Lediga jobb som Ekonomichef i Skövde

Se lediga jobb som Ekonomichef i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

EKONIMIANSVARIG TILL SCIENCE PARK SKÖVDE

Ansök    Maj 29    Nexer Recruit AB    Ekonomichef
Vill du vara med och driva ekonomi och innovation i en dynamisk miljö? Science Park Skövde söker en erfaren Ekonomiansvarig för att leda sin ekonomifunktion. Ta chansen att forma framtidens affärsstrategier och innovationer med dem! Din Vardag Som Ekonomiansvarig på Science Park kommer du att ha en nyckelroll i deras ekonomi- och administrationsfunktion och tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter både operativt och strategiskt. Du kommer att ansvara f... Visa mer
Vill du vara med och driva ekonomi och innovation i en dynamisk miljö? Science Park Skövde söker en erfaren Ekonomiansvarig för att leda sin ekonomifunktion. Ta chansen att forma framtidens affärsstrategier och innovationer med dem!
Din Vardag
Som Ekonomiansvarig på Science Park kommer du att ha en nyckelroll i deras ekonomi- och administrationsfunktion och tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter både operativt och strategiskt. Du kommer att ansvara för bolagets ekonomistyrning, budgetering, redovisning och ekonomisk rapportering. Att leda ekonomi- och administrativ personal, utveckla verksamhetsrutiner och hantera ekonomiadministrativa uppgifter ingår i rollen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Arbetsledning av personal och ekonomiadministration
Sköta budgetering, prognoser och ekonomisk uppföljning
Hantering av redovisning, bolagsrapporteringar och fakturahantering
Ekonomirapportering i projekt, inklusive lönekostnadsfördelning och löneadministration
Utveckling av verksamhetens ekonomiska och administrativa processer
Kontakt med ekonomi- och revisionsföretag
Hantering av bolagets administrativa uppgifter såsom avtalsdiarium, förberedande av policys, årshjul och styrelsearbete
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ekonomiarbete i mindre företag och har god kunskap inom redovisning, gärna med erfarenhet av projektredovisning. Du har en ekonomiutbildning på högskolenivå och är bekväm med att använda olika ekonomisystem, samt finansiärers rapporteringsportaler. Du har även goda kunskaper i Excel för budgetering och rapportering samt i Word för att skapa styrdokument.
För att passa i rollen och gruppen ser vi att du är:
Noggrann, kommunikativ och en effektiv lagspelare
Engagerad med ett helhetsperspektiv och trivs med att svara på många frågor
Van att arbeta i en föränderlig och dynamisk innovationsmiljö
Kapabel att systematisera och automatisera processer samt hitta tekniska lösningar
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Science Park Skövde med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Science Park. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 46 703020273 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-06-16.
Om Science Park Skövde
Science Park Skövde är en kreativ arena för innovation, där vi stöttar idéer, utveckling och tillväxt. Vi erbjuder professionella affärscoacher, startup-program, kompetenshöjande aktiviteter och omvärldsbevakning, och hjälper dig som har en idé, ett nystartat eller etablerat företag.
Med profilområden som IT, smart industri och dataspel, som kräver nytänkande, innovationshöjd och lekfullhet, ser vi oss som mer än en mötesplats. Science Park Skövde är ett community och ett innovativt ekosystem som möjliggör smarta och hållbara lösningar. Visa mindre

Ekonomiansvarig till Gripp Inredning AB/Nordic Interior Producti

Ansök    Nov 17    Adecco Sweden AB    Ekonomichef
Har du en bred erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter? Är du orädd och flexibel och lockas av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö? Då ska du läsa vidare! Hos oss på Gripp Inredning AB/Nordic Interior Production är målet att alltid skapa inredning med hög kvalitet och precision. Oavsett om du är arkitekt, bygg- eller projektbolag så ska du lita på att dina visioner blir verklighet helt enligt dina önskemål kring design, material och färgval. Vårt ku... Visa mer
Har du en bred erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter? Är du orädd och flexibel och lockas av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö? Då ska du läsa vidare!

Hos oss på Gripp Inredning AB/Nordic Interior Production är målet att alltid skapa inredning med hög kvalitet och precision. Oavsett om du är arkitekt, bygg- eller projektbolag så ska du lita på att dina visioner blir verklighet helt enligt dina önskemål kring design, material och färgval. Vårt kunniga team, från sälj till produktion, fokuserar på att förverkliga våra kunders innovativa inredningslösningar med oöverträffad kvalitet och service. Vi delar med oss av hantverksstoltheten till våra kunder och känner glädjen när vi kan se att den slutliga användaren kan njuta av de fina inredningsmiljöer som vi varje dag får var med och skapa. Det tycker vi är coolt!

Nu söker vi en ekonomiansvarig som kommer att arbeta för båda våra bolag där placeringsort är Tibro där Nordic Interior Production AB har sitt kontor och fabrik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.

Om tjänsten
Vi söker en ekonomiansvarig som kommer att arbeta med hela den ekonomiska processen: löpande redovisning, momsredovisning, budget- och prognosarbete, förberedande arbete för bokslut, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löneadminstration samt rapportering till ledning och styrelse. Tillsammans i dem båda bolagen är det ca 24 anställda och bolaget drivs i sann entreprenörsanda där det ibland svänger fort.

Om dig
Vi söker dig med god erfarenhet av liknande arbete i liknande bolag. För att lyckas med uppdraget tror vi att du har en ekonomisk utbildning samt flera års arbete med liknande arbetsuppgifter. Du attraheras av bredden i rollen men ser också tjusningen i att få arbeta i ett entreprenörsdrivet företag där förändringens vindar kan blåsa.

Som person är du så klart noggrann och ansvarstagande. Du bidrar till kreativitet och förändringar, när så behövs och du bidrar gärna med ett gott skratt till kaffet. Du kommunicerar genom ett rakt och ärligt sätt.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering har vi tagit hjälp av Adecco och ansvarig för denna process är rekryteringskonsult Linda Josefsson. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Linda på [email protected] eller 073-6847707.

Vi arbetar löpande i denna process, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Är du vår blivande ekonomi- och utvecklingschef?

Ansök    Mar 3    Skövde kommun    Ekonomichef
Du är inbjuden! Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling.Skövde är staden som inte nöjer ... Visa mer
Du är inbjuden!

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling.Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.

Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Som medarbetare hos oss är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen tillsammans bygger vi Skövde!

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget utförs utifrån politiska mål och omfattar det övergripande koncernansvaret att leda och driva budget-, ekonomi- och målstyrningsprocesserna. Som en del av ledningen i kommunkoncernen är du i händelsernas centrum. Med helhetssyn arbetar vi tillsammans med att säkerställa grunduppdragen och driver samt samordnar strategiska utvecklingsfrågor. I rollen leder du med stort engagemang verksamhets- och processutvecklingen samt säkerställer ett väl fungerande stöd till verksamheten och kunderna. Ansvarsområdet innefattar stab, IT/digitalisering, kvalitet, upphandling och ekonomi (redovisning, inköp, system).

Ekonomi- och utvecklingschefen leder 11 direktrapporterande medarbetare, varav fyra chefer. Rollen ingår i koncernledningskontoret och är direkt underställd kommundirektören samt ingår i dennes ledningsgrupp. Där deltar du i att driva det strategiska utvecklingsarbetet och krokar arm med dina kollegor för att förflytta och utveckla kommunens arbete i sin helhet mot en hållbar utveckling ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Kontaktytorna är många, både internt och externt, exempelvis som tjänsteleverantör gentemot samverkande kommuner och kunder. Du arbetar nära politiska beslutsfattare, sektorer och kommunala bolag samt representerar kommunen i olika externa nätverk. Med dig som ledare får vi en person med förmåga att skapa förtroendefulla relationer och få genomslag bland medarbetare, kunder och övriga intressenter.

KVALIFIKATIONER
Skövde kommun söker en ekonomi- och utvecklingschef som vill bidra till en positiv samhällsutveckling och en fortsatt hållbar tillväxt. Kommunen befinner sig i en expansiv fas med stora investeringsprojekt och stark inriktning på utveckling där du får möjlighet att utmana dig själv och göra stor skillnad.

Vi letar efter dig som har ett proaktivt utvecklingsfokus och förstår hur verksamhetens långsiktiga tillväxt, ekonomiska processer och utvecklingskraft samverkar med både struktur och kultur.

Vi söker dig som inspirerar till nya tankebanor och som har modet att lyfta samt utmana det invanda. Du har framgångsrikt varit ledare av andra chefer och specialister på strategisk nivå inom politiskt styrd verksamhet med bolagskoncern och har kompetens inom styrning och ledning, ekonomi/finans samt verksamhetsutveckling.

I ledarrollen är du förebild och kulturbärare samt agerar i enlighet med visionens ledord; kreativt, nyfiket och modigt. Du är trygg i ledarskapet och beslutsfattandet, har god självinsikt och är en kommunikativ chef och sprider positiv energi. Ditt samarbete sätter den gemensamma insatsen i fokus och du är lyhörd inför andras idéer och synpunkter samt utgör en förenande och samlande kraft i såväl medgång som motgång.

Vi ser fram emot en ledare med ett genuint intresse för samhällsfrågor, hållbarhet och ledarskap. Visa mindre

Finance manager

Ansök    Nov 1    Pierre Billackering AB    Ekonomichef
Vill du arbeta i en bred ekonomiroll där du får hantera allt från stort till smått, en roll med möjlighet att påverka utvecklingen av ett växande företag i Sverige? Då kan Pierre Billackering vara din nästa arbetsgivare! Huvudsakliga arbetsuppgifter Som ekonomiansvarig hos Pierre billackering AB har rätt person stora möjligheter att påverka företagets arbetssätt och strukturer inom ramen för ekonomi, exempelvis utveckla processer kring leverantörsfakturah... Visa mer
Vill du arbeta i en bred ekonomiroll där du får hantera allt från stort till smått, en roll med möjlighet att påverka utvecklingen av ett växande företag i Sverige? Då kan Pierre Billackering vara din nästa arbetsgivare!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig hos Pierre billackering AB har rätt person stora möjligheter att påverka företagets arbetssätt och strukturer inom ramen för ekonomi, exempelvis utveckla processer kring leverantörsfakturahantering, bokslut, löner osv.
Du arbetar i en nyckelroll på den administrativa delen i den svenska verksamheten men har också ett nära samarbete med vår danska ledning. Du svarar direkt till VD i Sverige.
I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta och analysera rapporter, bokslut (månad/år), deklaration (skatt/moms/inkomst) och årsredovisning (K3). Du kommer ha löpande kontakt med myndigheter, leverantörer, revisorer mm. Ditt arbete kommer också innebära framtagning och uppföljning av budget/prognos/nyckeltal/KPI.
Transaktionsbaserade flöden såsom kontering av leverantörsfakturor, betalningar etc sköts via vårt shared servicecenter i Danmark.
Det är en fördel om du med framgång har haft roller som till exempel Business eller Financial Controller, Ekonomiansvarig eller Ekonomichef.
Krav
Du ska ha relevant högskole- eller universitetsutbildning
Egenskaper
Vi ser att du som person är flexibel och analytisk. Du har god kunskap inom redovisning och bokföring samtidigt som du har förståelse för ekonomiska flöden och vad som bidrar till lönsamhet.
Arbetet varierar i tempo under året och vi ser därför att du har god förmåga att arbeta flexibelt och hanterar stress väl. Vi stöttar varandra mellan våra arbetsområden så du bör inte vara rädd för att ta tag i saker som är utanför dina normala arbetsuppgifter.
Huvudsakliga verktyg du kommer arbeta med
Microsoft Excel
Microsoft Power Bi
Microsoft Dynamics Navision
Språk
Du bör ha mycket goda kunskaper inom både svenska och engelska
Anställning och lön
Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.
Placeringsort
Skövde
Resor
Resor inom Sverige, Danmark och Tyskland kan förekomma
Rekryteringsprocess
Vi genomför urval och intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Frågor om tjänsten
För frågor om tjänstens innehåll kontakta Erik Carlström på mail [email protected] eller telefon 073-641 24 12. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jonas Börjesson på mail [email protected] eller telefon 070-296 58 73.
Om företaget
Pierre Billackering AB är Sveriges ledande billackeringsföretag och har under en relativt kort tid vuxit till ca 200 anställda fördelade på 28 anläggningar i Sverige, fördelade från Uppsala i Norr till Malmö i söder. Pierre Billackering AB ingår Pierre.dk Autolakering A/S som i sin tur ingår i Tyska IRS Holding GmbH. IRS är marknadsledare i Europa inom skadereparationer och billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har koncernen även anläggningar i Tyskland, England och Belgien. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt på den svenska marknaden.
Läs mer på https://www.pierre.dk/sv/ Visa mindre

FINANCE OPERATIONAL MANAGER TILL TMC

Ansök    Sep 28    The Members Company AB    Ekonomichef
TMC befinner sig i en expansiv och i en stark scale up fas. Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Är du en självgående och engagerad Ekonomiansvarig som drivs av att bygga upp en affärsdriven ekonomifunktion? Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi/lön och har en vilja att dels arbeta operativt samt att leda ett mindre team, då kan rollen som Ekonomiansvarig på TMC vara något för dig!! |VARFÖR TMC? TMC är en global koncern och vi finns represe... Visa mer
TMC befinner sig i en expansiv och i en stark scale up fas. Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Är du en självgående och engagerad Ekonomiansvarig som drivs av att bygga upp en affärsdriven ekonomifunktion? Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi/lön och har en vilja att dels arbeta operativt samt att leda ett mindre team, då kan rollen som Ekonomiansvarig på TMC vara något för dig!!
|VARFÖR TMC?
TMC är en global koncern och vi finns representerade i ett flertal länder däribland Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Dubai, USA och Kanada. Vi etablerade oss i Sverige 2018 och har ambitiösa tillväxtmål framåt så du kommer att få vara med på en fortsatt tillväxtresa utan motstycke.
|DINA ANSVARSOMRÅDEN?
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att få en viktig roll i organisationen där du får det övergripande ansvaret att leda och utveckla ekonomiarbetet tillsammans med VD.
Du arbetar strategiskt samt operativt med redovisningen inom bolaget. Du kommer även att arbeta med rapportering och analyser samt är med och driver budget- och prognosprocesserna.
Du har personalansvar för två personer och rapporterar till VD. Placeringsort är Skövde.
| VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning och goda redovisningskunskaper. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande roll, helst från tillväxtbolag. Det är viktigt att du drivs av att aktivt ta ett stort ansvar i bolagets tillväxtresa där snabba beslut sker.
För att trivas i rollen som Ekonomiansvarig bör du vara en analytisk, strukturerad, kommunikativ och resultatorienterad person som trivs i en affärsnära roll. Du är en driven person som motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har förmåga att se helheten och prioriteringar. Ditt ledarskap präglas av ett stort engagemang och att leda enligt ledorden transparens, autonomi och ansvar.
Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef till Avfall & Återvinning Skaraborg

Ansök    Okt 3    Adecco Hr AB    Ekonomichef
Ekonomichef till Avfall & Återvinning Skaraborg Avfall & Återvinning Skaraborg är ett kommunalförbund med ansvar för insamling och behandling av hushållsavfall samt information, myndighetsutövning och planering av hushållsavfallets omhändertagande. Avfall & Återvinning Skaraborg (tidigare AÖS) bildades den 1 januari 2000 av Hjo, Skövde och Tibro Kommun och har därefter vuxit med fler medlemskommuner för att idag innefatta även Essunga, Falköping, Grästor... Visa mer
Ekonomichef till Avfall & Återvinning Skaraborg

Avfall & Återvinning Skaraborg är ett kommunalförbund med ansvar för insamling och behandling av hushållsavfall samt information, myndighetsutövning och planering av hushållsavfallets omhändertagande. Avfall & Återvinning Skaraborg (tidigare AÖS) bildades den 1 januari 2000 av Hjo, Skövde och Tibro Kommun och har därefter vuxit med fler medlemskommuner för att idag innefatta även Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Karlsborg, Mariestad, Skara, Töreboda och Vara. Kontoret för administration ligger i Skövde.

Vår vision och verksamhetsidé innebär en ny färdriktning för Avfall & Återvinning Skaraborg där vi går från att fokusera på effektiv sophämtning till att verka för en miljödriven och effektiv avfallshantering. Avfall & Återvinning Skaraborg arbetar för att bidra till att nå nationella mål och mål i avfallsplanen i enighet med avfallstrappan. Dessa mål är beaktade när verksamhetsmålen formulerats.

Då nuvarande Ekonomichef går vidare söker vi nu en efterträdare som tillsammans med oss vill verka för att nå våra verksamhetsmål.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som ekonomichef blir du en central funktion för att nå de mål vi satt upp. Dina övergripande ansvarsområden är:

• Säkerställa att redovisning och bokföring sköts korrekt.
• Att de avgifter vi debiterar stöttar våra miljömål.
• Övergripande ansvar för kundservice och administration.
• Kommunikation med direktionen samt medlemskommuner och entreprenörer.

Om dig:

Då vi är en platt och slimmad organisation där var och en utöver sin huvudsyssla måste bidra till helheten lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att trivas hos oss är det är viktigt att du är kommunikativ, prestigelös, öppen och ärlig och bidrar till en verksamhet med god service, hög tillgänglighet, enkelhet och flexibilitet.

Kvalifikationer:

• Akademisk examen inom ekonomi
• Tidigare erfarenhet som ekonomichef
• Erfarenhet från offentlig verksamhet
• Förståelse för din roll kopplad till Förbundets övergripande mål.
• Förmågan att agera som arbetsledare
• Strukturerad, analytisk med förmåga att individanpassa ditt budskap

Meriterande:

• Erfarenhet från avgiftsfinansierad verksamhet
• Erfarenhet av ekonomistyrning och controllerarbete
• Erfarenhet utav myndighetsutövning
• Varit delaktig vid implementation av nytt ekonomisystem
• Holistiskt perspektiv på miljöfrågor
• Tidigare ledarerfarenhet

Vi erbjuder:

Som Ekonomichef får du en central roll i en framtidsorienterad bransch där din insats kommer göra skillnad för många människor. Du blir en del av ett team och en nära och tillgänglig organisation med fokus på ständig utveckling.

Du är placerad på vårt kontor i Skövde.

Kontaktperson och ansökan:

Då vi samarbetar med Badenoch + Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Senior Consultant Jessica Laos, 073-684 70 06 alt. [email protected] eller Nita Silverspjuth, 073-684 70 91 alt. [email protected] om du har frågor om tjänsten. 

Vänligen observera att vi inte accepterar ansökningar via epost och att ansökan sker via Badenochandclarks hemsida.

Badenoch + Clark använder tester och videointervjuer som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering. Sista dag för ansökan är 28 oktober, men urval och delmoment sker löpande så vänta inte med att ansöka!

 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef med HR-/IT-ansvar till Naturbruksförvaltningen

Ansök    Jun 29    VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN    Ekonomichef
Vill du bidra till den gröna näringens tillväxt och utveckling? Då erbjuder vi ett intressant jobb där du kommer att ha en viktig roll för att vår verksamhet ska fortsätta gå i en stark positiv riktning. Vi ser en tydlig trend där många nu väljer att utbilda sig inom skogsbruk, lantbruk, djurvård och trädgård på våra enheter och intresset för att utveckla en hållbar grön näring är stort. Vill du vara med på den här spännande resan är du välkommen med di... Visa mer
Vill du bidra till den gröna näringens tillväxt och utveckling? Då erbjuder vi ett intressant jobb där du kommer att ha en viktig roll för att vår verksamhet ska fortsätta gå i en stark positiv riktning.

Vi ser en tydlig trend där många nu väljer att utbilda sig inom skogsbruk, lantbruk, djurvård och trädgård på våra enheter och intresset för att utveckla en hållbar grön näring är stort. Vill du vara med på den här spännande resan är du välkommen med din ansökan! 

 

Uppdrag

Naturbruksförvaltningen har ett centralt kansli som kallas verksamhetsstöd. Inom verksamhetsstöd arbetar ca 30 medarbetare och verksamheten leds av två administrativa chefer. De båda uppdragen är uppdelade enligt följande: Ekonomi/IT/HR samt Administration/Antagning/Kommunikation.
I uppdraget som administrativ chef med ansvar för Ekonomi/IT/HR kommer huvudansvaret att ligga på ekonomi.
Naturbruksförvaltningen är en mindre förvaltning, vilket innebär att våra chefer ofta har lite bredare uppdrag med ansvar för mer än en funktion. En möjlighet för dig att i rollen som chef kunna utveckla ditt ledarskap och bredda din kompetens tillsammans med duktiga specialister inom de områden du ansvarar för. Du representerar som Administrativ chef Västra Götalandsregionen och förvaltningen och driver samhällsviktiga frågor - både internt och externt. Du har ett nära samarbete med förvaltningschef, Naturbruksstyrelsen och dess ordförande. Du är nyfiken, har hög social kompetens och ser nätverksbyggande och omvärldsbevakning som viktiga områden för att kunna möta framtida behov och hitta nya innovativa lösningar med verksamhetens bästa i fokus. Du ingår i förvaltningens centrala ledningsgrupp som tillsammans arbetar för att förvalta och utveckla organisationen. Ledningsgruppens arbete är huvudsakligen inriktat på strategisk planering och samverkan ur ett helhetsperspektiv. 

https://vimeo.com/725204755

 

Ekonomi
Ditt huvuduppdrag som administrativ chef blir att ansvara för att utveckla och kvalitetssäkra förvaltningens strategiska ekonomiprocesser, ansvara för att chefsgruppen får ett adekvat stöd i ekonomi- och uppföljningsprocesser, att återrapportering sker till styrelse, nämnd och ägare, samt att verksamheten har en ekonomi i långsiktig balans.

IT
Du driver förvaltningens IS/IT och IKT-utveckling i förhållande till förvaltningens uppdrag och digitaliseringsplan. I uppdraget har du ansvar för att vi följer skollagens krav på en digital lärandemiljö samt säkerställer att elevernas behov tillgodoses. Du leder förvaltningens IT-grupp i deras arbete med att stärka medarbetares digitala kompetens genom stöd och utbildning. Till vår hjälp har vi som förvaltning stöd från Västra Götalandsregionens leveransorganisation inom IS/IT.

HR
I ditt uppdrag ingår att tillsammans med HR-specialisterna utveckla och kvalitetssäkra strategiska HR-processer, att verksamhetsuppföljning inom HR-området sker enligt gällande rutiner, att verksamhetens chefer får det stöd, support och ledning de behöver, samt för att HR-processerna ska fungera på bästa sätt för verksamheten och dess medarbetare.

 

Kvalifikationer   

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av ekonomichefsuppdrag med verksamhets/personal/budgetansvar i offentliga organisationer. Arbete i ett bredare uppdrag med erfarenhet av ansvar även för HR-funktion/IT-funktion är meriterande.
Vi ser att du är en nyfiken och engagerad person med väl grundade och tydliga värderingar. Genom tillit och förtroende leder du verksamheten mot tydliga gemensamma mål. Som administrativ chef förväntas du ha en öppen ledarstil samt förmåga att inspirera och motivera andra. Du har god självkännedom och vitsordad personlig lämplighet utifrån regionens chefskriterier:

- Mål och resultatinriktat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap
- Värdegrundsbaserat chefskap


Du förstår vikten av ett starkt varumärke och betydelsen av samarbeten och väl fungerande nätverk samt har god IS/IT-kompetens och tidigare erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Inom Naturbruksförvaltningen ser vi mångfald som en självklar styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

 

Villkor

Tillsvidareanställning 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett sådant via polisens hemsida. Urval- och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast den 15 augusti 2022.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administrativ chef för Ekonomi/HR/IT till Naturbruksförvaltningen

Ansök    Jun 21    VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN    Ekonomichef
Beskrivning Med målsättningen att utveckla kompetens för en hållbar framtid och det goda livet strävar förvaltningen efter att vara en motor för den gröna näringens tillväxt och utveckling. Förvaltningen har under de senaste åren genomgått stora förändringar för att inom ramarna kunna utveckla pedagogik och lärande, attrahera fler elever och studerande samt kunna möta de gröna näringarnas behov av stöd för sin tillväxt och utveckling.   Uppdrag Nat... Visa mer
Beskrivning

Med målsättningen att utveckla kompetens för en hållbar framtid och det goda livet strävar förvaltningen efter att vara en motor för den gröna näringens tillväxt och utveckling.

Förvaltningen har under de senaste åren genomgått stora förändringar för att inom ramarna kunna utveckla pedagogik och lärande, attrahera fler elever och studerande samt kunna möta de gröna näringarnas behov av stöd för sin tillväxt och utveckling.

 

Uppdrag


Naturbruksförvaltningen har ett centralt kansli som kallas verksamhetsstöd. Inom verksamhetsstöd arbetar ca 30 medarbetare och verksamheten leds av två administrativa chefer. De båda uppdragen är uppdelade enligt följande: Ekonomi/IT/HR samt Administration/Antagning/Kommunikation.
I uppdraget som administrativ chef med ansvar för Ekonomi/IT/HR kommer huvudansvaret att ligga på ekonomi.
Naturbruksförvaltningen är en mindre förvaltning, vilket innebär att våra chefer ofta har lite bredare uppdrag med ansvar för mer än en funktion. En möjlighet för dig att i rollen som chef kunna utveckla ditt ledarskap och bredda din kompetens tillsammans med duktiga specialister inom de områden du ansvarar för. Du representerar som Administrativ chef Västra Götalandsregionen och förvaltningen och driver samhällsviktiga frågor - både internt och externt. Du har ett nära samarbete med förvaltningschef, Naturbruksstyrelsen och dess ordförande. Du är nyfiken, har hög social kompetens och ser nätverksbyggande och omvärldsbevakning som viktiga områden för att kunna möta framtida behov och hitta nya innovativa lösningar med verksamhetens bästa i fokus. Du ingår i förvaltningens centrala ledningsgrupp som tillsammans arbetar för att förvalta och utveckla organisationen. Ledningsgruppens arbete är huvudsakligen inriktat på strategisk planering och samverkan ur ett helhetsperspektiv. 

https://www.linkedin.com/posts/naturbruksf�¶rvaltningen_jobba-hos-oss-activity-6944629899055779840-uXnw?utm_source=linkedin_share&utm_medium=ios_app

 

Ekonomi
Ditt huvuduppdrag som administrativ chef blir att ansvara för att utveckla och kvalitetssäkra förvaltningens strategiska ekonomiprocesser, ansvara för att chefsgruppen får ett adekvat stöd i ekonomi- och uppföljningsprocesser, att återrapportering sker till styrelse, nämnd och ägare, samt att verksamheten har en ekonomi i långsiktig balans.

IT
Du driver förvaltningens IS/IT och IKT-utveckling i förhållande till förvaltningens uppdrag och digitaliseringsplan. I uppdraget har du ansvar för att vi följer skollagens krav på en digital lärandemiljö samt säkerställer att elevernas behov tillgodoses. Du leder förvaltningens IT-grupp i deras arbete med att stärka medarbetares digitala kompetens genom stöd och utbildning. Till vår hjälp har vi som förvaltning stöd från Västra Götalandsregionens leveransorganisation inom IS/IT.

HR
I ditt uppdrag ingår att tillsammans med HR-specialisterna utveckla och kvalitetssäkra strategiska HR-processer, att verksamhetsuppföljning inom HR-området sker enligt gällande rutiner, att verksamhetens chefer får det stöd, support och ledning de behöver, samt för att HR-processerna ska fungera på bästa sätt för verksamheten och dess medarbetare.

 

Kvalifikationer   

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av ekonomichefsuppdrag med verksamhets/personal/budgetansvar i offentliga organisationer. Arbete i ett bredare uppdrag med erfarenhet av ansvar även för HR-funktion/IT-funktion är meriterande.
Vi ser att du är en nyfiken och engagerad person med väl grundade och tydliga värderingar. Genom tillit och förtroende leder du verksamheten mot tydliga gemensamma mål. Som administrativ chef förväntas du ha en öppen ledarstil samt förmåga att inspirera och motivera andra. Du har god självkännedom och vitsordad personlig lämplighet utifrån regionens chefskriterier:

Mål och resultatinriktat chefskap
Kommunikativt chefskap
Utvecklingsorienterat chefskap
Värdegrundsbaserat chefskap
Du förstår vikten av ett starkt varumärke och betydelsen av samarbeten och väl fungerande nätverk samt har god IS/IT-kompetens och tidigare erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Inom Naturbruksförvaltningen ser vi mångfald som en självklar styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

 

Villkor

Tillsvidareanställning 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett sådant via polisens hemsida. Urval- och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast den 15 augusti 2022.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ekonomichef med HR-/IT-ansvar till Naturbruksförvaltningen

Ansök    Jun 23    VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN    Ekonomichef
Vill du bidra till den gröna näringens tillväxt och utveckling? Då erbjuder vi ett intressant jobb där du kommer att ha en viktig roll för att vår verksamhet ska fortsätta gå i en stark positiv riktning. Vi ser en tydlig trend där många nu väljer att utbilda sig inom skogsbruk, lantbruk, djurvård och trädgård på våra enheter och intresset för att utveckla en hållbar grön näring är stort. Vill du vara med på den här spännande resan är du välkommen med di... Visa mer
Vill du bidra till den gröna näringens tillväxt och utveckling? Då erbjuder vi ett intressant jobb där du kommer att ha en viktig roll för att vår verksamhet ska fortsätta gå i en stark positiv riktning.

Vi ser en tydlig trend där många nu väljer att utbilda sig inom skogsbruk, lantbruk, djurvård och trädgård på våra enheter och intresset för att utveckla en hållbar grön näring är stort. Vill du vara med på den här spännande resan är du välkommen med din ansökan! 

 

Uppdrag

Naturbruksförvaltningen har ett centralt kansli som kallas verksamhetsstöd. Inom verksamhetsstöd arbetar ca 30 medarbetare och verksamheten leds av två administrativa chefer. De båda uppdragen är uppdelade enligt följande: Ekonomi/IT/HR samt Administration/Antagning/Kommunikation.
I uppdraget som administrativ chef med ansvar för Ekonomi/IT/HR kommer huvudansvaret att ligga på ekonomi.
Naturbruksförvaltningen är en mindre förvaltning, vilket innebär att våra chefer ofta har lite bredare uppdrag med ansvar för mer än en funktion. En möjlighet för dig att i rollen som chef kunna utveckla ditt ledarskap och bredda din kompetens tillsammans med duktiga specialister inom de områden du ansvarar för. Du representerar som Administrativ chef Västra Götalandsregionen och förvaltningen och driver samhällsviktiga frågor - både internt och externt. Du har ett nära samarbete med förvaltningschef, Naturbruksstyrelsen och dess ordförande. Du är nyfiken, har hög social kompetens och ser nätverksbyggande och omvärldsbevakning som viktiga områden för att kunna möta framtida behov och hitta nya innovativa lösningar med verksamhetens bästa i fokus. Du ingår i förvaltningens centrala ledningsgrupp som tillsammans arbetar för att förvalta och utveckla organisationen. Ledningsgruppens arbete är huvudsakligen inriktat på strategisk planering och samverkan ur ett helhetsperspektiv. 

https://www.linkedin.com/posts/naturbruksf�¶rvaltningen_jobba-hos-oss-activity-6944629899055779840-uXnw?utm_source=linkedin_share&utm_medium=ios_app

 

Ekonomi
Ditt huvuduppdrag som administrativ chef blir att ansvara för att utveckla och kvalitetssäkra förvaltningens strategiska ekonomiprocesser, ansvara för att chefsgruppen får ett adekvat stöd i ekonomi- och uppföljningsprocesser, att återrapportering sker till styrelse, nämnd och ägare, samt att verksamheten har en ekonomi i långsiktig balans.

IT
Du driver förvaltningens IS/IT och IKT-utveckling i förhållande till förvaltningens uppdrag och digitaliseringsplan. I uppdraget har du ansvar för att vi följer skollagens krav på en digital lärandemiljö samt säkerställer att elevernas behov tillgodoses. Du leder förvaltningens IT-grupp i deras arbete med att stärka medarbetares digitala kompetens genom stöd och utbildning. Till vår hjälp har vi som förvaltning stöd från Västra Götalandsregionens leveransorganisation inom IS/IT.

HR
I ditt uppdrag ingår att tillsammans med HR-specialisterna utveckla och kvalitetssäkra strategiska HR-processer, att verksamhetsuppföljning inom HR-området sker enligt gällande rutiner, att verksamhetens chefer får det stöd, support och ledning de behöver, samt för att HR-processerna ska fungera på bästa sätt för verksamheten och dess medarbetare.

 

Kvalifikationer   

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av ekonomichefsuppdrag med verksamhets/personal/budgetansvar i offentliga organisationer. Arbete i ett bredare uppdrag med erfarenhet av ansvar även för HR-funktion/IT-funktion är meriterande.
Vi ser att du är en nyfiken och engagerad person med väl grundade och tydliga värderingar. Genom tillit och förtroende leder du verksamheten mot tydliga gemensamma mål. Som administrativ chef förväntas du ha en öppen ledarstil samt förmåga att inspirera och motivera andra. Du har god självkännedom och vitsordad personlig lämplighet utifrån regionens chefskriterier:

- Mål och resultatinriktat chefskap
- Kommunikativt chefskap
- Utvecklingsorienterat chefskap
- Värdegrundsbaserat chefskap


Du förstår vikten av ett starkt varumärke och betydelsen av samarbeten och väl fungerande nätverk samt har god IS/IT-kompetens och tidigare erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Inom Naturbruksförvaltningen ser vi mångfald som en självklar styrka där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

 

Villkor

Tillsvidareanställning 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Tillträde enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett sådant via polisens hemsida. Urval- och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast den 15 augusti 2022.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ekonomichef till Skövde Slakteri i Skövde

Ansök    Jun 18    Nexer Recruit AB    Ekonomichef
Är du en person med förmåga att se organisationen från ett större perspektiv och på så sätt förebygga risker? Vill du utveckla dina kunskaper inom budgetering, ekonomiska prognoser och affärsutveckling och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Ekonomichef på Skövde Slakteri redan idag! Välkommen med din ansökan! Din Vardag! I den här rollen kommer du framför allt att ha det övergripande ansvaret för företagets ek... Visa mer
Är du en person med förmåga att se organisationen från ett större perspektiv och på så sätt förebygga risker? Vill du utveckla dina kunskaper inom budgetering, ekonomiska prognoser och affärsutveckling och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Ekonomichef på Skövde Slakteri redan idag! Välkommen med din ansökan!

Din Vardag!

I den här rollen kommer du framför allt att ha det övergripande ansvaret för företagets ekonomi och ansvara för den löpande bokföringen och lönehanteringen tillsammans med medarbetare. I jobbet ingår även att arbeta operativt med redovisning, löner, analyser, rapporteringar, bistå vd med ekonomisk rapportering och underlag, ansvara i budget- och prognosprocesser, sammanställa analyser och statistik och nyckeltal. Du kommer att ingå i teamet på ekonomiavdelningen och arbeta i moderna, nybyggda och nyrenoverade lokaler Skövde.

I jobbet ingår till exempel att

* göra avstämningar med ledningsgruppen

* skapa effektiva arbetsprocesser

* ta fram ekonomiska underlag

* utföra löpande analyser av företagets lönsamhet

* driva digitaliseringen av ekonomifunktionen

* Årsbokslut

* Ingå i företagets Ledningsgrupp

Vem är du?

Till rollen som Ekonomichef söker vi framför allt dig som är en social och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll, ekonomirapportering och koncernredovisning. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, har arbetat med ekonomi på ett bolag med motsvarade storlek och har goda IT-kunskaper. Du har högskola eller universitetsutbildning inom Ekonomi eller motsvarande erfarenhet av liknande roller

Vill du veta mer?

I den här Rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit och du kommer bli anställd på Skövde Slakteri. Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Dock senast ansökan 2022-06-22.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer:

 0730–846816 eller via e-post: [email protected].

Om Skövde Slakteri

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Visa mindre

Skaraborgs sjukhus söker ekonomichef

Ansök    Apr 21    VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN    Ekonomichef
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens ... Visa mer
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.Skaraborgs Sjukhus söker ekonomichef!
Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomichef är du direkt underställd biträdande sjukhusdirektör.

Som ekonomichef har du ett rapporteringsansvar till styrelse, sjukhusdirektör och sjukhusledning avseende ekonomi- och produktionsfrågor. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för ekonomienheten på förvaltningskontoret och ansvarar för utvecklingen av sjukhusets ekonomiprocesser. Du ingår i sjukhusledningen där du förväntas ha en aktiv roll.

Som ekonomichef har du övergripande ansvar för ekonomistyrningen och det operativa stödet till verksamhetens linjechefer i ekonomi- och produktionsfrågor med ansvar att leda, fördela och utveckla arbetet inom ekonomienheten. Ekonomienheten arbetar tillsammans med övriga enheter på förvaltningskontoret för att på bästa sätt stödja verksamhetens linjechefer att utveckla, förbättra och effektivisera vården.

Ekonomienhetens uppdrag består av flera olika delar, bland annat:

- budget- och verksamhetsplanering
- ekonomisk uppföljning och analys
- produktionsplanering, uppföljning och analys
- vårdgaranti och valfrihet, köp av vård
- månadsrapportering, delårsbokslut, årsredovisning
- totalkostnadsbokslut och KPP (kostnad per patient)
- patientadministrativ registrering, klassificering

I arbetet som ekonomichef ingår även att delta i regionala samarbeten inom olika områden och frågor.

Du förväntas bidra med ditt ledarskap, ditt engagemang och ditt utvecklingsfokus för att driva sjukhusets utveckling och omställning framåt till en verksamhet i balans, tillsammans med övriga chefer och medarbetare inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet med flerårig erfarenhet från självständigt kvalificerat ekonomiadministrativt arbete. Tidigare chefserfarenhet är meriterande.

Vi ser att du arbetar strukturerat och analytiskt mot fastställda mål, har ett starkt utvecklingsfokus och gärna utbildning i och erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete.

Vidare är du en god kommunikatör som genom tydlighet och dialog skapar engagemang och förståelse i verksamheten för de frågor du driver. Ditt ledarskap är inkluderande och du utvecklar dina medarbetare för att tillsammans skapa nytta för patienter och medarbetare på Skaraborgs Sjukhus.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Ekonomichef till Jackon Sverige AB

Ansök    Feb 16    Experis AB    Ekonomichef
Har du god erfarenhet av ekonomiarbete på bolags/koncernnivå och en personlighet präglad av viljan att analysera och förbättra verksamheten? Nu finns chansen att ta ännu ett steg i karriären - Framgångsrika Jackon söker en driven ekonomichef till sin svenska verksamhet med placering i Skövde. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Jackon Group är en helägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundat 19... Visa mer
Har du god erfarenhet av ekonomiarbete på bolags/koncernnivå och en personlighet präglad av viljan att analysera och förbättra verksamheten? Nu finns chansen att ta ännu ett steg i karriären - Framgångsrika Jackon söker en driven ekonomichef till sin svenska verksamhet med placering i Skövde. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Jackon Group är en helägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundat 1956. Företaget är en ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och säljbolag i ytterligare 3 länder. Jackon Group har 850 anställda och en årlig omsättning på 4 miljarder norska kronor. Jackon Scandinavia har 370 anställda i 12 fabriker. Jackon är ett marknads- och konsumentdrivet företag med fokus på innovation och utveckling som säljer sina produkter främst till kunder i Europa.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomichef för Jackon Sverige kommer du att leda, driva, styra och utveckla bolagets ekonomiavdelning. Du driver budget-, prognos- och controlling-arbetet, du har kontroll på driftskostnader och marginaler. Du ansvarar för ekonomisk rapportering månads vis inklusive årsbokslut till koncernen, utvecklar och säkerställer rutiner inom avdelningen, för att säkra god kontroll och effektiv hantering. I denna roll har man även ansvar för administrativa uppgifter såsom, statistikrapporteringar, försäkringar, leasingavtal bilar, hyresavtal, valutahantering och andra administrativa avtal. Du har personalansvar för 2 personer.

Som ekonomichef samarbetar du effektivt med fabrikscheferna i Jackon Sverige. Rollen innebär mycket operativt hands on arbete, men det förutsätter även en god förmåga att tänka strategiskt, analytiskt och långsiktigt. Ekonomichefen har en viktig ledarroll och rapporterar till Ekonomidirektör Scandinavia. Du utgår från Jackons kontor i Skövde.

Vem bör söka tjänsten?

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av rollen som ekonomichef på bolags/koncernnivå. Har du erfarenhet från tillverkande industri är det meriterande, men inte ett krav. Vi lägger stor vikt på rätt personliga egenskaper. I denna roll bör du trivas gott i en produktionsmiljö och trivas i en bred och varierande roll. Vi söker dig som är trygg och stabil i din roll och ditt ledarskap. Du är som person, resultatinriktad, självgående och analytisk. Att utveckla och förbättra verksamheten är något du motiveras av. Du trivs med att ha personal under dig och är social och lättsam till ditt sätt. Ditt ledarskap är prestigelöst och präglat av tydlighet och god kommunikation.

Du förväntas ha goda kunskaper inom Officepaketet, behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan Jackon Sverige AB erbjuda dig?

Jackon är ett värderingsstyrt bolag där man sätter människan först, man strävar ständigt efter både nöjdare kunder och medarbetare som trivs och utvecklas. I denna roll får du möjlighet att arbeta självständigt och varierat, med stor möjlighet att påverka den svenska verksamheten. Här kommer du till ett expansivt och framåtlutat företag som präglas av prestigelöshet och en familjär stämning.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Jackon Sverige AB med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg, 0790763749, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående via länken nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef till Västra militärregionen

Ansök    Dec 16    Försvarsmakten    Ekonomichef
Huvudsakliga arbetsuppgifter Ditt uppdrag som ekonomichef är att leda förbandets ekonomiska styrning och att stödja förbandschefen genom att planera, leda och följa upp Västra militärregionens (MR V) ekonomi. Du arbetar såväl långsiktigt som på kort sikt, arbetet sker i nära samarbete med förbandsledningen, övriga chefer och stabens andra avdelningar. Du ansvarar för att leda och samordna budgetering och regelbunden återrapportering så som kvartalsrapport... Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som ekonomichef är att leda förbandets ekonomiska styrning och att stödja förbandschefen genom att planera, leda och följa upp Västra militärregionens (MR V) ekonomi. Du arbetar såväl långsiktigt som på kort sikt, arbetet sker i nära samarbete med förbandsledningen, övriga chefer och stabens andra avdelningar. Du ansvarar för att leda och samordna budgetering och regelbunden återrapportering så som kvartalsrapporter och årsrapport. Arbetet innebär även fakturahantering, intern styrning och kontroll samt arbete med investeringar. Du ansvarar för att leda kompetensutveckling och hålla utbildningar inom ekonomiområdet. Ekonomiavdelningen (J8) består av en ekonomichef och en förbandsekonom.

Tjänsten innebär personalansvar och ekonomichefen är tillika avdelningschef och direkt underställd stabschefen vid förbandet.
 
Kvalifikationer


• Akademisk examen inom ekonomi eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
• Aktuell och relevant erfarenhet avseende ekonomiarbete som innehåller ekonomiredovisning, budgetering, uppföljning och rapportering
• Körkort lägst klass B
• Svenskt medborgarskap

Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhet
• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetsledning, erfarenhet av vårt ekonomiarbete och vår ekonomistyrning
• Erfarenhet av att arbeta med system SAP/PRIO
• Goda färdigheter i MS Office, framför allt Excel
• Erfarenhet av projekt- förändrings- och utvecklingsarbete
• Erfarenhet av att arbetsleda andra mot uppsatta mål och resultat 

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som är lagspelare med utpräglad samarbetsförmåga, som sätter gruppens resultat före dina egna. Du har god förmåga att arbeta självständigt och kan utveckla och driva frågor inom ditt ansvarområde. Du är flexibel och både stimuleras av och har förmåga att jobba med flera frågor samtidigt, periodvis i högt tempo. Vi anser att du behöver vara en noggrann och ansvarsfull person som levererar resultat med god precision. Vi utgår från att du har god analytisk förmåga, kan urskilja detaljer och sätta dem i ett sammanhang samtidigt som du kan skilja huvudsak från bisak. Du är van vid att jobba i en stor organisation och att fatta beslut i linje med chefens vilja. Du tar initiativ och är lösningsorienterad. Vidare förväntar vi oss att du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och att du genom din goda kommunikativa förmåga skapar förtroendefulla relationer på alla nivåer inom MR V och Försvarsmakten i övrigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Övrigt

Tjänsteresor inom Sverige är vanliga.

Med anledning av bl.a. övningar förekommer arbete utanför ordinarie arbetstid. 

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass.


MR V är ett insatsförband, vilket innebär att viss del av tjänsten sker som kombattant under fältmässiga former med inslag av vapentjänst mm.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Arbetsort: Skövde

Upplysningar om tjänsten kontakta: Övlt Anders Eriksson, Stabschef. Nås via växeln på tfn 0505-45 10 00.

 Fackliga företrädare:


• Officersförbundet, Göran Hjert
• Försvarsförbundet, Helena Astanius
• SEKO försvar,  Lola Ahlgren
• SACO , Malin Lundh

Samtliga nås via växeln på tfn 0505-45 10 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-14.

Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Västra militärregionens område omfattar de fyra länen Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro. Vi utbildar krigsförband samt leder och samordnar territoriell verksamhet över hela hotskalan. Stabens och hemvärnsförbandens höga tillgänglighet samt vår totalförsvarssamverkan med det civila försvaret skapar förutsättningar för insatser med övriga Försvarsmakten, hög funktionalitet och säkerhet i regionen.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/mrv

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Markstridsskolan söker Ekonomichef

Ansök    Dec 7    Försvarsmakten    Ekonomichef
Markstridsskolans (MSS) roll är att tillsammans med övriga delar av armén skapa förutsättningar för att markstridsförbanden skall kunna lösa sina tilldelade uppgifter på bästa sätt nationellt såväl som internationellt. MSS löser även uppgifter för hela Försvarsmakten såsom utveckling och anskaffning av soldatburen utrustning, eldhandvapen och understödsvapen. Inom ramen för detta utbildar Markstridsskolan Försvarsmaktens blivande chefer med hjälp av avance... Visa mer
Markstridsskolans (MSS) roll är att tillsammans med övriga delar av armén skapa förutsättningar för att markstridsförbanden skall kunna lösa sina tilldelade uppgifter på bästa sätt nationellt såväl som internationellt. MSS löser även uppgifter för hela Försvarsmakten såsom utveckling och anskaffning av soldatburen utrustning, eldhandvapen och understödsvapen. Inom ramen för detta utbildar Markstridsskolan Försvarsmaktens blivande chefer med hjälp av avancerade utbildningsanläggningar och med en gedigen kunskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som ekonomichef är att leda förbandets ekonomiska styrning och att stödja förbandschefen genom att planera, leda och följa upp Markstridsskolans ekonomi.

Du arbetar såväl långsiktigt som på kort sikt, arbetet sker i nära samarbete med förbandsledningen, övriga chefer och stabens andra avdelningar. Du ansvarar för att leda och samordna budgetering och regelbunden återrapportering så som kvartalsrapporter och årsrapport. Arbetet innebär även fakturahantering, intern styrning och kontroll samt arbete med investeringar. Du ansvarar för att leda kompetensutveckling och hålla utbildningar inom ekonomiområdet.

Ekonomiavdelningen består av en ekonomichef och två förbandsekonomer, en förbandsekonom är placerad i Kvarn.

 
Kvalifikationer

• Kandidat examen i ekonomi.
• Aktuell och relevant erfarenhet avseende ekonomiarbete som innehåller ekonomiredovisning, budgetering, uppföljning och rapportering
• Erfarenhet av att arbetsleda andra mot uppsatta mål och resultat
• Språk: flytande svenska i tal och skrift, god förmåga i engelska i tal och skrift
• Körkort lägst klass B

 
Meriterande

• Erfarenhet av Försvarsmaktens verksamhet
• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetsledning, erfarenhet av vårt ekonomiarbete och vår ekonomistyrning
• Erfarenhet av att arbeta med system SAP/PRIO
• Goda färdigheter i MS Office, framför allt Excel
• Erfarenhet av projekt- förändrings- och utvecklingsarbete

 
Personliga egenskaper
Vi söker Dig som är lagspelare med utpräglad samarbetsförmåga, som sätter gruppens resultat före dina egna. Du har god förmåga att arbeta självständigt och kan utveckla och driva frågor inom ditt ansvarområde. Du är flexibel och både stimuleras av och har förmåga att jobba med flera frågor samtidigt, periodvis i högt tempo.

Vi anser att du behöver vara en noggrann och ansvarsfull person som levererar resultat med god precision. Vi utgår från att du har god analytisk förmåga, kan urskilja detaljer och sätta dem i ett sammanhang samtidigt som du kan skilja huvudsak från bisak. Du är van vid att jobba i en stor organisation och att fatta beslut i linje med chefens vilja. Du tar initiativ och är lösningsorienterad.

