Lediga jobb Allegio Omsorg AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Allegio Omsorg AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Timvikarier och sommarvikarier

Vikarier och sommarvikarier sökes till vårt team i Skövde Allegio omsorg Skövde hemtjänst Anställningsform: Behovsanställning Kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet Meriterande: Undersköterska, Hemtjänst 1-2års erfarenhet. På Allegio Omsorg har vi anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare! Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på dem... Visa mer
Vikarier och sommarvikarier sökes till vårt team i Skövde
Allegio omsorg Skövde hemtjänst
Anställningsform: Behovsanställning
Kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Undersköterska, Hemtjänst 1-2års erfarenhet.
På Allegio Omsorg har vi anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare!
Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.
Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetarna!
Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder. På bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilda individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt. Krav för tjänsten är att du kan arbeta självständigt, men även i team då arbetet ibland kan kräva att ni är två medarbetare. Det är viktigt att du hanterar svenska språket i både tal och skrift samt har telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner. Det förekommer att våra kunder har husdjur och därför behöver du även ha djurvana och inga allergier.
Är du undersköterska, innehar körkort B och behärskar svenska språket i tal och skrift har du förtur till en visstidsanställning hos oss.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Vi växer och söker Enhetschef till hemtjänsten i Skövde

Vi på Allegio vill göra skillnad. Våra ledord är glädje, ordning, driv och ansvar. Vår vision är att varje dag erbjuda "Det GODA Mötet". Allegio har idag 20 hemtjänstenheter i landet och vi är medarbetarägda. Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra medarbetare med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra enheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller. Namnet... Visa mer
Vi på Allegio vill göra skillnad. Våra ledord är glädje, ordning, driv och ansvar. Vår vision är att varje dag erbjuda "Det GODA Mötet".
Allegio har idag 20 hemtjänstenheter i landet och vi är medarbetarägda.
Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra medarbetare med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra enheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.
Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetarna!
Allegio söker nu en Enhetschef till vår hemtjänst i Skövde!
För att passa hos oss är det viktigaste att du är prestigelös, engagerad och har en genuin vilja att hjälpa andra människor. Hos oss finns en familjär stämning med korta beslutsvägar och möjlighet till stor frihet under ansvar.
Vi har Kollektivavtal med schyssta villkor som pensioner, försäkringar och friskvård.
Arbetsbeskrivning
Uppdraget som Enhetschef innebär ansvar för arbetsmiljö, kvalité och drift. Du skapar och upprätthåller goda relationer med medarbetare, kunder, närstående och beställare/myndighet. Det övergripande målet är att vi alltid skapar "Det GODA mötet" med alla vi möter och med individens behov i centrum. Utifrån detta säkerställa att enheten är rätt bemannad med rätt kompetens samt följer upp enhetens kvalitet-, drift- och måluppfyllelse. Till din hjälp har du två Planeringsledare.
Som Enhetschef kommer du att ingå i en nära samverkan med nio Enhetschefer i Region Mellan och rapporterar till Regionchef och VD.
Som person är du trygg i din roll som ledare, du leder och motiverar andra för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet i enheten och du tillför entusiasm och energi!
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt arbetssätt för att driva dina processer framåt. Du prioriterar på ett effektivt sätt för att hålla tidsramar och dina prioriteringar styrs av ett mål- och resultattänk. Du är noggrann, lyhörd och lägger stor vikt vid att enheten lever upp till målen. Du gillar att tävla!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning på heltid under de senaste åren inom äldreomsorg samt har utbildningsbakgrund som Socionom, Sjuksköterska eller liknande.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Allegio!
/Pontus & Neda Visa mindre

Undersköterska sökes

Allegio omsorg kan erbjuda flexibelt schema så som dagschema måndag-fredag, dag med varannan helg och enbart helgschema. Visa mer
Allegio omsorg kan erbjuda flexibelt schema så som dagschema måndag-fredag, dag med varannan helg och enbart helgschema. Visa mindre

Allegio Omsorg, Skövde söker undersköterska i hemtjänst

Vi har en tro och övertygelse om att det går att skapa en annorlunda hemtjänst där människan är i fokus-medarbetare och kunder. Vi har mött mycket ensamhet och isolering i vårt arbete. Vi vill förändra genom trygghet och närhet. Vi skapar trygghet och närhet genom kontinuitet. Kontinuitet för oss innebär att du som kund möter ett känt ansikte med kunskap om dina behov. För dig som medarbetare ger kontinuitet ett större ansvar och inflytande i arbetet. Vi ä... Visa mer
Vi har en tro och övertygelse om att det går att skapa en annorlunda hemtjänst där människan är i fokus-medarbetare och kunder. Vi har mött mycket ensamhet och isolering i vårt arbete.
Vi vill förändra genom trygghet och närhet.
Vi skapar trygghet och närhet genom kontinuitet. Kontinuitet för oss innebär att du som kund möter ett känt ansikte med kunskap om dina behov. För dig som medarbetare ger kontinuitet ett större ansvar och inflytande i arbetet.
Vi är övertygade om att kontinuitet ger de bästa förutsättningarna för en meningsfull och trygg vardag-där personliga relationer skapas och ett gemensamt förtroende har större möjlighet att utvecklas.


Vad eftersöker vi hos dig?
Vår stora stolthet är vår personalgrupp och vi tror att du är den personen som också vill vara delaktig i denna härliga grupp.
Vi söker dig som tillsammans med våra medarbetare drivs av att ge god service och kan bemöta kunder och anhöriga/företrädare på ett sätt som skapar och ger förtroende. Du tycker om att arbeta kundfokuserat och självständigt. Vi vill att du skall göra det som du är utbildad för, dvs omvårdnad. Städ, tvätt och andra service tjänster utför vår speciella service enhet.
Vård- och omsorgsutbildning är ett krav.


Till vår hemtjänstenhet i Skövde söker vi nu undersköterska. Här får du chansen att prova ett omväxlande arbete där du får utveckla både dina praktiska och sociala förmågor.
På vår hemtjänstenhet arbetar du med omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tvätt och städ sköter vår Service-enhet. Du jobbar bara dagtid eller bara kvällstid, helgtjänstgöring ingår. Visa mindre