Lediga jobb Fmf Assistans AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Fmf Assistans AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

PERSONLIG ASSISTENT TIMVIKARIE - ÖJA /TIDAN

Ansök    Maj 20    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu timvikarie hos Anders som bor på en gård utanför Tidan i Öja. Gården ligger alldeles vid sjön Östen. Omfattning enligt överenskommelse. Du behöver ha körkort och klara att köra en lite större bil. Det är nästan alltid dubbelassistans så du jobbar i stort sett aldrig själv. Om tjänsten Hos Anders arbetar idag en stor grupp assistenter. Vid samtliga pass är ni två som arbetar mellan kl 09:30 och fram till kl 21:00. Delade pass förekommer. Det ... Visa mer
Vi söker nu timvikarie hos Anders som bor på en gård utanför Tidan i Öja. Gården ligger alldeles vid sjön Östen. Omfattning enligt överenskommelse. Du behöver ha körkort och klara att köra en lite större bil. Det är nästan alltid dubbelassistans så du jobbar i stort sett aldrig själv.

Om tjänsten
Hos Anders arbetar idag en stor grupp assistenter. Vid samtliga pass är ni två som arbetar mellan kl 09:30 och fram till kl 21:00. Delade pass förekommer. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Anderas inte klarar att göra själv då han är halvsidesförlamad efter en stroke. Du kommer att arbeta i hemmet där även hans fru bor. Du erbjuds trevliga kollegor och en stabil kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter
· Utbildad undersköterska meriteras
· Gillar att vara ute i naturen
· Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöring
· På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
· Start omgående.
· Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, helger.


På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Anders A.

Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jun 11    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund. Vi söker främst någon som kan börja omgående och arbeta deltid under hela sommaren. Goda möjligheter till deltidstjänst efter sommaren. Vi söker någon som har körkort och tillgång till egen bil. Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget ... Visa mer
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund. Vi söker främst någon som kan börja omgående och arbeta deltid under hela sommaren. Goda möjligheter till deltidstjänst efter sommaren. Vi söker någon som har körkort och tillgång till egen bil.
Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med lågaffektivt bemötande, har ett glatt humör och ser möjligheter i stället för svårigheter. Har vana av bildstödskommunikation och tecken. Det viktigaste är ändå att du och kunden klickar med varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet vård och omsorg är meriterande.
· Arbetat med lågaffektivt bemötande är ett stort plus.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort och bil ett krav.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Sommarvikarie.
· Start omgående, juni, juli och augusti.
· Goda möjligheter till fortsatt deltidstjänst efter sommaren.


Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Lotta Lehn
Arbetsledare: Sandra Ehlin
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Skövde LK

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE -VÄRSÅS

Ansök    Jun 5    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu behöver dig! Du som vill och kan ta en viktig roll i vårt nya uppdrag. Som personlig assistent här blir din uppgift att göra varje dag innehållsrik och trygg för vår kund, som är en fin kille och trots vuxen ålder behöver stöd i många delar i sin vardag. Det finns mycket som han klarar med stöd från sina assistenter. Det är också genom assistansen som han får möjlighet att leva sitt liv efter sina önskemål, intressen och behov. Tillsammans med assist... Visa mer
Nu behöver dig! Du som vill och kan ta en viktig roll i vårt nya uppdrag.
Som personlig assistent här blir din uppgift att göra varje dag innehållsrik och trygg för vår kund, som är en fin kille och trots vuxen ålder behöver stöd i många delar i sin vardag.
Det finns mycket som han klarar med stöd från sina assistenter. Det är också genom assistansen som han får möjlighet att leva sitt liv efter sina önskemål, intressen och behov.
Tillsammans med assistenten balanseras vardagliga sysslor med sådant som är kul. Som tex promenader, utflykter till sportevenemang och Playstation 5. Men också stöttning i det som är mindre kul så som städ, hygien och träning. Denna kille bor i egen del av familjens villa i Värsås som ligger mellan Skövde och Tibro.
Kunden har egen bil som assistenterna kör, så körkort är ett måste. För att klara detta arbete krävs att du behärskar och förstår svenska språket väl.
Du behöver ha ett eget driv och en genuin vilja att göra varje dag värdefull. Du är en positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som personlig assistent.
Hans största intresse är sport, sport och sport. Han älskar att ge sig ut med sina personliga assistenter för att kolla fotboll, hockey, tennis mm. Allt inom sportvärlden förutom motorfordon.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad eller pedagogiskt arbete men detta är inget krav. Personliga egenskaper vägen tyngre.
Vi ser gärna kvinnliga sökande då majoriteten av gruppen just nu är män.
Det viktigaste är att du och kunden klickar – att personkemin stämmer! Är du rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.
Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning sker inledningsvis på arbetsplatsen som också är kundens hem.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Meriterande erfarenheter
· Svenska i tal och skrift.
· B-Körkort är ett krav.
· Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg alt pedagogiskt arbete.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Arbetspass dag/eftermiddag/kväll/natt med jour.
· Arbete varannan helg.
· Både längre och kortare arbetspass.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig Malin Vaahto
E-post: [email protected]
Frågor om arbetet besvaras på en eventuell intervju.

Sök jobbet senast
2024-04-16 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: SKÖVDE/VÄRSÅS

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 14    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 25år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assiste... Visa mer
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 25år och bor i eget boende i Skövde.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.

Assistentens roll och erfarenhet
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera, så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.

Meriterande erfarenheter och krav
· Erfarenhet av pedagogik.
· Erfarenhet av omvårdnad.
· Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken.
· Krav: Körkort B- Manuell.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
· Tjänsten är en timanställning vid behov.
· Arbetspass dag och natt, med vaken natt.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker ny kollega, som kan ställa in vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhö... Visa mer
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker ny kollega, som kan ställa in vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.

Meriterande erfarenheter
· Psykisk ohälsa.
· Svenska är ett krav.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Timanställning vid behov.
· Varierande arbetstider, dygnspass.
· Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
Arbetsledare: Marie Edvisson
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående så sök nu.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund. Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage. Du e... Visa mer
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund.
Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med lågaffektivt bemötande, har ett glatt humör och ser möjligheter i stället för svårigheter. Har vana av bildstödskommunikation och tecken. Det viktigaste är ändå att du och kunden klickar med varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet vård och omsorg är meriterande.
· Arbetat med lågaffektivt bemötande är ett stort plus.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort och bil önskvärt.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Arbetstid ca 11h/ vecka.
· Rullande schema med väntetid på natten, 15:00-09:00.
· En lördag/ månad, 15:00-15:00


Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Lotta Lehn
Arbetsledare: Sandra Ehlin
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Skövde LK

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 13    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba deltid 39/h per vecka plus sovande jour och en som kan arbeta på timmar. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många i... Visa mer
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba deltid 39/h per vecka plus sovande jour och en som kan arbeta på timmar.
Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har ett stort hjälpbehov med det mesta i vardagen.


Assistentens roll och erfarenhet
Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också kunna arbeta självständigt.
Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Tillgång till bil (automat) med ramp finns.
Arbetspassen innefattar dag, kvällar, natt med jour och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast två assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
· Svenska i tal och skrift
· B-Körkort

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· En deltidstjänst 39/h per vecka, plus sovande jour.
· En timanställd, vid behov.
· Arbetstider förlagda dag, kvällar, natt med jour och helg.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SPORTINTRESSERAD OCH VILL JOBBA SOM PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE -VÄRSÅS

Ansök    Apr 5    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu behöver dig! Du som vill och kan ta en viktig roll i vårt nya uppdrag. Som personlig assistent här blir din uppgift att göra varje dag innehållsrik och trygg för vår kund, som är en fin kille och trots vuxen ålder behöver stöd i många delar i sin vardag. Det finns mycket som han klarar med stöd från sina assistenter. Det är också genom assistansen som han får möjlighet att leva sitt liv efter sina önskemål, intressen och behov. Tillsammans med assist... Visa mer
Nu behöver dig! Du som vill och kan ta en viktig roll i vårt nya uppdrag.
Som personlig assistent här blir din uppgift att göra varje dag innehållsrik och trygg för vår kund, som är en fin kille och trots vuxen ålder behöver stöd i många delar i sin vardag.
Det finns mycket som han klarar med stöd från sina assistenter. Det är också genom assistansen som han får möjlighet att leva sitt liv efter sina önskemål, intressen och behov.
Tillsammans med assistenten balanseras vardagliga sysslor med sådant som är kul. Som tex promenader, utflykter till sportevenemang och Playstation 5. Men också stöttning i det som är mindre kul så som städ, hygien och träning. Denna kille bor i egen del av familjens villa i Värsås som ligger mellan Skövde och Tibro.
Kunden har egen bil som assistenterna kör, så körkort är ett måste. För att klara detta arbete krävs att du behärskar och förstår svenska språket väl.
Du behöver ha ett eget driv och en genuin vilja att göra varje dag värdefull. Du är en positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som personlig assistent.
Hans största intresse är sport, sport och sport. Han älskar att ge sig ut med sina personliga assistenter för att kolla fotboll, hockey, tennis mm. Allt inom sportvärlden förutom motorfordon.


Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad eller pedagogiskt arbete men detta är inget krav. Personliga egenskaper vägen tyngre.
Vi ser gärna kvinnliga sökande då majoriteten av gruppen just nu är män.
Det viktigaste är att du och kunden klickar – att personkemin stämmer! Är du rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.
Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning sker inledningsvis på arbetsplatsen som också är kundens hem.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Meriterande erfarenheter
· Svenska i tal och skrift.
· B-Körkort är ett krav.
· Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg alt pedagogiskt arbete.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Arbetspass dag/eftermiddag/kväll/natt. 4, 5 timmar av natten ligger som jour.
· Arbete varannan helg.
· Både längre och kortare arbetspass.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig Malin Vaahto
E-post: [email protected]
Frågor om arbetet besvaras på en eventuell intervju.

Sök jobbet senast
2024-04-16 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: SKÖVDE/VÄRSÅS

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

EXTRAJOBB PÅ TIMMAR PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Apr 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu en glad och pålitlig assistent som vill börja jobba hos vår nya kund, en kille i 30års åldern boende i egen lägenhet i Ryd, Skövde. Han har autism och ett stort behov att ta dagliga promenader vilket vi hoppas du ser som en förmån under ditt arbetspass. Han har ett eko-tal och förstår kortare meningar. Under veckodagarna går han på DV där även hans assistent följer med. Assistentens roll och erfarenhet Vi letar nu främst efter en person som... Visa mer
Vi söker nu en glad och pålitlig assistent som vill börja jobba hos vår nya kund, en kille i 30års åldern boende i egen lägenhet i Ryd, Skövde.
Han har autism och ett stort behov att ta dagliga promenader vilket vi hoppas du ser som en förmån under ditt arbetspass. Han har ett eko-tal och förstår kortare meningar. Under veckodagarna går han på DV där även hans assistent följer med.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi letar nu främst efter en person som vill hoppa in extra vid vakanser, men chans finns för fast tider på rullande schema. Vi ser att du har nära till skratt och glimten i ögat. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.
Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar med jour under nattetid. Arbetspassen är dagsläget väldigt varierande. Allt från dagspass till dygnspass.

Meriterande erfarenheter
· Körkort.
· Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent.
· Erfarenhet av autism och pedagogiskt förhållningsätt.
· Erfarenhet av självskadebeteende.
· Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
Timanställning.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson
Kundansvarig: Malin Vaahto
Tel: 076–1371011
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE RYD


På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Feb 21    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi behöver nu en engagerad, trygg personlig assistent. Vi söker dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service) har K-G möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta till trots att han har stora hjälpbehov. Hos vår kund arbetar idag 6st assistenter, för det mesta jobbar men själv men vid aktiviteter 2ggr i veckan har kunden dubbelassistans, vilket innebär att ni arbetar två. K-G behöver ... Visa mer
Vi behöver nu en engagerad, trygg personlig assistent. Vi söker dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service) har K-G möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta till trots att han har stora hjälpbehov.


Hos vår kund arbetar idag 6st assistenter, för det mesta jobbar men själv men vid aktiviteter 2ggr i veckan har kunden dubbelassistans, vilket innebär att ni arbetar två. K-G behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Han har utvecklingsstörning med autism och epilepsi. Han behöver ständig tillsyn. Han gillar att vara med att baka och lyssna på musik. Han behöver hjälp av assistent att aktivera sig, exempelvis utomhusaktiviteter så som promenader.
Assistenterna hjälper K-G med kommunikationen eftersom han saknar talat språk. Han kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken. K-G bor i en egen lägenhet och han behöver hjälp med allt från aktiviteter, hushållssysslor så som städ och tvätt.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som vill arbeta för K-G:s möjlighet till utveckling och en meningsfull vardag. Det är en fördel om du har arbetat med personer med funktionsnedsättning. Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå K-G:s behov och stöd.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter.
· Svenska i tal och skrift.
· Erfarenhet av liknande arbete.
· Erfarenhet av lågaffektivt bemötande.
· Erfarenhet av autism och epilepsi.
· Undersköterska.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Tjänst 30h/ vecka.
· Extra vid behov vid sjukfrånvaro och semester.
· Vardagar, helger och sovande jour.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med: K-G

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE SOMMARVIKARIER

Ansök    Mar 28    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker semestervikarier under juli och del av augusti. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 65års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kund... Visa mer
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker semestervikarier under juli och del av augusti. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 65års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska. Kunden är berättigad dubbel assistans delar av vecka då ni arbetar två och två. Kunden har även vissa hjälpmedel i hemmet så som lift. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.

Meriterande erfarenheter
· Psykisk ohälsa.
· Svenska är ett krav.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Semestervikarier 50–75%.
· Varierande arbetstider.
· Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående så sök nu.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Apr 4    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår kund som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år. Vår kund är i 30 årsåldern och pigg på det mesta, hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal. Kunden är på daglig verksamhet tre halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka... Visa mer
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår kund som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år.
Vår kund är i 30 årsåldern och pigg på det mesta, hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal.
Kunden är på daglig verksamhet tre halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka i assistentens bil till och från verksamheten. På fritiden bowlar kunden på måndagar, badar onsdagar och har gymnastik ett par gånger i veckan på gym eller hemma. Hon har alltid en assistent hos sig.

Assistentens roll och erfarenhet
Till vår kund söker vi en assistent som har ett gott humör, stort tålamod och att du vet vad det innebär med lågaffektivt bemötande, samt kan sätta gränser. Det mår kunden bra av. Det är även bra om du har erfarenhet av liknande arbete med personer som har samma problematik som kunden. Detta är en rökfri arbetsplats, du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är student som läser på distans eller nyss slutat jobba så du har möjlighet att ställa upp på kort varsel.
I arbetsgruppen arbetar alla för att det ska vara en positiv stämning, alla hjälps åt för att hitta bra lösningar när eventuella problem uppstår.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter och krav
· Erfarenhet som personlig assistent.
· Erfarenhet av autism.
· Kunskap om lågaffektivt bemötande.
· Svenska i tal och skrift.
· Rökfri är ett krav.
· Krav, körkort och tillgång till egen bil som användes i tjänsten mot ersättning.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· Timanställning – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
· Start snarast.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Trädgårdsstaden

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jan 16    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxl... Visa mer
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar.
Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har ett stort hjälpbehov med det mesta i vardagen.


Assistentens roll och erfarenhet
Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också kunna arbeta självständigt.
Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Tillgång till bil (automat) med ramp finns.
Arbetspassen innefattar dag, kvällar, natt med jour och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast två assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
· Svenska i tal och skrift
· B-Körkort

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Vidbehovs anställning, timvikarie.
· Arbetstider förlagda dag, kvällar, natt med jour och helg.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Nov 15    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år. Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal. Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsamman... Visa mer
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år.
Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal.
Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka taxi till och från verksamheten. På fritiden bowlar kunden på måndagar, badar onsdagar och har gymnastik ett par gånger i veckan på gym eller hemma.
Hos vår kund arbetar idag 4 assistenter som turas om att jobba hela dygn. Hon har alltid en assistent hos sig.

Assistentens roll och erfarenhet
Till vår kund söker vi en assistent som har lång arbetslivserfarenhet, ett gott humör, stort tålamod och vet vad det innebär med lågaffektivt bemötande, samt kan sätta gränser. Det mår kunden bra av. Det är även bra om du har erfarenhet av liknande arbete med personer som har samma problematik som kunden. Detta är en rökfri arbetsplats, du måste ha körkort och tillgång till egen bil.
I arbetsgruppen arbetar alla för att det ska vara en positiv stämning, alla hjälps åt för att hitta bra lösningar när eventuella problem uppstår.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter
•Erfarenhet som personlig assistent.
•Erfarenhet av autism.
•Kunskap om lågaffektivt bemötande.
•Svenska i tal och skrift.
•Rökfri är ett krav.
•Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
• Timanställning – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
•Körkort och tillgång till egen bil som användes i tjänsten mot ersättning
•Pedagogiska måltider mot mycket låg kostnad
•Start snarast.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Trädgårdsstaden

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Feb 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Efter många år som assistent hos Oscar i Skövde ska nu en av assistenterna sluta på grund av flytt. Vi behöver därför ytterligare en engagerad och trygg personlig assistent. Vi söker dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Kanske kan du tänka dig att ta en roll som arbetsledare. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har s... Visa mer
Efter många år som assistent hos Oscar i Skövde ska nu en av assistenterna sluta på grund av flytt. Vi behöver därför ytterligare en engagerad och trygg personlig assistent. Vi söker dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Kanske kan du tänka dig att ta en roll som arbetsledare. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov.
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så arbetstider är mest eftermiddagar, kvällar och nätter på vardagar, samt dela dagar under helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning med autism samt ADHD. Han behöver ständig tillsyn. Oscar gillar att laga mat, baka, musik och sitter gärna med sin surfplatta. Han behöver hjälp av assistent med att aktivera sig. Exempelvis vid utomhusaktiviteter såsom promenader, cykelturer och vid bad. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikationen eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Ett plus om man kan tecken eller kan tänka sig att lära sig och vill utveckla kommunikationen ännu mer. Oscar bor i en lägenhet med uteplats och han hjälp med allt från aktiviteter, hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem och som vill arbeta för Oscars möjlighet till utveckling och en meningsfull vardag.
I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 vardagar. Del av natt är jour. På helgen arbetar vi just nu dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.

Meriterande erfarenheter
· Svenska i tal och skrift.
· Personliga egenskaper väger tyngre.
· Du får handledning, intro och utbildning på plats.


Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Tjänst 30h/ vecka – extra på timmar vid behov.
· 14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour.
· Dygnspass på helg och under semestertider.


Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med: Oscar

Sök jobbet senast
2024-03-24 genom att maila CV och personligt brev

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Sep 12    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
FMF har ett nytt uppdrag hos en liten flicka som med vårt stöd har beviljats insatsen personlig assistans. Vill du vara med ifrån början av denna resa där vi startar upp den helt ny arbetsgrupp? Flickan är bara 4 månader och mycket svårt funktionshindrad och vi behöver inom kort bemanna med assistenter dygnets alla timmar i hemmet där också syskon och föräldrar bor. Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent där du... Visa mer
FMF har ett nytt uppdrag hos en liten flicka som med vårt stöd har beviljats insatsen personlig assistans. Vill du vara med ifrån början av denna resa där vi startar upp den helt ny arbetsgrupp? Flickan är bara 4 månader och mycket svårt funktionshindrad och vi behöver inom kort bemanna med assistenter dygnets alla timmar i hemmet där också syskon och föräldrar bor. Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent där du också är den som leder assistansgruppen på plats hos kunden?
Vi söker dig som har viss erfarenhet från omvårdnad och arbete med mer ansvar i grupp/team. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning, deltar i rekrytering och ser till att gruppen arbetar rätt och mår bra. Du kommer att arbeta som assistent men också nära anhöriga och framför allt nära den kundansvariga på FMF i din roll som arbetsledare.

Om tjänsten
Det dagliga arbetet består av att stötta i det som denna lilla flicka behöver hjälp med och det inkluderar bland annat matning via sond, trachostomi – andning och inhalation. Slemsug – flera gånger per timme. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som arbetsledare/assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Arbetsledarens roll och erfarenhet
För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete. Som arbetsledare/assistent hos denna mycket funktionshindrade lilla flicka söker vi dig som förstår allvaret i arbetet och vikten av att skapa en trygg assistans/vård för flickan i hemmet, samtidigt som vi skapar en trygg bra arbetsmiljö för alla assistansgruppen.
Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning som både arbetsledare och assistent genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning av ansvariga inom sjukvård och anhöriga på plats.
Eftersom uppdraget är nytt kommer vi tillsammans att skapa dagliga rutiner efter instruktioner från vården. Vi dokumenterar efter varje pass och har regelbundna Arbetsplatsträffar (APT). Vi söker en positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som arbetsledare och personlig assistent.
Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du är en person som visar vägen och samtidigt får gruppen/kollegorna med dig.


Arbetsledarens roll och erfarenhet
· Gärna erfarenhet från arbetsledning.
· Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg.
· Svenska i tal och skrift.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Arbetsledning: Utgör inte ett visst antal timmar utan är ett uppdrag på ca 10-40 timmar per månad och med en fast ersättning per månad. Räkna med mer arbete i början och uppstarten av assistansen.
Personlig assistent: Pass finns dag/eftermiddag/kväll/natt. Arbete varannan helg är att räkna med och du arbetar ca 75% som personlig assistent.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Frågor om arbetet besvaras på en eventuell intervju.

Sök jobbet senast
2023-10-01 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: ARBETSLEDARE SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Sep 12    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
FMF har ett nytt uppdrag hos en liten flicka, som med vårt stöd har beviljats insatsen personlig assistans. Hon är bara 4 månader och mycket svårt funktionshindrad och vi behöver inom kort bemanna med assistenter dygnets alla timmar i hemmet där också syskon och föräldrar bor. Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent? Det dagliga arbetet består av att stötta i det som denna lilla flicka behöver hjälp med och det... Visa mer
FMF har ett nytt uppdrag hos en liten flicka, som med vårt stöd har beviljats insatsen personlig assistans. Hon är bara 4 månader och mycket svårt funktionshindrad och vi behöver inom kort bemanna med assistenter dygnets alla timmar i hemmet där också syskon och föräldrar bor. Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?
Det dagliga arbetet består av att stötta i det som denna lilla flicka behöver hjälp med och det inkluderar bland annat matning via sond, trachostomi – andning och inhalation. Slemsug – flera gånger per timme. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är viktigt att du som assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi ser det som ett plus om du har viss erfarenhet från omvårdnad, för rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete. Som assistent hos denna mycket funktionshindrade lilla flicka söker vi dig som förstår allvaret i arbetet och vikten av att skapa en trygg assistans/vård för flickan i hemmet, samtidigt som vi skapar en trygg bra arbetsmiljö för alla assistansgruppen. Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning som assistent genom vårt utbildningsprogram. Introduktion och utbildning av ansvariga inom sjukvård och anhöriga på plats.
Eftersom uppdraget är nytt kommer vi tillsammans att skapa dagliga rutiner efter instruktioner från vården. Vi dokumenterar efter varje pass och har regelbundna Arbetsplatsträffar (APT) En positiv och trygg person som ser långsiktigt på arbetet som personlig assistent.


Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg
· Svenska i tal och skrift


Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Tjänster deltid 75%.
· Pass finns dag/eftermiddag/kväll/natt.
· Arbete varannan helg är att räkna med.
Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Frågor om arbetet besvaras på en ev intervju.

Sök jobbet senast
2023-10-01 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Okt 24    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assiste... Visa mer
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.

Assistentens roll och erfarenhet
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera, så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.

Meriterande erfarenheter och krav
· Erfarenhet av pedagogik.
· Erfarenhet av omvårdnad.
· Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken.
· Krav: Körkort B- Manuell.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
· Tjänsten är en timanställning vid behov.
· Arbetspass dag och natt, med vaken natt.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.


Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 16    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år. Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal. Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsamman... Visa mer
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år.
Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal.
Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka taxi till och från verksamheten. På fritiden bowlar kunden på måndagar, badar onsdagar och har gymnastik ett par gånger i veckan på gym eller hemma.
Hos vår kund arbetar idag 4 assistenter som turas om att jobba hela dygn. Hon har alltid en assistent hos sig.

Assistentens roll och erfarenhet
Till vår kund söker vi en assistent som har ett gott humör, stort tålamod och att du vet vad det innebär med lågaffektivt bemötande, samt kan sätta gränser. Det mår kunden bra av. Det är även bra om du har erfarenhet av liknande arbete med personer som har samma problematik som kunden. Detta är en rökfri arbetsplats, du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är student som läser på distans eller nyss slutat jobba så du har möjlighet att ställa upp på kort varsel.
I arbetsgruppen arbetar alla för att det ska vara en positiv stämning, alla hjälps åt för att hitta bra lösningar när eventuella problem uppstår.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter
•Erfarenhet som personlig assistent.
•Erfarenhet av autism.
•Kunskap om lågaffektivt bemötande.
•Svenska i tal och skrift.
•Rökfri är ett krav.
•Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
• Timanställning – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
•Körkort och tillgång till egen bil som användes i tjänsten mot ersättning
•Pedagogiska måltider mot mycket låg kostnad
•Start snarast.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Trädgårdsstaden

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxl... Visa mer
Hos Elias finns redan nu fem assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar.
Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/parhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har ett stort hjälpbehov med det mesta i vardagen.


Assistentens roll och erfarenhet
Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också kunna arbeta självständigt.
Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Tillgång till bil (automat) med ramp finns.
Arbetspassen innefattar dag, kvällar, natt med jour och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast två assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
· Svenska i tal och skrift
· B-Körkort

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Vidbehovs anställning, timvikarie.
· Arbetstider förlagda dag, kvällar, natt med jour och helg.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 22    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Till vår kund, en 24-årig kille, söker vi nu ytterligare en engagerad och trygg personlig assistent. Vi letar efter dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har han möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov. Vår kund behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen... Visa mer
Till vår kund, en 24-årig kille, söker vi nu ytterligare en engagerad och trygg personlig assistent.
Vi letar efter dig som vill arbeta med något viktigt och meningsfullt. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har han möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov.
Vår kund behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Han har en medelsvår utvecklingsstörning, autism och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik, promenader, cykla och han sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul. Ibland händer det att han hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamheten på honom och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper honom också med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Han bor mestadels i en lägenhet med trädgård och behöver hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ, tvätt med mera.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem och som vill arbeta för denna killes möjlighet till utveckling och en meningsfull och aktiv vardag.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn, trygg och vill bli en viktig person i vår kunds vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå kundens behov och stöd.


Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet av barn/ ungdomar med funktionsnedsättning.
· Erfarenhet av Autism
· Erfarenhet av ADHD
· Kunskap av Bildstöd/ tecken.
Svenska i tal och skrift.


Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 (vardagar)
· Del av natt är jour. På lediga dagar, helger och semester, arbetar vi dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person.
· 15–30 timmar per vecka (25–75%) på schema – extra på timmar vid behov.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.


Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
2022-09-20 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: Skövde

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jun 29    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik. Underbar människa - omtyckt och älskad av... Visa mer
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik.
Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik.
Underbar människa - omtyckt och älskad av alla. Helt underbar att vara med!

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn, lyhörd, flexibel och noggrann person. Att kunna hålla bra ordning och att du har hjärtat på rätta stället, viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet personlig assistent.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Timanställning vid behov.
· Arbetstider: Dygnspass från 09:00- 09:00 med journatt.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 7    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker ny kollega, som kan ställa in vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhö... Visa mer
Vi är en liten grupp personliga assistenter som söker ny kollega, som kan ställa in vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.

Meriterande erfarenheter
Psykisk ohälsa.
Svenska är ett krav.


Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Timanställning vid behov.
· Varierande arbetstider, dygnspass.
· Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående så sök nu.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 7    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund. Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage. Du e... Visa mer
Just nu söker vi en assistent då vi behöver stärka upp i arbetsgruppen runt vår kund.
Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med lågaffektivt bemötande, har ett glatt humör och ser möjligheter i stället för svårigheter. Har vana av bildstödskommunikation och tecken. Det viktigaste är ändå att du och kunden klickar med varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet vård och omsorg är meriterande.
· Arbetat med lågaffektivt bemötande är ett stort plus.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort och bil önskvärt.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Arbetstid ca 11h/ vecka
· Rullande schema med väntetid på natten, 15:00-09:00.
· En lördag/ månad, 15:00-15:00Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Skövde LK

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jun 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi assistent till vår kund som bor centralt i Skövde. Han är en man på 75år som är levnadsglad, tycker om musik och att vara ute. Han är halvsidesförlamad och är rullstolsburen. Vi söker dig som har lång livserfarenhet och som kan vikariera fram till och med slutet av oktober. Hos vår kund finns idag en liten grupp assistenter som nu behöver förstärkning, då kunden har två assistenter hos sig under dagen. Du kommer att arbeta i hemmet där det även... Visa mer
Nu söker vi assistent till vår kund som bor centralt i Skövde. Han är en man på 75år som är levnadsglad, tycker om musik och att vara ute. Han är halvsidesförlamad och är rullstolsburen. Vi söker dig som har lång livserfarenhet och som kan vikariera fram till och med slutet av oktober.
Hos vår kund finns idag en liten grupp assistenter som nu behöver förstärkning, då kunden har två assistenter hos sig under dagen. Du kommer att arbeta i hemmet där det även finns en familj. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker behöver vara noggrann, lugn och ha god fysik. Då vissa delar av arbetet kan innehålla tunga lyft. Vi uppskattar om du har erfarenhet av liknande arbete, har skinn på näsan och arbetslivserfarenhet. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistans.
· Gillar att vara ute i naturen.
· Tala flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· Vikariat ca 33timmar/vecka.
· Start snarast. Intro sker innan.
· Arbetstiderna är dagtid.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Skövde75

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 2    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi ytterligare en engagerad och trygg person som vill ha ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov. Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar och nätter – vardagar och helger. Osca... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en engagerad och trygg person som vill ha ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov.
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar och nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning, autism och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Nu när Oscar har flyttat hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem och som vill arbeta för Oscars möjlighet till utveckling och en meningsfull vardag.
I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 vardagar. Del av natt är jour. På helgen arbetar vi just nu dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar.
· Kunskap av tecken som stöd och/ eller teckenspråk.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· 15–30 timmar per vecka på schema – extra på timmar vid behov.
· 14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour.
· Dygnspass på helg och under semestertider.


Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektiv avtal.
· Vi erbjuder friskvård.


Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
2022-09-02 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med: Oscar

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Maj 29    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag. Hana är snart 7 år och har assistans dygnets alla timmar. Vi söker nu flera assistenter som kan arbeta på fast schemarad 20–30 timmar per vecka. Det viktigaste är att du är rätt person och för att klara detta arbete behöver du egenskaper som lyhörd, uppmärksam, ansvarsfull och omtänksam. Du behöver också vara kommunikativ och kreativ eftersom med Hana uppskattar och trivs med mycket pra... Visa mer
Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana är snart 7 år och har assistans dygnets alla timmar. Vi söker nu flera assistenter som kan arbeta på fast schemarad 20–30 timmar per vecka.
Det viktigaste är att du är rätt person och för att klara detta arbete behöver du egenskaper som lyhörd, uppmärksam, ansvarsfull och omtänksam. Du behöver också vara kommunikativ och kreativ eftersom med Hana uppskattar och trivs med mycket prat och lek.
Har du dessutom erfarenhet av arbete med barn eller inom vård är det ett stort plus, men det viktigaste för oss är att du vill och kan lära dig om vår lilla kund Hana.
Hana behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och lära dig hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj.

Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska/sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet av EP.
· Erfarenhet av sondmatning.
· Utbildad undersköterska eller sjukgymnast är meriterande.
· Arbetat med liknade omvårdsarbete.
· Delegering.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Fasta tjänster 50–75%.
· Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.
· Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna.
· Hana har assistans 24 timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Hana.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]


Märk din ansökan med referens: Hana

Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Feb 22    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik. Underbar människa - omtyckt och älskad av... Visa mer
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik.
Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik.
Underbar människa - omtyckt och älskad av alla. Helt underbar att vara med!

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn, lyhörd, flexibel och noggrann person. Att kunna hålla bra ordning och att du har hjärtat på rätta stället, viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet personlig assistent.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Vikarie.
· Arbetstider: Dygnspass från 09:00- 09:00 med journatt.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE - SOMMARVIKARIER

Ansök    Mar 8    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi 2st assistenter som kan stärka upp i vår arbetsgrupp hos vår kund under sommaren då ordinarie personal har semester. Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada... Visa mer
Just nu söker vi 2st assistenter som kan stärka upp i vår arbetsgrupp hos vår kund under sommaren då ordinarie personal har semester.
Vår kund är en yngre man med eget boende. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och du som assistent finns där för att stötta och hjälpa honom i alla delar. Han har inget eget tal men förstår till viss del vad man säger, ni kommunicerar därför med stöd av bilder och tecken. Han gillar att lyssna på hårdrock, åka bil, bada, gå på promenad, fika, få taktil massage.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med lågaffektivt bemötande, har ett glatt humör och ser möjligheter i stället för svårigheter. Har vana av bildstödskommunikation och tecken. Det viktigaste är ändå att du och kunden klickar med varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet vård och omsorg är meriterande.
· Arbetat med lågaffektivt bemötande är ett stort plus.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort och bil önskvärt.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
Sommarvikarie- Veckorna 27–31.
Arbetstid ca 30h/ vecka
Rullande schema med väntetid på natten.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SommarSkövde

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Mar 28    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag. Hana är snart 7 år och har assistans dygnets alla timmar. Vi söker nu flera assistenter som kan arbeta på fast schemarad 20–30 timmar per vecka. Det viktigaste är att du är rätt person och för att klara detta arbete behöver du egenskaper som lyhörd, uppmärksam, ansvarsfull och omtänksam. Du behöver också vara kommunikativ och kreativ eftersom med Hana uppskattar och trivs med mycket pra... Visa mer
Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana är snart 7 år och har assistans dygnets alla timmar. Vi söker nu flera assistenter som kan arbeta på fast schemarad 20–30 timmar per vecka.
Det viktigaste är att du är rätt person och för att klara detta arbete behöver du egenskaper som lyhörd, uppmärksam, ansvarsfull och omtänksam. Du behöver också vara kommunikativ och kreativ eftersom med Hana uppskattar och trivs med mycket prat och lek.
Har du dessutom erfarenhet av arbete med barn eller inom vård är det ett stort plus, men det viktigaste för oss är att du vill och kan lära dig om vår lilla kund Hana.
Hana behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och lära dig hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj.

Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska/sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet av EP.
· Erfarenhet av sondmatning.
· Utbildad undersköterska eller sjukgymnast är meriterande.
· Arbetat med liknade omvårdsarbete.
· Delegering.

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Fasta tjänster 50–75%.
· Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.
· Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna.
· Hana har assistans 24 timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Hana.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]


Märk din ansökan med referens: Hana

Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Dec 22    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår kund är en tjej på 12år som bor med sin familj i Skövde. Hon har autism och psykisk utvecklingsstörning. Vi söker en aktiv och glad assistent för ett föräldravikariat med start i mitten av januari 2023. Vi söker en kvinna som assistent då kunden känner sig mest bekväm med kvinnor. Tjänsten startar hos kunden från och med mitten av januari då en assistent kommer påbörja sin mammaledighet. Det dagliga arbetet består av att stötta, uppmuntra och finnas s... Visa mer
Vår kund är en tjej på 12år som bor med sin familj i Skövde. Hon har autism och psykisk utvecklingsstörning. Vi söker en aktiv och glad assistent för ett föräldravikariat med start i mitten av januari 2023.
Vi söker en kvinna som assistent då kunden känner sig mest bekväm med kvinnor. Tjänsten startar hos kunden från och med mitten av januari då en assistent kommer påbörja sin mammaledighet. Det dagliga arbetet består av att stötta, uppmuntra och finnas som stöd för kunden. Du kommer att arbeta mycket utomhus för att aktivera kunden men även i hemmet där det finns en stor kärleksfull familj. Kunden har mycket energi och aktiviteter och utflykter ligger i fokus under era helger. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.


Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du är arabisktalande, är van att arbeta lågaffektivt och har god fysik.
Detta arbete sker mycket utomhus och du som assistent bör vara fantasifull, kunna ta egna beslut och gilla att hitta på nya aktiviteter. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter
· Gillar att vara ute i naturen.
· Erfarenhet av liknande arbete.
· Van av att arbeta lågaffektivt.
· Svenska i tal och skrift.
· Tala arabiska.


Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· Start mitten av januari 2023.
· Föräldravikariat.
· Arbetstiderna är förlagda helger.


Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.


Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Flicka Skövde


På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Nov 15    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med två assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider. Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebr... Visa mer
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med två assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider.
Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20–30 timmar per vecka.
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som sjuksköterska/undersköterska eller sjukgymnast. Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj.


Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.
Meriterande erfarenheter
· Utbildad sjuksköterska
· Utbildad sjukgymnast
· Erfarenhet av sondmatning
· Erfarenhet av delegering
· Erfarenhet av EP

Arbetstider
· Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna. Hana har assistans 24 timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Hana.
· Fasta tjänster 50–75%
· Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia

Om anställningsvillkor
Kollektivavtal
Friskvådspeng


Kontaktpersoner
Arbetsledare Misaela Milicic
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jan 10    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år. Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal. Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsamman... Visa mer
Vi söker en assistent som kan stärka upp vårt team runt vår glada kund i Trädgårdsstaden i Skövde. Kunden är en kvinna på 29 år som har Downs syndrom, autism och låg utvecklingsnivå 2–4 år.
Vår kund är pigg på det mesta och hon tycker om musik, gymnastik, promenader, resor, åka bil och vara på sin uteplats. Hon har svårt med kommunikation så assistenterna använder bilder tillsammans med tal.
Kunden är på daglig verksamhet fyra halvdagar i veckan tillsammans med sin assistent och brukar för det mesta åka taxi till och från verksamheten. På fritiden bowlar kunden på måndagar, badar onsdagar och har gymnastik ett par gånger i veckan på gym eller hemma.
Hos vår kund arbetar idag 4 assistenter som turas om att jobba hela dygn. Hon har alltid en assistent hos sig.

Assistentens roll och erfarenhet
Till vår kund söker vi en assistent som har ett gott humör, stort tålamod och att du vet vad det innebär med lågaffektivt bemötande, samt kan sätta gränser. Det mår kunden bra av. Det är även bra om du har erfarenhet av liknande arbete med personer som har samma problematik som kunden. Detta är en rökfri arbetsplats, du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är student som läser på distans eller nyss slutat jobba så du har möjlighet att ställa upp på kort varsel.
I arbetsgruppen arbetar alla för att det ska vara en positiv stämning, alla hjälps åt för att hitta bra lösningar när eventuella problem uppstår.
Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet som personlig assistent.
· Erfarenhet av autism.
· Kunskap om lågaffektivt bemötande.
· Svenska i tal och skrift.
· Rökfri är ett krav.
· Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.


Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· Timanställning.
· På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
· Start snarast.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Trädgårdsstaden
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Okt 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hos Elias finns redan nu åtta assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/radhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväx... Visa mer
Hos Elias finns redan nu åtta assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Vi vill stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som kan jobba extra på timmar.
Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Assistenterna hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/radhus och har många intressen, så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har ett stort hjälpbehov med det mesta i vardagen.
Assistentens roll och erfarenhet
Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också kunna arbeta självständigt.
Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.
Arbetspassen innefattar dag, kvällar, natt med jour och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast 2 assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
· Svenska i tal och skrift
· B-Körkort

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
· Vidbehovs anställning, timvikarie.
· Arbetstider förlagda dag, kvällar, natt med jour och helg.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.


Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Nov 15    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med dig som kan arbeta vid behov. Vi söker assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider. Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsamm... Visa mer
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med dig som kan arbeta vid behov. Vi söker assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider.
Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu assistenter som kan arbeta vid behov om ordinarie personal är sjuk eller har semester.
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som sjuksköterska/undersköterska eller sjukgymnast. Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning.

Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

Meriterande erfarenheter
•Utbildad sjuksköterska
•Utbildad sjukgymnast
•Erfarenhet av sondmatning
•Erfarenhet av delegering
•Erfarenhet av EP

Arbetstider
· Söker dig som vill arbeta på timmar vid behov.
· Tjänsten kan passa bra för dig som pluggar och vill hoppa in extra.
· Hana har assistans 24 timmar per dygn.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia


Om anställningsvillkor
Kollektivavtal
Friskvådspeng

Kontaktpersoner
Arbetsledare Misaela Milicic
E-post: [email protected]

Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Okt 6    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik. Underbar människa - omtyckt och älskad av... Visa mer
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik.
Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik.
Underbar människa - omtyckt och älskad av alla. Helt underbar att vara med!

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn, lyhörd, flexibel och noggrann person. Att kunna hålla bra ordning och att du har hjärtat på rätta stället, viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra.

Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet personlig assistent.
· Svenska i tal och skrift.
· Körkort.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Vikarie 50% tjänst.
· Arbetstider: Dygnspass från 09:00- 09:00 med journatt.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 30    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assistent... Visa mer
Vi söker en assistent för att stärka upp i arbetsgruppen hos vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.
Assistentens roll och erfarenhet
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera, så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.

Meriterande erfarenheter och krav
Erfarenhet av pedagogik.
Erfarenhet av omvårdnad.
Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken.
Krav: Körkort B- Manuell.


Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
Tjänsten är på heltid.
Arbetspass dag och natt, med vaken natt.


Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

LÖNEADMINISTRATÖR SKÖVDE

Ansök    Sep 28    Fmf Assistans AB    Löneadministratör
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör. Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer. Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan at... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör.
Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer.
Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan att se möjligheter i stället för problem kommer du passa perfekt här hos oss. Att du har egenskaper som ansvarfull och noggrann tar vi för givet. Vi önskar att du har utbildning inom ekonomisk redovisning eller motsvarande som vi finner relevant för tjänsten. Har du dessutom några års erfarenhet av administration/löneadministration och är trygg i dessa processer är det en stor fördel. Du ska också känna dig trygg i kontakten med kunder, kollegor och du har ett enkelt, naturligt och varmt bemötande.

Löneadministratörens roll och erfarenhet
För oss är det viktigt att du är en lagspelare med stort kundfokus och att du är förtroendegivande. För att lyckas i rollen är du en kompentent trygg och stabil person med ett strukturerat arbetssätt som också har förmågan att bygga goda relationer genom ett genuint intresse för människor.
Du arbetar aktivt med administration för våra kunders assistans, följer rutiner och processer för löneutbetalning till våra 1400 assistenter.
Vi tror att du:
· Är van att arbeta i ett högt tempo
· Har mycket god förståelse för ett företags administrativa process
· Har en varm empatisk och förstående sida.
· Har förmåga att ta egna beslut
Utbildning
Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration
Arbetslivserfarenhet
Löneadministratör, 1–2 års erfarenhet
Om tjänsten
75–100 %
Tillträde: omgående
Lön, ersättning och förmåner
Enligt överenskommelse samt kollektivavtal.
Om anställningsvillkoren
Vi har kollektivavtal samt erbjuder Friskvård!
Önskan:
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare. Är du rätt person, skicka in ett CV, referenser samt personligt brev via mail till:
Kontaktperson
Ekonomichef: Gabriel Güner
E-post: [email protected].
Övrigt
Arbetsplats
FMF Assistans
Vasagatan 30 Skövde
Om oss
FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Sep 6    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med två assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider. Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebr... Visa mer
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen med två assistenter som arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider.
Hana är nu 6 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20–30 timmar per vecka. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som sjuksköterska/undersköterska eller sjukgymnast. Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj.
Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.
Meriterande erfarenheter
· Utbildad sjuksköterska
· Utbildad sjukgymnast
· Erfarenhet av sondmatning
· Erfarenhet av delegering
· Erfarenhet av EP
Arbetstider
· Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna. Hana har assistans 24 timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Hana.
· Tjänstgöringsgrad
· Tjänstgöringsgrad: Fasta tjänster 50–75%
· Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Om anställningsvillkor
Kollektivavtal
Friskvådspeng


Kontaktpersoner
Arbetsledare Misaela Milicic
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi ytterligare en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov. Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger. Oscar har ... Visa mer
Nu söker vi ytterligare en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov.
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik, promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Nu när Oscar har flyttat hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem och som vill arbeta för Oscars möjlighet till utveckling och en meningsfull vardag.
I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 vardagar. Del av natt är jour. På helgen arbetar vi just nu dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person.


Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.
Meriterande erfarenheter
· Erfarenhet av ADHD.
· Erfarenhet av funktionsnedsättning.
· Svenska i tal och skrift.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· 15–30 timmar per vecka på schema – extra på timmar vid behov.
· 14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour.
· Dygnspass på helg och under semestertider.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076–175 30 11
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Oscar


Sök jobbet senast
2022-09-02 genom att mejla CV och personligt brev

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret


Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

LÖNEADMINISTRATÖR SKÖVDE

Ansök    Jun 3    Fmf Assistans AB    Löneadministratör
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör. Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer. Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan a... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad?
FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör.
Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer.
Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan att se möjligheter i stället för problem kommer du passa perfekt här hos oss. Att du har egenskaper som ansvarfull och noggrann tar vi för givet. Vi önskar att du har utbildning inom ekonomisk redovisning eller motsvarande som vi finner relevant för tjänsten. Har du dessutom några års erfarenhet av administration/löneadministration och är trygg i dessa processer är det en stor fördel. Du ska också känna dig trygg i kontakten med kunder, kollegor och du har ett enkelt, naturligt och varmt bemötande.


Löneadministratörens roll och erfarenhet
För oss är det viktigt att du är en lagspelare med stort kundfokus och att du är förtroendegivande.
För att lyckas i rollen är du en kompentent trygg och stabil person med ett strukturerat arbetssätt som också har förmågan att bygga goda relationer genom ett genuint intresse för människor.
Du arbetar aktivt med administration för våra kunders assistans, följer rutiner och processer för löneutbetalning till våra 1400 assistenter.
Vi tror att du:
· Är van att arbeta i ett högt tempo
· Har mycket god förståelse för ett företags administrativa process
· Har en varm empatisk och förstående sida.
· Har förmåga att ta egna beslut


Utbildning
Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration


Arbetslivserfarenhet
Löneadministratör, 1–2 års erfarenhet


Om tjänsten
75–100 %
Tillträde: omgående


Lön, ersättning och förmåner
Enligt överenskommelse samt kollektivavtal.


Om anställningsvillkoren
Vi har kollektivavtal samt erbjuder Friskvård.


Önskan:
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare. Är du rätt person, skicka in ett CV, referenser samt personligt brev via mail till:
Kontaktperson
Verksamhetschef: Kristina Wetterstrand
E-post: [email protected].


Övrigt
Arbetsplats
FMF Assistans
Vasagatan 30 Skövde
Om oss
FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Jul 6    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik. Underbar människa - omtyckt och älskad av ... Visa mer
En av våra kunder heter Carina och är en småväxt 59-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik.
Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik.
Underbar människa - omtyckt och älskad av alla. Helt underbar att vara med!

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn, lyhörd, flexibel och noggrann person. Att kunna hålla bra ordning och att du har hjärtat på rätta stället, viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra.


Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Erfarenhet personlig assistent.
Svenska i tal och skrift.
Körkort.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Tjänst 18% / vecka. Innebär ett dygnspass i veckan
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Vi erbjuder friskvård.
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 6    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assistentens roll och erfarenhet Vår kund ha... Visa mer
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.
Assistentens roll och erfarenhet
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera, så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.

Meriterande erfarenheter och krav
Erfarenhet av pedagogik.
Erfarenhet av omvårdnad.
Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken.
Krav: Körkort B- Manuell.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
Tjänst på 50%.
Arbetspass varierar under dygnet, med sovande jour.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.


Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SOMMARVIKARIER PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Apr 22    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker 2 nya kollegor som kan vara vikarie under ordinaries semestrar men som även ställa kan upp vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känsl... Visa mer
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker 2 nya kollegor som kan vara vikarie under ordinaries semestrar men som även ställa kan upp vid behov. Vi ser helst kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga, kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.
Just nu söker vi sommarvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters semestrar. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.
Meriterande erfarenheter
Psykisk ohälsa.
Svenska är ett krav.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Varierande
1st Timanställning vid behov
2st vikarietjänst 50 % juli till och med augusti
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående så sök nu.
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Apr 22    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi assistent till vår kund som bor centralt i Skövde. Han är en man på 75år som är levnadsglad, tycker om musik och att vara ute. Han är halvsidesförlamad och är rullstolsburen. Vi söker dig som kan arbeta dagtid 33timmar i veckan och extra vid behov. Hos vår kund finns idag en liten grupp assistenter som nu behöver förstärkning, då kunden har två assistenter hos sig under dagen. Du kommer att arbeta i hemmet där det även finns en familj. Du erbju... Visa mer
Nu söker vi assistent till vår kund som bor centralt i Skövde. Han är en man på 75år som är levnadsglad, tycker om musik och att vara ute. Han är halvsidesförlamad och är rullstolsburen. Vi söker dig som kan arbeta dagtid 33timmar i veckan och extra vid behov.
Hos vår kund finns idag en liten grupp assistenter som nu behöver förstärkning, då kunden har två assistenter hos sig under dagen. Du kommer att arbeta i hemmet där det även finns en familj. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter.
Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker behöver vara noggrann, lugn och ha god fysik. Då vissa delar av arbetet kan innehålla tunga lyft. Vi uppskattar om du har erfarenhet av liknande arbete. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.
Meriterande erfarenheter
· Personlig assistans.
· Gillar att vara ute i naturen.
· Tala flytande svenska.
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· 33timmar/vecka.
· Start 20maj. Intro sker innan.
· Arbetstiderna är dagtid.
Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård och utbildningar.
Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Skövde75
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

ASSISTENTJOBB I SKÖVDE

Ansök    Mar 21    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vill du arbeta extra eller studerar du och behöver ett jobb i sommar? Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov. ?Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Arbetstider... Visa mer
Vill du arbeta extra eller studerar du och behöver ett jobb i sommar?
Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, detta trots att han har stora hjälpbehov.
?Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Arbetstiderna blir mestadels eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning, autism samt ADHD och behöver därför ständig tillsyn. Han gillar musik promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Det underlättar om man har erfarenheter kring detta. Nu när Oscar har flyttat hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem och som vill arbeta för Oscars möjlighet till utveckling och en meningsfull vardag.
I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 vardagar. Del av natt är jour. På helgen arbetar vi just nu dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person
Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.
Meriterande erfarenheter
· Utbildad undersköterska meriteras.
· Erfarenhet av funktionsnedsättning.
· Tala flytande svenska.
· Erfarenhet av autism
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
15–30 timmar per vecka på schema – extra på timmar vid behov
14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour
Dygnspass på helg och under semestertider.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
Telefon:076-175 30 11
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
2022-04-08 genom att maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med Oscar
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Apr 13    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och behöver därför nu minst 2 assistenter. Hanas assistenter arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider. Hana är 5 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror. Ha... Visa mer
Vår lilla kund Hana har ett stort hjälpbehov och behöver därför nu minst 2 assistenter. Hanas assistenter arbetar aktivt med träning och lek men tar också hand om omvårdnad som hygien och måltider.
Hana är 5 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20–30 timmar per vecka på fast schema.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm.
Hana behöver också hjälp med hygien och träning. Nya assistenter kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring Hanas hjälpbehov och rutiner.
Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska - har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg och värdefull varje dag.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj. Du som söker får gärna tala både svenska och Kroatiska.
Meriterande erfarenheter
· Utbildad undersköterska meriteras
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· 50–100% på fast schemarad.
· Passen är fördelade på dygnets alla timmar.
· Vi söker också dig som bara vill arbeta natt.
Kontaktperson
Misaela Milicic
Tel: 073-595 81 22
E-post: [email protected]
Ange referens-kod vid ansökan: Hana Skövde
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SOMMARJOBB PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Apr 6    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assistentens roll och erfarenhet Vår kund ha... Visa mer
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik, samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.
Assistentens roll och erfarenhet
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
Meriterande erfarenheter och krav
-Erfarenhet av pedagogik.
-Erfarenhet av omvårdnad.
-Erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken.
-Krav: Körkort B- Manuell.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
-Start som timvikarie efter överenskommelse.
-Tjänst på minst 50% under julimånad.
-Möjlighet till mer arbete efter semesterperioden kan bli aktuellt.
-Arbetspass varierar under dygnet, med sovande jour.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med: Skövde
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SOMMARVIKARIE - ÖJA /TIDAN

Ansök    Feb 16    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu sommarvikarie hos Anders som bor på en gård utanför Tidan i Öja. Gården ligger alldeles vid sjön Östen. Omfattning enligt överenskommelse. Du behöver ha körkort och klara att köra en lite större bil. Det är nästan alltid dubbelassistans så du jobbar i stort sett aldrig själv. Hos Anders arbetar idag en stor grupp assistenter. Vid samtliga pass är ni två som arbetar mellan kl 09:30 och fram till kl 21:00. Delade pass förekommer. Det dagliga arb... Visa mer
Vi söker nu sommarvikarie hos Anders som bor på en gård utanför Tidan i Öja. Gården ligger alldeles vid sjön Östen. Omfattning enligt överenskommelse. Du behöver ha körkort och klara att köra en lite större bil. Det är nästan alltid dubbelassistans så du jobbar i stort sett aldrig själv.
Hos Anders arbetar idag en stor grupp assistenter. Vid samtliga pass är ni två som arbetar mellan kl 09:30 och fram till kl 21:00. Delade pass förekommer. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Anderas inte klarar att göra själv då han är halvsidesförlamad efter en stroke. Du kommer att arbeta i hemmet där även hans fru bor. Du erbjuds trevliga kollegor och en stabil kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.
Assistentens roll och erfarenhet
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.
Meriterande erfarenheter
· Utbildad undersköterska meriteras
· Gillar att vara ute i naturen
· Tala flytande svenska
Arbetstid/tjänstgöring
· På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
· Start omgående.
· Under sommarmånaderna juni, juli och augusti ska du kunna arbeta i genomsnitt 30 timmar per vecka.
· Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, helger.
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret
Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Anders A.
Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

LÖNEADMINISTRATÖR SKÖVDE

Ansök    Mar 21    Fmf Assistans AB    Löneadministratör
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad? FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör. Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer. Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan ... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med oss - ett entusiastiskt team och i en verksamhet som gör skillnad?
FMF Assistans söker nu efter en erfaren kompetent löneadministratör.
Tjänsten är placerad i Skövde men resor till företagets huvudkontor och kollegorna i Örebro förekommer.
Vi söker dig som vill och kan arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor och ledning. Vi ser gärna att du vill arbeta med utveckling och förbättring. Har du också förmågan att se möjligheter i stället för problem kommer du passa perfekt här hos oss. Att du har egenskaper som ansvarfull och noggrann tar vi för givet. Vi önskar att du har utbildning inom ekonomisk redovisning eller motsvarande som vi finner relevant för tjänsten. Har du dessutom några års erfarenhet av administration/löneadministration och är trygg i dessa processer är det en stor fördel. Du ska också känna dig trygg i kontakten med kunder, kollegor och du har ett enkelt, naturligt och varmt bemötande.
För oss är det viktigt att du är en lagspelare med stort kundfokus och att du är förtroendegivande.
Vi tror att du:
· Är van att arbeta i ett högt tempo
· Har mycket god förståelse för ett företags administrativa process
· Har en varm empatisk och förstående sida.
· Har förmåga att ta egna beslut
För att lyckas i rollen är du en kompentent trygg och stabil person med ett strukturerat arbetssätt som också har förmågan att bygga goda relationer genom ett genuint intresse för människor.
Utbildning
Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration
Arbetslivserfarenhet
Löneadministratör, 1–2 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter
Du arbetar aktivt med administration för våra kunders assistans, följer rutiner och processer för löneutbetalning till våra 1400 assistenter.
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
75–100 %
Tillträde: omgående
Lön, ersättning och förmåner
Enligt överenskommelse samt kollektivavtal.
Om anställningsvillkoren
Vi har kollektivavtal samt erbjuder Friskvård!
Önskan:
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare. Är du rätt person, skicka in ett CV, referenser samt personligt brev via mail till:
Kontaktperson
Verksamhetschef: Kristina Wetterstrand
E-post: [email protected].
Övrigt
Arbetsplats
FMF Assistans
Vasagatan 30 Skövde
Om oss
FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Feb 15    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, trots att han har stora hjälpbehov. Just nu finns en fast tjänst på schemarad med mellan 15–30 timmar per vecka och även extrapass vid behov. Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar ... Visa mer
Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete. Genom personlig assistans har Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, trots att han har stora hjälpbehov. Just nu finns en fast tjänst på schemarad med mellan 15–30 timmar per vecka och även extrapass vid behov.
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik, promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk, han kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Nu när Oscar har flyttat hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem.
I dag arbetar assistenten från 14:30 till nästa dag 09:00 på vardagar. Del av natt är då som jour. På helger arbetar vi just nu dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.
Meriterande erfarenheter
- Erfarenhet av arbete som personlig assistent
- Erfarenhet av arbete som boendestödjare
- Erfarenhet av lågaffektivt bemötande
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
15–30 timmar per vecka på schema – extra på timmar vid behov
14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour
Dygnspass på helg
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076–175 30 11
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
2022-03-07 genom att maila CV och personligt brev.
Märk din ansökan med Oscar
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Tidan Personlig assistent

Ansök    Nov 8    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan. Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt. Vi söker nu ytterligare en assistent. Det finns möjlighet... Visa mer
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan.
Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt.
Vi söker nu ytterligare en assistent. Det finns möjlighet till en fast rad men även som extrapersonal.
Anders vill gärna att personer i hans närhet ser möjligheter och inte problem. Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del i vardag. Vi ser gärna att du som söker kan inspirera och gärna att din positiva energi kan smitta av sig – gärna att du delar Anders intresse för trädgården som han drömmer om att få till.
Ni assistenter arbetar nära varandra och ofta tillsammans – det är en stor fördel om du som söker detta arbete är en lagspelare och samtidigt en ansvarsfull förstående person som har en genuin vilja av att hjälpa andra människor. Tillsammans skapar ni assistenter en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara en del av den?
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
Fast rad tex 1-2 helger per månad samt extra vid behov.

Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO.
Kontaktpersoner
Maila cv och personligt brev till
Mail [email protected]

Sök jobbet senat 2021-05-01

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Dec 10    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hos Elias finns redan nu 8 assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar. Om jobbet Assistenter hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/radhus och har många intressen så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och ha... Visa mer
Hos Elias finns redan nu 8 assistenter på schema. Han är en bestämd och aktiv kille med stor personlighet och flera funktionsnedsättningar.
Om jobbet
Assistenter hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet/radhus och har många intressen så hans assistenter har minst sagt ett omväxlande arbete. Elias är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning. Elias har assistenter vid sin sida dygnets alla timmar och har sort hjälpbehov med det mesta i vardagen.
Assistentens roll och erfarenhet
Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv energi samtidigt som du har eget driv. Som assistent hos Elias behöver du också vara en person med stort tålamod då han behöver få sin tid för att göra sig förstådd. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med kollegor i gruppen men också uppskatta självständigt arbete.
Eftersom Elias är beroende av hjälp från sina assistenter för att planera både sina sysslor och intressen så får du inte vara rädd för att testa nya saker. Det kanske inte fungerar första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos dig som söker. Du bör ej vara pälsdjurs allergiker. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.
Tjänsten innefattar dag, kvällar/natt och helg på ett rullande schema. På helgerna är ni oftast 2 assistenter som jobbar (dubbelassistans) för att Elias under lediga dagar gärna har spännande aktiviteter. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen och tillsammans med andra assistenter och Elias.
Endast skriftliga ansökningar!
Meriterande erfarenheter
Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
Svenska i tal och skrift
B-Körkort
Arbetstid/ tjänstgöringsgrad
Tjänsten är på 72,5%
Arbetstider förlagda dag, kvällar/natt och helg på schema
Kontaktperson
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: SKÖVDE
Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIGA ASSISTENTER

Ansök    Dec 10    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete? Det kan vara du i ditt arbete som personlig assistent som ger Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, trots att han har stora hjälpbehov. Just nu finns två tjänster på schema med 15–30 timmar per vecka och utöver detta extrapass vid behov. Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar... Visa mer
Nu söker vi en engagerad och trygg person som söker ett meningsfullt och viktigt arbete?
Det kan vara du i ditt arbete som personlig assistent som ger Oscar möjlighet att leva sitt liv fullt ut, trots att han har stora hjälpbehov. Just nu finns två tjänster på schema med 15–30 timmar per vecka och utöver detta extrapass vid behov.
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på dagligverksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik, promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Nu när Oscar har flyttat hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem.
I dag arbetar assistenten från eftermiddag 14:30 till nästa dag 09:00 vardagar. Del av natt är jour. På helgen ligger passen just som dygn 10:00 – 10:00 men vi är flexibla och beredda att möta dina önskemål om du är rätt person

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är lugn trygg och vill bli en viktig person i Oscars vardag. Det är en fördel om du har arbetat med barn eller personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är dock din personlighet och din möjlighet att möta och förstå Oscars behov och stöd.
Meriterande erfarenheter
Erfarenhet av ADHD.
Erfarenhet av bildstöd.
Erfarenhet av arbete med barn/ personer med funktionsnedsättning.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
15-30 timmar per vecka på schema – extra på timmar vid behov
14:30-09:00 vardagar – del av natt som jour
10:00-10:00 Dygnspass på helg
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Sök jobbet senast
2021-12-31 genom att mejla CV och personligt brev
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Annika Florin
Telefon:076-175 30 11
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Oscar

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE, TIMVIK

Ansök    Okt 11    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker en ny kollega som kan ställa upp vid behov och som vill jobba med oss. Vi ser helst kvinnliga sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag, vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent komm... Visa mer
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker en ny kollega som kan ställa upp vid behov och som vill jobba med oss. Vi ser helst kvinnliga sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag, vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga och kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.
Just nu söker vi timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters vid sjukdom eller andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Varierande/ Timanställning vid behov
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Psykisk ohälsa.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia.
Om anställningsvillkor
Timanställning alla tider på dygnet.
Utdrag ur belastningsregistret.
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående, så sök nu.
Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
[email protected]
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

FLERA PERSONLIGA ASSISTENTER I SKÖVDE ?

Ansök    Okt 8    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hana har tillsammans med sin familj nyligen flyttat till Skövde och vi behöver nu rekrytera flera assistenter på fast schema till både dag/kväll och nattpass. Om tjänsten Hana är 4 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror. Hana har assistans dygnets alla... Visa mer
Hana har tillsammans med sin familj nyligen flyttat till Skövde och vi behöver nu rekrytera flera assistenter på fast schema till både dag/kväll och nattpass.
Om tjänsten
Hana är 4 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20-40 timmar per vecka på fast schema.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning. Nya assistenter kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring Hanas hjälpbehov och rutiner.
Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska - har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj. Du som söker får gärna tala både svenska och kroatiska.
Meriterande erfarenheter
Utbildad undersköterska meriteras
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
50-100% på fast schemarad. Passen är fördelade på dygnets alla timmar.
Vi söker också dig som bara vill arbeta natt.
Kontaktperson
Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-1753011
E-post: [email protected]
Märk din ansökan med referens: Hana Skövde
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Sep 3    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vår kund heter Carina och har en underbar personlighet. Mycket lätt att tycka om säger alla som träffat henne. Hon är en småväxt 58-åring kvinna som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och svårigheter med talet. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Hon behöver hjälp stora delar i sin vardag. Vid all förflyttning har hon balanssvårigheter. Hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagl... Visa mer
Vår kund heter Carina och har en underbar personlighet. Mycket lätt att tycka om säger alla som träffat henne. Hon är en småväxt 58-åring kvinna som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och svårigheter med talet. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Hon behöver hjälp stora delar i sin vardag. Vid all förflyttning har hon balanssvårigheter. Hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Hon tycker mycket om promenader, gillar att lyssna på musik, spela kort och deltar i träning/sjukgymnastik.
Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn och lyhörd. Flexibel och ansvarsfull person. Du ska kunna hålla bra ordning och det är viktigt att du har hjärtat på rätta stället! Viktigast är dock att personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra. Nu söker vi främst vikarier för att stärka upp i gruppen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Timvikarie.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller liknande arbete och om du har körkort.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

FLERA PERSONLIGA ASSISTENTER I SKÖVDE ?

Ansök    Aug 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Hana har tillsammans med sin familj nyligen flyttat till Skövde och vi behöver nu rekrytera flera assistenter på fast schema till både dag/kväll och nattpass. Om tjänsten Hana är 4 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror. Hana har assistans dygnets al... Visa mer
Hana har tillsammans med sin familj nyligen flyttat till Skövde och vi behöver nu rekrytera flera assistenter på fast schema till både dag/kväll och nattpass.
Om tjänsten
Hana är 4 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror.
Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20-40 timmar per vecka på fast schema.
Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.
Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm.
Hana behöver också hjälp med hygien och träning. Nya assistenter kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring Hanas hjälpbehov och rutiner.
Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska - har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj. Du som söker får gärna tala både svenska och kroatiska.
Meriterande erfarenheter
Utbildad undersköterska meriteras
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
50-100% på fast schemarad. Passen är fördelade på dygnets alla timmar.
Vi söker också dig som bara vill arbeta natt.
Kontaktperson
Kundansvarig: Annika Florin ?
Tel: 076-1753011
E-post: [email protected]?
Märk din ansökan med referens: Hana Skövde
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Aug 17    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assistentens roll och erfarenhet: Vår kund h... Visa mer
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.
Assistentens roll och erfarenhet:
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
Dygnet runt med sovande jour. Schemalagt 11- 16 timmarspass.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
Krav: Körkort B- Manuell.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
Skicka CV och personligt brev till: [email protected]
Märk din ansökan med: Skövde

Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE, TIMVIK

Ansök    Aug 12    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker en ny kollega som kan ställa upp vid behov och som vill jobba med oss. Vi ser helst kvinnliga sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag, vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent komm... Visa mer
Vi är ett litet team personliga assistenter som söker en ny kollega som kan ställa upp vid behov och som vill jobba med oss.
Vi ser helst kvinnliga sökande då det är mest bekvämt för vår kund.
Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag, vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga och kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.
Just nu söker vi timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters vid sjukdom eller andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.
Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Varierande/ Timanställning vid behov
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Psykisk ohälsa.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia.
Om anställningsvillkor
Timanställning alla tider på dygnet.
Utdrag ur belastningsregistret.
Sök jobbet senast
Vi rekryterar omgående så sök nu.
Kontaktperson:
Kundansvarig Lotta Lehn
[email protected]

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Ansök    Jun 9    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Mitt namn är Annika och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund Hana flyttar till Skövde och behöver flera assistenter. Hon är nu 4år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada ( Mikrocefali), utvecklingsstörning, CP-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin ma... Visa mer
Mitt namn är Annika och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.
Min kund Hana flyttar till Skövde och behöver flera assistenter. Hon är nu 4år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada ( Mikrocefali), utvecklingsstörning, CP-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Just nu i Uppsala men flyttar till Skövde i augusti. Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20–30 timmar per vecka.
Kan du redan i sommar ta en vecka eller två i Uppsala är det ett stort plus!
Hana trivs väldigt nära- helst i famnen på någon som är lugn och trygg. Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning. Erfarenhet från liknande arbeten är en fördel och vi ser gärna att Hanas assistenter har utbildning som undersköterska eller sjuksköterska.
För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete- det är vad vi önskar för Hana och hennes familj. Du som söker får gärna tala både svenska och kroatiska.
Assistentens roll och erfarenhet
Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska- har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg, omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.
Arbetstider/ tjänstgöringsgrad
Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna- ev. arbete ett par nätter i månaden vid behov. Hana har assistans 24timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på- viktigast är att vi får rätt assistenter till Hana.
Fasta tjänster 50–75%
Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Om anställningsvillkor
Kollektivavtal
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng
Arbetsgivarens webbplats
www.fmfassistans.se
Kontaktperson
Annika Florin [email protected]
Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Jul 8    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Assistentens roll och erfarenhet: Vår kund h... Visa mer
Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik samt använder ljud för att göra sig förstådd. Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj.
Assistentens roll och erfarenhet:
Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad:
Dygnet runt med sovande jour. Schemalagt 11- 16 timmarspass.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
Krav: Körkort B- Manuell.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Om anställningsvillkor
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng.
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
Kundansvarig: Catarina Infors
Skicka CV och personligt brev till: [email protected]
Märk din ansökan med: Skövde

Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Jul 5    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund heter Elias, 24 år söker en personlig assistent som tillsammans med hans andra assistenter skall vara hans högra hand i vardagen. Elias är en bestämd och aktiv kille med flerfunktionshinder som har många intressen. Detta innebär att han är rullstolsburen, har epilepsi, saknar ta... Visa mer
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.
Min kund heter Elias, 24 år söker en personlig assistent som tillsammans med hans andra assistenter skall vara hans högra hand i vardagen. Elias är en bestämd och aktiv kille med flerfunktionshinder som har många intressen. Detta innebär att han är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning.
Elias bor i egen lägenhet. Idag har han 8 stycken assistenter som arbetar med honom dygnet runt. Egenskaper hos dig som söker är flera. Du måste vara driven, lyhörd, omtänksam och ha ett stort tålamod då han behöver tid på sig att svara. Du bör kunna jobba i grupp men även självständigt.
Eftersom han inte utan hjälp från dig kan prova på nya saker, så får du inte vara rädd för att testa nytt. Kanske fungerar det inte första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos den som söker. Du bör ej vara päls allergiker. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.
Tjänsten innefattar dag, kvällar/natt och helg på ett rullande schema. På helgerna är man 2 assistenter som jobbar ihop mestadels av arbetspasset för att kunna hitta på saker. Man har först en introduktions vecka, vecka 31.
Endast skriftliga ansökningar!
Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning med inriktning Bred, generell utbildning (krav)
Arbetslivserfarenhet
Personlig assistent, 1-2 års erfarenhet (meriterande)
Språk: Svenska (krav)
Körkort
B-Personbil
Kontaktinformation:
[email protected]

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Lantbrukare i Tidan behöver ytterligare ett par assistenter

Ansök    Jun 7    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan. Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt. Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. Dels sommar... Visa mer
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan.
Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt.
Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. Dels sommarvikarier och extra personal på timmar.
Anders vill gärna att personer i hans närhet ser möjligheter och inte problem. Assistenterna behöver tycka mycket om djur, natur och människor. Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del i vardag. Vi ser gärna att du som söker kan inspirera och gärna att din positiva energi kan smitta av sig – gärna att du delar Anders intresse för trädgården som han drömmer om att få till.

