Lediga jobb M Dryck & Konsult AB i Skövde

Se alla lediga jobb från M Dryck & Konsult AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Kökschef till enastående restaurang

Ansök    Mar 13    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Spontanansökan med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar oc... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Kock till storköksdrift med ala carte bakgrund (omgående)

Ansök    Jan 23    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att laga mat god mat tillsammans med övriga i teamet. Är du personen som sätter gästen och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Tjänsten tillsätts omgående i Karlsborg ROLLEN Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig s... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att laga mat god mat tillsammans med övriga i teamet.

Är du personen som sätter gästen och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Tjänsten tillsätts omgående i Karlsborg

ROLLEN
Som kock ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på samarbete
- Noggrann
- Coachande
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Är du vår nästa köksmästare?

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Serveringspersonal med ambitioner ????

Är du personen som vill servera på en av stans schysstaste arbetsplatser och vill vara med att utveckla oss. Här värdesätter vi dig som person, varierade scheman och utvecklingsmöjligheter. TJÄNSTEN Vi är övertygade om att att du är en positiv person med go inställning som har ambitioner att växa som person och i rollen. Du värdesätter gästupplevelsen, mat och dryck och är en teamplayer. Att arbeta ensam eller i grupp är inga konstigheter för dig. DET ... Visa mer
Är du personen som vill servera på en av stans schysstaste arbetsplatser och vill vara med att utveckla oss.

Här värdesätter vi dig som person, varierade scheman och utvecklingsmöjligheter.

TJÄNSTEN
Vi är övertygade om att att du är en positiv person med go inställning som har ambitioner att växa som person och i rollen.

Du värdesätter gästupplevelsen, mat och dryck och är en teamplayer. Att arbeta ensam eller i grupp är inga konstigheter för dig.

DET HÄR FÅ DU

Utbildningar som omfattar värdskap & försäljning
Individuella målsättningar

? Arbetsgivare som värdesätter dig

Teambyggande aktiviteter några gånger per år

Lön efter överenskommelse

DET HÄR FÅR VI ?

- Du är en lagspelare

- Rätt attityd med hjärtat på rätt ställe

- Glad och positiv

- Vilja att lära dig och lära ut

-

DET HÄR FÅR DU ?

- Trygghet

- Härliga människor runt dig

- En arbetsgivare att lita på

- Verktyg för att nå uppsatta mål

- Vara delaktig och kreativTjänsten är en tillsvidareanställning där det tillämpas 6 månades provanställning hos en av våra samarbetspartners. Visa mindre

Kock till storkök i Karlsborg 100% ????????

Är du personen som lägger stort fokus på att laga god och näringsrik mat, är en teamplayer och gillar att sprida glädje? Då ska just du läsa vidare. Du kommer att arbeta med näringsrik mat med lagad svensk husmanskost från grunden. Vi tror du har jobbat några år inom storkök och tycker att om att laga mat i större volymer. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter - Förbereda och tillaga mat både från egna recept och dina kollegors. Både för varm oc... Visa mer
Är du personen som lägger stort fokus på att laga god och näringsrik mat, är en teamplayer och gillar att sprida glädje? Då ska just du läsa vidare.

Du kommer att arbeta med näringsrik mat med lagad svensk husmanskost från grunden. Vi tror du har jobbat några år inom storkök och tycker att om att laga mat i större volymer.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Förbereda och tillaga mat både från egna recept och dina kollegors. Både för varm och kallköket.

- Har erfarenhet kring produkter och dess innehåll, och eventuell specialkost.

- Jobbar med struktur och ordning

- Håller rent och snyggt på din station

TJÄNSTEN
Du har några års erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Du gillar mat och möten med andra människor. Du arbetar lika bra ensam som i grupp.
Tjänsten är förlagd på dagtid. Någon eftermiddag/kväll kan förekomma.

Individuella målsättningar
Ambitionen till att vilja utveckla dig själv och dina kollegor.
Gillar att ha högt i tak.

Omfattning: 100%

DET HÄR FÅR DU ????
x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Ett hållbart schema
x Goa kollegor

DET HÄR FÅR VI ?
x Är duktig och kvalitetsmedveten
x Noggrann
x Go och glad

Denna tjänsten är en överlåtelserekrytering till en av våra restaurang partners.
Företaget är anslutet till HRFs kollektivavtal och medlemmar i Visita.

Tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Operation Manager ????????

Är du vår nästa Operations Manager. Älskar du strategiskt tänkande, flöden och se människor utvecklas. Samtidigt som du driver effektivitet och lönsamhet? ROLLEN Som ansvarig kommer du att leda, motivera, utmana och följa upp driftsorganisationen i ditt affärsområde samt genom dess ledare driva och förvalta våra avdelningar. Detta innebär ett övergripande ansvar för personal, resultat och budget. Du kommer också att leda strategiskt affärsutvecklingsarbe... Visa mer
Är du vår nästa Operations Manager.

Älskar du strategiskt tänkande, flöden och se människor utvecklas. Samtidigt som du driver effektivitet och lönsamhet?

ROLLEN
Som ansvarig kommer du att leda, motivera, utmana och följa upp driftsorganisationen i ditt affärsområde samt genom dess ledare driva och förvalta våra avdelningar. Detta innebär ett övergripande ansvar för personal, resultat och budget. Du kommer också att leda strategiskt affärsutvecklingsarbete såväl som att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. En viktig del i detta arbete är att säkerställa att din organisation bedrivs med högsta effektivitet, att vi når våra resultatmål samt att synergier mellan avdelningarna tar tillvaratas och främjas. Arbetet innebär också att leda din organisation i enighet med vår övergripande vision och värderingar. Vi värderar våra kund och gästrelationer högt, därför är det viktigt att du är delaktig i att utveckla dessa relationer.

DIN PROFIL
Arbetet som Operations Manager kräver en resultatfokuserad, trygg, prestigelös och tydlig ledare med sinne för affärer, människor och service. Du har en synnerligen god förmåga att uppnå resultat tillsammans med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du är affärsmässig och professionell och förstår vikten av att planera din tid effektivt. Likaså har du ett starkt ekonomiskt sinne och med god förståelse för vad som bygger vår affär. Som person är du kommunikativ, självgående och handlingskraftig.

ERFARENHET OCH BAKGRUND

Relevant utbildning

Dokumenterat goda resultat som ledare inom serviceintensiv tjänsteverksamhet inom Hospitality & FB. Bakgrund inom hotell & restaurang. Fördel fokuserat på drift och hotell.

Erfarenhet innefattande ansvar för kontrakt, ekonomiskt resultat och personalledning i flera led.

Relevanta ekonomikunskaper med erfarenhet av ekonomisk resultatuppföljning och rapportering.

Förhandlingsvan med med erfarenhet försäljning och långsiktiga kund- och partnerrelationer.

Erfarenhet av ledningsgruppsarbete och affärsutveckling är meriterande

Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

DET HÄR FÅR DU
Vi erbjuder dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. Du blir del av vår ledningsgrupp med utmaningen att leda och påverka utvecklingen. Med stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär.

OM PROGRESSIO
Detta är en överlåtelserekrytering till ett av våra samarbeten. Progressio är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset är det viktigaste på en arbetsplats idag. Rätt förutsättningar kommer driva företag och människor framåt. Visa mindre

Lunchkock till produktionskök ????????

Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott med grunder i nordisk matlagning. Du kommer att arbeta både teambaserat och självständigt med att skapa smakrika och restauranglika matupplevelser. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter - Förbereda och tillaga mat både från egna recept och dina kollegors. Både för varm och kallköket. - Ha... Visa mer
Med stort fokus på service är det själva måltidsupplevelsen som står i centrum, god och näringsrik mat som är lagad från grunden. Vi serverar mat som gör gott med grunder i nordisk matlagning.

Du kommer att arbeta både teambaserat och självständigt med att skapa smakrika och restauranglika matupplevelser.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Förbereda och tillaga mat både från egna recept och dina kollegors. Både för varm och kallköket.

- Har erfarenhet kring produkter och dess innehåll, för eventuell specialkost.

- Ordning och reda, rent och snyggt.

TJÄNSTEN
Du har några års erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Du gillar mat och möten med andra människor. Du arbetar lika bra ensam som i grupp.
Tjänsten är förlagd på dagtid. Någon eftermiddag/kväll kan förekomma.

Individuella målsättningar och förväntningar på dig.
Ambitionen till att vilja utveckla dig själv och dina kollegor.
Gillar att ha högt i tak.

Omfattning: 100%

DET HÄR FÅR DU ????
x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Ett hållbart schema
x Goa kollegor

DET HÄR FÅR VI ?
x Är duktig och kvalitetsmedveten
x Noggrann
x Go och glad

Denna tjänsten är en överlåtelserekrytering till en av våra restaurang partners.
Företaget är anslutet till HRFs kollektivavtal och medlemmar i Visita.

Tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Kökschef - Connecta redan idag för ditt drömjobb ????

Ansök    Sep 18    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är... Visa mer
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
God råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Ansvarig lunchkock ????

Ansök    Sep 17    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, lagad från grunden, där är du och teamet älskar det ni för. Letar du efter ett stabilt och stimulerande arbete där råvaror från närheten, kreativitet där nordiska smaker står i fokus. Vi är övertygade om att du är produktsäker och kvalitetsmedveten. Du har go energi, gillar att inspirera och vara delaktig i mat, meny och koncept tillsammans med övriga i teamet. Möjligheter till ... Visa mer
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, lagad från grunden, där är du och teamet älskar det ni för.
Letar du efter ett stabilt och stimulerande arbete där råvaror från närheten, kreativitet där nordiska smaker står i fokus.

Vi är övertygade om att du är produktsäker och kvalitetsmedveten. Du har go energi, gillar att inspirera och vara delaktig i mat, meny och koncept tillsammans med övriga i teamet.

Möjligheter till personlig utveckling och högre tjänster för din karriär finns ????

TJÄNSTEN
Du har några års erfarenhet av matlagning. Du gillar mat, dryck och möten med andra människor. Struktur, planering och reda sitter i ditt DNA.

Du arbetar lika bra ensam som i grupp.Tjänsten är förlagd med majoritet dagar. Vissa kvällar och helger kan förekomma.

Individuella målsättningar och förväntningar på dig.
Ambitionen till att vilja utveckla dig själv och dina kollegor.
Gillar att ha högt i tak.

Omfattning: 100%

DET HÄR FÅR DU ????
x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
x Trygghet
x Ett hållbart arbetsschema
x Härliga relationer med kollegor, fantastiskt företag att arbeta i

DET HÄR FÅR VI ?
x Är duktig och kvalitetsmedveten
x Noggrann
x Go och glad
x Hungrig på nya utmaningar

Denna tjänsten är en överlåtelserekrytering till en av våra restaurang partners.
Företaget är anslutet till HRFs kollektivavtal och medlemmar i Visita. Övriga förmåner presenteras längre fram.

Tveka inte att höra av dig. Visa mindre