Vidare förväntar vi oss att du är prestigelös och har lätt för att samarbeta och att du genom din goda kommunikativa förmåga skapar förtroendefulla relationer på alla nivåer inom Markstridsskolan och Försvarsmakten i övrigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

 
Övrigt
Tjänsteresor inom Sverige är vanliga, arbete i Kvarn förekommer regelbundet. Med anledning av bl.a. övningar förekommer arbete utanför ordinarie arbetstid.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas

Sysselsättningsgrad: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Arbetsort: Skövde

 

Upplysningar om tjänsten kontakta:
Övlt Fredrik Ödeen, Stabschef, [email protected], tfn 0730-21 96 76

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
Johanna Pettersson, HR-avd, [email protected], tfn 0708-47 77 62

Fackliga företrädare:
Officersförbundet, Lars Kron, tfn 070-230 56 20
Försvarsförbundet, Helena Astanius, tfn 0500-465 000
SEKO, Lola Ahlgren, tfn 0500-465 000 

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-14. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Markstridsskolan är en armégemensam skola för utveckling, utbildning och träning av arméns krigsförband. Markstridsskolan utbildar officerare och specialistofficerare, planerar och genomför övningar och tränar krigsförbanden i avancerade stridsträningsanläggningar. I nära samarbete med arméstaben och övriga förband utvecklar Markstridsskolan typförband, förmågor, metoder och materiel. Inom ramen för hela Försvarsmaktens tillväxt spelar Markstridsskolan en viktig roll i den pågående moderniseringen av armén.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Senior Affärsrådgivare till PwC

Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem? Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade affärsrådgivare som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning. Arbetsbeskrivning I rollen som senior affärsrådgivare på PwC kommer du att arbeta som uppdragsansvarig med olik... Visa mer
Vill du göra skillnad genom att hjälpa några av Sveriges mest spännande entreprenörsdrivna och privatägda företag att utvecklas och lösa deras problem?

Vi söker affärsorienterade och kundfokuserade affärsrådgivare som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt tjänsteområde hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior affärsrådgivare på PwC kommer du att arbeta som uppdragsansvarig med olika typer av rådgivningsuppdrag. Du kommer även få möjlighet att vara med och utveckla ett nytt tjänsteområde vilket innefattar nya tjänster, nya affärsmöjligheter och nya kollegor. Du kommer att ha en nyckelroll att utveckla affären regionalt genom att identifiera behov och föreslå lösningar för våra kunder, leda och coacha kollegor samt bygga starka interna och externa relationer och nätverk. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett starkt ledarskap och affärsmannaskap.

Inom detta tjänsteområde vill vi kunna hjälpa våra kunder med bl.a. följande:

• Coaching/support till ekonomichefer
• Utveckling av ekonomiprocesser, ekonomistyrning, ekonomihandbok och rapporteringsinstruktioner
• Likviditets- och budgetplanering
• Kalkylering
• Finansiell modellering och analyser
• Årsredovisning (K2 och K3)
• Koncernredovisning och kassaflödesanalys

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 10 års erfarenhet från arbete inom ekonomi där du arbetat som ekonomichef, redovisningschef, controller eller liknande. Tidigare arbete i konsultroll på t.ex. revisions- eller redovisningsbyrå är meriterande. Du har goda redovisningskunskaper och erfarenhet av likviditet- och budgetplanering samt utveckling av processer och rutiner kopplat till finansiella och operativa flöden. Vi ser gärna att du har arbetat med affärsplanering, riskarbete samt deltagit i ledningsgrupper och styrelsearbete. 

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en förmåga att entusiasmera, en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.
Våra kunder finns överallt i Sverige och din placeringsort kan därför anpassas till något av våra kontor runt om i landet beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian [email protected]. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder. Visa mindre

Ekonomi- och affärsstödschef

Ansök    Nov 29    JAK Medlemsbank    Ekonomichef
På JAK Medlemsbank finns en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheten och med på denna resa behövs nu en driven och kunnig ekonomi- och affärsstödschef. Som ekonomi- och affärstödschef på JAK Medlemsbank brinner du för utveckling och vidare axlar du helhetsansvaret för ekonomifunktionen. Vill du vara med och bygga upp ekonomifunktionen och vara en del av vår transformationsresa så är detta tjänsten för dig.  ?Dina huvudsakliga arbetsuppgifte... Visa mer
På JAK Medlemsbank finns en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheten och med på denna resa behövs nu en driven och kunnig ekonomi- och affärsstödschef. Som ekonomi- och affärstödschef på JAK Medlemsbank brinner du för utveckling och vidare axlar du helhetsansvaret för ekonomifunktionen. Vill du vara med och bygga upp ekonomifunktionen och vara en del av vår transformationsresa så är detta tjänsten för dig. 
?Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Övergripande ansvar för redovisning, bokslut och årsredovisning
- Prognosarbete och uppföljning av kassaflöde samt likviditetskontroll
- Finansiell analys och ekonomistyrning
- Upprättande av rapporter samt rapportering till ledning, styrelse, myndigheter och allmänheten
- Personalansvar för avdelningen; ekonomi, HR, IT, kommunikation
Vilka är vi
JAK Medlemsbank har ca 30 anställda och finns beläget i centrala Skövde. Hos oss är balansen mellan privat- och arbetsliv viktigt och vi vet att det går att kombinera arbete med familjeliv. Till exempel har vi generösa flextidsramar, friskvårdsbidrag och 7 timmars arbetsdagar. Banken är i ett stort förändringsarbete och det finns stora möjligheter att vara med och utveckla och påverka arbetsprocesser.
JAK Medlemsbank är en medlemsägd bank med ca 30 000 medlemmar. Vi ska bidra till ett hållbart samhälle för människa, miljö och ekonomi genom att arbeta för en lägre skuldsättning i samhället och ett minskat resursuttag från miljön. För mer information, besök vår hemsida www.jak.se.
Vem är du
Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Du har minimum tre års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning, gärna i en ledande position. Meriterande om du tidigare har haft det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen och dess processer samt om du tidigare arbetat på företag som stått under tillsyn från Finansinspektionen. Du är trygg i operativ redovisning och ekonomisk uppföljning och har erfarenhet av kontakt med revisorer och styrelse.
Personliga egenskaper
För att trivas på JAK Medlemsbank och för att vara framgångsrik i rollen som ekonomi- och affärsstödschef är du prestigelös, med en god samarbetsförmåga och har en förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Som person är du initiativtagande, analytisk och resultatinriktad. Du har förmågan att se helheten och prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Verksamheten genomsyras av en stor vilja till utveckling och din uppgift blir att ligga steget före och vara redo att komma med förslag till effektivisering, utveckling och förändring.
Övrigt
Tjänsten avser heltid och är tillsvidare med sex (6) månaders provanställning.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Vi tillämpar kollektivavtalet mellan KFO och Finansförbundet.
Arbetsplatsen är placerad i Skövde. Visa mindre

Ekonomiansvarig till Eklunds Bildelar

Ansök    Feb 10    Sigma Recruit    Ekonomichef
Är du en ekonom som har en god erfarenhet av att vara med och utveckla företag och trivs i en utvecklingsprocess? Då kan du vara Eklunds Bildelslagers Ekonomiansvarig. Din vardag Du kommer vara ekonomiansvarig för Eklunds bildelslagers ekonomiarbete. Du har ansvaret för företagets riktlinjer, regler, rutiner samt ekonomiska beslut tagna inom företaget.  I tjänsten ingår ekonomiansvar för företagets olika verksamheter. Dina verktyg som du arbetar med är... Visa mer
Är du en ekonom som har en god erfarenhet av att vara med och utveckla företag och trivs i en utvecklingsprocess? Då kan du vara Eklunds Bildelslagers Ekonomiansvarig.

Din vardag

Du kommer vara ekonomiansvarig för Eklunds bildelslagers ekonomiarbete. Du har ansvaret för företagets riktlinjer, regler, rutiner samt ekonomiska beslut tagna inom företaget. 

I tjänsten ingår ekonomiansvar för företagets olika verksamheter. Dina verktyg som du arbetar med är Wisma 1000, Excel och Demo max (produktområdesspecifikt system) Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten innebär ett nära samarbete med alla de olika avdelningarna i Företaget. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi och som arbetat som ekonom i några år, förutom att du har erfarenhet av roller som ekonom så krävs det även att du är strukturerad, flexibel och noggrann. God datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta i bokföringssystem samt Excel är ett krav. Du behöver också vara pedagogisk och socialt duktig för att på ett smidigt sätt knyta kontakter. Du är en prestigelös person och som har lätt för att samarbeta med kollegor. Du är trygg i såväl dig själv som i din arbetsroll vilket gör att du vågar stå upp för din åsikt. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på [email protected] alternativt mobil 0730–846816.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-02-23.

Om Eklunds Bildelslager. 

Företaget startade 1948 av Simon Eklund, sönerna Dag och Örjan tog senare över företaget. Eklunds Bildelslager har ca 35 anställda och 4000 Demonteringsobjekt per år. Företaget är ISO certifierade enligt 9000 och 14 000. Man har flertalet olika avtal med försäkringsbranschen och flera kommuner. Eklunds bildelslager är även med i flera forskningsprojekt avseende återvinning och hållbarhet. Visa mindre

Skövde Slakteri söker ekonomichef

Företagsinformation Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt si... Visa mer
Företagsinformation

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum.

Läs mer om oss på www.skovdeslakteri.com


Tjänstebeskrivning
Har du minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och några års erfarenhet i ledande befattning? Triggas du av utveckling och vill vara med och driva verksamheten mot tillväxt? Läs då vidare. Kanske är detta din nästa utmaning?

Som ekonomichef hos oss har du det övergripande ansvaret för ekonomi i en verksamhetsnära roll där du kommer arbeta både operativt och strategiskt. Samtidigt kommer du genom ständig utveckling, effektivisering och optimering vara ett effektivt stöd till hela verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl a:

• Ekonomiska rapporter
• Månads- och årsbokslut
• Moms, skatteredovisning, deklarationer och årsredovisning
• Löpande bokföring och kontering
• Cash management-frågor
• Budget- och prognosarbete
• Inventering, Investeringar och anläggningsregister
• Analys och uppföljning
• Lön, sociala avgifter och pensionskostnader
• Initiera, utveckla och driva finansiella processer i företaget

Du ansvarar för och är ett stöd i alla ekonomiska frågor ut i organisationen och du är verksamhetens huvudansvariga kontaktperson mot externa parter som myndigheter, försäkringsbolag och revisorer. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.


Kvalifikationer
Du har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande, minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från producerande verksamhet samt minst några års erfarenhet i ledande befattning.

Du är en fena på Excel och har goda övergripande kunskaper i hur affärssystem fungerar.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har ett genuint intresse att alltid leverera med hög kvalitet. Att driva förändring motiverar dig och du försöker alltid effektivisera i den mån det är möjligt. Du har förmågan att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning och stressiga situationer.

Du har en mycket god analytisk förmåga, har ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vad erbjuder vi dig?
Du får ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö där du har stor möjlighet att vara med och påverka. Företaget är inne i en expansiv fas och man satsar på pågående och framtida tillväxt.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 072-700 78 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 december. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

CFO till växande Fintech - bolag

Ansök    Jun 24    Untie Group AB    Ekonomichef
De flesta i branschen kallar det nog CFO. Själva titeln är inte så viktig för oss, vill du hellre kalla dig ekonomichef eller någonting annat, så går det lika bra. Det viktigaste är du som person och att du vill bidra med ditt ledarskap i ett snabbt växande fintech-bolag. Untie Group har på kort tid gått från ett start-up till ett scale-up bolag. Idag är vi en koncern bestående av ett flertal bolag och erbjuder konsumenttjänster med tillstånd från Finansin... Visa mer
De flesta i branschen kallar det nog CFO. Själva titeln är inte så viktig för oss, vill du hellre kalla dig ekonomichef eller någonting annat, så går det lika bra. Det viktigaste är du som person och att du vill bidra med ditt ledarskap i ett snabbt växande fintech-bolag. Untie Group har på kort tid gått från ett start-up till ett scale-up bolag. Idag är vi en koncern bestående av ett flertal bolag och erbjuder konsumenttjänster med tillstånd från Finansinspektionen. Vår passion är att skapa finansiella tjänster för morgondagens digitala behov. Med en tydlig vision om att hjälpa människor till en ekonomiskt bättre vardag, letar vi nu efter nästa nyckelroll i bolaget.Vi tror att alla människor skulle vilja hantera sin ekonomi utan dyra mellanhänder och svårbegripliga villkor. Finansbranschen är inne i en kraftig förändringresa som för alltid håller på att förändra spelplanen. Från traditionell till att bli helt digital. Untie Group står för ett ärligt, transparent och enkelt sätt att hantera finansiella tjänster. Vi tror att du tänker ungefär likadant. I takt med att vi växer och tar fram nya produkter blir det fler siffror att hålla reda på. Och bakom siffrorna döljer sig en väldans massa pengar. Dem behöver vi vårda och förvalta på ett bra sätt. Vi behöver också ständigt frigöra kapital och ta hand om våra investerare, samtidigt som vi aktivt behöver ta in nya.Du kommer bli ansvarig för allt detta. Du kommer därmed vara en viktig del av vår ledningsgrupp och ha det övergripande ansvaret för budget och rapporter. Stor del av din tid kommer du även lägga på att utveckla vår verksamhet, både nationellt och internationellt. Vi sammanfattar ditt ansvarsområde ungefär så här: ·        Koncernredovisning.·        Budgetering, uppföljning samt analyser.·        Bokslutsarbete och kontakt med revisorer.·        Rapportering till ledning, styrelse och ägare.·        Affärsutveckling.·        Förvärvsfrågor.·        Verksamhetsstyrning.·        Kassaflödesanalyser.·        Internkontroll, moms- och skattefrågorVår verksamhet är obotlig kunddriven. Förutom att du har svart bälte i ekonomistyrning så kommer du trivas om du är affärsdriven och föredrar ett kommunikativt ledarskap.Att forma framtidens finansiella tjänster kräver en del ansträngning och att vi delar erfarenheter. Några av oss knackar kod, några tar hand om kunderna vi redan har och ytterligare några skaffar nya. Juristerna, ser till att vi håller oss till reglerna. Och allihop försöker vi gemensamt bryta mot konventionerna. Hur ska vi annars kunna omdefiniera en hel bransch?Mer om oss kan du läsa på www.untiegroup.se. Mer om dig vill gärna vår VD Erik veta. Skriv en rad på [email protected] (vad du ska bifoga räknar du helt säkert ut själv). Visa mindre

Vi söker ekonomichef

Ansök    Okt 15    Premier Service Sverige AB    Ekonomichef
Företagsinformation Har du minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och några års erfarenhet i ledande befattning? Triggas du av utveckling och vill vara med och driva verksamheten mot tillväxt? Läs då vidare. Kanske är detta din nästa utmaning? För kunds räkning söker vi en driven och engagerad ekonomichef med god affärsförståelse och ett starkt intresse för förbättringsarbete och digitalisering. Tjänstebeskrivning Som ekonomichef hos v... Visa mer
Företagsinformation
Har du minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och några års erfarenhet i ledande befattning? Triggas du av utveckling och vill vara med och driva verksamheten mot tillväxt? Läs då vidare. Kanske är detta din nästa utmaning?

För kunds räkning söker vi en driven och engagerad ekonomichef med god affärsförståelse och ett starkt intresse för förbättringsarbete och digitalisering.


Tjänstebeskrivning
Som ekonomichef hos vår kund har du det övergripande ansvaret för ekonomi i en verksamhetsnära roll där du kommer arbeta både operativt och strategiskt. Samtidigt kommer du genom ständig utveckling, effektivisering och optimering vara ett effektivt stöd till hela verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl a:

• Ekonomiska rapporter
• Månads- och årsbokslut
• Moms, skatteredovisning, deklarationer och årsredovisning
• Löpande bokföring och kontering
• Cash management-frågor
• Budget- och prognosarbete
• Inventering, Investeringar och anläggningsregister
• Analys och uppföljning
• Lön, sociala avgifter och pensionskostnader
• Initiera, utveckla och driva finansiella processer i företaget

Du ansvarar för och är ett stöd i alla ekonomiska frågor ut i organisationen och du är verksamhetens huvudansvariga kontaktperson mot externa parter som myndigheter, försäkringsbolag och revisorer.

Tjänsten är placerad i Skövde, du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.


Kvalifikationer
Du har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande, minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från producerande verksamhet samt minst några års erfarenhet i ledande befattning.

Du är en fena på Excel och har goda övergripande kunskaper i hur affärssystem fungerar.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har ett genuint intresse att alltid leverera med hög kvalitet. Att driva förändring motiverar dig och du försöker alltid effektivisera i den mån det är möjligt. Du har förmågan att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning och stressiga situationer.

Du har en mycket god analytisk förmåga, har ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vad erbjuder vår kund dig?
Du får ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö där du har stor möjlighet att vara med och påverka. Företaget är inne i en expansiv fas och man satsar på pågående och framtida tillväxt.

Låter det intressant?
Rekryteringsföretaget Premier sköter rekryteringen men du kommer att bli anställd hos vår kund. Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected].

Sista ansökningsdag är den 3 november men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Visa mindre