Lediga jobb som Företagsledare i Skövde

Se lediga jobb som Företagsledare i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Driven ridskolechef till Skövde Ryttarförening

Om oss Skövde Ryttarförening bedriver verksamhet på den stadsnära ridanläggningen Kultomten, i utkanten av Skövde. Skövde är en expansiv stad där kommunen ser värdet och stödjer vår verksamhet. Vi har 320 medlemmar, ca 300 uppsittningar/vecka och 24 hästar/ponnyer i verksamheten. Föreningens kärnverksamhet är att bedriva en traditionell ridskola som erbjuder ridlektioner för alla åldrar och nivåer. Vi erbjuder ridlekis, nybörjargrupper för både barn och ... Visa mer
Om oss
Skövde Ryttarförening bedriver verksamhet på den stadsnära ridanläggningen Kultomten, i utkanten av Skövde. Skövde är en expansiv stad där kommunen ser värdet och stödjer vår verksamhet. Vi har 320 medlemmar, ca 300 uppsittningar/vecka och 24 hästar/ponnyer i verksamheten.
Föreningens kärnverksamhet är att bedriva en traditionell ridskola som erbjuder ridlektioner för alla åldrar och nivåer. Vi erbjuder ridlekis, nybörjargrupper för både barn och vuxna, traditionella grupper och träningsgrupper i både hoppning och dressyr samt ridning för personer med särskilda behov.
Om tjänsten
Skövde Ryttarförening söker en ridskolechef som brinner för ridsport och ridskoleverksamhet.
Du kommer till en förening med fin tradition och med goda förutsättningar vilka vi förväntar oss att du kan fortsätta att utveckla tillsammans med personal och styrelse.
Arbetet innehåller såväl administrativa arbetsuppgifter som att genomföra och planera för ridlektioner. Stort fokus i tjänsten är att utöva ett aktivt ledarskap och ge vår personal de bästa förutsättningarna. Du behöver även vara en duktig verksamhetsledare som kan agera på utmaningar vi ställs inför som förening. Det är viktigt att du självständigt kan organisera, planera och följa upp verksamheten.
Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att få vara med att utveckla morgondagens ridskola och vår förening.
Vi söker dig som har/är
? Utbildad ridlärare minst SRL 1 eller motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig.
? Tidigare erfarenhet av ledarskapsuppdrag.
? Kunskaper inom ekonomi och budgetarbete.
? Kreativ och lösningsfokuserad med ett tydligt ansvarskännande.
? Tydligt och aktivt ledarskap med förmågan att främja samarbete.
? God kommunikativ förmåga
? Drivs av att utveckla personal, elever, hästar och klubbens verksamhet.
Meriterande:
BE/B96 behörighet.
Kunskaper inom verksamhetsnära system som ex Hippocrates.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100%, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker efter överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd och förlagd över dag och kväll samt helg.
För mer information om tjänsten kontakta
Ordförande Sofia Lestander Melin på telefonnummer 073-80 00 176 alt [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. För mer information besök vår hemsida: www.skovderf.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsdriven Vice VD till bolag inom formsprutning

Till Formec Teknik söker vi nu en Vice VD att ansvara för den dagliga styrningen i bolaget med stort mandat kring den framtida utvecklingen. Du kommer till ett familjeägt företag som är en av de större formtillverkarna i Europa inom sin nisch. Här får du vara med och bygga verksamheten framåt! I rollen som Vice VD så är du aktivt med och tar fram mål och långsiktig strategi för företaget, du håller ihop den dagliga verksamheten och projektleder den både o... Visa mer
Till Formec Teknik söker vi nu en Vice VD att ansvara för den dagliga styrningen i bolaget med stort mandat kring den framtida utvecklingen. Du kommer till ett familjeägt företag som är en av de större formtillverkarna i Europa inom sin nisch. Här får du vara med och bygga verksamheten framåt!

I rollen som Vice VD så är du aktivt med och tar fram mål och långsiktig strategi för företaget, du håller ihop den dagliga verksamheten och projektleder den både operativt och strategiskt. Du planerar, driver och följer upp att uppsatta mål för verksamheten nås. I detta ingår att organisera verksamheten samt säkerställa att kompetensen i bolaget. I samarbete med VD så tar du fram affärsplan med mål att skapa fler affärer och få in fler nyckelkunder till bolaget, i rollen ansvarar du för försäljning och affärsutveckling både mot befintliga och nya kunder. Vidare ansvarar du för att utveckla bolagets verksamhetsplan framåt samt att utvärdera framtida investeringar i produktionen. Rollen som Vice VD täcker även in rollerna Kvalitetschef samt Teknisk Säljare. 
Du kommer till ett familjeägt bolag med ägare som vill satsa framåt där du får stor möjlighet att påverka och där det finns goda möjligheter att skapa tillväxt. 

Du har budget - och personalansvar för 8 personer samt rapporterar till bolagets VD

För att lyckas i rollen har du hög förmåga att omsätta strategi i handling och förmåga att prioritera i det dagliga arbetet. Du är trygg som person och i ditt ledarskap samt har förmåga att bygga goda relationer både med ditt team internt men även med externa intressenter såsom kunder och leverantörer. Du är sedan tidigare van vid att verka i en kommersiell roll i ett tillverkningsbolag där du bidrar med din tekniska förståelse. Som person är du prestigelös och trivs i ett mindre sammanhang där man jobbar tätt tillsammans för att leverera hög kvalitet och ha en hög kundnöjdhet.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, ex vis Industriell Ekonomi, Maskiningenjör eller Civilekonom. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har erfarenhet av personalansvar inom tillverkande verksamhet. Visa mindre