Lediga jobb som Enhetschef inom social omsorg i Skövde

Se lediga jobb som Enhetschef inom social omsorg i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till S:t Olofsgatan och Basvägen LSS

Vill du vara med och driva samt utveckla två av våra LSS-boenden? Vill du också arbeta på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som enhetschef till S:t Olofsgatan och Basvägen LSS i Falköping och Skultorp! I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om oss Humana s... Visa mer
Vill du vara med och driva samt utveckla två av våra LSS-boenden? Vill du också arbeta på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som enhetschef till S:t Olofsgatan och Basvägen LSS i Falköping och Skultorp! I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om oss

Humana söker nu enhetschef till våra LSS-boenden S:t Olofsgatan och Basvägen. Boendena riktar sig mot personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har plats för 6 personer per boende. S:t Olofsgatan ligger i centrala Falköping med närhet både till statskärnan, friluftsområden samt tågstation med bra förbindelser. Basvägen ligger strax utanför Skövde i Skultorp. Basvägen ligger naturskönt i ett villaområde med närhet till grönområde samt badsjö.Om tjänsten

Som enhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheten som du ansvarar för. Att ha personalansvaret för verksamheten kommer att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där för stöd till din personal.I rollen som enhetschef kommer du huvudsakligen att arbeta med:

- Ansvara för boendets dagliga drift, personal och ekonomi

- Driva utvecklingsarbete kopplat till verksamhetenVem är du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi utgår från Humanas ledarskapsprofil vid rekrytering av nya chefer. Du ska vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha självkännedom. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att skapa och vidhålla kontakter.För denna tjänst krävs det att du har:

- Socionomutbildning eller annan relevant högskole- eller universitetsutbildning

- Goda kunskaper inom socialt arbete och socialtjänstlagen

- Erfarenhet av arbete med målgruppen minst 2 år

- B-körkortDet är även meriterande om du har:

- Erfarenhet av att ha drivit ett förändringsarbete

- Erfarenhet av pedagogiskt arbeteÖvrigt

Anställningsform och tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning, 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Om Humana

Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Du kommer att behöva lämna ett utdrag ur belastningsregistret innan eventuell anställning.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef till Bostad med särskild service

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värd... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom avdelningen Bostad med särskild service och har engagemang i arbete med målgruppen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 2530, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Leda, planera och organisera verksamheten
• Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
• Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
• Ansvara för god arbetsmiljö
• Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Du som söker har relevant högskoleutbildning inom området, exempelvis socionom, beteendevetare, sjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete i ledande befattning med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet och kompetens kring LSS-lagstiftningen och arbete inom vård och omsorg. Körkort B är ett krav. Du har god datorvana och erfarenhet från att arbeta i olika verksamhetssystem.

För att trivas i rollen förväntar vi oss att du gillar utveckling då avdelningen arbetar processorienterat och med ständiga förbättringar därför ser vi positivt på erfarenhet från processarbete. Du är en trygg person som har lätt för att känna engagemang för ditt arbete. Du gillar att samarbeta med andra och fokuserar på gemensamma mål. Du är strukturerad, mål- och resultatinriktad och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Enhetschef till Stödteam

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värd... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt ar-bete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut bero-ende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kom-mun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom avdelningen Bostad med särskild service och Daglig verksamhet, där Stödteamet ingår. Du har ett engagemang i arbetet med målgruppen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 25-30 st, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Leda, planera och organisera verksamheten
• Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
• Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
• Ansvara för god arbetsmiljö
• Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs
• Verkställa beslut om boendestöd enligt SoL


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Ett krav för tjänsten är att du innehar Körkort B. För att trivas i rollen förväntas det att man gillar utveckling då det är något som avdelningen arbetar med processorienterat och med ständiga förbättringar.

Personliga egenskaper:
• Engagerad
• Tydlig
• Strukturerad
• Trygg
• God samarbetsförmåga
• Mål- och resultatorienterad

Meriterande:
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området och SoL
• Erfarenhet av processarbete
• Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi-, samt verksamhetsansvar
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem Visa mindre

Enhetschef personlig assistans

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som vä... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!ARBETSUPPGIFTER
Ditt ansvarsområde som enhetschef blir att, med individens behov i centrum, leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde. Till din hjälp finns erfarna kollegor och stödfunktioner inom HR, ekonomi och utveckling samt flertalet tekniska system.
Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande och driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.
Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter. Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både intern och externt.
Som enhetschef ansvarar du för och arbetar med att skapa engagemang och delaktighet i en arbetsgrupp om ca 25 medarbetare. Du är direkt underställd Avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning (examen) med beteendevetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av ledande befattning inkluderat ekonomi och verksamhetsansvar. Meriterande är kännedom om LSS-lagstiftningen samt goda kunskaper inom arbetsrätt.
Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du behöver kunna prioritera effektivt för att hålla tidsramar. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet och arbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har förståelse för hur kostnader, intäkter och effektivitet påverkar verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv och arbetar bra med komplexa frågor och problem.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, så väl i tal som i skrift. Körkort B är ett krav. Visa mindre

Enhetschef till Hemtjänst

Vill Du vara med och utveckla hemtjänsten i Skövde kommun? Du kan med detta arbete spela en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och ... Visa mer
Vill Du vara med och utveckla hemtjänsten i Skövde kommun?

Du kan med detta arbete spela en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen blir du en del av sektor Vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Du kommer ansvara för en hemtjänstgrupp med ett personal- och budgetansvar utifrån ett geografiskt område, hemtjänst Billingen/inköpsenheten eller hemtjänst Östermalm. Du har en enhetssamordnare som stödfunktion i att planera det dagliga arbetet. Du kommer ingå i avdelningens ledningsgrupp och kunna forma framtidens hemtjänst i Skövde kommun. Avdelning har en pågående utbildning för chefer i ledarprogrammet och till hösten ska vi fortsätta med ledarutveckling. Det innefattar både personlig utveckling och grupputveckling i vårt ledarskap.

Vi söker dig som vill vara med och skapa den bästa hemtjänsten utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Tillsammans med dina medarbetare verkar du för att skapa en positiv helhetssyn som genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar aktivt med att utveckla trygghetsskapande välfärdsteknik. Detta innebär att vi söker dig som är positiv till digitalt arbete och har en vilja och förmåga att se förbättringsmöjligheter. Du är underställd avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Leda, planera och organisera verksamheten
- Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
- Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
- Ansvara för god arbetsmiljö
- Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning ex. socionom, personalvetenskap, social omsorg eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi förutsätter att du är van vid att arbeta i olika system, har god kunskap i svenska språket och vi meriterar erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete.

För att passa i rollen ska du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och lösningsfokuserad. Vi tror även att du är en trygg och tydlig person som har ett genuint intresse för människor. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och gillar att komma med idéer för att förbättra verksamheten.

Hos oss står individens behov i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten. Detta gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Intervjuer kommer att hållas 27/3 och 30/3. Visa mindre

Assistanschef

Som Assistanschef har du ett övergripande ansvar för ett antal uppdrag. Du ansvarar för brukaren och medarbetarna som ingår i uppdragen. Ditt mål är skapa möjligheter för att brukaren ska få en så god livskvalitet som möjligt, främst genom att aktivt arbeta med personalfrågor och trivsel hos medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för verksamhetens personliga assistenter i dina uppdrag. Som Assistanschef ansvarar du också för att leda, driva och utveck... Visa mer
Som Assistanschef har du ett övergripande ansvar för ett antal uppdrag. Du ansvarar för brukaren och medarbetarna som ingår i uppdragen. Ditt mål är skapa möjligheter för att brukaren ska få en så god livskvalitet som möjligt, främst genom att aktivt arbeta med personalfrågor och trivsel hos medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för verksamhetens personliga assistenter i dina uppdrag.

Som Assistanschef ansvarar du också för att leda, driva och utveckla de enskilda grupperna med en ständig utveckling av kvalitet. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, policys och koncept efterlevs.

Vi tror att du känner igen dig i egenskaper och förmågor så som god kommunikation, flexibilitet, prioriteringsförmåga samt en god förmåga att leda genom andra. Som person ser vi att du är en social och empatisk person med hög integritet. Du är driven, positiv och lösningsfokuserad. Du ska kunna leda, fördela och fatta beslut i arbetet och trivas i rollen som spindeln i nätet.

Dina arbetsuppgifter:

- Personalansvar

- Ansvara för rekrytering av assistenter utifrån kundens behov och önskemål

- Personalmöten

- Schemaläggning

- Social dokumentation

- Kontakt med berörda myndigheter och övriga berörda parter kring kunden

Din bakgrund:

- Beteendevetenskaplig, socialpsykologisk, socionom, personal vetenskaplig högskoleutbildning eller liknande.

Vi ser det som meriterande om du har:

- Erfarenhet från att leda och fördela arbete

- Tidigare arbetat med rekrytering och/eller personalfrågor

- Arbetat med personalansvar

- Tidigare erfarenheter av LSS/funktionsnedsättningar

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Kollektivavtal: Fremia/Kommunal, Vision

Tillträde: Efter överenskommelse Visa mindre

Enhetschef

Vi söker dig som vill ha ett spännande och utmanande arbete som enhetschef på Stiftelsen Skaraborgs läns sjukhem. Vi är ett äldreboende som arbetar utifrån vår värdegrund och skapar god och säker vård för våra boende. Som enhetschef är du ansvarig för vård-och omsorgspersonal och har huvudansvaret för SoL. Att leda, planera, bemanna och utveckla verksamheten är arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Läs gärna mer på vår hemsida: www.ssls.se eller kontakta ... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett spännande och utmanande arbete som enhetschef på Stiftelsen Skaraborgs läns sjukhem. Vi är ett äldreboende som arbetar utifrån vår värdegrund och skapar god och säker vård för våra boende. Som enhetschef är du ansvarig för vård-och omsorgspersonal och har huvudansvaret för SoL. Att leda, planera, bemanna och utveckla verksamheten är arbetsuppgifter som ingår i uppdraget.
Läs gärna mer på vår hemsida: www.ssls.se eller kontakta Verksamhetschef. Visa mindre

Enhetschef till Hemtjänst

Vill Du vara med och utveckla hemtjänsten i Skövde kommun? Du kan med detta arbete spela en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och... Visa mer
Vill Du vara med och utveckla hemtjänsten i Skövde kommun?

Du kan med detta arbete spela en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen blir du en del av sektor Vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Du kommer utifrån erfarenhet få en god introduktion med möjlighet att se hemtjänst i Skövde kommun, du kommer till en början att vara en extra resurs och stötta upp på de enheter som har behov. Under sommaren gå in som enhetschef för att täcka för en kollega och efter sommaren påbörja planering och uppbyggnad av en egen hemtjänstgrupp i Skövde kommun.

Vi söker dig som vill vara med och skapa den bästa hemtjänsten utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Tillsammans med dina medarbetare verkar du för att skapa en positiv helhetssyn som genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar aktivt med att utveckla trygghetsskapande välfärdsteknik. Detta innebär att vi söker dig som är positiv till digitalt arbete och har en vilja och förmåga att se förbättringsmöjligheter. Du är underställd avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Leda, planera och organisera verksamheten
- Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
- Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
- Ansvara för god arbetsmiljö
- Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning ex. socionom, personalvetenskap, social omsorg eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi förutsätter att du är van vid att arbeta i olika system, har god kunskap i svenska språket och vi meriterar erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete.

För att passa i rollen ska du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och lösningsfokuserad. Vi tror även att du är en trygg och tydlig person som har ett genuint intresse för människor. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och gillar att komma med idéer för att förbättra verksamheten.

Hos oss står individens behov i centrum och det är viktigt att du som person passar in i verksamheten. Detta gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Intervjuer kommer att hållas 16/1 och 17/1. Visa mindre

Enhetschef till Bostad med särskild service och daglig verksamhet

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om leve-rerar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som vär... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om leve-rerar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt ar-bete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att ut-vecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvill-kor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut bero-ende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kom-mun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom avdelningen Bostad med särskild service och Daglig verksamhet och har engagemang i arbete med målgruppen. Tjänsten som ska ersättas är vid Bostad med särskild service och Daglig verksamhet. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 25-30 stycken, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Leda, planera och organisera verksamheten
• Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
• Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
• Ansvara för god arbetsmiljö
• Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Krav
• Högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten
• Körkort B

Meriterande
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området
• Erfarenhet av processarbete
• Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi-, samt verksamhetsansvar
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Intervjuer kommer att hållas på förmiddagen den 20/3 och 21/3. Visa mindre

Vi söker enhetschef till öppenvård missbruk och beroende

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom sektor socialtjänst. Vi arbetar med att stödja och skydda utsatta grupper i samhället. Hos oss står människan i fokus och ingen dag är den andra lik. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom sektor socialtjänst. Vi arbetar med att stödja och skydda utsatta grupper i samhället. Hos oss står människan i fokus och ingen dag är den andra lik.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en enhetschef till stöd- och sysselsättningsenheten där vi arbetar med vuxna personer som har en missbruks- och/eller beroendeproblematik, ibland samtidigt med en psykisk funktionsnedsättning. Inom enheten finns två stödboenden och stödcenter och ombesörjer även sysselsättning till individer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Inom enheten arbetar 20 medarbetare. Enheten är en verkställande enhet där du som enhetschef ansvarar för utförande av olika biståndsbeslut.

Som enhetschef inom denna enhet erbjuder vi dig ett spännande och utmanande uppdrag: att leda, utveckla och utvärdera arbetet inom din verksamhet. Du planerar och följer upp det dagliga arbetet och är ett nära stöd till dina medarbetare.

Vi arbetar processorienterat och med ständiga förbättringar så utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. Budgetarbetet rapporteras regelbundet under året, det är därför viktigt att kunna analysera och följa upp resultat för att arbeta kostnadseffektivt. I ditt arbete har du stöd av controller, HR och olika stabsfunktioner som verksamhetsutvecklare samt administrativ resurs.

Vuxenavdelningen består av sex enheter och har gemensam ledningsgrupp med avdelningschef. Samtliga chefer inom socialtjänsten träffas också regelbundet för dialog av gemensamma frågor och erfarenhetsutbyte över avdelningsgränserna. Som enhetschef hos oss ansvarar du för ett gott samarbetsklimat i avdelningen och mellan sektorns alla enheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning, eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren ser som likvärdig. Erfarenhet av vård- och behandling eller socialtjänst är en förutsättning för tjänsten. Meriterande är erfarenhet från socialtjänstens missbruksvård samt tidigare ledarerfarenhet.

Som person är du trygg i dig själv och har förmåga att leda och samla dina medarbetare. För det krävs att du är tillgänglig och lyhörd, men du ska också kunna fatta och hantera obekväma beslut. I din roll är det viktigt att se socialtjänsten som en helhet och även motivera dina medarbetare att arbeta utifrån det. Därför behöver du vara kommunikativ, ha pedagogisk förmåga och att kunna vara tydlig när det krävs. Eftersom du kommer att jobba med både stora och små frågor behöver du kunna prioritera och hålla en struktur.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till personlig assistans

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som vä... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som enhetschef innefattar att leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt chefsområde, med individens behov i centrum. Till din hjälp finns erfarna kollegor, enhetssamordnare samt flertalet tekniska system och stödfunktioner inom HR, ekonomi och utveckling. Du är direkt underställd avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer. Du har ett antal ärenden med personlig assistans, ledsagning och avlösning.

Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande, driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar. Rollen som enhetschef är varierande där du dagligen växlar mellan operativt och strategiskt arbete.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter. Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
Krav
• Högskoleutbildning som är relevant inom området, exempelvis socionom, ekonom, personalvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet av att arbeta med personal-, ekonomi-, eller verksamhetsfrågor
• Körkort B
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i ledande befattning
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området
• Erfarenhet av processarbete
• Goda kunskaper inom arbetsrätt
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Erfarenhet av schemaläggning eller bemanningsplanering

För att trivas i rollen ser vi att du är självständig och trivs med att arbeta målstyrt. Som person är du ansvarsfull och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du är utvecklingsbenägen, har god förmåga att prioritera och gör vad som krävs för att nå ett gott resultat. Du är analytisk och hittar lösningar på problem som dyker upp.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå de gemensamma målen.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Intervjuer är planerade att hållas den 23/11 samt 25/11. Visa mindre

Enhetschef till Bostad med särskild service och daglig verksamhet

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som vä... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda Vi tar ansvar för helheten Vi gör varandra bättre Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom avdelningen Bostad med särskild service och Daglig verksam-het och har engagemang i arbete med målgruppen. Tjänsten som ska ersättas är vid Daglig verksamhet. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 25- 30 stycken, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Leda, planera och organisera verksamheten
• Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
• Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
• Ansvara för god arbetsmiljö
• Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Krav
• Högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten
• Körkort B

Meriterande
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området
• Erfarenhet av processarbete
• Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi-, samt verksamhetsansvar
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Urval sker löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Enhetschef till personlig assistans

Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidshem, kontaktpersoner och bemanningsenhet. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom avdelningen arbetar idag 11 enhetschefer och 3 enhetssamordnare som sitter samlade i centrala Skövde. I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg och ansvarar för ca 25 medarbetare. Med detta jobb spelar du en viktig roll ti... Visa mer
Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidshem, kontaktpersoner och bemanningsenhet. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom avdelningen arbetar idag 11 enhetschefer och 3 enhetssamordnare som sitter samlade i centrala Skövde. I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg och ansvarar för ca 25 medarbetare.

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, dygnet runt, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som enhetschef innefattar att leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt chefsområde, med individens behov i centrum. Till din hjälp finns erfarna kollegor, enhetssamordnare samt flertalet tekniska system och stödfunktioner inom HR, ekonomi och utveckling. Du är direkt underställd avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer. Du har ett antal ärenden med personlig assistans, ledsagning och avlösning.

Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande, driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar. Rollen som enhetschef är varierande där du dagligen växlar mellan operativt och strategiskt arbete.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter. Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både internt och externt.

KVALIFIKATIONER
Krav
• Högskoleutbildning som är relevant inom området, exempelvis socionom, ekonom, personalvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet av att arbeta med personal-, ekonomi-, eller verksamhetsfrågor
• Körkort B
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i ledande befattning
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området
• Erfarenhet av processarbete
• Goda kunskaper inom arbetsrätt
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Erfarenhet av schemaläggning eller bemanningsplanering

För att trivas i rollen ser vi att du är självständig och trivs med att arbeta målstyrt. Som person är du ansvarsfull och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du är utvecklingsbenägen, har god förmåga att prioritera och gör vad som krävs för att nå ett gott resultat. Du är analytisk och hittar lösningar på problem som dyker upp.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå de gemensamma målen.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Intervjuer är planerade att hållas den 15/9 samt 19/9. Visa mindre

Enhetschef till Bostad med särskild service och daglig verksamhet

Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som vär... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda - Vi tar ansvar för helheten - Vi gör varandra bättre - Vi vågar

Välkommen - tillsammans bygger vi Skövde!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom bostad med särskild service samt daglig verksamhet och har engagemang i arbete med målgruppen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 25- 30 stycken, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• Leda, planera och organisera verksamheten
• Ansvara för personal- och verksamhetens ekonomi
• Ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning
• Ansvara för god arbetsmiljö
• Ansvara för att lagar och förordningar inom området åtföljs

KVALIFIKATIONER
Krav
• Högskoleutbildning som är relevant inom området, exempelvis socionom, beteendevetare, sjuksköterska eller annan utbildning som bedöms likvärdig
• Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning med personal-, ekonomi-, samt verksamhetsansvar
• Körkort B
• God datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika verksamhetssystem

Meriterande
• Kompetens gällande lagstiftning inom LSS-området
• Erfarenhet av processarbete
• Erfarenhet av att arbeta i ledande befattning inom vård och omsorg

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant. Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Urval sker löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Assistanschef - Chef för grupper med personliga assistenter

Frej Assistans har sedan 1995 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättningar. Vi brinner för att skapa en bra livskvalitet för personer med autism och förverkligar den drömmen genom att investera mycket i utbildning och handledning. Som assistanschef på Frej har du ett övergripande ansvar för ett antal uppdrag. Du ansvarar för brukaren och medarbetarna som ingår i uppdragen. Ditt mål är att skapa högsta möjliga livskvalitet för bruk... Visa mer
Frej Assistans har sedan 1995 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättningar.

Vi brinner för att skapa en bra livskvalitet för personer med autism och förverkligar den drömmen genom att investera mycket i utbildning och handledning.

Som assistanschef på Frej har du ett övergripande ansvar för ett antal uppdrag. Du ansvarar för brukaren och medarbetarna som ingår i uppdragen. Ditt mål är att skapa högsta möjliga livskvalitet för brukaren genom att aktivt arbeta med nöjda medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för verksamhetens personliga assistenter i dina uppdrag.

Som assistanschef ansvarar du också för att leda, driva och utveckla de enskilda grupperna med en ständig utveckling av kvalitet. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, policyers och koncept efterlevs.

Vi tror att du känner igen dig i egenskaper och förmågor så som god kommunikation, flexibilitet, prioriteringsförmåga samt en god förmåga att leda genom andra.

Dina arbetsuppgifter:

- Personalansvar
- Ansvara för rekrytering av assistenter utifrån kundens behov och önskemål
- Personalmöten
- Schemaläggning
- Social dokumentation
- kontakt med berörda myndigheter och övriga berörda parter kring kunden
Din bakgrund:

- Beteendevetenskaplig, Socialpsykologisk, Socionom eller personalvetenskaplig högskoleutbildning eller liknande.Vi ser det som meriterande om du har:

- erfarenhet från att leda och fördela arbete
- tidigare arbetat med rekrytering och/eller personalfrågor
- arbetat med personalansvar
- tidigare erfarenheter av LSS/funktionsnedsättningar.
Som person ser vi att du är en social och empatisk person med hög integritet. Du är driven, positiv och lösningsfokuserad. Du ska kunna leda, fördela och fatta beslut i arbetet och trivas i rollen som spindeln i nätet.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Kollektivavtal: Fremia och Vision/Kommunal Visa mindre

Enhetschef till Bostad med särskild service

Är du engagerad och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef då en av våra kollegor går vidare till nya utmaningar. Avdelningen består av bostad med särskild service och daglig verksamhet. Vi arbetar med individens behov i centrum och ge möjlighet till att kunna leva självständigt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 13 enhetschefer. I rollen som enhetschef blir du en ... Visa mer
Är du engagerad och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef då en av våra kollegor går vidare till nya utmaningar.

Avdelningen består av bostad med särskild service och daglig verksamhet. Vi arbetar med individens behov i centrum och ge möjlighet till att kunna leva självständigt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 13 enhetschefer.

I rollen som enhetschef blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, service och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka och må bra på jobbet. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom bostad med särskild service och har engagemang i arbete med målgruppen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare, ca 25- 30 stycken, utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vi ser gärna att du har kunskap inom LSS.

Vi söker en trygg, positiv och engagerad enhetschef som har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och tycker om att arbeta tillsammans med andra.
Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Intervjuer är planerade 1 november.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Vi söker enhetschef till vårt Stödteam

Är du en engagerad ledare och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef till Stödteamet då en av våra kollegor går vidare till annat uppdrag. Stödteamet arbetar med boendestöd enligt SOL för personer med funktionsnedsättning i Skövde Kommun. Avdelningen består av Bostad med särskild service, Daglig verksamhet och Stödteam. Vi arbetar med individens behov i centrum och att möjliggöra individens självständigh... Visa mer
Är du en engagerad ledare och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef till Stödteamet då en av våra kollegor går vidare till annat uppdrag. Stödteamet arbetar med boendestöd enligt SOL för personer med funktionsnedsättning i Skövde Kommun.

Avdelningen består av Bostad med särskild service, Daglig verksamhet och Stödteam. Vi arbetar med individens behov i centrum och att möjliggöra individens självständighet, delaktighet och trygghet i dess vardag. Avdelningen består idag av 13 enhetschefer.
I rollen som enhetschef blir du en del av Sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka och må bra på jobbet. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef inom Stödteamet och som ett har engagemang i arbete med målgruppen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och dess medarbetare utifrån verk-samhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.

Tillsammans med övriga enhetschefer blir en del av avdelningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vi ser gärna att du har kunskap inom lagstiftningarna LSS, SOL och HSL.

Vi söker dig som är trygg, positiv och engagerad och som dessutom har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi har planerat för intervjuer 1 och 2 februari.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Verksamhetschef sökes till Humana LSS (Skövde/Falköping)

Vill du vara med och driva samt utveckla framtidens LSS-boenden? Samtidigt som du dagligen arbetar med att ge människor ett bra liv? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som verksamhetschef för två av Humanas LSS-boenden i Skövde (Skultorp) och Falköping. I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheterna som du ansvarar... Visa mer
Vill du vara med och driva samt utveckla framtidens LSS-boenden? Samtidigt som du dagligen arbetar med att ge människor ett bra liv? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som verksamhetschef för två av Humanas LSS-boenden i Skövde (Skultorp) och Falköping. I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som verksamhetschef kommer du att leda och utveckla verksamheterna som du ansvarar för. Personalansvar för verksamheten kommer att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där som stöd till din personal.  Du kommer också att ansvara för verksamhetens kvalitet samt  ha budgetansvar.

