Lediga jobb Personalica AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Personalica AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

ICA Kvantum Skövde söker Säljledare Kolonial

ICA Kvantum i Skövde är ett familjeföretag med ca 80 anställda.Vi arbetar oavbrutet för att vara Skövdes bästa matbutik, för dig som vill leva lite godare. Som ansvarig säljledare hos oss kommer du vara med och ansvara över ansvarsområdet kolonial och dryck gällande varuplock, ekonomi, drift, inköp, produktutveckling och inspiration.Arbetsuppgifter:Du skall ansvara över att den dagliga varudriften fungerar och att varje dag varje vecka inspirera kunden med... Visa mer
ICA Kvantum i Skövde är ett familjeföretag med ca 80 anställda.Vi arbetar oavbrutet för att vara Skövdes bästa matbutik, för dig som vill leva lite godare.
Som ansvarig säljledare hos oss kommer du vara med och ansvara över ansvarsområdet kolonial och dryck gällande varuplock, ekonomi, drift, inköp, produktutveckling och inspiration.Arbetsuppgifter:Du skall ansvara över att den dagliga varudriften fungerar och att varje dag varje vecka inspirera kunden med sortiment, inspiration, nyheter och leta aktuella lokala leverantörer inom kolonial/dryck som är en av butikens största avdelning. En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation, prisupplevelser samt att skapa en enhetlig struktur i avdelningen. Ditt ansvar innebär att planera, sätta och förankra rutiner, säljstyra, säljplanera, hålla säljtrycket i avdelningen och ständigt arbeta för att hålla avdelningen frontad och städad.Arbetar varje vecka med beställningar och kampanjer och i befattningen ingår att jobba mot uppsatt budget.
I ditt arbete ingår även att jobba i teamplock i samtliga avdelningar i butiken samt att styra teamet när de plockar i din avdelning.
Tjänsten innebär varuplock, kundservice samt till viss del administrativt arbete. I tjänsten arbetar man varannan helg, varannan helg av de arbetande helgerna är man ansvarig teamledare för hela butiken.
Vi söker dig som:• har ett brinnande intresse för mat och dryck.• älskar kundkontakten och kundservicen.• vill vara med att skapa och utveckla framtidens kolonial och dryckesavdelning.• har mycket god analytisk förmåga och datakunskap.• har mycket goda ekonomiska kunskaper.• har mycket goda ledaregenskaper.• god fysik då tunga lyft förekommer dagligen.
Vi söker dig med initiativförmåga och har stark positiv energi. Du skall vara ett föredöme. Viktigt att se kundens behov och med glädje ge det bästa kundbemötandet. Du skall kunna hantera stressiga situationer och ha förmågan att se helheten i ditt arbete. Du skall vara utåtriktad,tycka om att leda en grupp men också kunna arbeta självständigt.Du skall även vara strukturerad och ha bra ordningssinne, tycka om utveckling och vara engagerad, ha fokus på försäljning, drift och skapa god lönsamhet.

Kvalifikationer:
Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
Mycket goda kunskaper i butiksekonomi
Är strukturerad och har en god kvalitetsmedvetenhet.

Som säljledare rapporterar du till försäljningschefen för avdelningen. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar tillsvidaranställning med inledande provanställning i 6 månader.Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse. Tycker du detta låter intressant och är beredd att satsa fullt ut tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan till oss, intervjuer kommer ske löpandeSkicka in ansökan med CV, personligt brev senast 11/8- 24 till [email protected].
Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Visa mindre