Lediga jobb Elbit Systems Sweden AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Elbit Systems Sweden AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Resande installatör

Skulle du vilja vara en viktig kugge i en dynamisk, högteknologisk miljö hos ett internationellt ledande företag som arbetar med teknikbaserade system för försvar och säkerhet? Elbit System Sweden växer så det knakar och ser fram emot att välkomna fler positiva lagspelare till oss, vi söker nu engagerade installatörer som kommer att arbeta med installation, uppgradering och service av avancerade militära kommunikationssystem. Låter det intressant? Läs vid... Visa mer
Skulle du vilja vara en viktig kugge i en dynamisk, högteknologisk miljö hos ett internationellt ledande företag som arbetar med teknikbaserade system för försvar och säkerhet? Elbit System Sweden växer så det knakar och ser fram emot att välkomna fler positiva lagspelare till oss, vi söker nu engagerade installatörer som kommer att arbeta med installation, uppgradering och service av avancerade militära kommunikationssystem. Låter det intressant? Läs vidare.

Detta är en möjlighet för dig som har ett stort tekniskt intresse, som tar ansvar och kan arbeta självständigt. I denna roll är det viktigare vem du är än vad du har gjort tidigare. Vi är ett företag med tydlig startup-prägel och med goda möjligheter för dig att utvecklas.

Så, om du har ett stort tekniskt intresse och vill vara med och säkerställa att det svenska försvaret har toppmodern kommunikationsteknik? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Elbit System Sweden är sedan flera år en leverantör av avancerade system till Försvarsmakten främst med fokus på ledning och kommunikationssystem.
I rollen som resande installatör hos Elbit Systems Sweden kommer du vara en viktig del av ett växande team, specialiserat på att säkerställa optimal funktion av ledning och kommunikationssystem.

Du kommer att arbeta med installation och underhåll, både i egna lokaler och ute hos kunder med tyngdpunkt på det senare. Du kommer spendera större delen av din arbetstid hos våra kunder och stötta dem på plats.
Arbetet kräver inte bara teknisk kompetens utan även förmågan att agera självständigt och lösa komplexa problem i en dynamisk arbetsmiljö.

Du kommer bland annat:

- Utföra installationer, uppgraderingar och service av militära kommunikationssystem

- Arbeta självständigt och i team för att säkerställa optimal funktion av tekniska system

- Ansvara för inventering av reservdelslager och hantering av lagersaldo

- Fungera som kontaktperson gällande reservdelar och vara en resurs för andra avdelningar

- Beställa reservdelar och utföra tekniska arbeten enligt givna förhållningsregler

Du har:

- Relevant utbildning, minst på gymnasienivå med teknisk inriktning inom förslagsvis el, energi, data eller automation

- Erfarenhet från arbete inom service och underhåll av tekniska system och nätverk

- God datorvana

- Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska

- B-körkort

Det är inget krav men meriterande om du har tidigare erfarenhet från genomförd värnplikt eller har varit verksam inom Försvarsmakten. Erfarenhet från installation och nätverksarbete samt teknisk kompetens inom el, elektronik eller liknande områden är också något vi värdesätter.

För att du ska känna att Elbit System Sweden är en bra plats för dig så kan du förmodligen känna igen dig i egenskaper som ansvarsfull, noggrannhet och analytisk färdighet tillsammans med förmågan att ta till sig ny kunskap. Du har också en god kommunikativ förmåga, uppskattar att arbeta i team och är duktig på att anpassa dig till förändring - då Elbit System Sweden är ett startup-bolag i Sverige som står inför en kraftig tillväxt är dessa egenskaper viktiga för att du ska komma till din rätt hos oss.

Ansökan

Välkommen med din ansökan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Oskar Heiskanen på [email protected]. Har du frågor gällande ansökan kontakta HR- och rekryteringskonsult, [email protected]

Som ett säkerhetsföretag så har vi krav på att du har svenskt medborgarskap samt att man genomför en säkerhetsprövning när man påbörjar sin anställning hos oss.

Om oss

Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.

Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data. Visa mindre

Site Manager

Ta nästa steg i din karriär som Site Manager hos Elbit Systems Sweden i Skövde! Vi söker en engagerad och teknikintresserad ledare som trivs i en dynamisk, högteknologisk miljö. Som Site Manager kommer du att vara en viktig kugge i vårt snabbväxande företag och inspirera ditt team till framgång. Vi erbjuder en roll där du kan kombinera strategiskt tänkande med handlingskraft, samtidigt som du får möjlighet att arbeta med teknikbaserade system för försvar o... Visa mer
Ta nästa steg i din karriär som Site Manager hos Elbit Systems Sweden i Skövde!
Vi söker en engagerad och teknikintresserad ledare som trivs i en dynamisk, högteknologisk miljö. Som Site Manager kommer du att vara en viktig kugge i vårt snabbväxande företag och inspirera ditt team till framgång. Vi erbjuder en roll där du kan kombinera strategiskt tänkande med handlingskraft, samtidigt som du får möjlighet att arbeta med teknikbaserade system för försvar och säkerhet. Ta del av en tydlig startup-prägel och möjligheten att utvecklas i en föränderlig miljö.

Sök redan idag och bli en del av Elbit Systems Sweden och få chansen att bli en viktig del i vår etablering i Skövde. Hos oss kommer du få utlopp för både ditt teknikintresse och dina ledarskapsfärdigheter.

Om tjänsten
Elbit System Sweden är sedan flera år en leverantör av avancerade system till Försvarsmakten främst med fokus på ledning och kommunikationssystem.
Som Site Manager för vår nya site i Skövde har du ett övergripande ansvar för att etablera siten. Med stöttning från Göteborgskontoret kommer du att se till att verksamheten kommer igång för kontor, verkstad och lager.
I rollen ligger även ansvar för att koordinera, leda arbete samt ett delegerat arbetsmiljöansvar. Exempel på arbetsuppgifter som kommer att genomföras på siten är hantering av kretskort, lödning av ytmonterade komponenter samt elektronikverkstadsarbete med finkänslig elektronik. Andra uppgifter är installationer, uppgraderingar och service av militära kommunikationssystem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Teamansvar för dem kollegor som arbetar på siten i Skövde tillsammans med yttersta leveransansvar för sitens arbete i form av exempelvis installationer, uppgraderingar och service av militära kommunikationssystem

- Att säkerställa optimal funktion av våra tekniska system

- Övergripande ansvar för inventering av reservdelslager och hantering av lagersaldo, beställning av reservdelar samt utförandet av tekniska arbeten enligt riktlinjer

- Förstå och stödja vid reparationsarbeten enligt tekniska instruktioner

- Självständigt utföra arbete med direkt kundkontakt och samarbete med internationella programteam

Du har:

- Relevant utbildning, minst på gymnasienivå med teknisk inriktning inom förslagsvis el, energi, data eller automation

- Ett par års relevant erfarenhet inom produktion, lager, verkstad eller liknande i ledande roll.

- Ett stort teknikintresse samt erfarenhet från arbete inom service och underhåll av tekniska system och nätverk.

- God datorvana i Office365, Microsoft Dynamics eller motsvarande.

- Hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift

- Körkort

Det är inget krav men meriterande?om du har kunskap om radio, data och nätverk. Samt förståelse för instrumenthantering, mätning, testning och kalibrering av radiosystem.

Du som är en strukturerad och prestigelös person kommer att komma till din rätt i denna roll.
Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, ett lösningsorienterat mindset och kan anpassa dig till förändring. Eftersom Elbit System Sweden är ett startup-bolag som står inför en kraftig tillväxt är dessa egenskaper viktiga för att du ska komma till din rätt hos oss.
En annan framgångsfaktor för att lyckas i rollen som site manager i Skövde är förmågan att förstå, leda och coacha teamet att lyckas tillsammans.

Ansökan?
Välkommen med din ansökan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Oskar Heiskanen på [email protected]. Har du frågor gällande ansökan kontakta HR- och rekryteringskonsult, [email protected]

Som ett säkerhetsföretag så har vi krav på att du har svenskt medborgarskap samt att man genomför en säkerhetsprövning när man påbörjar sin anställning hos oss.??

Om oss?
Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.??

Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data. Visa mindre

Driftsättare/IT-tekniker

Denna möjlighet passar dig som brinner för IT, uppskattar variation i ditt arbete och som är redo för en ny utmaning i en miljö som präglas av tillväxt och framåtanda. Vill du vara med på en resa där du får arbeta med ledningssystem som förekommer inom Försvarsmakten. Elbit System Sweden är sedan flera år en leverantör av avancerade system till Försvarsmakten främst med fokus just på ledning och kommunikationssystem. Låter det intressant? Då kan du vara de... Visa mer
Denna möjlighet passar dig som brinner för IT, uppskattar variation i ditt arbete och som är redo för en ny utmaning i en miljö som präglas av tillväxt och framåtanda.
Vill du vara med på en resa där du får arbeta med ledningssystem som förekommer inom Försvarsmakten. Elbit System Sweden är sedan flera år en leverantör av avancerade system till Försvarsmakten främst med fokus just på ledning och kommunikationssystem. Låter det intressant? Då kan du vara den vi söker!
Vi tror att du har ett genuint intresse för både mjukvara och hårdvara, att du har förmågan att arbeta självständigt, är trygg i dialog med kunder och att du ser möjligheter i att få resa i tjänsten. Hos Elbit Systems Sweden får du möjlighet att ta din karriär till nästa nivå i en dynamisk, högteknologisk miljö hos ett internationellt ledande företag som arbetar med teknikbaserade system för försvar och säkerhet.
Under början på nästa år kommer vi på Elbit System Sweden att stärka upp teamet med flera Driftsättningspersonal/IT-Tekniker, kan du vara en av våra nya kollegor?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Om tjänsten
I rollen som Driftsättare/IT-Tekniker hos Elbit Systems Sweden kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter inom främst nätverk, mjukvara, hårdvara, och server. Du får möjlighet att arbeta med PC-baserade stödsystem, debugging, installation, och testning.
I denna stimulerande miljö kommer du att vara en del av ett ledande företag inom en spännande och snabbrörlig bransch samt få arbeta tillsammans med ambitiösa kollegor. Då arbetet omfattar samarbete med internationella kollegoroch partners så är det viktigt att du känner dig bekväm i att arbeta i en internationell miljö. I rollen kommer du också få möjlighet att resa i tjänsten, både nationellt och internationellt.
Du kommer bland annat:
Utföra driftsättande åtgärder inom nätverk, mjukvara, hårdvara, och servrar.
Arbeta med PC-baserade stödsystem, inklusive mjukvarureparationer, debugging, installation, och testning.
Självständigt utföra arbete med direkt kundkontakt och samarbete med internationella programteam

Kvalifikationer, du har:
Minst gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning inom nätverk eller dator- och kommunikationssystem eller motsvarande.
Stort tekniskt intresse och datorvana, företrädesvis i Office365, Microsoft Dynamics eller motsvarande.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Det är inget krav menmeriterande om du har genomfört värnplikten.
Vi tror att du kan identifiera dig med egenskaper som utåtriktad, bra på kommunikation och samarbete samt är lösningsorienterad.
Då vi på Elbit Systems Sweden är i en spännande och föränderlig fas som präglas av tillväxt är detta en miljö som du tycker låter spännande, vi tror att för att du ska trivas hos oss är du duktig på att ta ett helhetsperspektiv, har ett naturligt driv och viljan att nå uppsatta mål.
Du kommer få möjlighet att arbeta självständigt och i kontakt med både kunder, kollegor och internationella programteam.
Ansökan
Välkommen med din ansökan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in dinansökan så snart som möjligt.Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Oskar Heiskanen på [email protected]. Har du frågor gällande ansökan kontakta HR - och rekryteringskonsult Mimmi Nyman på [email protected]
Som ett säkerhetsföretag så har vi krav på att du har svenskt medborgarskap samt att man genomför en säkerhetsprövning när man påbörjar sin anställning hos oss.
Om oss
Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.
Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data. Visa mindre