Lediga jobb Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB i Skövde

Se alla lediga jobb från Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB i Skövde. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skövde som finns inom det yrket.

Undersköterska/sjuksköterska till hudklinik, timavlönad

Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje är i fokus? Har du ett intresse för dermatologi? Är du utbildad sjuksköterska eller undersköterska? Då är du varmt välkommen som kollega i vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud! ARBETSUPPGIFTER Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns på flera orter i Sverige. Den här tjänsten gäller vår klinik i Skövde... Visa mer
Vill du arbeta med ett team av hudspecialister i ett expansivt företag där service, hög kompetens och arbetsglädje är i fokus? Har du ett intresse för dermatologi? Är du utbildad sjuksköterska eller undersköterska? Då är du varmt välkommen som kollega i vårt engagerade team på Diagnostiskt Centrum Hud!

ARBETSUPPGIFTER
Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik hudmottagning som finns på flera orter i Sverige. Den här tjänsten gäller vår klinik i Skövde. Kliniken är liten men vi växer i stadig takt och söker nu en undersköterska eller sjuksköterska. Vi letar efter dig som är flexibel, snabbtänkt, har lätt för att komma in i nya rutiner och vill jobba som timavlönad ca två halvdagar i veckan (kan komma att utökas). Vi ser gärna att du kan komma några gånger till vår huvudklinik i Göteborg för att lära dig våra rutiner.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete och gärna att du har assisterat läkare vid mindre kirurgi.

Du är en person som:

Bemöter både patienter och kollegor med värme och respekt.

Brinner för omvårdnad och känner ett stort ansvar för din uppgift.

Hanterar utmaningar på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör.

Arbetar lika bra självständigt som i grupp och kan hjälpa till där det behövs.

En unik chans för dig som är service minded, initiativtagande och proaktiv! Visa mindre

Undersköterska deltid till Hudklinik Skövde

ARBETSUPPGIFTER Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik Hudmottagning som finns på flera orter i Sverige och fortsätter att expandera. Just nu söker vi en erfaren undersköterska med intresse för Hud sjukvård till vår mottagning i Skövde. Vi erbjuder dig ett arbete med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du har undersköterskeutbildning, kan arbeta självständigt och har mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta nära läkar... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Diagnostiskt Centrum Hud är en framgångsrik Hudmottagning som finns på flera orter i Sverige och fortsätter att expandera. Just nu söker vi en erfaren undersköterska med intresse för Hud sjukvård till vår mottagning i Skövde. Vi erbjuder dig ett arbete med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du har undersköterskeutbildning, kan arbeta självständigt och har mycket god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta nära läkare på mottagningen och vid mindre operationer. Sterilhantering ingår i dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av Hudspecialiteten eller mottagningsarbete är meriterande. Övriga arbetsuppgifter kan innefatta bokning av patienter, journalföring, kallelser samt beställning av material. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat och fina förmåner. Det här är en tillsvidare anställning med arbete förlagd på dagtid. Du kommer arbeta måndag heldag, tisdag halvdag och onsdag heldag. 50 % tjänstgöringsgrad.

KVALIFIKATIONER
Genomgången undersköterskeutbildning - Skallkrav Visa mindre