Lediga jobb Ekens Djurklinik AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Ekens Djurklinik AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

LEG. DJURSJUKSKÖTARE/NARKOSSKÖTERSKA

Ansök    Mar 21    Ekens Djurklinik AB    Djursjukskötare
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en leg. djursjukskötare med huvudsaklig inriktning operation. Huvudfokus ligger på hund och katt men du får gärna ha intresse av att lära dig mer om våra övriga smådjurspatienter. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik/djursjukhus och du ska, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, kunna arbeta självständigt på vår operationsavdelning. Hel-/deltid, enligt överenskommelse. Egenskaper som vi värdera... Visa mer
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en leg. djursjukskötare med huvudsaklig inriktning operation. Huvudfokus ligger på hund och katt men du får gärna ha intresse av att lära dig mer om våra övriga smådjurspatienter. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik/djursjukhus och du ska, efter att ha introducerats i våra arbetsrutiner, kunna arbeta självständigt på vår operationsavdelning. Hel-/deltid, enligt överenskommelse.
Egenskaper som vi värderar högt är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra veterinärer och övrig personal. Du har hög arbetsmoral, är kompetent, självgående och villig att utvecklas. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård.
Ekens Djurklinik är en fullt utrustad veterinärklinik med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm. De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt härliga team av fyra veterinärer och nio sköterskor. Visa mindre

Ekens Djurklinik AB söker veterinär

Ansök    Dec 21    Ekens Djurklinik AB    Klinikveterinär
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en veterinär med kirurgiintresse och huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar. Egenskaper som vi ser som viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra djursjukskötare/ djurvårdare. Du är kompetent, stresstålig och... Visa mer
Vi på Ekens Djurklinik söker nu en veterinär med kirurgiintresse och huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar.
Egenskaper som vi ser som viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med våra djursjukskötare/ djurvårdare. Du är kompetent, stresstålig och självgående. Vi sätter stort värde på förmågan att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård och att arbeta utifrån vårt motto: ”Den lilla kliniken med det stora hjärtat.”.
Ekens Djurklinik är en veterinärklinik utrustad med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde. Vi har även en filial i Tidaholm utrustad med laboratorium, ultraljud och möjlighet till enklare kirurgi. De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati. Just nu består vårt team av fyra veterinärer och nio sköterskor (varav sex är legitimerade DSS).
Anställningen avser arbete i både Skövde och Tidaholm. Visa mindre

Leg Veterinär

Ansök    Jun 11    Ekens Djurklinik AB    Klinikveterinär
Vi på Ekens Djurklinik behöver nu utöka vårt team och söker en veterinär med huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du så småningom ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar. Egenskaper som vi anser viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med övriga veterinärer samt våra djursjukskötare/dju... Visa mer
Vi på Ekens Djurklinik behöver nu utöka vårt team och söker en veterinär med huvudsaklig inriktning hund och katt. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från smådjursklinik och önskvärt är att du så småningom ska kunna arbeta självständigt och utföra såväl kirurgiska ingrepp som medicinska utredningar.
Egenskaper som vi anser viktiga är att du kan prioritera och organisera ditt arbete tillsammans med övriga veterinärer samt våra djursjukskötare/djurvårdare. Du är kompetent, lyhörd och empatisk.
Du som vi sätter stort värde på att erbjuda djurägarna och patienterna bästa möjliga service och vård och att arbeta utifrån vårt motto: ”Den lilla kliniken med det stora hjärtat”.
Vi prioriterar kompetensutveckling och hjälper dig gärna att utvecklas som veterinär.
Ekens Djurklinik är en veterinärklinik utrustad med digitalröntgen, ultraljud, laboratorium samt operationssal. Vi är en privatägd, centralt belägen smådjursklinik på Östermalm i Skövde.
Vi har även en filial i Tidaholm utrustad med laboratorium, ultraljud och möjlighet till enklare kirurgi.
De behandlingar vi utför kännetecknas av hög kompetens och ett stort mått empati.
Just nu består vårt härliga team av fyra veterinärer och nio sköterskor.
Vi ser fram emot att höra från Dig – kanske är just Du vår nya kollega under EKEN?
Arbetsort: Skövde & Tidaholm
Sysselsättningsgrad: Hel- eller deltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Provanställning: 6 mån tillämpas
Vi har kollektivavtal med SVF
Sista ansökningsdag: 2024-08-31, urval sker löpande
Frågor om tjänsten kan ställas till Morgan Wiberg på tfn 0708-574 534 Visa mindre