Du kommer ansvara för två LSS-boenden inom affärsområdet Individ- och familj inom division Vuxen och du rapporterar direkt till regionchef. En stor och viktig del av uppdraget innebär även möten med ställföreträdare/anhöriga samt med vår uppdragsgivare. Du blir en viktig del i regionens verksamhetschefs-grupp inom division Vuxen och tillsammans med denna kommer du ha stort stöd i att leda och utveckla verksamheten som du ansvarar för. I Humanas organisation finns även tillgång till en rad olika utbildningsmöjligheter samt stödfunktioner.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en chef med dokumenterat goda ledarskapsförmågor och strategiska kunskaper. Du ska vara handlingskraftig, ha självkännedom och en utpräglad samarbetsförmåga. Du är också prestigelös och flexibel och brinner för teamarbete. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från ledande befattning i liknande verksamheter och använder dig på ett naturligt sätt av IT-verktyg som stöd i ditt arbete. Du behöver vara duktig på att marknadsföra din enhet och vara en god kommunikatör.

Kvalifikationer:

- Du är utbildad socionom eller har annan högskoleutbildning som anses likvärdig och uppfyller tillståndsmyndighetens krav för att godkännas som föreståndare enligt LSS
- Kunskap inom socialrätt och någon form av ledarskapsutbildning.
- Kunskap och erfarenhet av arbete på grupp/servicebostad enligt LSS.
- Goda kunskaper inom socialtjänstlagen och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av att ha drivit ett förändringsarbete

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

För anställning hos oss krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast  då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Senaste ansökningsdag är den 19 september. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss via regionchef Johanna Liljander, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Enhetschef till personlig assistans

Är du administrativt lagd och trivs med att leda på distans? Tycker du som vi, att individens behov skall vara i centrum? Vill du vara med och utveckla en verksamhet som präglas av vi-känsla och ett gott samarbetsklimat? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans. Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, kontaktpersoner, ledsagarservice och bemanningsenhet. Med våra me... Visa mer
Är du administrativt lagd och trivs med att leda på distans? Tycker du som vi, att individens behov skall vara i centrum? Vill du vara med och utveckla en verksamhet som präglas av vi-känsla och ett gott samarbetsklimat? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans.

Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, kontaktpersoner, ledsagarservice och bemanningsenhet. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom avdelningen arbetar idag 12 enhetschefer som sitter samlade i centrala Skövde.

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt ansvarsområde som enhetschef blir att, med individens behov i centrum, leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde. Till din hjälp finns erfarna kollegor, flertalet tekniska system samt stödfunktioner inom HR, ekonomi och utveckling.

Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande, driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter. Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både intern och externt.

Som enhetschef ansvarar du för och arbetar med att skapa engagemang och delaktighet i en arbetsgrupp om ca 25 medarbetare. Du är direkt underställd Avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer. Du har ett antal ärenden med assistans, ledsagning och avlösning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning (examen) med beteendevetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av ledande befattning inkluderat ekonomi och verksamhetsansvar. Meriterande är kännedom om LSS-lagstiftningen samt goda kunskaper inom arbetsrätt.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du behöver kunna prioritera effektivt för att hålla tidsramar. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet och arbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har förståelse för hur kostnader, intäkter och effektivitet påverkar verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv och arbetar bra med komplexa frågor och problem.

ÖVRIGT
Vi planerar att genomföra våra intervjuer 3, 6 och 9 september. Håll om möjligt de dagarna öppna i din kalender, besked om du går vidare i rekryteringsprocessen ges under v 34-35.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Enhetschef till dagligverksamhet

Är du engagerad och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef då en av våra kollegor går i pension vid årsskiftet. Avdelningen består av bostad med särskild service och daglig verksamhet. Vi arbetar med individens behov i centrum och ge möjlighet till att kunna leva självständigt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer. Enhetschefernas kontor är belägna cent... Visa mer
Är du engagerad och brinner för utveckling, då kanske detta är en tjänst för dig? Nu söker vi en ny enhetschef då en av våra kollegor går i pension vid årsskiftet.

Avdelningen består av bostad med särskild service och daglig verksamhet. Vi arbetar med individens behov i centrum och ge möjlighet till att kunna leva självständigt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget i Skövde.

I rollen som enhetschef blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka och må bra på jobbet. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet är i huvudsak uppdelat i fyra arbetsområden och finns med olika inriktningar inom hela kommunen. Du kommer att driva en verksamhet med individens behov i centrum och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Inom daglig verksamhet arbetar 3 enhetschefer, ca 65 medarbetare och ca 250 brukare. Enhetscheferna har ett gemensamt ansvar för hela verksamheten. Varje enhetschef har i det dagliga arbetet ansvar för olika arbetsområden. I rollen ingår personalansvar för ca 30 medarbetare.

Som enhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och medarbetare utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vi ser gärna att du har kunskap inom LSS.

Vi söker en trygg, positiv och engagerad enhetschef som har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och tycker om att arbeta tillsammans med andra.
Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Intervjuer är planerade fredag v. 37 och tisdag v. 38.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Vi söker en Enhetschef till Bemanningsenheten inom sektor vård och omsorg!

