Lediga jobb Målericentralen i Partille AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Målericentralen i Partille AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Butikssäljare

Icona är en färgbutik på Stallsiken i Skövde där vi har funnits sedan 2009. Vi arbetar med inspiration, service och experttjänster inom färgsättning, badrumsinredning och fasadbesiktningar. Vi säljer färg och tapeter men arbetar även mycket med golv och keramik. Tjänsten som Butikssäljare Du arbetar deltid eller heltid på schemalagd arbetstid där helgarbete ingår. Tjänsten innebär arbete som butikssäljare med dess tillhörande arbetsuppgifter. Arbetet kan... Visa mer
Icona är en färgbutik på Stallsiken i Skövde där vi har funnits sedan 2009. Vi arbetar med inspiration, service och experttjänster inom färgsättning, badrumsinredning och fasadbesiktningar. Vi säljer färg och tapeter men arbetar även mycket med golv och keramik.
Tjänsten som Butikssäljare
Du arbetar deltid eller heltid på schemalagd arbetstid där helgarbete ingår. Tjänsten innebär arbete som butikssäljare med dess tillhörande arbetsuppgifter. Arbetet kan innebära mycket tunga lyft och lagerarbete. Vi erbjuder alla fast anställda gratis truckkort. Tillträde snarast. Kollektivavtal finns.
Din profil
Du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en känsla för god service och kundorientering. Du ska ha en god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta egna initiativ och ansvar. Grundläggande matematiska kunskaper är ett krav. Branschvana och erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande men inte ett krav. Vi ser helst att dina personliga egenskaper passar in i vår arbetsgrupp.
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du får chans till utveckling och utbildning inom branschen. Skicka en kortfattad personlig presentation tillsammans med ditt CV till: [email protected]
Vi vill ha din ansökan senast 31/10-22. Urval sker löpande. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ringa Therese Rydberg på nr: 072 061 96 02.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre