Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Skövde

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Skövde. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skövde som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk fotvårdsterapeut

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet. Om oss Närhälsan Norrmalm vårdcentral har i dagsläget drygt 13500 listade personer och Närhälsan Ryds vårdcentral är en vårdcentral med cirka 6000 listade patienter. På vårdcentralerna arbetar distriktsläkare,... Visa mer
Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.Om oss

Närhälsan Norrmalm vårdcentral har i dagsläget drygt 13500 listade personer och Närhälsan Ryds vårdcentral är en vårdcentral med cirka 6000 listade patienter.

På vårdcentralerna arbetar distriktsläkare, distriktssjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, medicinska sekreterare undersköterskor och ett team för psykisk hälsa.

Båda vårdcentralerna är arbetsplatser som är måna om att våra medarbetare ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen. I Södra Ryd har vi också  helt nybyggda lokaler. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och att alla ska vara delaktiga i våra högt uppsatta mål som driver oss framåt. Vi är stolta över verksamheten och att tillsammans med dig få fortsätta bilda arbetsgrupper som präglas av hög kompentens.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatserna arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsterapeut i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård för tre vårdcentraler Södra Ryd, Norrmalm och Tidan med placering på Södra Ryd. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar kring patienten och är en viktig del i vårdcentralens team. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/ förändringsarbete.
Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med påbyggnadsutbildning till medicinsk fotvårdsterapeut/ medicinsk fotvårdsterapeut.  Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ 

För dig som blir erbjuden en tjänst hos oss innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kan bli annan än undersköterska.
Välkommen med din ansökan!
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 3    Taftatanazi, Omar    Frisör
Det är viktigt att du är bra på herr .............,,................................................... Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Det är viktigt att du är bra på herr .............,,...................................................
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Energifull massör/massageterapeut

Ansök    Mar 13    Go Puls AB    Massör/Massageterapeut
Vi på Puls söker en efter en engagerad och energifull massör som vill förstärka vårt härliga team på vår träningsanläggning på Billingen i Skövde. Vi erbjuder en familjär arbetsmiljö och jobbar för att ge förstklassig service till våra kunder oavsett om de gästar gymmet eller ska på behandling. Vår ambition är att du ska kunna växa och utvecklas hos oss och vi försöker göra arbetsdagen så varierande som möjligt där massagen är basen. Att arbeta som massör... Visa mer
Vi på Puls söker en efter en engagerad och energifull massör som vill förstärka vårt härliga team på vår träningsanläggning på Billingen i Skövde.
Vi erbjuder en familjär arbetsmiljö och jobbar för att ge förstklassig service till våra kunder oavsett om de gästar gymmet eller ska på behandling.
Vår ambition är att du ska kunna växa och utvecklas hos oss och vi försöker göra arbetsdagen så varierande som möjligt där massagen är basen.
Att arbeta som massör är fysiskt ansträngande och ställer krav på att du har en hälsosam och aktiv livsstil. Vi som arbetsgivare arbetar aktivt med att främja personalens hälsa och en av förmånerna du som anställd har är att du erbjuds att träna på betald arbetstid.


Vi söker dig som:
är utbildad massör eller massageterapeut.
är professionell och serviceinriktad.
har god kommunikationsförmåga med såväl kunder som medarbetare.
gillar ett varierat arbete där många olika moment ingår.
är självgående.Tjänsterna är på heltid eller deltid enligt överenskommelse. Vänta inte med din ansökan - vi anställer så snart vi hittat rätt. Visa mindre

Massör / massageterapeut

Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden. Om Puls Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, massage & behandlingar... Visa mer
Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden.
Om Puls
Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception etc för en varierande arbetsdag men massagen är ditt huvudfokus.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör och älskar att vara i behandlingsrummet för att ta hand om din kund, ser vi som en självklarhet!
Vi söker massörer bägge våra anläggningar i Skövde (Puls Billingen och Puls Trädgårdsstaden).
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
En aktiv och hälsosam livsstil där träning är en naturlig del
Alltid har ett leende på läpparna

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Tjänsterna är mellan 50-100% efter överenskommelse så skriv gärna vilken % du önskar jobba i ansökan.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Massör". Vi vill ha ditt CV, ett personligt brev och en relativt nytagen bild som visar vem du är. Hantering av sökande görs löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Medicinsk Fotvård

Medicinsk Fotterapeut: Vi på Medicinsk FotvårdCentrum söker efter en engagerad och kunnig kollega/partner till vårt kompetenta team inom medicinsk fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg, nu söker vi efter rätt person. Kliniken Medicinsk FotvårdCentrum ligger mitt i centrala Skövde. En stenkast till bussar och tåg. Vi har skapat en klinik med en unik atmosfär där lugn, ro och spakänsla infinner sig för våra kunder. Vi har t... Visa mer
Medicinsk Fotterapeut:
Vi på Medicinsk FotvårdCentrum söker efter en engagerad och kunnig kollega/partner till vårt kompetenta team inom medicinsk fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg, nu söker vi efter rätt person.

Kliniken
Medicinsk FotvårdCentrum ligger mitt i centrala Skövde. En stenkast till bussar och tåg. Vi har skapat en klinik med en unik atmosfär där lugn, ro och spakänsla infinner sig för våra kunder. Vi har två behandlingsrum och en butik i lokalen. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket omtyckta då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från spakänslan med medicinsk fotvård. Därför kan vi ge kunden den hjälp de behöver utan att ge avkall på en lugn och härlig stund. Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team.

Vi söker
· Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och/eller Sveriges Fotterapeuter.
· Det är meriterande att kunna ta emot remisser (fotsjukvård)
· Du talar flytande svenska.
· Önskvärt att du har minst ett års arbetslivserfarenhet men vidareutbildning sker hos oss
· Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för förändring och gillar att utvecklas. Social kompetens och erfarenhet från serviceyrken är meriterande.
· Du är stresstålig och har förmågan att hålla många bollar i luften.

Tjänsten
Behovet är just ca 50% men på sikt ser vi att en heltidstjänst är nödvändig.

Kontakt
Är du rätt person för oss, skicka då ditt CV med personligt brev till [email protected]
Vi ser fram emot att få träffa dig. Vi tar in för intervju löpande och tillsätter platsen så snart vi hittat rätt. Visa mindre

KICKS 892 Commerce Skövde söker Makeupartist

Ansök    Jan 31    KICKS Group AB    Maskör/Sminkör
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.

Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål

- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor

- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service

- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert

- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

- Är utbildad makeupartist

Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är ett föräldravikariat på: 22h/v

Tillträde: April 2024

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 31 mars 2024 men tjänsten kan tillsättas tidigare.

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här (https://se.linkedin.com/company/kicks-kosmetikkedjan-ab).

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter. Visa mindre

Frisörer sökes

Ansök    Nov 7    Michel Salong HB    Frisör
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong. Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad? kontakta oss på: 0736979180 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong.
Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad?
kontakta oss på: 0736979180


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör / massageterapeut

Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden. Om Puls Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, massage & behandlingar... Visa mer
Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden.
Om Puls
Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception etc för en varierande arbetsdag men massagen är ditt huvudfokus.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör och älskar att vara i behandlingsrummet för att ta hand om din kund, ser vi som en självklarhet!
Vi söker massörer bägge våra anläggningar i Skövde (Puls Billingen och Puls Trädgårdsstaden).
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
En aktiv och hälsosam livsstil där träning är en naturlig del
Alltid har ett leende på läpparna

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Tjänsterna är mellan 50-100% efter överenskommelse så skriv gärna vilken % du önskar jobba i ansökan.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Massör". Vi vill ha ditt CV, ett personligt brev och en relativt nytagen bild som visar vem du är. Hantering av sökande görs löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 23    Taftatanazi, Omar    Herrfrisör
Söker du jobb Välkommen Kontakta mig genom att ringa 072444101 . . . ......................................................................................................... Visa mer
Söker du jobb Välkommen Kontakta mig genom att ringa 072444101 . . . ......................................................................................................... Visa mindre

Massörer till Flexmassage - Skövde i höst!

Ansök    Jun 28    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Vi söker massörer till vår nya mottagning som öppnar Skövde i oktober på Ingegatan 5! Vi brinner för att hjälpa människor må bättre genom massage! Är du den vi söker? Vem är du? Vi söker dig som redan är utbildad och diplomerad Massör/Massageterapeut eller dig som vill utbilda dig och som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även... Visa mer
Vi söker massörer till vår nya mottagning som öppnar Skövde i oktober på Ingegatan 5!

Vi brinner för att hjälpa människor må bättre genom massage! Är du den vi söker?

Vem är du?

Vi söker dig som redan är utbildad och diplomerad Massör/Massageterapeut eller dig som vill utbilda dig och som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även vara flexibel, utåtriktad och självständig.

Du tycker om att arbeta både i team och individuellt.

Vi söker dig som känner dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina kunder som gör att de vill komma tillbaka.

Din arbetsuppgift som massör är att ge massage i form av svensk klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage samt hantera kassan och ta hand om mottagningen.

Vad vi erbjuder dig?

Korta arbetsdagar (6 - 6,5 tim.)

En härlig gemenskap med kollegor som är omtänksamma.

Även om arbetet är fysiskt lägger vi stor vikt på en god ergonomi.

Kontinuerlig vidareutveckling fler gånger per år.

Ett lugnt, stressfritt och harmoniskt arbete.

Att jag får göra skillnad och får stamkunder

En arbetsplats som är mån om sina anställda.

Många trevliga och tacksamma kunder.

Variationen att vara både på mottagning och ute på företag.

Utöver detta erbjuder vi även:

Friskvårdsbidrag

En massage i månaden i utbildningssyfte.

Utbildningar och påbyggnadskurser via Physio Academy.

Engagerade kollegor och ledare.

Intern hälsostrategi för all personal.

Fina och fräscha miljöer.

Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter

Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!

Tjänsterna på 75% innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema.
Men vi söker även massörer för "extra arbete" varannan helg samt vid behov.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minimum 126 tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135 tim/månad.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Rekrytering:

Vi har flera mottagningar i Göteborg, men även i Alingsås, Borås, Kungsbacka och Mölndal.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som gruppträningsinstruktör - sök till oss på Fitness24Seven!

Ansök    Jun 9    Fitness 24Seven AB    Stylist
Vill du ha världens roligaste extrajobb och bli en del av Fitness24Seven? I Augusti slår vi upp dörrarna till ett nytt gym med modern utrustning i Skövde Commerce. Gymmet kommer bestå av både styrketränings- och konditionsmaskiner samt en stor friviktsavdelning och gruppträning. Nu letar vi efter gruppträningsinstruktörer som vill vara med och sprida massor av träningsglädje. Tillsammans med en härlig grupp träningssugna medlemmar har du möjligheten att g... Visa mer
Vill du ha världens roligaste extrajobb och bli en del av Fitness24Seven? I Augusti slår vi upp dörrarna till ett nytt gym med modern utrustning i Skövde Commerce. Gymmet kommer bestå av både styrketränings- och konditionsmaskiner samt en stor friviktsavdelning och gruppträning. Nu letar vi efter gruppträningsinstruktörer som vill vara med och sprida massor av träningsglädje.

Tillsammans med en härlig grupp träningssugna medlemmar har du möjligheten att ge en inspirerande upplevelse i hälsans tecken under ett gruppträningspass. Brinner du för gruppträning och vet precis som vi att det är något magiskt som händer i en gruppträningssal, då tror vi att du passar i vårt gäng med instruktörer. Vi erbjuder både interna koncept, yoga och pass från Les Mills. Nu är det dags att sätta schemat för Skövde, dela med dig av din energi och glädje -?bli instruktör hos oss!

Inga förkunskaper krävs, är du rätt person för oss så ser vi till att du får utbildning och rätt förberedelse för att lyckas i rollen.ARE YOU IN?

JOIN THE TEAM

Som gruppträningsinstruktör arbetar du 1-5 h i veckan med det du brinner för, att leda våra deltagare genom en gruppträningsklass. Vi har avtalsenlig lön och du får ett medlemskap hos oss med utökade förmåner.

Vi ser framemot att träffa just dig, har du frågor ang. eventet eller hur det är att jobba som gruppträningsinstruktör är du välkommen att höra av dig till [email protected]Vi är Fitness24Seven
För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt koncept är unikt - våra gym är öppna för alla våra medlemmar dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet utan extra kostnad. Alltid till marknadens bästa pris.

Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 260 anläggningar i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Aug 21    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara frisör hos oss innebär att du har en ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara frisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongs chef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Gesällbrev
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som frisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som frisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Frisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Frisörer sökes

Ansök    Apr 12    Michel Salong HB    Frisör
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong. Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad? kontakta oss på: 0736979180 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong.
Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad?
kontakta oss på: 0736979180


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herrfrisör

Ansök    Feb 27    C.O. Barbershop AB    Herrfrisör
Vi söker en härliga och engagerade barberare som vill jobba med oss på vår salong som ligger på timmervägen 5 B, Södra Ryd i Skövde. Vi söker dig som är en driftig och engagerad frisör med hög arbetsmoral och teamkänsla, glad, positiv, social och duktig. Det är viktigt att du som söker det här jobb är van att utföra all typ av frisör/barberare tjänster och är van vid ett högt tempo, då vi har en stor och inarbetad kundkrets. Vi söker även barberare som k... Visa mer
Vi söker en härliga och engagerade barberare som vill jobba med oss på vår salong som ligger på timmervägen 5 B, Södra Ryd i Skövde.
Vi söker dig som är en driftig och engagerad frisör med hög arbetsmoral och teamkänsla, glad, positiv, social och duktig. Det är viktigt att du som söker det här jobb är van att utföra all typ av frisör/barberare tjänster och är van vid ett högt tempo, då vi har en stor och inarbetad kundkrets.
Vi söker även barberare som kan herrklippningar, färgning, styling samt skäggklippningar och behandlingar så som rakning med kniv etc.
Arbetsuppgifter:
Den huvudsaklig arbetsuppgiften är att klippa herrar och barn, meriterande om du kan även damer.
Vi ställer krav att du kan svenska, arabiska och engelska språket bra och ska kunna jobba självständigt men samtidigt i grupp. Visa mindre

Massör sökes

Massör sökes för en timanställning upp till 50 procent. Du kommer till största del att arbeta med privatkunder men kan vid behov även behöva hjälpa till ute på företag. Du behöver ha relevant utbildning samt gärna erfarenhet inom yrket. Jag lägger stor värdering vid personlig lämplighet och uppskattar att du är driven och engagerad. Jag ser fram emot din ansökan per mail för ett senare personligt möte. Visa mer
Massör sökes för en timanställning upp till 50 procent. Du kommer till största del att arbeta med privatkunder men kan vid behov även behöva hjälpa till ute på företag.
Du behöver ha relevant utbildning samt gärna erfarenhet inom yrket.
Jag lägger stor värdering vid personlig lämplighet och uppskattar att du är driven och engagerad.
Jag ser fram emot din ansökan per mail för ett senare personligt möte. Visa mindre

Massageterapeut/Massör

Jag söker en person som vill jobba hos, oss 2-3 dagar i veckan ca 6 tim/dag, i centrala Skövde. Du ska ha adekvat utbildning o ha rätt personlighet för att fungera fint med våra kunder o vår lilla arbetsgrupp. Gärna erfarenhet men vi räknar med att forma in dig själva på arbetsplatsen. Vår stil på massagen är behandlande så handlaget behöver vara handfast. Jag sätter högt värde på hur vår kemi fungerar. Först vill jag ha ett kort brev om dig själv sedan ta... Visa mer
Jag söker en person som vill jobba hos, oss 2-3 dagar i veckan ca 6 tim/dag, i centrala Skövde.
Du ska ha adekvat utbildning o ha rätt personlighet för att fungera fint med våra kunder o vår lilla arbetsgrupp. Gärna erfarenhet men vi räknar med att forma in dig själva på arbetsplatsen. Vår stil på massagen är behandlande så handlaget behöver vara handfast.
Jag sätter högt värde på hur vår kemi fungerar.
Först vill jag ha ett kort brev om dig själv sedan tar vi en intervju med ett massagetest på en enkel ryggmassage.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör

Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden. Om Puls Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping, ett i Hjo och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, padel & spo... Visa mer
Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden.
Om Puls
Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping, ett i Hjo och ett i Tidan. Vi erbjuder Skaraborgs bredaste träningsutbud med gym, gruppträning, padel & sport, café, massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception, café mm för en varierande arbetsdag.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör och älskar att vara i behandlingsrummet för att ta hand om din kund, ser vi som en självklarhet!
Vi söker massörer bägge våra anläggningar i Skövde (Puls Billingen och Puls Arena i Trädgårdsstaden). Du kan själv välja anläggning och du kan även dela tjänst och arbeta på bägge anläggningarna.
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
Alltid har ett leende på läpparna

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Tjänsterna är mellan 50-100% efter överenskommelse så skriv gärna vilken % du önskar jobba i ansökan.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Massör". Vi vill ha ditt CV, ett personligt brev och en relativt nytagen bild som visar vem du är. Hantering av sökande görs löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Frisör till Salong Woar

Ansök    Jan 19    Salong Woar AB    Frisör
Vilka är vi? Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad. Vad erbjuder vi dig? Möjligheten att komma till ett riktigt gott gäng och ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av utbildningar och stor delaktighet i salongen. Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi ... Visa mer
Vilka är vi?
Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheten att komma till ett riktigt gott gäng och ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av utbildningar och stor delaktighet i salongen.
Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterliggare.
Kvalifikationer:
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar. Vi önskar hitta en person som har bra energi och gillar att sprida detta vidare till sina kollegor.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Kika gärna in på vår hemsida www.woar.se och på instagram @salongwoar. Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisörer och trainees

Ansök    Nov 10    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombiner... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombinerad fast/rörlig enligt kollektivavtalet! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisörer sökes

Ansök    Dec 28    Michel Salong HB    Frisör
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong. Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad? kontakta oss på: 0736979180 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong.
Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad?
kontakta oss på: 0736979180
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisörer sökes

Ansök    Okt 31    Michel Salong HB    Frisör
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong. Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad? kontakta oss på: 0736979180 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi vill utöka vårt team och söker därför en eller två frisörer/barberare som vill arbeta hos oss i Skövdes bästa frisörsalong.
Är du intresserad eller känner någon frisör som är intresserad?
kontakta oss på: 0736979180
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Salong Woar

Ansök    Aug 15    Salong Woar AB    Frisör
Vilka är vi? Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad. Vad erbjuder vi dig? Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig och din utveckling. Vi ska alltid ligga i framkant när det kommer till det senaste inom vår bransch. Därför ser vi alltid till att utbilda oss löpande, både inom befintliga tekniker men även n... Visa mer
Vilka är vi?
Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig och din utveckling. Vi ska alltid ligga i framkant när det kommer till det senaste inom vår bransch. Därför ser vi alltid till att utbilda oss löpande, både inom befintliga tekniker men även nya.
Tjänsten är på 100% och en står kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterliggare.
Kvalifikationer:
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Kika gärna in på vår hemsida www.woar.se och på instagram @salongwoar. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Okt 23    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara frisör hos oss innebär att du har en ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara frisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongs chef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Gesällbrev
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som frisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som frisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Frisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Frisör till Salong Woar

Ansök    Sep 18    Salong Woar AB    Frisör
Vilka är vi? Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad. Vad erbjuder vi dig? Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig och din utveckling. Vi ska alltid ligga i framkant när det kommer till det senaste inom vår bransch. Därför ser vi alltid till att utbilda oss löpande, både inom befintliga tekniker men även n... Visa mer
Vilka är vi?
Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig och din utveckling. Vi ska alltid ligga i framkant när det kommer till det senaste inom vår bransch. Därför ser vi alltid till att utbilda oss löpande, både inom befintliga tekniker men även nya.
Tjänsten är på 100% och en står kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterliggare.
Kvalifikationer:
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Kika gärna in på vår hemsida www.woar.se och på instagram @salongwoar. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Aug 4    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara frisör hos oss innebär att du har en ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara frisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongs chef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Gesällbrev
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som frisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som frisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Frisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Jul 1    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara frisör hos oss innebär att du har en... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara frisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongs chef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Gesällbrev
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som frisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som frisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Frisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Herrfrisör / Barberare heltid eller deltid på Syster & Bror i Commerce

Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara herrfrisör hos oss innebär att du har... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara herrfrisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongschef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig herrfrisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som herrfrisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som herrfrisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Herrfrisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisörer och trainees

Ansök    Jun 27    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombiner... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombinerad fast/rörlig enligt kollektivavtalet! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Salongsansvarig till Salong Woar

Ansök    Jun 15    Salong Woar AB    Frisör
Vilka är vi? Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad. Vad erbjuder vi dig? En roll som salongsansvarig där du får vara med och påverka och utforma salongen. Du kommer även ha ansvar för löneunderlag, inköp, personalplanering, stötta övriga kollegor samt ansvara för trainees och elever. En god kundstock finns att tillgå direkt ... Visa mer
Vilka är vi?
Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad.
Vad erbjuder vi dig?
En roll som salongsansvarig där du får vara med och påverka och utforma salongen. Du kommer även ha ansvar för löneunderlag, inköp, personalplanering, stötta övriga kollegor samt ansvara för trainees och elever. En god kundstock finns att tillgå direkt vid start. För rätt person kommer stora utvecklingsmöjligheter att finnas.
Kvalifikationer.
Utbildad frisör med några års arbetslivserfarenhet. Gesällbrev är en merit. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket. Störst vikt kommer dock läggas vid personliga egenskaper.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar. Vidare tror vi att du är driven och ansvarstagande med ett genuint intresse för frisöryrket.
Låter det som en tjänst för dig?
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om tjänsten så ring eller maila Ricard Weinö på 0766-364561 eller [email protected]. Kika gärna även in på hemsidorna www.woar.se samt på instagram @salongwoar. Visa mindre

Jobba inom skönhet

Ansök    Jun 21    Skövdekliniken AB    Hudterapeut
Hej vi vill expandera och söker dig som är utbildad hudterapeut eller om du har ett stort intresse för skönhet. Vi söker någon som vill jobba med laser, kroppsbehandling och kosmetiska tatueringar. Har du utbildning inom detta så är det super men har du ingen så kommer vi skicka dig på utbildning och vissa saker utbildar vi dig på plats hos oss. Vi vill att du ska ha eget ansvar, driven, glad, framåt, social, stresstålig och självgående…. Öppen för alla V... Visa mer
Hej
vi vill expandera och söker dig som är utbildad hudterapeut eller om du har ett stort intresse för skönhet.
Vi söker någon som vill jobba med laser, kroppsbehandling och kosmetiska tatueringar.
Har du utbildning inom detta så är det super men har du ingen så kommer vi skicka dig på utbildning och vissa saker utbildar vi dig på plats hos oss.
Vi vill att du ska ha eget ansvar, driven, glad, framåt, social, stresstålig och självgående….
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut sökes i Skövde