Attraheras du av att leda andra människor och operativt arbete med schemaläggning och bemanningsplanering? Tycker du som vi, att individens behov skall vara i centrum? Vill du vara med och utveckla en verksamhet som präglas av vi-känsla och ett gott samarbetsklimat? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en Enhetschef till Bemanningsenheten inom sektor vård och omsorg! Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande... Visa mer
Attraheras du av att leda andra människor och operativt arbete med schemaläggning och bemanningsplanering? Tycker du som vi, att individens behov skall vara i centrum? Vill du vara med och utveckla en verksamhet som präglas av vi-känsla och ett gott samarbetsklimat? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en Enhetschef till Bemanningsenheten inom sektor vård och omsorg!

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Bemanningsenheten är en stödfunktion för sektorn vad gäller bemanning och rekrytering. På enheten finns ytterligare en enhetschef, planeringsledare, verksamhetsledare samt vård- och omsorgspersonal.

Du är direkt underställd avdelningschef för avdelningen för personlig assistans och du ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer. Inom avdelningen arbetar idag 12 enhetschefer som sitter samlade i centrala Skövde.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvarsområdet är att tillsammans med enhetschefskollega leda, organisera och utveckla arbetet på bemanningsenheten. Då bemanningsenheten har ett sektorsövergripande uppdrag ingår ett brett samarbete inom hela sektorn. Till din hjälp finns också stödfunktioner inom HR, ekonomi och utveckling samt flertalet tekniska system.

Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande och driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar dina medarbetare på distans i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt. Din arbetsgrupp består av både tillsvidareanställda och timanställda medarbetare.

Tjänsten innebär också operativt arbete med schemaläggning och bemanningsplanering; en unik roll med en kombination av ledarskap och operativt arbete. Helgtjänstgöring ingår i anställningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för uppdraget. Du har erfarenhet av ledande befattning inkluderat ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar. Du har också en mycket god systemvana. Meriterande är erfarenhet av schemaläggning och bemanningsplanering samt goda kunskaper inom arbetsrätt.

Du har ett sinne för logistik och administration samt är processorienterad. Du behöver kunna prioritera effektivt för att hålla tidsramar. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet och arbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har kunskap om hur kostnader, intäkter och effektivitet påverkar verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv och arbetar bra med komplexa frågor och problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, så väl i tal som i skrift.

ÖVRIGT
Vi planerar att genomföra våra intervjuer 10 och 16 september. Håll om möjligt de dagarna öppna i din kalender, besked om du går vidare i rekryteringsprocessen ges under v 36.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Enhetschef gruppbostad

Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget. Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiver... Visa mer
Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget.

Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiverande och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar i team med olika professioner för att uppnå ett samordnat stöd till individen.

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldra. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med brukare som har sitt boende på gruppbostad. Du kommer att driva en verksamhet med brukarnas behov i fokus och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som chef och ledare har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och medarbetare utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Medborgare som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har erfarenhet från ledande befattning, meriterande är erfarenhet från arbete som chef. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg samt kunskap om LSS.

Vi söker en trygg ledare som har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. Du är positiv, arbetar bra tillsammans med andra och engagerad i ditt arbete. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och självgående.
Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav för denna roll.

ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Enhetschef gruppbostad

Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget. Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiver... Visa mer
Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget.

Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiverande och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar i team med olika professioner för att uppnå ett samordnat stöd till individen.

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldra. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med brukare som har sitt boende på gruppbostad. Du kommer att driva en verksamhet med brukarnas behov i fokus och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som chef och ledare har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och medarbetare utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Medborgare som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har erfarenhet från ledande befattning, meriterande är erfarenhet från arbete som chef. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg samt kunskap om LSS.

Vi söker en trygg ledare som har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. Du är positiv, arbetar bra tillsammans med andra och engagerad i ditt arbete. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och självgående.
Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav för denna roll.

ÖVRIGT
Vi planerar genomföra intervjuer 18 samt 19 december. Intervjuerna sker i två steg, först intervju med arbetsgivarföreträdare och efter det intervju med fackliga parter.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Vi söker engagerad enhetschef till gruppbostad

Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget. Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiver... Visa mer
Avdelningen består av gruppbostäder och daglig verksamhet. Vi arbetar för att brukarna ska leva så självständigt som möjligt, känna delaktighet och trygghet i sin vardag. Avdelningen består idag av 12 enhetschefer som ansvarar för 2-3 verksamheter i Skövde kommun. Enhetschefernas kontor är belägna centralt vid Sandtorget.

Vår målsättning är att erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan och vi arbetar sedan många år utifrån ett aktiverande och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar i team med olika professioner för att uppnå ett samordnat stöd till individen.

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Vi erbjuder ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldra. Vår verksamhet präglas av mänskliga värden och vi vill skapa trygghet för de personer som behöver vårt stöd.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med brukare som har sitt boende på gruppbostad. Du kommer att driva en verksamhet med brukarnas behov i fokus och tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten för att tillgodose dem på bästa möjliga sätt.

Som chef och ledare har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamhet och medarbetare utifrån verksamhetens uppställda mål. Det innebär att du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Medborgare som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har erfarenhet från ledande befattning, meriterande är erfarenhet från arbete som chef. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg samt kunskap om LSS.

Vi söker en trygg ledare som har viljan att utveckla och förmåga att driva processer framåt mot uppsatta mål. Du är positiv, arbetar bra tillsammans med andra och engagerad i ditt arbete. För att trivas i denna roll ser vi att du är flexibel, driven och självgående.
Dina kunskaper i svenska är goda, såväl tal som skrift. Körkort B är ett krav för denna roll.

ÖVRIGT
Vår rekryteringsprocess sker i flera olika steg. Steg ett är intervju med HR-partner och dessa intervjuer är inplanerade till v. 45. Steg två är intervju med rekryterande chef samt fackliga parter, detta intervjutillfälle är inplanerat till v. 46.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Enhetschef till Personlig assistans

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans. Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, stödteam, kontaktperson, ledsagarservice och bemanningsenheten. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom personlig assistans arbetar idag 15 enhetschefer. Enhetscheferna inom personlig assistans... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans.

Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, stödteam, kontaktperson, ledsagarservice och bemanningsenheten. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom personlig assistans arbetar idag 15 enhetschefer. Enhetscheferna inom personlig assistans sitter samlade i centrala Skövde.

Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt ansvarsområde som enhetschef blir att, med individens behov i centrum, leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde. Till din hjälp finns erfarna kollegor och medarbetare. Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande och driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter.

Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både intern och externt.

Som enhetschef ansvarar du för och arbetar med att skapa engagemang och delaktighet i en arbetsgrupp om ca 25-30 medarbetare.
Du är direkt underställd Avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuell introduktionsplan samt en mentor för att på bästa vis kunna sätta dig in i verksamheten.
Till din hjälp finns även stödfunktioner inom personal- och ekonomi, samt flertalet tekniska system.


KVALIFIKATIONER
För att söka tjänsten behöver du ha högskoleutbildning (examen) med beteendevetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av ledande befattning inkluderat ekonomi och verksamhetsansvar samt kännedom om LSS-lagstiftningen.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du behöver kunna prioritera effektivt för att hålla tidsramar. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet och arbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har förståelse för hur kostnader, intäkter och effektivitet påverkar verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv och arbetar bra med komplexa frågor och problem.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, så väl i tal som i skrift.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav, då tjänsten kräver en del förflyttningar.


ÖVRIGT
Vi planerar att hålla de första intervjuerna 4/6, 5/6 och 7/6 så håll om möjligt dessa tider öppna i din kalender.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre

Enhetschef till Personlig assistans

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans då vår kollega går i pension efter årsskiftet. Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, kontaktpersoner, ledsagarservice och bemanningsenhet. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom avdelningen arbetar idag 15 enhetschefer som sitter s... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker nu en Enhetschef till personlig assistans då vår kollega går i pension efter årsskiftet.

Avdelning för personlig assistans ansvarar för personlig assistans, korttidsvistelse, boendestöd, kontaktpersoner, ledsagarservice och bemanningsenhet. Med våra medarbetare erbjuder vi ett brett utbud av stöd, hjälp och omsorg till människor i alla åldrar. Inom avdelningen arbetar idag 15 enhetschefer som sitter samlade i centrala Skövde.

I rollen blir du en del av sektor vård och omsorg. Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande. Sektorns målbild är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt ansvarsområde som enhetschef blir att, med individens behov i centrum, leda, organisera och utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde. Till din hjälp finns erfarna kollegor och medarbetare samt en enhetssamordnare som kommer att vara på plats 2020. Du har ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar inom ditt chefsområde och du arbetar på ett sådant sätt att beslutade mål och åtaganden uppfylls. Du arbetar förebyggande och driver verksamhetens utveckling framåt och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Du arbetar med det systematiska arbetsmiljöarbetet där teamkänsla, trivsel och delaktighet genomsyrar arbetet. Du coachar och stöttar personal i det dagliga arbetet samt koordinerar och utvecklar arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt för såväl brukare som personal. Tjänsten innebär en hel del administrativa uppgifter. Rollen innebär också samverkan med brukare, anhöriga och ställföreträdare samt andra samverkanspartners, både intern och externt.

Som enhetschef ansvarar du för och arbetar med att skapa engagemang och delaktighet i en arbetsgrupp om ca 25-30 medarbetare. Du är direkt underställd Avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp med övriga enhetschefer. Du har ca sex ärenden med assistenter samt ledsagarärenden.

Som ny medarbetare hos oss får du en individuell introduktionsplan samt en mentor för att på bästa vis kunna sätta dig in i verksamheten. Till din hjälp finns även stödfunktioner inom personal- och ekonomi, samt flertalet tekniska system.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning (examen) med beteendevetenskaplig inriktning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av ledande befattning inkluderat ekonomi och verksamhetsansvar samt kännedom om LSS-lagstiftningen.

Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du behöver kunna prioritera effektivt för att hålla tidsramar. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer i arbetsrelaterade frågor och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Som kollega tillför du entusiasm och energi till arbetet och arbetar bra med andra människor. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har förståelse för hur kostnader, intäkter och effektivitet påverkar verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv och arbetar bra med komplexa frågor och problem.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, så väl i tal som i skrift. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav, då tjänsten kräver en del förflyttningar.

ÖVRIGT
Vi planerar att genomföra våra intervjuer 10 samt 11 oktober. Håll om möjligt de dagarna öppna i din kalender, besked om du går vidare i rekryteringsprocessen ges under vecka 40.

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Visa mindre