Lediga jobb som Analytisk kemist i Skövde

Se lediga jobb som Analytisk kemist i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Laboratorietekniker (VA-Avdelningen)

Ansök    Jul 6    Skövde kommun    Analytisk kemist
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag. Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som... Visa mer
Med detta jobb spelar du en viktig roll tillsammans med oss inom Sektor service. Vårt fokus ligger på att sköta underhåll av olika slag och att leverera de tjänster som beställaren efterfrågar. Vi spelar en stor roll i olika grundläggande funktioner i samhället och människors vardag.

Som medarbetare i Skövde kommun är du en viktig spelare i ett lag som varje dag, året om levererar tjänster och service till våra kunder. Det är i mötet med våra kunder som värdet av vårt arbete uppstår. Vi tror på innovation, delaktighet och ett engagerat ledarskap. Vi tror också på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Vi satsar på dig som medarbetare och erbjuder därför förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag samt flera friskvårdsaktiviteter och erbjudanden. Och det bästa av allt. Vi har plats för fler.

Skövde kommuns organisation är stor och innehåller allt från omsorg, stöd och utbildning för våra medborgare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Arbetet kan se lite olika ut beroende på vilken verksamhet vi arbetar i men alla representerar samma arbetsgivare, Skövde kommun.

Vi är öppna och lyhörda – Vi tar ansvar för helheten – Vi gör varandra bättre – Vi vågar

Välkommen - tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa!ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i enheten Drift och Underhåll med placering på Stadskvarns Avloppsreningsverk. På enheten arbetar ca 20 personer. Här finns gruppledare, projektledare, ingenjörer, tekniker, miljösamordnare, administratör, mekaniker och elektriker. Det finns en bred kompetens på enheten och alla hjälps åt i olika konstellationer beroende på ställd uppgift. Enheten ansvarar för drift och underhåll av våra ca 120 anläggningar, varav 4 reningsverk, runt om i Skövde kommun.

För vår trivsel anordnar vi tillsammans grillningar och andra aktiviteter. Vi har ett gott samarbete med varandra och har en gynnsam spridning av åldrar och kön.

Reningsprocessen är hårt reglerad av lagar och regler och det är viktigt ur ett flergenerationsperspektiv att vi värnar miljön och lever upp till de krav som ställs.
Som laboratorietekniker arbetar du nära processen på reningsverken. Du har en väsentlig del i uppföljningen av reningen och gällande krav.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
• Upprätta provtagningsschema
• Konservera och analysera prover
• Beställning av extern analys
• Tolkning och rapportering av resultat
• Kalibrering av givare
• Bokning av utrustningsunderhåll samt fakturahantering.

I arbetsuppgifterna ingår det att ha en hög hygiennivå både på sig själv och arbetsplatsen.

Ordning och reda är mycket viktigt. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift krävs.

Då vi anser att balans mellan arbete och fritid är viktigt ser vi helst att du bor med max en timmes restid till arbetet.

KVALIFIKATIONER
• Tekniskt eller naturvetenskapligt gymnasieprogram, annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Strukturerat och noggrant arbetssätt
• Körkort klass B

Erfarenhet av laboratoriearbete och vidareutbildning inom kemi och/eller laboratorieteknik är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass III, prövning kommer att ske. Vid icke godkänd prövning avslutas anställningen omedelbart.


ÖVRIGT
Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt internationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.
Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre