Lediga jobb som Serviceingenjör, maskin i Skövde

Se lediga jobb som Serviceingenjör, maskin i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker till Munters i Skövde

Ansök    Sep 21    Randstad AB    Serviceingenjör, maskin
Arbetsbeskrivning Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Är du serviceinriktad och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett stort tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Är du serviceinriktad och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!

För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder inom region Väst.

Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet och ansvarar själv för den dagliga planeringen. I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar.

Känns detta som rollen för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 23 oktober 2022. Vi kommer dock tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att söka! 

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 15-20/år. 

Kvalifikationer
Krav:
Teknisk bakgrund med några års allmän arbetslivserfarenhet
Minst 1-2 års erfarenhet av motsvarande arbete som servicetekniker inom exv ventilation
God teknisk förståelse
Erfarenhet av att tyda el-schema samt att arbeta med felsökning
Svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av att planera och driva ditt arbete självständigt 
En bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch 

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.

Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2022-10-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan
sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: Munters samarbetar med Randstad i denna rekryteringen, vid frågor vänligen
kontakta Emma Forsman på [email protected]

Om företaget
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag! Visa mindre

Servicetekniker till Linde Material Handling i Skövde

Ansök    Feb 23    Performiq AB    Serviceingenjör, maskin
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du driven som person och har lätt att förstå tekniska sammanhang? Har du mekat med truckar, traktorer, bilar eller övriga fordon/maskiner tidigare? Är du framåt och social? Då kan tjänsten som servicetekniker hos Linde Material Handl... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du driven som person och har lätt att förstå tekniska sammanhang? Har du mekat med truckar, traktorer, bilar eller övriga fordon/maskiner tidigare? Är du framåt och social? Då kan tjänsten som servicetekniker hos Linde Material Handling vara perfekt för dig.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Till Linde Material Handling söker vi nu en servicetekniker. Du kommer att vara stationerad i Skövde, där du arbetar i vår egen verkstad och hos kund. Ni kommer tillsammans att lägga upp ert dagliga arbete och fördela ansvaret. Arbetsuppgifterna kommer framförallt innefatta reparation och underhåll av större truckar. Tjänsten ställer krav på att du är teknisk kunnig och genuint intresserad. Vi tror att du trivs med att arbeta med teknisk felsökning och att du gillar att mecka även på fritiden.

Du kommer till exempel att:

• felsöka truckar och utföra reparationer
• arbeta med förebyggande underhåll
• utföra akuta reparationer

PERSONPROFIL

Tjänsten passar dig som tycker om att meka och/eller har ett intresse av teknik, fordon, el och hydraulik. Du gillar variationen i både mindre projekt som att byta belysning till större projekt som motorbyten.

Vi söker dig som har relevant fordonsteknisk utbildning och/eller yrkeserfarenhet av liknande arbete. Du kan även vara självlärd och har mekat mycket på din fritid.

För tjänsten krävs vidare:

• Du har förståelse för och kan läsa elscheman
• Goda kunskaper inom hydraulik
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skövde

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073 353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM LINDE MATERIAL HANDLING

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster, och utbildning.

Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder – en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling.

Sökord: Mekaniker, fordonsmekanik, elteknisk, elteknik, reparatör Visa mindre

Aggregatmekaniker- inriktning transmission och växellåda

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om ett varierande arbete? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Skövde. Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra med... Visa mer
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om ett varierande arbete? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Skövde.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet kunna ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

Markverkstäderna (MvE) är en enhet med cirka 800 medarbetare, som har verksamhet på 21 orter inom Sverige. MvE lämnar tekniskt systemstöd och utför huvudsakligen underhåll på Försvarsmaktens markmateriel och flygbasmateriel men har även externa kunder. Detta innebär underhåll i form av tillsyner, modifieringar och inte minst reparationer. Även tillverkning och demontering/skrotning ingår i Markverkstädernas uppdrag.

Du kommer tillhöra Markverkstad Skövde som är en enhet inom Försvarsmaktens Tekniska Skola, FMTS, med ca 170 medarbetare. Du kommer ingå i sektionen Komponentrenovering/provhus och sadelmakeri med 23 medarbetare och rapportera till sektionschef för samma sektion.

Arbetsuppgifter

Aggregatmekaniker kommer huvudsakligen att arbeta med renovering och översyn av transmissioner till Stridsvagn 121/122 och Stridsfordon 90. Till viss del hydraulsystem och ingående hydraul komponenter men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer


• Avslutad gymnasieutbildning med inriktning fordon, verkstad eller annan motsvarande utbildning.
• Kunskap och erfarenhet av arbete som aggregatmekaniker eller liknande område
• B-körkort
• Allmän datorvana

Meriterande


• Erfarenhet av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Truckkort
• Kunskap om hydraulik
• Ritningslära

Personliga egenskaper

Du har ett systematiskt och noggrant arbetssätt och arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du genomför och levererar resultat utifrån överenskommelse. Som aggregatmekaniker förstår du snabbt problem och uppgifter och värderar samarbete med andra kollegor högt. Vidare är du flexibel och kan ta egna initiativ. Rollen kan ibland innebära ett högt tempo, det är därför viktigt att du är stresstålig och har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har en positiv attityd till arbetet och verksamheten.

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Som anställd i Försvarsmakten erbjuds du möjligheten till tre timmars fysisk träning i veckan på arbetstid, träningskläder, ersättning för kostnad av läkarbesök, upp till sju veckor semester per år och generösa arbetstidsavtal.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta sektionschef Jan Svensson 073-442 84 36

Fackliga representanter kontaktas via tfn 035-266 20 00

SACO: Bengt Blom

OFR-S: Tony Svensson

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Vi vill ha din ansökan senast 4 april.

Din ansökan ska innehålla CV samt ditt ansökningsbrev där du motiverar varför just du är rätt person för denna befattning.

Du är varmt välkommen med din ansökan!


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Carl Zeiss - Resande Servicetekniker , Industriell mätteknik

Servicetekniker inom industriell mättek Vill du serva och underhålla mätmaskiner i teknikens framkant och kontinuerligt vidareutbildas inom mätteknik? Trivs du i en självständig roll med stort ansvar där din kompetens värdesätts och uppskattas? Då bör du söka denna tjänst! Arbetsbeskrivning Som Servicetekniker på ZEISS erbjuds du ett självständigt arbete som kräver egen drivkraft. ZEISS är världsledande inom 3D koordinatmätteknik och inom affärsområdet I... Visa mer
Servicetekniker inom industriell mättek
Vill du serva och underhålla mätmaskiner i teknikens framkant och kontinuerligt vidareutbildas inom mätteknik? Trivs du i en självständig roll med stort ansvar där din kompetens värdesätts och uppskattas? Då bör du söka denna tjänst!

Arbetsbeskrivning
Som Servicetekniker på ZEISS erbjuds du ett självständigt arbete som kräver egen drivkraft. ZEISS är världsledande inom 3D koordinatmätteknik och inom affärsområdet Industriell mätteknik levereras mekaniska och optiska koordinatmätmaskiner till den svenska bil-, maskin- och plastindustrin. Då ZEISS kontinuerligt investerar en stor del av omsättningen i forskning och utveckling krävs högklassiga servicetekniker som drivs av att befinna sig i teknikens framkant.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för service på mekaniska och optiska koordinatmätmaskiner som klassas som världens bästa mätmaskiner med spetsteknik och extrem precision.
• Sköta installationer, underhåll och akutservice samt kalibrering av koordinatmätmaskiner som står ute hos kund inom den svenska industrin.
• Kontinuerligt utbildas och utvecklas internt i Tyskland eller USA för att på bästa sätt kunna serva ZEISS maskiner.
För att kunna utföra dina uppgifter på bästa sätt förses du med tjänstebil, dator, mobilt bredband och mobiltelefon.

Ditt distrikt omfattar södra sverige med utgångspunkt från området
Skövde - Lidköping - Mariestad

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieexamen inom mekanik, elektronik eller styr- och reglerteknik. Du har minst fem års erfarenhet från tillverkande industri och är van vid servicearbete. Tjänsten innebär upp mot 150 resdagar och 70 övernattningar under framförallt första året, vilket gör resvana till ett krav. Då maskinerna är CNC-styrda med modern mikroprocessteknik och innehåller många finmekaniska och elektroniska komponenter bör du ha mycket goda datorkunskaper.

Tjänsten innebär både svenska och internationella kontaktytor, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Tyska är meriterande. Körkort är ett krav och ett genuint tekniskt intresse ser vi som självklart.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du är noggrann, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och flexibel. Som person är du också självgående och ansvarsfull och brinner för att förstå och lösa tekniska problem. I mötet med kund är du lugn och lyhörd och förklarar saker på ett pedagogiskt sätt.

Ort: Skövde / Lidköping / Mariestad

Sista ansökningsdag: 2019-04-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Carl Zeiss AB med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Artman, 0733 43 45 89.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Carl Zeiss AB ingår i ZEISS Group som är världsledande inom optik, finmekanik och instrument. Produktprogrammet omfattar mikroskopi, medicinsk optik, industriell mätteknik, kikare och kikarsikten. Koncernen har egen verksamhet i mer än 40 länder och representation i mer än 100 länder. Tillverkning sker i Europa, Nordamerika, Mexico och Asien. Huvudkontoret ligger i Oberkochen i södra Tyskland. I världen har koncernen en omsättning på 4.5 miljarder euro och ca 25. 000 anställda. ZEISS har funnits i över 165 år. ZEISS Nordics som omfattar Sverige, Danmark, Norge och Finland har ca 150 anställda och omsätter ca 600 miljoner SEK. Läs mer på www.zeiss.se [ file://prfil02a/fasttrack$/Life Science-Göteborg/Job Order Attachments/www.zeiss.se ]. Visa mindre

Servicetekniker - Truckar

Nu stärker vi servicegraden mot våra kunder i området Skövde med omnejd. Därför söker vi en servicetekniker i regionen. Arbetsuppgifter Truckarna som vi levererar ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Din profil Vi söker en engag... Visa mer
Nu stärker vi servicegraden mot våra kunder i området Skövde med omnejd. Därför söker vi en servicetekniker i regionen.

Arbetsuppgifter
Truckarna som vi levererar ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet inom tillverkningsindustrin och distributionsprocessen. Våra serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.Din profil

Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Vi söker Dig:

* med fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
* som är van att använda dator i jobbet
* som värdesätter självständigt arbete
* som är uthållig
* har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskap om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med dieselmotorer. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav, då arbetet är förenat med en del resande.

Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är i Skövde med omnejd, där de flesta kunderna finns.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig servicechef Johan Andrén, 076-705 47 70.

Välkommen med din ansökan för att bli ny medlem i ett starkt servicegäng.

Ansök så snart som möjligt då vi kontaktar och intervjuar kandidater fortlöpande. Visa mindre