Lediga jobb som Flygtekniker i Skövde

Se lediga jobb som Flygtekniker i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Provtekniker T&E Mark - visstidsanställning

Ansök    Dec 17    Försvarets Materielverk    Flygtekniker
På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar. Har du erfarenhet av att arbeta med fordonsteknik? Är du intresserad av att genomföra leveranskontroller och underhålla fordon i samband med verifierings- och valideringsarbete? Är du en flexibel person som ändå är strukturerad och har goda priorite... Visa mer
På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar.

Har du erfarenhet av att arbeta med fordonsteknik? Är du intresserad av att genomföra leveranskontroller och underhålla fordon i samband med verifierings- och valideringsarbete? Är du en flexibel person som ändå är strukturerad och har goda prioriteringar? Då är detta en spännande utmaning för dig! 

Du kommer att tillhöra FMV T&E Mark Provningsenheten Skövde som ansvarar för verifierings- och valideringsarbete för främst fordon. Enheten består av projektledare, tekniker och ingenjörer. Du kommer att ha omväxlande arbetsuppgifter som utförs mestadels på provplatsen i Skövde men även hos FMV:s leverantörer. Hos oss arbetar du till stor del under eget ansvar och du rapporterar främst till provledare.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen frihet och ansvar och kan förena ditt professionella liv med det privata. Dessutom finns det alltid möjligheter för dig att kompetensutvecklas.

Arbetsuppgifter 
Som Provtekniker arbetar du på uppdrag från T&E Projektledare att ansvara för status på fordon, provbevakning hos leverantören, mötesprotokoll från FMV arbetsmöten. På uppdrat från T&E Projektledare ansvara för att underhålla olika fordon alternativt provområden. Du kommer även att föra en löpande dialog med T&E Projektledare/Provledare. Du medverkar i genomförande och rapportering av provverksamhet inom T&E uppdrag samt medverka vid/följa annan genomförares verifiering och validering.   

Vi söker dig som 
Har en gymnasieexamen med teknisk eller fordonsinriktning eller har förvärvat motsvarande kompetens inom fordons- och teknikområdet genom yrkeserfarenhet. Vidare har du erfarenhet av fordonsteknik genom användning, underhåll eller provning.

Din goda tekniska kunskap om tunga fordonssystem kommer att komma till användning i tjänsten, där vi gärna ser att du har erfarenhet från försvarsmaktens stridsfordon och/eller hjulfordon. Du har goda kunskaper i MS-office, främst Word, Excel och Powerpoint.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person har du en god förmåga att arbeta bra med andra människor, du relaterar till dem på ett lyhört sätt och har förmåga att lyssna och kommunicera. Du är initiativtagande samt tar ansvar för din uppgift. Planering och struktur i arbetet är viktigt för dig men när omständigheterna förändras har du lätt för att anpassa dig och du ser möjligheterna i förändringar. I ditt arbete gör du korrekta avvägningar och prioriteringar och visar på omdöme. Då arbetet kan innebära tunga lyft och arbete i och på stridsfordon ställer vi krav på god fysik.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort krävs, C-körkort är meriterande.

I arbetet ställs även krav på resor och tjänstgöring på annan ort, såväl inrikes som utrikes.

Detta är en visstidsanställning under tiden 2021-01-30 - 2021-12-30

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-01-15. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SEKO Peter Andersson, SACO-S vakant, OFR/O vaktant och OFR/S Nicklas Neuman. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Roger Larsson på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2021-01-15.

Varmt välkommen med din ansökan!


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre