Lediga jobb OnePartnerGroup Jönköping AB i Skövde

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Jönköping AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Inköpschef till WTB Control

WTB Control AB är ett bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och är en sammanslagning av de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB som fusionerades 1 december 2021. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Me... Visa mer
WTB Control AB är ett bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och är en sammanslagning av de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB som fusionerades 1 december 2021. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Med den spetskompetens som finns i organisationen erbjuder WTB allt ifrån miniaggregat, ventilblock, ventiler, ackumulatorer, radiostyrning, filter, pumpar, mätinstrument och motorer till hela system.

Läs mer på: https://wtbcontrol.se/


Vi söker en inköpschef till välmående och satsande WTB Control i Skövde. Vill du förfina inköpsprocessen, leda personal och vara med på en tillväxtresa i en spännande bransch är detta rollen för dig! 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som inköpschef kommer du att få verka för vidareutveckla en bra inköpsprocess och genom det skapa bra affärer för WTB Control. Du kommer att arbeta strategiskt med att leda inköpsarbetet och periodvis vara mer operativ. Du kommer att ha en central roll i att både utveckla de logistiska inköpsflödena så väl som hela bolaget. WTB Control växer och satsar och inköpsfunktionen är en viktig del i företagets framgång. Med stadig tillväxt är det viktigt med lyhördhet för att kunna leda och parera för de förändringar som sker. 

Du är van användare av de system som rollen kräver exempelvis; officepaket, ERP (Monitor) och liknande. 

Arbetsuppgifterna kommer att spänna över ett ganska brett spann, men kommer bland annat att vara; prognosticera, kvalitetssäkra och utveckla leverantörer tillsammans med QA, förhandla och se till att WTB Control ligger i framkant. Vidare är kommunikation viktigt i rollen, både internt mot dina medarbetare, medarbetare och ledningsgrupp samt externt mot kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners. 

Med din erfarenhet och ditt driv kommer du att kunna erbjudas fina möjlighet att lyfta inköpsarbetet till nästa nivå och aktivt bidra till tillväxtresan. Att leda vägen genom goda exempel och bra kunskap inom inköps och inköpsledning kommer att vara en av nycklarna till framgång i denna roll. 

Du ansvarar för 3 underställda inköpare som tillsammans delar på inköpsarbetet. 2 är placerade i Skövde och en i Nyköping. 

WTB Control kommer att ge dig rätt verktyg för att lyckas samt en frihet att skapa din egna touch på din avdelning. 

Detta är en spännande möjlighet på ett fint bolag! 

Din profil
För att passa in i rollen så tror vi att du har en akademisk examen inom lämplig disciplin alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du triggas av företagets tillväxtresa och ser dig som en naturlig del i det. Du kanske har varit med om en liknande resa tidigare och kan leda genom kunskap och goda exempel. 

Du har minst ett par års erfarenhet av inköpsarbete i kombination med ledarskap och har du dessutom erfarenhet från tillverkande industri sedan tidigare ses det som mycket meriterande. 

Som person är du driven, resultatorienterad och ser vinsten i en strukturerad och välmående inköpsfunktion för företagets bästa. Du är trygg i ditt ledarskap och kan motivera andra på naturligt och prestigelöst vis. Du gillar siffror och anser att analytisk förmåga är en nyckelfaktor för en inköpare. 

Du är coachen som ska leda dina spelare till ytterligare framgång. 

Låter det spännande? Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar WTB Control med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på [email protected] eller 0736-255318. 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre