav:
Till denna roll söker vi dig som är noggrann och fokuserar på kvalitet och service. Du kan hantera stressiga situationer genom en god prioriteringsförmåga. Problemlösning är inga hinder för dig. Vi ser att du intresserad av teknik och tycker att det är roligt! Du vill alltid leverera maskiner av hög kvalitet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska tal och skrift samt B-körkort. Har du truckkort eller liftkort är det meriterande.

Som person är du öppen, hjälpsam och samarbetsvillig och som alltid sätter laget före jaget - team player!

Några av våra ledord inom HLL är;

Lita på magkänslan

Sänkta axlar

Lyft andra

Varför HLL Hyreslandslaget?

För Hyreslandslaget är intresset för maskinerna och närheten till den dagliga verksamheten en självklarhet. HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap. De viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 5 mars. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Viktoria Eriksson, 0761-199020.

Om företaget

Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag, som förser den svenska bygg och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 26 depåer runt om i landet, varav 16 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Visa mindre

Reparatör åkgräsklippare / fyrhjulingar

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde. Om företaget Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull. Reparatör åkgräsklippare – fyrhjuling... Visa mer
Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde.
Om företaget
Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull.
Reparatör åkgräsklippare – fyrhjuling
Denna position handlar främst om felsökning och reparation av våra åkgräsklippare och fyrhjulingar, arbetet sker i vår verkstad som ligger på Stallsiken i Skövde. Du kommer att arbeta i ett glatt team av fem trevliga medarbetare som kommer att hjälpa dig komma in i din position. Att ha trevligt på jobbet är en förutsättning för oss på Söderströms!
Vi söker dig som är intresserad av felsökning och diagnostik och gillar att lösa problem. Vi tror att du är van att reparera och arbeta med någon typ av fordon som tex bil, mc eller liknande som tidigare arbete eller hobbyverksamhet.
För oss är viljan att lära dock mer värdefull än tidigare erfarenhet.
– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning
– Med start snarast enligt överenskommelse.
– Kollektivavtal finns
Kravprofil:
– Tekniskt intresserad
– Grundläggande datorkunskap
– B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. Visa mindre

Reparatör robotgräsklippare

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde! Om företaget Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull. Reparatör robotgräsklippare Arbete ko... Visa mer
Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde!
Om företaget
Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull.
Reparatör robotgräsklippare
Arbete kommer ske i vår verkstad i Skövde, men det kan även förekomma jobb ute hos kund under högsäsong. Under vinterhalvåret servar vi och rengör maskinerna som kunderna lämnar in på vinterförvaring- och säkerställer att dom är uppdaterade och i toppskick till vårsäsongen börjar.
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och gillar problemlösning och diagnostik. Viss kundkontakt kommer också vara en del i arbetet. För oss är viljan att lära dock mer värdefull än tidigare erfarenhet.
I övrigt är du en ansvarstagande och juste arbetskamrat som ställer upp för ditt team. Du kommer att arbeta i ett glatt team av fem trevliga medarbetare som kommer att hjälpa dig komma in i din position.
Att ha trevligt på jobbet är en förutsättning för oss på Söderströms!
– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning.
– Med start snarast enligt överenskommelse.
– Kollektivavtal finns.
Kravprofil:
– Tekniskt intresserad
– Grundläggande datorkunskap
– B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. Visa mindre

Säsongsanställd verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde

Ansök    Maj 3    Granngården AB    Maskinreparatör
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se. Vårt huvudk... Visa mer
Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 850 anställda. Omsättningen är cirka 2,1 miljarder kronor per år. Granngården ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.

Granngården söker

Säsongsanställd verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde

 

Granngården söker nu efter en verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde på 100% under perioden 1 Juni-31 Aug 2022.

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av trädgårdsmaskiner.

Nu söker vi efter en teknisk, engagerad och relationskapande verkstadstekniker till vår verkstad i Eslöv! Är du jordnära och har kunskap om trädgårdsmaskiner? Då är du välkommen att skicka in din ansökan snarast!

Arbetsuppgifter:

Din arbetsdag startar med att ge service till ett antal robotgräsklippare, du byter knivar, uppdatera programvara och rengör maskinerna, sedan fortsätter dagen med att du ger basservice på en motorsåg, felsöker en åkgräsklippare, hittar felet och kontaktar kunden och lämnar en offert. 

Reparationer, detektivarbete, problemlösning. Tempot är högt.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner, framförallt på trädgårdsmaskiner.

Är du certifierad verkstadstekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Tjänsten och ansökan:

Start : 1 Juni 2022

Omfattning:  Visstidsanställning med slutdatum 31 aug 2022

Placeringsort: Skövde

För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via:  [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet). Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är 2022-05-13 Visa mindre

Servicetekniker sökes till Zerva AB

Om kundföretaget Zerva AB är en totalleverantör i Skaraborg som tillhandahåller städ-, hygien- och underhållsprodukter till både företag och privatpersoner. Företaget har sitt säte i Skövde, och genom servicefokuserade samt kundorienterade medarbetare hjälper man dig med att hitta säkra, lönsamma och funktionella underhållssystem som är anpassade för dagens kvalitets- och miljökrav. Man hjälper kunder med utbildningar samt effektiva och miljöbesparande arb... Visa mer
Om kundföretaget
Zerva AB är en totalleverantör i Skaraborg som tillhandahåller städ-, hygien- och underhållsprodukter till både företag och privatpersoner. Företaget har sitt säte i Skövde, och genom servicefokuserade samt kundorienterade medarbetare hjälper man dig med att hitta säkra, lönsamma och funktionella underhållssystem som är anpassade för dagens kvalitets- och miljökrav. Man hjälper kunder med utbildningar samt effektiva och miljöbesparande arbetsmetoder. Med rätt produkt för rätt ändamål bidrar Zerva till en bättre ekonomi för dig och man påverkar miljön minimalt. Med service och rådgivning gör man kundens arbete enklare, där det personliga bemötandet särskiljer Zerva från mängden.
 
www.zerva.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du i första hand att hjälpa till med service och iordningställande av städmaskiner och högtryckstvättar.
Du kommer att serva, reparera, tvätta och göra iordning produkter och maskiner, både på den egna verkstaden samt ute på plats hos kund. 
Vidare förekommer service av doseringspumpar för kem inom livsmedelsindustrin ihop med att du aktivt arbetar med förebyggande underhåll av maskiner mot kunder runtom i Skaraborg. I samband med kundbesöken kommer du även arbeta med försäljning/merförsäljning.


Din profil
Vi söker dig som är en social, ansvarstagande och driven person med ett tekniskt intresse ihop med ett lösningsorienterat tänk. Genom att vara prestigelös, noggrann och nyfiken har du lätt för att skapa relationer och förtroende såväl hos kollegor som kunder. Vidare är du en lagspelare som motiveras av kundnöjdhet, affärer samt av att få uppnå goda resultat tillsammans med dina kollegor.
Vi tror att en teknisk/praktisk gymnasiebakgrund med ett genuint intresse för teknik samt av att skruva/reparera är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du ska även ha ett intresse för att sälja och göra affärer. Arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav. Det är dessutom meriterande om du har grundläggande kunskaper inom el och felsökning. Arbetet kräver en god fysisk form och B-körkort i samband med arbete ute hos kund. 

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Vi söker mekaniker till Grannhjälpen i Skövde som vill jobba under sommaren

Barona söker nu efter dig som vill jobba som mekaniker under perioden maj-augusti hos vår kund Granngården med placering i Skövde. Succétjänsten Grannhjälpen är ett antal service- och tjänstepaket som Granngården erbjuder till sina kunder, extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Grannhjälpens service av trädgårdsmaskiner gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som är köpt hos andra återförsäljare, så länge det ä... Visa mer
Barona söker nu efter dig som vill jobba som mekaniker under perioden maj-augusti hos vår kund Granngården med placering i Skövde.

Succétjänsten Grannhjälpen är ett antal service- och tjänstepaket som Granngården erbjuder till sina kunder, extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.
Grannhjälpens service av trädgårdsmaskiner gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som är köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som Granngården är auktoriserade för. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att felsöka, utföra service och reparationer på trädgårdsmaskiner. 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner. 
Som person har du hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse av att skruva och meka.
Arbetstiden är förlagd till dagtid 7-16.
B-kort är ett krav.

Övrig information

Tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos oss på Barona och arbetar ute hos Granngården.
 
Intresserad?

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter.
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Camilla Arvidsson, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förebyggande underhållskontrollant till Cementa i Skövde

Ansök    Jun 4    Cementa AB    Maskinreparatör
Om oss Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verk... Visa mer
Om oss

Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet, i allt från bostäder till infrastruktur. Vi månar om klimat, människor och naturvärden och lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Hos oss förväntas du ta ansvar samtidigt som du får möjligheter att växa i din roll inom fabriken eller i koncernen.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Din roll

Du ingår i Maintenance Control Center som är hjärtat för underhåll i fabriken. Där jobbar 7 personer som: underhållsplanerare, underhållsingenjör samt kontrollanter.

Du har en viktig roll på fabriken genom att försöka förutse maskinhaverier tillsammans med övriga specialister på fabriken. I din roll ingår inspektion av maskinutrusting och mätningar av olika slag, såsom:  vibrations- och temperaturmätning samt slitagekontroll. Du kommer även utföra laseruppriktning av maskinutrustning samt balansering av fläktar. Du gör kontinuerligt justeringar av maskinutrustning för att optimera maskinerna utifrån produktion och underhållsssynpunkt.

Du utför tillståndskontroll, felsökning och slitagemätningar. Du kommer med åtgärdsförslag och utför enklare reparationer. Felanmälan upprättas vid större åtgärder. Även utredningar ingår i arbetet där du tar hjälp av tekniska dokument såsom t.ex handböcker och ritningar.

Ronderingar är en stor del av ditt arbete. Några typer av ronderingar som görs är baserade på: storstopp, tidsintervaller och budget.  

Säkerhetsarbetet är en central del av ditt arbete och du gör riskbedömningar dagligen för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Du rör dig mycket i arbetet då fabrikens område är stort. Stora delar av arbetet utför du självständigt. Varje utfört arbete avrapporterar du i underhållssystemet SAP.

Din profil

Som person är du strukturerad, kreativ, vetgirig, samarbetsorienterad, lösningsorienterad och analytisk.

Krav:


• God förståelse av svenska och engelska i skrift.
• Att förstå teknisk dokumentation, såsom ritningar, instruktioner mm.
• Tekniskt intresse.

Meriterande:


• Gymnasieutbildning inom mekaniskt underhåll eller motsvarande
• Erfarenhet av förebyggande och/eller avhjälpande mekaniskt underhåll
• Goda kunskaper inom Microsoft Office
• Kunskaper i tyska

Övrigt:

Dagtid. Beredskap ingår i tjänsten vid ett fåtal tillfällen under året.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast 20 juni, rekrytering sker löpande.

Vill Du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Samuelsson, Chef för förebyggande

underhåll.

Som anställd på Cementa får du friskvårdsbidrag och subventionerad lunch. Det finns även en aktiv personalförening. 

Om Cementa

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar cement som är grunden i samhällsbyggandet i allt från bostäder till infrastruktur. Med modern teknik och metoder i framkant verkar vi för en minskad klimatpåverkan.

Cementa ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Visa mindre

Reparatör/underhållstekniker

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Tjänstebeskrivning
Till vår kund i Skövde söker vi nu en reparatör/underhållstekniker.

Som tekniker/reparatör arbetar du med drift och underhåll. Du kommer även arbeta med linjeunderhåll, reparera och byta komponenter i maskiner och även förebyggande underhåll.

Arbetet utförs under dagtid och jourberedskap ingår i tjänsten. Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd hos Premier.

Kvalifikationer
Vi söker en tekniker med relevant utbildning på lägst gymnasial nivå. Du som söker har en stor teknisk kunskap, både teoretiskt och praktiskt. Kunskaper inom automation och PLC är en stor fördel.

Som person är du lösningsinriktad, driven, noggrann och allmänt händig. Du är ansvarsfull och såväl som du kan arbeta självständigt trivs du också i kollegors sällskap.


Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef, Sara Stenlund tel 072-700 7838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Krav

B-körkort
Svenska i tal och skrift Visa mindre

Underhållsmekaniker till Skövde Slakteri

Ansök    Feb 6    Manpower AB    Maskinreparatör
Ledigt jobb som underhållsmekaniker på Skövde Slakteri i Skövde Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu 1st Underhållsmekaniker för uppdrag på Skövde Slakteri. Är du ordningsam och kvalitetsmedveten och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Underhållsmekaniker redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar i 3-6 månader för att sedan få anställning på Skövde Slakte... Visa mer
Ledigt jobb som underhållsmekaniker på Skövde Slakteri i Skövde

Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu 1st Underhållsmekaniker för uppdrag på Skövde Slakteri. Är du ordningsam och kvalitetsmedveten och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Underhållsmekaniker redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i 3-6 månader för att sedan få anställning på Skövde Slakteri om du är rätt person. Uppdraget kommer att starta löpande med gärna omgående.

Att jobba som Underhållsmekaniker.

Som underhållsmekaniker på Skövde Slakteri så kommer du att arbeta med förebyggande- och akuta underhåll samt felsökningar i deras maskinpark. Du kommer ha 9st goa kollegor till din hjälp på underhållsavdelningen.

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 07:00-16:00, Beredskap enligt schema ingår i tjänsten. Kunden präglas av en trevlig arbetsplats med goa och hjälpsamma kollegor som ställer upp för varandra.

Den vi söker

För att kunna uppskatta arbetsuppgifterna så ska du ha stort tekniskt intresse, gilla och att skruva och lösa problem. Du drivs av utmaningar och vara en problemlösare. Du trivs med att engagera dig, att ta ansvar för väl utfört jobb. Vi utgår ifrån att du är en prestigelös, lojal och initiativtagande person som gillar att ta dig an nya utmaningar. Vidare är du flexibel, noggrann och grundlig i din yrkesroll.

Maskinparken består av både äldre och nyare maskiner, där av viktigt att tycka det är utmanande att arbeta med både spett och hacka samt ha kunskap eller intresse för automation och PLC. Vi ser gärna att du har någon form tidigare erfarenhet av underhåll inom industri, fordon eller liknande.

Krav

* Körkort och tillgång till bil

Meriterande

* Utbildning inom fordonsmekanisk utbildning eller liknande
* Plåt och svets
* Automation
* Kunskaper i PLC

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Skövde Slakteri. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jimmy Harryson på telefonnummer: 0500-446248 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre Visa mindre

Drifttekniker på 50% till Gasum i Skövde

Ansök    Jan 22    Manpower AB    Maskinreparatör
Drifttekniker på 50% till Gasum i Skövde Energibolaget Gasum är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi och på energimarknaden för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg- och sjötransporter. Företaget hjälper kunderna att minska både sitt eget och sina kunders koldioxidavtryck. Tillsammans med sina samarbetspartner främjar Gasum utvecklingen mot en kold... Visa mer
Drifttekniker på 50% till Gasum i Skövde

Energibolaget Gasum är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi och på energimarknaden för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg- och sjötransporter. Företaget hjälper kunderna att minska både sitt eget och sina kunders koldioxidavtryck. Tillsammans med sina samarbetspartner främjar Gasum utvecklingen mot en koldioxidneutral framtid på land och till havs. Gasum-koncernen har omkring 380 anställda i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Företaget hade en omsättning på 1 128 miljoner euro 2019. Gasum ägs av finska staten.Gasum i Skövde behöver stärka upp med en drifttekniker på 50% pga. föräldraledighet. Vi söker nu en kommunikativ och prestigelös person som vill jobba 50% som drifttekniker på företagets biogasanläggning i Skövde. Anläggningen i Skövde producerar biogas som uppgraderas till fordonsgas för distribution i gasflak till bl.a. bussdepå samt biogödsel som distribueras till omgivande gårdar. Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som drifttekniker kommer du att lära dig mycket om Gasums verksamhet och hur branschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går ut på att hålla anläggningen på topp med proaktivt underhåll för att minimera driftstopp och levererar gas i linje med uppsatta produktionsmål.

Du kommer bland annat att:
* Underhålla och förbättra drift- och underhållssystem för anläggningen.
* Delta i och utveckla det dagliga arbetet med produktion och underhåll tillsammans med kollegor och platschef.
* Drift- och processövervakning
* Administrativa uppgifter samt fakturahantering
* Mottagningskontroll
* Vid behov resa till Gasums andra biogasanläggningar t ex i Lidköping för stöttning i arbete.

Arbetsuppgifter som du sannolikt känner igen dig i:

* Utföra riskanalyser, förbättra och tillämpa systematiskt säkerhetsarbete.

* Rapportera och vidta åtgärder vid störning eller risk för fara på person eller anläggning.

* Tillsyn, underhåll och felsökning

* Analysera och åtgärda driftproblem samt jobbar med förebyggande underhåll.

* Mekaniskt underhåll och reparation av processutrustningDen vi söker

Till den här tjänsten söker vi dig känner igen dig i beskrivningen och vill arbeta 50%. Lämpligt om du läser på minst 50% eller har annan sysselsättning på minst 50%.

För att passa i rollen krävs det att du ser dig själv som en del av organisationens föränderlighet och tar dig an nya situationer med ett flexibelt sinne.

Vidare för att du ska trivas i tjänsten som drifttekniker ser vi gärna att du gillar problemlösning, är van att ta egna initiativ och är självgående. Du har lätt att samarbeta med andra och har säkerhet som fokus i det dagliga arbetet. Du är händig med ett intresse för process och teknik.

Vi söker dig som har:
* stort intresse för teknik och miljö
* goda datorkunskaper
* god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
* grundläggande språkkunskaper i engelska
* förmåga att behålla lugnet vid oväntade situationer
* positiv energi
* relevant utbildning eller erfarenhet.
* B-körkort
* Lastmaskinskort är meriterande

Erfarenhet av jordbruk, VA, gas eller processindustri är meriterande

Planerad start är så snart som möjligt, uppdragslängd upp mot 1år.

Tjänsten är på deltid 50%, i normalfallet fördelat på 2 dagar en vecka, 3 dagar veckan där på, 07.00-16.00.

På sikt kan beredskap ingå i tjänsten.

Sök tjänsten idag!

Du blir anställd av Manpower men arbetar ute hos kund.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jimmy Harryson e-post [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Mekaniker , Skövde

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reserv... Visa mer
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Gillar du teknik och att jobba med service? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår anläggning i Skövde. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
Datorvana
Körkort, lägst B
Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Eftersom du är utåtriktad, trivs du också med att jobba tillsammans i team och du bidrar till en bra stämning.


Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Sven-Arne Andersson på +46105562771.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Välkommen med din ansökan senast  2019-05-26 . Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju. Visa mindre

Mekaniker, Falköping

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruk... Visa mer
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Falköping. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
Datorvana
Körkort, lägst B
Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig
Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Falköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.


Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2019-12-17. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sven-Arne Andersson på +46105562771.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Mekaniker, Skövde

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruk... Visa mer
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Skövde. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
Datorvana
Körkort, lägst B
Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig
Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Skövde. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.


Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2020-01-07. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sven-Arne Andersson på +46105562771.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern beläge... Visa mer
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

Granngården söker nu efter en verkstadstekniker till Grannhjälpen i Skövde på 50%. Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge våra kunder en extra trygghet vid köp och ägande av maskiner.

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med en annan kollega att driva verkstaden i Granngården i Skövde.


Din arbetsdag kan starta med att ge service till ett antal robotgräsklippare, du byter knivar, uppdatera programvara och rengör maskinerna, sedan fortsätter dagen med att du ger basservice på en motorsåg, felsöker en åkgräsklippare, hittar felet och ringer kunden och lämnar en offert.  Detta kan varvas med ett vår servicegrupp som är ”spindeln i nätet” ringer dig och informerar att det kommer en snöslunga som dom vill att du ska byta remmar på.

Reparationer, detektivarbete, problemlösning. Tempot är högt.

Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service, och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dom viktigaste målen.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner, framförallt på trädgårdsmaskiner.

Är du certifierad verkstadstekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Tjänsten och ansökan:

Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning:  Tillsvidare, 100%. Under juni-aug, därefter 50% sep-juni. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Placeringsort: Skövde

För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via: [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet). Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är 2019-05-15 Visa mindre