Ni assistenter arbetar nära varandra och ofta tillsammans – det är en stor fördel om du som söker detta arbete är en lagspelare och samtidigt en ansvarsfull förstående person som har en genuin vilja av att hjälpa andra människor. Tillsammans skapar ni assistenter en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara en del av den?
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
Sommarvikarier och behov av timvikarier som arbetar vid behov, tex vid ordinarie assistents sjukfrånvaro/sem.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO.
Kontaktpersoner
Maila cv och personligt brev till
Mail [email protected]

Sök jobbet senat 2021-05-01

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SKÖVE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Apr 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Oscar har flyttat till egen lägenhet men är hemma hos mamma och pappa ibland. Mamma och pappa har alltid funnits där och det har inte förändrats. Just nu arbetar 4 assistenter hos Oscar men nu behövs ytterligare en assistent. Vill du bli en trygg och viktig person i Oscars framtid? Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger. Oscar h... Visa mer
Oscar har flyttat till egen lägenhet men är hemma hos mamma och pappa ibland. Mamma och pappa har alltid funnits där och det har inte förändrats. Just nu arbetar 4 assistenter hos Oscar men nu behövs ytterligare en assistent. Vill du bli en trygg och viktig person i Oscars framtid?
Oscar behöver assistans dygnets alla timmar förutom när han är på daglig verksamhet under delar av dagen. Så mest eftermiddagar, kvällar, nätter – vardagar och helger.
Oscar har en medelsvår utvecklingsstörning och ADHD och behöver ständig tillsyn. Han gillar musik promenader och sitter gärna med sin surfplatta. Att laga mat eller baka är också kul tycker Oscar. Ibland händer det att Oscar hittar på lite bus – så det är viktigt att assistenterna hela tiden har uppmärksamhet på Oscar och vad han har för sig.
Assistenterna hjälper också Oscar med kommunikation eftersom han saknar talat språk och kommunicerar med hjälp av bilder och vissa tecken som stöd. Nu när Oscar flyttar hemifrån behöver han hjälp med allt från hygien, matlagning, inköp och hushållssysslor som städ och tvätt.
Vi söker assistenter som ser möjligheter i stället för problem – som vill vara med att tillsammans med Oscars familj och assistansbolag bygga en trygg bra vardag för Oscar och samtidigt en arbetsgrupp/arbetsmiljö.
Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet från liknade arbeten eller känner att du har en naturlig förmåga att möta personer med särskilda behov. Finns kunskaper och erfarenhet av kommunikation med bild och teckenstöd är det en stor fördel.
Det är av stor vikt för vår kund och för oss på FMF Assistans att de assistenter som arbetar hos oss är trygga, omtänksamma och snälla människor som är förstående för kunden och dennes familjs situation. Ansvarstagande, positiv och trygg är egenskaper som Oscar värderar hos sina assistenter. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer.
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
75% tjänst. Dessutom söker vi extrapersonal på timmar vid sjukfrånvaro/sem.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Mejla cv och personligt brev till [email protected]
Kundansvarig: Annika Florin 076-1753011
Sök jobbet senat 2021-04-29
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Ansök    Maj 4    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Mitt namn är Simon och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Så här berättar min kund om sin vardag och sitt behov av dig som assistent. Jag söker 2st assistenter som vill arbeta 50 % under sommaren 2021, det finns stor möjlighet till förlängning efter sommaren. Jag är en ung tjej 24 år med massor av intressen. Jag älskar gymnastik, bad, musik, dans, resor oc... Visa mer
Mitt namn är Simon och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Så här berättar min kund om sin vardag och sitt behov av dig som assistent.
Jag söker 2st assistenter som vill arbeta 50 % under sommaren 2021, det finns stor möjlighet till förlängning efter sommaren.
Jag är en ung tjej 24 år med massor av intressen. Jag älskar gymnastik, bad, musik, dans, resor och andra aktiviteter. För att göra allt jag gillar behöver jag stöd i min vardag. Du skall hjälpa mig att kommunicera och finnas vid min sida hela tiden. Jag använder bildstöd som tydliggör vad som skall hända. Med dig som stöd är jag beredd att göra nästan allt. Jag kan utvecklas på många områden. Men det är klart ibland behöver jag hjälp att ta beslut.
Jag ser gärna att du har erfarenhet ifrån tidigare arbete inom personlig assistans eller annan vård och omsorg. Lämpligt är utbildning från omvårdnadsprogram eller pedagogiskt program. Meriterande är erfarenhet i tydliggörande pedagogik och låg-affektivt bemötande från arbete med personer med autism och kognitiva funktionsnedsättningar. Men allra viktigast är att du har ett personligt engagemang och att du är intresserad av att bidra med insatser som ger mig livskvalité.
Jag erbjuder dig en arbetsplats med positivt arbetsklimat, mycket skratt och värme. Men ibland blir även jag lite ledsen och då vill jag kanske få din tröst. Jag har ett rent och fräscht hem, men arbetsplatsen är där jag för tillfället befinner mig. Arbetet är utvecklande. Jag är en snäll och varm person som är bra på mycket, men jag vill lära mig mer och nya saker. Jag älskar att resa och göra utflykter. Sen finns det så klart saker jag måste göra och som jag inte alltid tycker är lika roligt. MEN! Jag rör mig obehindrat men behöver din hjälp så jag inte utsätter mig för faror.
Du skall vara rökfri och inte vara allergisk mot klor eller pälsdjur. Du skall ha körkort och till-gång till bil.
Arbetstider / Tjänstgöringsgrad
50% tjänst
2st tjänster omgående, sommaren 2021
Möjlig förlängning efter sommaren
Om lön
FMF Assistans tillämpar lön enligt Fremia
Om anställningsvillkor
Kollektivavtal
Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng
Arbetsgivarens webbplats
www.fmfassistans.se
Kontaktperson
Benny Almgren [email protected]
Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Lantbrukare i Tidan behöver ytterligare ett par assistenter

Ansök    Feb 11    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan. Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt. Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. Dels sommar... Visa mer
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan.
Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt.
Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. Dels sommarvikarier och extra personal på timmar.
Anders vill gärna att personer i hans närhet ser möjligheter och inte problem. Assistenterna behöver tycka mycket om djur, natur och människor. Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del i vardag. Vi ser gärna att du som söker kan inspirera och gärna att din positiva energi kan smitta av sig – gärna att du delar Anders intresse för trädgården som han drömmer om att få till.

Ni assistenter arbetar nära varandra och ofta tillsammans – det är en stor fördel om du som söker detta arbete är en lagspelare och samtidigt en ansvarsfull förstående person som har en genuin vilja av att hjälpa andra människor. Tillsammans skapar ni assistenter en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara en del av den?
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
Sommarvikarier och behov av timvikarier som arbetar vid behov, tex vid ordinarie assistents sjukfrånvaro/sem.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO.
Kontaktpersoner
Maila cv och personligt brev till
Mail [email protected]

Sök jobbet senat 2021-05-01

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Mar 12    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund heter Elias, 24 år söker en personlig assistent till sommaren som tillsammans med hans andra assistenter skall vara hans högra hand i vardagen. Elias är en bestämd och aktiv kille med flerfunktionshinder som har många intressen. Detta innebär att han är rullstolsburen, har epile... Visa mer
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.
Min kund heter Elias, 24 år söker en personlig assistent till sommaren som tillsammans med hans andra assistenter skall vara hans högra hand i vardagen. Elias är en bestämd och aktiv kille med flerfunktionshinder som har många intressen. Detta innebär att han är rullstolsburen, har epilepsi, saknar tal och har en utvecklingsstörning.
Elias bor i egen lägenhet. Idag har han 8 stycken assistenter som arbetar med honom dygnet runt. Egenskaper hos dig som söker är flera. Du måste vara driven, lyhörd, omtänksam och ha ett stort tålamod då han behöver tid på sig att svara. Du bör kunna jobba i grupp men även självständigt.
Eftersom han inte utan hjälp från dig kan prova på nya saker, så får du inte vara rädd för att testa nytt. Kanske fungerar det inte första eller andra gången, men tredje så.
B-körkort och god fysik är ett krav hos den som söker. Du bör ej vara päls allergiker. Tillgång till stor bil (automat) med ramp finns.
Tjänsten innefattar dag, kvällar/natt och helg på ett rullande schema. På helgerna är man 2 assistenter som jobbar ihop mestadels av arbetspasset för att kunna hitta på saker. Arbetet kommer vara under veckorna 29- 34, men man har först en introduktions vecka, vecka 25.
Endast skriftliga ansökningar!
Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning med inriktning Bred, generell utbildning (krav)
Arbetslivserfarenhet
Personlig assistent, 1-2 års erfarenhet (meriterande)
Språk: Svenska (krav)
Körkort
B-Personbil
Kontaktinformation:
[email protected]

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

SKÖVDE PERSONLIG ASSISTENT

Ansök    Mar 30    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Min kund heter Carina är en småväxt 56-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol... Visa mer
Mitt namn är Catarina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.
Min kund heter Carina är en småväxt 56-åring som varit sjuk sedan 2 års ålder. Hon har vänstersidig förlamning och tal problem. Carina har inlärningssvårigheter, dålig syn och svårt för finmotorik. Carina behöver hjälp vid förflyttning då hon har balanssvårigheter, hon använder rullstol utomhus och behöver hjälp med den dagliga hygienen. Tycker om promenader, musik, spela kort och även sjukgymnastik.
Underbar människa - omtyckt och älskad av alla! Förutom alla hennes problem - helt underbar att vara med!
Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som är en lugn person, lyhörd, flexibel och noggrann person. Att kunna hålla bra ordning och att du har hjärtat på rätta stället, viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Det är av stor vikt att du talar flytande svenska, för att ni ska kunna förstå varandra. Nu söker vi vikarier för att stärka upp i gruppen och att du även kan arbeta under sommaren.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Vikarie 50% tjänst. Arbetstider: Dygns pass, från 09.00- 09.00 med journatt.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket eller liknande arbete och om du har körkort.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO
Kontaktpersoner
Kundansvarig Catarina Infors [email protected]
Sök jobbet senast
Vi anställer löpande.
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Skövde timanställd assistent

Ansök    Aug 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
FMF Assistans söker timvikarier till en kvinna som är 56 år och boende i Skövde. Vår kund är småväxt och har varit sjuk sedan 2 års ålder. Kunden har Vänstersidig förlamning, talproblem, dålig finmotorik, synnedsättning, balanssvårigheter, inlärningssvårigheter. Behöver hjälp vid förflyttning, rullstol utomhus och hjälp med daglig hygien. Tycker om promenader, musik, spela kort, och även sjukgymnastik. Underbar människa- omtyckt och älskad av alla. Assis... Visa mer
FMF Assistans söker timvikarier till en kvinna som är 56 år och boende i Skövde. Vår kund är småväxt och har varit sjuk sedan 2 års ålder. Kunden har Vänstersidig förlamning, talproblem, dålig finmotorik, synnedsättning, balanssvårigheter, inlärningssvårigheter. Behöver hjälp vid förflyttning, rullstol utomhus och hjälp med daglig hygien. Tycker om promenader, musik, spela kort, och även sjukgymnastik.
Underbar människa- omtyckt och älskad av alla.


Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod samt förmågan att entusiasmera vår kund i hennes vardag. Du kommer att hjälpa till med allehanda hushållssysslor, som tex att laga mat, samt följa med till olika läkarbesök -där du är hennes länk i kommunikationen.
Du är även viktig eftersom vår kund behöver daglig träning -vilket innebär att du kommer dels rent fysiskt hjälpa till med träning, men även vara den som motiverar henne till daglig träning.
Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som kunden vill göra.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Timanställd – med ev fasta tider.
Om vi trivs med varandra finns möjlighet till fast schema och ökat antal fasta timmar.

Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Personlig assistent är en fördel -men inget krav.
Om lön (obligatorisk)
Vi tillämpar lön enligt KFO
Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande
Kontaktpersoner
[email protected]
Vi rekryterar löpande, så ansök redan i dag!

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Löneadministratör 75 - 100%, till Skövde, omgående anställning.

Ansök    Jun 29    Fmf Assistans AB    Löneadministratör
Välkommen till FMF Assistans! Vi söker nu en ny medarbetare till oss! Vi är ett assistansbolag som finns över hela Sverige - men din roll är löneadministratör och du kommer vara stationerad här i härliga Skövde! Vi eftersöker Dig - som har erfarenhet av lön, administration samt har tidigare erfarenhet av Hogia Lön Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten. Du kommer att ingå i en välfungerande arbetsgrupp där ledordet är glädje och att... Visa mer
Välkommen till FMF Assistans!
Vi söker nu en ny medarbetare till oss! Vi är ett assistansbolag som finns över hela Sverige - men din roll är löneadministratör och du kommer vara stationerad här i härliga Skövde!
Vi eftersöker Dig - som har erfarenhet av lön, administration samt har tidigare erfarenhet av Hogia Lön
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten.
Du kommer att ingå i en välfungerande arbetsgrupp där ledordet är glädje och att vi arbetar tillsammans och hjälper varandra över gränserna. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och initiativrik samt har en grundläggande positiv syn på både människan och arbetet.
I din roll som löneadministratör kommer du att ha "egna" kunder som du ansvarar över men även stötta dina kollegor i deras arbete.
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare.


Är du rätt person, skicka in ett CV, referenser samt personligt brev via mail till [email protected]. Visa mindre

Personlig assistent till en kul tjej i Skövde, anställning omgående!

Ansök    Jul 1    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Jag söker dig som vill arbeta 52 % och extra dagar vid behov. Jag är en ung tjej 24 år med massor av intressen. Jag älskar gymnastik, bad, musik, dans, resor och andra aktiviteter. För att göra allt jag gillar behöver jag stöd i min vardag. Du skall hjälpa mig att kommunicera och finnas vid min sida hela tiden. Jag använder bildstöd som tydliggör vad som skall hända. Med dig som stöd är jag beredd att göra nästan allt. Jag kan utvecklas på många områden. M... Visa mer
Jag söker dig som vill arbeta 52 % och extra dagar vid behov.
Jag är en ung tjej 24 år med massor av intressen. Jag älskar gymnastik, bad, musik, dans, resor och andra aktiviteter. För att göra allt jag gillar behöver jag stöd i min vardag. Du skall hjälpa mig att kommunicera och finnas vid min sida hela tiden. Jag använder bildstöd som tydliggör vad som skall hända. Med dig som stöd är jag beredd att göra nästan allt. Jag kan utvecklas på många områden. Men det är klart ibland behöver jag hjälp att ta beslut.


Jag ser gärna att du har erfarenhet ifrån tidigare arbete inom personlig assistans eller annan vård och omsorg. Lämpligt är utbildning från omvårdnadsprogram eller pedagogiskt program. Meriterande är erfarenhet i tydliggörande pedagogik och låg-affektivt bemötande från arbete med personer med autism och kognitiva funktionsnedsättningar. Men allra viktigast är att du har ett personligt engagemang och att du är intresserad av att bidra med insatser som ger mig livskvalité.


Jag erbjuder dig en arbetsplats med positivt arbetsklimat, mycket skratt och värme. Men ibland blir även jag lite ledsen och då vill jag kanske få din tröst. Jag har ett rent och fräscht hem, men arbetsplatsen är där jag för tillfället befinner mig. Arbetet är utvecklande. Jag är en snäll och varm person som är bra på mycket, men jag vill lära mig mer och nya saker. Jag älskar att resa och göra utflykter. Sen finns det så klart saker jag måste göra och som jag inte alltid tycker är lika roligt. MEN MEN! Jag rör mig obehindrat men behöver din hjälp så jag inte utsätter mig för faror.


Du skall vara rökfri och inte vara allergisk mot klor eller pälsdjur. Du skall ha körkort och till-gång till bil. Visa mindre

Löneadministratör 75 - 100%, till Skövde, omgående anställning.

Ansök    Apr 15    Fmf Assistans AB    Löneadministratör
Välkommen till FMF Assistans! Vi söker nu en ny medarbetare till oss! Vi är ett assistansbolag som finns över hela Sverige - men din roll är lönadministratör och du kommer vara stationerad här i härliga Skövde! Vi eftersöker Dig - som har erfarenhet av lön, administration samt har tidigare erfarenhet av Hogia Lön samt AiAi. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten. Du kommer att ingå i en välfungerande arbetsgrupp där ledordet är glä... Visa mer
Välkommen till FMF Assistans!
Vi söker nu en ny medarbetare till oss! Vi är ett assistansbolag som finns över hela Sverige - men din roll är lönadministratör och du kommer vara stationerad här i härliga Skövde!
Vi eftersöker Dig - som har erfarenhet av lön, administration samt har tidigare erfarenhet av Hogia Lön samt AiAi.
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten.
Du kommer att ingå i en välfungerande arbetsgrupp där ledordet är glädje och att vi arbetar tillsammans och hjälper varandra över gränserna. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och initiativrik samt har en grundläggande positiv syn på både människan och arbetet.
I din roll som löneadministratör kommer du att ha "egna" kunder som du ansvarar över men även stötta dina kollegor i deras arbete.
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare.


Är du rätt person, skicka in ett CV, referenser samt personligt brev via mail till [email protected]. Visa mindre

Vi söker flera personliga assistenter i Skövde.

Ansök    Feb 25    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vi söker flera assistenter för vår kund som bor i Skövde. Vår kund kommer att flytta hemifrån i slutet av 2019 – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne! Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vis... Visa mer
Vi söker flera assistenter för vår kund som bor i Skövde.
Vår kund kommer att flytta hemifrån i slutet av 2019 – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne!
Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att göra sig förstådd. Hon rullar även iväg för att visa dig vad hon vill – så här finns det inga problem med att förstå eller göra sig förstådd – det tar lite tid – sedan kommer ni att kunna kommunicera med varandra.
Assistentens roll och erfarenhet :Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du kan läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kund liv ska vara så bra det kan – utifrån hennes situation och behov - så du måste vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.  Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad :Dagtid – eftermiddag – kväll samt i ett senare skede även vissa nätter där det ingår sovande jour.
1: aug börjar kundens beslutet att gälla och där kommer du som assistent vara viktig – du kommer att påbörja din tjänst hemma hos kunden och hennes familj för att sedan när hennes nya boende är klart följa med henne på hennes nya resa med eget boende.
Vi söker 4 - 5 assistenter på 75 % tjänster upp till 100 %.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
Om lön (obligatorisk)
Vi tillämpar lön enligt KFO
Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
[email protected]
Som anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda. Visa mindre

Lantbrukare i Tidan behöver ytterligare ett par assistenter

Ansök    Apr 3    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan. Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt. Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. För rätt p... Visa mer
Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan.
Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt.
Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. För rätt person finns möjlighet till schemarad på 75% Dessutom söker vi sommarvikarier och extra personal på timmar.
Anders vill gärna att personer i hans närhet ser möjligheter och inte problem. Assistenterna behöver tycka mycket om djur, natur och människor. Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del i vardag. Vi ser gärna att du som söker kan inspirera och gärna att din positiva energi kan smitta av sig – gärna att du delar Anders intresse för trädgården som han drömmer om att få till.

Ni assistenter arbetar nära varandra och ofta tillsammans – det är en stor fördel om du som söker detta arbete är en lagspelare och samtidigt en ansvarsfull förstående person som har en genuin vilja av att hjälpa andra människor. Tillsammans skapar ni assistenter en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara en del av den?
Arbetstid/tjänstgöringsgrad
1 tjänst 75%
Finns även behov av timvikarier som arbetar vid behov, tex vid ordinarie assistents sjukfrånvaro/sem.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO.
Kontaktpersoner
Maila cv och personligt brev till
Mail [email protected]
Kundansvarig: Annika Florin 076-175311

Sök jobbet senat 2020-04-08

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Elias söker en assistent på ca 75% i Skövde

Ansök    Feb 5    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vår kund - Elias söker en assistent på ca 75% som tillsammans med hans andra assistent skall vara hans högra hand i vardagen. Vår kund är en ung man på 23 år som har ett flerfunktionshinder som innefattar att han är rullstolsburen. Han har även epilepsi samt en utvecklingsstörning. Vår kund kommunicerar utifrån sin egen förmåga – men det är något som man lär sig att förstå. När livet är som bäst så innebär det att det ska hända mycket roliga saker – att va... Visa mer
Vår kund - Elias söker en assistent på ca 75% som tillsammans med hans andra assistent skall vara hans högra hand i vardagen.
Vår kund är en ung man på 23 år som har ett flerfunktionshinder som innefattar att han är rullstolsburen. Han har även epilepsi samt en utvecklingsstörning. Vår kund kommunicerar utifrån sin egen förmåga – men det är något som man lär sig att förstå. När livet är som bäst så innebär det att det ska hända mycket roliga saker – att vara still är inget för honom! Det innebär att han har många intressen såsom, åka bil och buss, ta en kaffe på ett fik, bowla eller gympa med Friskis och svettis. När helgen kommer så åker han gärna iväg och badar i rehab bassängen på Arenabadet. Vår kund bor än så länge hemma hos sin mamma, pappa och deras 2 katter i Hentorp i Skövde. Maj-2019 så börjar man gräva för ett nytt boende i Trädgårdsstaden i Skövde, så dit kommer han att flytta under 2020.


Assistentens roll och erfarenhet
Du som söker tjänsten måste sätta vår kunds behov i första hand – inte låta mobilen eller annat störa din koncentration kring vår kund. Det är en självklarhet att du är en strukturerad, lyhörd och omtänksam person med ett stort tålamod då vår kund behöver tid på sig att svara och kommunicera. Du kommer att vara ”motorn” för vår kund när det gäller att prova på nya saker – är du modig – blir vår kund modig.
Du bör ha körkort och gärna bil.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Tjänsten innefattar dag, några kvällar, och helg på ett rullande schema.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Erfarenhet från assistentyrket är inte ett krav eftersom personkemin mellan dig och mig i slutändan ändå det viktigaste.
Om lön (obligatorisk)
Vi tillämpar lön enligt KFO (standard ändras ej)
Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
[email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar löpande
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Skövde timanställd assistent

Ansök    Jan 13    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
FMF Assistans söker timvikarier till en kvinna som är 56 år och boende i Skövde. Vår kund är småväxt och har varit sjuk sedan 2 års ålder. Kunden har Vänstersidig förlamning, talproblem, dålig finmotorik, synnedsättning, balanssvårigheter, inlärningssvårigheter. Behöver hjälp vid förflyttning, rullstol utomhus och hjälp med daglig hygien. Tycker om promenader, musik, spela kort, och även sjukgymnastik. Underbar människa- omtyckt och älskad av alla. Assis... Visa mer
FMF Assistans söker timvikarier till en kvinna som är 56 år och boende i Skövde. Vår kund är småväxt och har varit sjuk sedan 2 års ålder. Kunden har Vänstersidig förlamning, talproblem, dålig finmotorik, synnedsättning, balanssvårigheter, inlärningssvårigheter. Behöver hjälp vid förflyttning, rullstol utomhus och hjälp med daglig hygien. Tycker om promenader, musik, spela kort, och även sjukgymnastik.
Underbar människa- omtyckt och älskad av alla.


Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod samt förmågan att entusiasmera vår kund i hennes vardag. Du kommer att hjälpa till med allehanda hushållssysslor, som tex att laga mat, samt följa med till olika läkarbesök -där du är hennes länk i kommunikationen. 
Du är även viktig eftersom vår kund behöver daglig träning -vilket innebär att du kommer dels rent fysiskt hjälpa till med träning, men även vara den som motiverar henne till daglig träning.
Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta.
Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som kunden vill göra.
 
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
Timanställd – med ev fasta tider.
Om vi trivs med varandra finns möjlighet till fast schema och ökat antal fasta timmar.
 
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
 Personlig assistent är en fördel -men inget krav.
 Om lön (obligatorisk)
Vi tillämpar lön enligt KFO
 Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande
 Kontaktpersoner
[email protected]
Vi rekryterar löpande, så ansök redan i dag!
 
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Vi söker Dig! Assistent för vår härliga kund i området kring Skövde.

Ansök    Jan 31    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent på ca 50% med möjlighet att gå in och ta fler pass vid behov. Vi söker även personal inför sommaren. Vår kund kommer flytta hemifrån under 2020. – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att... Visa mer
Vi söker en assistent på ca 50% med möjlighet att gå in och ta fler pass vid behov. Vi söker även personal inför sommaren.
Vår kund kommer flytta hemifrån under 2020. – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart.
Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att göra sig förstådd. Hon rullar även iväg i sin stol för att visa dig vad hon vill – så här finns det inga problem med att förstå eller göra sig förstådd – det tar lite tid – sedan kommer ni att kunna kommunicera med varandra.
Assistentens roll och erfarenhet : Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du kan läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kund liv ska vara så bra det kan – utifrån hennes situation och behov - så du måste vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad : Dagtid, eftermiddag, kväll, och ett antal nätter sovande
jour. Tjänsten börjar i mars. Du kommer att påbörja din tjänst hemma hos kunden och hennes familj för att sedan när hennes nya boende är klart följa med henne på hennes nya resa med eget boende.
Vi söker 1 assistent på ca 50 % samt personal inför sommaren.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans. Vi vill gärna även att du har körkort då det finns tillgång till bil.
Om lön
Vi tillämpar lön enligt KFO
Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
[email protected] Visa mindre

Personlig assistent i Skövde till en ung kvinna!

Ansök    Sep 20    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vi söker omgående en assistent till ung aktiv kvinna med assistansbehov dygnet runt. Vikariat 80,3% varannan helg och varannan måndag och torsdag. Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod. Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med till daglig verksamhet och på aktiviteter som hon utövar. Som person ser vi gärna att du är rak... Visa mer
Vi söker omgående en assistent till ung aktiv kvinna med assistansbehov dygnet runt. Vikariat 80,3% varannan helg och varannan måndag och torsdag. Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod. Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med till daglig verksamhet och på aktiviteter som hon utövar. Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta. Du skall ha körkort ( manuell växellåda) och tillgång till egen bil. Rökfri. Ring Benny 072-2095999 eller maila till benny@ bennyalmgren.se.  Visa mindre

Vi söker flera assistenter för vår kund som bor i Skövde.

Ansök    Okt 14    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vår kund kommer flytta hemifrån under första delen av 2020. – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne! Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att göra sig förstådd. Hon rullar även iv... Visa mer
Vår kund kommer flytta hemifrån under första delen av 2020. – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne!
Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner.
Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att göra sig förstådd. Hon rullar även iväg för att visa dig vad hon vill – så här finns det inga problem med att förstå eller göra sig förstådd – det tar lite tid – sedan kommer ni att kunna kommunicera med varandra.
Assistentens roll och erfarenhet :Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du kan läsa av henne.
Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kund liv ska vara så bra det kan – utifrån hennes situation och behov - så du måste vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig.
Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad : Dagtid, eftermiddag, kväll, och ett antal nätter sovande jour. 
Du kommer att påbörja din tjänst hemma hos kunden och hennes familj för att sedan när hennes nya boende är klart följa med henne på hennes nya resa med eget boende.
Vi söker 1 assistent på 75 % - 100 %.
Meriterande erfarenheter - special kunskaper
Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
Om lön (obligatorisk)
Vi tillämpar lön enligt KFO
Om anställningsvillkor
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.
Kontaktpersoner
[email protected] Visa mindre

Vi söker flera personliga assistenter i Skövde.

Ansök    Jun 18    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vi söker flera assistenter för vår kund som bor i Skövde. Vår kund kommer att flytta hemifrån i slutet av 2019 – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne!Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ... Visa mer
Vi söker flera assistenter för vår kund som bor i Skövde. Vår kund kommer att flytta hemifrån i slutet av 2019 – men fram till dess bor hon hemma med sin familj i väntan på att boendet ska byggas klart. Hon har precis gått ut gymnasium och en härlig framtid väntar henne!Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik och använder vissa ljud för att göra sig förstådd. Hon rullar även iväg för att visa dig vad hon vill – så här finns det inga problem med att förstå eller göra sig förstådd – det tar lite tid – sedan kommer ni att kunna kommunicera med varandra.Assistentens roll och erfarenhet :Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag. Du kommer också hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer - så det är viktigt att du kan läsa av henne. Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kund liv ska vara så bra det kan – utifrån hennes situation och behov - så du måste vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.  Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen. Arbetstider/tjänstgöringsgrad :Dagtid – eftermiddag – kväll samt i ett senare skede även vissa nätter där det ingår sovande jour. 1: aug börjar kundens beslutet att gälla och där kommer du som assistent vara viktig – du kommer att påbörja din tjänst hemma hos kunden och hennes familj för att sedan när hennes nya boende är klart följa med henne på hennes nya resa med eget boende. Vi söker 4 - 5 assistenter på 75 % tjänster upp till 100 %.Meriterande erfarenheter - special kunskaperMeriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.Om lön (obligatorisk)Vi tillämpar lön enligt KFO Om anställningsvillkor Vi rekryterar löpande så ansök redan idag. [email protected] anställd hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter och kundansvariga våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som anställd hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra anställda. Visa mindre

Assistent till en pigg och glad ung kvinna i Skövde!

Ansök    Apr 16    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
FMF Assistans söker en personlig assistent för vår kund i Skövde. Hon är en busig o glad tjej på 21 år som har varierat hjälpbehov av assistans dygnets alla timmar. Vår kund behöver hjälp i allt i sin vardag – både fysiskt och integritets nära behov. Vår kund har en katt som betyder väldigt mycket för henne – det är en viktig del i hennes liv – det ger både glädje och bus! På hennes fritid så uppskattar hon att ta långa promenader och gärna en tur till bad... Visa mer
FMF Assistans söker en personlig assistent för vår kund i Skövde. Hon är en busig o glad tjej på 21 år som har varierat hjälpbehov av assistans dygnets alla timmar. Vår kund behöver hjälp i allt i sin vardag – både fysiskt och integritets nära behov. Vår kund har en katt som betyder väldigt mycket för henne – det är en viktig del i hennes liv – det ger både glädje och bus! På hennes fritid så uppskattar hon att ta långa promenader och gärna en tur till badhuset på helgen. Vi söker dig som ser detta arbete som ett givande och långsiktigt arbete -något du kan tänka dig under en lång tid framöver.Din roll som assistentDu är en engagerad och lugn person som även har förmågan att lyssna och förstå vad vår kund uttrycker - då hon pratar i eko tal. Eko tal betyder att hon upprepar allt du säger, vilket innebär att du bör ha tålamod och förståelse för hennes funktionsnedsättning. Du har lätt för att ta egna initiativ och vara en person som tycker om att starta upp aktiviteter samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av liknande arbete men inget krav.Det är en fördel, men inget krav, att du har körkort.Arbetstider/tjänstgöringsgradTjänsten börjar som en timanställning, men kommer att övergå till en längre vikarietjänst med fast schema under ca 10 månader, tjänstgöringsgrad på minst 70%. Tjänsten börjar med bredvid gång, så att alla känner sig säkra, dvs. både du och vår kund.Meriterande erfarenheter - special kunskaperPersonlig assistent, 1–2 års erfarenhetOm lön (obligatorisk)Vi tillämpar lön enligt KFO (standard ändras ej)Om anställningsvillkor Vi rekryterar löpande så ansök redan [email protected] Visa mindre

Elias söker en assistent på ca 75% i Skövde

Ansök    Maj 6    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vår kund - Elias söker en assistent på ca 75% som tillsammans med hans andra assistent skall vara hans högra hand i vardagen.Vår kund är en ung man på 22 år som har ett flerfunktionshinder som innefattar att han är rullstolsburen. Han har även epilepsi samt en utvecklingsstörning. Vår kund kommunicerar utifrån sin egen förmåga – men det är något som man lär sig att förstå.  När livet är som bäst så innebär det att det ska hända mycket roliga saker – att va... Visa mer
Vår kund - Elias söker en assistent på ca 75% som tillsammans med hans andra assistent skall vara hans högra hand i vardagen.Vår kund är en ung man på 22 år som har ett flerfunktionshinder som innefattar att han är rullstolsburen. Han har även epilepsi samt en utvecklingsstörning. Vår kund kommunicerar utifrån sin egen förmåga – men det är något som man lär sig att förstå.  När livet är som bäst så innebär det att det ska hända mycket roliga saker – att vara still är inget för honom! Det innebär att han har många intressen såsom, åka bil och buss, ta en kaffe på ett fik, bowla eller gympa med Friskis och svettis. När helgen kommer så åker han gärna iväg och badar i rehab bassängen på Arenabadet.  Vår kund bor än så länge hemma hos sin mamma, pappa och deras 2 katter i Hentorp i Skövde. Maj-2019 så börjar man gräva för ett nytt boende i Trädgårdsstaden i Skövde, så dit kommer han att flytta i nov-dec 2019. Assistentens roll och erfarenhet Du som söker tjänsten måste sätta vår kunds behov i första hand – inte låta mobilen eller annat störa din koncentration kring vår kund. Det är en självklarhet att du är en strukturerad, lyhörd och omtänksam person med ett stort tålamod då vår kund behöver tid på sig att svara och kommunicera. Du kommer att vara ”motorn” för vår kund när det gäller att prova på nya saker – är du modig – blir vår kund modig. Du bör ha körkort och gärna bil. Arbetstider/tjänstgöringsgrad Tjänsten innefattar dag, några kvällar, och helg på ett rullande schema. Meriterande erfarenheter - special kunskaperErfarenhet från assistentyrket är inte ett krav eftersom personkemin mellan dig och mig i slutändan ändå det viktigaste.Om lön (obligatorisk)Vi tillämpar lön enligt KFO (standard ändras ej)Om anställningsvillkor Vi rekryterar löpande så ansök redan idag. KontaktpersonerJanne Karlsson 0722-322172 (arbetsledare)Katja Weghagen 0730-213969Mail:   [email protected]ök jobbet senastVi rekryterar löpandeSom assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Kvinna söker en semestervikarie i Skövde

Ansök    Apr 30    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
FMF Assistans söker en sommarvikarie till en kvinna i 60-års åldern boende strax utanför Skövde. Vår kund har drabbats av en stroke och är halvsidesförlamad -vilket innebär att hon är rullstolsburen. Det finns en bakgrund av psykisk ohälsa, vilket innebär att du som personlig assistent bör vara stabil i dig själv som person.Vår kund har svårt att göra sig förstådd i tal -vilket gör att du kommer att vara hennes kommunikations stöd. Så svenska i skrift och ... Visa mer
FMF Assistans söker en sommarvikarie till en kvinna i 60-års åldern boende strax utanför Skövde. Vår kund har drabbats av en stroke och är halvsidesförlamad -vilket innebär att hon är rullstolsburen. Det finns en bakgrund av psykisk ohälsa, vilket innebär att du som personlig assistent bör vara stabil i dig själv som person.Vår kund har svårt att göra sig förstådd i tal -vilket gör att du kommer att vara hennes kommunikations stöd. Så svenska i skrift och tal är något som är viktigt att du som assistent kan.Assistentens roll och erfarenhet Vi söker dig som ser detta arbete som givande och stimulerande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod samt förmågan att entusiasmera vår kund i hennes vardag.Du kommer att hjälpa till med allehanda hushållssysslor, som tex att laga mat, hjälpa till med att byta kattsand samt följa med till olika läkarbesök -där du är hennes länk i kommunikationen.Du är även viktig eftersom vår kund behöver daglig träning -vilket innebär att du kommer dels rent fysiskt hjälpa till med träning, men även vara den som motiverar henne till daglig träning.Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta.Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som kunden vill göra.Arbetstider/tjänstgöringsgrad Alla tider på dygnet /semestervikariat juli- augusti 2019Meriterande erfarenheter:Personlig assistent är en fördel -men inget krav.Om lön:Vi tillämpar lön enligt [email protected] rekryterar löpande, så ansök redan i dag! Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Assistent hos Anders som bor på stort fint lantbruk utanför Tidan!

Ansök    Apr 2    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Vi ser gärna att du har erfarenhet/utbildning inom vård/omsorg sedan tidigare. Körkort är ett krav. - Viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer! Hos Anders arbetar redan nu en fantastisk grupp av assistenter. Om du vill vara en del av vårt härliga gäng så skicka din ansökan till [email protected] Har du frågor om jobbet ringer du FMF Assistans Annika Florin på 076-1753011 Varmt Välkommen med din ansökan! Det är av stor vikt för v... Visa mer
Vi ser gärna att du har erfarenhet/utbildning inom vård/omsorg sedan tidigare. Körkort är ett krav.
- Viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer!
Hos Anders arbetar redan nu en fantastisk grupp av assistenter. Om du vill vara en del av vårt härliga gäng så skicka din ansökan till [email protected]
Har du frågor om jobbet ringer du FMF Assistans Annika Florin på 076-1753011
Varmt Välkommen med din ansökan!

Det är av stor vikt för vår kunder och för oss på FMF Assistans att de assistenter som arbetar med hos oss är trygga, snälla och omtänksamma personer som på riktigt vill göra skillnad.Arbete som assistent hos Anders som bor på stort fint lantbruk utanför Tidan.

För 3 år sedan drabbades Anders av en allvarlig stroke - nu sitter han tyvärr i rullstol med mycket begränsad rörlighet.

En varm och omtänksam lantbrukare som har glimten i ögat och ofta en räv bakom örat.
Anders med fru bor på en stor gård med djur och ett aktivt lantbruk utanför Tidan mellan Skövde och Töreboda.
Runt Anders och hans fru finns en stor familj med barn och barnbarn.

Anders vill (i den mån det är möjligt) vara delaktig i både hemmet, gården och familjen.
Därför söker han nu glada lättsamma assistenter som har eget driv och förståelse för vad som behöver göras både runt hans personliga behov men även vanliga sysslor i hushållet och på gården.

Assistenterna behöver tycka mycket om djur, natur och människor. De behöver också pusha Anders i vardagen då han själv tappat lite fart... Vi behöver assistenter som ser möjligheter och inte problem.
Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del av vardagen.


Assistenterna arbetar nära tillsammans, ofta tillsammans och det är viktigt att våra assistenter är lyhörda ansvarfulla och förstående. Dagliga rutiner är viktigt samtidigt som livet inte alltid går som på räls.
Söker du ett meningsfullt arbete? Har du en genuin vilja att hjälpa andra människor? Tillsammans skapar vi en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara med?Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Personlig assistent för en ung kvinna i Skövde!

Ansök    Apr 3    FMF ASSISTANS AB    Personlig assistent
Du behöver ha social kompetens, erfarenhet av att arbeta med personer med autism och kognitiva funktionsnedsättningar och erfarenhet av bildstöd, tecken eller pedagogik. Meriterande är erfarenhet/utbildning inom autism, tydliggörande pedagogik samt lågaffektivt bemötande. Men det avgörande är ditt engagemang och att du har ett genuint intresse av att bidra till ökad livskvalité för mig i vardagen för då trivs vi tillsammans! I vår vardag kommer vi att åk... Visa mer
Du behöver ha social kompetens, erfarenhet av att arbeta med personer med autism och kognitiva funktionsnedsättningar och erfarenhet av bildstöd, tecken eller pedagogik. Meriterande är erfarenhet/utbildning inom autism, tydliggörande pedagogik samt lågaffektivt bemötande.
Men det avgörande är ditt engagemang och att du har ett genuint intresse av att bidra till ökad livskvalité för mig i vardagen för då trivs vi tillsammans!

I vår vardag kommer vi att åka till mitt ”arbete” på daglig verksamhet, på utflykter och di-verse resor i min egen bil, så att du har körkort för manuell växellåda är en förutsättning. Du skall vara rökfri och ha tillgång till egen bil (när min är på service eller är trasig). Då jag behö¬ver stöd och hjälp med kommunikation skall du förstå och tala svenska flytande.
Du skall vara aktiv och tycka om att bowla och gympa både på STC och Friskis och Svettis, samt motivera mig till promenader och fysisk aktivitet minst 30 minuter varje dag.
Du skall motivera och hjälpa mig med ADL och alla aktiviteter som jag deltar i.
Du kommer att ingå i en glad och engagerad arbetsgrupp där mina aktiviteter är en stor del av din arbetsdag!
Vi har roligt tillsammans!
Välkommen till oss, en arbetsplats där vi bryr oss om varandra.
Referenser kommer att efterfrågas.


Jag är en pigg och glad, lite busig ung kvinna som söker Dig som vill vara ett gott stöd för mig i min vardag. Jag har olika intressen och är en aktiv person som tycker om att bowla och gympa, både på STC och Friskis och Svettis. Det finns en hund i familjen.

Jag är autistisk och uppskattar när det finns tydliga ramar och regler kring mig. Ibland är jag på ett strålande humör och ibland mulnar jag ihop, precis som alla andra.

Du kommer att få utbildning och stöttning i alla delar runt mitt hjälpbehov och rutiner.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre