Lediga jobb som Arbetsledare, städ/Städledare i Skövde

Se lediga jobb som Arbetsledare, städ/Städledare i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Vill du bli vår nästa Servicechef?

Är du en erfaren och målmedveten ledare som motiveras av utmaningar? Drivs du av att arbeta i en ledande roll och hjälpa dina medarbetare att växa och utvecklas? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Är du den vi söker? Då kan vi erbjud en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken Service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus! Om Dann... Visa mer
Är du en erfaren och målmedveten ledare som motiveras av utmaningar? Drivs du av att arbeta i en ledande roll och hjälpa dina medarbetare att växa och utvecklas? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Är du den vi söker? Då kan vi erbjud en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken Service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus!

Om Dannebacken Service
Dannebacken service erbjuder hållbara servicetjänster för arbetsplatser, fastigheter och hem. Under årtionden har vi genom kunnighet och engagemang levererat rena, trivsamma och säkra miljöer till våra kunder. Vi skapar mervärde genom att värna om kvalitet i alla led.
Vi är verksamma i Västra Götaland och de flesta verksamhetsområden finns representerade i våra uppdrag såsom; kontor, fastigheter, utbildning, industri, handel, vård och privata hem med mera. Vi har kontor i Göteborg, Trollhättan, Skövde och Borås. Vi är över 200 medarbetare som tillsammans ser till att göra våra kunder nöjda.


Vår vision är att bli Sveriges mest renommerade serviceföretag. Ett företag där medarbetarnas kompetens och engagemang bidrar till företagets tillväxt och hållbara utveckling.


Ditt uppdrag
I rollen som Servicechef ansvarar du för att driva och utveckla arbetet på driftenheten i Skövde, som i dagsläget bestående av 40 medarbetare som arbetar med lokalvård hos våra kunder. Du har ansvar för verksamhet, budget och personal och du rapporterar till Verksamhetschefen. Vidare kommer du driva arbetet med att utveckla driftenheten för att hålla en hög servicenivå gentemot våra kunder. Särskilt fokus i uppdraget kommande år är att driva företagets verksamhet framåt i enlighet med affärsplan, mål och strategier.
I rollen ingår även att säkerställa en god arbetsmiljö för dina medarbetare, hålla i medarbetarsamtal och lönesamtal samt arbetar aktivt med målstyrning. Självklart representerar du också Dannebacken Service utifrån vår värdegrund genom att vara professionell, engagerad, personlig och tydlig.
På Dannebacken Service tror vi att frihet under ansvar, gott samarbete och flexibilitet bidrar till välmående personal och en god balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvårdbidrag.


Du kan
För denna tjänst söker vi dig som:
- Dokumenterad ledarskapserfarenhet
- Har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
- Har haft budgetansvar i tidigare arbete
- Har god IT- och systemvana, inklusive Office-paketet
- Kan uttrycka dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift
- Har B-körkort
Det är även meriterande om du:
- Har erfarenhet från städbranschen
- Erfarenhet av systemet Tengella


Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som:
- Är lyhörd, engagerad och bjuder in till dialog
- Är en tydlig ledare med god beslutsfattningsförmåga
- Har ett affärsmässigt angreppssätt och arbetar med ständiga förbättringar
- Är målmedveten och arbetar aktivt med målstyrning
- Delar med dig av dina erfarenheter lika mycket som du lyssnar och lyfter andra medarbetare/kollegor
- Strukturerad och goda administrativ förmåga


På Dannebacken Service är vi övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Vi strävar därför efter att vara en värd för alla och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.


Mer information
Tjänsterna är heltid och tillsvidare. Vi kommer att tillämpa sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Skövde med omnejd. För mer information är du välkommen att kontakta oss på mail [email protected]
Ansökan mailas med personligt brev och CV samt två referenser via [email protected] senast 2023-10-02. Märk ansökan med referens: Servicechef


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren arbetsledare - lokalvård/servicetjänster

Om tjänsten: Vi förstärker vår organisation behöver en arbetsledare till inom område Skaraborg med fokus på lokalvård och servicetjänster. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter och personaluppföljning för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha en till två team/gruppledare under dig. Ditt personalansvar omfattar ... Visa mer
Om tjänsten:
Vi förstärker vår organisation behöver en arbetsledare till inom område Skaraborg med fokus på lokalvård och servicetjänster. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter och personaluppföljning för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha en till två team/gruppledare under dig. Ditt personalansvar omfattar 30 till 35 medarbetare. Eftersom våra kunder och medarbetare finns över ett stort geografiskt område så förekommer en hel del resor.

Din profil:
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten, stresstålig och inneha en stor portion servicekänsla. Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Förmåga att växla mellan att strukturerat arbete men ändå ha känslan för en hög flexibilitet i arbetet. Du bör kunna utveckla goda relationer med såväl personal, leverantörer och kunder, då det innefattar kontakter med dessa på daglig basis.

Vi ser gärna att du har:

- Flera års erfarenhet av yrket (arbetsledare inom lokalvård)
- Goda ledaregenskaper med några års erfarenhet som ledare
- En god planeringsförmåga
- Lämplig utbildning för ändamålet
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus
- En god koordinationsförmåga
- SRY eller PRYL-certifikat
- God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Word & Excel.
- B-körkort (ett krav)


Vi erbjuder dig:

- Bil, telefon, samt alla andra hjälpmedel som behövs
- En bra "back-up" i form av stöttande kollegor med lång erfarenhet
- Goda utvecklingsmöjligheter, då organisationen växer stadigt
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker
- Bra villkor, kollektivavtal och relevant utbildning.


För att lyckas:
Vi tror att du är i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag. Du skall gilla att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet", men det är exakt vad du kommer att vara här. Samarbetet med din stora kund och dina driftledare är A och O, och det är vi TILLSAMMANS som skall se till att detta blir ett kul och attraktivt jobb. Till sist så är det din personlighet som kommer att vara avgörande.

Vi jobbar med tjänstelevereras över hela Skaraborg och din placeringsort är Skövde.

Så, bifoga personligt brev, CV och gärna en kort videopresentation av dig själv.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-12-10, urval sker löpande. Visa mindre

Arbetsledare sökes till Skaraborg

Om företaget: Rimab är ett serviceföretag som grundades i Göteborg 1989. Under drygt 30 år har vi arbetat för att våra kunder ska kunna lägga fokus på sin kärnverksamhet, genom att utveckla och effektivisera servicefunktioner som förenklar kundernas vardag. Huvud kontoret ligger i Mölndal, vi är etablerade i Skövde, Västerås och Umeå och bolaget består av cirka 350 anställda. Besök och läs gärna mer på vår hemsida rimab.com Om tjänsten:? Vi förstärker vår... Visa mer
Om företaget:
Rimab är ett serviceföretag som grundades i Göteborg 1989. Under drygt 30 år har vi arbetat för att våra kunder ska kunna lägga fokus på sin kärnverksamhet, genom att utveckla och effektivisera servicefunktioner som förenklar kundernas vardag.
Huvud kontoret ligger i Mölndal, vi är etablerade i Skövde, Västerås och Umeå och bolaget består av cirka 350 anställda.
Besök och läs gärna mer på vår hemsida rimab.com

Om tjänsten:?
Vi förstärker vår organisation och?behöver ytterligare en arbetsledare inom område Skaraborg?med fokus på lokalvård och servicetjänster. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om kvalitetsuppföljning, planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter och personaluppföljning för optimal tjänsteleverans.?

Din profil:?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten, stresstålig och inneha en stor portion servicekänsla. Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Förmåga att växla mellan att strukturerat arbete men ändå ha känslan för en hög flexibilitet i arbetet. Du bör kunna utveckla goda relationer med såväl personal, leverantörer och kunder, då det innefattar kontakter med dessa på daglig basis.


Vi ser gärna att du har:

- Flera års erfarenhet av yrket (arbetsledare inom lokalvård)

- Goda ledaregenskaper med några års erfarenhet som ledare ?
- Goda erfarenheter inom ekonomi
- En god planeringsförmåga
- Lämplig utbildning för ändamålet
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus


- En god koordinationsförmåga
- SRY eller PRYL-certifikat
- God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Word & Excel.?
- B-körkort (ett krav)Vi?erbjuder?dig:

- Bil,?telefon, samt alla andra hjälpmedel som behövs
- En bra "back-up" i form av stöttande kollegor med lång erfarenhet
- Goda utvecklingsmöjligheter, då organisationen växer stadigt
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker
- Bra villkor, kollektivavtal och relevant utbildning.För att lyckas:
Vi tror att du är i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag. Du skall gilla att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet", men det är exakt vad du kommer att vara här. Samarbetet med dina kunder och medarbetare är A och O, och det är vi TILLSAMMANS som skall se till att detta blir ett kul och attraktivt jobb. Till sist så är det din personlighet som kommer att vara avgörande.

Har ni frågor om tjänsten kontakta: [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Lokalvård Skövde

Om företaget  Rimab utvecklar och effektiviserar servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet. På Rimab erbjuder vi alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet: lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice.   Vill du vara med och utveckla en tjänsteleverans som Sitechef till en ny och stor kund i Skaraborgsregionen? Ditt team väntar Du kommer att ingå i ett team med erfarna kol... Visa mer
Om företaget 
Rimab utvecklar och effektiviserar servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet.

På Rimab erbjuder vi alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet: lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice.

 

Vill du vara med och utveckla en tjänsteleverans som Sitechef till en ny och stor kund i Skaraborgsregionen?


Ditt team väntar
Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om att planera, samordna, leda och fördela arbetsuppgifter för en optimal tjänste­leverans.

Du är långt ifrån ensam. Till din hjälp har du kunniga kollegor och två gruppledare under dig. Du kommer att ha personalansvar för 30–35 medarbetare. 

Känner du igen dig själv?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten och inneha en stor portion servicekänsla.

Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Du har förmågan att växla mellan att strukturerat arbete, men ändå ha känslan för hög flexibilitet. Du är känd för att utveckla goda relationer med medarbetare, leverantörer och kunder – kontakter du har varje dag.

Din bakgrund, dina egenskaper
Stämmer vår bild av dig?

- Flera års erfarenhet av liknande arbete.
- En god planeringsförmåga.
- Lämplig utbildning för ändamålet.
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus.
- En god koordinationsförmåga.
- B-körkort (ett krav).
- SRY-/PRYL-certifikat och goda ledaregenskaper.
- God administrativ förmåga.

Din personlighet avgör
Det är din personlighet som är avgörande. Är du i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag? Bra.

Du gillar att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet." Samarbetet med din stora, nya kund och dina driftledare är A och O. Så här långt har du säkert förstått att du är viktig för oss, men det är ändå tillsammans som vi skapar ett kul och attraktivt jobb.

Något av det vi erbjuder utöver ett ovanligt attraktivt jobb
- Goda utvecklingsmöjligheter – vår organisation växer stadigt.
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker.
- Utmärkta villkor, kollektivavtal och relevant utbildning.
- Bil, telefon och alla andra hjälpmedel som behövs.
- Stöd i form av kollegor med lång erfarenhet och djup kunskap.

Placeringsort är förslagsvis Skövde. Men tjänsten levereras till hela Skaraborg.

Kontakt och ansökan
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Prima Rekrytering AB. Har du frågor, så tveka inte att kontakta Seniorkonsult Per Grytter tel. 0760-253596. Din ansökan skickar du in via Prima Rekryterings hemsida, www.primarekrytering.se snarast.

Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Visa mindre

Arbetsledare - lokalvård/servicetjänster

Om tjänsten: Vi förstärker vår organisation behöver en arbetsledare till inom område Skaraborg med fokus på lokalvård och servicetjänster. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter och personaluppföljning för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha en till två team/gruppledare under dig. Ditt personalansvar omfattar ... Visa mer
Om tjänsten:
Vi förstärker vår organisation behöver en arbetsledare till inom område Skaraborg med fokus på lokalvård och servicetjänster. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter och personaluppföljning för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha en till två team/gruppledare under dig. Ditt personalansvar omfattar 30 till 35 medarbetare. Eftersom våra kunder och medarbetare finns över ett stort geografiskt område så förekommer en hel del resor.

Din profil:
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten och inneha en stor portion servicekänsla. Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Förmåga att växla mellan att strukturerat arbete men ändå ha känslan för en hög flexibilitet i arbetet. Du bör kunna utveckla goda relationer med såväl personal, leverantörer och kunder, då det innefattar kontakter med dessa på daglig basis.

Vi ser gärna att du har:

- Flera års erfarenhet av yrket (arbetsledare inom lokalvård)
- Goda ledaregenskaper med några års erfarenhet som ledare
- En god planeringsförmåga
- Lämplig utbildning för ändamålet
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus
- En god koordinationsförmåga
- SRY eller PRYL-certifikat
- God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Word & Excel.
- B-körkort (ett krav)


Vi erbjuder dig:

- Bil, telefon, samt alla andra hjälpmedel som behövs
- En bra "back-up" i form av stöttande kollegor med lång erfarenhet
- Goda utvecklingsmöjligheter, då organisationen växer stadigt
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker
- Bra villkor, kollektivavtal och relevant utbildning.


För att lyckas:
Vi tror att du är i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag. Du skall gilla att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet", men det är exakt vad du kommer att vara här. Samarbetet med din stora kund och dina driftledare är A och O, och det är vi TILLSAMMANS som skall se till att detta blir ett kul och attraktivt jobb. Till sist så är det din personlighet som kommer att vara avgörande.

Vi jobbar med tjänstelevereras över hela Skaraborg och din placeringsort är Skövde.

Så, bifoga personligt brev, CV och gärna en kort videopresentation av dig själv.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-02-10, urval sker löpande.

Kontaktperson
Lars Bergström, Platschef, [email protected], 0735 - 44 34 40 Visa mindre

Arbetsledare Lokalvård Skövde

Om företaget  Rimab utvecklar och effektiviserar servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet. På Rimab erbjuder vi alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet: lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice.   Vill du vara med och utveckla en tjänsteleverans som Sitechef till en ny och stor kund i Skaraborgsregionen? Ditt team väntar Du kommer att ingå i ett team med erfarna kol... Visa mer
Om företaget 
Rimab utvecklar och effektiviserar servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet.

På Rimab erbjuder vi alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet: lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice.

 

Vill du vara med och utveckla en tjänsteleverans som Sitechef till en ny och stor kund i Skaraborgsregionen?


Ditt team väntar
Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om att planera, samordna, leda och fördela arbetsuppgifter för en optimal tjänste­leverans.

Du är långt ifrån ensam. Till din hjälp har du kunniga kollegor och två gruppledare under dig. Du kommer att ha personalansvar för 30–35 medarbetare. 

Känner du igen dig själv?
För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten och inneha en stor portion servicekänsla.

Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Du har förmågan att växla mellan att strukturerat arbete, men ändå ha känslan för hög flexibilitet. Du är känd för att utveckla goda relationer med medarbetare, leverantörer och kunder – kontakter du har varje dag.

Din bakgrund, dina egenskaper
Stämmer vår bild av dig?

- Flera års erfarenhet av liknande arbete.
- En god planeringsförmåga.
- Lämplig utbildning för ändamålet.
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus.
- En god koordinationsförmåga.
- B-körkort (ett krav).
- SRY-/PRYL-certifikat och goda ledaregenskaper.
- God administrativ förmåga.

Din personlighet avgör
Det är din personlighet som är avgörande. Är du i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag? Bra.

Du gillar att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet." Samarbetet med din stora, nya kund och dina driftledare är A och O. Så här långt har du säkert förstått att du är viktig för oss, men det är ändå tillsammans som vi skapar ett kul och attraktivt jobb.

Något av det vi erbjuder utöver ett ovanligt attraktivt jobb
- Goda utvecklingsmöjligheter – vår organisation växer stadigt.
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker.
- Utmärkta villkor, kollektivavtal och relevant utbildning.
- Bil, telefon och alla andra hjälpmedel som behövs.
- Stöd i form av kollegor med lång erfarenhet och djup kunskap.

Placeringsort är förslagsvis Skövde. Men tjänsten levereras till hela Skaraborg.

Kontakt och ansökan
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Prima Rekrytering AB. Har du frågor, så tveka inte att kontakta Seniorkonsult Per Grytter tel. 0760-253596. Din ansökan skickar du in via Prima Rekryterings hemsida, www.primarekrytering.se snarast.

Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Visa mindre

Arbetsledare Skövde med omnejd

Få varierade dagar som arbetsledare på Sodexo! De kommande åren kommer att bli spännande om man är en del av Sodexo. Just nu är vi i en stark tillväxtfas i Skövdeområdet, vilket du som arbetsledare kommer att få vara en central del av. Om du är redo att coacha dina arbetsteam till att leverera service i toppklass till våra kunder - varmt välkommen att läsa vidare! Hos oss är arbetsmiljö och säkerhet i fokus! Sodexo är Nordens ledande Service Managementf... Visa mer
Få varierade dagar som arbetsledare på Sodexo!

De kommande åren kommer att bli spännande om man är en del av Sodexo. Just nu är vi i en stark tillväxtfas i Skövdeområdet, vilket du som arbetsledare kommer att få vara en central del av. Om du är redo att coacha dina arbetsteam till att leverera service i toppklass till våra kunder - varmt välkommen att läsa vidare!

Hos oss är arbetsmiljö och säkerhet i fokus!

Sodexo är Nordens ledande Service Managementföretag. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att förbättra livskvalitén i vardagen. På Sodexo Transport i Skövde med omnejd utför vi städningar på tågen ute i trafiken. Arbetet sker året runt, dygnet runt, då de olika fordonen är verksamma under olika tider! 

På Sodexo så är säkerhet A och O. Hos oss är det en självklarhet att alla anställda ska känna sig 100 procent trygga i hur arbetet ute i tågmiljön ska utföras på ett så arbetsmiljövänligt sätt som möjligt. Som arbetsledare här behöver du därför inte vara rädd för att sakna någon utbildning - vi utbildar alla anställda i säkerhet internt!

Var med och påverka vår framtid!

Som arbetsledare på Sodexo blir ingen dag den andra lik, arbetet innebär en stor variation av uppgifter! Vi utför arbete åt en rad olika kunder genom att sköta städning på tågen, lokalvård i kundernas lokaler, samt uppsättning av dekaler och placering av broschyrer i stolsfickorna. Ditt huvuduppdrag blir att leda dina arbetsteam och driva arbetet framåt på ett engagerat sätt med hänvisning till säkerhet och arbetsmiljö. När du inte är ute på fält utför du schemaläggning och planerar utbildningar och eventuella nyrekryteringar. Den dagliga driften sker i Skövde, men du kommer även att vara ansvarig för orterna Nässjö, Falköping, Mariestad och Lidköping vilket innebär en del resande i tjänsten.

Vår ambition är att du ska stanna länge hos oss och att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, därför arbetar vi under devisen ´frihet under ansvar´. Det betyder att så länge du visar driv och engagemang kommer du att få det fulla förtroendet att lägga upp ditt arbete på det sätt som passar dig bäst. Vi är relativt nya på marknaden i Skövde med omnejd och du kommer därför att få stora möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta utveckling. Får du en idé på hur vi kan ta nästa steg eller bearbeta nya kunder så kör vi! Skulle du längs vägen vara hungrig på nya ansvarsområden står dörrarna alltid öppna.

Du - en naturlig ledare som brinner för att driva arbetet framåt! 

Är du personen som alltid har varit den självklara ledaren bland dina vänner? Då kanske du är helt rätt för den här tjänsten!

Vi vet att du kan ha förvärvat dig din erfarenhet på olika håll och väljer därför att inte lägga så stor vikt vid vad du har gjort tidigare. Din förmåga att leda och föra en arbetsgrupp framåt är snarare det viktigaste för oss! Skulle du, förutom att vara en förträfflig ledare, även ha arbetat inom logistik eller städ tidigare är du en riktig toppkandidat i våra ögon! 

Våra anställda har olika bakgrund och det är därför viktigt att du är en tålmodig och kommunikativ person som kan förklara saker på ett pedagogiskt sätt. Struktur ligger i din natur och du ser alltid möjligheter före hinder. När oväntade situationer uppstår finns du där med påhittiga lösningar för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för såväl kunden som dina medarbetare!

Känner du att du passar in på beskrivningen? Är du redo att ta steget och bli arbetsledare på Sodexo? Vi hoppas det och ser fram emot att läsa din ansökan! 

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee, senast den 17 november 2019.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Maria Andersson, 08-5788 4612 Visa mindre

Gruppchef till lokalvården

Skövde är en framtids stad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsa... Visa mer
Skövde är en framtids stad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Sektor service ansvarar för måltidsverksamhet, lokalvård och fastighetsskötsel, skötsel av gator, parker och skog, anläggningsarbeten, ledningsnätsarbeten, reparations- och verkstadsarbeten för kommunens maskiner och fordon och vissa andra externt efterfrågade tjänster. Vidare ansvarar sektorn för att försörja kommunens verksamheter med lokaler och förvalta de fastigheter där kommunal verksamhet bedrivs.

Fastighetsservice består av ca 200 medarbetare och har som huvuduppdrag att verka för service med hög kvalitet inom områdena lokalvård, fastighetsskötsel, drift, el och teknik. En enhetschef och tre gruppchefer ansvarar för lokalvården. Inom enheten för lokalvård jobbar ca 120 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som gruppchef inom lokalvården ansvarar du för ett 40-tal medarbetare.
Du kommer att ha ett tätt samarbete med dina chefskollegor för att planera och leda den dagliga verksamheten för medarbetarna, utifrån våra uppställda mål.

Medarbetarsamtal, lönesamtal och arbetsmiljö är en del av ansvaret.
Som gruppchef har du kontinuerlig dialog med våra beställare/kunder inom andra sektorer i kommunen samt våra externa leverantörer och entreprenörer.

Våra ledord är kvalité, kundfokus, flexibilitet och effektivitet. Tillsammans med kollegor kommer du vara med och leda utvecklingsarbete för att ta tillvara på framtidens teknik och digitaliseringens möjligheter inom lokalvård.

Som ledare ansvarar du för att inspirera medarbetare till utveckling.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har chef eller ledaransvar i din nuvarande roll. Vi ser gärna att du har kunskap om lokalvård.

Du är självgående som chef och ledare och har god förmåga att planera din egen dag och dina medarbetares där så behövs.

Du har god samarbetsförmåga, för oss innebär det viljan av ständigt lärande och idéutbyte med så väl kollegor och medarbetare, där samarbetet för verksamheten framåt. För dig som chef och ledare är tydlig kommunikation och daglig återkoppling en självklarhet. Du är bekväm och tydlig i ditt beslutsfattande.

Arbetet kräver att du har god förmåga att planera och när så uppdrag kräver vara flexibel.
Det är särskilt viktigt att du har en god servicekänsla, för oss innebär det att du är lyhörd och har ett professionellt bemötande gentemot kund och kollegor samt levererar tjänster i god tid.

Som chef är du en god förebild för dina medarbetare i ditt ledarskap.

B-körkort är ett krav


ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare med stor erfarenhet till expansivt företag

Om tjänsten: Vi behöver en arbetsledare till ett nytt stort projekt i Skaraborgsregionen, där du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha 2 st team/gruppledare under dig. Du kommer att ha personalansvar för ca 30-35 medarbetare. Din profil: För att trivas i rollen bör du v... Visa mer
Om tjänsten:

Vi behöver en arbetsledare till ett nytt stort projekt i Skaraborgsregionen, där du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor där uppdraget till stor del handlar om planering, samordning, leda och fördela arbetsuppgifter för optimal tjänsteleverans. Till din hjälp kommer du förutom kunniga kollegor ha 2 st team/gruppledare under dig. Du kommer att ha personalansvar för ca 30-35 medarbetare.

Din profil:

För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten och inneha en stor portion servicekänsla. Vi söker dig som båda kan leda och samtidigt entusiasmera din personal till att varje dag prestera på hög nivå. Förmåga att växla mellan att strukturerat arbete men ändå ha känslan för en hög flexibilitet i arbetet. Du bör kunna utveckla goda relationer med såväl personal, leverantörer och kunder, då det innefattar kontakter med dessa på daglig basis.

Vi ser gärna att du har:

- Flera års erfarenhet av yrket
- En god planeringsförmåga
- Lämplig utbildning för ändamålet
- En riktigt hög servicekänsla med flexibilitet i fokus
- En god koordinationsförmåga
- B-körkort (ett krav)
- SRY / PRYL-certifikat och goda ledaregenskaper
- God administrativ förmåga


Vi erbjuder dig:

- Alla de hjälpmedel som behövs
- En bra "back-up" i form av stöttande kollegor med lång erfarenhet
- Goda utvecklingsmöjligheter, då organisationen växer stadigt
- Ett kul och omväxlande jobb som passar dig som gillar när det händer saker


För att lyckas:

Tror vi att du är i en fas där du känner att du vill utvecklas och redo för en spännande tjänst som inte ser likadan ut varje dag. Du skall gilla att vara det uttjatade begreppet "spindeln i nätet", men det är exakt vad du kommer att vara här. Samarbetet med din stora kund och dina driftledare är A och O, och det är vi TILLSAMMANS som skall se till att detta blir ett kul och attraktivt jobb. Till sist så är det din personlighet som kommer att vara avgörande.

Placeringsort är Skövde. Men tjänsten levereras till hela Skaraborg.

Så, bifoga personligt brev, CV och gärna en kort videopresentation av dig själv.

Ansöker gör du enkelt via knappen nedan, och vi vill ha din ansökan senast den 30/6. Visa mindre

Gruppledare för Tågstädning i Skövde med omnejd

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi gruppledare för tågstäd som utgår från Skövde. Är du den vi letar efter? Sodexo Transport utför städning av tåg på flertalet orter runtom i Sverige. På Sodexo så är säk... Visa mer
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi gruppledare för tågstäd som utgår från Skövde.

Är du den vi letar efter?

Sodexo Transport utför städning av tåg på flertalet orter runtom i Sverige. På Sodexo så är säkerhet A och O. Hos oss är det en självklarhet att alla anställda ska känna sig 100 procent trygga i hur arbetet ute i tågmiljön ska utföras på ett så arbetsmiljövänligt sätt som möjligt. Vi utbildar alla anställda i säkerhet internt.

Vi söker nu efter en ansvarsfull gruppledare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. På centralstationen i Skövde samt orterna Falköping, Nässjö, Mariestad och Lidköping utför vi städningar på tågen ute i trafiken. Eftersom arbetet sker på olika orter så krävs det att du som sökande har körkort. Arbetet sker året runt, främst på kväll och natt och även helgarbete förekommer då de olika fordonen är verksamma under olika tider. 

Som gruppledare är du arbetsledarens förlängda arm och ingår som en del i städteamet, du har som huvudfunktion att leda och fördela arbetet så att servicen verkställs på ett effektivt och korrekt sätt inom angivna tidsramar. Utöver det så ingår det att sköta beställningar av material, viss administration samt att aktivt delta i återkommande möten/utbildningar som finns inom gruppledarens ansvarsområde (t ex APT). Som person bör du tycka om att motivera, engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. 

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning 100% 

Förutsättningar för tjänsten:


• Genomgått grund- och gymnasieskola
• Goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• God fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Körkort

 Det är extra plus om du har:


• Tidigare erfarenhet som ledare
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Erfarenhet av golvvård
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha den snarast men behöver den senast den 31 augusti 2019.

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Gruppledare för Tågstädning i Skövde med omnejd

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi gruppledare för tågstäd som utgår från Skövde. Är du den vi letar efter? Sodexo Transport utför städning av tåg på flertalet orter runtom i Sverige. På Sodexo så är säk... Visa mer
Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi gruppledare för tågstäd som utgår från Skövde.

Är du den vi letar efter?

Sodexo Transport utför städning av tåg på flertalet orter runtom i Sverige. På Sodexo så är säkerhet A och O. Hos oss är det en självklarhet att alla anställda ska känna sig 100 procent trygga i hur arbetet ute i tågmiljön ska utföras på ett så arbetsmiljövänligt sätt som möjligt. Vi utbildar alla anställda i säkerhet internt.

Vi söker nu efter en ansvarsfull gruppledare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. På centralstationen i Skövde samt orterna Falköping, Nässjö, Mariestad och Lidköping utför vi städningar på tågen ute i trafiken. Eftersom arbetet sker på olika orter så krävs det att du som sökande har körkort. Arbetet sker året runt, främst på kväll och natt och även helgarbete förekommer då de olika fordonen är verksamma under olika tider! 

Som gruppledare är du arbetsledarens förlängda arm och ingår som en del i städteamet, du har som huvudfunktion att leda och fördela arbetet så att servicen verkställs på ett effektivt och korrekt sätt inom angivna tidsramar. Utöver det så ingår det att sköta beställningar av material, viss administration samt att aktivt delta i återkommande möten/utbildningar som finns inom gruppledarens ansvarsområde (t ex APT). Som person bör du tycka om att motivera, engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. 

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning 100% 

Förutsättningar för tjänsten:


• Genomgått grund- och gymnasieskola
• Goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
• Vara noggrann, punktlig och flexibel
• God fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
• Körkort

 Det är extra plus om du har:


• Tidigare erfarenhet som ledare
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
• Erfarenhet av golvvård
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning
• Körkort med utökad behörighet B96 eller BE

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Frågor om tjänsten kan du däremot mejla till: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha den snarast men behöver den senast den 15 maj 2019.

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre