Lediga jobb som Klinikveterinär i Skövde

Se lediga jobb som Klinikveterinär i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Veterinär till Skövde Djurklinik

Ansök    Mar 14    Skövde Djurklinik AB    Klinikveterinär
Om jobbet Skövde Djurklinik är en väletablerad klinik som startades redan 1989. Till oss är alla sällskapsdjur välkomna, vi hjälper alla slags smådjur – hund, katt, kanin, marsvin mm. Vår idé är att ge kvalificerad djursjukvård och personlig service på en modern och välutrustad smådjursklinik. Vi har ett brett utbud av tjänster att erbjuda djurägarna. Vi har ett nära samarbete med Alingsås Djursjukhus, Skara Djursjukhus/smådjur, Vara Veterinärstation och S... Visa mer
Om jobbet
Skövde Djurklinik är en väletablerad klinik som startades redan 1989. Till oss är alla sällskapsdjur välkomna, vi hjälper alla slags smådjur – hund, katt, kanin, marsvin mm. Vår idé är att ge kvalificerad djursjukvård och personlig service på en modern och välutrustad smådjursklinik. Vi har ett brett utbud av tjänster att erbjuda djurägarna.
Vi har ett nära samarbete med Alingsås Djursjukhus, Skara Djursjukhus/smådjur, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum. Det nära samarbetet ger många fördelar med framför allt utmärkt stöd för kollegor samt frekvent arrangerad internutbildning. Behöver våra patienter omsorg dygnet runt ombesörjer vi transport till Alingsås Djursjukhus.
På polikliniken finns fyra undersökningsrum, rum för bilddiagnostik och en laboratorieavdelning där vår BMA arbetar. Vi utför undersökningar med ultraljud, ögonutrustning och har även ett separat rum för smittsamma patienter.
Stationärvårdsavdelningen har separata rum för hund och katt och används för eftervård av polikliniska operationer och patienter som behandlas under dagen.
Operationsavdelningen består två salar och en stor förberedelseavdelning. Vi utför de flesta mjukdelsoperationer, både tidsbokade och akuta. Vi gör tandbehandlingar med tandunit och tandröntgen.
På kliniken arbetar idag fyra veterinärer, fem legitimerade djursjukskötare och två djurvårdare. Hos oss får du möjligheten att utveckla din yrkesroll i teamet med kompetenta kollegor!
Går även med fördel att fördela tjänstgöringen med Skara Djursjukhus/smådjur om så önskas.
• Tjänstgöringsgrad 60-100%
• Tjänsten är tillsvidare
• Tillträde så snart som möjligt

Har du frågor kontakta Maja Wallander, platschef
Tel 072 088 10 50
[email protected]

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, anställning sker fortlöpande. Skicka ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Ekens Djurklinik AB söker veterinär

Ansök    Dec 21    Ekens Djurklinik AB    Klinikveterinär
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en veterinär med kirurgiintresse och huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar. Egenskaper som vi ser som viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra djursjukskötare/ djurvårdare. Du är kompetent, stresstålig och... Visa mer
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en veterinär med kirurgiintresse och huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar.
Egenskaper som vi ser som viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra djursjukskötare/ djurvårdare. Du är kompetent, stresstålig och självgående. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård och att arbeta utifrån vårt motto: ”Den lilla kliniken med det stora hjärtat.”.
Ekens Djurklinik är en veterinärklinik utrustad med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm utrustad med laboratorium, ultraljud och möjlighet till enklare kirurgi. De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt team av fyra veterinärer och nio sköterskor (varav sex är legitimerade DSS).
Anställningen avser arbete i både Skövde och Tidaholm. Visa mindre

Leg Veterinär

Ansök    Jun 11    Ekens Djurklinik AB    Klinikveterinär
Vi på Ekens Djurklinik behöver nu utöka vårt team och söker en veterinär med huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du så småningom ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar. Egenskaper som vi anser viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med övriga veterinärer samt våra djursjukskötare/dju... Visa mer
Vi på Ekens Djurklinik behöver nu utöka vårt team och söker en veterinär med huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du så småningom ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar.
Egenskaper som vi anser viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med övriga veterinärer samt våra djursjukskötare/djurvårdare. Du är kompetent, lyhörd och empatisk.
Du som vi sätter stort värde på att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård och att arbeta utifrån vårt motto: ”Den lilla kliniken med det stora hjärtat”.
Vi prioriterar kompetensutveckling och hjälper dig gärna att utvecklas som veterinär.
Ekens Djurklinik är en veterinärklinik utrustad med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde.
Vi har även en filial i Tidaholm utrustad med laboratorium, ultraljud och möjlighet till enklare kirurgi.
De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati.
Just nu består vårt härliga team av fyra veterinärer och nio sköterskor.
Vi ser fram emot att höra från Dig – kanske är just Du vår nya kollega under EKEN?
Arbetsort: Skövde & Tidaholm
Sysselsättningsgrad: Hel- eller deltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Provanställning: 6 mån tillämpas
Vi har kollektivavtal med SVF
Sista ansökningsdag: 2024-08-31, urval sker löpande
Frågor om tjänsten kan ställas till Morgan Wiberg på tfn 0708-574 534 Visa mindre