Lediga jobb Migu Mekaniska AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Migu Mekaniska AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

CNC-operatör till expanderande metallindustri i Tidan

Har du ett tekniskt intresse och drivs av samarbete och målfokus? Är du kvalitetsmedveten och gillar att arbeta i industrimiljö? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker! Vi har tyvärr haft problem att ta emot ansökningar. Om du har sökt det här jobbet men inte hört något ifrån oss, vänligen skicka din ansökan igen. Vi beklagar detta! Om oss: Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbeta... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och drivs av samarbete och målfokus? Är du kvalitetsmedveten och gillar att arbeta i industrimiljö? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker!

Vi har tyvärr haft problem att ta emot ansökningar. Om du har sökt det här jobbet men inte hört något ifrån oss, vänligen skicka din ansökan igen. Vi beklagar detta!


Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning. Vi är ett familjeföretag med 43 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 16 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 13 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.

Om dig:
Vi söker dig som brinner för förbättringsarbete, är kvalitetsmedveten och ser möjligheter före svårigheter. Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och värdesätter möjligheten att få utvecklas på din arbetsplats.
Utbildning och erfarenhet inom CNC och ritningsläsning är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare. Mycket goda kunskaper i det svenska språket är ett krav, både muntliga och skriftliga.

Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp på sex personer som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas som CNC-operatör och på sikt även till CNC-tekniker. Inledningsvis kommer arbetstiden vara dagtid för att sedan övergå till tvåskift.
Som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ställa och köra CNC-maskiner, bland annat Mori Seiki 3200 och Mori Seiki 4250DCG.
- Ritningsläsning
- Kvalitetskontroller
- Efterbearbetning
- Löpande underhåll
- Ständiga förbättringar


För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in våra sociala medier.

Intervjuer kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Sofia. Visa mindre

Produktionstekniker till expanderande metallindustri i Tidan

Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Arbetar du idag som produktionstekniker eller är du en erfaren CNC-operatör som vill ta steget upp och bli det? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska står inför en utmanande framtid och söker nu en produktionstekniker. Om tjänsten: Du kommer vara en av två produktionstekniker där ni tillsammans arbetar med support och utveckling av våra produktprocesser. Som produktionstekniker ko... Visa mer
Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Arbetar du idag som produktionstekniker eller är du en erfaren CNC-operatör som vill ta steget upp och bli det? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska står inför en utmanande framtid och söker nu en produktionstekniker.

Om tjänsten:
Du kommer vara en av två produktionstekniker där ni tillsammans arbetar med support och utveckling av våra produktprocesser. Som produktionstekniker kommer du arbeta med ständiga förbättringar samt projektledning i företagets olika projekt. Utformning och implementering av mät- och ställblad för nya och befintliga produkter ingår också i de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Du är även delaktig i strategiskt kvalitetsarbete. Arbetstiden kommer vara förlagd till dagtid.

Om dig:
Vi söker dig som har ett starkt tekniskt intresse och gärna någon form av teknisk eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som har en positiv inställning samt ett starkt driv att driva egna projekt framåt då denna tjänst delvis är ny för oss. Du arbetar självständigt samtidigt som du alltid kommer arbeta nära dina kollegor. Vi ser att du är en flexibel person som är noggrann och kan skapa struktur. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Grundläggande krav är datorkunskap med goda kunskaper inom Office-paketet samt goda kunskaper inom ritningsläsning. Meriterande är goda kunskaper inom CNC, CAM/CAD-programmering samt erfarenhet av LEAN.

Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 43 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 16 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 13 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.

Intervjuer kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Sebastian eller Sofia. Visa mindre

CNC-operatör till expanderande metallindustri i Tidan

Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Har du ett tekniskt intresse och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska har utökat maskinparken och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-operatörer. Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning och efterbearbetning in... Visa mer
Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Har du ett tekniskt intresse och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska har utökat maskinparken och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-operatörer.

Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning och efterbearbetning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till tvåskiftsarbete.

Om dig:
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Utbildning och erfarenhet inom CNC eller industri är meriterande, likaså truckkort och traverskort. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.

Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 43 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 13 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.