Ansök    Maj 8    Dr. Louai AB    Hudterapeut
Vi söker en driven, ansvarstagande och duktig hudterapeut till en skönhetsklinik i Skövde. Viktigt att du kan jobba självständigt och ta egna initiativ. Kliniken är nyetablerad så det finns ett stort utrymme för dina egna ideér och kreativitet och stor potential att utveckla kliniken framåt. Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och maskinella behandlingar såsom hårborttagning/laser och fettreducering samt hifu med mera. Vi k... Visa mer
Vi söker en driven, ansvarstagande och duktig hudterapeut till en skönhetsklinik i Skövde. Viktigt att du kan jobba självständigt och ta egna initiativ. Kliniken är nyetablerad så det finns ett stort utrymme för dina egna ideér och kreativitet och stor potential att utveckla kliniken framåt.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och maskinella behandlingar såsom hårborttagning/laser och fettreducering samt hifu med mera. Vi kommer att erbjuda kompletterande utbildningar för dig.
Du ska ha gått en SHR eller CIDESCO godkänd skola.
Du kan antingen vara nyutexaminerad hudterapeut eller ha erfarenhet sedan tidigare.
Tillträde: september 2022.


Skicka in ditt CV och personligt brev till: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Salong Woar

Ansök    Jun 15    Salong Woar AB    Frisör
Vilka är vi? Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad. Vad erbjuder vi dig? En frisörtjänst på 100% i ett företag där man får vara med och forma och driva salongen. En stor kundkrets finns att tillgå direkt vid start. Kvalifikationer. Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket. Vem är du som pers... Visa mer
Vilka är vi?
Salong Woar är en väletablerad och välkänd salong i Skövde som erbjuder allt inom hår och skönhet. Förutom salongen i Skövde har vi även salonger i Jönköping och Mariestad.
Vad erbjuder vi dig?
En frisörtjänst på 100% i ett företag där man får vara med och forma och driva salongen. En stor kundkrets finns att tillgå direkt vid start.
Kvalifikationer.
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket.
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Kika gärna in på vår hemsida www.woar.se och på instagram @salongwoar. Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisörer och trainees

Ansök    Maj 23    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombiner... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombinerad fast/rörlig enligt kollektivavtalet! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Mar 17    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år.
Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service.
Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare frisörer.
Vi vill att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
Syster & Bror söker löpande duktiga utbildade frisörer. Hos oss är kunden alltid i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning.
Vardagen på Syster & Bror är full med utmaningar och våra kunder ställer höga krav på att vi ska leva upp till deras förväntningar. För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.


#jobbjustnu Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör

Ansök    Apr 5    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombiner... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi är flexibla med schema/arbetstider och du har möjlighet att komma med dina önskemål så hittar vi en bra lösning. Vi erbjuder fast lön för den som önskar eller kombinerad fast/rörlig enligt kollektivavtalet! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Maj 3    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år.
Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service.
Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare frisörer.
Vi vill att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
Syster & Bror söker löpande duktiga utbildade frisörer. Hos oss är kunden alltid i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning.
Vardagen på Syster & Bror är full med utmaningar och våra kunder ställer höga krav på att vi ska leva upp till deras förväntningar. För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.


#jobbjustnu Visa mindre

Massör / Massageterapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig,... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Massage- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Arbetet innebär att du behöver kunna arbeta vardag som helg eller enbart helg. Önskvärt är att du kan vara flexibel och även kan arbeta extra vid behov. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas. Hör av dig om du kan jobba endast någon eller några dagar i veckan eller endast helg - allt av intresse! Vi kommer fram till något bra och fungerande tillsammans! Vi söker flera massörer men är du den rätte och vill/kan jobba mycket så kan du isf få mer tid.
Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad massör eller massageterapeut.
-Erfarenhet inom klassisk massage är nödvändigt och ett krav. Vi jobbar även mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktil massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill helst att du börjar omgående. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör och trainee

Ansök    Mar 4    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hudterapeut / Fotterapeut / Spa-terapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vår hudterapeut är mammaledig och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut och gärna med förk... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vår hudterapeut är mammaledig och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut och gärna med förkärlek till massage. Vi söker även dig som är hudterapeut med kunskap inom fotvård/pedikyr. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Hud-, massage-, fot- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Det är önskvärt om du kan arbeta vardag som helg. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas. Hör av dig om du kan jobba endast någon eller några dagar i veckan eller endast helg - allt av intresse! Vi kommer fram till något bra tillsammans!
-Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad hud- och spaterapeut och eller fotterapeut.
-Erfarenhet från hudvård är ett krav. Vi jobbar mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-CIDESCO-diplomerad hudterapeut är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Utbildad massör eller massageterapeut är meriterande.
-Erfarenhet inom klassisk massage är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktil massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill helst att du börjar omgående. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Medicinsk fotvårdare

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Hentorp vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler cirka 8000 listade invånare. Vårdcentralen är belägen i natur... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Hentorp vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler cirka 8000 listade invånare.

Vårdcentralen är belägen i naturnära område med cykelavstånd från centrum. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/ kolmottagning, BVC och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans Rehab enhet, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om du väljer Hentorp vårdcentral, kommer du att komma till en trevlig och välfungerande vårdcentral som har en arbetsgrupp på cirka 30 anställda. Vi är en grupp som värderar samarbete och teamkänsla mycket högt. Hos oss är arbetsmiljön lika viktig som krav- och kvalitetsresultaten. Vi är lyhörda och jobbar hårt för att varje yrkeskategori ska känna yrkestrygghet. Exempel på det är den handledande distriktssköterskan och handledande läkaren som finns tillgänglig dagligen.

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdare i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bland annat läkare och diabetessköterskor. Du är delaktig vid undervisning till patienter i till exempel diabetesskola och även vid utbildning/information till personal och studenter. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdare. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har utvecklat ett professionellt bemötande av patienter vilket inte minst innebär att du är trygg och kan stå för ett gott och förtroendeingivande bemötande. Vi ser gärna att du är en prestigelös och flexibel person som vill vara med och utveckla både vård och arbetsplats. Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande, detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt Intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Massör

Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden. Om Puls Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping, ett i Hjo och ett i Tidan. Vi erbjuder gym, gruppträning, padel & sport, café, massage & behandlingar. Som ... Visa mer
Som massör på Puls får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden.
Om Puls
Puls är en gymkedja i Skaraborg med två gym i Skövde, ett i Falköping, ett i Hjo och ett i Tidan. Vi erbjuder gym, gruppträning, padel & sport, café, massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception, café mm för en varierande arbetsdag.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör och älskar att vara i behandlingsrummet för att ta hand om din kund, ser vi som en självklarhet! Vi söker främst till vår anläggning Puls Billingen men även till vår nysatsning Puls Arena som ligger i Trädgårdsstaden. En av tjänsterna kan även vara delvis på Puls Arena och delvis på Puls Billingen.
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Tjänsterna är mellan 50-100% och skriv gärna vilken % du önskar jobba i ansökan.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Massör". Vi vill ha ditt CV, ett personligt brev och en bild. Hantering av sökande görs omgående så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör och trainee

Ansök    Jan 31    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Commerce Frisören söker ny frisör!

Ansök    Jan 6    Bf Shamoun AB    Frisör
Commerce Frisören söker nu ytterligare en frisör till sin salong i Commerce Köpcentrum i Skövde. I dagsläget arbetar sex frisörer och två elever i salongen, vi söker nu en medarbetare som vill bli en del av vårt team! Anställningen gäller en tillsvidaretjänst, med provanställning, om 100% som är fördelat på 4–5 vardagar i veckan samt varannan lördag. Lönen utgår från en fast månadslön med provision enligt kollektivavtal. Det är meriterande om du har avla... Visa mer
Commerce Frisören söker nu ytterligare en frisör till sin salong i Commerce Köpcentrum i Skövde.
I dagsläget arbetar sex frisörer och två elever i salongen, vi söker nu en medarbetare som vill bli en del av vårt team!
Anställningen gäller en tillsvidaretjänst, med provanställning, om 100% som är fördelat på 4–5 vardagar i veckan samt varannan lördag. Lönen utgår från en fast månadslön med provision enligt kollektivavtal. Det är meriterande om du har avlagt gesällbrevet för frisörer, men är inte ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom frisöryrket.
Commerce Frisören har både drop-in och tidsbokning för sina kunder. Du kommer därför att arbeta med klippningar och behandlingar på kunder i alla åldrar. Arbetet innefattar även försäljning av produkter.
Vi ser fram emot din ansökan!
För ansökan, vänligen kontakta:
Ferial Shamoun
Chef/Ägare
070-960 74 89 Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vi söker nagelteknolog med minst 2 år erfarenhet inom Skövde område. Arbetstiden är Mån-Fre kl 10 till kl 19 Lördag kl 10 till kl 17. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nagelteknolog med minst 2 år erfarenhet inom Skövde område. Arbetstiden är Mån-Fre kl 10 till kl 19 Lördag kl 10 till kl 17.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Praktik eller jobb Frisör sökas snarast till min salon i Skövde

Ansök    Jan 5    Taftatanazi, Omar    Frisör
Det är viktigt att du är bra på herr och barnklippning, men alla behandlingar förekommer. du kan hyra en stol om du har egna kunder Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Det är viktigt att du är bra på herr och barnklippning, men alla behandlingar förekommer.
du kan hyra en stol om du har egna kunder
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut / Fotterapeut / Spa-terapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudter... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut och gärna med förkärlek till massage. Vi söker även dig som är hudterapeut med kunskap inom fotvård/pedikyr. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Hud-, massage-, fot- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Det är önskvärt om du kan arbeta vardag som helg. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas. Hör av dig om du kan jobba endast någon eller några dagar i veckan eller endast helg - allt av intresse! Vi kommer fram till något bra tillsammans!
-Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad hud- och spaterapeut och eller fotterapeut.
-Erfarenhet från hudvård är ett krav. Vi jobbar mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-CIDESCO-diplomerad hudterapeut är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Utbildad massör eller massageterapeut är meriterande.
-Erfarenhet inom klassisk massage är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktil massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar omgående. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Jan 3    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare ... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år.
Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service.
Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare frisörer.
Vi vill att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
Syster & Bror söker löpande duktiga utbildade frisörer. Hos oss är kunden alltid i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning.
Vardagen på Syster & Bror är full med utmaningar och våra kunder ställer höga krav på att vi ska leva upp till deras förväntningar. För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.


#jobbjustnu Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör och trainee

Ansök    Nov 29    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Massör / Massageterapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig,... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Massage- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Arbetet innebär att du behöver kunna arbeta vardag som helg eller enbart helg. Önskvärt är att du kan vara flexibel och även kan arbeta extra vid behov. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas. Hör av dig om du kan jobba endast någon eller några dagar i veckan eller endast helg - allt av intresse! Vi kommer fram till något bra tillsammans!
Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad massör eller massageterapeut.
-Erfarenhet inom klassisk massage är ett krav. Vi jobbar även mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktil massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar omgående. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Massör/Massageterapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig,... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Massage- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Arbetet innebär att du behöver kunna arbeta vardag som helg eller enbart helg. Önskvärt är att du kan vara flexibel och även kan arbeta extra vid behov. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas, vi kommer fram till något bra tillsammans!
Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad massör eller massageterapeut.
-Erfarenhet inom klassisk massage är ett krav. Vi jobbar även mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktik massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar redan v. 49. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör och trainee

Ansök    Okt 27    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • Go... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör eller trainee som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör

Ansök    Aug 24    Yobber AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) Serviceinriktad med kunden i fokus Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? God arbetsmiljö med stort fokus... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?
På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill utvecklas tillsammans med oss!
Vem är du?
Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
Serviceinriktad med kunden i fokus
Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?
God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
Utbildningar och personlig utvecklingVarmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hudterapeut/Spa-terapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut ... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut och gärna med förkärlek till massage. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Hud-, massage- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Det är önskvärt om du kan arbeta vardag som helg. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas, vi kommer fram till något bra tillsammans!
-Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad hud- och spaterapeut.
-Erfarenhet från hudvård är ett krav. Vi jobbar mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-CIDESCO-diplomerad hudterapeut är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Utbildad massör eller massageterapeut är meriterande.
-Erfarenhet inom klassisk massage är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktik massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar redan v. 37. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Hudterapeut/Fotterapeut/Spa-terapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudter... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage, hud- och fotvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vår hudterapeut ska vara ledig inför föräldraledighet och vi behöver en vikarie. Vi söker dig som är hudterapeut och gärna med förkärlek till massage. Vi söker även dig som är hudterapeut med kunskap inom fotvård/pedikyr. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Hud-, massage-, fot- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Det är önskvärt om du kan arbeta vardag som helg. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas, vi kommer fram till något bra tillsammans! Förslagsvis hudterapeut 2 dagar/v men fler om du kan fotvård. Enbart fotvård 1-2 dag/v eller vad som är önskvärt! Vi är kort om personal!
-Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad hud- och spaterapeut och eller fotterapeut.
-Erfarenhet från hudvård är ett krav. Vi jobbar mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-CIDESCO-diplomerad hudterapeut är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Utbildad massör eller massageterapeut är meriterande.
-Erfarenhet inom klassisk massage är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktil massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar redan v. 49. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Massör

Som massör på Puls & Hudsmart får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden. Hudsmart är en del av Puls i Skövde och erbjuder massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception mm för en varie... Visa mer
Som massör på Puls & Hudsmart får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har kunskapen att utföra djupgående/behandlande massage för att skapa resultat åt kunden.
Hudsmart är en del av Puls i Skövde och erbjuder massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med träning, yoga, reception mm för en varierande arbetsdag.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör och älskar att vara i behandlingsrummet för att ta hand om din kund, ser vi som en självklarhet! Vi söker främst till vår anläggning Puls Skövde men även till vår nysatsning Puls Arena som ligger i Trädgårdsstaden.
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Tjänsten är på 100% men om du vill jobba deltid så skriv med det i ansökan.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Massör". Vi vill ha ditt CV, ett personligbrev och en bild. Hantering av sökande görs i mitten av augusti. Visa mindre

Massörer & Spaterapeut

Som massör/ spaterapeut på Puls & Hudsmart får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har förmågan att ge en känsla av välbefinnande i varje behandling. Hudsmart är en del av Puls i Skövde och erbjuder massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med gruppträning, yoga, reception mm för en varierande ... Visa mer
Som massör/ spaterapeut på Puls & Hudsmart får du möjlighet att ta lite extra hand om våra gäster. Du sprider värme och som person är du lyhörd, engagerad och flexibel. Du gillar att ta hand om människor och har förmågan att ge en känsla av välbefinnande i varje behandling.
Hudsmart är en del av Puls i Skövde och erbjuder massage & behandlingar. Som en del av vårt team kan du, om du önskar, även jobba med gruppträning, yoga, reception mm för en varierande arbetsdag.
Vill du vara en del av ett vårt fantastiska team och sprida glädje och värme i våra lokaler hos Puls i Skövde?
Vi söker dig som har en positiv inställning, tar egna initiativ och vill vara med att påverka och driva utvecklingen framåt. Att du är utbildad massör ser vi som en självklarhet! Vi söker främst till vår anläggning Puls Skövde men även till vår nysatsning Puls Arena som ligger i Trädgårdsstaden.
Vi söker dig som har följande kvaliteter:
Certifierad massör
Lösningsorienterad
Engagerad
Lagspelare
Som spaterapeut ska du också kunna utföra vaxning, frans- & bryn, plockning som färgning samt kroppsbehandlingar (skrubb & inpackningar).


Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och utbildning i våra koncept. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget.
Sök genom att mejla [email protected] och märk mejlet med "Jobbansökan". Vi vill ha ditt CV, ett personligbrev och en bild. Intervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Massör/Massageterapeut

Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård. Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig,... Visa mer
Välbefinnandet Massage och Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.
Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård och fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter.
Vi växer och söker fler medarbetare. Vi söker dig som är massör och som orkar ta i. Du behöver vara självständig, ha ett sinne för ordning och vara noggrann. Det är meriterande om du även är spaterapeut. Vi har behandlingsskadeförsäkring.
Arbetsuppgifter
Massage- och spabehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ. Arbetet innebär att du behöver kunna arbeta vardag som helg eller enbart helg. Önskvärt är att du kan vara flexibel och även kan arbeta extra vid behov. Denna tjänst kan anpassas efter annat deltidsarbete om så önskas, vi kommer fram till något bra tillsammans!
Utbildning/Erfarenhet
-Utbildad massör eller massageterapeut.
-Erfarenhet inom klassisk massage är ett krav. Vi jobbar även mycket med fotvård och vaxning så erfarenhet inom det är meriterande.
-Erfarenhet från Kerstin Florian hudvårdskoncept är meriterande.
-Det är önskvärt om man har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och Taktik massage.
-Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.
Vänta inte med din ansökan! Vi vill att du börjar redan v. 37. Skicka ditt CV, personliga brev och foto via mail snarast. Visa mindre

Certifierad Massör till Skövde

Ansök    Apr 16    BodyTime    Massör/Massageterapeut
BodyTime i Skövde söker nu en certifierad massör, gärna med några års erfarenhet av massageyrket. Diplom i lymfmassage är meriterande Omfattning I tjänsten ingår att man ska kunna massera självständigt, främst på företag, men även på salongen. Arbetet sker främst vardagar 8-16, men även vissa kvällar vid behov. Viktiga egenskaper En positiv och glad attityd, god anpassningsförmåga, noggrannhet, ärlighet och förmågan att fatta egna beslut. Det är också vikt... Visa mer
BodyTime i Skövde söker nu en certifierad massör, gärna med några års erfarenhet av massageyrket. Diplom i lymfmassage är meriterande
Omfattning
I tjänsten ingår att man ska kunna massera självständigt, främst på företag, men även på salongen.
Arbetet sker främst vardagar 8-16, men även vissa kvällar vid behov.
Viktiga egenskaper
En positiv och glad attityd, god anpassningsförmåga, noggrannhet, ärlighet och förmågan att fatta egna beslut.
Det är också viktigt att ett genuint intresse för yrket finns liksom viljan att hjälpa andra.
Ansökan
Skicka CV samt personligt brev till: [email protected]
Vid frågor ring Johanna Gayet på: 0733 527587
Ser fram emot att jobba tillsammans! Visa mindre

Massage o Muskelbehandling

Jag söker en massör/massageterapeut som ska ingå i ett team av massörer där "en rejäl omgång" och ett personligt bemötande är grundtanken. Du kommer att jobba i min lilla praktik i centrala Skövde. Jag lägger stor vikt i hur du fungerar i vår grupp därför är det svårt att specificera dina personliga egenskaper. Direkt kan jag säga att du måste vara öppen o prestigelös. När det gäller ditt cv ser jag gärna att du har erfarenhet och en adekvat utbildn... Visa mer
Jag söker en massör/massageterapeut som ska ingå i ett team av massörer där "en rejäl omgång" och ett personligt bemötande är grundtanken.
Du kommer att jobba i min lilla praktik i centrala Skövde.


Jag lägger stor vikt i hur du fungerar i vår grupp därför är det svårt att specificera dina personliga egenskaper.
Direkt kan jag säga att du måste vara öppen o prestigelös.


När det gäller ditt cv ser jag gärna att du har erfarenhet och en adekvat utbildning.


Fördel är även om du har kompletterande terapiformer med dig som ex lymfterapi, Craniosacral-sacral terapi, taktil stimulering osv.


Kontakta gärna mig via mail med ett personligt brev så går vi vidare från det.
[email protected]


Jag söker en person som först tar ett grav.vikariat med fast schema 30 tim/vecka. Om kemin stämmer finns möjlighet till tillsvidare anställning.
Ytterligare 1-2 personer som vill jobba extra timmar med regelbundet schema.


Läs gärna om företaget på muskelbehandling.se//
Mvh Lena Persson, 0704-434333 Visa mindre

Nikita Hair Skövde söker frisör

Ansök    Apr 12    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör som vill utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från trainee-nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Aug 10    Skövdekliniken AB    Hudterapeut
Hej vi expanderar och söker ytterligare en hudterapeut till kliniken. Det du ska jobba med är fractionell laser, hifu, koldioxidinjektioner, cryopen, lpg, tandblekning, Dermapen, kemiska peelingar, och andra kroppsbehandlingar med maskiner. Tjänsten är varierande så dagarna på jobbet är aldrig samma utan väldigt varierande. Detta arbetssätt är så mycket roligare ???? Visa mer
Hej
vi expanderar och söker ytterligare en hudterapeut till kliniken. Det du ska jobba med är fractionell laser, hifu, koldioxidinjektioner, cryopen, lpg, tandblekning, Dermapen, kemiska peelingar, och andra kroppsbehandlingar med maskiner.
Tjänsten är varierande så dagarna på jobbet är aldrig samma utan väldigt varierande. Detta arbetssätt är så mycket roligare ???? Visa mindre

Nikita Hair Skövde Elins Esplanad söker frisör eller trainee

Ansök    Jul 3    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi söker nu en frisör eller trainee till vårt härliga team i Skövde på Elins Esplanad! Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Kreativ och serviceinriktad  • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal) •... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi söker nu en frisör eller trainee till vårt härliga team i Skövde på Elins Esplanad!

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Kreativ och serviceinriktad 
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Vi står för kostanden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nagelteknolog/Nagelterapeut sökes

Vi söker dig som är noggrann, positivt, flexibelt och har ett gott kundbemötande . Du ska vara lätt lärd för nya moment och kunskaper. Arbetsuppgifterna : manikyr, pedikyr,nagel förlängning... Det är ett meriterande att du är utbildat inom branschen. Men det är inget krav . Det är också meriterande om du kan fransförlängning samt om du kan andra språk förutom svenska. Tveka inte och hör av dig om du är intresserad. Visa mer
Vi söker dig som är noggrann, positivt, flexibelt och har ett gott kundbemötande . Du ska vara lätt lärd för nya moment och kunskaper.


Arbetsuppgifterna : manikyr, pedikyr,nagel förlängning... Det är ett meriterande att du är utbildat inom branschen. Men det är inget krav .


Det är också meriterande om du kan fransförlängning samt om du kan andra språk förutom svenska.


Tveka inte och hör av dig om du är intresserad. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Commerce Köpcentrum

Ansök    Jun 29    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år under olika ägare. Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundk... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong i Commerce köpcentrum. Salongen har funnits i över 40 år under olika ägare.
Vi satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service.
Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen, just nu finns det möjlighet för en ny frisör att komma in och ta över en inarbetat kundkrets från tidigare frisörer.
Vi vill att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal, samt pliktuppfyllande.
Syster & Bror söker löpande duktiga utbildade frisörer. Hos oss är kunden alltid i centrum, vi vill därför att du skall vara en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning.
Vardagen på Syster & Bror är full med utmaningar och våra kunder ställer höga krav på att vi ska leva upp till deras förväntningar. För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att vi kan arbeta individuellt men även att vi fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.


#jobbjustnu Visa mindre

Nikita Hair Skövde Elins Esplanad söker salongchef

Ansök    Jun 8    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du dessutom vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Då har du hittat rätt!  Vi söker nu en driven salongchef till vår fina salong i Skövde på Elins Esplanad med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.  Vad innebär tjänsten? Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsat... Visa mer
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du dessutom vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Då har du hittat rätt! 


Vi söker nu en driven salongchef till vår fina salong i Skövde på Elins Esplanad med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Vad innebär tjänsten?
Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsatt administrativ tid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och som är redo för nästa steg i din karriär! Tidigare ledarerfarenhet är ett plus, men det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill utvecklas tillsammans med oss. För rätt person finns det goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Salongchefstillägg och möjlighet till bonus
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Om Nikita Hair
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 40 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig ”a great feeling”! Visa mindre

Utbildad makeup artist

Ansök    Feb 22    Beauty And The Best    Make-up artist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor. Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.
Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning i makeup är ett krav .
Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar och smink, men andra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.
Vi söker en vikarie som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.
Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail.
(Anställning omgående ) Visa mindre

Skönhetssalong söker personal

Ansök    Dec 16    Beauty And The Best    Stylist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor. Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket ... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde.


Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.
Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning är inget krav då vi kommer utbilda dig. 
Men om du har utbildning är det ett STORT plus.
Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar,lashlift och andra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.
Vi söker en vikarie som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.


Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail. Visa mindre

Utbildad fransstylist

Ansök    Feb 22    Beauty And The Best    Stylist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor. Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket ... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde.


Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.
Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning är ett krav!
Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar,lashlift och andra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.
Vi söker en medarbetare som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.


Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail. Visa mindre

Söker utbildad nagelterapeut

Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde.  Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team. Du ska vara positiv, social, kreativ, noggrann, självgående, ansvarsfull, respektera tider och kunna hantera många olika sysslor samtidigt. Rökfri, djurfri och attitydproblemfri på arbetsplatsen. Du innehar diplomerad/certifierad utbildning för manikyr och nagelfölängning. Minst 6 månaders erfarenhet.  Har du dessu... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde.


 Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.
Du ska vara positiv, social, kreativ, noggrann, självgående, ansvarsfull, respektera tider och kunna hantera många olika sysslor samtidigt. Rökfri, djurfri och attitydproblemfri på arbetsplatsen.
Du innehar diplomerad/certifierad utbildning för manikyr och nagelfölängning. Minst 6 månaders erfarenhet.  Har du dessutom arbetat som fransförlängning, ögonbrynsplock och pedikyr är det ett plus. 
Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra nageltjänster såsom nagelförlängning, nagelförstärkning, SPA-manikyr, pedikyr (vi löser pedikyr-utbildning om du saknar) - kombinerat med administrativt arbete såsom hantering av bokningssystem BokaDirekt, ta betalt av kunder, servera kaffe och städa salong m.m 


Dina arbetstider är olika beroende på kundernas behov. 


Vi söker personal omgående som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.


Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail. Visa mindre

Herrfrisör/Barberare sökes

Ansök    Okt 7    Abraham Youssef    Frisör
Vi på Skövde Barbershop söker nu en frisör som har erfarenhet inom yrket som herrbarberare då vi driver en Barbershop. Erfarenhet av damfriseing är också meriterande då vi vill utöka våra tjänster.Välkommen till salongen och lämna in cv samt personligt brev. Personlig presentation uppskattas. Visa mer
Vi på Skövde Barbershop söker nu en frisör som har erfarenhet inom yrket som herrbarberare då vi driver en Barbershop. Erfarenhet av damfriseing är också meriterande då vi vill utöka våra tjänster.Välkommen till salongen och lämna in cv samt personligt brev. Personlig presentation uppskattas. Visa mindre

Nikita Hair Skövde Elins Esplanad söker frisör

Ansök    Okt 14    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi expanderar och utökar nu vårt team i Skövde på Elins Esplanad! Vi är ett fantastiskt gäng med frisörer och trainees och har nu möjlighet att ta emot ytterligare en frisör som vill bli en del av vårt härliga gäng!  Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev) • Kreativ och serviceinriktad • • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi expanderar och utökar nu vårt team i Skövde på Elins Esplanad! Vi är ett fantastiskt gäng med frisörer och trainees och har nu möjlighet att ta emot ytterligare en frisör som vill bli en del av vårt härliga gäng! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev)
• Kreativ och serviceinriktad

• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Utbildad make up artist

Ansök    Dec 13    Beauty And The Best    Make-up artist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team. Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor. Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.
Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning i makeup är ett krav .
Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar och smink, men andra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.
Vi söker en vikarie som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.
Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail.
(Anställning omgående ) Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jul 19    Skövdekliniken AB    Hudterapeut
Hejnu äntligen finns en heltids drömtjänst ledig på den populära kliniken i Skövde. Du får en chans att jobba med ditt drömyrke och ständigt utvecklas på ett litet företag där alla får chans att synas. Är du den vi söker, kasta då hit en ansökan. Visa mer
Hejnu äntligen finns en heltids drömtjänst ledig på den populära kliniken i Skövde. Du får en chans att jobba med ditt drömyrke och ständigt utvecklas på ett litet företag där alla får chans att synas. Är du den vi söker, kasta då hit en ansökan. Visa mindre

Massör / Hudterapeut / Spa - terapeut

VerksamhetsbeskrivningVälbefinnandet Massage & Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård, fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi har behandlingsskadeförsäkring. Vi växer och behöver fler medarbetare. Vi söker dig som är dig... Visa mer
VerksamhetsbeskrivningVälbefinnandet Massage & Hudvård ligger på relaxavdelningen på Arena Skövde och är en välbesökt spasalong med bl.a. massage och hudvård.Vi erbjuder behandling för hud, kropp och själ som massage, ansiktsbehandlingar, spabehandlingar, vaxning, fotvård, fransfärgning av Auktoriserade hudterapeuter och Diplomerade spa- och massageterapeuter. Vi har behandlingsskadeförsäkring. Vi växer och behöver fler medarbetare. Vi söker dig som är dig som är massör och orkar ta i. Vi söker även dig som är hudterapeut och har förkärlek till massage. Det är meriterande om du även är spaterapeut.ArbetsuppgifterMassage-, spa- eller hudbehandlingar och andra förekommande arbetsuppgifter som hör till arbetet, ex. försäljning, tvätt och städ.Utbildning/Erfarenhet- Utbildad massör eller massageterapeut. - Erfarenhet inom klassisk massage är ett krav. - Det är önskvärt om man även har erfarenhet som spaterapeut, kan Hot Stone-massage och taktil massage.- Utbildad hud- och spaterapeut. - Erfarenhet från hudvård är ett krav. - CIDESCO-diplomerad hudterapeut är meriterande.- Även erfarenhet från administrativt arbete är önskvärt.Skicka ditt CV, personliga brev samt ett foto via mail snarast. Visa mindre

Skönhetssalong söker personal

Ansök    Sep 2    Beauty And The Best    Stylist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god p... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning är inget krav då vi kommer utbilda dig. Men om du har utbildning är det ett STORT plus.Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar,lashlift och dandra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.Vi söker en vikarie som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail. Visa mindre

Fransstylist / makeup artist / hårstylist

Ansök    Maj 3    Beauty And The Best    Make-up artist
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god p... Visa mer
Beauty And The Best är en populär skönhetssalong som är belägen i centrala Skövde. Nu söker vi en medarbetare till vår fantastiska team.Vi söker dig som kan ta eget ansvar, har hög servicekänsla samt har ett öga för detaljer. Du sätter alltid din kund i fokus och har en lugnande inverkan på människor.Är flexibel och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du måste ha god syn och gilla att arbeta/skapa med händerna och har mycket god precision i fingrarna. Utbildning och tidigare erfarenhet är ett krav. Arbetet innefattar: Framförallt att utföra ögonfransförlängningar och smink, men andra behandlingar kan förekomma, samt övriga sysslor som en salong kräver.Vi söker en vikarie som med tiden kan komma att utvecklas till en heltidstjänst.Välkommen att skicka in din ansökan i form av fullständig cv, bild och personligt brev via e-mail.DeltidJobbtyp: Deltid 40-50% Visa mindre

Butiksansvarig MAKE UP STORE / SKÖVDE

Ansök    Jul 4    MAKE UP STORE AB    Make-up artist
Make Up Store är ett ledande företag inom kosmetik med över 200 försäljningsställen världen över. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö i vår värld av färger som ständigt expanderar. Welcome to The World of Colour! Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och uppnå resultat. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna kan variera. Är du en person med passion för försäljning, är utbildad make-up artist och älskar ... Visa mer
Make Up Store är ett ledande företag inom kosmetik med över 200 försäljningsställen världen över. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö i vår värld av färger som ständigt expanderar. Welcome to The World of Colour! Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och uppnå resultat. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna kan variera. Är du en person med passion för försäljning, är utbildad make-up artist och älskar att ge bästa service, tveka inte att söka. För att jobba hos måste du ha fyllt 18 år. Vi söker nu en ansvarsfull butiksansvarig till våran butik i Skövde.Som Butiksansvarig ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du sätter upp försäljningsmål, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt vår marknadsplan samt följer upp och rapporterar resultat.För att lyckas som butiksansvarig på MAKE UP STORE tror vi att du är en initiativrik och inspirerande person med mycket positiv energi och engagemang.Vi söker dig som är utbildad make-up artist och har tidigare jobbat med försäljning och service med ett naturligt positivt driv framåt.Du ser lösningar i problem och gillar att utmanas och ständigt utvecklas.Framgång i butik bygger på din förmåga att leda och coacha ditt team för att uppnå sin fulla potential. Din passion och entusiasm för yrket smittas av till alla kollegor vilket i sin tur alltid ger våra kunder förstklassig upplevelse. Vi vill att kunden alltid sätts i fokus och möts av tillgängliga, kunniga och glada säljare som alltid ger det där lilla extra.På så sätt vill vi bygga långsiktiga kundrelationer och stärka vårt varumärke.Exempel på ansvarsområden:* Helhetsansvar för driften av butiken* Evenemangsplanering* Sociala medier* Utveckling av medarbetareTjänsten kan komma att bli tillsätt under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Träningsintresserad massör och / eller spaterapeut

Hudsmart i Skövde är en liten, personlig salong. Vi erbjuder våra kunder behandlingar för ansikte, massage, gellack, vaxningar, frans & bryn och manikyr. Vi arbetar uteslutande med ekologiska hudvårdsprodukter och framförallt med Maria Åkerbergs produktserie - tidigare erfarenhet av MÅs produkter är således extra meriterande. Är du en glad och trevlig massör eller spaterapeut som gillar träning och har en hälsosam livsstil? Då är du kanske vår nya kollega.... Visa mer
Hudsmart i Skövde är en liten, personlig salong. Vi erbjuder våra kunder behandlingar för ansikte, massage, gellack, vaxningar, frans & bryn och manikyr. Vi arbetar uteslutande med ekologiska hudvårdsprodukter och framförallt med Maria Åkerbergs produktserie - tidigare erfarenhet av MÅs produkter är således extra meriterande. Är du en glad och trevlig massör eller spaterapeut som gillar träning och har en hälsosam livsstil? Då är du kanske vår nya kollega. Vi ska nu utöka vårt behandlingsteam ytterligare och söker dig som är utbildad massör. Du ska vara serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Vi ser även att du har en naturlig fallenhet för försäljning då du även kommer att sälja våra produkter och andra tjänster.Då vår, Hudsmarts, verksamhet bedrivs på ett gym kommer du delvis att inkluderas i gymmets verksamhet. En bakgrund och ett stort intresse för träning är därför ett krav. Du behöver även klara dig i det svenska språket för att ge våra kunder den bästa servicen och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Nu söker vi ytterligare en massör till vårt gym. Du kommer främst att utföra massagebehandlingar med tillhörande produktförsäljning. Med interna utbildningar kan du, om intresse finns, ges möjlighet att utföra fler typer av behandlingar. Visa mindre

Nikita Hair i Skövde Elins Esplanad söker frisörer

Ansök    Apr 26    Nikita Hair Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Den 27 september öppnade vi vår nya fina salong i Skövde, Elins Esplanad. Vi expanderar och söker nu trainees och frisörer som vill bli en del av vårt fantastiska team! Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov nivå 3 eller högre, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev) • Kreativ och serviceinriktad • Flexibel och handlingskraftig • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Den 27 september öppnade vi vår nya fina salong i Skövde, Elins Esplanad. Vi expanderar och söker nu trainees och frisörer som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vem är du?


• Utbildad frisör (trainee med delprov nivå 3 eller högre, obehörig frisör eller frisör med gesällbrev)
• Kreativ och serviceinriktad
• Flexibel och handlingskraftig
• Entusiastisk och med glimten i ögat

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge - hos oss kan du bli salongschef, educator eller regionchef!
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Spa - & hudterapeut

Som spa- & hudterapeut hos Training Season är du både vårt och våra kunders ansikte utåt. Du kommer främst att få utföra behandlingar inom hud & spa men massagebehandlingar kan förekomma. Då vi jobbar med flera olika spa-anläggningar har du möjligheten att välja vilka anläggningar du vill arbeta på och få möjligheten till ett omväxlande och roligt arbete. Via interna utbildningar kommer du att få mer kunskap om olika behandlingstekniker, ergonomi och hudmä... Visa mer
Som spa- & hudterapeut hos Training Season är du både vårt och våra kunders ansikte utåt. Du kommer främst att få utföra behandlingar inom hud & spa men massagebehandlingar kan förekomma. Då vi jobbar med flera olika spa-anläggningar har du möjligheten att välja vilka anläggningar du vill arbeta på och få möjligheten till ett omväxlande och roligt arbete.
Via interna utbildningar kommer du att få mer kunskap om olika behandlingstekniker, ergonomi och hudmärken.
Allt arbete sker efter avrop

Du är en driven, självgående, lösningsorienterad person som gillar att arbeta i varienande tempo samt klarar av förändringar väl. Att jobba kvällar och helger ser du inte som några problem och vill gärna jobba. Du jobbar väl ihop med andra som du träffar för både första och hundrade gången.

Du är godkänd och har antingen diplomerad, auktoriserad och/eller certifierad spa- och/eller hudterapeututbildning.

Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.

Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar att vinna SM-guld, företag att skapa lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar att ha rätt personal vid rätt tidpunkt.

Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Hos oss har du som terapeut möjlighet att själv bestämma vilka anläggningar du vill arbeta på utan att bli fast i konkurrensklauseler mellan olika spa-anläggningar. Tillsammans skapar vi nya tjänster med våra anställda, där Du, får vara den drivande kraften i vad du verkligen vill arbeta med. Visa mindre