Lediga jobb The Assessment Company Sverige AB i Skövde

Se alla lediga jobb från The Assessment Company Sverige AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Affärsdriven Vice VD till bolag inom formsprutning

Till Formec Teknik söker vi nu en Vice VD att ansvara för den dagliga styrningen i bolaget med stort mandat kring den framtida utvecklingen. Du kommer till ett familjeägt företag som är en av de större formtillverkarna i Europa inom sin nisch. Här får du vara med och bygga verksamheten framåt! I rollen som Vice VD så är du aktivt med och tar fram mål och långsiktig strategi för företaget, du håller ihop den dagliga verksamheten och projektleder den både o... Visa mer
Till Formec Teknik söker vi nu en Vice VD att ansvara för den dagliga styrningen i bolaget med stort mandat kring den framtida utvecklingen. Du kommer till ett familjeägt företag som är en av de större formtillverkarna i Europa inom sin nisch. Här får du vara med och bygga verksamheten framåt!

I rollen som Vice VD så är du aktivt med och tar fram mål och långsiktig strategi för företaget, du håller ihop den dagliga verksamheten och projektleder den både operativt och strategiskt. Du planerar, driver och följer upp att uppsatta mål för verksamheten nås. I detta ingår att organisera verksamheten samt säkerställa att kompetensen i bolaget. I samarbete med VD så tar du fram affärsplan med mål att skapa fler affärer och få in fler nyckelkunder till bolaget, i rollen ansvarar du för försäljning och affärsutveckling både mot befintliga och nya kunder. Vidare ansvarar du för att utveckla bolagets verksamhetsplan framåt samt att utvärdera framtida investeringar i produktionen. Rollen som Vice VD täcker även in rollerna Kvalitetschef samt Teknisk Säljare. 
Du kommer till ett familjeägt bolag med ägare som vill satsa framåt där du får stor möjlighet att påverka och där det finns goda möjligheter att skapa tillväxt. 

Du har budget - och personalansvar för 8 personer samt rapporterar till bolagets VD

För att lyckas i rollen har du hög förmåga att omsätta strategi i handling och förmåga att prioritera i det dagliga arbetet. Du är trygg som person och i ditt ledarskap samt har förmåga att bygga goda relationer både med ditt team internt men även med externa intressenter såsom kunder och leverantörer. Du är sedan tidigare van vid att verka i en kommersiell roll i ett tillverkningsbolag där du bidrar med din tekniska förståelse. Som person är du prestigelös och trivs i ett mindre sammanhang där man jobbar tätt tillsammans för att leverera hög kvalitet och ha en hög kundnöjdhet.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, ex vis Industriell Ekonomi, Maskiningenjör eller Civilekonom. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har erfarenhet av personalansvar inom tillverkande verksamhet. Visa mindre