För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Intervjuer kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

CNC-Tekniker

Ansök    Jul 6    Migu Mekaniska AB    Maskinställare
Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta med CNC-svarvning? Har du ett gediget intresse av programmering? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-tekniker till vårt kommande tvåskift. Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning,... Visa mer
Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta med CNC-svarvning? Har du ett gediget intresse av programmering? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker!
Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-tekniker till vårt kommande tvåskift. Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Som CNC-tekniker ansvarar du även över all typ av programmering. Vi programmerar manuellt, i Caps och Esprit. Introduktionen kommer förläggas på dagtid men tjänsten kommer senare ändras till tvåskift.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller ett par års erfarenhet inom skärande bearbetning, där du självständigt har ställt och programmerat en maskin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 42 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.


För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Intervjuer kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

CNC-Operatör

Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med tre CNC-operatörer till vårt kommande tvåskift. Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll in... Visa mer
Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med tre CNC-operatörer till vårt kommande tvåskift.
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Introduktionen kommer förläggas på dagtid men tjänsten kommer senare ändras till tvåskift.
Om dig:
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin även om du inte arbetat inom detta segment tidigare. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Utbildning och erfarenhet inom CNC och eller industri är meriterande, likaså truckkort och traverskort. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 42 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.


För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Intervjuer kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

CNC-operatör

Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-operatörer. Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga ... Visa mer
Migu Mekaniska växer och nu behöver vi förstärka arbetsgruppen med två CNC-operatörer. Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 42 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 12 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Du är varmt välkommen med din ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta nedanstående. Visa mindre

Administratör

Om tjänsten: Som Administratör är du en av två tjänstemän som arbetar på kontoret. Du kommer arbeta operativt med frågor inom flera olika områden samt vara ett stöd till övriga funktioner inom företaget. Du kommer bland annat arbeta med personaladministration, ekonomi, löpande bokföring, företagets sociala plattformar, posthantering samt andra löpande administrativa arbetsuppgifter. Vi ser även på sikt att du kommer ingå i ledningsgruppen och vara behjälpl... Visa mer
Om tjänsten:
Som Administratör är du en av två tjänstemän som arbetar på kontoret. Du kommer arbeta operativt med frågor inom flera olika områden samt vara ett stöd till övriga funktioner inom företaget. Du kommer bland annat arbeta med personaladministration, ekonomi, löpande bokföring, företagets sociala plattformar, posthantering samt andra löpande administrativa arbetsuppgifter. Vi ser även på sikt att du kommer ingå i ledningsgruppen och vara behjälplig i vissa strategiska processer.
Tjänsten är på deltid, 60–75 % beroende på vad vi kommer överens om och arbetstiden förläggs på dagtid.
Om dig:
Vi söker dig som är strukturerad, organiserad och gillar att ha ordning och reda. Du hanterar problem på ett lösningsorienterat sätt och hjälper till där det behövs med en ”fixarattityd”. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför dina arbetsuppgifter och kollegor. För att lyckas i den här rollen behöver du även vara flexibel och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av arbete inom HR och/eller ekonomi är meriterande likväl som relevant eftergymnasial utbildning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 41 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 13 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Du är varmt välkommen med din ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare nedan. Visa mindre

Tvättoperatör/Verkstadsarbetare

Tvättoperatör/Verkstadsarbetare Har du ett tekniskt intresse eller är du intresserad av att jobba inom industrin? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du strukturerad, noggrann och tycker om ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som tvättoperatör och verkstadsarbetare kommer du ansvara över tvättprocessen samt utleverans till kund. Du kommer även vara behjälplig i produktionen med gradning, underhåll o... Visa mer
Tvättoperatör/Verkstadsarbetare
Har du ett tekniskt intresse eller är du intresserad av att jobba inom industrin? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du strukturerad, noggrann och tycker om ordning och reda? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som tvättoperatör och verkstadsarbetare kommer du ansvara över tvättprocessen samt utleverans till kund. Du kommer även vara behjälplig i produktionen med gradning, underhåll och lättare maskinbetjäning. På sikt kan det även finnas möjlighet till intern utbildning och arbete som CNC-operatör. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till tvåskiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Du är strukturerad, ordningsam och har erfarenhet av arbetsuppgifter där ordning och reda varit viktigt. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 41 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 12 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Du är varmt välkommen med din ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare. Visa mindre

CNC-tekniker

Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta med CNC-svarvning? Har du ett gediget intresse av programmering? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Som CNC-... Visa mer
Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta med CNC-svarvning? Har du ett gediget intresse av programmering? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Som CNC-tekniker ansvarar du även över all typ av programmering. Vi använder dialogprogrammering och Esprit. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst fem års erfarenhet inom skärande bearbetning, där du självständigt har ställt och programmerat en maskin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 41 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 12 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Du är varmt välkommen med din ansöka redan idag då intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CNC-operatör

Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Inl... Visa mer
Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning, efterbearbetning och maskinunderhåll ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst två års erfarenhet inom skärande bearbetning, helst där du självständigt har ställt en maskin. Vi ser att du är framåt och vill utvecklas samtidigt som du är ödmjuk inför svåra arbetsuppgifter. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu Mekaniska är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning i Tidan. Vi är ett familjeföretag med 41 års erfarenhet som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar i komplexa material. Idag är vi 12 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Vår moderna maskinpark består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller kolla in sociala medier.
Du är varmt välkommen med din ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till mekanisk verkstad

Har du utbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för ... Visa mer
Har du utbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Olika arbetsuppgifter kring kap och tvätt kan förekomma. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och en gedigen yrkeserfarenhet inom skärande bearbetning. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat familjeföretag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. Idag är vi 13 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Maskinparken består av 10 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori. Då vi nyligen köpt nya maskiner behöver arbetsstyrkan öka med 2 personer.
För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.
Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare via uppgifter nedan eller via www.linkedin.com/in/carolinelinander.
Tillträde: 14/9 och 30/11 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Grym CNC-operatör till tillverkande industri

Har du utbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning och gradning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du an... Visa mer
Har du utbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning och gradning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Olika arbetsuppgifter kring kap och tvätt kan förekomma. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete. För att kunna höja kapaciteten ytterligare behöver arbetsstyrkan öka med 1 person.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och en gedigen yrkeserfarenhet inom skärande bearbetning. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat familjeföretag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Maskinparken består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.
Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare via uppgifter nedan eller via www.linkedin.com/in/carolinelinander.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Visa mindre

CNC-svarvare till expanderande metallindustri i Tidan

Har du utbildning och intresse av att arbeta som CNC-operatör? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Har du ett tekniskt intresse och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker!Om tjänsten:Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att rigga, programmera och köra CNC-maskiner och robotar. Du ansvarar även för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständ... Visa mer
Har du utbildning och intresse av att arbeta som CNC-operatör? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Har du ett tekniskt intresse och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Då kan du vara den vi söker!Om tjänsten:Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att rigga, programmera och köra CNC-maskiner och robotar. Du ansvarar även för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete.Om dig:Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom CNC. Du är inte rädd för att arbeta med händerna och ta i. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Om oss:Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat företag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. De senaste åren har investeringstakten varit hög och maskinparken består av 3- och 5-axliga maskiner med hög automationsgrad. Med stort tekniskt kunnande, nära kundrelationer och stor förståelse för slutprodukten, erbjuder vi effektiv legoproduktion och utvecklingssupport inom skärande bearbetning. För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Linander Wiechert på 0708-18 17 00 eller [email protected]. Visa mindre

CNC-tekniker till mekanisk verkstad

Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Eller är du kanske nyutbildad inom verkstadsteknik och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsu... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Eller är du kanske nyutbildad inom verkstadsteknik och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-tekniker ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Olika arbetsuppgifter kring kap och tvätt kan förekomma. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och yrkeserfarenhet inom skärande bearbetning. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat familjeföretag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. Idag är vi 12 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Maskinparken består av 10 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.
Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare nedan.
Tillträde: 3/8 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

CNC-operatör till expanderande metallindustri i Tidan

Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Eller är du kanske nyutbildad inom verkstadsteknik och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten: Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsu... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Eller är du kanske nyutbildad inom verkstadsteknik och vill utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning och kontrollmätning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Olika arbetsuppgifter kring kap och tvätt kan förekomma. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete.
Om dig:
Vi söker dig som har relevant utbildning och yrkeserfarenhet inom skärande bearbetning. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.
Om oss:
Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat familjeföretag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. Idag är vi 13 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Maskinparken består av 10 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.
Med stort tekniskt kunnande, nära kundrelationer och stor förståelse för slutprodukten, erbjuder vi effektiv legoproduktion och utvecklingssupport inom skärande bearbetning. För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.
Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare enligt uppgifter nedan eller via www.linkedin.com/in/carolinelinander. Visa mindre