Lediga jobb Formec Teknik AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Formec Teknik AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

CNC-operatör / Verktygsmakare

Vi på Formec Teknik AB är i en tillväxtfas och nu söker vi efter vår nästa kollega för att komplettera och utveckla vårt kompetenta team! Nu söker vi dig som har ett genuint intresse och erfarenhet av att arbete med tekniskt krävande produkter, där kvalitet, lönsamhet och leveransprecision står i fokus. Vi ser därför att du har något/några års erfarenhet av CNC-bearbetning med CAM-beredning. Vi ser även att du har ett genuint intresse av produktion, framta... Visa mer
Vi på Formec Teknik AB är i en tillväxtfas och nu söker vi efter vår nästa kollega för att komplettera och utveckla vårt kompetenta team!
Nu söker vi dig som har ett genuint intresse och erfarenhet av att arbete med tekniskt krävande produkter, där kvalitet, lönsamhet och leveransprecision står i fokus. Vi ser därför att du har något/några års erfarenhet av CNC-bearbetning med CAM-beredning. Vi ser även att du har ett genuint intresse av produktion, framtagandet av tekniska lösningar och trivs i en produktionsmiljö.
Dina arbetsuppgifter:
Maskinfräsning, montering och polering av verktyg i främst aluminium, stål och gjutjärn
Aktiv CAM-beredning i vår programvara från Tebis
Kvalitetskontroller löpande av utförda arbetsmoment
Ha en nära dialog med konstruktionsavdelningen kring ritningar och kvalitet
Aktivt arbeta för att effektivisera olika arbetsmoment med lönsamhet, kvalitet och leveransprecision i fokus

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har:
En relevant utbildning med inriktning mot CNC/maskinteknik
Erfarenhet av CAM-beredning (Tebis eller motsvarande)
Ett eget driv och engagemang
En god förmåga att samarbeta i grupp och självständigt

Utöver ovanstående kvalifikationer, är det meriterande om du har truckkort och en traversutbildning.
Vi erbjuder en spännande vardag med varierande projekt och arbetsuppgifter, där flexibilitet, noggrannhet och leveransprecision är tre betydande delar.
Vi är medlem i Teknikföretagen och följer därmed kollektivavtalet mellan Teknikföretagen och IF Metall, vilket innebär att vi erbjuder schyssta villkor.
Om Formec Teknik AB
Vi på Formec Teknik AB tillverkar formverktyg för plast-, gummi-, filt- och kompositindustrin.
I över 60 år har vi kombinerat kunskap och erfarenhet med den senaste teknologin för att kunna erbjuda ett optimalt resultat till våra kunder. Idag konstruerar och tillverkar vi formar för artiklar du återfinner hos bland annat bilar, traktorer, lastmaskiner, lastbilar, bussar, möbler och medicinsk utrustning.
Med vår befintliga maskinpark utför vi håltagning, formfräsning och övrig bearbetning enligt kundens önskemål! Visa mindre